Cearso vs. Atoru

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Szomb. Ápr. 23 2016, 06:20

Nem szokásom, de most szükségét érzem, hogy közbeszóljak:
Atoru nagyon leegyszerűsíti a kapcsolatot Timidus és Cear közt. Alapjáraton nem létezik olyan, hogy legnagyobb stratéga. Nincs arra módszer, hogy különbséget tegyünk két ember (esetünkben egy pet és egy ember) stratégai érzéke közt. Minden terv másmilyen, és az is előfordulhat, hogy ugyanaz a kimenetel az egyiknél sikernek számít, mig a másiknál már kudarc... 

De ennyi elég is belölem, inkább térjünk vissza a harchoz.

-Hallgatlak. Nincs olyan, hogy rossz ötlet. Csak rossz logika, vagy rossz megvalósítás. Az ötlet kimondásával nem okozol semmilyen kárt.
-Csak annyi lenne az egész, hogy nehezebben vennék észre az összefügéseket. Amúgy is, legalább egyszer egy ember kezén a legtöbb információnak át kell haladni. Annak az embernek meg kell tanulnia felismerni az összefüggéseket. Szerinted mért akarom titokban tartani a létezésem? Ha kiderül, hogy milyen sok információ van a kezem közt, és nincs egy rendes testőröm, mekorra bajban lennék szerinted?
Nem lenne rossz ötlet egy testőrt beszerezni, de ha így teszek, akkor őt is be kéne avatnom a titkokba. Lojális testőrt szerezni, még lojális toborzónál is nehezebb szerezni, ráadásul teljes mértékben rá kell bíznom az életemet.
-Sokkal egyszerűbb, ha nincsenek kétes alakok, nincs igazam?
-Hékás, hékás. Ennyire kiváncsi lennél? Máris beálltál egy kémhálozathoz, és megpróbálsz minél több információt megtudni rólam és a terveimről?
Persze tudom, hogy ez őrültség, hisz eddig még tervben sem volt egy kémhálozat kialakítása, és Ato volt az első, akit felkerestem az ötlettel. Hacsak nem én vagyok az első, aki megpróbálkozik a dologgal, és a Sayonara már létrehozott egy titkos társaságot a titkos társaságok leverésére. Őrültség. De én már nem lepödök meg semmin.
-Tudod mit? Adok egy kedvezményt: Mondhatsz három vagy négy nevet, és ha elmondod, hogy szerinted mérz választanám őket, akkor elmondom, hogy gondolkoztam-e rajtzk, és ha nem, akkor azt, hogy hol a hiba a felvetésedben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Vas. Ápr. 24 2016, 20:58

Ez az első konspirációs teóriám, amit magam raktam össze, mások elveinek, vagy felfedezett effektusainak felhasználása nélkül. Rendben, egy kicsit talán Shu segített. Ő volt az első gurítás a domboldalról.
- Szóval - kezdtem. - amikor említette a Sayonarát, először elvetettem. Hiszen azért nem ölhették meg Anatole-t, mert annak nem lett volna értelme - A következetesség a fantáziátlanok utolsó menedéke, mondta egyszer Oscar Wilde. Egyik kedvenc íróm a nyugati irodalomból, azonban Akutagava Ryuunosukéhoz ő sem ér fel. De most nem erről volt szó. - Emlékszel, kérdeztem a vezérlőpanelekről és a Konferenciáról. Nos, a céh tagjai vagy olyan mázlisták, hogy gyorsan fejlődtek és mindenkinél előbb elérték azt a szintet, ami a játékosok zömének még most sem sikerült, vagy van köztük legalább egy programozó, a SAO irányítói közül. Persze erre még nem elég indok a magas szint. Viszont a Konferencia elgondolkodtatott. Danee-t egyből letámadták, pedig felemelte a hangját. Terumi viszont úgy bukkant fel, mintha eleve felsőbbrendű lenne az esemény vezetőjével szemben, aki ennek megfelelően reagált. Ez látszólag nem kapcsolódik, de szerintem van egy pont: az időzítés. Terumi pont akkor lépett be, amikor már indultunk volna. És lehet, hogy valami hasonló történt a Viadal alatt is. Az emberek figyelmét elterelték az eseménnyel, ami nem sokkal azután került megrendezésre, hogy Anatole elárulta volna a tagságát nektek. Azt mondtad, hogy, elege lett a titkolózásból. És lehet, hogy mást is értett ez alatt, nem csak a a tagságát. De ezt sajnos már nem tudhatjuk meg - most, hogy elmondtam, észrevettem néhány gondot a következtetésben. Nem is annyira hibák, sokkal következetlenségek. De én nem is vagyok fantáziátlan ember.
- Ha ezeket a titkokat kiadnád a lojális embereidnek, akkor lenne egy biztosítékod, hogy nem fognak megölni - tanácsoltam kacsintva. Nyilván viccnek szántam. Hiszen nem kérhetem, hogy adja ki az információit, nem igaz? Pont hogy nekem kell eljuttatnom hozzá.
A kérdésére elmosolyodtam és vállat vontam. - Mit mondhatnék? Idealista vagyok. És könnyen el tudok gondolkodni dolgokon, ha arra van szükség. Szóval csak találgatok, semmi konkrétat nem tudok a terveiddel kapcsolatban - ezek szerint egész jól tippeltem. Nem mondom, józan ésszel ki lehet találni a vázát. De a többi az alapító fantáziáján múlik. Vagy üldözési mániáján. Esetleg mindkettőn.
- Ennek a neves dolognak akkor lenne értelme, ha a kettőnk ismeretsége köre teljesen fedné egymást. Mi történik akkor, ha olyat ajánlok, akit nem ismersz? - vállat vontam. - Végül is nem lényeges. Olyan ember, akit el tudnék képzelni kémként... - gondolkodtam. Komolyan elgondolkodtam, hogy kiben bízhatok meg annyira, hogy ajánlhassam. Mirikát egyből javasoltam volna, de ő ahhoz túl ismert. Ayani pedig békésebb természet. Kokorot a világért sem kevertem volna bele. Akkor ki marad?
- Két ember - mondtam. - Két embert ajánlottam volna. Az életem is rájuk bíztam volna. De, ők már meghaltak - Licht és Lancer. Miért a kedves emberek mennek el először? - A harmadik voksom Danee lett volna, de ő nem olyan embernek tűnik, aki szeret beosztottként tevékenykedni. Ő inkább az a szabadúszó jellem. - elhallgattam. Tényleg senki nem jut az eszembe, akit bevehetnénk? Ez szomorú. - Nem, nincs több jelöltem. Mirika lett volna negyedik, de ő túl közismert. Úgy tűnik túl bizalmatlan vagyok - próbáltam elviccelni a dolgot, pedig ez komoly volt. A céhemen kívül nem tudnék olyan embert mondani, aki életét adná értem. Biztos sokan sajnálnák a halálom, mint egy értelmetlen küzdelem újabb áldozatát. Sőt biztos vagyok, hogy Cearnak és a céhemnek ennél többet jelentenék. De a többiek? Ők mit gondolnának?
A depresszió nem jó dolog, emlékeztettem magamat. Sóhajtottam és vártam az íjász ajánlatait.

_________________
Cearso vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 05 2016, 07:47

Ha olyat ajánlasz, akit nem ismerek, azzal már teljesült is az első feltétel miszerint ne legyen közismert az illető.


Igazad van. Ezek nem azok az emberek, akiket én keresek. Azonban van még egy ember, akivel úgy néz ki túlságosan bizalmatlan vagy.
Kinyitom az Inventory-t, előveszek egy kis figurát, és Atonak dobom.
Ha elkapja és jobban szemügyre veszi, láthatja, hogy egy fából készült sakkfigura az. Ráadásul a világos futó.
-Nem mondhatod, hogy nem agyaltam sokat a dolgon. Egy sakkbábut minden feltűnés nélkül hordhatsz magaddal, akár egy teljes készletet is. Ahogy nálam is mindig van egy pakli kártya. Amig nem tudják mit keressenek, addig nem fognak rátalálni.
Előveszek még két figurát a sötét és a világos vezért, leszedem róluk a csúszásgátlót. (Minek is rájuk ebben a világban?) Igazából még ebben sincs semmi különleges, azonban a két bábu alját egymás felé fordítva egymáshoz illesztve és egy kicsit tekerve rajta teljesen egy darabban marad a két rész. Az egyiket felemelve mutatom Atonak a művemet.
-Ez akármelyik két darabbal eljátszható. Nem egy pár perces meló volt, de szerintem jobb, mint egy tetoválás.
Tényleg nehéz meló volt. Pár darabot én is elrontottam, de arra sosem gondolnék, hogy ez a kis magánakció 30-nál több tagot számlálna bármikor is.
-Sosem terveztem, hogy bárkit is olyan dologra kényszerítsek, amit nem szívesen csinál. Tudod, a sakkban a futó mindig is a hirnököket szimbolizálta. Úgysem terveztem, hogy örökre titokban maradjon az egész. Azzal a figurával neked adom a jogot, hogy kinek, mikor és mennyit beszélsz a dolgokról, amikről mi most beszéltünk. Persze csak ha elfogadod.
Majd hogy legalább küzdelem látszatja is legyen a dolognak a következő pillanatban két darab fénynyíl repül a srác felé.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Hétf. Május 16 2016, 19:50

Valakivel szemben túlságosan bizalmatlan lennék? Az agyam serényen dolgozott, hogy számba vegyen mindenkit és kiszelektálja azokat, akik nem felelnek meg valamilyen oknál fogva. Ide sorolhatóak a céhvezérek és Shu, mint ismert emberek. Ki még? A céhtársaim, mert őket nem tenném ki veszélynek. Danee, mert szabadúszó. Szinte mindenki, akiket a nagyobb céhekből ismerek. Akkor ki marad?
Ekkor bevillant kettő név, közülük is csak egy, de ez épp elég volt.
- Miu. Nem tudom, hogy rá gondoltál-e, de ő az, aki megfelel a kritériumoknak. Ha céhtársamra gondoltál, akkor ne csodálkozz, ha nem ajánlottam semmit. Nem akarom bajba sodorni őket - adtam tudtára az íjásznak. Kedvelem a lányokat, és nem akarom a vesztüket.
Persze ez nem jelenti azt, hogy Miunak szeretném. Szó se róla! Ő viszont talpraesettebb és tényleg olyan, mint egy macska: független és rugalmas. Ő az a típus, aki mindenkit meg tud nyerni magának. Engem legalábbis megnyert.
Ekkor kaptam kézhez a sakkfigurát. Először azt hittem, hogy Cear azért adta nekem a futót, mert tudta, hogy odakint mozgássérült vagyok. De igazság szerint, minden ok nélkül is adhatta volna nekem. Én is úgy éreztem, hogy ez illik hozzám leginkább.
Figyelmesen hallgattam szavait és rájöttem, hogy ezt nem most találta ki. Mindent jó előre megtervezett, elkészített, majd utána keresett fel engem. Engem. Egy ilyen tervvel. Mindez hízelgő volt, azonban mindent meg kellett fontolnom. Ha most belemegyek, akkor egy újabb titok nyomja majd a vállam, hiába adhatom tovább bárkinek. Ki olyan oktondi, hogy kiadja a titkos társaságának a létezését? Csak akkor teszi ezt valaki, ha tudja, hogy megbízhat az emberben. És Cearso most éppen ezt teszi.
- Először is - kezdtem - a figurát elfogadom. Vicces, de én is ezt választottam volna magamnak, ha valamikor erre kerül a sor. Bár nem mondom, a te okfejtésed is kitűnő. És cseles. Egy kémhálózat vezetője hírnököket szeretne, hogy elterjessze a szervezetének létezését... vagy hírnököket, akik a megfelelő embereknek elárulják, hogy létezik. Én az utóbbit fogom tenni, és felkeresem azokat, akik csatlakoznának. Bár nincs olyan sok ember, ahogyan hallhattad - mosolyogtam. Gondoltam, hogy nem akar nagy csoportot. A nagy csoport nagy rizikóval jár, ami felesleges. Ez egyébként is csak egy játék... Nem igaz?
- A másik dolog, ho- befejezni sem tudtam, mert kettő fénynyíl csapódott belém. Áú. - Mindegy is. Már te is tudod - azzal már indultam is, hogy két vágást ejtsek rajta. Már egyébként sincs szükség több beszédre. Majd a tetteink beszélnek mostantól.

_________________
Cearso vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 16 2016, 20:41

A tenyerembe kellett temetnem az arcomat. Nem hiszem el, hogy ennek a srácnak mindent a szájába kell rágnom. El kellett számolnom háromig, hogy a következő mondatomat ne üvöltve mondjam el neki. Nem tett volna jót, ha még a beszervezés előtt elijesztem magamtól, azt akiben meg kéne bíznom. Vettem egy mély lélegzetet, és úgy kezdtem bele a mondandómba.
-Nem, nem Miura gondoltam, de jó tudni, hogy szerinted érdemes lenne vele foglalkozni. Ne félj, ha azt akarod, hogy valaki ne kerüljön a társaság közelébe, azt a kezdetekben el tudom intézni. Ameddig elég ráhatásom van a dolgokra.
Miu tényleg az az ember, akire nem elsőként gondol az ember, ha rá akar bízni egy titkot valakire, vagy ha ki kell szedni. Mondjuk a titoktartás részét a dolognak nem tudom, hogy komolyan tudja-e venni. Mondjuk van még egy pozitívuma, ha őt sikerül meggyőznöm. Részben Danee-ra is hatást tudnék gyakorolni, és onnan már csak egy lépés az egész céh felforgatása. Nem mintha bármikor ezt terveztem volna, de jó ha minél több ütőlap van az ember kezében egy esetleges végső küzdelemkor.
-Akire én gondoltam, az te volnál. Eddig egyszer sem hallottam, hogy magadat alkalmasnak találnád erre a posztra, pedig szerintem tökéletesen megfelelsz.
Ekkor kerültek elő a sakkfigurák, és én örültem, hogy végül elfogadta az ajánlatomat.
Annak ellenére mennyire oktalannak tud tűnni néha, most elég jól beszélt. Beletelt néhány másodpercbe, míg megértettem a különbséget a két fajta hírnökről, akiről beszélt, és igaza volt. Azt szeretném, ha ő a második fajta legyen.
-Akkor ezekre szükséged lehet.
Még néhány másodperc, és a következő pillanatban egy üzeneten keresztül két újabb bábu landolt Atoru inventoryjában: Egy sötét, és egy világos gyalog.
-Remélem nem kell elmagyaráznom ennek a működését.
Majd belekezdtünk a valós küzdelembe, és örömmel tapasztaltam, hogy nem volt felkészülve a hirtelen támadásaimra. (Annak ellenére, hogy ő is éppen valami ilyesmire akart engem rávenni, legalábbis a szavai erről árulkodtak.)
Nem tértem ki a támadások elöl. Sokkal fontosabbnak tartottam, hogy a támadásai után elég teret nyerjek a következő támadásomhoz. Ráadásul bíztam a magasra épített Életemben, és a Mellvértemben, ami visszahárította rá a támadásai egy részét.
Van egy olyan érzésem, ha jól célzok, akkor a következő húzásommal akár már véget is vethetek a küzdelemnek.
Megpróbáltam aktiválni a képességem, és kivégző támadásként öt darab nyilat is kilőttem az árnyharcos felé, majd a gyorsaságomból adódóan még egy normális fénynyíl is elrepült az irányába.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Vas. Május 22 2016, 21:03

Az arcom pírban égett, vagy csak égett volna, ha nem lennénk egy virtuális környezetben. Egyfelől rosszul éreztem magam, amiért ideges lett, másfelől én lettem ideges őmiatta.
- Na várjunk csak - emeltem fel a kezemet. - Eleve azzal állítottál elém, hogy arra szeretnél megkérni engem, hogy információkat szerezzek. Én pedig - ha nem lett volna egyértelmű - elfogadtam az ajánlatodat, Cearso. Így magamat nem ajánlhattam, mert már elméletben bent vagyok a szervezetedben. Még a megvalósításról is beszéltünk. Ezek után igazán nem értem, hogy miért takartad el az arcodat, mintha bántana valami - feleltem kimért udvariassággal. Sosem értettem, hogy a külföldiek miért veszítik el olyan gyorsan a türelmüket és vágnak meggondolatlan kifejezéseket egymáshoz, ha úgyis bocsánatot kérnek utána. Teljesen értelmetlen dolog.
Természetesen ő nem ezt tette, nem vágott hozzám semmit. Csak a viselkedése kavart fel. Sóhajtottam. Nem lenne jó, ha harag lenne közöttünk, mivel ettől fogva egymás bizalmasai leszünk. Ezért aztán meghajoltam felé.
- Elnézést, ha akármivel megbántottalak, vagy sértettelek. Nem állt szándékomban. Tudom, hogy néha eléggé együgyű kérdéseket tudok feltenni és a gondolkodásom is hagy kivetnivalót maga után - miért van ez mindig? Miért van az, hogy általában félreértenek? Vagy csak én látom így? - És mindezek ellenére mégis engem választottál ki, amit köszönök. Bár az indokokat pontosan te se soroltad fel... De nem is kell. Az a legrosszabb, ha elbízom magam.
A bábukat is szívesen fogadtam. És reméltem, hogy tényleg bölcsen használhatom fel őket.
- Nem, nem hinném - feleltem. Ennyire csak nem nézhet idiótának. Ebben reménykedtem.
És kezdetét vette a küzdelem. Cearso tényleg erősebb volt, mint én. És ezt a szintkülönbséget nem tudtam túlszárnyalni, legfeljebb cselvetéssel. De vajon mivel lephetném meg?
- Igaz is, még nem beszéltél a másik személyről. Esetleg a küzdelem végén szeretted volna elárulni a nevét? - kérdezem. És megint ugyanazt a képességét használja! A távolság nem elég nagy, hogy ki tudjam kerülni, miután én próbáltam közel maradni hozzá. És ezek után már nem láttam értelmét folytatni, így az utolsó is eltalált és... vesztettem.
Egy sóhaj hagyta el ajkamat. Néhány hónappal ezelőtt, még fordítva sült volna el az egész. A dolgok változnak. Az embereknek pedig lépést kell tartaniuk velük.
- Hát, ez egy jó párbaj volt. Ha mást nem is, de tapasztalatot szereztem - villantottam egy nagy mosolyt számára. Tényleg nagyon élveztem, még ha nem is a párbaj, hanem a diskuráció része. - Esetleg valami egyéb instrukció? - kérdezte pipogyán. Egy kissé furcsának tetszett, hogy vége a párbajunknak és most búcsúzunk. Még ha nem is végleges a búcsú, mert mostantól tartanunk kell a kapcsolatot... És toboroznunk is kell, mint igazi szabadkőműveseknek. Tényleg, vajon már hallott róluk? Biztos vagyok benne. Elvégre, csak a nyugatiak olyan furcsák, hogy nyíltan híresztelik a titkos társaságok létezését. Esetleg pont tőlük vette az ihletet? Ezt inkább nem kérdezem meg tőle. Talán még jobban kiakasztanám, mint az előbb. Így hát vártam, hátha van még mondanivalója.

_________________
Cearso vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Hétf. Május 23 2016, 06:36

A facepalmot még mindig jogosnak éreztem, de most már tudom, hogy mi okozta a félreértést.
-Ezek szerint én nem voltam elég világos. Az egy dolog, hogy bent vagy a szervezetben, és még elég kicsi a taglétszám, de a szervezeten belül is van egy hierarchia. Eddig csak az információk megszerzésére kértelek, de a poszt, amelyikre ajánlást kértem tőled, nem csak ennyiből áll. Tehát mivel magadat nem ajánlottad ebből azt szűrtem le, hogy nem találod magad jobbra az infók beszerzésénél. De mind a ketten tudjuk, hogy ez nem igaz.

Nem, nem sértettél meg. Én nem voltam elég világos.

Rendben, ha végeztünk, akkor elmondom a nevét.

Ezek után egy gyors manőverrel le is vittem az árnyharcos életét. Mikor is volt már, mikor még csellel kellett rávennem, hogy gyözedelmeskedni tudjak felette. A lila fal a küzdelem végét jelezte, de még így is volt még egy kis elszámolnivalóm a sráccal.
-Ahogy igértem, mutatok valamit.
A küzdelem végeztével leszerelkeztem, csak a köpenyem maradt rajtam, amit csak nagyon ritkán veszek le. Mondjuk már gondoltam a cseréjére, de még nem kaptam igazán jó ajánlatot. Illetve még az Artemis, amit nem tettem el, hiába volt vége a kis harcunknak.
-Nem tudom észrevetted-e, de egy ideje már egy új íjam van. Nem épp dicsekvésből mondom, de szeretném ha tudnád, hogy ami nálam van, az nem más, mint az Artemis.
Vagyis a Fény. A másik item, ami szerves részemé nőtt, az pont egy Kaszás item. Furcsa egy párosítás. Élet és Halál egy ember kezében. A megbocsátás ereje, és a sötétség keze. Ez a kettő tökéletesen jellemzi azt a lényt, amivé idelent váltam. Ha eljön az idő szeretném, ha minél több legendás fegyverrel és Kaszás felszereléssel rendelkező tagja legyen a kis csoportunknak, így nem csak információ, hanem erő is lenne a kezünkben.
-Illetve ahogy kérted, a lány nevét is elmondom.
Tartottam néhány másodperc szünetet, de végül elmondtam, amit akartam.
-Azt szeretném, ha minél többet megtudnál egy Kiwi nevű lányról, a Jumpy Vigor egyik tagjáról, és ha érdemesnek találod szeretném, ha be tudnád szervezni, lehetőleg anélkül, hogy az én nevem elhangozna. A legdrasztikusabb lépés, amit tehetsz, -persze csak azután, hogy elmondod a nevem, a kérésem ellenére, persze ha ezt jobbnak találod, akkor sem kővezlek meg érte,- az hogy Chancery nevét használod az enyém helyett fedősztoriul, de ezt tényleg csak akkor használd, ha szükségesnek érzed. Nem szeretném, ha feleslegesen hazudnál.

/innentől nyugodtan mehet tovább ismibe, ha folytatni akarod.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Argo on Szer. Május 25 2016, 13:26

Hai~
A párbajt lezárom, jutalmatok 90 exp és 240 arany.

_________________
Cearso vs. Atoru - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.