Közvélemény kutat ás
3 posters
1 / 1 oldal
Közvélemény kutat ás
Üdv mindenkinek.
Ma ezen a gyönyörű reggelen megfordult a fejemben milyen jó lenne valamit csinálni. Hát én most teszek, egy kérdést teszek fel.
Mit szólnátok az oldalon egy középkori vásár szerűséghez? Lehetne lovagi torna, íjjász verseny, sörivó verseny, erő próbák, lovagló verseny, ecetera, ecetera. Ha valakinek van véleménye ez mellett vagy ellene azt szívesen meghallgatom illetve részt venne ilyenen vagy ha nem azt is.És ha van valamilyen kisebb "játék ötlete" a rendezvényre azt is.
Ma ezen a gyönyörű reggelen megfordult a fejemben milyen jó lenne valamit csinálni. Hát én most teszek, egy kérdést teszek fel.
Mit szólnátok az oldalon egy középkori vásár szerűséghez? Lehetne lovagi torna, íjjász verseny, sörivó verseny, erő próbák, lovagló verseny, ecetera, ecetera. Ha valakinek van véleménye ez mellett vagy ellene azt szívesen meghallgatom illetve részt venne ilyenen vagy ha nem azt is.És ha van valamilyen kisebb "játék ötlete" a rendezvényre azt is.
K1- Lovag
- Hozzászólások száma : 573
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Közvélemény kutat ás
nem mostani a kérdés, és örülnék neki ha lenne egyszer, ha újra igazán pezsegni fog a fórum. Volt már ilyen korábban
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: Közvélemény kutat ás
Jejj, én ezt most vettem csak észre \o Egy nagyszabású event keretében el tudnám képzelni a dolgot. Vagy egy eseményszál alatt, de az akkor elég sok körös, macerás lenne. Vagy lebontva több kisebb eseményre. Egy esemény sör ivó verseny. Egy esemény lovagi torna. Etc-etc. Szóval ilyen lovagi torna hónap szerűen, vagy ilyesmi. És mindenki oda jelentkezik, amire akar. Nekem nagyon tetszik az ötlet. Viszont most meghagynám kb. jövő tavaszra vagy nyárra, hiszen már így is fut egy nagy event, aztán azt még fel is kell majd dolgoznia a karaktereknek, stb.
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Céh: -
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.