Mystery Machine
2 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Események :: Lezárt eventek :: Halloween Town
1 / 1 oldal
Mystery Machine
Az ikonikus lakókocsi különlegessége, hogy a városban bármerre el lehet vezetni, könnyű és gyors utazást biztosítva utasainak. Ellenben elég kicsi, szűkös benne a hely a csapatnak. A Team Scooby főhadiszállása.
Hol lehet az a kút? Már megint nem a kútnál kötöttem ki. Azért ide is benézek, hátha megtalálom odabent a kutat. De odabent nincs semmi, ami kútra hasonlítana. Max kutyára, de ez is csak kiejtésben hasonlít a kút-ra... De itt is találtam valami érdekeset. egy nyakörv, ami ott hevert. (Bocsánat, nem találtam képet csak a nyakörvről) Ezt is elviszem, csak azért, mert megtetszett.
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan- Lovag
- Hozzászólások száma : 157
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: Mystery Machine
A lakókocsi tavaly nem generált valami nagy forgalmat, ezúttal azonban bizonyára sokak kedvence lesz. Az autó mozgó büfévé vált, ami különböző finomságokat árul. Találsz itt extrém ízű vattacukrot, boszorkányos finomságokat, de standard ételeket is. Na persze, ki akarna rament enni, amikor édességgel is tömheted magad, mindezt pedig büntetlenül?
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.