Miyako vs Chancery

Go down

default Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Május 04 2013, 16:54

Második alkalom, hogy a Kezdetek Városába lépek. A tegnapi nap igen mozgalmas volt, rengeteget gyakoroltam vaddisznókon meg még egy majomszerű izén is, és profinak nem merem mondani magam, de azt kijelenthetem, hogy a harcok alapjait már tudom. Mobok ellen, legalábbis.
Norm hasonló véleményen lehet, de úgyse látok bele a fejébe, már ha egy adathalmaznak vannak gondolatai. A bőrszütyőjét, amiben utazni szokott, annál a fánál hagytam, ahol "lakunk", így a fejem tetején ücsörög és két lábával a macskafülekbe kapaszkodik, hogy ne essen le.
Majd' kicsattanok a jókedvtől. Végre kimozdultam, az EXP csíkom kicsit följebb kúszott tegnap óta, és úgy érzem, az egész világ ellen ki tudnék állni. Ha Yuichi is itt lenne mellettem, együtt bármit képesek lennénk legyőzni. Najó, a hetedik szint bossát valószínűleg nem, de arra nem is lesz igazán alkalmunk. Vajon mikor fogjuk utolérni a frontharcosokat és besegíteni nekik?
Megállok egy pillanatra, amit Norm kíváncsi csippantással fogad, és az égre nézek. Ugyanolyan verőfényes napsütés van, pedig tudom, hogy ez nem az ég, a meleg pedig, amit érzek, nem igazi. Vajon mikor lesz az? Van rá esély, hogy Kayaba meggondolja magát és nem kell eljutnunk a legfelső szintre, hanem már előbb kienged?
Továbbindulok, Norm pedig, érezvén, hogy visszaállt a rend és haladunk, tovább csipog, mintha dalolna. Kicsit elmosolyodom és hallgatom éles hangját, amiről sosem hittem volna, hogy egy póktól fogok egyszer ézékelni. Vajon ha majd hazajutok, ugyanúgy meg fogom ölni a szobámba tévedő, valóságos társait? Valószínű. Utálom a pókokat, és Norm sem a szívem csücske, de a maga módján aranyos és már most tudom: keservesen sírnék, ha elveszíteném. Kyuushiro elmagyarázta, hogy most még semmilyen módja nem ismert annak, hogy egy idomár elpusztult petjét visszahozhatnánk, tehát vigyáznom kell rá.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Miyako on Szomb. Május 04 2013, 17:28

Ritka alkalmak egyike, hogy nem a céhtársaival lóg, hanem valahol messze tőlük csatangol. Most viszont el jött ez a ritka alkalom, az indokát pedig talán még ő sem tudja. A Kezdők Városában csatangol cél-tudatlanul, és várja a sült galambot. Szeretne ma valami izgalmasat csinálni, valami olyat amit eddig még nem nagyon volt alkalma. Mivel az élete viszonylag beállt egyenesre, és nincsenek idegesítő ingadozásai, így már sokkal magabiztosabban mer mozogni az utcákon, és a kalandvágya is valamennyivel megnőtt. Természetesen a kezdő felszerelése van rajta, és a kezdő íja is a hátán díszeleg. Még nem volt alkalma sokat használni, hiszen csak bábukon és faágakon gyakorolt. Mozgó célponttal még például soha nem is volt dolga, de talán éppen el jött az ideje, hogy ez is megtörténjen, mert inkább most kellene bénáznia, mint egy éles harcban Kaguráékkal. A kezdő mobok csak nem lehetnek olyan erősek, még számára sem. Talán meg kellene próbálkoznia az egyik vaddisznóval a ami a város kapuja előtt szokott szaladgálni. Egyből célba is vette a város kapuját, majd a kijárat előtt egy lépéssel megtorpant.
- Még soha nem hagytam el a város határát egyedül.. - jegyezte meg magának, de végül kilépett a számára ismeretlen területre, és a fegyverét is szorosan a kezébe vette, hogy szükség esetén használhassa. Amint az egyik vaddisznó közelébe ért, az rögvest megindult felé, így nem kellett sokat várnia az íj használatára. Az első nyílvessző sikeresen elkerülte az állatot, úgy kb 10 méterre.~ A dühös vad egyre közelebb ért hozzá, és így a lány adrenalin szintje is viszonylag megemelkedett. A következő lövés előtt kifújta az összes levegőjét a tüdejéből, majd megállította a folyamatos légzési reflexét, és csak ekkor lőtte ki a nyilat a mobra. Az eredmény... Telitalálat! A disznó sikeresen elpusztult a lövés hatására, és Miyako meg is kapta az érte járó arany, és exp mennyiséget. Ez a sikerélmény igencsak feldobta a lelkesedését a maximumra, és most kifejezetten úgy érezte magát, mint a világ egyik legjobb mesterlövésze. Nem is mobokkal kellene foglalkoznia, hanem már a vele egyszintű játékosokkal kellene megküzdenie a küzdőtéren. Igen, mindenképpen!
- Az első ember, akit meglátok, az lesz az ellenfelem az első párbajomban! Ez egy ígéret, önmagamnak. *w* - csukta be hirtelen a szemét, majd fordult egyet-kettőt, és kinyitotta a szemét. Az első ember akit meglátott egy lány volt akinek... macskafülei voltak. Ez persze még a kisebb dolog, hiszen a vállán egy... pók csücsült. Nagy az esély rá, hogy egy állatidomárral van dolga, és az ellenfele egy pókidomár. Ez mind szép és jó, csakhát..ő halálosan fél a rovaroktól, így a pókoktól is. >.>" Azonban már nincs visszalépés, hiszen megígérte magának ezt az egészet, és ha most visszalépne, akkor soha nem lenne képes magának újra célokat felállítani, hiszen úgyis mindegyiktől visszalépne. Bizonyítania kell magának, és a csapattársainak is. Rögtön célba is vette az idegen lányt, és miután odaért a közelébe egyből le is szólította.
- Szia! Futaba Miyako vagyok, és ki szeretnélek hívni egy párbajra a küzdőtéren! Ha nemet mondasz, az egyet jelent azzal a kijelentéssel, hogy egy gyáva nyúl vagy! - kezdett bele a heccelésbe, bár nem gondolta a bántó részét komolyan, de valahogyan el kellett érnie, hogy elfogadják a kihívását. Amint kicsusszant a száján a "kihívóbeszéd", a hideg egyszerre kirázta, és szinte csak ekkor esett le neki, hogy mire is vállalkozott. Vissza nem léphet, így már csak a reménykedés, és az imádkozás maradt neki. Gambare..! >.<"

_________________
Miyako vs Chancery 35596j
Miyako vs Chancery 21398
Miyako vs Chancery 48472
Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 4+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2
Miyako
Miyako
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2013. Apr. 29.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi105/150Miyako vs Chancery 2yjvlht  (105/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Május 04 2013, 18:05

Elértük a kaput, amin keresztül nemrég átléptem a fejlődés útjára. Milyen furcsa dolog is az idő, visszagondolni a múltra, és elképzelni, hogy az megtörtént, nem lehet ellene mit kezdeni, az idő pedig csak szalad és most, e percben is minden egyes kis lélegzetvétel már a múlt része. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Norm kikelt, én meg másnap órákon keresztül töprengtem, hogy elmenjek-e egy játékmesterhez másik petet kérni, míg végül úgy döntöttem, megbirkózom a dologgal.
Tekintetemet egy íjászkodó lány vonja magára. Csak annyit látok, hogy valami az imént esett pixeldarabjaira, bizonyára gyakorol, mint én a legutóbb. Elmosolyodom és ismét elfog az a jó érzés, mikor az ember tudja, hogy egy összefogott közösség tagjává vált. Itt mindenki az életéért küzd, és mivel már kevesen vagyunk, a többség igyekszik mások életét is megvédeni. Ám tisztában vagyok vele, hogy egy naiva vagyok és biztos futok majd össze olyanokkal, akik meg akarnak ölni. A kis fiatal íjászlány viszont nem tűnik vészesnek, és úgyis védett területen vagyunk, megfordulok és tovább indulok.
Vajon mi lett volna, ha íjász kasztot választok? Szeretem az íjászkodást is, de nem is áll hozzám annyira közel. Mázli, hogy az idomárt is betették a fejlesztők a játékba, csak bár a tojásom ne hozott volna ilyen szerencsétlen kimenetelt. A pókokat nem sokan szeretik, a városban viszont láttam már gyönyörű tollas sárkányokat, kutyákat, cicákat, rókákat... és egyes "híresztelések" szerint valakinek főnixe van. Egy igazi főnixe. Bár én lettem volna olyan mázlista, mint az a főnixes fickó.
Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy halálra rémülök az ismeretlen hang hallatán. Megpördülök, hogy a Miyakoként bemutatkozott emberkével szembekerüljek, és meglepve tapasztalom, hogy pont az imént látott íjászlányka az. Jóformán elhadarja a mondandóját, összetákolt macskafüleim le is csúsznak a hajamból, Norm pedig visítva esik velük a földre. Gyorsan felveszem mindkettőt, a füleimet visszahelyezem a hajamba - miközben eldöntöm, megint varrok egy jobbat és stabilabbat, amint szerzek hozzá anyagot, vagy rábízom egy profira -, Normot a vállamra, majd, miután felfogtam a lány második mondatának értelmét, a torkomban kezd dobogni a szívem.
Nem azért, mert kihívott.

-Gyáva nyúl? Nemáá'. Előbb ismerj meg, mielőtt leszidsz, jó?! -biggyed le a szám és úgy érzem, mindjárt könnyezni kezdek. Lehajtom a fejem és mély levegőt veszek: Chan, ezt már régen lerendezted magadban, ne legyél ilyen túlérzékeny! Egy levegő után ismét a lányra nézek, immár kevésbé szomorkás arccal.
-Bocs, de megijesztettél. Az meg mindenki által ismert tény, hogy gyáva nyúl vagyok, egyébként. -kicsit halkabban: -Meg nem is párbajoztam még soha. -sutyorogva: -És nem is tudom, szeretnék-e, de azért belevághatunk, ha nagyon akarod...
Norm közben fenyegetően nyúlkál a vállamról Miyanko felé és sziszegéshez hasonló hangot hallat, amennyire csak a dühéből telik.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Miyako on Szomb. Május 04 2013, 19:10

Nem várt reakciót kapott az állatidomár lánytól, hiszen inkább valami agresszív visszaszólásra számított, semmint szomorúságra, és végképp sem könnyekre. Talán kicsit túlzásba vitte? Pedig nem szokása másokat megbántani, hiszen ő mindig barátságos szeretne lenni, és nem akar bunkó tökfej lenni. Úgy tűnik bocsánatot kell kérnie, mert.. úgy illik.
- Sajnálom, nem akartalak megbántani. Nem gondoltam komolyan az előbbit, csak biztosra akartam menni, hogy elfogadd a kihívást. Ha nem szeretnéd elfogadni, akkor hagyjad csak.. viszont szerintem előbb, vagy utóbb túl kell esned az első párbajodon. - kis szünetet tart a gyorsan elhadart mondat után, majd valamivel lassabban folytatja. - Egyszer úgyis eljön az idő, amikor nem tudsz elmenekülni a párbajozástól. Jobban jársz, ha nem az lesz az első alkalom. Velem talán még jól is járnál, mert csak fél-életig szeretnék játszani veled, és megígérem neked, hogy nem leszek durva! *w* - próbálja úgy támogatni az újdonsült áldozatát ahogyan csak tudja, hiszen ha már sikerült megbántania, akkor nem csak kiengesztelnie kellene, hanem akkor már állítsa talpra is a kisasszonyt, hogy ne legyen már olyan félős. - Elmondok neked egy titkot. Nekem is ez lesz az első párbajom egy másik játékossal. Elbénázzuk ezt az egészet, utána meg majd röhögünk a hülyeségeinken. Ha szeretnéd, akkor a harcunk után meghívlak egy jó meleg teára. Szereted a teát, ugye? *w* - fejezi be végül, és talán jobban is járna ha nem beszélne annyit, mert a végén még nem lenne képes megérteni őt a lány. A lány.. ez így nem lesz jó. Nem nevezheti folyton csak lánynak. Kell az archoz egy nevet is adni, viszont ehhez szükség lenne még egy mondatra, vagyis kérdésre. - Izé.. téged hogy hívnak? - kérdez rá az "idegen" nevére, de ha a neve túlságosan is megjegyezhetetlen lenne, még végső esetben hívhatja "Nyuszi-channak, vagy Usagi-sannak". Ha belemegy a küzdőteres párbajba, akkor Miyako tesz úgy kb. tíz méter lépést a lánytól, elküldi a párbajfelkérést, és miután megindult a küzdelem, a nyilát a lány apró pókja felé szegezi. Nem akarja egyből letüzelni, inkább megvárja míg lép valamit, elvégre mégis csak ő az áldozat. >.<" Azonban amint támadásba lendül vagy a pók, vagy a lány, Miyako egyszerre elkezd tüzelni a támadó félre. Mozgáson még nem nagyon gondolkodott, tehát egy helyben áll, és lövi a nyilakat.

_________________
Miyako vs Chancery 35596j
Miyako vs Chancery 21398
Miyako vs Chancery 48472
Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 4+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2
Miyako
Miyako
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2013. Apr. 29.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi105/150Miyako vs Chancery 2yjvlht  (105/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Május 04 2013, 20:01

-Nem-nem, én sajnálom, túl ijedős vagyok... -'meg hangulatember', jegyzem meg magamban. Norm egy kicsit lenyugszik, hallva hogy Miyako is lecsillapodik, szánja-bánja a dolgot, és úgy tűnik, gyorsan békülő típus, mert újra vidáman csivitel a vállamon, mintha mi sem történt volna.
-Tudom. Igazából van is párbajom megbeszélve, de még nem jött üzenet, hogy a másik fél mikor akarja majd, szóval... -itt félbehagyom, mert az ötlet úgy lökte meg az agyam, hogy elvigyorodok. Végülis, nem rossz ötlet. Szerzek egy kis tapasztalatot, és majd jól meglepem, mikor kihív, hogy a noob védence öntanulékony is tud lenni. Sokáig ezen nem is töprenghetek, hogy jó ötlet-e vagy sem, mert az íjászlány hadar tovább, nekem meg nagyon kell figyeljek, hogy mindent megjegyezzek. Viszont örülök, hogy ilyen társra akadtam rögtön, jobban szeretem hallgatni az embereket, mint beszélni, kivéve, ha épp jó témám akad. Vagy éhes vagyok.
Fél-élet. Tényleg! Egy pillanatra ki is ment a fejemből, hogy a párbajok itt nem mennek élet-halálig. Ám rögtön elsőre fejembe villan a kérdés, hogy vajon a pet életpontjai is számítanak-e ilyenkor? De valószínűnek tartom, hiszen ha a pet egy JK párbajba halna bele, annak nem lenne sok értelme. Switch-el sem tudom megvédeni, mert Miyako nem úgy reagálna, élő ember lévén, mint egy mob. Jézus, most komolyan máris a taktikázáson jár az eszem? Ez most vagy a fejlődésemet mutatja, vagy nem tudom...
A tea említésére még Norm is felkapja a fejét; ő azért, mert nem tudja, mi az, én viszont azért, mert szeretem a teát.
-Persze, benne vagyok! A Valóságban is minden este megittam egy bögrével, és most, hogy említed, kezd hiányozni. -Remélem, a digitális világ az ízét is rendesen tudja utánozni.
-A nevem Chancery, de hívj csak Chan-nak. -mutatkozom be mosolyogva. -Akkor kezdjünk bele, fél életig.

Megvárom, amíg elhelyezkedik, addig Norm fülébe sugdosom, mi fog következni és mire számítson. Gyorsan felmérem az erőviszonyokat; Miyako íjász, tehát magas lehet a gyorsasága, ekként kell szembeállnom vele. A kis reakcióidő viszont kevesebb életerőt vagy védelmet jelenthet - elvégre én is kevesebbet sebzek, de több az életerőm, míg Normnál ez fordítottan igaz. A speciális képességek terén nem is töprengek, Normét itt nem is lehet használni, az enyém meg túl fárasztó ahhoz, hogy be merjem vetni.

Amint elfogadom a kihívást és megindul a párbaj, Norm amilyen gyorsan csak tud szaladni nyolc lábán, megindul Miyako felé. A nyilak elől igyekszik kitérni, de jól számítottam: Miyako sokkal gyorsabb nálunk, Norm hiába ugrál ide-oda, hogy megzavarja, az életcsíkja egyre szalad lefelé, az íjászlányé viszont teljes marad.
Elvigyorodom, mikor eszembe jut egy ötlet. Leveszem egyik lábamról a cipőmet és fél lábon ugrálva felkiáltok:

-Hé, Miya-chan, idenézz, mit tudok!
És elkezdek hullámozni a lábujjaimmal. A célom persze a figyelemelterelés volt, és ha ez sikerül, Norm pedig eléri az ellenfelünket, akkor ráugrik és beleharap, amekkorát csak képes.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Miyako on Szomb. Május 04 2013, 21:23

A harc megkezdődött, és mind a ketten elég erőteljesen belevetették magukat a harc okozta szenvedélybe. Miyako folyamatosan elkezdte a nyilaival lövöldözni a felé rohanó pókot, a játék célzáskisegítőjének hála, és az amúgy is kimagasló célzóképessége miatt a pet élete rohamosan elkezdett csökkenni. Az arcán ördögi mosoly jelent meg, hiszen nem akarta, hogy ez a szörnyen undorító lény a közelébe érjen, és mivel elég közel járt az állat megöléséhez, ezért elég jó kedve lett. Azonban ő sem tökéletes, és a figyelmét is könnyű elvonni. Ezt Usagi-chan ki is használta, és le is vette a lábáról a cipőt, majd elkezdte mutogatni a lábujjainak hullámzását. Mivel Miya-chan nem nagyon értette, hogy most mi is történik pontosan, ezért érdeklődve nézte az ellenfele "akrobatikus" mozdulatait, így el is feledkezett a pókról, ami egy elég nagyot belé is harapott ennek köszönhetően.
- Áuuuu... ja, ez nem is fáj. o_o - valóban, a játékban nincs fájdalomérzékelő, így a harapást nem érezhette, csak az tűnt fel neki, hogy az életcsíkjából egy viszonylag kisebb rész eltűnt, és a pók pedig ott lóg a lábán, a fogait teljesen belemélyesztve. Gyorsan le is hajolt a pókhoz, megfogta majd kitépte a lábából, és egy profi focista rúgással visszaküldte a feladójának. Szerencsére a játék még emiatt is vesz le a pók életéből, még ha keveset is. Mivel Chan-chanon még rengeteg páncél van, és az élete is maximumon van, ezért talán az lenne a legjobb taktika, ha Miyako a pókot próbálná elintézni, és így talán sikerülne valahogyan nyernie is. Persze eközben még Chan-chan is csatlakozhat a harchoz valami fegyverrel, ami talán végzetes is lenne Miya-chan számára. A harc egész izgalmasnak ígérkezik, bár már előre lehet látni a végét, ami nem más, mint: Miyako-chan még ennél is jobban fogja utálni a pókokat, mint most.
- Bocsi, Pók-kun. De azért mégis csak megtámadtál.. >.>" - teszi hozzá a rúgásához, mint valami mentegetőzést.

// Páncél: széttört. HP: 15 - 2 = 13. Izé.. én meg gondolom eltaláltam a pókot egyszer már az előző postban ha "ment lefele az élete", most pedig rúgtam bele egyet, az -1. Tehát akkor a pókod élete pedig: 10 - 4 = 6. Kivétel, ha a rúgásomat kikerüli a következő postodban a pók, mert akkor nincs ott az a "-1" >.<" //

_________________
Miyako vs Chancery 35596j
Miyako vs Chancery 21398
Miyako vs Chancery 48472
Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 4+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2
Miyako
Miyako
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2013. Apr. 29.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi105/150Miyako vs Chancery 2yjvlht  (105/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Május 04 2013, 21:45

Norm talált, háhá! Győzelemittasan a levegőbe bokszolok, de örömöm nem tart túl sokáig, mikor a szőrös kis petem az arcomon csattanva közölte, hogy ő most sirályt játszott és ha nem bánja, az én pofámat használná fészkeléshez. Az életpontjai sárgába csúsznak súrolhatják, és az biztos, hogy Norm teljes mértékben és totálisan elkábult, legalábbis mostanra. Igaz is, ilyesmire nemigazán számítottam, de sebaj. Inkább nem kísérletezéssel tapasztalom ki, hogy a pet életének felére csökkenésével is veszítek-e. Az viszont bánt, hogy máris nélkülöznöm kell őt a jelek szerint.
-Ooo, bárcsak egy csigát kaptam volna helyetted! -morgom neki, bár nyolc lába úgy mered az égnek a kezem között fekve, mintha máris halott lenne. Hála Istennek (Kayabának?), hogy nem az. -Azt legalább meg is ehetném. Már ha lenne hozzá gusztusom. Nem vagyok francia, csak szeretem a franciákat.
Meg kell hagyni, ügyes az íjász. Játékos ellen sokkal nehezebb a küzdelem, mint egy mob ellen. Tíz disznót megölnék ennyi idő alatt, az ő életerejéből meg alig egy kevés hiányzik csak, Norm pedig harcképtelenné vált. A pókot magam mögé teszem a földre, hogy ne tudjon célozni rá, és kézbe veszem Kezdő Késemet.
-Kezdők szerencséje. Üröm az örömben, hogy én is az vagyok. -mosolygok, próbálok magabiztosnak és félelmetesnek tűnni. Szokás szerint bizonygatom magamban, hogy ügyes vagyok, mint a macska, menni fog, de nem állhatok elő ugyanazzal a technikával, mint Norm. Azt már ismerné. A gyorsaságom is akkora lenne, mint a petemé, nem több. Viszont nekem még van páncélom, ami védjen, és amíg azt át nem töri, gond nélkül rohamozhatok.
Nyugtat a tudat, hogy ebbe úgyse halhatok bele. Maximum veszítek, de legalább az elméleti tapasztalat így is az enyém, és otthon majd elgondolkodhatok azon, hogy kéne hatékonyabban fellépni egy íjász ellen. No, és a teáról se feledkezzünk meg.
A Kés pengéje halovány sárga színnel felizzik és rohanni kezdek teljes erőmből Miyako felé. Igyekszem elkerülni a nyilait, ha engem támad, ha viszont Normra céloz, direkt próbálok a suhanó halál elé kerülni. Ha időben elérem az ellenfelemet, szúrok a késsel, amilyen erőből csak tudok - de tisztában vagyok vele, hogy mindössze csak a felét sebzem annak, amire Norm képes.


[off]Ott a -1, te eleve gyorsabb vagy Normnál, meg nem is számítottam rá Smile És köszi a lehetőséget az ördögnek I love you [/off]

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Miyako on Vas. Május 05 2013, 11:39

A pókot egy rövid időre sikerült hatástalanítania, azonban most nehezebb dolga van mint máskor, ugyanis még az idomár sértetlen, és a páncélja is a maximumon van. A kis állatot szerette volna először kiiktatni, de a gazdája elég ügyesen elintézte, hogy azt ne tehesse meg. Azonban a folyamatos támadást még most sem szakította meg, és a nyilaiból egyre többet szeretett volna Möraja testében tudni, hiszen a lány egyre közelebb ért hozzá a világossárgán világító késével. Valamiért érzi, hogy nem fog akkorát sebezni vele, mint az előbb a pók, de mégis valamiért sokkal félelmetesebbnek tűnt a rohanó lány azzal a világító késsel. Talán azért mert ennyire magabiztosnak mutatja magát? Meglehet. Viszont egész ügyesen kikerülgette a nyilai közül az összeset, és Miyakonak eszébe sem jutott volna a pókot támadni, pedig be kell vallani nem lett volna rossz ötlet. A lány sikeresen elért az íjász testéhez, és természetesen a késszúrás sem maradt el. Miya-chan élete rohamosan elkezdett csökkenni, ezért a lány hamar belerúgott ellenfelébe, hogy azért maradjon meg köztük a tisztes távolság, majd egy ellentámadást indított. Azonban itt jött a bökkenő, hiszen nem a támadó lányt kezdte el támadni, hanem mivel kétszer akkora gyorsasággal rendelkezik mint ő, ezért gyorsan megkerülte őt, és egy sebes nyílzáport indított meg a pet felé.
- Most véged, Pók-kun! - kiáltja a nyílzápor alatt, bár közben nem nagyon figyelt Chan-chanra, ezért nem kizárt, hogy a nyílzápor elé ugrik, vagy amíg ő a támadással foglalkozik őt is hátba támadják nem is gyengén. Így is már fogyott az életéből valamennyi, nem lenne jó dolog, ha ezt továbbra is megengedné. Minden bizonnyal a következő sebesülés már véget vetne a KT-nak, és nagy eséllyel nem az ő javára. >.>"

// HP: 13 - 2 = 11 //

_________________
Miyako vs Chancery 35596j
Miyako vs Chancery 21398
Miyako vs Chancery 48472
Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 4+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2
Miyako
Miyako
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2013. Apr. 29.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi105/150Miyako vs Chancery 2yjvlht  (105/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Vas. Május 05 2013, 14:33

Mire Norm mozgolódni kezd és a lábaira áll, elérem Miyako-t és el is találom, de amennyit sebzek, az túl kevés a győzelemhez. A páncélom oda és az életcsíkom sem teljes már, de nem érdekel. Elfog a pánik, csak az jár a fejemben, hogy neki kevesebb életet kell vesztenie ahhoz, hogy győzzek, de elfelejtem, hogy ő viszont sokkal többet sebez nálam.
Csak arra eszmélek, hogy valami hátralök - elrúgott magától, ahogy Normot az imént, én pedig a hátamra esek a hirtelen löket nyomán. Az életcsíkom még egy ponttal visszaesik, és döbbenten tapasztalom, hogy erősen vesztésre állok. Igaz, ezt nem bánom, amennyiben Normot békénhagyja a továbbiakban... ám ez sajnos nem így tűnik.
A pók ugyan ugrál a nyilak elől, de nem olyan hatékonyan mint ezelőtt. Az életcsíkja fogy, én pedig a totális pánik állapotába kerülök. Lelki szemeim előtt Norm már pixeleire esik, Kayaba pedig közli velem a fekete csuklya alól azon a félelmetes hangon, hogy nincs nálam szánalmasabb állatidomár, megbánta, hogy életben hagyott és most elveszi az életem. A szívem a torkomban dobog és mivel úgy tűnik, Miyako nem tágít a célpontjáról, felkelek a földről és elkiáltom magam,amilyen hangosan csak tudom:

-Ne, állj! Feladom, csak hagyd őt békén! Ne vedd el tőlem!
Hogy bizonyítsam elhatározásom, a Késsel belesebzek a karomba, hogy magamnak okozzak kárt. Remélem, az íjászlány elfogadja az ajánlatom és abbahagyja a lövöldözést, esetleg belém ereszt még párat, hogy nyerjen. Nem tudom pontosan, pet belehalhat-e párbajba, de nem szeretném kipróbálni. Inkább utánakérdezősködöm egy tapasztalt idomárnál, de most inkább a büszkeségemet adom fel, mint az ő életét.

HP: 13/20
Norm: 3/10

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Miyako on Vas. Május 05 2013, 18:26

A pók lassan már a halál szélére került, de Miyako nem fejezte be a nyilazást, hiszen ismerte a rendszer furfangos titkát: az utolsó hp elvétele után megállt volna a küzdelem. Azonban semmi sem történt úgy, ahogyan azt ő eltervezte volna, hiszen a lány teljesen kiborult, amikor meglátta, hogy védtelen petje hamarosan "pixelekre esik szét". Ideges kiáltásba kezdett, ami annyira meglepte az íjász lányt, hogy azonnal abba hagyta a tüzelést, és Chan-chanra kezdett figyelni. Kicsit kellemetlenül érezte magát, hogy ilyen érzéseket idézett elő a lánynak, ezért gyorsan tisztázni is akarta a helyzetet, hiszen nem lett volna jó, ha ez az egész a leendő kapcsolatuk kárára menne.
- Sajnálom, én nem akartam megölni. Tudod mielőtt elvettem volna az utolsó hp-ját, megállt volna a párbaj és ki lett volna írva a győzelem az én javamra. >.<" - tisztázta a helyzetet, majd letette a nyilait, és az íját, és folytatta. - Ha viszont nem szeretnéd folytatni, akkor azt is megértem. Egyezzünk meg egyelőre döntetlennel, aztán majd valamikor megküzdünk újra, ha mindketten sokkal erősebbek leszünk. - ezután a mondat után közelebb sétál a lányhoz, majd a kisujját feléje tartja, és elmosolyodik. - Ez egy közös ígéret kettőnk számára. Erősebbekké, és ügyesebbekké vállunk, s csak akkor fog eldőlni, hogy melyikünk az igazi győztes. Rendben? ^^ - a kisujjával belekapaszkodik Chancery kisujjába, és ha a lány megszorítja neki, akkor az ígéret megköttetett, és talán ez lesz majd a kapu a kettejük új, és talán egyre erősebb kapcsolatának. Miyako egy új barátra talált Nyuszi-chan, és Pók-kun társaságában, de az még kérdéses, hogy a másik fél is így vélekedik-e róla. - Akkor döntetlen. Vége a küzdelemnek. Mehetünk teázni? *w* - kérdez rá a végén.

// Köszönöm szépen a küzdelmet, nagyon élveztem! *w* //

_________________
Miyako vs Chancery 35596j
Miyako vs Chancery 21398
Miyako vs Chancery 48472
Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 4+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2
Miyako
Miyako
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2013. Apr. 29.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi105/150Miyako vs Chancery 2yjvlht  (105/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Vas. Május 05 2013, 21:50

Döbbenten hallgatom a magyarázatát. Szóval Normnak semmi baja nem lett volna? Nem halt volna bele? Úgy érzem, mindjárt összecsuklok a megkönnyebbüléstől, legszívesebben el is terülnék a földön és csak nevetnék, nevetnék szünet nélkül. Most fogom fel, hogy nemcsak halálra rémültem, de még hülyét is csináltam magamból. De ez az élet lényege, nem? Hogy néha hülyeségeket tegyünk. Már az is elég nevetséges, hogy egy pókért aggódom ennyire, de mentségem legyen, hogy ő az én pókom, az én tojásomból kelt ki és felelősséggel tartozom érte.
Döntetlen...?

-De gyakorlatilag te nyertél, ehhez ragaszkodom. -mosolygok. -Hiszen már az elején lefegyvereztél. Rendben, legyen döntetlen, -"minél előbb mehessünk teázni, hihihi", -de az én szememben győztes vagy, és legközelebb ügyesebbek leszünk nálad.
Megszorítom a kisujját és kézrázáshoz hasonló mozdulatot is teszek. -Nyeljek le ezer tűt, ha ígéretem nem teljesítem! No, és akkor hova menjünk? Még egy fogadót sem ismerek, rád bízom magam.
Hogy Normmal mi a helyzet? Az utolsó nyílvessző elől már nem tudott volna elugrani, mellső két lábát úgy emelte az égnek, ahogy az emberek szokták a rá szegezett pisztoly láttán, majd amikor látta, hogy nem jön a döfés, hátradőlt és elterült, újabb harcképtelenségbe meredve. Miután a párbajhelyzet is véget ért köztünk, feltápászkodott, megvárta, amíg odalépek hozzá és felemelem a földről, de a fejemen már nem volt elég ereje megmaradni. Jobb híján a ruhám elejét emeltem fel, kis vackot képezve ezzel, mint mikor kislányka a kötényébe szedi az erdei bogyókat, és fáradtan gubbasztva tűri az utazást. Miyako-ra bízom magam, követem, bárhová is megy.

//Én is köszönöm, jó volt Very Happy Szólok Kleinnek lezárásért, a teázóhelyen levő kezdőreagot rád bízom Smile //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi8140/8500Miyako vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Május 06 2013, 07:32

Ossu!

Frissítő olyan játékosoktól olvasni, akiknek még nem ismerem az írásstílusát Very Happy Lezárom a küzdőteret, 25 xp és 60 arany a jutalmatok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Miyako vs Chancery Vo36oi0/0Miyako vs Chancery 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miyako vs Chancery

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.