Hayashi Yuichi

Go down

default Hayashi Yuichi

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Ápr. 26 2013, 01:40

Név: Hayashi Yuichi
Nem: Férfi
Kaszt: Kardforgató
Kor: 25 (aktuális: 28)
Céh: Justice League

Szint: 31
Exp: 3741/3800
Arany: 1590


Kaszt bónusz:

Kardforgatók fürgesége: 5 szintenként +1 pontot tehetnek vagy a gyorsaságukra vagy a fegyverkezelésükre.
Emberfeletti gyorsaság: támadási sorrend és többletkör eldöntésénél (mindenhol egyaránt, tehát küzdelmekben is) a gyorsaságuk 110%-ával kell számolni.
Felderítő egység: 20%-al olcsóbban vásárolhatnak a besúgónál.

Kinézet: Alacsony vékony testalkatú, de nem vézna jellemvonásokat hordoz testalkatom, kb 170 cm magas és egyenes jó kiállású. Tengerkék szemem szúrós, kereső, de mégsem hátborzongató, mellé  vállig érő hosszú hajam lófarokba kötve várakozik mögöttem, melyet a szél szabadon borzol hol jobbra, hol balra.  Többnyire zsebre dugott kézzel várakozó test-állásban pillanthatnak meg.  Állandó mosolyom ritkán törik meg így többnyire melegséget sugároz, hideg szemem, és arcvonásaim. Fekete vagy sötétkék ruházatban  érzem magam a legjobban, a SAO bejelentkezéskor, barna bakancs, világos kék nadrág és világoskék zakó volt rajtam egy fehér pólóval.

Jellem: Legfőbb jellemzőim, csöndes srác akit nehezen lehet feldühíteni. Hóbortok közé tartozik a játszadozás a lófarokkal, mintha sosem állna jól. Hallgatag létemre, amikor beszélek azt gyorsan hadarva teszem, így előfordulhat, hogy mormogást értenek csak a hallgatók. Önzés nem jellemző rám, megosztom bizonyos személyekkel a tapasztalataim, avagy amit találtam, persze, a jó ízlés keretei között *mosoly*. Ebben a világban a mosolyom sokat apadt, de megfogom találni a módját, hogy visszanyerjem. Pókerarc sose volt jellemző, mindig látható rajtam, hogy éppen mit érzek. Óvatos vagyok, nem rohanok egyből előre. Számítok tervezgetek. Túlzott örömömben, viszont kieshetek a kerékvágásból és olykor, nem törődöm elveimmel, megállíthatatlanul török célom felé. Célom mindig összetett, többlépcsős, nehogy könnyű legyen. Eizan szerint, én egy fáradhatatlan vonat vagyok, ami ugyan késhet, de eléri kitűzött célját.

Képességek

1. képesség:

Niji parry/burst (aktív)
Érzelmektől függő képesség.
Ha Yuichi "jó hangulatban" van, a képesség "parry" része aktiválódik, amivel egy körig bármi nemű sebzést elháríthat. Kinézetben a kard sárgán derengő fénye elnyeli a gonosz ártó sebzést és végleg megszünteti azt. Továbbá speciális képességgel megegyező pontszámmal kevesebb lesz a fegyverkezelése Yuichinek a következő körben. Lehűlési idő, öt kör.
"Jogtalan támadásod nem hatolhat át kardomon, egy paladin fényárban úszik, s lőn fényár."
Ha Yuichi "rosszkedvében" van, a képesség "burst" része aktiválódik, amivel egy körig elveszíti józan ítélőképességét. Kardjából egy fénycsóva előbukkan, ami akrobatika jártasságának szintje szorozva 1,5m hozzáadódik kardjához, és átdöf vele ellenfelet, ellenfeleket, akár barátokat. Maximum három célpontot. Első teljes sebzés, második Yuichi alapsebzése, harmadik célpont pedig alapsebzésének fele. Lehűlési idő öt kör. Látvány: Yuichi kardját vörös aura lengi körül, ami a szavak kiejtése után az éppen tartott irányba megnyúlik. Szint független, akrobatika jártasságtól függ.
"Barát, vagy ellenség? Utamból pusztulj! Miért, miért tettem?"

Kerettörténet:

- Harmadik! Még mindig vagytok, és egy újabb jelent meg. Fránya farkasok sose fogytok el. Niji működése ráadásul le is állt. Áh.. megint kifogytam az ütésekből. - beszéltem a vadakhoz, mintha ők értenének engem. Tudtam nem így van, de különösen nem zavart addig is megzavarom a fejembe kúszó zajok armadáját, amivel a digitális világ nap, mint nap ostromolt. Nyugodt mezei séte, hamarosan te jössz, napfényfűrdőzéssel és szénában hempergéssel egybe kötve. Csudajó lehetőségek akadnak itt. Mosolyodtam el, majd egy vágás a farkas koponyájára. Az viszont kitartott. Na nem baj következőket nem fogod kibírni. Szokatlan dolog történt, hol van a Niji nem jött elő.. estem kétségbe hamar. Be is kaptam pár indokolatlan harapást, de következő ütésemmel a farkas szét pixeleződött. Majd Niji fénye haloványabban megjelent a kard körül. És szívemre valami nehéz és sötét érzés telepedett. Valami leszipolyozott...

2. képesség:

Niji double (aktív)
Yuichi képessé vált Rita tanításait követően kiterjeszteni kardok iránti szeretetét. Képes elővenni a balkezébe egy kardot a felszerelései közül. Súlyemelés jártasságának szintjével megfelelő, a felszerelésében tárolt kardok statjait átruházhatja a jobb kezes kardjának egyetlen csapásába. Szintkorlátja van a képességnek (10. szinten egy kard, 30. szinten kettő kard, 50. szinten három kard, 70. szinten négy kard, 90.  szinten öt kard) Öt körönként használhatja Yuichi ezt a képességet.

Kerettörténet:

Harminc hosszú napnyi edzés után meghozta gyümölcsét a várakozás. Bíztam mesterem szavában és eljött az én időm. Sárga Niji volt éppen a kardomon, amikor látóteremben megjelent egy villogó ikon. Ami egyenesen a képességek menü pontba linkelt. Érdeklődve keresgéltem az ismerős feliratok között. A legtöbb még szürke volt, de azért akadt már ott rendesen aktivált. Az egyik ilyen kép mellett ott volt az „új” felirat. Megnyitottam és a következő szöveg fogadott.
„Gratulálunk! Hosszas gyakorlással feloldottad, a Niji kiterjesztést. Használd a ’Hiko Niji’ kifejezést és kardod új távlatokba mutat.”
Rita várt, nem támadott. Elmondtam neki, mit olvastam előbb a menümben és láthatóan nagyon örült ennek. Szó szerint rám ugrott örömében és levert lábamról. Úgy borultunk el, mint az ólajtó. Meglepődtem, de tudtam miért örül ennyire, én is örülök neki. Végre jó tanítvány lettem, és még ha magam módján is, de eltanultam tőle hogyan fogja kardját. Számomra még hátra volt a teszt, de tudtam nem késik már soká. Most jó volt így a füvön semmit tenni. Lefordult rólam és hosszasan dicsérte munkánk gyümölcsét. Kicsit több, mint egy hónapot töltöttem vele harccal és gyakorlással. Eszméletlen, ahogy visszagondoltam. Ha nem noszogat, már régen visszafordultam volna. És sehol sem tartanék. Kíváncsiságom győzött gondolataim felett.
- Kipróbáljuk? – kérdeztem feleslegesen. Naná, hogy ki. Belekezdtünk a harcba és ezúttal is sárga Niji jött elő. Egy csapást megejtettünk, majd kimondtam az új szavakat.
- Hiko Niji! (Niji double-re módosítva)
Hatása nem maradt el. A bal kezemben tartott kard körül elkezdett megjelenni a sárga derengés. Így mindkettő kard a fényárban úszott. Lenyitottam menümben, hogy mikre alkalmazhatom a balkezes kardot. Hárításra egyszer használhatom, de támadásra tovább sem. Azonban van itt valami. Ahogy olvastam ledöbbentem. A két kard innentől egy, csak az eredetit használhatom támadásra, de ez a támadás egy megerősített Niji támadás. Ezt közöltem Ritával, mielőtt támadok, tudnia kell, védekezzen, ez számomra is új lesz.
Vágást intéztem mellkasa felé teljes megnövelt erőmből. Védte, elmondása szerint más szinten vagyok innentől, miközben kihunyt a Niji fénye mindkét kardról és innentől a szokásos használhatatlan vasdarab lett a balkezemben lévő kard. Míg a jobban a megszokott életmentő eszközöm.

3. képesség:
Név: Sword Art Mastery (Rita Hanami - Sword Mastery képessége után elnevezve)
Passzív képesség: Sikeres "niji double" képesség után kapcsol be a harc végéig. A második kardot visszahívja bónuszok nélkül vagy több kard esetén a legutoljára előhívott kardot másolja, de a képesség bekapcsolása utáni körre speciális képesség/2 gyorsaság bónuszt ad.
Ezután harc végéig tudja használni a két kardot Yuichi.

Kerettörténet:

A tizenkettedik szint ritkás erdejének egyik poros útján halad kis csapatunk. Egyszerű küldetés négyünknek, védeni kell a szekeret mindhalálig. Persze ezt csak mókásan tenném hozzá, hisz itt azért már megtanultam, ellehet menekülni, ha már annyira vészhelyzet volna. A szekéren utazó családról keveset tudni, ahogy társaimmal is csak küldetés elején találkoztam. Legtöbbjük csupán pénzéhes kalandozó, de a magas szőke gyerek még viheti valamire. Tőle egészen mást hallottam, ő nem a pénznek örült, amit előre kaptunk, hanem valami egészen másnak.
- Álljanak meg! Pihenőt tartunk – tájékoztatott minket a kocsis, és így a sétával is felhagyhattam, eléggé kifáradtam, meg kell hagyni, de még most sem értük el a célt, pedig már olyan közel van. Előttünk tornyosul a tizenharmadik szintre vezető kazamata. Hamarosan harcra kerül a sor a toronyban. . A kocsin belülről halk könnyed beszélgetés hallatszott, míg két társunk beszélgetett, a kocsi végében. Az oldalperemnek támaszkodva figyeltem a ritkás fák sűrűségét, miközben eszegettem pár falat bogyót. Készültem üzenni a nagy Ő-nek, de egy halál sikoly azonnal kizökkentett, előkapva fegyverem kinéztem a lovak felé, majd a far felé. Az egyik társunk miközben eldőlt elpixeleződött.
- A francba! – ugrottam irányába, mi történt? Miért nem védte magát, miért csak a halálára eszmélünk fel? Ekkora már a kocsin belül is mozgolódás támadt, és a három lány kezdődő kétségbe esésének sikolyai. A francba! Ismételtem meg magamban, nem hiszem el, hogy ennyivel alacsonyabb szintű volt, mint én. Mire odaértem az egyedül maradt bajtárshoz, három vörös játékos állt vele szemben. A srác a pajzsa mögé bújva védekezett összeszorított fogakkal. A jelenetet meglátva kiugrottam a legközelebbi felé és igyekeztem jelentősen belevágni. Támadásom könnyűszerrel kikerülte és két kése megindult bordáim felé, gyanúsan megcsillant rajta némi folyadék. Jobb lesz, ha elállok előle, vagy legalább kivédem. Trum viszont a pajzs takarásából a buzogányával próbált lesújtani támadómra, ami elől szintén kitért, miközben felszisszent. Két társa ugrott is a lovag szabad oldalára. Én pedig az újból kitérő elé, bal kezembe leidéztem a díszes katanát és előretolt pengével felé száguldva, sikerült megsebeznem. A lovag maga elé tette újra pajzsát és felfogta az érkező támadást, de a páncélját jelentősen átüthették, egyből sárgába zuhant. Szemem jobbra fordítva ráfordultam az árnyharcosra, aki eddig engem szemelt ki, és társam megvédett tőle. Kardom elhalványodott egy pillanatra, viszont újra megjelent bal karomban.
- Nem engedlek el! – kiáltottam és teljes erőmből felé csaptam a katanával, annyi elég lett, hogy tőrjeivel blokkolta a támadást. Nem is lehetett volna ennél tökéletesebb, kihajolt. Le kell fegyverezzem, vagy elég nagy sebzést mérni rá, hogy elűzzem. A katanával tovább előrébb hajolva közelebb csúsztam pengéim, és a szabdalót arra használtam, amire való. Alulról felhúzva a gyomrára vágtam egy csíkot, miközben egészen közel kerülve megfejeltem. Súlyemelésemmel próbálkoztam, hogy felborítsam, de ez már nem ment könnyen elfogyott a sebességem és talán benne is van erő, több mint gondoltam. Társamat elkezdték püfölni ketten. Bajban van, gyorsan végeznem kell itt, lehet elől is gondok vannak. Harmond késik. Párpercnyi fegyvercsattogással odáig jutottunk csak, hogy sikerült kicsivel hátrébb szorítani őket. S csak hárítani. Mikor is Harmond felbukkant. Azonban íjával, és nyilával nem a védelmünkre, kelt, hanem a lovagra rálőtt. Felpillantottam a szekérre, ahonnan továbbra sem csillapodtak a zajok. Ne.
- Miért tetted ezt?! - kiáltottam az íjász felé, miközben kerestem a lehetőséget, hogy segíthessek bajtársamon, aki már alig él. Válaszát meg sem várva, megrohamoztam a késest, mire csak egy nyilat kaptam a vállamba. Kissé hátralökött a lendülete, és hagytam, is hogy sodorjon, viszont ezt nem akarta kihasználni a piros, nem mozdult. Az őr mellett maradt, akinek az arcát nem láttam, de úgy sejtem Trum, be pánikolt. Meg fogunk halni. Mint a Justice League tagja, nem futhatok el, de minden porcikám csak egyet akar tenni, elfutni. Félek, de az ő élete fontos, a küldetés sikertelen lesz, ugyan, de Trumot nem hagyhatom itt. Szám komoran elhúztam és nesztelen rohamra indultam. Minden bevethető tudásom beleadtam a mozdulatok indításába. Két levágott csuklóig és egy alig élő árnyharcosig jutottam el, amikor egy mérgezett kalapács leterített. Mindkét méreg hatása megindult, valahol útközben eltaláltak altató méreggel is, most viszont a pióca méreg is beindult. Homályosodott a látásom, ahogy a hangok is. „Megvan”.. de mi van meg?

Mikor felkeltem, még a két kard a kezemben volt és Trum is a földön feküdt. Nagyon kevés életereje volt, de túlélte. Túl szánalmasak lehettünk, hogy életben hagytak. Valamint egy üdvözlő ablak fogadott, ami a küldetés sikertelenségét hirdette, minden egyes küldetés adó meghalt. Tehát nem szerelem miatt nézte őket.. feltápászkodtam és készítettem pár életerő italt, hogy amikor Trum felébred, adjak neki párat, és húzzunk el innen gyorsan. Brag viszont meghalt.. könnyeimmel küszködve vettem elő a potionokhoz szükséges alapanyagot, remegő kézzel kiterítve magam elé.Felszerelés

- [T3] Obszidián Burgonet (+12 erő +30 páncél +2 bónusz erő)
- [T3] Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság +4 bónusz gyorsaság)
- [T3] Bőrgyűrű (+21 fegyverkezelés -2 élet)
- [T3] Villanás (+20 gyorsaság, a cipő halvány villámokat szór magából futás közben)
- [T3] Jetibőr Ruha (+2 erő +2 speciális képesség +35 páncél)
- [T4] Egyedi Szivárvány Köpeny (+8 fegyverkezelés +4 erő +4 kitartás +4 gyorsaság +4 speciális képesség +10 páncél)
- [T4] Agni Hayashi Yuichi (8 tűzsebzés, 5 É, 4 FK) Rúna
- [T3] Arany Katana (+18 erő)
[T1] Szabdaló (+5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés) nem felszerelt.
2x [T1] Fényes Vaskard (+5 erő) nem felszerelt
2x Rövid Akarat Potion (+1 élet két körig +10 HP-t gyógyít.)
1x Vörös Bika Potion (Használójának következő 3 támadása nem fogyaszt cselekvéspontot, tízes szint felett következő 2, húszas szint felett következő 1, egy harcban maximum egyszer használható.)
1x Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)
1x Hazatérés Kristály
1x Nagy Potion (+40 hp)
1x Mini Potion(+5hp)
2x Pet Bódító Méreg
1x Pánik Burok
Egyéb tárgyak:
Kard hüvely Hinaritól 2024 karácsonya.
Kard karácsonyfa dísz 2025 karácsonya.


Jártasságok
Észlelés: 1
Látás: 1
Súlyemelés: 1
Akrobatika: 1
Növénylátás: 220/1000 [T3]
Potion/Méregfőzés: 338/1000 [T4]
Horgászat: 90
Kertészkedés: 500 (Mester fokozat)
Vadászat: 302
Főzés: 473
Ital készítés: 1
Bűvészkedés: 60
Lovaglás: 1

Küldetések
Spoiler:
1. [Küldetés] Újabb kalandozás Leo Maxwelddel (sikeres)
2. [Küldetés] Egy, kettő, három (sikeres)
3. [Küldetés] Tánc a túlélésért (sikeres)
4. [Küldetés] Ainlands (sikertelen)
5. [Küldetés] Desperado (sikertelen)
6. [Küldetés] JL (Játékos)Küldetés: Dual Tower - ..: Avagy, az őrület küszöbén:.. (sikeres)

Küzdőterek
Spoiler:

1. Yuichi; Nio - Alkímista laborgyakorlat I. (folyamatban)
2. Egy rém rendes duo (lezárás alatt)
3. Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. (lezárt) 2013.9.27(küzdelem vége)
4. Szópárbaj, okosabb vagy mint egy ötödikes? (lezárt) 2013.9.27(küzdelem vége)
5. Yuichi vs Jun erdei séta (lezárás alatt) 2013.8.29(küzdelem vége)
6. Lizzy vs Yuichi játék, vagy nem játék (lezárt) 2013.8.15(küzdelem vége)
7. Yuichi vs. Kiyo - erdei séta (lezárt) 2013.7.30(küzdelem vége)
8. Primrose, Yuichi ellen
(lezárt) 2013.7.03(küzdelem vége)
9. Hayashi Yuichi versus Hermit (lezárt) 2013.5.27(küzdelem vége)
10. Chancery és Yuichi vs Kyuushiro (lezárt) 2013.5.20(küzdelem vége)

Ismerkedős
Spoiler:

1. Főtér, Chancery és Kyuushiro (lezárt) [Hayashi Yuichi: Bronz Vért (+9 páncél)]
2. Kezdetek Erdeje, Chancery és Kyuushiro (lezárt) [Hayashi Yuichi: {T1} Életlen Katana (+2 erő +1 fegyverkezelés +1 gyorsaság)]
3. Sword and Phoenix, Chancery és Yuichi (lezárt) [Hayashi Yuichi: {T1} Kapcsolat Gyűrű - állatidomár spec. (+6 irányítás)]
4. Nyugati rész, Asuka & Yuichi (lezárt) [Hayashi Yuichi: Gyenge Paralízis Méreg (egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén)]
5. Kezdetek Erdeje, Nio (lezárt) [Hayashi Yuichi: Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)]
6. Bianka Néni Növényháza, Ovidius kőszínháza; Yuna és Yuichi (lezárt) [Hayashi Yuichi: Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés +1 speciális képesség)]
7.
Északi rész, Ekiguchi Ran és Yuichi (lezárt) [Hayashi Yuichi: Trükkmester Gyűrűje (+3 gyorsaság -1 erő)]
8.
Főtér, Lyliana és Yuichi (lezárt) [Hayashi Yuichi: Normális *Pallos/Fejsze/Pöröly* (+4 erő *-2 kitartás/-2 fegyverkezelés/-2 gyorsaság*)]
9. Onsen, Nio és Yuichi (lezárt) [Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés)]
10. 2. szint Tavacska, Kagura és Yuichi rejtélye (lezárt) [Hayashi Yuichi: Fényes Vaskard (+5 erő)]
11. Rita és Yuichi éjjeli látogatás (lezárt)[Hayashi Yuichi: Trükkös Köpeny (+2 kitartás)]

12. Játékos sarok, Saya és Yuichi (folyamatban)
13. Arbus, Hime és Yuichi (lezárt) [Halvány Füst Kristály (a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst két körig tart)]
14. Nyster, Chancery és Yuichi (lezárt) [Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)]

Ajándékok
Kapcsolat Gyűrű - állatidomár spec. (+6 irányítás) --> Chancery
Normális *Pallos/Fejsze/Pöröly* (+4 erő *-2 kitartás/-2 fegyverkezelés/-2 gyorsaság*) --> Harcos fegyver
{T1} Koboldgyűrű (+2 fegyverkezelés) --> Céh bankba betéve
{T1} Trükkös Köpeny (+2 kitartás) --> Céh bankba betéve
{T1} Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság) --> Visszaadva Hinarinak
{T1} Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés) --> Visszaadva Hinarinak
{T1} Fényes Vaskard (+5 erő) --> Betéve a céhbankba
{T1} Tünemény Gyűrű (+2 élet +5 speciális képesség) --> Betéve a céhbankba
{T1} Minotaurusz Sisak (+3 erő, +8 páncél) -->Betéve a céhbankba
{T1} Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés) --> Betéve a céhbankba
Több tárgy bankba tétele --> Betéve a céhbankba

Fogadás összesítő
Spoiler:
+ 50 arany teljesített fogadás (1/3. május.)
+ 50 arany teljesített fogadás (2/3. május.)
+ 60 arany teljesített fogadás (3/3. május.)
+ 50 arany teljesített fogadás (1/3. június.)
+ 50 arany
teljesített fogadás (2/3. június.)
+ 60 arany teljesített fogadás (3/3. június.)
+ 25 arany pontgyűjtő június.
+ 50 arany teljesített fogadás (1/3. július.)
+ 50 arany teljesített fogadás (2/3. július.)
+ 60 arany teljesített fogadás (3/3. július.)

Pénzügy
Spoiler:
Előtörténet ( + 70 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 60 arany )
Növénylátás ( - 100 arany )
KT ( + 60 arany )
Érclátás ( - 100 arany )
KT ( + 50 arany )
Szétmorzsolás (Kezdő Kard (+1 erő);Kezdő Ruha (+2 páncél)) ( + 10 arany )
Pengék Tánca Nova ( + 100 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 60 arany )
Pontgyűjtő ( + 25 arany )
Lottó ( - 20 arany )
LogOFF2.0 Event ( + 75 arany )
Pontgyűjtő ( - 75 arany )
Minotaurusz Sisak (+3 erő, +8 páncél) vásárlás ( - 300 arany )
Céh adomány ( - 100 arany )
Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés) vásárlás ( - 150 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 50 arany )
Fogadás ( + 60 arany )
Kis Potion eladás ( + 25 arany )
Havi lottó, július ( - 20 arany )
KT, párbaj ( + 50 arany )
Növényvásárlás ( - 100 arany )
Küldetés ( + 100 arany )
Legendás küldetés ( + 60 arany )
Jun vásárlás ( + 16 arany ) bolti forgalom
Chitose vásárlás ( + 66 arany ) bolti forgalom
KT, párbaj ( + 60 arany )
Céh küldetés mástól ( + 40 arany )
Vásárlás növények ( - 33 arany )
Növény eladás ( + 10 arany )
Céh Adomány ( - 200 arany )
Céh Adomány ( - 200 arany )
Lottó ( - 20 arany )
Céhből kivéve ( + 40 arany )
Növény vásárlás ( - 40 arany )
Jun vásárlás ( + 40 arany )
Céhbe visszatéve ( - 40 arany )
...
Event ( + 1100 arany )
Növény vásárlás ( - 160 arany )


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Hayashi Yuichi Vo36oi4298/4400Hayashi Yuichi 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.