Segítség kérés oldal fejlesztésben
5 posters
1 / 1 oldal
Segítség kérés oldal fejlesztésben
Hali!
Lenne egy nagy problémám. A http://mystery-world.hungarianforum.net-en senki se akar jönni, pedig reklámoztam ezerrel a Facebook-on (akkor is csak olyanokat kaptam, hogy töröljem, mert az egyediszar, s semmi esélye, mikor ott vannak az anime-ra és egyéb szarra alapuló oldalak, amik félkészen és pocsékan is istenkirályak), próbáltam egyedi dolgokat kitalálni, senki nem jön.
Egy vagy több olyan ember véleményét kérném, akik függetlenek a Mystery Worldtól, hogy mi az, aminek fejlődnie kéne, és mi az, ami esetleg vakvágány, meg mi illene bele a Mystery World világába.
Köszönöm előre is a segítséget!
Lenne egy nagy problémám. A http://mystery-world.hungarianforum.net-en senki se akar jönni, pedig reklámoztam ezerrel a Facebook-on (akkor is csak olyanokat kaptam, hogy töröljem, mert az egyedi
Egy vagy több olyan ember véleményét kérném, akik függetlenek a Mystery Worldtól, hogy mi az, aminek fejlődnie kéne, és mi az, ami esetleg vakvágány, meg mi illene bele a Mystery World világába.
Köszönöm előre is a segítséget!
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: Segítség kérés oldal fejlesztésben
Joey Chrome írta:Hali!
...akkor is csak olyanokat kaptam, hogy töröljem, mert az egyediszar, s semmi esélye, mikor ott vannak az anime-ra és egyébszarraalapuló oldalak, amik félkészen és pocsékan is istenkirályak), próbáltam egyedi dolgokat kitalálni, senki nem jön...
Először is több tiszteletet a magyaroknak! Azaz, ha így beszélsz más oldalakról, akkor ne csodálkozz, hogy nem akarnak menni a tiédre.
Másodszor pedig a teljesen újító szándék okozhatja pont a problémádat. Egy anime alapján készült oldalt már eleve maga az anime reklámozza, szívesebben mennek oda az emberek, ahol már tudják, hogy tetszik nekik a világ, a lore. A ti ismeretlen valamid nem fogja vonzani a közönséget. Próbálkozz talán te is az újítások helyett egy ismert, szeretett dolog FRPG-s megjelenítésével.
Másodszor pedig a teljesen újító szándék okozhatja pont a problémádat. Egy anime alapján készült oldalt már eleve maga az anime reklámozza, szívesebben mennek oda az emberek, ahol már tudják, hogy tetszik nekik a világ, a lore. A ti ismeretlen valamid nem fogja vonzani a közönséget. Próbálkozz talán te is az újítások helyett egy ismert, szeretett dolog FRPG-s megjelenítésével.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
Szerintem az egyedi világ is lehet vonzó, azonban sajnos nálatok magát a világleírást nem találtam meg, csak magát a szabályzatot. Hirtelen két dolog, amit tudok ajánlani.
1. Világleírás. Lehet, létezik, de nincs szem előtt, csak a fejléc alatt láttam egy bekezdést. Pedig fontosab,, mint a szabályzat.
2. Leszarcsi a népszerűség, meg hogy ki mit mond. Fogj pár embert, játsszatok, érezzétek jól magatokat. Ha a játékok minőségével ellensúlyozzátok a kevés tagot, előbb utóbb idegeneknek is vonzó lesz. :3
1. Világleírás. Lehet, létezik, de nincs szem előtt, csak a fejléc alatt láttam egy bekezdést. Pedig fontosab,, mint a szabályzat.
2. Leszarcsi a népszerűség, meg hogy ki mit mond. Fogj pár embert, játsszatok, érezzétek jól magatokat. Ha a játékok minőségével ellensúlyozzátok a kevés tagot, előbb utóbb idegeneknek is vonzó lesz. :3
Karakterlap
Szint: 34
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Kedves Shu, nem akartam senki megbántani, biztos vannak nagyon jó oldalak is, csak sajnos tényleg ilyen jelzéseket kaptam.
Drága Asuka, ott van a Kézikönyv, ami arra szolgál, csak nincsen teljesen kész az ihlethiány miatt, magamnak meg nem szívesek írom. XDDD De akkor beteszem a fejléc alá a linket, köszönöm az ötletet!
Drága Asuka, ott van a Kézikönyv, ami arra szolgál, csak nincsen teljesen kész az ihlethiány miatt, magamnak meg nem szívesek írom. XDDD De akkor beteszem a fejléc alá a linket, köszönöm az ötletet!
Joey Chrome- Lovag
Karakterlap
Újabb javaslat:
Üdvözletem mindenkinek!
Ugyan két éves az oldal, ám senki se jött eddig...
Nos, ha én becsábítani szeretném a játékosokat, semmiképpen NEM ezt tenném a főoldalra. Mutass optimizmust, írj kedvcsinálót a játékhoz. Ezen kívül az oldaladon nagyon látszik, hogy homemade. Less el egy pár trükköt a netről a külcsín javítására is, mert vannak bizony akik első ránézésre ítélnek.
Üdvözletem mindenkinek!
Ugyan két éves az oldal, ám senki se jött eddig...
Nos, ha én becsábítani szeretném a játékosokat, semmiképpen NEM ezt tenném a főoldalra. Mutass optimizmust, írj kedvcsinálót a játékhoz. Ezen kívül az oldaladon nagyon látszik, hogy homemade. Less el egy pár trükköt a netről a külcsín javítására is, mert vannak bizony akik első ránézésre ítélnek.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
Jaj, mert olyan könnyű szerinted úgy, hogy egyedül csinálod, mi? -.-
Joey Chrome- Lovag
Karakterlap
Te kértél segítséget.....
Ha nem fogadod el valakitől a segítő jobb-ot, se az építő kritikát, akkor ne is kérd, kérlek.
Ha nem fogadod el valakitől a segítő jobb-ot, se az építő kritikát, akkor ne is kérd, kérlek.
- 2.:
- Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]
- 3.:
- Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál
- 4.:
- A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán
- lvl 38:
- élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso- Íjász
- Hozzászólások száma : 2010
Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes
http://mystery-world.hungarianforum.net
Nézzétek, új arcot kapott Igaz, még nincs teljesen kész, de jobban fest, mint a sablon
Nézzétek, új arcot kapott Igaz, még nincs teljesen kész, de jobban fest, mint a sablon
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Céh: Artes
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.