Tűzparipa vs Főnix

Go down

default Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Feb. 19 2013, 19:16

Ma valahogy sikerült délig aludnom, de nem csak nekem.. Reginald és Aikon is elaludt.. Ami nem volt megszokott.. Jó Aikon egy lusta macska.. egy igazi álomszuszék, de Regi velünk ellentétben toppon volt már olyan hajnali nyolc vagy kilenc órakor. Most viszont nem. Mondjuk nem is bántam. Juu nem volt velem, mert éppen küldetésen volt, így egyedül voltam a szobában a két petemmel. Fura.. már egész hozzászoktam, hogy mindig úgy kelek, hogy itt fekszik mellettem az a bizonyos Agreszív Királylány… nem is csoda, hogy hiányzott.. Egy kiadós reggeli után még lustáztunk egy kicsit.. csak mint minden normális, nem hiperaktív emberke. Utáne körülnéztem a városban.. hátha volt valamelyik boltban valami eladó cucc aminek hasznát vehetném, de semmi.. csak a szokásos.. mondjuk nem mintha olyan hú de sok pénzem lett volna. Igaz lehet nem az első szinten kellett volna keresgélnem mikor már elértem az ötödik szintet… de feljebb menni meg nem volt kedvem.. Egyedül legalábbis nem volt az igazi.. Ott még a mobok is erősebbek. Közben Regi vidáman repkedett felettem, míg a kis cica mellettem pattogott. Mikor meguntam a céltalan városnézést, úgy döntöttem, hogy inkább elhagyom azt.. Ha már egyszer semmi érdekes nem történt kár lett volna maradnom. Regi is jobban szeret a városon kívül repülni.. Aikonnak meg édes mindegy volt, csak játszhasson valakivel. Átvágtam a mezőn, így a főnixem is kimozoghatta magát egy kicsit, mert pár mob keménykedni akart, csak hát nem sikerült nekik… az én petem ugyanis jóval erősebb volt, mint amilyennek kinézett. A mezőről elértem az erdő szélére… a Kis madárkám kedvenc játszótere volt ez.. Az ágak között imádott szalonozgatni, trükközni.. Aikon meg én pedig próbáltuk követni… De persze gyalog azért mégiscsak lassabb volt, mint repülve. A kis cica haladt elől.. vígan pattogott. míg be nem gyorsított én meg szaladhattam utána,mert szegényke elég gyenge.. egy mezei mob is simán végezne vele. A kék cicus talált valamit és ezt jelezte is nekem.. így követtem.. Egy igen. khöm.. kívánatos pózban szundikáló lánykát.. elég csinos kis lányka volt.. . Még az alsóneműjét is mutogatta.. ami bár elég illetlen… és vigyázhatna, hogyan alszik.. engem ez nem zavart.. Egy pár percig elnézegettem, majd közelebb léptem hozzá. Leguggoltam hozzá..
- Hoooooi!!- próbáltam ébresztgetni, de ekkor egy csúnya lángoló pacit vettem észre aki felém vágtázott.. Regi a segítségemre sietett.. még épp időben és beállt elém.. ezzel mind a két pet megállt.. én meg az ijedségtől és a meglepettségtől elveszítettem az egyensúlyom és véletlen a lányka egyik mellében találtam támasztékot.. Hozzáteszem kelelmesen puha volt… és nem kicsi. .


_________________
Tűzparipa vs Főnix 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi6382/6500Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Feb. 22 2013, 06:21

Spoiler:
Szint: 8
Élet: 20
Fegyverkezelés: 4
Irányítás: 21 (+16)
Kitartás: 7 (+2)
Gyorsaság: 11 (+1)
Speciális képesség: 6

100 hp 13 p

Felszerelt felszerelés:
- Bronz Vért (+ 9 páncél)
- Használt cipő (+1 gyorsaság)
- Bronz Sisak (+4 páncél)
- 1x Trükkös Köpeny (+2 kitartás)
- A kobold király pálcája (+4 irányítás, a pálca mindkét vége halvány sárga fényben izzik)
- 2x Kapcsolat Gyűrű (2x 6 irányítás)

Pet:
Név: Tűzrózsa
Szint: bébi
Élet: 50 hp
Pet képesség:
Lángoló Unikornis sebzése: (irányítás+gyorsaság)/2 //(21+11)/2=16//
fenntartás: 2 kör (3. kezdetén szűnik meg)

A mai napon kicsit elegem lett a fából. Csak ma éjszaka 5-ször kaptam rémálmokat, aminek köszönhetően mindig lepottyantam a fa tetejéről. Az 5. alkalommal már nagyon elegem lett a fölmászogatásakból, így a földön maradtam, de ennek egy elkerülhetetlen következménye volt. Tűzrózsa nem akart aludni, mert annyira féltett. E miatt a döntése miatt aggódtam épsége miatt, ám az álom győzött, és elaludtam. Lent sem kerültek el a rémálmok. Most például azt álmodtam, hogy anyaszült meztelenül állók a Főtéren, és épp egy férfitársaság nézz rám nem éppen megnyugtató szemmel. Már indultak is felém, ám én nem tudtam megmozdulni, csak forgolódni. Egyre rémültebb lettem, ahogy közelítettek, és hirtelen az egyik megfogta mellemet. Ekkor felriadok, és arra eszmélek, hogy valaki tényleg markolássza nőiességem egyik felét.
- Undorító perverz! – mondom, és intézek egy ütést a fiú feje felé.
Ha mellé, akkor megpróbálom megsorozni, hogy eltávolodjon tőlem, majd egy bokorba ugrok, nehogy tovább nézelődjön. Azonban ekkor tűnik fel valami. Van rajtam ruha. Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagy meztelen, mert az előbbi csak álom volt, ám ez a taperoló féreg nem. Ekkor tűnt fel, hogy Tűzrózsa egy Főnixxel szemezget. Kicsit viccesnek tartottam, hogy két tűz elemű lény néz farkasszemet egymással, de látható, hogy lovacskám nem bírja a sült csirkét. Nem sok kellett, hogy rájöjjek, hogy a madár biztos a fiúhoz tartozik. Mivel szerettem volna megbosszulni a taperázóst, így ellenvetést nem tűrő hangon parancsolom a fiúnak.
- KT most azonnal! - és már ment is a teljes életes párbajfelkérés.
Amint a fiú elfogadtam, és a menet elindult petem máris megpróbálja lerúgni a madarat, és odaloholni hozzám.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi3819/4100Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Feb. 22 2013, 19:28

Kezdem azt hinni, hogy mikor unatkozom akkor a csavargás helyett talán aludnom kellene. Alvás közben nem kerülnék folyton kellemetlen helyzetekbe. –mert ez mostanában szokássá vált nálam. Pedig nem szándékosan teszem… de nem ám. Még csak meg sem fordult soha sem a fejemben, hogy ilyen helyzetekbe keverjem magam, vagy legalábbis nem gondoltam, hogy ilyen helyzet lesz belőle… Most is.. például csak a jó szándék vezérelt és nem az állítólagos perverz vágyaim, aminek én még csak a létezéséről sem tudtam. Éppen felakartam kelteni a lánykát, aki csak úgy szundikált egy fa tövében.. Persze megbámultam.. Nézni szabad… ez volt az alapszabály. Ezért csak egy kis felmérés után mentem oda hozzá és próbáltam keltegetni, mert nem egészséges a szabadban, védett zónán kívül alukálni, mert a sok csúnya és gonosz jk csak az ilyen kiszolgáltatott játékosokra várt… na meg egy-két mob is veszélyt jelenthetett ilyenkor. Ekkor ért egy kis páratlan meglepetés.. egy lángoló paci jelent meg a semmiből és esett nekem, de szerencsére Reginald toppont volt és megalította.. Engem viszont az esésben nem, így megkapaszkodtam a szundikáló lányka puha keblében. Hát persze, hogy most kellett erre felébrednie.. Véletlenül se várta volna meg, míg odébb sunnyogok. Az ütése és a további kísérletei elől is kitértem.. Pontosabban hátra rugaszkodtam.. Jól tudtam már, hogy mi volt ilyenkor a teendő. Sok ilyen félreértésben volt részem. A lány elbújt egy bokorba az akciója után, csak azt nem tudtam, hogy mindek.. Közben Regi fékezte a lángoló pónit.
- Én nem vagyok perverz…- háborodtam fel egy kicsit megkésve a meglepettségtől. Tényleg nem vagyok perverz.. csak túlzottan érdeklődtem a női nem iránt.. ennyi.. Mire feltápászkodtam már ki is szólt a lány a bokrok mögül… már jött is a kihívás..
- Ez most komoly??- kérdeztem… már megint.. .viszont nem volt most ellenvetésem.. .. Kellett egy kis szórakozás..
- Én csak fel akartalak kelteni, mert itt nem biztonságos, de ha te így akarod meghálálni.. hát állok elébe. – Mikor a paci keménykedni próbált a rúgás elől Regi csak feljebb repült. Mikor megérkezett a kihívás elfogadtam.. Majd elővettem a görbe botocskámat is.. amit meglengettem.
- Amúgy nagyon jó, puha és nagy melled van…- dicsértem meg a lány idomait.

_________________
Tűzparipa vs Főnix 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi6382/6500Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Feb. 25 2013, 21:34

- Engem csak ne keltegesen egy vadidegen, főleg így! Ha bármi van, petem megóv!
Azonban mielőtt valami igen frappáns tervet gondoltam volna ki a fiú, olyat mondott, amitől tényleg a földbe gyökerezett lábam. Éreztem, hogy az arcom bevörösödik (legalábbis, ahogy a rendszer engedte), majd felkiáltom azt a szót, amit a fiú próbált tagadni.
- PERVERZ!
Ezzel kivetem magam a bokorból, és a tapogatós felé szaladok. Ha az a nyamvadt grillcsirke felém jönne, megpróbálom elütni botommal. Csupán figyelmét próbáltam elterelni pár gyengébb vágással, mert petem már ott is volt, és jól fejbe próbálta rúgni a Főnix gazdiját, ám hogy elkerüljük a pet viadalt, így én közben szemmel tartom a petet, nehogy belénk jöjjön, ám tisztában vagyok avval, hogy mivel repül nehezebb dolgom lesz vele, mint ahogy terveztem, mivel hiába bújnék, el ő könnyen megtalálna levegőben. Szóval biztos, ami biztos, így Hallgatózás jártasságommal a közelemet fürkészem, miközben szemeimmel a fiúra koncentrálok. Hiába kezdtem még csak bele, de már most elegem lett a fiú egész lényéből. Gyűlöletem a fiú és petje irányt nem rejtőzött bennem, hanem olyan visszataszító „aurát” kölcsönzött nekem, amitől még idegesebbnek tűntem, mint amilyen vagyok. Petemet nem tanulmányoztam, de jól tudtam, hogy haragja még nagyobb, mint az enyém, és csak egy vágya van, ami az, hogy jól megtaposhassa a fiút, vagy legalább jó erősen a lába közé rúgni. A rohamok végén nem húzódok hátrébb, mert akkor a madárka szabad prédái vagyunk, így meg legalább óvakodnia kell egy kicsit a gazdája épségéje miatt is. Azért nem becsülöm le ellenfeleimet, és már készenlétben is tartom a képességemet.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi3819/4100Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Feb. 26 2013, 15:14

Egy újabb kellemetlen szituációba kerültem.. Mondjuk számomra azért nem volt ez annyira kellemetlen. A lánykának sem biztos, csak esetleg nem vallja be, hogy élvezte. Pedig megtehetné.. ez nem egy rossz dolog. Inkább elfogadott.. mármint nem a szexuális zaklatásra gondolok.. Mert ez közel sem volt az.. csak egy véletlen baleset, amit a lány nyomi patás pete intézett így. Minek kellett a frászt rám hoznia?? Az ütések elől kitértem, majd a lány egy bokorba bújt.. így kellett elmagyaráznom, hogy semmi hátsószándékom nem volt, csak fel akartam kelteni. Addig Regi tartotta távol tőlem azt a kicsit sem szimpatikus paripát.
- Egy vadidegen honnan tudja, hogy téged megvéd a petet?? Amúgy is baleset volt, mert a pici paripád miatt meglepődtem és elvesztettem az egyensúlyomat. – Fogtam rá mindent arra a lángoló petre. Persze nem hazudtam.. Bár a vágy megvolt bennem, hogy esetleg letapizzam, ezt sikerült elfojtanom és akkor jött a képbe a patás. Na de ez már történelem.. inkább megdicsértem az idomait, amit nem vett jó néven.. Öcsém ezeknek az über kockáknak még bókolni sem lehet.. ajajj.. hova kerültem én??
- Nem vagyok perverz.. csak férfi..- ekkor azonban már kezdődött is a támadás, amire számítottam, mert e kihívás meg is érkezett. Én a gazdit szándékoztam kezelésbe venni, míg Regit a paci csapkodásával bíztam meg. Meglengettem a görbe botocskámat és vártam a csini lánykát. A főnixem nekiiramodott a patásnak és félre lökte.. el a közelemből.. igaz ettől nem sebződött, nem is az volt a célja. Reginald is tudta már, hogyha élvezni akarja a harcot, akkor nem lehet már az elején beleadni mindent.. Főleg mióta ilyen nagyot sebez. Bár a lányon is láttam két gyűrűt.. Olyat amilyen nekem van, így nem becsülhettem le. A két fegyvert összeakasztottuk.. én pedig elmosolyodtam az immáron a közelemben lévő lány miatt.
- Jah és cuki az alsóneműd.. bár kicsit kis lányos.. de cuki.. - feleltem mosolyogva és próbáltam lenyomni a lányt, eközben Pedig Regi farkasszemet néz újfent a patással.. nem akarja a közelembe engedni.

_________________
Tűzparipa vs Főnix 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi6382/6500Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Márc. 04 2013, 06:26

Igazán irritált ez az alak. Nem elég, hogy nem sikerült megsebeznem, még a madárkája szívatja is Tűzrózsát. Éreztem, hogy nemcsak én, de ő is elképesztően meggyűlölte a madarat, így új stratégiát gondoltam ki.
- Gyerünk Tűzrózsa, Lángoló Unikornis! Szedd le kicsikém azt a csirkét!
Petem nem ellenkezett, hanem helyette felgyorsul, és máris lángolni kezdett, és már üldözte is a madarat ügyelve, hogy ne menjen neki egy fának se. Én eközben a fegyveremet a fiú felé fordítom.
- Idegesítesz! – mondom, majd nekiesek.
Felhúzott a fickó, és ez a szememen is látszott, és ha nem is mondtam volna, akkor látná a szemeimen. A koboldkirály pálcájának két vége most is ragyogott, miközben a fiú botjának feszült. Gyorsan hátrébb szökkenek, és felemeltem kezem mellkasomig, majd megpróbálom mellkason bökni ellenfelem, ám szemmel tartom kezeit, mert kitudja, hol akar nyúlkálni. Fél szemmel azért nyomon követtem petem életét, mivel nekem is feltűnt a fiú ujján lévő két Kapcsolat Gyűrű, ami nyilvánvalóan nálam is észrevett. Bökésem után nem szándékoztam ott maradni, hanem én is madár után vetem magam. Megpróbálom utolérni a madarat, és csapdába kergetni akképpen, hogy rávetem magam, és megpróbálom leszedni a levegőből, és belelökni petem tüzébe, még ha emiatt én is sérülni fogok. Számomra teljesen megéri, ha megsebezhetem a madarat, hiába vesztek én is rengeteg életet. pete nagy sebzése elég ahhoz, hogy kárt okozzon, ám nekem is van elég életpontom, ahhoz, hogy többet is bekapjak, ám én még mindig talpon legyek. Ha sikerül a pettámadás, akkor eltávolodok lángoló petemtől, és fél szemmel a fiút, fél szemmel a madarát figyelem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi3819/4100Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Márc. 05 2013, 13:15

Ez a lány nagyon kész.. egy ilyen kis semmiség miatt, ami még baleset is volt és nem szándékos, így felhúzta magát?? Ráadásul pont egy teljes életes párbajra hívott ki amit figyelmetlenül el is fogadtam… Kicsit hibbant ez a lány.. most azt szeretné, ha elvenném az életét?? Támadásait Reginald és én is levédtük. Nem jelentett olyan nagy kihívást ez az egész. Közben elmagyaráztam neki egy két dolgot, amit nem nagyon érthetett meg, majd még ordibált is a petjének , hogy azért tudjam, hogy kit fog megtámadni. Ez lenne a Voice színvonala?? Hajajj.. Mélyen az Artes alatt vannak…
- Tudnám mit szeretne a pacid egy madár ellen….- próbáltam még jobban felhúzni a lánykát, bár talán már nem is volt szükség. Regi játszadozni kezdett a rohamozó pacival, unikornissal. Az orránál fogva vezette… kicsit közel engedte magához, akkor pedig hírtelen feljebb repült
- Haaaa??!! Nem szép dolog ilyet mondani…- mondtam megjátszott sértettséggel, miközben még mindig egymásnak feszültünk. Hírtelen hátraszökkent és már támadott is.. Ezúttal nem tudtam kivédeni, mert fél szemmel figyelnem kellet Regi játszadozását is, ami valójában egy szépen kidolgozott kis terv volt. Nem véletlenül akartam, hogy vezesse a dühös pacit. Bár Eltalált az ellenfelem.. Csupán két páncél pontot veszítettem.. ez volt olyan gyatra, mint az én saját sebzésem. Ebből már be is lőttem a lányka fegyverkezelésének értékét. Lényegében.. annyi esélye volt Reginald ellen mint nekem… A támadása után nem is kellett visszatámadnom, mert már meg is fordult és a pet páros felé szeretett volna menni, hogy segítsen a saját, nem valami szép állatkájának.
- Hiba…- feleltem gúnyos hangnemben és bevetettem a képességem. Egy kisebb csettintéssel a lányt a két pet irányába löktem.. Amerre a főnix vezette támadóját. De ez még semmi. A tervem működni látszott. Az ügyetlen lánykát a kis madaram még reptében megpróbálja sebezni kihasználva annak zavarodottságát. Egy trükkös manőver közben megpróbálja éles csőrével felhasítani a lány oldalát. A plusz ebben a tervben pedig az, hogy Regit követte a kis unikornis, így a lányka annak a sebzését is maga szedhette be. Majd mindettől függetlenül Reginald elém repült és én is védekezésre emeltem a botomat.
- Ez lenne a nagy Voice?? Tényleg nagyon lecsúsztatok hallod-e- nem bírtam ezeket a szavakat magamban tartani.. Még a végén rosszul lettem volna.


Ren
Páncél: 7/11
Hp: 50/50

Reginald
Hp: 25/25

_________________
Tűzparipa vs Főnix 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi6382/6500Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Cardinal on Szer. Márc. 27 2013, 18:57

Ossu! Very Happy

Lévén megegyeztetek, hogy nem kívánjátok folytatni, lezárom a küzdőteret. Magas szintetek nyomán erre a rövidke, félbeszakadt párbajra is adok 15 xp-t és 30 aranyat.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Tűzparipa vs Főnix Vo36oi0/0Tűzparipa vs Főnix 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tűzparipa vs Főnix

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.