Ezer Kígyó Vára
+4
Jun
Chancery
Rosalia
Cardinal
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 16-20. szintű kazamaták
2 / 5 oldal
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ezer Kígyó Vára
Pff... nevetséges. Egy pillanatég tényleg azt gondoltam, hogy a lovagba szorult némi érzelem. De tévedtem, továbbra is hamis, és csak játszik az emberekkel, de ami a legszörnyűbb, most én lettem a célpontja, még ha csak egy pillanatra is. De én mint úriember, felnőttesen csak odébb lépek, mit sem törődve a férfi nevetséges megnyilvánulásával, felvonva orrom, még a pillantásom is elkapom róla, és inkább más felé figyelek.
- khmbunkókhm.. - köszörülöm meg a torkom, ejj ez a megfázás, néha olyan mintha egy köhintés közben egy értelmesnek hangzó szó is kicsusszanna.. persze természetesen ez a véletlen műve. Megforgatom a szablyát a kezeim között, és egy újabb simítást eszközölök rajta. A szablya mégsem az én stílusom volt, maradjunk valami apróbbnál. Egy kés, szép díszes, elegáns. Gyorsan végigszemlélődtem az összes megmaradt állatkán, és a leggyengébb láncszemre vetődtem.
- Víí - visítottam fel miközben, szép hosszan végighúztam a picikén a pengém. Persze nem az a fülsiketítő fajta, csak úgy kellemesen. Nőiesen...
/ 40 sebzés kígyó 2-esbe. (34+6(Maci képi)) és egy pihi/
- khmbunkókhm.. - köszörülöm meg a torkom, ejj ez a megfázás, néha olyan mintha egy köhintés közben egy értelmesnek hangzó szó is kicsusszanna.. persze természetesen ez a véletlen műve. Megforgatom a szablyát a kezeim között, és egy újabb simítást eszközölök rajta. A szablya mégsem az én stílusom volt, maradjunk valami apróbbnál. Egy kés, szép díszes, elegáns. Gyorsan végigszemlélődtem az összes megmaradt állatkán, és a leggyengébb láncszemre vetődtem.
- Víí - visítottam fel miközben, szép hosszan végighúztam a picikén a pengém. Persze nem az a fülsiketítő fajta, csak úgy kellemesen. Nőiesen...
/ 40 sebzés kígyó 2-esbe. (34+6(Maci képi)) és egy pihi/
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor
Hála az úrinő Junnak, Piton #2 kimúlt és most nincs maradandó seb sem, ráadásul Chanról az az egy is eltűnik, ami volt, meg Tachiról is kettő. Haladtok \o/
Maci: 100 hp 2 páncél (0/3 kör)
Chan: 94 hp 0 páncél (1/4 kör)
Jun: 100 hp 30 páncél (2/3 kör)
Tachi: 52 hp 8 páncél (2/4 kör)
Tachi következik, 1x támadhat.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok
Maci (II/III)
T2 (3/3)
T1 (2/3)
T vérzés = 3x4=12
T +8 páncél
Chan: 94 hp 0 páncél (1/4 kör)
Tachi: 52 hp 8 páncél (2/4 kör)
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
- Menj, ugorj ki az ablakon - válaszoltam a mackónak a megfelelő irányba mutatva, mikor kérdezte, hogy mit is csináljon, ha ő nem tud harcolni. Kézenfekvő megoldás volt, ha szerencsénk van, kiüti magát az áttörhetetlen üvegen. Persze különösebben nem érdekelt a bohóckodása, inkább az egyre csökkenő életcsíkom vonta magára a figyelmem. Ezek a drága hüllők egy picit erősebbek a kelleténél ahhoz, hogy a képességem hatása nélkül tankoljam őket, sokat jelentett a hiánya az elején.
- Szükségem lesz egy switchre - jegyeztem meg, majd mivel valószínűleg nem jelentett különösebb erősítést, magam vágtam bele a kígyóba, ami még engem abajgatott. Jun-kunra csak egy szánakozó pillantást vetettem. Ha azt hiszi, ezzel idegesíteni tud, nagyot téved :]
- Szükségem lesz egy switchre - jegyeztem meg, majd mivel valószínűleg nem jelentett különösebb erősítést, magam vágtam bele a kígyóba, ami még engem abajgatott. Jun-kunra csak egy szánakozó pillantást vetettem. Ha azt hiszi, ezzel idegesíteni tud, nagyot téved :]
// 47+6 sebzés a hármas pitonba //
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
Egészen jól álltok, már csak Tachin van egy vérző seb és nem kerül rátok újabb. A hármaska Tachit harapdálja, az ötöske pedig Chant.
Chan: 89 hp 0 páncél (1/4 kör)
Tachi: 51 hp 3 páncél (3/4 kör)
Maci következik, 3x támadhat.
Utolós nagy kör, amelyben Maci képije révén +6 sebzésetek van.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok
Maci (III/III)
T1 (3/3)
T vérzés = 1x4=4
T +3 páncél
Chan: 89 hp 0 páncél (1/4 kör)
Maci következik, 3x támadhat.
Rosalia- Admin
- Vadmacska? – Nézek kérdően az állatra.- De… de az nem lehet. Nem lehetsz vad ha van gazdád hiszen akkor már szelídített vagy. Tehát simán csak házi cica vagy. Egy aranyos cica-san – Lóbálok meg elötte egy gumi egeret amit nem tudom honnan szedtem, valahol a bendőmben pihent. Tudtam, hogy egy nap majd szükségem lesz majd rá.
- Ez gonosz! nem tudok kiugrani az ablakon mert akkor kiesem, főleg nem olyankor kellene gonoszkodnod mikor azt akarod, hogy nem harapdáljanak a kígyók. De én medvegértő vagyok úgyhogy segítek. Switch Tachibana! Oké most pedig… Kumattack! – Rontok neki a az egyik pitonnak.
/leváltom Tachit és támadom piton 3-at :3 /
- Ez gonosz! nem tudok kiugrani az ablakon mert akkor kiesem, főleg nem olyankor kellene gonoszkodnod mikor azt akarod, hogy nem harapdáljanak a kígyók. De én medvegértő vagyok úgyhogy segítek. Switch Tachibana! Oké most pedig… Kumattack! – Rontok neki a az egyik pitonnak.
/leváltom Tachit és támadom piton 3-at :3 /
A hozzászólást Maci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 15 2014, 19:02-kor.
Karakterlap
Szint: 20
The member 'Maci' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Maci szépséges luftokat ütöget, miközben Tachi kígyója belemar a pocakjába, Chan kilgyesze pedig újabb sebet ejt a karján.
Maci: 97 hp 0 páncél (3/3 kör)
Chan: 84 hp 0 páncél (1/4 kör)
Chan következik, 2x támadhat.
- Spoiler:
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan
Vörös pitonok
Jun
Vörös pitonok
Vörös pitonok
Maci (III/III)
C1 (1/3)
C vérzés = 1x4=4
Chan: 84 hp 0 páncél (1/4 kör)
Chan következik, 2x támadhat.
Rosalia- Admin
~Csan, megölhetem?~
Álom olyan cicaszemekkel néz rám, hogy alig bírom megállni, hogy ne igent mondjak neki. Tény, ez a mackó-koma ezzel a macskás kijelentésével még az én idegeimet is felidegelte, de végül megrázom a fejem és a kis lurkóhoz lépek, karomon a lengedező kígyóval.
-Felis silvestris, vagyis európai vadmacska. Az, hogy van-e gazdája vagy sem, nem jelent semmit. Attól, hogy valamit megszelídítettek, a fajtája nem fog megváltozni.
Ezek után persze egy jókorát sózok kétszer is a karomat mardosó kígyóra, míg Álom inkább egy másikkal van elfoglalva. Míg máskor a mindenki-egyet-egyszerre elvet követjük, most úgy tűnik, Maci felhergelte annyira, hogy ne ezt a logikát kövesse. Szinte látom, ahogy ereszti ki a dühét, amiért lekiscicázták, ismét.
//Első két kocka Álom, második kettő én, egyikünk az egyik, másikunk a másik kígyót támadja//
Álom olyan cicaszemekkel néz rám, hogy alig bírom megállni, hogy ne igent mondjak neki. Tény, ez a mackó-koma ezzel a macskás kijelentésével még az én idegeimet is felidegelte, de végül megrázom a fejem és a kis lurkóhoz lépek, karomon a lengedező kígyóval.
-Felis silvestris, vagyis európai vadmacska. Az, hogy van-e gazdája vagy sem, nem jelent semmit. Attól, hogy valamit megszelídítettek, a fajtája nem fog megváltozni.
Ezek után persze egy jókorát sózok kétszer is a karomat mardosó kígyóra, míg Álom inkább egy másikkal van elfoglalva. Míg máskor a mindenki-egyet-egyszerre elvet követjük, most úgy tűnik, Maci felhergelte annyira, hogy ne ezt a logikát kövesse. Szinte látom, ahogy ereszti ki a dühét, amiért lekiscicázták, ismét.
//Első két kocka Álom, második kettő én, egyikünk az egyik, másikunk a másik kígyót támadja//
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
ÁK szétmarcangolja a Macit támadó Pitont, miközben Chan is sikeresen támadja a másikat. Nincs újabb maradandó seb, csak az az egy, ami volt.
Chan: 75 hp 0 páncél (3/4 kör)
Jun következik, 1x támadhat, majd pihikör.
- Spoiler:
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan
Vörös pitonok
Jun
Vörös pitonok
Vörös pitonok
Maci (III/III)
C1 (2/3)
C vérzés = 1x4=4
Chan: 75 hp 0 páncél (3/4 kör)
Jun következik, 1x támadhat, majd pihikör.
Rosalia- Admin
Mindenki szépen veszti az életpontokat, nekem meg még a páncélom is a helyén van. Már kezd lelkiismeret furdalásom támadni ettől. Viszont már csak egy kígyó van előttünk, vagyis.. piton.. Vajon ha a csapat kevésbé vitatkozna sokkal gyorsabban kinyírtuk volna őket? Esetleg fele annyi veszteséggel..?
- Switch Chan. - kiáltom, és máris suhanok előre. Tudom, hogy nem lesz elegendő arra, hogy kinyírjam, de legalább nem a lány élete csökken sárgába, amikor nekem még tök jól áll a szénám.
- Nyugi srácok. Szerintem lassan ideje előkészíteni a potikat, meg kristályokat. - hjajaj nem lesz könnyű. De majd én, és a nagyszerű vezetési képességeim győzelemre vezetik a csapatunkat. Már alig várom a pillanatot, hogy az öntelt lovag mosolya letörlődjön a képéről. Muhaha
//átveszem a kígyót, és támadok 40-et sebzek Maci képijével, majd pihi. //
///ugye a pihi nem számít mellékcselekvésnek?owo///
- Switch Chan. - kiáltom, és máris suhanok előre. Tudom, hogy nem lesz elegendő arra, hogy kinyírjam, de legalább nem a lány élete csökken sárgába, amikor nekem még tök jól áll a szénám.
- Nyugi srácok. Szerintem lassan ideje előkészíteni a potikat, meg kristályokat. - hjajaj nem lesz könnyű. De majd én, és a nagyszerű vezetési képességeim győzelemre vezetik a csapatunkat. Már alig várom a pillanatot, hogy az öntelt lovag mosolya letörlődjön a képéről. Muhaha
//átveszem a kígyót, és támadok 40-et sebzek Maci képijével, majd pihi. //
///ugye a pihi nem számít mellékcselekvésnek?owo///
Karakterlap
Bár a kilgyó most már junt harapdálja, Chan sebe tovább vérzik.
Chan: 71 hp 0 páncél (3/4 kör)
Jun: 95 hp 30 páncél (0/3 kör)
- Spoiler:
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan
Vörös pitonok
Jun
Vörös pitonok
Vörös pitonok
Maci (III/III)
C1 (3/3)
C vérzés = 1x4=4
Rosalia- Admin
Minő boldogság, hogy van egy medvegértő pancser mellettünk, így legalább nem Chan-channak kellett magára vállalnia a kígyómat. Neki úgyse adnám oda, nem azért, mert csúnya lenne, hanem mert nem az a típusú leány, akinek az ilyesmit szánom :] Abban pedig erősen kételkedtem, hogy Jun-kun hajlandó lenne segíteni nekem, bár ki tudja? Nem ismertem meg még annyira, hogy efféle megállapításokat tehessek róla. Ami azt illeti, nem is hagyta magát megismerni, hiszen csupán egy hamis álarcot mutatott. Nem csak nekem, de mindenki másnak is itt. Ebből a szempontból hasonlóak vagyunk, és talán pont ezt érzi ő is, azért táplál az irányomban ellenszenvet. Hiszen én tudom, hogy elbújik az álarca mögött és fenyegetem a lepel lerántásával. Becsülendő, hogy benne másfajta ellenszenvet sikerült keltenem, mint férfitársaiban, akik az elképzelt alfahími pozíciójukat érzik veszélyben a jelenlétemtől, teljesen hibásan. Hiszen engem csak az érdekel, hogy a kiszemelt lány az enyém lesz-e vagy sem, nem vágyok a szemétdomb tetejére és nem is büszkélkedek vele, hogy hány trófeám van.
- Elfáradtam, ne számítsatok rám :] - jegyeztem meg, miután a Junt mardosó pitonba vágtam egyet kardom rozsdamentes pengéjével, és innentől kezdve igyekeztem konzerválni az energiáimat.
- Elfáradtam, ne számítsatok rám :] - jegyeztem meg, miután a Junt mardosó pitonba vágtam egyet kardom rozsdamentes pengéjével, és innentől kezdve igyekeztem konzerválni az energiáimat.
// 47+6 sebzés a kígyóba //
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Tachi komának végre sikerül végeznie az utolsó Pitonnal is. Azonban nem sok pihenőtök akad, mivel a kis csetepatétok felmérgesített egy sokkalta nagyobb kígyót is, melynek a feje fölött ez a felirat látszik:
Tachi: 51 hp 3 páncél (4/4 kör)
Maci következik, 1 pihi köre lesz csak.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Kék Méregfog
Maci következik, 1 pihi köre lesz csak.
Rosalia- Admin
Chan-chan okítására csak nagyokat pislogok és még nagyobbakat bólogatok.
- Értem! Szóval hiába vagy házi cica akkor is vadmacska vagy mert… ilyen fajta vagy. Mint én se lehetnék barnamedve úgy hogy mondjuk befestem a bundám ha én maci fajta vagyok. Bár én nem tudom, hogy faj vagyok-e egyáltalán. Medvegyediségem határtalan éppen ezért még semmilyen hozzám hasonló medvével vagy emberrel találkoztam vagy medvemberrel… hehe. – kuncogok saját magamon. Aztán végül az utolsó gonosz szörny is elpatkol, de jön helyette másik. Én viszont elfáradtam így lecsücsülök egy picit és nagyokat fújtatok.
- Fáradt vagyok mint a medve. Ki kell fújnom magam. – És ezt szó szerint értettem :3
- Értem! Szóval hiába vagy házi cica akkor is vadmacska vagy mert… ilyen fajta vagy. Mint én se lehetnék barnamedve úgy hogy mondjuk befestem a bundám ha én maci fajta vagyok. Bár én nem tudom, hogy faj vagyok-e egyáltalán. Medvegyediségem határtalan éppen ezért még semmilyen hozzám hasonló medvével vagy emberrel találkoztam vagy medvemberrel… hehe. – kuncogok saját magamon. Aztán végül az utolsó gonosz szörny is elpatkol, de jön helyette másik. Én viszont elfáradtam így lecsücsülök egy picit és nagyokat fújtatok.
- Fáradt vagyok mint a medve. Ki kell fújnom magam. – És ezt szó szerint értettem :3
Karakterlap
A kígyó elkezdi kerülgetni ÁK-t.
Maci: 97 hp 0 páncél (0/3 kör)
Chan következik, 1x támadhat.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kék Méregfog
Kék Méregfog
Chan következik, 1x támadhat.
Rosalia- Admin
-Nyugi, Jun ^^ -mosolygok rá, mikor szegény szinte pánikban már kristályokra és potikra gondol. Még van bőven energiánk, és a képességem is elérhető, ha jól emlékszem Oo
Kezdek lassacskán felébredni, ahogy haladunk előre, eltűnik az utolsó kígyó is, majd csupán egy tárul elénk, igen fellengzős névvel. Még gyors ki is keresem az ismereteimből, nem-e egy ritkával vagy minibossal állunk szemben, de nem, egyszerű gyakori mobocskáról van szó. Maci és Tachi lepihen, Álomkelő viszont legszívesebben már ugrana, a HUD pedig semmi olyasmit nem jelez, hogy pihennem kéne, így hát fogom azt a nyamvadt unalmas botot és nekiesek. Hasonlóképp a macska is :3
Maci magyarázata nekem amúgy is magas, Álom pedig ránéz, meglegyinti a fülét, jelezve, hogy "Értettem, rendben van", és indul harcolni.
//Első kocka én, második Álom//
Kezdek lassacskán felébredni, ahogy haladunk előre, eltűnik az utolsó kígyó is, majd csupán egy tárul elénk, igen fellengzős névvel. Még gyors ki is keresem az ismereteimből, nem-e egy ritkával vagy minibossal állunk szemben, de nem, egyszerű gyakori mobocskáról van szó. Maci és Tachi lepihen, Álomkelő viszont legszívesebben már ugrana, a HUD pedig semmi olyasmit nem jelez, hogy pihennem kéne, így hát fogom azt a nyamvadt unalmas botot és nekiesek. Hasonlóképp a macska is :3
Maci magyarázata nekem amúgy is magas, Álom pedig ránéz, meglegyinti a fülét, jelezve, hogy "Értettem, rendben van", és indul harcolni.
//Első kocka én, második Álom//
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Na most már aztán tényleg jól feldühítettétek a kilgyót, jól bele is mar Chanba Kapsz is egy "kellemes" kis mérgezést, mert ilyen goni ez a kígyesz
Chan: 63 hp 0 páncél (4/4 kör)
Jun következik, 1x támadhat.
- Spoiler:
Kék Méregfog
Kék Méregfog
Kék Méregfog
Kék Méregfog
C (1/2)
Chan: 63 hp 0 páncél (4/4 kör)
Jun következik, 1x támadhat.
Rosalia- Admin
Chan nyugtatgatása jól esik viszont látva a csapattársainkat akik fáradtak illetve téli álmot aludni készülnek kezdek erősen kételkedni abban, hogy ez a kazamata sikerrel fog záródni. Nem elég, hogy kígyók vannak mindenhol, de az előzővel ellentétben itt még az automatikusan életpontjainkba maró mérgekkel is vigyáznunk kell. Hatalmasat sóhajtok, és egy fejrázással nyugtázom, hogy ez így nem lesz jó..
- De van miért aggódnom. - kaparászok picit a menümben és egy kristályt nyújtok a lányka felé. - Talán ezzel leszedhetjük a mérget rólad. - Várok egy picit, hogy eldöntse mi legyen. Persze én azért erősködöm, hogy ha ezt nem is, legalább egy kis életpontot gyúrjon magára, sosem tudhatjuk mikor érkezik az erősítés és milyen mértékben. Arról nem is beszélve, hogy lehet a méreg lebénítja és a másik kettő sem tűnik olyan alaknak akiknek csak úgy gyógyítgatós képességek lennének a tarsolyukban, vagy éppen gyógyító kristályok... Suhintgatok néhányat, talán elég lesz arra, hogy legyűrjük ezt a csúnyaságot.
//Gyenge Tisztító Kristály-t nyújtok Chan-chan felé illetve támadom a gonosz pipit//
- De van miért aggódnom. - kaparászok picit a menümben és egy kristályt nyújtok a lányka felé. - Talán ezzel leszedhetjük a mérget rólad. - Várok egy picit, hogy eldöntse mi legyen. Persze én azért erősködöm, hogy ha ezt nem is, legalább egy kis életpontot gyúrjon magára, sosem tudhatjuk mikor érkezik az erősítés és milyen mértékben. Arról nem is beszélve, hogy lehet a méreg lebénítja és a másik kettő sem tűnik olyan alaknak akiknek csak úgy gyógyítgatós képességek lennének a tarsolyukban, vagy éppen gyógyító kristályok... Suhintgatok néhányat, talán elég lesz arra, hogy legyűrjük ezt a csúnyaságot.
//Gyenge Tisztító Kristály-t nyújtok Chan-chan felé illetve támadom a gonosz pipit//
Karakterlap
Junci le is üti a csúnya gonosz kígyókát és mire Chan használhatná a tisztíó kristályt, még utoljára lecsapol néhány életpontot a mérgezés, aztán eltűnik a villogás és újból minden rendben. Illetve mégsem. Újabb vendégetek érkezik, aki roppant impozáns színekben köszönt benneteket, ám egyelőre csak szaglászik felétek.
Maci: 97 hp 0 páncél (0/2 kör)
Chan: 57 hp 0 páncél (4/4 kör)
Jun: 95 hp 30 páncél (2/2 kör)
Tachi: 51 hp 3 páncél (2/2 kör)
Tachi következik, pihi köre következik.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Tarka kobra
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Jun (Sebzés: 34, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Tachi (Sebzés: 47, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Tachi: 51 hp 3 páncél (2/2 kör)
Tachi következik, pihi köre következik.
A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 25 2014, 21:34-kor.
Rosalia- Admin
Nohát, egészen meglepő fejlemények következtek be, legalábbis hatékonyság szempontjából. Amellett, hogy a fáradtságom megakadályozta a következő sword skill befűzését, még akkor sem lett volna rá szükség a nyakunkba hulló új kígyó ellenében, ha történetesen nem kell kicsit lepihennem. Némi hatékonyságot véltem felfedezni Chan-chan és Jun-kun párosában, amire felvontam a szemöldököm kissé. Ugyanakkor a tétlenség nem volt az én asztalom, túl unalmassá vált volna a harc, ha nem teszek valamit. Így mire a tarka-barka hüllő előkerült, mint következő nemezisünk, addigra újra a lányfiú felé fordítottam a figyelmem.
- Az aggodalom sosem szül racionális döntéseket. Elködösíti az elmét. Azért ne vedd a lelkedre, szép dolognak tartom a szerelmet :] - vigyorodtam el, némi homályba burkolva a szavaim jelentéstartalmát. Vajon hogy reagál rá? :]
- Az aggodalom sosem szül racionális döntéseket. Elködösíti az elmét. Azért ne vedd a lelkedre, szép dolognak tartom a szerelmet :] - vigyorodtam el, némi homályba burkolva a szavaim jelentéstartalmát. Vajon hogy reagál rá? :]
// pihi //
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Ha a kilgyónak lenne keze, lába, jah meg meg csípője, akkor most biztos csípőre tett kézzel topogna. Egyre csúnyábban néz rátok, de amíg nem támadtok, addig nem harap
Tachi: 51 hp 3 páncél (0/2 kör)
Maci következik, 1x támadhat, aztán pihen.
- Spoiler:
- Maci (Sebzés: 3, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Tarka kobra
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Jun (Sebzés: 34, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Tachi (Sebzés: 47, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tarka kobra
Tachi: 51 hp 3 páncél (0/2 kör)
Maci következik, 1x támadhat, aztán pihen.
A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 25 2014, 21:33-kor.
Rosalia- Admin
Na most már teljesen kész vagyok, hogy ismét harcoljak vagy legalábbis megkérjem valamelyik társam, hogy medverekedjen helyettem. Én meg addig… addig… nem tudom mit csinálok.
- Switch Chancery! Adj bele mindent vadmacska-san! – Bíztatom a macskás lányt, pontosabban a macskának. Aztán le is ülök, elfáradtam a sok melóban. – Hogy lehet, hogy most csak egyesével jönnek a kígyók? Elfogytak? – Kérdem őket hátha jobban tudják. Eddig még csapatostól jöttek most meg egyesével. Nem mint ha baj lenne, egy is bőven medvelég. Vagy megijedtek tőlünk és nem mernek előjönni. nem is kígyók ezek hanem nyuszik. Vagy a kettő keveréke. Kinyúl… hehe… ez jó… kinyúl…
/támadás channak adva/
- Switch Chancery! Adj bele mindent vadmacska-san! – Bíztatom a macskás lányt, pontosabban a macskának. Aztán le is ülök, elfáradtam a sok melóban. – Hogy lehet, hogy most csak egyesével jönnek a kígyók? Elfogytak? – Kérdem őket hátha jobban tudják. Eddig még csapatostól jöttek most meg egyesével. Nem mint ha baj lenne, egy is bőven medvelég. Vagy megijedtek tőlünk és nem mernek előjönni. nem is kígyók ezek hanem nyuszik. Vagy a kettő keveréke. Kinyúl… hehe… ez jó… kinyúl…
/támadás channak adva/
Karakterlap
Sajnos nagyon nem állok jól életerő-ügyileg, mármint azt is mondhatnám, perpillanat én vagyok a legsiralmasabb állapotban, majd Tachi, végül a többiek. Szívesen kapcsolnék gyógyítást, de hiába hallom meg a nevem a mackó szájából, a HUD piros villogása és a nehéz érzés tudatja velem, ezzel a kígyóval szemben nem most fogom megemelni a botom. Álomkelő sem reagál semmit, csak ül a helyén és a mancsát nyalogatva várja a fejleményeket.
~Mondjuk addig jó, amíg nem ugrik nekünk így se.~ -jegyzi meg a farkát lengetve, én pedig mosolyogva fordulok a maci felé.
-Bocsi. Muszáj lehelnem egy kicsit. -vonok vállat, és várok, hogy a HUD kicsit lecsillapodjon. Miután ez sikerül, és a kígyó még mindig szemezik velünk, úgy döntök, mégsem maradok tétlen. Csak...
-Majd szedje le rólam valaki Nem akarok kiesni. -kérem a többieket, és remélem, akinek a legtöbb az élete, az fog erre reagálni elsősorban. Nem nézem most meg gyors, hogy ez kicsoda >.> Nekem bárki megteszi, ha ő sem kerül miatta életveszélybe. Álomkelő pedig nekiugrik a tarka cipőfűzőnek, nyomában velem.
//Ha két támadást is kaptam, akkor előbb egy pihi, majd nekiugrunk. Első kocka Álom, második én. //
~Mondjuk addig jó, amíg nem ugrik nekünk így se.~ -jegyzi meg a farkát lengetve, én pedig mosolyogva fordulok a maci felé.
-Bocsi. Muszáj lehelnem egy kicsit. -vonok vállat, és várok, hogy a HUD kicsit lecsillapodjon. Miután ez sikerül, és a kígyó még mindig szemezik velünk, úgy döntök, mégsem maradok tétlen. Csak...
-Majd szedje le rólam valaki Nem akarok kiesni. -kérem a többieket, és remélem, akinek a legtöbb az élete, az fog erre reagálni elsősorban. Nem nézem most meg gyors, hogy ez kicsoda >.> Nekem bárki megteszi, ha ő sem kerül miatta életveszélybe. Álomkelő pedig nekiugrik a tarka cipőfűzőnek, nyomában velem.
//Ha két támadást is kaptam, akkor előbb egy pihi, majd nekiugrunk. Első kocka Álom, második én. //
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 16-20. szintű kazamaták
2 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.