Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Küldetés] A tündérsárkány

+3
RenAi
Shukaku
Argo
7 posters

Go down

[Küldetés] A tündérsárkány Empty [Küldetés] A tündérsárkány

Témanyitás by Argo Szomb. Dec. 03 2016, 11:26

Rlsztvevők: Yachi, Cearso, Kurokawa Yuuki, RenAi, Shukaku

[Küldetés] A tündérsárkány 5d6e7e3c1514030060e46c66fb2b15090e3b89fd3a40a69d6b05421a0cf3797a_1

Ebben a világban jóformán ez már teljesen megszokott. Lát az ember egy hirdetést, elolvassa, ha érdekli, rábök és elfogadja a küldetést, ha nem, akkor nem. Szinte szerencse, hogy ez nem egy szokásos MMORPG játék, ahol egy idő után már nem is kapsz elég küldetést ahhoz, hogy szintet léphess, pont ellenkezőleg, az ember állandóan tesped bennük.
Ellen pedig szinte mindig keres valamit. Valamikor egy színes békát, vagy egy kakast, aminek gyémánt pénze akad, az eddigi legmeglepőbb pedig a hatalmas plüssmaci mob volt úgy pár hónapja. A Kezdetek Városában már mindenki ismeri ezt az ugribugri kisleányt, akinek állandóan van valami hóbortja, és a kiírás szerint érkezik a következő, ami nem is valami hosszú, nem is tartalmaz újat, mindössze ennyi:

"Sziasztok!
Akartok Tündérsárkányt látni?
Ha igen, akkor küldjetek üzenetet, és legyetek a koordinátákon időben. Cél a 20-as szint :3
Puszika!"

Ki-ki úgy készül, ahogy szeretne. Lényeg a lényeg, ha időben oda is értek a 20-as szint teleportkapuja elé, Ellen bizony késik pár percecskét. Nem sokat, igazából láthatjátok is, amint elmélyülten beszélget egy bácsival, kezei között szorongatva Szókratészt, a fehér macskát. Hirtelen mintha megdöbbenne, gyorsan meghajol háromszor, valószínűleg sűrű bocsánatot kér, majd körbenéz, meglát titeket, és futva elindul. Alig pár lépés, mégis kipirulva, lihegve ér oda hozzátok. Kitartása szegénykének nem lehet magas.
-Jaj nekem! Elnéztem az időt! Sziasztok! Ti jöttetek a tündérsárkányka miatt? :3 -néz körbe rajtatok üde mosollyal. Szókratész a tekintetéből kiolvashatóan épp az öngyilkosság különböző módjait ecsetelheti magában.

Kezdetek a szokásosak Smile
Határidőnek a 8 napot szabom ki egyenlőre, plusz-mínusz egy nap. :3

Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 1000

Vissza az elejére Go down

[Küldetés] A tündérsárkány Empty Re: [Küldetés] A tündérsárkány

Témanyitás by Shukaku Szomb. Dec. 03 2016, 12:07

A változatosság kedvéért ezúttal Shu az, aki kalandok után néz, és Timi marad a cukrászdában Yenával, hogy beszerezze a reggeli süteményadagot a Dojoba. Bármilyen magas is a főzés jártasságod, és bármennyire nem kell itt a kalóriákra és ilyesmire figyelni, néha jó egy kicsit bűnözni. Ennek a kettőnek az okán az, hogy nem te csinálod az édességet, hanem csak beszerzed a boltban, ez adja meg a nasi bűnös jellegét. Így tehát amint meglátja a kiírást, azonnal rábök, és ha a rendszer feldobja neki, hogy hova is kell üzenetet küldenie, már pötyögi is be.

Shu írta:Halihó!
Örömmel segítenénk neked, megígérjük, hogy ott leszünk!
Puszi: Shu, Timi, Yena

Ezúttal minden meglepetés lesz a másik kettő számára, és Shu is egyfajta szülinapi meglepetésként tarthatja magának a küldetést. Úgy véli, hogy az ilyen könnyű, sokak számára unalmas darab majd nem fog magas szintű játékosokat hívogatni, és főleg nem hadonászó izomagyú őrülteket. Leginkább arra vágyik, hogy egyedül csinálhassa meg, maximum pár kezdő társaságában, de ebben reménykedni sem nagyon mer. A sárkány azonban sárkány, főleg ha tündér, és még egy aranyos kislány is tartozik a küldetéshez... ennél jobb nem is kell. Másnap már jóval a megbeszélt idő előtt a helyszínen vannak, és ha érkeznek mások is, akkor mindenki kap a sütiből. Úgy tűnik bemutatkozni egyiküknek sem kell, mindannyian ismerősök. Egy kis nosztalgia az iskolai időkről, amikor a szülinaposnak kellett bevinnie az édességet, ám azt, hogy mire föl van a finomság, csak akkor mondja el, ha rákérdeznek. Amikor a csapat vezetője is megjelenik, mindhárman meghajlással üdvözlik, közvetetten még Yena is. Most, hogy Timi még nagyobb lett, már nem okoz gondot a hiéna röptetése sem, így tehát Shu egy kenguruval oldotta meg a kölyök biztonságos szállítását, és mivel Yena is kapott a sütiből, most jóízűen szunyókál. A kérdésre mindketten bólintanak, majd sorba be is mutatkoznak.
-Sziasztok! Igen, én Shu vagyok.
-Én pedig Timidus.
-Ő pedig Yena.

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by RenAi Csüt. Dec. 08 2016, 22:09

Már messziről tudtam hogy, ez az én küldetésem lesz. Persze hát, sajnos nem gyakorta vállaltam el Ellen küldetéseit, de csakis jókat hallottam róla, így tervben is volt, ha esetleg látnám spawnolni, és küldetést vagy hasonlót feladni, akkor el fogom vállalni, és ez így is történt. Mosolyogva fogadtam el, majd küldtem el az üzenetecskét is.

RenAi írta:
Szió, kíváncsivá vagyok, szóval ott leszek.

És oda biggyesztettem egy cuki mosolygóst is, hiába a lelkesedés csak úgy csapong bennem. Szóval… A megadott időre… hát, nem sikerült ott lennem, pár percet késhettem talán. Akkorra érek, oda amikor Shukakuék épp bemutatkoznak. Csendesen megtorpantam, ne zavarjam meg őket, viszont a megszokott tempómban közeledtem feléjük. Lehet Shu nem számított magas szintű játékosokra, de engem megkapott és köszöntöttem is minden jelenlévőt.  Így ha sütit is kaptam, azzal is csak később lettem megkínálva, amire ugyan nem kérdeztem rá, miért is… de, viszont kaptak három ékes muffint. Habos-babos, töltött cukormázas és dekorcukros édes mennyország, és volt elég mindenkinek, szóval aki megkívánta szintén kapott.
- Éhes gyomorral nem lehet sárkánylesibe menni nem? – Viccelődtem, hogy már ilyenkor is nasival tömjük magunkat…
- Akkor én is bemutatkoznék, RenAi vagyok. – Hajoltam meg tiszteletteljesen a lányka előtt.
- Szabad? – Pillantottam a macsekre, ééés ha meg simizhettem, akkor bizony én is táplálhattam benne némi életundort, hisz nem kímélve szeretgettem meg, és szeretgettem volna halálra a kis fehér cukormázat. Majd ha kiédesgettem magam, fordultam meg. És kerekedett el a szemem. Persze hogy a változásokat csakis később veszem észre. De mohh… Nem szóltam semmit, magam sem vagyok biztos abban amit látok, így az idomár lánykára pillantva kicsit értetlen, megszeppent arccal, de a sárkányra mutogatva, még ha picit illetlenül is… De, hol a sárkányon, hol az idomárján járatom a szemeimet. Persze, csak ha észrevehetek némi változást. Tudom is hogy mi az, csak nem vagyok benne biztos. Így inkább, azt várom hogy ők osszák meg velem, ha szeretném. Persze… ha nem láthatok változást, akkor nincs miért ilyen furcsán viselkednem. A szundikáló Yenát nem akarom felkelteni, majd megdögönyözöm, ha épp ébredezik, addig békésen várja csak a sorsát, ami elől nem menekülhet. :3

Te a küldetéssel valami mást is kaptál. Vagyis nem biztos, hogy épp a küldetés felvételével nyerted el, mindenesetre mikor sütiztek Shu-val, feltűnhet, hogy leledzik nálad egy Piros Masni nevű tárgy is. Hogy mikor került hozzád pontosan, az rejtély. Leírása nincs, eldobhatatlan, elpusztíthatatlan, eladhatatlan.
:3

Argo

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873

Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League

http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Témanyitás by Yachi Vas. Dec. 18 2016, 15:45

Ellen...? Ismerős volt a név, hogyne lett volna. Kis híján minden héten láttam, legalábbis a nevét, és bár a névmemóriám sose volt toppon, ha ennyiszer látok egy nevet, azt már azért megjegyzem magamnak. És ha valamit megjegyeztem magamnak, akkor arra kíváncsi is leszek előbb-utóbb. A tündérsárkány pedig pont egy olyan kifejezés volt, ami legalább annyira felkeltette az érdeklődésem, mint maga a név. Nem tudtam elképzelni, mit takarhat, bár a fantáziám rögtön meglódult, és lelki szemeim előtt már láttam is a picur sárkánykát még apróbb tündérszárnyakkal, vagy épp ellenkezőleg, a hatalmas kígyószerű sárkányt, mint valami gigantikus méretű szitakötőt. Miért ilyen extrém végletekben gondolkozok?
Nem hezitáltam hát sokat, rövidesen előttem volt az üzenőpanel, és bepötyögtem a rövid, célratörő válaszom: "Igen, nagyon szeretnék, ott leszek - Yachi". Nem volt róla szó, így nem is vittem semmit se, csak magamat. Nem számítottam arra, ami ott fogadott, sem azokra, akik ott fogadtak. Minden fontosabb játékost megjegyeztem, vagyis igyekeztem megjegyezni legalább névre és arcra, és amikor őket látom meg, akkor rögtön ilyen kis picurkának érzem magam. Ugyanakkor ez mindig egy hatalmas lehetőség is, hogy lássam, milyen a topjátékosok élete! Most sem volt másként, egyszerre éreztem magam félénknek, de izgatottnak is, ahogy tétován megközelítettem őket.
- Eto... szép napot. Ellen-san küldetésére jöttem. Yachi vagyok ^^ - hajoltam meg előttük a bemutatkozást követően - Ha szabad... én nem tudok semmivel sem szolgálni, sajnálom ^^ - bátorkodtam venni a sütiből egy kissé kényszeredett mosollyal. Szégyelltem magam, hogy nálam nincs semmi ilyesmi, ugyanakkor udvariatlanság lett volna elutasítani, amikor kínáltak vele, így megkóstoltam én is a süteményeket.
- Igazán nagyon finomak ^^ - szóltam elismerően, de ettől függetlenül úgy éreztem magam, mint egy olajozásra váró ajtó. Merev voltam és nyikorogtam. Szedd már össze magad, Shiori! Ez egy esély, egy esély!
- Eto... igen! Te lennél Ellen-san? Örvendek, én Yachi vagyok ^^ - kaptam fel a fejem a kislány hangjára. Előtte is meghajoltam. Aranyos volt a kismacskával, valahogy kedvesebb látvány volt, mint a másik kislány, Shukaku-san, azzal a hatalmas izével, meg a másik, kisebb izével.
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189

Karakterlap
Szint: 20
Céh: Unity

Témanyitás by Argo Hétf. Dec. 19 2016, 17:57

-Yay, sütyi! -kuncog Ellen és egy köszönöm kíséretében el is vesz két darabot, Szókratészra hivatkozva. -Hát ezt meg mégis miért kapjuk? :3 -kérdezi kissé félredöntött fejjel, majd nekiáll megkínálni a macskát, aki nem igazán akar enni a cukros akármiből. Ellen végül megvonja a vállát és a macska sütijét elrakja későbbre, a magáét pedig aprócska harapásokkal, alaposan kiélvezve minden ízét, lassan elfogyasztja.
-Csak tessék :3 -kap választ Ai is, és valóban, Szókratész a jelek szerint végképp feladta és csak úgy lóg a lányok kezei között, mint egy élettelen plüssbáb. Mikor végre el van engedve, odébb szökken kettőt és a mancsát nyalogatva, nektek hátat fordítva próbálja a bundáját helyrehozni.
Innentől Ellen figyelme teljesen rátok irányul. Egy bólintással köszön mindenkinek, aki bemutatkozott, majd egymáshoz ütötte a sarkait, akár Dorothy.
-Én pedig Ellen vagyok, a kísérőtök. Jaj, félni nem kell, biztos nagyon erősek vagytok úgyis, a tündérsárkány pedig nem agresszív, legalábbis eddig ezt tudtam meg róla. -pillant egy kicsit félre. -Azt nem tudom, fogunk-e közben mást is találni. Van amúgy egy kisebb rovar, ami nagyon vonzódik a sárkányhoz, de nem tudom, melyik. Amelyik gyanús, azt majd jobb lesz, ha követjük, szóval szóljatok, ha egy fajtából sokat láttok :3 Ha készen vagytok, indulhatunk <3
Megvárja, hogy van-e még bárkinek bármi elintéznivalója, majd Szókratészt magához véve egy harsány kiáltással elindul kifelé a városból. Van idő beszélgetni bőven, ahogy haladtok át az üde zöld mezőn, körülöttetek mindenfelé pillangók szálldosnak virágról virágra. Pár növényt gyűjtő játékost is láthattok, sokuknak a kislány nagy hangon köszön a távolban. Még akár nektek is van időtök egy-egy növényt felszedni, ha van kedvetek.

Adok egy kört azoknak, akik esetleg még be akarnak szállni, 500 szóval. Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Shukaku Kedd Dec. 20 2016, 14:53

Több és kisebb szintű emberekre számítottak, ám a kedves ismerős lovag látványa nem vette el a kedvüket, ahogyan az íjász feltűnése sem. Mindenki kapott a sütiből, még az is, aki nem kért, és ők is megköszönték a másik süteményt, így Shu is örömmel nyammogott a RenAi által kapott darabon, amit Timi viszont egyetlen falással pusztított el. Ő nem volt olyan kényes, mint a macska. A lovag bámulására az idomár büszkén húzta ki magát Timi helyett is, és egy hatalmasat bólintott, jelezve, hogy a lánynak igaza van, jól látja, hogy már másképpen állnak a dolgok.
-Igen, fejlődött. Üdvözöld a teljesen kifejlett Timidust! És a legjobb részét még nem is láttad.
Ezt azonban még nem akarta lelőni addig, amíg nem lépnek ki a védett területen kívülre, így egy kis ideig meg kellett elégednetek ennyi csodával. Az említett sárkány mindössze azért húzta ki magát, hogy jobban megnézhesd, sőt, Shu egy biccentésére még körbe is fordult neked, na nem úgy, mint egy balerina, de azért az igyekezet megvolt, ahogy kitárta a szárnyait, mélyen a szemedbe nézve, még a „Tetszem?” a kérdést is hozzá képzelhetted, ha akartad. Shu nem nyomorgatta ugyan meg a macsekot, ám figyelmét nagyon lekötötte Ellen, és azonnal válaszolt is a kérdésére.
-Szülinapom volt nemrég, úgyhogy mindenki megérdemel egy kis süteményt. De azt nem árulom el, hogy hányadik, mert olyat nem illik kérdezni.
Öltötte ki a nyelvét, majd elő is kapta a jegyzetfüzetét, hogy mindent felírhasson a sárkányról, amit a kislány csak kiejt a száján. Az elindulást jelző harsány felkiáltás már felébresztette az eddig alvó hiénát is, akit Shu gyorsan elengedett, ám előtte még rámutatott Szókratészre, hogy jelezze a petnek, igyekezzen kevéssé megnyúzni a szegény cirmost. Ezt Yena örömmel teljesítette is, és az út során hozzá sem ért a macskához, ám végig körülötte lebzselt, igyekezett játékra invitálni őt egy-egy melléugrással, vakkantásokkal... egyszóval lefoglalta magát. Ha Ellen esetleg aggódott volna, akkor Shu leülteti a kisállatot, hogy megmutassa, engedelmeskedik, és biztosítsa a kislányt arról, hogy nem fogja bántani a macskáját, és Yena valóban nem tette, még abban az esetben sem, ha Szókratész mondjuk nem éppen kedvesen válaszolt volna neki. A RenAi-nak ígért meglepetés a védett terület határának kapujában érhette őket, hiszen Shu lenyitotta a menüjét, majd Timin sorra jelentek meg különböző páncélok, sárkány alakúra formálódva, de jól felismerhetően, legalább is azoknak, akik sok időt töltöttek a felszerelések vizsgálatával. Esztétikusnak nem volt mondható ugyan, hiszen a szett hol ilyen, hol olyan színű elemeket tartalmazott, és nem is illettek nagyon egymáshoz, de hát Timi soha nem a divatot követte, és még idejük sem volt rendesen összeválogatni a dolgokat, így mindössze Shu régi felszereléseit kapta meg. A tél hűvössége után jóleső érzés volt újra virágok között sétálni, az idomár pedig le is szakított néhányat, ám jól láthatóan nem a hasznos, hanem a szép növényeket kereste, ennek pedig hamar ki is derült az oka, amikor Timi hátára huppanva elkezdett virágkoszorút fonni, amivel ha elkészült, közösen Ellen mellé galoppoztak, ő pedig sárkányhátról ejtette rá a kislány fejére.
-Jutalmul, amiért magaddal viszel minket. Sokan megtartanák a felfedezés dicsőségét maguknak, de te kedves vagy, és igyekszel minél több emberrel megosztani ezeket a dolgokat, ráadásul régóta csinálod. Ennyit igazán megérdemelsz.

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Cearso Szer. Jan. 04 2017, 18:43

Nagyon sok ideje nem is csináltam semmi figyelemre méltót Aincradban. Az esetek többségében csak azt néztem, hogy mit csinálnak mások. Miután eldöntöttem, hogy nem fogok semmi nagyba belekezdeni a közeljövőben. Elkezdek inkább azzal foglalkozni, hogy legyen időm magamra, és kevesebbet foglalkozzak mások problémáival. Magamat ismerve ezt nem tudnám sokáig fenntartani, hisz szeretek segíteni és jóban lenni másokkal. Vagyis, ha csak nem akarnék teljesen megváltozni, nagyjából azt jelentené, hogy teljesen eltüntem ebből a világból. Mármint képletesen.
Még csak abba is szörnyű belegondolni, ha bármikor is arra vetemednék, hogy saját magam távolítanám el magam ebből a világból. Fizikai értelemben. Mármint pixelügyileg, mivel nem a fizikai valóm van jelen a játékban.
Egy pillanatra azért elgondolkoztam valamin. Ha egyik pillanatról a másiikra eltűnnék, akkor vajon kinek hiányoznék?
Abban biztos vagyok, hogy annyira senki sem akadna ki, mint amennyire én kiakadtam As eltűnésén...
És valahol itt tartottam a gondolatmenetben, amikor megakadt a szemem egy érdekes
felhíváson.
Mostanában valahogy sokat törődök a kihelyezett plakátokkal. Persze a többségük csak valami apróságra szokta felhívni a figyelmemet.
Ez viszont biztos valami nagy dolgot fog tartogatni számomra.

Nem volt valami kifejezetten hosszú és tartalmas az üzenet, de az az egyetlen szó az üzenet elején valahogy megigézett.

Még sohasem találkoztam tündérekkel. Tündérsárkánnyal meg még kevésbé. Nem is gondolkoztam sokat, már küldtem is az üzenetet a hiányzó információk után érdeklődve.

Nem aggódtam a szint és a lehetséges veszélyek miatt, hiszen az a szint már nem igazán nem tartogathat igazán nagy kihívásokat, ha vigyázok, hogy ne kerüljek komolyabb bajba, és kerülöm az igazán veszélyes helyeket.

A találkára nem érek éppen időben oda. (Már megint elkéstem. Ezt sosem fogom tudni lekaparni magamról.)

Úgy döntök, hogy kissé távolabbról figyelem a tömeget, és nem kapcsolódom be a társalgásba, de azért fülelek és megpróbálok elcsípni néhány szót, ha alkalmam adódik rá. Amikor az utolsó kislánytól meghallom a bemutatkozást, és az információkat a tündérsárkányról megnyugodom, hogy jó helyen járok, és egy biztonságos kis kalandban lesz része a társaságnak. Mondjuk az óvatosság sosem árt, és jó ha minél több dologra felkészül az ember. Egyenlőre viszont biztonságban érzem magam, és semmi okom arra, hogy pánikot keltsek azzal, hogy felszerelem a elszereléseimet.
távolságból elkezdem követni a többieket, és próbáltam nem felhívni magamra a figyelmet.
Ha esetleg valaki felfigyelne rám, és beszélgetni próbálna, csak csendben haladok tovább, mintha nagyon lekötne, hogy megtaláljam a megfelelő rovart.

Timidus produkcióira csak egy kis mosolyt engedtem meg magamban, ami csak jobban megerősödött, miután kiértünk a városból. Az addig rendben, hogy Timidus nem törödik a divattal, de azt nem hiszem el, hogy Shunak nem kerülne pár pillanatba átalakítgatni a páncélokat, hogy a megfelelő legyen az összhatás. Azon már meg se lepödök, hogy pet létére saját páncéllal rendelkezik.

Na de ideje, hogy most már a küldetéssel is foglalkozzon valaki. Mondjuk elég furcsa, hogy a tél közepén egy mezőn keresztül sétálgatunk, de történtek már furcsább dolgok is velem, szóval tovább is lépek a dolgon, de akármennyire is próbálom keresni a rovart, nem találom sehol.
Főleg mivel nem valami pontos a leírás (és nem is eszem el a többiektől a lehetőséget, szóval nem is próbálkozom túlságosan komolyan,) de azért megpróbálok minél több rovart felismerni, ha tehetem.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes

Témanyitás by RenAi Szomb. Jan. 14 2017, 19:29

Leplezetlenül bámultam a sárkányt, hisz ha okos nem is vagyok, de annyi azért rémlik, hogy legutóbbi emlékeim után nem így kéne kinéznie. Láttam a kislányon a büszkeséget, és együtt örültem vele. Tény nem ismertem őket, szinte egyáltalán. De volt egy csodás képességem. A kommunikációm és a bájos szeretetem amit szerte árasztok az emberek felé. Na jó.. azért szerte nem, de igyekszem. Valahogy mindig is úgy éreztem… hogy, ez egy olyan dolog ami csak van, velem született képesség talán, adottság… vagy átok… Sose mélyedtem bele az efféle gondolatokba, hisz voltak sokkal érdekesebb dolgok is ezen kívül. Mégpedig az engem körülvevő világ és annak minden formája, színe, rezzenése és hangja. Egyszerűen szerettem élni, és azt is ami körbe vesz, ami élővé tesz minket. Még akkor is… ha, azok nem feltétlen pozitív dolgok….
Hogy mikor is? Tűnődtem el a kezemben tartott masnin… Azt nem tudom mikor került hozzám, csupán azt, hogy meglepetten méregetem, majd nemes egyszerűséggel a hajamba tűzöm a masnit. Míg általában némi tincset kihagyva két copfba fogom fel a hajam, ami ma elmaradt… Tehát ezzel a masnival kötöttem, jobb oldalamra egy copfot. Ha már így a kezem ügyébe került. Bár… hiába gondolkodtam, de mivel tenni akartam valahova, így úgy gondoltam biztos Hinari ajándékából maradt ki, csak valahogy elkerülték a figyelmem. Majd megláttam egy lánykát, aki szintén a küldetésre jelentkezett, de még nem láttam ezelőttiig. És Shukakunak nem éreztem, hogy be kellene mutatkoznom, viszont Yachi más volt.
- Szia. RenAi vagyok. – Csíptem el, amikor a sütizgetésre került a sor. Valamint miután kimacskáztam magam. Valamint ekkor tudtam meg, hogy Shukakunak nem rég volt a születésnapja. Felvirágoztam, hisz a szülinapok mindig, mindig jó dolgok.
- És hányadik? – Kérdeztem azért rá, már csak a kijelentése miatt is. Hagy legyek én az illetlen rossz kislány a csapatban.
- Valamint, utólag is boldogat. – Még egy buksisimit is kapott. Imádtam, hogy, ilyen kis kölyök a drága, még ha… asszem azért fiatalabb nálam. Hmm…
El is indultunk, hátunk mögött követett minket Cear, voltam olyan pofátlan hogy észre vegyem, de nagyon el volt gondolkodva és tudom jól, hogy az érett elgondolkodott férfiakat nem szabad megzavarni, mert utána nehezen zökkennek vissza gondolati síkukba, tehát csakis akkor reagáltam rá amikor azt láttam, hogy ügyel ő is a külvilágra. Bár ejnye meg a bejnye, szerencséje van hogy velünk hozta össze a sors, egy otromba csapattal is össze kerülhetett volna, akik alapvetően ki vannak élezve a kissé különködő, vagy elmélázó tagokra. Hidd el… én már csak tudom. ><” Hisz… a naivságom és szószátyárságom is eléggé különccé tesz néha. Noh, de tovább. Szóval bogarakat kell keresni. Mezőn áthaladva, a virágok édes illata csapja meg az orrocskánkat, én pedig vígan masírozok a mezőn. Hol előre a többiektől, hol kissé kilengve oldalra. Lelkesen keresem a bogárkákat és ugyan láttam, ám mit terves Shu így csak mosolyogtam, a látványon. Majd úgy döntöttem tanulok tőle. A virágok és a virágkötészet, hála a Jinnel töltött pár évnek köszönhetően, szinte hozzám nőttek. Furcsa, üres nosztalgiával tölt el néha… amikor erre gondolok, de értéknek gondolom mindazt amit tőle kaptam. Így ami fájna is… mert rá emlékeztet, mégis boldogsággal tölti el a szívem, hisz ismerhettem és tanulhattam tőle. Csak többé váltam vele. Én is virágokat kezdtem el felszedegetni, de én kis karkötőket fontam belőle. Szám szerint… egyet Shukakunak, egyet Yachinak, Timidusnak, Cearnak, Ellennek, a macskusznak, Yenának, Cearnak… na jó… csupán képzeletben működött. De úgy mindenki megkapta a maga kis… karkötőjét, mivel figyelmes lettem egy furcsaságra, amire alapvetően talán nem is figyelnék fel. Egy kőtömbön láthattam bogár vonulást, vagyis én annak néztem. Kis szárnyas rovarkák akik libasorba követik egymást… Egy ideig nem szóltam, csupán megálltam felette… főleg… hogy nem tudtam, ők lehetnének-e azok.
- Hmm… - A kezemben pár száll virág volt csupán, hisz elkezdeni azért elkezdtem… Majd… megszólaltam.
- E-llen? Ezt nézd meg kérlek. – Pillantottam hátra a többiekre, kifejezetten lelkesen még a kezemmel is integettem nekik. Bár biztos nem lehettem… Lehet csak valami sima rajzás van...

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Yachi Hétf. Jan. 16 2017, 10:46

Igazság szerint nem volt nagyon mit csinálnom. Az, hogy így megszeppentem, szerintem a tétlenségem, a tehetetlenségem egyik következménye lehetett. Mármint máskor előre tudom, hogy kivel fogok találkozni, mi fog történni közben, és ezek alapján fel tudok készülni, tervezhetek rá, meg minden ilyesmi. Ezzel szemben most belecsöppentem ebbe a társaságba egy olyan helyzetben, amire nem számíthattam, és a közeljövő is homályosan derengett csupán. Ellen-sannal terveztem csak, de kaptam mellé még egy-két olyan útitársat, akik legalább ennyire érdekesek voltak, és ez elbizonytalanított. És valahogy nem adta magát semmi, ami egy csapásra szikrát csiholhatott volna a fejemben, vagy akár köztünk. Mindenki kicsit távolságtartó volt, a két frontos el volt foglalva egymással, Ellen-san pedig a tündérsárkánnyal foglalkozott, így legfeljebb számomra az maradt, hogy árjuk törjem az ajtót. És ez nem az a pillanat volt, amikor erre szükség lett volna.
Aztán rövidesen kis kuncogásban törtem ki, ugyanis ahogy a kis felfedező magyarázni kezdett, úgy húztam elő én is a saját noteszemet, gyakorlatilag szinkronban Shukaku-sannal. Ezek szerint ő is ilyen típus volt. Nekem mindenképp szükségem volt rá, hogy írásban is feljegyezzem a tapasztalataimat, máskülönben elvesztek volna azok a részletek, amik igazán színesíteni tudják ezeket a történeteket. A memóriám nem az igazi, ezek nélkül a jegyzetek nélkül nem maradna sok a fejemben, viszont ha átolvasom a kulcsszavakat, akkor újra beugranak a tapasztalatok, az emlékek.
Útnak is indultunk, és igazából nem is történt semmi különös. Mellettünk a petek ugrándoztak, volt némi társalgás, a környéken belebotlottunk néhány olyan játékosba is, akiket Ellen-san ismert. Meglepően sok mindenkit ismert igazság szerint. Egy kicsit sajnáltam is, hogy most tartok vele először, de nekem igazából nem rá volt szükségem, hanem a történetre, ami kikerekedik a szemem előtt. Majd, alkalomadtán. Egyelőre legfeljebb tolkieni hosszúságú természetleírásokkal szórakoztathattam volna magam, a mező egészétől indulva szép lassan ráfókuszálva az egyes virágokra, és a közöttük tobzódó élővilágra. A pillagókra, a rovarokra, a hangyákra. Na és a lányokra, akik ezt-azt fonogattak belőlük. Mármint a virágokból, és nem a hangyákból. Úgy döntöttem, hogy én is leszakítok valamit, amit a hajamba tűzhetek, ha már kaptam egy karkötő...szerűséget is, ami mosolyogva fogadtam. Egészen addig, amíg egy kőben meg nem botlottam, és orra nem estem egy hangos sikkantás kíséretében. Gratulálok, Shiori, szép volt!
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Argo Hétf. Ápr. 03 2017, 22:05

A Mesélő a földhöz érintett homlokkal kér hatalmas elnézést, amiért ilyen hosszú ideig kellett várakoznotok, és már az évszak is megváltozott azóta a Valóságban. Persze ezt a karakterek nem érzik, amennyiben valaki folytatni szeretné. Majd felkel és nekiáll pötyögni a folytatást, ami emigyen szól:

Ellen meglepődik egy pillanatra, mikor megkapja a kis virágkoronát az idomár-párostól, majd szélesre táruló mosollyal, arcán enyhe pírral hajol meg előttük.
-Köszönöm szépen. -hangzik lelkes, vidám hangja, majd az út további részében újra és újra felnyúl a koronához, igazgatva, vagy csak ellenőrizve, ott van-e még. Nagyon tetszik neki.
Ai és Yachi szinte egyszerre produkálnak történést, mire a sarkán forogva megperdül, kezeit a háta mögött összekulcsolva, Szokratész viszont még egy darabig megy tovább, farkát az égnek emelve, lassan és kimérten, és csak a saroknál áll meg, leül és olyan arckifejezéssel nézi a társaságot, mintha egy kanál vízben képes lenne mindenkit megfojtani. Egyszerre.
Ellen ezzel ellentétben a szája elé kapja a kezét, majd gyorsan Yachihoz szalad.
-Jaj nekem! Jól vagy? D: -hangja telve van aggódással, és tekintete rögvest a lány életcsíkjára röppen, hogy ellenőrizze annak állapotát. Ha kell, segít is felkelni neki, még párszor megkérdezve, jól érzi-e magát vagy sem. Csak akkor néz újra körbe, mikor mindent rendben talál, és egy integetéssel Cearsot is köszöntötte, hisz most már teljesen biztos benne, hogy hozzájuk akar csatlakozni. Majd Ai mellé tipeg, ismét a háta mögé tett kezekkel, kíváncsi mosollyal.
-És te mit találtál?
Egy pár másodpercig ő is hümmögve, az állára támasztott kacsóval figyeli a rovarok vonulását, majd felderül az arca és mint egy kicsiny vezető, a levegőbe emeli karját.
-Akkor nosza! Kövessük őket, hát ha elvezetnek valahova! -azzal nagy léptekkel, Szókratészt szólongatva elindul a rovarok menete mellett, vigyázva, nehogy bármi élőre rálépjen a magas fűben. A macska végül nagy lustán követi a társaságot.

Bár a rovarok tündérsárkányhoz nem, de egy nagyobb létesítményhez elvezetik a csapatot. Itt nincs annyi fű, mint kicsit távolabb körülötte, és a homokból a rovarok ahhoz hasonló várakat építettek, mint a termeszek a sivatagban. Egy Majom mob köröz a vár körül kíváncsian, mintha lenne benne valami, ami őt nagyon érdekli, rátok ügyet sem hederít; legtöbbetek túl magas szintű úgyis ahhoz, hogy beagrozzátok.
Mi lesz? Mentek tovább más utat vagy rovart keresve, esetleg jobban megnézitek a várat? Ellen mindenesetre figyelmeztet titeket, hogy ne okozzatok kárt benne.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Argo Szer. Ápr. 12 2017, 19:21

Tudom, hogy sokáig nem voltam, de már itt vagyok ám ugrásra készen, várom a reagokat :3

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by RenAi Hétf. Ápr. 17 2017, 20:36

A kérdésemre nem kaptam választ, és csak az öregek titoljék ennyire a korukat, így biztos nagyon idős lehet már, hiába a bájos pofi. Amikor Yachi felkiált egy pillanatra én is megfordulok az események irányába... Majd ameddig nem sikerül felállni, valamint hogy Ellen se aggódjon annyira, bevillant egy ötlet. Egy spontán hülyeség, és miért is ne alapon... meg is csináltam. Gyorsaságom kihasználva a lányhoz siettem, majd a mező puha füvéről és virágairól elrugaszkodva a földről, magasra ugorva megszólaltam:
- Kicsi a rakááás!~ - Kiáltom, majd a lányon landoltam... ha minden igaz. Majd leszállva róla segítettem neki felkelni, remélve, hogy azért a kislány sem ijedt meg túlzottan. De ez.. kihagyhatatlan volt. Ekkor mutattam meg neki a felfedezésem, és a sziklán meg is láthattuk a vándorbogarakat. Fejben már elképzeltem miként is találunk rá a mi kis sárkány tündérünkre, de még nem tartottunk ott. A rovar áramlás vezette a kislány, én pedig őt, Yachiék meg vélhetően engem. Tökéletes kacsasor. Ahogy haladtunk egyre inkább kezdtem fáradni, a fene a kitartáspontjaimat. Panaszkodni nem akartam, így nem adtam neki túlzottan hangot.
- Yachinak hívnak ugye? - Kezdtem egy kis csevejbe.
- Ne haragudj, ha az előbb megnyomkodtalak, de ez jár az ügyetleneknek! ˇ^ˇ – Húztam fel látványosan ripacsul az orrom. Hisz jómagam is az esetlenebb fajtából volnék, sőt... talán ezért is esett jól lecsapni rá, hisz nem csak én bénáztam így.
- Ellen, messze vagyunk még? - Pillantottam a kislányra, nem hergelni akartam, tényleg kíváncsi voltam.... mert kezdtek villogni a pontjaim, ami némi aggodalommal töltött el. Meglátjuk a tündérsárkányt és még megölelni sem fogom tudni. Borzasztó lenne...

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Yachi Vas. Ápr. 30 2017, 16:56

Nem mondanám, hogy ügyetlen lány vagyok, igaz ügyes sem. Nem szoktam megbotlani a saját lábamban, meg máséban sem, de ha leborítok egy palackot az asztalról, ami azért előfordul, azt sem kapom el a levegőben. Az nem az én asztalom. Pont annyira vagyok ügyes vagy ügyetlen, mint bárki más. Ezért nem csinálok nagy drámát abból sem, hogy most beleakadt a lábam a magas fű alatt heverő kőbe. Valószínűleg a legtöbb ember elesett volna, ha a helyemben találja magát. Nem ütöttem meg magam különösebben, a landolás persze kicsit kellemetlen volt, de nem esett bajom, csak a térdeim bizseregtek, meg a csuklóm, amire ráestem. Ám mire felocsúdhattam volna, máris egy éles hang ütötte meg a fülem, és a következő pillanatban váratlan súly nehezedett rám, amitől ismét kilapultam. Még magamhoz se tértem az első sokk után, máris jött a következő @.@
- Ehhehe, persze, jól vagyok, semmi bajom - feleltem a segítségemre siető Ellen-sannak. Kicsit nehezen tápászkodtam fel mindezek után, így ha már felajánlották a segítségüket, elfogadtam azt, és RenAi-sanra pillantottam, a tettesre. Nem haragudtam rá, vagy ilyesmi, csak... nem tudtam, miért csinálta. Leporoltam magam, kicsit megsimogattam a "fájós" csuklómat, és igyekeztem a csapat után indulni, akik úgy fest, máris találtak valami nyomot, ami alapján ráakadhatunk a sárkánytündérre! Nyomban izgatottabb lettem.
- Ah... igen, Yachi vagyok ^^ - döbbentem rá, hogy közben megszólítottak - Nem történt semmi, csak meglepett - mosolyodtam el - Nem szoktam ügyetlen lenni amúgy - ellenkeztem - Mindenkire így ráugrik, aki a földre kerül, RenAi-san? Razz - próbáltam tréfálkozni. Nem volt az erősségem, de nekem is szükségem volt rá azt hiszem hogy kicsit oldódjak. RenAi-san pedig megkönnyítette a dolgomat.
- Ezek milyen bogarak lehetnek, hogy ilyen várat építenek? Nem termeszek, ugye? Hangyák? - siettem végül oda az építményhez, mikor megláttuk őket, és leguggoltam mellette, hogy szemügyre vehessem. Kerestem a mozgást benne, az ilyesmi mindig egészen lenyűgöző tud lenni. Vajon a majom milyen csemegét érezhet, hogy itt téblábol?
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Hétf. Május 01 2017, 07:45

Azért anélkül is történnek az események, hogy én nem vagyok teljesen a központjukban, így meg tudtam engedni magamnak, hogy a bogarak keresése és tanulmányozása mellet a gondolataimat is rendbe szedjem. Erről a csoportról amúgy se tudnám elképzelni bárkiről, hogy megsértödne akülöncségem miat. Szerencsémre senki más se gondolja úgy, hogy feltétlen meg kell zavarnia a nyugalmamat, páran talán észrevehettek, de ők is voltak olyan megértőek, hogy most nem feltétlen a társaság vagy társalgás miatt jöttem el ide.
Az csak részben izgatott, hogy Ainak sikerült találnia pár érdekes bogarat. Egy kicsit igen, hisz ahogy kivettem Ellen szavaiból, azok tudnak elvezetni a tündérsárkányhoz a legkönnyebben.
A (számomra) ismeretlen lány ballépése azért cselekvésre késztetett volna. Már rohantam volna oda hozzá, hogy minden rendben van. Aztán pár pillanattal később észbekaptam, hogy vannak mások is sokkal közelebb hozzá, akik segíthetnek neki, és nagy eséllyel felteszik ugyamezt a kérdést. Inkább kimaradtam ebből a mókából. Ahogy a kicsi a rakásból is. De a hirtelen jött ijedtség miatt elég közel kerültem a társasághoz, hogy elcsipjem a lány nevét. Mikor pwdig Ellen felém integetett reflexszerűen kap tőlem egy visszaintegetést. Már féluton jár a kezem mikor eszembe jut, hogy ilyet nem akartam csinálni, de most már késő, így az integetés mellé becsúszik egy mosoly is, ha már itt tartunk, de a kellő távolságot akkor is tartom a csoporttól.

Mikor elérünk a várhoz, a körülötte keringő majom egyértelmű bizonyíték, hogy nincs egy könnyű bejárata az építménynek (különben a majom nem idekint keringene). Ezért a határozott utasítást nem megszegve (miszerint ne tegyünk kárt benne) nem hiszem, hogy be tudnánk jutni.
Ezért pár percig figyelem a majmot, hátha mutat valami bejáratot, de ha nem tesz ilyet, inkább tovább tanulmányozom azokat a rovarokat, amelyikeket nem a majom vágyának tárgya vonzott ide.

/időközben dobtam egy ilyet:
1 - Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több expet és aranyat kapsz. 
Amit itt szeretnék felhasználni.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Argo Csüt. Május 04 2017, 21:38

A rovarok építménye kicsit magasabb, mint Ellen, és láthatólag szorgosan dolgoznak rajta folyamatosan, akár a hangyák, bejáratai pedig kisebbek, mint az öklötök. Mikor közelebb mentek, akkor jön az érdekesség, ugyanis a várból szárnyas egyedek röppennek ki és fenyegetően repkednek egy rádiuszon belül felétek, de nem támadnak, sőt, az indikátor alapján, ami mindig egy 20-30 rovarból álló kisebb rajt jelez, egy csapással könnyedén bármelyikőtök leteríti őket. Na jó, Yachi-nak beletelne kicsit többe, de számára sem épp ellenfelek.
Ellen ezt látva megálljt parancsol karjának egy mozdulatával, majd megszólal.
-Nem, ezek sajnos biztos nem azok Sad -ingatja a fejét szomorúan.

A Majom egyszer csak odaugrik, kihasználva, mikor a rajok rátok figyelnek, és kezét benyújtja az egyik résbe fürgén. Mintha valamit megragadna, de kihúzni már nem tudja az öklét, beszorult. Éktelen hangon elkezd sivítani, csapkodni, de nem tud kárt tenni a várban, a rovarrajok egy zöme pedig rögvest felé lódul, támadási szándékkal. Ellen kétségbeesetten nézi a jelenetet, majd előre mutat.
-Szókratész, támadj! Mentsd meg!
Szókratésznak viszont esze ágában sincs támadni, lefekszik aludni egy letaposott fűrakásra. Ellen toporzékol egy kicsit, majd a bajban levő majom felé néz.
-Jaaaj... ez így nem jó! Én nem vagyok elég erős. Szerintetek megmentsük? Jaj nekem, ezt olyan rossz nézni D: -siránkozik. A többség dönt, ha a csapat inkább visszatérne az útra, Ellen bólint és szomorkásan elfogadja az ötletet.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by RenAi Csüt. Jún. 15 2017, 19:21

Kicsit zavarban voltam, de tudtam én mit kell tennem, segítenem a bajbajutotton. Pontosan így jött az ötlet, fájni nem fog ez tuti, viccesnek vicces és majd legközelebb garantáltan ügyes lesz, mert tudja hogy jövök és segítek. Vagy valami ilyesmi, na mindegy, nem próbálom megmagyarázni mit miért teszek, mert az úgy sem megy, még magamnak sem. Maradt a legfontosabb, életet és hangulatot csalni az emberekbe, még ha picit meghökkentő módon is talán. De mivel szeretni való vagyok, így senki sem fog haragudni rám. Bármit megtehetek! Hát nem szuper! Nos a vigyort meg sem próbálom letörölni az arcomról, ugyanis önfeledten és jól érzem magam, ezért is eshetett meg az, hogy az önkontóról hiánya gyakorolt rajtam most teljes hatást.
- Dehogy nem! A női kódex 9.15/c paragrafusa kimondja, hogy egy nő legyen elesett, ügyetlen és gyámoltalan, hogy a férfi érezhesse mellette hatalmas erejét és bátorságát, amivel támogathatja a lányt. - Utaltam, eg légből kapott hülyeséggel, még meg sincs fogalmazva jól, bár talán érhető.
- Magázódás? Hol vagyunk mi kérem szépen, orvosi rendelőben? - Látványosan leesett az állam, persze érezhetően művi alkotás volt ez részemről, de nem is erőltettem meg magam különösebben. Érezhetően felvettem a viccet de azért válaszoltam is.
- Női kódex 17.2 a nő, nőre vonatkozó szabálya szerint, a riválisokat meg kell semmisíteni. A cuki megmozdulást elterelni, megakadályozni, vagy felülmúlni. - Vigyorogtam, majd lekattantam a saját hülyeségemről.
- Nem, mindenkire azért nem, de ez kikívánkozott magáért. - Jelentettem ki, most már normális hangsúllyal.

Felfedeztük a bogárkák által épített kis dombocskát, váracskát. Bevallom, szerintem undorítóak, fúj. Nézni sem tudom őket, így lemaradva kicsit elbambulva vártam, ameddig a többiek, diskurálgatnak. Nos, félre értés ne legyen, nem a bogarakkal van bajom, vagyis.. egyel még nincs, de egy egész raj... fuj... ne...

A választ hallottam és már indultam is volna, hogy továbbinduljunk keresgélni, de a majom fájdalmas üvöltése odarántotta a szemem az események színterére. Nem is gondolkodtam semmin, a majomhoz szaladtam, hogy segítsek rajta, a rovarokat nem akartam bántani, szorgos kis népség... és én biztos, hogy hozzájuk nem nyúlok, így a majom beragadt mancsát igyekeztem megragadni, persze miután közöltem vele, hogy segíteni szeretnék neki, így... kicsit rásegítve próbáltam, kisegíteni onnan. Eszembe jutott, hogy bekenhetném vajjal, de ki a fene hord magánál ilyesmit egy kalandra? Szóval manuális módszernél kellett maradjak.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Yachi Hétf. Jún. 26 2017, 15:54

Kuncogni kezdtem, RenAi-san határozottan viccesen adta elő magát.
- Milyen igaz! De a 15/d cikkely megengedi a kivételt, amennyiben a nő mellett nincs férfi, a 15/e cikkely pedig akkor, ha a nő erőt adó kisugárzása jól áll neki ^^ - próbáltam igazodni hozzá, bár kételkedtem benne, hogy ez képes lesz-e ugyanolyan vidám pillanatot okozni, mint amilyet ő nekem. De hátha! A puding próbája az evés, vagy hogy szokták mondani, és ha nem sikerül elérnem a célomat, az sem tragédia. Majd legközelebb. A humorom egyébként sem az igazi, de nem is bántam.
- Ez esetben megtiszteltetésnek veszem, hogy részesülhettem ebben az örömben ^^ - mosolyodtam el a lány válaszára. Viszont a rovarok által épített kastély már várt minket, és én érdeklődve húzódtam közelebb, hogy csodáljam a szorgalmas építkezést. Csak akkor hőköltem hátra, amikor néhány szárnyas egyed kirepült az apró lyukakon. Kicsit megijedtem, de végül nem támadtak meg. Azért a biztonság kedvéért hátrébb húzódtam, és tisztes távolságból folytattam a megfigyelést. Mégis csak vadon élő állatok, árthatnak nekem, ha nem vigyázok pale
Aztán... aztán kitört a pánik. A visítozásra megugrottam kicsit az ijedségtől, mint kiderült, a majom adta ki a hangot, mert... nem is tudom, talán beszorult a keze. Ellen-san kérlelését hallva pedig nem is lehetett kétséges, mit teszünk. RenAi-san már oda is rohant, hogy segítsen, és én is talpra álltam, de... de nekem mit is kellene tennem? Az íjamra néztem, de nem hinném, hogy ez lett volna a jó megoldás, és egyébként sem szerettem volna, ha megtámadnak. Odamenni se mertem, nem tudnék többet segíteni, mint RenAi-san. Tanácstalanul topogtam, nyugtalanul nézve körbe, hátha eszembe jut valami okos ötlet, vagy hátha segít rajtam valaki azzal, hogy ad egy feladatot.
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Csüt. Jún. 29 2017, 13:16

Ezek nem voltak azok a bogarak. Nem lepett meg ez a tény, ekkora mázlija nem sok embernek lehet. Továbbra is a háttérben maradtam, és nem szóltam bele az eseményekbe. Egészen addig, míg RenAi oda nem rohant a majomhoz.
Nem igazán törödtem a majommal. Felőlem simán itt is hagyhattuk volna a sorsára. Viszont nem tudtam tehetetlenül nézni, hogy Ai segíteni próbál.
Nekem eszem ágában sincs olyanokra támadni, akik jogosan védik a területüket. A védekezést viszont nem zárta ki ez a nézet. Fogalmam sincs mennyi csapást bír ki a majom a rovaroktól, így az első feladat ezt a számot megnövelni egy kicsit, hogy időt nyerjen.
-Használd a pajzsodat, ha már lovag vagy..
Kiáltottam rá Ai-ra messziről. Az a mozdulat talán elég lesz arra, hogy megvédje az állatot, míg kitalálunk valami tényleg hasznosat.
Fogalmam sincs mèrt nem ezzel kezdi, ha baj történik, és meg akar védeni valakit.
Nem is akartam felfedni az ittlétem, amennyiben nem lett volna muszáj. De sokat rosszabb valakit szenvedni látni...
Nem túl fokozott tempóban megyek oda a rovarok épületéhez, nem akarok kivivni a rovarok ellenszenvét, majd alaposan szemügyre veszem a majmot a lovag lány mellett.

Csak tudta, hogy mit fognak csinálni a rovarok, ha erőszakkal közelit a várhoz. Különben mért körözött volna a kastélyka körül, és mért nem egyből a céljához ment?... Ami olyasmit jelenthet, hogy akár az életét is kockára tenné azért, amit odabent talál.
-Nem hiszem, hogy a keze rángatásával túl sokra mennél. Próbáld meg megcsikizni...
Persze nem tökéletes a gondolatmenetem, de egy próbát minden esetre megér.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Argo Szomb. Júl. 15 2017, 15:23

A majom visítása nem csak titeket, de a rovarokat is fellelkesíti, és tömegével rontanak rátok. Ellen jobb híján a kis botocskájával fel-alá szaladgál körülöttetek, elkergetve a zümmögő felhőt, de a hatás így se marad el. Sem ti, sem a majmok nem ússzátok meg teljesen ép bőrrel, a rovarok csípései mindenkitől levesznek némi életpontot, de aggodalomra semmi ok, a páncélpontjaitok nagy része még mindig megmarad. Ellen viselte meg legjobban a kalandot, neki az életcsíkjából fogyott éppen hogy egy icuri-picuri, mire végez a feladatával és a rovarok úgy látják jobbnak, ha eltakarodnak a közeletekből.
A majom is abbahagyja erre a visítást és az ide-oda rángatózást, majd hirtelen kihúzza a kezét és felmászik a legközelebbi fa tetejére, hogy aztán onnan pislogjon le rátok maga köré tekert farokkal. Valamit nyalogat a mancsáról, ha akármelyikőtök is a lukba néz, amibe az imént a keze szorult, apró fehér gömböket láthat a sötétségben. Só. Csak épp a luk akkora, hogy a kinyújtott kéz még belefér, de az ökölbe szorított már nem.
A kis kaland után a majom a jelek szerint nem hajlandó lejönni a fáról, ezen kívül a rovarok is idővel respawnolnak a vár körül és nektek támadnak, ha túl sokáig a közelben maradtok. Ellen, még mielőtt ez megtörténne, alaposan megszemléli a lukat, majd kis nyelve hegyét kidugva belenyúl, és két ujja közé csippent egy darabot. Mivel így kinyújtva maradhat a kézfeje is, ki tudja venni a sót, a fához szalad, és a majom felé nyújtja, aki boldogan elfogadja tőle, majd a lány ismét a lukhoz rohan és kiszed egy újabb darabot.
Aki gondolja, az segíthet neki nyugodtan, akár a rovarok távol tartásával, akár a sócsipegetéssel - Ellen szívesen elmagyarázza, hogy csinálja, hogy tartja a kezét közben.

Miután végeztetek és mind a fa köré gyűltök, a majom, a sóval az egyik mencsában, nagyon is boldogan leugrik a fáról és kisvártatva eltűnik a magas fűben, így ti is visszatérhettek az útra folytatni a kalandot.

Hogy legyen némi izgalom is; utatokat idővel elállja bizony valami: egy hatalmas teknős. Indikátora alapján mob, ráadásul ritka, békésen alszik az út közepén. Persze könnyű kikerülni, ha úgy szeretnétek, de Ellen helyette megáll előtte és félredöntött fejjel, kíváncsian nézegeti. A teknőst ugyanis szerte-széjjel belepik a különböző méretű és színű lepkék. Van köztük kék, rózsaszín, piros, narancssárga, zöld, a legkülönbözőbb fajtából és formából, nappali és éjjeli példányok egyaránt. Nem moccannak, csak szárnyaikat ki-be csukva pihennek a teknős minden porcikáján.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by RenAi Hétf. Júl. 24 2017, 20:11

Hevesen bólogattam a lány szavaira, miközben szélesen vigyorogtam, érti ám miről beszélek, és szerettem ha jó beszélgetőpartnerem akad. Bár nem jutottunk sokáig, hisz megzavarta a társalgásunkat az események forgataga. Cuki lánykának tűnt, így azért a közelében maradtam, egészen a majom üvöltéséig. Ott megfogva Cear tanácsát, használtam a pajzsom is, és néhány kellemetlen csípéssel gazdagodva, és páncélponttól megfosztva sikerült legyőznünk az eredő „gonoszt”. Mondhatnám, hogy ügyesek voltunk, de… annyira azért nem. Segédkeztem én is a sóhordásban, már amennyire képes voltam rá. Majd elindultunk ismét az utunkra. Néha megfordult a fejemben, hogy fura ez így, hogy nem tudjuk mit is keresünk, de jómagam élvezem az utat is. Nyugalmas, szép és kellemes a levegő, ahogy a társaság is. Úgy éreztem magam, mint aki egy röpke túrán vesz részt, csupán nem találtuk még meg az útjelző jelöléseket, tehát a rovarokat. Ellen mindent képes elbámulni, huzamosabb ideig, tündéri volt, Cear viszont meglehetősen hallgatag, de én nem hagytam ám békén.
- Na végre, hogy közénk állt a kóbor lélek. – Korholtam le barátságosan, kedves hangon és még a fejét is megcirógattam, ha engedte. Majd odalibbentem Yachihoz ismét, a csípőmmel meglibbentve az övét, de csak finoman, ugyanakkor eléggé ahhoz, hogy megérezze.
- Ne bambulj. – Szóltam rá, csináljon akármit is, legyen akár a lepkék bámulása, vagy épp akármi. Talán képes volnék belebeszélni, hogy bambult, amikor mégsem? Vicces volna, de most a reakciójára voltam kíváncsi, a figyelmére vágytam, így folytattam.
- Mhmm, biztos hogy ez egy teknős? – Lengegnettem meg pár lepke felett a kezeim, hogy elijesszem, de bántani nem bántottam. Ha tudtam, a teki szemeiről próbáltam elijeszteni a kis lényeket.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Yachi Szer. Aug. 02 2017, 20:11

Megijedtem. Nagyon megijedtem. Hiába nem csináltam semmit, mégis túl közel voltam a rovarok várához, és a kis állatkák engem is megtámadtak. Csíptek, vagy tán haraptak, de kellemetlen bizsergés járta át minden porcikámat. Azonban mégsem ez volt a kellemetlen, hanem maga az, hogy rám támadtak. Sőt, ez nem is kellemetlen volt csak, hanem egyenesen félelmetes. Nagyon... Én pedig tehetetlen voltam, hiába próbáltam lesöpörni magamról az apró lényeket, vagy menekülni előlük, elbújni, bármit tettem, egy helyébe kettő lépett. Olyan volt, mintha az örökkévalóságig tartott volna az egész, a végén már csak lefeküdtem a földre, és begubózva vártam, mikor lesz vége. És bár vége lett, még percekig éreztem magamon a rovarok apró lábait, a csípések bizsergését. Remegtem, mint a nyárfalevél, és a sírás kerülgetett.
Újabb percekig tartott, mire egyáltalán felfogtam, ami körülöttem történik. Az ismeretlen férfi jelenlétét, vagy azt, hogy valamit hordtak a többiek a fához. Én még nem tudtam volna megállni a lábamon, olyan volt, mint a kocsonya, úgyhogy a térdemet átölelve tettem fel magamnak újra a kérdést: mi értelme van kimozdulnom a védett zónából? Nem nekem való ez, csak aggasztok másokat. És ezek még csak nem is valami vérszomjas vadállatok voltak, csak egyfajta méhkas. Ha bárki odajött hozzám, magamra erőltettem egy mosolyt és megnyugtattam őket, hogy nincs semmi baj, de így is csak nagyon nehezen tudtam felállni, alig-alig éreztem erőt a lábaimban.
Érthetően még annál is csendesebb voltam ezután, mint eddig, igyekeztem tartani a lépést, és nem feltartani őket. Azt hiszem, hálás lehettem RenAi-sannak, amiért tartotta bennem a lelket és foglalkozott velem, pedig nagyon ki voltam borulva az incidens miatt. Nem szokásom, de... ez már a sokadik ilyen eset volt. Nehezemre esett mosolyogni egy ekkora ijedtség után.
- Bo-bocsánat, kicsit elkalandoztak a gondolataim ^^ - erőltettem egy halvány mosolyt az arcomra - A frontharcosok annyira bátrak, én sose lennék képes ilyen higgadt maradni ^^" - dicsértem meg a tettét, vagyis tetteit.
- Nekem teknősnek tűnik... - erősítettem meg a feltételezést, bár én elég messze maradtam az állattól. Ostoba dolog volt, mert... tudjátok, teknős, és láttam már olyan videókat az interneten, amikor teknősök üldöznek embereket, és azok nagyon mókásak is, mert annyira könnyen el lehet futni előlük, de itt bármi megtörténhet. Lehet, hogy ez a teknős egy nyúl gyorsaságával rendelkezik.
- Mennünk kéne tovább, nem? - szólt belőlem az óvatosság, bár nem hinném, hogy nagy hatást érnék el ezzel a pár szóval ^^"
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Cardinal Vas. Szept. 03 2017, 12:13

reagkorbács
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?
Céh: -

Témanyitás by Cearso Pént. Szept. 08 2017, 16:01

Éreztem... Hogy máshogy nem tudta volna kihúzni a kezét, ha egyszer be tudta tenni. Rámarkolt valamire, ami felkeltette a kiváncsiságát. Afrikai törzsi majomfogási módszer... Azt viszont nem értettem, hogy mi közük a szárnyas rovaroknak mindehhez... Én is csippentettem egy kevés sót a kisebb kastélyból, de nem azért hogy a majomnak hordjam. Csak meg akartam kóstolni, hogy tényleg megéri ezért annyira kockáztatni a dolgokat.
Egy kicsit váratlanul ért, mikor a lány hozzám szólt. Próbáltam egy kicsit távolabb maradni a többiektől, de az elöző akcióm után már nem tudtam azt tettetni, hogy nem vagyok már itt. Ezért inkább magyarázkodni kezdtem.
-Sajnálom. Rengeteg dolog történt az elmúlt időben. Majd később beszélek róla... Esetleg.
Most már nincs értelme továbbra is messze kullogni a többiektől, már pontosan tudják, hogy a közelben vagyok, és engem is a tündérsárkány vonzott a kis kirándulásra. Tehát abbahagytam a bújkálást és inkább felvettem a többiek tempóját. Természetesen megszólalni még most is csak akkor szólaltam meg ha okom volt rá, de egy kicsit talán elszállt az eddigi melankolikus hangulatom. Nem, ezt így nem jelenteném ki, inkább csak kevésbé voltam olyan mélabús, mint azelőtt. Nem volt kedvem mosolyogni, de már szomorúnak se mutattam magam. Így jutottunk el a teknősig az út közepén. Csak ekkor figyeltem fel a velünk tartó lányra. (Tudtam, hogy ő is itt van, de nem nagyon foglalkoztam vele eddig) Támogatzam a javaslatát.
-Talán tényleg mennünk kellene. Nem hoszem, hogs ezek a lustaságok vezetnének el a célunkhoz.
A lustaságok alatt természetesen a lepkéket értettem. Hiába számitanak a lepkék is rovaroknak, nem hiszem, hogy a teknősön pihenve megmutatnák nekünk az utat.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Cardinal Szomb. Okt. 07 2017, 14:03

Argo néni?
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap

Témanyitás by Strea Csüt. Márc. 08 2018, 18:15

Argo kérésére a küldetést lezárom.

Jutalmak:

Yachi - 25 exp, 40 arany
Cearso - 25 exp, 40 arany
RenAi - 25 exp, 40 arany

Céhbónuszok:

A Justice League összesen 20 aranyat kap.
Az aktív tagok között 13 exp oszlik szét: Hinari 6 exp, Ozirisz 7 exp

A Jumpy Vigor összesen 20 aranyat kap.
Az aktív tagok között 13 exp oszlik szét:
Cearso, Saya, Chakna 3 exp; Quentin 4 exp

A Unity összesen 20 aranyat kap.
Az aktív tagok között 13 exp oszlik szét:
Eiki, Chancery, Danee 3 exp; Seishin 4 exp

Aktív mesélésem: [Kaland] Három csepp

[Küldetés] A tündérsárkány Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 2459

Karakterlap
Indikátor: -

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.