Enheriel NJK-i

Go down

default Enheriel NJK-i

Témanyitás by Enheriel on Kedd Ápr. 02 2013, 18:14

Név: Lulu
Nem: lány
Kor: 16

Küllem:
Enheriel NJK-i 981865-20130403-dUt0wI

Jellem: Kedves, állandóan mosolygó leányka, akinek hobbija az éneklés, valamint a frissítő gyümölcslevek készítése, ami éppen jót tesz a boltnak is. A valóságban ki nem állhatja igazi szüleit, mert elege lett abból, hogy neki saját gondolatai sem lehetnek, nem hogy saját élete, amíg a gyámhatóság nem intézkedett ez ügyben. Minden álma, hogy énekes váljon belőle. Nagyon szereti a kisállatokat, főleg a peléket, amik szerinte a legaranyosabb állatok, amik valaha léteznek. ha meglát egy kölyök állatot, nem állja  meg, hogy ne dédelgesse határokon belül természetesen.


Lulu egy olyan leányka, aki a valóságba nem szívesen menne vissza, mivel ott állandóan azt kellett csak tennie, amit anyja és apja éppen dirigált neki, neki még saját gondolatai, se saját élete nem lehetett. Végül a gyámhatóság elvette tőlük őt, mikor egy boltban elmondta szüleinek, hogy énekesnő lenne, mire szülei mindenki előtt megpofozták, és leüvöltötték, hogy márpedig ő titkárnő akar lenni, és hogy csak ku***ának akarna dolgozni, ha ők nem lennének, hogy irányítsák a gondolatait is. Az egyik barátnőjének családja fogadta be, akik szívesen támogatták álmait, és vettek is neki is egy NerveGear-t, amivel belépett a SAO nevű csapdába. Egy ideig csak saját készítésű gyümölcsleveket árult, aztán mikor megtudta, hogy árust keresnek egy nemrég megnyitott boltban, jelentkezett, mint eladósegéd, és fel is vették. Azóta a boltban dolgozik, és énekel vagy gyümölcslevet ajándékoz a vevőknek.

Színe: Hotpink

_________________
Enheriel NJK-i Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel NJK-i Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Enheriel NJK-i Vo36oi2532/2700Enheriel NJK-i 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Enheriel NJK-i

Témanyitás by Enheriel on Pént. Okt. 24 2014, 15:25

Enheriel NJK-i 378-94

Kinézet:
Nem egy magas srác, amolyan százhatvanhét centi magas lehet, és csak ötvenvalahány kiló. Vörösesbarna, kócos, szálkás a haja, elől egy szőke tinccsel. Szeme színe kékeslila, de ezt fokozza még a lila síszemvédő alakú szemüvege. Macskás rajongása miatt bajusz mintát rajzol mindig az arcára, és soha meg se válna a macskafüles pántjától, amin még zenét is tud hallgatni (ezért sose tudni, hogy mikor figyel rád, és mikor nem). Öltözéke igen furcsa: bő hosszú pulcsit visel, amire maga festi színeit. Sötét türkiz térdnadrág és fehér cipzáras vörösesbarna csizma is passzol ehhez. De akárhogy is nézed, Snowcat aranyos, bájos szépfiúként mutatkozik be.

Jellem:
Ahogy a külseje is, a személyisége is az - illetve részben. Nem egy nagy idióta, de nem is egy észlény, mégis könnyed játékot űz a naivitásával és butaságaival. Már egészen kicsi kora óta megszállottan imád mindent, ami macskás, legyen az igazi doromboló állat vagy hozzájuk hasonló karakterek. Legnagyobb kedvenc macskaféléje a hópárduc, mivel azok a vaskos bundájú, nemes nagymacskák éppen olyanok, mint ő (vagy több száz hómacskás gyűjteménye van a plüssöktől kezdve a képekig). Még akkor is pozitív maradt, és azért sem mondott le a macskás-stílusról, amikor sokszor bántották érte az iskolában. De tulajdonképpen nem is a külső megjelenése miatt bántották, hanem azért, mert az ujjai köré tudja csavarni a lányokat, amikor csak akarja. Ilyenkor, vagy abban az esetben, ha meg akar kapni valamit, amit akar, elég neki cuki kisfiús pofát vágnia, macska módjára behízelegnie magát (még dorombol is!), és már ömleng érte áldozatai, legyen az nő vagy férfi. Attól eltekintve, hogy egy felvágós buta cicafiú, van benne azért elég ravaszság, hogy csúnyán kitolhasson azokkal, akik szépen beleköptek a levesébe. Sokat szokott fecsegni, akár feleslegesen is, gyakran szokott "nyo" vagy "nya" szavakat vagy más nyávogós hangokat használni beszédéhez. Végezettül említsük azokat a dolgokat is, amiket második sorban imád a macskák és a lányok után: kaja, pia, édesség, játszadozás, éneklés, táncolás, a tesói, unatkozás idején a hangoskodás, magány idején mások társaságának felkeresése, ignoráltak idegesítése, és végezettül a tél a kedvenc évszaka. Már csak a jég és a hó miatt is.


Története:
http://swordartonline.hungarianforum.com/t1111-snowcat

Petje:
Regina:
Faj: Vadmacska (hópárduc)

Nem: Nőstény

Kor: Fiatal

Ismert képességei:
Éles szélcsavar:
Regina kitátja a száját, és a szájából jól irányzott szélcsavar tör ki az ellenfélre. Ha betalál, ugyanannyit vesz el, mint sima sebzéssel. Egyetlen hátránya, hogy ha minden töltés után egyből újra és újra használja, még a saját hp-jából is lemegy 2 hp már a harmadik használattól kezdve, hiszen a saját száját is érinti a sebzés. Viszont ha a töltés után még vár még plusz két kört, akkor a hátrány ebben az esetben nem érvényes.
Ahogy fejlődik, annál pontosabb a célzás, viszont az előbbi a előbbi értékének a dupláját veszítheti a folyamatos használatok alatt.
Kölyökkorban: - 2 hp
Fiatalkorban: - 4 hp
Felnőttkorban: - 8 hp
Minden harmadik kör után használhatja újra a képességét.

Jellemző:
Általában olyan, mint egy átlagos macska, vagy éppen mint a gazdája. Noha Regina okosabb és intelligensebb Snowcatnél, kicsit szabadabb elvű és általában mindig ő az, aki kihúz mindenkit a pácból. Bár beszélni azt tud, egyedül csak a gazdájával hajlandó szóba állni, és azokkal, akik már elég közel állnak a kis párosukhoz.

Kölyök; fiatal; felnőtt

Eddig ismert képességei:
Fagyasztás
Snowcat egy kör idejére befagyasztja ellenfelét, így az nem tud se támadni, se védekezni. Ez a képesség arra jó, hogy a harc idején több könnyebb legyen használójának és petjének megütnie, vagy pedig simán elillanni, amíg ki nem olvad a jég. Három körönként töltődik a képesség minden használat után.

Színe: #9999FF

Azóta fejlődött, de így is mindig 5 szinttel kisebb nálam, küldetésben színesítőként csak az adott mesélő engedélyével lehet. Illetve ki lehet hívni őt párbajozni, ha valaki úgy látja, illetve küldetéseimben szerepelne.

_________________
Enheriel NJK-i Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel NJK-i Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Enheriel NJK-i Vo36oi2532/2700Enheriel NJK-i 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.