Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fylyades

2 posters

Go down

fylyades Empty fylyades

Témanyitás by fylyades Hétf. Jún. 13 2016, 21:08

Név: Froger Fylyades
Nem: Férfi
kaszt: Harcos
kor: 19
kinézet:rövid barna haj,fekete szemű,166 cm,
jellem:kedves, nagyon megfontolt egyes döntésekben, bosszú vágyó, igéret meg nem szegő

ÉN Filip egy gazdag családbol származom az életem nem valami durva a szüleim sosincsenek othon. Mikor 2028-ban kijöt egy uj játék a nerve gear asz azonal megvetem és miota játszom vele nem vagyok magányos.
Elötörténet .Egy távoli faluban született aminek a neve Bong ez a falu nem egy átlagos falu volt Harcosok lakták. Köztük a családom anyáa neve: Froger Anna
apja neve: Froger Folov. Egyszer mikor 12 lettem katonák támaták meg a falut anyám el bujtatot és végig kelet néznem ahogy megölik szereteimet. Nem tehetem semmit, mikor végelet a vérontásnak a leg közelabi kocsmában dolgoztam hogy, eltartsam magamat. És csak a boszura tudtam gondolni a boszura hogy mindenki ugyanugy fognak szenvedni azok akik kipusztitoták a falut. 19 évesen kitanultam a harcosi dolgokat majd egy harcos vándor kereset fel engem nagyon fiatal volt 1 ével öregeb és ezeket a szavakat mondta. Ha bosszút akarsz álj az oldalamra, légy a társam. Én bele egyeztem és csak 1 honapja vagyuntársak de a legjobb barétok letünk.
fylyades
fylyades

Hozzászólások száma : 1

Karakterlap
Szint: 1
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

fylyades Empty Re: fylyades

Témanyitás by Cardinal Kedd Jún. 14 2016, 10:10

Osu!

Feltételezem, hogy ez még nincs fejezve, mivel sehol nincs a megkövetelt 500 szóhoz képest, de azt már most leszögezem, hogy ezzel a helyesírással nem leszel túl sikeres Smile Szövegszerkesztő vagy a böngésző beépített helyesírás ellenőrzője segít, bátran fordulj hozzá.

Ha kész vagy, írj egy privát üzenetet és jövök elbírálni.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.