Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Go down

default Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Ápr. 11, 2013 7:35 pm

Zokon vette. Nos, tulajdonképpen nem volt váratlan reakció a felháborodás, elvégre meglehetősen szemtelen formát öltött az érdeklődésem, vagy ha úgy tetszik tapogatózásom :] Szophie-chan kétségtelenül szemrevaló tündérke volt, de efelett a tény felett állt érdeklődésem a különleges produkciója és ígéretes személyisége iránt, így megérte számomra a kockázat, amit tettem hordozott magában. Mint kiderült, foganatja nem volt, hiszen unalmas és kiszámítható reakciót kaptam válaszul. Kár, igazán kár, de azért bizakodtam benne, hogy a lány színjátéka csapott be és lesz alkalmam megismerni egy számító, körmönfont jellemet, aki ügyesen kéreti a magát. Ha meg azt nem, talán szórakozhatok egy jót valamilyen módon :] Ezen indíttatásból döntöttem úgy, hogy figyelemmel kísérem a mozgolódását, és amikor végül elhagyta az arénát, utána indultam és tisztes távolságból követtem őt és a farkasát, amíg a forgalmas utcákon haladtunk. Tekintetemet nem voltam rest ringó csípőjén nyugtatni, és nem csak azért, mert ebből a távolságból kevés esélye volt arra, hogy felfedezzen. Megtettem volna akkor is, ha közvetlenül mögötte sétálok, nem az a típus voltam, aki elrejtené az érdeklődésének tárgyát és hamis illúziót keltene álszent módon. Ami szép és figyelemfelkeltő, azt miért ne csodálhatná egy őszinte lény, mint a férfi? :]
Ahogy a város néptelenebb részeire értünk, úgy kezdtem el felzárkózni a szép virágszálhoz. Véletlen egybeesés vagy sem, a település ezen kerülete ismerős volt számomra is, itt székelt annak idején egy lovagcéh, melynek én is tagja voltam még a játék indulása után. Sajnálatos, ahogy érthetetlen módon odavesztek mindannyian. Vajon hogy történhetett a szörnyűség? :]
- Szophie-chan...! - szólítottam meg a lányt, mikor már alig tíz méterrel lehettem mögötte, és a siető, célpontját mindenképp utoléri kívánó ember látszatát keltettem. Még némi lihegést is színleltem, mielőtt kihúztam volna magam és rápillantottam.
- Megértem, ha dühös vagy rám, és nem rejtem véka alá, szándékosan tettem mindent. Nem fogok bocsánatot kérni, sem hajbókolni, hogy mennyire sajnálom. Viszont azért szeretnélek kárpótolni, amiért eszköz voltál a kezemben, egy ilyen bájos teremtés nem érdemelte volna meg a mostoha bánásmódot. Hadd hívjalak meg egy-két szelet csokitortára! :] - fogtam bele a mondandómba, mintegy elölről elindítva a folyamatot afféle nullázási szándékkal az előbb történtek irányába. Megvolt a varázsszó a kezemben, ami a csoki volt, az pedig már csak a lányon múlt, hogy mennyire tolerálja a stílusomat és hogy nem vagyok azon tucatférfiak mintaegyede, aki valami rosszat tesz, és ha kedvezőtlen reakciót kap rá, azonnal mentegetőzni és sajnálkozni kezd. Én rosszfiú voltam, amúgy is hiteltelenné tette volna az előadásomat az indikátorom, ha megkísérlem az ellenkezőjét.
- Mindazonáltal azon ajánlatom is áll még, hogy egy játékos birkózás keretében megmutatjuk egymásnak... amit tudunk. Ha az időjárás és a nyilvánosság miatt aggódsz, ismerek egy helyet, ahol kedvünkre kiélhetjük magunkat kíváncsi szemek nélkül, az időjárás viszontagságaitól mentes környezetben. Csodálatra méltó vagy bikiniben, nem szívesen mondanék le a látványról :] - folytattam, hogy másik célomat, szándékomat is kifejezzem Szophie irányába. Egyáltalán nem utalt a viselkedésem arra, hogy valami rosszat terveznék, egyszerű, őszinte kihívás volt. Úgy véltem, nem fogok rá túl pozitív reakciót kapni, de ha a mérge elpárolgott, talán van némi esélyem, hogy elérhetem a kívánságomat.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Vas. Ápr. 14, 2013 8:55 pm

Vége lett a birkózásnak, és én el is indutam kedvenc cukrászdám felé. Hisz egy ilyen eseményt meg kell ünnepelni egy nagy adag fagyival. Még akkor is, ha nekem semmi szerepem nem volt az egészben, hisz még csak résztvevő sem voltam. Igazából csak találtam egy újabb indokot a potya fagyira. Persze indokra sem lenne szükségem, ha nem lenne egy gonosz, akadékoskodó farkasom, aki mindig harcolni akar. Időközben még mindig a fejemben járt az az eszeveszett, aki egyszerre akart rámászni a tudatlan szöszire, meg rám. Faragatlan fráter! Bosszantott a dolog, de nagyon. Nem vagyok arab, hogy tűrjem a többnejűséget. Egyébként is, ha az lennék, az rendesen látszana, hisz csak a szemem látszana ki a ruhám alól. Nagy levegőt vettem, hogy lenyugodjak. Vége, és elfelejthetem azt az embert. Van egy- két ilyen még itt, ebben a játékban is. Hirtelen a nevemet hallottam magam mögül. Nem értettem, vajon ki lehet az. Zavartan megfordultam, és az emberek arcát vizslattam, hogy vajon melyik szólhatott hozzám. Észre is vettem azt az idegesítő mitugrászt, aki miatt még mindig bosszankodtam, és akit épp az előbb volt alkalmam megismerni.
- Mi van, hol hagytad a szöszit? - "köszöntöttem" morcosan. A kis csajt megkapja simán, akkor nem is kell neki? Bunkó.
- Én voltam eszköz a kezedben? És mihez? A másik csaj csábításához? Akkor mégis miért jöttél ÉN utánam? Csak nem meguntad? Esetleg túl könnyű volt megszerezni? - szegeztem neki bosszúsan kérdéseimet. - Tudod ő az a fajta, aki első szavadra ugrik.. Legalábbis szerintem.. Őt nem illett volna elkábítanod. Bár azt is megértem, ha ő is egyszerűen ott hagyott. - ejtettem meg egy fölényes mosolyt. - Viszont a csokitorta csábító ajánlat, és potya sütinek soha nem mondok nemet. - tettem azért hozzá egy alattomos mosollyal keretezve, miközben megfordultam, és megindultam a cukrászda felé, megint. Pár csöndes lépés megtétele után viszont folytattam a mondandómat, egyszerűen nem bírtam magamban tartani.
- Nekem semmi bajom nincs az indikátoroddal, még ha a céhem többi tagjának valószínűleg lenne. Én elfogadom, hogy vannak olyanok is, akik simán megölnek másokat, de ez is kell egy jó játékba, hisz az életben is vannak ilyenek. Azt is eltűröm, ha nőkkel játszadozol, de csak, és kizárólag akkor, ha az a nő nem én vagyok. Ha velem szeretnél játszani, abban is benne vagyok, bizonyos keretek között, és csak akkor, ha nem vonsz bele másokat is. Tudod nem szeretem a konkurenciát. És azt sem tűröm, ha olyan gyámoltalan lányokkal játszadozol, mint az előbbi szöszi. Ezt jól jegyezd meg! - Nahh, szép kis szöveg, de szívemből jött.
- Igen, én is mondtam már, hogy azt még mindenképp elintézzük. Nem vagyok semmi jónak elrontója. - Szeretek mindenféle játékot. És ugye amit Zu nem tud, az nem fáj neki, és én tudom tartani a határokat. - Szóval akkor mutasd azt a helyet, meg azokat a kockákat. Viszont előre is mondom, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert azért fújok. És ha nyerek, akkor a vacsora sütit is állod!Azt pedig remélem nem kell mondanom, hogy rendes párbajkihívás keretei között bonyolítjuk le a dolgot, mert nem akarok még puszta véletlenből sem narancssárga lenni.- szögeztem le. Természetes, hogy benne vagyok, ilyesmit nem hagyhatok ki. Na most megleptelek, mi?
- Akkor mutasd a helyet! De aztán nehogy csalódjak azokban a kockákban! - mosolyogtam sejtelmesen.

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Ápr. 26, 2013 8:53 pm

Valóban paprikás hangulatú hölgyeménnyé változott a korábban szende, visszafogott lányként megismert Szophie-chan, de kirohanásán csupán csak kuncogtam. Rengeteget foglalkozott Enheriel-channal, azt hiszem a nőkre jellemző féltékenység belőle is előbújt. Bizonyára bosszantotta, hogy nem egyedül vele foglalkoztam, mérgét pedig rajta tölti ki. Elsősorban őt sértegette, nem is engem. Hm, nehéz logikát találni benne, miért is tesz így, elvégre arra a következtetésre jutottam nemrégen, hogy nem érdeklődik irántam különösebben, és most mégis a kapzsiság hangja szólt belőle.
- Valóban, ott hagyott rögtön azután, hogy távoztál. Nagyon zaklatottnak és csalódottnak tűnt, a megállapításod vele kapcsolatban nagy eséllyel helytálló. Mégsem mentem utána, helyette téged értelek utol :] Mellesleg nem arra voltál eszköz, amire gondolsz... - feleltem némileg hízelegve, elfedve a valós indokaimat és terveimet. Szophie ebben a pillanatban érdekesebbnek tűnt, a szöszkét hagynom kell megnyugodni. Mindazonáltal az is hozzátartozik a döntésemhez, hogy az ő nyomát elveszítettem. Ez mindenesetre nem tartozik az előttem mérgelődő tüneményre, hagyom hadd gondoljon azt, amit szeretne. Azzal valószínűleg jobban járok :]
- Nahát... igazán tündéri vagy, amikor puffogsz :] - jegyeztem meg egy ártatlan félmosoly kíséretében, persze a válasz sem sikkadt el - Értettem, úrnőm. Nem kapsz konkurenciát, bájos lényednek szentelem minden figyelmemet, ha úgy kívánod :] - hajoltam meg úriember módjára, majd egy finom intéssel jeleztem, hogy merre is kellene fáradnia ahhoz, hogy az általam kiszemelt helyszínre eljussunk. Még a karomat is nyújtottam feléje, ha esetleg úgy gondolja, elfogadná egy magamfajta alaktól, hogy egymásba karolva andalogjunk. A hölgyek csakis a legszebb szeletet érdemlik személyemből, persze bizonyos határok között. Ők sem ússzák meg, hogy alkalomadtán elferdítsem a mondanivalómat manipuláció céljából, ám többnyire az ő örömük érdekében teszem.
- Hmmm... és mi volna a jutalmam, ha én nyerek? :] - gondolkodtam el félhangosan, ha már a sütis vacsorát a párbajhoz kötötte. Nem mintha győztesként nem állt volna szándékomban nekem állni a cehhet, ez a kárpótlásom része volt, és egy csinos hölggyel szemben messze nem vagyok olyan zord és számító :] Különben is tetszett a hozzáállása, ezek a sejtelmes mosolyok, a sokat ígérő pillantások, szinte éreztem a zsigereimben, hogy drótokon rángat. Hiába, nehéz ellenállni a női nem elbűvölő szépségének és nem is szeretek ellenállni.
Mivel megérkeztünk, így beinvitáltam a díszes kapuval bíró épületbe. Hiába volt elhagyatott már hónapok óta, kifogástalan állapotban leledzett. Rövid lépcsősor vezetett fel egy belső kapuhoz, majd a kihalt, pajzsokkal díszített folyosókon átvágva a belső udvarban lyukadtunk ki. 30 méteres belmagasság jellemezte, tetőként egy kristálykupola szolgált, mely igazán látványos módon engedte be a napfényt, kápráztató fényjátékba vonva az enteriőrt. Középen pedig egy medence volt, amit különféle pástok vettek körül. Edzőterem volt, még ha nem is tűnt annak.
- Ez az épület egy lovagcéhé volt egykoron, mielőtt sajnálatos balesetbe nem keveredtek a tagjai - magyaráztam semleges hangon, miközben lehívtam a menümet, és az ígéretnek megfelelően eltüntettem magamról a köpenyemet és a felsőruházatomat. Csupán egy bő nadrág maradt rajtam, ezzel gázoltam bele a térdig érő vízbe, ami pont annyira volt magas, hogy már okozzon némi gondot a benne való gázolás.
- Ebben a medencében zajlottak a fegyveres tréningek, a nehéz páncélzatban komoly kihívás volt mozogni a vízben :] - tettem hozzá, majd megálltam a medence közepén és rápillantottam a lányra. Hívogató mosolyt vettem fel, szinte adta magát, hogy ruhaváltást várok tőle is.
- Remélem elégedett vagy :] - szólaltam meg, utalva a helyszínre, illetve a... kockáimra. Az túlzás volt, hogy izompacsirta lettem volna, de bizonyos behatásoknak köszönhetően elegendő edzettséghez jutottam ahhoz, hogy kielégítő látványt nyújtsak félmeztelenül is. Már csupán a párbajkihívás hiányzott rajta kívül, ám azt átengedtem neki. Nem volt sok értelme, hiszen csupán birkózni fogunk, de lelke rajta :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Szomb. Május 04, 2013 5:56 pm

Legszívesebben ott hagytam volna a lovagot. A fiún látszott, hogy nem az a fajta, aki csak úgy fülét farkát behúzza, ha rámorgok. A leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy azt teszi, amit szeretne, a következményektől függetlenül. Legalábbis számomra így jött le a jelleme az eddigi viselkedése alapján. Furcsán méregetett, tekinteté végig rajtam tartotta. Talán az előbbi szavaimat mérlegelte, bár ezt nem tudhatom biztosan.
Na jó, egyáltalán nem értem, miért jött utánam, de azt legalább megtudtam, hogy a szöszi kis csaj is ott hagyta. No fene, ő is képes volt összeszedni magát.
Hízelgő szavakkal áltatott, de a valós indokait nem ismerhettem. Kissé belefeledkeztem a szép szavakba, de hamar fel is ocsúdtam. Ez csak játszadozik velem, nem szabad komolyan vennem. Egy dolog viszont nem hagyott nyugodni,
- Akkor mire is voltam eszköz? - ezt most komolyan nem értettem. Ha nem arra, amire gondolok, akkor mégis mire?
- Nem is puffogok.. - tiltakoztam aztán. Nem, én biztosan nem!
- Értettem úrnőm? Hümm.. -Hitetlenkedve húztam fel a szemöldököm, majd elmosolyodtam. - Tetszik, ez a megszólítás. És igazán szépen fejezed ki magad. Hol tanultál meg ilyen illedelmesen beszélni? Bienséant(1) vagy..
- Nem tudom, hogy ez csajozós duma, vagy alapból mindig így beszél. Mintha most lépett volna ki egy középkori könyvből. Elgondolkoztam. Most ha ő a lovag, akkor én egy udvarhölgy vagyok? Nem, az nem tetszik, inkább a nagyasszony lenne szerény személyem. Viszont egy ilyen nagy méltóságú személlyel nem kéne kikezdenie. Belemerültem kusza, értelmetlen gondolataimba.
- Öhmm.. Jutalom? - kaptam fel hirtelen idegesen a fejem. - Nos.. Reméltem, hogy te mondod meg, mit szeretnél. - Majd hirtelen megtorpantam. Nem, ezt nem engedhetem meg. Ha esetleg mégis vesztenék, és valami gusztustalant kér tőlem? - Természetesen ha nekem nem felel meg, akkor nem fogadom el a feltételeket. Összességében ennyi. Vagyis. - tettem hozzá ellentmondást nem tűrő hangon. - Vagyis.. Käse (2) megfelel? Esetleg tarta (3)? - folytattam kuncogva, viszont mintha nem ett volna minden rendben a szavaimmal.
Egy épülethez vezetett. Igazán érdekes hely volt, és ami még furcsább, lakatlan, aavikko (4). Közel s távol egy árva fia sem ólálkodott, nem volt ott senki. Azt hiszem erre mondják, hogy "ott, ahol még a madár se jár.." Kíváncsivá tett a kis kupolás kőépület, így azonnal előrefutottam, hogy jobban szemügyre tudjam venni. Megnyerte a hely a tetszésemet, érdekesnek találtam, nem túl nagyzoló, egyszerű, de mégis lenyűgöző építmény volt. A pajzsokkal díszített folyosón a hideg futkosott a hátamon, ahogy lépteink lassú, ütemes kopogása visszhangzott. Végül kilyukadtunk egy nagyobbacska udvaron, melyet egy szépséges kupola fedett. A nap sugarai csodálatosan törtek meg a kis kristályokon, bevilágítva az egész helyiség minden kis zugát.
- Lenyűgöző. Enthralling(5 ) , hyggelig (6) és olyan romantikus..- ámultam el, aztán rájöttem, hogy ezt inkább mégsem kellett volna mondanom. Hirtelen elpirultam, és azonnal korrigáltam a hibám. - A romantika korában volt jellemző ez a fajta díszítési mód. Köhömmm.. - hebegtem befejezve előző gondolatom, majd köszörültem zaklatottan meg a torkomat.
A lovagcéh és a sajnálatos baleset, illetve, hogy minderről ő tud, túl sokat is tud, eleresztette a fantáziámat, és véres gyilkosságok kusza sora jelent meg a csöppnyi kis fejemben, és mindegyiknél ő állt a gyanúsítottak középpontjában. Nem bírtam magam, vagyis kíváncsiságomat visszatartani. - És mondd csak.. Az élőhalott, vagy a gyilkos tagja vagy a volt céhnek? - mosolyodtam el gúnyosan. De vajon nem felelőtlen dolog-e egy gyilkossal incselkedni? Megint túlságosan gondolataimba feledkeztem. A vízbe hívott, és nekem mennem kell. Jól átgondoltam vajon? Én is akartam, érdekes kihívásnak bizonyult. A kislányok imádnak játszani, főleg ha egy olyan embert kapnak partnerül, aki érdekes meglepetéseket tartogat számukra. Bár kétségkívül izgalmasnak találtam, ugyanakkor viszolyogtam is kissé tőle is tőle. Nem bízhatok meg benne. Nem szabad, hogy elveszítsem a hidegvérem, akár egy pillanatra is. Arról nem is beszélve, hogy egy játékban bármit – tényleg bármit – hajlandó voltam megtenni a győzelem érdekében. Ezt sosem tartottam rossz tulajdonságnak, sőt. Már-már természetes volt számomra, hogy a „cél szentesíti az eszközt” elvvel törjek előre, leigázva mindent és mindenkit, aki az utamba áll. Több lehetőségem van. Vagy nyerek, és akkor nem lesz semmi, vagy nyer, és akkor teljesítem a kívánságát, vagy megöl. Beletelt pár pillanatba, míg ráeszméltem, hogy nem ez a helyes megközelítése a jelenlegi helyzetnek. Úgy fogtam hozzá, mint bármely másik fontos ügyhöz: feltérképeztem a lehetőségeket, és azt mérlegeltem, hogyan kerülhetek ki legjobban belőle. Ez egy játék, itt csak engedni kell a csábításnak, semmi több. És Vezér is ott fog ülni a parton, mindvégig figyelve, hogy ha kell, közbe tudjon lépni. Nem lesz semmi baj!
Megkönnyebbülten elmosolyodtam, lehívtam a menüm, és felvettem a fürdő ruhámat.
- Igen, elégedett. Ez a badedragt (7) megfelel? - sóhajtottam , arcomon egy kisgyerek pajkos kifejezésével. - Remélem, nem hideg azért a víz..És ez a bekken (8 ) biztosan tiszta? - néztem bele a teli medencébe. A hideg gondolatától is összerezzentem.
- Akkor tisztázzuk azt, hogy meddig tart ez, aztán indulhat a gioco! (9) Szóval mondd el, mit kell tennem ahhoz, hogy nyerjek! - Nem voltam elégedett az előbbi összecsapott fogalmazásmódommal, így nagyot sóhajtva újra neki vágtam. - Nahh.. összességében a szabályokra vagyok kíváncsi.Vagy van erre valami Libro de Reglas? (10) - Mindeközben lehívtam a menüm, és elküldtem a párbaj felkérést is. - kavga!!! (11) - Felfigyeltem arra, hogy maqsuma (12) a játék. Hirtelen furcsa szavak jöttek ki a torkomból, idegen szavak. Talán összezavarodhatott a nyelvrendszerem. Ilyen lehetséges? Még ha végig angolul beszélnék, megérteném, de ezek a szavak ismeretlenek számomra szinte teljesen..Jare-jare..

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 12, 2013 12:25 pm

A lány kíváncsi volt, akárcsak én magam. Nem elégedett meg kitérő válaszokkal, a részletekbe menően kérdezett. Tudni akart mindent. Nahát... Lehetséges, hogy el fog érkezni az a pillanat, amikor nem fogom egyenes válaszra méltatni, ámde jelenleg nem származott semmilyen hátrányom abból, hogy feleltem a kérdéseire, sőt. Vártam a reakcióját :]
- Nem azért tettem, amit tettem, hogy elcsábítsam a másik lányt. Arra voltam kíváncsi, feltámad-e benne a féltékenység, a versenyszellem. Ennek az apró információtöredéknek a megszerzésére voltál eszköz, ártani nem kívántam senkinek sem voltaképpen :] - feleltem, és egyben teszteltem is a tüneményes teremtést, hogy kissé sántító mondandómat lefüleli-e. Elvégre a büszkeségüket bántottam kicsit Rolling Eyes
- Szeretem megválogatni a szavaimat, különösen hölgytársaságban. Mellesleg olvasottság kérdése... úrnőm :] - reagáltam szavaira a neki tetsző megszólítást is hozzátéve. Lehet, hogy kicsit művinek tűnt az, ahogy kifejeztem magam, viszont úgy gondoltam, Szophie-chan megérdemli a szép szavakat, a különleges bánásmódot. Mondhat magáról bármit, kellő bátorság és spiritusz szorult beléje, amit bizonyított a szépségversenyen, illetve most is. Gesztusaiból ítélve tartott tőlem, ám mégis folyton incselkedett, pajkos mosolyai pedig teljesen magával ragadtak.
- Mondhatok bármit, végső soron a te döntésed. Bevallom engem az étel nem vonz annyira, mint az elbűvölő társaságod, olyasmire volna szükség, amiért megéri nekem is küzdenem. Jelenleg igen csábítóan hangzik eltölteni veled egy kis időt ezután egy cukrászdában, kettesben, még a végén szándékosan veszítenék :] - nevettem fel, és egyben visszapasszoltam neki a labdát is, amellett hogy adtam némi útmutatást. Érdekelt, mivel hozakodik elő, és túl tud-e lépni a falánkságán, bele tud-e gondolni abba, mire áhítozhat egy magamfajta úr.
Az épületben végig a lányt figyeltem, jól láthatóan tetszett neki az egykori főhadiszállás, leszámítva a kihaltságát. Valóban jobban illett volna hozzá, ha teli lett volna élettel, ám még jó ideig nem fogja senki sem birtokba venni, erről gondoskodni szándékozom.
- A romantika korszakából hiányzott az egységes építészeti stílus... Nem szükséges badarságokkal még jobban zavarba hoznod magad :] Ne rejtsd el a véleményed, nem áll jól. Egyébként egyetértek veled, valóban romantikus helyszín, és ez még inkább igaz lenne, ha a szökőkút is működne - intettem az udvar egy másik pontja felé, ahol néhány paddal körbevéve díszelgett a száraz művészeti remek. Stílusos és pompás pihenőhely volt a megfáradt lovagoknak. Elmosolyodtam, jelezvén, hogy nem gúnyt kívántam belőle űzni, csupán korrigáltam az apró tévedését és kinyilvánítottam, hogy átlátok a gyenge próbálkozáson.
- Talán nehezen hihető, de egyikük vére sem került a kardomra. Belső viszály vezetett egy szerencsétlenül végződött küldetéshez, ketten éltük túl - ismertettem Szophieval az elferdített tényeket tárgyilagos hangnemben, hiszen az igaz volt, hogy nem én közvetlenül okoztam a halálukat, ám a konfliktust hátterében már én álltam. Igazán felemelő volt végignézni a marakodásukat és azt, ahogy belesétálnak a csapdámba :]
- Éppoly lenyűgöző vagy, mint ez az udvar... sőt, még szebb! - válaszoltam kérdésére, miután átöltözött, és én ismét láthattam a falatnyi fürdőruhába rejtett bájait. Olyan áhítattal szólaltam meg, hogy abból lehetetlen volt nem kiérezni csodálatomat. Valóban elvarázsolt a látvány, és igazán alig vártam, hogy testközelből is érezhessem elbűvölő kisugárzását.
- Érd el, hogy a másik feladja a küzdelmet. Minden eszköz megengedett, amíg külső segítséget nem használunk :] - húzódott ajkaimra pajkos vigyor, miközben vártam, hogy a számláló nullára érjen. Néhány oldallépéssel tapostam a vizet, kezeimet pedig felemeltem, készen arra, hogy fogadjam a lány offenzíváját. Átadtam neki a kezdeményezés lehetőségét is, elvégre hölgyeké az elsőbbség :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 20, 2013 11:58 am

- És minek neked a versenyszellem? Egyébként nem pont így kéne azt felébreszteni. Nem volt valami okos húzás. - csóváltam meg a fejem. - És mi az, hogy csak egy eszköz? Azt hittem, a cél vagyok.. - ingerültséget tettetve elfordultam. Ha már játszunk, tegyük azt rendesen.
- Nem feltétlenül az olvasottság kérdése ez. Attól még, hogy olvasol, nem feltétlenül veszed át azt a fajta stílust, és kifejezés módot. Meg ebben benne van egy kis rájátszás is, én úgy érzem. Nem mintha baj lenne.. - Tetszett ez a fajta színpadias kifejezés, néha meg kell engedni az embereknek, hogy úrnőnek szólítsanak, ha kedvük úgy tartja. Csak nem tilthatom meg neki.
Az, hogy mi legyen a nyertes jutalma, már nagyobb gondot okozott. Valahogy nekem természetes volt, hogy meghívatom magamat egy sütire, mint ahogy azt mindig teszem. Ha nyerek, ha vesztek, mindig a cukrászdában kötök ki, és sosem fizetek. Mindig a férfi állja a számlát. Eddig meg egy nő nemű karakterrel sem harcoltam. És ez nem is az én hibám, egyszerűen csak egyel sem futottam úgy össze, hogy annak párbaj lett volna a vége.
- Ejnye.. Akkor elég neked jutalomnak az is, hogy egyáltalán elfogadtam a kihívást, nem? - győztes mosolyra húztam a szám. Ezzel le is van tudva az egész nyereményes dolog. Bár ez így nem igazán fair. Kis gondolkodás után nagyot sóhajtottam. - Ez persze így nem lenne igazságos. És esetleg tudok neked valamivel szolgálni, ha nyersz? - Komolyan el kellett gondolkodnom, hogy mit lehetne kitalálni tétnek. - Persze ha hagysz nyerni, nekem az sem rossz.. - A lényeg azon van, hogy játszunk, és én nyerek mindenképpen. Igazából nincs is szükség arra, hogy eldöntsük, ő mit kap, hiszen én mindenképpen nyerni fogok. Az mindegy, hogy milyen eszközökkel, vagy hogyan, a lényeg azon van, hogy legyőzöm.
Az épület, ahova vezetett, egyszerűen csodálatos volt. Sajnos kicsit rossz szófordulatot használtam, így igencsak belesültem a mondataimba, meg abba, hogy nem tudok valami sokat az építészetről. Egy szóra viszont felfigyeltem.
- Szökőkút? - El is felejtettem az előbbi zavaromat, és rögtön irányába kaptam a fejem. Szerettem ezeket a kis vizes építményeket, igazán csodálatos alkotások, még akkor is, ha nem működnek. Bár eredeti állapotában biztos impozánsabb látványt nyújthatott.
- És te pont nem tartoztál azok közé, akik a belső viszályban részt vettek, értem.. Igazán érdekes. - hangom gúnyosan csengett, de ennyivel beértem, így elmosolyodtam, jelezvén, ezzel lezárom tökéletesen a témát.
- Szóval érjem el, hogy feladjad? Vagy te érd el azt, hogy én feladjam? Kissé hosszas küzdelemnek nézünk elébe.. - ahogy megismertem, elég sok piszkos, ronda dolog ki fog telni tőle, de én aztán biztos, hogy nem engedek neki. Az, hogy nyerek, nem kérdés. Csak még ki kell találnom, hogyan is fogom ezt kivitelezni. Felemelte a kezét, így valószínűleg nekem kell kezdeni. Hát jó, rajtam nem múlik. Először bevizeztem magam szép nyugisan, hadd szokjam meg a hidegebb folyadékot. Nem mintha megfázhatnák, ha ezt nem teszem, de a szokás hatalma mindennél nagyobb. Ezzel kicsit húztam is az időt, és közben szépen elgondolkozhattam, vajon mit is csináljak. Sajnos semmi ötletem nem volt, így maradt a "majd lesz valami" hadi taktika.
- Nyaaa.. - kiáltottam, majd neki lendültem, és jobb terv híján egyszerűen csak a nyakába ugrottam, miközben megpróbáltam ledönteni a lábáról.

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 20, 2013 5:11 pm

Kuncogtam a sértődöttségén, meglehetősen érdekesnek találtam az énközpontúságát. Ahhoz képest, mennyire érdektelennek mutatkozott, most már egyenesen követeli magának a figyelmemet, noha a hangjának tónusát tekintve egyfajta játékként fogta fel ezt a kis beszélgetést, pajkos provokációnak. Ám ha játszani szeretne, nála alkalmasabb személyt nem is találhatott hozzá :]
- Az eszközök és a célok percről-percre, óráról-órára változnak. Nemrég még eszköz voltál egy viselkedéstani tesztben, immár viszont nincs semmi akadálya annak, hogy cél legyél... Szophie-chan :] - pillantottam kihívóan a szemébe - Ehhez pedig szükség volt arra, hogy eszköz is legyél - tettem hozzá. Ha belegondol, nyilván nem véletlenül jöttem utána, hogy behajtsam rajta az ígéretét, ehhez viszont szükség volt arra is, hogy abba a szituációba keveredjünk. Minden a tervnek megfelelően haladt, már ha fogalmazhatok ilyen... szemtelenül :]
- Valóban, egyéni preferencia kérdése, hogy milyen eszköztárat használunk az érzéseink, gondolataink kifejezésére. Ennek az eszköztárnak a bősége már olvasottság és neveltetés kérdése is. Ha megismernél, megbizonyosodhatnál róla, hogy nem játszok rá :] - feleltem a felvetésre, bevallom tetszett, hogy ilyesmi témánk is adódhatott. Jó meglátásai voltak, jól forgatja a nyelvét és eszesnek is tűnt. Impresszív, hogy a bájos küllem mellé intelligencia is tartozik, ritka párosítás ez manapság. Sokkal több van benne, mint első látásra tűnne, máris határozottan jó döntésnek bizonyult utána jönni, én pedig hátba veregethetném magam, hogy felfedeztem a szépségversenyen a benne rejlő mélységet :] Kár, hogy ilyesmit nem teszek.
- Yare-yare, most megfogtál - nevettem fel - Így van, számomra már az is kész főnyeremény, hogy pozitívan feleltél a kihívásra, habár... ez attól is függ, mi történik pontosan :] - ragasztottam az arcomra egy félvigyort egy pillanatra, ám gyorsan el is tüntettem és egy ártatlan kacsintást ejtettem meg feléje, hogy lássa, nem gondoltam komolyan. Vagy mégis? Rolling Eyes
- Egy randevúval az általam választott időpontban elégedett lennék, úrnőm :] - szólaltam meg végül. Az elmúlt pillanatokban eldőlt bennem, hogy eléggé megragadta ez a tüneményes jelenség a figyelmemet ahhoz, hogy felvessem nyereményalapnak. Mást egyébként sem nagyon tudna adni, hogy az ő szavaival éljek, csupán önmagát és a közös élményeket. Ugyanakkor el kívántam különíteni a cukrászdai kirándulástól, így biztosítva, hogy ne ez legyen az egyetlen találkozásunk.
- Ezek szerint nem az a típus vagy, aki könnyen feladja? - érdeklődtem hümmögve - Mellesleg nem olyan biztos, hogy nehéz lesz elérned a feladást :] - tettem hozzá tűnődve, elég sok lehetősége fog azt hiszem kínálkozni arra, hogy meggyőzzön, jobb ha ő nyer. Nem voltam túl finnyás, ami azt illeti. Lévén a céhes témát a gesztusaiból ítélve nem kívánta firtatni, így azt hagytam is békében nyugodni, egyébként sem szándékoztam túl sokat mondani neki erről. Inkább figyeltem, ahogyan gondosan benedvesíti magát, és hozzá hasonlóan tettem én is. A víz nem volt éppen meleg, de jéghideg sem.
- Máris irigylem a vízcseppeket :] - jegyeztem meg, míg gyönyörködtem a bőrén végiggördülő gyöngyökön, ám már nem sokáig kellett várnom rá, hogy újfent testközelbe kerüljek ezzel az angyalkával. Kitérhettem volna előle, de természetesen nem ez volt a célom, így hagyta, hogy a lendülete elsodorjon és csobbanjunk egy nagyot a medence alján. Lábamat máris az övé köré fontam, hogy ne tudjon menekülni, és az első adandó alkalommal igyekeztem átfordítani, hogy fölébe kerülhessek. Akár sikerült, akár nem, mélyen a szemébe néztem és megsimogattam az arcát.
- Nahát... elmúlt az irigységem... Hogy szeretnéd elérni, hogy feladjam? :] - kérdeztem halkan, bizalmasan, akár rajta feküdtem, akár alulról öleltem át a derekát...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 20, 2013 6:57 pm

Továbbra is ingattam a fejem. Ez az egész így nagyon nem jó.
- Én nem azt akarom, hogy most legyek a cél, mert ez természetes dolog egy ilyen helyzetben, viszont akkor kellett volna, hogy a célod legyek. Ez így nem valami megnyerő a részedről. Inkább tűnik úgy, mintha valami közvélemény kutatást csináltál volna, hogy ki hogyan reagál az ilyen viselkedésre. - legyintettem. Nem, nagyon nem esett jól, hogy az eszköz szerepét játszottam. Komolyan kiakadtam ez miatt rá, és erősen fontolgattam, hogy ott hagyjam, de aztán mégsem tettem. A kihívás érdekessége erősebben vonzott annál, no meg sikerült akaratom, és komoly elhatározásom ellenére is elkápráztatnia stílusával.
- Te komolyan mindig így beszélsz? - pislogtam nagyokat. Nem tudtam elképzelni, hogy a mi századunkban létezzen valaki, aki ennyire választékos nyelvezetet használ. - Ez valahogy lenyűgöz. - mosolyogtam teljesen őszintén. Volt valami igazán érdekes ebben az egészben, meg nem tudnám mondani, mi, de nagyon hatásosnak bizonyult. Mondhatni elvarázsolt.
- Mit értesz az alatt, hogy mi történik ott? Egyszerűen felpofozlak, és kész. Ez lesz a te főnyereményed, megnevellek egy kicsit. - dugtam ki pajkosan a nyelvem.
- Egy randi? - húztam fel a szemöldököm, majd egy pillanatig elgondolkoztam a dolgon. - Hümm.. Nem mintha lenne esélyed, de rendben, benne vagyok. - érdekes egy kérés, az biztos. Ha úgy vesszük, nem sokban tér el az én választásomtól. Bár egy egyszerű sütizés és egy randi között alap hangon hatalmasak a különbségek, de ez is csak a társtól függ. Mást úgy sem adhattam volna, ez a jellegű tét teljesen rendben van.
- Csak az az általad választott időpont érdekelne.. Nem mindegy az, hogy két év múlva, vagy két hét múlva..- kezdtem bele a szokásos hangosan gondolkodásomba. - Meg ne zavarjon meg semmilyen komoly dologban, jó ellőre szólj, hogy mikor megyünk, mert egy küldetést nem hagyok ott miattad. - Hogy nekem mennyit kell akadékoskodnom? Ez az ő nyereménye lenne elvileg, erre még neki kell hozzám igazodnia. No de én már csak ilyen vagyok.
- Természetesen nem, nem szeretem feladni a játékot. Sőt, nem is a kitartás itt a főbb probléma az egésszel kapcsolatban, sokkal inkább a nyerési vágyam. Bármit, tényleg bármit képes vagyok megtenni egy játékban a győzelem érdekében. - mosolyogtam főlényesen. Igen, ez azt jelenti, hogy neki semmi esélye. Ha rajtam múlik, akkor az eszközök között sem fogok válogatni, mindent bevetek, az akár rossz, akár nem. Ebben az egyben eltérek a céhem megfontolt tagjaitól. Számomra a vesztés nem lehetőség, és ha célomhoz gonosz eszközök vezetnek, akkor bizony gonosz eszközöket fogok használni. Ez főleg abban a táncolós gyilkolós küldetésemben került felszínre. Szerencse, hogy ott senki sem ismert. Természetesen ezt nem hangoztatom, a végén még kirúgnának, ami nem tenne jót.
- Még szép, hogy nem lesz nehéz elérnem. Soha nem nehéz, ha a megfelelő eszközöket alkalmazom. - ajkaim gúnyos mosolyra húzódtak.
Az ugrásom elérte a célját, így hatalmasat csobbanva estünk együtt a vízbe. Megpróbáltam lekecmeregni róla, de túl szorosan fogott, átfordultunk, és immár én voltam alul. Nem valami kellemes helyzet a részemről. Teljes pánik, és zavarodottság lett úrrá rajtam, miközben a szemeimbe nézett. Hirtelen elakadt a szavam, pedig mindez nem sokszor fordul elő. Végül összekapartam méltóságom apró, még ép darabkáit, és merészen visszanéztem a szemébe.
- Nos még nem tudom pontosan, különösebb terveim nincsenek, majd lesz, ahogy lesz. Viszont ha nagyon rosszul állok, még mindig rád uszíthatom a farkasomat, ezzel lezárva a harcot. - szemeim elszántságot tükröztek, ám mosolyom mutatta, mindezt nem gondolom komolyan. Teljesen elfelejtettem, hogy egy gyilkossal van dolgom, így ha komolyan veszi, simán megöl, ha kedve úgy tartja. Képes voltam incselkedni vele mindezek ellenére. Úgy tűnik, teljesen elment az eszem, és túlságosan megbíztam benne. Majd kiderül, rosszul tettem-e.

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 20, 2013 8:53 pm

Nahát-nahát, tényleg magára vette, hogy nem célként lebegett a szemem előtt, hanem viselkedéstanulmányi tesztemhez használtam fel őt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire súlyosan sértem az önérzetét egy ilyen semmiséggel, elvégre kára nem származott belőle, sőt! Enélkül alighanem nem várna ránk a cukrászda ezután a kis... "párbaj" után. Az én szemszögemből mindenképp jobban jártunk így, nyomatékosabb, emlékezetesebb kezdete volt ez kettőnk kapcsolatának, mintha csupán egyszerűen megpróbáltam volna levenni a lábáról :]
- Azt hiszem visszavonnám egy korábbi kijelentésemet. Mélységesen sajnálom, hogy ennyire megbántottalak. Nézd a jó oldalát, legalább van indokod elverni :] - hajoltam meg előtte enyhén. Bevallom nem esett jól, hogy egy ilyen felettébb szemrevaló hölgyemény így haragszik rám, de mivel a kiengesztelése már folyamatban volt, így nem aggódtam miatta túlságosan. Egyébként sem tűnt haragtartónak, különben nem viselkedne így.
- Aucs, már most fáj :] - dörzsöltem meg az arcomat, mintha máris kaptam volna egyet - Ki tudja, lehet hogy még élvezném is, ha megnevelnél. Egy tündérien finom kacsótól egy pofon is lehet kellemes ;] - kacsintottam rá hasonló huncutsággal, ahogy ő az imént az apró kis nyelvét nyújtogatta felém. Egyre jobban elvarázsolt a lány viselkedése, a tétre vonatkozó válasza pedig egyenesen mennyeinek bizonyult. Gyorsan belement, ennyire magabiztos senki sem lehet egy megfoghatatlan párbaj kimenetelét illetően. Talán tisztában van vele ő is, hogy mást nemigen kínálhat, ugyanakkor talán nem is bánná. Elvégre miért ment volna bele, ha később megbánhatná a választását? :]
- Időben értesíteni foglak, hogy a legelbűvölőbb oldaladat mutathasd. Én is jól járok, ha a legszebb arcodat mutatod, s abban gyönyörködhetek... :] - mosolyodtam el, meg sem említve, hogy abban az esetben, ha feladásra késztetem Szophie-t. Voltaképpen ezen a párbajon minden attól függ, hogy melyikünk unja meg előbb, hiszen bárhogy jövünk ki belőle, mindkettőnk jól jár és mindkét feltett tét könnyedén megvalósulhat. Ha rajtam múlik, meg is fog :]
Ami a birkózást illeti, hiszen jelenleg azért voltunk itt, gyorsan a lány fölé kerekedtem fizikai fölényem és egy apró lábfogást kihasználva. Nem számított rá, ez szinte rá volt írva az arcára, és most jöhetett rá, hogy hiába a nagy önbizalom, az önmagában nem lesz elég.
- Szóval megfelelő eszközök alatt a farkasodat értetted? - pillantottam a petre, aki a medencétől nem messze gubbasztott - Nem túl bölcs dolog terv nélkül belevágni ilyesmibe, biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal fantáziadúsabb lány vagy. Rengeteg eszköz áll a rendelkezésedre, biztosíthatlak róla :] - biztattam, miközben felemelkedtem róla, hogy hagyjam levegőhöz jutni, és ne csak az arcát szemlélhessem közvetlen közelről, hanem nagyobb rálátást nyerjek a virágszálra.
- Gyönyörű vagy, Szophie... De ha győzni akarsz, a bármi nem lesz elég. Mindent meg kell tenned érte :] - bókoltam neki ismét, miközben ujjammal megérintettem a hasát és köröztem rajta egy kicsit. Ámde itt volt az ideje, hogy akciót érjek el rajta, ha már birkóztunk, így átkaroltam és megkíséreltem átpörgetni, ezzel némi esélyt is adva neki, hogy amatőr mozdulataimból képes legyen kiszabadulni.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Pént. Május 24, 2013 1:59 pm

- Pontosan, bár az indok mindvégig megvolt a verésre.. - fújtam fel az arcomat. Nem felejtem ám el ezt neki! Soha! Gonosz volt! De nem úgy rendesen gonosz, hanem illetlenül gonosz, és még itt nekem az is kiderül, hogy csak egy eszköz voltam. Mesés érzés.. Ennyire semmibe vesznek, ennyire megaláznak.. Vagyis csak ő. Puffogva, fújtatva sétálgattam, de hamar sikerült lenyugodnom, így tovább folytathattam a hülyülést. Komolyan a véremben van a komolytalanság. Talán ennek köszönhetem a szerencsétlenségemet is. Azok, akik komolyak, sosem esnek orra. Mi a tanulság? Ha banánhéjon kell járnod, el ne röhögd magad, mert akkor elesel.
- De azt a nevelést el ne felejts, rendben? - kacsintottam vissza rá, majd egy mosollyal az arcomon odébb szökdécseltem. Hogy miért? Mert a tündérkék szeretnek ugrálni, és egy tündérien finom kacsóhoz bizony egy tündérke jár. A harc kezdetét vette a vízben. Nem nagyon sikerült tartanom az önbizalmam, amikor fizikai fölénye nyilvánvaló. Természetesen még csak most kezdődött a harc, úgyhogy még nem kell annyira elbíznia magát.
- Nem, a farkast a végső eszközként értettem. Egyébként természetesen tudok róla, milyen eszközök állnak rendelkezésemre, az aduászt mindig a végére kell tartogatni, nemde? - Persze ötletem sem volt, igazából a majd valahogy lesz elvet vallottam abban a pillanatban, de azért jó az, ha ellenfelemmel elhitetem, tartogatok még valamit a tarsolyomban.
El kezdett bámulni, ami miatt kissé összezavarodtam, aztán ez csak romlott, amikor hozzámért. A hasam igen érzékeny, még ha nem is fáj, azért még csikis. Hirtelen össze is rándultam, és úgy kapálóztam, mint egy bálna, akit fojtogatnak. Egy bálnát szoktak fojtogatni? Öhm.. A lényeg, hogy ha azt tennék, az állat pont úgy csinálna, mint most én. Ettől persze a vizet is össze-vissza fröcsköltem, ami miatt nyeltem is pár kortyot, ennek következtében fuldokolni is kezdtem. Persze nem szó szerinti értelemben, de a köhécselés nem maradhatott el, na meg az a szörnyű érzés. Nahh ezzel a mozdulatsorozatommal jól összekuszáltam mindent, és csak a kiutat vettem észre az alagút végén. Vagyis a kezei közül. Megpróbáltam, én tényleg megpróbáltam kievickélni, kisebb-nagyobb sikerrel. Szóval már majdnem sikerült, amikor csak úgy pofára estem. Hogy miben? Az soha nem fog kiderülni.. Természetesen miközben még több vizet nyeltem, kapálóztam, és rugdalóztam, mint a partra vetett hal. Annyi különbséggel, hogy én vízbe vetett ember voltam. Aztán erről támadt egy ötletem, és elkezdtem fröcskölni. Igen! Csak jó sok vizet kell ráfröcskölnöm, azt senki sem szereti. Ezzel húzhatom az időt is, arról nem is beszélve, hogy évek óta nem játszottam ilyesmit. Ha jól a szemébe meg orrába, meg mindenhova megy a víz, attól majd ő is lehűl egy kicsikét. Hiszem, hogy nyerhetek, még akkor is, ha ilyen elfuserált tervvel tudok csak előállni. A vereség nem lehetőség, a nyerés biztos. - Pancsi, pancsi pancsi, pancsi, pancsiiiii.. - énekelgettem.

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 26, 2013 7:12 pm

Egy fiatal idomárlány, aki még a játékban is erőtlennek számít, egy edzett, a súlyos páncélokhoz hozzászokott és kemény tréningeken keresztülment ereje teljében lévő lovag ellen. Így álltunk neki ennek a birkózó párbajnak. Nyilvánvaló volt, hogy azt teszek Szophieval, amit csak szeretnék, ám abban nem lenne meg a szórakozás, ha komolyan venném kettőnk küzdelmét. Éppen ezért szándékoztam feltűnésmentesen menekülőutakat hagyni neki, már amikor. Ugyanis a testi kontaktus ezzel a bájos testtel feltétlenül előnyt élvezett, és nem kívántam lemondani róla :]
- Valóban? Ahhoz képest, hogy tervek nélkül próbálsz legyőzni... Ha ismered a rendelkezésedre álló eszközöket, onnantól már csak egy lépés tervet formálni :] Esetleg segítsek? - jegyeztem meg sejtelmesen vigyorogva, hátha felfedezi az ellentmondást a szavaiban ő is. Persze lehetőséget hagytam most még arra, hogy elsikkadjunk a téma felett, hiszen nem mondtam ki egyértelműen, hogy véleményem és megfigyeléseim alapján a farkas bevetésén kívül fogalma sincs, hogyan késztethet feladásra, vagy csupán nem mer olyasmire gondolni, ami triviális lenne :]
Mozdulataim értékes információkkal szolgáltak, hiszen hasa cirógatására határozottan érzékenynek bizonyult, és ahogy kapálózni kezdett, ha tudtam volna, se lettem volna képes pontosan végrehajtani azt a mozdulatot, amit el kívántam érni. Nem volt meglepő, hogy kicsúszott a kezeim közül, képtelenség volt a vadul vergődő szépséget rendesen megragadni, főleg mivel nem is szándékoztam megtenni. Egy "nahát" kicsúszott a számon, ahogy megbotlott a saját lábában és elhasalt a vízben, ám ez a látvány is magában hordozott néhány igen kellemes aspektust. Feltérdeltem, ám mire felocsúdhattam volna, Szophie heves vízfröcskölésbe fogott, mire védekezően eltakartam az arcomat a kezeimmel. Kitört rajtam a nevetés, bár a szemembe ment némi víz, de határozottan élveztem ezt a játékot. Minden a társaságon múlott, ami jelen pillanatban kiválónak bizonyult, egyáltalán nem okozott gondot átadnom magam az örömnek. Eleinte csupán fél kezemmel visszafröcsköltem, gyerekes játszadozásunk pedig csak tovább gyűrűzött, miután elhatároztam, és rávetettem magam újra a lányra, ezúttal azzal a céllal, hogy megcsiklandozzam az oldalát. Érzékeny volt, kételkedtem benne, hogy kudarcot vallanék. Arra is igyekeztem figyelni, hogy ezúttal fölém kerülhessen, így nem nehezedtem rá, csupán oldalról kapta a támadást.
- Csikicsikicsikicsiki :] - jött tőlem is a hasonló megnyilvánulás, azt hiszem ha valaki belépne, minden méltóságomat elveszíteném előtte. Ennek a lánynak viszont megérte megmutatni, hogy komolytalanabb énnel is rendelkezem. Igazából nincs olyan én, amivel ne rendelkeznék, helyzettől függetlenül bármire lehet tőlem számítani voltaképpen Neutral
- Mondd csak, ha nem lett volna ott a másik lány... Hogyan reagáltál volna arra, hogy megsimogattam a lábad? :] - hagytam abba hirtelen, és tettem fel egy talán váratlan kérdést, arcomon szemtelen és pajkos mosollyal. A kezemet otthagytam az oldalán, ezúttal kicsivel gyengédebben megsimítva a derekát. Nem tudtam ellenállni neki, csodálatosan festett ilyen csuromvizesen, bikiniben :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 27, 2013 4:57 pm

- Mégis miért akarnál te nekem segíteni? Nem jó ez úgy, ha a másik kezére dolgozol. És honnan veszed, hogy nem épp az a tervem, hogy elhitetem veled, hogy nincs tervem? - csóváltam meg a fejemet, próbáltam komolynak tűnni, de akaratlanul is elmosolyodtam. Megpróbáltam gyorsan korrigálni hibám, és egy pillanattal később újra a közöny kifejezését erőltettem arcomra. Sütött rólam, hogy igenis van tervem. - Látod! Magabiztos aurám belengi a környezetet! Ezek után még azt hiszed, nincs egy nyerő ötlet a tarsolyomban? - mosolyodtam el kihívóan. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy egész este csak mosolygok? Hol gúnyosan, hol fölényesen, hol csak úgy, de akkor is, végig csak mosolygok.
A pancsizós fröcskölés minden korban megállja a helyét. Ezt bizonyítja az is, hogy felnevetett. Olyan igaziból, rendesen nevetett. Nem mintha nem tudnám elképzelni, hogy ilyesmire képes, egyszerűen csak valamiért meglepett ez az őszinte megnyilvánulás. Az meg, hogy én nevettem, nem volt kérdés. Tuti ő sem játszott ilyet gyerek kora óta, vagy talán még akkor sem. Bár.. Fröcskölés nélkül felnőni? Az lehetetlen.. Ugye? - Öhmm.. te szoktál gyerekként ilyen fröcskölőset játszani? - kérdeztem két hullám között.
Sajnos rájött az előbb arra, hogy igencsak csikis vagyok, és ki is használta. Nem rétem, mégis miért folyamodik mindenki ahhoz, hogy így kerekedjen fölém. Azt hiszem, a csikizést csalásnak kéne nyilvánítani. Az ember nem csak egyszerűen nem tudja olyankor abbahagyni a hahotát, hanem még tehetetlen is, csak csapkod, mint a bálna, és semmi normális reakcióra nem képes. És ez már a második alkalom, hogy ezt ki is használják ellenem. Gonosz egy módszer, én mondom.
Nagyot szippantottam a levegőbe, mikor végre abbahagyta. Az elmúlt pár percben levegőt is alig kaptam. Viszont fellélegzésem sem tarthatott sokáig. Előhozakodott egy igencsak érdekes kérdéssel. Teljesen zavarba jöttem, és lesütöttem a szemem, miközben az agyam folyamatosan kattogott a válaszon. Oldalra fordítottam a fejem, és a szemébe néztem a vállam felett.
- Pontosan nem tudom.. - mondtam végül hosszabb hallgatás után. - Végül is nekem te csak egy ismeretlen voltál akkor, és viszonylag most is az vagy még. - folytattam, nem hagyva neki időt válaszra. - Ha szerencsém van, akkor abban az esetben is ugyanitt kötöttünk volna ki. - mosolyodtam el. - És nem csak az ingyen süti miatt. - Közelebb hajoltam, hogy arcomon érezhessem leheletét, majd egy kicsit úgy maradtam, ha engedi. Végül hirtelen eltoltam magamtól, és felpattantam.
- Akkor is én nyerem meg a játékot! Banzáááj!!! - kiáltottam, majd hangosan felnevettem. Hátráltam pár lépést, és kimentem a vízből. Az nem volt a szabályban, hogy csak a medencében szabad maradni, igaz?

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 27, 2013 8:07 pm

Ízlelgettem a szavakat, melyek elhagyták a bájos tündérke cseresznyepiros ajkait. Kénytelen voltam igazat adni neki, a testbeszédén és a mondandóján kívül nem utalt semmi sem arra, hogy valóban igazam van :] Ugyanakkor itt egy olyan lányról beszélünk, aki tökéletesen eljátszotta a szende, ártatlan szépséget, aztán csak kiderült, hogy egy kacér vadmacskáról van szó. Bizony-bizony, akár azt is elhitethette velem, hogy nincs semmilyen terve, mikor már éppen a kivitelezésének közepén jár :]
- Yare-yare... azt hiszem beadom a derekam :] Alig várom, hogy megmutasd, milyen fondorlatok járnak a fejedben. Ne okozz csalódást... :] - vigyorogtam rá, miután színpadiasan eljátszottam a nagy rádöbbenés pillanatát, és ezzel igazat adtam a lánynak. Na és persze némi nyomást is helyeztem rá, hiszen elvárást támasztottam vele szemben a kívánalmaimmal. Kíváncsi voltam, mivel fog megpróbálni előrukkolni, végső soron nem kételkedtem benne, hogy fel fogja találni magát. Tudatában volt a hatalmának, amivel a férfi nem felett rendelkezik, minden jel erre utalt.
Fröcskölőpárbajunk közepette némi dilemmába kerültem, hiszen olyasmire kérdezett rá, amire nem különösebben szeretek őszintén válaszolni. Ilyenkor inkább arra a válaszra törekedtem, amit a másik hallani kívánt, és bár a kérdés bagatellnek tűnhetett, válaszom igen mély betekintést is adhatott egy analitikus elmének a gyerekkoromba. Szophie logikája a helyén volt minden látszat ellenére.
- Minden gyermek, aki járt medencében vagy tengerparton, játszott ilyet :] - válaszoltam végül, azt sugallva, hogy én is közéjük tartozom. Hogy valóban így van-e, vagy sem, azt homály fogja fedni továbbra is, hacsak nem kérdez a válaszom tartalma mögé ismét, ahogy eddig is. Mindenesetre a csikizés elhallgattatta, legalábbis nevetésen és némi vízen kívül más nem jött ki a torkán, amíg abba nem hagytam.
- Örömmel hallom, hogy élvezed :] - mosolyodtam el, és válaszoltam halkan, ha már ilyen közel volt az arca az enyémhez. Mélyen és kihívóan a szemébe néztem, miközben magamban szavait értelmeztem, valamint eddigi tevékenységünket elemeztem. Zavarba jött a kérdések hallatán, ám a gyengédebb érintéseimnél nem ellenkezett, hagyta a finom simításokat is, nem csak magát a birkózást.
- Veszítettél - jelentettem ki , mikor kimászott a medencéből - Legalábbis szeretném ezt mondani, de azt hiszem elkövettem azt a hibát, hogy nem kötöttem ki a küzdőteret :] - próbáltam ráijeszteni, hamiskás mosolyt varázsolva az arcomra a korrekció után. Én is kigázoltam a vízből, persze mindketten csuromvizesek voltunk. Határozott léptekkel követtem, majd ellentmondást nem tűrően kaptam fel az ölembe, és óvatosan letérdelve lefektettem a lányt földre.
- Ha nem tudod a választ, hadd segítsek eldönteni... - reflektáltam még az iméntire, kezemmel pedig végigsimítottam a combján, ahogy ott feküdtünk. Lassan és gyengéden cirógattam, ajkaimmal pedig az övéhez közelítettem, miközben elmerültem az igéző tekintetében. Játsszunk kicsit... másképp :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Hétf. Május 27, 2013 8:55 pm

- Ki mondta neked, hogy fondorlatok járnak a fejemben? Az is lehet, hogy csak terelem a figyelmedet arról, hogy nincs semmilyen tervem.. - bonyolítottam tovább az addigra amúgy is nehezen kibogozható szálat. - De természetesen megmutatom. Csak tudod az én kis buksimban néha igazán értelmetlen dolgok kavarognak.. Tudod bálnák, meg banánhéjak.. - nevettem fel hangosan, melyet visszavertek a kihalt falak, így sokszorosan is zengett tőlem az épület.
- Eto.. És te jártál már ilyen helyen? - valahogy furcsa volt a válasza. Egyáltalán nem is kell ehhez medence. Fürdőkádban is lehet játszani. Valahogy sandított nekem ez az egész. Kicsit elgondolkodtam ezen az egészen, valami szöget ütött a fejembe, és próbáltam rájönni, mi is. Végül megfogalmazódott bennem egy gondolat, kissé hunyorítva ránéztem.
- Lehet, hogy..te velem játszol először ilyesmit? - Létezik ilyen? Hogy valaki nem fröcsköl gyerekként? Mondjuk ha belegondolunk, hogy vannak szerencsétlen etióp gyermekek is.. Persze ő nem etióp, és azt hiszem, még csak nem is afrikai, de.. - Tudod, milyen fondorlatok járnak most a fejemben? - kérdeztem, visszautalva az előző beszélgetésünkhöz. - Az, hogy te nem vagy etióp.. - Ezt muszáj volt közölnöm vele. Hogy miért,azt én sem tudtam.
Kissé megijedtem, amikor meghallottam a vesztés szót. Ijedten összerezzentem. Az nem lehet! Hiszen jól átgondoltam, elemeztem minden mondatot.. Ilyen kikötés nem volt! Aztán fellélegezhettem, hogy nem, ilyesmiről szó sem volt. Hozza itt rám a szívinfarktust... Ez egy nagyon gonosz dolog volt tőled! - fújtam fel az arcom. Most tényleg puffogtam. Úgy terveztem, elmegyek, elfutok előle, aztán mégsem tettem. Hagytam, hogy egyszerűen felkapjon, és a földre terítsen. - Tudd meg, nem, egyáltalán nem azért hagytam, hogy ezt tedd, mert nem tudtam semmit sem tenni ellene, hanem azért, mert ezt akartam. - hangom határozott és erőteljes volt. - Nem mintha ez ugyanaz lenne.. Ott tömegben voltunk, csak eszköznek használtál, egyáltalán nem ugyanaz a helyzet. - Továbbra is morcoskodtam. - És ha már a tömeg közepén fogdosol, az egyértelműen azt jelentené, hogy a célod vagyok, akkor pedig nem voltam az. - Visszatértem a témához, ami miatt az elején is kiakadtam, és hagytam, hogy bocsánatot kérjen, és ha rajtam múlik, akkor még jó sokszor elnézést kell érte kérnie. Hogy én egyszerű eszköz legyek?? Felháborító.. És most nem fog fölém kerekedni! Nem az lesz, amit ő akar, hanem az, amit én. Míg ő lassan közeledett, én határozottan felültem, és finoman ajkaimat az övére helyeztem. Egy gyors, könnyed csók után eltoltam magamtól. - Nem csókolhatsz meg engem, csak én csókolhatlak meg téged!

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Május 28, 2013 7:58 pm

Nem lepődtem meg, számítottam rá, hogy csak azért is belekérdez a részletekbe. Kíváncsi természete alapos, minden részletre kiterjedő válaszok után kutatott. Ez az én szempontomból bizonyos szemszögből kellemetlen volt, ám nem az a típus vagyok, aki oly' könnyen kétségbe esne. Habozás nélkül képes vagyok a megfelelő válaszokat előhúzni, ahogy egy varázsló teszi azt a nyúllal a kalapból.
- Fején találtad a szöget, veled játszok ilyet először. Ahhoz képest tapasztaltnak tűnök, nem? :] - vigyorodtam el, ahogy ő is, úgy én is rengeteget mosolyogtam. Nem gonoszan, nem gúnyosan, mint sok esetben, hanem a huncut és a kedves között ingadoztam. Talán még én is élvezem ezt a birkózást és nem csupán azért, mert egy ilyen szemrevaló lány van a társaságomban, hanem magában a játékban is örömömet lelem. Ki gondolta volna, hogy az események ilyen kedvező fordulatot vesznek?
- Hogy tessék? - kérdeztem, és midőn szavaim elhagyták fogam kerítését, ritka érzelem ült az arcomra. Meglepett ábrázattal vettem tudomásul megjegyzését, miszerint... nem vagyok etióp. Már az iménti banánhéjas-bálnás félmondata is mosolyra késztetett, ám ezúttal elvesztettem az irányítást a mimikám felett. Kitört belőlem a nevetés a szokatlan asszociáció hallatán, el nem tudtam képzelni, milyen gondolatmenet során jutott el a pancsolástól addig, hogy nem vagyok egy afrikai nép leszármazottja.
- Bárcsak láthatnám, mi zajlik a fejedben. Egész nap tudnám bámulni, úgy érzem :] - közöltem Szophieval, s széles mosollyal kísértem mindezt, miközben már kifelé tartottam a medencéből. A lány ugyanis úgy döntött, elég neki a vizes környezetből, mire én természetesen nem átallottam kicsit ráijeszteni, puffogását pedig újfent nevetésem követte. Határozottan átvettem a kezdeményezést, és nemsokára a padlón fekve bámultuk egymást, míg ő újra felrótta nekem azt, ami az arénában történt.
- Meggyőztél, ha még egyszer odakerülnék, csak te lennél a célom, senki és semmi más. Ha megfelel, nem mondok nemet arra, hogy tömegben is... fogdossalak. Persze másik lány nélkül :] - feleltem pajkos villanással a szememben, míg kezem immár a lábát érintette. Nem húzódott el, nem rezzent össze, nem taszította el simogatásomat, így kérdés nélkül merészebb helyre tévedtem, combjai érzékeny belső felét cirógattam immár, és úgy kezdeményeztem a csókot. Vagyis kezdeményeztem volna, ha nem előznek meg! Puha ajkai rövid, de annál mámorítóbb táncba keveredtek az enyéimmel, miközben kezem a combjáról a csípőjén keresztül felsiklott az oldaláig, majd onnan a hátára csúszott, hogy megtámaszthassam a lányt.
- Nahát... ezt csak akkor bocsátom meg, ha még élvezhetem édes ajkaid finom érintését. Ez a kóstoló nem volt elég :] - mosolyodtam el, és bár nagyon csábító volt a gondolat, hogy ellenkezzek a parancsával, tiszteletben tartottam a kérését. Tekintetem minduntalan letévedt azokra a finom ajkakra, miközben karjaimban tartottam a lányt, szemeim a vágytól csillogtak. Teljesen az ujja köré csavart, nem vitás.
- Feladod és engedsz a csábításnak, vagy ragaszkodsz a birkózás folytatásához, tündérkém? :] - búgtam halkan a fülébe, miközben újfent vándorútra indultak ujjaim a szépséges és nedves idomokon, ezúttal biztosan haladva a lány bikini által takart keblei felé.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Kedd Május 28, 2013 9:32 pm

- Hát.. Mondjuk úgy, a reflexed megvan hozzá, hogy visszafröcskölj, pont mint egy kisgyereknek.- nevettem, miközben furán méregetni kezdtem. Most komolyan nem játszott ilyet? Ez lehetséges? - Lenne pár kérdésem. - fordítottam komolyra a beszélgetést. Kis szünetet tartottam, majd ellenfelem szemébe néztem. - Azt tudod, mi az a bújócska? - komoran meredtem magam elé. Meg kell neki mutatnom, milyen is a játék. Az összes játékot, amit ismerek. Felfújtam az arcom. - Neked részt kell venned az én "bevezetés a gyerek játékok világába" tanfolyamomon. - közöltem vele ellentmondást nem tűrő hangon.
- Én mondtam, hogy néha érdekes dolgokra gondolok. - mosolyogtam bájosan. Eddig soha senki nem volt, aki tényleg tudta volna követni az agymenéseimet. - Amúgy nem, nem tudnád figyelni egész nap azt, ami a fejemben van, hamar összezavarodnál. Néha én sem tudom, mi folyik odafent. - kopogtattam meg a buksimat. - Egyébként most miért nevettél ennyire? Hiszen tényleg nem vagy etióp.. - értetlenkedtem a hatalmas kacagást hallgatva.
- Hümm.. Örülök, hogy már cél vagyok, viszont ne, ne fogdoss tömegben, nem akarom. Mondtam már, hogy nem szeretem a közönséget. - zártam le a témát egyszerűen, és röviden.
- Sajnálom, de most nem kaphatsz többet kóstolónál. Ennyi volt, ezzel érjed be. Minden csak úgy jó, ha nem kaphatod meg korlátlanul. - mutattam béke jelet ujjaimmal.
- És soha nem adom fel! - kiáltottam, és akaratlanul is eszembe jutott az a dal, amiben ezt éneklik, majd elhúzódtam, felpattantam, és futásnak eredtem, egyenesen egy oszlop mögé bújva, miközben sikongva vihogtam. - Ezt hívják bújócska fogócskának! Kapj el, ha tudsz! - kiáltottam, ezzel elveszett a bújócska része, meg azzal, hogy konkrétan látta, hova bújtam, de mindegy. A lényeg az, hogy játszottunk. - Eto.. Most el kel kapnod, és akkor én leszek a fogó. - magyaráztam. - És nincsen ház! - kötöttem ki a játékszabályokat. Aztán majd még tanítok neki ezt-azt. Nem fogom hagyni, hogy az ilyesmi kimaradjon az életéből!

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Május 29, 2013 3:01 pm

Komolyan gondolta. Lerítt az arcáról, hogy komolyan gondolta. Azt hiszem valamit súlyosan alábecsültem. Szophie-chan egy csapásra új köntöst kapott lelki szemeim előtt, miközben felpattant és "elmenekült" egy oszlop mögé. Elképedt arccal bámultam utána, nem találtam rá magyarázatot, hogy lehet valaki egyszerre ennyire értelmes, eszes és egyben rettentően gyerekes is. Ez lenne az álarca, amivel tökéletes elfedi zsenijét? Ez a többrétű kettősség, ami őt jellemezte, egészen felpumpálta az adrenalinszintemet. Az ártatlan bája mellé társuló kacérság, az éles szemét és intelligenciáját elfedő gyermekies vonások teljesen magukkal ragadtak, elbűvöltek!
- Nahát... ebben az esetben kössünk üzletet. Ahány sütit kapsz tőlem, én annyi csókot kapok érte cserébe, így mindkettőnk függőségét csillapítani tudjuk. A tanfolyamodon pedig akkor veszek részt, ha te a "bevezetés a felnőtt játékok világába" című kurzusomat látogatod rendszeresen :] Természetesen a tömegtől távol, ha úgy kívánod - tettem meg az ajánlataimat én is a lánynak pajkos mosollyal az arcomon, habár ő ezt nem láthatta onnan, az oszlop mögül. Valamit valamiért, azt hiszem mindkét javaslatom egyenértékű volt, és mindkettőnk érdekét és örömét szolgálta. Visszautasíthatatlan üzlet volt :] Közben egy tapodtat sem mozdultam, legalábbis amíg mondanivalóm volt a számára, addig nem kívántam felfedni előtte a mozgásomat. Most viszont lopakodás jártasságomnak hasznát véve, észrevétlenül kíséreltem meg Szophie mögé osonni, hogy orvul hátba támadjam egy öleléssel. Lépéseimnek se hangja, se súlya nem volt, arra a körülbelül tíz másodpercre elcsendesült a terem és csak a lány csilingelő kuncogása hallatszott. Akár sikerült magamhoz húznom, akár elszökött előlem, azért megszólaltam, ha már felfedtem jelenlétemet.
- Ha bújócska-fogócskázni akarsz, szépségem, az már nem birkózás. Tartok tőle, hogy ebben az esetben meg kell fosszalak a diadaltól, de ha elkaplak/elkapsz*, akkor még döntetlenre mentheted a párbajt és mindketten megnyerjük a tétet, úrnőm :] - mosolyogtam rá fölényesen és kihívóan, ahogy egy győzteshez illik. Remélem nem veszi zokon, elvégre mindketten csak nyerhetünk. Vesztes ma itt nem lesz, ebben biztos vagyok :]


*függően attól, hogy sikerült-e átölelni téged :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Vas. Jún. 02, 2013 12:39 pm

"Ez most komoly?" Ledöbbenve néztem rá, majd megráztam a fejem, hogy magamhoz térjek.
- Szóval neked csak annyit ér az én csókom, mint egy süti? - húztam el a szám. Ennél azért értékesebbnek tartottam.. A sütit meg megtudom venni magamnak is. - Természetesen nem, nem megyek bele. >< És nem muszáj megtanítanom téged játszani, sőt, nem is akarom! Baaaaka! - húztam fel magam. Mégis mit képzel, meddig mehet el? Eddig már nem! Az arcomat nem láthatta, mivel még mindig elvoltam "bújva" a szobor mögé. Pedig igencsak dühösen villogtattam szemeimet. Én is tudok gorombán nézni, nagyon gorombán. Meg képes vagyok magas fokon megsértődni. És gonoszkodni is.
Csendesen vártam, hogy a közelembe érjen, csendesen, és dühösen. Még nem tudtam, mit teszek. Egyszerűen csak otthagyom, vagy esetleg ráuszítom Vezért.
Spoiler:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Images?q=tbn:ANd9GcSnIARj3CkBSYEWhv_hb4MoCDSylifA2nKAWAC0TKu_jZBOzUrhsA
Észlelésemnek köszönhetően könnyen kiszúrtam a lopakodást, így még mielőtt hozzám ért volna, egy egyszerű mozdulattal kikerültem, és a szemébe néztem. Megvártam a mondandóját.
- Nem volt kikötve, hogy nem lehet ilyet játszani közben. Egyébként meg nem érdekel a továbbiakban, hogy mit teszel. Én elmegyek. - válaszoltam kimérten, és elindultam. Láthatta rajtam, hogy eléggé felhúztam magam az előbbieken.
- Jobban teszed, ha most békén hagysz. - "búcsúztam" el tőle. Lépteim visszhangot vertek a kihalt épületben. Még egy utolsó pillantást vetettem a kiszáradt szökőkútra. ~ Szép lehetett egyszer.. régen.. Talán, ha úgy hozza a sors, még egyszer valaki megjavíthatja, és működhet újra. Persze ez nem valószínű, amíg senki nem jár erre. ~ Ezekkel az érdekes gondolatokkal próbáltam elterelni figyelmem dühömről. Nem fordulhatok vissza, most nem. Olyat tennék, amit később megbánnék..

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Jún. 02, 2013 4:31 pm

Hmm, a számításaimon kívül esett annak az eshetősége, hogy feldühítem. Talán túlságosan tárgyilagosan gondolkoztam, vagy inkább nem tettem nyilvánvalóvá a szándékaim mögött rejlő jelentéstartalmat, így csupán a felszínes jelentés jutott el a lányhoz, amit végül nem tudott megfelelően értelmezni, és ezáltal rossz következtetést vont le. Ez nem változtatott a tényen, miszerint ballépést követtem el, de ahhoz kevés volt, hogy romba döntsem mindazt, amit eddig felépítettem. Ha valóban szimpatikus voltam neki, márpedig az eddigi jelek ezt sugallták számomra, akkor egy megfelelő fordulattal visszaterelhetem a kívánt mederbe a kettőnk közötti kapcsolatot, ám vigyáznom kellett, hogy ne tűnjön erőltetett magyarázkodásnak az, ami valóban nem volt az.
Észrevett, így elkerülte az ölelésemet. Ezek szerint a lopakodásom hasztalan volt, ám a beálló temetői hangulat ezt most mellékessé tette. Érezhető volt a részéről a feszültség, így én nyugodt, komoly pillantással illettem a lányt, akiért úgy éreztem, meg kell tennem mindent. Megérte a fáradozást, nem hagyhattam futni őt csak úgy.
- Értékes vagy számomra, Szophie. Lenyűgöztél a könnyed és játékos lényeddel, mely alatt egy olyan éles szemű és eszű nő rejtőzik, akit vétek lenne nem megismerni. Elvarázsoltál, boszorkány :] A legszebb boszorkány, akit valaha láttam... - próbáltam oldani a hangulatot, megválogatva a szavaimat. Igencsak érdekesnek tartottam, hogy mindehhez semennyi mesterkéltségre nem volt szükségem, őszinték voltak a szavak, melyek kiszöktek az ajkaim között. Megannyi magasztos jelzőt tudtam volna rá találni, teljesen magával ragadott és kitöltötte a gondolataimat.
- Talán azt gondolod, hogy a csókod csupán ennyit ér nekem, pedig voltaképpen csak mohó vagyok, aki nem tud betelni azzal az édes csodával, amit megízleltettél velem. Úgy gondolok a csókodra, ahogy te a süteményre, ez a párhuzam szülte a fejemben ezt a képtelen ötletet erre a különös rituáléra, mely a köztünk fennálló kapcsot szimbolizálná :] Valójában bármit megtennék azért, hogy az ajkaidat az enyémen érezhessem... - folytattam monológomat. Egy tapodtat sem mozdultam, csupán felemeltem a hangom, ahogy lassan távolodott mesés alakja. És megannyi szó után szónoklatom elérkezett ahhoz a ponthoz, mely a legerősebb közlést tartalmazta. Lehetett volna erősebb is, ám olyan szavakkal nem kívántam dobálózni, melyekben egyelőre nem voltam bizonyos. Szophie, az elbűvölő tündérke nem érdemelte meg, hogy hamis érzéseket közvetítsek felé.
- Bocsáss meg - ejtettem ki a két szót, miközben mélyen meghajoltam, és a kellő hatásszünetet követően folytattam - Feladom, ha elvihetlek arra a randevúra, úrnőm - Elérte a győzelmet, amit annyira akart, bár nem egészen azzal a módszerrel, amire én gondoltam. Ettől függetlenül reménykedve pillantottam fel rá, nem kívántam ugyanolyan hangulatban elbúcsúzni tőle, ahogy az arénában is elváltunk egymástól. Ehhez pedig készen álltam arra a megaláztatottságra is, melyet a bocsánatkérés terhe jelent, és mely többet ért, mint az összes többi általam kimondott szó előtte.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7624/7700Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Szophie on Hétf. Jún. 03, 2013 3:31 pm

Egyre halkultak szavai, ahogy távolodtam. Fejemben kavarogtak az előbb elhangzott szavak, események. Az engem ért sorozatos sérelmek, a dicsérő bókok, a játékunk, és az önfeledt nevetés. Az egész olyan abszurd volt, kibogozhatatlan történetszál, érthetetlen reakciók, és miértek tömkelege. Nyomást éreztem a mellkasomban, fejemre köd szállt, mely nem akart távozni, és ami miatt nem voltak világosak gondolataim. Dühös voltam, fel akartam pofozni, de vissza is akartam menni, az egész játékunkat folytatni. Nem gondolhatom csak úgy meg magamat, nem fordulhatok meg mosolyogva, azzal minden becsületem, és tartásom elillanna. De vajon ér-e ennyit a büszkeség? Vajon ez nem csak az én beidegződésem, mely felmenőim miatt oly fontos nekem? Hisz annyiszor romba dőlt már minden, annyiszor tettem nevetségessé mások előtt magam. Most kéne, pont most kéne komolynak lennem? Miért? Miért akarok visszamenni? Hisz nem jelent nekem semmit, semmi többet, puszta játéknál. Vége van, és én nyertem, mégsem érzem nyereményem boldogságát, nem vagyok boldog, és nem nézek diadalittasan ellenfelem szemébe. Ez nem igazi győzelem, ez semmi. Nem gondoltam volna, hogy pont egy hozzá hasonlótó hallom ezeket a szavakat; bocsánat. De vajon neki is annyit érnek? Van jelentés a betűk mögött, vagy ez számára csak egy egyszerű szó, melyet nem esik nehezére kimondani, ha a sors úgy hozza? Végeláthatatlannak tűntek a folyosók, és én nem is siettem. Lassan sétáltam el a szökőkút mellett, gondolataimba feledkezve. Újra, és újra dühbe gurultam, amint eszembe jutottak a gonosz, megalázó ötletei, de aztán valahogy mindig odakeveredett, beférkőzött gondolataimba valami más is. Úrnőm, szépségem, boszorkány.. Visszhangot vertek a fejemben. Kettős érzés, mely nem hagyott nyugodni. Miért érzem ezt? Miért nem tudok csak úgy elsétálni? Hisz nincs hozzá semmi közöm! Alig ismerem egy kevés ideje.. Semmi, de semmi okom nincs arra, hogy magyarázkodjak, sem arra, hogy megbocsássak.
Megálltam, és petemre néztem. Valahogy olyan furcsa volt. Eszembe jutott, milyen is ő. Mind emberi, mind pet alakban különleges. Körmönfont, gonosz, mindig megsért, de egyszerűen nem lehet rá haragudni. Mindig megvéd, és ott van mellettem, ha kell, mindent tud rólam, és egyszerűen nélkülözhetetlen az életemben. Egy társ. Kettőnk között nagyon szoros kötelék alakult ki az elmúlt idők során. Sok kalandon vettünk részt együtt, ismeri a félelmeimet, gyengéimet, és én is az övét. Számomra nélkülözhetetlen, ugyanakkor mégis folyamatosan megbánt. Nagyot sóhajtottam, és végleg megálltam. Nem tudtam magammal mit kezdeni, így petem bundáját kezdtem el fésülgetni. Kéne a bundájába egy választék. Pont úgy, mint emberi alakjában a hajában. Nagyot nyüszített, és megpróbált kikászálódni kezeim közül, de természetesen nem engedtem neki. Az kéne még! Itt az ideje csinosítani rajta! Morogni kezdett, de nem érdekelt, csak azért is megcsináltam! És végül művemet megkoronáztam egy kis virággal, mely mellettünk nőtt. Leszedtem, és egyszerűen a fehér kis farkas bundájába tűztem. Nagyon kis csini lett tőle. Elengedtem, és rögtön elszaladt, hogy hempergéssel tönkretegye a művem.Sad Mindeközben volt időm mindent átgondolni újra, meg újra. Igazból csak azért iktattam be azt a kis affért, hogy húzhassam vele az időt. Nem akartam csak úgy elmenni, még nem.
Megfordultam a fiú irányába, és elmosolyodtam. - Ez úgy hangzik, mintha zsarolnál. - mondtam, majd felálltam, és elindultam. - Majd üzenj, hogy mikor érsz rá. - intettem, miközben Vezér is csatlakozott immár hozzám, majd végleg elmentem.

_________________
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty Vo36oi7791/8100Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jún. 07, 2013 12:40 am

A küzdőteret lezárom.

Jutalmak: 30 exp 65 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs Tachi meg a birkózás afterparty

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.