Unknown
4 posters
2 / 7 oldal
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Unknown
The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
- Azt felejtsd el.. ha neked ez kell, akkor maradj inkább a pókoknál - én ugyan el nem csúfítom a tökéletes arcomat, nem bizony... .én így vagyok tökéletes
- Ki emlékezne minden hangyára, amit eltaposott? - vágok vissza. Én mondjuk ezeket nem tartom számon, valahogy nem izgatnak. Ha megtenném is a többiek azt mondanák, hogy nem egyedül az én érdemem volt, szal inkább hagyom
A kövi boss beugrik, amint meglátom... veeeh... ezzel is szívtunk egy kicsikét akkor... tisztá gáz ez a gladiátor..
- Nah... szedjük le gyorsan..
támadásra, specre nem kell dobni, minden 6. körben pihi.
3 támadás a bossra 3x42+3x1= 129 sebzés a bossnak, de mivel ötöt mutat a kocka így 129/2 = 65 sebzét kap csak a boss
- Ki emlékezne minden hangyára, amit eltaposott? - vágok vissza. Én mondjuk ezeket nem tartom számon, valahogy nem izgatnak. Ha megtenném is a többiek azt mondanák, hogy nem egyedül az én érdemem volt, szal inkább hagyom
A kövi boss beugrik, amint meglátom... veeeh... ezzel is szívtunk egy kicsikét akkor... tisztá gáz ez a gladiátor..
- Nah... szedjük le gyorsan..
támadásra, specre nem kell dobni, minden 6. körben pihi.
3 támadás a bossra 3x42+3x1= 129 sebzés a bossnak, de mivel ötöt mutat a kocka így 129/2 = 65 sebzét kap csak a boss
Karakterlap
Szint: 40
Indikátor: Zöld
Céh: -
A boss 8-at sebez Renbe.
Az első tigris 7-et sebez Renbe.
A második tigris 7-et sebez Renbe.
Boss: 250 HP, 35 páncél
Ryuninji Ren: 78 HP
Mirika: 97 HP
Az első tigris 7-et sebez Renbe.
Boss: 250 HP, 35 páncél
Ryuninji Ren: 78 HP
Mirika: 97 HP
Kayaba Akihiko- Admin
Pfff, hangya. Az egója még fényesebben csillog, mint valaha, belém is fojtotta a szót ezzel a megjegyzéssel. Bezzeg én büszke vagyok arra, hogy felkerült a nevem párszor már a bossok legyőzőinek listájára, de persze gondolom őt nem érdekli, van elég hírneve anélkül is. Felsóhajtottam és nekikészültem a következő megpróbáltatásnak, ami rögtön nem úgy kezdődött, ahogy az ideális lett volna, bár lehetett volna rosszabb is, ha megint úgy kezdünk, hogy sebezhetetlenné válik a boss.
- Ennyit a gyors győzelemről -.- Switch Ryuninji Ren! - kiáltottam fel, mielőtt nekirontottam volna a lándzsás alaknak, hogy a páncélja réseibe belevágva szépen sebezgessem tovább. Ő lesz az, aki felfogja az ütéseket a továbbiakban is, nem engedhettük meg magunknak, hogy leapassza a pontjait Bunmei, miközben az én életem úgysem sérül.
- Ennyit a gyors győzelemről -.- Switch Ryuninji Ren! - kiáltottam fel, mielőtt nekirontottam volna a lándzsás alaknak, hogy a páncélja réseibe belevágva szépen sebezgessem tovább. Ő lesz az, aki felfogja az ütéseket a továbbiakban is, nem engedhettük meg magunknak, hogy leapassza a pontjait Bunmei, miközben az én életem úgysem sérül.
// Dobnom nem kell, 6. körben pihenek. 4x25/2 azaz 50 sebzés Bunmeire és átveszem a sebzését //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Korona: Ryuninji Ren
Koponya: Mirika
Koponya: Mirika
Kayaba Akihiko- Admin
'2 oldal halál/korona' :
'2 oldal halál/korona' :
Kayaba Akihiko- Admin
A boss 8-at sebez Mirikába.
Az első tigris 7-et sebez Mirikába.
Boss: 235 HP
Ryuninji Ren: 71 HP
Mirika: 82 HP
Boss: 235 HP
Ryuninji Ren: 71 HP
Mirika: 82 HP
Kayaba Akihiko- Admin
Hmmm.. asszem ezzel kicsit megszívtuk. Talán ez az első boss, akinél gondjaink akadtak. Elég lassan fogy az a csíkocska a feje felett. Miri-chan meg le switchel, de ha jól emlékszem, akkor a tigrisek erre fittyet hánynak... nyomik
- Pedig ez még csak a hetedik... úgy terveztem, h simán lenyomjuk mind a tizet
Két támadás egy pihi. (2x41+2x1)/2 = 42 sebzés a bossra
- Pedig ez még csak a hetedik... úgy terveztem, h simán lenyomjuk mind a tizet
Két támadás egy pihi. (2x41+2x1)/2 = 42 sebzés a bossra
Karakterlap
#1 '2 oldal halál/korona' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '2 oldal halál/korona' :
#2 'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Boss: 193 HP
Ryuninji Ren: 64 HP
Mirika: 67 HP
Boss: 193 HP
Ryuninji Ren: 64 HP
Mirika: 67 HP
Kayaba Akihiko- Admin
Eh, de idegesítő ez, tök lassan vánszorgott lefelé az a nyavalyás életcsík, miközben elég súlyos sebzéseket osztott ki Bunmei és a cicái. Legalább le tudtam volna nyomni a sebzését, mint múltkor, de nem, az a hülye patch tönkrevágta a mérgeimet >.>
- A kilencediknél jó lenne, ha koncentráltan támadnánk, akkor még egy kis potizással jók lehetünk - jegyeztem meg, emlékszem rá, ahogy össze-vissza csapkodta a szikladarabokat Ren is még néhány társával együtt. Közben persze rendesen aprítottam tovább, és megkönnyebbülve láttam, hogy végre normalizálódott annak a HP-barnak a tempója, most már szépen süllyedt lefelé.
- Yosshi, tiéd a kill! - kiáltottam, és helyet, illetve utat adtam neki a támadáshoz. A következő miatt nem aggódtam, bár az picikét árnyharcos-szívató, ott vissza fog ütni az iménti pókos hatékonyságom.
- A kilencediknél jó lenne, ha koncentráltan támadnánk, akkor még egy kis potizással jók lehetünk - jegyeztem meg, emlékszem rá, ahogy össze-vissza csapkodta a szikladarabokat Ren is még néhány társával együtt. Közben persze rendesen aprítottam tovább, és megkönnyebbülve láttam, hogy végre normalizálódott annak a HP-barnak a tempója, most már szépen süllyedt lefelé.
- Yosshi, tiéd a kill! - kiáltottam, és helyet, illetve utat adtam neki a támadáshoz. A következő miatt nem aggódtam, bár az picikét árnyharcos-szívató, ott vissza fog ütni az iménti pókos hatékonyságom.
// 4x25 azaz 100 sebzés a bossra //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'2 oldal halál/korona' :
'2 oldal halál/korona' :
Kayaba Akihiko- Admin
Boss: 93 HP
Ryuninji Ren: 57 HP
Mirika: 52 HP
Boss: 93 HP
Ryuninji Ren: 57 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- A kilencediket csak ütni kell, akárhány részre is esik - bizony, az elég gyengus egy boss, csak sokasodik, ami betehet, de remélem azért nem lesz gond vele, már ha eljutunk odáig.
- Már megint? Mindig enyém a munka neheze. Azt hiszem ezért kijár nekem majd egy kis kárpótlás
3 támadás 3x42+3x1 = 129 sebzés a bossra - a boss megmurdelt
- Már megint? Mindig enyém a munka neheze. Azt hiszem ezért kijár nekem majd egy kis kárpótlás
3 támadás 3x42+3x1 = 129 sebzés a bossra - a boss megmurdelt
Karakterlap
Ellenfeletek: A Mezők Ura
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
Kayaba Akihiko- Admin
A helyzet az, hogy már nem sok kell, ahhoz, hogy elérjünk a rettegett tizediekig, de előttünk egy kellemetlen ellenfél tűnik fel. Akinek a legyőzéséhez inkább szerencse kell, mint nagy erő..
- Veeeeh.... akkor várunk igaz? - kérdezem a mellettem lévő pöttöm csajszit. Valami ilyesmi rémlik erről a bossról. Akkor most tűrünk és nyomunk közben egy képit is
3x támadhatok, támadáshoz kettőt vagy nagyobbat kell dobni, specre nem kell dobni, minden 5. körben pihenek
Várunk 3 teljes kört, míg a boss enrage módba nem vált, addig nem támadunk, csak tűrök. Először sebeződök hatot, majd képességgel visszagyógyulok hatot, végül megint sebeződök hatot, így három kör alatt összesen hat sebzést szenvedek el
- Veeeeh.... akkor várunk igaz? - kérdezem a mellettem lévő pöttöm csajszit. Valami ilyesmi rémlik erről a bossról. Akkor most tűrünk és nyomunk közben egy képit is
3x támadhatok, támadáshoz kettőt vagy nagyobbat kell dobni, specre nem kell dobni, minden 5. körben pihenek
Várunk 3 teljes kört, míg a boss enrage módba nem vált, addig nem támadunk, csak tűrök. Először sebeződök hatot, majd képességgel visszagyógyulok hatot, végül megint sebeződök hatot, így három kör alatt összesen hat sebzést szenvedek el
Karakterlap
A boss a három kör alatt 6-ot sebzett.
A boss enrage módba váltott.
Boss: 500 HP
Ryuninji Ren: 51 HP
A boss enrage módba váltott.
Boss: 500 HP
Ryuninji Ren: 51 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Hát ez így elég uncsi volt....- veeeeh, csak így hagyni, hogy püföljenek... komolyan, mintha csak bokszzsák lennék, na de mindegy, most már támadhatunk. Reginaldot elég nehéz volt visszafognom, de valahogy csak sikerült, és most, mikor elengedem, már neki is ront míg én csak figyelem... ezúttal a távolból
3 támadás, ha mind talál, akkor 3x 42
3 támadás, ha mind talál, akkor 3x 42
Karakterlap
The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
#2 '2 oldal halál/korona' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A boss 6-ot sebzett Renre.
Boss: 416 HP
Ryuninji Ren: 45 HP
Boss: 416 HP
Ryuninji Ren: 45 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Kárpótlás, mi? Talán majd főzök neked valami finomat - öltöttem ki a nyelvem pajkosan. Lehet, sőt biztosan nem erre a válaszra számított. Egyáltalán tudja, hogy egész tűrhető a Főzés jártasságom? Mondjuk azon jobban csodálkozhatna, hogy igazából is tudok jó kajákat csinálni, nem csak a játékon belül.
- Pontosan :3 - húztam ki magam büszkén, megerősítve a stratégiánkat a cicus ellen. Kivárni, amíg letelik az első fázisa és az "enrage" módját semlegesíteni azzal, hogy nincs debuff, amivel erősíthetné magát. Tisztára win, így nekünk se csökken a sebzésünk. Nesze neked, árnyharcos-szívató boss
- Itadakimasu! - kiáltottam fel, és a nagymacska méretes teste körül táncolva igyekeztem valahogy eltalálni a mozgékony dögöt, azzal a késsel, amit ő dobott annak idején.
- Pontosan :3 - húztam ki magam büszkén, megerősítve a stratégiánkat a cicus ellen. Kivárni, amíg letelik az első fázisa és az "enrage" módját semlegesíteni azzal, hogy nincs debuff, amivel erősíthetné magát. Tisztára win, így nekünk se csökken a sebzésünk. Nesze neked, árnyharcos-szívató boss
- Itadakimasu! - kiáltottam fel, és a nagymacska méretes teste körül táncolva igyekeztem valahogy eltalálni a mozgékony dögöt, azzal a késsel, amit ő dobott annak idején.
// Körönként kétszer két támadás, 2 vagy nagyobb kell találathoz, minden ötödik támadáspárosom pihenem le, képire nem kell dobnom //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A boss 6-ot sebzett Renre.
Boss: 366 HP
Ryuninji Ren: 39 HP
Boss: 366 HP
Ryuninji Ren: 39 HP
Kayaba Akihiko- Admin
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.