Az öreg Halász és a... Esu?

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Ápr. 04 2013, 13:53

-Nyeh, hát honnan tudhatnám?._. Még nem vett rá senki, és ugye nem is lehet. ^^
Mosolygott rá a lányra, az éneklős kérdésre. Hát ha egyszer sosem énekelt, nem fogja azt mondani, hogy nem tud. Attól sokkal hiúbb ő. Az a felfogása, hogy mindent lehet, csak akarni kell, hát akkor az éneklés lenne más? Habár sosem akarta, így nem tudhatja, milyen az énekhangja. Közben persze oldalazott a nyilat tartva a lány felé,d e egyáltalán nem fenyegetően, épp, mintha csak ő próbálgatná a célzást, és eszébe se jutna kilőni. Majd ugye jött az a kínosnak is betudható kérdés, amellyel a lány a szintjére volt kíváncsi. Egyből mondta is volna a választ, de megelőzte a lány a sajátjával, s ahogy kitudódott, hogy csak eggyel kisebb a szintje, már más szavak álltak készen arra, hogy kimondja. Mégpedig a "De kár xD" Hát menőzni akart, nah. De persze nem ezt mondta ki, meg nem is így érez igazából, csak a lehetőség ugrott.
Azonban miközben beszélt, eszébe jutott, hogy még nincs veszve semmi. Nem csak a lány mutathatja meg milyen ügyes kis spec képessége van. Neki se rossz ami jutott.
Egyből aktiválta is, és már a levegőre lépett fel, mintegy létraként. Hármat hátra nyíl ki, négyet előre újabb nyíl a célpont felé, s felfutva kicsit, majd leugorva szinte biztos volt benne, hogy a hátába ugrik Esunak.
Tévedett.
Okos lány, jó reflexekkel, s hiába tört ketté a kis mutatvány, nem sajnálta, mert így Esu chan sugárzó szemeinek beszélhet.
- ...
Vagyis... mi? o.O Nem, szóhoz se jutott. A kezdeti vigyort, a kissé kifulladt levegővételek közti vigyort felváltotta egy wtf fej.
Kikerekedett szemek, és elnyúlt arc. Talán csak a meglepettség, de ledöbbenve állt meg a jelenség előtt. Csak akkor ugrott hátra, amikor a lány is. Kissé duzzogva szólalt meg végül, habár nem hallatszott igazi sértődöttség hangjában.
- Hidoi Esu chan >< Én megdicsértem a képességed, te meg bántasz. Neutral
~Rosszcsont?... én is pont erre gondoltam xD ~
- Öhm, én inkább harciasnak mondanám...
Hopp, erre kap egy nyilat cserébe. Most akkor túl sokat beszél? Ez a lány kész rejtély, elsőre humorizálnak, aztán átmegy véresbe. Hát jó. Neutral
- Auuu....
Tesz rá még egy lapáttal, mintha valóban fájdalmas lenne az a nyíl. Egy találat. ha jól számolta, akkor már csak 19 hp-ja van. Nem rossz, nem rossz, de Esu chan, mintha ebben kicsit jobban up lenne.
Aztán csak felhúzza az íját, és ráhelyez egy nyilat. Megint csak a lányt nézi látványosan vele. Nem hajlandó full komolyba váltani.
- Hmm, ezért most minden pontomat és pontosságomat segítségül hívom, és ez a nyíl találni fog. ˇoˇ
Mintha csak egy görög színpadon állna és úgy kommentálná a mozdulatait az emberek, azaz a nézőik felé.
Ám közben forogni kezdett az agya is. Az a kisebb intermezzo....a rúgások, olyan misztikussá váltak, és jelentést vettek fel. MI van ha....
~... ha a a padon is fusztrálltam a közelségemmel? Talán nyomulósnak tart, vagy modortalannak, és ezért kaptam az előbbit... vaaagy... vagy nem érzi jól magát ha egy fiú közel van hozzá?...
Hát persze hogy ekkor kellett kilőnie, vagyis inkább elengednie azt a nyilat. Olyan szépen célt tévesztett, hogy a közben nézővé vált, második áldozatunk mellett pattant odébb a padról.
Teljességgel elhibázta, és véletlen is volt, nah de! Akkor most legyen az, hogy úgy csinálunk, mintha mi sem történt volna. Teljes gyorsaságát latba vetve nyúlt a tegezhez, és le se véve Esu chanról a tekintetét, kilőtte a második nyilat, immár a neki szánt keblek...öhöm, hely felé.


Pajzs 9/0 Élet 25/16

Ténylegesen feléd pedig egy nyilat lőttem ki ^^'
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Vo36oi5187/5300Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Ápr. 05 2013, 20:47

* Kissé kiábrándultan vontam fel a szemöldököm arra, hogy még nem próbálta az éneklést. *
~ Még magában sem? Hogy lehet így élni?! ~
* Mínusz pont. Majd ugye Alex manőversorozata következett, mely utolsó csapását hősiesen kivédtem, s megtoldottam pár rúgással is, melyek sikeresen találtak is. Meglepődhetett a srác erősen. Mikor azt mondta, hogy bántom, elgondolkodtam.*
~ Mindig valahogy reflexből jönnek nekem a rúgások vagy az ütések. De hát tudom, hogy ezzel is veszít az ellenfél HP-t, így nem gáz. Ez csak egy taktika. ~
*Majd a nyílvesszőm is talált. Hajajj, csak meg ne sértődjön a kis Alexka. ^^ Majd mintha megsértődne, nagy hősies beszédbe fog, hogy ő milyen pontosan fog belém találni. Hát öcsém, úgy legyen! Amúgy sincs sok esélyem kikerülni. Lehet többet érnék azzal, ha ráugranék, s megállás nélkül püfölném. Talán úgy gyorsabban lemenne neki a HP-ja. A gondolatot akaratlanul is képekben elképzeltem, így elvigyorodtam. De aztán most egy hasonló dolog történt, mint korábban Alexal. *
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Usuitakumibyxohananyand

* Csak női változatban. Ugyanis Alex totálisan mellé lőtt. Csak néztem a célzott helyet, és a pasit, aki felháborodva állt fel.*
- A jó... ... .. (sípszó)! Tanuljatok már meg célozni!
* Huha, kicsit dühös lett, de csípőre tett kézzel ott állva továbbfigyelt bennünket. Én megvontam a vállam, de odakiáltottam.*
- Oh, bocsásson meg neki, tudja, csak nagyon rossza szeme szegénynek. Nem jól lát.
* Alex felé fordultam. Valamin nagyon elgondolkodhatott. Azért szúrta el. *
- Öhm, nem azt mondtad, hogy idelősz? ^^
* Incselkedő mosolyt is eleresztettem felé. De aztán le is hervadt a mosoly az arcomról, mert szuper sebességgel ismét belém lőtt. Ráadásul elég... intim helyre. Egy pillanatra felsikkantottam, majd hátat fordítottam neki, s meg sem várva, hogy pixeljeire essen a nyílvessző, kitéptem magamból. Dühösen fordultam vissza.*
- Oh, te kis!
* És most már elegem volt. Fogtam egy nyílvesszőt, s lőttem, majd még egyet s még egyet. Felbosszantott ez a kis csíra erősen!*

//Három nyílvessző feléd. Tiéd talált. //
HP: 23/35


A hozzászólást Koshitsu Esutel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 07 2013, 21:47-kor.
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Vo36oi1900/1900Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Ápr. 05 2013, 21:39

~Érzem., hogy nem tetszik neki... Neutral ~
Hát nem énekel, de szereti a zenét, meg dobol is, csak ezt valahogy Esu tudtára is kéne adni. Nagyon látszik, hogy nem csípte a válaszát Alexnek, de mit lehet tenni, talán lesz egy olyan pillanat, amikor elújságolhatja ezt is. Hátha megnyugtatja vele. Majd ugye következett a kis manővere, amiből a két nyíl talált is, de a leugrásos rész nem. Nem találta el a lányt, így a fordultában védekező íjával akadt össze az övé, és ekkor történt valami olyasmi, ami nem csak, hogy meglepő, de felettébb különös is volt. Esu chan ilyen vérmes természetű lenne. Ajjajj... Neutral
Kapott három rúgást a semmire, pedig ő igazán nem tett semmi rosszat, elvégre ez egy kt lenne, vagy nem? Pff. ... akkor meg miért rugdossa? ._.
Nők, nehéz kiigazodni rajtuk, hogy mikor mit akarnak.
Ezek után pedig felvezette nagyban, hogy mit is fog csinálni, és hála a sok kombinálásának, természetesen félre is lőtt.
Az a hapi meg tökre kikelt magából, pedig nem is találta el, nyöh. No problemo, nem oda figyelsz Alex, hanem a célzásra, és most már tényleg eltalálod a nőt... !!!
A kebleit! ...Mi? O.o
~ Ezen ki fog akadni! Miért azt céloztam be? Razz Tényleg miért? Ott ragadt a szemem, nem tehetek róla._. ~
A reakció pedig felmúlhatatlan volt, és egyszerűen törvényszerű.
~ Meg fog ölni, ez tuti, hogy kiidegelte :S ~
Szinte futva közeledett felé a nyíl, vagy Esu chan? Esetleg mindkettő egyszerre, vagy külön-külön? Mit számít, ki kéne védeni először is a nyilat, mert az sebzés, ugyebár. .-.
Ki védte az elsőt, egy elhajlással. Most már vissza nyerte a sebességét, Hál'Isten, de közben menteni próbálta a helyzetet. Beszélni kezdett maga elött tartva a kezét.
- Gomene Esu chan... ^^" ... ne szívd mellre *hopp :/*... áhhh...jeep, ez közel volt....
Védte ki a másodikat is, közben hátrálva. Ezt a másikat közelebbről kapta, és így csak leguggolva tudta hárítani, de a következőre ideje sem maradt. Ahogy felegyenesedett, pont homlokon vágta.
Hanyatt is vágódott. :\
Kis hatás szünet, hátha megijed a lány, hogy meghalt, hanem azért nem játszza meg magát. Feláll, azaz felpattan fekvő helyéből, és még mindig mentegetőzve tartja maga előtt az íjat.
- Ne haragudj. Nagyon megbántottalak? Mit tehetnék, hogy megenyhülj?
Ekkor jelent meg a fiú felett a "Vesztes" a lány felett pedig a "Győztes" felirat. Irónikus. El is nevete kissé magát, de eléggé kínos volt a pillanat.

- Esetleg meghívhatlak valamire? Very Happy
Csak próbálkozunk ^o^

//Köszi a játékot, rem írsz még
mivel életem 25/11, azaz kevesebb mint a fele, te győztél ˇ^^//

_________________
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Vo36oi5187/5300Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Vas. Ápr. 07 2013, 22:08

*Egyre bosszantott, hogy kikerüli a dühösen lőtt nyilamat.*
~ Te szemét! Mellbe lősz, s még van merszed védekezni?! ~
* Oltári pipa lettem. És még dühösebben lőttem ki a másodikat, mivel egy ostoba szóviccet eresztett el. Oh my God, mentsd meg a világot Esu-chantól!!! S mivel azt is kikerülte, egy kis rásegítő kiáltással kilőttem a harmadikat is!
- Áááááhhhrrr!!!
* Nini, talált! ^^ Örültem neki, úgy éreztem, kielégült bosszúvágyam. De azért fura volt a találat. Pont a homlokán érte a nyílvesszőm, amire egyenesen kiterült. Diadalittasan álltam csípőre tett kézzel kisebb terpeszben. De aztán ajkamba haraptam, s kissé félénk kislányossággal magamhoz húztam az íjam. *
- Öhm... jól vagy?
* Kérdeztem kissé megszeppenve. De aztán Alex fel is ugrott fektéből, nehogy túlságosan el kezdjek érte aggódni. Amúgy nem tudom, mi okom lehetett volna rá, hisz életét nem veszíthette el. Közelebb mentem hozzá, de ekkor máris jött a bocsánat kérés. Még egy kicsit dühös voltam, de ekkor megjelent a feje fölött a "Vesztes" felirat. Felnevettem.*
- Tudod mit, azt hiszem, ez nekem bőven elég lesz.
* Mosolyom széles volt és őszinte. Azonnal megenyhültem látván, hogy én nyertem, s valahogy a bűntudat is gyötört. Egyáltalán nem gondoltam, hogy győzni fogok. Jó-jó, felmerült bennem, hisz tudtam, hogy több volt a páncélom, mint neki, s az életcsíkokból látva az is leesett, hogy kevesebb HP-ja van, mint nekem, de a gyorsaságot tartottam mindenek felett, így azt hittem, erősen lever majd. Megsajnáltam, ráadásul olyan őszintén kért bocsánatot. Én, prűd meg leordítottam a fejét, s ki akartam nyírni. Mosolyogtam rá, majd invitálására hirtelen felemeltem a kezem.*
- Áh...
* De bennem rekedt a szó.*
~ Esu... állandóan nemet mondasz a meghívásokra! Ráadásul meg akartad őt ismerni. Akkor mondj igent! ~
* Nagyot sóhajtottam, majd bólintottam. *
- Rendben! Elfogadom a meghívást.
*Majd hirtelen oldalra pillantottam, Alex ijedt arcot láthatott rajtam. De ahogy odafordul ahova én, már repül is vagy két métert. A káromkodós fickó vágott be neki egy öklöst. Magas szintű lehetett, ha ekkorát repült a szöszke.*
- Csak, hogy megtanuld egy életre, hogy célozni is kéne!
* Üvöltötte le a pasi Alex fejét, majd vehemensen távozott. Én csak pislogtam az illető után, majd Alexhez futottam, s felé tartottam a kezem, hogy felsegítsem.*
- Ööööhm... Jóóóól vaaaagy???
* Néztem rá bűntudattal a tekintetemben, majd rámosolyogtam kislányosan.*
- Akkor megyünk?


// Köszönöm a játékot! Folytatás már KT-n kívül. ^^ Hehe, és bocs a fickóért Razz //
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Vo36oi1900/1900Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Cardinal on Kedd Ápr. 09 2013, 20:55

Ossu!

Szórakoztató kis párbajt nyomtatok le, jutalmatok 25 xp és 60 arany (4. szint). Arra azért figyeljetek oda, hogy nem mindenhol volt meg a 250 szó Smile Lezárom a küzdőteret Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 Vo36oi0/0Az öreg Halász és a... Esu? - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az öreg Halász és a... Esu?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.