[7. boss]

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 10 2013, 12:26

Résztvevők: ide kattitva + aki jelzi még, hogy jönne
Szervező: Peter Worker, ő állíthatja a sorrendet
Határidő: mindenkinek 10 nap

Érkezzetek a boss kapuja elé. A kapu alatt homok található, lehet, hogy kifolyt egy kevés. Ebben a körben tudtok emellett élni egy új funkcióval, mégpedig, hogy közös inventoryba tesztek itemeket, amiket a harc során akárki tud használni.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:07-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Május 10 2013, 22:13

A szörnyterem ajtaja előtt állva kedvtelenül rugdostam a lábaim alá kerülő port. A használt cipőm lyukas volt, hisz nem véletlenül nevezték használtnak, ám még sajnos csak ez volt, az új nem érkezett még meg. Kellettek még hozzá anyagok a legutóbbi információim szerint. A lábamat lassan emeltem, néztem miként folyik ki a talpam alól a por, majd fordultam háttal az ajtónak és nagyot sóhajtottam.
- Félsz, Apa? – fordult felém Hisame.
- Nem, nem hiszem.
- Ez nem volt a legmeggyőzőbb. – nem is voltam biztos magamban.
- Tényleg nincs baj. – húztam végig gyengéden az ujjaim a nyakán, tapintani akartam a pikkelyeit.
- Biztos nehéz szervezőnek lenni.
- Lehet, nem tudom. – vontam a vállam – Persze igen, a felelősség nyomasztó, de valahogy másképp képzeltem el ezt. – már tudtam, hogy valamit rosszul csinálok.
- Aggódsz, hogy meghalnak?
- Nem igazán. Talán, nem tudom.

Hisame éneke. Egyszerű szólamok, egyszerű dallam. A terem előtt remek akusztika volt, a mesés hangja messzire szólt. A társak lassan érkeztek, nem siette el senki sem a lépteit. Kezet fogtam, kivel kezet kellett, bólintottam, ki felé csak bólintanom kellett. Sarut persze öleltem, ő mindig lelkes volt, persze ez csak és kizárólag férfias ölelés volt erős kézfogással! Nem szakította félbe senki sem Hisame énekét, mindenki csodálta a sárkány hangját. Eleinte lassabb üteme volt, amolyan himnuszhoz hasonlítottam volna, majd egyre gyorsabbá és gyorsabbá vált. Lelkesítő induló lett belőle és dobbantottam a lábammal, miként a dal úgy kívánta. Majd még egyszer és még egyszer, egész addig, míg a többiek nem csatlakoztak. A hangunkat behallhatták. Ha a bentieknek lett volna érzelmük, most rettegtek volna, mert hangosak voltuk, nagyon. Nem, nem féltünk, egyáltalán nem, sőt mintha halvány fény gyúlt volna, mi mindenki szívébe belopta volna magát és bátorságot adott volna. Nevettem. Léptem az ajtó elé és neki támaszkodva tártam szét azt, tiszta utat csináltam mindenkinek. A karomat a magasba emeltem, majd éreztem, hogy a kezemet miként ragadja meg Hisame. Szálltunk a szörny elé.

- Apa, Apa!
- Igen? – ráztam a fejem és eszméltem fel.
- Tehát ha nem attól félsz, hogy meghalnak, akkor mi nyomaszt?
- Nem tudom Hisame. – túrtam a hajamba, még mindig az előző álomkép hatása alatt voltam.
Így képzeltem el mindig is ezt a helyzetet. Mintha egy filmben lettünk volna a végső és nagy csata előtt. De nem, ez nem lehetett így. Miután tanácskoztunk a taktikát illetően, tudtam, hogy ezt nem lehet így megoldani. Szólnom kellett pár szót, nem lehettem néma.
- És jön is az első. – és valóban. Újra érkeztek a játékosok és újra kezet fogtam mindenkivel. Saruval is ismét talán lelkesebben is, mint kellett volna, de mosolyogtam csak ezen. Jó volt, hogy itt volt egy barát, nem voltam egyedül.
Oldalra tekintettem megnézni, hogy jön e még valaki, majd álltam középre.
- Tehát a Szörny! – és adtam hangot magamnak, miként már nem érkezett újabb társ – Két egyszerű információ van róla. Gyors és nem lesz egyedül! Nem tudni, hogy milyen gyors és nem tudni, hogy hányan vannak bent. – tartottam egy kis szünetet, hogy halljam elég hangos vagyok e - A taktika egyszerű csapatokra bomlás lesz. Mindenki kerül majd egy szörnyhöz és mindenki igyekszik majd végezni a rá osztott ellenféllel. Persze lehet lesznek fennakadások, hisz nem csak rajtunk múlik ez, de úgy hiszem mindenki tud majd viszonyulni a helyzetekhez. Előre megyek, de nem lesz egyéb változtatás a sorrendet illetően. Aki gyors, siessen, ki lassú, az siessen jobban. Hamar kell végezni velük, mert félő hogyha elhúzzuk, akkor mi bánjuk meg a végén. – fordultam az ajtó felé, majd fordultam is vissza, hisz elfelejtettem valamit – Mint kiderült, kik részt vesznek ezekben a küzdelmekben, ők megtudják osztani egymással a felszerelésüket. Tegyen mindenki a belátása szerint, hogy mit oszt meg velünk, s mit nem. Egy - két kristály és potion igen hasznos tud lenni szorult helyzetben. – nem mosolyogtam, nem nevettem. Újra az ajtó felé fordultam, majd támaszkodva neki tártam szét és tettem láthatóvá a termet.


/ Az inventoryba egy kis potiont tennék.
A sorrendben csupán csak annyi változtatás van, hogy elsőként megyek én, egyéb felcserélések nincsenek. /

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[7. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[7. boss] Vo36oi2601/2700[7. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Szomb. Május 11 2013, 12:23

Borzalmas reggel, borzalmas. Nagyon ijesztő, nagyon, nagyon. Képzeljétek, a saját hajam akar megennni… De tényleg, tééééényleg. Láttam a tükörbe, mikor megpróbálta. Valahogy így: Woáh, woá *mutatja a kezével*
- Kurama~nyan te is láttad igaz? K-kurama~nyan? – keresem a kis petet ám sehol nem bukkanok rá. - Kurama~nyan gyere, már elő ne félj, nem fog megenni, de sietnünk kell. – nézek be az ágy alá ahol végre megpillantom a szemecskéit. Jaj, ne, már megint.
- Nyeeee~! Ne egyél meg! – már megint a hajam életre kel és elkezdte rágcsálni a fülecském. >_< Na de most komolyan, miééééért? Nekem most sietnem kell! Mert menni kell boss bácsit legyőzni.
- Nyesze, nyaaaa~! Hoya! *verekszik a saját hajával* - Kurama~nyan most gyere, siess, sikerült kiütnöm. – fogom össze két kezemmel a hajam, majd amint a kis rókácskám előmászik, az ágy alól útnak eredünk. Még két szintet kell felhaladnunk és nagyon óvatosan kell mennem nehogy, feléledjen a hajam.
- Pssssz! Nehogy felkeltsük… – mondom Kurama~nyannak, mikor belépünk a portálba. - 7. szint! – kék fény hamar meg is jelenik, majd mikor eltűnik már az említett szinten tűnök fel.
- KYAAAAA! Nyeeeee~! – uzsgyi, kezdek, elrohanni bár értelme nem sok van, hisz a saját hajam elől nem menekülhetek. Sad - Kurama~nyan siess és segíts! – szerencsére a kis pet nem késlekedik és utánam siet, köszönhetően annak, hogy erre a szintre még nem sokan tudnak feljönni, meg reggel is van, így nem kell, attól féli, hogy sok idegen venné körbe. Amint beér, egyből rá is veti magát a fejemre és segít elintézni ezt a gonosz emberevő hajat. Bár az elején egy kicsit hezitál, mintha nem tudná, mit tegyen.
A nagy menekülés közben azért azt is figyelem, hogy merre haladok, így látom, hogy már majdnem ott is vagyok és bizony elég hamar érkezem ugyan is még csak egy valaki van ott… vagyis ketten, jé, én ismerem őket.
- Nya~ Peter~nyan! Segíts a hajam meg kar enni! – rohanok, oda ám mire elérem, a férfit furcsamód a hajam abba hagyja. - Are? Huh, megmenekültem… – fújom ki a levegőt megkönnyebbülve, míg a kis róka lemászik a fejemről és egyenest a lábaim mögé húzódik a fiú és petje láttán.
- Jaj, nme kell félni Kurama~nyan nem fognak megenni… – mosolygok, rá ám ez mit sem segít, ahogy az sem, hogy elkezdenek gyülekezni a többiek is, akiket egy én egy széles mosollyal üdvözlök is. Majd illedelmesen végig hallgatom Peter~nyan bossos infoit.
- Én, én gyors vagyok ám! Meg Kurama~nyan is!


/Én is beteszem egy szem 1x Mini potion (+5 HP)-om/

_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[7. boss] Vo36oi1000/1000[7. boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Taidana on Hétf. Május 13 2013, 14:35

Nem késtem! – jelentettem ki büszkén és fennhangon, ahogy bevágódtam a boss ajtaja elé. Bőszen vigyorogtam, hehe, mindenki vigyorogna, aki nem késik el, nem? – Szeva’ Főnök! – pacsiztam le Peterrel, de túl lelkesre sikerült, kezelés, majd váll-lapogatás lett belőle. Höh! Királyságosak vagyunk, így nyomják az igazán masszív férfiak!
Szia csajszi! – méregettem gyanúsan még az idomár csajt, aki itt volt velünk. Iszonyatosan ismerős volt, de nem tudtam hova tenni. Pont úgy, mint anno azzal az íjász-árnyharcos Mirikával. Amint betoppan, tuti, hogy részemről max a hátamat láthatja. Meg a tarkóm. OK, ennyire bunkó nem vagyok, csak azért, mert megérdemelné, lássátok nagylelkűségemet. – Cső! – Odaköszöntem neki! Innentől kezdve a középső nevem legyen Megbocsátás!
Nem tudom, hogyan csinálta már megint a petem, de én már csak azt vettem észre, hogy a teremben van, és rossz és nagyon fura szokása szerint Hisamével kekeckedik. – Szia Sari! – vigyorogtam egy kicsit kellemetlen arrafelé. Nem, egyszerűen képtelen voltam megfejteni, hogy mi a fene van közöttük, mi ez az egész. – Kicsit sajnálom, hogy több céhhtag még nem tudott jönni. – Kacsáztam vissza Peterhez, hogy megosszam vele ezt a magasröptű gondolatot. – Elvileg ők meg épp valami minibosst írtanak, szal elég hasznosak – vigyorogtam.
Az álompár! – üdvözöltem az Arteses vezetőket. Lepacsiztam én mindenkivel, akit ismerem… max azzal nem, akit nem bírok. Bár utólag belegondolva ez így elég gáz egy talán halálos harc előtt állva. Szóval ha más nem, utólag annyit odavakkantottam nekik én is, amennyit ők nekem.
Egy segítő az enyém, én rávédek, én foglalom le, enyém! – jelentettem ki fennhangon akkor, amikor már többen is voltunk. Nem élném túl, ha nem tankoskodhatnék kicsit most is. Nem mondom, hogy király érzés volt, ahogy zúzott a boss, de az már annál jobb, hogy simán bírtam. Tök jó volt!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[7. boss] Vo36oi115/900[7. boss] 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Május 13 2013, 17:04

//Mivel nem sikerült időben belőnöm a bosst, ezért nem emlegetem még Anat új külsejét, egyszerűen ignoráltam a bosson kívüli történéseket jobb megoldás híján.//

Ismét felvirradt a virtuális nap, amikor is ideje kerti partyt csapni, s mivel a boss vérére szomjazunk mi, frontharcosok mind, így mai menünek grillezett 7. szintfőnököt szánok, citromkarikákkal természetesen. Céhtársaimmal megbeszéltem, hogy ezúttal a boss teremnél találkozzunk, mert az ütközet előtt még van néhány elintéznivalóm. Hamar elvégzem a dolgom a kovácsműhelyemben, elsődleges célom inkább az volt, hogy egymagam érkezzek meg a többiek előtt a kapuhoz. Egyelten embert akartam, hogy még nálam is gyorsabb legyen, s ahogy arra számítottam is, Peter, mint szervező, már ott állomásozott a gyülekezés helyszínén Hisameval. Príma, tervem sikeres, megleshetem a viselkedésüket, amíg a többiek ide nem érnek. Csúnya dolog a kukkolás, meg a hallgatózás, de a harc kezdete előtt meg akarok bizonyosodni arról, hogy Peter legalább annyira alkalmas lesz a vezetésre, mint amilyennek annak tűnt a pár nappal ezelőtti találkozónk alkalmakor.
Ami viszont sokkal inkább megmozgatta a kíváncsiságom, az Hisame. A sárkány ugyanis szemmel láthatóan továbbfejlődött, engem pedig ez teljességgel lenyűgözött. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Susayaval is történhetett valami, ráadásul a két pet idomárjai újabban együtt bandáznak Young Justice néven. Igaz, hogy a majmos kölyökkel ismét jóban vagyunk, de csak reménykedni tudok abban, hogy felhagyott már azzal a sületlenségével, hogy piros indikátorosokkal pacsizzon le. Félteném Petert egy csalódástól, de mindez rájuk tartozik, én a saját céhem háza tájékán söprögetek. Mindenesetre bevackolom magam egy félreeső zugban, ahol az árnyékok takarásában maradhatok, s hallgatózásomra hagyatkozva figyelgetem Petert és Hisamet. Nem kell csalódnom bennük, a fiú hozza a formáját, de a közte és petje közt kialakult kötelék irigylésre méltó. Beszélő sárkányt meg amúgy se láttam még. Nem mintha sárkányt láttam volna ezelőtt. Nem késlekedem tovább, mosollyal az arcomon lépnék ki a fényre, hogy üdvözöljem Peteréket, azonban berobog egy lányka, nyomában egy rókával. Egyszerűen zabálnivaló az a pet, de ki ez az ismeretlen lány, kit meg akar enni a saját haja? Hmm, ismerős. Rin? Rin lenne? Elf fülek nélkül? Úgy tűnik sikerült kiírtani a vírust? Jó sokáig eltartott. Aztán megint megakadok a léptemben, mert a majmos kölyök is időben érkezik. Megvárom, míg ő is lepacsizhat a többiekkel, aztán végre én is színre léphetek.
Köszöntöm a többieket a kapuhoz érve, a kötelező udvariaskodások és gesztusok után odalépek Peterhez és bátorítóan hátba veregetem. - Nem lesz gond! - Vigyorgok rá magabiztosan és valóban szentül hiszem, hogy a legutóbbi két káosz boss után most igazán felkészülten érkeztünk és secperc alatt leaprítjuk a bosst és segítőit. Amikor megérkezik Mirika, két puszit kap az orcájára, majd kíváncsian lesek felé. - No, halljuk a csapatbeosztásokat Miss Stratéga! Ígérem nem fogok kekeckedni és szó nélkül belemegyek a javaslatokba. - kacsintok rá a pöttöm lányra, nem áll szándékomban ezúttal senkivel sem vitatkozni, főleg ha már olyan jól sikerült a boss meeting. - Aggaszt azonban az a homok... - mutatok rá a kapu alatt kifolyt kupacra. Nem elég, hogy a boss állítólag gyors, de a mi mozgásunkat még a homok is meg fogja nehezíteni. -Nézzetek a lábatok elé, mert nem lennék meglepve, ha valami homokféreg lenne a következő boss, ami képes lenne akár a talpunk alatt is közlekedni! - fejtem ki aggodalmam a többik előtt is. Innentől kezdve azonban becipzározom a nagy szám, s karba font kézzel hallgatom végig a többi érkezőt. Amikor végeztünk az utolsó stratégiai megbeszéléssel, a közös inventoryba bedobom az odaszánnivalót, majd feltápolom magam is felszereléseimmel.


Beteszek a közös inventoryba: 1x Kis Potion (+20 hp) és 2x Halvány gyógyító kristályt

Anat pedig felhasznál 1x Gyors futás kristályt (aktiválása után a használója egy körig akármilyen felületen sétálhat és gyorsasága megnő 4-el) Sebessége tehát az első körben 29-ről 33-ra nő és nem süpped el a homokban.


A hozzászólást Anatole Saito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 19 2013, 12:38-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[7. boss] Vo36oi10/5000[7. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Mirika on Hétf. Május 13 2013, 18:23

Egyedül érkeztem a bossterem elé. Nem akartam senkivel sem találkozni előtte, nem igazán vágytam társaságra. Szembesültem azzal ami kinn voltam, olyan emlékeztetőt kaptam, ami hát... szóval kicsit megijedtem attól, hogy előbb-utóbb színt kell vallanom, és hogy akkor mi lesz, ha megtudják, mennyire betegeskedő alkat vagyok. Egyszerűen nem akartam, hogy gyengének és tehetetlennek lássanak, márpedig vannak ilyen időszakaim, ha elkapok valami csúnyább nyavalyát :/
Hogy eltereljem a figyelmem, elég távolságtartó lettem, és rákoncentráltam a játékra magára. Így született a javaslatom Peter felé, hogy üljünk össze egy taktikai megbeszélésre, és ezért voltam folyton a mezőkön mostanában, hogy expet grindeljek. Így is kicsit úgy éreztem, lemaradásban vagyok, éppen csak megkarcoltam a 12. szintet. Kevésnek éreztem. Viszonylag korán érkeztem meg amúgy, csak néhányan beszélgettek. Köszöntem Peternek, odalöktem egy közönyös halit a lúzer Taidanának, Nii-chan meg kapta a puszijait. Aztán megpillantottam őt, oldalán egy irtó édes, cukorfalat rókával.
- R-Rin-nyan? o.O - hitetlenkedtem - Mi történt veled már megint? o.O - néztem döbbenten az ismerős ismeretlen lányra. Tökre megszoktam már, hogy hosszú fülecskéi vannak, erre most visszaváltozik?! Ráadásul mi ez a varázslósüveg? Hát ez jó... Kicsit szédelegve botorkáltam tovább, sorban üdvözöltem az ismerősöket, még Ranmarut is. Most oda tudtam figyelni mindenre és mindenkire. Nyilván, aki nem érdemelte meg, mint Rita, arra rá se hederítettem, a másik fura élményem meg Ren volt, akihez úgy hirtelen, hozzá se tudtam szólni, csak fülig pirulva álltam inkább tovább, miközben köhintettem egyet.
- Azt hülyeség lenne várni, hogy bent egy strandra lelünk, és úszhatunk egyet a tengerben, mi? - sóhajtottam fel, miközben egy tincsemet csavargattam. Miután mindenki befutott, és Peter ismertette mi vár ránk, vagyis azt a nagyon kevés infót, amit tudunk, jöttem én, hogy kiegészítsem és felszólaljak.
- Nos akkor... Minden csapat élén egy tank fog állni, akinek a feladata az lesz, hogy fogja a boss és a segítők sebzését. Legalább négy csapattal lenne jó számolni, egy a bossra, három a segítőkre, aztán szükség esetén bent még tudunk variálni! Peter lesz a boss tankja, Taidana pedig az egyik segítőé, mellé várunk még jelentkezőket tanknak, minél több, annál jobb! - itt vártam egy keveset, hogy aki tanknak szeretne jelentkezni, az megtehesse - A többiek közül akik 25 felett sebeznek, csoportosuljanak a bosst támadó csoportba, a maradék a segítők köré fog gyűlni! A sebzők mellett minden csapatba kelleni legalább egy support képességgel bíró vagy távolsági támadásokra alkalmas ember, idomárok, íjászok. Akik nem tankok, de relatíve sok életük van, készüljenek rá, hogy switcheljék a tankokat, amíg ők pihennek és potiznak. Akár csapatokon keresztül is! - újabb szünet, hogy mindenki feldolgozhassa a hallottakat. Fogalmam se volt, milyen csapatokba fognak rendeződni, szükség esetén majd tudok igazítani, de a pontjait mindenki saját maga ismeri, és az ítélőképességük is talán a helyén van.
- Ayani, te rád mindenképpen a boss-csapatban van szükség, a fő feladatod az lesz, hogy Petert és a tartalékát támogasd - pillantottam a lányra. Többnyire engem segít, de most már talán volt elég életem arra, hogy ne kelljen folyton mentegetni. Tank tartaléknak az utóbbi után nem mertem jelentkezni mondjuk, eléggé megviselt az a harc mentálisan is. Vettem egy mély levegőt, aztán újfent szétnéztem, de maximum Renről tudtam még, hogy alkalmas tanksupportnak, ő viszont szerintem tudja nagyon jól, hogy mire jó a képessége, nem volt rá szükség, hogy megszólítsam. Hátrébb léptem egyet, aztán vártam, hogy mi lesz, közben pedig lehívtam a menüm, hogy a közös inventory-ba pakoljam a szokásos potikat.


// 6x Mini Potion (+5 HP) a közös inventoryba //
Aki tankolni szeretne, az ha tud, írjon minél előbb, hogy ki tudjuk alakítani a csapatokat IC is :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[7. boss] Vo36oi526/600[7. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Szophie on Kedd Május 14 2013, 16:04

Megint itt az idő. Egy újabb boss, egy újabb szinten. Vajon most mire számíthatunk? Szinte biztos, hogy ez is valami rondaság lesz, mint az előző kettő. Csak azt remélem, most pókok nem lesznek, azt nem bírnám ki, ha megint magatehetetlenül kéne futkosnom félelmemben. Így sem lehettem túl jó benyomással senkire a hisztim miatt. Most meg kéne mutatnom, hogy én is képes vagyok valamire, a rinyáláson kívül is.
Most csak petem volt az egyetlen kísérőm az úton. Korán reggel kimentem még egy eldugott cukrászdába, hogy ott vezessem le a feszültségemet, így még csak céhtársaim sem lehettek a közelben. Megérkeztem, a csapat tagjai nagyjából ismerősek voltak. Nos igen, aki egyszer eljön ide, az valószínűleg legközelebb is el fog. Köszöntem annak, akinek kellett, biccentettem annak, akinek az járt, elkerültem azokat, akiket nem akartam látni, és biztatóan rámosolyogtam azokra, akik idegesnek tűntek. Nem mintha én annyira nyugodt lettem volna, vagy nem reszkettem volna, az ajtón kifolyó homokszemcsék láttán, és nem mintha annyira tapasztalt tag lennék, egyszerűen csak úgy éreztem, mindenkinek jól fog esni egy kis biztatás. Végül félre vonultam egy kicsit a tömegből, és onnan figyeltem az instrukciókat. Gyors lesz az ellenfelünk, és nem lesz egyedül. Ez már most nem hangzik jól.. Petem szeme várakozástejesen felvillant ezek hallatán, az én gyomrom meg görcsösen összeszorult. Az alacsony lány részletesebben is ismertette a taktikát, amit hallgatva kissé elgondolkodtam. 27-es pet sebzéssel a 25 felett vagyunk.. Tehát nekem és Vezérnek akkor a bossos csapatba kell mennem? Vagy lehet, hogy csak Vezérnek kéne ott lennie, nekem meg külön a kemény 6-os sebzésemmel..Igen, így kéne lennie akkor, ha mi nem egy csapat lennénk. De mint idomár és pet, mi együtt vagyunk, tehát ha ő ott van, nekem is ott kel lennem. Pedig szívesebben gyilkolnák kevésbé bossos ellenfeleket. Mély levegőt vettem, és közelebb léptem azokhoz, akik szintén abba a csapatba kerültek. Persze ez harc alatt még sokat változhat, így lehetséges, hogy végül én is egy mellék csapatban kötök ki. Ezek után lehívtam a menüm, és kiválogattam, hogy miket rakok be a közösbe, majd ennek végeztével egyszerűen a kapu felé fordultam, erősen megszorítottam Vezér kezét, és vártam.


/Közösben:
1x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
2x Halvány Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot)
1 db pajzskristály (aktiválása után a következő feléd intézett sebzést nullázza)/

_________________
[7. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[7. boss] Vo36oi7666/7700[7. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Május 14 2013, 19:50

Elértem a célomat egy szinttel lejjebb. A kutya sem figyelt rám egy buzgómócsingot kivéve, hiába jelentem meg vörös indikátorommal és hiába bújtam ki a felelősség alól :] Töprengtem rajta, hogy valamivel több szerepet vállaljak, esetleg fel is fedjem a kilétem a poén kedvéért, de túl korainak véltem az időpontot. Túl nagy volt a rizikó, ezzel a pajzzsal a kezemben szükségem volt ezekre a harcokra. A Csigaházhoz képest rendkívül gyenge volt, de a potenciálja a kézikönyv szerint sokkal magasabb, ez csábított a cserére, no meg a jó ár-érték arány :]
Ezúttal rejtőzködés nélkül, de feltűnésmentesen álltam meg a kapu közelében, és a falnak támaszkodva hallgattam a frontharcosok mondandóját. Tanulmányoztam a feszült, bizonytalan, vagy éppen elszánt arcokat a csuklyám alól, és akkor megakadt a tekintetem Rajta. Nem Szophie-n, akinek bikinis idomaiért rajongtam, nem bármelyik másik elbűvölő szépségen, nem a bohócon, és nem is majmócán. Kazuma-kun piros indikátora ragadta meg a figyelmem. Hasonlóan hozzám, nem keltette a feltűnést, sőt még meg is bújt az árnyak között, de amíg mindenki a szónoklókra figyel, addig az én tekintetem nem kerülik el az ilyen apróságok. Pláne, ha ilyen kellemes meglepetésekről van szó :]
Nyilvánvalóan nem buktattam le, inkább ellöktem magamat a faltól és közelebb sétáltam a kialakuló csoportokhoz. A boss gyorsasága engem nem érintett, ugyanakkor a kockázatok és mellékhatások miatt jómagam Taidana-kun mellé soroltam be, ha már ilyen lelkesen jelezte, felvállalja az ütéseket. Igazán kedves volt tőle nemes felajánlása ehhez a nem túl nagy jutalommal kecsegtető feladathoz, és én nem az a típus vagyok, aki nem használná ki :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[7. boss] Vo36oi7624/7700[7. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Május 16 2013, 15:16

Viszonylag nyugodt léptekkel haladunk Tűzrózsával. A 7.boss ajtaja felé közeledek egyre jobban. Petem léptei vízhangot vernek, miközben én hátán ültem, és a környezetünket vizsgálom. Hiába tudom, hogy egyre kevesebb időm van a bosssal való találkozásig, mégis egyre boldogabb voltam. Úgy éreztem most nem leszek egyszerű teher, akire figyelni kell, nehogy túl sok életet osztogasson, hanem egy fontos személy, aki saját életpontjait biztonságban tudva fogja segíteni másokat. Fülig érő mosollyal érkezünk be a boss ajtaja elé. Rajtunk kívül csak páran voltak. Kezet fogtam Peterrel, Saruval, Szophieval és Anattal. Az előző bosson is láttam ezt a köpönyeges alakot. Rápillantottam indikátorára, ami vörös volt. Vállat vontam, mivel tök mindegy a mostani helyzetünkre nézve, ha csak nem akar majd hátba támadni minket. Mirikával ahelyett, hogy pacsiztam vagy kezet fogtam, hanem inkább átöleltem mosolyogva. Miután elengedtem szorításából rákacsintok.
- Győzzük le ezt a bosst is.
Ekkor jöttem rá, hogy 100%, hogy nem számított erre tőlem, és ezért kicsit zavarban voltam. Mostanra nagyon a szívemhez nőt a céh, és sokkal jobban viszonyulok a Voiceból valókhoz, mint a többiekhez, és őket úgymond bensőségesebben köszöntöm. Kicsit nehézkesen, de sikerült felfedeznem a rókás idomárban Rin vonásait, és mivel végre rájöttem ki ő, így ő is kapott egy ölelést. Kotának is kijut ez a „jutalom”, amint megérkezik. A többiekkel viszont csak kezelek, de aki letámad egy öleléssel (amit nagyon nem akarok), akkor viszonzom. Kazumát meglátva (márha megmutatja majd magát) odalépek hozzá és köszöntöm.
- Jó voltál a múltkori párbajban. A boss ellen is vess be mindent, amit csak lehent. – rákacsintok, majd továbbálok.
Bátyámat meglátva (már ha nem jön rá a bújócska) hangulatom kicsit lejjebb apadt, de megadom neki is a tiszteletet. Odamegyek hozzá, és biccentek neki, majd halkan elmondom az újdonságokat neki, de úgyis tudom, hogy nem fogja őt érdekelni.
- Túlléptem a 10. szintet… megvan a 2. képességem is… remélem most már azért többre tartasz valamicskét…
Reménykedtem, hogy bátyám nem fog velem lábtörlőként viselkedni, mert néha azt érzem, hogy annak néz. Peter és Mirika is felszólalt, és mindegyiket csendben végighallgattam, majd én jöttem.
- Nemrégiben megszereztem a 2. képességemet. Ezzel is a többiek életét tudom majd növelni nem valami hétköznapi módon. A lényeg az, hogyha valaki azt látná, hogy kicsit… - elgondolkoztam a megfelelő szót keresve - megváltoznék petemmel együtt, akkor ne lepődjetek meg, mert csak a képességem aktiválódott.
Ennyi volt amit mondani akartam, és elfoglaltam a bosst gyakaló csapatba, ahogy Mirika kérte

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[7. boss] Vo36oi3819/4100[7. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Thunder on Pént. Május 17 2013, 12:07

~ Újabb nap és újabb lehetőségek ~ Ezzel a gondolattal ébredtem fel egy teljesen átlagos napon. ~ Ki tudja merre sodor ma az a hihetetlen nagy “szerencsém” …. Bele se merek gondolni hol kötök ki ma … Amióta itt vagyok ebbe a virtuális világban egyre inkább érzem, hogy a bal szerencse fellege ölelt körbe, mert még egy jó napom se volt. Sőt nem hogy nap hanem perc. Akár merre megyek mindig egy harcba keveredek és persze mindből vesztesként kerülök ki. Már kezdek hozzászokni ezekhez a vereséghez és már mindennapossá váltak számomra. ~ gondolkoztam el a dolgokon mikor kimásztam a pihe puha ágyamból. ~ Legalább mikor alszok minden békésnek mondható. Nem fenyeget az újabb harc ~ mondtam magamban mikor elindultam tusolni.
~ Se barátok se ismerősök …. Teljesen egyedül vagyok ebbe a világba …. Irigyelem azokat akik kapcsolatokat tudnak kialakítani itt miközben a halál jéghideg karma elveheti az életüket. Tennem kellene valamit ez ügyben … barátokat szerezni … mindez jól hangzik csak hát nagyon nehezen barátkozok. Erre még a furcsa jellemem is rátesz egy lapáttal …. Még jó magam se tudom mit várok el magamtól …. Kész csőd tömeg vagyok ~ ezekhez az apró gondolatokhoz hasonlóak futottak át fejemen miközben lezuhanyoztam. Ahogy szárítottam hajamat eszembe jutott az egyik fő célom, segíteni a frontharcosokat. Ha minden igaz akkor ma akarják bevenni az újabb boss termet. ~ Ezt nem hagyhatom ki, még ha bele is halok …. Úgy se hiányoznék senkinek ~ mondtam magamban miközben felöltöztem és elindultam a hetedik szint főnök terméhez. A legközelebbi teleport kaput célba is vettem ami apró pixelekre bontotta testemet és a hetedik szinten minden probléma nélkül össze is rakott. Lassan meg is érkeztem és már jó páran megjelentek. Mindenkinek férfiúnak biccentettem egyet kezet fogtam velük, míg a hölgyeményeknek pedig csókot nyomtam a kis kacsójukra bevállalva ezzel azt is, hogy felpofoznak. ~ Nem tudom miért tettem … pusztán ezt láttam heylén valónak ~
- Lenne egy kis bejelenteni valóm …. - álltam ki mindenki elé. - Mindenki tudja bizonyára, hogy amint eléri a tizedik szintet a rendszer biztosít neki egy újabb képességet és ez így megy tovább minden tizedik szint után …. Nos nekem a leírása alapján egy igencsak hasznos képesség jutott amit szerintem pont a boss ölésekre lett tervezve. Kicsit hasonlít RenAi úgynevezett Potion Share nevezetű képességére. Ez mindössze egy védőburok ami még nem tart sokáig de aki benn tartózkodik azt nem tudja megtámadni a boss. Ez még csak az egyik amit tud, mert aki benn van a burokban az gyógyul! Ez a legfontosabb része, viszont eléggé megterhelő a használata és utána jó ideig kiesek a harcból. Remélem elmondtam mindet és a hasznotokra válhatok - majd szépen visszaálltam a tömegbe és vártam a csapat beosztásokat.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[7. boss] Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[7. boss] Vo36oi1119/1200[7. boss] 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Május 17 2013, 23:43

Felszegett állal érkeztem az újabb bossverés helyszínére. Artemis-szel a kezemben, együtt, büszkén léptünk a többiek közé. Ott voltam már akkor is, amikor Mirika beszélni kezdett. A nyilvánosság nem az én asztalom, és főleg most nem. Nem értettem egyet a taktikával, de lakat volt a számon, amit legfeljebb addig voltam hajlandó feloldani, amíg odaköszöntem valakinek. Thundernek egy biccentés. Anatole-lal is bizonyos összeakadt a tekintetünk, de aztán hamar el is fordultam. Ayanira legfeljebb a fókuszaimat emeltem. A JL logós idomárlányt érdeklődve méregettem. A nevét nem tudtam, és abban is biztos voltam, hogy én aztán nem fogok odamenni hozzá információt követelve.
Szervusz Peter – köszöntöttem józanul a fiút. Hisame rendszer generálta pet volt, amely ugyan élvezte figyelmemet, azonban legfeljebb fókuszaimmal róttam le csodálatomat előtte.
A fókuszaim száma emelkedett. Felügyelője és szeme leszek a harcnak. Ha valamit mondok, saját és társaitok HP vonala érdekében is figyeljetek rám – léptem elő. A tekintetem is csak egy volt a fókuszaim között. A tekintetem is csak egy volt a fókuszaim között. A tekintetem is csak egy volt a fókuszaim között – ismételgettem magamban, és ahogy régen, most is módszeresen mindenki szemébe nézni. És állni. Ez volt a legnehezebb. Így bukkantam egy fura arcra végül a tömegben, amely…
Ez nem lehet! – rökönyödtem meg. Arcomon a döbbenet, a számon pedig újra lakat ült, és nem engedett szóhoz jutni. Némán vágtam át a tömegen, Rin elé zárkóztam fel. Arcfelismerős egyezést mutatott, de alig akartam elhinni azt, amit láttam. – Hiányoztál! – néztem rá a szemüvegem mögül. Boldog voltam, hogy újra láthatom, így oldott az arcom blokkja, és lassan mosoly terült szét rajta. Mindig öröm újra látni egy régi ismerőst.
Oh… pillanat! – igazítottam meg sután a szemüvegem, és felajzottam Artemist. Felfedeztem, hogy nyilai egyre erősebbek, minél többször lövök vele. Ezt nem akartam a bossra hagyni, így most random fénynyílvesszőkkel támadtam a földet.
Khm... Igen, ez így tényleg meglehetősen bizarr volt. Elhatároztam, hogy máskor előrelátóbb leszek.


Artemis sebzése a maxon.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[7. boss] Vo36oi115/1700[7. boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kazuma on Vas. Május 19 2013, 13:18

Ma is elég rossz hangulatban voltam bár ez mostanában már állandósult. Erős bennem a hang, ami azt mondja, adjam fel de, még erősebb az, ami harcra késztet. Nem adhatom fel addig, amíg nem bizonyítottam. Én nem veszíthetek! Ma ismét egy boss ellen megyek. Én leszek a legerősebb és akkor Kazuma majd, megmutatja a foga fehérjét. Tapossanak csak rajtam, mert a végén úgyis én nevetek majd.
Gyors határozott lépésekkel vágtam neki a 7. szintre vezető útnak. Út közben a kihaltabb területeken még etettem a Parazitát. A terveimhez nagy szükségem van rá. Meg kell erősödnie. Egy egész boltot kifosztottam a fegyvereikért. Na persze fizettem érte, de megérte. Érzem, hogy minden egyes darabbal erősebbé válik. Már nem undorodtam tőle. Sokkal inkább ajándék volt, mint átok. Egy kis segítség Akihikotól a továbbiakhoz. Mindössze csak ki kell használnom.
Használnom kell de egyelőre csak óvatosan. Még nem elég erős. Megérkeztem. Már elkezdték megbeszélni a taktikát. Első ránézésre feltűnt hogy kevesebben vagyunk, mint legutóbb. Végső soron nem számít. Én túl fogom élni bármi is, legyen a vége. Megbújtam egy sötét sarokban és onnan hallgattam, hogy mit mondanak. Szép sorban kitálalták az információikat, nem igazán törődtem velük de, a lényeget azért megjegyeztem magamnak. Mikor beszélni kezdett Ayanira terelődött a figyelmem. Ő lesz az első. A boss után biztos, hogy elkapom. Kíváncsi leszek az arcára mikor a lovacskája, elpusztul. Elővettem a köpenyem alól egy kis üvegcsét és a tartalmát a késemre kentem, amíg elrendezték a csapatokat. Ha már egy gyors bossal nézek szembe, akkor illik gyengíteni az erősségét.
Szépen megvártam, amíg az idomár srác kinyitja a termet és csak akkor indultam a csapat után. Semmi kedvem az indikátorom miatt balhéba keveredni. Egyelőre semmiképp.

//Felhasználtam: 1x Gyenge Lassító Méreg (-2 gyorsaság)//

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[7. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[7. boss] Vo36oi304/2100[7. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Május 19 2013, 14:00

Kivételesen nem a céhem tagjaival jelenek meg a boss terem előtt. Egyedül, vagyis társammal Reginald-al kettesben. A vállamon ücsörög, nyugodtan, nem repked, tartalékolja az erejét a nagy összecsapásra, ami hamarosan kezdetét veszi. Mire megérkezünk, már vannak páran, elég sokan mondjuk, de még mindig kevesebben, mint a hatodik bossnál. Az kemény menet volt és az infók szerint ez sem lesz különb nála. Túlzottan nem érdekel ez, hamar le kell nyomni és kész. Ezért kellene a gyengéknek talán kimaradni ezekből a csatákból. Ha folyton őket mentegetjük, akkor elszalasztunk egy csomó esélyt arra, hogy a bossra mérjünk pár erős csapást. Néha áldozatokat kell hozni…. én magam is megváltam fenséges hajacskám egy részétől, mert akadályozza a látást. Nem sajnálom már, csak ebben a világban vágattam le és itt nem vagyok sztár, nincs is miért úgy viselkednem. A kinti világ az én világom, vissza kell oda jutnom.. ennyi… ehhez meg bossokat kell ölnöm. Ahhoz, hogy újra sztár lehessek, végeznem kell minden bossal, és képtelen vagyok fenntartani a sztár szerepét, miközben komolyan kell harcolnom. Már számomra is egyértelmű, hogy itt, ebben a világban melyikre kellene koncentrálnom. Nagyon tré, de ez van.
A boss terem előtti beszélgetésekhez nem kívántam mit hozzáfűzni. Már nagyjából meg volt beszélve ez az egész. Miri-chan reakciójára pedig nem tudtam mit mondani. Megállt előttem, elpirult és már ment is tovább, mondta a magát. Hát szívesen.. azért a múltkori alkalomért. Bár nem is tudom, hogy miért várok köszönetet a Voice egy tagjától, vezérétől… nem az ő műfajuk. A lányka elmondja az új stratégiánkat, amit ő maga talált ki még azon a megbeszélésen. Én magam nem tudom, még mit fogok tenni, leszámítva persze, hogy nekimegyek a bossnak, mert annak minél hamarabb pusztulnia kell. Dps vagyok, meg tanknak is elmegyek és támogató szerepben szintén megállom a helyem. Egyenlőre nem szándékozom senki életét megmenteni, ha olyan helyzetbe kerül ön-ön hibájából, de majd a helyzet eldönti, mit is teszek akkor. Menüm legörgetem és berakok pár cuccot én is ebbe a közös inventoryba. Senki nem fizeti ezt meg nekem, tisztában vagyok vele, lehet, hogy egyszeri alkalom lesz, egy próbát azonban megér. Adok pár mérget az árnyharcosoknak, hogy gyengítsék az ellenséget rendesen, meg pár mini potiont, mit máskor nem használnék, csak gyakorlásként készítettem őket. Én és társam már készen állunk, cask valakiknek még nagyon beszélhetnéke van és nyomatják a szöveget. Hangosan ásítok egyet.
- Csak menjünk és csapjuk le! – közlöm unottan. Elvileg már mindent tudunk, amit tudnunk kell a taktikáról.


// beadok 6 Mini potit, 3 gyenge lassító méreg, 2 gyenge kábító méreg //

_________________
[7. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[7. boss] Vo36oi6382/6500[7. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Hinari on Vas. Május 19 2013, 19:28


Megmondom őszintén, erősen gondolkoztam azon, hogy végül eljöjjek-e. Az hagyján, hogy ezúttal nem együtt ment a céh, de mint kiderült, kevesebben is voltunk, akik hajlandóak voltak életüket kockáztatni egy újabb szint megnyitásáért, mint az előző bossnál. Persze az is lehet, hogy csupán én kerestem indokokat rosszérzésemre: a teremhez vezető kazamatán való borús séta amúgysem lendített jókedvemen, és a kapu mögött rejtőző szörnyhez se volt túl sok kedvem. Valahogy egyedül éreztem magam, amíg mindenki egymást köszöntötte és bátorította.

Egy szinttel lejjebb már sok arccal találkoztam a mostani csapatból, ám céhtag egyelőre csupán Szophie volt, és láthatóan ő is mással volt elfoglalva. A csoportosulás szélén maradtam, azon elmélkedve, vajon odamenjek-e bárkihez is, persze egy-egy biccentés illetve köszönés kijárt annak, akivel fel sikerült venni a szemkontaktust, és ismertem is. A Katana végig a kezemben volt, igyekeztem némi magabiztosságot meríteni belőle, folyton mondogatva magamban, hogy már most erősebb, mint pár héttel ezelőtt. A vele való kommunikációt és összedolgozást ugyan még gyakorolni kellett, ám a sok edzésnek köszönhetően biztos lábakkal álltam a földön, és egy picinykét sem kellett attól tartanom, hogy netán rosszul is elsülhet a kardforgatás.
Ekkor lépett elő Peter, és kezdett bele az információk átadásába, amihez később mások is csatlakoztak. Mindenki elmondta, amit tudnunk kell, új képességeket és a boss elleni taktikát, valamint kérték, hogy alakítsunk ki csoportokat. Mivel sebzésem sehol nem volt a mondott számhoz képest, értelemszerűen ezúttal sem a bosst fogom ütni, ám speciális képességemnek köszönhetően – aminek az életet növelő részét nem is használtam az előző alkalommal – nem éreztem akadályát bevállalni a tank – az árnyéktank – szerepét.
- Én el tudok vállalni egy segítőt… asszem – emeltem fel a hangom, és csatlakoztam bele a beszélgetés fonalába. Szavaim inkább Mirikának és Peternek szántam, igyekeztem kicsivel több magabiztosságot a hangomba erőltetni, ám a kivitelezés így se lehetett túl meggyőző. Mindenesetre innentől a vezetőn múlik, hogyan dönt. Második képességemet egyelőre nem hangoztattam, ugyanis sejtettem, hogy a boss ellen nem tudnám teljesen kihasználni annak erejét, és ebben a Katana is megerősített. Feszülten figyeltem a bossterem ajtaját, majd miután megegyeztünk a taktikában, csendben követtem a többieket.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[7. boss] Vo36oi14712/10100[7. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Május 19 2013, 20:45

Megint egy boss harc van kialakulóban, amiről megint nem szeretne hiányozni Zhel. Igaz, az előző csatában elég rendesen megcsappant a hp-ja, olyannyira, hogy alig egy-két csípés hiányzott neki, a halálhoz. Ezúttal elővigyázatosabb, és bevásárolt egy burokból, mely megóvja az életét a kritikus helyzetekben. Ez megéri a drága aranyat, akárki akármit is mond. Az megbeszélt helyen, időben megjelenik, nem utoljára, legalábbis ezt gondolja, mert kevesen vannak még, kevesebben, mint az előző harcban, pedig az igen kemény diónak bizonyult. Talán éppen emiatt van ez.. megrémültek a következő szint bossától, hogy az esetleg még erősebb. Zhel is gondolt erre, de mivel van burok, egy próbát simán megér neki és mások is így gondolják. Mikor húga odament hozzá, hogy reklámozza magát, csak biccentett egyet, jelezve, hogy értette a mondandóját. Igen, azt értette, csak a szándékát nem, hogy mi a célja ezzel. Csak jelentett, mint a főnöknek szokás? Dicsekedik, vagy csak dícséretet vár? Mivel nem tudja eldönteni, nem is tesz semmit, részéről letudva ez a kis beszélgetés. Ha akar valamit majd közli, ő szótlan marad. Odafigyel a mondandókra, arra amit Peter Worker a mostani szervező és Mirika az Angelic voice vezére közöl mindenkivel. Nem tartja hülyeségnek, talán beválik, de majd ez is kiderül. Saját képességeivel tisztában van, Tanknak nem jó, se támogatónak, csak támadni tud és ahhoz van meg az ereje, innentől kezdve kár tovább törnie ezen a fejét. A közös inventory-ba nem ad be semmit, egyrészt mert nem nagyon van mit beadnia, másrészről meg nem bízik itt senkiben sem, lehet, fogja valaki a cuccot és lelép… könnyen megeshet. Mikor kitárgyalták magukat a többiek, elindul utánuk a bossterembe.


_________________
[7. boss] 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[7. boss] Vo36oi114/150[7. boss] 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Noxy on Vas. Május 19 2013, 21:37

Életemben először - amióta SAO-ban rekedtem - ért el az az esemény, amin eddig még nem vettem részt, mert nem tudtam eljönni valamiért. Vagy azért, mert nem volt hozzá elég a szintem, vagy mert máshol jártam akkor. Most viszont a céhemmel, az Angelic Voice-al itt voltunk. Itt a hetedik boss kapuja előtt. Eddig négyen voltunk: én, Mirika és még két még csak hallásból és látásból ismert lány, Kusumi Ayani és Sakamoto Rin... ezutóbbi tisztára úgy nézett ki, mint Nariko (és úgy is viselkedett, de vele ellentétben nem hebegett-habogott, és egy fokkal komolyabb is nála - leszámítva a gyerekes viselkedését). A kis hasonmás levágott egy idétlen jelenetet a petjével együtt, de végül lassan-lassan helyre állt a rend a csapatban, egyelőre. Lett volna egy kis megjegyzésem Rinre, de bölcsebb döntés volt inkább ezúttal csendben maradni, és nem kommentálni a gyerekes viselkedéseket, mert nem akartam megkockáztatni ezért Mirika vagy bárki másnak a felháborodását. Én meg nem szeretnék egy ilyen apróság miatt repülni az első bossolásomból.
Így hát végig csak némán figyeltem és hallgattam. Mikor a szervező, Peter Worker ( akivel régebben már egy rövid ideig párbajoztunk) beszámolót tartott, számomra rajta kívül minden más hang és kép megszűnt. Mindent tudni akartam a bossról, amit kellene a túlélés érdekében. Minden szem és fül ugyanúgy figyelt.
- Tehát a Szörny! Két egyszerű információ van róla. Gyors és nem lesz egyedül! Nem tudni, hogy milyen gyors és nem tudni, hogy hányan vannak bent. – Egy kis szünet állt be, majd folytatta. - A taktika egyszerű; csapatokra bomlás lesz. Mindenki kerül majd egy szörnyhöz és mindenki igyekszik majd végezni a rá osztott ellenféllel. Persze lehet lesznek fennakadások, hisz nem csak rajtunk múlik ez, de úgy hiszem mindenki tud majd viszonyulni a helyzetekhez. Előre megyek, de nem lesz egyéb változtatás a sorrendet illetően. Aki gyors, siessen, ki lassú, az siessen jobban. Hamar kell végezni velük, mert félő hogyha elhúzzuk, akkor mi bánjuk meg a végén. Mint kiderült, kik részt vesznek ezekben a küzdelmekben, ők megtudják osztani egymással a felszerelésüket. Tegyen mindenki a belátása szerint, hogy mit oszt meg velünk, s mit nem. Egy - két kristály és potion igen hasznos tud lenni szorult helyzetben.
Mirika, ahogy egy jó vezetőhöz illik, átvette a szót, és elmagyarázta, hogy miként és hogyan kellene csoportosulni. Hálás voltam neki ezért a részletes magyarázásért, mert így már sokkal tisztábban voltam a csapatbeosztási taktikákról.
- Nekem mindegy, melyik csapatba kerülök, csak bízom benne, hogy jól fogjuk csinálni. - mondtam. - És remélem, ti sem fogtok bennem csalódni. Igyekszem minél jobban végezni a rám szabott feladatomat, és nem szégyent hozni a céhemre.
Ezen a bosson áll vagy bukik, hogy bebizonyíthassam itt minden kevés ismerősnek és sok ismeretlennek, hogy bár egyelőre a társaság legkisebb szintűjének számítok, ugyanúgy a helyén van az eszem, a harcban meg kitartó és hidegvérű vagyok. Komoly beosztásom úgysem lesz, és úgyis a csapat mögül kell majd lőnöm a segítőket. A tervem a következő: megvárom, amíg a segítő nekimegy a csoportom tankjának figyelmen kívül hagyva minket sebzőket, akkor oldalról, de biztonságosabb szögből fogom lőni. Ha netán lecsapják a HP-mat legalább a feléig vagy annál kisebbre, akkor megiszom a plusz egy életet adó két körig egészség-növekedést biztosító potionomat, és folytatom a harcomat, amíg még lehet. De szerintem egy jó csapat mellett nem lesz semmi gond. Hacsak valaki nem hibázza el rendesen, és bekövetkezik a wipe. Szerencse, hogy az utolsó pillanatban sikerült vennem egy Pánik Burkot.
Most már készen álltam a küzdelemre. Amint Peter kiadja a parancsot, a csoport után megyek be a kapun keresztül, ahol már várt ránk a boss.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[7. boss] Vo36oi2457/2500[7. boss] 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by RenAi on Vas. Május 19 2013, 23:55

Ritával egyre kevesebbet találkozom… hiányzik. Félek hogy a barátságunk félbe marad… vagy netán megszűnik… egyre inkább csak távolodunk egymástól. Félek és nagyon féltem őt.

Ezek voltak az első gondolataim ahogy kipattantak a szemeim az ágyamban. Unott és aggódó arckifejezések kevertedével felpattantam majd kiszálltam felöltöztem, fogat mostam és megfésülködtem. Majd vissza ültem az ágyam szélére. Nem volt igazán kedvem semmihez, de tudtam hogy ha így folytatom akkor bizony bedepizek és az nem lenne túl jó. Nem vagyok olyan kiváltságos helyzetben hogy megengedhessek magadnak hasonlókat. Nagy sóhaj, majd nagy nyújtózkodás keretében egy széles mosolyt engedtem a világ felé. Igen, ez vagyok én!

Szökdéscselve lebaktattam a lépcsőn egyenest a fogadó étkezdéjébe. Igen ám a napot egy kiadós reggelivel kell kezdeni. Nem kellett sok rendeltem is a kedvenceimből, majd körbe néztem. Mindenhol unott és fáradt arc tekintgetett vissza.
- Mahh… - Bosszankodtam kicsit, vagy nem is tudom a sok negatív arc rám is negatív hatással volt, így gyorsan behabzsoltam a kaját de hirtelen megállt a szám előtt a falat, ugyanis a háttérben meghallottam egy olyan szót ami teljesen ki ment a fejemből. ~ Boss harc…~ Visszhangzott a fejemben még párszor újra és újra. ~ Mahhh? Ma vaaan?! ~ Döbbentem le, már el is felejtettem hogy egy aprócska csapat el is kezdte szervezni az embereket és hát ki is lehetne más mint a céhhünk kistestvére ^^” nagyon büszke voltam arra hogy nekünk olyan is van. Alap az ötlet is nagyszerű bár sokat nem tudtam róla épp csak annyit hogy Peter kilépett hogy megalkothassa. Mindenképp szeretném velük tartani és kiépíteni, továbbfejleszteni a kapcsolatokat. Gyorsan össze kaptam magam, majd szaladtam is a megbeszélt helyre, már jószerint mindenki ott volt aki számított. Ritát kerestem csak árgus szemekkel, mindhiába. Nagyot sóhajtva léptem oda a többiekhez ahol néhány információ kiszivárgott a ránk várakozó vadorzó szörnyről. Remélem most könnyebb dolgunk lesz, bár ha jobban bele gondolunk hajjaj ez egyre csak nehezebb és nehezebb lesz. De ha már most erős taktika és csak a legerősebbek és ügyesebbek vihetik véghez akkor mégis mennyi esélyünk lehet a továbbjutáshoz vagy épp a játék véghezviteléhez?!

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[7. boss] Vo36oi6908/7300[7. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 00:22

Kinyílt a kapu, de csak a lábatok alatt volt homok. Valójában a kifolyás csak egy küzdelem eredménye volt. Három játékos szakad előttetek pixelekre. A pixelfelhő mögül egy alak lép ki. Két méter magas, gladiátor felszerelésben. Előveszi két gladiusát (tőrszerű kardok) és megpörgeti őket. Felétek néz, miközben a lábai mellett egy-egy oldalon bengáli tigrisek tűnnek fel. Lerázza magáról a speciális effektként készített vért, majd megszólal:
- Na ki bántotta az öcsikémet?
A neve fölött megjelenik a III. Bunmei felirat.
[7. boss] Gladiator-glory
Katt ide a fehér bengáli tigrisekhez:
[7. boss] How-to-draw-a-bengal-tiger,-draw-tigers-step-19

Közös tarisznya:

Kis Potion [Peter Worker]
Mini Potion [Sakamoto Rin]
Kis Potion [Anatole Saito]
2 Halvány Gyógyító Kristály [Anatole Saito]
6 Mini Potion [Mirika]
2 Gyenge Anti-boss Kristály [Szophie]
2 Halvány Gyógyító Kristály [Szophie]
Pajzskristály [Szophie]
6 Mini Potion [Ryuninji Ren]
3 Gyenge Lassító Méreg [Ryuninji Ren]
2 Gyenge Kábító Méreg [Ryuninji Ren]

-------------------------------------
Csak az 1. Körben
Peter Worker (Sebzés: 3, Pet sebzés: 24, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
-------------------------------------
Mirika (Sebzés: késenként 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Mirika (Sebzés: késenként 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Kazuma (Sebzés: késenként 11, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Kazuma (Sebzés: késenként 11, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Tatsuki Ranmaru (Sebzés: 23, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Tatsuki Ranmaru (Sebzés: 23, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
-------------------------------------
Csak az 1. Körben
Anatole Saito (Sebzés: 40, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Anatole Saito (Sebzés: 40, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
-------------------------------------
Szophie (Sebzés: 6, Pet sebzés: 27, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Szophie (Sebzés: 6, Pet sebzés: 27, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Zhel T. Everett (Sebzés: 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Zhel T. Everett (Sebzés: 20, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, Pet sebzés: 45, minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához nem kell dobnia)
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, Pet sebzés: 45, minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
-------------------------------------
1. Körből Kimarad
Anatole Saito (Sebzés: 40, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Anatole Saito (Sebzés: 40, minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
-------------------------------------
Kusumi Ayani (Sebzés: 4, Pet sebzés: 19, minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Sakamoto Rin (Sebzés: 9, Pet sebzés: 12, minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Saru Taidana (Sebzés: 7, Pet sebzés: 23, minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Hinari (Sebzés: 14, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
------------------------------------
Kimarad az 1. körből
Peter Worker (Sebzés: 3, Pet sebzés: 24, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség vagy pet képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
------------------------------------
Boss
Judy Noxia (Sebzés: 9, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Thunder (Sebzés: 19, minden 3. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
RenAi (Sebzés: 14, minden 3. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 14, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss

Boss: full élet, full páncél
Fehér Bengáli Tigris #1: full élet
Fehér Bengáli Tigris #2: full élet

Peter Worker: 115 hp, 11 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Mirika: 80 hp, 17 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kazuma: 80 hp, 9 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Tatsuki Ranmaru: 95 hp, 11 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Szophie: 85 hp, 16 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Zhel T. Everett: 60 hp, 17 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Ryuninji Ren: 100 hp, 15 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Anatole Saito: 100 hp, 27 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kusumi Ayani: 100 hp, 13 páncél, kristály/burok: nincs
Sakamoto Rin: 50 hp, 11 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Saru Taidana: 105 hp, 2 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Hinari: 75 hp, 13 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Judy Noxia: 45 hp, 16 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Thunder: 70 hp, 17 páncél, kristály/burok: nincs
RenAi: 130 hp, 33 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Tachibana Makoto: 70 hp, 21 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 00:24

// Magamnak //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 00:24

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[7. boss] 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Május 20 2013, 01:26

Rint örömmel fogadtam, kellemes emlék jutott az eszembe, miként megláttam, hisz ő nevezte el a kezdetekkor Hisamét, ám ahogy most a hajával viaskodott, az némi kételyt eredményezett bennem.
Tizenhat. Nem jelentünk meg többen és ez elég szomorú érzéseket keltett bennem, min nem segített a teremben fogadott cudar látvány sem. Az ostobák nem vártak meg minket és meg is lett az eredménye. Nagyot nyeltem, miként semmivé váltak, majd Mr. Bunmei kérdésére nem mertem senkire sem mutatni. Eme remek érzésből Hisame zökkentett ki, miként felettem elszállva támadta a gladiátort.
Egy szörny, két tigris. Most még.
- Saru! Hinari! – ők jelentkeztek – A két tigris! – döntsék el ők, hogy melyik kié – Mirika, Anat, Ran, Ren, Ayani, miénk Mr. Gladiátor! RenAi, kérlek állj Hinari mögé. A többiek felváltva érkezzenek a tigriseket elé!
Egy körülbelüli két nappal ezelőtt eszembe nem jutott volna, hogy parancsokat osztogassak, erre tessék.
Miközben a hangom hallattam, Hisame már el is érte az öccsét siratót.

Hisame támad. Ha a kocka 1, akkor nincs találat, ha nem egy, akkor 24 sebzés.


A hozzászólást Peter Worker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 20 2013, 01:31-kor.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[7. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[7. boss] Vo36oi2601/2700[7. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 01:26

The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[7. boss] 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 01:33

A találat sikeres, a boss azonban egy árva sebzést sem szenvedett el.

A boss félrelöki a kisállatot, majd miközben ő és a tigrisei Peterre támadnak a következőt kezdi mondani:
- Azt hiszed, hogy ilyen egyszerű lesz?

Peter összesen 22 sebzést szenvedett el.

Boss: full élet, full páncél
Fehér Bengáli Tigris #1: full élet
Fehér Bengáli Tigris #2: full élet

Peter Worker: 104 hp, kristály/burok: 1 pánik
Mirika: 80 hp, 17 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kazuma: 80 hp, 9 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Tatsuki Ranmaru: 95 hp, 11 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Szophie: 85 hp, 16 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Zhel T. Everett: 60 hp, 17 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Ryuninji Ren: 100 hp, 15 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Anatole Saito: 100 hp, 27 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kusumi Ayani: 100 hp, 13 páncél, kristály/burok: nincs
Sakamoto Rin: 50 hp, 11 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Saru Taidana: 105 hp, 2 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Hinari: 75 hp, 13 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Judy Noxia: 45 hp, 16 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Thunder: 70 hp, 17 páncél, kristály/burok: nincs
RenAi: 130 hp, 33 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Tachibana Makoto: 70 hp, 21 páncél, kristály/burok: 1 pánik
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Mirika on Hétf. Május 20 2013, 13:45

Hol van Kota? Ahogy telt az idő, egyre türelmetlenebbül vártam, hogy megjelenjen, de... nem jött. Elbizonytalanodtam, lecsekkoltam az üzenetet, amit küldtem neki emlékeztetőnek az időpontról, de az helyes dátumot mutatott... Kizárt dolog, hogy elfelejtette volna. Elöntött az aggodalom, nem vallott rá, hogy elkéssen egy ilyen fontos eseményről, mint egy bossharc. A feszültségem asszem kiült az arcomra is, bár őszintén szólva annak örültem, hogy nem lesz veszélyben, csak tartottam tőle, hogy valami bajba keverte magát... vagy megharagudott rám. Nem volt itt, hogy megvédjen, bármi is történt, ez nem változtatott a tényen, és ez... dühített is. Legutóbb sem számíthattam rá.
Megpróbáltam elterelni a figyelmem a többiekkel, ami többé-kevésbé sikerült is, ugyanis marha bosszantó módon alig volt mozgás, szerveződés, ráadásul a felbukkanó piros indikátoros köpenyes alak sem volt valami bizalomgerjesztő. Nem mintha az az árnyharcos a sárga indikátorával nem lett volna csapatjátékos, de az még csak sárga... Pfeh... Rossz érzésem támadt, de nem akartam csalódást okozni azzal, hogy visszakozok, különösen úgy, hogy kevesebben voltunk a vártnál. Besorjáztunk... Mintha valami giccses gladiátor filmbe kerültünk volna a teremben, a boss meg megint egy Bunmei volt. A gólem "öcsikéje" ellen én szerveztem a harcot és elég simán nyertünk, azóta csak necces dolgok voltak, és ahogy Hisame támadásba lendült, kiderült hogy ez se lesz egyszerű. Meg se tudta karcolni a bosst, pedig eltalálta! Így hiába a pontos és jó utasítások, sokra nem mentünk vele -.-
- Megpróbálok valamit! - kiáltottam, majd előhúztam egy Gyengítő Mérget. Így, hogy lehet nem tudjuk megsebezni ezt a nyomit, kockázatos volt a képességemet előhúzni, szóval marad a mérgezés. Cseppkövemet belemártottam a lötyibe és támadásba lendültem, de előbb az egyik tigrisre ugrottam rá, és beleszúrtam az Árnyszúrómat. Onnan pattantam tovább a bosshoz, egyszerű mozdulatokra törekedve akartam megvágni a Cseppkővel kétszer, a kombinációt pedig a tigrissel fejeztem volna be terveim szerint.


// Elhasználtam egy Gyenge Gyengítő Mérget (-2 erő találatonként, max háromszor)
1. kocka a Tigris #1-re
2. kocka Bunmeire, találat esetén -2 erő
3. kocka Bunmeire, találat esetén -2 erő, ha 2. és 3. kocka is talál, akkor további -1 erő
4. kocka a Tigris #1-re //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[7. boss] Vo36oi526/600[7. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 20 2013, 13:45

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[7. boss] 4767250438_224285ea8b_s [7. boss] 4766612103_86ee832108_s [7. boss] 4767249862_5877ffd2ef_s [7. boss] 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [7. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.