Twister Biliárd és Póker Club

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Szophie on Pént. Dec. 19 2014, 22:53

19. boss megbeszélés

Vezér semmiről sem tudott, nem tudhatott. Valami mégis kiülhetett az arcomra, mert szeme összeszűkülődő formájából arra következtettem, erősen gondolkodik.
A mézes tej még gőzölgött a kezemben, és abban a pillanatban nem tudtam semmi másra gondolni, csak hogy érezni akarom az édes, megnyugtató ízét. Nem is igazán akartam semmire sem gondolni, az alapvető dolgokon kívül. Erősen koncentráltam minden tevékenységemre, figyelve a mozdulatokat, melyek valamiért szenvedést okoztak. A puszta levegővétel is kín volt. Néha-néha el is felejtkeztem volna róla szívesen, ha nem lett volna a kényszer bennem örök. Pont, ahogy az a különös üres érzés is állandósult.
Nem volt számomra új, hogy a semmiből építkezzek, és jelen esetben, a tapasztalatomnak hála, gyorsabban ment, hogy vállalható formába hozzam magam, mint azt elvárná az ember. Szükség is volt rá, mert kevesebb, mint egy óra állt rendelkezésemre, hogy eljussak a Twisterbe.
Természetesen ennek is éppen a legmegfelelőbb időben kellett jönnie. Semmi kedvem nem volt rá. Az életre nem volt úgy alapvetően hangulatom. Összetörtem. Most mégis egy csöppnyi érzést vélhetett petem felfedezni arcomon, miközben a sorokat olvastam. Nem hiszem, hogy felismeri az aprócska kis rezdülést rajtam, én magam is rég elfelejtettem, hogy létezik ilyen. Habár jelen esetben az volt a különös, hogy az arcizmaim még képesek működni ennyi mozdulatlanság után.
Hinari megkért. Ez volt az egyetlen, amire koncentrálni tudtam. Mert ez a kérés fontos volt. Tőle még nem szakadtam el. Ettől függetlenül semmi kedvem nem volt az emberekhez úgy alapvetően. Talán egy répát fogok képzelni a helyükre. Egy csomó ostobaságot beszélő répa. Pont, mint annak idején a tárgyalásokon. Ha ezzel a módszerrel azokat túléltem, akkor ezt is túlfogom.
Nem gondoltam bele, kik is lehetnek, lesznek ott, vagy hogy milyen a viszonyom hozzájuk képest. Mert mindez nem számított. Semmilyen kapcsolatban nem álltam voltaképp azokkal az emberekkel. Csupán csak Hinarival, aki most arra kér, hogy továbbra is mutassam barátságos álcám a répáknak. Egy szóval sem akartam keserűséget zúdítani a nyakába, tudva azt, miken ment át mostanában ő is. Ahogy visszautasítani sem akartam, akármennyire is értelmetlennek láttam jelenlétemet azon a gyűlésen. Ha valamit megbeszélnek, azt csak tudatniuk kell vele PM-ben. Mert a jelenlétem mi mást jelent? Csak meghallgatom, miről fecsegnek, majd tudatom erről őt. Gondolom, ennyi lenne a feladatom. Esetleg hozzájárulni valamivel az előrehaladáshoz. Persze ha Hinari célja ez lenne, akkor nem pont engem választott volna. Hisz ismer. Vagyis megismert valakit, aki is én vagyok. Természetesen volt bennem egy jó adag ellenszenv az iránt, hogy idejét Alexszel tölti. De ezt sem hoztam fel. Egyszerűen csak szívességet tettem neki, elvárva, hogy ezt egyszer majd visszakapjam.
Egyszerű és csinos szürke blézert öltöttem, hozzá illő szoknyával, csizmával - lévén, tél van. Eddig virág alakú babérkoszorúmat átalakítottam szürke hajcsattá, azzal tűztem el szemembe hulló hajam. Így jelentem meg azon a helyen, melyen már annyiszor, ám olyan céllal, és olyan társaságban, mellyel nem sok közös pontunk volt. Egyáltalán nem illettem oda. A sok répa közé.
Teljesen átlagos, tárgyalásos arckifejezést öltve léptem be közéjük, természetesen utolsóként.
- Elnézést, az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy ide kell jönnöm. Hinari és a Justice League képviseletében vagyok jelen. Üdvözletem! - nyújtottam kezem mindenkinek, majd akár elfogadták, akár nem, leültem az egyik szabad helyre. Vezér mögém állt, nagy komoly képpel, és most ő sem foglalkozott senkivel és semmivel, csak merően bámult maga elé, hátra tett kézzel. Természetesen emberi alakban volt.
Hallgattam, és fejben próbáltam az információkat feldolgozni.
Szóval két boss lesz. Az egyik statjai fixálva vannak. A másik, úgy tűnik Enheriel-répa infói alapján, erősebb. Nazorek a neve, kitartása 19, a gyorsasága 34. Több a statja ezeken, mint a másiknak. És az is lehet, hogy ezek kever infók, és az egyik az egyikről, míg másik a másikról szolgáltat adatokat. És az is lehet, hogy a maradék statjuk közös.
- De biztosan szükségünk lesz a lyuk bántására ahhoz, hogy a bosshoz érjünk. Különben semmi értelme nem lenne a pókok jelenlétének. Mert ki menne oda hozzájuk, és ugrasztaná elő őket, ha anélkül is leüthető a boss?
- A fára mászás gondolatát pedig nem teljesen értem.. Ha jól értelmezem, akkor a boss eltalálásához szükséges. Ami azt jelenti, hogy valószínűleg magasan, a fák koronájának közelében fog elhelyezkedni a boss. Vagyis a bossok. El tudnák képzelni egy kiterített pókhálót erre a célra.. Pluszban ez még jelentheti az akrobatika előnyét is. Remélem, pókhálóba ragadástól nem kell félnünk azért.. Illetve az is kérdéses, hogy egy fa lesz-e, vagy több. És egy lyuk lesz-e pókokkal tele, vagy több.. - osztottam meg gondolataimat hangosan is, ám nem igazán figyelve a répákra. Inkább csak magammal beszéltem meg mindezt, államat a kézfejemen támasztva, magam elé meredve a semmibe. Most máshol jártam gondolatban. Egy teremben, ahol ezer meg ezer boss varriáns foglalt helyet.

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi7666/7700Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Dec. 24 2014, 16:59

Fújtam egy nagyot. Végre sikerült utolérnem a többieket. Én szépen szorgalmasan jegyzeteltem eddig, hogy könnyebben átláthatóbbak legyenek az adatok. Ekkor csipogni kezd az üzenet rögzítőm, majd mikor megnyitom a "Besúgó" neve éktelenkedik az üzenet alatt. Szinte lefejelem az asztalt, ahogy végigolvasom az infókat.
- Na srácok megint... Egy újabb adag információ. Na akkor. Kitartás 12, Speciális képesség 18 Fegyverkezelés 21 Erő 17. Ebből eddig 2 már ismert, 2 viszont újdonság. Azongya még ehhez jön a következő. "A pókkirályné először csak a terem távoli sarkában bújik meg." Ez rossz emléleket idéz fel. Anat, és Miri még emlékezhet az előző Pókkirálynós kazamata pucolásra. Valami ilyesmire számítok most is. Most viszont jön a kövi. "Ha a tíz vérengző óriáspók már kint van, akkor be lehet menni a lyukba, ahol egy kristály hever. A kristályt ha megérinti egy játékos, akkor a vastag pókháló szétszéled és a pókkirálynő lejön a sarokból." Úgy vélem ez a Pókkirálynő vagy az egyik boss, vagy szükséges ahhoz, hogy a bossokat tudjuk támadni, vagy éppen előhívni. Az sem kizárt hogy a pókhálója útban lenne a feljutáshoz. A kövi infó ugyanaz mint Enhié, de ez Razoneket ír. Razonek is mérgez 3 körönként ugyanennyi méregsebződéssel, ami ugye 5. Úgy vélem ez pokoli nehéz boss lesz. Azt javaslom, hogyha mindenképp felderíteni szeretnétek, akkor legalább 2 Tank, mondjuk Jin és Raven, 3 dps, Hina, Anat, Miri, és 1 support, RenAi, Yurihime vagy én. Rent is javasolnám, de nem hiszem, hogy biztos lehetnénk abban, hogy követné a parancsokat.

Eddigi infók:
Két boss van, az első fázisban az első pontjai alapján játszotok, a másodikban a második pontjai alapján.

Fegyverkezelés: 21
Erő: 17
Speciális képesség: 18
Kitartás: 12 (?) -19 (Nazor)
Gyorsaság: 16 (?) -34 (Nazor)

A boss hatástalanítja a hazatérés kristályt.

A fára futás egy mellékcselekvés + a fára futás körében a játékos csak a vérengző vadászpókot tudja támadni, kivéve, ha íjász. (Íjásznak felfutni sem kell.)

A pókkirályné először csak a terem távoli sarkában bújik meg.

Ha a tíz vérengző óriáspók már kint van, akkor be lehet menni a lyukba, ahol egy kristály hever. A kristályt ha megérinti egy játékos, akkor a vastag pókháló szétszéled és a pókkirálynő lejön a sarokból.

Razonek és Nazorek három körönként egy mérget lövel, ami 5 méregsebzést tesz célpontjaira, ami körönként sebzi.

A lyukban tíz vérengző óriáspók van, amik alapból nem támadnak, csak várnak, hogy oda menjen valaki. Amint valaki megtámadja, őket kirepülnek és szintén véletlenszerű játékosokra ugranak.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi3819/4100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Chancery on Vas. Dec. 28 2014, 14:54

~Az oké, hogy csak egy pet vagyok, de választ nekem is illik adni. Főleg tőled, késedelmi kisasszony.~
Álomkelő szinte felugrik az asztalra - magyarán első két mancsával feljebb emelkedik, szinte egy magasságba kerülve velem -, és azt a tipikus dühös macska fújtatást hallatja, kimutatva borotvaéles fogait és rózsaszín ínyét. Sárga tekintete legvégül Szophie-n állapodik meg, emlékezve az esetre, mikor miatta kellett végignéznem Alex halálát, miközben olyan könnyedén megmenthettünk volna egy erős dps-t, hogy még én is elcsodálkoztam.
A pet végül akkor nyugszik meg, mikor végigsimítom a hátát és visszaereszkedik az ölembe, kissé még így is eltakarva engem - meg hát súlya is van már -, viszont addig nem fog leugrani a földre, amíg választ nem kap. Én pedig nem szólok rá, hisz én is szeretném elérni a maximális, 100%-os összedolgozást, főleg ezen a nehéznek ígérkező bosson.
Az új infókat is feljegyzem, amennyire csak tudom, az eddigiek közé, még annak ellenére is, hogy Ayani ugyanezt teszi. Mikor kihagy a felsorolásból, arra sem reagálok semmit; hiába, egy felderítéshez még lépnem kell pár szintet, vagy valami módot találni arra, hogy például a gyógyításom kicsit erősebb legyen. Viszont így, hogy eldöntöttük, legyen felderítés, lecsukom az aranytartalékom biztonságba.
-Akkor majd pár ember burkát fogom tudni állni. -mondom, bár így késni fog majd kicsit az új céhház és a költözés, de az a része a dolognak úgyis a személyes problémám, majd összeszedem újból a kellő összeget, vagy ha szerencsém van, megveszi majd valaki a régi céhházat.
-Álom egyébként pont erre akar kilyukadni. -emelem fel a tekintetem Ayani utolsó félmondatánál. -Jó lenne, ha ezt soha többet nem kéne hallani sem megbeszélésen, sem bosson.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi8140/8500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 21 2015, 19:30

Meeting Daneeval

A bossharc estéjén elküldtem Daneenak az üzit, hogy másnap szeretnék találkozni vele a Twister bárban. Ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, de nem úgy szándékozom, hogy felkenem a falra. Pedig azok után, amiket Shutól hallottam, mások lehet megtették volna már helyettem. Én azonban szeretem meghallgatni mindkét oldalt és ahelyett, hogy vádaskodni kezdek és ítélkezem felette, inkább mérlegelném az ő változatát is. Egy kis boxot foglalok magunkra, érkezésekor kézfogással köszöntöm európai és úgy általában a fantasy világok szokásához híven. - Szervusz, örülök, hogy eljöttél. Mit kérsz inni?

Bár Anatole hangjában volt valami nem várt bizalmatlan felhang, a bossharc hátralévő percei azzal a várakozással teli feszültséggel is gazdagodtak, hogy végre lesz alkalmam újra beszélgetni, azzal a játékossal, aki az első vértemet kovácsolta számomra, s akivel egy igen izgalmas, bár gyors és kimerítő harcban volt részem. Azt hiszem, úgy éreztem... igen... büszkeséggel néztem fel rá, akár egy mesterre. A harc után a sziklánál türelmet erőltetve magamra, csendesen vártam rá. De úgy tűnt a beszélgetés órája még nem most jött el.
Így aztán igencsak felvillanyozott, amikor másnap üzenetben jelölte meg a találkozó helyét.
- a Twister bár... - morfondíroztam a bejárat előtt megbámulva a helyet mielőtt beléptem volna. Sietve néztem körben, nem kellett sok, hogy észrevegyük egymást
- Szia, köszi a meghívást, nahát, még sosem jártam itt azelőtt... jópofa helynek tűnik... - fogadtam a kézfogást
- Inni? Hmmm... talán egy pohár vörös édes... bort
- Ez a... törzshelyed, Anatole-san?

Én a magam részéről a szokásosat kértem, vagyis limonádét.
- Törzshely? Annak nem mondanám. Viszont szinte minden bossharc előtt itt szoktunk összegyűlni megvitatni a taktikát. Kellemes és diszkrét hely, gondoltam itt nyugodtan tudunk beszélgetni vagy akár játszani is. - Ekkor egy pakli francia kártyát teszek le az asztalra. - Pókerezel?

- Oh, Bossharc elött - ismételtem utána meglepetten, és némi áhítattal kiejtve a bossharc szót. Bár tegnap pont sikerült némi kóstolót kapnom az efféléből

Érdeklődve fordultam ismét körbe ültemben, a helységet jobban szemügyre véve. Szóval itt szokták megbeszélni...
- Nem szoktam... - néztem esetlenül a paklira - Bár az alapokat ismerem... játszhatunk felőlem... de beszélgetni hívtál nem? Mármint... olyan komolynak tűntél Souryuu sziklájánál... - néztem rá, igyekezve kitalálni a gondolatait

- Ahogy gondolod, nem erőltetem. Csupán könnyedebbé szerettem volna tenni a beszélgetést, de téged ezek szerint inkább csak összezavarna. - Gyerünk már Anatole, ne kertelj annyit! A paklit az asztalon hagyom, közben megérkeznek az italaink is. - Gondolom nem leplek meg, ha azt mondom, hogy Shuról szeretnék veled beszélni. Szeretném, ha beszélnél a kettőtök közti viszonyról és arról is, hogy mit gondolsz Timidusról.

- Shu??-ról?? - kaptam föl a hangomat. A meglepetés a box párnázatába száműzött, olyannyira őszintén vetettem hátra a hátam a név hallatán
Hirtelen el is szomorodtam: szóval ez az egész csak róla szól. És el is komorodtam. Nem szerettem még a kislány és idomárja gondolatával se foglalkozni mostanára
- De... mármint... azt hittem... de szóval... akkor róla van szó... - néztem a bíbor folyadékba a pohár üvegén át. Anat szemébe most nem volt kedvem ilyen hallatán
- Hát... elég rossz... egyszer ugrattam... vagyis... megpróbáltam vidámságot kicsalni belőle... és az lett a vége, hogy utál és molesztálósnak tart... pedig én... hah... - sóhajtottam fel
- Jobb lett volna ha soha nem akadok belé, vagy legalább ne a vakrandis rendezvényen...
- Totál másként gondolkodik mint a többi kislány, vagy egyáltalán a többi lány, sőt... még az ismerőseimhez képest is másképp... azt hiszem...
- Meg... fejébe vette, hogy én minden lányt molesztálok... csak mert... áhh - fordítottam félre a fejem fancsali arccal - csak mert megcsókoltam a nyakán játékból, meg heccből úgy érintettem meg mint egy felnőtt nőt... de azóta már ezerszer megbántam, és már egy csomószor bocsánatot is kértem tőle

- Miért gondoltad, hogy felvidítana egy gátlásos kislányt az, ha megcsókolod a nyakát? - Timidusra még szándékosan nem kérdezek vissza. Hangom nem vádló, inkább tárgyilagos, miközben a pohár száján futtatom végig újra és újra az ujjam.

- Nem, tudom, hülye voltam... azt hiszem... azt gondoltam, hogy majd zavarba hozhatom vele, vagy picit feldühíthetem... a lányoknak jól áll, amikor apróságok miatt durcásak... legalábbis nekem tetszik...
Öm, ehh, elkalandoztam, nem rólam van szó, hanem, hogy miért
- Szóval, azt hittem, hogy durcás lesz tőle, de valahol mégis tetszeni fog neki, ha nőként bánok vele, mert folyton azt hajtogatta, hogy ő már nem kislány és gondoltam, akkor megtréfálom, lássuk mit kezd a nem-kislány a nagy-kis-lányoknak szóló dolgokhoz
- Azt hittem megtörhetem a jeget, amit a felszínen éreztem rajta, hogy picit önfeledtebbé, derűsebbé tehetem vele, hogy összemosolygunk majd, meg kacagunk ezen a hülye kis játékon

- Ő nem egy átlagos lány... de ezt már te is tapasztalhattad a saját károdon. Nem mondom, hogy helyes, amit tettél, de bízom az ítélőképességemben és hiszem azt, hogy nem vagy egy gyerekmolesztáló kéjenc perverz. De ha tévedek és mégis rajtakaplak, hogy bárkit molesztálsz... - Inkább nem folytatom úgy, hogy kihúzom a nyelvét és csomót kötök rá, mert az erőszak nem old meg semmit és a fenyegetőzések sem használnak, csak ártanak. - Szóval gondolom azt is észrevetted, hogy elég haragtartó típus. Ki akarod egyáltalán engesztelni, vagy inkább elkerülöd?

- Próbáltam már kiengesztelni, de amikor azt hittem, hogy már rendben vagyunk, belekötött abba, hogy JL-es lányokkal hogy viselkedem. RenAival és Szophieval. Pedig az is csak egy félreértés volt. És ő pont a legrosszabb következtetést vonta le. Lefogadom, hogy Ai fele annyira se haragudott még ott akkor sem, mint ő, csak mert látott valamit és elkönyvelt minket, de leginkább engem valami egész másnak, mint az igazából volt. Utána meg a vitáink a petekről, a játékról, az adminról, magáról a kijutásról... ő nem is akar kijutni! És jobban kedveli a Timiduszát, azt a programot, mint minket, élő embereket. Olyat is mondott, hogy inkább visszamenne az erdőbe... totál másként gondolkozunk... ráadásul a legutóbb... nem értem, hogy miért pont őt és engem... is elraboltak... hosszú, de egész végig azzal volt elfoglalva, hogy engem szapult. Próbálom elkerülni... de folyton belebotlok...

- Igen, a világnézeteiért és a petjéhez fűződő viszonyt én sem nézem jó szemmel, de nem parancsolhatok rá, hogy másként tegyen. Egyrészt nincs hozzá jogom, másrészt többet árt, mint használ. - A mondandója végén pedig csak hümmögök egyet, aztán végül mégis megszólalok. - Akkor ezek szerint menthetetlennek tűnik a viszonyotok. Elfogadom.

- Ugye? Nem csak szerintem nem normális akkor amit képzel, mondjuk engem nem érdekel különösebben hogy mit csinál vagy tesz, ha békén hagy. Bár, az igaz, hogy én is ludas vagyok, mert nehéz megállni, hogy ne toljak valami fricskát az arcába, mikor már messziről látom a szemein hogy legszívesebben megkínozna
- Lehet le kéne szoknom róla... bár nem hiszem, hogy az most már sokat változtatna a helyzeten
- Amúgy, hogy jött ez a dolog fel, honnan ismered Shukakut? Meg ezek szerint neked is rólam panaszkodik?

- Shu a pártfogoltam, és mindenről beszámol, ami vele történik. Timidus ráadásul olyan, mint egy kazettás magnó, bármit visszamond szó szerint. Azon vagyok, hogy felkészítsem Shut a kinti, Timidus nélküli életre. Nem akarom, hogy kárt tegyen magában akkor, mikor vége lesz ennek a játéknak. - Timidus azonban nem könnyíti meg a dolgomat, még annak ellenére is, hogy sikerült eredményeket is elérni, nem csak hátrafelé menetelünk.

- Nem kérem, hogy puncsolj neki, meg a bocsánatáért esedezz, viszont ha ennyire elharapódzott köztetek a helyzet, akkor talán jobb is, ha kerülitek egymást. ez mindenesetre a kettőtök dolga, én nem fogom beleártani magamat, de tisztában akartam lenni a te oldaladdal is. Most viszont térjünk át egy másik fontos témára. - Felhörpintem a maradék limonádémat, majd belekezdek. - Beszéljünk most úgy, mint céhvezér a céhvezérrel, rendben?

- Oké, rendben. Bár én inkább csak alapítótagként tekintek magamra. A társaim is simán lehetnének céhvezérek. Ha szeretnének. De miről lenne szó? Mire vagy kíváncsi?

Először alaposan körbenézek és hallgatózásomra hagyatkozva próbálom felmérni, hogy motoszkálnak-e körülöttünk. Mikor tiszta a levegő, rátérek a lényegre. Közelebb hajolva, halkan ejtem ki a szavakat. - A vörös indikátoros játékosokról...

- Mármint... a PKsokra... nincs közünk hozzájuk. A szabályzatunk kitér erre is, a kivételes esetekkel is foglalkozva, de nem közösködünk gyilkosokkal... viszont tenni se nagyon tudunk ellenük, a bosszúból elkövetett gyilkolás se az én kenyerem... de miről van szó egész pontosan? - süppedtem én is kicsit lejjebb a boxban, s a hangom is halkabbra vettem

- Nem is kérlek gyilkolásra, eszem ágában nem áll ilyesmivel előhozakodni. Viszont céhvezérként, mert hát mégis csak te vagy a legtapasztaltabb tagja a céhednek, nem árt, ha tájékoztatlak jó pár kényes információról. Egy listát kívánok neked átadni azon személyek nevével ellátva, akik feltételezhetően veszélyt jelenthetnek a jövőben akár a te céhednek tagjaira is. Nem kérem, hogy felcsapj bűnüldözőnek, de arra kérlek, hogy tedd félre az ellentétedet Shuval szemben és legyenek a céheink egymást segítő szövetségesek.

- Oh, szóval, ti.. te már foglalkoztál a problémával.. egy lista... aham, persze, számíthatsz rám, a többiekkel meg majd megbeszélem, ami meg Shut illeti, majd féken tartom magam... de remélem akkor ő is felhagy az eddigiekkel

- Ezt nem ígérhetem. De te vagy a felnőtt, és ha élhetek tanácsadással, akkor inkább ne állj le vele vitázni, mert abból megint csak veszekedés lesz. - A listát pedig átküldöm a menün keresztül.
Szólósok: Kazuma, Suzume
Ismeretlen nevű céh: Tachibana Makoto, Drake Haru
Guild of gods tagjai: Pierre, Cathrine, Elizabeth és további 4 ismeretlen nevű férfi
Tenka: Victor, Freya, Kuromajo, Ghost, Reiga
- Van kérdésed?

- Hoh, de sokan vannak... hm... Kazu... azon a vidalon harcoltam egy csapatban vele... Suzuméval pedig a tábornoki sátorban... nem tudok róluk jószerinvel szinte semmit sem, de nem tűntek olyan ádáznak... még az indikátor színe ellenére sem... de ez a Tachi... vele ... vele már túl sokszor sodort össze a sors, jó lenne őt lakat alatt látni... a Haru meg... egy kazamata partyba behívtam ismeretleneket is egyszer... de megpattant a legnagyobb baj közepén, csoda hogy ezek szerint nem szúrt hátba minket, a többiekről viszont még soha nem hallottam
- Erről a GoG-ről meg a Tenkáról lehet tudni valamit? Ja és nézd már... Kuromajo... az a cserfes, beteg humorú házigazda kislány a rendőrös küldiről... azt még mindig nem értem, hogy hogyan sikerült annyira el... na mindegy
- Szóval mit lehet tudni erről a két céhről?

- Kuromajo különösen veszélyes és emlékszel, eléggé durván tudott hatni a rendszerre. Elvette a felszereléseinket, beárt minket, csak ő engedhetett ki. Ilyet hétköznapi játékos nem tehet. A Tenkáról sajnos nem tudok eleget, csak a tagjainak a neveit sikerült összemazsolázni, de lehetséges, hogy vannak még többen is. A Guild of Gods nevéhez fűzhető a több mint egy évvel ezelőtti mészárlás egy bálon. Azóta eltűntek. Pierre is egy különösen veszélyes pszichopata és ami idegesítőbb, hogy a black iron listája szerint még élnek, mégis teljesen eltűntek, mint a kámfor.

- No, igen... tényleg ő zárt be minket... hm... oké, köszi az infot, majd igyekszem én is nyomozgatni, lehet hogy eszembe jut majd nekem is pár név, bár akiket most fel tudnék sorolni, azok mind itt vannak a listádon
- Van... van még valami ezen kívül?

- Nincs. Csak tájékoztatni szerettelek volna.

- Értem, akkor köszönöm, éssss... csirió - emeltem a poharamat koccintásra - az együttműködésre és a viszontlátás örömére!

- Kampai. No, nem gondoltad meg magad a kártyát illetőleg? - S ha elfogadja a felkérést, akkor innentől kezdve könnyedebb ritmust venne a találkozó.

- De, miért is ne! Csak ne engedd, hogy eljátsszam a céhem vagyonát - derültem én is jobb kedvre, immár a kártyára s borra figyelve, feledve az addig elhangzott komor témákat
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi10/5000Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Szophie on Szer. Feb. 18 2015, 18:42

Összesítettem, és megjegyeztem az információkat, hogy kellőképp tudjam tájékoztatni Hinarit róluk. Az viszont biztos volt, hogy ezt a bosst el fogom kerülni, már csak a pókok miatt is. Ez persze semmiben sem akadályozza meg a részvételemet a répagyűlésen. Egyébként érdekesség, hogy a legnagyobb tiszteletet mégis egy „krumpli” követeli magának. Méghozzá egy karmokkal megáldott. Jó, nekem is van ilyen kis potato csibém társam, de az - szerencséjére! - kellően háttérbe tudta szorítani magát. Ez az egyetlen ok, ami miatt megengedtem neki, hogy elkísérjen.
Felsóhajtottam, és az asztalra könyököltem, a fejemet öklömre támasztva, majdhogynem unalmas arckifejezéssel.
- Részemről sértődésekre semennyire. - legyeztem magam előtt másik kezemmel.
- De ne várd el, hogy megbízzak akárkiben. Csak Vezérben, senki másban. És adott helyzetben saját döntéseim szerint fogok cselekedni. Nem vagyok holmi bábu, akit szabadon mozgathatsz a táblán.. - ásítottam, majd felkeltem a helyemről.
- Nos, ha mindent megbeszéltünk, én távoznék is. - jelentettem ki hidegen. Ennyi épp elég volt, sőt még sok is a társas életből erre a napra. Sok buta répa, meg ez a furcsa krumpli..

/xD/

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi7666/7700Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 28 2015, 06:13

Bár úgy éreztem most is hasonlóan jó kis megbeszélésre számíthatunk, azért jó szokáshoz híven elküldtem az értesítést a többieknek, akik szokásuk volt megjelenni a bosson. Mivel ez egy elég fontos infó, így Tachinak és Rennek is küldtem levelet, hisz nem voltam tisztában a pontjaikkal. Ha végül valaki megérkezik, mosolyogva bólintok nekik, majd amint mindenki helyet foglalt neki is kezdek.
- Sajnos megint egy érdekes bossal találkozunk. Bár jelen pillanatban még csak 3 dolgot tudok róla. Az első az ereje, és a speciális képessége. Mind a kettő 100-as értékű. A másik az, hogy a bossra az instant killezős hatásúakat leszámítva mindenfajta kristály, vagy méreg használható, hiába van a leírására írva, hogy bossra nem hat. No... mielőtt harcba indulnánk gondoltam jobb ha ezt közlöm, hogy potikból és kristályokból is felkészüljünk. Ha úgy vélitek én szívesen ellátom a frontot jóadag méreggel. A Gyengítő Méreg segítségével le tudnánk csapolni az erejét, ha azt nézzük, hogy 1 játékos 3 támadása után már -18 erő. Speciális méreggel pedig az SK szintjét vihetjük le ugyanennyivel. A másik dolog meg az lenne, hogy jó lenne tudni, hogy kinek a képijeire ne számítsunk. Szóval srácok... kinek nem éri el az Sk szintje a bűvös 50-est? Én még éppen hogy, de fölötte vagyok.

eddigi infók:
Erő: 100
Speciális képesség: 100

A bosson MINDEN használ, még az is, aminél oda van írva, hogy bossokon nem használható. (Kivéve az instant kill kategóriába eső dolgok.)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi3819/4100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 28 2015, 13:11

Nekem is volt most a boss infóm, még ha elég semmitmondó is, talán lesznek, akik értékelni fogják. Besúgó uraságot már rég látogattam meg, ez tény, hisz az aranyamat más célokra gyűjtöm egy ideje, de lassan ismét kénytelen leszek arrafelé is venni az utam, ha lépést akarok tartani. Jegyzetfüzettel felszerelkezve a macskával ismét beléptünk Twisterbe, arra a helyre, amit régen elkerültem volna, most pedig lassan már törzshelyünkké változik, már amikor meg vagyunk hívva Neutral
Ayani minden információmorzsáját, amit megoszt velünk, feljegyzem, és kissé felemelem a kezem, hogy jelezzem, most én kívánok akkor szólni ezek árnyékában. Nem akarok senkinek a szavába vágni, szóval várok, ha szükséges, majd elmosolyodom.
-Én csak annyit tudtam szerezni, hogy a boss egy kobold volt azelőtt. -tárom eléjük az én aprócska semmiségemet. -Az én speciálisom pedig nem éri el az 50-et... max a felét. Viszont mérgekkel én is besegíthetek, még a boss előtt bevásárolok máshonnan is meg tőled is, Aya-chan Embarassed
Legalább megtanulom használni azokat is, hisz ellenem bevetve már nagyon is jó szolgálatot tettek másoknak, én pedig talán egyszer, ha méreghez nyúltam, és akkor se bántam meg, a rémisztő név ellenére.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi8140/8500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 28 2015, 15:22

- Remek-Remek szívesen várlak Chan. Jaj srácok ammm... jött még két stat közben. A boss fegyverkezelése és gyorsasága is 100. Szóval.... pech...

Eddigi adatok:
Erő: 100
Speciális képesség: 100
Gyorsaság: 100
Fegyverkezelés: 100

A bosson MINDEN használ, még az is, aminél oda van írva, hogy bossokon nem használható. (Kivéve az instant kill kategóriába eső dolgok.)

Eredetileg kobold volt a boss.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi3819/4100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Mirika on Vas. Jún. 28 2015, 16:38

- Szóval feltételezhetjük, hogy minden egyes pontjának száz az értéke. 500 HP, 100 páncél. Nehéz eltalálni, a specek nem, vagy nehezen működnek ellene, akinek nincs legalább 50 a gyorsasága, azt letöbbszörözi. Switchlánc kell, hogy a sebzését el tudjuk osztani, aki lassú, az használhat olyanokat, mint a paralízis méreg vagy a lökés kristály. Viszont a mérgekkel találni is kell, szóval azokra nem bízhatjuk magunkat. Rövid telitalálat potikkal kell felszerelni a legnagyobb sebzőket, Saya-chan is jól fog jönni, az íjászoknak is van biztosan találó dolguk. Ha tényleg csak 600 sebzést kell bevinnünk, akkor ez nem lesz nehéz, csak működnie kell annak a switchláncnak - sóhajtottam egy nagyot. Miért pont Ren szervezi ezt az egészet? Valahogy kételkedtem benne, hogy majd olyan kvalitásokat mutat, mint Yuichi >.> Pedig ezt a bosst meg lehet verni előre tervezéssel.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi526/600Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jún. 28 2015, 16:47

Én is megérkeztem a bossos beszélgetésre, de nem túl boldogan, mert az a beképzelt, semmirekellő Ren szervezi, aki biztos kijelenti, hogy a hozzám hasonló nyomorékok menjenek inkább vissza a patkánylukba. De persze nem fogjuk majd legyőzni, mert Ren szokásához híven csak magára fog gonsdolni, s inkább mindenkit élőpajzsnak fog használni, minthogy csináljon bármit is, kivéve, ha már mindenki kiesett vagy meghalt miatta, mert akkor csakis az övé lehet a boss item. Ahogy beszélgettek, eszembe jutott egy gonosz ötlet, amit nem bírtam visszafojtani:
- Nekem lenne egy ötletem: Mivel Ren folyton csak arról papol, hogy ő mindent jobban tud, mint mindannyian, ezért egyedül harcoljon a bossal. Ne segítsünk neki véletlenül sem, úgyis olyanokat mondott, hogy én pl felesleges vagyok, s le merném fogadni, hogy szerinte Jin is csak azért van ott, mert a kis világában mindenki fenekét nyalja csak. Ja és hogy senki nem tud gondolkodni, csak ő, mert ő fiú. S Burkot is szerezzen magának, meg tárgyakat is.

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi2532/2700Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 28 2015, 19:18


- A switchlánc működéséhez pedig megbízható emberek kellenek - sóhajtottam, továbbvíve Miri gondolatmenetét, Enhi javaslatára egyelőre nem reagálva: fölöslegesnek tartottam már a boss előtt táplálni a feszültséget, és bár bennem is felmerült, hogy válogatott csapattal kéne menni, de Mirika felvetése teljesen ésszerűnek és jónak tűnt - Ayani, a spec képességre tett pontok száma mindegy: ha meg is haladja az ötvenet, akkor is rizikós használni őket. Most az itemekre kell hangsúlyt fektetni, azokkal az alacsony sebességet és fegyverkezelést is lehet kompenzálni. Csupán gondoskodni kell róla, hogy mindenkinél nála legyen a megfelelő item, éshogy ne kerüljön be senki a partyba, akinél nincs, vagy aki nem fog switchelni - mondtam; igaz ez Ren jelenlétével máris bizonytalanná vált - ha pedig Tachibana is eljön, duplán.
- Kobold? - erre viszont felhúztam a szemöldököm, önkéntelenül is felidézve Srentokot, aki akár testvéreit is követhette volna... és ők is koboldok voltak. Abból alakultak át, az invázió hatására akár. Ahogy a mostani boss is. Egy újabb Bunmei? Elsötétült pillantással dőltem hátra, karjaimat keresztbe fonva, csöndesen hallgatva a továbbiakat. Reméltem, nem lesz igazam... a Bunmei családdal, főleg azon kritikus nap után, nem voltam túlzottan kibékülve.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Danee on Vas. Jún. 28 2015, 20:06

- Sziasztok! - mondtam halkan, a klub-helység ajtaján benyitva - A boss megbeszélésre jöttem, jó helyen járok?
- Amúgy folytassátok csak, ha nem zavarok, én leülnék ide -
mutattam az egyik fal mellé helyezett székre
- Ja igen, Danee vagyok - hajlongtam egy sort, aztán hangtalanul leereszkedtem a karfák közé
Fura. Innen mindenkivel találkoztam már így vagy úgy, de legalább egyszer futólag. Ezek szerint be se kellett volna mutatkoznom. Na mindegy.
A besúgót emlegették, s kissé feszengve éreztem magam, hogy én semmit se hoztam tőle, főleg így, jött-mentként.
Megnyugtatott a gondolat, hogy a képességeink most nem fognak sokat a latba vetni, mert az én harci képességeim már kitöröltem. Kellett a hely.
Ide-oda röppentek az egekbe szökő számok, és már kezdtem azt érezni, hogy rossz helyre jöttem. De burok az kell majd, ez már biztos, és pontosság potion is. Drága mulatság lesz, de várjuk ki a végét
Jobb híján figyelmesen hallgattam a szakma veteránjait.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi7010/7300Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 28 2015, 20:13

- Óh! Milyen nagyszerű Rolling Eyes - még meg is tapsolom a kis társaságot
- Éppen hogy felfedeztem a boss termének ajtaját, máris szervezkedtek és még üzenetet is kaptam- lehívom a menüm és pár pötyögés után kezembe varázsolok egy kívánatos epershake-t. Kortyolok is egy keveset a hűsítő folyadékból.
- De lenne egy kérdésem - lehuppanok egy kényelmesnek tűnő ülő alkalmatosságra.
- Kérte valaki a segítségeteket? - én nem az tuti. Arra minden bizonnyal emlékeznék, na meg nem is voltam úgy beállva mostanában, hogy időugrás lett volna a vége Suspect
- Teljesen logikátlan az, amit műveltek. Elkerülhetnétek a veszélyt, megspórolhatnátok egy rakat aranyat és még a boss is le lenne győzve.... erre önként akarjátok magatokat odavetni.... elmagyaráznátok nekem, hogy miért van ez?

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi6382/6500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jún. 28 2015, 20:46

Ki hívta ezt meg ide?
- Fölöslegesen jöttél ide hisztizni Ren, úgyis csak a szád a nagy, mert egyébként csak last hit-elné, hogy megkaphasd a jutalmat, amit meg se érdemelsz. De már nem kapsz olyant, mert sorsolás van, amiről persze, hogy nem tudtál, mert nem hallottad a híreket a nagy egódtól... Mi legalább előre szervezzük a második próbálkozást, mivel te úgyis el fogsz bukni, mert csak beképzeled magadban, hogy egyedül le tudsz győzni egy boss-t, egyébként csak egy egyszerű kis senkiházi van, aki csak ahhoz ért, hogy Mirikát és Hinarit hergeld, s mondogasd, hogy mekkora gyökér mindenki, de harcolni már nem igen tudsz Reginald nélkül. Szóval menj, s essél minél előbb túl a vereségeden, amit a boss ellen fogsz kapni.

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi2532/2700Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jún. 28 2015, 20:50

Betértem én is a megbeszélésre, illedelmesen napszakhoz méltón köszöntem. Nem vártam se vállveregetést semmi ilyesmit. Hosszú az út ahhoz, hogy jobb parancsnok lehessek, ahogy a katonaságban a tábornokok. De azért itt a helyszínen is van két sokkal képzettebb személy. Meghallgattam mi is a helyzet a bossal, miután elhelyezkedtem egy széken és beszámolóik szerint, ez a boss is gondolkodós és sebződés eloszlás kell a harcolók között. Enheriel ötletére a szék alját kezdtem el kapargatni, ezzel sikerült kissé lenyugtatnom magam, de még így is felszisszentem. Azonban igyekeztem a lényeget leszűrni. Viszont a hatszáz sebzés bevitele túl egyszerűen hangzott. Az előző boss életereje, mint a segédkönyvből kiderült kétezer ötszáz pontja volt életerőn. Miért lenne ennek csak száz?
- A fegyverkezelésem alacsonyabb a bossénál, nem dupláz le, de kevés az esélyem, hogy eltaláljam. Mielőtt rátudnék ütni gyengíteni kellene , biztosabb találatokkal. Egy hosszú pontosság potiont fel tudok ajánlani már most Sayanak - mondtam Mirire reagálva. - Esetleg indíthatná a harcot RenAi fegyverkezelés bónusszal, majd Jin ezt lemásolná. Ez inkább az adott parancsnoktól fog függni, hogy vállalná-e a kockázatot, vagy előbb beveti a legnagyobb találati esélyű játékosok egyikét speciális csökkentő méreggel -hogy ezek után mi következne, jó kérdés de valószínű hamar vége is lenne a boss harcnak, ha tényleg csak hatszáz az életereje. Viszont ha az életerő és a páncélpontok aránya igaz rá, akkor több sebzést kell bevinni.


//Ren érkezése előtti poszt ez, majd lesz még

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi4298/4400Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 28 2015, 21:05

Tovább kortyolgatok fincsi shakemből, de egy kis kuncogás kiszalad a számon.
- Kedves Enheriel! A hisztéria az pontosan az, amit most te csinálsz. - adom tudtára, hogy magát minősíti ezzel az egésszel.
- Kérdezd meg őket. Őket, akiket hergelek, hogy hányszor vettem el előlük az itemet. Hányszor tagadtam meg a heal-t, vagy a buffot, csak azért, hogy én kapjam meg az itemeket. Bátran... rajta.. kérdezd meg őket - nem egyszer segítettem őket az itemhez, mert engem az egyáltalán nem érdekelt és ezután sem fog. A hazugságot ellenben nem szeretem, főleg ha róla hazudnak
- Ha rossz színben akarsz feltüntetni, akkor azt hazugság nélkül tedd, na nem mintha alapból lenne ilyesmire szükség

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi6382/6500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Mirika on Vas. Jún. 28 2015, 21:18

- Enheriel, légy szíves. Ha csak mocskolódni vagy itt, akkor inkább menj haza - szóltam rá a lányra, és még finom is voltam. Megvannak a bajaim Rennel, de erre aztán, amit ez a csajszi csinált, semmi szükség nem volt.
- Te meg ne hülyéskedj, semmi esélyed egyedül. Kétszer találhatod el biztosan, meg tudod állítani talán két-három körig, de a kitartásod nem végtelen, és kibírsz vagy... három ütést? Én biztosan ott leszek, ha akarod, ha nem. Mert ott akarok lenni, hogy segítsek neked is, meg mindenkinek közelebb kerülni a 100. szinthez - fontam keresztbe a karjaimat, és néztem a nagyszájú szöszire a homlokomat ráncolva.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi526/600Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 28 2015, 21:27


- Egyetértek Mirivel. Tudjuk, mi lesz a vége, ha egymásnak esünk, úgyhogy Enhi, kérlek nyugodj meg - mondtam, továbbra is karba tett kézzel, de inkább kérőn, mintsem vádlón - Ami pedig Rent illeti, az itemek terén neki van igaza. Persze legtöbbször elviselhetetlen, de ha kell és ő is akarja, együtt tud működni - fél pillantást vetettem csak a fiúra, az előzőeket csakúgy mellékesen közölve, hisz gondolataim még mindig Srentok és a koboldok körül forogtak - Szóval, én is segítek, és jó lenne a személyeskedéseket abbahagyni végre, hogy a bossra tudjunk koncentrálni - néztem az idomárlányra jelentőségteljesen, majd intettem a pincérnek, hogy hozzon nekem valami üdítőt. Ahogy elnéztem, nem lesz akadálytalan ez a találka sem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 28 2015, 21:37

Csak csóválom a fejemen a történteken. Enhi nekiállt balhézni Rennel, amire csak a szememet, forgatom, majd mindenki elmondta a számukra fontos dolgokat. Végül, ha mindenki befejezte végül ismét én jövök.
- Igazad van Hinari, hogy rizikós, de azért megvan rá akkor is az esély, hogy sikerüljön. Enhi. Hagyd csak a frászba Rent, ő ilyen, sajnos nem tudunk semmit sem kezdeni vele, és talán így van rendjén. Amúgy meg, ha Ren neki akar menni egyedül miattam tegye, de én Mirivel tartok. Ahova ő megy, odamegyek én is. Apropó erről jut eszembe. Miri, Hina milyen mérgekből kezdjek gyártani és mennyit? nekem megvannak a terveim miből, hogyan, de azért hátha nektek is van ötletetek. És be kell szereznünk Páncél bőr potit. 100 sebzés ide vagy oda, ha leüti a páncélt utána, akkor jól járhatunk.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi3819/4100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 28 2015, 21:38

Helyes-helyes.... ezzel elejét vettük a további hazugságoknak.
- Az rendben van, hogy segíteni akartok, de azt nem értem még mindig, hogy miért. Az oké, hogy én sosem hagytalak titeket magatokra, de akkor már rég folyt a harc. Szóval nem lenne muszáj ott szenvednetek Razz.... Mi ennek az oka? :O - teszem fel újra a kérdést, mert választ még nem kaptam.
- Ha ár szóba került az item.... ha arról van szó nektek adom, ha sikerül levernem- felelem és szabad kezemmel böngészni kezdek a menümben.... keresgélek ezerrel. - A hallottak alapján.... ahhoz a három körhöz adj még hozzá kilencet. tizenkét körig bírnám a képességeim nélkül...

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi6382/6500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Mirika on Vas. Jún. 28 2015, 22:01

- Én már elmondtam miért... Nem akarok kihagyni egy harcot sem. Eddig se tettem, mindegy milyen káosz volt körülöttem. Segíteni akarok az embereknek, és én így tudok segíteni a legjobban - mondtam. Volt egy ilyen elhatározásom, sokat gondolkodtam, hogy mit akarok kezdeni magammal, és végül mindig ide jutottam - És sose azért mentem harcolni, hogy itemet szerezzek, speciel a pontok sokkal értékesebbek - tettem hozzá. Mondjuk jó mondja, akinek mindkét kése bossdrop, de azért bőven annak olyanok, amiket én is odaadtam másnak.
- Tizenkét kör? Úgy, hogy van cooldown a bénító jellegű cuccokon? Úgy, hogy mindegyiket csak egyszer használhatod? Belekalkuláltad a pihenést is? Elég lehetetlennek hangzik, hogy kibírsz egy tucat támadást - csóváltam a fejemet - Hadd kérdezzek én is: miért nem akarod, hogy segítsünk neked? Egy ilyen boss ellen sokkal egyszerűbb csapatban vonulni. Ha olyan lenne, mint a halálfalós, érteném a dolgot, mert azt egyszerűbb egyedül megverni.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi526/600Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 28 2015, 22:31

- Aha, a pontok Rolling Eyes - így azért valamelyest értelmet nyer a dolog, de azért egy pontért ennyit kockáztatni, :O Erre ott van a túlélő csarnok, ráadásul ott két pontot is lehetne szerezni. Ha nem én lennék a csúcstartó, mennék még egy körre, de ugye nem lehet >.>
- Azt elismerem, hogy kell hozzá egy minimális szerencse is, de ti tudjátok a legjobban, hogy nem igazán hibáztam még.  A  pihenésre is van megoldásom. Van egy receptem, egy méreg, amit magamon használhatok. A mérgezés alatt nem tudnak sebezni. Cserébe a lejárta után a sebzésem háromszorosát szenvedem el, de az én sebzésem csak 13. 39 még mindig jobb, mint 300 - mondjuk érthető, hogy miért nem hallottak a a méregről. eddig nem is használtam  és reklámozni meg alapból nem szoktam az ilyeneket.
A kérdésen meg meglepődöm.. azt hittem nyilvánvaló Suspect
- Így nem kell figyelnem rátok és attól tartanom, hogy elfogy a hp-m, míg ti bohóckodtok. - sajnos előfordult már az utóbbi is Sad
- ... és nem "láttok" a bossfight-on Suspect Odáig minden rendben, ameddig megtervezitek, de amint valami ismeretlen, nemvárt dologgal kerültök szembe sorra hozzátok a rossz döntéseket. Mint annál a pókkirálynős csúnyaságnál is. Az impro az nulla és hiába tépem a szám, nem hallgattok rám Rolling Eyes Asszem ez az oka :roll.

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi6382/6500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 28 2015, 23:39


- A százhoz képest a mínusz 16 nem sokat ér, inkább másfajta itemek fognak kelleni – feleltem Ayaninak elgondolkozva, előhívva közben a guidebook itemlista részlegét – Főleg olyanok, amik kört vesznek el a bosstól vagy biztos találatot adnak nekünk, Szerencsés Ritmus Potionból is kéne párat főzni a közösbe, mielőtt nekimegyünk a bossnak. Ezen kívül van pár potion és méreg, ami jelenleg nem elérhető, főleg a nagyobb tiereken… - húztam el a szám, ujjaimmmal a sorokon haladva végig - A Páncélbőr potion körátadás híján nem lesz jó, hacsak nem négyen megyünk be, viszont a Füst Kristályt kipróbálhatnánk. Emellett kellhet még Erősítő Kristály, Lökés kristály, Erőtér Kristály, Gyenge Területi Kábító Kristály, Mobszorító-, majd tépőkristály, akár Pajzs Kristály és Gyenge Anti-mob Kristály is, bármelyik után használhatunk Copy Kristályt még, ha úgy adódik – soroltam, és örültem, hogy végre a harccal foglalkozunk – Ez nem is kevés. Szóljatok ha kihagytam valamit – tettem hozzá, kortyolva az időközben megérkező italból, végighallgatva Rent is.
- Nem szenvedés, Ren – tettem le a poharat – A legnagyobb téttel bíró harc, mindazoknak, akik ki akarnak jutni. Mindaddig, amíg meg van hozzá a szintem és rajtam múlik, én ott leszek, segíteni. Képtelen lennék otthon ülni, ha közben tehetek is valamit – néztem a fiú szemébe határozottan, és tényleg így gondoltam. Ez volt a legfontosabb. Hisz minél hamarabb jutunk ki, annál kevesebben halnak meg. Nem tudtam, Ren átérezte-e ezt valaha, de abban biztos voltam, hogy ő is kint lenne már: a való életben bizonyára többen sztárolják, mint idebent, és ez a váltás elég érdekesen érintheti – noha semmit sem tudtam a kinti sztárok életéről, és Renről is csak keveset. Mirika ellenérveire bólogattam: nekem is soknak tűnt az a tizenkét kör, ám mindaddig nem szóltam bele, amíg Ren nem vetette fel a mérget. Összeráncolt homlokkal kutattam kicsit a leírások között, rá is akadva arra, amiről a fiú beszélt – Szerintem ezt csak csapattárson használhatod, magadon nem… mármint ha a Fájdalmas Menedékre gondolsz, arra, ami szintén nem kapható a publikum számára – jegyeztem meg enyhe éllel – Persze ha kipróbáltad már és működött, az más – vontam meg a vállam, végtére is, ő fedezte fel a receptet, mi csak a leírásból tudunk következtetni. Mirika kérdésére adott feleletére viszont csak elnyúltam a széken, hangosat sóhajtva, de nem felejtve el rögtön ezután a tekintetemmel és egy apró fejrázással állítani le Yuichit (Ayani őt is külön meghívta volna?), mielőtt a fiú felszólalt volna helyettem. Pont erről beszéltem. Elviselhetetlen. De szó nélkül hagytam, ezt most igen, mert szerintem jól csináltam mindent a tizenkilences bosson, ráadásul kiesők nélkül vittük végig, ami, figyelembevéve a boss nehézségét, nem volt kis teljesítmény. Persze Ren az Ren, és csodálkoztam volna, ha valamit beszólás nélkül hagy. Így azonban csak a fejemet ingattam, és inkább visszatértem az üdítőmhöz, mielőtt bármit is mondtam volna, közben persze figyelmesen hallgatva a megbeszélés további szakaszát. Lassan ideje lett volna a konkrét létszámról és taktikákról beszélni, előbbit persze előre sosem tudhattuk. Hogy ki jön el végül és ki újak lesznek, akikről eddig nem tudtuk, hogy elérték a boss szintjét. Egyáltalán, Danee mióta érte el, és hogy kapott infót erről a megbeszélésről, ha senki sem tudta, hogy tudna jönni?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi14712/10100Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jún. 29 2015, 00:42


- Ez szép és jó, de miből gondolod azt, hogy segítesz? :O - na, nem csak én vagyok itt a nagyképű úgy hiszem, gihihihi..
- Működik magamon, ez 100%-ig biztos- megosztom ezt az újabb csekélyke információt. Azután figyelem a látványos, néma tagadást, az elutasítást... pfff, de sokszor láttam én már ezt. A reakciója mindent elárul >.>
- Látod? - hanyag mozdulattal Hinari-chanra mutatok, miközben Mirika-chanra nézek.
- Meg van róla győződve, hogy mindent jól csinált, csak mert minden jó, ha a vége jó. Az meg sem fordul a fejében, hogy ez talán azért van, mert nem követtem a  parancsait Rolling Eyes - logikus gondolkodás.. Ha hallgatok rá, nem úsztuk volna meg ennyivel.
- Egy  pók lecsapása helyett 1600-hpt szedtem le a queen-től - innentől jönne az, hogy mi lett volna ha, de van egy olyan érzésem, hogy felesleges
- De hagyjuk is....amíg sértésnek veszitek minden szavam tanács helyett, úgy sem értitek meg. az ember a hibáiból tanul, de ahhoz látni kell a hibát....... és még én vagyok nagyképű... >.> - kikortyolom a nedűmet a pohárból és előveszek még egyet...  
- Te vinnél olyan embert magaddal, aki nem lát és nem hallja a hangod? :O - kérdezem Miri-chantól és ezzel talán meg is válaszoltam a kérdését teljesen.
- Bosson csapatnak kellene lennünk, de ahelyett nem vagyunk más, mint pásztor és nyája... egy rakás bólogató birka, akik elítélik azt, aki a saját feje után megy...... tiszta tréééééééééééééééééé >.> - mérgelődöm....

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi6382/6500Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Jún. 29 2015, 16:46

- Nem mocskolódok Mirika, csak azt mondom, amit látok: hogy Ren ugyanolyan veszélyes lesz lassan a frontosokra, mint Tachibana és Szophie, akinek már kimosta az agyát az utóbbi fiú. Mit gondolsz, miért kértem legutóbb, hogy egyesek ne jöjjenek a bossra? Mert nem akartam, hogy valamelyikük magánakciója miatt valaki végleg meghaljon. Igazából azért jöttem, hogy ha érdekelne, elmondanám a képességeimet, köztük az újat, vagy ha eszembe jut valami, elmondjam nektek. - Komolyan Mirika, minek véded Ren-t? Hogy ha úgy van, Ren fogja magát, s odalökjön a boss elé, hogy te halj meg, ne ő, mert előbb utóbb Tachi szintjére süllyed? S még csodálkozol, hogy Shu annyi rosszat mondd rólatok, pedig tudom, hogy a fele nem igaz.

//a fehér rész NEM mondja Enhi, az narrátori szöveg. Csak hogy ne történjen galiba emiatt.//

_________________
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 Vo36oi2532/2700Twister Biliárd és Póker Club - Page 6 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Twister Biliárd és Póker Club

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.