Thunder vs Anatole

Go down

default Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Ápr. 26 2013, 23:20

Ízlelgetem még magamban a fiatalember nevét, miután bemutatkozik nekem. Nem éppen egy hagyományos név, amit egy szülő adna a gyermekének, tehát minden bizonnyal a gamer nicknevét használja idebent. Nincs is ezzel semmi baj, bár számomra kissé személytelen, de tökéletesen tiszteletben tudom tartani azt, hogy egyesek ragaszkodnak az inkognitójukhoz idebent. Én a kinti nevemhez ragaszkodom, elvégre ez számomra nem csupán egy játék, ahol maszkokat veszünk föl, hiszen teljes valónkban nyilvánulunk meg és én a jellememet sem palástolom.
Erős kézszorításban részesítem az úrfit, majd követem ki a birkózó csarnokból, hogy alkalmunk legyen egy sokkal csöndesebb helyen négyszemközti beszélgetésre. Egyelőre nem tudom hova is mehetnénk pontosan, nem az volt számomra a lényeg, hogy hova tartunk, hanem hogy miről témázgatunk. Márpedig én az 5. bossról akartam a fiúval beszélni, s ezt eddig sem titkoltam előle. Azt ígérte, készséggel rendelkezésemre áll és legjobb tudása szerint válaszol. Színpatikus a modora, jó társaságnak ígérkezik.
- Nos, nagy vonalakban mesélnél nekem a másik csapatról, akikkel végül leigáztátok az 5. bosst? Szemrevételeztem a csapatotok összetételét, s ha nem csal a szimatom, akkor Ranmaru szervezte, igaz? Elég magának való figura, de kiváló harcos az az íjász, nem csodálom, hogy előttünk győzelemre vezetett benneteket. - Elképzeléseim szerint két bejárata lehetett a teremnek. Ran már nem jelent meg a 4. szintfőnök ellen, gondolom erre a nagy visszatérésre készült és talán ezért szervezett rá egy másik csapatot az enyémre. Sértésnek is vehetném, de tudom, hogy a diadalszomja olthatatlan, ezért nem neheztelek rá.
- Na és mondd csak, milyen érzés kivégezni egy bosst? Baran jó nagy dög volt, hehe. Ha nem veszed udvariatlanságnak, megkérdezhetem milyen itemet dobott ki?


Ennek az ismerkedésnek a folytatása a post.
statok:

Élet: 18 + 2
Fegyverkezelés: 20
Erő: 19 + 14
Kitartás: 7 + 4
Gyorsaság: 10 + 11
Speciális képesség: 10
Páncélzat: 17

Jártasságok: súlyemelés, akrobatika, hallgatózás (mind 1. szint)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Vas. Ápr. 28 2013, 18:29

Egy szoros kézfogást követve távoztunk az arénából ahol a birkózást rendezték meg, majd odakinn vártam meg Anatole-t. Sokat nem kellett várnom hiszen igencsak érdekes témáról szeretne velem társalogni aminek nem vagyok elrontója. Megérkezett majd szóltam neki, hogy üljünk be egy kis forgalommal rendelkező kávézóba. Beleegyezett vagy sem én elindultam s a városban az arénától nem messze volt egy kávézó aminek ránézésre nem volt nagy forgalma, így hát betértem oda s kikértem az itallapot. Kikértem egy csésze teát s ha a kérdéses másik személy is követett ide be kikértem egyet neki is mondván, hogy majd én fizetek.
Ezt követve kezdődött el csak a beszélgetésünk az 5. bossteremben történtekről igazán.
- Nos ami azt illeti a személy kit megemlítettél valóban ő volt s igencsak sokat köszönhet neki a kis szedett-vedett csapatunk. Szerintem nem rossz, hogy egy másik csapat nyert hiszen, így bővült Aincrad frontharcos csapata. - majd kortyoltam egyet a közben kihozott teából s azután lassan elkezdtem folytatni a mondandómat.
- Az ő éles esze s a többek gyors reakciója nagyban hozzájárult a sokak által emlegetett "B" csapat győzelméhez. Nem sok mindent tettem én a győzelem érdekében, vagy mégis? - tettem fel a kérdést s az asztalon lévő sütikébe haraptam bele.
- Egyszerűen tettük a dolgunkat ahogy az elvárható volt s talán jókor aktiváltam a képességemet is, de erről nem kívánok beszélni. Nem szeretném felfedni a képességemet mások előtt, elég ha tapasztalják a bossharcokkon vagy netalán párharcokban. Az utóbbiban kisebb az esélye, de amúgy se tudom mikor jó használni, de ez már egy másik téma. Visszatérve a kérdésedre ... nos ... nem hiszem hogy két bejárat lett volna mert akkor az "A" csapat nem jelent volna meg akkor mikor végeztem a gonosszal. Szerintem egy külön térbe kerültünk s párhuzamosan harcoltunk a bestiával. Vélemény? -tettem fel Anatole-nak a kérdést s vártam válaszát. Megszólalt vagy sem megettem a süteményt melybe már belekóstoltam, majd egy újabb korty teát ittam rá, s a beszélgető partneremre figyeltem közben mit fog válaszolni.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Ápr. 28 2013, 20:10

Beülünk egy csendes, hangulatos kis kávézóba, s reménykedtem benne, hogy az itallapon a fekete löttyön kívül mást is felszolgálnak, mert az a mosogatólé nem éppen a kedvenceim közé való. Asztaltársam azonban meglep, s meghív egy teára. Igazán kedves gesztus, főleg azok után, hogy nekem illenék, hiszen én kezdeményeztem a beszélgetést. Elfogadom a meghívást, nem akarom megsérteni a visszautasítással. Ezután készséggel válaszolgat a fiú a felmerülő kérdéseimre.
- Egyáltalán nem baj, hogy bővült a frontharcosok száma, jó tudni, hogy van utánpótlás. Persze kissé sajnálom, hogy nem az általam vezetett csapat diadalmaskodott, de a győzelem a fontos, s hogy egy újabb szint nyílt meg előttünk. Őszintén gratulálok, még egyszer. - A boss kivégzése után is gratuláltam nekik, bizonyítva ezzel azt, hogy az örömöm sokkal nagyobb volt a csalódottságomnál. - Hidd el Thunder, ha a bossharcok csak abból állnának, hogy mindenki teszi a dolgát, akkor már a 10. szintfőnököt ostromolnánk. Hatalmas feladat ennyi különböző gondolkodású, habitusú embert összetartani egy ügy érdekében. Mindenki szeretne bizonyítani, egyesek irányítani másokat, ami a markánsabb egyéniségek között sokszor feszültséget szül. Örülhetsz, hogy a B csapat tagja lehettél Ranmaru keze alatt és remélem nem tapasztalod meg egyszer sem az emberi gyarlóságot a fronton. Hozzátenném, én sem vagyok különb, a bossharcok elveszik az eszünket.
Azt hiszem túlságosan is kitárulkoztam ezelőtt az ismeretlen fiú előtt. Nem neveztem nevén senkit sem, tehát tulajdonképpen senkit sem szidtam a háta mögött, csupán felkészítettem ezt a kezdő frontharcost arra, hogy mire számítson a későbbiekben. Sokszor úgy érzem, hogy inkább egymás ellenségei vagyunk, nem pedig a bossé. Talán a következő csata bizonyíték lesz arra, hogy igenis tudunk összedolgozni és vállvetve egymásért harcolni, félretéve az önös érdekeket. Majd elválik. A speciális képességének titkát őrizze csak meg magának, tiszteletben tartom, hogy nem mindenki kürtöli világgá, hanem taktikázik vele. Aztán kikéri a véleményemet.
- Igazat kell adjak neked, elmés gondolat ez a párhuzamos dimenzió magyarázat. Bevallom, ez eszembe se jutott, pedig kézenfekvőnek tűnik. - Egy valami azonban nem hagyott nyugodni, s ez pedig az item. Nem tudom, hogy szándékosan terelte-e el róla a szót a fiú, vagy csak elkerülte a figyelmét az erre irányuló kérdésem. Eddig az összes boss itemet láttam, és megöl a kíváncsiság, hogy mit dobhatott ki az 5. Talán már használja is a fiú? Lehet csak KT-ra hívás során deríthetem ki, hogy mi van nála? - Hmm, az itemet nem említetted. Vagy nem is akarod felfedni a kilétét? - kérdezem tőle meg végül kertelés nélkül. Szeretem az embereket tesztelni, sokat elárul a jellemükből, hogy az ilyen minden mellébeszélést mellőző kérdésekre hogy válaszolnak. Feldúlttá válnak, sértődötté, vagy nyugodtan, esetleg nevetve válaszolnak végül. Sosem lehet tudni.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Kedd Ápr. 30 2013, 08:08

- Ahogy mondod jó ha van még egy csapat, de nem utánpótlásként kell rájuk tekinteni. Lehet, hogy csak egy szedett - vedett banda voltunk, de bebizonyítottuk, hogy a kezdő frontharcosok is lehetnek olyan jók mint akik az eddigi szintfőnökökkel harcoltak, hiszen akkor nem a “B” csapat győzte volna le Baran-t. Lehet kissé elkalandoztam, de ez az én véleményem. - majd kortyoltam bele a teába s hallgattam a továbbiakat amiket még kérdezni szeretne tőlem.
- Ez igaz, de számolni kell a bossok erejével és taktikájával is. Én nem vagyok se eszes se valami erős, de amit meg kell tenni azt meg kell tenni mégha a jelentéktelen életemet is áldozom fel egy nemes ügyért. Én csak teszem amit helyesnek találok. Ami meg az emberek összetartását illeti talán a céh vezéreknek nagyobb tapasztalat lehet. Ott van a híres Justice Leauge, az Artes Liberales és az Angelic Voice is, mind nagyszerű harcosokkal kik már bizonyították elszántságukat az eddigi bossok ellen. Ideje volt egy újabb csapatnak is bizonyítania és ezért jelentem meg én akkor a harctéren mint frissen alapított céhnek a tagja. Bárhova is akartam jelentkezni mindig elutasítottak, így már annak is örülök ha a Baran megölésével kis hírt szerezhettem a White Rose-nak, de ez megint egy másik történet. Személyes véleményem az, hogy lényegtelen melyik csapat nyert, hiszen ezzel elérhetővé vált egy újabb szint és ez most a legfontosabb a benn rekedtek számára. - mondtam Anat-nak aki remélhetőleg nem szólt közbe, így elmondhattam a személyes véleményemet a dologról. - Ami pedig az itemet illeti nem tudom megmutassam vagy se. Igaz nem veszem nagy hasznát szóval legyen - majd felcsaptam a menümet és a tárgyaim közül kiválasztottam, hogy a beszélgető partnerem elégedett lehessen majd dobta le az asztalra hogy szemügyre vehesse.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Ápr. 30 2013, 12:50

Tudnék vitatkozni Thunderrel, de inkább nem teszem, szeretném továbbra is ebben a kedélyes hangulatban folytatni a beszélgetést. Csendben kortyolgatom a teámat és hagyom, hogy beszéljen. - A White Roseról már hallottam, azt csicsergik a madarak, hogy érdekes céhkoncepciójuk van. - jegyzem meg mintegy mellékesen, ha akar róla beszélni, úgyis megteszi magától. Viszont ez a srác kicsit paranoiás nekem. Előbb a képességét titkolja, amit mondjuk még meg is tudok érteni, aztán meg vonakodik az itemről beszélni. Ez utóbbit pláne nem értem, ha úgysem veszi neki hasznát. Vagy amiatt hezitál, mert annyira nem módi egy teázóban elővenni egy... te jó ég, mekkora pöröly! Már mindent értek... Ez magának Barannak volt a fegyvere, ezek szerin harcos item.
- Ez az a fegyver, amit a Steel wingsben árulnak!? Saját szememmel még nem láttam, csak a segédem említette, hogy van egy érdekes harcos fegyver abban a boltban. Nem is tudtam, hogy betársultál oda.
Kezemmel félénken érintem meg először a fejét, majd a nyelét, sosem tartottam még a kezemben egyedi fegyvert, meg ami azt illeti semmilyen más egyedi holmit. A játék kezdete óta keresem a különleges fegyvereket, a Mithrodin készletemet már majdnem kigyűjtöttem, de amióta Ryner sütijei elszaporodtak és mivel a T2-es recepteket még csak most fedezgetjük fel, így nem sok érdekességet találtam az utóbbi időben. Elégedett vagyok a futó fegyveremmel, bár badarság lenne azt mondani, hogy nem akartam megszerezni a legendás harcművész fegyvert. Igen, tökéletesen illett volna a kezembe, mintha csak nekem tervezték volna, de már túl vagyok rajta. Nem szabad, hogy a kudarcba fulladt megszerzés megmételyezze a lelkem. Ellenben ez a Baran pöröly meseszép! Próbálok uralkodni kezem remegésén, miközben végighúzom rajta az ujjam, éteri gyönyört nyújt számomra, fegyvergyűjtő számára egy ilyen különlegesség, majd magabiztosan megragadom és kézbe veszem. A súlya lenyűgöző, súlyemelés jártasságomat kell használnom ahhoz, hogy könnyedebben tudjam tartani. A statjait meg se nézem, az számomra is haszontalan. Viszont már látom lelki szemeim előtt, ahogy a kandallóm felett függ ez a szépség. Ha hetek óta nem kelt el, akkor nyilvánvalóan nincs rá kereslet, szó mi szó, nem sok harcos rohangál Aincrad utcáin. Én viszont megengedhetem magamnak, hogy költsek a hobbimra, így rövid fejszámolás után arra jutok, hogy:
- Megveszem! - szólok lelkesen Thunderhez - Mármint ha eladó. Mert gondolom eladó. Különben nem tetted volna ki a boltba. Mennyibe kerül? - Ha már nem lesz legendásom, meg ha már nem az én csapatom győzött az 5. boss ellen, ennyi kis kárpótlással igazán kényeztethetem magam.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Szer. Május 01 2013, 10:34

- A White Roseról már hallottam, azt csicsergik a madarak, hogy érdekes céhkoncepciójuk van. - hangzott el Anattól és erre muszáj volt választ adnom még ha nem is volt kérdés.
- Az igazat megvallva nem valami nagy és híres céh mint akiket az imént felsoroltam és talán mostanában eléggé hozzájárultam ahhoz, hogy Aincrad népe megismerjen bennünket..... Érdekesnek érdekes, de mindenkinek megvannak a maga szabályai, de meg kell mondanom, hogy még nekem is furcsák és van amit szívesen megváltoztatnék, azonban ez már a mi ügyünk. A változtatás nem lenne rossz, de egy ember véleménye nem nyom semmit még ha a legmagasabb szintű is a céhben. Bizony a White Rose legerősebb tagjával beszélgetsz jelenleg de koránt sem vagyok legjobb. Pontosabban a legmagasabb szintű lennék a White Rose-ban de nincsen sok harci tapasztalatom és nem vagyok valami jó harcos. - közöltem vele válaszként majd lassan el is fogyasztottam a már korábban felszolgált teát .
- Ez az a fegyver, amit a Steel wingsben árulnak!? Saját szememmel még nem láttam, csak a segédem említette, hogy van egy érdekes harcos fegyver abban a boltban. Nem is tudtam, hogy betársultál oda.
- Rendkívül jól informált vagy Anat már ha szólíthatlak így … Igen ezt árulják ott, látod mindenkinek megvannak a kapcsolatai.- válaszoltam neki.
- Megveszem! Mármint ha eladó. Mert gondolom eladó. Különben nem tetted volna ki a boltba. Mennyibe kerül? - szólt hozzám lelkesen a beszélgető partnerem.
~ Ez egy remek alkalom arra, hogy megszabaduljak a fegyertől hiszen nem veszem hasznát. Ahogy elnézem ő se nagyon fogja, de legalább már nem lesz nálam az item.~ így hát eldöntöttem, hogy eladom neki a felszerelést.
- Természetesen elaó és mindössze 347 arany tallér az ára csak neked csak most csak ebben a pillanatban. Az árából nem engedek szóval alkudozni meg se próbálj. -

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 02 2013, 12:37

//Következő postodba légyszi rögzítsd a statokat és jártasságokat spoilerben.//

- Figyelj... még csak nemrég alakultatok, ne is várd azt, hogy azonnal híresek lesztek. Saját tapasztalatból mondom, hogy a céhalapítás és kiépítés rögös út, amit végig kell járni, de megéri. - biztatom a fiút, bár utólag kicsit közhelyesnek érzem a dumámat. Ettől eltekintve a mondandóm minden egyes szava igaz. Nem várhatja azt, hogy egyetlen csettintésre siker, pénz, hírnév, minden az ölükbe hullik. Mi is már hónapok óta működő céh vagyunk, mégis csak 7 fővel, bár egy impozáns céhházat már a magunkénak tudhatunk.
- Persze, szólíthatsz Anatnak - bólintok egyetértően, majd rátérünk a bizniszre - Akkor már ki is csengetném a kért összeget. Nem kívánok alkuba bocsátkozni, van némi megtakarított pénzem, amit a hobbim véget teszek félre. Tudod, az a helyzet, hogy menthetetlen gyűjtögető vagyok. Rajongok a szép fegyverekért, s szerencsére megengedhetem magamnak jelenleg, hogy áldozzak a hóbortomra. Neked is bizonyára jól jön a pénz, nekem meg megnyugszik a lelkem. Egy időre. - Elvigyorodok, majd már le is hívom a menümet, hogy átutaljam neki az összeget. 347 arany, egy petákkal sem kevesebb. - Hálásan köszönöm, igazán megtisztelő, hogy ezután az én gyűjteményem darabját képezheti. Ellenben van valami, ami megütötte a fülemet. Történetesen én vagyok az Artes Liberales legerősebb tagja, s ezek szerint te a White Rosé. Szívesen összemérném veled az erőmet bossölő Thunder. - Valahol a hiúságom is hajt arra, hogy kihívjam, másrészt nem árt megmozgatni magamat a sok nasi után, nameg eleve nem vettem részt a birkózáson. Azonban ami igazán motiválja a párbajra hívásomat, az az, hogy rettentő kíváncsivá tett a képességét illetőleg. Vajon mi lehet, ha ennyire titkolja?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Csüt. Május 02 2013, 14:35

Adatok:

Élet: 14
Fegyverkezelés: 9 +1
Erő: 10 +10
Kitartás: 5
Gyorsaság: 15 +1
Speciális képesség: 8 +1
Páncélzat: 17

Észlelés 1 és Akrobatika 1 ( keresés 1 de azzal nem megyek sokra )

- Tudom … Még új céh igaz és az is, hogy még hosszú út áll előttünk … Pusztán irigyelem a már híres céheket hiszen nehéz egy újdonsült bagázsnak az, hogy az említettekkel együtt említsék meg a White Rose-t. Ellenben nem adom fel, hogy ne legyek azon az úton, hogy minél több személy tudomást szerezzen rólunk. Szerintem kezdünk szépen lassan egy sokak által elfogadott céh lenni, de mint említetted ez hosszú út lesz. Igaz már az 5. boss-on úgy vettem részt mint a Whinte Rose tagja s boss megölése melyet véghezvittem talán kicsit elindított minket ezen az úton. Remélem, hogy egy nap felérünk hozzátok és a többi már híressé vált céhhez és azoknak a tagjai nevéhez. - közöltem a beszélgető partneremmel majd tudatta velem, hogy nyugodtan hívhatom Anat-nak. Ezek után áttértünk az asztalon levő tárgyra és nem hátrált meg a magas ártól.
- Szerintem egyértelmű miért ilyen magas az ára és örülök neki, hogy végre találtam rá érdeklődőt. - majd szemeim előtt felillant egy üzenet, hogy elfogadom e a cserét. Beleegyeztem, hiszen már megbeszéltük a dolgot, így most ő is boldog lehet, hogy megszerezte az itemet és én is, hogy egy kis summa ütötte a markomat.
- Összemérnéd velem az erődet? - tettem fel a kérdést, de tudtam, hogy jól hallottam. - Nos nem is tudom erre mit mondjak …. neked már sok tapasztalatod lehet míg nekem szinte semmi sincs a harcokat tekintve - vakartam meg közben a fejemet. - Illetve a bössölő jelzőt kérlek ne használd rám hiszen nem érdemlem meg. Inkább elárulom neked a nevemet, de a bossölőt kérlek hanyagold el mert tényleg nem érdemlem meg ezt a címet - majd kicsit gondolkodóba estem, így adva még Anat-nak egy kis időt ha akar még valamit mondani. Eközben azon morfondíroztam, hogy elfogadjam vagy ne a kihívást.
- Nos elfogadom a kihívást ezzel legalább végre szerzek egy kis tapasztalatot a mások elleni küzdelemben. - mondtam a fiatalembernek miután eldöntöttem magamban a dolgot, hogy kiállok ellene egy párbajra.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Május 02 2013, 15:33

Helyeslően bólintok Thunder monológja végén, nem érzm úgy, hogy tovább kellene ragoznunk a témát. Nem kívánok beleszólni a céhes ügyeikbe, vagy tolakodó módon tanácsokat osztogatni, mikor nekik is valószínűleg kiforrott koncepciójuk van. Lehet kudarc lesz, lehet hogy zseniális ötletek sorozata. Az idő majd megadja a választ. Az viszont bizonyos, hogy jót tesz a vérfrissítés, s hogy nem csak 1-2 nagy céh tevékenykedik Aincradban.
Ami pedig a fegyver árát illeti, önkéntelenül is elmosolyodok és kényszerítem magam, nehogy megszólaljak. Ez az ár annyira nem is magas. Jó-jó, nekem nem magas, mert megengedhetem magamnak. De mondjuk egy Gyorstalpaló árával vetekszik, szóval annyira mégsem olcsó. Hmm, szerencsésnek érezhetem magam a képességem miatt, hogy anyagi problémáim nem sűrűn szoktak lenni. Mondjuk ennek az az ára, hogy nem tápolom magam harc közben plusszokat adó skillel.
- Igen, össze - válaszolok a kérdésére - Mondd azt, hogy elfogadod! Nem megszégyeníteni akarlak, tudom, hogy alacsonyabb szintű vagy, mint én, ettől eltekintve taktikus küzdelemben akár még felém is kerekedhetsz. Engem nem a győzelem motivál, hanem a testmozgás és a fejlődés. Van tapasztalatom küzdőterezésben, de nem vagyok nagy híve neki. Csak ritka alkalmakkor hívok párbajra játékosokat. - Az már nagyképűen hangzott volna, hogy vegye megtiszteltetésnek, hogy kihívom, szóval ezt inkább már nem teszem hozzá. Ennyire nem vagyok azért nagy arc.
- Mivel én vagyok a kihívó, úgy illik, hogy te válaszd ki a párbajtípust: első ütésig, fél életig vagy teljes életig tartson a küzdelem? Ó és még valami, mivel magasabb szintű vagyok, mint te, az esélyek kiegyenlítése végett szívesen belemegyek olyasmibe, hogy nem veszem fel mondjuk a páncélomat és a sisakomat. Szerintem az úgy korrekt, ha felajánlom ennek a lehetőségét.


A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 05 2013, 12:03-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Csüt. Május 02 2013, 19:07

Anat szépen végighallgatta a mondandómat és nem szólt közbe aminek örülök. Lényegében igaz amit mondott és még van hova fejlődni csak ott a többi hírs céh és nehéz a semmiből előállnia egy új vetélytársnak. Végighallgatotta a mondandómat majd megerősítette azt amit jól hallottam. Valóvan össze akarja mérni erejét velem még ha sokkal erősebb mint én. ~ Nem értem akkor mi értelme megküzdenie velem ha ránézésre tudja hogy erősebb.~ mondtam magamban, de csak beleegyeztem a küzdelembe.
- Nos nem is tudom melyik legyen pontosan. Legyen szerintem fél életes már ha neked megfelel. Mondtam hogy nem vagyok egy kiváló párbajozó ezért döntöttem ezen mód mellett. … Tudom, hogy erősebb vagy nálam hiszen te vagy a híres Artes Liberales céhvezére ha jól informálódtam. Remélem nem okozok nagy csalódást ha már egy ilyen magas rangú hív ki engem harcolni. Ha nem lenne gond elmondanád mégis melyik szintet taposod most? Tudni szeretném mennyivel vagyok lemaradva a legendák mögött. - mondtam neki majd felkészültem lélekben a megmérettetésemre egy ilyen magas rangú ellen. - Én még csak a 10. szintet taposom és amit mondtam nem vagyok valami jó harcos ami magába foglalja azt is, hogy nem vagyok jó taktikus sajnos. Ezért is van, hogy nincsen sok tapasztalatom a harcokkal kapcsolatban, de ellened megteszem amit tudok csak válassz egy helyszínt. -
~ Remélem nem leszek egy hit neki, de majd kiderül. ~
- Ami a felszerelést illeti nyugodtan magadon hagyhatod, így lesz csak élvezetes ez a harc nem ? ... Nos kitaláltál valami tágasabb helyet a harcunkra? - tetem fel neki talán a legfontosabb kérdést, hiszen egy ilyen kávézóban nem lenne jó párbajozni. Főleg ha erősebb az ellenfelem nálam. Jeleztem a pincérnek, hogy hozza ki a számlát, majd lerendeztem az anyagi dolgokat ezzel adtam még egy kis gondolkodási időt Anatnak, hogy kitalálja a helyszínt.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Május 05 2013, 13:29

- Megfelel, persze. - bólintok Thunder kérdésére, bár nem igazán értem, hogy miért nem használja ki a teljes életpontjait a párbaj során. Azt állítja nincs óriási rutinja a párbajozásban, éppen ezért kihasználnám a helyében maximálisan a HP-imat. Tart esetleg attól, hogy a végén a megölés gombra nyomok? Badarság, hisz sosem lennék képes senkit sem megölni. Persze a fiúnak én egy idegen vagyok, bár a céhem mond neki valamicskét, meg a fronton is találkoztunk már. No, mindegy, ezen kár agyalni, nem fogom győzködni, hogy másítsa meg a döntését, hiszen átengedtem neki a párbajtípus választásának lehetőségét.
- Ugyan már, ne ajnározz ennyire, nem érdemlem meg! - mosolyodok el a dicsérő szavak hallatán, még az hiányzik, hogy elpiruljak, mint egy csitri tinilány - 14. szintű vagyok, de bevallom vannak hiányosságok a statomban, úgyhogy ne aggódj, elverhető vagyok. - Halkan nevetgélek kicsit, miközben felállok, hogy elindulhassunk a küzdőtér felé. Közben azon gondolkodom, hogy lehet csak kamu az egész, amit a fiú itt előad nekem. Altat, aztán mikor már kezdem elbízni magam, akkor bumm, szépen elver! Nem szabad félvárról vennem egyetlen küzdelmet sem, a nagyképűség sosem pozitív erény. Felszerelések is maradnak, ezek szerint mégis csak bízik magában annyira, hogy ne kérjen gyengítést tőlem.
- A Déli negyedben van egy nívós küzdőtér, oda szoktam invitálni a párbajtársaimat. Megfelelően kialakított pálya, nincsenek zavaró tényezők, kiváló atmoszféra. Ráadásul most aki párbajt akar nézni, az úgyis az arénában tombol a birkózás eventen, szóval nyugtunk lesz, nem fognak megzavarni minket nézők.
Csakhamar elérjük az általam ajánlott küzdőteret, s a ringre lépve 10 méterre eltávolodok ellenfelemtől. Lehívom a menüm, s elküldöm a fél életes párbajra hívást. Amíg lejár az egy perces felkészülési idő, övemre helyezem a gyorstárba a legfontosabbnak vélt kristályaimat, majd magamra öltöm a felszerelésem. Bronz vért, minotaurusz sisak, gyorstalpaló és gyűrűk mindig rajtam, hősi köpeny ahogy illik, végül pedig ideje magamhoz venni a dupla pengéjű Mithrodin fegyverem, az én kis szemem fényét. Ő volt a hűséges segédem a Ranmaru elleni győzelemben is. Az volt ám a meglepő párbajbefejezés. Illenék újra találkoznom a jó öreg Mr. Kockával, mert elégé lezáratlan maradt köztünk az a dolog. No, de most ideje idekoncentrálni és fejben is odatenni magamat. Ahogy megszólal a gong, felveszem a védelmi állásomat, testem előtt átlósan, keresztben tartom a fegyverem, s meghagyom a kezdés lehetőségét Thundernek.


A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 08 2013, 00:18-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Kedd Május 07 2013, 23:07

Anat elfogadta, hogy fél életes harcot vívjunk ám látszott rajta, hogy a gondolataiban máshol járkál. ~ Lehet, hogy azon agyal miért választottam ezt a párbaj stílust, de még magam se tudom biztosan. Vajon miért ezt mondta? Talán azért, mert, így hamar túllehetek a megmérettetésen egy ilyen híres illetővel. Valószínűleg sokat tenne a hírnevem megszerzéséhez, ha legyőzném, de koránt se vagyok az a harcos aki ezt véghez tudná vinni. Főleg nem egy céh vezető előtt akinek a saját emberei között kell a legjobbnak lenni és ráadásul még front harcos is. Szóval nem lesz könnyű dolgom vele,és még a képességeimet se tudom mikor lenne jó bevetnem. Fagyasztás és gyógyulás … vajon mit kéne alkalmazzak egy nívós harcban? Ezen gondolkoztam, majd visszatereltem gondolataimat oda, hogy miért is fél életes harc. Valószínű azért mondtam, mert még nem bízok tudásomban eléggé, azonban a szintem nem ezt mutatja. Ráadásul még a rendszer is két olyan képességgel ruházott fel amit nem tudok teljesen kihasználni. Ismertebbé kell váljak, hogy fejlesszem harci tudásomat és a képességeim használata terén is erősítenem kell magam. Így végül is rájöttem miért lesz fél életes párbaj. ~
- Mennyi ? És még azt állítod, hogy legyőzhető vagy? ha igen is azt biztos nem egy ilyen ügyetlen kezdő harcos viszi véghez mint én. - válaszoltam Anat-nak. Ezek után mondta meg a választott helyszínt.
- Remek választás, hiszen, így nem látják sokan csúfos vereségemet majd - mondtam a fiatalembernek és követtem a helyszínre. Amint előrántotta a fegyvert ledöbbentem, hogy ilyen is helyet kapott a játékban. ~ Igazán ritka kincs lehet. ~ gondoltam magamban. Remegő kézzel, de magam elé tartottam fegyveremet és bizakodtam abban, hogy nem fog gúnyt űzni belőlem ellenfelem az óriási szint különbség miatt.
- Sok sikert -mondtam még a számláló lejárta előtt. Lélegzetvisszafojtva vártam amíg a számláló eléri azt a bizonyos nullát, hogy kezdetét vegye a harc.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Május 08 2013, 00:38

Nem tetszik nekem ez a fene nagy pesszimizmus. Ennek a fiúnak nincs elég önbizalma, s hirtelenjében nem is tudom milyen szöveggel kellene előállnom, hogy lelket verhessek belé. Úgy tűnik az eddigi mentegetőzésem is süket fülekre talált. Ha így folytatom tovább és a hírnevem megelőz, akkor senki sem akar majd kiállni velem, csak azért mert magas szintű vagyok. Pedig én igazán nem akarok másokat lealázni, csupán szeretnék fejlődni olyan ütemben, mint eddig is. Ráadásul tökre berezelt a srác a fegyverem láttán, mintha a keze is remegni látszana. Sok sikert kíván azért, én mosolygok felé megköszönvén és viszonzásul főhajtással tisztelgek ellenfelem előtt. Át kívántam adni a kezdeményezés lehetőségét, de úgy tűnik nem akar vele élni. Ennyire lecövekelt volna? Lehet egy perc is beletelik, mire rájövök, hogy farkasszemet nézünk egymással, s egyikünk se moccant még meg. Valahogy, valamivel oldanom kell ezt a feszült légkört, ami kialakult körülöttünk.
- Vigyünk bele egy kis játékot, mit szólsz? Legyen úgy, hogy csak akkor tehetek feléd egy lépést, ha meg tudlak nevettetni. Közben te támadhatsz engem, de én csak akkor támadok vissza, ha te nevetsz. Benne vagy? - Amíg nem bólint rá, nem is akarom elsütni az első poénomat, nehogy felkészületlenül érje az esetleges választámadásom. Merthogy afelől semmi kétségem, hogy meg tudom-e nevettetni Thundert, bár kemény diónak néz ki a savanyú képével. Na de majd Anatole bátyó mindjárt kezelésbe veszi, akár belemegy a feltételbe, akár nem. Így végül is nem hagyom magam, tisztességes a küzdelem is, nem mondhatja azt sem, hogy hagytam magam, egyszerűen csak beleviszek egy kis rizikót, hogy legyen benne kihívás nekem is.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Pént. Május 10 2013, 21:28

Anat előtt álltam remegő kézzel és azzal a tudattal, hogy ismét egy harcba keveredtem. Hosszas percekig csak nézegettem ellenfelemet miközben kezem egyre jobban remegni kezdett, majd fejemben egy furcsa mély hangot hallottam. ~ Enged ki, had mutassam meg neki mi is az igazi fájdalom ~ mondta nekem a hang. Ekkor jöttem rá, hogy a vámpír ismét elő akar törni belőle. ~ Abból nem eszik ~ gondoltam magamban. ~ Még egyszer nem engedem szabadon felelőtlenül ~ mondtam magamban ismételten. ~ Engedj szabadon! ~ már-már kiáltott amit csak én hallottam. Lassan a nyakamon lévő céhemnek a tetoválása kezdett elvörösödni ami egy kellemetlen égető érzéssel társult, így tudtam meg, hogy valóban ő az aki hozzám szólt imént. ~ Össze kell szednem magam ~ jutottam erre a következtetésre, majd jó erősen megmarkoltam fegyveremet. Próbáltam összpontosítani a vámpír gondolatainak kirekesztetésére és ezzel egy időben a kezem remegése is lecsitult arra a szintre, hogy figyelmem már a harcnak van szentelve. Kisebb nagyobb részben ez igaz is, de még nem egészen tudtam visszatartani a másik énemet. Újabb percek peregnek le e közben s a kínos csend kezdett Anat s köztem keringeni. Ebben a pillanatban sikerült lecsitítanom a bennem kavargó kis küzdelmet, így már teljesen a harcnak szánhattam magam. Kezem egyáltalán nem remegett és akaratlanul felvettem közben egy támadó testtartást. Szépen lassan hátracsúsztattam bal lábamat és kitámasztottam vele miközben kardom pengéjét egyenest ellenfelemre tartottam.
- Vigyünk bele egy kis játékot, mit szólsz? Legyen úgy, hogy csak akkor tehetek feléd egy lépést, ha meg tudlak nevettetni. Közben te támadhatsz engem, de én csak akkor támadok vissza, ha te nevetsz. Benne vagy? - tett fel egy furcsa kérdést nekem ellenfelem. Döbbentem álltam előtte s azon tanakodtam miért tette ezt. ~ Miért tenne egy olyan dolgot ami hátráltatja a harcban? Nem tudhatom, de, így nem az igazi a küzdelem. ~
- Tudod én egy igazi harc keretein belül szeretnék végre nyerni, ahol semmi akadályozó tényező nem zavarja a másikat. Egy harc melyben talán túlszárnyalom az eddigi miben létemet s egy új szintre emelhetem harci tudásomat, amit kemény munkával érek el. Szóval az ajánlatodat vissza kell, hogy utasítsam, bár lehet, hogy így nagyobb esélyem lenne a győzelemre, de ez nem érdekel. Lehet, hogy több szinttel magasabb vagy nálam és lefogadom bőségesen van tapasztalatod a harcokkal, de ez nem illik az én nézeteimhez. Valószínű, hogy veszítek ellened, de adj bele mindet és én is a tudásom legjavát próbálom bevetni. Nem érdekel, hogy nyerek vagy netalán veszek, de egy biztos … mégpedig az, hogy egy céh mester ellen nem szégyenlem a vereségemet főleg ha egy olyan személy amilyen te is vagy. - majd kardomat megforgattam kezemben, így annak pengéje párhuzamosan állt a talajjal. Miután kardomat megforgattam kezemben elrugaszkodtam a talajtól és egyenest Anat felé vettem az irányt, hogy egy gyors és precíz mozdulattal a bal bordáira támadhassak, ahol egy forgó mozdulattal mögé kerülhetek és jól hátba verem közben bal karommal. Ez után egy ferde jobb válltól indított bal csípőig végződő vágást intéznék ellenfelemre, mely után jó pár méterre eltávolodok tőle, ahol védelmi pozícióba helyezkedek.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Május 12 2013, 00:32

A srác elég furcsán viselkedik, percekig csak állunk egymással szemben. Képes vagyok türelmesen kivárni, hogy erőt vegyen végre magán. Annak nincs semmi értelme, hogy nekirohanjak és leverjem még a lábáról is, amikor olyan a kiállása, mint aki itt sincs fejben. Ennyire rémisztő lennék? O.o Hogy oldjam a hangulatot, felajánlom Thundernek, hogy megnevettetem, s ezzel valami színt vinnék a KT-ba, na meg némi kihívást nekem. Bár nem szabad elbíznom magam.Komolyan nem tudom, hogy csak altat-e a fiú, vagy ahogy belelendülünk a harcba, nyom valami spéci skillt, amivel győz. Vagy lehet nem is annyira alacsony szintű, mint amennyire sopánkodik miatta. Ez a túlzott szerénység, vagy nevezzük inkább kishitűségnek, nekem már kezd gyanússá válni. Mégiscsak megölt egy bosst. Ráadásul a kardja is igen szép, míves darab, nem éppen olyan, amit minden fegyverboltban árusítanak. Egyedi darabnak tűnik, amihez egy kezdő nem igen jut hozzá. Párbajszínesítő felajánlásomat azonban elutasítja, amit bevallom picit zokon veszek. Persze jólesnek a dicsérő szavak, meg tiszteletben tartom a döntését, de akartam egy kicsit mókázni. Ám ha neki az az elvárása, hogy ne bánjak vele kesztyűs kézzel, hát oké, megkapja. De ha ezek után elkezd keseregni, hogy lenyomtam, mint egy rajzszöget, akkor nincs több teadélután.
Féloldalas mosolyra húzódik a szám, igazság szerint én sem tudom megmondani, hogy ez őszinte mosoly, vagy mímelt, esetleg átvált groteszkbe, de a lényeg úgyis az, hogy végre kezdetét veheti a harc. Ideje végre összecsapni, nem csak mindig a nagy számat jártatni. Biccentek neki, hogy elfogadom a feltételeit, majd megiramodik felém. Én sem vagyok rest, nem fogom ölbe tett kézzel bevárni, hiszen azt kérte adjak bele mindent. Abba pedig beletartozik az is, hogy az első vágását beengedem. Ez a taktikus küzdelem része, jobb felmérni az ellenfél képességeit, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mennyire feszegethetem a határokat a továbbiakban. Rizikós beengedni fél életes küzdelemnél egy vágást, de bízom a páncélzatomban. Úgy manőverezek, hogy ne legyen feltűnő a szándékos vétés. Gyors, de nem gyorsabb nálam. Erős, de közel sem annyira mint én, bár a páncélomat teljesen lebontja egyetlen sebzéssel. Vigyázni kell vele! Ahogy végigszántja a bordáimat mögém keveredik, de nem hagyom, hogy egy újabb sikeres támadást intézzen felém. Dupla pengéjű fegyveremet hónom alatt lendítem hátra, hogy bevigyek a fiúnak egy szúrást, majd akár sikeres volt a támadás, akár nem, már el is lépek mellőle, mielőtt még valami komisz visszatámadáson törné a buksiját. Eltávolodok tőle, majd ismét jön a farkasszemezés.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Kedd Május 14 2013, 12:03

Megindultam ellenfelem vagyis Anat felé azzal a reménnyel, hogy valamit csak tudok kezdeni magammal és meg bírom sebesíteni. Kicsit furcsán viselkedik amit a mozgásán veszek észre, de hát mindenkinek egyedei stílusa van amit harc közben használ. Ideje lenne nekem is előrukkolnom valami egyedivel mint neki a dupla pengés fegyvere. Igazán szép darab, de nekem itt van az a bizonyos legendás katana. Bíznom kell magamban és társamban vagyis fegyveremben ki eddig remekül szolgált. Ahogy ezen gondolkoztam már Anat előtt is teremtem s a tervem első fele sikerrel zárult. Megsebeztem, de valami nem stimmelt az egészben. Ha a helyében lennék én nem engedném be az első sérülést. Minden erőmmel azon lennék, hogy egy ilyen nyápic mint én ne tudja megsebezni. Ám ez mind rá tartozik és nekem ehhez semmi közöm. Megsebeztem hát a híres céh vezért és ezen okból kifolyólag próbáltam folytatni tervem második szakasza, mögé keveredni és hátán is ejteni egy vágást. Még az is sikerült, hogy a háta mögé keveredek egy kis fordulattal mint valami testcsel, de nem vettem észre azt a különleges fegyverét. Egyenesen beleszaladtam és hason talált. Talán még a penge el is hagyta testemet … Nem tudhatom … nem is tudom mert háttul nincs szemem. Mindössze az ilyenkor szokásos kellemetlen érzést éreztem, hogy megsérültem. Eltávolodott tőlem párbaj társam és ismét arra várhat, hogy megtámadom. ~ Engedj szabadon ~ hallottam ismét a bennem rejtőző vámpírt. ~ Vissza kell tartanom. Vele én akarok megküzdeni ~ mondtam magamban. ~ Nem akarom közhírré tenni, hogy van egy vérszomjas teremtmény ebben a játékban … bele se merek gondolni mi lenne ha megtudnák mi rejtőzik benne. ~ gondoltam magamban majd a sárkány mintás katana-m tokját bal kezembe vettem. Felöltöttem magamra egy igencsak furcsa testtartást. Kardomat magam előtt átlósan tartottam míg a tokot mögöttem tartottam hasonló képen. Mindössze azzal a különbséggel, hogy a kard bal vállamtól a jobb csípőm irányába mutatott és a tok a bal csípőmtől a jobb vállamig a hátam mögött. Jó ideig így álltam és a továbbiakon gondolkoztam.

Életpont:54/70 …. 35 a fele életem Sad
Páncél: 0/17

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Május 14 2013, 12:20

Úgy távolodok el hátra sem nézve a fiútól, hogy csak sejtésem van arról, hogy betalált a szúrásom. Ha elkezdeném forgatni a fejem, vagy a testem, akkor súlyos másodperceket vesztenék, amit eltávolodásra kell most fordítanom, nehogy ellentámadni akarjon és hátba szúrni. Annyit azért érzékelek, hogy fegyverem megakadt valamiben, nem suhant tovább lendületesen pusztán a levegőt szelve, de csak akkor bizonyosodom meg arról, hogy életpontokat sikerült leütnöm a kardforgatóról, mikor kellő távolságba érve végre rátekintek. Háh, az életsávja máris drasztikusan a feléhez közelít, talán egyetlen sebzés elegendő is, hogy véget vessünk a küzdelemnek. Kár, pedig igazán jó móka lett volna mindkettőnknek, ha belemegy a megnevettetős ajánlatba. De ha egyszer azt kérte, hogy adjam bele minden tudásom a küzdelembe, akkor nem sérthetem meg azzal, hogy félvárról veszem a küzdelmet.
- Remélem elégedett vagy. - jelenik meg ördögi vigyor az arcomon - Nem kíméllek, ahogy kérted! - Szusszanok egy fél percet, amíg újabb harci pózt vesz fel, s szabad kezébe vonja kardjának míves hüvelyét is, ami sejtéseim szerint egy igazán egyedi és izgalmas harcmodort fog eredményezni az elkövetkezendőkben. Máris felcsillan a szemem és izgatottan várom az újabb összeütközésünket. Nem is késlekedem, megrohamozom a fiút, s arra számítok, hogy a kardhüvellyel akar majd védekezni, és a katanájával támadni. Nekem legalább is így lenne logikus. Erre az esetre viszont tökéletesen ki tudom használni a dupla pengéjű fegyveremet, terveim szerint a vízszintesen magam elé rántott fegyver egyik élével a kardot, másik élével pedig a hüvelyét kívánom kivédeni, miközben a meglepetés erejével élve egy jól irányzott rúgást intéznék ellenfelem gyomorszájába. Kérdés, gondolatmenetem helyesnek bizonyul-e.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Szer. Május 15 2013, 12:40

Ismételten hosszas percek teltek el míg valamelyikünk meg nem moccant vagy meg nem szólalt. Mélyen magamba kellett nézzek, hogy pontosan mit kéne tennem egy ilyen erős ellenféllel szemben. ~ Engedj szabadon ~ szólalt meg ismét a hang a fejemben. ~ Nem engedlek ki ~ próbáltam válaszolni neki magamban kisebb nagyobb sikerrel. Őszintén szólva nem akarom egy ilyen nevezetes ember előtt felfedni a bennem rejtőző vadságot, gonoszságot vagy ki minek nevezné. Egyre hevesebben égetett nyakamon a jel,de minden erőmet arra kellett fordítanom, hogy visszaviszonyítsam a vámpírt. A nagy erőlködésem közepette figyeltem fel Anat kis megszólalására.
- Remélem elégedett vagy. Nem kíméllek, ahogy kérted! - hangzott el.
~ Pont erre számítottam ... Nehéz falat ... Talán túl nagy fába vágtam a fejszémet és most meggyűlik vele a bajom ~ mondtam magamban majd indult meg felém a furcsa fegyverével. Fogalmam sincs mennyre tudja forgatni, de ha már céh vezető és igencsak közismert illető lett Aincrad-ban akkor nem bánhat vele valami rosszul. Megvetettem lábamat, hogy ne tudjon egyensúlyomból könnyedén kizökkenteni majd egy kicsivel lejjebb eresztettem súlypontomat és vártam a támadását. Ismételtem a nyakamon éreztem az égetést, de ez már nem a szokásos volt. Mindenáron ki akart szabadulni a rossz énem, így kizökkentem a védelmemből, de valamit gyorsan ki kellett találnom. Anat már nagyon közel volt s reflexszerűen kardommal próbáltam védeni első mozdulatát és a hüvellyel a következőt miközben a föld felé zuhan testem, ám lecsusszant a pengéről tok. Láttam ahogy a penge közeledik felém ... behunytam szemem majd vártam a bizonyos kellemetlen érzést ahogy a penge áthaladna testemen és ezzel elveszíteném a harcot. Testem szépen lassan közeledett a föld felé és arra gondoltam vajon hol ronthattam el az egészet. Ekkor hallottam meg ahogy a tok mely nemrég kezembe volt a földre esett.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Május 17 2013, 01:09

Eredeti tervem az volt, hogy a dupla pengéjű fegyver adta lehetőséget kihasználva blokkoljam Thunder kardját és annak tokját, majd egy rúgással vigyek be sebzést, erre azonban végül nem került sor. A fiú ugyanis valamiért kizökken a védekezésből, s bár az első vágásomat hárította, a másik penge majdhogynem akadálytalanul szalad bele a testébe. Ráadásul eközben akkora lendületet vihettem a mozgásomba, hogy az teljesen letaglózza a kardforgatót, aki egyensúlyát vesztve hanyatt esik, s kardjának tokját is a földre ejti. Hagyom, hogy kifusson a megkezdett mozdulat, majd megjelenik fejem fölött a "winner" felirat, mely jelzi, hogy a küzdelem máris véget ért.
Igazán röstellem, hogy ilyen kurta összecsapás sikeredett, de kezd egyre nagyobb dilemmát jelenteni, hogy nagy szintkülönbség esetén mi a helyes hozzáállás: kicsit hagyni magam és szórakozni az ellenféllel az izgalom kedvéért, na meg a hiú ábránd ébresztéséért, vagy tisztességgel letolni a párbajt a legjobb tudásom szerint, s vállalni az esetleges következményt, hogy a vesztes fél megsértődik. Van aki nehezen viseli a vereséget. Ki úgy, hogy ingerültségében kikel önmagából, ki úgy, mint jómagam, hogy csalódottságomban magamban fortyogok és inkább elsomfordálok, mielőtt általam is megvetett ingerültebb énem kiszabadulna elmém börtönéből. Csupán abban tudok reménykedni, hogy Thunder, ha már ennyire erősködött a minőségi párbajért, akkor most nem fog megorrolni rám vagy csalódottan kifakadni, amiért megvertem. Egy gyors mozdulattal megválok a felszerelésemtől, majd kezet nyújtok a kardforgatónak, hogy felsegíthessem.
- Jóféle kis összecsapás volt, kár, hogy ilyen rövidre sikeredett. Legközelebb teljes életest nyomjunk le! Persze csak ha te is benne vagy cimbora. - Majd lehívom ismét a menümet és küldök egy barátkérőt neki. - Na gyere, most én hívlak meg valamire. Ettél már a Sweet Dreamsben fánkot? Öregem, isteni karamellás fánkjuk van, meg kell kóstolnod! - invitálom meg vigyorogva a fiút egy levezetőre, s remélem nem utasítja vissza a felajánlásaimat.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi10/5000Thunder vs Anatole 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Thunder on Szomb. Május 18 2013, 18:10

Kizökkentem a gondosan felállított védelmemből hála annak a rossz énemnek aki felszínre akart törni. Testem szépen lassan a földhöz közeledett és érezni véltem azt a kellemetlen érzést, melyet csak akkor tapasztal itt az ember, ha megsérül. ~ Ezek szerint megsérültem volna? ~ nyitottam ki a szemem mikor hallottam újra és újra ahogy kardomnak a tokja pattogott a földön míg végül nyugalmi állapotba nem került. Szépen lassan én is követtem a sorsát és a poros, mocskos talajon kötöttem ki … vesztesként ahogy az lenni szokott. Most se tudtam elérni a hőn áhított célomat, de egy nap eljön az is, hogy én leszek egy párbajnak a nyertese és nem az aki veszít. ~ Vajon mi az amiért minden egyes harcból vesztesként kerülök ki ? ~ leszegett fejjel kérdeztem magamtól, bár tudtam, hogy erre az égadta világon nem fogok rájönni. ~ Meg kell találnom a hozzám legjobban illő harci stílust, de ez nem egyszerű.... Nem is tudom pontosan mi illene hozzám … talán arra vagyok hivatott, hogy mindenki legyőzzön és így fejlődjön rajtam kívül mindenki? ~ gondolkoztam el ezeken a dolgokon mikor Anat hangját hallottam meg.
- Jóféle kis összecsapás volt, kár, hogy ilyen rövidre sikeredett. Legközelebb teljes életest nyomjunk le! Persze csak ha te is benne vagy cimbora. Na gyere, most én hívlak meg valamire. Ettél már a Sweet Dreamsben fánkot? Öregem, isteni karamellás fánkjuk van, meg kell kóstolnod! - próbált jópofizni. ~ Csak annyit akarok, hogy tudja meg milyen az én helyemben lenni és nem lenne ennyire jópofa egy küzdelem végén ~ Ahogy felpillantok a földről láttam egy ikont, hogy baráti felkérést kaptam, rányomtam, hiszen nem vagyok olyan bunkó mint hisznek. Lassan felálltam, majd leporoltam magamat.
- Még nem jártam arra … Az igazat megvallva nem nagyon szekeretek sütizni mert mindig egy párt pillantok meg akik jól szórakoznak - ekkor gördült le orcámon egyetlen csepp könnycsepp. ~ Tudtam, hogy jó harcos, de nem számítottam arra, hogy ilyen hamar végzünk. ~
- Rendben van …. rászedtél, de csak egyetlen egy süti lesz …. Tényleg nem szeretek sütizni …. - válaszoltam neki majd egy kis szünet után folytattam mondandómat. - Legközelebb már nem lesz … Így is nagy különbség van kettőnk között és ezt én is látom annak ellenére, hogy egy szánalmas vesztes vagyok …. -

THX a párbajt Razz

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Anatole Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi1119/1200Thunder vs Anatole 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Cardinal on Vas. Május 19 2013, 12:53

Ossu!

Még egy szépen kibontott történetű KT \o/ Lezárom a küzdőteret, 25 xp és 65 arany jutalmat adok. A legendás katana 3 xp-vel fejlődik.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Thunder vs Anatole Vo36oi0/0Thunder vs Anatole 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Anatole

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.