10. boss v3
2 posters
1 / 1 oldal
10. boss v3
Szervezi: Mirika
Határidő: 3 nap
Indulás: Miután meghalt a 2. csapat a 10. bossban
Jó halált és kellemes élményeket kívánok.
Határidő: 3 nap
Indulás: Miután meghalt a 2. csapat a 10. bossban
Jó halált és kellemes élményeket kívánok.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Re: 10. boss v3
Jó pozíciónak érzem a harmadik csapatot egy főpróbára, ha az első két kísérlet sikertelenül zárulna
Ez a csapat pontosan tíz főből fog állni, az összetételt az első két csapat által szerzett információk, a statok és a képességek alapján fogom összeállítani a jelentkezők közül. Azonban ha a csapat legyőzi a bosst, a kimaradókat a mesélőm elviszi egy minibossra, ahol ugyanazt a jutalmat fogjátok kapni, mint a bosst legyőző csapat, hogy ne kerüljetek hátrányba azért, mert én ilyen válogatós vagyok
Egy szó, mint száz, jelentkezzen mindenki, aki bosst szeretne ölni, csak szólok előre, hogy tisztában legyetek Mirika gondolkodásmódjával, ha kudarcot vall az első két csapat.
Ez a csapat pontosan tíz főből fog állni, az összetételt az első két csapat által szerzett információk, a statok és a képességek alapján fogom összeállítani a jelentkezők közül. Azonban ha a csapat legyőzi a bosst, a kimaradókat a mesélőm elviszi egy minibossra, ahol ugyanazt a jutalmat fogjátok kapni, mint a bosst legyőző csapat, hogy ne kerüljetek hátrányba azért, mert én ilyen válogatós vagyok
Egy szó, mint száz, jelentkezzen mindenki, aki bosst szeretne ölni, csak szólok előre, hogy tisztában legyetek Mirika gondolkodásmódjával, ha kudarcot vall az első két csapat.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.