Zwei Wings
4 posters
1 / 1 oldal
Zwei Wings
Takes two to tango mód.
Ennél a módnál a statokat mindig a legmagasabb értékhez hasonlítsátok. Tehát ha Boss A több fegyverkezeléssel, de kevesebb gyorsasággal rendelkezik, mint Boss B, akkor Boss A fegyverkezeléséhez és Boss B gyorsaságához mérten számoljatok.
- Mirika
Élet: 34 (170 HP)
Fegyverkezelés: 50
Sebzés: 62/kés
Kitartás: 16
Gyorsaság: 63
Speciális Képesség: 21
Páncél: 100
- Ayani + Tűzrózsa
Élet: 41 (210 HP)
Fegyverkezelés: 34
Sebzés: 8
Petsebzés: 41
Kitartás: 11
Gyorsaság: 36
Speciális Képesség: 43
Páncél: 50
Ellenfeletek: I. Bunmei + A Mezők Ura
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez. Ezentúl minden hsz-ed végén jelezd, hogy összesen mennyit sebeztél, ha támadtál és az elhasznált képesség pontosan mit is csinált.
Ennél a módnál a statokat mindig a legmagasabb értékhez hasonlítsátok. Tehát ha Boss A több fegyverkezeléssel, de kevesebb gyorsasággal rendelkezik, mint Boss B, akkor Boss A fegyverkezeléséhez és Boss B gyorsaságához mérten számoljatok.
- Mirika
Élet: 34 (170 HP)
Fegyverkezelés: 50
Sebzés: 62/kés
Kitartás: 16
Gyorsaság: 63
Speciális Képesség: 21
Páncél: 100
- Ayani + Tűzrózsa
Élet: 41 (210 HP)
Fegyverkezelés: 34
Sebzés: 8
Petsebzés: 41
Kitartás: 11
Gyorsaság: 36
Speciális Képesség: 43
Páncél: 50
Ellenfeletek: I. Bunmei + A Mezők Ura
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez. Ezentúl minden hsz-ed végén jelezd, hogy összesen mennyit sebeztél, ha támadtál és az elhasznált képesség pontosan mit is csinált.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Re: Zwei Wings
Mirika (Sebzés: 48 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Mirika
Bossok
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 41, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kusumi Ayani
Bossok
8x48=384 sebzés Marcangra.
Képességhasználat: Ayani három kiskörig minden sebzéstől gyógyul, a gyógyítási kísérletei pedig sebeznek. Támadni nem tud ezalatt.
Mirika
Mirika
Mirika
Bossok
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 41, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kusumi Ayani
Bossok
- Szóval, a következőt csináljuk. Először is megvédelek a képességemmel, aztán rám switchelsz, hogy magamat is meg tudjam védeni, oksi? :3 - tettem a kezem a lány vállára, miközben fél szemmel a cicust meg azt az uncsi Bunmeit lestem - Utána az alap az lesz, hogy én tankolok, te pedig gyógyítasz, amikor csak lehet. A macsekot nem támadjuk, amíg debuffokat osztogat, és majd akkor leütjük, amikor az az ikrek lesz Bunmei segítője - mondtam tovább, hogy mit is gondoltam ki. Az az undi páros szerencsése csak piciket sebez, lesz időnk törődni az "úrral" és aztán felkészülni a végső fázisra.
- Yosshi, gyerünk! - mosolyogtam rá Ayanira biztatóan, és miután felmutattam a neki hüvelykujjam is, megfordultam és előreszökkentem. Menet közben az idomár köré idéztem a burkomat, aztán nekiestem Marcangnak, ahogy azt illik.
- Yosshi, gyerünk! - mosolyogtam rá Ayanira biztatóan, és miután felmutattam a neki hüvelykujjam is, megfordultam és előreszökkentem. Menet közben az idomár köré idéztem a burkomat, aztán nekiestem Marcangnak, ahogy azt illik.
8x48=384 sebzés Marcangra.
Képességhasználat: Ayani három kiskörig minden sebzéstől gyógyul, a gyógyítási kísérletei pedig sebeznek. Támadni nem tud ezalatt.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Marcang Mirika -8 (9 +10%)
Mezők Ura Mirika -6 (7 +10%)
Marcang: 95 HP
Mezők Ura: 499 HP
Mirika: 170 HP, 84 P
Ayani: 210 HP, 50 P
Marcang: 95 HP
Mirika: 170 HP, 84 P
Kayaba Akihiko- Admin
Rögtön első túlélőként megkaptuk a 10. boss a és a vadmacskát... nagyszerű két happy boss. Miri máris adta az utasításokat.
- Mármint rád vagy az enemyre healeljek? Switch Mirika.
// át adom a köröm Mirinek //
- Mármint rád vagy az enemyre healeljek? Switch Mirika.
// át adom a köröm Mirinek //
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Ezt most... nem szerettem volna komolyan venni, mármint a kérdést. A hülyéskedés nem állt jól a lánynak, én meg nem akartam felhúzni magam, pláne ez előtt a két boss előtt. Bár megvolt rá a stratégiám, azért könnyen nem lehetett venni őket. Pláne, mivel ha nem figyelek, akkor megölöm Marcangot még Ekheros halála előtt Aya-chanra így most csak legyintettem, majd fújtam egyet, és a kutyus máris kapott egy vörös pixelsebet a bundájába, mielőtt kirúgtam volna alóla a lábát. És aztán jöhetett a hátraszökkenés, és villámgyorsan aktiváltam egy Pajzs Kristályt.
// Pihenés, majd 48+37=85 sebzés Marcangba.
Használok egy Pajzs Kristályt, így a robbanás csak 100-at sebez belém, Ayaniba pedig a képim miatt semmit //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Robbanás Mirika -100
Marcang: 10 HP
Mirika: 138 HP
Marcang: 10 HP
Mirika: 138 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Akkor most... - vettem át magamban a teendőket, miután a robbanás okozta por kicsit leülepedett a talajra. Még jó, hogy most nem Rennel nyomom, a széllökés biztos felkapta a szoknyámat >.> Mindenesetre előreléptem, és egy könnyű mozdulattal kivégeztem Marcangot, majd futottam tovább az ikrek felé.
- Majd szólok, ha gyógyíts! - kiáltottam Aya-channak, és intettem neki, hogy jöjjön utánam. Még nem foglalkozhattunk a cicával, szóval felváltva álltam neki püfölni a zöld takonyszörnyet.
- Majd szólok, ha gyógyíts! - kiáltottam Aya-channak, és intettem neki, hogy jöjjön utánam. Még nem foglalkozhattunk a cicával, szóval felváltva álltam neki püfölni a zöld takonyszörnyet.
// Egy ütésből végzek Marcanggal, aztán az ikrekhez futok és ütök hármat Makhorba, kettőt meg Mekherbe. Végül pihenek //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Mirika -4
Mirika -4
Mekher: 276 HP
Makhor: 216 HP
Mezők Ura: 497 HP
----------
Mirika: 123 HP
Mirika -4
Mirika -4
Mekher: 276 HP
Makhor: 216 HP
----------
Mirika: 123 HP
Kayaba Akihiko- Admin
És jöttek az ikrek. Hm.. Érdekes. Rányomok a Pörgős Funkcióra a kesztyűmön, és jött is a várt eredmény. Szinte száguldva vetem rá magamat a mobokra. Bár az egyet ide, egyet oda elv nem válik be, de legalább elütögetem őket egy darabig.
// Pörgős +6 Gyorsaság, ezzel gyorsink 42-re nő, így leháromszorozzuk a teremben lévő leggyorsabb lényt (Mezők Ura 14-es Gyorsi) --> 2x támadom én is, Tűzrózsa is Mekher (össz sebzés 98), és 1x Makhort (össz sebzés 49) a támadásaim biztos találatok //
// Pörgős +6 Gyorsaság, ezzel gyorsink 42-re nő, így leháromszorozzuk a teremben lévő leggyorsabb lényt (Mezők Ura 14-es Gyorsi) --> 2x támadom én is, Tűzrózsa is Mekher (össz sebzés 98), és 1x Makhort (össz sebzés 49) a támadásaim biztos találatok //
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Mirika -4
Ayani: -4
Mekher: 178 HP
Makhor: 169 HP
----------
Mirika: 112 HP
Ayani: 210 HP, 46 P
Mirika -4
Ayani: -4
Mekher: 178 HP
Makhor: 169 HP
----------
Mirika: 112 HP
Ayani: 210 HP, 46 P
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Reset miatt a küzdelmet lezárom.
Jutalom: 50 exp.
Jutalom: 50 exp.
Kayaba Akihiko- Admin
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.