[Küldetés] Álmatlan nappalok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Márc. 14 2013, 15:39

Résztvevők:
  • Fuun Kotarou
  • Kusumi Ayani
  • Peter Worker
  • Tatsuki Ranmaru
  • Zhel T. Everett


Nyster városa Aincrad talán jelenlegi legszebb helye, különösen a Smaragd Park környéke nyűgözheti le a szépérzékkel rendelkezőket. A tavaszi napsütésnek még nincs nagy ereje így, délután egy óra környékén sem, de nagykabátot már nem kell húzni a csípős hűvös ellenére sem. Hacsak szokásos öltözetetek nem túl lenge, az már tökéletesen elég ebben az időben. Ilyen vagy olyan okból kifolyólag mindannyian a park környékén jártok ezekben az órákban, így figyelhettek fel a zúgolódásra, ami kialakult. Kétségbeesett kiabálás ütheti meg a fületeket, és ha a közeletekbe ér a férfi, még hallgatózás jártasság nélkül is nyilvánvalóvá válik számotokra, hogy elkeseredetten próbál segítséget kérni minden arra járótól. Egyikőtökhöz sem megy oda egyelőre, viszont annak már tanúi lehettek, ahogy egy játékosnak elege lesz az őt zaklató alakból, és agresszívan megragadja a grabancánál fogva, majd a földre löki és a kardját előkapva lesújt rá egyszer, kétszer, háromszor. Sérülést persze nem okoz, hiszen biztonságos zónában vagytok, de a lökéshullámoktól, amit a csapások ereje okoz, a férfi összekuporodik és rimánkodni kezd, hogy ne bántsák. A csetepatéra egyre többen figyelnek fel, körülbelül féltucat játékos máris kíváncsian közelebb araszol a pároshoz, de tétlenül maradnak. Reagáljatok a látottakra!

Határidő: 3 nap/fő
Sorrend: kialakul

Megjegyzés:
A kaland nem hagyományos mederben fog zajlani. Lesz, hogy több kört is minimális meséléssel vagy anélkül kell hoznotok, és a kaland cselekménye elsősorban a ti döntéseiteken fog múlni. A jutalmazás nagyon erősen függő lesz a teljesítményetektől. Ha rosszul szerepeltek és nem tudjátok megoldani a feladatot, a szintetekhez képest alacsony lesz a díjazás is, ám ha 100%-osan viszitek végig, akkor bőséges jutalom vár rátok.


A küldetésen nézendő pontjaitok:
Fuun Kotarou:
Élet: 35 HP
Fegyverkezelés: 15
Sebzés: 13
Kitartás: 7
Gyorsaság: 40
Speciális képesség: 12
Páncél: 16

Lopakodás, Észlelés, Éjellátás, Akrobatika
Kusumi Ayani:
Élet: 100 HP
Fegyverkezelés: 2
Sebzés: 4
Kitartás: 7
Gyorsaság: 18
Speciális képesség: 6
Páncél: 13

Keresés, Észlelés, Hallgatózás, Akrobatika
Tűzrózsa:
Élet: 50 HP
Fegyverkezelés: 11
Sebzés: 21
Kitartás: 7
Gyorsaság: 18
Speciális képesség: 6
Peter Worker:
Élet: 70 HP
Fegyverkezelés: 2
Sebzés: 3
Kitartás: 13
Gyorsaság: 14
Speciális képesség: 6
Páncél: 4

Keresés, Akrobatika
Hisame:
Élet: 35 HP
Fegyverkezelés: 9
Sebzés: 17
Kitartás: 13
Gyorsaság: 14
Speciális képesség: 6
Tatsuki Ranmaru:
Élet: 60 HP
Fegyverkezelés: 31
Sebzés: 16
Kitartás: 8
Gyorsaság: 30
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Lopakodás, Észlelés, Éjellátás, Akrobatika
Zhel T. Everett:
Élet: 60 HP
Fegyverkezelés: 16
Sebzés: 16
Kitartás: 7
Gyorsaság: 27
Speciális képesség: 10
Páncél: 17

Keresés
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3169
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi0/0[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Márc. 15 2013, 01:39

Nem fáztam. Nem mondom, hogy nem csípte a hűvös levegő a bőrömet, de mégsem fáztam a szó klasszikus értelmében. Túl sok mindennel voltam elfoglalva ahhoz, hogy időm jusson az olyan apróságokra, mint a fázás. Nem. Tucatnyi és még annál is több gondolat keringett a fejemben. Sőt mit keringett, lépteiket szorgosan szaporázták, lábukat kapkodták és kiabáltak, veszettül ordítva rohangásztak körbe-körbe és fel s alá a fejemben. Hatalmas cirkusz és csatatér volt minden gondolatom. Puskaropogás, tányércsörömpölés, gyereksírás. Annyi mindennel foglalkoztam egyszerre, hogy ha fókuszaimat képes lettem volna befelé fordítani, még akkor sem tudtam volna szemmel tartani minden egyes fejemen átfutó ötletcsírát és gondolatkezdeményt. A legtöbbje csak szállóvendég volt a fejemben, és miután megfogant, ki is reppent. Volt néhány kevés, amelyik úgy tűnik, hogy táptalajba hullott, és bizony megeredt.

A legelső ilyen még szállásomon ért. Hamarosan sok másik követte. Nem voltam jó kertész, és néhány elburjánzott, elnyomva és megölve sok másikat. Talán ha jobban csatasorba tudom szedni a gondolataimat, néhány szebb virágot hozott volna, mint az, amelyik cseperedése arra sarkalt, hogy faltól falig rójam végtelenre loopolt utamat a szobám két sarka között. Hamarosan nagyobb térre volt szükségem, úgy éreztem, túl kicsi cserépbe ültetek. Túlgyökeresedtem rajta. Az utcán találtam magam, hátamon Hősi Köpenyem lobogott. Más esetben talán szégyelltem volna a Bőrpáncélomat, de jelen pillanatban annyira lefoglalt gondolataim árja, hogy észre se vettem, mibe burkolóztam.

Fókuszaim automatikusan álltak rá környezetem automatikus monitorozására. Regisztráltam az arcokat, összevetettem korábbi ismerőseim mimikájával, egyezést kerestem, hogy tudjam, ha valamilyen véletlen egy régi baráttal vagy bajtárssal hoz össze.
Egyezéseket egyelőre nem találtam, furcsa esetre próbálta azonban felhívni figyelmemet a tudatalattim. Berögzült reakció volt, hogy távolodtam az intimszférát notóriusan megsértő személy elől, nehogy véletlenül rajtam is alkalmazhassa kellemetlen beteges kényszerét. Íjamat akaratlanul is készenlétbe helyeztem, a fickóra fogtam. Nem volt rá szükség. Ködösen érzékeltem, hogy cselekmény zajlik, és meghajolva fókuszaim állandó információszerző kívánsága előtt, engedtem a csordaszellem motivációs kényszerének, és a többi JK-hoz hasonlóan én is köréjük gyűltem. Végre megkapja, amit megérdemel! – gondoltam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi115/1700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Márc. 15 2013, 12:55

Az ötödik szint. Nyster városa. Gyönyörű volt, festeni kellett volna szépségét.
Hogy miért voltunk itt? Unalom, kíváncsiság, unalom. Amolyan szabadnap szerűséget vettünk ki kicsiny sárkányommal, ki épp egy virágágyásba vetődött volna egy menekülő pillangó után. Hirtelen megijedtem, rendet figyelmeztető táblák voltak szerte mindenhol, így féltem, hogy problémát jelentene egy feltúrt virágágyás. Ötlet híján a képességemhez fordultam segítségül és az elrugaszkodása pillanatában tettem könnyebbé Hisame testét, hogy ugrása a vártnál nagyobb legyen, elkerülve ezzel a rendetlenséget, majd rohantam elé, hogy megelőzzem a további próbálkozását.
- Légy jó. Ne csinálj semmi bajt. – kandikált ki a lábaim között – Nem! Ne is gondolj rá. Hagyd békén most a pillangót. – nézett fel rám, azonban a tekintettem az ellenmondást nem tűrő, apai szigort tükrözte, így vált szomorúvá az arca és haragudott meg rám öt percre. Legalábbis azt hittem, de miként elfutott, más lett a véleményem.

Apa bántott. Nem ütött, sosem ütött, de bántott. Nem engedett játszani, mikor végre egy barátot találtam. Szomorúvá váltam és nem akartam vele lenni most.
- Hisame! Gyere vissza! – nem akartam – Kérlek! – azonban egy szava is elég volt, hogy elbizonytalanodjak, viszont lábak hadserege sodort magával engem és nem tudtam mit tenni. Ostoba felnőttek. Kicsi voltam, nem vettek észre.
Egy férfi fájdalmas hangja vonzotta a tekintettem. Segítséget kért, mégis ütötték. Hangja bántotta a fülem és nem értettem, hogy miért nem segítenek rajta, még fájdalmat is okoztak neki. Bármennyire kapartam a füleim, mert kiakartam szedni a kérdést a fejemből, nem tudtam és csak hallottam az ismétlődő hangom. Miért?


- Megvagy! – emeltem fel Hisamét, miután utat törtem magamnak. Sokan nem is vették észre őt, miben közre játszott az is, hogy nem is keresték – Itt meg mi történik? – mindenki egy felé nézett és egy ember egy földön fetrengőt ütött a fegyverével.
Választ nem kaptam, azonban egy olyan dolog történt, mi ez idáig egyszer sem! Hisame hangot adott magának. Nem szólt, csak üvöltött, hangosan, mintha neki fájt volna a férfi szenvedése. Egy gyermeteg sárkány üvöltése volt, nem más. Kiverekedte magát az ölemből és üvöltött. Megilletődtem, nem láttam még ilyennek.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Álmatlan nappalok 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi2601/2700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Márc. 18 2013, 16:31

Az ifjú Everett-nek mostanában rengeteg szabadideje van, amihez nem igazán volt alkalma még hozzászokni. Küldetéseivel végzett már egy ideje és nem is talál újat. Legalábbis olyat, ami megérné neki a fáradalmakat. Nem akar elmenni mindenféle nyúlvadászatra, malackergetésre, ami nem hoz a konyhára annyit, amennyiért megérné a belefektetett időt, energiát. Talán egy olyan embernek bejön, akit a móka és a szórakozás is motivál, Zhel sajnálatos módon nem ebbe a csoportba tartozik. Ha nem éri meg akkor ő bele sem kezd. Aincrad világában ezzel csupán annyi gond van, hogy vajmi kevés küldetésről lehet tudni, hogy az tényleg jó „befektetés” lenne-e vagy csak nagy jutalommal kecsegtető semmi. Szabadidejét kihasználva elkezdi végigjárni a szinteket, melyeken még nem volt. Egyik sem nyűgözi le igazán. A negyedik szint városai még elmennek, de amit az ötödik szinten lát… hát az nem nagyon fekszik neki. Az ő szótárában ezt már a tömény giccs szavak jellemzik. Sosem szerette az ilyesfajta pompát. felesleges pénzkidobásnak tartja, ami valljuk be.. az is. Nem tetszik neki és kész. Körbejárja a várost, de a helyzet egyre csak rosszabb lesz, kiváltképp akkor, amikor a parkba érkezett. A park is ugyan abban a cipőben jár, mint a város többi kerülete.. Szépnek szép, de attól hogy szép még ugyan az marad. egy park, mely csekély jelentőséggel bír. Éppen indulna a teleport kapuhoz, hogy elhagyja a neki nem tetsző terepet, ám felfigyel ő is a kis mizériára. A kiáltás irányába fordul és szedi lépteit kicsit gyorsabban az átlagnál. Legutóbb is megjárta, mikor kíváncsiskodott, ezúttal biztos okosabb lesz. Ő szokott tanulni a hibáiból, kétszer még nem követte el ugyan azt. A hangok forrása, egy másik játékos, aki minden szembejövő jk-t megszólít, hogy segítsen neki. Zhel csak természetes, hogy távolságot tart miután tudatosul ez benne. Egy másik karakter viszont megelégeli ezt és csúnyán elbánik azzal a szerencsétlennel. A kékszemű-t nem hatja meg annyira, mint kellene, nem akar túlzott teret engedni érzelmeinek. Mégis oda áll az összekuporodó ember és a bántalmazója közé.
- Elég volt!- szól erélyesen és tekintetével szinte keresztüldöfi az agresszív játékost. Nem az vezérli, hogy megvédje az arra rászorulót, sokkal inkább önös érdek hajtja. Az ilyen segélykérések többnyire nagy jutalommal kecsegtetnek. Így volt ez az egyik küldijénél is, ahol egy kislány kért tőle és még pár embertől segítséget. Ha bántalmazó ért a szóból akkor minden rendben van, ha nem akkor még képességét is aktiválja. A kék aura talán elegendőnek bizonyul már… ezek után rideg tekintettel fordul az áldozat felé.
-Hoi!! Mesélj!!- Rideg tekintetéből nem süt a segíteni akarás, és talán nem is a legmegfelelőbb szavakat használja, ezek ellenére érdekli a dolog. Nem a férfi nyomora, hanem annak meséje.


_________________
[Küldetés] Álmatlan nappalok 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi114/150[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Márc. 21 2013, 09:43

A mai napon olyan voltam, mint egy hulla. Fejemet szorongattam, mert folyamatosan belenyílat a fájdalom. Az idegességem miatt voltak ilyen kínjaim. Nagyon sok történt, ami igencsak felzaklatott. Kezdhetném azzal, hogy az Angelic Voice már kezdett szimpatikusnak tűnni, és szerettem volna sok időt eltölteni céhtársaimmal, ám a fóbiám miatt igencsak rosszul éreztem magamat miatta, főleg azért, hogy a többiek azt hihetik, hogy velük van bajuk. A másik nagydolog Zhellel kapcsolatban történt, ám nem nagyon gondolkoztam el ezen, így inkább az első ok miatt lettem rosszul. Először fel sem tűnt, hogy szóltak hozzám csak miután Tűzrózsa megböködte az oldalamat orrával. Ekkor figyeltem fel arra, hogy egy férfit kezdenek el csapkodni. Tudtam, hogy védett területen vagyunk, ám csak ekkor tűnt fel, hogy az 5. szinten. Nem emlékeztem, hogy mikor teleportáltam át, de most nem ez a fontos. Mielőtt odaértem volna egy nagyon is ismert alak lép közbe. Elmosolyodok.
- Mogorva, mint mindig. – mondom, és ráérősen Zhel felé sétálok egy kicsit huncut mosollyal – Rég láttalak bátyám. – ezt csak súgom neki, mivel nem szándékozom a többiek előtt kimondani hangosan.
Tűzrózsa odagaloppol mellém, és szúrós szemmel néz a fiúra. Próbáltam nem rosszul lenni, mert ismét tömeg vesz körül minket. Engem is meglepett, de sikerült teljesen normálisan viselkednem, mintha megszokott lett volna a tömeg. Nem tudtam mi lehet az oka, de azért halványan sejtem. Körbenézek a „közönségen” és újabb alakokra ismerek rá.
- Ran, Kota, Peter! Jó látni titeket. – intek feléjük, bár nem nagyon foglalkozok sokáig ezzel, de azért jó volt látni a régi barátokat.
Miután mjegygőződtem, hogy nincs további ismert alak a tömegben visszafordulok a megtámadotthoz és várok, hátha elkezdi mondani mi a baja.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi3819/4100[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Márc. 22 2013, 02:38

Első csepp. Az első csepp eső, egy szép nagy vihar előjele volt, mely az első szintet fogja eláztatni picit. A jó ég tudja, mit keresek megint itt, talán épp csak bóklászom, vagy épp keresem azokat a nyomorult bérgyilkosokat, de lehet, hogy más céllal jöttem ide. Egy biztos, most is magától vitt a lábam arra, amerre akart. A Sweet Dreamsbe bemenni kedvem nem volt egy csepp sem. Gondolkozni azon, hogy merre menjen nem akartam egy cseppet sem. Valamint ritka alkalmak egyike, hogy egy cseppet sem vágytam most a szórakozásra. Lassan lépdeltem, mint ahogy a rosszul elzárt csapról lecseppen egy-egy vízcsepp. A főtéren a teleport is olyan volt, mint amikor egy csepp eléri a felszínt, a kék hullám végigfut, majd elhal.
Második csepp. Az ötödik szinten kötöttem ki, s egy cseppet hideg volt. Ismét elindultam egy cseppet ismeretlen cél irányába, egy cseppet nagyobb lendülettel. A hűvös egy cseppet kitisztította a fejem, s bár továbbra is egy cseppet sem volt fogalmam az úti célomról, egy cseppet nyugodtabban folytattam a reggel elkezdett, már cseppet sem rövidre nyúló utamat.
Harmadik csepp. Csöppet közel éreztem magam a teljes nyugodtság állapotához. Körül lengett a lelki béke, bár csak egy csöppet, de látszott is az arckifejezésemen. Már megfordult a fejemben az is, hogy csöppet sem tudná megzavarni ezt a fajta nyugodtságom az az idióta...Zhel. Csöppet talán rossz helyre tévedtem, mivel az illető aki csöppet belekerült a gondolatfolyamom kellős közepébe, nem volt más, mint aki egy csöppet belekerült a szemem sarkába, s felismertem. Úgy értem csöppet elfoglalta a fél monitort az agyamban, ahogy fél méterre elhaladtam mellette. Ez még úgy csöppet rendben is lett volna, azonban csöppet rossz helyre tévedtem. S az imént említett egyén egy csöppet bele is avatkozott abba a kellemetlen dologba, aminek egy csöppet a közelébe kerültem.
Negyedik csepp. Nah, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Úgy éreztem, hogy rá kell kontráznom a tettére. Persze kiálltam volna azért a fickóért én is, ha kicsit előbb kerül el a tudatalattimba, azonban nem az én szokásom lekicsinyíteni másokat, így hát nem konkrétan a belépőjét kontráztam meg, hanem a mellékhatását. Megálltam a felzaklatott fickó mögött, aki így a mellkasomnak ütközött, miközben megpróbált Zheltől távolabb lépni. Nagy mákom, hogy kevesek vannak 180cm körül, így hát felfelé irányult a tekintete az ingerült fószernak, hogy mégis ki akar vele kötözködni, most, hogy a másik kiesett a forgalomból. Balszerencséjére egyik rémből a másikba botlott. Kicsit megemeltem az orromat, hogy fokozzam a most következő szöveg hatását.
-Vagy netán kipróbálnád az előbbit a kard másik végéről is?
Reményeim szerint közösen megtettük az elegendő hatást, hogy a csávó rövid úton távozzon. Zhelre nézek majd gonosz vigyorra húzom a számat, ám talán meglepetésére nem beszólni készülök.
-Egy kis tömegoszlatás duplázva, mint legutóbb?
Meg is eresztettem egy ördögien festő vigyort, mely élvezetet tükrözött. Bár talán annak a fél tucat bámészkodónak tettek jutottak az eszükbe, az enyémbe csak az, hogy legutóbb is megtette kettősünk kisugárzása a hatást. Majd, ha végeztünk/tem a felesleg elzavarásával én is üdvözlöm a többieket.
-Halihó emberek. Szépen összetévedt a csapat. Nos kinek van kedve még meghallgatni ezt a...
Ekkor jut eszembe, hogy szerencsétlen még mindig a földön fekszik, s az előbbiek után vajmi kevés esély van rá, hogy feltápászkodjon még két rémisztő alak láttára. A legegyszerűbb az lenne, ha fognám és talpra állítanám, de talán csak elkergetném belőle a maradék lélekjelentétet is, s a végén egy ájulttal kellene foglalkozni. Ezen egyszerű indokból, mármint, hogy nem vagyok hajlandó egy ájultat magához téríteni, mert ugyanis az fáradságos, csak a kezemet nyújtom neki, hogy segítsem a feltápászkodásban. Aztán a dalolj már elhangzott, szóval csak várom a többiekkel, hogy megtudjunk valamit a helyzetről. Déja vu. Ez futott át az agyamon, tömeg kergetés pórul járt emberke felkarolása, esetleges segítség. Totálisan emlékeztet arra a hegedűsre, s van egy olyan érzésem, hogy nem ez volt az utolsó. Nah, még a végén kedvet kapok az jó együttműködésre Zhellel.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi10/1200[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Cardinal on Vas. Márc. 24 2013, 13:23

Van aki tétlenül figyel, van aki az ismerős arcokat köszönti és van aki megelégeli a csetepatét. A két férfi konfliktusát két másik, határozott és karizmatikus kisugárzású férfi állítja meg végül. Zhel és Kota közbelépése elegendő ahhoz, hogy az agresszív fickó visszakozzon és morogva, Ranmarut kis híján fellökve tör ki a bámészkodók gyűrűjéből.
A segítséget kérő sötét hajú, huszonéves alak jól láthatóan sokkos állapotban van, a két kardforgató közbelépésének módja, valamint Hisame üvöltése pedig nem segít neki megnyugodni. Kota így hiába nyújtja a kezét jó szándékúan, a férfi hevesen rázni kezdi a fejét és a földön csúszva-mászva hátrálni kezd, mielőtt végül megáll és Zhelre mered.
- Eltűnt! O-ott volt, aludt és aztán... eltűnt! Nem találom, hol van?! Midori! Nem vicces a bújócska! - kezdi motyogva, de a vége már ugyanaz a kétségbe esett kiabálás volt, aminek köszönhetően felfigyelhettetek rá. Arcán ekkorra már könnyen folynak le, és nyúzott arcát a kezébe temetve rázza tovább a fejét. Ebben az állapotban nem fogtok valószínűleg sokat megtudni tőle. Mit tesztek?

Határidő: 3 nap/fő
Sorrend: Ranmaru, Peter, Zhel, Ayani, Kota
Tájékoztató jellegű, lehet soron kívül is írni, de ha megakad a küldetés, a sorban következőt fogom felszólítani az írásra.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3169
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi0/0[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Márc. 24 2013, 14:17

Az az állítás, hogy különösebben lázba hoztak volna az események, nem állta volna meg a helyét jelen pillanatban. Örültem, hogy nekem semmilyen módon nem kell beleavatkoznom a zajló eseményekbe, hiszen nem sokat értettem abból, ami előttem zajlott. Egyáltalán nem láttam a logikát abban, amit a többiek műveltek. Oh, igen, felismertem őket, és a fókuszaim idővel újabb és újabb ismerős arcokat fedeztek fel nekem az összegyűlt tömegben. Nem mindenkinek örültem közülük, de inkább nem mennék bele a személyenkénti elemzésekbe. Főleg, hogy gondolataimat sokkal jobban lefoglalta a felismerés: irreálisan alacsony volt annak a valószínűsége, hogy ezek a játékos karakterek valaha még valamilyen külső szervezetlen erő által adott motivációs löket nélkül tartózkodjanak azonos területen. Azt hiszem, hogy a hétköznapi ember ezt hívná sorsszerűnek. Örvendtem a felismerésnek, hogy egy ilyen elvont fogalmat saját meglátásom szerint abszolút helyénvalóan tudtam alkalmazni. Remek!

Mivel Kotarou és a srác, akinek arcát már egyszer regisztrálhattam egy korábbi közös küldetésünk során, a nevét azonban egyelőre nem sikerült előhívnom a memóriámból, láthatóan kezükben tartották az eseményeket, úgy döntöttem, távozom. Legalább ennyivel is az egyensúly irányába mozdíthatom el a korábban felemlegetett valószínűségi mutatókat. Másrészről nem is voltak teljesen tiszta fogalmaim az előbb történtek pontos okaival kapcsolatban. Nyilvánvalóan helytelen eszközt választott a most sipítozó karakter a problémájának megoldásához, és személy szerint én örültem, hogy valakinek volt mersze ezt tudtára is adni. Annyit még felfogtam, hogy a két fiú most valamilyen revánsot követett el az eredeti bajkeverő védelmére, de mivel a támadó taktikáját alkalmazták ők is, nem sikerült felfognom, hogy ezzel számbeli fölényükön kívül erkölcsileg mégis hogyan követhettek el bármilyen győzelmet is. Az én szememben vesztettem. Mivel azonban a tömeg láthatóan nem így gondolkozott körülöttem, rájuk hagytam az egészet. Az emberek logikátlanok. Jobbnak láttam távozni egyelőre, és legfeljebb egy-két fókuszt áldozni a továbbiakban a térnek erre a pontjára.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi115/1700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Márc. 25 2013, 06:10

Zhel és Kota páros, ismét tömegűző taktikát vetett be. Elmosolyodok.
- Mintha csak a kicsi Lilietténél… - emlékeztem vissza a Hegedűs kislánykára, bár a nevében nem voltam olyan biztos, hogy eltaláltam.
A támadóknak inába szállt a bátorsága. Szívesen elszórakoztattam volna pacim, hogy kicsit tapossa meg a fickókat, de úgy gondoltam most itt van szükség rám és rá is. Miután a férfi valamit motyogott, amit mondjuk rá, hogy értettem, ismét kétségbe esetten vonyítani kezdett.
- Ki az a Midori? - kérdezem a férfitől, ám ha nem kapok, választ újra megkérdezem kicsit hangosabban.
Sejtem, hogy nem nagyon fogok választ kapni, így jöhet a B terv. Leguggolok, majd megragadom a férfi vállát, és kicsit megrázom. Mélyen a szemébe nézek határozottan, és bizakodóan, és egy belső érzést követően lelkizni kezdek, hátha sikerül kifacsarni a férfiből valamit.
- Idefigyeljen! Ne essen kétségekbe! A bánat rossz! Nagyon rossz! Mit gondol, hogyan menekíthetné meg Midorit, ha még a normális beszéd is gondot okoz most magának? Szedje össze magát! Ha most szépen elmondja mi történt, akkor segíteni fogunk, és van remény Midori megtalálására! Akarom mondani én meg Tűzrózsa biztosan. Na szóval ki Midori?
Nem óhajtok a többiek nevében beszélni, de tudtára akarom adni, hogyha segítséget akar, akkor nem lehet ilyen állapotba, mert mindenki el fogja kerülni… vagyis a többsége. Amúgy a körülmények ellenére az egész tényleg nagyon hasonlított a Hegedűs leányka esetére, bár ott a lány sokkal összeszedettebb volt, pedig látszik a korkülönbség a két személy között. Ha még mindig nem sikerült kijózanítani segélykérően Zhelre pillantok. Nem szívesen tettem, mert tudom, hogy bátyám inkább veri össze a fickót, mint hogy lelkizzen, vagy felvidítson valakit. De reményeim szerint most másképp lesz.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi3819/4100[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Márc. 29 2013, 10:45

Hogy a kiabálások véget értek, úgy Hisame is nyugodni látszott. Örültem ennek, sietve próbáltam simogatni a lányt, kit valamiért nagyon megviselt a férfi hangja. Hallottam az ember dadogását és együtt tudtam érezni pár szavával is. Mikor előlem szokott elbújni Hisame, olyankor rögtön a legrosszabbakra gondolok. Együtt éreztem vele és örültem, hogy nem csak én tettem így. Kotarou és egy másik srác - kinek a neve nem jutott eszembe, de tudtam, hogy már láttam valahol – rögtön segítségére lettek és egy Kusumi Ayani is csatlakozott hozzájuk, miután lelkesen köszönt nekünk. El kellett ismerni, jó szeme volt, hogy így felismert minket a tömegben. Ó, Ranmaru. Csak azért vettem észre, mert őt is üdvözölte az idomár.
És hogyan tovább? Rögtön a segítségére siettem volna én is az öregnek, mint ahogy azt Lewis barátomtól tanultam, ám rögtön be is ugrottak egy igencsak baljós éjszaka emlékei, mikor gondolkodás nélkül segítettünk és kerültünk bajba az akkori társaimmal. Szó mi szó, csatlakoztam én is hozzájuk. Ugyanakkor Hisamét ismét lehagytam és utána nézve láttam, hogy nem mozdult, csupán csak egy Íjászfiú Ranmarut figyelt árgus szemekkel. Az okát nem tudtam, hogy miért tett így, de a fiúhoz léptem és nyújtottam a kezem neki üdvözlésképp.
- Te nem jössz? – jól tudtam, hogy a céhünk tagja volt valamikor és valahogy éreztem, hogy megvolt benne a segítségnyújtási vágy. A Justice League alapja legalábbis ez volt, bár lehet épp ezért lépett ki tőlünk. A saját gondolkodásom kíváncsivá tett irányában és érdekes érzés uralkodott el rajtam. Tudni akartam felőle, hisz a legjobbak egyike volt – Nos, segítesz?
A mosolyom talán meggyőző lett volna, ha egy lány és nem fiú állt volna előttem.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Álmatlan nappalok 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi2601/2700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Zhel T. Everett on Kedd Ápr. 02 2013, 17:16

Zhel lecsap a kínálkozó lehetőségre, mely szinte a lába elé pottyan. A tömegoszlatási kísérletébe beleavatkozik egy ismerős arc, akivel korábban már volt egy küldetésen. Kettőjüknek együtt sikerül jobb belátásra téríteniük a bámészkodókat, főleg azt a kötözködő, agresszív alakot, aki megtámadta ezt a szerencsétlen embert, aki már idegileg teljesen oda, meg vissza van. A segítőjéhez nem szól egy szót sem, csak egy biccentést enged meg magának köszönés helyett. Idő közben megjelenik újdonsült családtagja is, Ayani. Fura őt ilyen helyen látni, ahol ennyi az ember. Talán elmúlt volna a fóbiája? Ki tudja ezt, és nem is érdekli a kékszeműt, aki a figyelmét a „megmentett” alakra összpontosítja. Teljesen kész van az ember, össze-vissza hablatyol itt. Talán rossz ötlet volt beleavatkozni ebbe a kis malőrbe és tényleg csak egy megvakkant alak ez a férfi. Igaz ő kérte, hogy meséljen, mesélt is, csak nem valami érthetően. Látni rajta, hogy nincs a helyzet magaslatán. Ayani veszi kézbe a dolgot és fura módszerrel próbálja lenyugtatni? Vagy kiszedni belőle valami információt? Zhel számára ez a módszer még ismeretlen, ezért nem is tudja hova tenni. Nem avatkozik közbe, nem látja értelmét, csak vár, hátha lesz valami hasznuk is a buta hugica tetteiből. Eddig semmi jele annak, hogy valami jutalom várható lenne. Ilyen állapotban meg nem is érdemes rákérdezni. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak úgy hagyja az egészet. Kedve lenne a kardjához nyúlni, azzal lenyugtatni a férfit. Józan esze nem engedi sajnos és nem is a szavak embere. Némán néz vissza a rémült emberre, csak bámulja jéghideg tekintetével. Nem szólal semmit, meg se moccan. Nem tuti módszer arra, hogy megnyugtasson egy embert, másra viszont nem képes, vagy hajlandó. Az erőszaknak nem veszi hasznát itt, ez már korábban ki is derült. Gondolkodik egy kicsit azon az egy mondaton. Sok értelme, nincs és ha ez csak egy bújócska, akkor azért fizetni fognak, arannyal természetesen. Ayani már kérdezett, már csak a válaszokat kell megvárni, amik remélhetőleg lesznek, mert ha nem…..

_________________
[Küldetés] Álmatlan nappalok 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi114/150[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szer. Ápr. 03 2013, 03:24

Szépen rendben megoldva minden. Már egy laza felfelé lendülő fejjel viszonoznám az ő lefelé menőjét, mikor is rájövök egy szörnyű dologra. A bólintás viszonozva, azonban odakapok az arcomhoz, majd végigtapogatom a kobakomat, és..és A NAPSZEMÜVEGEM SEHOL!!44!!gyök16!! Körbepillantok kétségbeesett szemekkel. Veszek egy nagy levegőt, komoly tekintetettel nézek az emberek szemébe majd.
-Oké embere, kövessetek, irány pánikolni!- Hatás szünet. -ÁÁÁÁÁÁ
Lefutok három-négy kis kört a tömeg közepén, majd random megindulok. Rohangászok fel-alá, nézem a földet, aztán az emberek képébe nézek 5 centiről, hátha van valakin. Ezután a boltok kirakatára tapadok rá, s még a süteményes bolt kirakatát is alaposan átnézem. A napszemüveg a leglényegesebb leglazább cucc a felszerelésben, hogy is felejthettem el, mielőtt akcióba lendültem. Miért kell mindig szívatni a szerencsétlen embert?! Hát nem kapok én eleget az élettől amúgy is? Nem, mintha ezt nem tőle kapnám, szóval kapcsold már takarékra magad, akárki is szórakozik velem.
Mikor körberohantam az egész helyet, s a maradék ember is elmenekült esik le a zongora a tizedikről. Az inventorymban akad minden, így annak is kell lennie. Visszafele a többiekhez lassan tipegek, s bőszen pörgetem a mindenféle kacattal teli tárolómat. No persze, hogy az elején kellett lennie, ha már a végén kezdtem a keresést. Gyorsan fel is vágom magamra, majd megállva előttük.
-Most már minden rendben Cool
Kapkodom körbe a fejemet, mert alig fél füllel hallottam a beszélgetést. Midori, eltűnés, térjészhez. Jha, nem, ez utóbbi csak észhez térítés volt. Mondjuk most jól is jött a szemüveg, mert Ayanin csak pislogni tudtam, pedig aztán én sem vagyok egy unalmas egyén. Mindenesetre mindent elkövetett annak érdekében, hogy végre haladjunk egy kicsit. Mindenesetre végre nem kísért a semmi, most már nem! Kifogok rajta, bármibe is kerül, most már nem vagyok semmi. Meenőőőő vagyok Cool mert a napszemüveg menővé.... Várjunk csak? Én napszemüveg nélkül is menő vagyok, óh a for godness sake! *facepalm*

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi10/1200[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Ápr. 13 2013, 22:00

Ayani, Kota, Zhel
A bámészkodókat egy szerencsétlen ember nyomorúsága már kevésbé érdekli, mint a balhé, így lassacskán feloszlik a nézelődők hada és csupán ti maradtok ott. Ayani tisztán érezheti, ahogy a férfi egész testében remeg, viszont szavai a nehezen is, de hatnak. A zaklatott tekintetű alak felnéz a lányra, és jól láthatóan mindent megtesz azért, hogy összekaparja magát és a gondolatait. Végül lesüti a szemét és kiböki:
- A lányom - Mély, remegő sóhaj következik, mielőtt folytatná - Piknikeztünk a parkban, ő elaludt, én pedig magára hagytam tíz percre, amíg elmentem szülinapi ajándékot venni neki. De aztán... mikor visszamentem... már... nem volt ott... és a térképen, a barátlistámon se találom - Újra eltört a mécses, ahogy az utolsó szavakat kimondja, és nemes egyszerűséggel átöleli és magához szorítja Ayanit.
- Segítsenek megkeresni, kérem szépen! Nincs nála értékesebb kincs a világon, bármit megadnék érte, hogy viszontláthassam! - nyögi ki, felnézve Zhelre és Kotára is, mielőtt újfent a könnyeibe fulladna.

Ranmaru, Peter
Amíg a faggatózás folyik, nektek az a feladat jut, hogy eldöntsétek, egyáltalán maradtok-e, vagy dolgotokra indultok, mint a többi bámészkodó. Előbbi esetén a férfi szavairól már lemaradtok, lévén hallgatózás jártasságotok nincs.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3169
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi0/0[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Ápr. 18 2013, 14:53

A tömeget sikeresen távozásra késztetik, nem zavarta túlzottan Zhel-t a bántalmazás, nem is azért állította le, csak érdekelte, hogy mi baja is ennek a szerencsétlennek, miért rimánkodik ennyire. Közben pár ismerőssel is összefut, köztük van Ayani is, aki már be is veti magát. Buta lány, az ilyenek miatt fog egyszer elpatkolni. A múltkor is ez lehetett az oka az elrablásának, de majd csak rájön egyszer, hogy hogyan is kellene viselkedni. A másik ismerős az Angelic Voice egy tagja. A pánikroham, vagy micsoda, amit levág, a körbe futkorászás, nem lepi meg a kékszeműt, nem szándékozik foglalkozni ezzel, helyette inkább figyel az öreg szavaira. Makogott már valamit korábban is, csak éppen értelme nem volt annak. Talán majd most.
Ezúttal több sikerrel járt, kicsit összeszedettebben kezdett regélni az öreg. Nagyjából annyi a lényeg, hogy a lánya eltűnt, elaludt, otthagyta és mire visszaért eltűnt. Eddig semmi extra, akár még el is csatangolhatott, vagy valami ilyesmi, azonban a mese nem áll itt meg. A lány a barátlistáról is eltűnt, meg a map-ról is. Ez már felkelti a hidegvérű Zhel figyelmét is. Ilyenről még nem hallott, igaz nagyon tapasztalatlan a játékok terén, ám attól még furcsállhatja. A sírást mondjuk hanyagolhatná. Méltóságon aluli, főleg az, ha egy férfiember könnyeket hullajt. Ayani közel merészkedett még az előbb, meg is van a jutalma, magához szorítja az öreg. Az ifjú Everett máris a kardjához nyúlt, ráfogott a markolatra, biztos, ami biztos. A hugicája nehezíthetne egy kicsit a vérén, mert többet nem menti meg.
- Bármit? Fejtsd ki, mit takar ez- A jutalom az elsődleges, minden más csak utána. Segít, ha megéri neki, addig nem mond semmit, várja az ajánlatot és közben elráncigálja onnét Ayani-t . Ellentmondást nem tűrő, villogó szemecskékkel. Az ő húga ne viselkedjen már így, főleg az ő jelenlétében ne, mutasson már egy kis tartást, ne szégyenítse azt a nevet tovább.

_________________
[Küldetés] Álmatlan nappalok 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi114/150[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Ápr. 27 2013, 13:33

A férfi nagyjából összeszedte magát, aminek mondhatni örültem, aztán elkezdte elmondani mi is történt mostanáig. No, ennek aztán nagyon örülök, ám az utána következő dolognak annyira már nem. A férfiből ismét kitört a zokogás, és úgy ahogy volt egyszerűen átölelt. Na, igen... Mondhatni az elképedéstől tágra nyíltak a szemeim, és tátva maradt a szám a döbbenettől. Tisztán hallottam Tűzrózsa ideges prüszkölését. A kis kancám sosem szerette a „csődöröket”, és azt még jobban utálta, ha azok tiszteletlenül bántak velem. Tűzrózsa még Zhelnek sem hagyta volna, hogy olyat tegyen, mint a férfi, pedig ő a testvérem… még ha nem nagyon is hinném, hogy efféle érzelem kinyilvánítást tenne valaha is bátyám. Zhel úgy látszik határozottabb maradt, mint én, mivel egyszerűen kitépett a férfi szorításából, és arrébb ráncigált. Nagy nehezen, de visszatért a hangom.
- Engedj el Zhel! – mondom és megpróbálom kiszabadulni testvérem szorításából, hogy karom ismét szabad legyen.
Ha sikerül kiverekedni magam bátyó kemény kezei közül mérgesen nézek, rá és nem érdekelt, milyen tekintettel néz rám. Ha elég ideig néztünk már farkasszemet visszafordulok a férfihoz, és megpróbálok még néhány fontos információt kicsikarni.
- Megmondaná a kislány nevét? Mármint amit itt használ játékban. Vagy csak simán Midori?
Remélem, hogy sikerül kihozni belőle, mivel előfordulhat, hogy a kislány mérges rá valami miért és kitörölte a barátlistájáról, és ebben az esetben megmagyaráztam is miért tűnt el a barátlistáról. Amennyiben sikerül kihoznom a nevet, máris nekilátok a keresgélésnek. Elsőre megpróbálom a lányt felvenni a barátlistára, majd Privát Üzenetet küldök neki a következő szöveggel:

„Helló! Apukád régi ismerőse vagyok! Nagyon aggódik érted. Amennyiben nem szeretnél találkozni, akkor kérlek, csak írj vissza, hogy tudjam, hogy biztonságban vagy!
Üdvözlettel: egy jó barát.”


Reméltem, hogy a kislány életben van, és ha él, akkor legalább válaszol. Egy dologtól tartottam csak, hogyha életben van. Attól, hogy vörös indikátorosok fogságában van, ám mint Liliennél most is kész vagyok mindent beleadva segítséget nyújtani, egy fontos személyt elvesztő embernek.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi3819/4100[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Ápr. 27 2013, 17:58

Rég nem tetszett az egész. Az, hogy Ayaninak sehol az emberfóbiája, ráadás ezzel a Zhel csávóval elég laza ismeretsége van, ha mindenféle jelző nélkül, s ilyen hangon beszél. Csak azért nem indultam meg és osztottam le pár istenest, mert úgy tűnt céhtársam tudja kezelni a helyzetet, s ez a fapofa sem tűnt ártó szándékkal rendelkezőnek, inkább, mintha segíteni próbálta volna, még, ha elég egy egyedi módon is. A kérdés továbbá az maradt, hogy miért tűnt el Midori, és hogyan. Elég sok volt az ismeretlen tényező. Alvás közben kihívták, megölték. Ez futott át az agyamon először, de ezen felül is lehetett még számos indok a jelenlegi helyzetre. Begurult és meglépett, vagy nem is az igazi lánya volt, és a csaj megunta, tehernek vélte a kapcsolatot, vagy egyszerűen elrabolták, és kitörölték a barátlistáját, míg aludt, hogy ne tudja senki követni. Neki is álltam pötyögni.
Címzett: Mirika
"Légy szíves nézz utána egy névnek: "Midori". Remélem ráérsz, és nem fognak a személyeddel kötözködni, hogy odaengedjenek a táblához, ahol mindenki neve szerepel. Köszi, puszi."
Csak reméltem, hogy rövid időn belül le tudja csekkolni nekem a nevet, hogy egyáltalán létezik-e, s nem csak egy megőrült fickóról van szó, akinek agyára ment a bezártság. Azonban nem várhattam el, hogy csak úgy röppen, s már írja is, hogy mi a helyzet, így valahogy témában kellett maradni.
-Hé, ha nem nyugszik meg, nem fogunk segíteni. Üljünk be egy teára, ha kell, de higgadtan összeszedjük amit lehet, aztán tudunk csak valamit csinálni. Amíg van valami amit nem tudunk, de kellene, addig csak lassabb lesz a megtalálása. Szóval, ha lehet szeretném tudni, hogy volt-e valaki akivel rosszban voltak, hogyan viszonyultak egymáshoz, mármint mesebeli apa-lánya minden szép és jó, vagy mifene. Készültek-e valamire mostanság, vagy vittek-e végbe a közelmúltban valami nagyobb dolgot, egy miniboss, vagy nagyobb nyeremény, bármi, ami lényeges lehet.
Próbáltam nyugodt maradni, és a lehető legsegítőkészebb lenni. Szépen lassan tagolva beszéltem, hogy biztos megértsen mindent. Valamint eszembe jutott még valami. Ugyan nem voltam a legjobban vele, de nem tűnt túl rossz embernek az egykori társam, aki amolyan fejvadásznak tűnt. Talán tőle is megtudhatok valamit, talán nem. Próba cseresznye alapon küldtem neki is egy levelet, hátha kapok választ.
Címzett: Cathrine
"Hali! Gondoltam megkérdezlek, hogy tudsz-e valamit egy Midori nevezetű lányról. Nem igazán forgatok semmit a fejemben, csak valaki aki kedveli elő akarja keríteni, ha tudsz valamit mondani, annak örülnék. Ha ti voltatok sem fogok érte harapni, azt egyelőre csak Mirikáért teszem."
Ezután nem volt több ötletem, talán sikerül valamit megtudni, talán nem, én megtettem mindent, amit most lehetett, sőt, ezzel az utóbbi levéllel többet is.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi10/1200[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Ápr. 27 2013, 20:59

Távozási kísérletem nem járt sikerrel. Csekély érdeklődéssel fordultam a fiú felé. Ismerős volt nekem, de nem tudtam volna megmondani, pontosan honnan is. Rövid keresés után több találatot is elkönyveltem: bossharc. Illetve a publikusra állított információk között ott volt rajta a céhlogó is. A volt Ököl, most már JL tagja. – Szia – köszöntöttem, és fejben jóváírtam a részére nagyjából fél percet. Ennyi időt adtam neki, hogy elmagyarázza, mit is szeretne tőlem.
Egy kérdést vártam. Vagy mondjuk, hogy faggatózni kezd, belső információk után. Esetleg Páncéllal való kapcsolatom érdekli. Annak a céhnek a története, amelynek most ő is a tagja. A tudásszomjnak álcázza majd feneketlen kútként funkcionáló kielégíthetetlen kíváncsiságát. Készen álltam a terelésre, esetleg néhány általános téveszme megszüntetésére. Huszonkilenc, huszonnyolc. Huszonhét.
Egy szó is száz: sokkal komplexebb és több emocionalitással átitatott prezentációra számítottam, mint amit kaptam. – Ennyi csak? – kérdeztem megütközve. Huszonhat, huszonöt.
Nos… – Nem használt érveket. Ez nagyon ravasz taktika volt, így nem volt mivel szembeszállnom. Egy ilyen felkéréssel szemben nem a logika volt a jó fegyver. A szemöldököm ráncoltam, zavartan feljebb toltam a szemüvegem. Huszonnégy, huszonhárom, huszonkettő.
Nem igazán találtam a memóriámban ehhez passzoló szituációt, ami megfeleltethető lett volna ennek is. Tapasztalat híján képtelen voltam vele mit kezdeni. Huszonegy, húsz.
Tizenkilenc.
Tizennyolc.

Fókuszaim a fiú arcát vizslatták. Könnyű dolgom volt, hiszen ezt nem láthatja. A mosolya ragadta meg leginkább a figyelmem. A mosoly szimbolikája szerint pozitív jelzés, amely általában megerősítésre, támogatásra, szolgál. Boldogságunk kifejezése. Felmerült bennem az ötlet: akkor ez talán valami emberi rituálé lehet. Elmerengve gondolkodtam rajta. Tizenhét.
Rendben van – mondtam ki óvatosan. Ez amolyan próba 1.0 volt. Ha jól reagál, máskor is alkalmazható. Éreztem, hogy a szituáció Schrödinger macskáját idézi. Soha nem tudhatom, a macska túlélte-e a kísérletet, vagy sem, ha nem nézek utána.
Jelen pillanatban pedig nem jutott eszembe más módszer arra, hogy teszteljem a saját feltevésem.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi115/1700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Május 01 2013, 13:35

- Remek! – mosolyogtam, majd intettem neki, hogy menjünk a többiekhez, kik már úgy tűntek, hogy intézkedtek a férfit illetően.
Nem akartam szólni, fölöslegesnek éreztem, hogy a férfit egy negyedik hanggal és még több szóval terheljem. Persze, biztos jól esett volna neki egy pár nyugtató szó, de nem az a típus voltam, ki tudott vigasztalni másokat ilyen helyzetben függetlenül attól, hogy még nem kerültem ilyen helyzetbe egyszer sem. Inkább csak hallgattam, nem erőltettem semmit sem. Hogy Ranmaru nem ment sehová, az jól esett. Biztonságot nyújtott a személye, ha persze nem is volt az a hős alkat, de neve már volt, nem is rossz.
Hisame értetlenkedett. Nem ismerte a férfit, de látszott rajta, hogy sajnálta. Közelebb lépett hozzá és távolodott, közelebb és ismét távolabb. Nem tudta eldönteni és kétségbe esetten nézett rám, majd mosolyogtam, jelezve, hogy nincs mitől tartania. Nem bújt hozzá, nem akarta, hogy ölelje őt az ismeretlen, de azért a karjai alá bújt és együtt érzően tekintett rá.
- Nem sok dolgunk lesz. – súgtam Ranmarunak, miként láttam, hogy a többiek már intézkednek.
Hogy ez jót jelentett, vagy épp rosszat, azt részéről nem tudtam eldöntetni, ám én örültem ennek. Úgy segíteni, hogy közben nem csinálni semmit sem? Jobb nem is lehetett volna. Nem voltam lusta, félreértés ne essék, de mégis, míg nem kell, addig ne fáradjunk. Persze a bűntudat ilyenkor mindig előtérbe kerül, hogy na, mégis, tegyünk valamit, de még korai volt, szinte semmit sem tudtunk. Vártam és néztem, hol a levelező társakra, hol az óvatos Hisamére, hol a szemüveges Ranmarura. Vártam, hogy történjen valami érdekes. A Kotarou által említett teázás sem tűnt rossz ötletnek a több információ érdekében, meg hát addigra hátha választ is kap Ayani levele, bár abban nem igazán bíztam, túl egyszerű lett volna.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Álmatlan nappalok 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi2601/2700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Május 04 2013, 16:32

Az információk lassan, de biztosan csöpögni kezdtek a csapból. A férfi megmaradt zaklatottnak, de képessé vált értelmes, összefüggő mondatokat alkotni azt látva, hogy amire vágyott, azaz a segítséget megkapja. Egyedül Zhel kérdésére néz egy kicsit zavartan, nem tudja mit felelhetne, csak bizonygatja tovább, hogy azt se bánja, ha kisemmizik. A lényegi információk csak ezután jönnek, a lányról gyorsan kiderül, hogy már nem kislány. 20 éves, a játékbeli neve pedig Nilia. A férfi állítása szerinte nagyjából másfél hete csatlakozott a Flying Penguins névre hallgató céhhez, ám ennél többet nem nagyon tud, azóta most találkoztak először, hogy együtt töltsenek egy kis időt, apa a lányával, és nem éppen a játékbeli dolgok kerültek szóba közöttük.

Feltételezem az üzeneteket a játékbeli nevével küldtétek el, miután azt megismertétek, így választ is kaptok rájuk. Először Cathrine üzenete fut be Kotához, szinte pillanatok alatt.
Cathrine írta:Harapni? Ez aranyos, de nem, nem ismerek semmilyen Niliát, nekem nincs hozzá közöm. Hogy a többiek? Nem tudom, de nem fogom kérdezni őket.
Puszi.

Ayani időközben sikeresen felveszi a barátlistájára a lányt, a válasza pedig perceken belül meg is érkezik. Tömör és velős, de így is elég dacosan hangzik. Érted-e az angolt?
Nilia írta:Liar.

A legtöbbet Mirika levelére kell várni, Kota várakozásaival ellentétben azonban viszonylag hamar megérkezik az is. A tartalma már annál meglepőbb, főleg ha addig Ayani ismerteti Nilia válaszát.
Mirika írta:Megnéztem, át van húzva a neve, sajnálom :/ Miért érdekel??

A kérdés adott: hogyan tovább? Erre a körre javaslom az Ayani, Kota, többiek sorrendet. Egilnek köszönöm a segítséget Cathrine leveléhez Smile
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3169
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi0/0[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Május 04 2013, 20:07

Sikerült kiszedni a szükséges adatokat a férfiből, és már ütöttem is be az üzenetbe a szükséges adatokat. A barátlistára is sikerült felvennem, és az üzenetet is elküldtem. Pár percen belül meg is jött a válasz. Na persze, hogy nem azon a nyelven írta, ami az anyanyelvem. Annyi a szerencsém, hogy alapszinten tudok angolul, és csak szavakat meg tudok érteni, míg a mondatokkal bajban vagyok, ám kicsit azért fel kell frissíteni memóriám. Vagy úgy öt percig agyaltam, mire végre megtaláltam a helyes szót, ami nem volt más, mint a „Hazug”. Na, én sem tudok, úgy látszik jól hazudni, de hát ez van. A lényeg, hogy meg tudom nyugtatni a férfit, és érdekes infóval. Odafordulok a többiekhez.
- Figyeljetek! Megtudtam, hogy még életben van! Nemrég sikerült választ kapnom Niliától. Sajnos azonban nem sikerült sok mindent kiszednem belőle.
(Amennyiben Kotarou közzé teszi Mirikától kapott levelét, akkor) elgondolkozok vajon mi a fene történhet itt. Egyszer csak felkaptam a fejemet. Rápillantottam a menümre, és ott a térkémre, ami eszembe juttatott egy nyilvánvaló dolgot.
- Tűzrózsa induljunk! – amennyiben valaki utána kérdezősködne, hogy mit akarnék, akkor válaszolok – Eszembe jutott egy sorsdöntő infó! Megkérem azokat, akik követni próbálnának, hogy ne tegyék!
Ezzel megfordulok és elfutok. Próbáltam elkerülni a társaim hatóköréből, és csak azután nyitottam meg barátlistámat, miután biztos voltam benne, hogy senki sem követ. Kikerestem Nilia koordinátáit, és remélem, hogy nem fog menet közben kitörölni a barátlistájáról. Amennyiben sikerül a nyomára akadnom, mielőtt a közelébe érek, még ráírok, ugyanis nem szándékozom lerohanni, hanem szeretném békésen megoldani.

„Bár szó, mi szó nem voltam valami őszinte…. tényleg csak nemrégen találkoztam édesapáddal, viszont én mindig kész voltam segíteni bárkinek. A bocsánatodat kérem, de lekövettem a koordinátáidat a barátlistáról, ahova felvettelek. Nem szándékozok galibát, így egyedül jöttem (a petem természetesem velem tartott). Rám fogsz ismerni, ugyanis Tűzparipával rendelkezek.”

Ezzel sietősebbre vettem a lépteimet, és megpróbáltam megtalálni Niliat, és hogyha megtalálom, felemelem mindkét kezemet, hogy megmutassam, hogy nincsen fegyver a kezemben, ugyanis azt eltettem.

/amennyiben Klein úgy dönt, hogy valami nem úgy történik, ahogy leírtam, vagy valamit rosszul csináltam, akkor bocsánatot kérek/

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi3819/4100[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Május 13 2013, 14:14

Egy sóhajjal vettem tudomásul, hogy meggyőztek, és visszafordítottak. Nem volt ínyemre a szituáció, de be kellett látnom, hogy tényleg szükség lehet rám. Az alatt a néhány lépés alatt próbáltam összeszedni, hogy eddig mit is tudok. – Egy Midori nevű lány eltűnt, a férfi szavaiból kislánynak tűnik. A közöttük lévő kapcsolat nem ismert, de a férfi viselkedése arra enged következtetni, hogy az eset különleges. Megtudtunk azóta még valamit? – idéztem fel a korábbi információkat. A legtöbb még ott volt az emberi gyorsítótáramba, így nem okozott problémát, hogy újra előhívjam őket. Peterhez beszéltem. Emlékeztetve magamat, hogy az emberek nem látják, ha csak fókuszommal tekintek rájuk, egy gyors pillantásra valódi tekintetem is rá emeltem.
Nem tudta nem felkelteni a figyelmem, hogy időközben sok minden történt a férfi körül. Ayani javában készülődött, viszont a korábbról már ismert férfi kardforgató még ott volt. Szükségünk volt információra ahhoz, hogy tovább léphessünk, és ennyi idő elég volt arra, hogy végre elővarázsoljam a nevét memóriám mélyebb rétegeiből is. Határozott sikerkényt könyveltem ezt el, hiszen ha valakit nevén szólítunk, az sokkal komolyabb felhívás, mint bármilyen más szimpla megszólítás. – Everett. Információkra lenne szükségünk, szolgáltass kérlek, hogy mit tudtatok meg az elmúlt néhány percben. – A férfit figyeltem. Felmérve azt láttam, hogy nehezen szedi össze magát. Nem csodálnám, ha ezzel a csapattal nem sokra mennénk, hiszen nem feltétlenül jó alapanyagok ahhoz, hogy segítsenek neki. Letámadni, majd teljesíteni a kívánságait… Nem. Ebből a szempontból sokkal több bizalmat tudtam fektetni az idomár fiúba és feltűnő sárkányába.
Volt valami terv a fejedben? Mit akartál tenni? – kérdeztem felé fordulva. Addigra már a férfihoz léptem. Rühelltem a fizikai kontaktust, ezért hozzátettem a korábban elhangzottakhoz:
Segítenél? – böktem fejemmel egy közeli pad felé. Nem túl komfortos itt, talán olajozottabb a gépezet, ha kényelmesebb terepen beszéljük meg az információkat.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi115/1700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Május 21 2013, 08:46

Eszem ágában nem volt követni Ayanit, nem hittem benne, hogy sikerrel jár, bárhova is készült.
Ran szavaira felé fordultam.
- Talán húsz éves az eltűnt lány. Asszem. – vakartam a fejem tetejét, mert nem tudtam, hogy hihető információt kaptunk e – És valami Flying Penguins céhnek a tagja. Talán.
Bevallom, nem voltam túl bizalmas. Eleinte azt hittem, hogy egy kislány, egy valódi, emberi kislány tűnt el, ki a derekunkig is alig ért volna, de nem. Egy húsz éves érett lányt kellett keresnünk, kit rendesen siratott az Apja. Sóhajtva nyugtáztam a helyzetet és fordult meg a fejemben, hogy fölöslegesen lettünk mellette. Nem, mert nem segítenénk, de egy felnőtt lány eltűnése nem nagy dolog, persze csak ha szántszándékkal tette a dolgát. Felnőtt lány volt, nő, kételkedtem benne, hogy elrabolták volna, esetleg elkóborolt volna. Hirtelen elmélkedve e helyzet pozitív végkimenetelében annyira hittem benne, mint abban, hogy a pingvinek tudnak repülni: Semennyire. Viszont tartanom kellett magam, ha már Ranmarut én marasztaltam.
Hisame a lábaim mögül figyelte a történéseket, majd miként Ranmaru szólt, úgy a kis sárkány is rám támaszkodva tolt, hogy legyek a segítségére.
- Persze. – csimpaszkodtam a férfi derekába, majd emeltem, emeltük fel őt függőleges helyzetbe. Mintha a teste is gyenge lett volna, nem csak a lelke a szerencsétlen Apának. Nehéz volt, szenvedés volt vele míg a padhoz nem értünk. Kitartásom volt, de nehezen bírtam emelni nehéz dolgokat. Nem rendelkeztem a súlyemelés oly becses tudásával. Talán majd ezután.
A szemüveges Ranmaru felé fordultam.
- Lehet erről a Flying Penguins céhről kéne információkat szereznünk. – súgtam neki - Kétlem, hogy itt egyszerű eltűnés állna a háttérben, szerintem okkal ment a lány, nem véletlenül. – csak megérzés volt, semmi több.
Repülő Pingvinek? Még mindig csóváltam a fejem e névre gondolván, mintha valakik a Szelíd Cápák lettek volna. Abszurd.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Küldetés] Álmatlan nappalok 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi2601/2700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jún. 02 2013, 20:06

Ranmaru, Peter és Kota:
Zhelt jól láthatóan nem győzték meg a férfi szavai, és miután Ayani elviharzik, nem érzi kötelességének, hogy válaszoljon Ranmarunak. Jégkék szemeit még egyszer az íjászra emeli, hűvös és érzelemmentes pillantást vet feléje, majd faképnél hagy titeket.
Az aggódó apát tehát feltámogatjátok és egy padhoz viszitek, hátha ott sikerül belé egy kis lelket verni. Búsulásának Peter javaslata vet véget, legalábbis felemeli a fejét és az idomárra, majd a sárkányára néz.
- Meg tudom mutatni, hol van a céhházuk - jelenti ki, és felkászálódik. Mondjuk azt, hogy Kota még nem kapott választ Mirikától, így ha gondoljátok, a férfivel tarthattok, aki egy kétemeletes épülethez vezet titeket körülbelül negyed órányi sétával. Ha azt várjátok, hogy tovább mutassa az utat, csalódnotok kell, nemet int a fejével. Ő nem hajlandó belépni a céhlogóval díszített kapun, ami egyébként egy szárnyas pingvint ábrázol. Bizarr látvány.

Ayani:
Elszakadtál a csapattól és Nilia nyomára indultál. Nem töröl a barátlistádról, így a minimapod tisztán jelzi a helyzetét. Nincs a városban, a városfalon túli mezőséget jelzi a térképed tartózkodási helyéül. Az üzenetedre azonban csak akkor érkezik válasz, amikor odaérsz. Nem látod őt sehol, pedig nem igazán lenne hová elbújnia, csak néhány magányos fa tarkítja a területet. 20 év körüli lányból egyet sem látsz, csak néhány mob sertepertél errefelé, akik rád se hederítenek, hiszen nem vagy elég közel hozzájuk.

Látlak, kotnyeles lány. Melletted állok, te látsz? =)
Érkezik az üzenet. Melletted azonban csak Tűzrózsa kaparássza a földet. Niliának nyoma sincs, pedig a térkép pontosan ott jelzi ki őt, ahol állsz. Kancád közben körözni kezd, galoppozik körülötted, majd a megfelelő sebességet elérve aktiválja a képességét, a Lángoló Unikornist. Igen, a te parancsod nélkül.

Zhel kiszállt a küldetésből, Kota pedig kimarad a körből.
Új határidő: 4 nap/fő
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3169
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi0/0[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Jún. 04 2013, 20:17

Egy funkcionális, tettre kész apa. Remek! – erőltettem mosolyt az arcomra, ahogy a férfi felajánlotta, hogy elkísér a Flying Pinguinshoz minket. Mélyen a gondolataimba merültem út közben, így nehéz volt komoly interakciót imitálnom. Láttam, hogy lehetetlen másra bízni a kemény munkát, így kénytelen leszek én átverekedni magam az ámítások és hazugságok hálóján. Rendszerismeretem minden bizonnyal jó hasznunkra lesz, és erről biztosítottam a férfit is, hogy megnyugodjon.
Reménykedtem benne, hogy Peter a segítségemre lesz, és ahol a logikám nem talál utat, ott majd az ő emberismerete elirányít minket. Nem láttam, hogy más dolgom lenne, mint az alapkövek letétele. Zhel reakcióját nem tudtam mire vélni, a legminimálisabb információk álltak így csak rendelkezésünkre. Igyekeztem felidézni, hogy pontosan mik is hangoztak el eddig. Tézisem az volt, hogy minden információ, amellyel most rendelkezünk, labilis. Állításom szerint érdemesebb lenne mélyebb vizsgálatoknak alávetni őket, hogy kiderüljenek az átfedések, pontatlan adatrögzülések. Érzelmi sokk hatása alatt sok minden rosszul tárolódik el az agyban.
Egy Midori nevű karakterről beszéltél nekünk, hogy ő a kislányod. A vérségi kapcsolatok gyakran problémásak a SAO-ban. Előfordul ugyanis, hogy a user a való életből hiányzó fizikai és főként szellemi közelséget valótlan testvéri kapcsolatokkal próbálja megerősíteni, egyfajta pótlékként – igazítom meg a szemüvegemet. – Midori a való életben a lányod, vagy ebben a világban közös megegyezés alapján döntöttetek az apa-lánya viszony mellett?
A céhházhoz érve dilemma elé kerülök. Úgy gondolom, hogy a férfi még nem elég tiszta, a korábbi sokk hatása alatt áll. Éppen ezért nem akarom egyedül hagyni. Másrészről pedig egy ilyen alacsony szintű céh sem érdekel feltétlenül. Kellemetlenül toporgok, nem tudok dönteni. Nem kedvelem az emberi gondolkodásmódot, mert nem igazodok el felette. Segítségkérően pislogok Peter felé, el-elkapva a tekintetem, mielőtt közvetlen szemkontaktus alakulna ki közöttünk.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi115/1700[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 09 2013, 10:48

Szerencsére sikerült megpillantanom a helyét a minimappon, így hát el is indultam feléje. Tűzrózsa követett engem, így nem éreztem magamat veszélyben. Szépen lassan kiérek a városból, és a mezőre lépek ki. Hiába.. nem látom a lányt, pedig a térkép itt jelzi a közelben. Gyorsabbra fogom a tempóm, ám amint elértem a jelzett helyett sajnos csalódnom kell. Tényleg nincsen itt, pedig ezen a helyen kéne lennie. Mielőtt azonban elgondolkozhattam volna ezen üzenetet kaptam. Amit benne olvastam sajnos nem nevezhető túl jónak. Elméletileg itt volt, de rajtam, és petemet leszámítva nem volt itt senki. ismét váratlan dolog történt. Tűzrózsa egyszer csak elkezd galoppozni körülöttem, míg max sebességére nem ér, majd hirtelen belobban. Nem hittem a szememnek. Utasításom nélkül aktiválta petem a képességét, vagyis itt nagy bajban leszek, ha nem sietek. Gyorsan legördítem menümet, és privát üzenetet küldök Peternek:

„Figyi ha még mindig ott vagytok, gyors nem kérdeznéd meg a férfit, hogy a lánynak nincsen valami megszálló vagy ilyesmi képessége? És még annyit, hogy milyenek a képességei pontosan, és van-e gyengéje. Extra gyorsan kérlek, mert azt hiszem, nagy bajban leszek, ha nem kapom meg.”

Ezután, a lánynak küldök üzenetet.

„Köszönöm szépen, de nem vagyok kotnyeles, csak segítőkész. A kettő nagy különbség! És ha csináltál valamit Tűzrózsával, akkor hagyd abba, mert nem állok jót magamért!”

Ezek után felnézek az égre, hátha van olyan képessége, hogy repülni tud, ám gyorsan visszanézek petemre, és ha fönt nincs, akkor két lehetőség van. Vagy Tűzrózsát szállta meg, vagy pedig…Mini térképemre pillantok, és pontosan odaállok, ahol jelzi a pont, és fegyveremmel a földet kezdem el kotorni, hátha a föld alá bújt. Ha Tűzrózsa támadni cselekszek. Tudom, hogy ebben az állapotban nagyon nehéz neki a váratlan irányváltoztatás, ha nem tervezte be, így megpróbálok mellette elvetődni. Remélem gyors választ kapok Petertől.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Álmatlan nappalok Vo36oi3819/4100[Küldetés] Álmatlan nappalok 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Álmatlan nappalok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.