Pillangók

Go down

default Pillangók

Témanyitás by Szophie on Csüt. Nov. 06 2014, 19:28

Végül leültünk a főtér közepére. Vagyis Vezér végre letett. Így alkalmam lett pár gombnyomással átöltözni, és előhívni egy gondosan elraktározott süteményt, melyet reggelimként végre elfogyaszthattam.
Igazából nem szívesen váltottam le a zsiráfos pizsamámat. Szívesen mentem volna vissza az ágyikómba, kuporodtam volna össze kicsire, és gondolkodtam volna a Hinari ellen folytatott harc összes kicsi részletén. Már ha egyáltalán képes vagyok a harcra koncentrálni az egészből, és nem a tájra, amely körülvett minket. A labirintus a virágok, a kastély. Olyan szomorú arca volt, ahogy otthagytuk. Talán miattam. Talán más miatt. Még csak meg sem tudtam kérdezni tőle.
De Vezér nem tágított. Vagyis igen, de csak annyi időre, hogy körbefussa a főteret, azt kiabálva, hogy akar-e valaki megmérkőzni. Minden járókelőt megállított, mindenkihez odament. Én pedig csak ültem ott, és nagyokat pislogva néztem. Meg akartam állítani, nem akartam harcolni. De közben valahol mégis. Hisz az elterelné a figyelmemet. Talán Vezér is ezért csinálja. Talán ő is csak azt akarja, hogy ne gondoljak arra.
Ekkor pillantottam meg egy ismerőt. Nocsak, ez a nap ilyen barátnőzős? Halványan elmosolyodtam, mikor Suzume-chan a látó terembe került. Az utolsó személyes találkozásunk a miniboss volt. Azóta csak... képeken láttam. O.o De azt nem írtam az ő számlájára. Sőt, valahol még hálás is voltam neki, hogy olyan kis bevállalós az erdő közepén. Egyelőre fogalmam sincs, mit fogok kezdeni végül azzal a fotókristállyal, vagy hogy mikor fogom ezt tenni. De gondosan őrizgettem, lehetőleg elrejtve valahol az agyacskám mélyén a hozzá kapcsolódó információkkal együtt. Ahogy azt is takargattam még magam előtt, hogy régen nem láttam Ritát a JL folyosóin..
Amikor láttam, hogy az irányomba néz, nagy kézlengetésekkel vontam fel magamra a lány figyelmét.
- Suzu-nyaa! - kiabáltam oda, hátha nem vett eddig észre. Ekkor Vezér is betámadta, és az orra elé ugrott.
- Egy harc? - mutatott a mögöttünk elterülő arénára.

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 09 2014, 09:28

A mai nap kivételesen semmi különleges tervem nem volt. Se aréna, se küzdőtér se mások bosszantása. Azon ritka pillanatok egyike volt ez mikor inkább egy normálisabb élethelyzetet „játszottam” történetesen azt, hogy bevásárolok kajából, italból és miegyebekből. Silver-kunnal töltött este után valahogy most nem vágytam arra, hogy Suzume bőrébe bújjak így most kicsit talán saját magammal is foglalkozom. Veszek néhány új ruhát magamnak, beülök egy cukrászdába vagy nem is tudom. Sok lehetőség fordult meg a fejemben. Legszívesebben megnéztem volna egy jó filmet de kötve hiszem, hogy Aincradban lenne erre lehetőség. Megfordult a fejemben a könyvolvasás lehetősége is de az meg annyira nem tud lekötni meg nem is érdekel különösebben. Ahogy elmerültem a gondolataimban és a lehetőségek tárházában egyszer csak a nevem és egy szokatlan becézést hallottam majd a következő pillanatban egy ismerős arc tolta bele az orrát az enyémbe és egyetlen kérdés tett fel. Egy mélyet sóhajtok, ennyit a Suzume mentes napról és ha vezér elég közel hajolt volt megnyalom az orrát.
- Persze! – Mosolygok majd rögtön Szophie-chan nyakába ugrok. – Szophie-chaaaan! Rég láttalak. Bár ha belegondolok annyira nem is volt rég.  Honnan jött ez a hirtelen harc ötlet? – Kíváncsiskodom picit, valamiért úgy éreztem nem most ebben a pillanatban találta ki, bár Szophie-channal nem lehet tudni. :3
- Mesélj, mi jót csinálsz mostanában? – Érdeklődöm, még az aréna felé vesszük az irányt. Meg egyfajta időhúzás volt ez inkább, még vissza kellet esnem a szerepembe. Ami azért elég gáz ha azt vesszük, hogy már hónapok óta játszok vele. :3

Élet: 21
Fegyverkezelés: 30+17
Erő: 2
Irányítás:20+28
Kitartás: 7+12
Gyorsaság: 11+30
Speciális képesség: 30+4
Páncél:75

Tárgyak:
1x Gyenge Fárasztó Méreg
2x Lökés Kristály
2x Gyenge Területi Kábító Kristály
3x Nagy Potion
4x vörös bika potion

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Pillangók Vo36oi10/2700Pillangók 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Szophie on Vas. Nov. 09 2014, 20:41

Halványan a lányra mosolygok. Jó volt újra látni. Úgy tűnik, a mai reggel csupa csajos találkozásokból áll. Először Hinari, most meg ő.. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő ellenfelem.:3 Lassan kezd engem is feltüzelni ez a harc dolog. Főleg az előző vereségem után, ami egyébként egyáltalán nem volt meglepő Hinari-chan ellen. Inkább az volt az, hogy olyan sokáig bírtuk. És hogy annyit tudtunk belé sebezni. Hogy egyáltalán eltaláltam.. Nem is tűnt így már olyan reménytelennek a helyzetem a céhvezérekhez képest, habár a nyomukba nem érhetek, az tény.
- Vezér volt. - böktem a farkasom felé, ő pedig kihúzta magát, és komoly arccal magyarázta el Suzume-channak, hogy miért is az ötlet.
- Szophienak szüksége van harci tapasztalatokra. Ezért egész nap harcolni fogunk. - szemében elszánt tűz csillant. Látszott rajta, hogy igazán élvezi ezt a harcolgatós napot. És talán én is élvezni fogom, ha ilyen kellemes társaságom lesz végig.
Lassan vidám mosoly ült ki az arcomra, el is felejtve nagy hirtelen az előző negatív gondolatokat. Egyszer már megbirkóztam velük, így csak idő és társaság függő volt, hogy legközelebb meddig tart újra az agyam és lelkem hátsó részébe söpörni fájdalmaim. Suzume pedig kiváló társnak bizonyult ahhoz, hogy ez gyorsan megtörténjen.
- Harcolok. - sóhajtok egyet szememet forgatva, és nagyon morcosan nézve az előttünk loholó farkas felé.
- És otthon pihizek. Néha pedig találkozom a régi barátokkal.
- És a legjobb, amikor a kettőt együtt csinálhatjuk. Megérkeztünk, úgyhogy most menj ahhoz az ajtóhoz, mi meg bemegyünk itt. - szakított félbe aztán Vezér, pattogó, siettető hangnemben, miközben már az arénához értünk.
- Egyébként ő itt a petem. - mutatok az ember bőrbe bújt farkas sátánra. - Gondolom te is örülsz, hogy megismerhetted. - forgatom újra a szemem, majd sóhajtok egyet, és magamra öltöm a felszerelésemet. Megint. Aztán indulás be a terepre.
Nagy levegőt vettem, miközben beléptem. Próbáltam elfelejteni, micsoda szerencsétlenség sült ki az előző belépésemkor bennem lévő buta gondolatok miatt. Most próbáltam elterelni a gondolataim. Gondoljunk a nyerésre. Mi kell ahhoz egy íjász ellen? Kis távolság. Picike hely. A boltom.. Akaratlanul is az ugrott be elsőre. Megkordult közben a gyomrom. Süti és csoki. Ágyikó. Ha már a zsiráfos pizsama még élénken él a fejemben.
Na és hogy ezekből a kusza gondolatokból mi sült ki? Nos... Valami elképesztő. Jellemző. Csak az én agyam segítségével produkálódhat ilyesmi. De tényleg csodálatos.
- Ezt ugye nem gondoltad komolyan.. facepalm - tör ki a reakció Vezérből, amint meglátja a helyet. Igazából az egész leredukálódott egy nagy térré, melynek szélén csoki folyam fut körbe, kis híd vezet át rajta egészen a közepéig, ahol egy hatalmas piskóta szigeten egy ágy állt, négy sütemény oszlop tartotta fölé a baldachint.. Ezt nevezem én ennivaló helyszínnek.
A helyszín ellenére viszont egy harcban voltunk. Így hát rögtön bekapcsoltam lopakodásom és észlelésem, úgy közelítettem meg az ágyacskát, mellettem a settenkedő Vezérrel. Megvártam, hogy ellenfelem is odaérjen, aztán hopp, leterítettem Suzumet, megpróbálva egyszer sebezni is belé. Közben farkasom is harapni próbált. Őt nem érdekelték a sütemények úgy, mint engem. Ő pixelre éhezett.

Szint: 30
Élet: 29 + 5 = 34 (170Hp)
Fegyverkezelés: 47 + 13 = 60
Kitartás: 17 + 9 = 26
Gyorsaság: 36 + 21 = 57
Spec. kép: 13 + 7 = 20
Páncél: + 25

Erő: 17
Irányítás: 67
Összesen: 84

Spoiler:
Találat: Suzu 3-mal talál
 Szo 2-vel (kasztbónusz miatt 3-mal)

Pihenés: Szo minden 5. körben pihen
 Suzu minden 4.ben

képesség
Suzu-nak 3-at kell dobnia sikeres képihez
Szo-nak 4-et

Gyorsaság:
Szo kezd (megkapja a lopakodás bónuszt)
Szo gyorsabb Suzu-nál
mindenki köönként egyszer támad.

/Első kocka Vez, második Szo. Képi használat (+10 erő) Siker esetén: 17 + 67 + 15 (lopakodás bónusz) + 10 = 109 sebzés/


Edit: 67 + 15 = 82 sebzés.Sad


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 09 2014, 20:43-kor.

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 09 2014, 20:41

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Pillangók 4767250438_224285ea8b_s Pillangók 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Pillangók 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 09 2014, 21:23

Kicsit meglepődöm mikor kiderül, hogy a fiú aki elém toppan az vezér így csak pislogok párat de hamarosan ő maga is megszólal.
- Értem! – Bólogatok hevesen. Azt hiszem tényleg nincs sok választásom mint, hogy harcoljak bocsi Nanako de te most parkoló pályára kerülsz. Legalábbis a harc végéig mindenképp. Na igen, a harc. Amit láttam tőlük minibosson… nos enyhén fogalmazva nem vagyunk egy súlycsoportban… vagyis szint csoportban ami azért kellemetlen.
- Gondolod, hogy én megfelelő vagyok arra, hogy gyakoroljatok? – Teszem is fel a kérdést. - A szintkülönbség már kínosan magas kettőnk között. – Ehhez nem kellet nagy Zseninek lenni, hogy észre vegyem. – De ha segíthetek akkor miért is ne.
- Leesett mikor Vezérnek hívtad őt. – Mosolygok rá a lányra. – Elég izgatottnak tűnik. Remélem nem kell majd nagyot csalódnia. – Nem is értem ezt a mondatom, na mindegy. – Sok szerencsét. – Egy kis jó kívánság mielőtt még szétválunk bár ez inkább nekem fog kelleni. Miközben a küzdőtérre megyek azon jár az agyam, hogy miféle helyszínt is fog Szophie-chan létrehozni ám arra ami bent várt semmi nem tudott felkészíteni csak döbbenten lestem ki a fejemből aztán hangosan nevetni kezdtem.
- Neked aztán élénk egy fantáziád van. – Nem mint ha olyan sok harcban lett volna részem de ilyennel még nem találkoztam. Ha vége a harcnak iszok majd a csoki folyóból. – Azt hiszem ha ilyen helyeket lehet csinálni gyakori látogató leszek. :3 – Jegyzem meg. Viszont magát a kreátort nem látom sehol ami annyit tesz, hogy magasabb a lopakodása mint az észlelésem. Remek, nem tudtam, hogy vannak hármas lopakodású emberek. És amint ez végig suhant az agyamon már a lány rám is akarta vetni magát. Ő előle még ugyan ki tudtam térni, vezér elől pedig már alig ha és egyenesen a karomba harap. Újabb kellemetlen dolog hisz így az íjammal is nehezebben tudok célozni gyakorlatilag vaktában is lőhettem volna. Igyekszem lerázni magamról a farkast ám közben az életpontjaimra nézek amik meg is csappantak. Egyetlen egy ütés elég volt, hogy megszabadítson a páncélomtól. Van értelme egyáltalán ezt folytatni? Hát azt hiszem annyit tehetek, hogy védekezek. Próbálom aktiválni a láva formám és majd meglátjuk mi lesz.
- Te aztán nem vagy semmi! – Jegyzem meg egy kis időhúzás gyanánt amíg aktiválom a képességem. – Mondtam, hogy nem lesz egy nagy menet velem küzdened. – Ekkora talán már sikerül is aktiválnom ami ha bejön akkor a testem szenessé és repedezetté válik amik izzani kezdenek miközben a felszereléseim eltűnnek és a hajam is egy nagy lángcsóvává alakul.

Élet:98
Páncél: 0
Pihi: 1/4

/Sikeres találat esetén 49 sebzés/

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Pillangók Vo36oi10/2700Pillangók 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 09 2014, 21:23

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Pillangók 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Pillangók 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Szophie on Kedd Nov. 11 2014, 19:10

- Szophie bénaságát figyelembe véve egy első szintűvel kéne harcolnunk. De szerencsére itt vagyok én is kompenzálásképp. Így pedig a sajátunkkal egy súlycsoportban ha nem is boldogulunk, veled talán már igen. Tudod, átlagot kell vonni az idomár és a pet képességeiből, hogy megkapd a valósat. . magyarázza Vezér, miközben már rá is kulcsolja kezét az enyémre, és húz maga után az aréna felé, melyet nem is olyan régen hagytunk csak el.
- Ez miatt nem lehetek még a legjobb pet. Az idomárom kezdő szintje miatt dupla annyit kell teljesítenem, mint annak a madárnak. - folytatja, és értem az utalást, Regi... Habár a tükrös eventben tényleg ő volt az egyetlen idomár, aki előttünk állt, azért nem hiszem, hogy ez a valóságban is így lenne. Főleg úgy nem, hogy azóta rengeteg idő eltelt, és be is előzhettek minket. Tudom, hogy rengeteg nagyon jó játékos van, nagyon sok idomár előttünk. Olyanok is, akik nem jönnek a frontra. Persze Vezért erről nem lehet meggyőzni, és voltaképp nem is akarom.
- Mindig ez van, ha harcról van szó. - sóhajtok. - Szörnyű egy pet. - forgatom a szemem, majd elmosolyodom. - Neked is. - kacsintok a lányra, majd az ajtóm felé fordulok, arcomra közben pedig komoly ábrázat ül ki.... Ami azonnal el is tűnt, amint megláttam az általam generált helyszínt. Aztaaaa.... Csokifolyó! *-* Sütisziget! Kajaaa...!
Ohh, nem. Harc. Nem akarom. Enni akarok. És összekenni a lányt.
Persze ő nem talált el engem. Hogy is tehette volna, amikor olyan közel voltam, hogy alig bírta ellőni a nyilát. Még le is fogtam a kezét valamennyire. És ha már ilyen pózban voltunk, megpróbálhatnék eleget tenni farkasom kívánságának is.
- Figyelj! - kiáltom Vezérnek, miközben megpróbálok egy támadást bevinni. Ő elégedetten figyeli ezt, majd szintén támad, miközben én már próbálom Suzume-chant a kellemes kis csokiba terelni. Nyamm.
- Az élvezet a lényeg, nem maga a küzdés. - kacsintok rá, és remélem, így páncél nélkül már a fürdőruhájához mer nyúlni.Rolling Eyes Nekem még nem szabad, hisz az én páncélpontjaim még megvannak. És az én életem a fontos, Vezért nem lehet sebezni. Sajnos. Sokkal mókásabb lenne, ha ő lenne az áldozati bárányka.

/Első kocka Vez./

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 11 2014, 19:10

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Pillangók 4766609959_af0c0eb7c7_s Pillangók 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 16 2014, 09:42

- Nem hiszem, hogy ez ilyen szörnyű lenne. Kicsit túlbuzog benne a harci szellem de ez nem feltétlen rossz dolog. – Mosolygok rá mindkettejükre. Kicsit elgondolkodtató az amit a lány mondott. Ennyire nagy csapat munkát igényelne az idomár és a pet, hogy képes lerontani a pontokat? Hiszen az a hét nyolc szintnyi különbség rengeteg ha így le tudnám verni Szophie-chant… Bár Ren is hasonló szinten áll és nála sem volt túl sok esélyem igaz ott nem is küzdöttem teljes erőmből itt viszont más a helyzet. Az eréna küzdelmek mások, itt száz százalékot kell nyújtanom. Természetesen nem tudtam megfelelően becélozni SZophiet így nem is találtam el ellentétben velük viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább a képességem aktiválódott és a testem egésze meg is változik. A felszereléseim eltűnnek bele értve az íjam még a testem felveszi a nem túl szexi, égett, elszenesedett repedezett alakját. Nem szerettem ezt a formát, túlzottan is csúnya leszek ilyenkor. Szoiphie-chant viszont ez nem zavarta, vagy nem tűnt fel neki és rögtön támadni is kezdett vezérrel az oldalán sőt még a csoki folyóba is belerántott, ami bugyogni kezdett a forró testemtől.
- Hát ezt nagyon nehéz lesz magamról levakarni. – Jegyzem meg, hisz a csoki szósz szinte azonnal rám is szárad majd. Megfizetem majd én ezt az arénát még. – De legalább finom. – Mosolygok el ismét. – Ha nem harc közepén lennénk most igen perverz dolgot művelnék… - Vált át a mosoly egy sunyi vigyorrá. – Kell otthonra egy ilyen medence. – Jegyzem meg és megtámadom a lányt. Mivel fegyverem nincs így most puszta kézzel, pontosabban lábbal ugyanis nem túl kedves módon megpróbálom gyomron rúgni őt és azzal kicsit távolabb taszajtani őt, bízva abban, hogy a fegyvere megsemmisülése kellő sokkot okoz, hogy el is találjam, majd gyorsan felhörpintek egy potiont.

Élet:56
Páncél: 0
Pihi: 2/4

/Használok egy nagy potit és támadom Szophiet 50 sebzéssel (képi) emellet Szophie szintén a képességem miatt a játék végéig elveszti a fegyverét és a benne levő rúnát így az azokból adódó pontok levonódnak és mivel vezér is támadt így még pluszba -17 pont vonódik le az irányításból./

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Pillangók Vo36oi10/2700Pillangók 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 16 2014, 09:42

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Pillangók 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Szophie on Szomb. Nov. 22 2014, 22:45

Élet: 170
Páncél: 25
No
Tehát elveszettem fegyverekből: 14 irányítást és 2 erőt. És Vezér még vesztett 17 irányítást?
Szóval marad:
Erő: 15
Irányítás: 36...:O
Összeen: 51

Úgy látszik, az idomárok tényleg nem jók közelharcban. Egyáltalán nem. Pedig nem lenne más dolga, mint belém állítani azt a különös kis nyilacskát. De mégsem, ez sem megy neki. Vagy csak béna.
- Valaki elfelejtett tenni fegyverkezelésre.Rolling Eyes - jegyzem meg neki szerencsétlenkedését egy kacsintással jelezve, hogy azért nem korholni akarom. Én csak játszom. És csak a gyengeségét megemlítettem. Jó szándékkal persze, így talán ösztönzöm, hogy legközelebb már tegyen.
- Vagy csak gyakorolj közelharcot, közelnyilazást, kislány. - tette hozzá Vezér, miután ráugrott az immár izzó lávalányra.:O Micsoda változás alig pár pislogás leforgása alatt. Volt szexi lány, nincs szexi lány. De attól még én szeretek játszani vele.^^ Hiszen mindenhogyan aranyos, a kinézet nem számít.
Persze azért nem akartam megégetni magam, így hát gyorsan belelöktem a csokiba, hogy hűtse le magát. Erre élő csokinyuszi lett.*.*
Hümm, és a csoki sokkal vonzóbb, mint a láva, nekem elhihetitek.
Nem is foglalkozva a ruhámmal léptem bele a folyóba én is, és közeledtem felé, miközben huncut mosoly került az arcomra.
- Ugyan, ezt ilyenkor is lehet művelni.. - és egy suta szúrással próbáltam taszítani egyet rajta, hogy aztán egyszerűbben hozzáférhessek. Lehajoltam, átöleltem, és gyorsan aprót haraptam a nyakán lévő csokiba. Aztán nyaltam, és újra haraptam. Végül hátra ugrottam. Hisz sajnos egy harc közepén vagyunk. Nem mintha féltem volna a vereségtől. Sőt. De hát Vezér így is elég goromba pillantásokkal jutalmaz, sajnos. Azt hiszem, ezért még kapni fogok. Talán egy újabb aréna küzdelem lesz a büntetés.. Nem mintha amúgy nem harcoltuk volna végig ezt a napot. Ez valahogy már csak ilyenre sikeredett.
Szem forgatva morgott egyet rám, majd támadta az én édes kis csokoládémat. Ő is meg akarta kóstolni. Közben pedig aktiválta a képességét is.

/Ha képesség sikerül, + 10 irányítás, azaz 61 sebzés. Ha nem, akkor még egy körre találkozunk.Wink/

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Szophie on Vas. Nov. 23 2014, 10:30

dob.>.>

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 23 2014, 10:30

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Pillangók 4766612103_86ee832108_s Pillangók 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Pillangók 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Suzume on Szomb. Dec. 06 2014, 06:41


/A határidőből nagyon kicsúsztam szal bunkósság lenne tőlem folytatni a harcot ezért feladom. Viszont ha van kedved ezt a játékot folytathatnánk ha nem is itt arénában :3 /

Értettem én, hogy Szophie-chan csak viccel velem, de ugye minden viccnek fele komoly, bár annyira nem veszem komolyan, hogy ezzel akár egy picit is megsértsen vagy valami.
- Kikérem magamnak! Nekem nagyon is jó a fegyverkezelésem csak a csoki illata megbódít. - Játszom el az áldurcizást. Ekkorra már Vezér javában próbál támadni.
- Most is épp azt teszem. Szerinted minek van ez a forma? – Ugrok félre és közben az öklömmel igyekszem rásózni egyet a feje búbjára. A láva formát kifejezetten a közelharcosok ellen találtam ki szóval kicsit sértő, hogy vezér és Szophie-chan ennyire kezdőnek néz, hogy nem vagyok tisztában a gyengeségeimmel és az erősségeimmel és, hogy mit is kellene tennem de hát ez van. Bár a láva forma nagy hátránya ebben a környezetben, hogy rohad nehéz lesz leszednem magamról a csokit. Vinszont így, hogy sikerült megint mellé ütnöm előzőleg már egyértelmű volt, hogy itt nem nyerhetek, vagy legalábbis nagy szerencse kellene hozzá.
- Eeeh? Máris elengedsz? – Vigyorgok rá. Az újabb támadása meglehetősen vicces formát öltött, mert egyszerűen belém harapott és nyalogatta rólam a csokit. Az életpontjaim megint csak csökkenni kezdtek így még Szophie hátrált addig én előhívtam a menüm és szépen feladtam a harcot.
- És most pedig… - Nézek rá sunyin a lányra. – Revans! – Ezzel a csatakiáltással vetődöm rá a lányra feloldva még a láva formám is, hogy vissza nyerjem a szexi testem és igyekszem belelökni őt… vagyis így magunkat a csokiba. Nehogy már csak én legyek csupa csoki.
- Mi lenne ha folytatnák a ki mer többet játékunkat? Nehezítésképp most még közönségünk is akad. – Ül ki egy huncut mosoly az arcomra, feltéve ha sikerül őt ledöntenem a lábáról és fölé tudok magasodni a csoki masszában. :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Pillangók Vo36oi10/2700Pillangók 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Szophie on Szomb. Dec. 06 2014, 13:00

/Ajj, én így is szívesen végigjátszottam volna.>
- Hömm.. A csokira fogni! - ráztam meg rosszallóan a fejem. - Mint egy kisgyerek, ujjal mutogatsz valamire, ami totál nem függ össze a problémával. - nevetek. - Szegény csokit nem bántani! Ő semmi rosszat nem csinál! Ő egy ártatlan, csodálatos lény.~ - áradoztam, és mindezek után az ujjamról le is nyaltam egy kis csokit, csak hogy hódoljak a csodának.
- Azt hittem azért, hogy elijessz. Vagy csokinyuszi legyél. Vagy.. nem tudom. - vakartam meg a fejemet. - Csak úgy.. Mert miért ne lehetne csak úgy? Rolling Eyes Nekem sem én döntöm el, hogy mi a képességem, az csak úgy jön. Ha előnyös akkor is, és ha hátrányos, akkor is.. - nézek farkasomra, aki ember alakjában igazán idegesítő. És beszélni is azóta tud. Ennyi az előnyös képességekről.
- A rendszer osztása. Az, hogy neked hasznosat osztott, a szerencsén múlt. - vontam meg a vállam.
- Na ne már.. - duzzogtam. - Én ezt nem vagyok hajlandó elfogadni! Nem adhatod csak így fel.. - húztam el a számat.
- Így is nyertünk, úgy is nyertünk volna. - vonta meg Vezér a vállát, majd elkezdett inkább tisztálkodni, ugyanis gyűlölte, hogy csurom csokoládés. Még ha a rendszer hamarosan el is tünteti róla, az nem volt számára elég gyors.
Én pedig hamarosan még csokisabb lettem.>< Mert beleestem, és elmerültem teljesen az édességben. Még nyeltem is egy hatalmas adagot, orron, szájon, mindenen át. Valahol még szerencse is, hisz így nem látszódott az, mennyire elpirultam, és vetettem tekintetem a nézőtérre. Amikor beléptünk ugyan, nem volt senki itt, de azóta ez a helyzet változott. Én pedig erről totálisan nem vettem egészen eddig tudomást. Embarassed Úgy tűnik, Aincrad kezd felébredni! A Hinaris meccs alatt sem volt még senki errefelé, erre most..
- Nem! Mi most megyünk másik ellenfelet keresni! Örülök, hogy legyőzhettünk! - ragadott karon Vezér, és már cipelt is tovább, most már nem törődve a bundája minőségével tovább.

/Köszönöm a játékot. Megint.:3/

_________________
Pillangók Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Pillangók Vo36oi7666/7700Pillangók 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 06 2014, 17:51

Az aréna küzdelmet lezárom. Jutalomban csak Szophie részesül, mivel Suzume nem írt időben.

Szophie jutalma: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Szophie +35 pont
Suzume -5 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pillangók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.