[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Szer. Márc. 20 2013, 21:01

Résztvevők:

  • Mirika
  • Saru Taidana
  • Ryuninja Ren


Legendák nyomában 2. rész: Gyógyír a halhatatlanságra

5. szint. Nyster.
Lívia a szokásosnál is aprólékosabb gonddal csomagolja be egy fonott kosárba az ellátmányt. Étel, ital, kristály, meg pár apróság foglal benne helyet, szépen elrendezve, útra készen. Ezek tetjére egy gótikus mintával hímzett kendő kerül, hogy a tartalom mellőzni tudja a kíváncsi tekinteteket.
Mióta öccse, Rhodos a Destination Skyline-nál szolgál, azóta egyre ritkábban látogatja meg és akkor is csak rövid időre. A céh nem enged sokat a tagjainak szabadidő terén, de jól megbecsüli a harcosait, védelmet és jó felszereléseket biztosít. Erre a szeretetcsomagra is csak azért van szükség, hogy Lívia éreztesse a fiúval: gondol rá. Még ha nem is lenne szüksége ezekre az apróságokra, a nővéri szeretet a gondoskodás ilyen formájában tör felszínre.
A lány a csuklójára erősített idő-kristályra mered. Idő van, el kellene indulni. De ő nem mehet, hisz' ki figyelne akkor a boltra? Alkalmazott híján senki. A szokásos futár pedig szabadságot vett ki, így nincs mese, mást kell találnia arra, hogy a csomag célba érjen.
Gyorsan belekukkant még a tükörbe, mielőtt a nagy közönség elé vonulna. Hosszú, szőke haja szép fürtökben omlik vállaira, kis pisze orrához és kék szeméhez jól megy a fekete felsője. Megnyerő.
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Kepatmeretezes_hu_livia_www.kepfeltoltes.hu_
Kíváncsian, a kosárral a kezében lép ki az szépen megmunkált fa ajtón a vásár-sorra. Játékosok fel-alá járkálnak, bárkit megszólíthatna. Ő azonban vár a megfelelő személyekre. Mégsem bízhatja rá a kosarat akármilyen jöttmentre. Feszülten kémleli a tömeget, kutatva azt, akinek szemében elegendő tisztességet vél felfedezni, s az sem zavarja, ha az illető csak erre vetődött. Pénze van elég, úgy is csak akkor fizet, ha öccsétől kap egy üzenetet: az ellátmány nála van...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Márc. 21 2013, 15:40

Ez a nap nyugis lesz, már eldöntöttem. A mai nap nem kívánok részt venni küldetésen, sem pedig pvp-ben. Egyszóval ez egy szabadnap lesz, amit már nagyon, de nagyon régóta megérdemlek, úgy érzem. A céhben sincs egyelőre semmi gubanc, minden megy annak rendje és módja szerint. Két petem unszolása miatt azonban nem tölthetem a napot az ágyban, lustizással. olyanok, mint a hiperaktív gyerekek, akiket igyekszik elkerülni az ember. Vidáman sétálgatok a kezdetek városának főterén, élvezve a szabadnapomat, mikor felfigyelek pár járókelő szövegére. Nem csak azért mert szép lányok, hanem mert talán érdekes dolgokról beszélnek :F A téma valami Nyster város, amiről eddig még csak nem is hallottam. Reginald magasan repkedett a város fölött, Aikon meg vígan szaladgált jobbra-ballra a járókelők lába között, mialatt én „hallgatóztam”. ez a Nyster az ötödik szinten található, nem csoda, hogy nem ismerem, és azt mondják róla, hogy igazán pompás egy városka. Nekem bőven elég ennyi is. Intek is a két jómadárnak, azaz a madárnak és a cicának, hogy gyülekező. Regi a vállamra száll, Aikon-t meg a kezemben fogom. Még a végén elcsatangolna egy számomra is ismeretlen helyen. Semmi kedvem nem lenne a szabadnapomat azzal tölteni, hogy utána rohangálok. A teleport kapu nincs messze, hamar oda is érek és át is lépek rajta. Nos az első reakcióm az, hogy ez nem is olyan nagy szám. Az itt eltelt idő alatt viszont megtanultam egy dolgot. sosem szabad valamit kapásból elítélni, vagy valami ilyesmi, már nem igazán emlékszem rá. A lényeg, hogy valami okos dolgot tanultam, ennyi. el is indulok, hogy alaposan körülnézzek. Kíváncsivá tettek azok a lányok a dicsérő szavaikkal. Végigjárok pár utcát és csak természetes, hogy betévedek egy-egy cukrászdába végigkóstolni a kínálatot. Degeszre is eszem magam, de még mindig nem elég. Egy nagy zacskó édességgel sétálok tovább. Felhőtlen a kedvem, élvezem ezt a napot, bár élvezhetném sokkal jobban is. Pár elengedhetetlen dolog hiányzik még mindig, így a napom pedig nem lehet megkoronázva. Nagyokat lépkedve lóbálom a kis édesség tartalékomat a kezemben. Néha ki is veszek belőle valami finomságot, mert szükségét érzem egy újabb adag cukornak. Micsoda szerencse, hogy itt nem hízhatok el. Degeszre ehetem magam fincsi édességgel. Reginald újfent a magasban van, onnan fedezi fel a várost. Én azonban hírtelen megállok.
- Nah ez igen!- pillantom meg leendő lakhelyem, egy dombon lévő kastélyfélét. Ezt nekem találták ki nem is vitás. Megyek is és lefoglalom.
- Regi!! Arra!! – utasítom és én is sietősebbre veszem lépteimet. Úgy két-három másodpercig legalábbis, míg meg nem látok egy fagylaltozót.
- Egy háromgombócos eperfagyit kérnék - furakodok oda, ezzel el is nyertem pár rosszalló pillantást, de ez van. Az édességért harcolni kell addig, amíg van. Új szerzeményemet fogyasztva indulok tovább, hogy megejtsem a foglalásomat. Aikon nyugodtan üldögél a vállamon, Regi is el van a fellegekben és én is élvezem a fagyimat.
- Hmmmm??- túl sok minden tudja elvonnia figyelmemet, de egyértelműen a csinos lányok ebben a legjobbak. A mostani tettes egy igazán vonzó, szőke hajú, szép arcú lányka. Már nem is érdekel az a kastély, annyira. A nőknél is az a helyzet, mint az édességnél. Le kell csapni rájuk minél gyorsabban. Felé veszem az irányt és mikor közel érek, hozzá alaposan felmérem. Nem is ügyelek arra, hogy esetleg észreveszi és zavarba jön, vagy csak elfordul. Érdekes. Kezében egy kosárka letakarva egy kendővel.
- Ohayo!- köszönök neki mosolyogva
- Nagyon nehéznek tűnik az a kosár, esetleg segíthetek cipelni??- villantom meg udvarias oldalam, mert nekem olyan is van, bárki bármit mondjon is. Mondjuk érdekesen feshetek. egyik vállamon egy cica, egyik kezemben fagyi, míg a másikban egy rakat édesség.
- Ha te lennél Piroska akkor én lehetek a vadász??- kérdezem kuncogva. Nem megbántani akarom, csak viccelődök egy picit. Rossz szokásom.
- Csak vicceltem. Ryuninji Ren vagyok szép hölgy. Benned kit tisztelhetek??

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Pént. Márc. 22 2013, 23:49

A csajt figyeltem. Eskü, hogy ő vonzotta először magához a figyelmemet. De tényleg! Itt gebedjek meg, ha nem! Csak aztán… szóval… hát, jött az a srác. Meg a petjei. A fagyija. A cukrok. És a B-kategóriás dumája. És onnantól kezdve komolyan nehezemre esett a csajra figyelni, pedig határozottan érdekelt. Nem, ez mondjuk nem egészen igaz. OK, akkor mondjuk ki az alapokat. Tipikus négy másodperces csaj volt. Kettő alatt felméred, a harmadikkal csekkolod a pontos méreteit, és a negyedik végén még félve meglesed az arcát, hátha nem rontja el az sem az utóízt. Aztán ha lehetne valami, indul a masszív bámulás. Ez már nem az én sportágam, de haveroknak be szokott jönni. Ők mondjuk még annyira se voltak kockák, mint én.
Szóval ez a srác szerintem ultragáz volt. Nem mondom, én sem vagyok csúcs még csajozásból, de éreztem, hogy egészen más szinteken vagyunk. És hunyorognom kellett, mert alig láttam már őt magam alatt. Susaya éppenséggel nem volt velem – ha így lett volna, akkor szimplán felnyúlok, megvakarom az állacskáját, vagy valami, aztán lépünk is tovább, de nem most ez nem volt opció. Így hát ott szobroztam, és fancsali arccal néztem, hogyan teszi tönkre egy most bimbózó csaj első találkozásait az erősebbik nemmel ez a srác. Könyörgöm, még csak erősnek sem tűnt. Ő volt a modernkori cukros bácsi.
Tekintetem Susaya hiányában automatikusan a petjeire tévedtek. Kettő volt neki. Kettő! A szemem elkerekedett. Hát ez meg hogy a fenében?! Komolyan mondom, lépésről lépésre egyre unszimpatikusabb lett. Vágod, még csak nem is találkoztunk, bénább nálam, bénábbnak kéne lennie nálam, erre kiderül, hogy alapból több petje van, mint nekem… Ez gáz!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Szomb. Márc. 23 2013, 11:48

Vicces belegondolni, hogy milyen szépen elterveztem a nysteri lakásfoglalómat még amikor Zerios legyőzésére készülődtünk. Hát mit mondjak, nem voltam utána olyan állapotban, hogy sprinteljek a bétában már megismert NPC-ház felé, de aztán kiderült, hogy bazinagy máker vagyok, mert senki sem csapott le rá, amíg összekapartam magam. Szóval minden príma, végre nem fogadókban kell nyomorognom, hanem egy tágas kis lakás bérlője vagyok saját fürdőszobával, konyhával, meg minden. Nem mintha a konyhának nagy hasznát vettem volna Főzés jártasság hiányában, de azért kellett, mert... csak. Tényleg ideális hely volt annak a házikónak az emeleti része, a kilátás is klassz volt, üde virágillatot fújt be a szellő az ablakon, stb. Ja, meg nem is volt sokkal drágább, mint egy fogadó, de még ha az is lett volna, nem érdekel. Egyike voltam a leggazdagabb játékosoknak Razz
Na innen indultam én ki, hogy meglátogassam a közeli mezők egyikét és gyakoroljak az új fegyveremmel. Fegyvereimmel. Megtehettem volna már egy szinten feljebb is, de minek, ha alig volt különbség? Meg amúgy is úgy voltam vele, hogy ha Kota éppen nem a Kezdetek Városában fog csatangolni, mint most, akkor majd megfűzöm egy kis tréningre. Még nem is tudja, mit tettem. Őszintén szólva még senki sem tudja. Képzelem, mi lesz a reakció, amikor a következő bossterem előtt nem az íjamat veszem elő, hanem a késeimet :3
Céltudatosan csörtettem a városkapu felé a nem túl zsúfolt, és tényleg hangulatos, vidám kis utcákon. Már az idő is elég jó volt ahhoz, hogy semmi extrát ne kelljen felvennem a szokásos ruhám alá-mellé. Tavasz volt, mosoly az arcomon, nagyképű Ren a látóterem egyik felén, lúzer Taidana a másikon. Szuper! Terv félretéve, elhalasztva, tán ki is dobva. Három lépés alatt eldöntöttem, melyiküket fogom megszívatni. Hát persze, hogy Rent! A majmos srác még a végén megint lefejel köszönésnél. Nem vágom, miért maradt meg ennyire bennem a dolog mondjuk, valami olyasmi trauma lehet, mint amilyen Ranmarut érte velem kapcsolatban.
- Maximum a farkas, akinek én, a vadász, felnyitom a gyomrát, drágám Neutral Ezt mégis mire véljem? Rolling Eyes - ugrottam rá Ren hátára, belecsimpaszkodva a nyakába. Csajozási kísérlet destroyed, mission complete Cool Fogalmam se volt, hogy a srác hogy élte meg, ami a legutóbbi bossharcon történt, bennem már csillapodott a harag iránta. Nem tudott érdekelni egyszerűen. Ez viszont tiszta kihagyhatatlan ziccer volt, csak az volt vele a gáz, hogy alig bírtam a komoly, haragos, szemrehányó képemet megtartani, mivel úgy elröhögtem volna magam legszívesebben... :3
- Oh, üdv! Ugye nem bántott, zaklatott téged ez a mamlasz? :3 - intettem a lánynak mosolyogva, miközben leugrottam az álpasim hátáról és melléjük pördültem-fordultam. Lelki szemeim előtt a teljesen kiakadt Ren képe formálódott meg, kíváncsian lestem fel rá, hogy mennyi igaz abból a képzeletbeli reakcióból, amiről fantáziáltam.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Hétf. Márc. 25 2013, 18:34

Nem is kell sokáig várnia, a lehetőség szinte az ölébe hullik. Ahelyett azonban, hogy ő szemelt volna ki valakit, a fordítottja történt.
- Ohh, szia! - köszön vissza a szőke hercegnek, kinek vállán egy aranyos cica gubbaszt. Felváltva nézi őket, s azon gondolkodik, hogy hogyan viselkedik vele a srác ennyire közvetlenül. Netán ismernék egymást? A herceg bemutatkozása után nyomban rá jön, hogy nem erről van szó, hanem egyszerű önbizalomról.
- Lívia vagyok. És ha már a kosárnál tartunk, igen, szükségem lenne egy kis segítségre. - sejtelmes mosoly ül ki az arcára, közben pedig a fiú vállán helyet foglaló macska felé nyúl, s ha az megengedi, megsimogatja a szép bundáját. Éppen azon agyal, hogy miként vehetné rá a srácot, hogy úgy cselekedjen, miképpen ő akarja, de akkor befut egy lány. Inkább kislány és ráveti magát Renre. Meglepődve nézi végig az aktust, amit ketten művelnek, de a Mirika szavaira összeszedi gondolatait.
- Éppen ezt a kedves úriembert szerettem volna megkérni arra, hogy vigye el azt a kosárkát az öcsémnek a szomszéd faluba..! - s még egy ártatlan mosolyt is csal arcára.
- Én sajnos nem tudom itt hagyni a boltot. Az öcsém, Rhodos viszont várja a sok finomságot, ami benne van. - itt szomorúbb arcot vág és kedve is valamivel alább hagy. Itt van ez a szőke herceg, meg a kislány. Még ha őket sikerül is rávennie a szállítmányozásra, nem garancia, hogy épségben megússzák azt a veszélyes vidéket. Kellene még valaki...
- Elnézést, fiatalúr! - szólítja meg, s integet Sarunak, remélve, hogy a fiú észreveszi. Lívia az előbb szúrta ki magának, ahogy a magyarázata közben kissé elkandikált a figyelme. Az a fiú pedig csak ott ácsorog, vagy éppen menne valahova? Nem úgy tűnik, mintha ezer meg egy dolga akadna. Talán befogható.
- Lenne olyan kedves és idefáradna? Sokat jelentene..! - majd ha Saru odamegy, s immáron három segédje van, kedves hangon rákezdi:
- Szóval én Lívia vagyok. És ezt a csomagot - mutat a kosárra. - Szeretném eljuttatni az öcsémnek, Rhodosznak. Lowebrightba, a közeli városkába, de nincs rá időm. Egyébként hallottatok már a városról? - ha valaki meg akarja osztani a véleményét, ekkor megteheti, de utána Lívia folytatja.
- Könnyen meg lehet találni őt, mert egy legendás fegyvere van. - s rákacsint Renre és Sarura. - Kicsit még irigylem is... - szavaival ellentétben azonban arca azt mutatja, hogy nem nagyon érdekelheti milyen fegyverrel jár öccse, inkább az aggodalom bujkál hangszínében.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Hétf. Márc. 25 2013, 19:44

Hát kajak alig ismertem meg! Csak álltam ott, leesett állal, mondván, hogy majd idővel megkeresem, addig csak nem kallódik el komolyabban, és bambultam a csajra. Biztos voltam benne, hogy a valóságból ismerhetem, csak annyira animésen kaptuk vissza néhányan az arcunkat, hogy nem tudom pontosan hova tenni.
Annyira elbambultam, hogy észre se vettem, hogy engem szólongatnak. Engem? – mutattam magamra kérdőn, miközben körbenéztem, hátha balfék módján ő beszélget valaki vadidegennel a hátam mögött, én meg szentül hiszem, hogy rólam van szó. De aztán nem találtam magam mögött senkit (Susayát sem. Továbbra sem), ráadásul is csaj is kitartóan magyarázott. Hát rajtam ne múljon. Legalább jobban szemügyre tudom venni ezt a kis barnahajút. Képtelen voltam kezdeni vele bármit is, pedig száznegyven százalékon pörgött rajta az eszem.
Csősztök! – állítottam be hozzájuk zsebre tett kézzel. Nem, nem kívántam lepacsizni a csávóval. Gyanúsan méregettem. Bökte a csőröm a két pet. Hogy a fenébe csinálta? Vagy az egyik plüss? Veszettül érdekelt, de annyira nem akartam ezt még mutatni is, hogy tiszta fapofával vágtattam be közéjük. Legalábbis én nagyon ezt akartam hinni magamról.
Jah-jah, jó, jah, tök poén! – kommentáltam hevesen bólogatva minden szót. Annyira nem akartam kiesni a szövegemből, hogy egyébként nagyjából nulla arcjátékot és egyéb gesztikulációt használva még bólintottam egy jelentőségteljes utolsót is. Különösebben nem kavart fel a legendás fegyó. Ugyan már, babe, rakat küldetésen hallottam ezt a dumát, mégsincs még nálam egy sem. Szóval…
Jah-jah, hogyne – tértem vissza korábbi, nem túl sokat mondó, de számomra annál megnyugtatóbb mondókámhoz. És addig is sasoltam a barna hajút a szemem sarkából. Veszettül ismerős volt! Bakker, ha Susaya itt lenne, tuti, hogy kapásból nyomatná a választ, csak én égek itt. Bár ha tényleg a való világban találkoztunk, akkor ez nem túl valószínű. Bár az új Susaya ebből a szempontból elég creepy. Fene se tudja, milyen új skilljei vannak itt neki.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Márc. 26 2013, 18:19

Egy fiatal, csinos lánynak nem nagyon lehet ellenállni. Én meg nem is akarok, ezért szólítom le. Persze az elején még igen csak visszafogottan kezelem a helyzetet, nem akarom egyből letámadni és a lényegre térni. Aikon, mint mindig most is nagy hasznomra van. egyből simogatásra fanyalodik a csini lányka. Reginald természetesen ezt nem tűrheti csak úgy. Ha valakinek kijár a tisztelet és a kényeztetés, hát az ő és nem a cicus, elvégre ő az elsőszámú pet, aki a csatákban harcol. Villámló tekintettel mered a kék élőlényre, jelezve, hogy ennek még nincs vége haver. A fiatal hölgy neve Lívia, igen tetszetős á nem japán hangzású név, már ha ez a valódi neve is.
- Haha! Éreztem én. Örömmel segítek, neked- kacsintok rá jelezve, hogy mi is a helyzet, de ekkor valami váratlan történik. Egy be ne kalkulált esemény, mely tönkre teheti az eddigi rövid, mégis kemény munkámat. Aikon leesett a vállamról, mikor vékony és apró karok fonták körbe a nyakacskám. Pattog párat, de semmi különös baja nem esik. Hírtelen lefagyok, nem értem mi van. Először támadásra gyanakszok, azonban megérzem az apró kebleket, mik a hátam nyomják és még támadóm hangját is meghallom. Miri-chan az és nem éppen a legjobbkor toppant be. Na meg mi ez a „Drágám” szöveg? Sajnos van közönségem bőven és Lívia-chan előtt sem akarom leégetni magam, ezért a mosolyom megtartom, és nem nézek csúnyán, semmi jelét nem adom annak, hogy esetlek mérges lennék, vagy valami ilyesmi. A cicusom és a szárnyaival vadul csapkodó Reginald-ról ezt már nem lehet elmondani. Mind a ketten rossz emlékeket őriznek egy bizonyos nőszemélyről, aki csak úgy hírtelen megtámadott engem az utcán. Ez bennem is hagyott némi nyomot azt aláírom, csak velük ellentétben én nem tartozok a haragtartó emberek közé.
- Szia, szívem!- játszom hát a szerepet, mit nekem szánt és egy puszit is megengedek magamnak, amit egyenesen az ajkaira adok. Hehe, edd meg szépen, amit főztél kicsi lány.
- Úgy emlékszem szakítottunk a folytonos hiszti rohamaid miatt kicsim- folytatom tovább a viccelődést, arcomról lehetetlenség megmondani, hogy komoly küzdelmet vívok magammal azért, hogy el ne röhögjem az egészet. Történjék akármi, ezután rögtön minden figyelmem a másik lánynak szentelem, aki idehív még valakit. Valahonnan ismerős a képe, csak nem ugrik be, hogy honnan.
- Ossu- köszönök neki.A kék pet visszaugrik eközben a vállamra és az arcomnak dörgölődzik. Vígasztalást vár, de tőlem olyat pont nem fog kapni, legalábbis most nem. Egy kis simizést engedek csak meg magamnak. Reginald a saját feje után megy. Mindig ezt csinálja, mikor rossz kedvében van. Miri-chan fölé repül, majd leszáll egyenesen a fejére és lábaival csinál pár hajtépő mozdulatot. Ha veszélyben érzi magát, akkor minél gyorsabban próbál felrepülni magasba, vagy elbújni mögém.
- Bízd csak ide!- vágom rá Lívia-chan kérésére egyből. Fogalmam sincs, milyen városról beszél, de útmutatást csak ad majd.
- Legendás fegyver? Az nekem is van- ekkor lenézek és nadrágom övön aluli pontja felé sandítok egy picit. Ezzel tudatom, hogy arról bizony legendákat zengnek az elégedett lánykák.
- Én elviszem neked, szóval merre is van ez a „lowbitch”?- elég fura név egy városnak azt meg kell hagyni

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Pént. Márc. 29 2013, 23:31

És szájon puszilt. Hát, ami azt illeti rosszabbra számítottam a belépőm jellegét tekintve, valami szaftosabb bosszúra. Nem vagyok hülye, fel voltam rá készülve, hogy milyen reakciót válthat ki, ha kiadom magam Ren barátnőjének miközben ő csajozik, és be is vállaltam volna simán, nem vagyok cukorból. A menekülőút viszont... egészen fenomenális volt, nem is bírtam ki röhögés nélkül. Érted, ki akarja dumálni magát azzal, hogy az exe vagyok, de azért puszilgat a kiszemeltje előtt Rolling Eyes
- Nem lennék a vöröske barátnőd helyében, elég csúnyán venné, ha így ráznád le, mint most engem :3 - jegyeztem meg, miután sikerült abbahagyni a nevetést. Teljesen természetes mosollyal és hangsúllyal beszéltem, perpillanat komolyan nem érdekelt az a kis bonyodalom, ami köztünk történt nem régen. Túlléptem rajta, én most eldöntöttem, hogy pozitívan szemlélődök, reményekkel telve és kész. Ha Anat azt mondja, hogy okés lesz minden, akkor elhiszem neki.
Közben a csajszi idevonzott még valakit, és ahogy odafordultam, sápadás, izzadás, minden nyavalya bajom lett hirtelen a fekete hajú srác közeledését látva. Rám is pislogott, tuti azon gondolkodott, hogy akkor most üdvözölni fog egy meghajlással Neutral Ha most a szöszi arra akar minket rávenni, hogy játsszuk el a futárt mi hárman, annak érdekes vége lehet.
- Ööö... hali. Rég láttalak, vagy mi - sandítottam rá, bár annyira nem volt régen, elvégre a bossteremben is ott dekkolt, de akkor hát nem nagyon beszéltünk. Vele azért kerültem a kommunikációt, irtó gáz volt amit leművelt annak idején -.-" Tipikus lúzer, aki azt hiszi attól lesz menő, hogy csősztökkel köszön meg stuff. Csodálom, hogy van már 5. szintű, anno még azt se vágta, mit jelent a piros indikátor.
- Én Mirika vagyok. Üdv és jó helyen van a csomagod a kezemben, ha már így alakult, segítek szívesen :3 - válaszoltam Líviának, szándékosan nem használva a többes számot, bár leginkább a majmos miatt. Ren azért nőtt a szememben egy kicsit azzal, hogy Baran ellen megállta a helyét. Vagy legalábbis a madara, akinek a piszkálódását sisakom fejemre varázsolásával hárítottam.
- Lowebright. Én ismerem, tudom oda az utat is. Hallani róla ezt-azt mostanában Rolling Eyes - javítottam ki Rent és fűztem hozzá Lívia kérdésére a választ, ezzel remélhetőleg megspórolva neki egy magyarázatot, bár éppenséggel azt nem mondtam el, mitől spéci a város. Ha ő nem teszi meg, akkor majd útközben vázolom én, miért fog rajtam maradni a felszerelésem.
- Hallod, te meg kicsit lehetnél kevésbé bunkó :/ A majmod amúgy merre? - szúrtam le az idomárt, majd néztem szét. Már nem emlékszem pontosan az állatra, de ha látná, talán ráismernék. Igazság szerint nem jegyeztem meg, jobban elfoglalt az, hogy szörnyülködjek ezen az emberképződményen, akinek még véletlenül se hajolnék meg köszönésnél Neutral
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Szomb. Márc. 30 2013, 22:10

Lívia csak a szemét forgatja Ren fegyveres megjegyzésére, Saru töltelékes válaszait meg hitetlen szemöldökrángatással nyugtázza. Olybá tűnik szellemileg egyik férfi sincs felnőve a feladathoz, még ha csak egy kis futárkodásról is legyen szó. Szerencsére Mirika ragadja magához a szót és el is vállalja a feladatot. Mindazon által egy ilyen aranyos kislánynak szüksége lesz pár verőember-testőrre, szóval ha másnak nem, golyófogónak meg kellene tartani a két srácot.
- Jajj nagyon szépen köszönöm! - kacsint oda Mirikára, majd a két fiú felé fordul, felváltva pillantva rájuk. - Kérlek kísérjétek el őt. Titeket is megfizetlek, nem kell aggódni! - s egy boldog mosoly terül el arcán.
- Ismered is a várost? Áhh, te egy főnyeremény vagy! - mondja ujjongva, ahogy az íjász lány kijavítja a rossz hallású szőke herceget. A kislány ezzel megspórolt neki egy kör magyarázkodást, ezért elégedetten átnyújtja neki kosarat.
- Szóval Rhodosznak kell odaadnotok. Ha megkapta, küldeni fog nekem egy üzenetet. Ha visszaértek, megkapjátok a jutalmat..! (- és ha a megbízottak elindulnak, Lívia kedvesen integet még utánuk egy darabig, majd kisvártatva visszatér a boltba...)

[Azt hiszem elég időtök volt még fejlődni, szintet lépni, új felszerelést beszerezni! Így hát a következő postjaitokban szeretném látni azon statjaitok, amivel részt fogtok venni a küldetésen!]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Hétf. Ápr. 01 2013, 14:27

Rég láttalak? – Nagy szemekkel néztem a csajra, hogy ez meg mit akarhat tőlem. Két lehetőséget tudtam elképzelni: vagy valami tuti fotocellás memóriája van, és most kajak mint valami gép, csak előhívta a fényképemet a gyorsítótárából, és már be is azonosított. Félelmetes. Nem, ez tökre nem valószínű. Mert OK, nagyon zseniális vagyok én is, de azért annyira nem, hogy én is kapásból vágjam, hogy ő pontosan kicsoda. És ebből kiindulva ő sem lehetett ennyire zseniális. Akkor viszont csak a másik lehetőség maradt: itt a SAO-ban találkoztunk korábban. Jah. Igen ám, de hol?
Nyilván gyanús lehetett már a masszív bambulásom, így leműtöttem róla a tekintetemet. – Mi a franc van? – vakkantottam, mikor végre leesett, hogy ez a csaj kaja beszólt nekem. Emlékeim szerint soha nem bratyiztam le vele, nem vágtam, mi a fenével érdemeltem ki ezt a hangnemet. – Bakker már! – nyomatékosítottam korábbi kijelentésemet, és próbáltam valahogy mutatni azt is, hogy ez tökre felháborító, ahogy viselkedik. – Talán bemutatkozhatnál, csajszi, kajak nem vágom, ki a fene vagy! – Sültbolondok! Sültbolondok mindenütt!
Susaya út közben fog csatlakozni – Épp előttem volt már a térkép, csekkoltam, hol is van ez a város. És rajta ott villogott az én Mesterkém pontja is. Éppen arrafelé tartott, amerre nekünk is mennünk kellene. Nem tudom, hogy csinálja az ilyen betoppanásait. Tehetséges van hozzá, komolyan!
Saru Taidana – biccentettem oda mintegy tök mellékesen akkor már a másik srácnak. Meg a feladatadós csajnak is. Mert egyébként rá kellett jönnöm, hogy nem, én sem mutatkoztam még be. Meg mondjuk ők sem, ez tény, de akkor már én leszek ebből a bunkó társaságból az értelmiségi – a kötözködő kiscsaj után szabadon.

Pontjaim:
Élet: 14 -> 70 HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 7
Irányítás - Susaya sebzése: 22
Kitartás: 7
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 8
Páncél: 2

Susaya:
Élet: 45 HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 8

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Ápr. 02 2013, 20:03

Miri-chan akcióját nem veszem zokon, helyette inkább viszonzom valami odaillővel. Különösebben nem zavarja a szájra puszi. Se őt, se engem. A féltékenysége sem hat meg, sejtem egy ideje, hogy mi a helyzet vele. Lívia-chan is furán néz már rám, a jelenet miatt, hiába próbálom kimagyarázni ezt az egészet, a pöttöm lányka elszúrta nekem szépen.
- Óóóóóó tényleg? Nem szép dolog a féltékenység Miri-chan. Igaz megértem a helyzeted, hiszen én én vagyok- Az arcom nagysága tovább nő, mert a nagy Ryuninji-ről a pici Mirika nem képes lemondani. Sőt, még ilyen aljas módszerekhez is folyamodik, hát igen, nagy hatással vagyok a nőkre. Egy másik fiú is csatlakozik a kis beszélgetésünkhöz. Ismerős, de mégsem annyira. A pici lány azonban ismeri, szavaiból ez jön le, na meg az, hogy nem igazán kedveli, ez van. Nem lehet mindenki Ryuninji Ren, kit mindenki imád és szeret.
- Hééééé!!!!- a kosaramra lecsapott Mirika. Én arakom vinni, én ígértem meg először és nekem kellene ezzel imponálnom Lívia-channak.
- A pici, vézna karodnak biztos nehéz lehet az a kosárka. Majd én viszem Miri-chan- Udvarias oldalam mutogatásából sosem elég. Ezzel is nagyokat lehet hódítani, nem csak a külsőmmel. A kosarat egy bizonyos, lowbitchbe, vagy a többiek szerint Lowebright-be kellene elvinnünk egy Rhodos nevű alaknak. Akármi legyen az igazi neve a városnak, egyiket sem hallottam még. Számomra majdnem teljesen ismeretlen ez a színt. Most is csak felfedező körúton vagyok. Reginald mesterkedés nem jön be, egy sisak akadályozza meg további incselkedéseit, ezért visszaszáll a vállamra. Megfordul a fejemben, hogy esetleg egy csípést engedélyezek neki, vicces látvány lenne, de nem engedek a csábításnak. Aikon Lívia-chan lábához simul, már most puncsol a kis ravasz. Lehet nekem is így kellene csinálnom? Ááááá tuti nem.
- Vá-vá-várjunk csak!- Én most komolyan elvállalok egy küldetést? Vagy már meg is tettem? Öcsééééém, elkezdek csajozni és ez a vége? A bomba nő helyett egy kislánnyal és egy másik csávóval kell kosarat hurcibásznom? Ez minden csak nem menő Sad Nem visszakozhatok, azzal magamat égetném le, ezt jól megcsináltad pici lány. Szúrós pillantásokat vetek rá, hogy érezze a „törődésemet”
- Hmmmm…..!!!- közel hajolok Lívia-chan arcához és fürkészem a tekintetét, jó közelről. Ismerős nekem ez a helyzet.
- Ugye nem támad majd meg minket négy, maszkos, nyomi játékos?- kérdezem full komolyan. Egyszer már megjártam egy ilyen küldetéssel, még egyszer nem akarom.
- Legutóbb majdnem otthagytam a fogam, de ha nem erről van szó, akkor szívesen segítek neked. Meg is kérnélek valamire. Vigyáznál Aikon-ra, míg vissza nem térek?- mutatok a kék macskára a lábánál.
- Elég gyáva szegényke- Nagyon csúnyán néz rám a megjegyzésem miatt, Regi meg kuncogásszerű hangot ad ki. Még mindig rivalizálnak.
- Akkor mehetünk is. Miri-chan! Merre is kell menni?- A kosarat megfogom, már útra készen is állok.


Pontok:
Élet: 14
Fegyverkezelés: 4
Irányítás: 31
Kitartás: 6
Gyorsaság: 18
Speciális Képesség: 8
Páncél: 16

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Szer. Ápr. 03 2013, 16:23

Büszkén húztam ki magamat, én bizony egyesekkel ellentétben hasznos vagyok Cool Fogadni mernék, hogy a csajt nemigen nyűgözte le a két jómadár alakítása, Ren alapból elég gáz dumákkal próbálkozott, a majmos meg... huh, róla aztán sütött az értelem most is, de tényleg Rolling Eyes Szóval hapsikáim, kísérjetek csak el, majd leszek én a főszereplő, ti meg asszisztálhattok. Mondjuk a feladat maga nem tűnt valami nehéznek, bár elég hülye emlékeim vannak arról, amikor egyszer ilyesmit csináltam. Most valahogy nem kívánok szembekerülni egy Tünemény bogárral >.>
- Ahogy gondolod, legalább lesz némi hasznod :3 - incselkedtem a celebbel és a kezébe nyomtam a kosarat - Mellesleg csepp féltékenység sincs bennem, ne kezdd megint rám erőltetni a tévképzeteidet. Ha tudni akarod, szimplán jó érzés kiszúrni veled Razz Amúgy ne hidd, hogy haragból teszem :3 Baran ellen egész jól csináltátok a dogokat - magyaráztam a srácnak, majd a felháborodott és értetlen másikra néztem, aki kábé úgy bámult rám, mint borjú az új kapura. Elég gagyi memóriája lehet, vagy csak túl sok küldetésen vett már részt, mert én azért többnyire tudtam némi fogalmat társítani azokhoz, akikkel együtt vettem részt ilyen meg olyan questeken.
- Az előbb mutatkoztam be, hol járt az eszed a sok ja, jah meg aha közben? Rolling Eyes Mi-ri-ka! - szótagoltam a nevem neki, hátha most megérti a káposztalével teli kobakjával - Amúgy volt egy közös kalandunk. Tudod, amikor vallatni kellett azt a sok piros indikátorost, és mindent megtettél azért, hogy tönkre vágd a tervemet... - világosítottam fel, hátha így már beugrik neki. Csak a bemutatkozása ne, bár szerintem az inkább neki ciki, hogy idegességében azt se tudta, hol van. Nekem csak szimplán égő volt, hogy egy ilyen lúzer rám akaszkodott ._.
- Ne aggódj, vigyázok én rád, Ren Wink - bökdöstem meg hüvelykujjammal a mellkasom és rákacsintottam. Mondjuk most nagy a szám, de halvány lila gőzöm sincs, hogyan szerepelnék egy közelharcban. Élesben még nem nagyon teszteltem a tudásomat, a béndzsa mobok az alant lévő szinteken nem jelentettek kihívást. A srác kérdésére megpördültem a tengelyem körül és irányba is álltam.
- Nemsokára megkapod az üzit Lívia-chan :3 Hamarosan visszatérünk!
- búcsúztam el a csajtól, aztán elindultam a városkapu felé, hogy az útra lépjünk, ami Lowebrightba vezet.


Pontok:
Élet: 65 HP
Fegyverkezelés: 15
Sebzés: 2*16/kör
Kitartás: 8
Gyorsaság: 32
Spec képesség: 14
Páncél: 16
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Csüt. Ápr. 04 2013, 21:07

Csak néhány felhő kúszik az égen néha-néha eltakarva a napot, melynek sugarai kellemes tapintást nyújthatnak. A három játékos fennakadás nélkül jut el Lowebright városka széléig, ahol azonban az idő egyszerre megváltozik. A nap ugyan úgy süt, ám fénye már nem hordoz meleget, csak a látást segíti elő. Hideg fuvallatok is feltűnnek, melyek igen ronthatják a közérzetét annak, aki erre allergiás. A várost már messziről ki lehet szúrni, ahogyan magasodik a kietlen mezők sokasága felé, másik oldalában egy erdősáv húzódik komoran.
Két egyforma uniformisba öltözött katona ácsorog egy gyengén pislákoló tűz mellett alig száz méterre az első házaktól, s úgy tűnhet erősen vitatkoznak valamiről, ám a szél süvítő hangja miatt csak egy, az utolsó mondatát lehet kivenni az alacsonyabbik, idősebb, bajuszos alaknak.
- Én mondom neked, a kommunisták műve volt..! - s köp egyet. A beszélgető partnere többnyire csak a vállát vonogatja erre, legközelebb akkor szólal meg, mikor a három játékos elég közel ér hozzájuk.
- Álljunk meg egy szóra..! - böki ki, majd kezét is felemelve megálljt parancsol. - Hova lesz a séta? És miért? - folytatja kimérten. Az öreg mellette csak egyetértően hümmög, s lassan keze a kardjának marklatára vándorol...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Ápr. 08 2013, 18:11

Merő udvariasságból vállalom el a hordár szerepét, nem másért. Egy csepp hátsószándék sincs tetteim mögött. Nos, ha imponálok ezzel valakinek, arról nem én tehetek ugyebár? Hanem az aki az ilyen rendes, segítőkész és nem utolsó sorban jóképű, helyes srácokra buknak.
- Cöh…. Több mint neked Ms. hátul kullogó íjászlányka – Megmutatom neki a nyelvecskémet, nem gúnyolódok, csak, csak….. megmutatom neki és kész, ennyi.
- Miri-chan, már megint ez a mellébeszélés, terelés. Nem szép dolog füllenteni. Még a végén megkapod, azt a fenekelést- egy kacsintás még belefér, ez is a személyes varázsomhoz tartozik.
- Barannak meg esélye sem volt, gyengécske egy boss-nak született- A másik fazon neve Saru Taidana, ismerősen cseng ez a név, de még mindig nem tudom beazonosítani. Felettébb mulatságos a lány reakciója a harmadik társunkra. Nem bírom ki nevetés nélkül. Ez a Voice vezér tényleg mindenkivel csak kötözködni tud.
- Nahát-nahát, csak nem vele is kikezdtél?- kérdezem kuncogva. Könnyen el tudom képzelni, hogy őrá is rámászott, mint oly sok emberre a pletykák alapján. Ezt a kismadarat úgy látszik nem lehet kalitkába zárni, na mindegy, nem az én problémám, egyenlőre.
- Te? Vigyázol? Rám?- ismét nevetni kényszerülök, ez még viccnek is rossz. Egy íjász mindent tud, csak másokra vigyázni nem. Rég nevettem már ennyit, int ma, nagyon szórakoztat kis küldi elé nézünk.
- Pici lány, szerintem pont te szorulsz majd az én védelmemre és nem fordítva - egyik ujjammal megnyomogatom a pisze orrocskáját, mint a kisgyerekeknek szokták, mikor füllentenek, nem mondanak igazat.
- Nyugi, Ren bácsi majd megvéd téged- ezek a kis szurkálódások nem maradhatnak el. Főleg nem Miri-channal. Ő legalább tízszer rosszabb, mint én és most még jókedvemben ítélem meg.
- Szóval arra? Értem, akkor indulás. Szia Lívia-chan, cső Aikon!- Idegenvezetőnket előre engedem,had élvezze csak, hogy ő a főnök, nem rontom el az örömét, most még Razz
- Tehát miféle hely ez a „lowbitch”? Gondolom, nem véletlenül lett felhozva- rákérdezek, biztos, ami biztos. Lehet valami Vörösek által meghódított városka, az meg elég kellemetlen lenne. Az út további része csendes, nézelődök össze-vissza, nehogy betámadjon valami fenevad. Regi-t is felküldöm kémlelni a tájat, fentről ő többet lát.
- Brrrrrrr! De hideg lett hírtelen. Miri-chan nem fázol ilyen lenge öltözetben?- kérdezem és tök véletlenül fellibbentem a szoknyácskáját.
- Hohóóóó nem túl felnőttes ez egy pici lánynak? Amúgy szép darab- Tetteimért vállalom a következményeket, s remélem azt is, hogy nem akar sárgulni a leányzó és békén hagy. Na meg ő amúgy sem az a szemérmes típus.
- Ott vagyunk már Miri-chaaaan?- már megyünk egy ideje, mégsem vagyunk ott. Komolyan mondom, legközelebb vitetem magam valakivel. Nagyot sóhajtok, és összegörnyedek, mint aki hatalmas súlyt cipelt, jelezve, hogy ez nekem nem gyere be. Így cammogok tovább, míg egy ismerten hangra nem leszek figyelmes. Felé nézek, nem egy, hanem két férfiember kérdezősködik csak úgy.
- Hahh, majd ő válaszol- Mutatok az illetékes hölgyeményre.

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Hétf. Ápr. 08 2013, 19:51

Pfff, ha kötözködni akar velem a srác, akkor emberére talált, nem fogom hagyni magam, ha csípős nyelvű párbajról van szó. Na meg felidegesíteni sem, azon már túl vagyok, hogy összevesztünk. Szerintem is inkább Anat miatt volt, semmint Ren miatt, azóta meg az a dolog rendeződött, szóval én is képes vagyok könnyebben venni a csipkelődést.
- Heh, ez van, én már csak egy gyáva és gyenge íjász vagyok, aki nem tud egyenes lenni. Te meg egy gyáva pasi, aki nem mer elfenekelni, csak folyton ígérgeti. Amelyik kutya ugat, az nem harap-elven :3 - vontam vállat nemtörődöm módon, azon meg majd meglepődhet, hogy mennyire eltávolodtam a "gyáva" íjászok földjétől. Viszont kitört belőlem a röhögés, amikor Barant kezdte emlegetni, meg hogy milyen gyenge volt.
- Pfff, komolyan, most dicsértelek meg, erre nekiállsz a saját érdemed kicsinyíteni? x"D Valóban volt már veszélyesebb boss is a terítéken, de azért ne becsüld alá őket Wink - tanácsoltam elkomolyodva, ugyanis amiatt komolyan aggódtam, hogy elbízza magát és ha van pár ilyen emberünk, akkor bármikor belefuthatunk egy olyan káoszba, mint Zerios ellen. Sőt, elég egyvalaki, aki nem fogja fel a súlyát az ilyen harcoknak, és máris bajba kerülhetünk.
- Hallod, ez rád is vonatkozik. Te is ott voltál a múltkor, nem? - fordultam Taidana felé. Tőle még jobban tartottam, bár franc se tudja, mennyire életképes harcos, sose láttam akcióban. Csak annyit tudtam, hogy még egy ilyen lúzert nem hordhat hátán Aincrad földje Neutral
- Hogy mi? Dehogy! o.O Minek nézel te engem? Ezzel akkor se kezdenék, ha ő lenne az utolsó pasi az univerzumban... - röhögtem el magam a gyanúsításra, de nem álltam neki magyarázni, hogy mi történt, mert egyrészt homályos, másrészt semmi értelme lejáratnom szerencsétlent Ren előtt is. Különösebben nem érdekelt mondjuk, hogy hallja, amit mondok róla, szerintem nem én vagyok az első, aki kigúnyolja. Biztos megszokta már Rolling Eyes
- Hehe, ahogy akarod. Védj meg, szőke herceg, óh! :3 - kacsintottam rá pajkosan. Valahogy egész tűrhetően éreztem magam most, hogy nem vettem komolyan a hülyeségeit meg a nagy száját. Majd ha cselekedni kell, úgyis elválik, mit tud, már ha egyáltalán beleakadunk valami bonyodalomba. Lowebright-ot ismerve mondjuk könnyen lehet, hogy nem lesz sima utunk.
- Lowebright... az egyik speciális városa Aincradnak. Alapjában véve a mobok nem tudnak bejutni a városfalon belülre, de itt minden további nélkül összeakadhatsz egy Óriáspókkal a városban. Nem számít biztonságos zónának - magyaráztam el a srácnak és kivételesen meggyőződtem róla, hogy a másik idomár is odafigyel, remélhetőleg felfogta, mit jelent ez. Nem érdemes levenni a felszerelést a városon belül, én sem fogok így tenni. Főleg, mivel ahogy közeledtünk, kicsit hűvösre fordult az idő.
- Nem, én nem vagyok cukorb... hééé! Te! - háborodtam fel, és jó alaposan meglöktem Rent, igaz játékosan reagálva, nem haragosan. Pfff, mint valami óvodás, már megint ilyen hülyeségek mögé bújik, mint legutóbb a vetkőzős harcos ötlete. Ezt még úgy alapból nem is bántam volna, ha nem kukkol minket Taidana, így azonnal oda is kaptam a fejem. Ha ő látta, na az ő nyakát kitekerem Neutral
- Én vagyok a pici lány, miközben te viselkedsz úgy, mint egy hormonzavaros kamasz? Razz - öltöttem rá nyelvet, de jó kedélyűre hajazó beszélgetésünk és csipkelődésünk megzavarta két kotnyeles, útonálló formájú alak. Tekintetem egyből hűvösebb fokozatra kapcsolt, ahogy megláttam, hogy az egyik a kardját markolássza máris. Kinek képzelik ezek magukat? Rolling Eyes
- Semmi extra, ennek az elveszett és kétségbeesett idiótának a majmáért jöttünk
- kamuztam egyet Taidanát magamhoz húzva, miután Ren persze rám hárította a felelősséget. Szívesen hozzátettem volna, hogy semmi közük hozzá, de franc se akar bajt keresni, szóval én mentem tovább, mintha mi sem történt volna.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Kedd Ápr. 09 2013, 13:36

Most mondanám, hogy tökre örültem neki, amikor végre képbe kerültem, hogy honnan a francból is ismerős nekem ez a csajszi. „Viszontlátás öröme”, meg a többi ilyen hülyeség, biztos vágod te is. De bakker, olyan körítést rittyentett ez a csajszi a tisztázásához, hogy csak álltam mellette, tök megsemmisülten, és meredtem néztem rá. Érted, itt állok, nálam még az az egy darab petem sincs ott, másnak meg rögtön duplája van. És ez még hagyján. Itt állok, és még szadiznak is. Érted!
Hát, nagyjából olyan szinten álltam hirtelen, ahogy ez nekem esett. Én nagyon reméltem, hogy ez a csávó nem csak az a szimpla „kutya ugat”-effektusos keménylegény, hanem alkotni is fog vele valamit. Biztos voltam benne, hogy megnyugodna végre ez a csaj. Pedig jól néz ki. Nem az én esetem, de meg kell hagyni, jól néz ki. Talán csak azért nem kapja meg a heti adagját, mert olyan kis gyerek még. Hát rá kell nézni. Szinte látom a pelust páncélja alatt…

Elindultunk. Elhagytuk a város határát, erdő mentén haladtunk. Fogalmam sincs, mi fordította oldalra a fejemet. Nincs nyomkövetésem, szóval tényleg nem vágom, mi jelzett be. Ez az a bizonyos hatodik érzék. Újabban elég gyakran futottam össze vele. Szóval annyi történt csak, hogy oldalra fordítottam a fejem. Már régen hűvösre fordult az idő, és én is kicsit megszaporáztam a lépteim, hogy azért mégse legyek lemaradva mögöttük, meg hátha kimelegszem. Nah, akkor is el fogom mesélni: oldalra fordítottam a fejem. Susayával néztem farkasszemet. Ott állt a fák között, nem mozdult. Szép volt, termetes, ahogy egy második fejlődési fázisában lévő pethez illik. Tekintetünk összekapcsolódott. Ő bólintott, én bólintottam. Ennél többre szükség sem volt. Értettem én mindent. Tovább sétáltam Mirikáékkal, és ő a fák takarásába került. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy nem legfeljebb halálra unhatom magam ezek társaságában, de az életem még Lowbright-ban is biztonságban lesz. – Idomároknak tök előnyös hely. Amíg te pihensz, a pet figyel, és ezzel kész is a teljes védelem – fordultam oda a sráchoz, hogy végre én is kivegyem a részem a beszélgetésből. Le akartam járatni a csajt, ha már egyszer ő ennyire kötözködik velem. Fogalmam sincs, hogy mi fájt neki annyira abban a küldetésben.

Ott is van – böktem unottan a katonák hátuk mögé, ahogy Mirika kitalációját végre sikerült megértenem. Nem vágom, minek kellett újat kitalálni, hiszen ott volt nekünk a kosár is. Mindegy. Messze a távolban ott állt Susaya. Semmi extra, egyszerűen csak állt, és nézett minket. Ha korábban nem hívta volna fel magára a figyelmemet, és nem kerestem volna, észre se veszem. Pedig az arany bundája igencsak figyelemfelhívó.
Ahogy felé mutattam, néhány pillanatig még sasolt felénk, majd miután a katonák is odapillantottak, el is tűnt.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Szer. Ápr. 10 2013, 22:54

A két fickó hitetlenül összenéz, majd amíg az idősebb vad szemöldök-rángatásba kezd, addig a fiatalabb egy sárga színű kristályt vesz elő a zsebéből. Alig tíz centire tartja azt a fejétől, mintha csak egy adóvevő lenne. Megrázza a kristályt, mire az felizzik.
- Bázis veszed?
Statikus zörej.
- Bázis?
- Itt bázis. - hallatszik a kristályból, habár nem elég tisztán. Kissé recseg.
- Vannak itt hárman. Egy majmot keresnek. Láttátok?
- Majom? Aaah, igen. Beszéltem is vele, elég kellemes társaság..!
- Huh?
- Engedd be őket. - hallatszik utoljára a recsegő hang, mire a kristály fénye elhalványul, majd ki is kapcsol. A férfi kelletlenül csúsztatja vissza zsebébe a tárgyat, s a három alakra veti tekintetét.
- Hallottátok... Mehettek! - mondja megadóan, majd a város felé int. Ezután mintha nem is figyelne a három játékosra, kezét a tűz fölé tartja, hogy kis meleghez jusson.
A három játékos hallhatja még, ahogy távolabb érve az outposttól a két alak újra beszédbe elegyedik, megint kommunizmust emlegetve, de többet nem bírnak kivenni.

A város, ha nem lennének az utcán katonák, kik három fős csoportokban járkálnak ide-oda, vagy éppen ácsorognak, vagy ülnek valahol, az ember azt hinné, hogy a hely ki van halva. A katonák uniformisa ugyan olyan, beleértve a mellkasukon lévő vérten feszítő nagy kék csillagot is. A város sakktábla elrendezésű, sok keresztirányú kisebb utcával, de természetesen a főút a legnagyobb, s legszélesebb.
Úgy tűnik csak bejutni volt nehéz, itt már ugyan is rá se bagóznak a jövevényekre, ha azok meg nem szólítják őket...

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Ápr. 12 2013, 19:39

Jót kacagok Miri-chan megnyilvánulásán. egyértelmű, hogy nagyon nem bírja a másik fiú útitársát. Mondjuk az is lehet, hogy ez nála ilyen időszakhoz van kötve, mint a piros betűs ünnepek. A múltkor simán nekem támadt, csak úgy, ráadásul hülyeségeket is beszélt össze-vissza, most meg semmi baja. Lehet ez a srác is hasonló cipőben jár, mint én anno. Érdekes lány ez a Mirika az egyszer biztos. Út közben rákérdezek a városra, ahova megyünk, mit ne mondjak érdekes, tuti nem költöznék oda Aincrad összes kincséért sem. Elalszok, és arra ébredek, hogy valami farkasféle belőlem lakmározik, na nem, nem arra nincs szükségem. Nagyon jól megvagyok én a Limenben is, szép nagy lakrészem van, meg van onsen *-*
- Ahham, köszi – Uncsi az út, Miri-chan is visszafogja magát, van egy olyan érzésem, hogy a mögöttünk kullogó srác bezavar. Jah, ez lehet a probléma tárgya, vagyis ő. Ennek ellenére fellibbentem a kis szoknyácskát, persze tök véletlenül, nem szándékosan történt. A lányka persze ellökött.
- Hééé, Véletlen volt, csak belekapott a szél- nyilvánvaló hazugság, tudom, de miféle ember lennék, ha beismerném az ilyen tetteim? Ráadásul azt veszem le, hogy nincs is annyira ellenére az iménti tettem.
- Méret szerint igen, te vagy a pici lány, látod?- mellé állok és összemérem a magasságunkat. Az eredmény magáért beszél.
- Bőven van még hova nőnöd, megjegyzem cicire is felszedhetnél egy kicsit- a mondat második felét, már csak suttogom neki, mielőtt még kiverné a hisztit, amit lehet így sem sikerül elkerülnöm. Kér őrféle álja utunkat és egyből kérdezősködnek, az úgynevezett „vezérre” hárítom a felelősséget, beszéljen helyettem, ha két csaj lenne, szívesen vállalnám a megpróbáltatásokat, melyekkel előrukkolnának, így nem, a férfiak Miri-chan hatáskörébe tartoznak. A kifogás igen érdekes, azt hittem elsőre, hogy valami vicc, de nem valóban ott van egy majom. Egy majom o.O Minek nekünk majom? Ahha, ez a srác is idomár, már tiszta-tiszta, nagyon tiszta. Regi is a majmot bámulja, arany színű, micsoda hivalkodó egy állatka. Az enyémet sem kell félteni, egyből lángra kap, hogy jelezze, ki is itt a sztár.
- Na, nyugi van! - Rászólok és abbahagyja, bár igen sértődött fejet vág. A két ismeretlen makog valamit, túlzottan nem érdekelnek engem a szövegük, ezek is csak fárasztanak, menjünk már.
- Helyes, menjünk! - ragadom magamhoz a szót. A főnökasszony megy előre én pedig mögötte, vagy inkább mellette, hosszabb lábakkal gyorsabban haladok, ez van, mindig utolérem a töpszlit.
- Csak katonák? ez tök uncsi- valóban, sehol senki, még njk-k sem, ami nekem ár fura. A kezdetek városa nyüzsög az élettől, ez meg? Valami laktanyaféleség? Olyan hatása van, ez a sok baka is csak a napot lopja.
- Hogy is hívják a kölyköt, akinek ezt le kell passzolni?- Lóbálom meg a kosarat. Nem ezzel voltam akkor elfoglalva, mikor szóba került, ez van, vessenek meg érte.
- Huhh…. Egyre hidegebb van. Miri-chan tényleg nem fázol? Szívesen felmelegítelek- suttogom, nehogy a végén még zavarba jöjjön, hehe, majd pont ő. Reginald megunja az egészet és felrepül, kémleli kicsit a várost fentről.

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Szer. Ápr. 17 2013, 17:09

- Hah, lehet hogy termetre pici vagyok, de van olyasmim, ami elég nagy :3 - feleseltem vissza. Például az egóm, az egészen méretes tud lenni néhanapján. Sok mindenre nem voltam büszke, de például a külsőmben vagy a főzőtudományomban semmi hibát nem találok, ezen tekintetben pont úgy vagyok jó, ahogy.
- Nem tehetek róla, hogy neked az ízléstelenül nagy tejcsárdák tetszenek Rolling Eyes - vágtam vissza rezzenéstelen arccal a szemtelen megjegyzésre. Én azért nem Rin-chan voltam, nála joggal köthetne bele fővesztés terhe mellett a kebelméretébe, de benne nem is az a szép, hanem a fülecskéi :3
Halvány lila gőzöm nem volt róla, hogy mégis kik ezek a fazonok, akikbe belebotlottunk. Nem tudom, kinek-minek képzelték magukat, de elég röhejesnek tűntek ezzel az adóvevős dologgal, és nem is akartam túl sok figyelmet szentelni rájuk. Taidana némi meglepetésemre vette a lapot, pedig arra számítottam, hogy fogalmatlan lesz, mint egy ötéves az óvszer láttán. Nem is szándékoztam több időt pazarolni, szépen tovább is indultam még azelőtt, hogy a cosplay-királyok végeztek volna a játékukkal. Nem kell a hülye engedélyük, hogy bemenjek egy városba Rolling Eyes
- Szerintem meg fura. Mi a franc folyik itt? - kérdeztem céltalanul, látva a városban az egyenruhába öltözött bohócokat. Tök olyanok voltak, mint a Kezdetek Városában az Army, csak más volt az uniformisuk és tele volt velük minden.
- Ööö... én nemtom. Nekem annyi maradt meg, hogy Lívia öccse -_- Taidana? - fordultam az idomár felé, ő aztán annyira figyelt, hogy csak megjegyezte. Én Rennel voltam elfoglalva főképpen, fene se fog bonyolult nyugati neveket sorra megjegyezni.
- Megkérdezhetnél valakit, most te leszel az ész, ha már olyan jól levágtad a szitut az előbb Razz - intettem az idomárnak, hogy megpróbálkozhatna kérdezősködni azoktól a katonáktól vagy miktől, akik a legközelebb voltak hozzánk. Vicces, hogy most fel se tűnünk senkinek, miközben a városkapunál meg stopot hirdettek. Jó folyékony lehet a kommunikáció Neutral
- Nem, nem fázom, de melegíts, ha akarsz - vontam vállat. Rajtam télen sincs sokkal több ruha, csak egy kisebb kabát, sál meg kesztyű, de pölö szoknya ugyanúgy van. Hülye uniformis -.- Lényeg, hogy megszoktam már és elég jól tűröm, itt meg amiatt sem kell aggódnom, hogy ledönt a lábamról valami betegség. Mondjuk Ren éppenséggel veszélyes ebből a szempontból Neutral
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Csüt. Ápr. 18 2013, 18:16

Ez így elég uncsi lesz… – jegyeztem meg félhangosan, mintegy magamnak mormogva a nemlétező bajszom alatt, miközben túljutottunk az őrökön és a srác folytatta a hadjáratát a csaj ellen. Igazság szerint untam. – Én úgy nézem, hogy bukik rád. A kosarat majd elviszem én, ti meg addig szobára mehetnétek. – Elvileg a srácnak beszéltem, tárgyilag inkább a csajra néztem. Nem jutott eszembe a neve. Mindegy is. Nem nyúltam a kosárért, ez az egész nem arról szólt, hogy most komolyan leléphetnének, csak bakker… Itt vagyok én is, hé, ne pettingeljenek már itt non-stop mellettem!
Szevasztok! – intettem az első szembe jövő őrszolgálatnak, bratyizásképpen, meg hogy eltereljem a témát aktuális kirohanásomról. Nem számítottam viszont olyan közönyre, ahogy viseltettek irántunk. Éreztem, hogy nem lesz ez így jó. Itt vagyok két JK-val, akik láthatóan jobban ellettek volna kettesben is – és még én érezzem magam szarul, amiért itt vagyok mellettük, és zavarok, hát kösz! –, és több tucatnyi másikkal, akik szintúgy ignorálnak. Csodás… Istenkirályságosságom több figyelmet érdemel!
Fogalmam sincs, te vagy az okostojás – válaszoltam foghegyről a csajnak. Láthatólag bukik arra, ha szekálják. Nem is értem, amikor tök véletlenül lefejeltem, miért nem szült ott helyben gyereket nekem a gyönyörtől. Lehet, hogy kicsit túl sokáig felejtettem rajta a szememet, miközben éppen alternatív jövőképeket vizionáltam kettőnknek, két focicsapatnyi kölyökkel. Oh, tudom már! A SAO-ban nincs szülés. Biztos azért szólogat be állandóan, mert azóta rajong értem. Pfuj, undorító! Hogy én mennyire rühellem a mazochistákat!
Megfogott az érzés, miközben keringtünk a városban, hogy nem vagyunk egyedül. Mármint nyilván itt volt még ugye a rakat JK körülöttünk, tudom is én, de ez azon felül jelzett. – Mesterke? – fordultam körbe. Jobban örültem volna, ha a városhatár után csatlakozik hozzánk. A számat húzogattam, rosszallásom kifejezendő, de be kellett látnom, hogy így jottányival se javítok a helyzetemen.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Vas. Ápr. 21 2013, 20:45

[Ha jól értelmeztem Sarun kívül a katonákkal nem történt interakció.]

A katonák továbbra sem szólnak a három játékoshoz, ám páran már elkezdik őket méregetni. Néhányan italt vesznek elő menüjükből, s azt kortyolgatják. Semmi egyéb változás.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Ápr. 24 2013, 22:17

- Óh, igen? Hmmmm…… - erősen elgondolkodom rajta, hogy mije lehet ami elég nagy. Méreteget, elemezgetem egy picit. Méretéhez képest megfelelő a súlya, a mellei sem kicsit, de a nagy kategóriába se sorolnám, fenék, lábak, mind rendben van. Talán az eszére gondol? Áh…. kizárt, nem hülye azt aláírom, de nem is egy zseni, tehát passz. Maximum a szája lehet a hatalmas, azt el is tudom képzelni róla, igen tuti arra gondolt.
- Héééé! Az ízléstelenül nagy cicik nekem se tetszenek, de nálam előnyben vannak a „nagyszívű” lányok, igaz a kisebbeket sem vetem meg Razz - bent a városban érdekes. Nem is figyelnek ránk, szabályosan ignorálnak, az lényegtelen, hogy a többieket is, na de engem? Szerintem nem érdemlem meg az effajta bánásmódot. Sok buta kocka, nem képesek felismerni a felsőbbrendűséget kapásból, veh, nem éri meg foglalkozni velük. A feladatra szeretnék koncentrálni, legalább pár percre, nem másra, mondjuk Miri-chanra. Az ő hibája, hogy elvonja itt a figyelmem. Apáca ruhában legalább nem keltené fel ennyire az érdeklődésem, vagy mégis? Hmmmm….. :F
- o.O oké, rendben, köszi haver- a harmadik társunk felajánlotta, hogy majd ő viszi a kosarat, megkeresi a célszemélyt, mi meg mulathatunk. Ez tök menő, nem vagyok a dolog ellen, nekem nagyon is beleférne. A srác neve, akinek cipelem, vagyis már a harmadik társ cipeli, nem ugrik be egyikünknek sem. Igen, ez elég gáz, lehet, hogy jobban oda kellett volna figyelnem a részletekre, nem pedig másra összpontosítanom a figyelmem, mondjuk Livia-chanra. A többieknek nincs ilyen mentsége, a felelősség őket terheli, leginkább az úgynevezett vezetőnket a töpszlit. Nagy mák, hogy ez nem olyan égbekiáltó probléma.
- Ahogy akarod Mi-ri-chan Razz- mögé lépkedek, és hátulról átölelem és picit megharapom a fülecskéjét. Hehehe… milyen menő, hogy ismerem az egyik gyengepontját, bár neki lehet nem ennyire.
- Mit csináljunk főnökasszony? Talán érdeklődjünk Livia-chan után? Az öccse nyilván ismeri a nővérét – kuncogok a fülébe, ha nem szabadult ki a szorításomból, amihez nem nagyon kellene erőlködnie.
- Vagy megyünk szobára esetleg? Rolling Eyes - ezt már suttogom, nem kiabálom el, még csak az kellene. Az őrök figyelmét minden bizonnyal felkeltené, lehet, mégis megteszem? Áh, inkább nem, eldöntöttem, hogy tök visszafogott leszek ma, meg ezen túl mindig.

_________________
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi6382/6500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Mirika on Pént. Ápr. 26 2013, 23:11

Remek, asszem ez a Taidana picit bedurcizott. Halvány lila gőzöm sincs, miért váltott hirtelen ilyen flegma, bunkó hangnemre, ennyire megviselné a csipkelődésem és ennyire nem vágja le, hogy a másik sráccal mit csinálok? Percről-percre egyre jobban csökken iránta az eddig sem a magaslatokban repdeső szimpátiám, egyszerűen baromira irritál a létezése. Eddig csak egy kis lúzer hülye volt a szememben, aki azt se tudja hol van, de most már kicsalt az arcomra egy őszinte fintort a viselkedése. Ebben a pillanatban Rent sem viseltem éppen túl jól, aki már megint rám akaszkodott. Persze én provokáltam ki, de ennek a majmos pojácának sikerült felidegesítenie, így meg nem poén szórakozni. Szimplán csak rátapostam Ren lábára.
- Bocs - böktem oda, hogy tudja, nem miatta ment el a kedvem, és odacsörtettem Taidanához, majd megragadtam a ruhája nyakánál fogva, úgy húztam a pofáját az arcomhoz közel.
- Ha ennyire nem tetszik a képem, nyugodtan lépj le! A tiéd se tetszik nekem, de ha már ránk tukmálták ezt a feladatot, akkor egy kevés összedolgozás beleférne, nem, bunkókám? Vedd már észre magad, nagyon gáz vagy! - sziszegtem az arcába szikrázó tekintettel. Semmit nem mondtam neki, ami miatt így kéne viselkednie, eddig végig ő volt a pimasz, tiszteletlen majom. Minek jött velünk, ha ennyire nem árdekli az egész? Röhej! :/
Elengedtem és feldúlt léptekkel indultam el az utcán, ha követnek követnek, ha nem nem. Az egyik sarkon befordulva rendeztem a mozgásom és az arcomat is kisimítottam, úgy közelítettem meg egy pár ilyen egyenhacukás ürgét. Ideje volt bevetni magam, ha már a társaim erre képtelenek. Főleg Taidana, az nyilvánvaló volt, hogy Ren inkább foglalkozik velem.
- Hahó! :3 Kicsit el vagyunk veszve. Keresünk egy legendás cuccos fazont, valami Róakárkicsodát. A húgától hoztunk neki ajándékot :3 - adtam elő magam egy édes mosollyal, meg úgy kábé az arcukba toltam a dekoltázsomat is, hogy ellenállhatatlan vágyat érezzenek arra, hogy segítsenek szegény, elveszett, aranyos kislánynak. Nagyon gáz, hogy mindent egyedül kell csinálnom, de nem is tudom mit vártam, már Lívia-chan is látta, hogy ez lesz.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Taidana on Szomb. Ápr. 27 2013, 22:28

A srác komolyan azt hitte, hogy átveszem tőle a kosarat. Megütközve méregettem, ahogy nekem akarta adni. Nem néztem ki belőle ezek után túl sok értelmet. Hirtelen gondolattól vezérelve elvettem tőle. Hogyne. Hát persze. Miért ne?
Semmivel sem tehetném vacakabbá ezt az egészet. Akkor már ők hadd turbékoljanak nyugodtan.

Nem, egyáltalán nem Susaya volt az, akit éreztem magam körül. Mirika bukkant fel, a képembe tolta a képét, megragadta a gallérom. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy a beszólásommal ilyen reakciót váltok ki belőle, de örömmel vettem tudomásul, hogy a csaj tényleg arra izgul, ha rugdossák. Nem mondom, hogy bírni fogom így a búráját, aki beteges, az ne ilyen játékokban vezesse le a szükségleteit, hanem menjen dokihoz, ebben az esetben viszont természetesen nem utasíthattam volna vissza a közeledését. Az nem lett volni túl… lovagias? Kit érdekel, hogy mi a megfelelő szó rá! Most csattanhat el a csók! A szemem lehunytam, száj enyhén kinyit, ajkak még óvatosan megnyal, hogy könnyebben csusszanjon a nyelve… Aztán ahogy elkezdett rikácsolni előttem, apró pixelekre tört az illúzió. – Oh – konyult lefelé a szám széle. Tekintetemmel szinte követtem, ahogy egy rózsaszín kis pixeldarabka messze pereg tőlünk a levegőben, majd szétmállik.
Szinte éreztem, ahogy a csaj visszatett a földre, ami vicces, mert magasabb voltam nála, és nem kalimpáltam a lábaimmal, miközben ő a galléromat szorongatta. Kérdés nélkül lelépett. Faképnél hagyott. – Bír engem – vigyorogtam a másik srácra, majd törökülésbe rogytam. Szellőt éreztem magam mögött. Ugyan Mirika nem arra távozott, de azért óvatoskodva lestem hátra, hátha repetázni vágyott. – Oh, Susaya! – sóhajtottam jólesően. – Azt hiszem, van egy rajongóm! – mondtam mámoros hangulatban.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi115/900[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Henzon on Kedd Ápr. 30 2013, 22:25

- Legendás Róakárkicsoda..? - kérdez vissza hitetlenül a katona, majd megdörzsöli borostás állát. - Azt hiszem Rhodosra gondolsz. Neki van egy legendás fegyvere. Bakker, hogy tudom irigyelni néha... - majd legyint.
- Az a helyzet, hogy ő most kiküldetésen van, de ott... - s mutat rá egy nagyobbacska házra, melynek duplaszárnyas ajtaja árulkodhat arról (nem beszélve hogy több katona strázsál mellette, mint máshol), hogy igen fontos helyszínnek számít a városban.
- ...Ott van a parancsnok, ő biztos meg tudja mondani, hogy merre van és mikor jön vissza. - aztán mint aki jól végezte dolgát, elégedetten majszol tovább valami szendvicset.

(Ha bementek a házba.)
A házba könnyedén be lehet jutni, csupán Rhodosz nevét kell kiejteni, az őrszolgálat máris utat enged bárkinek, ha róla van szó. Mintha a fiú neve önmagában erőt hordozna, az emberek kihúzzák magukat, mikor meghallják, tekintetük is komolyabbra vált.
A házba lépőket egyetlen terem fogadja, közepén egy asztallal, melyen tökéletes terepasztalt is létre lehetne hozni, oly' nagy. Egyetlen ember ácsorog az asztal fölött, s egy a menüje által kivetített térképet fürkészi, ujjával pontosan követve pillantása irányát.
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Kepatmeretezes_hu_kalos_www.kepfeltoltes.hu_
- Ahh, üdv! - pillant fel végre mikor észreveszi a játékosokat. - Kalos parancsnok vagyok. Miben segíthetek? - kezével azonban megragad egy ponton, így félig görnyedt testhelyzetben tekint az érkezettekre.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra Vo36oi689/700[Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Gyógyír a halhatatlanságra

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.