Twister Biliárd és Póker Club

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Nov. 14 2013, 22:47

Ügyet sem vetve arra, amit Kazu kezd el nekem mondogatni, úgy indulok meg a szoba túlsó sarkába. Ahogy mondottam, nem áll nekem jól ez a jó zsaru, rossz zsaru dolog, na meg én láttam már a srácot maszk nélkül, nincs benne semmi extra. Egyszerűen csak teszteltem, hogy ki tudom-e hozni a sodrából ezzel a maszk kérdéssel, de meglepő módon felkészülten érkezett a találkozóra. Bevallom, olyan dolgokat emleget föl, amikre én már nem is emlékszem, én magam nem tudnám felsorolni kit switcheltem és hányszor. A harc hevében ilyesmit nem striguláz az ember, ráadásul a hosszadalmas, keserves küzdelmekre is úgy emlékszik ma már csak vissza az ember, mintha csupán pár másodperc történése lett volna az egész.
Na de hogy mi ragadta meg a figyelmem, ami miatt elhagyom az asztal közelségét és a többiek társaságát. Figyelek én, regisztrálok minden szót, csak éppen nem fogom kinyilatkoztatni, hogy van igazság abban, amit a kölyök mondd, hiszen azzal csak adnám alá a lovat. Egy kártyapakli. Ez az, ami a kezem ügyében akad, miközben a többiek folytatják a diskurzust. Feszült helyzetekben általában igyekszem ügyelni arra, hogy az arcomon ne látszódjon a frusztráció. Márpedig most igenis frusztrált vagyok, mert kezdem azt érezni, hogy a fiú sarokba szorít bennünket az érvelésével és patthelyzet kezd kialakulni. Ahhoz, hogy koncentrálni tudjak és a lazaság látszatát keltsem, kettéválasztom a paklit, majd elkezdem két kezem között pörgetni, összekeverni a lapokat. Magasabb szintű bűvészet jártasságomnak hála biztos kézzel ügyködöm, s az én titkos kis stresszoldóm most is beválik. Mosolygós arccal dőlök háttal a falnak, miközben továbbra is figyelem az elhangzottakat.
Egy valami azonban továbbra is zavar, mégpedig Hinari viselkedése. Nem értem miért viselkedik ilyen nyájasan a piros indikátorossal, holott tudtommal nem pártfogolja ő sem a gyilkosokat. Igaz, én magam sem tudom, Kazu mégis hogy lett piros indikátoros, tudniillik nem volt hajlandó elárulni párbajunk során. Lehet Hinari ismeri a történetet? O.o
S volt még egy dolog, amit nem hagyhattam figyelmen kívül: Kazuma egyre erősebb és erősebb, akárcsak a bossok. Kénytelen vagyok beismerni, hogy hasznos tagja lehet a frontharcosoknak, az itemek pedig nem érdekelnek annyira, minthogy sajnáljam bárkitől is. Engem úgyis csak az exp érdekel, hogy Falánkot jóllakassam és persze, hogy minél közelebb kerüljünk a 100. szinthez. Mindezeket összevetve igazán meggondolatlan és balga lépés lenne kizárni a csapatból olyasvalakit, aki akár a sikerességünk kulcsát jelentheti. Miután mindezt megbeszélem magammal, leteszem a paklit, amit eddig folyamatosan pörgettem a kezemben, s szóban is a többiek elé állok döntésemmel. Előtte azonban elkapom a távozni készülő Mirikát a derekánál átkarolva, majd tekintetemmel üzenem neki, hogy várjon meg, megyek vele.
- Én hajlandó vagyok együttműködni veled, Kazuma... Bármily meglepő pont tőlem hallanod ezt, de túl nagy luxusnak érezném, hogy élharcosként kiközösítselek a csapatból. Részemről rendben, gyere, harcolj, vegyél részt a csapatmunkában, tégy ahogy jólesik, de figyelni foglak. És persze első dolgom lesz leellenőrizni, hogy helyesek-e a koordinátáid. Vedd ezt akár bizalmi próbatételnek, vagy aminek akarod. Hogy a többi frontharcossal mit kezdesz, az nem az én problémám, mindenesetre az enyéimet tájékoztatom az itt elhangzottakról, aztán majd döntenek belátásuk szerint. Bizonyítanod kell árnyharcos, s erre jó alkalom lesz az általad vezetett boss. - Azzal biccentettem a többieknek és Mirika oldalán távozok. A pöttömöt rögtön meg is invitálom, hogy keressük fel együtt a kapott koordinátát, hogy megbizonyosodjunk azok helyességéről. Aztán irány a besúgó...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi10/5000Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kazuma on Pént. Nov. 15 2013, 16:11

Elhallgattam, és dacosan szembenéztem velük. Ha azt hiszik, hogy csak úgy meghátrálok, akkor tévednek. Be kell ismerniük, hogy nekem van igazam. Kisebb csend telepedett az asztalra. Anatole egy kártyapaklival elvonult a hátam mögül. Talán rájött hogy nem most kéne velem játszadoznia. Először az idomár törte meg a csendet bár nem is mondott semmit. Azonban ahogy Mirika kinyitotta a száját, legszívesebben le is csuktam volna neki. Már viszketett - vagy talán sokkal inkább bizsergett - a tenyerem a mondandójától de ellenálltam a kísértésnek hogy a szavába vágjak. Most nyugton kell maradnom. Nem azért jöttem, hogy még jobban ellenem forduljanak bár ezt a lehetőséget is számításba vettem. Így aztán nem is közöltem vele hogy véleményem szerint jelenleg ő hátráltatja legjobban a bossharcokat. Bár már kezdett érlelődni bennem a gondolat, hogy egyébként is hiába beszélek nekik. Hinari továbbra is mérsékeltebben állt a dolgokhoz de ez még kevés. Én sem hiszem, hogy varázsütésre zökkenőmentesen haladhatnak a bossharcok, azonban valamit kezdeni kell a helyzettel.
Viszont ami ezután jött azon meglepődtem. Azok után, ahogy korábban állt hozzá a dolgokhoz nem vártam ilyen gyors váltást. A végén még kiderül, hogy volt értelme idejönnöm. Végül miután ő is végzett a mondandójával el is ment az idegesítő lánnyal együtt. Nem szóltam semmit csak bólintottam a szavaira. A gondolataimba merülve ültem tovább a helyemen. Nem tudtam Hinari vagy a sárkányos akar-e még valamit, de én a részemről lezártam a beszélgetést. Nincs több hozzáfűznivalóm. Megvártam, míg ők is távoztak aztán visszatértem az asztalhoz, ahol Aiko várakozott bár nem terveztem már sok időt pazarolni rá. Át kell még gondolnom a továbbiakat.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi304/2100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Pént. Nov. 15 2013, 16:34


Anaton őszintén meglepődtem. Igaz, kellett neki egy kis idő, de úgy tűnik a korábbi hozzáállása után végre elkezdett ésszerűen gondolkodni, így csak pár bólintással nyugtáztam a monológját. Örültem neki, hogy végülis nem fajultak el a dolgok, ahogy ez indult, sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Még intettem nekik, ahogy kiléptek az ajtón, majd kiittam a maradék löttyöt, és én is felálltam. Fölösleges lett volna többet beszélni, Kazuma is ezen az állásponton volt, Peter meg sosem volt arról híres, hogy maga folytatná a beszélgetés fonalát.
- Nos, akkor a bosson találkozunk – fordultam a maszkos srác felé, majd jeleztem az idomárnak is, hogy jön-e velem: gondolom nem akart egyedül itt maradni, ahogy én sem. Úgy éreztem, még bőven arrébb van, hogy én Piroskával beszélgessek négyszemközt, ha egyáltalán szükség lesz valaha is egy ilyenre. Így tehát – ha jött velem – Peterrel együtt léptük át a küszöböt, vegyes érzelmekkel, ami engem illet. A kúria óta nem is szóltunk egymáshoz, ez a mostani pedig talán még annál is furcsább volt. Csapatmunka, mi? Hm. Hát majd meglátjuk…
Rettentő kíváncsi voltam, mi lesz ebből.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 18 2014, 23:11


17-es bossmegbeszélés
*Nah, bent vagyunk a Twisterben, Alex van csak, Anat sehol, és Al is eléggé fancsali képet vág. Gondolom leültök mind. Üdvözlés miegymás, majd Al kijelenti, hogy erről a bossról semmi infót nem tud. Max az oda utat hozzá, aztán megkérdezi, hogy ki hozott infót róla.*

- Hol van Anat? Nélküle kezdjük el? - furcsán nézek Alexre, miután üdvözöltem mindenkit, többnyire öleléssel, és ledobtam magam.

*Ölelődik, majd elnéz Miriről a kérdést hallva*
- Rám bízta a twistert, nem tudom, mikor toppan be.


Keresztbe fontam a karom, láttam Alex viselkedésén, hogy valami nem stimmel
- Akkor miért vágsz olyan képet, mint aki citromba harapott, ha csak ennyi? :^)


A fogadó egy felsőbb szintjén foglalok helyet, csatlakozni nem kívánok. Ha nagyon utánam akarnak nézni, a barátlistájuknak hála a minimap megmutatja a tartózkodási helyem, nekem viszont elegendő csak a hallgatózás jártasságomra hagyatkozni. Nem véletlenül bíztam meg Alexet. Egy limonádé társaságában ücsörgök egy fotelban, menümmel babrálok és várom a fejleményeket. A jegyzetfüzetem is nyitva.

Peter nem mutat többet, vagy mást, mint egyéb ilyen találkakor. Ám Anat hiánya az ő érdeklődését is felkeltette.
- Hát oké, viszont én infót nem tudtam szerezni - csóválta a fejét - Ismét nem - és kortyolt bele az italába.


Furcsálltam, hogy miután kihagytunk jó pár twisteres megbeszélést, most mégis össze lett hívva a csapat, mosolyom viszont őszintébb lett, amikor megláttam Alexet. Mindenkit köszöntöttem, Mirinek külön ölelés járt, majd Al mellé ültem, kíváncsian várva a magyarázatot, Anat miért nincs. Az infós dologra én is csak a fejemet ráztam.

*Fújt egyet, majd csak úgy magának szánva, vállat vont. Nem így képzelte az első igazi twisteres találkozóját. De Hinari közelsége egy adag önbizalommal járt együtt*
- Hüöhhh, nincs infó? Az hátrány, de ennek ellenére mégis úgy hiszem, hogy van értelme ennek a találkozónak. Én szerintem egy csapatot kéne szerveznünk a tizenhetesre… Megbízható emberekkel, főleg így, hogy nincs infónk róla...


- Úgy érted fix 10 fővel? :/ - húztam el a szám, segítségkérően nézve Mirire. Vele azt hiszem jól átbeszéltük már ezt a kényes kérdést.

- Nos, igen.

~ Folytasd csak, legyél magabiztos! ~ Hallhatja Alex a fejében a hangomon a tanácsot. Felkészítettem előre a telepatikus képességemmel kapcsolatban, de bizonyára még így is furcsa lesz neki.

Alex válaszára hátradőltem, kortyolva egyet az italból, kíváncsi voltam, mi lesz ebből, többet azonban egyelőre nem szóltam. Végtére is, ő volt most a szervező, vitázni meg nem igazán akartam.

*Sóhajtottam egy nagyot, nem tetszett Alex viselkedése. Lazán ignorálta a kérdőre vonást, így szúrós tekintettel néztem rá, miközben közöltem*
- Van infónk, bár nem sok. Lesz egy halom nevető koponya a padlón, amíg ott vannak, addig blokkolják a támadásainkat. Szóval gondolom el kell pusztítani őket... vagy felvenni |-(


- Hm, ha halom, az már rossz jel - sóhajtottam. Ez is olyan infó volt, ami olyan sokat nem árult el, sajnos, inkább mégtöbb kérdést vetett fel...

Miri zárómondatát hallva majdnem félrenyelem a limonádémat. Alig tudom visszafogni magamat, nehogy felnevessek, hiszen már rég elképzeltem magamat egy nevető koponyával a fejemen xP

Lassan a halántékához közelíti a kezét és megdörzsöli azt. Csak nyugodtan, semmi hirtelen mozdulattal. Ezt a dolgot nem fogja megszokni, már a szafarin is volt ebben része, és libabőrös lesz tőle. o.o. Miri válasza és Hinari szájelhúzása viszont egyértelmű. *
- Koponyák? o.O - *pislog rendesen, nagyszerű* - Le kell győzni őket, haaahh, és ezen felül nem tudunk semmit?...


- Mi nem, attól tartok ._. Milyen csapatra gondoltál? És mit csinálnál akkor, ha találnánk ott valakit, aki besétál velünk? - továbbra is ott volt az él a hangomban, miközben egyre többször pillogtam az ajtó felé, hátha látom Anatot bejönni.

*Továbbra is figyel, Miri kérdésére Al felé fordulva*

*Sóhaj*
- Egy olyan csapatra, ami kiegyensúlyozott. Van benne elég dps, healer és támogató is, és ahol végre nem titkolja el senki a speciális képességét. Neutral


- Jah igen, képességek... szerintem ne várd, hogy mindenki elárulja pontosan. Én sem tenném. Elég, ha a parancsnok tudja, és ő is csak a kategóriákat - ismételtem meg, amit Mirivel beszéltünk, s ha nem vágtak közbe, folytattam is.

Nagyot sóhajtok Hinarit hallva, s csak reménykedni tudok abban, hogy Alex boldogulni fog. ~ Még magabiztosabban! Úgy, ahogy nekem is elmondtad az ötleteidet. ~ hallatom ismét Alex fejében a hangomat. Nem akarok közbelépni, bízom a fiúban.

*Nem vágott közbe, látszott Hinari hogy van itt még valami, amit mondani akar, figyelt*

- Tehát, heal, területi heal, support, önerősítő - számoltam az ujjaimmal ugyanúgy, mint a múltkor - Nem kell tudnunk a hátrányokat és a mechanizmust sem - tettem még hozzá.
- És mégvalami. Egy fontos dolog - komolyodtam meg - Egyetlen stat mindenkitől pontosan kéne. A kitartás.


- Yapp, két élű dolog ez. Nyilván nem véletlenül nem publikusak a képességek, ugyanakkor van egy két játékos, kit nem szívesen látnék a hátam mögött.

*Kifejtette Hii, Peter, Miri is úgy látszott, hogy tenni akar hozzá a véleményéből, így nem vágott közbe, addig gyűjtötte a gondolatait*

Muszáj volt innom pár kortyot, hogy ne vágjak közbe túl hamar, vagy túl durván, bár cseppet sem aggasztott, hogy szinte nekiestem a szöszi srác torkának - Neveid is vannak, vagy azt szeretnéd, ha azt együtt dobnánk össze? :3 - kérdeztem, próbálva egy picikét azért kedvesebb lenni.

*Látszik Mirin, mennyire visszafogja magát, vagy csak szomjas volt, mindegy, bármelyik is legyen, Al úgy döntött, már a találkozó kezdete előtt, hogy minden pozitív megnyilvánulásnak örülni fog. Most is felderült arccal fordult a pöttöm felé*
- Vannak persze. Kellenek tankok, dpsnek ott vagyok én, Anat, Hinari, tankolni Peter san, RenAi tudna talán még, de RenAi chan például a legerősebb healer is, és Yurihime san is fontos lenne, de Raven is jó lehetne tanknak... ami meg a speceket illeti, minden bizalom kérdése, ami szerintem a legfontosabb nálunk lenne, frontosoknál, és nálunk nincs meg szinte egyáltalán....


- Amúgy, nem kéne megvárni Anatot? - kaptam észbe, egy kicsit elsodort a hév, meg is feledkeztem róla, viszont ha Al arcán olyasmit láttam, h nem fog eljönni, inkább nem firtattam tovább a dolgot.

*Elkomolyodott*
- Nem tudom, beszéltünk erről már Anattal, majd csak beugrik valamikor - *fordult Hii felé*


- Megbeszéltétek előre? - kérdeztem rá rögtön, le is téve az italom - Vagy miről beszéltetek? - tettem hozzá kérdőn, nem igazán értettem.

- O.O Nem, nem úgy mondtam >.< Csak megemlítettem Anatna....

- Ha válogatott és megbízható csapat megy bossolni, azok elől nem kell titkolni a képességeiteket! - hajolok át az emeleti korláton, hogy a hangomat hallathassam feléjük.

…már meg is érkezett >.>

Megkapaszkodom a korlátban, hogy lendületet tudjak venni, majd minden félelem nélkül ugrok le a földszintre melléjük - Szervusztok! - villantok mindannyiuk felé egy tipikus Anat vigyort, majd Alex háta mögé lépek - Hagyjátok a fiút kibontakozni ; )

Áh, tehát mégiscsak itt volt Anat.
- Ühümm, tehát a rejtőzködés a bizalom jele, értem - ráncoltam össze a homlokom.


- Anat! - felderült az arcom a láttán, de csak egy pillanatra, utána rögtön szigorú arcvonásokat öltöttem magamra - Már megint tervezel valamit? Neutral

- Hehe - kuncogott egyszerűen mögülem Hisame.

*Hisamenak természetesen jár a simi ^^*

- Tíz ember sok, hogy mindnek eláruljuk a képességeinket, és ha a minimálisnál több ember tudja, már mindenki tudja - pillantottam Anat felé - És a besúgók is dolgoznak ám - tettem még hozzá, némi éllel a hangomban. Tőlem ne várja, hogy mindent elmondok...

*Megkukult*

- Nevetségesnek tartom ezt a titkolózást - vonom meg a vállam szórakozottan, aztán rácsapok Alex vállára - Folytasd! - majd leheveredek Miri mellé egy székre és átkarolom a lány derekát.

Karba tett kézzel dőltem hátra. Neki lehet nevetséges, nekem viszont egyáltalán nem volt az. Sőt...

- Krhhh, nem azt mondom, hogy mindent és mindenkinek, éppen ezért kéne egy frontharcos csapat, akiknek el lehet árulni, hogy mit tudsz, hacsak egy kis szeletkéjét is…

- Ezért mondtam azt a négy fajtát – sóhajtottam.

- … akik meg bejönnek velünk mondjuk úgy, hívatlanul is, az ő bennmaradásukat már csapatként tudnánk garantálni.
- Akkor egyet értesz velem, Hinari chan? *.*


- Kérdésedre válaszolva - fordulok Mirihez, én figyeltem ám rá - Aki nem odaillő emberke, azt majd elverem én és szerintem Hisame is szívesen megcsócsálna pár hebehurgya alakot - kacsintok oda a sárkánynak.

- Beszéltünk Hina-channal erről az előző harc után, és bár egyetértek azzal, hogy a titkolózás nettó hülyeség, de ha a parancsnok tudja ki mire képes, az már elég. És akkor a kecske is megmarad, meg a káposzta is jóllakik Razz - picit vidámabb lettem Anat megjelenésétől, ami asszem hallatszott is rajtam.

- Továbbra is tartom az eredeti elképzelést, a 4 fajta spectípus, és a kitartás, hogy ne veszítsünk embert a pihikörök miatt - mondtam Alnak egy fokkal enyhébben, Miri szavaira csak bólintva.

- Akkor teríthetitek is a lapjaitokat Miri előtt, ugyanis egyetértettünk Alex barátommal abban, hogy most ő legyen a parancsnok.

Bevallom, nyeltem egyet, hogy Anat közölte velem az infót, de miután becsuktam a szemem egy pillanatra, és fújtam egyet, rendeztem a soraimat.
- Természetesen vállalom :3


- Rendben. Így, hogy csak egy-két ember fogja tudni, az aktuális parancsnokok, a többiek is jobban meg fognak bízni bennük - feleltem, majd rámosolyogtam Mirire, és lenyitottam a levelezőrendszerem.

*Bólint Anatnak*
- Gome, Hinari chan arra gondoltam a 16-os után jót tenne neked egy pihenés ^^


Al-ra csak vidáman és hálásan bólintottam. Tökéletesen egyetértettem vele, már csak Miri miatt is.

- Pedig már azt hittem, hogy kiforgathatunk minden titkodból, Hi - játékosan nyelvet öltök a lányra, érezheti, hogy nem gondolom komolyan, csak húzom az agyát - Pedig egy újabb krémesevő versenyen micsoda előnnyel indulhatnék Rolling Eyes

Huncutul viszonoztam a nyelvnyújtást, közben pötyögve a pm-et.

*Pokerface Anat és Hii közti jelenetre, de megjegyzi magának ezt a krémes dolgot. >.> Talán...legközelebb ... ő is ... Neutral *

Az előző bossoknál bár voltak kiesettek én nem kerültem különösebb veszélybe, így csak bólintottam a hírre, hogy Mirika lett a parancsnok.
- Mi kell akkor? Képesség és kitartás?


- Elég, ha a képid típusát írod, amiket felsoroltam - feleltem Peternek - De persze rajtad áll - mosolyogtam rá - A kitartás meg pontosan, igen - tettem még hozzá, majd belemélyedtem a pm-be, és reméltem h Miri nem haragszik meg a közbeszólásért.

- Az emlékfelidézős képességemről páran talán már tudtok. Izgalmas a bossok emlékeiben szörfözni, de eddig nem bizonyult túl hasznosnak, taktikai infók szinte sosem derülnek ki. Viszont van még egy-két huncutság a tarsolyomban. ~Neked majd elárulok még egyet ~ Hallhatja ezúttal Miri a szavaimat a fejében.

- A jégpáncélon és Hisame üvöltésén kívül a többi képességünk nem olyan említésre méltó segítség egy boss harcon, de ezeket már ismeritek szerintem. Az új felszerelésekkel együtt pedig asszem 45 kitartás pontom van. De ezt akkor majd elküldöm üzenetben is a pontos leírásokkal.

- Hát, igazából a számszerű kitartás akkor jó, ha van értékünk a bossról, de majd harc közben szeretném, ha közölnétek, ha úgy érzitek, fáradtok. Persze ezt majd elmondom ott is :3 - vetettem közbe Pete kérdésére, majd An-chanra mosolyogtam - Tényleg, az üzenetemet megkaptátok? Amit az alapítványról küldtem - kérdeztem, mivel nem hallottam még visszajelzést túlságosan tőlük.

*Ő aztán nem, de nem szólalt meg, elvégre csak egy céhtag nem céhvezér* Rolling Eyes

Érdeklődve vártam én is a válaszokat.
- Én igen ^^ - mondtam, bár nem volt Miri számára semmi új benne - És mégegyszer köszi - tettem hozzá, az intézésre és a szervezésre utalva.


- Alapítvány. Igen, olvastam az üzenetet. Rendbe teszem majd a raktárat, aztán majd meglátjuk - mosolyogtam Miri felé.

- Az alapítványra majd visszatérünk, ha itt lesz az ideje - Egyelőre még nem szándékozom beavatni őket a terveimbe, így inkább elhessegetem a témát. …

- Köszi :3 - bólintottam Peternek, majd a többieknek is, tulajdonképpen az ittlévők legtöbb képességéről már volt fogalmam. A srác kitartása meg bámulatos volt - Nagyok sok dolgot összeszedtünk már amúgy, heal itemekkel nem lesz gondunk egy darabig - jegyeztem meg, bár akkor ezek szerint az itemkombinációk még nem nagyon lesznek meg, mert hát saját kútfőből azokat nem tudtam finanszírozni.

… - Ami most sokkal fontosabb, hogy megegyezhetünk arról, hogy létszámkorláttal induljunk? Ha már ennyire nincsenek infóink, akkor ütőképes, összeszokott csapatra van szükségünk, nem Judyfélékre...
- Volt lehetőségem megfigyelni benneteket a legutóbb, és vannak jó páran, akik egyáltalán nem veszik ki a részüket úgy a harcból, ahogy illenék. Felettébb sajnáltam Hinarit, amiért annyit melózott, mások pedig feleannyira sem vették komolyan az egészet. A parancsnoknak különben sem az a dolga, hogy végig parancsolgasson, hanem hogy útmutatást adjon. Nem agyatlan agyagkatonák vagyunk, legalább is az összeállított csapat nem az lenne. Összeszedhetjük végre a tíz nevet, vagy még szöszmötölünk itt estig? - Alexre pillantok, tekintetem most nem olyan derűs, mint pár perccel ezelőtt. Erélyesebbnek kellene lennie, elvégre rábíztam a szervezést.


*Elnéz, mit mondhatna? xdxd *
- Én azért tartanám szükségesnek, hogy legyen egy elit csapat, hogy legyen egy csapat amire lehet majd támaszkodni, és abban megbízni, így ha például egy ilyen Ju-di - *nem tudja ki az, csak hogy a tizenhatoson ő esett ki szervezőként* - is jönne, nem lenne gond egy szervezett csapattal megvédeni őt sem...


Nem értettem pontosan, mire ez a tématerelés mindkét fiú részéről, ám egyelőre annyiban hagytam, a fix létszámos kérdéskör jobban foglalkoztatott.
- Kevesebb meló lett volna egy kis odafigyeléssel - köhintettem Anat felé pillantva, majd komolyabb hangszínre váltottam - Van benne igazság, de előre kell terveznie egy parancsnoknak, nemcsak egy körre. És mivel ő van tisztában a lehetőségekkel, így ha kell, szerintem igenis kézbe kell vennie a dolgokat, mégha adott játékos mást is csinálna...
- Kitiltani meg nem tilthatunk ki senkit, aki tudomást szerez az időpontról - sóhajtottam, Mirire bízva a továbbiakat. Ő volt az, aki a céhkertben váltig ezt állította, így meghagytam neki ezt a feladatot.


- Az előző egy komplikált boss volt, valószínűleg én is olyan sűrűn közbeavatkoztam volna, mint Hina-chan. Mindenesetre minél kevesebben vagyunk, annál könnyebb odafigyelni, és észben tartani, mire vagyunk képesek, szóval ha megoldjátok, hogy tényleg tízen legyünk, akkor részemről rendben van.

Mirire furcsán néztem, engem bezzeg kioktatott, Anattal meg nem mert szembeszállni...

- 10 fő esetén és a képességek tudatában a parancsnok kész tervvel érkezhetne.

*bólint*

- Kész terv... - nevettem fel keserűen - Elég egyetlen váratlan fordulat, ami nincs benne az infóban, és újra sehol se leszünk a tervekkel...

- Ugyanakkor a tíz fővel könnyebb koordinálni ezeket a bukkanókat talán.

- A tervet a képességeink és a kristályok, potik, mérgek kombinációjára alapoztam.
- Nem az infókra... Rolling Eyes
- Én csak arra a tapasztalatra tudok hagyatkozni, ami a 10. bosson volt: ott is előre meghatározott csapattal győztünk. Nem sajnálom mástól a fejlődést, de ebben a helyzetben, kvázi nulla infóval nem kockáztathatunk.


- Én továbbra is unfairnek tartom, habár valóban könnyebb lenne - sóhajtottam lemondóan, szúrós pillantást vetve Mirire, ha az előbbit nem vette volna észre - Mindenesetre, ha megoldjátok, nekem is rendben van, de előre szólok, hogy lesznek konfliktusok belőle...
... - Nekem is rosszulesne, ha kihagynátok, és szerintem bárki másnak is, aki tényleg segíteni akar... - tettem hozzá.


- A konfliktusokért én felelek, éppen ezért lesz Alex a szervező és Miri a parancsnok.

Anatra bólintottam, bár sajnáltam azt a pár embert, aki így kimarad. Persze ebben Tachibana nem volt benne.

Hátradőltem és nagyot sóhajtottam.
- Fair vagy nem, a szervező felelőssége. Mindenesetre kétlem, hogy olyan megértőek lesznek a többiek, mint a 10. bossnál, ha tudnánk, hogy egy olyan lehetetlen boss vár ránk, könnyebb dolgunk lenne ezzel a kérdéskörrel - jegyeztem meg hanyagul, aztán egy alig észrevehető kacsintást küldtem Hina-chan felé.


- Höööhh? Mi az un fair? - meredt Hinarira, és mérgesen húzta feljebb a vállát - Én azért megyek a bossra, hogy legyőzzük és kijussunk. Ennek érdekében pedig a legjobb csapatot kell megszerveznünk! Aki nem jó a bossra, az menjen máshova fejlődni - *mérges lett*

Elismerően bólintok Alex szavaira.

- Például Maci. Segíteni akar, de nem tudom, beleférne-e a tízbe - mondtam Alexnek - Így lehet máskor nem is akarna jönni, vagy rosszabb... nem kéne a frontosokra haragítani az embereket... - húztam el a szám.
- És ki lesz a tíz fő? - kérdeztem aztán.


- Hinari chan, Miri chan, Yurihime san, RenAi san, Peter san, Anat, Raven, Esutel chan, Ren... kilenc.

- Hisame. Tíz. x)

Peter szavaira végre elmosolyodok.
- 7-8 nevet összeszedtünk, de a végleges csapat összeállítása miatt hívtunk össze benneteket.


- És Ayani? Vagy Chan? Mindketten healerek...
- Szophiék meg dps-ek - tettem még hozzá.


- Ayani kelekótya... - jegyzem meg röviden - S mint mondtam, azért vagyunk itt, hogy közösen megvitassuk.

- Ühm - *bólintott* - a legjobbakat kell választanunk.

- Azt az egy főt, akit hagytatok - jegyeztem meg.

- Wááá, nem nem Hinari chan, én csak felsoroltam akiket sztem el lehetne vinni, de az nem végleges >.<

- Ayanira szükségünk van, nagyon jó heal képességei vannak és akár tankként is használható, sok élete van. Kicsit forrófejű, de rám hallgat. Az előző két alkalommal viszont nem tudtuk megvédeni :/

Miri szavaira zavartan félrefordítottam a fejem, önkéntelenül.

- Nem egy fő... senkinek sincs bebetonozva a helye. Mellesleg az én helyemre is tehettek mást - Ha úgyis bunyóznom kell a kapu előtt, felesleges maguk közé számolniuk.

- Yapp, én is cserélhető vagyok. A magas életszámon kívül nincs bennünk semmi plusz - kacsintottam a többiek felé.

- Mondom én, hogy Hisame is velem fog bunyózni \ o /

Sóhajtva dőltem hátra. Így semmire sem megyünk.

- Pete, Anat, ne komolytalankodjatok, ti kihagyhatatlanok vagytok - sóhajtottam én is, az egyik legjobb dps és a legerősebb tank voltak.

- Japp, főleg Hisame supportjával - tettem hozzá Mirihez elgondolkodva.

- Moo, én szerintem beengedhetünk mindenkit. Csak a csapatot kell összeállítani. Úgy is lesznek olyanok, akik már attól visszavonulnak a bossolástól ha látják, hogy nincsenek benne a csapatban…
- Elsődlegesen a csapat összeállítására kellene koncentrálnunk...


- Az elsődleges kérdés Ren... ismerjük mindannyian, nem kell bemutatni, de elvitathatatlanul az egyik legjobb frontharcos. Ha azt mondjátok, hogy a habitusa alapján nem vállaljátok be Rent, akkor Szophie mindenképpen kell a helyére. …

Hümmögtem, Ren képességei jók, de Szot ezerszer szívesebben láttam volna a csapatban.

- … Félreértés ne essék, nem vagy-vagy, jöhet felőlem mindkettő.

- Ren olyan amilyen, de eddig úgy láttam, hogy követi a parancsokat, még ha közbe is szólogat....

*egyetértően bólint Alexra*

- Így van, hajlamos az együttműködésre, én nem bánom, ha Ren is ott van -*bólint*

- Követi, eddig. De én nem vagyok biztos benne, hogy akkor is követni fogja, ha nem ért egyet vele - húztam el a szám - Főleg az előző után - sütöttem le a szemem.

- Nem a megfelelő hangnemben szóltál hozzá, Hi Razz

- Mert akkor pont az volt a legfőbb bajom - feleltem Anatnak egy lesújtó pillantást követően.

A Rennel együtt töltött idő alatt megtanultam egy életre, hogy kell vele kommunikálni, s amilyen öntörvényű, nem veszi be a gyomra a parancsokat. Ami azt illeti, az enyém sem.

- Hmmf szóval akkor hány ember is lenne összesen az elvi 10 főre?

- Szerintem három klasszikus tank és három healer kelleni fog, Ai-chan mondjuk 2-in-1... szóval van hely öt DPS-nek: Anat, Hina-chan, Alex meg én az négy, és akkor ott van az egy helyre Esu, Ren és Szophie, mint eshetőség?

- Raven a frontra pontozta magát, minden felszerelését úgy készítettem, hogy kemény tank legyen. De ha van a helyére fontosabb személy, akkor váltsunk. Ugyanez vonatkozik Esura, Alexre és rám is. Azért mert az Artes a szervező, nem jelenti azt, hogy mi adjuk a legtöbb frontost.

- : / - *összerezzen, amikor Anat közli, hogy nem kell az Artesnek képviseltetni magát bossokon. Érti, és ha valóban többet segít azzal, hogy nincs ott, akkor azt fogja tenni. Ám nehéz dolog az. *

*Alex mellett ült, érezte hogy a fiú összerezzen*
- Te kellesz, nyugi - kacsintottam rá sokatmondóan, majd zavartan fordultam is el, erősen próbálva koncentrálni az aktuális témára.


*belepirulva néz rá Hinarira* - Hmm ^^ Azon leszek, hogy minél jobban segítsem a csapatot ha így van. ^^

- Akkor Szo és Vezér legyen a 10., duel támadás.

- Én is Szophiet választanám hármuk közül, lehet akármilyen szeleburdi ^^

- De ha elkezd nekem piknikezni, kiráncigálom >.<

- Áh, Tachibana nélkül csak nem… teszek róla >.>
- Amúgyis Vezér és sztem ő is fel vannak dobódva az előző után - tettem hozzá mosolyogva.


- Úgy látszik megvan a tíz fő.

*Lenyitom a menümet és kutakodni kezdek*

- Szóval akkor most hogy is állunk? - kérdeztem, hogy rendesen össze legyen szedve a lista.

- Peter, Ai, Rav, Ayani, Hime, Alex, Hi, Mi, Anat és Szo

- Krhm >.< Ez fura lesz tőlem, de ha már a legjobb csapatról beszélünk... nos és, eto, mind tudjuk milyen Ren, de én megbízom benne. Ahogy persze Raven kunba is, azonban most azt kell szem előtt tartanunk, hogy a csapat a lehető leghatékonyabb legyen. .... szóval én lecserélném Raven kunt Renre - *nah itt nem néz rá Anatra és poker face*

- Én nem ismerem Ravent, de ha olyan jó tank, mint ahogy Anat állítja... - néztem a fiúra kicsit kétkedve.

- Hmm... Végülis van elég tank meg healer... Ren meg gyors, jó védekező képességekkel... - gondolkoztam hangosan.

- Ha félretesszük az érzelmeket, Alex javaslatában van ráció.

- Ami meg a parancsok teljesítését illeti - sóhajtottam fel - Egy próbát megér... lehet Mirire amúgyis jobban hallgat, mint rám >< - tettem hozzá.

- Márpedig az érzelmeket akkor félretettük, amikor eldöntetett, hogy 10 fő. Felkeresem Rent és meglátjuk mit válaszol. Raven marad talonban arra az esetre, ha Ren visszautasítja a meghívást. Rendben lesz így?

- Ühüm – bólintottam.

Megvontam a vállam, számomra indifferens volt, legfeljebb Rent tankként fogom kezelni Razz

- Pete?

- Yap, így jó asszem.
Raven és köztem nem volt nagy különbség, de ezt megjegyezni az előző lehurrogás után már nem akartam.


- Rendben. Akkor én dobbantok srácok, mert ma még nem voltam kint a szafariban vadászni. - Fel is pattanok ültemből, miután egy röpke csókot nyomok Miri szájára. Feltűnhet számukra, hogy talán még a szokottnál is izgágább és lazább vagyok, de nincs időm és ingerem magyarázkodni.

*felemeli a kezét* - Eto, majd.... én is megkaphatnám azt a levelet azzal a bizonyos Alapítvánnyal kapcsolatban? Embarassed

- Majd megkapod tőlem Alex. ~Ezt majd megbeszéljük négyszemközt!~ - kommunikálok ismét az elme útján a fiúval.

Mosolyogva viszonoztam, ám én még ülve maradtam, hogy megihassam az italomat, aztán Alexre pillantottam - Csak arról van szó, hogy ha van esetleg fölös T2-es zöldséged, abból tudnánk csináltatni pár hasznos potit :3 - Válaszoltam anélkül, hogy tudtam volna, Anat is beszél Alex fejébe.

Furán néztem, majd Mirire kérdőn, végül vállat vontam:
- Akkor majd a bosson - intettem Anatnak.


*Köszön, elrobog*

*Int, feláll, biccent Hinarinak külön* - De wa akkor ha nincs más, én is megyek. ^^

Még megittam a maradék üdítőm, intettem a távozó Alexnak, majd én is felálltam:
- Ha nincs más, én is megyek - majd elköszöntem a többiektől.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 04 2014, 20:24


18-as bossmegbeszélés

Rendhagyó módon Mirivel a hátamon érkezek a Twisterbe. Mások szerint talán nem lenne okom a mosolygásra, de olyan sokat voltunk távol egymástól, hogy számomra most minden együtt töltött perc boldogságot jelent. Még ebben a vészterhes órában is, hiszen a 18. bosst gyűlünk össze megvitatni egy újdonsült céhvezérrel.

Fülig érő, boldog mosollyal támasztottam meg a fejem Anat hátán, csukott szemmel utaztam hátizsákjaként. Rettentő boldog voltam, hogy újra láthattam, sőt, megölelhettem, sőt, megcsókolhattam, sőt...! Tulajdonképpen kivételesen nem is érdekelt, ami előttünk állt, nekem ezerszer fontosabb volt, hogy újra együtt lehetünk, mint egy harc, amiből még vár ránk 83 darab. Kár, hogy nem tudott úgy leülni, hogy a hátán voltam, de megoldottam úgy, hogy a székemmel a lehető legközelebb húzódtam hozzá és belekaroltam, visszatéve a fejemet a kényelmes Anat-párnára. Nem, nem köszöntem úgy, mint mindig, csak intettem és mosolyogtam.

Kissé gondterhelten léptem be a twisterbe, nem feltétlen a megszerzett információk miatt, illetve nemcsak azok miatt. Channak mosolyogva köszöntem, talán majd később meg kéne beszélnünk egy találkozót, azonban most nem akartam ezzel zavarni a lányt. Leültem a szokásos helyemre, Miriék boldogsága viszont hamar átragadt rám is, így immáron egy kicsit jobb hangulatban vártam, hogy a lány belekezdjen.

Bedőltem. Úgy szó szerint. Nem sokkal Hinari előtt, de Anaték már ott voltak. Úgy egész konkrétan az esett meg, hogy lengébb volt az ajtó, mint amire számítottam - hisz sosem jártam erre - és úgy estem be, mint valami fa. Szóval először az orrom meg a pofázmányom köszönt a padlónak, és csak utána én a többieknek. Persze miután már feltápászkodtam.
Álomkelő mindezt olyan képpel nézte végig, mintha semmi sem történt volna. Dust pedig otthon maradt, így nem tudom, mit reagált volna.
-Jaj... hello, sziasztok, au, az orrom.... -dörzsölöm, pedig fájdalom persze nincs, de én igenis érzem, hogy áu ._. Miután alaposan kidörzsöltem meg persze a zavaromon is igyekszem úrrá lenni, elfoglalom az utolsó helyet. Már állva, mert nem érzem úgy, hogy most le kéne üljek. Hú, mikor aludtam utoljára...? Suspect
-Izé... jön még valaki...? - nézek körbe kérdőn. Ennyi?


Miután köszöntöm Hinát, figyelmem Chanra terelődik. Először meg akarom kérdezni, hogy jól van-e, de butaság lenne ilyet tenni, hiszen persze, hogy jól van, nem eshet baja védett területen belül. Ha végre odakecmereg az asztalunkhoz, akkor persze őt is köszöntöm, s ha Álom, hagyja, akkor megcirógatom az ő fejecskéjét is. Nem szívesen bújok ki Miri közelségéből, de most már ideje komolyodni és rátérni a lényegre. Egyelőre csak somolygok az orrom alatt és várom milyen fejlemények vannak. - Szerintem kezdhetjük, a céheinknek úgyis visszük majd az infókat. Mire jutottatok?

Nem, még a cica se tud rávenni, hogy elszakadjak Anattól, a felfordulásra amúgy is csak egy rövidke érdeklődő pillantást vetettem. Nem éppen jó az első benyomás, de azért már láttam harc közben a csajszit, és akkor annyira nem volt vészes, szóval betudtam szimpla kétbalkezességnek a balesetet.
- Megyünk nyaralni a 18.boss-szigetekre : 3 - vágtam rá rögtön, aztán becsuktam újra a szemem és fészkelődtem kicsit. Részemről ennyi volt, szerintem utál a besúgó, folyton megszívat a nyavalyás.


- Teljesíthetem végre a halássz bosson szafari teljesítményt Cool

>.>" *oldalba böki Anatot*

Anat közbeszólására inkább nem reagáltam, helyette előrehajoltam, letéve az üdítőt.
- Nekem sikerült megtudnom egy-két dolgot - kezdtem bele - Ami a biztos statokat illeti, a boss gyorsasága 18 lesz, az ereje pedig 13. Ezen felül lesznek különböző tulajdonsággal bíró szigetek, szerintem valami olyasmi mint a tizesnél a kristályok hatóköre, csak itt ugrálni kell a szigetek között - közben elő is szedtem a papírlapomat - Nos, legalább három sziget lesz, a harmadik futóhomokkal van tele, és csak az egyes szigetről lehet átugrani rá, továbbugrani pedig nem lesz túl egyszerű, magas szintű akrobatika kell hozzá - néztem Mirire, visszaemlékezve az arénaharcunkra, s mosolyogva bólintottam - A többiről sajnos nem tudok semmit - tettem még hozzá.
(3-as sziget: A hármas sziget futóhomokkal van tele. A hármas szigetre csak az 1-es szigetről lehet átugrani. Aki ezen a szigeten van, annak dobnia kell +1 kockával. Csak 5-ös és 6-os dobásánál ugorhat tovább. Minden akrobatika jártasságpont +1-et ad a dobáshoz.)


- Én semmire. A besúgó elküldött a francba, persze fizetés után >.> - fintorgok a szerencsétlenségemen. Azt már nem mondom, hogy azért nem próbálkoztam többel, mert Timidus kérésére minden további aranyamat a céhbe fektettem. Hisz "a fejlődés fontos", meg "majd jól megöl a lelkiismeret, ha valaki amiatt kerül bajba, mert nem adom be mindenem", de persze arra csak fintorgott, mikor megkérdeztem, akkor mi van, ha én kerülök bajba. "Ja, az nem számít". Köszi ._.;
Mirikára inkább rá sem merek nézni. Az a fránya irigység, hogy ők bezzeg ezt megtehetik társaságban, rögvest elfog. Mi sosem. Minket mindig megtámadnak érte. Csak mert nem vagyunk olyan szépek, okosak és híresek. Inkább nem is akarok erre gondolni, most a bossra kell koncentráljak. Muszáj lesz...
Hinari leírását olvasva rögvest felvillant valami.
- Ez olyan lesz, mint valami társasjáték - húzom össze a szemem és gondolom újra át. - Nekem pont az akrobatika a legmagasabb, bár még csak hármas. A másik kettő meg akkor kérdéses. Hmm...
Áh, ez nekem nem fog menni. Semmi se jut eszembe apróságokon kívül.
- Najó, én még nagyon noob vagyok. Viszont... kardforgatónak engedményt ad a Besúgó, jól tudom? - pillantok elsősorban Hinarira, de hátha tudnak erről a többiek is. - Mert... mikor kiderült, hogy most mi leszek, Jay felvetette, hogy vesz ő is információkat, csak fél, hogy mivel ő nem frontharcos, ferde szemmel néztek rá emiatt. Embarassed


- Gyors Futás Kristály - szólaltam meg lustán és kurtán, gondolom a többiek is veszik az adást, mire gondolok. Az alapján, amit Hina-chan mondott, simán ki lehet gáncsolni a futóhomokot vele. Mindenesetre érdekesen hangzott, amit hallottam, csak nagyon kevésnek tűnt. Az előző két boss baromi sok apró részletből épült fel.
- Amúgy azt a besúgót fel kéne lógatni az egyik bosstorony tetejére, rohadt kapzsi köcs... khm... - inkább elharaptam az utolsó szót, ez nem az a társaság volt, asszem.


- Igen, ha mellékcselekvést akarunk pazarolni rá - húztam el a szám, bár amilyen mázlim szokott lenni, valószínűleg szükségem lesz pár olyan kristályra...

Én továbbra is csak az orrom alatt somolygok, még akkor is, mikor a besúgót kezdi el szidni Miri. Én magam is felhúztam magam Gregant szívatása miatt, de mire nem jók a kapcsolatok és a befolyásosság, meg ha az embernek a céhtagja és segítője egy Sayonaras, történetesen pont a besúgó. Persze eszem ágában sincs beavatni a többieket abba a kis turpisságba, amit a színfalak mögött ügyködtem. Különben is, Gregant megkért, hogy ne adjam ki a jegyzeteit, de az infókkal segíthetem a frontot. Nem szeretnék visszaélni a férfi bizalmával és túl sokszor ráakaszkodni sem akarom, mert az ingyen infóknak hosszú távon biztos meg lenne az ára.
- No, akkor virítom, hogy mire jutottam én infóhalászatban:
Összesen öt sziget lesz.
Az utolsó, a legtávolabbi a boss területe, oda kell eljutnunk, valószínűleg addig egy ujjal sem érhetünk majd hozzá. A négy előtte lévő szigeten kell majd ugrálnunk, kérdés, hogy például Alex AirWalk képessége mire lehet jó egy ilyen szituációban. Blokkolja-e esetleg erőtér, vagy könnyeden átlibbenhet egyenesen a boss szigetére.
Fontos, hogy MINDEN KÖRBEN UGRÁLNI KELL!
Az első szigeten mobok lesznek, gondolom mob segítők, ellenük jók lehetnek a nem bosson kristályok, potik, mérgek. Aztán lehet sréhen jobbra, vagy sréhen balra tovább haladni. Jobbra csak a kis sebzők mehetnek, így kb-ra ketté kell majd osztanunk a társaságot. Balra viszont ott az említett futóhomok.
Ezután egyenesen előre, középen ismét egy mobos sziget, és innen ugorhatunk át végül a boss szigetére.
Ésss ami azt illeti, Jay segítségét is szívesen vesszük. Arra még jó lenne rájönni, hogy ki számít kis sebzőnek.


- Alex képességét ha kipróbáljuk, akkor sem az elején kéne, mert akkor ott lesz egyedül a bossal... és a rendszer biztosan nem fogja engedni, hogy valakit átvigyen magával - néztem Anatra jelentőségteljesen. Neki tudnia kell, hogy mi a helyzet.
- Igen Chan, a kardforgatóknak olcsóbb valamivel Smile - feleltem a lánynak is.


- Viszont az AirWalknak elégnek kellene lennie ahhoz, hogy legalább a futóhomokos részt kibekkelje.

Most jött el az a pillanat, amikor felemeltem a fejem Nacchan válláról és elkerekedett szemekkel néztem rá. Sok infója volt, az értékéről nem is beszélve. Jó, kicsit álmosnak is hatott a pillantásom, de most kábé úgy éreztem magam, mint egy jóllakott óvodás Razz
- Hallod, ez egy vagyonba kerülhetett... - szólaltam meg a karjába kapaszkodva, aztán egy picit magamba merültem, de ez elég egyszerű, egyértelmű taktikára mutatott.


- Nem kevés pénzt verek el általában infókra xD - S ami azt illeti, ezúttal sem hazudok Rolling Eyes

Most, hogy így Miri megemlítette, Anat tényleg sokat tudott, én azonban csak megvontam a vállam gondolatban, ugorva is a témát: addig jó, amíg van infónk, és egyébkéntis, nekik mindig van miből...
- Azt kéne még tudni, hogy a boss képes lesz-e ugrálás közben támadni - folytattam - Ha valami nagy hal lesz, vagy ilyesmi. De valószínűbb, hogy ő is a területén belül marad, ám a segítők nehezek lesznek, a boss kevés sebzése és gyorsasága erre utal.


Viszont engem elgondolkodtat az, amit Hina mondott és bizony bujkál bennem a kisördög, hogy előremenjek - Miért ne vihetne át Alex? Ha mi ketten nagy sebzők előre megyünk aprítani? Rolling Eyes

- A mobokat is kell aprítani - vetek Anatra egy lesújtó pillantást, s hozzátettem volna legszívesebben, hogyha valakit átvisz, az én szeretnék lenni, ám végül magamban tartottam a dolgot - Egyébként meg, lehet át se lehet menni az utolsó szigetre, amíg a mobok valamelyike is él.
- A bossok általában kevés kiskaput engednek
- teszem még hozzá.


- Mivel minden körben ugrálni kell, ezért valószínűtlennek tartom, hogy addig ragadsz egy szigeten, míg ki nem végzel minden ottani mobot.

Anat feleletére csak sóhajtottam, a felvetésem és az információja ugyanis nem ütötte egymást.
- Nincs kikötve, hogy csak előrefelé ugorhatsz. Lehet ameddig van élő mob, nem ugorhatsz a boss szigetre, csak a többi szigeten oda-vissza.


- Ez is lehetséges.
- A magam részéről javasolnék egy tesztkört RenAival és jó akrobatákkal.


...

Még egy ideig folyt a beszélgetés, taktikázgatás és a megoldáskeresés, majd miután sikerült nagyjából megvitatnunk az elkövetkezendő bosst, elköszöntünk, elraktározva az információkat a bossharcig.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 07 2014, 11:31

/Morrigan/

-De mi nem vagyunk hivatalosak az ilyen megbeszélésekre Timidus.
-Tudom.
-De… és honnan tudod egyáltalán, hogy itt szokták tartani a megbeszéléseiket?
-Nem tudom.
-Akkor?
-Mi akkor?
-Akkor miért akarsz itt is kérdezgetni? Már lejártam a lábamat, egy rakat helyre bementünk, és mindenhol azt mondták, hogy igen, meg szoktak ott fordulni a frontharcosok, meg azt is, hogy a boss előtt is látták őket. Fáradt vagyok!
-Nem vagy fáradt, azt én is érezném. És nem, nem minden helyen. Jó pár helyszínt kihúztunk a listáról.
-De honnan veszed egyáltalán, hogy tartanak ilyen megbeszéléseket?
-Anat nem hülye, tehát megfogadta a tanácsaimat. Ebben teljesen biztos vagyok. Valamint láttad a térképen. Csak azokat a helyszíneket keressük fel, ahol Chan megfordult a boss előtti egy héten.
-Akkor ezért kellett félóránként a térképemet bámulni?
-Igen. És este is figyeltem, amikor aludtál.
-Az nem érdekel. Amikor alszom, akkor azt csinálsz amit akarsz.
-Mindig azt csinálok, amit akarok.
-Mindegy. De Chan rengeteg helyen járt. Boltokban is, sőt honnan veszed egyáltalán, hogy épületben tartanak megbeszélést és honnan veszed, hogy meghívták Chant.
-Az első kérdésedre az a válaszom, hogy sehonnan, viszont csak épületekben tudok kérdezősködni. Ha vannak olyan okosak, hogy nyílt területen tartották, akkor nem fogjuk megtudni soha, azonban nem építhetek eleve kudarcra. A legutóbbi bosson Chan volt a vezér, ezt te is tudod. És azt is mondtam már, hogy Anatole nem hülye.
-Oké-oké, de mára ez lesz az utolsó. Hol is vagyunk egyáltalán?
-Twister Biliárd és Póker Club.
-Szuper. Ide be sem fognak engedni.

Ám csodák csodájára csak beengedték őket, és el is kezdték a szokásos érdeklődésüket. Persze most sem jutottak sokkal többre. A frontharcosokat ugyan majdnem mindenki ismerte, de valaki arra esküdött, hogy soha nem látta itt őket, valaki szerint minden este itt isznak és részegednek le, valaki szimplán csak elzavarta őket, és persze a várt infót is megkapták, miszerint nem egyszer gyűltek már itt össze a bossok előtt, és hevesen vitáztak. Persze ezt a legutolsót sem lehetett biztosra venni a többi előzmény miatt, így Timidus egyre inkább kezdte azt gondolni, hogy valóban követnie kell Chant legközelebb. Utoljára még egy igen veszélyes külsejű hölgyhöz léptek oda, hiszen ha valaki, ő olyannak tűnt, mint aki általában itt lebzsel, na és persze idomár volt.
-Elnézést kérünk a zavarásért… meg tudná mondani, hogy nem szokta-e véletlenül itt látni a frontharcosokat beszélgetni a bossok előtt?
Tette fel a kérdést Shu gyorsan, félénken, és bár egy része szabadulni akart, mert a nő egy picit Ilsettere emlékeztette, de mivel idomár volt, így érdekelte is, és tekintetével már kereste is a nő társát.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Szept. 08 2014, 09:06

…::: Shukaku :::...

A feszült csendet csupán a kártyák érdes hangja töri meg kissé, ahogyan az újabb laposztás következik. A lapokat a tőle telhető legtökéletesebb pókerarccal vizslatja végig, s ha valamiben, akkor ebben igazán profi. Végtére is, katonai kiképzése alatt – hiszen mielőtt a játékba került, katonaként szolgált, ráadásul mindezt nőként – elsajátította a pofa tudományát. Mindig is kemény nő volt, legfeljebb néhány kósza ital után, meg jó zene hatására oldódik fel igazán. Ezúttal azonban nem valamilyen koncerten van. Hanem kőkemény kártyapartin. Nagy a tét, az asztalt szinte teljesen ellepik a zsetonok, melyeket majd aranyra válthat be.
- Hmmm... – morfondírozik a lapok láttán. Nem sikerült túl jó lapokat szereznie, de nem is ez a cél. Mindeddig csak veszített, azonban mindez csupán a tökéletes trükk része. Elhiteti játékospartnereivel, hogy vesztes, s megint bukni fog. Neki pedig ez – bármennyire is furcsa is – kedvező.
- Emelek. Mindent felteszek. És hozzáteszek két sida követ is. – jelenti ki, miután megtörténik a pakliból a szokásos lapcsere. Már egy kicsit jobban áll a szénája, mint azelőtt. De nem is ez a lényeg.
A falról csupán egy aprócska pók lóg lefele. Elég apró ahhoz, hogy ne vegyék észre, ha nem mászik az emberek képébe. Azonban túl nagy ahhoz, hogy kényelmesen himbálózzon a lecsüngő pókhálón. Az alig kivilágított teremben viszont senkinek nem jut eszébe felfelé tekinteni. Senkinek. Kivéve persze Morrigannek.
[i]- Hah! Mindent el akarsz veszíteni, babám. Very Happy[/b] – röhögi ki az egyik férfi játékos. Na majd megmutatja ő neki, hogy kit nevezzen babájának. >.> Különben sem tud arról, hogy mindez idáig tulajdonképpen hagyta őt nyerni. Túl feltűnő lenne, ha folyamatosan ő nyerne. Így viszont megvan az a látszatja, hogy csupán teljes kétségbeesésében teszi fel mindenét. Megkeserüli még, hogy így nevezte Morrigant. Kétszer. >.> Mutatják meg sorra lapjaikat. Senki nem jelzi, hogy kiszállna, s kerülnek elő a párok, tercek és hasonlók a terítékre.
[i]- Na mi van? Még se megy? Kösz a követ.[/b] – vigyorog bele csodálatos pofázmányával az előbbi nagyszájú, s némi kuncogás is feltűnik a háttérben. Ez a nő totál lúzer. Még kártyázni sem tud.
- Hé, hé, hé! Várjál,várjál egy percet! – húzza a száját, miközben lapjait rendezgeti, látványos hezitálással. Majd amikor a következő nevetéshullám elindul, teríti le ő is, amije van. A döbbent arckifejezéseket extra jutalékként zsebeli be, s nyúl a nyereményekért, miután lecsapja lapjait.
- Kösz a játékot. A kövekért pedig hozz nekem egy whiskeyt. Csocsi. Cool – úgy érzi, mára elég lesz a játékból. Legalábbis ezek ellen. Már el is képzeli, mi mindent fog venni a jutalmából. Az egyszer tuti biztos, hogy be fog ruházni valami jó bakancsba. Egy jó kis surranó biztosan dobni fog az alacsony statjain. Itt mindenki úgy keresi pénzét, ahogyan éppen jónak látja azt. Van, aki kazamatákat rabol ki, s van, aki más játékosokat. Pókerrel.
- El van nézve. – még oda se pillant az őt megszólító csajszira. Túlzottan el van foglalva vele, hogy zsebeibe tuszkolja azt a sok zsetont, amit megszerzett. Botja a karos széknek támasztva, melyben úgy terpeszkedik, ha minimum ő lenne itt a ház ura, vagyis úrnője.
- Mit akarsz, frontharcosokat? Ja, ja, minden nap látni őket. A múltkor annyira kivolt az egyik szerencsétlen, hogy a két lábán nem tudott hazamenni. Csórikám. Mondtam pedig, hogy ne igyon annyit. – hogy tényleg frontharcos volt-e, azt nem tudja. Igazából fogalma sincs, kik azok a frontharcosok, s annyira nem is érdekli. Csinálnak, amit akarnak. Hőskomplexusos mitugrászokkal nem foglalkozik. Hacsak nem hoznak neki whiskeyt. Akkor máris nyitottabbá válik. Meg aztán, szinte mindennapos ezen a helyen, hogy megjelennek azok a kis senkik, akik azt állítják magukról, hogy a top harcosok közé tartoznak. Aztán még egy mezei mobbal se bírnak el. Pffff...
- Na, de akkor játszol vagy mi? Morrigan vagyok. – hátrafordul a lány felé, s vigyorogva belecsap tenyerébe üdvözlésképpen. A vele tartó Timidus miatt leesik neki persze, hogy ő is állatidomár. Király. Talán ő majd tud neki valami okosat mondani, amivel megnevelheti azt a nyolc lábú poklot. Kutyája és macskája sem volt még soha. Nem hogy egy bébi óriáspókja. >.>

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08 2014, 09:33

Shu és Timidus persze türelmesen kivárja, amíg a hölgy végez a kártyázással, és csak utána teszi fel a kérdését. Nem nagyon érdekli, hogy ki győzött, a zsetonokat sem figyeli, igazából a kártyához is maximum annyit ért, amennyit Chan könyvtárában kivett könyvből megtanult, hiszen a fiatal korban érő sárkánya számára már nem voltak megfelelőek az olyan játékok, amelyeken nem kellett az eszét használnia, és eleve mivel sokat voltak csak ketten a szobában, valamivel el kellett ütni az időt, közös programot találni. Ez persze a szafari alatt könnyű volt, de amikor például rossz idő miatt nem tudtak szafarizni, akkor valami benti elfoglaltságot kellett találni, és ekkor jutott a lány eszébe a sakk és a kártya. Timidus, lévén agya egy igen magas szintű mesterséges intelligencia volt, se perc alatt elsajátított mindent, és az ötödik menet után már sorra verte meg az idomárt, néha még direkt rossz lépéseket is lépett, hogy megnehezítse a saját dolgát, az utobbi időben pedig inkább már önmaga ellen játszott, értelmetlenné téve így a társasjáték fogalmát. Kedvelte a sakkot, mint mindenfajta hadviselés jellegű játékot, és azt is tudta, hogy az a bizonyos céh sem véletlenül választott jelvényeként shogi figurákat. Persze Shu a válasz után már azonnal meghajolva lépett volna le.
-Én… köszönöm szépen a segítségét. Elnézést a zavarásért!
Ekkor azonban a nő megkérdezte, hogy akar-e játszani. Na ezt sem várta, hogy egy póker klubban egy felnőtt nő, majd pont vele akar pókerezni, egy kislánnyal, aki láthatóan csak betévedt ide a nagy játékosok közé. Mielőtt azonban bármit mondhatott volna, a sárkány oldalba bökte az idomárt, párszor körüljárta az asztalt, mintha helyet keresne magának, majd szépen leheveredett egy kicsit távolabb, Morrigan oldalára, és igazgatni kezdte a tollait.
-Hát… én… Shukaku vagyok, ő pedig Timitus, a társam. És… és én nem nagyon tudok kártyázni… de ha szeretne velem játszani…
És ha a nő még így is akarta, akkor lecsüccsent az asztalhoz, és kitett tíz aranyat, hiszen tét nélkül biztosan nem akarna senki sem játszani. Tekintetével pedig még mindig a másik petet kereste, és kisvártatva fel is tűnt neki a pókocska a plafonon, akinek szintén mosolyogva integetett. Ezek ketten talán mégsem annyira ijesztőek, ha játszani akarnak egy gyerekkel... legalább is, ha nem akarja azonnal rávenni arra, hogy tegye fel az összes pénzét.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Szept. 08 2014, 09:59

…::: Shukaku :::...

Gyerek vagy sem, aki ebbe a világba belép, azt ő nem hajlandó gyerekként kezelni. Mert nem és kész. Hülyeség pátyolgatni a gyerkőcöket szerinte, pláne, hogy nem egy cuki kislányt látott már nagy bökőkkel, s olyan vad mobokat hentelgetve, amiket Morrigan el se hisz. Szerinte pedig, ami a legfontosabb, egy ilyen világban, ahol az életük a tét, kifejezetten ártó a gyerekekre nézve, ha konkrétan gyerekként is vannak kezelve. A saját érdekük, hogy nőjenek fel minél hamarabb. Itt ugyanis nem fogja őket anyuci-apuci védelmezni. Más pedig nem veheti át ezt a szerepet tőlük. Semmiképpen sem kívánja persze – petjével ellentétben - , hogy haljanak meg, de helytelen lenne úgy babusgatni őket, mint valami nebáncsvirágokat. Bár eleve nem érti azt sem, hogy Kayaba miért engedte egyáltalán, hogy 18 éven aluliak megvegyék a játékot. Jobb helyeken ez nem így megy ám.
- Jaaa... nem zavarsz. Üljél le szépen, rendelek neked egy bambit. – hátrafordul, s tekintetével valamelyik szerencsétlent szemeli ki, akit ilyen helyzetekben ugráltatni szokott. Fordított helyzetben ő is kiviszi neki a piát, ha éppen ő van a pultnál. Szóval, kellemes, nőies hangján kedvesen és barátságosan megszólítja játékostársát, hogy egyszerű kérésének eleget tehessen.
- Hé, te paraszt! Hozzál már egy bambit! – rivall rá, aki egy biccentés kíséretében már fordul is vissza a pulthoz. Inkább meg se kérdezi, hogy miért hozzon olyan italt, amilyet Morrigan kezében még nem is nagyon látott.
- Jeez... kezdővel nem játszok téttel, hé. Azt hittem, ez alap. Very Happy – kissé ledöbben, mikor meglátja, hogy a lány kiteszi a csilingelő aranyakat az asztalra. Igen, igen, kicsit csalt az előző játékban, hiszen pontosan tudta Daevának hála, hogy kinek éppen milyen lapja van, azonban nem fog egy totál kezdőt kizsákmányolni. A többiek persze megérdemelték. Így jár az, aki lecicázza Morrigant. ˇ^ˇ
- Meg mi ez a magázás? Magácska szerint ennyire öregnek tetszem lenni? O.O Na, na, na, na... sok mindent elviselek, de ezt nem. >.> Tudod mit? Neked valami sokkal jobbat találtam ki. A pókert amúgy is utálom. A látszat ellenére. ._. – a póker lámáknak való. Azoknak a lámáknak, akik hagyják, hogy becsapják őket. Na de a Blackjack. Na, ott már tudni is kell valamit. Meg némi szerencse, az sem árt.
- Psszt... erről pedig ne szólj senkinek. Wink – kacsint rá, mikor meglátja, hogy felfedezte Daevát. Kinyújtja a tenyerét, melyre akrobatikus mozdulatokkal azonnal ráugrik a pók, majd az asztal szélére araszol. Ha lenne arca, most a létező legmélyebb megvetéssel teli gyűlöletet sugározná az állatidomár felé. Azonban nincs. Ehelyett csupán egy „Hmpff...” megszólalás kíséretében ül az asztal szélére, lábaival pedig absztrakt artba kezd, némi hálóanyagot felhasználva.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08 2014, 10:19

Shu az egyik meglepődésből a másikba esik, amikor a néni ilyen kedvesen bánik vele. Azért ezt egy cigarettafüstös, csalóktól meg mindenféle hasonló népektől hemzsegő helyen igazán nem várta volna, így hát azonnal el is száll minden aggodalma a kellemes meglepetésre, és egy mosollyal társított biccentéssel köszöni meg, hogy Morrigan még egy italra is meghívja… bár arról fogalma sincs, hogy mi az a bambi, de nem hiszi, hogy bármi alkoholos koktélt itatna vele a nő ezek után.
-Köszönöm szépen.
Süti le a szemét piruló arccal, amikor pedig a rendelés módját is meghallja, még jobban elpirul, értetlenkedik is, de azért valahol felettébb hízelgő -persze csak egy nagyon picit-, hogy így ugráltassanak valakit őérte. Na persze azt még nem sokan tudják, hogy ők ketten, a kis csapatuk már a Top-10 tagja, a sárkánynak hála pedig az Aréna listavezetői, de éppen ezért nem is szeret ezzel hencegni. Nem érzi megérdemeltnek ezeket a postokat, nem is nagyon él vele, és Timidussal ellentétben ő meg sem akarta szerezni. Amikor a másik idomár azt is kijelenti, hogy nem játszik tétben, akkor még egy picit közelebb is húzódik, és egy cinkos mosoly fut át az arcán.
-Tetszik tudni… izé…
Kis zavar, de már megszokhatta volna igazán, hogy mindenki tegezést kér, de ez akkor sem megy neki.
-Szóval én sem játszottam volna tétben igazán. Senki nem veszi komolyan a peteket,  és Timi sem véletlenül ült a hátad mögé. De nem szeretek csalni olyanokkal, akik kedvesek, és nem érdemlik meg.
És a sárkány már el is sétál a nő mellett, egy biccentéssel bepótolva a köszöntést, valamint most már meg is szólal.
-És persze Huszonegynél nem is érdemes lesnem a lapjaidat. Jobb ha Shu mögé megyek, még a végén tizennyolcra is lapot kér.
-A titok pedig természetesen titok.

Újabb mosoly, majd ha megérkezett az ital, akkor bele is szagol, hogy mi is lehet ez, és persze a sárkánynak sem hagyja ki a rendelést, bár ő sokkal visszafogottabban teszi, de ugyanattól az ismeretlentől, aki neki kihozta az italt a nő kérésére.
-És ha megkérhetem, akkor Timinek hozna egy kis zöld teát és kekszet? Nagyon szépen köszönöm.
És nem mellesleg a kedves önkéntes pincér zsebében landol az előbb az asztalra kitett tíz arany.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Szept. 08 2014, 11:39

...::: Shuukaku :::...

A bambit kihozzák, meg a whiskeyt is, s a nő füttyentésére még a keksz sem marad el. Az eddig mögötte csücsülő sárkány elegánsan ível arrébb, hogy helyet foglaljon gazdája mellett. Nem zavartatja magát miatta, inkább leöblögeti száját a keserű, jeges itallal, majd a pakli szétválasztásába kezd bele.
- Igen ám, de kicsit megtoldjuk némi csavarral, érted. Very Happy A piros lapok a pluszosak, a feketék pedig a negatívak. Star Wars style-ban nyomjuk, az sokkal funabb. – kiszedi a felesleges lapokat, s a megfelelő kártyákat mutogatva magyarázza, hogy hogyan is képzeli el ezt a játékot. Magyarán mindenkinek lesz öt lapja talonban, amivel tetszése szerint növelheti, vagy éppen csökkentheti az össz lapok értékét. Egy kis matek, meg persze taktika.
- Na de a lényeg. Mit akartál a tízektől? Nem tom, én a bossokból kimaradok. Amíg nem nevelem meg ezt a kis pokolfajzatot, addig totál esélytelen. – fejével a mellette ücsörgő pók felé biccent, aki elmélyülten szövi az újabb csipketerítőt. A kedvenc hobbyjába belemerült ízeltlábú felkapja a fejét, s sértődötten hurrogja le Morrigant.
- Kit neveztél te pokolfajzatnak, teeeee? ¬_¬ – csattogtatja csáprágóit hevesen, s egyik lábát fenyegetően lendíti a nő felé.
- Na majd megmutatom, mit tud ez a pokolfajzat, ha végre a rendszer elenged tőled, nyomorult némber! A véreddel fogom átfesteni a házamat. Khhhh! ¬_¬ – inzultálására Morrigan csak a szemeit forgatja, majd egy pillanatra, mielőtt lapot húzna a játékhoz, végigméri a sárkányt. Különösen nyugodtnak tűnik számára, s mindenképpen épelműbbnek, mint amilyen Daeva. Persze a látszat bármikor csalhat. Elég időt töltött a nyolclábú iszonyattal, hogy tudja, mélyen legbelül minden pet a halálát kívánja az összes játékosnak.
- Te hogy bírod? A tiéd is olyan paraszt, mint ez? – kérdezi meg a lányt. Nem nagyon beszélt még állatidomárral, bár tudja, hogy nem olyan ritka dolog ez ebben a világban. Mindeközben Daeva egy arrogáns pillantást vet gazdájára mindegyik szemével, majd feledkezik bele újra munkájába. Gyönyörű terítőt sző, részletesen megmunkált csipkékkel. A gond csak az, hogy már kezd látszódni, miféle művészeti értékekkel és tartalommal tölti meg azt, s ez alatt nem csak saját hálóját lehet érteni. Válogatott, különösen kegyetlen halálozási módokat lehet felfedezni a mintán, mindez személyesen csak Shuunak és Morrigannek szánva.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08 2014, 13:09

A sárkány egy pillanatra elgondolkodik a felvetésen. Ő csak a hagyományos huszonegyezést ismeri, ahol lehet lapot kérni addig, amíg szeretnénk, vagy amíg be nem sokall az illető. Természetesen minden lapot és az értéküket is tökéletesen ismeri, és a kihúzott lapokból a másodperc tört része alatt számolja ki, hogy a következő húzás milyen eséllyel lesz kedvező, vagy kedvezőtlen számukra, így legtöbbször nagy biztonsággal szokott játszani. A sakkot ugyan jobban kedveli, mert ott majdnem mindig győz, hiszen nincsen szerencse faktor. Figyeli, hogy a lány mely lapokat emeli ki, hiszen egy póker pakliban már eleve nem szerepel a Joker, ami felesleges lenne a huszonegyezéshez is.
-Kérlek magyarázd el részletesebben ennek a fajtának a játékszabályait, hiszen igencsak előnytelen pozícióból indulnánk, lévén most játszunk először.
És a sárkány, mivel nem ismerte az említett rendszert, meg persze a szlenget sem, így inkább biztosra ment. Nem nagyon foglalkozott olyasmivel, mint gőg vagy presztízs, ha valamit nem értett, arra rákérdezett, és mivel Shu sem értette igazán, ő is nagyban bólogatott. A kis közbeékelt párbeszédre, azonban az idomár már mosolyogva reagált.
-A petek nagyon különböznek egymástól. Ismerek én is olyan petet, aki hasonlóképpen nem szereti az embereket, és ha belegondolsz, akkor teljesen igazuk van, hiszen mégis csak mi törtünk be az ő világukba, és sokan még úgy is bánnak velük, mint valami szolgával, vagy egy fegyverrel. Timivel mi mindent együtt beszélünk meg, és együtt is döntünk. Nem szabad, hogy hátrányban érezzék magukat, vagy kisebbnek… és akkor szerintem minden rendben lesz közöttetek is. Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne, add meg neki amit kér. Ennyi. Nem nehéz idomárnak lenni, ha megvan a kölcsönös bizalom.
És most a pókocska felé intézett egy cinkos mosolyt.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Szer. Szept. 10 2014, 09:57

A kártyákat kiválasztja, s mindezt három különböző paklivá osztja szét. A fő pakliban 1-től, vagyis Ásztól 10-ig számolva szerepelnek a lapok, amik majd a talont képviselik. Mindegyik lapból 4 szerepel, ez pedig összesen 40 kártyalap. A két mellékpakliban pedig 1-től 6-ig, valamint -1-től -6-ig szerepelnek a lapok. Ezt véletlenszerűen osztja szét, hogy neki, valamint játékostársának is összesen 10 darab jusson. A mínusz lapokat a fekete színűek, a pluszosakat pedig a pirosak helyettesítik. Hogy pedig még izgalmasabb legyen, az udvari lapokat, valamint a jokert is beleveszi, így még több csavarral megfűszerezve a játékot.
- Tehát. – köszörüli meg torkát magyarázás közben.
- Annyiban más, mint a hagyományos Blackjack, hogy ez badass. – az első lecke. A Star Wars badass, tehát a pazaak játék is az.
- A talonból mind a ketten húzunk egy-egy lapot, amit felcsapunk az asztalra. A talonban mindegyik kártya pluszos értékű. Tehát, most felcsaptam magamnak egy 6-ost, te pedig egy 8-ast. Nem huszonegyig, csak 20-ig kell eljutnunk. Aki eléri a 20 pontot, vagy közelebb kerül hozzá, az nyer. – próbál úgy magyarázni, hogy teljesen érthető legyen.
- A játék körökből áll. Az első körben mindketten kaptunk egy-egy lapot a talonból. Most pedig dönthetünk, hogy rakunk-e rá a saját kártyánkból, vagy pedig indítjuk a következő kört. – lévén feleslegesnek véli a játék ezen részében, hogy a sajátjaiból rakjon az asztalra, így ezt nem teszi meg, s jelzi is ezt Shuunak. Hogy a szabályokat jobban tudja ismertetni, most nyílt lapokkal is játszik. Tehát saját kártyáit felfelé fordítva teszi az asztalra, hogy Shuu lássa, mi fog történni. A következő kört rakja le, tehát a talonból új lapot rak az asztalra önmagának és Shuunak is. Ő egy 8-ast kap a saját lapjai mellé, tehát lapjainak értéke így már 14. Shuu pedig egy 10-est kap, így az övé pedig 18.
- A következő körben választhatsz ismét. Választhatsz úgy, hogy megállsz és nem kockáztatsz. De úgy látom, van egy plusz kettesed, így ha leteszed, eléred a húsz pontot. Vagy ha nem lenne, akár felcsaparinthatsz még egyet a talonból. Nekem pedig, ha lenne egy 6-osom, akkor meglenne a 20 pontom. De mivel nincs, ezért bízok a vakszerencsében. – lévén ez csak az oktatás, így nem kezd bele a konkrét játékba. Shuuval kirakatja a kettest, majd zárja a kört. Ezúttal viszont csak önmagának húz a talonból egy lapot. Még egy 10-es. Ez már 24 pont.
- No, hát akkor. Nekem már több van 20-nál, de! Rátehetem ezt a lapot, itt, ni, - mutatja meg a fekete négyesét - így pedig nekem is kijön a húsz. – leöblögeti száját egy kis jeges whiskeyvel, s vár a jelzésre, hogy Shuu megértette-e a játékszabályokat. Ha igen, csak akkor folytatja a magyarázást. Előveszi a speciális lapokat, s azokat is bemutatja, hogy mi mit tud.
- A király lapok azért királyak, mert az utolsó kártya értékét megduplázza. Például ha egy kettest tettél le utoljára, akkor 4-est csinálhatsz belőle. A joker... Very Happy Az pedig a döntetlen döntő kártya. Ha mind a ketten ugyanannyi ponton vagyunk, és döntetlenre jönne ki a játék, akkor ezzel még mindig lehet nyerni. Sajna a többi lapot nem tudom kitalálni... nincs rá megfelelő kártyánk. :/ De hogy fair legyen a játék, a joker bármelyikünknél ott lehet. Very Happy – újabb keverésbe kezd, először a talon paklit, majd pedig azt a húsz lapot, melyek közül majd a saját mellékpaklijukat állítják össze. A jokert, valamint három királyt is belevesz. Ezen kívül pedig 8 pluszos, és ugyanennyi mínuszos lapot tesz bele. Ezeket úgy keveri, hogy bármelyiküknél lehet bármelyik lap. Kioszt mindkettejüknek tízet, s megkéri Shuut, hogy anélkül, hogy megnézné, milyen lapjai vannak, válasszon magának ötöt.
- Á, te ezt nem érted. Ez a szőrös veszedelem nem csak egyszerűen utálja a játékosokat. Konkrétan gyűlöli őket. – rá se pillant Daevára, aki mindeközben továbbra is szövögeti hálóját. Egész gyönyörű terítő. Éppen csak az a morbid, ám de kétségtelenül művészi minta az, ami kiábrándító rajta. Morrigant keresztve feszítve, Shuut pedig lefejezve ábrázolja, miközben egy hatalmas pók a fejével játszadozik. Elvan a gyerek, ha játszik, tartja a mondás. Nem sok kellett ahhoz, hogy Morrigan ne röhögje pofán a másik állatidomárt. Megértéssel és szeretettel közeledni Daevához? Mi az már? Még virágot is ajándékozzon neki? Még mit nem! >.> Daeva az a lény ebben az univerzumban, akiben soha, semmilyen körülmények között nem bízhat. Még szerencse, hogy programozása miatt nem képes ártani másoknak, hacsak ő azt nem parancsolja. Különben rögtön olyan mészárlást rendezne itt, amit nem szégyellne. Márpedig egy hozzá hasonló átokfajzat semmit sem szégyell.
- Nekem nem kell fegyver. Itt van az öklöm. Na, az elég jó fegyver! Rendszerint én ütök, nem ő. Very Happy – tudja jól, hogy ez elég szokatlan egy állatidomártól. Azonban náluk ez így működik. Ezt pedig meglepetés erejeként gátlástalanul ki is tudja használni.

Szabályok: http://starwarsmedia.hu/pazaak

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 10 2014, 10:38

Timidus végighallgatja a magyarázatot, minden apró kis részletet, és a kibernetikus agya már futtatja is a lehetséges sorozatokat, az esélyeket, hogy milyen kártyák is szerepelhetnek nála, illetve milyen kártyák lehetnek az ellenfélnél. Elég magas szintű észlelés képességgel, talán még a visszarakott kártyák helyét is meghatározhatná a pakliban, amennyiben folyamatosan figyeli a másik idomár kezét a keverés közben. Talán még egy kis bűvészkedés skill kellene hozzá. A sárkány számára mindezen lehetőségek kihasználása természetesen nem számítana csalásnak, azonban ehhez a pontjai sajnálatos módon még kevesek. Miközben Morrigan magyaráz, azt veheti észre, hogy az ő mondandójára inkább Timidus figyel, míg a lány sokkal inkább a petet vizslatja, és a készülő művét, amelyet csak szelíd mosollyal szemlél. Amikor pedig végez, már teljesen egyértelművé válik, hogy az ő ellenfele Timidus lesz, míg az idomár a pókocskával kíván beszélgetésbe elegyedni. Először azonban Timidus teszi fel a kérdéseit.
-A játék megfelelő játszásához minden információra szükségem van, így kérlek oszd meg velem a badass szó jelentését. A szabályok többi része teljesen érthető.
És ezzel rá is helyezi a mancsát a paklira, hogy a megfelelő időben felcsaphassa az első kártyát. Már nem is próbálkozik azzal, hogy Shutól kérjen felvilágosítást, hiszen a lány már teljesen elmerült a pókocska figyelésében. Persze amíg a másik idomár beszélt, addig őt is figyelte, nem volt tiszteletlen, de mivel nem is szeret annyira kártyázni, főleg szerencsejátékot nem, meg tudja, hogy az ilyen dolgok inkább Timidust indítják be, így rá is hagyja az egészet. Shu közben félig a pókocskának, félig a nőnek intézi a szavait.
-Persze, hogy gyűlöli. Minden oka meg lehet rá. Még be sem mutattad rendesen, csak szőrös veszedelemnek hívod, pedig biztosan van neki becsületes neve is. Meg… szegénykével nem is szabad azt érzékeltetni, mintha a tulajdonod lenne. Az előbb is azt kérdezted, hogy az én petem is olyan-e, mint ő. Timidusnak például soha nem mondom azt, hogy ő az én petem, mert nem egy tárgy, hogy a tulajdonom legyen. Van saját akarata, vannak saját döntései, és társak, meg barátok vagyunk. Ha te kedvesen bánsz vele, akkor ő is kedvesebb lesz hozzád.
Egy biztató mosolyt küld a nő felé, ezután azonban kizárólag Daevához intézi a szavait.
-Szóval, bemutatkozol nekem, és elmondod, hogy miért utálod ennyire őt, meg engem is? Tudod… ha el szeretnél tőle menni, akkor van egy nagyon jó megoldás. A menüjében van egy kapcsoló, amivel beállíthatja, hogy a pet mennyire legyen szabad. Timidus például bármikor itt hagyhatna engem, csak az a baj, hogy ugye akkor elvadulna, és mobbá változna vissza… de ő el sem akar hagyni. Meg én például soha nem is parancsolgattam neki…
Kezdi el mesélni, végig vidáman, és persze érdeklődve, ha a petecske valamire válaszolni kívánna, vagy hozzáfűznivalója lenne.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Szomb. Szept. 27 2014, 13:16

Furcsa tapasztalat, hogy vakerálására egy pet jobban mereszti gülüjeit, mint egy valós, létező személy. Talán ez a fő problémája a saját petjével is. Nem tudja elfogadni létezését. Hiába olyan valóságos minden, meg stuff, egyszerűen tudja, hogy ez az egész csupán egy virtuális tér csúfos tréfája azzal a dologgal, amit a keresztények teremtéstörténetnek neveznek. Mindig is ostobaságnak tartotta ezt, ami azt illeti… Túlságosan racionalista, földhöz kötött személyiség. Emellett pedig kiképzésének fontos része volt bizonyos ismeretek elsajátítása. Végtére is, nő létére katonai pályára állt, amit nem is bánt meg sohasem. Látszik is rajta, hiszen virtuális testén is olyan kidolgozott izomzattal rendelkezik, amit még az aerobik királynőcskék is megirigyelnének. Bár kétli, hogy mostanra is ilyen lenne valós, fizikai teste. Valószínűleg satnyán fekszik valamelyik kórházi teremben, ha jól sejti, miközben tudós muksákok tömkelege töri a fejét azon, hogy mégis hogy a fenébe fogják kiszedni onnan a játékosokat.
Szóval elég elkeserítő a helyzete. Na meg az, hogy legjobb társasága, ha nem a kocsmabeli iszákosokkal partizik, ez a megátalkodott, végzetesen gonosz pet, aki nem is titkolja, hogy mennyire a halálát kívánja. Végtére is, annyira nem lehet hibáztatni, hiszen egy mob. Mint az összes többi. Talán éppen ezért felfoghatatlan Morrigan számára, hogy egy pet képes ennyire nyugodt, sőt, mi több, értelmes lenni. Szinte már fantasztikus. Gondolja magában, miközben osztja a lapokat. A szabályokkal végzett végre, bár megakad a whiskey a torkán, mikor kiderül, nem tudják, mit jelent, hogy badass. Mit jelent, mit jelent… Hát nézzenek már rá! o.o
- Hát azt, hogy valami már annyira trú, hogy már túl trú. Meg hogy én ilyen fasza arc vagyok, he! Cool – ha lenne napszemcsije, most villogtatná, mert jól áll neki. Bár neki minden jól áll, ami nem kifejezetten lányos vagy rózsaszín. Bár való igaz, ő azon emberek közé tartozik, aki felvehetne egy pink felsőt is, akkor se tűnne tőle plázacicának.
- No, de minden értve, vagy vakeráljak még? Mehet élesben? – teszi fel a nagy kérdést a sárkánynak, hisz olybá tűnik, most vele fog játszani. Leosztja a lapokat, mindent tisztességesen, hiszen megtiszteli ezzel játékostársát. Meg mert nincs bűvészkedése, hiszen totál felesnek tartja. Legfeljebb a lovagláson gondolkozott el eddig, csak előbb szerezni kéne hozzá egy jó hátast. Ami meg ugye, tudjuk jól, sok pénzbe kerül. A valuta pedig itt, a saoban igencsak fogyóeszköz.
- Becsületes? Eeeeez? – nem titkolja, hogy nincs jó viszonyban Daevával, s látszik a pókon, hogy ő sem viseltet Morrigan iránt kifejezetten pozitívan. - Ilyen szépet még soha senki sem mondott neki. Mindjárt elérzékenyülök.
- Adok én neked olyan elérzékenyülést! ¬_¬ Fetrengeni fogsz a kíntól te, és a társaid is, amint kiszabadulok ebből a programból, ami szánalmas szolgát csinált belőlem. Majd meglátjátok hatalmamat mindannyian, az áruló mobokkal együtt! Mwuhahahahaha! – ördögi kacajt próbál hallatni, ami vékonyka bébihangján elég nevetségesen hangzik. Csáprágóit hevesen csattogtatja, s négy első lábát a magasba emelve lóbálja. Úgy tűnik, végzett az újabb csipkemintás terítővel. Valami perverz obszesszió miatt imádja ezeket csinálni. Azóta már Timidus is felkerült rá. Úgy tűnik, kikiáltotta a sárkányt fajtája szégyenének, amiért még csak meg se próbál tiltakozni pet mivolta ellenében. Olyan revolúciót fog egyszer csinálni, hogy minden mob, beast és pet megkeserüli majd, akik behódoltak csak úgy akárkinek.
- Nem jó ötlet elengedni. El tudod képzelni, micsoda mészárlást rendezne a kis sunyi képével, ha csak egy kis szabadságot adnék neki? S mindezt az én fejemre. Hát meg a nagy lópityulit! – cenzúrázva káromkodik egy sort, miközben leteríti a következő sort. Jelez játékospartnerének, hogy ő következik.
- Tessék, ajándék. Szignóztam is. – a pók lelketlenül odaviszi a kis terítőt Shuu elé az asztalra, ahol válogatott módokon kínozza és taszítja kétségbeesett halálba Morrigant, Shuut, de még az „áruló” Timidust is. Fejük felett diadalittasan lebeg egy óriási pók szörnyeteg. A terítő jobb sarkán pedig, mintha egy festmény lenne, szerepel ott az aláírása: Daeva.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Szept. 27 2014, 13:58

A sárkány igyekszik memóriája összes adattárát átfuttatni, az összes könyvet, amit valaha elolvasott, és legfőképpen Aldoval folytatott rövid csevejeiket, ahol már szembetalálkozott a szleng nevezetű kódnyelv igen idegesítő szavaival, de egyszerűen képtelen megérteni a nő szavait, és ez felettébb nem tetszik neki.
-Megtennéd, hogy a későbbiekben amennyiben közölni kívánsz valamit, az általunk használt közös nyelven teszed ezt? Én is használhatnám a sárkányok nyelvét a veled való társalgás során, de ez ugyanannyira nem mozdítaná előre a beszélgetésünk menetét, ahogyan a te szavaid sem, mivel azok nagy százalékát nem értem. Szóval ha lennél szíves, akkor a továbbiakban hanyagold. Köszönöm.
Bólint egyet, hogy a nő tudja, valóban megköszöni, hiszen az embereknek kellenek ezek a jelek, és csak utánna folytatja, persze végig figyelve ellenfele kezét és mozdulatait. Mikor az ő köre következik, nem lép azonnal, csak a lapokat figyeli.
-Ez a játék igen bonyolult felépítésű a ti agyatok számára. A ötvenkét lapos kártya sorrendiségének lehetőségei az undecilliós számtartományba esnek, amellyel ti képtelenek vagytok dolgozni. Ha ebből kivesszük a játék kezdetén ismert lapokat, illetve azokat, amelyekkel nem játszunk, még akkor is csak nagyon elhanyagolható esély van arra, hogy megmond, milyen lapot fogsz húzni legközelebb, és mi van az ellenfél kezében. Egyelőre még nem találtam meg a játékban használható nyerő stratégiát, de dolgozom rajta. Te mi alapján választod meg a lépéseidet?
Közben ő is lejátssza a maga kis körét, és egyelőre nem áll vesztésre. Shu agya persze teljesen máshol jár, nem veszik el a számok bűvkörében, csak szomorúan csóválja a fejét.
-Ejnye már, ne veszekedjetek! Először is nem ez, hanem ő. Méghozzá Daeva. Nagyon szép neved van. Azt meg ugye te sem hiszed el, hogy tényleg vérengzést csinálna.
-Max tíz, de valószínűleg még alatta. Sokkal alatta.

Adja meg a kérdés nélkül feltett kérdésre a választ Timidus, de közben le sem veszi a tekintetét a kártyákról.
-Akkor meg? Igazán engedhetnél neki egy kis szabadságot! Egyébként megsúgok valamit.
Hajol közelebb a pókocskához mosolyogva, de persze úgy beszél, hogy a nő is hallja.
-Minél jobban zsarnokoskodik feletted, annál nagyobb az esélye annak, hogy megszabadulsz tőle. A rendszer úgy működik, hogy ha a pet nem érzi jól magát, akkor elpártolhat az idomár mellől, szóval jól kell bánnia veled, ha azt akarja, hogy mellette maradj. A terítőd pedig nagyon szép! Nagyon ügyes vagy! Biztos nekem szeretnéd adni?
Nézegeti mosolyogva a műalkotást. A pókocska tipikus durcás gyerekként működik, ő is sokszor volt ilyen, és tudja jól, hogy ő miért szokott hisztizni. Szegényke csak figyelemre vágyik, és Shunál jobban senki nem tud figyelni a drága petecskékre.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Szer. Okt. 08 2014, 21:40

~ Közös nyelv? Ugye csak viccel? O.O Pedig én is japcsiul beszélek, hékás! >.> ~ gondolja magában a nő, miközben leöblíti torkát egy kis jótékony igazságszérummal, amit mások whiskey néven ismernek. Persze ahhoz eleget kell innia. Ami máskor nem okozna problémát neki, de mégis csak gyerekkel van. Így talán azért majd tartózkodik kissé a szokásostól.
- Bocsesz, megszokás. Mindig így beszélek. - hogy azzal fenyegetik, sárkányul beszélnek majd hozzá, annyira nem izgatja. Sőt, szerinte az kifejezetten menő lenne. Nyilvánvaló, hogy nem sokat értene belőle, de lehet, talán el tudna sajátítani egy-két kifejezést, vagy valamit. Nem sértődős fajta, megérti, ha van, akinek nehezére esik megérteni beszédstílusát. Azonban nehéz ettől eltérnie. Világéletében így beszélt, valamint a barátai is mind szlengeket használnak. Már fel se tűnik neki igazából.
- Hogy a milyen számtartomány? Mit akarsz tőlem? HE? O_O - szemei kigúvadnak a tudományosnak hangzó magyarázkodástól. Nem érti ő ezt. @_@ Biztosan így bosszulja meg a szlengeket. >.> Bár aztán némi gondolkozás után sikerül összeszednie, hogy mi az anyámról is beszélt neki. Miután megemészti a hallottakat, egy pillanatra prüszkölve elneveti magát, azonban szája elé rakja kezét, hogy csillapítsa az ingert. Szóval ja... majdnem pofán röhögte a sárkányt a számolgatásért.
- Ne haragudj, de... Tudod, van egy cimbim, aki minden játékban hasonlóan számolt. Hogy mennyi a valószínűsége bizonyos lapoknak. Még az UNO-ban is. Aztán sosem értette, miért kapott ki mindig. Very Happy - megveregeti a sárkány vállát barátilag, majd a saját lapjaira koncentrál.
- Nem kell ám mindig mindenben a tökéletességre törekedni. A játék azért van, hogy élvezzük. Kis chill, kikapcs, móka és szórakozás. Kivéve, ha pénzben játszunk. Mert akkor a kaszáláson a hangsúly. - a sárkányra hagyja, hogy végül milyen taktikát választ, de ő nem foglalkozik ilyenekkel. Nem arról van szó, hogy ostoba lenne, de feleslegesnek véli, hogy lapok előfordulási valószínűségét számolja ki. Ehelyett egyszerűen csak játszani akar, a játék öröméért.
Sajnos Daevát rajta kívül senki sem ismeri igazán. >.> Érzi az egyértelmű kétkedést Shuu-chan szavaiban, de nem is azért van itt, hogy meggyőzze. Majd a pók megteszi ezt helyette. Előbb vagy utóbb... Lehetőleg nem utóbb. A tíz, vagy sokkal alatta megjegyzésre azt hiszi, Timidust teljesen elragadták a számok, s még mindig a lapokat akarja kiszámolni.
- És akkor megölhetek mindenkit! Leigázom ezt az egész világot, mwuhahahaha! >D - lelkesen örömködik a lehetséges jövőképre, bár tudja, nem sok esély van rá, legalábbis nem ilyen módon. Az új programja miatt ráadásul csak fenyegetőzni tud - ha nem kap teljes szabadságot, akkor még csak egy picikét sem ölhet meg játékosokat. Szégyen és gyalázat, hogy vele ez történt. Mit gondol róla a többi mob, kik valaha társai voltak a legnagyobb JK mészárlásokon? ¬_¬
- Na ezért nem fogom engedni. Fene gondolta, hogy ilyen nehéz a beast teamerkedés. >.> - csapja fel a következő lapot, hiszen az ő köre következik. Nem hazudott, tényleg nincs taktikája. Egyszerűen csak megérzés alapon játszik. Úgy, ahogyan az neki éppen jól esik.
- Vidd. Ne félj, nem kontaktméreg. Ha az lenne, nem neked adtam volna. >D - sandít szemeivel "gazdája" felé, akinek legalább olyan sorsot kíván, amilyet a terítőre szőtt. Sőt, még az összes többinek is. Még Timidusnak is. Az áruló fajtáját. ¬_¬ Reméli, Shuu már az első mozdulatával tönkreteszi műalkotását. Plusz egy oka lenne rá, hogy drámakirálynőként kifakadjon a publikum előtt.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 09 2014, 06:46

Shu is figyelgette, hogy miként tűnik el az alkoholos folyadék a nő torkában, és tudta, hogy nem szereti a részegeket. Nagyon nem szereti. Kezdte egy picit érteni, hogy miért is akar szegény Daeva elmenekülni ettől a nőszemély elől. Ez a folyamatos civódás, amit egymás között dobáltak ide-oda, biztosan nem tett jót a kapcsolatuknak, és a szegény pókocska is csak azért viselkedhet így, mert az idomár nem bánt vele elég jól. A kislány szerint a petek tökéletesek voltak, és csak az ember ronthatta el őket, és ebben most is száz százalékig bizonyos volt. A válaszra Timidus csak legyintett a farkával, majd bólintott is hozzá.
-Megbocsájtok, és nem haragszom. A te…
Itt Shura pillantott, aki gyorsan elsuttogta neki a barát szót, megmagyarázva az újabb érthetetlen kifejezést.
-A te barátod bizonyára nem volt elég okos ahhoz, hogy megfelelő taktikát dolgozzon ki a játék során. Shuval rengeteget kártyázunk, sakkozunk.
-De… ez szerencsejáték, Timidus. Azokat nem szereted, mert nem tudsz benne biztosan győzni.
-Még nem biztos. A játék célja pedig vagy a győzelem, vagy a tapasztalatszerzés. Csak nektek embereknek nyújtanak élvezetet az értelmetlen dolgok. Nekem nem.

Jelentette ki a sárkány, hiszen bár még mindig nem találta meg a nyerő stratégiát, minden játékot addig játszott, amíg be nem bizonyosodott számára, hogy ez lehetetlen, és ettől a gondolattól vezérelve fel is csapta a következő lapját. Shu már sokszor gondolkodott azon, hogy a sárkány kibernetikus agyát fel kellene használni pár játék megnyerésére itt, és a pénzt az árvaháznak adnák, de mindig eldobta az ötletet, mert nem tudta, hogy az mennyire számít csalásnak. A pókocska szavait a kislány egy kis kuncogással, és fejcsóválással fogadta.
-Nem, nem, nem! Nem érted. Addig nem igázhatsz le semmit és senkit, amíg nem leszel nagy és erős. Viszont csak akkor lehetsz nagy és erős, ha az idomár mellett maradsz, és segítesz neki, mert ti ketten együtt fejlődtök. Ismerek olyan peteket, akiket elhagyott az idomárjuk, és ők már nem fejlődnek. Sőt, harcolni sem tudnak. Olyanok lettek mint egy ártalmatlan házi cica, vagy nem harci pet. Szóval neked is fontos, hogy együtt legyetek.
És persze végig biztatóan mosolygott hozzá, és nagyon remélte, hogy ez jó érv lesz ahhoz, hogy kicsit közelebb hozza egymáshoz kettejüket. Még nézni is rossz volt ezt a marakodást.
-Eszembe sem jutott, hogy esetleg megmérgeznél, tudom, hogy te nem tennél olyat. A képet pedig majd bekeretezem, és kitesszük valahova a szobában. Köszönöm szépen, nagyon kedves volt tőled, hogy ilyen szép terítőt ajándékoztál nekem.
Na meg persze azt is tudta, hogy védett területen belül vannak. Óvatosan vette át az anyagot, majd azonnal el is tüntette az eszköztárába, hogy még véletlenül se sérülhessen meg.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 12 2014, 20:15

Pohara szinte üresen koppan az asztal szélén, csupán a két jégkocka koccanása az üveggel jelzi, hogy ez az utolsó tartalom benne. Az ilyen italokat jobb hamarabb elfogyasztani, hiszen mire felolvad a jég, már ihatatlan lesz. Ennek ellenére Morrigan cseppet sem tűnik részegnek. Végtére is, ez csak egy kis frissítő, semmi több. Részegen pedig nem lehet rendesen pazaakozni.
- Chh... Elkényeztetett majmok időtöltése. ¬_¬ - jegyzi meg egy sanda pillantás kíséretében Daeva, akiről lerí, mi a véleménye az efféle játékokból. Ennek ellenére, alig fél órával ezelőtt mégis segített az idomárnak csalni. Ki érti ezt...? Talán a profit ígérete túlontúl hasznosnak bizonyult számára.
- Na te csak menj vissza kötögetni. >.> - védekezik Morrigan, miközben a lapjait bámulja, s lerak egy plusz négyest, hogy kijöjjön a tizenkilenc. Nem is rossz. Bár egy huszasnak jobban örült volna.
- A Hatalmas és Rettegett Daeva sosem alacsonyodik le háziasított kiscicák és áruló Timidusok szintjére. ˇ^ˇ Nagy leszek és erős, és akkor leszámolok minden ellenségemmel. S azokkal is, akik nem az ellenségeim. Kufufufu. Térdre, rabszolgák! Twisted Evil - ragadja el a pillanat heve, s dicső jövőjét maga elé képzelve burjánzik a képzeletében már annyira valós utópia látványában. Csillogó szemekkel pillant felfelé, ábrándozó tekintetében pedig szinte el lehetne veszni, ha nem tudnánk, pontosan mitől is vált ilyen lelkessé. Majd a nyolc szem mindegyike Shuura fordul, mintha csak most ért volna el tudatáig, hogy mit is mondott.
- Azt mondod akkor, hogy ahhoz, hogy világuralomra törhessek, ezt kell nekem kipofoznom, s a magam mintájára nevelnem, hogy végre behódoljon céljaimnak? - olybá tűnik, egy picit másképp értelmezte Shuu mondandóját. Tény azonban, hogy ezen most sikerült elgondolkoznia. Mi éri meg jobban neki? Nem, nem akar ártalmatlan házipet lenni. De olyanná sem akar változni, amilyen Timidus, meg a többi áruló. Ő - velük ellentétben - nem holmi tojásból kelt ki, mikor Morriganhez került, hanem nagy volt és félelmetes. Éppen csak Morrigan jókor volt jó helyen, hogy megnyerje a Jackpotot, tehát őt. Jogosnak véli tehát, hogy véres bosszút álljon minden játékoson, amiért petnek nevezik.
- Na, már megint kezdi. Rolling Eyes Bocsi a szöszmösz miatt. Mindenáron világuralmat akar. ._. - legalább valamivel kedvesebb becenévvel illeti a pókot. Lerí Morrigan arcáról, hogy cseppet sincs elragadtatva a szentbeszédtől, amit a pet lerendezett. Azonban talán esetlegesen icipicit nem is olyan nagy hülyeség, amit Shuukaku mond. Lehet, le tudná csillapítani Daeva vérszomját, ha valami hasznos elfoglaltságot találna neki. A kötögetésen kívül. Mondjuk a nyílt csatatéren.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 12 2014, 21:12

Timidus letette a következő lapot a mancsából, így a lapok összértéke húszra emelkedett, ám következő mondatát érdekes módon nem a lányhoz, hanem a pókicához intézte.
-Nem vagy se hatalmas, se rettegett. Jelenleg jobb ha meghúzod magadat, mert ha jól tippelek a szintetekkel kapcsolatban, akkor az életpontjaid száma jelentéktelen, és rászorulsz az idomár védelmére. Azért pedig, hogy rettegjék a nevedet meg kell dolgozni, nem elég, ha csak itt előadod magad. Nem tudom, hogy mi okod van árulónak tartani, de elhiheted, hogy nem árultam el senkit, és amennyiben folytatod a rágalmazást, kénytelen leszek megkérni téged, hogy bizonyítsd valamivel a szavaid igazságtartalmát. Jelenleg nem vagy sem nagy, sem erős, az ellenségeid pedig, ha engem is közéjük sorolsz, egy mozdulattal törölhetnének el Aincradból. Valamint arról is tájékoztatlak, hogy amennyiben nem teszel le a világuralmi terveidről, és esetleg még hozzákezdesz annak megvalósításához is, bár kétlem, hogy valaha is elérnél bármilyen eredményt, úgy számíts arra, hogy ellenségként foglak kezelni. Jelenleg érdektelen vagy a számomra és a létezésed nem jelent veszélyt, azonban amennyiben ez változik, úgy el foglak pusztítani az idomár védelmének az érdekében.
Itt egy kis szünetet tartott, és tekintetét újra a lapokra szegezte.
-Az emberek pedig nevelhetetlenek. Ha úgy képezhetném ki Shut, ahogy én kívánom, akkor jelenleg nem csak a huszonötödik szinten járnánk.
-De nem is akarsz engem megnevelni, ugye Timidus?

Öltötte rá a nyelvét a lány a sárkányra.
-A pet és az idomár kiegészítik egymást. Egyedül egyikük sem tud eredményes lenni. Azok, akik elveszítik a társukat általában meghalnak, a petek pedig elveszítik harci képességeiket. Működjetek együtt, különben meghaltok.
A lány mosolyogva csóválta a fejét, majd megvonta a vállát. Ő már megszokta a sárkány kijelentéseit.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 12 2014, 22:14

Ha Daevának emberi arca lenne, minden bizonnyal változatos érzelmeket tudnának most leolvasni róla. Mintha egy széles skálán ingadozna a fellobbanó haragtól az ártatlan megszeppenésen át egészen a felsőbbrendűségi komplexusa által kifejlődött arrogáns ignorálásáig minden. Azonban ez nem így van. Daeva arcszerkezete még a legkisebb mikropixelig sem hasonlít egy emberére, vagy annak bármely rokonára. Nem tudni így egyértelműen tehát, hogy valójában mit gondol. Sunyi kis szemei mintha meg-megrebbennének, de ebben sem lehet biztos a másik három. Hiszen mintha mindig ilyen, és ehhez hasonló reakciói lennének, gyakorlatilag mindenre.
- Így legyen hát! Ezennel Timidust, a tollas sárkányt a kék-fehér nemzetségből ősellenségemmé nyilvánítom. Kínok kínjával pusztítalak el, s minden társadat, majd meglásd! Mwahahahaha! Twisted Evil - olybá tűnik, van, aki semmiből sem tanul. Morrigan hangos sóhajjal adja jelét elégedetlenkedésének, majd felkap egy üres poharat, s csapdába ejti vele a pókot.
- Muszáj neked folyton égetned? >.> Soha egy nyomorult céhbe se fognak felvenni, ha mindenkivel így viselkedsz. ._. Aztán majd kérjél bocsánatot tőlük! - a pók tiltakozása jeléül nem hajlandó kétségbeesni a csapda miatt. Leücsörög a földre, pontosabban az asztallapra, s újabb terítőszövésbe kezd bele.
- Bocsi... Komolyan nem tudom, mi a nyanyukámat kezdhetnék vele. Folyton ilyen, állandóan éget. -.-" - nyűgösen szusszanok egyet, majd hátracsettintek valamelyik srácnak, s jelzem, hogy hozzon nekem valamit. Most valami lazább megteszi. A sör pedig mindig mindenféle körülmények között mindenre jó.
- A pet és az idomár talán. Lehet, már az elején elcsesztük. Én beast teamer vagyok. >.> - nem sokan tudják igazából, hogy mi a különbség a kettő között.
- Már-már egészen irigyellek titeket. Mi a titkod, téged miért nem utál? Very Happy - egészen aranyosnak tartja a mini-Targaryent, ahogyan a sárkányával incselkedik. Olyan mások, mint ők ketten. Egészen, teljesen mások. Bizonyára már kiskora óta ismeri Timidust, így pedig tutira könnyebb dolga lehet. Egyszer a katonaságnál is neveltek egy kiskutyát, amit találtak az utcán. Jó buli volt. Az egész csapat imádta. Főleg a titoktartást az ezredes elől.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 12 2014, 23:00

Úgy tűnt Timidust egyáltalán nem érdekli a pók arcmimikája, akkor sem érdekelte volna, ha értette volna, hogy mi is tükröződik rajta. Egyszerűen tényeket közölt, hiszen a pók vágyai igencsak ellentétesek voltak az ő felfogásával, és mivel tudta, hogy Shu nem szereti ha az emberek meghalnak, így logikus volt figyelmeztetni kettejüket arra, hogy az életükkel játszanak. Még azt a poharas dolgot sem tartotta szükségesnek, Shun pedig egyértelműen látszott, hogy nem tetszik neki a megoldás.
-Csak akkor fenyegess, ha be is tudod váltani a fenyegetéseidet. Van egy ötletem.
Fordult Morrigan felé.
-Látod azt az asztalt mögöttünk? Azzal a nagydarabbal, aki a késével szórakozik. Tedd a kezedet az asztalra és nyisd szét az ujjaidat.
Ezután az idomár felé fordult, és egy halk csipogás után neki is kiadta az utasítást.
-Küldj egy küzdőtérkihívást Morrigannak. Teljes életes küzdelem.
Közelebb hajolt a nőhöz, és még a szokásosnál is komolyabb hangon szólalt meg.
-Nem áll szándékomban végezni veled. Shu vörösödése nincs a terveim között, és elég sokan vannak körülöttünk, akik ezt nem néznék jó szemmel. Fogadd el a felkérést nyugodtan.
És HA mindez megvolt, akkor elpöccintette a poharat a pókról a karmával, majd Morriganra nézett, bólintott, és ugyanazzal a karmával lassan, majd egyre gyorsabban kezdte kopogtatni az asztallapot a nő ujjai között. Magasak volt a fegyverkezelés pontjai, így magabiztosan tudta csinálni, és a másikhoz képest a gyorsasága is igen magas volt, így elég látványos volt az előadás, a leglátványosabb pedig akkor volt, amikor egyszer csak a nő kézfejébe vágta a karmát, amire Morrigan életpontjai azonnal eltűntek, és meg is jelent Shu előtt az üzenet, miszerint választhat, hogy életben hagyja-e az asztal túl felén ülő nőt. Persze nem nyomott semmire, hanem lélegzetvisszafojtva várta, hogy mit akar ebből kihozni a sárkány, aki ismét a pók felé fordult. Halkan beszélt, nem akarta magára vonni a figyelmet.
-Csak akkor lehetsz szabad, ha végzel az idomárral. Csak egy mozdulatomba kerül, és szabad vagy. De ha most megölöm Morrigant, akkor örökre ilyen kis szinten maradsz, és bármelyik pillanatban bárki eltaposhat. Esélyed sem lesz a fejlődésre. A petnek az a feladata, hogy megvédje az idomárt, és az idomár is mindent megtesz a pet védelme érdekében. Együttműködnek, vagy meghalnak. Morrigan egy mobból idomított téged. Ha nem viselkedsz, akkor bármikor dönthet úgy, hogy megöl, és keres magának engedelmesebb társat.
Újra csipogott egyet, mire Shu azonnal rányomott a küzdelem befejezésére.
-Én… a beast teamereknek sokkal nehezebb. Talán ők jobban vágynak a szabadságra… azt hiszem. De… én csak annyit csináltam, hogy kedves voltam Timidussal, és segítünk egymásnak. Barátok vagyunk…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Morrigan on Pént. Okt. 17 2014, 22:36

Morrigan a kezébe temeti arcát, miközben a pókot hallgatja, s motyorogva sziszegi neki, hogy elég legyen. Igen, ő is szokott tiszteletlen, sőt, kifejezetten bunkó, tapló és pofátlan lenni. Azonban Daevával ellentétben, ő pontosan tudja, hol a határ. Emellett pedig tökéletesen meg tudja állapítani, hogy ki az, akivel ezt el lehet játszani, s ki az, akivel nem. Van, aki már attól sírva fakad, ha csúnyán néznek rá. Más pedig nem veszi magára ezt az egészet, s inkább beszáll a buliba, mint akit behívtak egy körre.
Morrigannel ellentétben azonban Daeva őszintén vérig akar sérteni mindenkit környezetében. S minden szavát teljesen komolyan gondolja. Még akkor is, ha adottságai nem teszik lehetővé számára, hogy minden ígéretét betartsa. Azonban ténylegesen szánt szándéka előidézni mindazt, amit az ajándék terítőn egyszer már megálmodott. Halált és pusztulást. Pedig a pókok egyes kultúrákban állítólag a védelem jele. Nem is érti. Tőle rettegniük kéne. Mégis gyógyító képességet kapott.
- Az a nagydarab? Nem látszik rajta, de tündéri a lelke. – mert hát egy olyannak, mint Morrigan, minden egyes kocsmatölteléket ismernie kell. Főleg, ha ezt a késes játékot űzi az asztalon. Hátraint neki, hogy felhívja a figyelmét, s úgy tesz, ahogyan azt Timidus mondja neki. Azonban mikor meghallja, hogy mi is a pontos terv, megáll benne az ütőér egy pillanatra. Teljesen elhűlten néz a sárkány szemeibe, s kimondatlanul is hallani tőle a kérdést: ez most komoly?
Nem, nem akar meghalni. Csak azért élt túl eddig, hogy a társainak eleget tegyen. Végtére is, akiket látott meghalni, azokat a való életben is ismerte, nagyon is jól. Nem csak itt voltak társai. Szeretné elmondani a világnak, mennyire küzdöttek. Erre most jön Shuu, és a sárkánya, és egy teljes életes küzdelembe akarják belekényszeríteni… de miért? S miért kezdett el – bízni bennük?
Nem tudja ő sem az okát igazán. Azonban ahogyan a szemeikbe pillant, s próbálja kifürkészni indokaikat, valahogy megérti, hogy itt most nem akarnak ténylegesen ártani neki. Persze ez szembemegy minden egyes tanítással, amit kiképzése során megkapott. De ebben a világban más fajta törvények uralkodnak. Mondhatni, a játékszabályok eltérnek az eddigiektől.
Széttárja a kezeit, s még a nagy darab Böhöm, mert így hívják szerencsétlent (pontosabban Morrigan így nevezi őt) is az asztal felé hajol, hogy megnézze, mit csinálnak. A játékot ismeri Morrigan is, még ha Daevának ez még egészen új volt. Olyan gyorsan koppannak Timidus karmai az asztallapon, hogy nem is látják azok mozgását. Inkább, mint amikor a ventillátor tárcsája egybefolyik a gyors mozgástól. Ami pedig a legfurcsább Morrigannek, hogy amikor belémarnak a karmok, nem érez fájdalmat. Tudja, felfogja, hogy mi történik, de mondhatni, félsokkos állapotban van a halálküszöbi élménytől. Még itt, ebben a világban is. Pedig még a kezein is meglátszik némi heg, amit a való életből örökölt ide.
- Khhhh… ¬_¬ – Daeva csupán fújtat egyet, s makacs némaságba burkolózik. Miután kiengedik üvegbörtönéből, felmászik Morrigan kezére, majd fel a karján, a vállához, s vissza a hajzuhatag sűrűjébe. Ott soha, senki sem veszi észre, amikor el akar bújni a világ elől. Mint amikor egy tinédzser a saját szobájába zárkózik.
- Asszem, ez most betett neki… Rolling Eyes – forgatja szemeit, majd sóhajt egyet. Hát ez húzós helyzet volt. Annyira, hogy egészen tutibiztos, hogy ő is le fog húzni erre valamit. Mondjuk úgy pár feles vodkát. Azt már a kislány nélkül, hiszen nem szép példa, ha előtte csinál ilyet.
- Elég faja, amit ti ketten műveltek. De komolyan. Tudom, milyen a jó csapatmunka, a hadseregben is erre tanítottak. De Daevával… Nálatok meg ez olyan természetesen megy. – szusszan egyet, s még a kártyák sem tudják most már izgatni. Szól Böhömnek, hogy hozzon már neki valami frissítőt, mert az most kijárna neki. Hát azért na.
- Apropó, barátok. Ha már így megismertük egymást, és túljutottunk kapcsolatunk fordulópontján, az élet-halál harcon, felvehetlek a barát-listámra? Lehet, hogy keresnélek, ha esetleg van valami. Meg bármikor behívlak még egy kör bambira téged, és Timidust is. Wink – kacsint rá mindkettőre, s ha engedik, akkor elküldi a barát felkérést. Úgyis üres szinte a listája, mióta az egész céhe megmurdált.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi50/500Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Shukaku on Pént. Okt. 17 2014, 23:13

Sem akkor amikor a játék zajlik, de még akkor sincs semmilyen érzelem a sárkány pofiján, amikor bemélyeszti a karmát a nő kezébe. Mindössze az előre megtervezett cselekedetet hajtja végre, amiről tudja, hogy nagy eséllyel a kívánt hatást fogja elérni. Ennyi. Nincs benne sem erőfitogtatás, sem semmifajta figyelemfelkeltés. Mindössze annak a bemutatása, hogy bármennyire is nagy a szája a pókocskának, számára egy csapással elpusztítható, és amennyiben élni akar, úgy azt kell tennie, amit ő tanácsol neki. Nem okos dolog Timidus ellenségének lenni, főleg nem ilyen kis szinten. Már a shockot is képes felismerni a nő arcán, igaz, mindössze a negatív érzelem kifejezéseként értékeli, a finomabb megfogalmazást és olvasást még nem teszik lehetővé az ismeretei, azonban azt tudja, hogy nem célja Morrigant megfélemlíteni. Vele szemben is csak egyfajta tanító szándékkal lép fel. Tedd azt, amit ajánlottam és akkor életben maradsz. Egyáltalán nem egy bonyolult következtetés, és ő még nem is értékeli fenyegetésnek, mindössze figyelmeztetés. Persze amikor már lenyomja a gombot, akkor Shu is megnyugszik, és ő is megérti, hogy mik voltak a sárkány szándékai. Azaz… ő természetesen sokkal pozitívabban fogalmazza meg önmagában, miszerint Timidus segíteni akar, hogy Morrigan és Daeva is olyan jól kijöhessenek egymással, mint ők maguk, mert Timidus is jól érzi magát, és szeretné, ha a másik pet is így érezhetne. A pók reakcióját Timidus nem tudja értékelni, és ebben a Morrigan által használt újabb szleng szó sem juttatja előrébb, de Shu köszönöm-bólintása már igen. Ismételten tökéletesen csinálta. Nem mintha ez meglepő lenne. Az azonban, hogy az idomár a hadsereg szót használja, felkelti az érdeklődését.
-Erről majd mesélni fogsz nekem. A hadseregről. A barátlistát pedig felejtsd el. Veszélyes.
Shu egy pillanatra elhúzza a száját, de utána igyekszik ebből egy mosolyt kanyarítani.
-Ha tudod a nevemet, akkor írhatsz levelet. És… akkor találkozhatunk. Nem kell hozzá felvenni a listára.
Amióta az első név elfeketedett a listájukon, azóta senkit nem vettek fel, sőt, a legtöbb játékost le is törölte. Ha meghaltak, akkor nem akart róla tudni. Shu azonban azt is észrevette, hogy Morrigant megviselték az események, így jelzett a sárkánynak, és mindketten felálltak az asztaltól.
-Köszönjük szépen a vendéglátást… és… csak legyél vele kedvesebb. Keresd, hogy mit szeretne és járj a kedvében.
Meghajoltak, majd ha Morrigan is elköszönt, akkor kisétáltak a helyiségből.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 Vo36oi12695/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 21 2014, 20:15

Morrigan: Gyertya Kristály
Shukaku: Vörös Bika Potion
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.