Hírek az oldallal kapcsolatban

17 / 17 oldal Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Pént. Jan. 26 2018, 12:49


Napi apró: megváltozott a Hentes képessége; kapott egy maximum 5-ös vérzést, hogy a T1-es fegyver T1-es maradjon. Ezen felül több fő módosítás is történt a Staff feladatkörök topicban; majd mindenkinek változtak a feladatai, kérlek innentől ehhez mérten zargassátok az embereket x) Ezzel összefüggésben újabb taggal búvült a staff: Glitch megkapta a moderátori státuszt, fogadjátok szeretettel és az elején még legyetek kíméletesek vele xP

Ami pedig nem változás, hanem emlékeztető: a Páncél kinézet változtató bolt csak felszerelések kinézetmódosítására szolgál, fegyvereket nem lehet itt (sem) megváltoztatni! Ha igénylitek, egy-egy betűt vagy szót bármelyik kovács belegravíroz a fegyveretekbe, ennél többre azonban Aincradban nincsen lehetőség.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 05 2018, 17:58


Történt egy kis bonyodalom a küzdőterek mai jutalmazásával, ennek korrigálása miatt az aktuális exp- és arany pár játékos karakterlapján módosult. Szintet senkinek sem vontam vissza, csupán több exp fog kelleni a következőhöz. A módosításokért az érintettek nézzék meg a jutalmazásos hszt, azok már a helyes értékeket mutatják.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Vas. Feb. 25 2018, 18:36


[Ic történet]

Mint tudjátok, bő egy éve Aincrad több szintje is kobold megszállás alá került, és azóta sem sikerült minden szintet megtisztítani tőlük. A játékosok több kísérletet is tettek rá, hogy a berendezkedő minibossokat kiiktassák; volt, ahol ez gyorsan és könnyedén sikerült, más szintek azonban tovább szenvedtek a kobold uralomtól. A játékosokat megtámadták, a védett övezetek eltűntek; minden várost és falut ezen mobok tartottak kézben.
Ám ahogy ez lenni szokott, a hirtelen népességnövekedést a tél közeledtével hirtelen esés követte: a koboldok elkezdtek elpixeleződni, és nem respawnoltak többé. Az ok egy játékosokat is fertőzni képes járvány volt s talán ti is benne voltatok, de nyakig: egyik nap egy szirénára és egy npc hangjára ébredtek Aincrad lakosai, amely a főtérre invitált mindenkit. Aki akart, az pedig segíthetett: kideríteni a járvány mechanizmusát, védeni a játékosokat és felfedezni a kiindulási pontot. Vajon választottatok csoportot, vagy inkább a téren maradtatok biztonságban? Akárhogy is volt, előbb utóbb minden lecsendesedett: a fertőzött játékosok meggyógyultak, a vad mobok elpixeleződtek és megszűnt a világot fenyegető veszély. A koboldok is túlélték a járványt, számuk azonban minimálisra apadt azon kevés szinten, amit még ők uraltak. Így hát nem meglepő, hogy több küldetés is indult a végső kitakarításukra: lehet segítettetek ti is? Tudjátok; a nyolcadik és a tizennyolcadik szinten. Biztosan vagytok páran, akik emlékeztek rá, hogyan történt, ugye?
Két szint maradt már csak. Figyeljétek hát a küldetésadó táblákat, mert nemsokára hivatalosan is véget ér Aincrad egyik leghosszabban tartó krízise! Vagy a járvánnyal együtt már véget is ért? A választ talán csak Kayaba tudhatja...

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Keita on Hétf. Május 07 2018, 18:04

Magyar SAO Játék / SAORPG 0.3 verzióÖrömmel jelentem be, elkészült az új verziója a játéknak. Jelenleg Aincrad első négy szintjén lehet kalandozni, a 4. boss, Zerios legyőzéséig tart a játék, az 5. szintből Nyster városa van meglátogatható állapotban. A városba lépve a teleport természetesen aktiválódik, hogy a következő frissítéssel tudjátok onnan folytatni a játékot Smile
Ahogyan most is, a következő frissítésekben is várhatóak a korábbi szintekre plusz küldetések, szóval a visszalátogatás ajánlott Smile


Amit találhattok a játékban:
- Sok a fórumon ismert karakter (van aki küldetést ad, van aki csak boltos, van aki csak felbukkan)
- Aincrad első négy szintje (1. szint: Kezdetek Városa, Horunka Falu, Tolbana Város; 2. szint: Urbus, Marome Falu, Taran Város; 3. szint: Mirage Város, Gotha; 4. szint: Lobria, Atlantisz)
- Karácsonyi és húsvéti eventek külön településsel (Karácsony Város, Nyúl York)
- 140 kisebb-nagyobb küldetés (vannak veszélytelen és vannak harcolós küldik egyaránt, ahogy komolyak és poénosak is)
- Immáron 7 játszható kaszt, hogy az idomár is elkészült, bár a petek közt még csak megjelenésben van különbség (következő verzióban változni fog)
- Az első négy boss kazamatája (Illfang, Óriáscsiga, IV. Bunmei, Zerios)
- 7 működő kazamata resetelési lehetőséggel (Kezdetek Mezeje, Kezdetek Erdeje, Kígyó Templom, Jégtemplom, Kerek Erdő, Tűztemplom, Kincses Sziget)
- Eldugottabb, elsőre nem nyilvánvaló kazamaták (Titkok Kamrája, Kristály Palota)
- 110-féle mob (minibossokkal és bossokkal együtt)
- Helyenként okosabb mobok (van hogy elkezdik egymást buffokkal megáldani, vagy debuffolni a játékost)
- képességek rendszere újragondolva, újratervezve (van olyan kaszt amihez több van, van amihez kevesebb)
- státuszeffektek (Mérgezés, Vérzés, Fertőzés, Kábítás, Fagyasztás, Vakság, egyrészük lejár, egyrészük leszedéséhez Tisztító Potion/Kristály kell)
- Sok felszerelés (T1-es gyakori és ritka tárgyak, Speciális szettek (Jeges és Tüzes szett)
- Sok felszerelés megváltozott (Passzív bónuszt is ad a statok mellett (ellenállás bizonyos mobokkal szemben, vagy bónusz sebzés bizonyos mobok ellen), vagy aktiválható képességet)
- Sok egyszerhasználatos item (Potik, Mérgek, Kristályok, van ami működésében/hatásában eltér a fórumos változattól)
- Tárgyak fejleszthetősége újradolgozva (gyakori itemekhez gyakori ércekből, ritka itemekhez ritka ércekből lehet fejlesztést csináltatni, speciális fejlesztések amik más, erősebb bónuszt adhatnak)
- Bányászás (csákányozni kell az érceket falak mentén, barlangokban)
- Kovácsolás (városokban vannak kovácsok, akik a kibányászott ércekből némi aranyért felszerelést készítenek)
- Potifőzés és Kristályírás (városokban vannak potifőzők/kristályírók, akik az összegyűjtögetett gazokból itemeket készítenek)
- Horgászat (pecabottal tavak, folyók mentén lehet fejleszteni, van küldetés is amihez kell)
- Főzőcskézés (fogadókban, éttermekben a szakács meg tudja sütni a húst/halat, vagy más ételt elkészíttethettek vele)
- Felszerelések fejlesztése (ércekből készíthető statnövelő item, amit fegyverbe-páncélba elhasználva erősíti azt)
- Logikázósabb részek, fejtörők (olyan dolgok amihez kicsit agyalni kell)
- Zongora, amin játszani is lehet (kottákból mondjuk még kevés van, és azokat is egy kapcsolódó küldetés után lehet beszerezni)
- Súlyemelés és Akrobatika jártasságok (előbbivel nehéz kőgolyókat lehet odébbtolni, utóbbival nagyot ugrani lehet, mindkét jártassághoz van miniquest)
- Lopakodás és Észlelés jártasságok (előbbivel kevesebb szörnybe futsz bele, utóbbival a kezdeményezést lehet nagyobb eséllyel megnyerni)
- A harcok helyenként nehezedtek, főleg ha nem a helyzethez illő felszerelésben van a karakter (Jégkarddal pl. nehézkes a jeges mobokat aprítani, koboldok ellen hatékonyabb a Kobold Király fegyverei, ugyanez páncélokra is)
- Elérhető felszerelések is szinteződnek (teljesített küldetések számától és/vagy legyőzött bossoktól függ az árukészlet, vannak speciális kereskedők, akiknél olcsóbb és/vagy jobb cuccokat találhattok)
- Mentés patchelő NPC (Kezdetek Városa főtéren, az eventes NPC-k alatt található)
 Ő fogja frissíteni a mentéseket a régebbi verziókról, hogy ne kelljen újrakezdeni a játékot (átállítja a szükséges dolgokat, szükség esetén itemet cserél vagy kompenzációs pénzt oszt)
- Autosave funkció kezdetleges megvalósítása (játékbeli idő szerint 9:00-kor és 21:00-kor feldobja a kérdést, hogy szeretnél-e menteni, illetve ugyanezt kazamatákban több helyen (jellemzően a minibossok előtt, a kapcsolók vagy a következő szintre vezető ajtó környékén))
- Kayaba Kaszinó (Black Jack, Kockázás és Félkarú Rabló van jelenleg)
- Tolbana Városba bekerült egy ládanyitogatós minigame
- Túlélő Csarnok (első négy boss lakhelye a legyőzésük után)
- 56 féle kinézet közül lehet választani kezdéskor, később is megváltoztatható
- Lehetőség a kasztváltásra (bár elég drága, régi mentéssel játszók viszont kapnak egy kasztváltásra való aranyat az idomár kaszt bevezetése miatt)
- Eldugott easter-eggek itt-ott (jó eséllyel belebotlik a jónép)
- Nyster és a 2. szinti elf tábor (oda mondjuk kicsit trükkös a bejutás) egyelőre még csak bemutatónak, következő frissítéssel kerülnek be oda küldik
- Poénok minden mennyiségben (avagy a kihagyhatatlan Ozi-faktoros sújtások :3 )


Ha bármi észrevételetek van, ötletek, javaslatok, amivel jobbá tehetném a játékot, vagy ha bármi bugot találtok, vagy csak elakadtok valahol, szóljatok bátran ^^
(bár próbáltam kivadászni a bugokat, de mindig akadnak olyan esetek, ami felett átsiklik az ember No )
Ami a játékidőt illeti, majdnem 20órába telt amíg kipörgettem elejétől a végéig, szóval nem egy fél órás nekifutás lesz Smile


Letölteni továbbra is Ozirisz weboldaláról tudjátok belogolás után (bár az ottani link dropboxra mutat, nem szeretném ha a googlebot beleakadna amíg készülget Rolling Eyes )


És a legfontosabb: Jó játékot és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek :3
UPDATE: felkerült egy javító patch, amiben főleg idomáros dolgokat javítottam. A hiba felfedezéséért hatalmas nagy köszönet Chancerynek :3
A patch "data" mappáját a játék "www/data" mappájára kell rámásolni.
Illetve a közeljövőben még előfordulhatnak kisebb-nagyobb javítások, igyekszem szólni mindenkinek, de ha tehetitek nézzetek az oldalra kockulászat előtt, hogy van-e javítás (dátum és sorszám alapján jelzem)Küldetések listája:

település szerint csoportosítva, csak a küldetések címe, hogy ne kelljen annyit keresgélni

Kezdetek Városa (28 küldetés)


 1. Bevezető Küldetés #1
 2. Bevezető Küldetés #2
 3. Patkányírtás
 4. Ayani Lova
 5. Macskafogó
 6. Elveszett Nyaklánc
 7. Elveszett Maci
 8. Elásott Kulcs
 9. Sütirecept
 10. Hisztis Feleség
 11. Buksi Kiszökött
 12. Bűnüldözés
 13. Hollócska
 14. Ritka Virágok
 15. Ritka Páncélok
 16. Ritka Ércek
 17. Elkóborolt Róka
 18. Peter Könyve
 19. Barátságturmix
 20. Húsfarmolás
 21. Bableves
 22. Súlyemelés Küldetés
 23. Akrobatika Küldetés
 24. Macskakaja
 25. Mumus
 26. Elveszett Gyűrű
 27. Normi Nyomában
 28. Kanami GitárjaHorunka Falu (10 küldetés)


 1. Elveszett Maci #2
 2. Elromlott Lámpa
 3. Földmunka
 4. Méregfogak
 5. Lecsó
 6. Ellenszer
 7. Aranyhal
 8. Visszaváltoztatás
 9. Konyhai Baleset
 10. K1 BuzogányaTolbana Város (11 küldetés)


 1. Farkasvadászat
 2. Favágó Baltája
 3. Barlangi Méreg
 4. Ellopott Italkészlet
 5. Ellopott Fű
 6. Joey Pajzsa
 7. Elveszett Serpenyő
 8. Süteményválság
 9. Halfarmolás
 10. Whiskas Rabló
 11. Desperado1. Boss Kazamata (3 küldetés)


 1. Tűzsárkány Próbája
 2. Árnysárkány Próbája
 3. Fagysárkány PróbájaUrbus (12 küldetés)


 1. Irány a Bánya
 2. Bányarém
 3. Gólemépítés
 4. Skorpióvadászat
 5. Lerobbant Szekér
 6. Beni Kártyája
 7. Elromlott Gépezet
 8. Bacchus Korsója
 9. Elveszett Csákány
 10. Hét Törpe
 11. Trágyagólemek
 12. Riko CuccaiMarome Falu (7 küldetés)


 1. Virágok
 2. Vérfarkas Vadászat
 3. Kirabolt Kereskedők
 4. Gyógynövények
 5. Pókláb Gyűjtögetés
 6. Üvegvisszaváltás
 7. Yuuki TeheneTaran Város (8 küldetés)


 1. Bronzércek
 2. Üveggolyók
 3. Kiszáradva
 4. Kis Éji Zene
 5. Kis Éji Zene #2
 6. Barna Sör
 7. Élelemhiány
 8. Titkok KamrájaElfeledett Oázis (4 küldetés)


 1. Kapuépítés
 2. Erőforrás
 3. Zsi és Ráf
 4. Fahéjas CicakekszKarácsony Város (12 küldetés)


 1. Sapkaosztás
 2. Disznóvágás
 3. Elefántormány
 4. Szaloncukrok
 5. Macskakeresés
 6. Jégvirág
 7. Ellopott Biblia
 8. Jégbörtön
 9. Fagysárkány Vadászat
 10. Peches Télapó
 11. Ajándékosztás
 12. MákdarálóNyúl York (8 küldetés)


 1. Aranyrépa
 2. Zöldséginvázió
 3. Farkasfalka
 4. Aranygömbök
 5. Tojáskergetés
 6. Nyuszifül
 7. Vérnyúl Vadászat
 8. RépatortaMirage Város (10 küldetés)


 1. Csónaképítés
 2. Csónakázás
 3. Vasmacska
 4. Bolondok Aranya
 5. Tolvajok Nyomában
 6. Tollpárna
 7. Gombászás
 8. Danee Kardja
 9. Lávatulipán
 10. Elásott KincsGotha (9 küldetés)


 1. Élőholt Invázió
 2. Démonvadászat
 3. Gotha Fénye
 4. Disznóság
 5. Raktáros Bajban
 6. Határvédelem
 7. Újjáépítés
 8. Kovácskalapács
 9. GyógyitalokLobria (15 küldetés)


 1. Joey Bakancsa
 2. Hajóépítés
 3. Búvárcsónak
 4. Obszidián Bányászat
 5. Spenót
 6. Rumoshordók
 7. Sodródó Rakomány
 8. Kalózok
 9. Idomítás Művészete
 10. Tengeri Szörnyek
 11. Elf Mentőakció
 12. Ellopott Rajztömb
 13. Petinfluenza
 14. Lobria Kincstára
 15. Tolvajok KözöttAtlantisz (2 küldetés)


 1. Igazgyöngyök
 2. Cápafogak4. Boss Kazamata (1 küldetés)


 1. Lézer KristályKarakterek listája:

akik már valamilyen formában bekerültek a játékba (akik még nincsenek benn, fokozatosan bekerülnek :3 )

Ozirisz, Hinari, Szophie, Yurihime, Jasude, Yuichi, Chancery, Ayani, Anat, Alex, Peter, RenAi, Rita, Shukaku, Joey, Jun, Ranmaru, Taidana, Ryuu, Raven, Askr, Judy, Yuuki, Nio, Rey, Jeanie, Lewis, Silver, Esutel, Mirika, Kurokoto, Bacchus, Tachi, Kiwi, Danee, Lizzy, Atoru, Kokoro, Saya, Cearso, Enheriel, Rikomono, Nanise, Chakna, Jay, Silence, Seishin, Nia, Eiki, K1, Kanami
Keita
Keita

Hozzászólások száma : 165
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 31

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi10/10Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (10/10)
Céh: Az Éj Fekete Macskái

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Pént. Aug. 31 2018, 19:58


Örömmel közlöm, hogy az ARÉNA átalakítása befejeződött és szeptember elsejével újra megnyitja kapuit a mérkőzni kívánó játékosok előtt! \o/

Kérnék mindenkit, hogy a Kihívóba történő írás előtt olvassátok végig az új szabályzatot, illetve ha valaki olyat szeretnétek kihívni (most vagy később), aki még nem arénázott/nem tud róla, úgy pm-ben is szóljatok neki a kihívásról, nehogy amiatt fusson ki az időből, mert nem figyeli a topicot. Köszönöm.

Emellett köszönet Kleinnek, hogy rendkívüli matekos érzékkel összedobta a szabályzatot és a pontrendszert, ami remélhetőleg kellően kompenzálja a szintkülönbségek okozta kellemetlenségeket ^^

További jó játékot és soksok izgalmas küzdelmet kívánok!

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Szomb. Szept. 15 2018, 19:00


Több kisebb-nagyobb újítás és frissítés is bekerült az oldalra, illetve új határidőket is szeretnék itt közzétenni.

Megalakult a Bubble Smithery készítőcéh, akik a boltjukban felvásárolják az esetleges gazdátlan recepteket, amik az inaktív userek miatt most parlagon hevernek. Ezzel kapcsolatosan kérnék mindenkit, hogyha tud ilyen jk-ról és ic egy céhben van vele vagy ha szólós, akkor a multija, hogy szeptember 30-ig tegye be az inaktív/halott usereknél lévő recepteket. Ezen időpont után - követve a szabályzatot - az ilyen receptek elégnek és többet nem használhatók.

Szintén szeptember 30-ig minden céh frissítse az adatlapját, külön jelölve az inaktív/njk tagokat az aktívaktól. Amelyik céh nem rendelkezik 3 aktív taggal, nem fog kapni hó eleji osztást; 3 bármilyen tag nélkül pedig feloszlatásra kerül. A kimaradt osztások (május-szeptember) a kevés tagra való tekintettel nem lesznek pótolva.

Ezeken felül frissült a Staff feladatkörök topicja, így kérlek innentől az ottani listában szereplő stafftagot keressétek a listán szereplő témákkal kapcsolatos problémáitokkal, kéréseitekkel és kérdéseitekkel.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Szomb. Szept. 29 2018, 14:13


Emlékeztető: holnap van a határideje a gazdátlan receptek beadásának és a céhadatlapok frissítésének. Ne fussatok ki az időből!

Ami gazdátlan receptek parlagon hevernek:
T1 kristály (Shukaku) --> Vigo
T1 felszerelés (Chariton) --> Vigo
T2 kristály (Desdemona) --> Unity
T2 fegyver (Miu) --> multi hiányában törlődik
T3 kristály (Jun) --> Vigo

Céhek állása:
Voice - 1 aktív, 2 njk
Vigo - 5 aktív
Unity - 4+1 aktív, 2 njk, 1 inaktív, (1 halott) - adatlap frissítésre szorul
JL - 3 aktív, 3 inaktív, 2 njk

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Cardinal on Pént. Okt. 12 2018, 11:03

Az Izzó barlang című küldetés sikeres teljesítésének hála megváltozott a 24. szint leírása, illetve emellett pótolva lett az ottani városka, Panareze eddig hiányzó leírása is.

Továbbá új város nyílt a 25. szinten (Giltstein), valamint elkészült végre a 28. szint leírása is, ott egy kazamatát és egy általános topikot találtok játéktérként.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3170
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Pént. Okt. 12 2018, 12:34


A 30-as szint megnyitásával együtt bekerült a Szóló Játékosok Menedéke (30-39) topic: 3300 exp felett - tehát lv30 és afölött - már lehet ide is dobálni azoknak, akik nincsenek céhben.

Ezzel együtt a (10-19)-es menedéknél változtak az aranyjutalmas dobások, ugyanis nem mindnél volt hozzáigazítva a tierszinthez a kapott arany összege.

Végül pedig - de nem utolsó sorban - az oldal végre rendelkezik saját, folyamatosan frissülő Kronológiával, ami remélhetőleg könnyebbé teszi az Aincrad történetében való eligazodást és jobb átláthatóságot biztosít a fontosabb eseményekről.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Kedd Okt. 23 2018, 17:25


Megújult a Szafari! A Jelvény Beváltóból kikerült a potionok és kristályok összemosására vonatkozó rész; valamint új területi teljesítmények kerültek be, néhány teljesítmény kikerült vagy leírásában apróbb változás történt - ami viszont az összesre igaz, hogy nőttek az értük kapható exp-és aranyjutalmak, igazodva az oldalhoz és a szintekhez. A régi teljesítésekért természetesen már nem lehet ezeket a megnövelt jutalmakat megkapni, illetve újra sem lehet teljesíteni olyan feladatot, amit régebben már megcsináltál.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Szomb. Dec. 01 2018, 16:06


A fórum új mesélőt kapott The Gleam Eyes személyében, aki elsősorban szörnyharcokat fog levezetni, azon belül is főleg minibossokat; illetve átveszi tőlem a TCS vezetését és segít Glitchnek a kazamatákban.
Forduljatok hozzá bizalommal!

Ezen felül bekerült a játékba a sao 2028-as, első Adventi Kalendáriuma! Olvassátok el a topicot és ha kedvetek van ablakokat nyitogatni, dobjatok oda minden nap! ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Hétf. Dec. 10 2018, 20:24


Elkészültek az Adventi Kalendárium zsetonbeváltásának részletei, amit azért teszek most közzé előre, hogy mindenki tudjon számolni a dobálásokkal és a hszekkel, amit huszonnegyedikéig van időtök megejteni:

katt:
A karácsonyi zsetonjaitok a következő jutalmakra válthatók be, egybe vagy külön:

1 zseton: 3 exp VAGY 15 arany VAGY 2 exp a legendás fegyveredre
5 zseton: 3 általad választott gyakori nyersanyag VAGY 1 kristálykő
10 zseton: egy általad választott gyakori kristály/potion/méreg
20 zseton: egy általad választott gyakori fegyver/felszerelés
25 zseton: egy általad választott ritka nyersanyag VAGY egy általad választott ritka kristály/potion/méreg
50 zseton: egy általad választott ritka fegyver/felszerelés
70 zseton: 250 exp VAGY 1500 arany VAGY 180 exp a legendás fegyveredre
---
70 zseton: egy általad választott epikus fegyver/felszerelés
Az item képességét pályázni kell, a statok pontértékét mi adjuk meg, de azon belül szabadon elosztható (1 élet=2 pont). Az item megtalálásához egy miniküldetést kell végigvinni.

Az utolsó tétel (az epikus item) azért van külön, mert az összes többivel ellentétben erre nem igényelhető majd discount engedmény. Az pedig, hogy mi is ez a discount és hogyan lehet szerezni? Nos, ez legyen egyelőre a mi titkunk, de annyit elárulok, hogy Arabel topicbeli felhívásának van köze hozzá! Wink
További jó ablaknyitogatást és reagolást! ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Csüt. Dec. 13 2018, 19:26


Mostantól a plusz karácsonyi zsetonokat nem kettő, hanem másfél játéktéri hozzászólással lehet szerezni. A módosítás visszamenőlegesen is érvényes. (Tehát nem minden 4, hanem minden 3 hszért kaptok +2 zsetont.)
Ezen felül bekerültek az oldalra a T4 receptnélküli felszerelések!
(A T3 receptnélküli fegyverek később várhatók.)

Sisak:
Ördög Maszk (+3 fegyverkezelés +3 kitartás +3 gyorsaság +3 spec +30 páncél)
Törött Glória (+9 fegyverkezelés +7 kitartás +10 páncél)
Vaskorona (+9 erő +9 kitartás +10 páncél)
Kutyafüles fejpánt (+15 irányítás +15 páncél)
Bojtos sapka (+11 gyorsaság +20 páncél)

Köpeny:
Kifordított Köpeny (+6 irányítás +6 fegyverkezelés +6 spec +5 páncél)
Átfordított Köpeny (+6 erő +6 fegyverkezelés +6 spec +5 páncél)
Napsugár Köpeny (+2 gyorsaság +20 spec)
Tűlevél Köpeny (+20 erő +10 páncél)
Acéllemezes Köpeny (+3 erő +6 spec +25 páncél)

Vért:
Pikkelymintás Vért (+5 erő +3 gyorsaság +25 páncél)
Levetett hüllőbőr (+4 kitartás +4 spec +30 páncél)
Terepszínű Páncél (+7 gyorsaság +35 páncél)
Mancslenyomatú Ruha (+5 irányítás +40 páncél)
Erős vaspáncél (+55 páncél)
Többrégetű Zafírvért (+6 spec +50 páncél, a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
"Megittam egy Páncélbőr Potiont és páncélomra plusz egy réteg képződött" - egy Shrek nevű szólós

Cipő:
Sólyomtoll-cipő (+15 irányítás +7 gyorsaság)
Légbeli (+10 kitartás +10 spec)
Terepmintás Bakancs (+14 fegyverkezelés +5 erő)
Virágmintás Bakancs (+14 gyorsaság +5 irányítás)
Drótcipő (+23 kitartás)
A Vándor Lábbelije (+4 élet +19 gyorsaság, a játékos egyszer egy harcban beáldozhatja a tizedes helyiértéken lévő SP pontjait 0.1 SP*5 életpontért cserébe)
"Lassan járj, tovább élsz."

Gyűrű:
Fagyasztott Gyűrű (+25 spec -5 gyorsaság)
Hegymászó Gyűrű (+10 fegyverkezelés +10 kitartás +2 gyorsaság)
Szögletes Gyűrű (+1 fegyverkezelés +11 gyorsaság +11 spec)

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Kedd Dec. 25 2018, 14:55


Véget ért a SAO Advent 2028 - az eredmények ITT, a jutalomkikérés szabályai és információi pedig eggyel lejjebb érhetők el. A korábban bekerülő receptnélküli itemek - habár még nincsenek benne az összesítőben - ugyanúgy kikérhetők.

További Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek! ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Kedd Jan. 15 2019, 23:58


Bejelentés

2028. december huszonnegyedike, pontban dél. A főtér és a Black Iron palota hatalmas harangjai megkondulnak, de most máshogy, mint ahogy megszokhattátok... és néhányan talán emlékeztek is rá, mikor volt utoljára ilyen égzengés. Akárhol is vagytok, akármit is csináltok éppen, hirtelen halványkék aura vesz körbe titeket és egy pillanat alatt a főtéren találjátok magatokat: kényszerített teleport. Ha körülnéztek, talán rájöhettek, hogy valamennyivel kevesebben vagytok mostmár, viszont ami a jó hír, hogy azok mellé kerültetek, akikkel az óra elütésekor egy légtérben/épületben voltatok. Meg tudjátok tehát beszélni, tudtok tippelgetni, mi történik - egészen addig, ameddig meg nem jelenik felettetek a már jól ismert figura, hatalmas, vörös köpenyben.
Minden elcsendesedik. Az admin a főtéren álló karácsonyfa csúcsdíszét nézegeti, majd széttárja kezeit és felétek fordul:
- Kedves megmaradt játékosok! - szól fennhangon, úgy, hogy mindenki tisztán hallja - Mint azt tapasztalhatjátok, tegnap óta drasztikusan csökkent az aktív játékosok létszáma. Mielőtt még azonban bármilyen pletyka szárnyra kelne, szeretnék tisztázni pár dolgot jó előre. Mint azt sejthetitek, a tömeges kilogolást egy rendszerhiba okozta, aminek nyomán külső forrásoknak sikerült öt szervert lecsapni a játékról - amint ezt kimondja, félkörben körülötte megjelennek cikkek és videók, amelyek erről szólnak, és bár Kayaba semmit sem mond a kijutottak állapotáról, de a pár másodpercre felugró szalagcímekből következtetni lehet rá, hogy a legnagyobb részük túlélte az esetet - A hibát azonban orvosoltuk, a játék kódját átírtuk - szögezi le nyersen az admin - Így tehát senki, ismétlem SENKI ne számítson hasonló esetekre, sem arra, hogy a külvilág képes lehet innen kijuttatni mindenkit! A kijutás továbbra is a századik boss legyőzésével válik elérhetővé. A tegnap történtek fényében viszont arra jutottam, hogy a jelenlegi, csökkentett létszám miatt segítek nektek, hogy hamarabb elérhessétek a frontot és küzdhessetek ti is a bossaim ellen: a játékba a mai nappal új funkció került, amiről a kiképzőnél tudtok informálódni.
- További Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, és sose hagyjon el titeket a remény! - mondja még, majd eltűnik.Ooc információk ezzel kapcsolatban:

Most, kivételes esetként lehetőségetek nyílik úgy kijuttatni karaktereket a játékból, hogy azok ne haljanak meg. Ezt csak olyan karakterekkel tehetitek meg, amelyek a sajátjaitok/céhtagjaitok/karaktereitek jó ismerőse ÉS régóta inaktívak már, vagy az eseményektől függetlenül régebbóta leadni készültetek őket. Saját karakterből egy usernek max egyet lehet így leadnia. Más user karakterét értelemszerűen csak abban az esetben lehet, ha az adott user már nem tervez a karakterével vagy régóta elhagyta az oldalt. Az így kijuttatott játékosok NEM térhetnek vissza a játékba a következő minimum három évben, és azután is csak admini engedéllyel. A leadáshoz/leadatáshoz minden esetben nekem írjatok pm-et.
A kijuttatott karakterek a barátlistán/céhlistán fekete helyett szürkével vannak jelezve.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Szer. Jan. 16 2019, 00:08


2028 karácsonyi patch-csomag ^^

EZT a hszt kérném szépen, hogy MINDENKI olvassa el és a karakterével is legyen tudatában az elhangzottaknak, ugyanis a kényszerített teleport miatt az összes játékos - csakúgy, mint azon a bizonyos első napon - ezen az admini bejelentésen jelen van.
A Bejelentés ooc részének eldöntésére és a pm megírására 2019.01.31-ig van időtök.

Ehhez kapcsolódóan: az oldalra bekerült a fenti linkben említett rendszer, a Mentorrendszer. Az itemeket a kiképzőnél lehet igényelni hozzászólás írásával, amiben meg kell jelölni a mentor és a mentorált személyét is. Az Akaitok aktuális szintje a karakterlapon lesz jelezve. Ezen felül olcsóbbak lettek az exp-tabletták, ezeket szintén a kiképzőnél lehet megvásárolni.

Az admini patchen felül a játékosok sem maradtak tétlenek: kihirdetésre került a Kisebbek Segítése program, amely a bossolók és a boss szintjét el nem érők közötti kooperációt igyekszik köztudatba helyezni egy oda-vissza működő rendszer keretén belül. Részleteket erről ITT olvashattok és csatlakozni is abban a topicban lehet majd.

Ezeken felül a Kezdetek Városában megnyílt Anincrad első, rendszerszinten üzemeltetett Bankja is, ahol a játékosok aranyat fektethetnek be vagy éppen vehetnek fel hitelt.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 25 2019, 20:47


Első Aincradi Dupla-event!

Márciustól kezdetét veszi a sao első duplaeventje, amelynek keretén belül minden márciustól kezdődő játék, ami az event végéig be is fejeződik, dupla expet ér! És hogy ne csak a jutalmat duplázzuk, egy hónap helyett két hónapon át tart majd a játék, így nem kell kapkodni, bőven lesz idő mindenre! Wink
Keressetek játszópajtásokat chaten vagy a megfelelő topicban és indulhatnak a kazamaták, küzdőterek, arénák és minden más! Ne feledjétek: a bónusz expeket csak akkor kapjátok meg, ha a játék március 1-je után kezdődik ÉS április 30-a éjfél előtt véget is ér!

Amennyiben a Ditto által pár perce indított küldiben van igény rá és esély az áprilisi befejezésre, úgy azzal és csak azzal a játékkal kivételt teszek - ne ezen a pár pillanaton múljon a dolog Smile

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Pént. Márc. 29 2019, 12:53


Egyelőre ideiglenesen, június végéig átadom Cardinalnak a főadminságot és az ezzel járó feladatköröket, beleértve mindazt, amit eddig Strea adminisztrált és frissített le. Forduljatok hozzá nagyobb bizalommal.

Az államvizsgám után eldöntöm, érdemes-e megtartanom a karaktert.
Strea logs out.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 Vo36oi0/0Hírek az oldallal kapcsolatban - Page 17 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

17 / 17 oldal Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.