Hinari vs Szophie

Go down

default Hinari vs Szophie

Témanyitás by Szophie on Kedd Május 21 2019, 22:21


Rótta a köröket a talpával, hullámokat szított újra és újra. Mezítelen ült a part szélén, és magában dúdolgatott. Lelki tükrei valahová a távolba bámultak, arcán pedig úgy váltakoztak az arckifejezések, mintha valódi események középpontjában volna éppen, vagy egy filmet nézne. Így is tett. Egy filmet, amit csak ő láthatott. Ajkai néha betűket és szavakat formáltak, ám a szó nem volt több, csupán suttogás, hogy csak ő hallotta. Hosszú ideje gondolkodott magányosan, elzárkózva a világtól, fejében újabb és újabb történetek forgatókönyvét leírva. Szépen levezette a meséket, mindegyik szálat kidolgozta, és addig tökéletesítette, amíg a legjobb nem lett. Sokszor meredt izgatottan a semmibe, lelki szemei előtt úgy bontakozott ki egy-egy jelenet, mint a valóság. És arca valóban elpirult, pulzusa valóban megemelkedett, bőrén végigfutott a libabőr, mintha mindaz, ami a fejében létezik, megtörténne vele. És a történet folytatódott. Mindig. Naphosszat. Reggeltől estig és még álmaiban is. Mindig új szálakat szőve bele, mindig újra indulva és más irányt véve. Mindig. Mindig. Mindig.
És miközben agya fogságban tartotta, egyre csak halogatta a valódi tettek, a megbeszélés időpontját. Továbbra sem kereste fel Hinarit, és ahogy teltek a napok és hónapok, kezdte elveszteni az emlékét is annak, miért kellett volna felkeresnie őt, vagy mi volt a terve, ami akkor zseniálisnak hatott.
Elbizonytalanodott magában, és hogy mit akar tenni, így tehát halogatta a megbeszélés időpontját. Amikor Hinarival találkoztak is, inkább nem hozta szóba, és valójában az elmúlt időkben egyik összefutásuk sem volt olyan mély, amely lehetőséget nyújtott volna rá, hogy megbeszéljenek egy ilyen nehéz témát. Persze ha akarta volna, méllyé teszi csupán csak a felvetéssel is, hiszen tudta jól, hogy Hinari meghallgatná. Biztos volt benne, ahogy abban is, hogy segítene neki. Ám azt is végiggondolta, vajon hogyan reagálna egy ilyen megkeresésre?
Húzta és halasztotta tehát, miközben bentről emésztették saját árnyképei. A gondolatai szabdalták szét elméjét, és zárták be a Palotába, hogy lustán rugdalja a vizet maga alatt naphosszat, percről percre a feladványon merengve. Nem jutott tovább. Végigmesélte magának a szituációkat, ám a megoldásig és lezárásig soha nem jutott el. A happy end váratott magára.
Ő pedig ült a Palota márványkövén, és egyre csak töprengett, mígnem egészen elzárkózott a valóságnak nevezett illúziótól, és saját fejében kezdte élni életét.
Aztán eljött a pillanat, amely megrémisztette. Amikor a vízió Hinari emlékeztette rá, hogy ezt nem szabad tennie. Amikor újra felhangzottak előtte a szavak, és megintették. "Mielőtt bármit teszel, előtte nekem szólsz.."
Az volt az a pillanat, amikor panelt ragadott, és üzenetet írt.

Az üzenet nem tartalmazott sokat, de a hangvétele annál többet mondhatott el értő füleknek. Bízott benne, hogy Hinari fel fogja ismerni, milyen fontos ez most neki. A találkozó napján pedig a kardforgató lány saját maga is meggyőződhetett róla, hogy valami nincs rendben. Szophie szemei karikásak és elcsigázottak voltak, haja kócos, arckifejezése pedig kifürkészhetetlen.
Megfogadta magának. Ha veszít, mindent elmond a legelejétől kezdve. A harcon fog múlni minden.

_________________
Hinari vs Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Hinari vs Szophie Vo36oi7666/7700Hinari vs Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Szophie

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 28 2019, 11:57


Nem vágytam emberek, sok ember közé menni. Pihentem, és ezúttal nem a céhházban. Jóidőre elég volt a szervezésből, a feladatokból. Kettesben voltunk Allal az új szint egy eldugott szegletében, pálmafák árnyékában, lábainkat a hűs, kristálytiszta vízbe lógatva. Olyan jó volt ez így. Egy kis csönd, nyugalom és mégcsak a Kezdetek Városának zaja sem hallatszott el idáig... sőt, mégcsak épületeket, házakat se lehetett látni semerre.
Úgy döntöttem, összeszedek némi pénzt és építtetek ide egy kunyhót. Ennyit csak megérdemeltünk, nem?
Ekkor jött az üzenet és ha a megérzéseim nem azt diktálják, hogy olvassam el azonnal mert fontos, valószínű még napokig nem találna meg a címző. De rögtön, már a csippanásnál tudtam, hogy sürgős lesz - éshogy nem Hoora akarja megint, hogy valami akciójában segítsek be. Al kérdőn nézett rám, amint tekintetemmel végigfutottam a sorokat és arcizmaim a haladással arányosan feszültek be, homlokomon gondterhelt barázdák jelentek meg. Egyetlen szót írtam be válaszul, "Indulok.", majd sóhajtottam és bezártam a panelt. Alex szavak nélkül is tudta, mi a helyzet, így csak rám mosolygott, adott egy búcsúcsókot és biztosított felőle, hogy megvár.
- Nem biztos, hogy visszajövök ide ma. Otthon találkozunk - fúrtam bele magamat a vállába, elővettem a teleportkristályomat és egykettőre a főtéren találtam magam. Egy szál fürdőruhában. Persze bőven volt, aki megbámult, de Szophie üzenetének tartalma most jobban foglalkoztatott: menet közben öltöztem fel és oldalamon a Katanával érkeztem meg végül az aréna bejáratához, az ismerős arcot keresve. Szophie. Láttam, persze hogy láttam, hogy nincs rendben. Odarohantam hozzá és átöleltem, majd kisimítva pár tincset az arcából mosolyogtam rá egészen közelről:
- Köszönöm - mondtam ki és azt hiszem mindketten tudtuk, hogy mire gondolok. Megszorítottam a kezét és bevezettem őt a harctérre, a pályát abszolút rá bíztam, kérdezni pedig nem kérdeztem semmit: tudtam, hogy ennek most nincs itt az ideje. Talán majd a harc után. Ha kiadta magából, amit ki szeretett volna.Hinari (50) - HP:300 | F:86 | E:107 | K:60 | GY:201 (221) | S:80 | P:85

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Szophie Vo36oi14712/10100Hinari vs Szophie 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Május 31 2019, 21:11


Szophie kényelmetlenül érezte magát, mert nem akart már megint az lenni, akinek segíteni kell, aki rosszul van. Nem is volt semmi baja valójában. Nem ebben az értelemben zaklatták fel az érzelmei. Egy sokkal mélyebb vívódásban vett részt, de ez az érzés nem szánnivalóvá tette, sokkal inkább izgatottságba lökte. Az egyetlen dolog, ami frusztrálta, ami miatt hosszú időkre megint a magányt választotta, az a tétlenség volt. Most nem léphetett semmit. Ez összezavarta, felbosszantotta, az érzés sürgette. És nem talált választ rá, mi lenne a helyes út. Talán nem is létezik olyan.
Most itt állt az aréna előtt, és felfokozott érzelmeiben nem esett jól neki még Hinari ölelése és szavai sem. Valahol mélyen belül megérintették a szavak, és a lány arcán látott aggodalom, de a felszínen csak bosszantotta, hogy már megint ő az, akit sajnálni kell, akinek segítség kell, akihez rohanni kell. Ő volt az, aki belerángatta a másikat a hülyeségbe.
Száját összepréselte, úgy nézett barátnőjére, kibontakozva az ölelésből. Kezeivel óvatosan végigsimított a lány vállán, ahol az előbb még ölelte.
- Köszönöm, hogy szakítasz időt rám - bólintott rá nagy komolyan, hogy a szemei nem követték az ajkára kiülő mosolyt. Ezután némán elindult az aréna felé, ahol Vezér már a pályán várta a lányokat. Végtére is, hiába Szophie volt az, aki ki akarta adni magából a feszültséget, Vezér nélkül erre képtelen volt. Sokszor bosszantotta ez az idomárságban, máskor áldás volt.
Nem húzták az időt. Rögtön a helyszínre sétáltak. Szophie pedig nem késlekedett a pálya kialakításával sem. Most egy történetet akart elmesélni, annak a küszöbén állt, így ezt a feladatot is ennek a szolgálatába állította. Akkor is, ha végül nem szükséges szavakba öntenie az érzéseit, mert megnyeri a párbajt. Akkor is meg kellett mutatnia. Bár még azt sem tudta, mit..
Lehunyta a szemét, amikor felvillant előtte a pálya kialakításának lehetősége, és az első dolgot választotta, ami az eszébe jutott. Szerencsére a pálya könnyen alkalmazkodott a kétes vizuális elképzelésekhez, így ezt is ügyesen képes volt kialakítani a rendszer. Nem csoda, ha egyszer az ember agyával áll kapcsolatban. Vezér csak ült gazdája lába mellett, és nem szólt egy szót sem. Ritkán volt beleszólása az arénaharcok kinézetébe, ami Szophie esetében szinte soha nem a funkcionalitásról szólt.
Az elkészült pálya homályos és sötét volt. Mintegy elegye mindannak a kérdésnek, ami a lány fejében járt az elmúlt hetekben. Mindannak, amiben nem volt eléggé biztos.
Alapjaiban véve egy nagyobbacska termet formált, középen fényes csillárral, a padló fényes felületű márványkő volt, oldalt díszes tapéta. A falak valamiért mégis fáklyákba futottak, és tömény, betonra emlékeztető plafonban értek véget, melyből víz csöpögött, és itt-ott moha és penész foltok futottak végig rajta. Néhány helyen karom és graffitire emlékeztető írás nyomait lehetett látni rajta. A teremben a fáklyák megléte ellenére félhomály uralkodott, és nagyon hideg volt, középen pedig egy medence terült el, zavaros vizében fehér rózsaszirmok úsztak. Nem festett éppen barátságosan, de nem is ez volt a cél. Bár Szophie maga sem tudta volna elmagyarázni, mi értelme ennek a környezetnek, a belső vívódását így is jól kifejezte. Megborzongott a hidegtől, bőre libabőrös lett, szemeiben azonban elszánt fény csillogott.
- Kezdjük - mosolygott rá ellenfelére, és szorosan rámarkolt idomárfegyverére. Itt volt az ideje tombolni.
Spoiler:

_________________
Hinari vs Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Hinari vs Szophie Vo36oi7666/7700Hinari vs Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Szophie

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jún. 15 2019, 02:07


Ő most nem az a Szophie volt. Hiába a levele, az abban foglalt szavak, jól tudtam, hogy most a másik lány áll előttem - éreztem ezt a viszonzatlan ölelésen és kimértségén, aggodalmamba pedig szinte azonnal egy csepp félelem is költözött. Nem akartam veszekedni vele. Nem akartam még... rágondolni se arra a napra, amikor otthagytam abban a szobában és visszasiettem a sajátomba sírni. Óvatos, már-már távolságtartó érintésére összerezzentem és amikor előrement, szavaira csak késve tudtam bólintani is. Követtem őt, gondolataimba mélyedve és amíg ő a pálya kialakításán ügyködött, két kézbe vettem és megszorítottam a Katanát.
Fogalmam sem volt, miért hívott ide. De szüksége volt rám, így itt vagyok.
Egyedül Vezérre vetettem egy kérdő pillantást, hátha ő tudja, mi történt vagy mit is kéne most csinálnom, de eközben már a visszaszámláló pörgött, így hamar abba kellett hagynom a töprengést és ráfókuszálni erre a harcra... ami talán a legelső komoly harcunk lesz és talán a legtöbb harcomnál is komolyabb. A pálya lehangoló volt. Valami, ami már a régmúltba veszett és most onnan jött fel újra, körülnéztem és lehet Szophie régi életének közepén találtam magam. A vért kerestem a falakon, égő torokkal és azzal a kényelmetlen érzéssel, amitől szeretnél minél hamarabb megszabadulni. Tekintetem eztán a lány szemein állapodott meg, de már nem volt sok hátra, ő is felkészült, akárcsak én. Egy pillanatra behunytam szemeim, ahogy megszólalt a gong, majd elkezdtem megkerülni a köztünk lévő medencét. Lassan, szinte lélegzet-visszafojtva, előttem a Katanával. Kezdjük. Mélyen beszívtam a hűvös levegőt, majd elrugaszkodtam a talajtól. Úgy döntöttem, hideg és metsző leszek, akár a szél a magas hegyekben - akárcsak ő; olyan hideg, mint a mosolya. Meg tudtam tenni, mert jelenleg nem baráti szórakozásra vágyott és ha ő így, hát én sem tehetek másképpen. Nem, most nem lehetett... igaz facsarta a szívem minden mozzanat. Odaértem és oldalról vágtam a csípője felé, sebesen és könyörtelenül, de készen rá, hogy védi, hiszen nem véletlenül volt itt és nem egy szinttel lejjebb még. Fordítottam a csuklómon, vállamat megemeltem és a kard éle már szelte is a levegőt visszafelé, enyhén felfele, a lány mellkasa irányába.
A kezdőlépés az enyém volt, ők mégcsak most következtek.
Én pedig a bástya voltam, akit teljes erőből és hitből sebezhetnek.
De ezzel tönkre nem tehetnek...2 támadás Szophiera, az első a gyűrűm miatt nem fogyaszt CSP-t.

Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 6 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/250 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 220/220 CSP

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Szophie Vo36oi14712/10100Hinari vs Szophie 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Szophie

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 15 2019, 02:07

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Hinari vs Szophie 4766612103_86ee832108_s Hinari vs Szophie 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Szophie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.