Kazuma Vs Kota

Go down

default Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Ápr. 06 2013, 00:19

Miért is nem mentem este farmolni? Miért aludtam este, s keltem reggel korán? Természetesen, hogy egy újabb próbát tegyek. Valakit le akartam tesztelni, bár már nem leszek képes úgy, ahogy Judynál. Pedig igazán érdekes lett volna. Bár jelenlegi képességeim is elég trükkösek, azt meg kell hagyni. Az egyén, akit elő akartam keríteni nem más, mint Kazuma. Egy árnyharcos, egész jó, a bossharcokon is ott van már egy ideje, és sárga. Azonban az nem azt jelenti, hogy ne válhatna a hasznomra, de azt sem garantálja, hogy nem fog keresztbe tenni nekem. Mivel mostanság morcos vagyok, így ki is akarom adni a gőzt, és tökéletes feszültséglevezetés, ha valakit jól megrugdosok, mármint nem szó szerint. Azonban az igaz, hogy egy jó csetepaté sosem árthat, talán még jó kedvre is derülök, ha kiderül, hogy a képességem hasznosabb, mint sejtem. Persze most sem tehettem le arról, hogy árbús szemekkel figyeljem a környéket, s ha kell a legkisebb jelre is ugorjak, hogy elkaphassam azokat, akik Kanára vadásznak. Sajnos ezúttal semmi nyomot sem találtam, míg megleltem Kazumát a hatodik szinten. Remek, itt legalább nem lesz nézőközönségünk. Halkan lopakodva követem egy darabig, aztán jó tizenöt méterről, mikor már biztosnak érzem, hogy nem lesz zavaró tényező ráköszönök.
-Hali Kazuma!- Kis hatás szünet, hogy reagálhasson, majd folytatom. -Tudod én eléggé kíváncsi természet vagyok, és az az igazán eleven fajta.
Kihúzom a kardomat a tokból, s egy tíz méterrel állok meg előtte. Árnyharcos, szóval figyelnem kell a méregre, gyors, és két fogpiszkálója is van. Árnyharcosok... Régi emlék jut eszembe, amikor még élt Zaraki, és vele párbajoztam, ráadásul még gyenge is voltam. Nagyon szürke hangulatban érkeztem meg, de ez most valahogy felébresztette a szunnyadó lelkemet. Megjelent az a jól felismerhető halvány vigyor, mely nem valami biztonságot sugárzó arckifejezés. Az őrület határa, a vérszomj, harc élvezete, már előre, avagy valami hasonló bizarr és nem túl bizalomgerjesztő dolgokat rejthetett, melyekből talán az első három állt a legközelebb az igazsághoz. Inkább a harmadik. Sárga, így még csak párbajmeghívást sem kell küldenem. Amúgy is csak rontaná az izgalmat, az életére meg majd figyelek, illetve a sajátoméra is.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Ápr. 06 2013, 12:33

Miután elfogyasztottam az olcsó reggelimet már indultam is hogy elkezdjem a mai programomat. Felvettem a maszkomat és kifizettem a szobát meg a reggelit a pultnál álló fickónak. Ha erre járok, mindig itt alszom de, a morcos fejéből ítélve még mindig nem kedvel túlságosan. Pech. A program, pedig egy újabb felderítő út ezúttal a hatodik szinten. Nem árt az ilyesmi, hiszen ki tudja, mit talál az ember a még fel nem fedezett területeken. Igazából ritkán fordul elő, hogy tényleg valami nagydologra bukkanok de, egy ilyen út során kerültem közel egy igazán értékes kardhoz. Sajnos megelőztek így nem sikerült megkaparintanom. Ezért kell gyorsnak lennem. Most viszont semmit nem találtam pár kószáló mobon kívül. Elég kihalt volt az egész szint. Éppen ezért reménykedtem benne, hogy valami érdekesre bukkanhatok.
Ekkor azonban egy ismerősnek tűnő hangot hallottam a hátam mögül bár még nem tudtam archoz kötni. A kezeim a késeim markolatára tévedtek miközben megfordultam. Kotaru. A bossharcokról ismertem, már ha lehet ismeretségnek tekinteni azt a pár percet, amíg kicsináltuk valamelyik szintfőnököt. A köszöntésre nem válaszoltam és ő folytatta. Párbajozni akar. Egyértelmű. Azonban a nem túl bizalomgerjesztő vigyor és a meztelen kard sem változtathatta meg a döntésem. Jobb dolgom is van annál, hogy leálljak vele fegyvert csattogtatni.
– Nem. - jelentettem ki szárazon, szemrebbenés nélkül. Elengedtem a késeket és hátat fordítottam neki. Bár nagyon utálok másoknak hátat fordítani a feje felett díszelgő zöld indikátor, és hogy a Voice tagja elég volt, ahhoz hogy ne tartsak túlságosan egy hátba szúrástól. Ettől függetlenül, ha meghallom, hogy próbálkozik csak egy mozdulat előrántani a késeket és felé fordulni. Szép nyugodt tempóban tovább is indultam mintha a kardforgató ott sem lett volna. Kotaru…
Bosszantó hogy ilyen közel jutott, anélkül hogy észrevettem volna. Más szavakkal az már biztos, hogy van lopakodása. Hasznos lenne egy észlelés de, már beteltem és az összes többi képességemre is szükségem van. Gyorsabb is nálam, ami megint csak egy bosszantó tény és valószínűleg magasabb szintű. Baromira nincs kedvem vele szórakozni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma Vs Kota Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Ápr. 06 2013, 13:42

A reakciói alapján megbizonyosodhattam róla, hogy tényleg nem vett eddig észre. Először önvédelem, hogy felkapja a körömpucolóját, majd botor módon leereszti, mintha olyan veszélytelen lennék, mint egy plüssmacska. Sem a beszédem, sem a kardom nem hozott ki belőle semmilyen reakciót, így eléggé megsértve éreztem magamat. Már-már megfontoltam azt a lehetőséget is, hogy ennyire lenéz, de talán azt azért még sem, hisz láthatott már bossharcon. Hogy a francba maradt életben, ha sárga indikátoros létére ilyen meggondolatlan? Azonban itt a röpke alkalom, ki is használom, hogy észhez térítsem, s felizzítsam a harci szellemet. Ideje alaposan ráijeszteni valakire. Az elutasítás fájt, úgyhogy nem fogadom el. Első képességemet haladásra használnom. Ez egy jó alkalom tesztelni, hogy nem-e mond csütörtököt a különleges képességem. Azonban sikerül, s néhány pillanat alatt mögötte termek. Lopakodásomnak hála teljesen hangtalanul, s csak a levegőt szelő kardom suhanó hangja, s pengémen a napfény csillanása adhatja tudtára, hogy már le is szúrhattam volna.
Kazuma Vs Kota Nurarihyon203-10
-Ne érts félre, ez nem egy báli keringőre volt meghívás. Azt ajánlom szedd össze magad, és koncentrálj, vagy az életeddel fogsz fizetni.- Amennyiben támadna odébb táncolok, s néhány méterre tőle folytatom. -Tudod, senki sem fog tudni róla, ha egy sárga meghal, azt nem, hogy ki ölte meg.
Ennyi talán elég lesz ahhoz, hogy észbe kapjon, s harcoljon. Mindenesetre úgy éreztem, hogy csak nyerhetek azzal, hogy az első csapást kihagytam. Ezzel nem csak fölényem jelezve, hanem talán tesztelve is őt. Kíváncsi vagyok, vajon mennyire képes megőrizni a hidegvérét. Remélhetőleg találékony lesz, és erős. Nem lenne vicces egy kihívás nélküli párbaj, most, hogy így kezdem beleélni magam.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Ápr. 06 2013, 14:40

Ez nem jött össze. Vontam le a logikusnak tűnő következtetést látva a nyakamnál lebegő pengét. Megrezzent a kezem a köpenyem alatt de nem engedtem neki többet. Nem mutatkozhatok gyengének. Ez a legrosszabb lehetőség mind közül. Bár nehéz megállni, hogy ne rántsam el a fejem és próbáljam meg leszúrni, amíg mögöttem, van. Ha meg akarna ölni, akkor rögtön átvágta volna a torkomat. Örültem, hogy nem láthatja az arcomat. Mert valószínűleg már elárultam volna magam. Ettől függetlenül rendeztem az arcvonásaimat is. Gyakorlásnak hasznos helyzet. A lehető legnagyobb nyugalmat magamra erőltetve hallgattam végig a mondandóját. Egyből tudtam, hogy őt sem fogom kedvelni. Most már nem hagyhattam szó nélkül.
– Szóval a Voice mégsem egy olyan angyali céh, mint amilyennek elsőre látszik. - jegyeztem meg enyhén gúnyos felhanggal. - Miért is nem lepődöm meg? Csak így szemrebbenés nélkül megölnél? Szép… - Előre tartottam attól, amit tenni készülök. Talán túlzásba esek és ezzel a sírba, viszem magam. Ebben az esetben elég nagyot tévedtem. Sokat veszíthetek de, ha jól gondolom és nem azért jött, hogy megöljön, akkor talán megúszom. Vettem egy nagy levegőt.
– Akkor ölj meg! - mondtam ki még mindig háttal állva. - Lehet hogy te kíváncsi, vagy de én rád nem. - meg sem moccantam. Tartottam tőle hogy elárulnám a félelmeimet egy rossz mozdulattal. Nem akarok meghalni. Nem azért jutottam el idáig hogy így végezzem. El kell jutnom a századik szintig, hogy megtaláljam Akihikot. Bár hogy pontosan milyen céllal is abban még én sem vagyok biztos. Szemem sarkából az éles pengére pillantottam. Nagyon remélem, hogy nem ez lesz az utolsó, amit látni fogok.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma Vs Kota Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Ápr. 06 2013, 15:31

Óh, hát miért is ne. Alig rezzent meg, még csak nagyon meg sem lepődött azon, hogy hirtelen a semmiből egy penge került a nyakához. Kíváncsi lettem volna az arcára, a gondolataira, hogy mégis hogyan akarja kivágni magát ebből a helyzetből, azonban már kezdtem elveszíteni az érdeklődésemet, mire végre megszólalt. Sértegetés. Gonosz vigyor jelent meg az arcomon, bár ezt nem láthatta.
-Oh, kérlek. Nagyon is jól tudod, hogy nem én vagyok a céh. Még csak vezetői pozícióban sem vagyok, és csak egy ember a sok közül. Lehetnék akár épp egy könnyű jövedelmet hajkurászó ember is, aki kiszemelt magának egy sárga játékost, akit következmények nélkül eltehet láb alól. Kíváncsi vagyok, vajon hányan hiányolnának. A szemrebegtetés meg nem az én sportom. Azonban, ahogy kívánod...
Vettem egy félfordulatot, s közben fogást váltottam a kardomon, hogy szúráskor a markolat legyen elől. Így amikor szembekerülök vele, először a lendülő kezemet láthatja, mivel az oldalammal/hátammal takarom. A torkától nem messze állítom meg a kezem, hisz csak látni akartam az arcát. Aztán természetesen nem hagyhatok túl sok esélyt arra, hogy bekapjak néhány találatot, így két szökkenő mozdulattal újra öt méter távolságot keltek köztünk, és közben kacagok, mint aki jól szórakozik. Nem sietek, lássuk meddig bírja idegekkel, vagy mennyire mer sértegetni. Sértegetés, azt hiszem nekem is kellene egy kicsi életet vinnem a provokálásomba. Gúnyos mosolyra húzom a számat, majd kicsit megemelem a fejemet, hogy lenéző pózt vegyek fel.
-Nyuszi.
Jelentem ki nemes egyszerűséggel. Ezzel a módszerrel nagyon sok embert ki lehet zökkenteni, ő pedig már amúgy is nyomás alatt van. Remélem meglesz az akváriumba gránátot hatása. Nem akarok védtelen ellenfelet kaszabolni, főleg nem úgy, hogy nem akarom ténylegesen megölni. Hmm...Bár véletlenek mindig vannak... Így ezzel az ötletsorral emlékeztem vissza Szophie-val folytatott párbajomra. Bejött amit akartam, csak kicsit túl hatásosan.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Ápr. 06 2013, 17:31

Kicsikét mintha füllentene… Meg akar félemlíteni ez már biztos, és nem kicsikét füllent. Kis mosolyra húzódik a szám. Engem nem versz át ilyen könnyen. Több vagy te annál, mint amit állítasz. Azonban már nem volt időm közölni az észrevételemet, mert hirtelen eltűnt a kard a nyakam mellől azonban már érkezett is újra. Rögtön lehervadt a mosoly a számról. Időm se volt reagálni és már az orrom előtt volt. Ahogy felém lendült a keze nem bírtam uralkodni magamon és hátrébb léptem. Nem bírtam uralkodni az önkéntelen reflexemen. Dühös voltam magamra, amiért hagytam, hogy megijesszen. Több ilyen hibát nem követhetek el. Meg sem várva a reakciómat már el is hátrált. Ezt a párbajt nem fogom tudni elkerülni és ráadásul pont, azt használja ki ellenem, amit én szoktam mások ellen. Senkit sem láttam még ilyen gyorsan mozogni. Túlságosan hozzászoktam, hogy mindenkinél gyorsabb vagyok. Ha belemegyek a harcba, akkor, muszáj lesz valami jobb módszert kitalálnom ellene. Rettenetesen magabiztos. Dühítően az de akkor is meg kell őriznem a hidegvérem. Miután elhátrált megálltam a késztetést hogy megpróbáljam elkapni és továbbra is, egyhelyben maradtam. Csak provokál. Ne hagyd magad befolyásolni! Maradj, ahol vagy! A sértésre éreztem, hogy megrándul az arcom de, nem hagytam magam.
– Hazudsz. Korántsem hiszem hogy csak egy senki lennél a céhben. Emlékszel a 4. bossra? Téged követtelek az ajtajáig de nem voltál egyedül. Közelről ismered Mirikát igaz? - ejtettem meg egy félmosolyt. Ha ennyire játszadozni akar, akkor nézzük, mit hozunk ki belőle. - Láthatóan fontos neked és azt hiszem ez fordítva is igaz. Nehogy azt hidd, hogy csukott szemmel járok. Tehát hazudtál mikor azt állítottad, hogy csak egy vagy a sok közül. Ráadásul azt sem hiszem, hogy csak úgy meg akarnál ölni. Ha könnyű pénzt akarnál, nem figyelmeztettél volna. Bár abban biztos vagyok, hogy rögtön megpróbálsz megölni, amint úgy gondolod, hogy veszélyt jelentek rád... vagy valakire, aki közel áll hozzád. - A szavaimat eredetileg ugyan nem fenyegetésnek szántam de túlságosan dühített a srác így nem lepődnék, meg ha annak venné. Nem mozdultam a helyemről és a lehető legmagabiztosabbnak próbáltam látszani. Ezúttal viszont arra is felkészültem, hogy nem biztos, hogy megállítja a kardot. Talán nem kellett volna a céhvezért is szóba hoznom de, ha már így alakult gyorsan elő tudom rántani a késeimet, ha ténylegesen is védekeznem kellene.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Ápr. 06 2013, 19:04

Hátrált egy lépést. Nem feltétlen ijedtében, de a magabiztossága már megcsappant. Koránt sem olyan kőkemény, mint egy perccel ezelőtt. A maszk miatt sajnos nem láttam sok mindent. A szavait meghallgattam, s szép fokozatosan ment át a gúnyos mosolyom komorrá, s sötétedtek el a szemeim. Alaposan belevágott a lecsó közepébe, és ez a képébe fog fröccsenni. A céhen belüli helyzetemről szóló dolgok gyakorlatilag elsiklottak a fülem mellett, nem úgy, mint a többi.
-Vagy el vagy tévedve, vagy elment az eszed, hogy ilyennel jössz elő. Mirikát soha senki sem veheti be ilyen beszédtémába. Mellesleg, most hogy felhoztad a negyedik bosst. Hála a többek között nálad is tökéletesen domináló antiegyüttműködésnek meghaltam. Azt hiszem, talán jobban átértékelnéd máskor a dolgokat, ha tudnád milyen az. Semmit nem tudsz arról, amiről beszélsz, és a tudatlanság néha áldás, de most leginkább veszélyes. Jobb lesz, ha előveszed a maradék önbizalmadat.
A kardomat leengedem magam mellé, s ránehezedem a jobb lábamra. Egy pillanatnyi hatás szünet kalkulálásra, aztán start. Teljes sebességgel indulok meg, de ugyanebben a pillanatban aktiválom a második képességem, melynek köszönhetően hat klón jelenik meg. Az egyik épp előttem, s egy Kazumától balra hátra. Az előttem lévőbe belépve abban a pozícióban, amivel megegyeztünk, átléptem a másikban mögötte. Egy vágással megpróbáltam elkapni a hátát, majd néhány nagy lépéssel arrébb újra szembefordultam vele. Ha bármelyik klónomat megpróbálná elpusztítani, akkor az amit átvág eltűnik, majd egy másik jelenik meg. A klónok egyelőre kb 2-3 méter távolságra vannak egymástól, nagyjából egyenletesen elszórva Kazuma körül.
-Imádkozz kutya.
Hangom egyértelműen hűvös, és komoly, az előbbi blöffölésekből semmi sem érződik. Újabb váltást teszek, hogy nekieshessek ismét, amint elmondta az imáját.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Ápr. 06 2013, 20:02

Hibáztam. Hagytam, hogy a dühöm beleszóljon a mondandómba és ezzel elég érzékeny pontra tapintottam nála. Ebbe még beletörhet a fogam. Amíg beszélt én felkészültem. Támadni fog. Ez biztos. Ezúttal nem fog megállni. Láttam a szemében. Amennyire lehetett kitisztítottam a fejemet. Nincs időm elővenni a mérgeimet, és talán még elkerülhetem az ész nélküli ütlegelést. Leengedte a kardját de, csak a támadásra készül. Ha ennyire akar hadd, jöjjön. Felpörgött a szívem, ahogy megfogtam a késeimet, és amikor hirtelen megindult felém én már vártam. Baromi gyorsan közeledett. Sokkal gyorsabban, mint bárki vagy bármi, amivel eddig találkoztam. Megpróbáltam kitalálni, hogy hova érkezik az első csapás, de hirtelen egy csomó ember jelent meg körülöttem. Honnan kerültek ide? A következő pillanatban, pedig egy nagyon kellemetlen érzés hasított keresztül a hátamon. Felüvöltöttem és majdnem hasra estem. A páncélom teljesen eltűnt és az életemből is egy nagy szelet. Túl nagy. Megpördültem és Kotaruval találtam szemben magam. Ez lehetetlen! Gondoltam rémülten és csak most vettem észre hogy a többiek mind ugyanúgy néznek, ki mint ő. Miféle képesség ez!? Hogy harcoljak ellene, ha ennyivel jobb? Újra megszólalt. Időm se volt gondolkodni csak kimondtam az első dolgot, ami eszembe jutott.
– Ne próbáld rám kenni a saját hibádat! - Kiabáltam neki és megindultam felé. Míg a jobb kezemben lévő késsel megpróbáltam félrelökni a kardját a ballal egyenesen a gyomrát céloztam meg. Ezek után elhátrálva védekező állást veszek fel és akármelyikük is, támad legközelebb, megpróbálom kivédeni. Valahogy meg kell találnom a gyengepontját. Valahol fogást kell találnom rajta. Nem fogok itt megdögleni miatta. Ha máshogy nem is a képességemmel sikerülni fog.

(Élet:59/70 Páncél:0/9)
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Ápr. 08 2013, 00:30

Kicsit túlságosan is elragadtattam magamat. A hasznos szokásaim közül többet is se perc alatt átvágtam. Én támadtam először, és a különleges képességemet is használtam, már az elején. Annak ellenére, hogy zseninek kell lennie hozzá, vagy talán többnek is, hogy kitalálja a képességem mivoltát nem akarok kockáztatni. A támadásom sikert aratott, s nem is akármilyet. A harcokban nem szoktak találatkor felkiáltani, de a reflexszerű ordítás, mikor egy hatalmas vágást szenvedsz, amiről tudod, hogy nagyon kellene fájnod. Ezt nem lehet önuralom nélkül megállítani, azaz sikerült meglepnem. Aztán az imája meglehetősen célt tévesztett. Ráadásul, így egy kicsit hidegebb fejjel már észrevehettem azt, amit egy perccel ezelőtt nem tudtam volna. Ezúttal vaktában hadonászott a szavakkal, legalábbis ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt, annyi szent. A gyűlöletet sugárzó arcom bármennyire is voltam jó színész változott. Mostanra hideg és számoló lett, kifejezéstelen. Ezúttal ő jött. Két penge, két támadás. Ezt kellett szem előtt tartanom. Ahogy a pengék összeértek módosították egymás útvonalát, aztán már jött is a másik penge. Ennek az útját jobbra le irányítottam a kardom pengéjével és keresztvasával, míg magam balra tértem ki. Nem harcol rosszul, de gyorsabb és ügyesebb vagyok. Talán a pontoknak köszönhetően, talán a rutinnak, esetleg mindkettő. Ezután hagytam, hogy elhátráljon. Most jöhetett az, hogy még jobban összezavarjam. Nem volt messzebb öt méternél, legalábbis nem hagytam, hogy ennél nagyobb távolságot hozzon létre. Pontosan ki lett már kísérletezve az első képességem. Ismét felveszem azt a támadó pozíciót, melyet az előbb is, majd jobb lábamra nehezedem, s puff. A maximum fölé dobtam egy röpke pillanatra a sebességem, s eltűntem a vizuális térből. Hangtalanul suhanok lopakodás jártasságomnak köszönhetően, s közvetlen előtte jelenek meg. Ezúttal vízszintesen kívántam felnyitni a mellkasát. Ha lenne benne annyi lélek, hogy visszatámadjon azokat megpróbálom hárítani, talán sikerül is, de ennyi kockázat belefér. A szokást megtartom, s támadás után elhátrálok. Nem szólalok meg, csak lenézően méregetem, s az életcsíkjából próbálok latolgatni, vajon mennyi lehet még neki.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Ápr. 08 2013, 21:09

Kivédte a támadásomat. Egy karddal kivédte mind a két késemet. Ezt a párbajt elvesztettem. Erősen kellet koncentrálnom, hogy ne veszítsem el a fejem. Túl sok van belőle de, miért nem támad mindegyik? Ráadásul van valami nagyon furcsa bennük. Bár jobban tudnék figyelni rájuk. Talán azok csak illúziók de az nem magyarázza hogyan tudott az egyikük hátba támadni. Tényleg klónok lennének? Vagy egyszerűen csak játszadozik velem, azért jön egyszerre csak egy? Ez túl sok volt túl rövid idő alatt nekem meg nincs időm gondolkodni! Bármikor támadhat. Mozdul is! Mit csináljak? Legutóbb hátulról támadtak, meg míg az orrom előtt szórakozott. Most mire készül? Védekező állásban voltam de egyáltalán nem voltam biztos a védelmemben. Ekkor azonban egyszerűen eltűnt a következő pillanatban, pedig már az orrom előtt volt és a mellkasom felé vágott. Hiába vetettem be a teljes gyorsaságomat nem tudtam már időben reagálni a mozdulatra. Az egyik késem éppen csak súrolta a kardját és az is inkább a szerencsén múlott, mint a gyors reagálásomon. Nem is tudtam eltéríteni és egy elég csúnya vágást ejtett a mellkasomon. Majdnem elvesztettem az egyensúlyom de elég jól megvetettem a lábam így rögtön indíthattam a válaszcsapást. Még egy kisebb ugrást is végrehajtok előre, hogy ne tudjon meglógni. Hozzá hasonlóan én is a mellkasát támadom, míg először jobb kézzel intézek egy vágást balról jobbra addig nem sokkal lemaradva a bal késemmel egy szúrást, intézek ugyanoda. Ezek után, pedig megállok, és védekező pozícióba állok egy esetleges azonnali visszatámadás ellen. Ez mi volt!? Teleportált? Vagy ennyire gyors? Akármelyik is történt ebben a tempóban nem fogom sokáig húzni.

(Élet: 39/70 Páncél:0/9)

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma Vs Kota Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Ápr. 08 2013, 23:13

Támadásom a kelleténél is jobban meglepte, s úgy tűnik nem tudja összeszedni magát. Ez a képesség kombó még sokkal jobb is, mint azt először hittem, és még csak ki sem használtam a második képességem teljes mivoltát. Kár azért a klónért, de ez valamennyire kárpótol. Ahogy a támadásom után hátrálnék el, jön utánam. Gyorsabb vagyok, de ez akkor sem kóser helyzet. Komolyan kell kezelni az egészet, ha már egyszer elkezdtem, akkor be is fejezem a harcot úgy, hogy mindent beleadok. Megállok, s előre indulok meg. A szúrását a kardommal térítem el, a másik kezét pedig a szabad karommal állítom meg, vagy irányítom úgy, hogy elkerüljön a kés, amelyik sikerül. Ezután pedig fogom magam, s a lendületemet is használva kap egy óriási fejelést. Akkorára sikerül, hogy még jómagam is érzem a mentális fájdalmat, holott valójában nem érezhetem. Ugyan ez kevesebbet sebez, mint ha karddal vágnám meg, de ez volt kéznél, akarom mondani fejnél. Ezután két klónt helyezek át, egyet magam mögé, egyet Kazuma mögé. Hátralépve átugrom a másikba, s a hátába szúrom a kardot, hogy a végét még megcsodálhassa. Természetesen nincs kedvem megölni, mivel felvidított, ezért ki is húzom belőle, mielőtt a járulékos sebzés megjelenne, ami egy benne hagyott kardtól származik. Ahogy az életcsíkját nézem, ez elég neccesen jött ki. Egy izzadságcsepp jelenik meg a homlokomon, mikor leesik, hogy Bakker majdnem megöltem. Ha fejelés helyett karddal támadok, s cserébe beengedek egy támadást, akkor könnyen lehet, hogy megöltem volna, bár nem tudom pontosan megsaccolni az életét. Mivel nem párbajban vagyunk, még csak az opció sem ugrott volna fel, hogy életben hagyhatom.
-OOKÉÉÉ!! STOPP!
Kiáltom el magamat, hogy jelezzem megállj van. Nem tudom mennyire kis ütések azok, amik még nem okoznak sérülést, de, ha egy határon túlit sikerülne védekezés közben kiosztanom, az tuti megöli, hála a felszereléseim adta bazi nagy bónusznak. A menümet lenyitom, s kikeresek egy apró szinte értéktelen holmit, amit átdobok neki. Egy mini élet potion, csak öt életet tölt, de bőven elég ahhoz, hogy megúszhasson egy kisebb meglepetést, ha most éri.
-Nesze, meg ne halj nekem egy szúnyogcsípésbe visszafele a városig.- Mondom, s elrakom a fegyverem. -Nah, nagy levegő, aztán nyitott fülek. Hajlamos vagyok egy kicsit jobban beleélni magam a dolgokba, mint amennyire kellene, szóval a küzdelem eddig tartott. Sosem állt szándékomban, hogy megöljelek, csak tesztelni akartalak, mind képességek szempontjából, mind emberileg. Valamint gratulálok, meg kell hagyni bőven átmentél mind a kettőből.- Nyújtózok egyet, s a klónok is eltűnnek. -Őszintén szólva én megéheztem ebben az izgalmas harcban. A vendégem vagy egy ebédre, mit szólsz?
Teljesen vidáman közlöm vele a dolgokat, és mosolygok. Szép lassú tempóban meg is indulok a város felé, s így mellette két-három méterrel fogok elhaladni.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Kazuma Vs Kota Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi10/1200Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Kazuma on Kedd Ápr. 09 2013, 00:12

Most megvagy. Gondoltam magamban, ahogy utána vetettem magam. Azonban félúton már láttam, hogy nem fog menni. Az egyik késem a kardján csendült a másik kezemet, pedig félrelökte, ami így csak a levegőt hasította a mellkasa helyett. Aztán pedig a feje érkezett. A valóságban valószínűleg kevés maradt volna az orromból itt, viszont nagy szerencsémre megúszom sebészet nélkül is a dolgot. Az ütés ereje viszont így is számított, amitől hátrálnom kellett pár lépést, hogy ne essek hanyatt. Már vészesen lecsökkent az életerőm. Na jó képesség. Most vagy soha. Kotaru megállt velem szemben feltehetőleg a következő támadásra készült fel én, pedig aktiváltam a képességem. Azonban nem történt semmi. A következő pillanatban, pedig egy éles penge tört elő a hasamból. Nem kicsit volt furcsa érzés. Persze történt már velem sok minden itt. Rúgott fejbe ló, lefagyasztott egy farkas, egyszer felgyújtottak és annyi szúrást, vágást, karmolást kaptam már ittlétem során, hogy össze se tudom számolni. Most még eggyel bővült a lista. Kicsit morbid volt a dolog. Itt állok a mező közepén egy karddal átszúrva. Az életcsíkom már a minimum minimumánál járt, ami nem kicsit volt aggasztó. Ekkor egy hirtelen rántást éreztem és a kard eltűnt. Én, pedig dühösen pördültem meg a késemmel végigkaszálva magam mögött a levegőt. A vak is láthatja, hogy esélyem sincs. Én azért csak összegyűjtöm az erőmet egy utolsó rohamhoz de, ekkor Kotaru elkiáltotta magát. Csak pislogtam a felkiáltásra. A késeimet továbbra is magam előtt tartottam, ha egy újabb meglepetésszerű támadásra készülne. Hirtelen nem esett le mit akar aztán egy potit dobott felém. Elkaptam aztán beszélni kezdett. Ezt az időt legalább felhasználhattam, arra hogy fejben kicsit helyrerázzam magam. Aztán megpróbálok magamra nyugalmat erőltetve válaszolni neki, bár a szavaim dühös élét így sem tudtam elvenni.
– Először is egy szóval sem kértem hogy bárki is tesztelgessen, és baromira nem érdekel, hogy mit gondolsz. Az ebédet passzolom és ezzel a sz@rral pedig csinálj, amit akarsz. Nekem nem kell. - azzal visszadobtam a potit a feladónak. - Végül pedig. Leköteleznél vele, ha a bossharcokon kívül mellőznéd a társaságomat. - Elfordultam tőle és elindultam az ellenkező irányba. Nehezen bírtam visszafogni a kezem remegését bár nem voltam benne biztos, hogy a düh vagy a halál közelsége váltotta-e ki inkább ezt a reakciót. Egyet viszont tudok. Rohadtul elegem van a sok nagyképű idiótából. Ideje hogy utánanézzek annak a különleges fegyvernek.

(Élet: 4/70 Páncél:0/9)

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma Vs Kota Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi304/2100Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Cardinal on Kedd Ápr. 09 2013, 21:36

Ossu!

Nem volt egy hosszú csata és ennyire nincs nagy különbség a karakterek között sem talán. Hol az izgalom? A dráma? Very Happy Lezárom a párbajt, jutalmatok 40 xp és 80 arany (9. szint).
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kazuma Vs Kota Vo36oi0/0Kazuma Vs Kota 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma Vs Kota

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.