[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Pént. Aug. 02 2013, 21:12

Ideges voltam, kétségkívül. Forrt az agyvizem, ökölbe szorult a kezem, és úgy általánosságban szívesen megfojtottam volna egy kanál vízben ezt a nagyképű, beképzelt és öntörvényű barmot. Vörös volt az arcom a méregtől, fogaim összekoccantak, ahogy egy pillanatra kinyitottam a számat. Nem találtam a szavakat, amivel eléggé megsérthettem volna, amúgy sem fogta volna a sötét fejével, szentül hittem. Érted, itt a kölyök, aki valószínűleg azt hiszi, hogy éppen csak megütjük a szintre lépéshez szükséges levelt, vagy maximum nem sokkal vagyunk felette, hiszen futárkodunk, az meg ilyen gagyi munka, amit bárki meg tud csinálni. Egyszerűen óvni akar minket azzal, hogy elküld a francba, erre Ren mit csinál? Na mit? "Nevelni" akarja! Pfff... Tökre igaza van Rhodosznak, csak az nem volt okos ötlet, hogy nekiállt fenyegetőzni, de csak gyerek... Fogadni mertem volna, hogy Ren meg vissza fog szólni! Úgy mint nekem, pedig én is csak jót akarok, de ezek szerint túl sötét ahhoz, hogy értelmezze, mi történik körülötte, vagy csak túl nagy az egója, és az ködösíti el az agyát? Hát köszi, én ebből nem kérek! Mindent megpróbáltam, de ezzel a nyomoronccal lehetetlen együttműködni >.>
- Hát akkor oldd meg egyedül, tapló! - legyintettem rá, azzal sarkon fordultam és elindultam volna, ha a kalapos tapsikolása nem állított volna meg. Megtorpanásom nem tartott mondjuk valami sokáig, közönyösen végignéztem, ahogy akcióba lendül a kis csapat, de a kisujjamat sem voltam innentől hajlandó megmozdítani Ren kedvéért, így csupán vetettem egy szánakozó pillantást a felemelkedő srácra, majd mintha mi sem történt volna, indultam tovább. A szemem sarkából még láttam, hogy a másik csajszi felém indul egy karddal a kezében, így azért odaszóltam.
- Inkább a nagyképű majmot tanítsd móresre, én kiszállok - böktem rá Renre, majd Rhodoszra vetettem egy pillantást, hogy egyáltalán jól van-e, de valahogy már nem voltam annyira lelkes, hogy segítsek neki. Kegyetlenül fel voltam húzva, már csak az hiányzik, hogy vele is összekapjak :/ Legrosszabb esetben elcsalom a másik csajt, ha ragaszkodik hozzá, hogy eltöröljön a föld színéről, legalább lenne kin kitöltenem a dühöm...
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Aug. 07 2013, 20:18

Ez a kis nyomi nem ért a szóból és az a leggázabb, hogy még neki is áll feljebb. Nos a fagyasztását szinte észre se vettem, de a szemtelen szavait már annál inkább. Nem tudom, ez mit képzel magáról, de tuti többet, mint ami valójában…. egy idegesítő kis balfék kölyköcske. Csak természetes, hogy el kell magyaráznom ezt a tiszteletadás dolgot meg minden. Jelen helyzetben nem érdekel, hogy jól néz ki a nővére meg minden, csak egy kis illemtanórára vágyom, vegyítve egy kis erőszakkal. Miri-chan, mint mindig, most is beleüti a pisze kis orrocskáját a dolgomba és elkezdi játszani a jó kislányt, amit nem hagyok csak úgy annyiban, nem szokásom.  De előbb a kölyök….
- A nővéred maximum azért, mert engedném neki. Bár minden bizonnyal mást szeretne csinálni velem, ahogy észrevettem. – húzom még egy picit az agyát, már ha van neki, mert elnézve nem nagyon használja. Olyan előember típus… jöttek sokan és nekik ugrik… nagyon gáz.
- Te viszont gyenge vagy – mondanék még pár szép dolgot, de félbeszakít a kalapos csávó. Nah ő a másik, aki nem nagyon tud viselkedni, de mindent csak sorjában, Miri-chan következik, aki éppen felvenné a nyúlcipőt. Igen, ez olyan Voice szokás, nem is várok el tőle ennél többet.
- Menj csak, pápá… csináld azt, amit a Voice szokott Razz kis gúnyolódás belefér, majd telibe találják a kölyköt valami lézersugárral. Még van bennem pár mondat, amit szeretnék kifejteni, csakhogy hirtelen lebegni kezdek, nem magasan. Kicsit meglep, de ekkor eszembe jut a kosár, így nem nagyon esem pánikba. Csak sodródom az árral. Fölösleges még belecsöppennem az agresszívkodásba, meg amúgy is, jobb, ha Reginald még rejtve marad. Ő amolyan ütőkártya, ami kihúzhat a szorult helyzetből, ha arra kerülne a sor. Csak forgolódok lassan a levegőben, miközben hangosan kinevetem azt a Rhodosz gyereket.
- Látod öcsi? Ennyit érsz, mire fel volt akkora szád? – kérdezem nevetve, majd elhallgatok és nézem a bomba nőcit, aki Miri-chan felé indult meg. Azért remélem nem leszbikus.
- Héééé, a majmot kikérem magamnak, de jól mondja…. foglalkozhatnál velem is, bár most még csak az egyik kezem áll mereven, de  állhat még más is hentai – tőr elő belőlem megint a perverzebb énem. Mindegy, ez van, már megtörtént. Jelenleg csaka lebegek és jártatom a szám, még nincs okom bármi mást csinálni.
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Vas. Aug. 18 2013, 19:43

A szarvakkal rendelkező nő sejtelmes mosollyal tekint Renre, sőt mintha alsó ajkát is beharapná kicsit. Verbálisan nem reagál Mirikára sem, kivont kardjával gyorsan odarohan a lányhoz és megpróbálja megvágni, (dobtam vele) sajnos sikertelenül. Mirika könnyedén kitér a támadás elől.

Ha valaki szemmel követi az indián lányt, akkor láthatja, hogy felemelt kezét ökölbe szorítja, majd belepöcköl a levegőbe. Ren úgy érezheti, mintha egy bika öklelné fel, természetesen fájdalom nélkül. Kilő, mint egy ágyúgolyó, s hősöket megszégyenítő módon csapódik a mögötte lévő ház falába átlyukasztva azt. Odabent már megszűnik a levegőben lebegés, újra a földön találja magát.

Mirika: Ha támadni akarod a nőt, dobj normál hatos kockával kettőt, fegyverkezelésetek megegyezik, három vagy afölött találsz. Ha mást akarsz támadni, írd meg, hogy kit és dobj kettő kockával.
Ren: Ha támadni akarsz bárkit akár te, akár Regi, illetve ha képességet akarsz használni bárkin, írd meg, hogy kit támadsz és mivel, majd dobj hatos kockával kétszer.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Szer. Aug. 21 2013, 20:05

Óóó, hogy ez a nyomi még távozásomban is képes belőlem kicsalni a fészpalmot... Azért ez már tudás, de már egyszer eldöntöttem, hogy nem érdekel, szóval nem idegesítettem fel magam rajta és nem is szóltam vissza. Hadd hangoztassa a hülye véleményét, álljon neki feljebb, vergődjön, én tudom, hogy nincs igaza és kész! Még hallom azt is, ahogy a szarvas csajszinak beszól, hát nem lettem volna rajta meglepődve, ha simán kiheréli, aztán majd pálcikával kell felállítani neki. Vagy még jobb, két szál gyufával. Ám ezután felfigyeltem a robajra, és elbizonytalanodtam. Ren szó szerint keresztül repült a falon, és azért elgondolni, hogy felőlem nyugodtan móresre taníthatják, meg konkrétan hagyni is két külön dolog volt. Eh... miért gondolkodok én ilyen hülyeségeken, totál rosszban vagyunk, ő se csíp, én se bírom, sőt felforr tőle az agyvizem, szóval miért is kéne segítenem neki? Ha csak feleannyira nagymenő, mint állítja,, úgyis túl fogja élni, és nem árt neki a lecke, hogy nem körülötte forog a világ Rolling Eyes
Közben azonban a csaj sem gondolta úgy, hogy én innen gondtalanul távozhatok, és kihasználva talán a megtorpanásom, megrohamozott. Gyors volt, de láttam, mire készül, és vízszintes vágása elől a talajról elrugaszkodva egy hátra szaltóval tértem ki. Míg földet értem, késeimet a kezembe húztam, majd hátraszökkentem egyet és védekező tartásban emeltem a tőröket magam elé.
- Mondom, hogy kiszállok :/ Ennyire fenyegető a jelenlétem, vagy csak az zavar, hogy szebb, cukibb és csinosabb vagyok nálad? Razz Ha ennyire harcolni akarsz, akkor tőlem kaphatsz egy kis ízelítőt Rolling Eyes - sóhajtottam fel némi kötözködés után, elvégre azért engem se kell félteni. És hát akkor már, ha így alakult, akkor miért is ne kóstolhatná meg ez a kecske vagy mi, a késeim pengéjét? Szinte teljesen bizonyos voltam benne, hogy gyorsabb vagyok, elvégre Aincrad leggyorsabbjai közé tartoztam, szóval a sebességemet kihasználva igyekeztem meglepni és rávágni párat a szép kis mellkasára :/ Ám ezután hátraszökkentem és előhúztam a jól ismert kék kristályt.
- Most már hagysz elmenni? Ha nem, akkor is léptem :/ Bai bai :3 Teleport, Nyster! - mondtam az utolsó szavakat már a kristálynak, és bár volt bennem egy kis lelkiismeret-furdalás, de nem voltam olyan állapotban, hogy normálisan tudjak harcolni. Jobb volt így, ha a kölyöknek van esze, ő is meglép. Renről nem is beszélve.

// Árnyharcos kétszer támad egy körben, szóval négyet dobok a biztonság kedvéért, de ha ezt beleszámoltad, akkor csak az első két dobás érvényes nyilván //


A hozzászólást Mirika összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 01 2013, 02:38-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 21 2013, 20:05

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 4766612103_86ee832108_s [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 4767251444_0f76bf2817_s [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Aug. 22 2013, 17:43

Miri-chan, mint mindig, most is felkapja a vizet, de már nem izgat. Jól beolvasok neki úgy, ahogyan szoktam, mikor így viselkedik aztán felőlem csinál azt, amit akar. Meg kellene tanulja végre, hogy nem mindig az van, amit ő szeretne. Még a saját kis „rabszolgái” sem engedelmeskednek neki, pedig elvileg a vezérük. Akkor ezt miért várja el tőlem? Majd én teszem azt, amihez kedvem van, és ha neki nem tetszik akkor fel is út, le is út, mehet oda ahová akar.  
Az a dögös csajszi ott szarvakkal viszont nem semmi. Meg van mindene, ami kell, vagyis számomra fontos :F  Jó alak, nagy mellek, szép arc, nem is kell ennél több. A kis szövegemre egy szép kis mosolyt kapok.. ez az… tuti, hogy akar engem. Már csak ezzel a lebegéssel kellene kezdeni valamit, mert így elég gázos… bár így is meg lehetne oldani valahogy. Mindig van valami új dolog, amit ki kell próbálni, hát most itt a lehetőség.
- o.O – Mintha egy kamion trafált volna telibe, olyan érzésem támadt hírtelen és repülök is, el, messzire, egyenesen egy ház falának, amit át is szakítok. Mák, hogy nincs fájdalom, mert itt már csak abba is belehaltam volna. A felkavart portól nem sokat látok, köhögcsélek is egy kicsit, majd lassan eltakarítom magamról a törmelékdarabokat.  Felállok, és mintha mi sem történt volna, kilépek az épület takarásából és nyújtózkodni kezdek, ami lefagyott kézzel elég nehézkes, de megoldom Cool
- o.O – most veszem csak észre, hogy már nem lebegek. Menő 8)Akkor már csak egy dolgom van, illetve kettő.
- Ez most mire volt jó? Tőled nem akarok semmit… most még. De ha ennyire szeretnél velem játszani, akkor gyerünk, dobáljuk le a ruháinkat Razz:perv:  – Én mondjuk abban is benne lennék. Ő sem csúnya, csak nem olyan bomba mint a másik.
- De ha nem-hát nem, Jobb dolgom is van, mint itt vesztegetni az időmet. A küldetésem teljesítettem, szóval viszlát - kiabálom oda neki és már le is lépek a kristályommal... vissza a csajhoz...  
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 07 2013, 12:46

Alapjutalmak:

Ryuninji Ren: 45 exp 50 arany
Mirika: 45 exp 50 arany
Saru Taidana: 15 exp 20 arany

+ 30 exp +40 arany 10+ szint miatt.

(Céhbónusz számításhoz a részjutalmazással egyben: 120 exp 150 arany Rennek és Mirikának.)
(17 kör ment le, így maximális +20 jártasságjutalom lesz.)

Angelic Voice: +8 exp Mirika, +8 exp Fuun Kotarou, +3 exp Kusumi Ayani, +8 exp Sakamoto Rin, +8 exp Hitodama, +8 exp Tetsuko Jin, +8 exp Judy Noxia, +9 exp Miyazaki Momo

Artes Liberales: +75 arany, +8 exp Ryuninji Ren, +8 exp Anatole Saito, +9 exp Viola, +9 exp Koshitsu Esutel, +9 exp Kyrena Juurei, +8 exp Meredith White, +9 exp Tiffany Williams

Jártasságok:

Ryuninji Ren: Potion/Méregfőzés (T2): Rövid Fegyver Élesség Potion Recept, Gyenge Bossgyengítő Méreg Recept
Érclátás: 51 -> 71, 4 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 8 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 5 Vasérc

Mirika: Páncélkészítés (T2): Erős Bőrpáncél Recept, Acélgyűrű Recept
Érclátás (T2): 100 -> 120


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 07 2013, 16:02-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 07 2013, 12:46

Ren:
Keresés: 1-4 nem talált, 5-6 talált
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 07 2013, 12:46

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra - Page 3 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.