Ren vs. Ren...Ai

Go down

default Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Pént. Jan. 11 2013, 22:25

Békés napra keltem, a madarak csiripeltek épp csak néha-néha hangos lányvisongás törte meg ezt a kellemes hangulatot. Hiába forgolódtam az ágyamban jobbra, balra húztam párnát a fejemre, majd takarót utána mindkettőt, egyszerűen nem akarták abbahagyni a sivalkodást. Megpróbáltam nem foglalkozni vele mert hallatszott, hogy nem bajból eredő jajveszékelés hanem inkább mikor őrült rajongók követik hőn szeretett bálványukat. Még mindig visongtak, és úgy tűnt hogy egyre hangosabbak, mintha közelítenének. Úgy éreztem mindjárt én is visítok egyet, de inkább csak kipattantam az ágyból, kinyitottam a fogadó ablakát így pont rájuk lehetett látni, az ablakomban lévő virágcserepet felemeltem, és amilyen erősen csak tudtam megkíséreltem hozzájuk vágni, mivel az emeleten voltam talán nem is láthatták ki próbált meg merényletet elkövetni ellenünk. Épp csak a cserepet látták zuhanni, és egy női hangot aki olyan mérges volt hogy túl tudta kiabálni a tömeget.
- Csönd legyen mááár! – Kiáltottam. Mind ez olyan gyorsan történt hogy a méregből fellendített takaróm, ami épp zuhant visszafele, s még pont be alá tudtam bújni, hogy folytathassam édes semmittevésemet. Pár másodpercig néma csend lett, gondolom ledöbbent a tömeg az események előtt, majd mintha meg sem zavartam volna őket folytatták visongásukat. Feladtam… mérgesen kikászálódtam az ágyból, kócos hajam rendbe tettem, össze fogtam, majd a két kis fehér hajcsatom is felkerült illő helyére. Invertorimból felöltöztem majd, lecsörtettem az emeletről a fogadóba. Leültem hogy rendeljek valamit. Az ablakból látni lehetett ahogy a lánytömeg meggazdagítva pár fiúval is (amit picit furcsállottam) követett egy szőke fiút, bármerre is mennyen, bárhova is lépjen be. Csend csakis akkor volt mikor egy étterembe, vagy boltba vagy épp ahova betért, persze itt újabb eszüket vesztett rajongókkal tért ki. Sóhajtottam majd elkezdtem majszolni megrendelt sütimet. És közben imádkoztam hogy bárhova mehet, csak ide ne térjen be. Nem kellett sok újra felbukkant, és megint hallatszódot az ész vesztett sikoltozás.
- Csak ne…csak ne...csak ne…- Mondom ki félhangosan mikor látom hogy erre tart majd kinyitja az ajtót. Na ekkor landolt a fejem az asztalon. És üvöltve kérdezem magamban: Miért éééén? Mint várható volt fiút követték a rajongói, és idebent meg sem lehetett moccanni, arról nem is beszélve hogy a saját gondolatait sem hallotta az ember. Azt hiszem akkor telt be a pohár, mikor az egyik lány megbotlott majd a fejemen próbált megtámaszkodni, és eme elegáns mozdulattal fejeltem bele a sütimbe. Vészjósló tekintettel felemeltem a fejem, majd letöröltem az arcom. És felálltam az asztaltól. Kinyitottam az ajtót, és pár lányt és fiút a súlyemelésemnek köszönhetően, könnyedén kitessékeltem a fogadóból. Már csak alig páran maradtak és mikor megpillantom a fiút, de még mindig nem láttam eléggé az arcát, épp csak kicsit ismerősnek tűnt, tehát oda mentem hozzá, hogy Ő legyen a következő, elvégre ha Őt kiteszem, az idegesítő rajongói követni fogják. Csörtettem felé, mikor féloldalasan ült nekem, így megfogtam a vállát és már emeltem is volna, mikor felém fordult így most már jól láttam az arcát.
- Ren? Ez meg hogy? Mégis miért?– Kérdeztem ledöbbent arckifejezéssel. És a mondataim sem voltak valami értelmesek de valahogy nem állt össze a kép hogy most mégis miért követik, ennyire sok mindenre képes ijesztően idióta lány és persze pár fiú.
- Hát, ezt nem tudom elhinni! Te tényleg énekes lennél? – Kérdeztem, miközben nem bántásból de kinevettem a fiút.
- Régóta nem láttalak, na meg persze Regit is. - Simogattam meg a kis madárkát ha engedte.
- Mit szólnál hozzá ha megküzdenénk? – Teszem fel a kérdést hirtelen ötlettől vezérelve.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 11 2013, 23:28

Nem gondoltam volna, hogy érhetnek még meglepetések Aincrad földjén. Már-már belenyugodtam, hogy itt nem nagyon fogok találni magamnak rajongókat. A kockák igen kevés százaléka hallgat csak minőségi zenét és még kevesebb szán arra időt, hogy a drága és jól kivitelezett videó klipet is megnézze. Egy szó mint száz.. a lehető legrosszabb helyen ragadtam amit… egy sztár számára biztosan. Semmi megbecsülés, semmi rajongás, nincs ingyen cucc, alig vannak nők, bár nagyon helyes vagyok, meg minden, de kicsi a szintem így nehéz csajt fogni. Igaz Reginald néha tud segíteni ebben.. igazi barát… egy úrifőnix. Éppen reggelizni indulok olyan dél körül a kedvenc helyemre, amikor ismerőshang csapja meg a fülemet.. Mint egy kisebb rajongótábor eszeveszett rikácsolása. Máskor olyan idegesítő, de most mégis zene füleimnek. Ha nem adnék a megjelenésemre olyan sokat, akkor talán még el is hullajtanék pár könnycseppet. Reginald kicsit meg van szeppenve.. nem szokott ehhez hozzá .. sosem volt benne része. A hang irányába fordulok és megpillantom a kisebb tömeget.. ami tele van szép lányokkal, akik a nevemet kiáltják és szinte habzó szájjal futnak felém. Igen.. ez hiányzott.. Most viszont a biztonsági őrök hiányoznak, hogy megfékezzék a megvadult tömeget. De nem érdekel.. ez az én napom.. és a rajongóimmal töltöm.. elindulok feléjük, kezeimet széttárom, hogy a leggyorsabbat megöleljem. Szinte látom magam előtt… hangulatos zene, lassított felvétel. És..
- Ááá.. hééé . oké-oké.. igenén vagyok.. Ren.. igen.. de ott ne fogdoss légy szíves.. te meg főleg barátocskám,mert átszabom az arcodat.. – megáll az eszem… langyi rajongókat nem kértem… menjenek vissza a feladóhoz . De a lányok.. igeeen.. ők maradhatnak. Végre büntetlenül tapizhatok lányokat akik még örülnek is neki. Másodpercenként három cici is megfordul a kezeim közt, pedig már nem is én irányítom magam.. a tömegben ragadtam.. csapdába estem. Talán mégis kellettek volna azok a biztonsági őrök.. áhh.. miket beszélek.. nem kellenek azok.
- Oké.. hölgyeim, hova is menjünk?? – kérdezem széles vigyorral az arcomon.. mindig ez van.. a tömeggel haladok.. nincs beleszólásom, hogy hova megyünk.. szinte visznek magukkal. Egy ismerősömtől tudták meg hogy én is Aincrad világában vagyok, és hogy hol lakom.. Nem tudom ki az, de ezer köszönet neki.
- Na jó..lányok nekem kellene egy kis szünet..- egész jó poén volt.. három órával ezelőttiig. .. ezek sosem fáradnak el…. Próbálok megszökni, de mindig visszarántanak. Ha lehetséges lenne letépni a ruhákat akkor már pucéran hordoznának körbe a városon.
- Öhm.. elnézést.. de lehetne egy jav… - egy dühös női hang és egy koppanás.. elkábultam. Most mindem olyan volt mint egy álom.. csak lebegek. És sodródok az árral. Reginald próbál ébresztgetni, de nem sok sikerrel.. neki nagyon rémisztő ez a helyzet.
- Uh… ez meg mi volt??- kérdezem, de válasz nem jön.. Egy óvatlan pillanatban elrohanok.. elengedtek én pedig kihasználtam. Futok ahogy a lábam bírja, de ezek a csajok sprinterek. Egy fogadóba szaladok be, de már a sarkamban vannak a lányok. Rövid időn belül megtelt a kis étkező, -- - Kész ennyi.. én feladom…- ekkor lét színre megmentőm és rajta ki a rajongóim nagy részét.. *.* végre megint kapok normális levegőt, nem csókolgatnak agyon és nem fogdosnak meg olyan helyeken ahol már nekem is sok a jóból.
- Ai-chan *.*… Arigatou..- és már ölelem is szorosan magamhoz köszönetképp..
- Hmm?? Szerinted én hazudtam?? Híres énekes vagyok bizony.. sok rajongóval.. őrült rajongóval…- Reginald nemcsak,hogy engedi Ai-channak a simogatást.. oda is száll hozzá, hogy vegye a karjaiba.. de lennék megint a helyében..
- Megküzdeni??- ért villámcsapásként ez a kihívás.. nem semmi.. egyből a lényegre..
- Öhm.. bevallom kicsit meghittebb dologra számítottam…. De.. ha te ezt akarod.. akkor felőlem rendben van.. öhm……- szemeim Regire tévednek pontosabban abba az irányba, de van ott más dolog is.. kettő is ami mindig felkelti a figyelmem..
- Úgy érted most?? – kérdeztem még mindig megdöbbenve..

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 12 2013, 14:22

Meglepődtem mikor Ren tekintett vissza rám, valahogy nem gondoltam volna róla, azt hogy ekkora rajongótábora van. És amikor magához szorított, szintén ledermedtem. Valahogy nem ezt vártam, ugyanis pár másodperccel ezelőtt még ki akartam tenni őt is úgy, mint azokat az eszüket vesztett, sipákolós rajongóit. Kellet pár másodperc hogy magamhoz térjek, a hirtelen ért gesztusból.
- Héé, jó lesz már! Elég! Engedj el. – Toszogattam magamtól a fiút. Mikor kaptam egy kis levegőt, elmagyarázta hogy Ő egy híres énekes, egy sztár. Igen azt tudtam hogy van egója, és most már azt is tudom hogy miért. Ugyanakkor nem tudtam elképzelni mikrofonnal a kezében, miközben riszálja magát a közönségének. Na jó, mégis sikerült, méghozzá túlzottan is. Ugyanis mikor bevillant a kép nevetésben törtem ki. Az a gonosz kis piszkos fantáziám… Majd mikor meg akartam simogatni Regit, hirtelen felrepült a gazdája kezéből és az én karjaimba szállt. Nagyon megörültem neki, bár kicsit féltem hogy nálam is lángba fog borulni mint Yurihime kezei között, de úgy néz ki nem fog, öleltem magamhoz az a kis madárkát. Majd mikor felhoztam neki a párbaj lehetőségét, megdöbbenten kérdezett vissza. Én nem visszakoztam, bólintottam egy nagyot, amit remélem látott is, ugyanis szemeivel nagyon pásztázta Reginaldot, és annak a környékét. Majd elmondta hogy Ő valami meghittem dologra számított, de ha szeretném, akkor benne van.
- Rendben akkor mennyünk. ^^ - Mondtam vidáman, szerettem volna minél több tapasztalatot szerezni, igaz láttam már a madárkát harcközben és láttam a fiú képességét is, sőt tudom nem épp a legbátrabb fajtából van ilyen téren, de ha kell akkor oda teszi magát a harcban. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni. Egyik karomba vettem Regit, a másikkal meg megfogtam a srác kezét, és kezdtem el húzni magam után.
- Úgy érted most?? – Kérdezett meglepve a fiú.
- Igen, persze, mert mikorra gondoltál? – Mondtam kuncogva miközben megálltam és visszafordultam a fiúhoz, a mondatom közben. Ha bele egyezett, megmutattam neki, egy szabadabb teret a városban, egy kör alakú tér, aminek a szélét néhány eladói stand díszítette, közepén egy szökőkúttal.
- Én arra gondoltam, hogy ez itt elég tágas mindkettőnknek a harchoz. – Mondtam mosolyogva. Majd távolabb álltam a fiútól, ha Regi időközben nem repült vissza akkor most oda adtam a Ren kezébe.
- Sok szerencsét, adj bele mindent! – Mondtam a fiúnak de időközben már pötyögtem is a párbaj felkérést. Majd ha elfogadta, vártam hogy mit lép. Ha semmit akkor én támadtam, kardom elővettem és igyekeztem megfogni a kis madárkát. Ha támadott a petjével, én meglepetten próbáltam védekezni, és legalább egy aprócska vágást intézni a madárka felé. Furcsa volt ez nekem eddig csak egyszer harcoltam idomárral, és az is igencsak érdekes meccs volt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 12 2013, 16:42

Rajongóim forgatagából, csapdájából Ai-chan volt olyan kedves és kimentett.. Nagyon hálás vagyok neki.. Szeretem, ha rajongók üvöltik a nevem és dicsőítenek, de ez még nekem is sok volt.. Néha már levegőt is alig kaptam, sőt még le is dobtak miattuk. Ai-chan nyakába borulok és ölelgetem addig, míg el nem lök magától.
- Oh.. bocsika… csak, köszi, hogy kiraktad őket.. már majdnem megfojtottak.. Szeretem a rajongóimat, de csak távolról.. olyan két-három méteres távolságból. - Ilyen lerohanásban csak álmomban részesültem eddig.. Megélni teljesen más.. rémisztő… semmi beleszólásom nem volt a dolgokba.
- Ai-chan gonosz vagy..- fordulok el sértődötten, amikor kinevet… ez nem szép dolog.. tényleg egy énekes vagyok… nagy koncertekkel meg minden… nem a zuhanyzó alatt énekelek csak és nem is valami forgalmas téren. Hanem sok ezer ember előtt, akik imádnak. De nem hibáztatom ezért.. nyilván ős egy kocka a sok közül, aki a konzolt nyomta miközben más jó emberek csápoltak a koncertjeimen. A játékokat vette a cd-im helyett… ez van, nem az ő hibája.. Reginald odarepült a lánykához.. őt is megijesztette ez a korábbi eset.. sokkal jobban, mint engem… kicsit még remegett is, de Ai-chan közelébe, hála simogatásának hamar megnyugodott.. Na persze.. ha ennyire fel lennék dúlva én is két szép cici között keresném a megnyugvást. Kinézek a rajongók felé akik már az ujjaikat ropogtatják és szúrós pillantásokat vetnek a velem szemben álló lányra.. Az az ölelés megtette a hatását. A féltékenység nagy úr.. főleg a gyengébbik nem tagjainál. A párbajfelkérésen meglepődtem.. Bevallom másra számítottam, de nem tudom egy szép lányka kérését megtagadni.. persze, hogy belemegyek, még ha laposra is ver, számomra megéri. Egyik kezével Regit tartja aki nem ellenkezik.. Meglátszik, hogy ez én petem.. az én nevelésem.. büszke vagyok rá. A másik kezével meg fogja az enyémet és szinte vonszolni kezd maga után. A rajongó táborom ezt sem nézi jó szemmel, de a korábban történtek miatt nem mernek nekimenni Ai-channak, mert védett terület ide, vagy oda összepakolná őket. Kézen fogva sétálunk.. kitudja hova, csak követem… elég félreérthető helyzet, de én nem bánom.. Remélem nincs valami bika, magas szintű barátja aki féltéken típus.. Kedves még az életem érjem bármi keveset is Aincrad földjén.
- Nem tudom.. mondjuk a jövő héten?? – kérdezem, de szavaim már nem érnek semmit, ha jól sejtem nem szobára megyünk, hanem valami olyan helyre ahol csatázhatunk. Kicsit el is szomorít ez a helyzet, de ez van.. majd legközelebb sort kerítünk arra is. Szép kis terepre értünk. A tömeg is itt van, persze tisztes távolságban.. Ai-chan miatt nem is jönnek közelebb, amiért igen hálás is vagyok.
- Hmmm.. pár stand, egy hangulatos szökőkút.. nekem tökéletes. . -felelem nagy és széles mosollyal, majd Regi-t visszaadja nekem, aki már fel is repül..
- Ez csak természetes…- Ai-chan erősebb, mint én.. nem lenne szerencsés visszafognom magam ellene… de nehezemre esik fegyvert fogni egy nőre.. különösen, ha ennyire csinos. Elfogadom a kihívást amint jön az üzenet… A főnixem felrepült a magasba.. nem támad szemtől szembe.. az én köröm az első.. neki iramodtam és futni kezdtem Ai-chan felé.. de félútun térdre ereszkedtem és így … térden csúszva értem oda hozzá, egyik lábammal talpra állok gyorsan.. mintha férltérdre ereszkedtem volna..
- Ai-chan.. hozzám jössz *. *??- kérdezem csillogó szemekkel… Persze ez csak elterelés és közben a madárkám hátulról akar támadni. Ha a lányka eddig nem csapott le és most megpróbálná akkor a képességemmel lököm el Reginald felé aki ekkor támad.. ha ez mind sikerül persze.. Sajnálom a lányt.. de én így párbajozom máshogy nem is lenne esélyem.

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jan. 12 2013, 18:00

Ren ölelgetéséből sikeresen kiszabadultam majd még hálásan meg is köszönte hogy kitettem a rajongóit, furcsállottam picit elvégre nekem úgy tűnt hogy élvezi a társaságukat. Majd mikor elmeséli hogy énekes a való világban, akaratlanul is kitört belőlem a nevetés, a fiú némi sértődöttséggel fogadta, amit hát hagyjuk meg meg is érthet.
- Bocsi, bocsi…- mondom miközben megpróbálom visszanyerni könnyed higgadtságom. A párbajkérésre is rábólintott, igaz kicsit meglepte a felkérés. Majd már ki is gondoltam hogy hol vívjunk meg, Reginaldot az egyik karomba vettem majd megfogtam a fiú kezét és úgy vittem a közeli szabad térre. Nem igazán foglalkoztam semmivel, sem a női rajongók által kiabált rosszindulatú megjegyzésekkel sem törődtem igazán, a közelembe jönni meg úgy nézem nem mertek. Jól is tették. Képzeletben már a harcon jártak a gondolataim, ha a fiút nem is de Reginaldot sajnálom, nem akarom bántani. Ő igazán édes. Mikor megérkeztünk, kíváncsian néztem a fiúra hogy megfelel-e neki ez a hely. Nem volt kifogása ellene, így már fel is álltunk a kezdő pozícióba, majd mikor elküldtem a felkérést rögtön el is fogadta. Gyors volt meg is lepett, főleg ha arra gondolok hogy nem is akart annyira kiállni ellenem. Azt hittem hogy a petjét küldi majd harcba ahogy a többi állatidomár tette de más volt a helyzet.
Ren szaladt felém, egyre csak közeledett közeledett és közeledett mikor már majdnem előttem volt, térdre vágta magát, majd fél térdre ereszkedve megszólalt.
- Ai-chan…hozzám jösz? *.* - Kérdezte csillogó tekintettel.
Ebben a pillanatban borult minden rózsaszínbe nálam, kellemes csilingelő zene, és az egész úgy nézett ki mint egy lassított felvétel.
- Ohh, Ren-amaaa – Mondom édes hangon.
- Igen! Ren-sama, hozzád megyek! – Majd borultam a fiú karjaiba. Megöleltem őt, majd egy könnyed mozdulattal, hozzá vágom a közelembe repkedő petéhez.
- Ne nézz ennyire hülyének! – Mondom de nevetek, mert viccesnek találtam a helyzetet. Persze nem sebeződtek, de legalább most mindketten szembe vannak velem, így kardom előhívom és támadok feléjük, nem tudom melyikőjüket, sebezzem, így azt igyekszem megvágni aki közelebb van hozzám. Ha a képességével hátra lök, akkor sajgó derékkal kelek fel, és fordítok a taktikámon, előhívom az invertorym rákattintok az egyik itemre, de még nem hívom elő, és arra várok hogy Regi közelítsen felém…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 12 2013, 19:44

Megkönnyebbültem mikor már világos volt számomra, hogy Ai-chan nem tervezi azt, hogy összeveri a tömeget… így távolból már engem sem idegesítenek, sőt kellemesnek találom ezt a kis hangzavart, ahogy a nevem kántálják és az egekbe magasztalnak.. egy kis nosztalgia… ez hiányzik nekem, de nagyon. A helyszín ahová elhozott nekem megfelelt.. Egy szép nagy tér egy szép nagy szökőkúttal.. perfekt. Talán még hasznát is veszem itt pár dolognak. Jk és njk nincs útban.. így nem kell vigyáznunk semmire sem. Ismerem Ai-chant és tudom mennyire is erős… nem csak nagyobb szintű, de a látszat ellenére nem is egy buta liba. Veszélyes ellenfél. Vele ellentétben én.. khömm.. talán egy kicsit kreatívabb vagyok a harcok, harci mozdulatok, de legfőképpen az elterelés terén. Ha nekitámadok, akkor simán lekaszál, nem nagyon hiszem, hogy sokszor meg kellene, üssön ahhoz, hogy elfogyjon a fél életem.. és akkor bizony már meg is nyerte a párbajt. Logikusan végig gondolva.. nincs valami sok esélyem ellene… de mindent beleadok, ahogyan kérte tőlem..
Regi fent a magasban én meg megiramodok és egy tökéletes ajánlatot csillogó szemekkel. Tökéletes volt.. még én is majdnem elhittem. Kicsit el is pirulok kicsit..
- Öhm.. he??- kérdezem, de Ai-chan már ölel is.. akaratlanul is visszaölelem. Még jobban elpirulok, mikor megérzem mellkasomon a puha kebleit. Azt hiszem ez a csel visszafele sült el. Nagyot szippantok a lányka finom és kellemes illatából.. túlságosan is élvezem a pillanatot, egészen addig, míg észre nem veszem, hogy már nem ölelem Ai-chant, hanem repülök.. méghozzá Reginald felé. A főnixem is megijed.. éppen, hogy le tud fékezni, de ettől én még belerohanok, kezeimmel körülfonom,nehogy legyen valami baja a pajtimnak miattam, majd földet érek.. gurultam párat mire a súrlódás megállított..
- Ai-chan.. nem szép dolog egy fiú érzelmeivel játszadozni.... Egy pillanatra a mnnyekben jártam, de te letaszítottál onnan... - nevetek én is.. vicces jelenet.. Főleg azoknak, akik távolabbról látták az eseményeket.. A földön fekszem és az eget bámulva nevetek, Regi pedig a fejemen kopogtat, hogy ideje felkelni és végezni a dolgomat. Lassan, de biztosan feltápászkodom, szerencsémre Ai-chan kedves és nem támad fekvő emberekre.
- Nem néztelek hülyének Ai-chan.. inkább olyan szép és kedves lánykának, aki megérdemli, hogy a feleségem legyen..- viszem tovább a fonalat, majd előveszem a kis tőrömet, ami semmire sem jó. Regi ismét a magasban lány pedig támad a kardjával, amit a tőrömmel védek, pengémet végigcsúsztatom kardja pengéjén egészen a markolatig és próbálom távol tartani magamtól, eközben bal kezem ökölbe szorítom, és már indítom is az öklöst az arca felé.. de nem megy.. nem tudok megütni ilyen bájos arcocskát. Ujjaim szorításán lazítok és csak simán megpróbálom eltakarni a szemét pár pillanatra, miközben kardját blokkolom picike fegyveremmel.
- Na hol vagyok Ai-chaaan??- kérdezem kuncogva, de Reginald is ekkor akar támadni, ezúttal oldalról, mert lehet az ellenfelem számít az újabb hátbatámadásra. Jobb oldalról repül felé és derék tájt akar becsapódni, ha időben kapcsolna és kardjával akarná megvárni szegényt tőrömmel ami blokkolja. Megpróbálom félreütni, megzavarni az ő fegyverét, hogy célt tévesszen és a főnix sikerrel járjon

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13 2013, 15:55

Ren, palira akart venni de pórul járt, szerencsére egyikőnk sem haragudott meg a másikra, mindketten jót nevettünk az eseményeken. Kisvártatva, petjének biztatására felkelt de még mindig nem áll le a bókokkal, elmondja hogy nem néz hülyének, inkább aranyosnak és kedvesnek, egyszóval egy olyan lány vagyok aki megérdemli hogy a felesége legyen.
- Ahhh, és mi van Yurihime-samaval? Olyan édesek voltatok együtt! – Mondom mosolyogva, de közben előhívom a kardom és támadok is. Ren a tőrét veszi elő, így azzal védekezik, majd a kezét a magasba emeli hogy ütni készüljön, de meggondolja magát és kezével eltakarja a szemem. Aranyosnak gondolnám, de mivel ketten vannak ellenem, eléggé bosszantó helyzet volt.
- Na hol vagyok Ai-chaaan??- Kérdezi, miközben másik kezemmel igyekszem lefejteni kezét az arcomról. Már épp megdorgáltam volna hogy harcoljon rendesen, mikor észbe kaptam. A petje fog támadni. Épp csak mivel nem láttam, hogy honnan így szentül meg voltam róla győződve hogy hátulról fog érni a támadás. Ezért Renra és a tőrére fittyet hányva, száznyolcvan fokos fordulatot vettem, és arra fele suhintottam egyet. De a madár roppant okos volt, meg sem fordult a fejembe hogy oldalról fog támadni. Pedig úgy volt jobb oldalról csípte meg a derekam, így a sikerült a páncélomból levennie pár pontot.
- Ez ügyes volt! – Mondtam, nem bosszúsan, inkább elégedetten. Van sütni valója a párbajtársaimnak, legalábbis a madárnak biztosan. Majd ha tudtam, hátrébb vonultam így teret nyerve magamnak. És vártam a madár támadását, kinyitottam a rakim ablakát, rákattintottam az egyik itemre, de még nem hívtam elő, így vártam hogy vagy a madár vagy az idomárja közelítsen felém, megpróbálkozok még egyszer azzal a trükkel amit már pár perce kieszeltem. Kicsit mindig is igazságtalannak tartottam hogy az idomárok ketten harcolhatnak egy ellen, de én hívtam ki őket. Igyekeznem kell eme kaszt rejtelmeire, trükkökre és lehetőségekre rájönnöm, hogy könnyedén vehessem fel velük a harcot bármikor.

/Regi megcsípet így a páncélom veszített 7 pontot, de még maradt 2, és az életem sértetlen így az 65 pont. /


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 13 2013, 17:16-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 13 2013, 16:49

A párbajunk kezdetét vette és én már el is kezdtem a sajátos harcmodoromat bevetni, de sajnálatos módon a sunyi kis trükköm nem jött be Ai-chan ellen. Inkább visszafelé sült el és én lettem figyelmetlen. Ez nem megszokott nálam. Ha ilyet tennék az eredeti világban, akkor a lány minden bizonnyal elájulna a hatalmas örömtől, hogy én Ryuninji Ren el akarom őt venni. De ez a lány nem így tett.. nem tudom hírtelen, hogy ennek örüljek, vagy szomorodjak el. Mókás jelenetet hoztunk össze az biztos.. becsúszós leánykérés és egy igen tömör visszautasítás. Azért remélem ilyenben nem lesz részem még egyszer. Mármint a repkedéses jelenetben.. azt meghagyom Reginek, neki jobban megy.
- Óh igen… Hime-sama… ő is aranyos és gyönyörű lányka..- jut eszembe az aranyos arcocskája és telt kebeli, csodás alakja.. pont mint Ai-channak, csak Hime-sama kicsit jobban el van eresztve kosárméret ügyben. Ezt persze szem ágában sincs kimondani. Tuti lezúzna érte.
- De mint mondtam.. te is az vagy szép nagy formás keblek és fenék… hmmm.. szinte éget a vágy, hogy hozzád érjek- Felkelek és tőrömmel támadok tovább.. illetve védekezek, blokkolom kardját, majd Regi támad. A hölgy rossz irányba csap.. Szép volt Reginald.. csak így tovább.
- Köszönöm a bókot, de még nincs vége ezzel.. igaz piskóták vagyunk hozzád képes. Mi mégis kitartunk, ameddig csak tudunk. – megpörgetem a tőrömet, hogy villogjak, de kiesett a kezemből… jól bemutatkoztam megint.. lehajolok érte és felveszem, közben zavartan vakargatom a fejecském. A főnixem a vállamra telepedik. Taktikai megbeszélés van, mert ez így nem állapot.. nem is sebeztünk még rajta, ami a hp-t illeti. Hmmm.. ki kell találnom valamit.. de nem tudom csak úgy megtámadni.. olyan aranyos *.*.. nem lesz ez így jó.. így csúnya verésben lesz részem.. Ai-chanra nézek, aki pötyög valamit a paneljén. Fura, hogy párbaj közben teszi, de nyugodtan.
- Ai-chan!! Öhm… mit szólnál hozzá ha a győzelemért egy csók lenne a jutalom?? Ha valamilyen csoda folytán legyőzlek, kapok egy csókot?? *.*- Kell a motiváció, és ha ebbe belemegy akkor ezt meg is kaptam. Onnantól kezdve már kicsit komolyabban tudom venni ezt az egészet. A választól függetlenül lépnem kell.. Regi felszállt ismét a magasba én pedig a lány felé iramodok..
- Készülj.. jövöööök..- figyelmeztettem és már használom is a képességemet, csak kicsit másképp. Ahelyett hogy mást taszítanék el magamtól, kilövőm a testem.. mint egy rakéta és egyenesen letarolom vele Ai-chant. Fejem keblei közé kerül és derekánál fogva átöltem.. szorosan és még a levegőben megfordulok vele, hogy az én hátamra essünk. Hmm ezek a puha cicik Embarassed . Ezután Reginald készül egy újabb támadásra, megint a lányka hátát támadva. Sunyi módszer, de más fegyverem nincs.

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 13 2013, 19:22

Ren elmondja hogy Hime-samát is édesnek, aranyosnak, kedvesnek találja, majd megint játssza a Donkihote-t és próbál engem is levenni a lábamról, legalábbis a mondata első felében azt hittem, de rá kellett jönnöm, hogy valószínű csak össze akar zavarni. De sikertelen, „bókjai” süket fülekre találnak. Pedig legszívesebben hű tsundere módra, ütöttem volna le a fiút. Mégis mit képzel magáról hogy a nyílt utcán egy párbaj kellős közepén mond nekem olyanokat hogy: nagy formás cici és fenék, és még az is kimondja hogy legszívesebben letaperolna…
~Higgadtság!~ Nyugtatom magam. Majd támadok a kardommal, Ő meg védekezik a tőrével, nem gondoltam volna hogy egy késsel is így lehet hárítani egy kardot.
~ Nem is rossz. ~ Majd megpróbál behúzni egyet de meggondolja magát és inkább a tenyerével eltakarja a szemem. Először azt hittem csak bohóckodik, mivel teljesen megfeledkeztem Reginaldról, majd mikor eszembe jutott hogy Ő is létezik, rögtön kapcsoltam, csak épp nem jól.
~ Úgy látszik már még egy madár is túljár az eszemen. ~ De nem bosszankodtam, inkább örültem az eseményeknek, ügyesen össze tudnak dolgozni. Majd hátráltam pár lépést hogy teret szerezzek magam körül. A srác kijelenti hogy még nincs vége, és a tőrt a kezében megpróbálja megpörgetni, de elég ügyetlenül, ugyanis az a földön landolt, Ren meg a fejét vakargatva hajol le érte, mikor felállt Regi leszállt a vállára és nem csináltak különösebben semmit, így volt némi időm az már kigondolt taktikám végrehajtására, vagyis inkább csak előkészíteni azt. Fél szem a fiúkon tartom miközben az megnyitom az invertorym és előhívok egy itemet, de még nincs a kezembe, ahhoz még kell egy kattintás… így megnyitva a menüm, várom a folytatást. De csak Ren fáraszt egy újabb csajozós kérdéssel:
- Ai-chan!! Öhm… mit szólnál hozzá ha a győzelemért egy csók lenne a jutalom?? Ha valamilyen csoda folytán legyőzlek, kapok egy csókot?? *.* - A kérdése meglepett, sőt talán bele is pirultam picit, de már kész is voltam a válasszal, vagyis valami olyasmivel.
- Max Reginaldal. – Nevettem el magam. Nem sokkal rá, jött a figyelmeztetés hogy támad.
- Nem kéne beje…, nem tudtam befejezni a mondatot mert már jött is,… vagyis inkább repült. A lendülete akkora volt hogy engem is hátra rántott, sőt a levegőben meg is fordult velem. Majd mindketten lehuppantunk, méghozzá úgy hogy én voltam felül. Szorosan tartott, magára húzva. Élvezte a helyzetet az biztos. Sejtettem mire készül, vagyis inkább mire készülnek. Reginald már támadott is, méghozzá a hátam vette célba éles karmaival. Mivel a fiú szorításában voltam, bárhogy próbáltam nem tudtam leszállni róla, így úgy döntöttem fordítunk a helyzeten, magamhoz szorítottam és megpróbáltam az egyik oldalra kilendülni és így élő páncélként használni a fiút, de elkéstem. A mocorgással, mikor megpróbáltam lefejteni magam a srácról túl sok időt vett el, így mikor oldalra fordultam, akkor ért a támadás. Azaz nem a hátam hanem az oldalam találta el madárka.
- Én… én…azt hittem barátok vagyunk Reginald! – Mondtam nagy kerek szemekkel, immáron másodjára sebez sunyi módszerrel mármint Ren módszerét kihasználva. Le sem tagadhatná hogy az Ő pete. Ha időközben a fiú nem szállt le rólam, akkor egy könnyed mozdulattal arrébb küldtem. Majd Regit vettem célba ismét, lehet Rent kellett volna de földön fekvőket nem támadok, így maradt a madárka. A kicsit ostobán éreztem magam hogy egy madárral viaskodok, kardom csapásai elől könnyedén arrébb reppent, szóval úgy éreztem magam mintha egy pinatat akarnék szétverni. Majd mikor hogy elérjem felmászok a szökőkút szélére és…

/Regi ismét támadt így ismét 7 ponttal vagyok kevesebb, páncélom eltűnt és az éltemből is "csak " 60 pont maradt Razz/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 13 2013, 21:24

Jól láthatóan Ai-chan nem nagyon örült annak, hogy itt a nagy tömeg előtt dicsérgetem a bájait. Sőt ennek a tömeg még kevésbé örült. Megint kezdték a fenyítéses jelenetet, de csak a szájuk volt nagy, főleg olyan messziről. Azért megnézném, hogy melyiknek lenne bátorsága kiállnia az én ellenfelem ellen. Szerintem egyiknek sem. Ahhoz túl puhányok. Főleg így látva, hogy Ai-chan milyen könnyedén keni el a számat.. Kicsit rosszul is érzem emiatt magam, de a szint a szint és a gyönyörű lányka.. igen.. egy virágszál, amit nem szabad bántani. Reginald persze nem követi ezeket a szabályokat és már egyszer sikeresen megsebezte ezt a virágszálat. Sajnálom is, de ez egy párbaj. Akármennyire is szeretném elkerülni a bántalmazást, teljesen nem tudom, ezért vagyok mindig én a csali, Regi meg a végrehajtó. Tökéletes páros vagyunk. Az első támadásnál is ezt használtuk ki.
- Ai-chan… ennyire rossz lenne velem smárolni?? Sad - kérdeztem szomorkás arccal. Pedig az újságok is megírták, hogy remekül csókolok. Biztos kihagyta azt a a számot.. na nem baj.. Csak jussunk ki ebből a világból, majd megmutatom neki.. mert én be is kereteztettem azt a címlapot.. utána pedig jöhet majd a szemléltetés *.* A második körben kilövöm magam a képességem segítségével és leteperem a lányt, a levegőben megfordulok vele és így landolunk. Megint Reginald köre jön és támad is. Ai-chan már számít rá.. valószínűleg többször nem jön be ez a trükk. Próbál elfordulni, hogy engem érjen a csapás, de nem volt elég gyors és a madárkám az éles karmaival ismét megfosztotta pár páncélponttól… sőt most már Hp-tól is, de sajna Ai-channak van még bőven. Eszem ágában sem volt elhagyni a keblek társaságát.. elidőztem volna itt még egy jó darabog, de a partnerem ezt nem így gondolja és lefejtett magáról, én pedig gurultam párat és elfeküdtem a földön.. hanyatt és az eget bámultam.
- Ai-chan sugoi….@_@- elaléltam a gyönyörtől, pedig alig pár percig volt csak részem benne, de ez is elég volt, hogy alaposan kifejtse a hatását. A nyálam azért nem folyt, de kiütött ez a csel, amibe ismét saját magam kevertem.. Legalábbis egy kicsit. Míg én fekszek, Az ellenfelem Reginaldot veszi célba, aki nem győz menekülgetni a csapás sorozatok elől. Meg is ijed és vadul csapkod a szárnyaival, még a lángjait sem tudja kontrolálni hirtelen és fellobban az aranyszínű láng az egész testén. A magasba menekül a lány elől, aki nem adja fel és követi szegény petem.. Ennyire talán még nem is volt megijedve, mert mindig én voltam a főbb célpont, nem pedig ő..
- Hmm??!!- hírtelen felültem.. magamhoz tértem, de arcom még mindig vörös egy kicsit.. de kinek, ne lenne az egy ilyen kellemes élmény után.. nincs olyan férfi akinek ne mozgatná meg a fantáziáját. Vagy egy bizonyos testrészét. Körülnézek és látom, hogy Ai-chan a szökőkúton áll és hadonászik a rémült petem felé.. Nem kell nekem több.. muszáj megtennem. Meg kell.. Meg kell.. meg kell, lessem mi van a szoknya alatt. Oda is osonok tüstént, hogy bekukucskáljak, bár tudtam, hogy fehérneműt nem látok, de testhez simuló nacit igen.. így alaposan szemügyre vehettem a lényeget. A lány minden bizonnyal sportol valamit, mert.. khöm.. rendesen formában volt tartva.
- Ai-chan… Nice body – fitogtatom szerény angol tudásomat és még kacsintok is egyet a hatás kedvéért, majd, hogy ne támadjon, le azonnal a képességem segítségével felküldöm őt a levegőbe.. hat méter magasra. Reginald ilyenkor akar támadni.. próbál is, de a láy mozgása kiszámíthatatlan, de majd csak ügyeskedik. Én pedig alul téblábolok és próbálom kitalálni, hogy Ai-chan hova fog pottyanni.. Odasietek és elkapom.. egy hős vagyok
- Aki kapja marjaaaa Ai-chan most az enyééééééém. – kuncogok és adok a egy puszit az arcára, hírtelen és sunyin..

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 14 2013, 12:17

Arra a válaszomra miszerint, inkább Regivel mint vele, elszomorodott és azt kérdezte annyira rossz lenne vele smárolni? ~ Na várjunk csak, ez most komolyan gondolta a csókos dolgot? ~ Döbbenek le kissé, azt hittem ezzel is csak össze akar zavarni vagy hasonló, mondjuk a pakliban még mindig benne van. Már kezdek félni a sráctól, jó aranyos, kedves, vicces sőt még helyes is, de akkor is, van benne valami ami miatt inkább távol tartanám magam tőle. Nem tudom megfogalmazni, hogy mégis mi, talán a női ösztön. Vagy hogy nem akarok tényleg megszeretni másokat, mármint úgy. Nem volt sok időm gondolkodni, Ren bejelentette hogy támad, épp szólni akartam hogy nem kéne figyelmeztetnie ugyanis ez egy párbaj, de a mondat belém szorult, mikor láttam hogy támadt is méghozzá a képességének fordítottjával, eddig csak azt láttam ahogy másokat lökdös el egy csettintéssel, de most saját magát repítette felém, nem tudtam kitérni sem, mert mire eszméltem már a lendületével magával rántott, a karjai szorításának csapdájába estem. Mikor földet értünk rá estem, és a kis petje már támadt is. Ügyes csel meg kell mondjam, próbáltam megfordítani magunk, mármint hogy Ren legyen felül, és így a támadás őt érje, de elkéstem. Így a pici Regi ismételten megfosztott pár pontomtól. A fiú úgy gondolta hogy elidőzne még kicsit a közvetlen közelemben, de örömének véget vetettem azzal, hogy lefejtettem magamról, és már támadtam is Reginaldra. A kardommal próbáltam rajta, legalább egy vágást vagy karcolást ejteni, de a kis madárka könnyedén manőverezett el a támadásaim elől, bár picit ijedtnek tűnt, és sajnáltam is, de Ő kezdte a kötözködést, különben az idomárját támadtam volna. A madárka, elillan az összes támadásom elől, és igyekszik magasabbra húzódni, így én követem és felállok a szökőkút peremére, hogy magasabb legyek. Nem foglalkoztam semmivel csakhogy legalább egyszer elérjem Reginaldot, még Renről is megfeledkeztem. Mígnem egy mondatott hallottam elég közelről.
- Ai-chan… Nice body – Belevörösödtem mikor láttam hogy a fiú a szoknyám alatti területeket próbálja felderíteni.
- Ezt neked te perverz kukkoló! – És ösztönösen le is akartam rúgni, méghozzá egy köríves jobbos rúgással, ami ha jól sikerült volna a szökőkútban, kutathatott volna halak után a fiú. De számított hasonló húzásra, egy csettintéssel, felrepített a magasba.
- Kyaaaaaaa! – Kiáltottam, kapálóztam kiáltottam, majd feltűnt hogy Reginald is ott van tőlem pár centire, egy a gond a annyira megijedtem hogy a kard kiesett a kezemből, miközben felfele repültem. Így nem tehettem mást, reménykedtem hogy el tudom majd úgy kapni a madárkát hogy ne sebezzen meg, sikerült is, igaz néhány tolla bánta és engem is megcsípett egyszer, de a szárnyát leszorítva, magamtól eltartva, úgy hogy se karmolni se csípni ne tudjon. Majd reménykedtem, hogy a szökőkút puha vizében landolunk, de nem így lett, igaz puhának puha volt, így a Ren karjai között kötöttem ki.
- Aki kapja marjaaaa Ai-chan most az enyééééééém. – Hallottam a mondatot, mielőtt a karjaiban landoltam. Megnyugodtam, hogy nem a kőkemény földön landoltam, ugyanakkor megijedtem mikor szájával csücsörítve közelített felém. Ösztönösen magam elé rántottam szegény Reginaldot, így a csókot Ő kapta. Én meg dőltem a röhögéstől. Regináldnak nem tetszett valami, nagyon ki akart szabadulni, talán nem érzete magát biztonságban vagy nem tudom. Így alig bírtam vissza tartani, addig-addig kapálóztam, mígnem feltehetőleg a fiú nem tudott tovább tartani tovább és a szökőkút kellemesen hűvös vizében landoltunk, de nem úszta ám meg Ren sem, ha nem tudott valamit ügyeskedni, akkor viszont magammal rántottam, így hárman pislogtunk a szökőkútból kifele.

/ Regi megcsípet így veszítettem 7 pontot maradt 53 életpontom ^^/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jan. 14 2013, 14:18

A párbajom Ai-channal felettébb szórakoztató és élvezetes a számomra. Azért persze a meghittebb dolgoknak jobban örülnék, de be kell érjem ezzel a párbajjal.. itt kell kiélnem magamat annyira amennyire csak tudom. Persze eszem ágában sincs túlfeszíteni a húrt. Csak egy nagyon picit, amíg Ai-chan is elvan, maximum egy icipicit mérges lesz. Aranyos arcokat vághat mérgesen is *.* Élvezném a látványt, még ha közben a szuszt is kiverné belőlem. Szerintem megérné. Bár egyelőre a fantáziámban léteznek, ezek a dolgok szeretném őket átültetni a valóságba. Csak most nehézkes, mert éppen körülvesznem a rózsaszín felhők és én csak kamillázok ezerrel. Ai-chan idomai valóban… khöm… szépek és nagyok.. és ezt művelték velem.. majdnem egy nyáladzó autistává változtam. De több vagyok én ennél.. Felpattanok, és ismét őt keresem.. nem tudom meddig voltam „kiütve” de nem is ez most a lényeg. Hanem az, hogy egy párbaj kellős közepén engedtem a kísértésnek, átadtam magam az érzéseimnek.. azoknak a puha keblecskéknek és majdnem ki is feküdtem tőle. Ez a lányka veszélyes ilyen szempontból. Mikor megpillantom, hogy a szökőkúton áll és a petem után hadonászik. Elhatározásom, hogy ellenálok a kísértésnek azonnal semmissé válik. Odaosonok a kúthoz, hogy bekukucskáljak a szoknya alá. Sajnos alsóneműt nem látok, erre mondjuk számítottam, de így is élvezetes látványban van részem. Nem is kell mondanom, hogy a fantáziám megint beindult,megpróbálom leállítani magam. Azért Ai-chan még megérdemel egy dicséretet. Ő sajnos ezt nem így gondolja és kukkolónak nevez.. Ráadásul perverznek is… még hogy én?? Perverz?? Hallatlan. Nem is vagyok az…. Szerintem egészséges, ha egy korombeli, hozzáteszem nagyon jóképű fiatalember érdeklődik a csinos és aranyos lánykák iránt. Csak ezek szerint mások nincsenek ezzel tisztában. Biztos ezért akar lerúgni a partnerem, de megakadályozom és felrepítem magasra… onnan biztos szép lehet a kilátás a városra. Regi támadni próbál és sikerrel is jár, majd fogságba esik. Próbál szabadulni, de esélytelen. Ai-chan rendesen elkapta a petem én pedig őt. Jutalmul akartam adni neki egy aprócska puszit, mert volt olyan kedves a kajaimba pottyanni, de nem fogadja el.. Milyen gonosz Sad Helyette Reginaldot tolja a képembe és így neki jár ez a megtiszteltetés. A madárkámat kirázza a hideg, csak úgy mint engem is.. borzalmas volt.
- Pfujj…pfujj..- ennyire azért nem szörnyű….csak… öhm.. de mégis az.. Megpusziltam a saját madaramat.. ez mekkora ciki. Persze Ai-chan csak jót nevetgél a dolgon.
- Na várj csak Ai-chan.. ezért még kapni fogsz..- felelem nevetve… hallva a vidám nevetését mérgem el is száll és jómagam is kacagni kezdek. Még a főnixem is nevetéshez hasonló hangokat ad ki magából.
-Nana.. hééé.. Ai-chaaan.. ez nem lesz így jó.. héééé- a ficánkolástól jobbra-ballra lépegetek, próbálom megtartani az egyensúlyom. Sikertelenül. Elestem, és mint a hárman a szökőkút vízben kötünk ki. Én vagyok alul, ölemben ül Ai-chan aki Regi-t fogja a kezei között. Mind a hármunknak mellkasig ér a víz.. pislogok párat, végül elnevetem magam.. Vicces jelenet.. Párbaj közben egy kis pancsi..
- Ez mind a te hibád Ai-chaaaan.. nesze, nesze..- nevetve szólok hozzá, majd egyik kezemmel elkezdem ráfröcskölni a vizet.. Persze csak finoman. Reginald csak pislog, hogy mi van.. Nem szereti a vizet, de a meglepetéstől elfelejtett megijedni.

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 14 2013, 15:35

A fiútól egyre inkább tartok, nem igazán bír magával, tanulhatna némi illemet, hogy pl. nem nézzünk a lányok szoknyája alá, és nem reptetjük őket több méter magasra, majd kapjuk el, és nem a pettel végeztetjük el a piszkos munkát. Mást sem csinált egész idő alatt épp csak leste milyen perverz szitukat tud kreálni, majd ha úgy alakult rám usziította a petet, jól van uszítani azért nem kellet de akkor is. Ő élvezkedik, szegény Reginald meg mindent megtesz hogy az életem fogyatkozzon picit. Nem tehetek róla a végére a fiút kihagyva a harcból a madárkát vettem célba, hogy elérjek valamit, de valjuk be talán én is élvezem ezt a játszadozást, talán egy picit, bár azt már tudom hogy repülni nem szeretek. A eddig csak egy szöszke srácnak gondoltam, és a harcunk sem volt több mint játék… vagyis még mindig az. Persze ha a nyerésre mennék már rég elintézhettem volna egy-két vágással a dolgot. De úgy döntöttem bele megyek a játékba, igaz a fiú perverz elemekkel tarkította amiket úgy ahogy tudtam kezelni, legalábbis azt hiszem. Igen, ez már nem harc, ez csupán játék, ami nem a másik legyőzését szolgálja hanem egymás megismerését, persze ezt közölni kéne Reginaldal is, úgy álltam a dolgokhoz hogy ismét sokat tanulhatok, harcmodort, taktikákat, trükköket de ez kudarcba fulladt. Jó azt mondjuk megtanultam hogy perverz fiú/k társaságában ne állj egy szökőkút peremére…

Futottak át fejemen ezek a gondolatok, miközben zuhantam Reginaldal a kezembe, persze féltem hogy mi lesz ebből de Ren volt oly kedves és elkapott, sőt még egy puszival is akart illetni, de a csók jogát átadtam Reginaldnak. A fiúnak nem tetszett a helyzet ahogy szegény Reginek sem, de jót nevettem rajtuk, majd neki is elszállt a mérge, de én annyira élveztem a hogy ügyesen kivédtem Ren „támadását” hogy addig-addig ficánkoltam a fiú kezébe míg mindketten vagyis inkább hárman bele nem estünk a szökőkút kellemes vizébe.
- Ez mind a te hibád Ai-chaaaan.. nesze, nesze..- Mondta miközben egyik kezével lepocsolt némi vízzel. És jókat nevettünk a helyzeten, persze voltak akik rosszallóan néztek, és akadtak akiken látszódott hogy jó bulinak tartják és legszívesebben csatlakoznának.

Persze a lelocsolást vissza is kapta, és már szálltam volna ki a vízből, mikor megcsúsztam és fejjel előre bele is estem megint. Regi szegény még mindig a kezemben volt, de úgy estem hogy az állatka ne sérüljön, majd kipattantam, előhívtam a menüm felvettem egy másik szárazabb ruhát, és a Madárkával a kezemben elszaladtam és otthagytam a fiút magára.
- Ne félj Regi, nem bántalak, csak megvicceljük kicsit Rent! – Remélem a madárka is benne van de ha nincs akkor lefizetem valami finomsággal.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jan. 14 2013, 17:34

A közönség, akik közben odagyűltek a kis párbajunkra nagyokat kacag a mi előadásunkon. Míg a tömeg rajongói része csak csúnyán néznek, bosszankodnak, hogy milyen jól érzem magam ezzel a lánykával, aki még csinos is. A mellek közé repülésemért nagy tapsot kaptam és most is. Ez a szökőkutas jelenet elment volna akármelyik filmben egy funny moment-nek. Főleg a befejezés miatt, mikor a szoknya alá lesek.. az is egy történelmi pillanat. Az első alkalom, hogy Ai-chan szoknyája alá látok… nagyon remélem, hogy nem az utolsó, mert nagyon tetszetős a látvány.. Nagyon-nagyon. Még akkor is aranyos a lányka ha ijedten kalimpál és kiáltozik a levegőben a levegőben.. nem is csoda, hogy bevetem magam, hogy elkapjam. Végtére is miattam került fel a magasba. Regi támadása lett a veszte és fogságba kerülésének okozója. Szabadulni nem tud, Ai-chan nem engedi olyan könnyen, én pedig őt nem akarom olyan könnyen elengedni. A puszi amit adni szerettem volna meghiúsul.. el szeretném felejteni ezt a pillanatot mihamarabb.. a többi kellemes perc, látvány bőven kárpótol ezért az egyért. Pillanatnyi mérgem a célt tévesztett csók miatt hamar elmúlik és nevetés lesz belőle, igazi nagy kacaj. Mind a hárman kiélvezzük ezt a vidám percet. Sőt még a közönségünk is szakad a röhögéstől, főleg mikor Ai-chan hibájából belestünk a vízbe. De nem kell félni.. megkapja a büntijét.. már fröcskölöm is a szökőkút vizével a huncut nőszemélyt. Persze visszakapom.
- Kevés vagy ide Ai-chan.. így kell ezt- kicsit nagyobb mennyiségű vízzel kezdem támadni és gyorsabb tempóban, mire felkel az ölemből amit bántam kicsit. Utána szeretnék nyúlni, hogy ne meneküljön… feleslegesen, mert orral a vízbe esik a szoknya fellibben én pedig előnyös helyzetből láthatom ezt mind . Pár pillanatig csak meredten figyeltem vörös arccal, végül kitört belőlem a hangos nevetés és utánoztak a közönség tagjai is, főleg az Ai-chan ellenes Ren rajongói csoport.
- Annyira ügyetlen vagy Ai-chan….- De nem adja fel, nem az a fajta .. kiszáll és száraz ruhát ölt, Regi pedig még mindig kamillázik és tollait borzolja amik most rendkívül vizesek. Lángra lobbanni képtelenség ilyen helyzetben és kicsikét remeg is, mert fázik a pici petem. Ezt követően fogja magát és elkezd szaladni a főnixemmel együtt. Egy pár pillanatig még nevetek, majd rájövök, hogy most én lettem az áldozat..
- Hééé.. ez nem éééééér..- durcizok kicsit.. Mert jól esik. Kikecmergek a szökőkútból és én is ruhát cserélek (Ai-chan csak a kedvedért itt a a kép Razz).. valamivel lengébbet, hátha hasonló helyzetbe kerülnénk még a vicces párbaj miatt.
- Ai-chan.. ne fuss el… főleg ne Regivel.- szegény pici madárka most tehetetlen és csak a lányhoz simul, mert fázik. Iramodok utánuk…. Érdekes játék van készülőben. Szeretek Ai-channal játszani. Fogalmam sincs mit szeretne, de én benne vagyok.. jó kis móka. Minden erőmmel futok utánuk.. lengébb öltözetem csak úgy lobog a szélben… hát igen.. a fan girl-ök meg sikongatnak ezerrel. Ilyen hatással vagyok a nők nagy részére


_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 14 2013, 21:02

A szökőkutas lubickolás nem is volt rossz ötlet, így lehetőséget kaptam hogy kicsit gonoszkodhassak Ren-samaval, és meg is tettem, sebesen szaladok kezemben szegény összekuporodott reszkető Reginaldal. Kellet egy kis idő hogy a fiú felfogja hogy leléptem a madarával együtt. De élveztem mikor hallottam hogy utánam kiabál hogy ne szaladjak el főleg ne a főnixével. Mást sem tudtam csak hangosan kacagni, és igyekeztem az lábaim elé nézni, nehogy elessek és kilapítsam szegén madárkát. Hogy ne tudjon követni rögtön az első utcán lefordultam, és elkezdtem bújócskázni vele. Egy tisztes távolságban lévő vendéglőbe beültem Regivel együtt, ugyanis jó esett egy kis hűsítő a futás után. Majd elkezdtem Regivel is foglalkozni. A ruhámmal megtörölgettem nedves tollait, ha engedte, hogy segítsek neki kicsit megszáradni, elvégre a főnixeknek nem áll jól ha csuromvizes tolluk hozzá tapad piciny testükhöz, majd ha gondolta talán a tüzecskéjével segíthetett saját magán is. Mikor már száraz volt a következő dolgom az volt adtam neki enni és inni, nem tudtam mit esznek a petek, sőt azt sem hogy egyáltalán esznek-e a ezek a kis állatkák. De próbálkoztam, többféle édességgel, magvas sütikkel, és örömmel láttam mikor talán nekikezd csipegetni. Mindeközben kedvesen rá szerettem volna venni hogy segítsen nekem, azaz hogy működjön közre a fiú megviccelésében, és hogy nem fogja megbánni. Bár beszéltem hozzá, nem voltam benne biztos hogy megértette a szavakat, mégis olyan okos pillantásokat vetett rám hogy legszívesebben megöleltem volna. Majd a sok kaja hatására elbóbiskolhattam.

~...Az ég olyan tiszta volt, a tenger vize vakítóan csillogott, az égető napsütést kellemes hűsítő szellőcskék tették elviselhetőbbé. Nem egyedül voltam de nem ám. Ott volt még Rita-chan is sőt még Tsubaki és Violetta de még Yurihime is. Mindannyian egy napágyon elterülve süttettük magunk, ki a hasát ki a hátát, pár fiú hozott nekünk frissítőt, és jobban megnézve még az arcokat is felismerem, Vionak Zhel nyújtotta oda kelletlen, de volt valami furcsa a fiún…~ Mi az, nekó fülek?…sőt cica farok?…~ Pislogtam a döbbenettől, majd körbenéztem még jobban, Yurihime-samat Fuun legyezgette, nehogy a lányka rosszul legyen. Aki épp szundikált egyet, körbe néztem és mellettem ott volt Rita-chan, akinek a hátát ép naptejjel kenegette Ranmaru, és még ott volt Tsubaki is akit Kagami kényeztetett, majd megszorítottam a kezemben a láncot. ~ Láncooot?? o.O?? ~ Nem értettem a dolgot, de végigkövetve megpillantottam Rent, egy nyakörvvel anyakán, ott volt négykézláb és hűséges kutyaszemeit meresztette rám. Csak pislogtam a fiúra, de itt még nincs vége ugyanis…
- Vau…vau…vaaa – Ad ki ugató hangot magából. ...~


- Ai-chan…Ai-chaaan…ébredj fel! -
Éreztem hogy valaki elkezd lökdösni. Sőt még az ugató hang gazdáját is megpillantottam. Egy nemrég megismert állatidomár barátom keltegetett, és nézett kérdően, ugyanis tudta rólam hogy kardforgató vagyok, nem értette hogy mégis mit keres nálam egy pet.
- Whaa, ne haragudj majd késöb elmagyarázom. – Kiáltottam, a lánynak miközben Regit ismét a karomba vettem és szaladtam kifele az üzletből, nehogy Ren megtaláljon, arról nem is beszélve hogy kicsit zavarodott voltam az ámomtól. ~ Mégis mi volt ez az egész? És mégis mit keresett Ő is benne? ~ …Választ nem kaptam, de nem is volt időm tovább elmélkedni, ugyanis megpillantottam a fiút, és csak remélem hogy nem látott meg, Majd elkezdtem szaladni a másik irányba, ahol bemenekültem egy ruházati szaküzletbe, és mivel a kirakat tele volt szebbnél szebb ruhákkal amit a bábuk viseltek, úgy döntöttem én is beállok közéjük Reginaldal a vállamon, vagy az ölemben, ahogy neki tetszett. Jó ötletnek tűnt, fel is vettem egy édes pózt, és vártam a fiú mikor szalad el előttem. Az üzletnek külön volt a bejárata és a kijárata, így ha bejött, kiszaladtam Reginaldal együtt, jót kacagva.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 15 2013, 22:36-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jan. 14 2013, 22:36

Ren story:

Hmmm.. ez az Ai-chan játékos egy lányka.. szeretem az ilyen.. Nagyon is *.* a pancsi alatt is elvoltunk egymással rendesen, hát még a közönség a látvánnyal. Mindenki nevetett, az orra esésen meg aztán még jobban, de a lányka hírtelen kipattant a vízből.. ezt még megértem, lehet fázott vagy valami ilyesmi, száraz ruhát öltött és elkezdett futni. Hát ez meg most mi?? Na mi?? Az hogy a lányka megviccelt.. Kipattanok én is a vízből és én is átöltözöm. Elindulok a lány után aki értetlenségemnek hála már messze jár Reginaldal a karjaiban. Naaaaa.. már megint irigy vagyok a saját petemre.. szégyellhetném magam, de naaaaa.. A csinos lányka befordul egy sarkon és mire én odaérek, már hűlt helyüket találom ..
- Ez nem ééééééér- nyafogok egy kicsit, majd cirkálni kezdet az utcákon. Nem Fair ez a dolog.. a kis petemmel elfutni. De ez is a játék része… és én most játszom vele. Persze a petemet azonnal megtalálnám, ha akarnám.. a térképen nekem kijelöli, de akkor oda a móka és én azt nagyon nem szeretném. Főleg azért mert végre Ai-chan is élvezik ezt a kis párbajt, ami már nem csak az.. Több annál.
- Hahóóó Ai-chaaan!! Ai-chaan.. hol vagy?? Játszunk együtt úgy mókásabb. – hívogatom a meseszép leányzót, de csak nem ad magáról életjelet. A ki huncut.. na várjon csak. Ezért majd olyan smacit kap, hogy abba sem akarja hagyni a nyelvek táncát. Már kitudja hányadik utcát járom és azt, hogy hányadszorra, de fel nem adom.. nincs az az isten, hogy én feladjam, főleg ha egy lányka a játszó pajtim.
- Hmmm.. vajon hol lehet az a kis huncut… - az utcákat végigjárva mindenhová beordibáltam a nevét, hátha kapok választ, míg rá nem jöttem, hogy miért adna jeleket, ha nem szeretné, hogy megtaláljam?? Ahha… szal nagy gáz van. Gyorsabban szedem lábaimat és fejem fürgén forgatom, hogy minden irányba jól lássak. Picit megszédültem, de ez nem akadályoz meg semmiben.. még ha ki is nevetnek esetlen mozgásom miatt.
- Ai-chan??- pillantom meg amint kilép egy boltocskából a főnixemmel. Nyomban utána eredek, de túl jól manőverezik és így megint nyomát veszítem..
- Nem adom fel.. akkor sem adom fel az tuti..- mondom magamnak csk úgy.. amolyan biztatásként és ismét az utcákat járom… nézelődök és elérek egy ruhabolthoz.. itt mindig megbámulom a bábukat.. olyan élethűek.
- Hmmm.. barna baba, szőke baba, fekete baba, Ai-chan baba, hidrogénezett baba..- felelem, amint lehaladok mellettük.
- o.O??!! Ai-chan baba?? – kérdezek vissza majd visszafutok a kirakathoz ahol Ai-chan éppel Regivel pózol. Nagyon aranyos volt és egy pillanatra el is pirultam.
- Most megvagy.. . – rálehelek az öklömre.. csinálok pár Vál körzést ezzel a kezemmel, majd ütéshez készülök.. megcélzom a kirakat üvegét és.. Bumm.. O_O.. az üveg nem törik be.. zavaromban elpirulok… és mosolyom közepette fejemet vakargatom..
- Izéé.. mindjárt megleszel csak maradj ott. – berohanok a boltba, de Ai-chan már a másik kijáratnál van.. utánuk eredek.. egyre jobban behozom őket, de még mindig kell egy kicsi.. úgy egy méterre vagyok már csak tőlük..
- Mindjárt megvaaaagy Ai-chaaaan..- mondom miközben a levegőt már szaporábban veszem.


Regi Story:

Reginald hagyta magát elraboltatni, mivel Ai-chan keleihez szorítva kellemesen meleg érzés töltötte el.. Nem foglalkozott most a gazdájával sem és parancsot sem kapott. Nem volt oka az ellenállásra. A boltba beérve meglepődött azt hitte csapdába akarod ejteni, de mikor törölgeted, akkor hálásan néz Ai-chanra nagy zöld szemeivel. Mikor már eléggé megszáradt, hogy lángra kapjon, megteszi. A lányt nem égetik a lángok, csak kellemesen meleget érez. Nincs mitől tartania. Édesség terén nem nagyon válogatós, így befalta a sütit, majd a lányhoz dörgölőzött hálából. Nem lehet neki sem kellemetlen érzés, mert a főnix tollai pihe puhák.. mint a vattapamacsok. Mikor a boltból kiértek nem csinált semmit.. a lányra bízta magát teljes mértékben.


_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 14 2013, 23:48

Örültem amikor azt láttam hogy Regi végre megnyugodott, nagyon édes állatkának találtam, és azt hiszem őt nézve sajnálom hogy nem az állatidomár kasztot választottam anno. Segítettem neki megszárítkozni, hogy ne reszkessen annyira szegényke, amikor elég száraz lett még lángra is lobban, ösztönösen elrántottam a kezem, de emlékeztem hogy Yurihimet sem égette meg mikor megsimogatta, így kapott tőlem egy kis simit is, majd töltögettem bele az édességeket, most az én vendégem volt, az árát pedig majd behajtom a gazdáján. Persze nem csak Regi majszolgatott hanem én is, méghozzá annyit hogy el elbóbiskoltam tőle, majd egy igencsak furcsát álmodtam, amiről azt hiszem hogy jobb nem is beszélni. Az egyik állatidomár ismerősöm és annak farkaskája ébresztett fel, amikor eszméltem, sejtettem hogy sietnem kell, mert bármikor rám találhat Ren. Gyorsan ki is szaladtam a fogadóból, de elkéstem a fiú épp megpillantott és szaladt is utánam. Nem mondhatom hogy nem élveztem a helyzetet, ugyanis a nevetést is alig bírtam abba hagyni a futás közben, Regire pillantottam, elvégre ha azt láttam volna hogy vissza akar menni a gazdájához akkor abba hagytam volna a fogócskás bújócskát, de nem vettem észre olyat rajta hogy tiltakozott volna, sőt lehet még Ő is élvezte. Gyorsan beszaladtam egy ruházati szaküzletbe, és hirtelen ötlettől vezérelve beálltam a kitakatba mint egy kirakati bábu, még pózoltam is Rigivel.

Nem kellett sok hogy a fiút megpillantsam, láttam méregeti a kirakatott így mozdulatlanul lélegzet visszafojtva vártam az eseményeket, sőt még Regi is nagyon ügyes volt a vállamon csücsült és még csak nem is pislogott. Persze hogy egy ilyen ósdi trükk nem válhat be, nem is annak szántam, csupán mindig is ki akartam próbálni. A fiú az öklére lelet ~ Jujj, mi lesz ebből? ~ Aggodalmaskodtam magamba, ezután a fiú pár vállkörzés után megpróbálta beverni az üveget, de sikertelenül, ugyanis az ablak nem szándékozott sem betörni, sem pedig elpixeleződni. Nagyot nevetek a fiún, majd mikor látom hogy elpirul, visszább fogok a nevetéssel, megkér hogy maradjak ott, de most őszintén abban mi lenne a poén? Így mikor látom hogy bejön, én szaladok a kijárat felé Regivel a kezemben, a fiú meg utánam, néhány mérges npc és player még utánunk kiabál, hogy ez egy üzlet nem játszótér, de mintha meg sem hallanám szaladok tovább. Ha bármit is tétováznék a fiú bizony beérne. Épphogy sikerült kiérnem az üzletből, és az utcára lépni, Ren már a sarkamban volt és ennek hangot is ad, ugyanakkor elég szaporán is veszi a levegőt, félek kifárad, vagyis inkább elfogy a kitartás pontja, jó az enyémek újratöltöttek ugyanis egy kiadó alvás segített rajta, de a fiú egész végig lóhalálába kereshette szegény petét.

Így úgy döntök véget vetek a fogócskának és Regit is vissza adom a gazdájának, legalábbis tervben ez volt, hirtelen megálltam és szembe fordultam Renel aki már liheget a futástól, és nem is gondoltam arra hogy ő esetleg nem tudhat megállni ilyen hirtelen, azaz ha nem volt elég ügyes akkor bizony elegánsan letarolt. De olyasmiről szó sincs hogy kezét illetlen helyekre tehette volna, mivel Regi szegény még mindig itt volt a kezembe, ha a fiú rám esett akkor Regi bizony beszorult közénk. Ha az esést követve megpróbált megfordulni akkor is, ugyanis jobb híján szegény állatkába kapaszkodtam. Miután a madárka visszakerült jogos gazdájához, azon kezdtem el morfondírozni hogy mégis mi mókás dolgot tudnánk még csinálni. Törtem kicsi buksimat, de semmi nem jutott az eszembe, maximum a csoki evő verseny, de olyat mégis hogy csinálhatnánk egy harc közben?
- Nyah, van ötleted mit csináljunk? Hol vagy épp hogy folytassuk?... - Utána rájöttem hogy rosszul fogalmaztam, így gyorsan hozzá tettem, ugyanis képes félek a fiú képes félre értelmezni a mondatot.
- ...mármint a harcot! -

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Jan. 15 2013, 01:50

A párbajunk elüt a szokásostól.. nem is kicsit. Eddig volt egy kis harc. Perverzség, madár hajkurászás, még több perverzség, pancsolás és most bújócska futóversennyel körítve. Ai-chan mondhatni elrabolta tőlem Raginaldot a pici aranyos bébi petemet, aki persze nem ellenkezett. Egyrészt mert nem akartam másrészről pedig szereti Ai-chant. Már a küldetésen is bírta, pedig ott talán nem kerültek közel egymáshoz. Hajajj.. már megint ez a féltékenység. Nem vitás,hogy Regi az én petem, az én nevelésem, de azért nem kellene ilyen gyorsan túlnőnie a mesterén. Rendre megszeretteti magát azokkal a hölgyekkel, akikkel én amúgy rendesen megszenvedek. Tehát Ai-chan elszalad a kis barátommal én meg loholok utánuk, de semmi értelme. Egy utcában csak úgy felszívódtak. Jó negyed óra maximum húsz perc sétálás és intenzív keresés után pillantom meg őket újra. Egy boltban bújtak meg.. méghozzá pont édesség boltban, amit én is annyira szeretek.. Gonosz Ai-chan. Ismét jön egy kis futóverseny. Mind a ketten élvezzük a kis mókát. De megint elveszítem őket.. szőrén szálán eltűntek.. Nem semmi a bújócskában.. Világbajnok is lehetne, ha rendeznének belőle Egy kirakatban pózolva találom meg őket ismét. Kapásból rá se jövök, hogy ők azok, majd mikor kapcsolok, odalépek és menőzni próbálok, csak nem sikerül. Zavaromban elpirulok.. nem igaz.. valamiért ebben a világban semmi , vagy nagyon kevés dolog sül el úgy ahogy azt én szeretném. Beszaladok a boltba, hogy elkapjam a menekülő párocskát, de nem sikerül, helyette csak felforgatjuk a helyet… Én inkább úgy mondanám ezt, hogy vittünk egy kis színt az unalmas étköznapokba. Örülhetnének neki, hogy két bájos fiatal és egy aranyos pet látogatta meg a boltjukat. Igaz csak futólag, de az is valami. Az utcán folytatódik tovább az üldözéses jelenet. Gyorsítani kezdek, hogy beérjem őket.. már nem kell sok.. alig pár méter.. már csak három… igen azaz.. na még egy kicsit… kettő.. na még egy hajrá…
- Meg vaaaagy Ai-chan!!- kiáltom el, ekkor viszont hírtelen megáll.. Minden erőmet össze kell szedjem, hogy megtudjak állni. Lábaimmal fékezek, amennyire csak tudok… a hírtelen fékezés általában nem tenne jót az egészségemnek, mert tuti baleset a vége… viszont elkerülhetetlen ebben a pillanatban, ha nem akarom a lánykát és Regi-t letarolni. A nagy lendületet sikerül elfojtani és megállni anélkül, hogy beléjük rohantam volna. … de.. öhm.. eléggé közel kerültünk egymáshoz.. Ai-chan és az én arcom legalábbis. A fékezés miatt fejem előrébb an, mint mellkasom, így Reginald éppen hogy csak hozzáér. Az a saját és Ai-chan cuki kis orra összeért, majdnem megcsókoltam szegényt, pedig kivételesen nem is akartam. Annyira közel vagyunk egymáshoz, hogy érezzük a másik leheletét . Ha a lányka nem lép semmit akkor még a végén elgyengülök és le fogom smárolni. Ilyen közelről még nem láttam a lilás árnyalatú szemeit.
- Gyönyörűek a szemeid Ai-chan..- erőt veszek magamon és eltávolodom, ha eddig nem tenné meg.. Regi is az én vállamon pihenget már.a légzésem már normalizálódott is.. nem kell nekem sok idő. Ennek ellenére egy picit fáradtnak érzem magam, de ez semmiség.. Hamarosan jobban leszek. A kérdésen elgondolkodom egy kicsit..
- Mondd csak Ai-chan.. tudsz táncolni?? – mosolyodom el.. már ki is találtam valamit, persze ez a válaszától függ.

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 15 2013, 17:38

Nem semmi egy párbaj ez, vagyis ezt már nem is lehet annak nevezni, tele van hülyéskedéssel Ren köhöm perverzségével, amit igyekszem irányításom alatt tartani. Szóval mindent csinálunk csak harcolni ne kelljen, de előbb vagy utóbb véget kell vetni ennek is…na jó inkább utóbb…^-^

A bufogócska, azaz bújócska és fogócska nem volt épp rossz ötlet szerintem. Ami azzal kezdődött hogy elraboltam Ren-sama cuki kis Reginaldját, eddig is aranyosnak tartottam de most hogy átállt az én oldalamra és segített megviccelni Rent azóta, legszívesebben tényleg elrabolnám tőle, de nem vagyok gonosz vissza adom neki.

Futottam kifele az üzletből nehogy Ren elkaphasson, persze a kijutás is eléggé macerás volt, pár player és npc meg is dorgált érte hogy ne itt futkossak, de nem tehettem mást hisz a fiú már a nyomomban pár méterre volt. Amint kiértem az utcára, már tudtam hogy nincs menekvés hisz szinte teljesen beért, és már nem is akartam tovább vele gonoszkodni, így megálltam hogy vissza adhassam neki hőn szeretett petét. Nem tudom pontosan csakis remélem hogy Rerinek is tetszett a velem eltöltött fél óra, persze biztos hiányzott neki a gazdája, és eleinte elég nyugtalannak is tűnt de ahogy elkezdtem pátyolgatni rögtön megnyugodott és segített elérni gonosz célom. A hirtelen megállás nem volt túl jó ötlet, féltem hogy a fiú konkrétan nekem fog szaladni, de ügyesebb volt annál és még időben megállt, persze alig pár centi választott el minket egymástól, és a fiú arca annyira közel volt hogy arcomon éreztem forró leheletét. Nem is tudom mennyi idő telhetett el így, mire a fiú megszólalt.
- Gyönyörűek a szemeid Ai-chan..- Pirultam bele, teljesen hisz ez a mondat most olyan őszintének tűnt tőle. *Fejét megrázza, össze szedi magát*
Nem tudtam meg sem szólalni, sőt még azt is elfelejtettem hogy mégis mit akartam csiálni, így csupán egy mondatot tudtam kipréselni magamból.
- Nyah, van ötleted mit csináljunk? Hol vagy épp hogy folytassuk?... – Utána hogy ne értse félre gyorsan hozzá tettem hogy a harcot. Utána szintén zavarba jöttem elvégre mi mást is folytathatnánk…szerencsére a fiúnak talán fel sem tűnt vagy csak nem tette szóvá, elgondolkodott kicsit majd majd könnyed hangon megszólalt:
- Mondd csak Ai-chan.. tudsz táncolni?? – ~ Táncolni?? Annak mégis mi köze a harchoz? ~
- Zene nélkül mégis hogy? – Kérdeztem vissza kuncogva.
- Persze tudom hogy énekes vagy sőőt elárulok egy titkot, én meg tudok zongorázni picikét, vagyis nem picikét, pár versenyt megnyertem régebben. – Dicsekedtem.
- De nem kérkedek vele sokaknak! – Kacsintottam egyet miközben kiöltöttem rá pici nyelvecském.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Jan. 15 2013, 18:51

Ai-chan szépen eljátszadozik velem. Mintha csak a kutyája lennék, akitől móka gyanánt elveszi a legjobb játékát és nem akarja visszaadni mindaddig, amíg meg nem teszem azt amit ő szeretne. Persze én ezt egyáltalán nem bánom. Fogalmazunk úgy, hogy szeretem az olyan játékokat, főleg ha a játszótársam ilyen Ai-chan féle bombázó lányka. Miután petemmel elszalad csak figyelem a vízből, míg rá nem jövök, hogy a szabályok megváltoztak. Rohanni kezdek utánuk, párszor szem elől tévesztem őket, de egy kirakatban végérvényesen a nyomukra bukkanok, és itt már nem hagyhatom, hogy csak úgy megszökjenek előlem megint. Teljes erővel futok utánuk, nehogy megint eltűnjenek itt nekem. Egyre közelebb és közelebb kerülök hozzájuk, míg nem Ai-chan úgy dönt, hogy elég a fogócskából… na persze.. pont akkor mikor végre megnyertem volna. A kis huncut.. an sütnivalója az biztos. Hírtelen áll meg és fordul felém. Megnehezíti a fékezésem, de megállok.. csak azért is megállok, és nem teperem csak úgy le a csinos lánykát a kisebb tömeg előtt. Szokatlanul közel kerülök hozzá, pontosabban az arcunk. Meglepődünk mind a ketten. Még én is.. nem a szituáción, hanem azon, hogy akaratom ellenére történt. Furcsa.. eddig mindig én tettem róla, hogy a közelébe kerülhessek, de most.. hát.. legyen 7:3 arányban az ő hibája. Illetve nem hibája, mert ez nem hiba.. számomra kellemes az így eltöltött rövid idő. Bókolok, neki mielőtt elválnánk. Aranyos volt, ahogyan elpirult, majd megrázta a fejecskéjét, hogy visszatérjen… azért kíváncsi lennék, hogy mire gondolt volna, ha esetleg nem távolodom el, hanem megcsókolom. Hmmm.. Szerintem itt helyben megnyúzott volna. A kérdésemre kérdéssel felel.. ezek a nők.. Mindig túlbonyolítják a dolgokat, de talán ezért is szeretjük őket annyira, mi férfiak. Na meg egyéb szembetűnő testi adottságuk miatt is, de valamiért azt most másodlagosnak érzem..
- Tényleg?? Zongorázni nekem is meg kellett tanuljam, de nem indultam versenyeken.. Annyira nem vagyok jó benne. – A nyelvöltésen kuncognom kell.. Annyira aranyos.. kislányos stílus. Sokaknak ez is bejön, mint például nekem, csak nálam annyi a különbség, hogy magukkal a kislányokkal nincs dolgom, csak az idősebb lányokkal, akik így viselkednek.. nem ugyan az a kettő..
- Gratulálok hozzá.. nagyon ügyes lehetsz .- mondom mosolyogva és adok neki egy puszit az arcára, szigorúan csak az arcára. De komolyan.. Azért már kijárna nekem valami díj ezért.. ilyen mértékű önmegtartóztatásra még a papok sem képesek.. Én most mégis megtettem.. .. valami elromlott bennem.. Vagy csak félek a pofontól Razz Ezután megfogom Aichan kezeit és himbálni kezdem, mint amikor az óvodás kisgyerekek táncolnak egymással.
- Ha szeretnéd énekelek neked.. arra mehet a tánc…- hírtelen megpörgetem párszor és végül megdöntöm, derekánál fogom az egyik kezemmel így nem eshet el. Megint közel van egymáshoz az arcunk, de nem annyira mint az előbb..
- Vagy folytathatjuk a párbajt is, ha szeretnéd.. – marad a póz, nem akarok még felemelkedni és elejteni sem fogom Ai-chant.. nagyon remélem.
- Esetleg nézhetünk farkasszemet is…- Reginald értetlenkedik fent a magasban.. nem tudja mi van.. nem támad mert nincs rá parancs.. csak figyel és körözget.

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 15 2013, 20:20

Furcsa belegondolni hogy harcként indult ez az egész és mist mégis itt tartunk, pár centiméterre az arca és ha akarna most akár tényleg meg is tudna csókolni. Gondoltam ezt, mikor épphogy meg tudott állni előttem, és fogalmam sincs meddig de csak néztük egymást. Persze, most is bevetette magát, és bókolt egyet miszerint szép a szemem, zavaromban hirtelen meg sem tudtam szólni, majd mikor visszatértem a valóságba az Ő kezébe adtam a staféta botot. Lehet ezt még megbánom, de fogalmam sem volt róla mégis hogy folytassuk tovább. Neki persze hogy volt ötlete, bár nem a harc folytatásával kapcsolatban. ~ Táncolni? ~ Ha tudná, fogalma sincs milyen két ballábas vagyok, mondjuk fogalma az lehet elvégre nem először vetem már magam hasra előtte. Persze próbálok hárítani, hogy zene nélkül mégis hogy? Na meg terelem a témát, így elárulok magamról egy-két dolgot. Jobb híján hogy tudok zongorázni, és hogy voltam pár versenyen.

- Tényleg?? Zongorázni nekem is meg kellett tanuljam, de nem indultam versenyeken.. Annyira nem vagyok jó benne. –
Elmosolyodtam amikor ezt mondta, nem azért mert hoppá van közös bennünk, hanem mert…mert… na jó azért mert kiderült hogy legalább egy dologban hasonlítunk. Majd megdicsér.
- Gratulálok hozzá.. nagyon ügyes lehetsz .- És nyom egy puszit az arcomra. Ösztönösen emeltem a jobb kezem, hogy adjak neki egy kiadós tenyérlenyomatot. De félúton megállítottam, majd a kinyújtott ujjaim lazábbra fogtam, és megérintettem vele az arcom ahova a puszit adta hirtelen. Persze fülig bele vörösödtem, először a méregtől majd a ténytől hogy kaptam tőle puszit. Nem akartam úgy viselkedni mint egy ostoba tsundere, elvégre azzal el is árulnám hogy még nem volt barátom.
- Ilyet ne csinálj többet! – Fordultam felé szigorú pillantással, persze a pír még mindig nem halványult az arcomon. Majd megfogta a kezem, és könnyedén himbálni kezdte, meglepődtem elvégre pont az előbb kértem hogy ne csináljon hasonlókat, majd meg is szólal miközben megpörget párszor.
- Ha szeretnéd énekelek neked.. arra mehet a tánc…- nem válaszolok, megdönt és a derekamnál fogva megtart és közel hajol hozzám.
- Vagy folytathatjuk a párbajt is, ha szeretnéd.. – én még mindig nem szólok, nem is tudnék mit mondani, csak úgy zakatol a szívem és cikáznak a gondolatim.
- Esetleg nézhetünk farkasszemet is…- még mindig nem reagálok, csak nézek egyenest a szemébe. Nem tudom mit is gondoljak a fiúról, valahol félek tőle, valahol viszont nem akarom hogy ez a pillanat megszűnjön, itt vagyok a karjaiba, olyan vagyok mint Regi nálam, fogságba estem. Még ha akarnák sem tudnék elszaladni, pedig megfordult a fejemben. Visszajátszódnak az események, megpillantom, megölel, párbajra hívom, elfogadja, harcolunk, megkéri a kezem, mindenki előtt dicsérget, kilövi magát hozzám és lefog, csókot ajánl fel, meglesi a szoknyám alatti részt, felrepít majd elkap, bele esünk a szökőkútba, elrabolom Regit Ő meg követ minket, és most itt vagyok a karjaiban. Félek mi lesz ebből. ~ Whaaaa, értem, tudom már! Most akar majd lekapni! Egész idő alatt erre játszott! Ki kell szabadulnom innen! ~ Szólalt meg bennem a női ösztön vagy a felismerés, nem tudom de elkezdtem pánikolni. Szívem szerint hadonásztam volna vagy rúgkapáltam volna vagy valami, de azzal megint csak lejáratnám magam. Így másféle taktikához folyamodtam. Megcsikiztem a derekánál. Ekkor tűnt fel hogy másik ruha van rajta, sőt sokkal szabadabb, lengébb, sőt ez a felső test…'w'… ~Menekülnöm kell! ~

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Jan. 15 2013, 21:47

A fogócskának vége szakadt, mert Ai-chan megállt hírtelen. Igaz ezzel okozott egy kis problémát nekem, de ez van legalább közel kerültünk egymáshoz. Sőt mi több.. még bókoltam is neki, amivel egy kis pírt csaltam az arcára. Érdekes, hogy Ai-chan is tud zongorázni. Őszintén szólva nem számítottam rá. Nem az, hogy nem néztem ki belőle, csak… hát… mindegy.. a lényeg az, hogy most ez egy kellemes csalódás. A lányka is szereti a zenét, még ha másik irányzatot is, de akkor is zene. Egyre több közös dolgot találunk a másikban.. Például ezt az érdekes párbajt. Harc nem sok van benne, de annál több móka, és nem csak kardokkal lehet megküzdeni. Lényegében egész idő alatt küzdünk egymással, csak nem az agresszív módon. Megdicsérem őt, mert elmesélte, hogy több versenyt is nyert… szóval nem csak szép, még tehetséges is. Ezt meg kell jutalmazzam egy puszival.. Nincs mese. A Rajongók meg majd megpukkadnak az irigységtől, de csendben maradnak.. várják, hogy mi lesz a vége.. Ez a kritikus pont.. ha kapok egy fülest, akkor magamra haragítottam szegénykét, az pedig sose volt célom..
- De miért Ai-chan?? Ez nem rossz dolog…- kicsit elmosolyodom, hogy látom a pírt az arcán. Ezek szerint elértem valami hatást nála és még csak meg sem pofozott.. a végén még tényleg megkedvel *.* Kezeit megfogom és eljátszogatok velük, majd megpörgetem egy párszor, végül pedig megdöntöm és így maradunk. Közel vagyunk egymáshoz és jelenpillanatban eszem ágában sincs innen elmozdulni, és ő sem ellenkezik. Vagyis ha jól következtetek, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy ilyen pózban ilyen közelről szemezzünk egymással. A három ötletemből egyik se tetszik neki. Nem válaszol, helyette némán és piros arccal mered a szemeimbe. Kellemesen érzem magam most.. és már sejtem is, hogy mi lehet Ai-channal. Talán meg van ijedve egy kicsit. Pedig nem adtam rá okot.. khöm.. na jó talán egy picikét, de akkor sem én vagyok az akitől félnie kellene.. sosem bántok lányokat. Csak ha nagyon muszáj, ha az életemre tőrnek. Eddig erre még nem volt példa és remélem nem is lesz. Lehet túlzásba estem egy picit…. Áh… nem… csak egy kis kukkolás volt, meg puszi.. és a kukkolás sem volt túl eredményes.
- Héé.. hehe.. ne Ai-chan..hehe.. nee.. elfogunk esni.. – reagáltam a csikizésre .. erre tényleg nem számítottam. Ebben a pózban nem kell sok, hogy elveszítsem az egyensúlyom és Bummm.. már meg is történt.. Ai-chanon fekszek.. illetve nem egészen, mert nem nehezedtem rá teljesen.. egyik térdemmel és kezemmel támaszkodom, míg másik kezem még mindig a derekán van. Szerencsémre, vagy talán balszerencsémre a lendülettől sem sikerült megcsókolnom.
- Látod… én megmondtam…- feleltem mosolyogva miközben ismét szemeibe nézek. És kuncogtam egy kicsit.. ideje a felvilágosításnak..
- Nyugi Ai-chan.. tőlem nem kell félned.. nem bántalak…- mondom mindezt mosolyogva és persze komolyan is gondolom.
- Hmm.. .. nem csodálom, hogy annyi rajongód van.. Tudod Ai-chan te vagy mindenki karácsonyfája . Mikor mosolyogsz, nevetgélsz vagy éppen durcizol.. szüntelenül ragyogsz, de meg nem érinthetnek.. csak gyönyörködhetnek benned….

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 16 2013, 00:28

A fiú szép kis csapdába ejtett, amit talán „büntetésnek” szánt Regi elrablása miatt, a karjai közt azt sem tudtam mi tévő legyek, ha nem lettem volna a kezei közt biztos elszaladtam volna, jó messzire. (Persze Regit vittem volna magammal, elvégre már úgy összebarátkoztunk) De nem tehettem semmit sem, abban a helyzetben megszólalni nem tudtam nemhogy megmozdulni, hosszú percekig csak néztem a szemébe és jutottak eszembe a mai nap történései sorra, mígnem belém hasított a felismerés, tényleg bajban vagyok ha nem csinálok valamit. Így jobb ötlet híján elkezdtem csikizni.

Nem is tudtam mit akarok, és hogy-hogy akarom kivitelezni, annyit tudtam csak hogy vissza kell szereznem az irányítást, mert ha ez így folytatódik tényleg smaci lesz belőle, persze már eljátszadoztam a gondolattal, de akkor is, az első csókom úgy akarom ahogy én terveztem el, ne spontán és főként ne a fiú irányítása alatt történjen. Arról nem is beszélve, hogy ha most megcsókol félő hogy tényleg bele szeretek és akkor nincs menekvés…majd jön a csalódások hada, elvégre ez a fiú nem áll le egynél az is tuti, sőt talán én lennék skalpjának új „ékes” darabja, és kösz de, ezt a címet nem szeretném. Tehát jobb „fegyver” és ötlet híján elkezdtem csikizni, melynek eredményébe talán bele se gondoltam, vagy lehet talán pont ezt akartam elérni?
- Héé.. hehe.. ne Ai-chan..hehe.. nee.. elfogunk esni.. – De mire kimondhatta volna már dőltünk is elfele, az esést nem éreztem, ugyanakkor a fiú még mindig felettem támaszkodott és tartotta a derekam, pedig itt már úgymond feleslegesen, nem valószínű hogy innen már van hova lentebb esni. Tehát a fiú rajtam, én meg vörösödtem megint…már kezdek félni attól hogy magam hozom ilyen helyzetekbe…mondjuk ez most így is volt. Most ha valamit mondott lehet meg sem hallottam, vagy épp fel sem fogtam, a szívem olyan hevesen vert, szinte kiugrott a helyéről. Tekintetemmel mindenhova néztem épp csak a fiúra nem, szőke *köhöm aranybarna* dús haja csiklandozta az arcom, majd ismételten Ren törte meg a csendet:
- Nyugi Ai-chan.. tőlem nem kell félned.. nem bántalak…- Mondta kedvesen, és én attól félek hogy mindjárt elájulok…~ Össze kell szedned magad! Össze kell szedned magad! Talpra! Vedd át az irányítást!...~ Biztattam magam.
- Haa, nehogy azt hidd hogy félek tőed! – Mondtam bár most kicsit bizonytalanul hangozhatott ez tőlem.
- Hmm.. .. nem csodálom, hogy annyi rajongód van.. Tudod Ai-chan te vagy mindenki karácsonyfája . Mikor mosolyogsz, nevetgélsz vagy éppen durcizol.. szüntelenül ragyogsz, de meg nem érinthetnek.. csak gyönyörködhetnek benned…. ~ Whaaaa, ez úgy hangzott mint valami elcsépelt tinifilmes szöveg! ~ Először is rajongó?? Hisz nekem nincs is olyanom, másodszor karácsonyfa?? Ki akarna karácsonyfa lenni. Szóval ez kicsit hangulatrombolóan hatott, de mégis tökéletes befejezése ennek a csodálatos napnak, ha csak egy trófeaként akart, ha nem…akkor is nagyon jól éreztem magam vele és persze Reginaldal is. Így a fiú ha többet nem is de egy szigorúan baráti ölelést kaphat. Persze puszit már nem mert akkor nem tudna leállni, elvégre akkor már csak pár centi választana el a csóktól nem? Így felültem, majd ha a fiú is felállt akkor én is, ha nem akkor ülve kapott tőlem egy ölelést.
- Ezt a szigorúan baráti ölelést a csodás mai napért kapod! Mondanám hogy felért egy randival, de Regi beelőzött téged…mondtam kacagva. Majd vagy felálltam, vagy arrébb léptem. Ezért kapsz még egy jutalmat tőlem, azzal előpötyögtem a menüm, majd előhívtam belőle pár mini tűzijátékot, letettem körülöttünk gondosan elhelyezve, majd a harci állapotnál rákattintottam a feladás gombra. Mikor kiírta a fiú nevét, én elindítottam a tüzi játékot. És körbe ugráltam mint valami gyerek és olyanokat kiabáltam hogy: ügyes voltál Ren-sama, gratulálok Ren-sama, szép volt Ren-sama...és hasonlók. Ilyen győzelme nincs mindenkinek… ^-^


Köszönöm a játékot, igazán élveztem! ^^

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi10/7300Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Jan. 16 2013, 16:33

Érdekes helyzetbe rángattuk magunkat megint.. pontosabban én rángattam bele szegény Ai-chant. Na nem mintha nagyon ellenkezett volna. Nem kaptam fülest vagy fenyítést aminek örülök, viszont azt kijelentette vörös arccal, hogy nem pusziljam meg többet, vagyis, hogy ne csináljak olyat többet ami azt is jelentheti, hogy hírtelen, sunyiba.. legközelebb majd bejelentem mielőtt megteszem. Mert így lehetetlent kért… még hogy nincs több puszi.. na ne…. Azt senki nem bírja ki, nemhogy én.. Ilyen téren picit gyenge vagyok, de ezzel ellentétben a mai párbajunk folyamán új szintre emeltem az önmegtartóztatásomat. Fejlődök én… csak nem olyan gyorsan, mint azt mások remélnék. Ai-chan nem felel… nem tudom miért.. pedig semmi rosszat nem teszek, csak tartom, nehogy elessen itt nekem szegényke. Mégis.. csak néz a szemeimbe.. tudom, hogy szép kék meg minden, de ennyire nem nagy szám, hogy lekösse a figyelmét hosszú percekre. A pironkodást már megértem.. Elvégre kicsit szabadabb öltözéket választottam az előbb.. mert készültem valami újabb furcsaságra, utólag kiderülve hiába. Reginald is élvezte az Ai-channal töltött időt… az én pajtim.. szereti a lányokat és sütit is kapott, ami számára a nap fénypontja volt. Bár előtte vizes lett, ami annyira nem nyerte el a tetszését.. nem szeret vizes lenni.. vajon miért?? Jah megvan.. azért mert főnix… és a főnix plusz víz az nem kóser együtt. De nem lett komolyabb probléma belőle. Most a fejünk fel lett köröz és érdeklődik, hogy mi folyik ott.. kell-e még a szolgálata. Eddig nem úgy néz ki. Végül én töröm meg a csendet, mert Ai-chan elkezd csikizni.. figyelmeztetem, hogy ennek nem lesz jó vége, de nem hallgat rám. Ezért ráesek és tovább szemezünk. Szavaimra továbbra sem szándékozik reagálni, csak az arcpír lett kicsit intenzívebb. Kuncognom kell picit, majd folytatom a beszédemet.. még idézek is neki az egyik dalomból… áh.. de nem jön be neki… tényleg csak rajongóknál érdemes bevetni az ilyeneket.. Ai-chan meg nem a rajongóm sajnos Sad de ami késik, az nem múlik. Pár perc néma csend után ülünk fel.. majd fel is állunk és nagy meglepetésemre kapok egy ölelést, amit viszonzok is… hmmm.. Milyen kellemes…
- Igen… sejtettem, hogy Regi beelőz majd.. de ne aggódj.. a következő randinkon már én leszek a befutó- kuncogok, de attól még így gondolom, majd figyelem Ai-chan kis akcióját.. nem tetszik a dolog, hogy csak így feladta.. bár összesítésben valóban én nyertem..A harc részét egyértelműen a lányka vitte. A bújócska… hmmm.. azt a részt én, mivel kétszer is megtaláltam.. és a futóverseny.. hát az legyen döntetlen, de a perverzkedésben tuti befutó vagyok. Figyelem, hogy mit szeretne, majd mikor kiírja, hogy megnyertem a párbajt, kapok egy kis tűzijátékot és a lányka körbetáncol, miközben dicsérő szavakat kántál.. Nem semmi.. kicsit el is nevetem magam.. Valóban csodás győzelmi ünnepély. Azt hiszem ez a párbaj vezeti nálam a top ötös listámat.. élveztem minden percét..


//Én is köszi.. nekem is élvezetes volt Wink //

_________________
Ren vs. Ren...Ai 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi6382/6500Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Jan. 17 2013, 16:07

Ossu! Very Happy

Szórakoztató párbajt vívtatok, 20 xp-t és 55 aranyat adok nektek érte Very Happy Lezárom a küzdelmet.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ren vs. Ren...Ai Vo36oi0/0Ren vs. Ren...Ai 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs. Ren...Ai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.