Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Go down

default Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Hétf. Ápr. 01 2013, 10:46

Lassan lépkedek a Nagy Síkságon. Kiküldtem két másik céhtársamnak egy levelet, ami a következőt tartalmazza:

Kedves White Rose tag!
Szeretném megkérni, hogy jöjjön el mihamarabb az 1. szinten található Nagy Síkságon lévő koordinátáimra (koordináták), ahol is felmérhetjük egymás erejét, és jobban megismerhetjük egymást egy kis harc alatt. Ezt az üzenet a másik céhtársa is megkapta, így ha minden jól megy, őt is megismerheti, ha még nem találkozott volan vele.
Mélységes tisztelettel:
Ryutoshi Kurasai, Whito Rose vezetője

- Már csak ide kell érkezniük... – mondom halkan.
Indikátoromra néztem, ami most már zöld színben tündökölt. Rég volt már, hogy ilyen volt, és örültem neki, hogy már így is fog maradni. Tényleg kíváncsi voltam céhtársaim erejére, és reméltem, hogy kis szintem miatt nem becsülnek alá. Míg meg nem érkeznek, előveszem fegyverem, és azzal csapkodok a levegőbe bemelegítés gyanánt. Mikor végre megpillantom, őket elmosolyodok. Odamegyek eléjük, és ha mindketten már itt vannak, belefogok a mondandómba.
- Örülök, hogy eljöttek. Készüljenek fel, és helyezkedjenek el. Reméljük, ez majd segít, hogy összekovácsoljuk a csapatot.
Ezzel hátrébb mentem, és elfoglaltam helyemet, biztos távolságra mindkettőjüktől. Megvárom, míg elvégzik az esetleges bemelegítést, vagy egyéb dolgaikat, majd ha felkészültek elküldöm a párbajfelkérést mindkettőjüknek, és várom, hogy ők is ezt tegyék a másiknak, és így mindegyikünk tudja ütni a másikat. Nézem, hogy számol vissza, majd mikor öthöz ér a többiekre nézek. Nem emelem fel a fegyverem, csak szemmel tartom mind kettőjüket, és azt mondom.
- Ne becsüljenek alá! – javaslom.
És ebben a pillanatban a számláló 0-rá vált, és elkezdődött a harc. Felemelem fegyverem és elindulok.

//az első körbe még ne támadjanak legyenek szívesek, a sorrend az 1. körben alakul ki//

statok:

Ryutoshi
lvl: 3
Élet: 3 (15 HP)
Fegvyerkezelés: 4
Erő: 4 + 4
Kitartás: 6 + 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4
Páncél: 18

Enheriel
lvl: 5
Élet: 4 (20 HP)
Fegvyerkezelés: 4
Irányítás: 3
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 3
Páncél: 2

Incubus
lvl: 7
Élet: 8 (40 HP)
Fegvyerkezelés: 7 + 3
Erő: 6 + 14
Kitartás: 5
Gyorsaság: 15 + 5
Speciális képesség: 5 + 1
Páncél: 17

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi665/700Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Thunder on Hétf. Ápr. 01 2013, 14:37

Úgy kezdődött minden mit szokott. Korán ébredtem fel hiszen az ablakon bejövő meleg napsugarak érintették meg a pixelekből álló arcomat ebben a világban majd szépen lassan a szememet is elérte és pont ez miatt ébredtem fel. Hunyorítottam egyet majd fordultam volna a másik oldalamra, de leestem az ágyról.
~Nah, de jó! Ha már felébredtem jöhet a mindennapi dolgom ~ mondtam magamban és már neki is álltam a már szokásommá vált reggeli tornagyakorlatnak, mikor hasam elkezdett korogni. Mivel már úgy is lassan a gyakorlatok vége felé voltam, a visszamaradt nyújtásokat elvégeztem és csak ezek után aggattam magamra az utcai ruhámat és mentem le a fogadó földszinti részére, ahol bólintottam a pincérnek. Ő már egyből kapta is magát és kérte a rendelésemet mely csak egy tálka leves volt és egy kis adag rizst meg mellé valami hal. Lassan meg is ebédeltem és a fizetést követve nekivágtam a mai napnak. Alig, hogy elhagytam a fogadót kaptam egy értesítést, pontosabban egy levelet amit meg is nyitottam és az alábbi üzenet állt benne:

Kedves White Rose tag!
Szeretném megkérni, hogy jöjjön el mihamarabb az 1. szinten található Nagy Síkságon lévő koordinátáimra (koordináták), ahol is felmérhetjük egymás erejét, és jobban megismerhetjük egymást egy kis harc alatt. Ezt az üzenet a másik céhtársa is megkapta, így ha minden jól megy, őt is megismerheti, ha még nem találkozott volna vele.
Mélységes tisztelettel:
Ryutoshi Kurasai, White Rose vezetője!

Amint megkaptam az üzetet vagyis amint elolvastam már meg is volt a mai napi teendőm. Elmentem az említett helyszínre és láttam, hogy a White Rose vagyis a Fehér Rózsa céh jelenlegi három tagja már meg is érkezett.
- Üdvözletem nektek! Bocsika a késedelemért, de a lényeg, hogy eljöttem erre a kis találkára vagy inkább megmérettetésre? - mondtam a másik két jelenlévőnek.
- Örülök, hogy eljöttek. Készüljenek fel, és helyezkedjenek el. Reméljük, ez majd segít, hogy összekovácsoljuk a csapatot.- hangzott el a vezetőnktől és ebben egyet is értek vele. Nincs jobb módja megismerkedni valakivel mint egy harc, ha már a kardforgató kasztot választottam magamnak. Egészen ott érzem magam ebben a kasztban, de mint mindenkinek vannak hiányosságaim és gyenge pontjaim is. Egy jó harcos hamar felismeri ellenfele gyenge pontját, de én nem tartozok abba a kategóriába hiszen az összes eddigi küzdelmemből vesztesként kerültem ki, mely jelentős nyomot hagyott bennem.
- Látom nincs más választásom mint harcolni - mondtam, majd kardomat a szokásosnak nem mondható harci testtartásomban szorosan markoltam meg, persze a másik kezemben a tokkal tettem ugyan ezt. A kezemet melyben a tokot tartottam helyeztem el magam elé és amiben a kard van a hátam mögött volt éppen csak. Kicsit még oldalasan be is dőltem, hogy ha a számláló nullára ér neki is kezdhessek a harcnak egy kis rohamozással.
- Ne becsüljenek alá! - szólt újra vezetőnk és ekkor ért a visszaszámláló a nullára és ezzel egy időben vehette kezdetét a kis Céhen belüli "ismerkedés".

// Remélem megfelel //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi1119/1200Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Enheriel on Kedd Ápr. 02 2013, 18:09

Éppen a nem rég kinyitott boltomat rendezkedtem, hogy minden szép legyen, mikor jönnek az első vevők. Jaj de izgatott voltam!^^ Ráadásul ma érkezik meg az áruslányka is, aki itt lesz, ha én nem tudok itt lenni!^^ Ahogy dolgoztam, egyszer csak észrevettem valamit. Valami nem stimmel Villámlással.
- Villámlás, jól vagy?? – Kérdeztem aggódva. Villámlás nem értette, csak nézett rám értetlenül. Jaj ne! Valami parazita mehetett belé, vagy vakbélgyulladása van, vagy nem tudom! Olyan telhetetlen vagyok! Közben jött egy üzenetem.

Kedves White Rose tag!
Szeretném megkérni, hogy jöjjön el mihamarabb az 1. szinten található Nagy Síkságon lévő koordinátáimra (koordináták), ahol is felmérhetjük egymás erejét, és jobban megismerhetjük egymást egy kis harc alatt. Ezt az üzenet a másik céhtársa is megkapta, így ha minden jól megy, őt is megismerheti, ha még nem találkozott volna vele.
Mélységes tisztelettel:
Ryutoshi Kurasai, White Rose vezetője!

Villámlás mivel látta, hogy csak vele foglalkoznék, megnézte gyors, és elrepült.
- Gyere Vissza Villámlás, nem mehetsz ilyen állapotba!!!T_T – És kétségbeesve rohantam utána. Nem is figyeltem, hogy a KT-ra mentem, mert csak Villámlás állapota miatt aggódtam.
- Jaj kis Villámlásom, mi bajod van??Sad Begyulladt a mandulád, gyomorrontásod van??Sad - Már sírva pánikoltam, miközben Villámlás forgatta a szemeit. Közben már ott volt a másik két céhtársam, akikkel megalapítottam a White Rose céhet.
- Örülök, hogy eljöttek. Készüljenek fel, és helyezkedjenek el. Reméljük, ez majd segít, hogy összekovácsoljuk a csapatot. Ne becsüljenek alá! – Ekkor vettem magamat észre.
- Óh. Elnézést, rosszat ettem.^^” Enheriel vagyok^^’. - Eztán elővettem a késemet és harci állásba álltam.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 27 2013, 19:43-kor.

_________________
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi2532/2700Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Ápr. 27 2013, 18:01

Enheriel és Thunder is megérkezett a kérésemre, és már mindannyian beszálltunk. Főleg Incubusra kell figyelnem, mert még sok bajt okozhat nagy szintjével. Igazság szerint nem arra akartam kíváncsi lenni, hogy mennyi ideig bírjuk egy nagyobb szintű ellen, hanem, hogy képesek-e odafigyelni a változásokra. Nem fogok sokáig bajlódni. Rögtön aktiválom képességem, amitől a testem körvonalai vörös színt vesznek fel. Tudtam, hogy így csak erőset ütök, míg a többi térben gyengülök, de nem erre próbálok koncentrálni. Amint elindult már futok is úgy, hogy Enheriel és Villámlás takarásban legyen Incubus mögött, majd a fiú felé indulok meg. Akár Enheriel akcióba lépett, akár nem elengedem fél kézzel a fegyveremet, és Incubus mögé mutatok.
- Incubus úrfi mögötted! – próbálok úgy csinálni, mintha figyelmeztetném, és igen jól sikerült.
Amennyiben Incubus bedőlt a trükkömnek, már indítok egy támadás, amivel fejbe próbálom verni. Amennyiben nem sikerül, és rám fog koncentrálni, akkor is kiteheti magát Enheriel rohamának, hisz jelenleg (ha Enheriel nem mozdult meg, vagy Incubus nem változtatott helyet) háttal áll a lánynak. Szemmel tartottam minden mozdulatokat, és megjegyeztem azokat, hogyha tudok, segítsek nekik. A támadások elől blokkolni próbálok, vagy pedig elvetődni/kihátrálni előlük. Tisztában vagyok vele, hogy jelenelegi szintemet nem lehetek nagy kihívás velük, hisz mindkettőjük jobban gondolt a fejlődésre, mint én magam, ám mivel mutatnom kell valami tartást ideje lesz bekeményítenem mostantól, és több küldetésen részt vennem. Ha tehetem, úgy helyezkedek, hogy mindkettőjüket szemmel tarthassam, és ne kerüljenek vakfoltomba. Incubust támadtam, így azon kezdtem gondolkozni, hogy kerüljek Enheriel közelébe, hogy elkerüljem petjét. Azért remélem, hogy Incubus és Enheriel nem fognak össze ellenem, mert kettejüket biztos nem bírnám.

Képességem aktívsága ideje alatt (4 körig):
Élet: 3
Fegvyerkezelés: 2
Erő: 16
Kitartás: 4
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 4

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi665/700Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Thunder on Kedd Ápr. 30 2013, 08:33

Elérkezett hát az idő s megkezdődött a céhen belüli kis gyakorlás. A vezér már kii is nézett magának és megindult felém. ~ Biztos nagy veszélynek tart, hiszen tudja, hogy mennyivel magasabb szinten vagyok mint ő, de nem tudja milyen ügyetlen is vagyok ~ gondoltam magamban majd azon kaptam magam, hogy jó pár métert tett meg és egy vörös aura veszi körbe. ~ Ez nem lesz jó ~ mondtam magamban majd egy egyszerű csellel próbál túljárni eszemen, de ez nem jött össze neki. Eltávolodtam jobbra így már egy háromszöget alkotott a felállásunk majd ahogy közeledett a fiatalember láttam ahogy fegyverét fél kézbe vette, hogy meglendíthesse. Ez a lehető legjobb alkalom arra, hogy támadásba lendülhessek. Gyorsan lecsökkentettem a közöttünk lévő távolságot nullára miközben mögé próbáltam kerülni, de előtte a tokot vissza aggattam bal oldalamra. Ha minden jól megy a fiatalember háta mögött kötök ki és egy jól irányzott ferde vágást ejtek a hátán majd ezt követve el is távolodok ahol magamra öntöm a védelmi testtartásomat is. Kardomat a jól megszokott módon tartottam ahogy az nekem kézre állt, bár ez a furcsa testhelyzet sokak számára eléggé furcsa. Kardomat keresztbe helyeztem el testem előtt ferdén a bal vállamtól a jobb csípőm irányába. Még ha a támadom valami oknál kifolyólag nem sikeredett volna akkor is hátrálok s figyelemmel kísérem, hogy a leányzó és lovagocska mit fognak cselekedni. Így hát csak arra várakoztam melyikül fog támadni. ~ A lovag vagy az állatidomár lesz az? ~ kérdeztem magamban. ~ Az állatidomárral bajban leszek mert neki ott az állata, de lássuk csak mi lesz most ~

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi1119/1200Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Május 11 2013, 12:58

Már meg is kezdődött a csata. A lovag Incubust, vagyis Thunder-t támadta meg először. Nem tudom, hogy melyikük sérült, mert nem igen tudtam követni. Ryutoshi megpróbálta elérni, hogy Thunder hátra vagyis felém nézzen, de nem jött össze. Villámlás felrepült, így elsuttogtam neki a tervet.
- Te Thunder-t, én Ryutoshi-t támadom. És használd egyből a Villámkarmokat, hogy a Kardforgató megbénuljon 2 körre. – Villámlás bólintott, és mi is támadtunk. Először úgy csináltuk, mintha csak az egyiküket akarnánk támadni, majd váratlanul kettéváltunk, és én balról megközelítve megpróbálom megvágni Ryutoshi bal arcát, amíg Villámlás a Villámkarmok nevű képességét használta a Kardforgatón (ha talál, két körig paralízisbe kerülsz).
- Csere, Villámlás! – Gyorsan helyet cseréltem vele, így Villámlás most Ryutoshi-t támadta egy erőteljes karmolással, míg én Thunder karját próbáltam megvágni, hogy sérüljön.
- Ügyesek vagytok fiúk. – Dícsértem meg őket. – De sem én, sem Villámlás nem fogjuk magunkat hagyni, nehogy azt higgyétek. – Majd Villámlás és én ismét megtámadtuk őket, szintén ellenfelet cserélve, hogy teljesen megzavarodjanak. Igazából nem akartam megölni őket, mindössze gyakorolni velük, ha már Ryutoshi ezt kérte. Eztuán úgy helyezkedtem, hogy egyikük se legyen mögöttem, mert nem igen kellett nekem egy hátbatámadás. Villámlás is mellém szállt, készen állva arra, hogy támadjon vagy megvédjen engemet. Legfejlebb a lovaggal szemben lesz esélyem, mert elég alacsony szintűnek tűnik, Thunder viszont rendesen foglalkozott a fejlődéssel, így biztos, hogy magasabb szinttel rendelkezik, mint én. Remélem valamelyik pontjával nem foglalkozott sokat, mert azt talán az én előnyömre tudom fordítani. Sok játékosnál az a baj, hogy legalább egy ponttal szinte nem foglalkoznak, velem ellentétben, mert én mindig egyensúlyba tartom mindegyiket.

_________________
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi2532/2700Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jún. 15 2013, 14:40

Ossu!

Kérésre lezárom a párbajt. Jutalmatok fejenként 20 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi Vo36oi0/0Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Thunder vs Enheriel vs Ryutoshi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.