[Küldetés] Megtorlás

Go down

default [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Márc. 28 2013, 18:23

Pontban, délben, legyetek akárhol, kaptok egy üzenetet. Nem csak ti, körülöttetek mindenkinek érkezik egy. Ez önmagában is figyelemfelkeltő, a levél tartalmáról nem is beszélve:

„ Kedves játékos társaim!

Hírül vettük pár napja, hogy ő, kit mindennél jobban gyűlölünk, megvetünk és kívánjuk a halálát, Kayaba Akihiko itt van Aincrad földjén. Az az alávaló, szemétláda gúnyt űz belőlünk. Ezt nem tűrhetjük. Eljött a bosszú ideje barátaim. Kérlek titeket, pontban éjfélkor találkozzunk a harmadik szinten lévő Délibáb város, Harmónia nevű fogadójában. A részleteket ott közölném.

Tisztelettel

Baloron”


Körülöttetek sokan felnevetnek. Valóban lehetséges, hogy a levél talán egy vicc, esetleg csapda? Nevetségesen kevés információ van benne még nevetségesebb dolgokról. Rajtatok áll, hogy mihez kezdtek, milyen nyomot hagy bennetek ez a nem igazán bizalomgerjesztő levél.

>> Írjátok le bőven, hogy miért is érdekel titeket a levél, vagy miért nem. Mi vett rá titeket arra, hogy mégis megjelenjetek az adott helyen az adott időben <<


Résztvevők:
  - Tachibana Makoto
  - Saru Taidana
  - Lotti
  - Peter Worker
  - Thunder


Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 30 2013, 18:31

Szobám ablakán süt be a Nap mikor felébredek és ásítok egy jó nagyot hiszen az éjszaka a gondoltaimban merengve nem vettem észre mennyi az idő és így jó későn keltem fel. Álmosan de nekikezdtem ennek a napnak is. Gondoltam a szokásos reggeli kis nyújtás közepette kicsit összeszedem magam. Amint ez megtörtént már nem is éreztem magam annyira fáradtnak és elmentem a az eddig jól bevált már törzshelyemül szolgáló kis fogadóba, ami mellékesen nem volt messze szálláshelyemtől. Megérkeztem és a reggelimet kikértem majd elfogyasztottam majd a fizetés után egy kis parkba vettem utamat. Ahogy a parkba is megérkeztem rengeted párocska ült a padokon.
~ Nah szépen nézek ki. Egy ilyen helyen egyedül vagyok. ~ majd kicsit búslakodva de elfoglaltam egy üres padot is. A közelben volt egy templom melynek tornyán helyet foglalt egy óra is. Pont mikor le akartam ülni megszólalt az óra hiszen delet ütött és ezzel egy időben kaptam is egy üzenetet. Megnyitottam és a következő szerepelt benne:
„ Kedves játékos társaim!
Hírül vettük pár napja, hogy ő, kit mindennél jobban gyűlölünk, megvetünk és kívánjuk a halálát, Kayaba Akihiko itt van Aincrad földjén. Az az alávaló, szemétláda gúnyt űz belőlünk. Ezt nem tűrhetjük. Eljött a bosszú ideje barátaim. Kérlek titeket, pontban éjfélkor találkozzunk a harmadik szinten lévő Délibáb város, Harmónia nevű fogadójában. A részleteket ott közölném.
Tisztelettel, Baloron”

Amint elolvastam a levelet különböző érzések törtek bennem felszínre. Gyűlölet, düh, harag ,de még egy kicsit a boldogság is hiszen ezzel esélye nyílt mindenkinek arra, hogy megküzdhessen vele vagy akár csapatosan megtámadva likvidálhatni is lehetne. Nem is tudom pontosan melyik érzés kerekedett jobban felől a másikon, de azt gondoltam ez egy remek alkalom arra, hogy megöljük. Eljött hát a bosszú ideje ahogy a levélben is szerepelt. Körülöttem mindenki a ugyanezt a levelet kaphatta meg hiszen jó pár illető csak nevetni tudott ezen.
- Bolondok! Nem tudjátok hogy ez mekkora lehetőség nekünk, kik bennrekedtek ebben a játékban! - majd fogtam magam és elviharzottam a parkból és egyenest a levélben említett fogadóba igyekeztem. Szerencsémre még volt bőven időm így a harmadik szinten járkálva kicsit összeszedtem magam és az említett időpontban meg is jelentem.

// Megkérem a mesélőt ha sorrendet ír ki akkor engem tegyen a végére ha lehet //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Megtorlás Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi1119/1200[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Taidana on Vas. Márc. 31 2013, 01:00

Nem kajáltam be, amit a levélben írtak. Aha, francokat! Sokkal korábban kell ahhoz ezeknek felkelniük, hogy az olyan zseniket át tudják ejteni, mint hatalmasságom! Viszont a fejemből egyáltalán nem tudtam kiverni a Vigyori szavait, a bőrömről meg nem jött le a Felszabadítós tetkó. A fene egye meg!
Úgy döntöttem, az a legjobb, ha saját magammal keveset foglalkozom, és inkább a többiekkel próbálom elterelni a figyelmem. A téma adott volt: a levél. Ezzel kerestem fel Petert. Hogy ő mégis mit gondol. Csak egy PM-et küldtem neki. Biztos voltam benne, hogy válaszolni fog, méghozzá olyan hamar, ahogy csak érkezése lesz rá.
Éppenséggel semmi vevője nem volt amúgy is teljesen lefosztott boltomnak, és mivel nagyon úgy tűnt, hogy a nap során Susaya sem fog itt meglátogatni, ezért képtelen voltam bármit is kezdeni magammal. Minden untatott. Nem akartam mobgyakásba sem menekülni, Susaya nélkül, ennyire szerteszét szóródott gondolatokkal talán még veszélybe is kerülök. Azt meg akarja a fene.
A többi felszabadítón járt az eszem. Majdnem megőrültem. Azt vettem észre, hogy rovom a köröket a boltban, időnként megszakításképpen vizslatom a cuccaim az invertorymban, vagy csekkolom, Susaya hol is van éppen a térképemen. Oh, igen, ez újdonság. Sz’al megelégeltem, hogy soha nem tudom, merre jár, és ezért időnként ellenőrzöm a térképen. Hátha azt látom, hogy vészesen csökken az élete, vagy utolérte valamilyen státuszváltozás, mint paralízis, fagyás, ilyesmi. Hiába lett Kicsi Mesterből Mesterke az én egyetlen vörössegű páviánom, attól még csak egy pet. Mi együtt vagyunk erősek, blabla-bla. Egyébként is régen túl voltunk már a veszekedésen.
Nem nagyon volt mit tennem éjfélig. Biztos voltam benne, hogy ott akarok lenni a találkán. Nem saját magam miatt. A többiek miatt. Tudtam, hogy a felszabadítók lesz, aki ráharap. És közben Peter válaszára is vártam. Éjfélig elütöttem az időt: vacakoltam a cuccaimmal, rendeztem a kristályaim. Majd nekivágtam: út közben magamhoz édesgettem Susayát, vele indultunk meg a találkozó helyszínére. Hogy éjfélre már pont benn üljek a fogadóban.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi115/900[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Ápr. 07 2013, 00:45

Jól éreztem magam, nem volt okom panaszra, mert az elmúlt pár napomban semmi rossz nem történt velem, vagy ha történt is, most csak a jóra gondoltam. Csak a jóra, ám pontban délben egy különleges üzenetet kaptam. Nem mondom, hogy felzaklatott a levél tartalma, de a kellemes, jó érzés alábbhagyott és helyét zavart gondolatok vették át. Hogy Kayaba lejött volna hozzánk? Nem hittem benne. Belegondolva nem tűnt ostobaságnak, hisz ő is kíváncsi lehet, kíváncsi a saját világára, ám még csak a hatodik bossnál tartottunk, szinte csak most kezdődött a játék, túl korainak éreztem még a világába érkezését.
Saurtól egy üzenet, mi bizonyította, hogy ő is megkapta az iménti levelet. Véleményt kért attól, ki nem igazán szokott szólni, azonban elkezdtem pötyögni egy választ.

Hali,
Bevallom igazából, hogy nem tudom, hogy mit gondoljak. Hihetetlennek tűnik első hallásra, de a kíváncsiság nagy úr, valószínű ott leszek.
Pete


Okom valóban csupán csak a kíváncsiság volt, meg talán némi félelem is. Féltem a tervétől. Ha végezni akart volna velünk, úgy hiszem azt egy gombnyomással könnyedén meg tehette volna, nem tudtam, hogy mit akart egy ilyen elme és ez most inkább csak ijesztő volt. És hogy elébe mentem? Ostoba döntés volt.
Pontban éjfélkor. Délibáb város, Harmónia fogadó. Megjegyeztem és elindultam időben oda, bár csak ne féltem volna a sötétben, de szerencsémre volt egy Hisamém nekem, ki mindig mellettem volt. Ő tudott pihenni a délután és ezt most nem bántam. Szívesen lettem volna a helyében, ám a gondolatok egy szabad percet sem hagytak nekem. Ijesztő, hogy egy egyszerű levél mennyire feltudja kavarni az embert, csak egy levél, pár sorral és még az igaza is kérdéses, de egy témát adjanak egy gondolkodónak és nem fog unatkozni egy ideig. Időközben Lottinak is írtam, nem akartam bajba sodorni, egyáltalán nem, de tudtam miként érez Kayaba iránt, mint mindenki más itt.

Szia Lotti,

Azt hiszem te is megkaptad a levelet. Nem tudom, hogy mi igaz belőle, vagy mi nem, de éjfélkor ott leszek a Harmónia fogadóba. Most ne várj este, túl kíváncsivá tett ez a pár sor engem, vagy ha gondolod gyere te is, vigyázok rád.

Légy jó,
Pete_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Megtorlás 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi2601/2700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lotti on Szer. Ápr. 10 2013, 21:30

- Ez meg mi? - rimánkodok, ahogy szemeimmel belemélyedek az előttem tornyosuló páncélbolt kirakatába. Az emberek azt hihetnék, hogy éppen megláttam valami izgalmas dolgot, amivel egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni, hogy mi lenne.Az igazság ettől azonban messze jár. Valójában magamat nézem a tükröződő felületben, dúló-fúló, pirosas arccal. Jobban mondva a jobb fülemet vizslatom töretlen, ide-oda rángó szemeimmel, ahogy a felismerés könyörtelen villámcsapása belém vág a magasból.
- Scheiße..! - sikoltom Stark számára is meglepően magas hangon, mire az nyomban nyüszítve felugrik. Megtapogatom az említett testrészemet. Ez nagyon el lett rontva. Kétségbeesetten próbálok igazítani valamit rajta, de nem bírok, a játékon belül tehetetlen vagyok, igaz?
Könnyes szemmel rogyok le a kirakat elé: Hogy élhetek ilyen szégyennel? Egyáltalán miért nem vettem eddig észre, vagy miért nem szólt senki?! Scheiße!
Megfordulok, s hátamat a falnak vetve, a földre bambulva számításba veszem a lehetőségeimet: Rosszul állok. Szörnyen néz ki. Nem is tudom, hogy Peter hogy nem zavart el eddig emiatt? Őt talán nem zavarja?
A menüm csörren. Gondolataimat elterelendő megnyitom azt. Egy üzenet villódzik a panelon, amit nyomban meg is nyitok. Zavart grimaszt vágva olvasom végig a sorokat, amik akár egy tömeggyilkos tollából is származhatnak. Nagyszerű! Honnan szerezte meg a nevemet?
Remények nélkül zárom be a menüt, mire az megint jelezni kezd. Scheiße! Már azt sem hagyják, hogy az ember nyugisan elsüllyedjen a saját szégyenében?!
Megpillantva a feladót azonban nyomban lenyelem korábbi gondolatomat, s meg is nyitom az üzenetet. Peter azt írja, hogy ő megy arra a tömeggyilkosos izére... Várjunk csak! Azt akarja, hogy menjek én is! Akkor ő nem ítél el engem, akar még találkozni ezek után is! Peter!
Feltápászkodom, majd lecsapom Wywernkígyót a földre, s vad mutogatásba kezdek, mert szavak nem jönnek a nyelvemre a rózsaszín ködtől. A hüllő érti ám, hogy mi van. Nyomban át is megy alfába... Izé, nagy alakba, aztán fel is pattanok a hátára. A Basiliskus megindul, mint egy diesel motoros traktor, s egy kocogó ember tempójával száguldani kezdünk Mirage városba a teleportkapun keresztül. Stark ezúttal csak cammog mellettünk, Wywern most nem akarja cipelni...

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi100/150[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Ápr. 11 2013, 17:00

Harmónia fogadó. Látásom még ebben a sötétben is befogadta a feliratot, mely az épület ajtaja felett terpeszkedett, hívogatóan csábítva a játékosokat. Természetesen a városon belül bőven elég fény volt ehhez, az utcai lámpák biztosították a kellő világosságot. Éjfél táján már nem sok ember jár az utcákon, a sötétséghez pedig kifejezetten illett a fejem felett lebegő indikátor, így néhány percig még szobroztam az épület előtt zsebre dugott kezekkel. Csupán a hatás kedvéért :]
Egy üzenet szólított ide, melyet nagyjából 12 órája kaptam meg. Kifejezetten megmosolyogtató volt a tartalma, tulajdonképpen nem is maga Akihiko-kun érdekelt, hanem hogy miféle bohócokat vonz ide a bosszúállás kecsegtető lehetősége. Egy rakás begőzölt fejű, ostoba mamlaszra számítottam, akik dühükben nem látnak tovább az orruknál és demagóg szöveggel bele lehet csalni bármilyen csapdába. Lincshangulat, káosz, anarchia és elsöprő gyűlölethullám egy láthatatlan szellemkép ellen. Majd mindez lassan átcsap bizonytalanságba, lelohad a tűz, ahogy ráeszmélnek, tűt keresnek a szénakazalban, és talán az üzenet küldője ellen fordulnak, aki ha elég okos, meg sem jelenik itt személyesen, csak egy pancsert, egy feláldozható gyalogot küld maga helyett.
Beléptem végül az épületbe és az ajtó mellett támasztottam meg a falat az egyik talpammal és persze hátammal. Unott tekintettel vizsgáltam a beltérben megforduló alakokat, időnként piszkálva a körmöm alá került képzeletbeli piszkot. Vártam, hogy történjen valami. És történt is. Ismerős figurák sziluettjei úsztak be látómezőmbe, és ezen cselekmény motivált arra, hogy egy hanyag mozdulattal ellökjem magam a faltól és egy szőke lányka mögé osonjak. Ha haja színe nem is, de arcának lágy vonalai és jellegzetesen randa petje elárulták kilétét.
- Kukucs! Vajon ki vagyok? :] - léptem be mögéje és takartam el a szemét hátulról, ekképpen üdvözölve a rég nem látott ismerőst, illetve ismerősöket. Felfedeztem az egyik asztalnál a Majmócát is, de vele egyelőre nem törődtem. Ám ami késik, nem múlik :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi7624/7700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Ápr. 13 2013, 01:41

Az említett időpontban megjelentek a Harmónia fogadóban. Belépve kellemes illat csapja meg az orrotokat, rövidesen az okát is tudjátok. A fogadó földszintje hatalmas, tele egymástól jól elkülönített asztalokkal. Akad négy, hat, de még tíz személyes is. Mindegyik asztalon található egy vízipipa. Ehettek, ihattok, vagy akár piázhattok is egyet. Elég kihalt a hely, annak ellenére, hogy rendelkezik ezzel az „extra” cikkel, amivel sok fogadó nem. Pontban éjfélkor szólal meg, egy ódivatú kakukkos óra, fülsüketítő ricsaja, nem a pihenni kívánó vendégek legjobb barátja.
- Jó estét kívánok!- a hang a lépcső felől érkezik. EgySzemüveges fiatalember sétál le, lassan, óvatosan elhelyezve lábait minden egyes fokon.
- Ha jól sejtem, önök a levél miatt jöttek, igazam van?- ha válaszoltok neki, ha nem, már folytatja is a mondandóját.
- Egy perc türelmet kérek, mindjárt szólok Baloron mesternek. – ugyan azzal a lassúsággal sétál fel a lépcsőn, fokról fokra, nagyon óvatosan mássza meg, kezével szorosan kapaszkodik a korlátba. Pár perc várakozás után, dübörgő léptek zaja szakítja meg a csendet. Egy hatalmas férfi száguld le a lépcsőn, majdnem orra esik. Hátán méretéhez illő, kétkezes pallos, páncélja a barbárokra emlékeztet titeket.
- Hol, hol, hol Sainglan?- felettébb izgatottnak tűnik és kirohan a fogadóból, kicsapja az ajtót és fut is. Pont addigra ér vissza, mire a szemüveges fiú levánszorog a földszintre. A korábbi izgatottság nyom nélkül eltűnt, egy csalódott képet vágó nagy mamlasz tér vissza az utcáról.
- Ők azok. - Rátok mutat, Baloron felétek fordítja lógó orrú ábrázatát és elkerekednek a szemei.
- Ők!? Kölkök ezek nem harcosok. Nekem harcosok kellenek, tudod ilyen szélesek, meg ekkora magasak és a karjuk legalább legyen akkora, mint az enyém. Tehát sok ekkora, meg ekkora férfiember kell nekem. - kezeivel mutatja a méreteket, hogy mekkorát szeretne. Pár lépést araszol felétek, gyanúsan méregeti mindannyitokat.
- Hé, ti hernyók tényleg a levelemre jöttetek? Ez most komoly? És hol a sok száz többi? sorra teszi fel a kérdéseket, de a másik ismeretlen férfi, szúrós pillantására abbahagyja és, mint aki mázsás súlyt cipel, görnyed össze. Elbattyog egy asztalhoz és leül.
- Kérem, bocsássanak meg neki, sok játékost várt ma este, hiába mondtam neki, hogy nem reménykedjen. – a nagydarab a nyelvét nyújtogatja kisebb társára, mikor az nem figyel, ehhez a testhez meglepően gyerekes észjárás társul.
- Rendben-rendben. Gyertek ide hernyók, üljetek le és szívjunk egyet. – Pár gombnyomással megtölti a vízipipát, majd elkezd füstölni, nagyot szippant belőle és karikákat fúj.
- Mielőtt megosztanám veletek az értékes részleteket, mutatkozzatok be hernyók, az illem úgy kívánja, de alaposan ám, kasztot is meg minden fontos infót, amit tudni érdemes. Nem nyulat lőni megyünk ám. MINDENKINEK EGY SŐRT!- Igen, van képe helyettetek rendelni, ráadásul az is kérdéses, hogy ki fog fizetni.
- Én kezdem, Baloron vagyok, harcos, ő pedig itt Sainglan a nyámnyila titkárom. Gyenge mint a harmat, de jól bánik a szavakkal. Most te jössz, te benned megbízok, olyan értelmes fejed van- a pipát, vagyis azt a részét, Susaya-nak adja tovább, ő a következő.

Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Ápr. 17 2013, 22:56

Néztem az ajtóra, majd Hisamére, újra az ajtóra és még egyszer a sárkányra.
- Még beférsz. – állapítottam meg és ő nem ellenkezett. Bár tény, hogy magasságra nem volt sokkal magasabb tőlem, ám hosszába igencsak kinőtt pár helyről már.
- Kellemes illat. – szagolt a levegőbe és tettem én is így.
- Igen, az.
Az asztalotok mindegyikén volt egy – egy vízipipa. Némelyiket használták, némelyiket nem, de mosoly húzódott az arcomra, miként tudatosult bennem, hogy ilyen tárgy is van ebben a világban. Meg is felejtkeztem róla, hogy egyáltalán kérdezzek erről valakit. Nem mintha olyan nagy használó lettem volna. A lényeg a lényeg, meg lett magyarázva, hogy miért volt ilyen jó illat itt. A hirdetés ellenére nem volt nagy nyüzsgés, az Aranymajom rögtön ki is tűnt a „tömegből” és mentem köszönni Saruéknak. Ám utolsó lépéseimmel már más felé tekintettem. Lotti is volt. Csak eljött. Mosolyogtam őt látva, majd örömöm undorrá vált, miként egy ellenszenves ismerős lépett a háta mögé. Engem már egyszer hátba szúrt, így csak egy kézfogást intéztem Sarunak, Hisamét marasztaltam, majd elnézést kérve léptem is a Barátnőmhöz.
- Szia. – fogtam a karját, magamhoz húztam és egy puszit adtam oldalról a homlokára – Üdv. – bólintottam a vörös indikátorosnak, ám a kezem nem nyújtottam neki – Menjünk. - fordultam és húztam magammal Lottit. Saruhoz akartam visszatérni, ám a kakukkos óra megállította a lépéseinket.

Valóban nem voltunk félóriások, ezzel vitatkozni sem lehetett, azonban szerencsére így kevesebb helyet foglaltunk hozzájuk leülve.
Baloron és Sainglan. A nevüket addig ismételgettem magamban, még meg nem jegyeztem. Hogy Susaya tűnt a legértelmesebbnek, azt sértésnek is lehetett volna venni, de reméltem csak viccelt velünk. Miként hozzám ért a sor, bemutatkoztam.
- Peter Worker vagyok, állatidomár. Ő pedig mögöttem itt Hisame. Egy jégsárkány.
- Ööö… Sziasztok.
- Erős és megbízható. – csak bólogatott felettem a lányom – A nyulakból már kinőttünk, így nem gond, ha valami nagyobbra vadászunk.
- Nyulak? – hajolt le hozzám Hisame – Hol? Hol?
- Sehol. – homlokomat a tenyerembe temettem és csóváltam a fejem.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Megtorlás 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi2601/2700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Thunder on Szomb. Ápr. 20 2013, 11:24

Úgy fest a dolog még épen időben érkeztem meg a kérdéses helyszínre, a Harmónia fogadóba. Egész úton bennem motoszkált az, hogy mégis milyen részletekről lehet szó, így szépen lassan meg is érkeztem. Láttam pár illetőt bemenni és vettem magamon egy kis bátorságot, így csatlakoztam hozzájuk. Még igencsak tapasztalatlan vagyok mid a küldetések és mind a harcok terén, de neki vagyis Kayaba Akihikónak meg kell fizetne. Beléptem hát a fogadóba melyet egy igencsak furcsa illat járt át. Még soha életemben nem éreztem ehhez hasonlót, de amikor körbetekintettem láttam az asztalokon azt az úgynevezett vízipipát. Hallani hallottam már róla, de még nem próbáltam ki és nem is áll szándékomban.
~ Nem károsítom se itt se odakinn a testemet ~ mondtam magamban, majd láttam hogy páran már ismerik egymást akik ide betévedtek, feltehetően az üzenet miatt. Nem tűnt a fogadó valami forgalmasnak, így következtettem arra, hogy akik most itt vannak benn mind az üzenet miatt jöttek. Én csak meghúzódtam a háttérben, hiszen még eléggé tapasztalatlan vagyok, de mint már említettem a célszemélynek meg kell bűnhődnie, vállalnia kell tettinek a következményét. Éppen a fogadót személem mikor megszólal egy kakukkos óra és egy szemüveges fiatalember sétált le az emeletről, óvatosan elhelyezve minden lépcsőfokon lábát. Kérdezett egy-két dolgot majd vissza felment szólni a "mesterének". Ugyan olyan óvatossággal ment vissza fel mint jött le.
~Érdekes egy illető, és még csak lépcsőzik. Lehetséges lenne hogy a valóságban béna lenne és ebben a világban még nem szokott hozzá ahhoz, hogy tud járni? ~ kérdeztem magamat és ezzel egy időben látom meg a benga állatot, vagyis a "mestert". Testfelépítéséhez Képest még érthető is miért használ hatalmas pallost mit a hátán hord illetve a barbárokhoz hasonló vértezettel rendelkezik.
~ Hmmmm ... Csak nem barbár? ~ tettem fel magamnak a kérdést. ~ Még ha az is lenne remélem nem "örökölte" az eszüket ha már ő lenne aki küldte a körüzenetet ~ A benga állat ahogy megkapta a hírt, hogy jöttek a felkérésere izgatottan futott le a lépcsőn és sietett ki a fogadó elé, hogy szemügyre vegye a sereget, de mindössze azzal a pár illetővel kell beérje kik itt vannak benn és persze velem. Visszatérését követve a szemüveges gyerek is lemászott hozzánk újra mikor a nagydarab elkezdte mutogatni milyen illetőkre számított. Erre még le is olt bennünket, hogy gyerekek vagyunk.
~ Még szerencse, hogy ebben a világban a pontok amik számítanak nem pedig a fizikai erő, de úgy tűnik ez nem jutott el az agyáig ~ majd duzzogva elvonul egy asztalhoz Baloron. Majd a kis társaság szépen lassan leült az asztalhoz. Körbe is adogatják a vízipipát, de én inkább csak továbbadom használat nélkül. Aki akart elmondta milyen kaszt és a többi és a többi, de én csak annyit mondtam, hogy egyértelmű mi vagyok. Ha meg nem j9ttek rá akkor gondolkozzanak csak.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Megtorlás Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi1119/1200[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lotti on Vas. Ápr. 21 2013, 10:11

A megérkezés sikeres. Elégedetten kászálódik le Wywernkígyó hátáról, aki nyomban össze is megy, s sűrű nyelvnyújtogatás közepette kérlel engem, hogy most fordítsunk: én legyek az, aki ezúttal őt hozza.
Nem leszek szívtelen diktátor, az állat után nyúlok, s nyakamba helyezem, mint egy sálat, ami aztán magától tekeredik még tovább, ahogy neki a legkényelmesebb. Stark egy parancsra váró pillantást ereszt meg, mire intek neki, hogy kövessen: most bemegyünk.
Furcsa, erős erősen terjengő illat csapja meg orromat. Nem kellemetlen, inkább furcsa. Nem szagoltam még ilyet ezelőtt. A vízipipa tőlem egészen távol állt ezidáig és azt kell mondjam most sem repesek érte.
Izgatottam pillantok körbe néhány lépés után. Petert keresem tekintetemmel, ha valóban itt van már. Nem érhettem ide korábban nála, Wywern tempója egyszerűen nem enged meg olyan luxusokat, mint a gyorsaság, szóval el is vetem ezt a gondolatot.
Mikor szemeimet kezek takarják el, egy pillanatra megijedek, de aztán az jár a fejemben, hogy biztos Peter az, ki jól mögém settenkedett, s most rejti előlem a világot. Hangja azonban furcsán ismerős, de nem Peteré és ez nyugtalanító. Még egy kéz nyúl hozzám, s szabadít meg az első kettő fogságából. Peter az, s magához ölel, csókot lehel homlokomra.
- Szia. - köszöntem neki én is, s nyomban azon voltam, hogy viszonozzam a csókot, habár én inkább ajkaira akartam nyomni egy jó nagy cuppanóst.
Tachira csak egy megdöbbent pillantást vetek, nem tudom mire vélni, hogy itt van. Zavaró, de gondolom nem tudok mit tenni ellene, így csipán egy grimaszt vágok hozzá meg egy gyenge integetést.
Saru Taidana jelenléte a másik zavaró dolog. Az állatidomár torna óta nem tudom, hogy hogyan viszonyuljak hozzá. Legyek rá mérges, vagy éppen kedvelnem kéne? Szimpatikus srác na, de hát olyan izé... Minden esetre mior esetleg felém néz, egy kedves mosolyt adok neki egy "Hali!"-val megspékelve.

Hát ez... Furcsa volt. Baloron sokkal inkább mint egy kisgyerek, úgy viselkedik. A társa meg... Az ő nevét még csak meg se bírtam jegyezni!
Gondterhelten ülök le Peter mellé, közben pedig azon vagyok, hogy fogjam a kezét. Hisame fejét megsimizem, ha engedi, Starkra pedig nyomós pillantást vetek, mikor erre villódzni kezd a szeme. A szörnyem az ajtó környékén ücsörög, ott maradt le, fene tudja miért. Wywernkígyó természetesen most is a nyakamban sziszeg.
- Ne merészel minket hernyó név még egyszer! - csattanok fel hiányos japán nyelvtanommal és szókészletemmel, remélve, hogy így is megérti a bunkó Baloron mit akarok. Ha nem, akkor Peter bizonyára kisegít.

- Lotti vagyok. - majd mutatok az ajtó felé. - Stark - az állat felkapja a fejét - És Wywern - s mutatok a nyakamban ücsörgő hüllőre

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi100/150[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Ápr. 24 2013, 19:59

Nem sokáig tarthattam kezemet a lány szemein. Úgy tűnik az emlékezetes este összehozta Esutel-chan féltékenységének két tárgyát, és a sárkányos idomár nem igazán vette jó néven, hogy a barátnőjét piszkálom :] Lotti-chan döbbent tekintetét viszonoztam, akárcsak a grimaszát és a félénk, bizonytalan integetést.
- Szia - tettem hozzá a köszönést végül, jelezvén, hogy nem felejtettem el - Nahát, micsoda hűvös fogadtatás, pedig régen láttuk egymást. Még a sárkányod is megnőtt Smile - fejeztem be egy... mosolynak tűnő grimasszal, de egy cseppnyi fenyegető jellegű megmozdulásom sem volt feléjük. Kedvelt szórakozásom volt, hogy a meglehetősen negatív első találkozás után másodikra teljesen normálisan, átlagosan viselkedek, és figyelem a zavart az arcokon.
- Furcsa, pedig nem ártottam nektek. Esutel-channal is nagyon kellemesen eltársalogtunk egyébként Smile - említettem meg cseverésző hangnemben, majd körülnéztem még egyszer. Négyünkön és a peteken kívül még egy alakot, egy ismeretlent véltem felfedezni a háttérbe húzódva. Minket figyelt, nyilvánvaló volt, hogy nem a puszta véletlen sodorta ide.
Az óra éjfélt ütött, és megjelent az üzenet küldője is. Átlagos, szürke kisegér, van egy "mestere", szóval nem ő mozgatja a szálakat. Mindazonáltal nagy ostobaság volt tőlük megjelenni előttünk, bár tekintve a létszámot, amit levelük magában hordozott, nem vállaltak nagy kockázatot. Csendben figyeltem, ahogy a "mester" is megérkezik, csak úgy sütött róla az intelligencia. Már-már sajnáltam is a kisegeret, hogy egy ilyen fickó csicskáztatja, az én felügyeletem alatt jobb sorsa lehetne :] A férfi invitálására készségesen leültem, Peter-kun másik oldalára, és akárcsak Lotti-chan, én is megfogtam a kezét. Bizonyára nagyon egyedül érzi magát és szüksége van erre a gesztusra :] Ezt követően Hisame-chan tőlem is kapott egy buksisimit, feltéve ha nem harapta meg a kezemet. Ellenben a kitekert japánba már egy kicsit beletört a nyelvem, így inkább befejeztem a szőkévé vált tünemény tetteinek követését, éppen elég szórakoztatónak ható reakciót csaltam már ki vele.
- Yare-yare, de titokzatosak vagyunk, fiatalember. Ha tippelnem kéne amondó lennék, hogy nyuszi vagy :] - reagáltam a kardforgatóra, aki nem igazán kívánt belefolyni abba, ami körülötte történt. Nem volt szép dolog ám kivonni magát a csoportos vízipipázás és bemutatkozás alól, csoportterápiánk így hiányos lett. Remélem hamarosan előkerül a labda is, dobálhatjuk egymáshoz és közben megismerkedünk :]
- Az én nevem Shamshon, az erőm a hajamban van, férfi vagyok, rettentően gonosz és állatidomár. Az olyan állatokat vezetem az orránál fogva, mint amilyen te is vagy :] - pillantottam a "mesterre" azaz Baloronra. Ajkam ravasz vigyorra húzódott, és némi hatásszünet után elnevettem magam, mintha csak vicceltem volna.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi7624/7700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Taidana on Csüt. Ápr. 25 2013, 13:20

Már a birtokomba is vettem az egyik vízipipát, magamhoz öleltem, ezt aztán el nem veszi tőlem senki! Szerencsétlenkedtem vele kicsit, mire rájöttem, hogy most akkor meg kell-e tömni, vagy ebben a világban hogyan működik ez a nem túl ördögien bonyolult szerkezet. Miután az első néhány párafelhőt kieregettem magamból, Susayát meg se kínáltam. Tudtam, hogy úgyse fogadná el. Egy pet ne is vízipipázzon!
Láttam ám, hogy sorra befut még egy-két ismerős arc. Uh, nagyon örültem nekik! Értsd: nem, egyáltalán nem örültem mindenkinek.
- Szevasz Főnök! Nem kérsz? – kínálgattam a vízipipát, mire Peter végre elverekedte magát hozzá. Másé volt, így aztán igazán könnyű volt adni belőle. Láthatóan nem kért belőle, lekezeltünk, jah, mert mi tök menők vagyunk. Integettem Hisaménak. Susaya már birtokba is próbálta venni a jégsárkányt: fogalmam se nincsen, hogy mit akarhatott tőle, de minden további nélkül bontva bármilyen megtartandó távolságot közte és a másik pet között, már tehénkedett is volna rá, mint holmi sárkánylovas, vagy ilyesmi. Az ő dolguk, én nem is foglalkoztam tovább az egésszel. Majd egymás között „lebunyózzák”, ha Hisamének ez nem tetszik.
Rosszalló tekintetemet magára vonta a szenthármas: Lottinak bájosan visszaintegettem, fültől fülig ért a vigyorom közben. Aztán annál gyorsabban lelohadt, amikor Tachi betámadt neki hátulról. Irigykedve pislogtam feléjük. Uh, ez a csaj mindenkivel ennyire… közvetlen? Ezek szerint legalábbis. Mire láthattam volna, hogy reagál a nem túl lovagias lovag közeledésére, már be is takarta az én szemem elől Peter, aki hevenyen magához húzva lehet csókot a homlokára. Bakker! Alig akartam hinni annak, amit láttam. Ez a csaj tényleg mindenkivel…?! Lassan azon voltam, hogy én is odamegyek, beakasztom a kezem a pólójába, pont úgy, ahogy legutóbb tartottunk, és akkor teljes a kör.
A figyelmem azonban elterelte a küldetésadó. Büszkén feszítettem, amikor Susaya meg lett dicsérve. Naná, hogy az én állatom tűnik a legértelmesebbnek. Eddig sok feketepontot összegyűjtött a szememben a csávesz, de most végre javított rajtuk kicsit. – BöLcsEbb NéHa A HallGatÁs – nézett Mesterke jelentőségteljesen a férfire, majd karjának egyik letekeredett fáslijával lepasszolta nekem a pipát. – Aki ismer, az tudja, ki vagyok. És már tök sokan ismernek! – néztem szúrósan a fószerra, miközben némi gondolkodás után rájöttem, hogy ha nem szívogatnám a pipát, hanem továbbadnám, akkor menne tovább a sor is.
- Hehe – komentáltam Tachi nyuszis megjegyzését. Már éppen valami epés visszavágáson gondolkodtam, amikor leesett, hogy nem rám, hanem a fura srácra gondolt. – Oh – süppedtem vissza ülőalkalmatosságomba.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi115/900[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Ápr. 27 2013, 15:50

Susaya reakciójára Bal csillogó szemekkel néz rá, nagy hatással volt rá ezzel a három szóval.
- Ohhó, tudtam én, hogy te vagy itt az ész- megpaskolja a pet hátát és folytatódik a bemutatkozás. Thunre rád érdekesen néz, de nem szól, semmit csak bólint egyet. Peter tiéd az egyetlen rendes bemutatkozás ezért kiérdemeltél egy kézfogást.
- De ti lenni hernyó, ezért nevezni annak titeket- Gyerek módjára leutánozza beszédstílusodat Lotti, majd önelégülten kihúzza magát és kezeit karba teszi. Saru rád hosszú percekig bámul a bemutatkozás féléden, látszik rajta, hogy erősen gondolkodik valamin, szinte hallani a rozsdás agytekervények nyikorgó hangját.
- Ki is vagy te? Te tudod Sainglan?- kérdőn néz a szemüveges társára, aki még mindig nem ül le közétek
- Röstellem magam érte fiatalember, de nem tudjuk, hogy ki is vagy te- A híred őket nem érte még el ezek szerint vagy csak nem érdeklik őket a szóbeszédek.
Tachi, rád is hosszan bámul, hamar feszült lesz a légkör, sejti, hogy turpisság áll emögött.
- Hé Sainglan, ez most beszólt nekem? – a fiú közben a szemüvegét törölgeti, nem mintha koszos lenne, biztos valami berögződés.
- Attól tartok, igen- nem is kell több, Baloron hírtelen felpattan és keze a hatalmas kardja markolatán pihen.
- Hé Shamshon, pici hernyó létedre elég nagy a szád. Le akarod ezt rendezni? Gyere ki!- mielőtt a balhé elkezdődne a férfi társa már ott terem az asztalnál.
- Kérem uraim, ennek nem most van itt az ideje. Mester, elfelejtette, hogy miért is vagyunk itt?- Szemmel láthatóan küzd a haragjával a férfi, még bele is remeg, végül egy nagy sóhaj és visszaül.
- Rendben, kivételt teszek. Mutasd meg nekik- parancsára az úgynevezett titkár képeket rak ki az asztalra elétek, elég sokat. A látottakon ledöbbentek, már aki. Nem más, mint Kayaba Akihiko szerepel rajtuk, mármint abban a vörös alakban, amit a kezdetek kezdetén, a főtéren láttatok. Némelyik képen hatalmas, mint akkor, a maradékon viszont pormáli, ember méretű. A helyszínt nem ismeritek fel, viszont a köré gyűlt tömegben, előfordulhat, hogy láttok ismerős arcokat, akik hajbókolnak, hajlongnak neki.
- Úgy hiszem, hogy mind tudják, ki szerepel a képeken. A levél nem átverés, gondolom ezt hitték, azonban ő itt van, bent a játékbank
- És mi megöljük!!!- csattan fel Baloron, normális reakció, talán mind nehezteltek arra a személyre. Sainglan megköszörüli a torkát és folytatja.
- Az információ hiteles, erről kezeskedem, mégis kevés. Csak azt tudjuk, hogy itt van és, hogy követőket gyűjt. Ez minden.
- És mi kinyírjuk
- Igen-igen, ez lenne a célunk. Röviden és tömören, bosszút akarunk állni és a segítségüket szeretnénk ehhez kérni.
- Hogy kinyírjuuuuuuuuk!!!- a hatalmas férfi egészen fellelkesedett, míg társa csak szolidan mosolyog.
- Segítenének nekünk?

A kékpek valóban hitelesnek tűnnek, felismeritek rajta Kayaba Akihiko-t. Most mit léptek?A magyarázat elég gyenge lábakon áll, ennek oka lehet a kevés információ, vagy éppen más. Belemehettek egyből, vagy bombázhatjátok őket kérdéseitekkel

Sorrend:
  1. Peter Worker
  2. Lotti
  3. Tachibana Makoto
  4. Saru Taidana
  5. Thunder

Határidő: 3 nap/fő

Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Ápr. 30 2013, 20:10

He? Egyszerű undorral járó csodálkozást váltott ki belőlem, miként Makoto a kezemet fogta. Elhúztam tőle a tenyereim és odébb csúsztam, távolabb tőle. Fúj, kirázott a hideg. Láttam miként még Makoto Hisame felé nyúlt, de csak a sárkány morgását hallottam, őt nem féltettem.
Kézfogás, majd egy Lottit idéző mondat a barátnőm felé. Gúnyolódás szagát éreztem és egy nagyon nem tetszett. Némán mutogattam Sainglannak, hogy még egy ilyen a főnökétől és távozunk innen. Kayaba ide vagy oda, Lottival ne gúnyolódjon senki sem! Eddig Hisame harapott csak másokat, de úgy biza’ azt is én tanítottam neki!

A képek. Igen, valóban Kayaba volt rajtuk, meg a görbe hátú hívői, kik nem tudtak kiegyenesedni előtte.
- Hogy segíteni Kayaba ellen? – gondoltam a következményekre és a lehetőségekre. Kayaba itt volt köztünk és hívőket gyűjtött. Kételkedtem benne, hogy magát oly gyengére pontozta volna, biztos voltam benne, hogy a felszereléseit a legritkábbakból válogatta össze és a hívői is sokan voltak. Többen, mint mi.
- Hát az igazat megvallva. – dőltem előre, hogy körbe tudjak nézni – Kevesen vagyunk. Ők pedig sokan. – mutattam rá az egyik képre, melyen szó szerint egy kisebb tömeg volt - Tudom, negatív hozzáállás, de nem úgy néz ki, hogy sok esélyünk lenne ellenük, meg aztán ő utánuk Kayaba ellen, biztos, hogy nem gyenge! Ha lenne egy terv, mellyel kikerüljük a hívőket, esetleg egy beépülés közéjük, akkor talán. – sóhajtottam – Ennek itt úgy is jól megy a hátba szúrás. – mutattam az oldalamra – Bár aztán lehet ténylegesen is átállna az ellenhez. – néztem Makotóra és voltam őszinte – Én nem bízok benne és erre meg is van az okom.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Megtorlás 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi2601/2700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lotti on Pént. Május 03 2013, 15:40

- Mi..? - nyögöm megrökönyödve, ahogy és amilyen formátumban dákóbúra (a f*szfej durva lenne) válaszol nekem. Nem elég, hogy ugyan olyan mocsok, aljas hangnemben teszi, mint ahogy eddig is szólt hozzánk és beszélt rólunk, de még ki is viccel engem álnok módon a hiányos japánom miatt.
- Te... - kezdem érlelődve egy nagy dührohamra, ami lassabban jön el, mint számítok rá. Ugyan is gáz, de keresem még a szavakat, vagy azt az egy szót, amivel a sárba tudom tiporni dákóbúra óperenciás tenger méretű egóját. Ő a nagy harcos, aki le akarja verni Kayaba Akihikót? Inkább az ő arcát kellene beverni, mert nem képes megbecsülni minket, akik eljöttünk ide ma.
Zavaromban Peterre pillantok, aki csak integet valamit dákóbúra talpnyalójának. Azt hittem ennél azért többet fog tenni, de végül is rendben van, Peternek eddig sem volt heves a vérmérséklete.
- Te féreg! - kiáltom aztán el magamat mérgesen dákóbúrára nézve. A hernyó beszólásnál durvább a féreg, szóval megteszi. Hagyom, hogy a falak elnyeljék hangom visszhangját, majd nyomban megfordulok, s egyenesen az ajtó felé veszem az irányt.
Kint Wywernt kirángatom a nyakamból, s lecsapom a földre. Idegesen szisszen egyet, de felveszi basiliskusi alakját, s méretes pofájával rám néz, hogy mitévő legyen.
- Stark! - parancsolok a fő-petemnek, s mutatok Wywern hátára. A chupacabra azonban nem rögtön hajtja végre utasításom. Furcsa mód az ajtó felé fordítja tekintetét, mintha várna valamire.
- Megyünk! - szólalok meg újra, ezúttal már ingerültebben. Nem Stark húzott fel, de ha nem teszi, amit mondok neki, akkor ő is kihúzza a gyufát. Már pedig most nem csak a saját engedetlenségéért kapna tőlem...

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi100/150[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 05 2013, 16:23

Érdeklődve figyeltem a reakciókat, ahogy mindig. Undor, ellenszenv, düh, mind-mind természetes és kiszámítható reakciók voltak. Emellett unalmasak is. Mosolyogtam rajtuk. Peteren és a harcoson is, utóbbin kicsit jobban. Teljes higgadtsággal pillantottam fel rá, miután tanúbizonyságot adott roppantul alacsony intelligenciájáról és rögtön az erőszak eszközéhez folyamodott volna, hogy elégtételt vehessen. Tekintetemben a szánakozás szikrája tükröződött, meglehetősen csodálatra méltó, hogy egy ilyen egysejtű képes értelmes mondatokat formálni. Megpillantottam felette egy pók árnyékát, így jómagam is felálltam, de hamar ráeszméltem, hogy csupán a fények játéka csapott be, nincs ott semmilyen ízeltlábú (1). Hirtelen azonban mélyen meghajoltam, akaratom ellenére nyomta le valami a fejemet és döntött előre.
- Sajnálom, csupán egy szánalmas kis hernyó vagyok, nem tudom mi ütött belém! - kértem bocsánatot a viselkedésemért, ám szavaim nem az enyémek voltak. Meglepődtem, bár nem mutattam ki, csupán hümmögtem egyet. Felettébb zavaró lesz, ha a környezetemben van valaki, aki képes manipulálni az elmémet. Az egyik asztal alatt megcsillanó szempár lehetett talán az okozója a rendellenességnek? Nem, az nem egy mosómedve, csak egy kanál van a földön, azon csillant meg a lámpák fénye (2).
Mindenesetre vigyorom visszatért az arcomra, de úgy döntöttem megállom, hogy tovább provokáljam az izomagyú férget, ahogy Lotti-chan hívta. A bájos szépséget úgy tűnt megviselte a gúnyolódás, pedig lehetett volna annyi esze, hogy nem húzza fel magát egy olyan emberen, akiről mérföldekről látszik, hogy buta, mint a föld. Míg kifelé tartott, szemem sarkában megpillantottam egy felénk kúszó kígyót, de ahogy odakaptam a fejem, fény derült rá, hogy csupán egy vízipipa tréfált meg (3). Megráztam a fejemet, úgy tűnt nem vagyok toppon. Talán már késő van :]
Közben kiterítette a nyámnyila csicskás a kártyákat, vagyis inkább képeket. Egy köpenyes fickó volt rajtuk, akinek nem látszik az arca sem. Kayaba Akihiko? Felhorkantam, az elképzelés is nevetségesen szánalmas volt, hogy ilyen nyíltan és mégis rejtélyesen jelenjen meg Aincrad utcáin.
- Ki tudja, mit tennék? :] Attól függ, miben látom a legnagyobb hasznot... - pillantottam sokat sejtetően a két felbujtóra, és egyben igazoltam a Peterben rólam élő képet is, hadd higgye azt, hogy be tud skatulyázni egy szimpla szerepbe. Miután a távoli pulton lévő zöld üvegbe is beleláttam már egy békát (4), inkább a képekre fordítottam a tekintetem, de amilyen zavaros volt a tudatom, a köpenyes alak egyből egy lángoló főnixként jelent meg lelki szemeim előtt (5) Rolling Eyes
- Ez az alak akár egy imposztor is lehet. Nem nehéz úgy beállítani egy fotót, hogy a rajta lévő szereplők egyike jóval nagyobbnak tűnjön másoknál, perspektíva kérdése az egész. A köpenyt pedig minden bizonnyal bármelyik NPC boltban meg lehet kapni. Mi oka lenne Kayaba Akihikonak feltűnősködni? :] - szólaltam meg, felvetésem végén félszeg vigyorra húzva ajkaimat. Majmócára pillantottam, szokatlanul... hűvös volt az irányomba a viselkedése. Mintha történt volna valami, nem csupán arról volt szó, hogy egy ismerős jelenlétében került volna...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi7624/7700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Taidana on Kedd Május 07 2013, 13:59

Az időrendet nem tudtam lekövetni, bocsesz, ha kutyulom!

Hójhojhóój! – néztem körbe a terembe, ahogy kb mindenki elkezdett heveskedni. Ki így, ki úgy. Én meg csak pislogtam. WTF is this?! WTF is that?! Totálisan el voltam keveredve abban, hogy most ki miért és mi miatt borult ki éppen. Jelen pillanatban még éppenséggel csak ott tartottam, hogy a fószer nagyon nézett rám, nekem meg egyre kellemetlenebb lett ez az egész szitu. Magamban már többször elkönyveltem, hogy nem ismer, de mindig megmaradt a remény, hogy esetleg mégis.
Batter, mászodik lettem az idomárok nagytornyáján! – pattantam fel a székemről. Még pózba is vágtam magam, hátha megismernek, mert a dobogón is hasonló pózokat vágtam. Csak ott… nem voltam pösze. Bevallom, olyan szinten felcseszte az agyamat, hogy epikus és világokat megrengető harcunk után nem ismernek fel, hogy képtelen voltam a rendes beszédhez. – Csesszőgy meg, vákod, csessződj meg! – durcáztam az asztal felém eső részén, karba tett kézzel, és százhúsz százalékos átéléssel Lotti felé.
Maraggy kiccsaj…! – Erőtlen próbálkozás volt ez arra, hogy eltereljem a saját figyelmemet arról, hogy nem ismernek fel. Legszívesebben én sem maradtam volna, csakhogy úgy éreztem, kell valaki, aki kordában tartja ezt az álnok Tachikát! És ha ő megy, akkor… – Nyekem is ott a hellyem! – jelentettem ki fontosságom teljes tudatában. Minden maradék haragomat az asztal ellen vetettem be, és egy gyönyörű rácsapás formájában mutattam be, ezáltal is nyomatékosítva a szavaim. Hátha valaki esetleg majd nem vesz engem eléggé tök komolyan. Mármint Susayán kívül, aki jelen pillanatban éppenséggel azt se tudtam, merre van egyáltalán.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi115/900[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Thunder on Hétf. Május 13 2013, 21:39

Végighallgatva a körülöttem folyó beszélgetést ami inkább vitába torkollott kezdtem bizonytalankodni a csávóban ki feladta az állítólagos feladatot, hogy Kayaba Akihiko itt él köztünk. Ám mikor napvilágra hozta a képeket kezdtem kicsit átpártolni az ő oldalukra, persze nem véglegesen …. Próbáltam pártatlanul állni a dolgokhoz amik itt elhangzottak. Nem volt könnyű dolgom, hiszen ki tudja mennyire lehet hinni egy idegennek …
~ Lehetséges, hogy a képek hamisak … nem bízhatok meg minden jött ment alakból ~ Ám amiket képen látok meggyőzött. Úgy fest a dolog, hogy az ész a csapatban a szemüveges gyerek míg a nagydarab a halálba akar masírozni. ~ nulla agy és csupa izom … mit lehetne tőle várni. Inkább a szemüvegest figyeltem hátha mond majd valami használható információt is.
-Egy terv …. Kell egy terv ! - csaptam fel én is az asztalt melyre remélhetőleg mindenki felfigyelt.
- Nem vághatunk csak úgy bele terv nélkül … nem ? -tettem fel a többieknek a kérdést.
- Nem masírozhatunk csak úgy a halálba …. és mi van ha csapda az egész és azt akarja, hogy támadjuk meg … mindent számításba kell vennünk - közöltem azokkal akik itt maradtak.
- Szóval valaki valami ötlet? - néztem egyenest a szemüveges gyerkőcre. Ezután vártam a többiek reakcióját a kis mondandómra és persze vártam az ötletekre is.
- Egyébként mégis milyen tervetek volt arra, hogy megöljük azt a gonosztevőt? - tettem fel újra egy kérdést mely eddig még nem volt megválaszolva, vagy csak én nem figyeltem kellő képen. Szépen visszaültem helyemre és a képeket nézegettem. Egyet kettőt még kezembe is vettem, hogy kezemben tartva bizonyosodjak meg a dolgokról.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Megtorlás Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi1119/1200[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Május 18 2013, 19:13

Baloron érdekes stílusa hatással van rátok, valamelyikkőtökre jobban, mint a többire. Lotti, mikor felpattansz és menni akarsz, a nagydarab férfi csak gúnyosan elmosolyodik. Bár inkább bárgyú az, mintsem gúnyos, sajnos ilyen az arcberendezése.
- Hehehe, szóval nyuszika is vagy? – nevetgél saját ostobaságán. Társa csak a fejét fogja, ez azért sokat elmond. Lotti, rajtad áll, hogy elmész, vagy maradsz. Tachi a bocsánatkérésednél kidülleszti mellkasát, mert büszke magára, hogy elérte ezt. Süt róla az ostobaság, Szavaidra Saru csak fél füllel figyel oda, mert nem igazán érti, hogy miről is beszélsz. Talán nem jutnak el hozzá még a hírmorzsák sem, vagy csak rövid az agya.
- Ha csak egy imposztor, akkor még könnyebb dolgunk lesz vele…- talán ez az eslő értelmes hozzászólása, majd mikor a tervek kerülnek szóba is, szinte csillogó szemekkel rak az asztalra egy térképet.
- Nekem már kidolgozott tervem van. figyeljetek. – azzal megköszörüli a torkát.
- Itt sokan vannak, meg itt is, itt a bejárat, az egyik, itt a másik, na, mi itt megyünk be, leverünk mindenkit és bemegyünk ide, mert itt van ő. Ha esetleg nem tudnánk itt bemenni, akkor ide fogunk jönni és mászunk egyet, aztán csapjuk le a Kayaba-t. Röviden ennyi…. Világos? – keze össze vissza jártak a térképen, nem tudtatok felfogni semmit sem, de ő csak karba teszi a kezét és vigyorog, mint aki jól végezte a dolgát.
- Ez egy erődféleség térképe az erdő közepén. Itt található meg közös ellenségünk. Ha van kérdésük, és javaslatuk, ami a khöm.. tervet illeti, szíveskedjenek megosztani velünk. – Sainglan átvette egy kicsit a vezető szerepet, nem is baj, vele talán többre mentek, mint az úgynevezett mesterével.
A terv hiányos, kérdezzetek, találjatok ki újat ezen kevés információ alapján, amit tudtok.

Sorrend:
1. Peter Worker
2. Tachibana Makoto
3. Saru Taidana
4. Thunder
5. Lotti

Határidő: 3 nap/fő
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Május 23 2013, 15:51

Lottit nyuszinak nevezni bűn volt és egyben ostobaság is. Nem tűr sokat, főleg nem az ilyen alakoktól. Jól tudtam, hogy meg tudja védeni magát, ám szólnom kellett, hisz a barátja voltam.
- Nem jó sértegetni azokat, kik segíteni jöttek. Bármennyire lehet nagyképű, az nem érdekel, de mint ahogy segíteni jöttünk, úgy mehetünk is. Ha Lotti megy, úgy én is. Ha én is, úgy Saru is. - ez nem volt biztos - Nem lesz se sárkány, se aranymajom, se bestia és maradnak ők ketten. – mutattam Thunder és Makoto irányába. Valamiért ő volt a Főnök, így gondoltam nem ostoba és átlátja a helyzetet. Osztogathatott parancsokat, hisz ez volt a dolga, de azt tisztelettel.
Térkép és kalimpálás, minek eredménye az lett, hogy továbbra is tudatlan maradtam. A tarkómat vakartam, a fejemben forgattam a térképet, hogy lássam, mit is mondott, de mit sem ért ez. Értetlenül álltam mellettük. Gondolataimban játékokat futottam át. Stratégia játékokat, melyekben seregeket kellett irányítani és úgy támadni, de az teljesen más volt. Egyrészről mert egy monitor előtt ülve csak egy egeret kellett fognom, másrészről pedig hogy csak tízen voltunk itt az állatokkal együtt. Egyáltalán nem rohamra tervezett csapat voltunk, kételkedtem egy ilyen támadásban.
- Hát ha nem az a nekirohanós lerohanás van tervezve, úgy talán, de jó lenne, ha minél később lennénk észrevéve. – majd fordultam meg, hogy lássam, Lotti van, vagy sincs.
Mint mondtam, nélküle én is megyek, ám ha marad, úgy figyelek a többiek szavára is. Nem voltam nagy stratéga, de ostobának is túlzás lett volna nevezni. Függetlenül attól, hogy ritkán szólok, időnként megláttam olyan dolgokat, mit mások nem.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Megtorlás 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi2601/2700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Május 24 2013, 16:17

Hátradőltem a székemen, kezeimet pedig a tarkómra helyeztem. Fél szemmel Lotti-chant figyeltem, akit azt hiszem az ajtóból már egy lavina sem lenne képes visszahozni így, hogy senki sem ment utána, csupán szavakkal próbálták meg tartani. Hogy mire alapozom ezt? Határozott, büszke kis hölgynek tűnt. Természetesen nekem eszem ágában sem volt megállítani, egyébként sem hallgatott volna rám. Meglepő lett volna azok után, hogy a petje életére törtem és kis híján végeztem is vele :] Nem sajnáltam, annyira nem tartottam bájos jelenségnek, tüzes jelleme és erős akcentusa pedig még taszított is.
- Szétesik a csapatod... :] - jegyeztem meg foghegyről a meláknak. Értelemszerűen, ha a számomra érdekes emberek visszamondják a... hm, "kalandot", akkor én sem fogok itt maradni. Van jobb dolgom is, mint egy neandervölgyit és a csicskását segíteni egy értelmetlen bosszúban, amiben jómagamnak semmi érdeke nincs.
Míg a kialakuló helyzetet figyeltem, fél szemmel a térképre is rápillantottam, melyen nagy lelkesen mutogatott harcos pajtásunk. Szavaiból azt szűrtem le, hogy fejjel kíván menni a falnak, ami nem sok jót ígért. Ettől függetlenül megvolt a magam elképzelése, a terve egyébként sem érintett minket, legalábbis a "mi" megfogalmazást nem óhajtottam magamra venni.
- Nagyon jó a terv - bólogattam rezignáltan. Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy az ismeretlen tervért pattogó alak mit fog mondani. Kétségtelen volt, hogy Taidana nemigen fog tudni semmi értékelhetőt hozzátenni, hiába volt több a személyiségében, mint az elsőre látszott volna, a stratégia és a taktika világa nem illett hozzá. Nekem pedig nem volt szándékomban segíteni a csapatot, legalábbis egyelőre. Túl sok erőfeszítést igényelt egy használható terv kialakítása, ezért cserében pedig nem kaptam semmit. Különben is szívesen néztem volna végig, ahogy vesztükbe rohannak :] Így csupán az árral sodródtam és figyeltem.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi7624/7700[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Taidana on Kedd Május 28 2013, 18:24

Oh… Hogy? Hogyne! – Annyi még leesett, hogy itt valami baromi nagy kavarc volt, de talán le kellett volna akadnom a vízipipámról ahhoz, hogy igazán aktív tagja lehessek a társalgásnak. Meg a társaságnak. Meg úgy an bloc mindennek, ami itt zajlott. Segítségkérően pislantottam Susayára, de ő olyan szinten el volt foglalva a körülöttünk zajló események követésével, hogy nem tudott besegíteni nekem. Vagy ha tudott volna, akkor sem akart. Hát, ez szívás.
Jah, Peter nélkül én sem maradok… – állítottam, mert ennyi még eljutott hozzám, bár azért vetettem egy óvatos pillantást Tachira. Vágod, azért mégsem kéne beégetnem magam előtte. Igazság szerint jobban húztam felé, mint Peter felé. Nem mondom, gázosak voltak a kapcsolataim, mert mind a kettejükkel egy küzdelemben ismerkedtem igazán össze… lehet, hogy meg kéne tanulnom normálisan is ismerkedni. Mondjuk csajokkal is – jutott eszembe, hiszen Lottival is volt egy kis tapicskolós harcunk, és Hinarival való ismertségemet is a kill alapozta meg. Olyan furák errefelé az emberek, hogy így ismerkednek, nem?
Nekem van javaslatom… már ha maradunk – lestem Peterre. – Szóval nézzük meg magunknak ezt az erődítményt, nem? – Annyira tök triviális volt ez az infó, nem is értettem, miért ülünk itt mindannyian tök kussban, ahelyett, hogy máris harci indulókat énekelve kapásból útra kelnénk.
Susaya is tök benne van, igaz? Királyságosan felderítheti nekünk a helyet, tiszta ügyes aranymajom! – próbáltam büszkélkedni kicsit vele, de aztán annyira nem volt laza a társaság, hogy vevő legyen az ilyen frankó megjegyzésekre. Szóval inkább befogtam, és rákoncentráltam megint a vízipipámra, hogy kiélvezzem, hátha néhány pillanat múlva le kell majd lépnünk.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi115/900[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lotti on Pént. Jún. 07 2013, 14:43

[Nem tudom ki mennyit vont le a postomból, de én már az épületen kívül vagyok. Nem jött utánam senki, hogy visszarángasson, jellemet pedig nem fogok erőszakolni, so ha van harag van, ha nincs, akkor nincs, de nekem itt a vége a küldinek!]

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Megtorlás Vo36oi100/150[Küldetés] Megtorlás 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Jún. 13 2013, 19:45

Jól láthatóan nem hatotta meg Baloront a szavaid Peter, Lotti-t nem állította meg, nem is állt szándékában.
- Hehehe, had menjen csak, ha nem elég erős ide, még jobb is… vagy szeretnéd, hogy meghaljon? – kérdezi valamiért vigyorogva. Azért zavarja a dolog és talán így próbálja leplezni? Nos, annyi biztos, hogy nem nagyon tud „normálisan” társalogni, magyarázni meg még kevésbé.  
- Akkor csak ketten maradnak…. ők kapják a sok zsozsót, ti meg kimaradtok, mert gazdag vagyok ám. – büszkélkedik ezerrel a férfi, mire társa csak pislog nagyokat, nem szólal meg. Baloron ez után legörgeti a menüjét, hogy megmutassa, mennyi  vagyonnal is rendelkezik. Nem csalás, nem ámítás, az összeg hat darab számjegyből áll, ennyivel még nem is találkozattok. (102356 arany egészen pontosan) Sainglan csak a fejét fogja, hogy mit csinál ő, akit korábban mesternek szólított. Talán emiatt van neki az a nagy szája? Ki tudja? A tervét mindenesetre közli veletek, már ha azt tervnek lehet egyáltalán nevezni.  Mindegyikőtök lereagálja a dolgot, de csak a dicsérő szavakra reagál, a többit még csak figyelembe sem veszi, nem érdekli őt.
- Rendben, akkor ti, kik eljöttetek, maradtatok, döntsetek, hogy velem tartotok vagy sem… jah és ugye sok pénzem van? – egy utolsó próbálkozás, majd feláll a székéről és nyújtózkodik egyet, majd várja miként döntöttetek.

Sorrend: Nincs
Határidő: nincs
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Lizbet on Vas. Jún. 30 2013, 10:55

A küldetést lezárom.

Tachibana Makoto, Saru Taidana, Peter Worker 20 exp 30 arany
Thunder 15 exp 25 arany
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megtorlás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.