Jus Collection
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Aincrad :: Szint 10 :: Szafari :: Szafari archív :: Szafari gyűjtemények
1 / 1 oldal
Jus Collection
Teljesítmények: 5/95
Jutalmak:
20 arany
4x Szafari jelvény
20 exp
Jelvények:
4x Szafari jelvény
Teljesített teljesítmények:
- Nehogy elfelejtsem... "Csinálj egy gyűjteményt." jutalom: 10 arany
- Én fogtam... "Fogd ki az első vadad/halad." jutalom: 10 arany + 1 Szafari jelvény
- Nézd mit fogtunk... "Egyik ismerkedős játékban ugyanabban a körben vadászd le/halászd ki ugyanazt a vadat/halat amit a másik fél is." jutalom: 10 exp + 1 Szafari jelvény
- Nem mindenki lehet szerencsés... "Fogj ki egy bakancsot vagy vadássz le egy szőrös manót." jutalom: 5 exp + 1 Szafari jelvény
- Választékos étrend... "Kapj el három különböző vadat vagy kapj el három különböző halat." jutalom: 5 exp + 1 Szafari jelvény
Vadak:
Gazella ["Szökdécselj csak utána."]
Borz ["Én a helyedben messze el kerülném."]
Kacsa ["Háp."]
Szőrös manó ["Mi?"]
Sikló ["Szerencsére ártalmatlan."]
Róka ["Zavaró tényezők farmok közelében."]
Jutalmak:
20 arany
4x Szafari jelvény
20 exp
Jelvények:
4x Szafari jelvény
Teljesített teljesítmények:
- Nehogy elfelejtsem... "Csinálj egy gyűjteményt." jutalom: 10 arany
- Én fogtam... "Fogd ki az első vadad/halad." jutalom: 10 arany + 1 Szafari jelvény
- Nézd mit fogtunk... "Egyik ismerkedős játékban ugyanabban a körben vadászd le/halászd ki ugyanazt a vadat/halat amit a másik fél is." jutalom: 10 exp + 1 Szafari jelvény
- Nem mindenki lehet szerencsés... "Fogj ki egy bakancsot vagy vadássz le egy szőrös manót." jutalom: 5 exp + 1 Szafari jelvény
- Választékos étrend... "Kapj el három különböző vadat vagy kapj el három különböző halat." jutalom: 5 exp + 1 Szafari jelvény
Vadak:
Gazella ["Szökdécselj csak utána."]
Borz ["Én a helyedben messze el kerülném."]
Kacsa ["Háp."]
Szőrös manó ["Mi?"]
Sikló ["Szerencsére ártalmatlan."]
Róka ["Zavaró tényezők farmok közelében."]
Karakterlap
Szint: 10
Indikátor: Sárga
Céh: -
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Aincrad :: Szint 10 :: Szafari :: Szafari archív :: Szafari gyűjtemények
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.