Chancery

Go down

default Chancery

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 23 2013, 23:08

Név: Möraja Chancery, (Krisztina)
Nem:
Kaszt: Állatidomár
Élmények: Klikk

A könnyebb olvashatóság érdekében választottam ezt a színt, a játékbeli továbbra is a #993300 kódnevű Smile
Kinézet és jellem:
Barna szeme mit sem változott, vállközépig érő barna haját pedig középrózsaszín csíkok díszítik. Mindig kibontva hordja, és a rendszert kihasználva kicsit meg-megnöveszti, mintha természetes módon is nőne Rolling Eyes. Vékony keretű szemüvegben járkál annak ellenére, hogy a rendszer ezt már nem igényli - túlságosan is megszokta vele az életet.
Alkata vékony, de nem valami izmos, bőre fehér és nagyon hamar leég a napon. Fején fekete cicafüles hajpánt virít. Jobb felkarján a vállánál barna színű főnixmadár tetoválása van. Ruházata változó, szeret kísérletezni, attól függően, épp mihez van kedve.


Emlékeztek arra a naiv, hiszékeny és hol búskomor, hol vidám lányra? Felejtsétek el.
Chan-chan immár valahol a két véglet között álldogál, olykor bár meginogva talán, de rendületlenül. Őszinte mosollyal hallgat végig, és nem kezd el sosem azonnal beszélni; mindig van valamennyi idő, a természetesség határán, ami alatt magában összeszedi a szavakat, a mondandóját, a lényeget. Talán épp ezért nem olyan hangsúlyos, gesztikuláló a magatartása, mint eddig.
Néha talán olyan érzést kelthet, mintha félig-meddig egy szerzetessel állna szemben az ember. Igyekszik mindig nyugodt, kimért lenni, olyan ember, aki nem ismeri a harag, az irigység vagy a kevélység fogalmát. Mióta ezen az úton jár lélekben, sokkal jobban is érzi magát, így napról-napra egyre jobb az állapota. Persze ő sem profi, és ha egy szélsőséges érzelem túlságosan elhatalmasodik rajta, egy kissé kilép a világból és meditációval próbálja újra uralma alá hajtani önmagát.
Észjárása, felfogása továbbra is lassú, egyesek számára talán érthetetlen, de tanulja, miképp is gondolkodik a nagy többség. "Utólag szocializálódik". Ezen kívül ő sincs kőből, de igyekszik nem mindig kimutatni a negatív érzelmeket.
Állandó szokása a hajcsavargatás, amit minden esetben űz: ha unatkozik, ha nagyon figyel valamire, vagy csak egyszerűen kézre esik.
Képességek:


 • Pirokinézis: Erős koncentrációval képes felmelegíteni egy ponton a levegőt, amíg az lángra nem lobban. A képesség használata után az első két szinten két, a második két szinten egy napot kell várnia, mire újra képes rá. Természetesen nem éghető anyagokat nem képes lángra lobbantani.
  -Mester (20+): Egy kör alatt bármit felgyújt, ami éghető (a fa és papír pillanatok alatt tűzzé válik). A lángok eltérítésének mértéke növekedett, de sosem lesz tökéletes. A sebzés mértéke Irányítás+5, egy csata alatt Spec. Pont/2-ször használhatja, egy támadási lehetőségét feláldozva rá.

 • Possessed by Phoenix: Chancery teste látszólag tűzbe borul, hátán a lángok mintha vörös, tollas szárnyak formáját adná ki. A tűz pillanatokra szétterjed a harcmezőn is, mint a tenger hullámai. Ellenfelekre nincs hatással, csapattársakat viszont körönként 5 HP-val gyógyít. Ez a mennyiség két szintenként nő 1-el (tehát mondható, hogy minden páros szinten a használó szintjének felével gyógyít). Hatása két vagy három körig tart, lehűlési ideje 4-6 kör (használat módjától függően).

 • Wildfire: A Pirokinézis következő fokozatának is lehet nevezni, az égés ugyanis úgy pattog az ellenfelek között, mint a bolha. Hogy ez hogy is működik gyakorlatban?
  A használó kiválasztja a célpontját, s meggyújtja. A gyulladás megégeti az ellenfelet, majd a lángok, mintha önálló életet élnének, a következő ellenfélre szállnak. Ekkor természetesen az eddig égő ellenfél is lehűl. Ez addig megy, amíg nem érint minden ellenfelet a tűz. Az ugrás kiskörönként megy végbe, a sebzés pedig a használó speciális pontjainak értéke. Lehűlési ideje a bekapcsolástól számítva öt kör.

 • Rókatündér-tűz: Ehhez a képességhez először mindenképp alkalmazni kell a Pirokinézis-t is valamelyik körben.
  Ha ez megtörtént, a használó képes lesz egy kék tűzgömböt idézni maga köré, amely az ellenfélnek csapódva lángba borítja azt. Az égés mértéke 1-ről indul és kiskörönként növekszik egészen addig, amíg
  -az égő ellenfél valamilyen módon el nem oltja magát (víz, erre alkalmas kristály/poti, stb.)
  -az égés mértéke el nem éri Chan speciális pontjainak értékét (kiskörönként 1-el növekszik), ekkor a tűz magától kialszik.
  A 60. szintet elérve már két tűzgolyó idézhető meg, tehát két ellenfelet lehet meggyújtani, a 85. szinttől kezdve pedig hármat.
  A képesség bossokon nem használható. Lehűlési ideje 3 kör és előfeltétel marad a Pirokinézis használata.


Felszerelés:

Nevelés Kesztyűje (+18 irányítás +5 kitartás +2 speciális képesség)
[T4] Nagyítós Szemüveg (+18 irányítás +10 páncél)
[T3] Káosz Mellvért (+35 páncél, mindenki kétszer annyi mellékcselekvést használhat (amennyiben van elég CSP-je), bossokon nem használható ezen képessége.)
"Amikor a káosz mellvért megjelenik és az azt jelző ablak felugrik, elég csak az itemre gondolni és máris használni tudod. Másodpercek alatt maximumra töltheted az életed vagy nullázhatod a másikét. Minél többen vagytok, annál inkább elszabadul a pokol." - béta tesztelő
[T4] Fekete Sólyom Köpeny (+20 irányítás +10 páncél)
[T4] Pehelykönnyű Bakancs (+20 gyorsaság +10 páncél)
[T4] Vitalitás Gyűrű (+11 élet)
[T5] Kraken Gyűrű (+24 irányítás +7 gyorsaság, nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
[T4] Holdfény Rúna (+12 fegyverkezelés +8 irányítás)

[T1] Pókháló Pajzs (+3 páncél +1 erő)
[T4] Orichalcum Tömény Páncél (+50 páncél)
[T2] Árnyéktőr (+5 erő +2 élet)
[T3] Holdkő Bot (+2 erő +12 irányítás +1 speciális képesség)
[T4] Holdkő Gyűrű (+15 fegyverkezelés +6 gyorsaság)
[T4] Agni Chancery  (+8 tűzsebzés, +8 irányítás, +1 élet)

- 1 Pánik Burok
- Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
- 1 Haladó Csapat Sebzés Kristály (Aktiválása után a csapatodban mindenki +7 sebzést kap a következő támadásához.)
- 2 Kis Potion (+20 hp)
- 1 Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)
- 1 Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
- Gyenge Lénygyengítő Méreg (a mérgezett mob 10%-kal több sebzést szenved el 2 körig minden találat után, maximum 3 találatig marad a pengén)
- 5 Rövid Ellenméreg (Az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről.)

-1 Növénytasak

- Könyv medál (Meseország jutalom, megnyomva egy igazi könyv alakját adja ki, amibe szabadon lehet történeteket írni)
- Egyedi Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör  és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja.)
- Horgászverseny trófea
- Aranyszín cicafülek Petertől
- Hogy bármikor kereket oldj Elixír (Amint ezt megiszod a lábaid kerekekké alakulnak és bármily gyors bárki, nálad sosem lesz gyorsabb a menekülésben, vagy éppen a versenyben)
- Hold és könny amulett
- Totem trófea a Bestiakirályból

Bossharcokra:
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

Petek:
Chancery Scottish_wild_cat_by_dancingfoxeslf-d6j4t8x

Név: Álomkelő
Faj: Vadmacska
Kor: Fiatal
Nem: Nőstény

Képességek:


 • Dark Wing - Attack: A levegőből alkotott, vagy környezetéből összegyűjtött fekete madártollakat képes manipulálni; tetszőleges alakzatokat vehetnek fel, de fő funkciója a támadásban rejlik. A tollak szélei olyan élessé válnak, mint egy megfent kés pengéje, és a célpontba csapódva az Irányítás harmadával megegyező értékű sebzést okoznak. Több ellenfél esetén ezt a sebzést az ellenfelek számával el kell osztani. Lehűlési idő három kör. A tollak a lehűlési idő alatt is jelen vannak, alakzatokat vehetnek fel Álomkelő kedve szerint, de csak dekorációként, játékszínesítőként van jelen.
 • Dark Wing - Defense: A levegőből alkotott, vagy környezetéből összegyűjtött fekete madártollakat képes manipulálni; tetszőleges alakzatokat vehetnek fel, de fő funkciója a védelemben rejlik inkább. Egy masszív fekete tollgömböt alkot vele önmaga vagy egy csapattársa köré. A gömb csupán egy csapást képes elviselni, aztán szerteoszlik. Lehűlési ideje 3 kör. A tollak a lehűlési idő alatt is jelen vannak, alakzatokat vehetnek fel Álomkelő kedve szerint, de csak dekorációként, játékszínesítőként van jelen.
Chancery 11ajurp

Név: Dust
Faj: Főnix
Kor: Fióka (Fióka, Fiatal, Felnőtt)
Nem: Nőstény

Nem sokban különbözik attól, amit a legendák főnixnek neveznek a könyvekben. Vörös és arany tollai megfelelő fényben szinte szivárványos színekben pompáznak, szemei feketék, fején ívelt bóbita. Nyaka hosszú, akár a gólyáé, de csőre már inkább a sólyomhoz hasonlítja. Hosszú és dús, soktollú farkát még a páva is megirigyelhetné. Bébi korában elfér az ember tenyerében, fiatalon akkora, mint a sas, felnőttként pedig a hátán is lehet utazni. Igaz, még így is kisebb némileg, mint egy kifejlett sárkány a mesékben.
Megjegyzés a Lovaglásáról: maximális jártasság szint és minimum 30-as karakterszint szükséges hozzá. A Lovaglás/Repülés csupán játékszínesítő elem.

Képesség:
-Még nincs.

Küldetések:
Küzdőterek, Arénák:

Küzdőtér:
Miyako (döntetlen)
Yuichi és Kyuushiro (vesztett)
Jun (nyert)
Thunder (döntetlen)
Kurokoto (nyert)
Hasarii Fumiaki (vesztett)
Rita (döntetlen)
Peter(nyert)
Jay (befejezetlenül lezárt)
Shukaku (vesztett)
Shukaku visszavágó(nyert)
Kuromajo (döntetlen)
Kyuushiro (befejezetlenül lezárt)
Szophie (döntetlen)
Bacchus (befejezetlen)
Jun és Alazzazza (vesztett)
Cearso (vesztett)
Hinari

Aréna:
Shukaku és Timidus (vesztett)
Jun (nyert)
Suzume (vesztett)
Tetsuko Jin (nyert)
Asuka (vesztett)
Danee (vesztett)
Danee visszavágó
Ismerkedős játékok, eventek, egyebek:
Ismerkedések
Kyuushiro és Yuichi (Főtér)
Kyuushiro és Yuichi 2 (Kezdetek Erdeje)
Miyako (Sweet Dreams Cukrászda)
Hayashi Yuichi (Sword and Phoenix)
Judy Noxia (Bianka Néni Növényháza)
Peter Worker (Főtér, félbemaradt)
Jay (Kezdetek Erdeje)
Ryuninji Ren (Karmazsin Selyemlepel)
Askr és Cylon (Bianka Néni Növényháza, félbemaradt)
Ai Hane (Nagy Síkság)
Jun (Tavacska)
Jun és Jay (Onsen-kaland Arborban)
Kurokoto (Kezdetek Városa, Nyugati rész)
Sango (Főtér)
Parvulus és Aurora (Chancery Könyvtára, félbemaradt)
Sárkányeregetés (Artes Limen Kert, félbemaradt)
Yuichi (Nyster, Obszidián Kastély)
Thunder (Sword and Phoenix, félbemaradt)
Utahime (Mount Justice, Jay és Chancery lakhelye)
Shukaku (Mount Justice Kert)
Kincaid, Shukaku, Peter (Solvik, meg-nem-történt)
Nanami Haruka (Főtér)
Justin Taylor (Sword and Phoenix, félbemaradt)
Young Justice céhgyűlés (A Kert)
Jade Arton (Mount Justice Terem, félbemaradt)
Yuichi (Wiskota, félbemaradt)
Shakan (Urbus, félbemaradt)
Twister megbeszélés
Joey (Friben falu)
RenAi (Tolbana)
Twister megbeszélés
Chakna
Tsukiko Teter


Eventek
Pengék Tánca (kiesett)
Log in/Log off (lezárva)
Pet ovi (lezárva)
A legendás küldetés (lezárva)
Tükörkép (lezárva)
Happy Halloween (lezárva)
Karácsonyi event (2013) (lezárva)
Vakrandi (lezárva)
Vidámpark (lezárva)
A kinti én (lezárva)
Húsvéti akció (lezárva)
Ahogy folytatódna...
AincradStars (lezárva)
Konferencia (lezárva)
Gyoubi Könyvtára (lezárva)
Horgászverseny (lezárva)
SAO Világ Show!!
Idomáros Önismereti Tréning
Fekete...
A nagy háború (lezárva)
Sajtótájékoztató (lezárva)
Kobold invázió (sikertelen)
Soul Eater
Állatok Világnapja 2015
Halloween Town 2015
Obon Fesztivál
Valentin Nap
Tükörkép - The real one


Bossok, Minibossok
16. boss (legyőzve)
17. boss (legyőzve)
18. boss (kiesett)
19. boss (sikertelen)
19. boss (legyőzve)
20. boss (sikertelen)
20. boss (legyőzve)
21. boss (legyőzve)
22. boss (sikertelen)
22. boss (legyőzve)
23. boss (legyőzve)
24. boss (legyőzve)
25. boss (legyőzve)
26. boss felfedezése
26. boss (legyőzve)
27. boss (lelépve)

A Darázskirálynő (kiesett)
Chocobo Faló (legyőzve)
10. szint miniboss (legyőzve)
Tűzszekta főpap (legyőzve)
Hanna (félbemaradt, nem történt meg)
Szélvihar - Második Szakasz (legyőzve)
Mostly Harmless (legyőzve)
Souryuu (legyőzve)

Kazamaták
Nyálka Fennsík (Jun, Thunder)
Ezer Kígyó Vára (Jun, Maci, Tachi)
Holt állatok erdeje - diceless
Fénylő Mocsár (Noxy)
Fénylő Mocsár (Danee)

Túlélő Csarnokok
The Top of the World (vége)
The team of the pets (vége)
Rád bízom

Szafari
Joey Chrome (Észak, vadászat, befejezetlen)
Kincaid (Észak, vadászat, befejezett)
Ryuninji Ren (Nyugat, vadászat)
Shukaku (13. szint, Solvik, halászat, befejezett)
Cearso (1. szint, Kúti Halászat)
Nio (6. szint, vadászat)
Shukaku (18. szint, halászat)
Ren (Dél, vadászat)

Főnixkönny - Kristálykereskedés

***
Ajándék rajzok Utahime-től:
Chancery 2rmqick
Chancery 25p49ed
Chancery Fuc28w


A hozzászólást Chancery összesen 112 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 16 2019, 13:11-kor.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2665
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Chancery Vo36oi8060/8100Chancery 2yjvlht  (8060/8100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery

Témanyitás by Chancery on Vas. Jan. 25 2015, 21:43

Amit lehet róla tudni, megfigyelni, na meg úgy általában:

Átlagos játékos vagy, aki semmit se tud róla?
Láthatod akkor őt az utcán. Egy padon, az erdőben, a téren, a boltjában. A bolt maga amúgy a Kezdetek Városában van, egy főnix mintájú cégér alatt, és azt is megtudhatod, hogy kristályokkal kereskedik. Ha pont hajnalban jársz-kelsz a városban, mert koránkelő vagy későn fekvő vagy, mindig találkozhatsz vele, amint üldögél egy padon, a szökőkút kövén vagy a szint szélén a felkelő nappal szemben, behunyt szemmel. Szürke, hatalmas macskája állandó társaság, a főnix kevésbé, és ő is általában fákra telepszik. Ha esetleg közös kalandba vagy harcba keveredtek, mosolyogva és halkan köszön neked.

Megkérdeztél róla egy besúgót? Ő elárulhatja neked a nevét, a céhét, frontharcos-voltát. Hírneve jóformán még a nagy kerek semmi, boltjának kínálatán és a céhvezérségi titulusán kívül még nem sok mindent lehet megtudni róla. Talán csak keveset tett még le az asztalra.

Ismerőse vagy? Akkor jól ismerheted, hisz ő egy nyitott könyv szinte. Erősen emlékezhetsz arra az énjére, amikor még labilis volt, amikor vigyázni kellett, mit mondasz mellette, mert képes volt bármit magára venni és mély letargiába vagy dührohamba esni. Ha figyeled őt, vagy találkoztál vele ősz óta, akkor megfigyelhetted, valami történt. Sokkal nyugodtabb, mosolygósabb és barátságosabb, a sodrából is mintha nehezebben lehet kihozni, már ha az egyáltalán sikerült azóta. Ha meglát akár az utcán, akár egy összejövetelen, integet és köszön vidáman, még akkor is, ha utána bevallja, csak ismerős vagy neki, de nem ismert fel, ki vagy.


***

Ez itten még Fejlesztés Alatt :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2665
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Chancery Vo36oi8060/8100Chancery 2yjvlht  (8060/8100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.