Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A kék Mackovács barlangja

3 posters

Go down

A kék Mackovács barlangja Empty A kék Mackovács barlangja

Témanyitás by Maci Csüt. Ápr. 24 2014, 14:35

Aincrad 1. szintjén a kezdetek városában található egy különös építmény. Kívülről egy zárt barlangnak tűnik amire egy méretes kétszárnyas ajtót szereltek két oldalán egy-egy felágaskodó, hatalmas grizzly medve szoborral. Belépve a látszat nem változik. A barlang falai sziklából van kivésve és mindez igaz a szekrényekre, állványokra és polcokra ahová a fegyverek vannak helyezve, min-mind a sziklafalból van kifaragva. Középen egy keskeny pult ami elválasztja a bolt részt a műhellyel.

A kék Mackovács barlangja A20792b12a43298f957261_m

Kedvezmények:

Ismert receptek:

Árlista:

Raktáron:

Foglalások:

A hozzászólást Maci összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 22 2014, 10:29-kor.

Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125

Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

A kék Mackovács barlangja Empty Re: A kék Mackovács barlangja

Témanyitás by Peter Worker Vas. Jún. 15 2014, 13:37

Egy újabb rúna jelent meg a piacon, s egy különleges kovácshoz kellett hozzá ellátogatni... egy igencsak különleges kovácshoz. A híre már talán megelőzte, mintsem, hogy tapasztaltam volna saját magam, hogy milyen felszereléseket gyártott. Ugyanakkor kellett nekem az új rúna. Értékes volt, bár talán csak a számomra.
Hisame otthon maradt, mert jó első benyomást akartam kelteni és nem hiányzott, hogy előadja magát most. Bár ahogy megérkeztem a helyszínre, úgy elbizonytalanodtam, hogy valóban jó helyen jártam e, s valóban jó ötlet volt e egyedül érkeznem. A medve szobrok bár igencsak szépen voltak ábrázolva, mégis úgy voltak elhelyezve az ajtó oldalában, mintha őrizték volna a barlangot. Csak szobrok voltak, de elgondolkodtam azon, hogy nekem tényleg be kellett e lépnem a barlangba. Féltem. Bár hamar eszembe jutott, hogy milyen hírek is terjengtek a kovácsról. Nagyot nyeltem, majd vettem magamon a bátorságot és benyitottam a barlangba. A belső tér számomra talán kicsit sötét volt, de egy barlangtól nem lehetett sokat várni. Meg hát tagadni sem lehetett, hogy a belső design-nal nekem is voltak problémák. A mi kristályboltunk sem arról volt híres, hogy milyen szép is lett volna maga a bolt.
- Halihó. - szóltam halkan, s lépdeltem lassan a pulthoz – Szeretnék kovácsoltatni és hoztam hozzá nyersanyagokat.
Azt regélték a gyerekek az árvaházban, hogy ez a kovács nagy és félelmetes. Úgy hordja a medvebundát, mint a híres Heraklész a legyőzött oroszlánét. Bár nem tudtam eldönteni, hogy mennyi hitelesség is volt e történetben a gyerekszájak után, hogy mennyire költhették át a dolgokat, de elképzelni a legrosszabbat képzeltem el.
- Halihó. - szóltam és ismételtem el újra, hogy miért is jöttem – A páncélhordozó rúna érdekelne engem.

Itt ment is a nyersi

A kék Mackovács barlangja 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008

Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice

Témanyitás by Maci Vas. Jún. 15 2014, 19:58

Ott álltam, bent a boltban és fogalmam sem volt mit kell tennem. Sosem vezettem még boltot de biztosan rosszul csináltam valamit mert még senki sem jött hozzám pedig már napok óta nyitva vagyok. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy minden apró kis zugot kitakarítok, a legapróbb négyzetméterig. Épp a pult alatt csúsztam másztam mikor valaki köszönt. Egy vendég! Nagy örömömben még a kobakom is bevertem a pultba ahogy fel akartam pattanni és kicsattanó örömmel fogadtam az első kuncsaftom.
- Üdvözöllek Mackóvács barlangomban! - Egy kedves fiú állt előttem aki leadta a rendelését. - Persze már készítem is! - Mosolyogtam rá boldogan majd gyorsan el is készítettem kért rúnát. - Tessék. A ház ajándéka mint első vevő ^^ - Adom át neki a rúnát.

Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125

Karakterlap
Szint: 20
Céh: -

Témanyitás by Danee Hétf. Aug. 18 2014, 01:06

Arra jutottam, hogy bár a Fényes hosszú idő óta néma jóakaróm, védelmezőm, kezem meghosszabbítása, haragom és elszántságom eszköze, lassan az éle már kevéssé tud sebet ejteni azokon a bestiákon, amikkel az új szinteken kell megközdenem, s bár megszakad a szívem, de úgy döntöttem, hogy ő vitrinbe kerül, én pedig új pengét fogok forgatni.
Így hát felkerestem a város fegyvert kovácsoló mestereit.
Ezért is jutottam ehhez a megszokottnak semmiképp sem nevezhető "boltnak" az ajtajához, ami messziről csak barlangnak tűnt, s még, itt az ajtóban toporogva is a méretes kapunak is beillő grizli-mintás ajtók voltak csak azok, amik nem késztettek rögtön visszafordulásra.

Benyomtam ház az egyik morcos "grizlijét", s beljebb slisszantam az ajtó szárnyai közti résen
- Jóóóó napokat! - köszöntem hangosan, ha a gazda itthon van, hát a kovácsolás közepette is meghallhassa, s ha előkerül hát adom is elő magam:
- Szeretnék csináltatni egy új kardot, a legjobbat, amit tud készíteni! Valami nodachiról regélnek a városban, ami még lángol is olykoradtán, ha tudna nekem olyat kovácsolni, akkor nem is kellene tovább keresgélnem! Ércem van hozzá, ami csak kellhet, és biztosíthatom, hogy a fizetéssel sem lesz gond!

"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1932

Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.