Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kondás Karcsi Bá'

2 posters

Go down

Kondás Karcsi Bá' Empty Kondás Karcsi Bá'

Témanyitás by Kondás Karcsi Bá' Szer. Júl. 22 2020, 20:08

Név: Kondás Károly, azaz Kondás Karcsi Bá'
Nem: Férfi 
Kaszt: Állatidomár. (idomított állat: házi sertés.... van róla Állategészségügyi papír is!)
Kor: 58 esztendős, az öreg

Kinézet: 160 centi magas, és 160 kg. Igazi hájas, dagadt zsírdisznó. Kihízta az inge nyakát. Hosszú kackiás kurucbajsza van, szemei zöld színűek. Arca mint egy malacé, a tokája lóg mint a tehén tőgye. Haja alig van, és az is zsíros. Mindig gumicsizmában van, és barna matyó hímzésű mellényben. Átjárja őt, a trágyaszag.

Jellem: Imádja az (haszon)állatokat és a jó bort, pálinkát, szalonnát és a hurkát. Csökönyös, mint a szamár. Van józan paraszti esze. Türelmes, mint a birka. Dolgos, mint a hangya. Iszik, mint a gödény. Ha felbosszantják vasvellával megkergeti az embert! 

Képességek:

Disznócsorda: Eredeti tanyasi skill. Az idomított állata Röfi pajtás, sokszorozza magát. A klóndisznók azonban csak fele olyan erősek, mint az eredeti desznyó. Viszont csoportos támadásra és védekezésre kiváló. Ilyenkor Karcsi bá' igazi kanásza, egy disznócsordának. 

Kondáslovag: Ilyenkor Röfi pajtás megnő még nagyobbra, azaz a vágósúly ötszörösére. Karcsi bá a hátára ül, előkapja a vasvilláját, és rohamozza az ellenfelet.

Gyógyhurka: Minden 20. körben Röfi pajtás varázsol egy hurkát. Ilyenkor ha azt Karcsi bácsi megeszi, akkor az életereje nő, vagy sérülés után gyógyul egy keveset. Ez más karakternek is tovább adható, kivéve állatidomár kasztú játékosnak. 

Előtörténet:
  Egyször vót, hó nem vóúút. Há' vót a Kondás Karcsi Bá' és az ő Röfi pajtása. Igaz, ami igaz, Karcsi bácsi is úgy nézött ki, mint egy zsírdisznó. Együtt járták a vidéköt. Kondás Karcsi Bá' a kis tanyáján dolguzott sokat. Etötte a jáúszágokat, és ganajozta a desznyóólat. Teccik tunnyi, vót nekije mindön. Tyúk, pulyka, liba, kacsa, birka, kecske, tehén, ló, szamár és főleg desznyó. Jókat evött-ivott az öreg Karcsi bá', hurkát, kolbászt, szalonnát, töpörtyűt, sonkát. Ivott sok bort és pájinkát. Némelykor a pipájával is pöfékelt, úgy mint ögy gőzmozdony, úgy biza! Vót egy asszonya, a Csobánkai Juli néni, aki egésznap kukoricát morzsolt és kapálta a kiskertöt, no meg főzte a lekvárt. Egyik nap gyüttek az unokák, valami félö tiptoppal, vagy laptop vagy... mi a csuda. Oszt el közdtek azzal játszani a Szvórd Árt Onlájn nevű tudomisénmilyen játékkal. Azonban az asszony sütött palacsintát, jáú kis lekvárosat meg diósat. A gyerekek a konyhába möntek, hogy tömjék a fejüket. Odamentem a laptuphoz oszt elközdtem játszani, vagy százhatvanadikra sikerűt börögisztráni. Elkezdtem játszani, oszt e világba találtam magamat Röfi pajtással. Azóta itt kóbászolunk az első pályán. Nem tudok visszatérni a valóságba, az én drága tanyámra. Hiányzik a pajta, a kert, a főőd a traktor, és kicsit, TALÁN az asszony is, a Juli. 

Kondás Karcsi Bá' Parasz11
Kondás Karcsi Bá'
Kondás Karcsi Bá'

Hozzászólások száma : 1

Kondás Karcsi Bá' likes this post

Vissza az elejére Go down

Kondás Karcsi Bá' Empty Re: Kondás Karcsi Bá'

Témanyitás by Ronye Arabel Kedd Júl. 28 2020, 12:26

Kedves Karcsibá'.
Hát nem vagyunk mi szívtelenek! Természetesen probléma nélkül visszaengedjük a bácsit a tanyára a Julishoz. Ki lenne képes ilyen jótét lelket távol tartani a szerelmétől?
Menjen nyugodtan. Hogy biztos legyen, hogy visszaér Julihoz, az előtörténetet ELUTASÍTOM.
Legyen boldog, szép élete!
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 505

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.