Oziris vs Szivárvány nyálkák
3 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Események :: Lezárt eventek :: Éhezők viadala :: Éhezők Viadala párbajok
1 / 1 oldal
Oziris vs Szivárvány nyálkák
Ozirisz (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Szivárvány nyálka #1
Szivárvány nyálka #2
Oziris: 112/120 hp (0/4 kör)
Szivárvány nyálka #1
Szivárvány nyálka #2
Oziris: 112/120 hp (0/4 kör)
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Re: Oziris vs Szivárvány nyálkák
Tűzifát találtam dögivel, kisebb rönköket, letört ágakat, szóval fűtenivalóval nincs is gond. Azonban tűzgyújtásra alkalmas cucc nincs. Mit nem adnék most a lángoló nodachiért... vagy legalább egy öngyújtóért... Hát igen, nem lehet minden tökéletes. Viszont se kulacs, amivel esetleg vizet tudnék eltenni, vagy hasonló. Azonban épp a sokadik forduló fával tartottam vissza a "főhadiszállásra", amikor két túlméretezett szaloncukorzselébe botlottam.
Nem lesz ez így jó... Nem hogy lángoló kard, de még sima kard sincs nálam, szóval eléggé ramatyul állok felszerelés terén, de volt már rosszabb is.
Nah, nincs más hátra, mint előre, így nekiugrottam a hozzám közelebbi nyálkás izének, jobb híján puszta kézzel. Még szerencse, hogy ezeket az "alap fegyvereket" nem blokkolta a rendszer és/vagy nem szerelte le, mert akkor szó szerint bajban lennék, nagy bajban. Így legalább van némi esélyem...
Támadás Szivárváy Nyálka #1-re
Nem lesz ez így jó... Nem hogy lángoló kard, de még sima kard sincs nálam, szóval eléggé ramatyul állok felszerelés terén, de volt már rosszabb is.
Nah, nincs más hátra, mint előre, így nekiugrottam a hozzám közelebbi nyálkás izének, jobb híján puszta kézzel. Még szerencse, hogy ezeket az "alap fegyvereket" nem blokkolta a rendszer és/vagy nem szerelte le, mert akkor szó szerint bajban lennék, nagy bajban. Így legalább van némi esélyem...
Támadás Szivárváy Nyálka #1-re
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Öklöd könnyedén szalad át a nyálka mobon, ütésed nyomán csak úgy fröccsen a plazmatikus anyag \o/
Ozirisz (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Szivárvány nyálka #1
Szivárvány nyálka #2
Oziris: 102/120 hp (0/4 kör)
100 szavas limit továbbra is legyen meg! A totojázást elkerülendő dobj ki 10 támadást (annál többet ne, ha nem lesz elég, akkor beékelek egy mesélést) és a betalált ütések alapján írd meg a postodat, dobásonként pedig számolj le magadnak 10-10 hp-t, amit kiosztanak a nyálkák. Pihi körökről ne feledkezz meg! Magyarul írd meg egyben a harcot, a végén pedig elszámolom a hp veszteségedet
Szivárvány nyálka #1
Szivárvány nyálka #2
Oziris: 102/120 hp (0/4 kör)
100 szavas limit továbbra is legyen meg! A totojázást elkerülendő dobj ki 10 támadást (annál többet ne, ha nem lesz elég, akkor beékelek egy mesélést) és a betalált ütések alapján írd meg a postodat, dobásonként pedig számolj le magadnak 10-10 hp-t, amit kiosztanak a nyálkák. Pihi körökről ne feledkezz meg! Magyarul írd meg egyben a harcot, a végén pedig elszámolom a hp veszteségedet
Rosalia- Admin
Könnyedén eltaláltam a túlméretezett kocsonyát, ám a kezdeti szerencse alábbhagyni készült. Miután könyékig merült a jobbom a zselében, utána már a zselé zavaróan csúszós tulajdonságai miatt épphogy találtam el a mobot, és volt, hogy olyan szépen lecsúszott róla a mancsom, ahogy az a nagykönyvben meg van írva... Szereznem kell egy kardot, mert ez így nem állapot... Még a bikákkal csak-csak elbokszoltam, de ezek a csúszós sikamlós izék... A virtuális hideg futkos a virtuális hátamon... Viszont egy újabb dolog megvilágosodott előttem. Most már tökéletesen értem, hogy karácsony táján miért volt hiánycikk a zselés szaloncukor. Nem azért, mert a jónép elkapkodta a polcokról az összeset, hanem mert a zselé fogta magát, és kisétált a mezőre, tápolta magát a vaddisznókon és vérnyulakon, majd jelentkezett a viadalra. És nem csak ez, hanem még a haverját is hozta magával... De vajon hol bújkáltak a zselék amikor a főtéren gyülekeztünk? És hogy úsztak ki a partra, és hogy jutottak ki az erdőbe ennyire hamar? Ejj-ejj, ez van, ha túl sokat gondolkozok. Egyrészt lehet megoldok egy kérdést, de az helyett lesz vagy két másik. Másrészt, pedig a sok gondolkodástól megfájdul a fejem, és most még üveges fájdalomcsillapító sincs a közelben. Jobb híján csak püfölöm a szép nagyra nőtt szaloncukortöltelékeket, végeláthatatlanul, ha az egyiknek vége, akkor jön a másik. Utána viszont, ha nem tűnik el a mancsomról a csata maradványa, akkor kénytelen leszek a tóhoz visszamenni kezet mosni, és akkor egyúttal oltani a szomjúságomon. Bár ez utóbbi viszont tényleg... szokatlan lesz... Szükség nagy úr, avagy oldjam meg ahogy tudom, de hát mit tegyek, ha az a tó vízből van? Nem vagyok Jézus, aki egy marék tablettával bort csinál a vízből...
// 5. és 8. dobás luft, többi 3 vagy afölötti
// az 1. zselét püfölöm amíg tart az élete, utána jön a második, nehogy megsértődjön, hogy nem foglalkozom vele ^^
hupsz, a pihikörök zombi módba reflexből 10-et írtam a kockához
(1) - 1. kocka - találat - 2/4 - 92HP
(2) - 2. kocka - találat - 3/4 - 82HP
(3) - pihikör - 4/4 - 72HP
(4) - 3. kocka - találat - 1/4 - 62HP
(5) - 4. kocka - találat - 2/4 - 52HP
(6) - 5. kocka - luft - 3/4 - 42HP
(7) - pihikör - 4/4 -32HP
( - 6. kocka - találat - 1/4 - 22HP
(9) - 7. kocka - találat - 2/4 - 12HP
(10) - 8. kocka - luft - 3/4 - 2HP
----
innentől lett sok a dobás, bocsánat
Btw, a nyálkák "fejenként" 10HP-t csapnak, vagy a 2 együtt 10HP-t? (előbbivel számoltam, ha másik eset, majd matekold ki), valamint nyálkák HP-ját nem tudom, és ebből azt se, hogy hol ér véget a harc (ha végetér))
// 5. és 8. dobás luft, többi 3 vagy afölötti
// az 1. zselét püfölöm amíg tart az élete, utána jön a második, nehogy megsértődjön, hogy nem foglalkozom vele ^^
hupsz, a pihikörök zombi módba reflexből 10-et írtam a kockához
(1) - 1. kocka - találat - 2/4 - 92HP
(2) - 2. kocka - találat - 3/4 - 82HP
(3) - pihikör - 4/4 - 72HP
(4) - 3. kocka - találat - 1/4 - 62HP
(5) - 4. kocka - találat - 2/4 - 52HP
(6) - 5. kocka - luft - 3/4 - 42HP
(7) - pihikör - 4/4 -32HP
( - 6. kocka - találat - 1/4 - 22HP
(9) - 7. kocka - találat - 2/4 - 12HP
(10) - 8. kocka - luft - 3/4 - 2HP
----
innentől lett sok a dobás, bocsánat
Btw, a nyálkák "fejenként" 10HP-t csapnak, vagy a 2 együtt 10HP-t? (előbbivel számoltam, ha másik eset, majd matekold ki), valamint nyálkák HP-ját nem tudom, és ebből azt se, hogy hol ér véget a harc (ha végetér))
A hozzászólást Ozirisz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 18 2015, 17:48-kor.
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Szivárvány Nyálka HP:60|F:28|E:5|K:10|GY:23|S:9|P:0|
Tehát nyálkánként -5 hp
Kezdés: 0/4 kör - 112/120HP
(0) - Első kör - talált - 1/4 - 102HP (2 nyálka miatt 2x-5hp) /#1 40hp, #2 60hp/
(1) - 1. kocka - találat - 2/4 - 92HP (2 nyálka miatt 2x-5hp) /#1 20hp, #2 60hp/
(2) - 2. kocka - találat - 3/4 - 82HP (1. nyálka megmurdel, emiatt 1x-5hp) /#1 0hp, #2 60hp/
(3) - pihikör - 4/4 - 77HP (1x-5hp) /#2 60hp/
(4) - 3. kocka - találat - 1/4 - 72HP (1x-5hp) /#2 40hp/
(5) - 4. kocka - találat - 2/4 - 67HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(6) - 5. kocka - luft - 3/4 - 62HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(7) - pihikör - 4/4 -57HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(8 ) - 6. kocka - találat - 1/4 - 57HP (mindkét nyálka megmurdelt) /#2 0hp/
Jelenlegi hp-d: 57/120 hp. Mehetsz vissza a játéktérre, továbbhaladni majd csak a következő nagy mesélésem után lesz lehetőséged.
Tehát nyálkánként -5 hp
Kezdés: 0/4 kör - 112/120HP
(0) - Első kör - talált - 1/4 - 102HP (2 nyálka miatt 2x-5hp) /#1 40hp, #2 60hp/
(1) - 1. kocka - találat - 2/4 - 92HP (2 nyálka miatt 2x-5hp) /#1 20hp, #2 60hp/
(2) - 2. kocka - találat - 3/4 - 82HP (1. nyálka megmurdel, emiatt 1x-5hp) /#1 0hp, #2 60hp/
(3) - pihikör - 4/4 - 77HP (1x-5hp) /#2 60hp/
(4) - 3. kocka - találat - 1/4 - 72HP (1x-5hp) /#2 40hp/
(5) - 4. kocka - találat - 2/4 - 67HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(6) - 5. kocka - luft - 3/4 - 62HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(7) - pihikör - 4/4 -57HP (1x-5hp) /#2 20hp/
(8 ) - 6. kocka - találat - 1/4 - 57HP (mindkét nyálka megmurdelt) /#2 0hp/
Jelenlegi hp-d: 57/120 hp. Mehetsz vissza a játéktérre, továbbhaladni majd csak a következő nagy mesélésem után lesz lehetőséged.
Rosalia- Admin
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Események :: Lezárt eventek :: Éhezők viadala :: Éhezők Viadala párbajok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.