[5. boss]

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [5. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 24, 2013 8:02 pm

Résztvevők: Anatole Saito, Tatsuki Ranmaru/Saru Taidana (aki ír, az lesz), Shiel D. Lewis, Ryuninji Ren, Mirika, Kusumi Ayani, Kazuma, Fuun Kotarou, Rita Hanami, Sakamoto Rin

Hasznos tanács: Javaslom, hogy ha a további harcokban is részt szeretnétek venni, akkor a második kör előtt ruházzatok be egy élesztő kristályra, hiszen a bossok egyre nehezebbek és már a 4-nél is volt halál.

Feladat: Érkezzetek meg a kapu elé és testileg/lelkileg készüljetek fel a harcra. Az sem árt, ha megbeszélitek a taktikát...stb.

Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2014 2:06 am-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default 5. boss

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 09, 2013 12:58 pm

Résztvevők: Zhel T. Everett, Thunder, Peter Worker, RenAi, Tomoyama Tsubaki, Szophie, Allen Dante, Violeta del Sanchez, Tatsuki Ranmaru

Hasznos tanács: Javaslom, hogy ha a további harcokban is részt szeretnétek venni, akkor a második kör előtt ruházzatok be egy élesztő kristályra, hiszen a bossok egyre nehezebbek és már a 4-nél is volt halál.

Feladat: Érkezzetek meg a kapu elé és testileg/lelkileg készüljetek fel a harcra. Az sem árt, ha megbeszélitek a taktikát...stb.

Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 17, 2013 10:15 pm-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 09, 2013 2:35 pm

A veterán Voice frontharcosok most is jelezték a részvételi szándékukat, s a hatékony támadás és a jó viszony megtartása érdekében természetesen nem utasítottam vissza őket. Mirikával újra minden rendben köztünk és remélem Ritával is félre tudják tenni a nézeteltéréseiket. Azt viszont sajnáltam, hogy a JL csak két taggal képviselteti magát, leginkább RenAira, mint tankra lett volna most szükségünk, de bízom benne, hogy Ayani is ki tud majd bennünket segíteni, mikor szükség lenne rá. Az viszont roppant mód meglepett, hogy Taidana is jelentkezett. Kissé komolytalannak éreztem a kölyköt egy ilyen fontos harcra, de Susaya jelenlétének annál inkább örültem. Ha a lökött idomárjával nem is értek mindig szót, de a majmóca biztos segítségemre lesz.
Rennel az utóbbi napokban azon munkálkodtunk, hogy kipucoljuk a kazamatát a moboktól, ez is a szervezőséggel járó vesződség. De csöppet sem bántam, mert így legalább összeszokhattunk Rennel és megbeszélhettük a harci taktikát is. A dalos pacsirtával eltöltött idő alatt rájöttem arra, hogy bár komolyan kell minden boss harcot venni, ezúttal nem fogok ráfeszülni a csatára és erre szeretném sarkallni a többieket is. Legyen inkább mókázás a főnökkel való leszámolás, mintsem körüllengje mindenkit a "jaj lehet odaveszünk" feszültség érzete. Rent azért megkértem, hogy ha lehet, fogja vissza magát és ne a sztárocska énjével mutatkozzon be, mint frontharcos, mert akkor nem fogják komolyan venni.
Teljes harci díszben, elsőként érkezünk a boss terem kapuja elé, s sorra érkeznek a többiek is. Széles mosollyal az arcomon fogadom a Voice és a JL tagjait, Mirikát jól megölelgetem, már csak annak örömére is, hogy újra egymásra találtunk, Sir Lewis cimborám hátát pedig alaposan megveregetem bajtársi kézfogásunk közepette. Ezután Kazumahoz lépek és kezet nyújtok neki is.
- A legutóbb nem volt alkalmunk megismerni egymást. Anatole vagyok, az Artes Liberales céhmestere és a jelenlegi bossharc szervezője. Örülök, hogy jelenléteddel ismét erősíted a csapatunkat, múltkor is kiválóan harcoltál! - Miután megejtettem a röpke beszélgetést a szóló játékossal, odaintek a másiknak is. - Üdv Taidana úrfi, jó látni téged is Susaya. Csapjatok oda a moboknak! - vigyorgok rájuk, majd Mirikát és Ritát szólítom meg. - Lányok-lányok, jó lenne, ha elásnátok a csatabárdot, félretennétek minden ellenérzéseteket, kisujjat nyújtanátok egymásnak, kibékülnétek szépen és jó hangulatban összedolgoznátok. Vili? Megoldható szépségeim?
Miután mindenkivel megbeszéltem személyesen azt, amit meg akartam, a többiek elé állok. Nem akartam föléjük magasodni, ezért nem valami kiszögellésre álltam fel, hanem az általuk formált körbe csatlakoztam be. Immáron elégedett vagyok a felszerelésemmel, a derekamon pedig ott függött az új kristálytartó pánt, mert ideje lesz ám tesztelni végre Taidana áruit, ha már ilyen sok hozzám került és a készítője is jelen van. Szóval összességében felkészültnek érzem magam, ráadásul a boss taktika is a birtokomban van, amit most meg is osztok a díszes társasággal.
- Először is köszöntök mindenkit és hálás vagyok, hogy jeleztétek részvételi szándékotokat. Mielőtt rátérnénk a lényegre, had mutassak be két újonc frontharcost: Ő itt a jobbomon a céhtársam Ren és a petje Reginald, ott oldalt pedig az a fiú a majommal Taidana és a petje Susaya. Kérném a sokat látott frontharcosokat, hogy tiszteljék meg őket azzal, hogy bizalmat szavaznak nekik és együttműködnek velük. Mindannyian kiváló harcosok, aki látta őket az idomár tornán, az maga is tudhatja, azóta pedig még többet fejlődtek. - Szünetet hagyok, hogy ha bárki szólni akar, akkor most megteheti
- Nos, hasznos információkkal tudok szolgálni a bossról. Nincs sok konkrétum, de kiváló kiindulópontok. A boss egyedül fog ránk várni, persze ez nem jelenti azt, hogy nem köpköd ki magából mobokat, mint az előző. Gyorsasága nem túl sok, fegyverkezelése se a legfényesebb. A peciális képesség pontja 4, szóval bátran használjátok ellene a skilleteket. Főleg rád számítok Ayani! Ami viszont aggasztó, hogy az ereje az egekben van, úgyhogy igyekezzetek elmozogni minden csapása elől vagy használjatok védelmező kristályokat ellene, mert bitang nagyot fog ütni. Remélem pánikburokkal mindenki rendelkezik, ha nem, akkor helyezzétek készenlétbe az életadó potikat és kristályokat. - Kis szünetet hagyok, mielőtt folytatnám, majd miután mindenkivel felvettem a szemkontaktust, még ha csak egy pillanatra is, folytatom a taktikával.
- A boss életerejéről és a páncéljáról viszont nincsenek infóim, és úgy tudom másnak sincs, úgyhogy ehhez mérten alakítottam ki a taktikát. Jómagam és Regi, elég komoly sebzéssel bírunk, így vállaljuk azt a szerepet, hogy elsőként megsorozzuk a bosst, így kapunk egy hozzávetőleges képet, hogy mennyire kemény legény ez a szintfőnök. Utánam és Ren után következne Sir Lewis, a hős lovagunk ugyanis ismét vállalta a tank szerepét, melyet újfent hálásan köszönök neki. Amíg ő pajzsként védelmez benneteket, addig támadjatok egymást követve annyiszor, ahányszor csak bírtok. Remélem elfogadjátok a taktikámat és nem lesz ellenvetés. Arra kérek mindenkit, hogy figyeljünk oda egymásra, különösen Sir Lewis életsávjára és segítsétek ki őt, ha látjátok, hogy fogytán az élete. Alakzatot nem szabok meg, csak arra ügyeljetek, hogy ne hátráltassátok egymást. - Végül összecsapom a két tenyerem és utoljára még rámosolygok egyenként mindenkire. Szeretném ugyanazt a csillogást viszont látni a tekintetükben, ami az enyémben is fénylik. Úgy éreztem a végén még valami buzdító szöveg hiányzik, így hirtelen gondolattól vezérelve ezzel zárom le a megbeszélést: - Kezdődjön a móka, mindenki köszöntse egy elszánt vigyorral a bosst! S ha végeztünk vele, akkor csapunk egy hamisíthatatlan Artes féle mulatságot, ahova természetesen mindenki hivatalos! Indulás! - Úgy ám, étel, ital, tánc, még az énekest sem kell bérelni. Azt szeretném, ha végre egyszer nem savanyú képpel távoznánk a csatából, hanem együtt ülnénk meg a győzelmünket, ahogy azt mindig is kellett volna. Kezdésképpen egy Halvány erősítő kristályt kapok elő az övemről, majd aktiválás után kinyitom a boss terem kapuját. - Fegyverbe! Győzelemre fel!

1x Halvány erősítő kristály (aktiválásakor a következő sebzés 1.5-szöröst fog sebezni)

// Sorrend módosítási kérelem csak az első körre érvényes! //
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[5. boss] Vo36oi10/5000[5. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Márc. 09, 2013 2:48 pm

Nem akartam Anatole-lal menni. Mirikával. Kotarouval. Páncéllal. Semmi kedvem nem volt fogadni az üdvözlésüket. Érezni a vállamon az érintésüket, ahogy közéjük lépek. Fogalmam sincs, hogy tényleg így köszöntöttek volna maguk között, de az eddig róluk szerzett információk szerint a várható reakciójuk igen nagy valószínűséggel lett volna ez. És én nem tudtam, hogyan kéne viselkedni egy ilyen helyzetben. Mit kéne érezni.
Kényelmetlenséget – azt biztos éreztem volna. A komfortérzet megszűnik, intimhatárok ledőlnek. Nem, ilyesmire nem volt semmi szükségem.
Egy kisebb csapat élére szegődtem. A boss ajtaja megvolt már, de a dungeon még tartogatott némi problémát. Amit gond nélkül megoldottunk. Így volt időm és lehetőségem tüzetesen szemrevételezni a „maradékot”. El nem mondtam volna nekik, hogy így gondolok rájuk. Pedig nyilván azok voltak: egy olyan csapat, aminek kevés tagja tartozott az élharcosok közé. Talán ezért is tetszettek meg annyira. Volt közöttük olyan, akit mintha láttam volna már – Tsubaki. Másokat legalább nevükről ismerősnek tűntek – Allen. Esetleg tudtam, hogy valakihez tartoznak, aki számomra is fontos személy volt – Vio. A teljesség igénye nélkül néhány név. A többiek sem voltak kutyaütők. Annyira.
És be kellett vallanom magamnak: én is a maradék tagja voltam.
Rendben van – követeltem szót magamnak, ahogy elértük a nagy kaput. Megszoktam, hogy eligazítást tartunk, mielőtt belépünk a terembe. Nekem sokat jelentett ez a rutin. Megvolt a maga íze. Izgalmas volt. Biztos pont a bossgyakásokban. Aztán később jöhet a káosz, amikor elszabadulnak az indulatok.
Tankokra van szükségünk. A tankok jelentkezzenek. Akinek sok élete van, ő kell, hogy bevállalja a kezdő csapásokat. – Körbenéztem a teremben. Tankok nélkül nem érünk semmit.
Én leszek az első, aki beront majd. Gyorsabb kell, hogy legyek mindegyikőtöknél. Én fogom állni az első ütéseket. De íjász vagyok, távolsági harcos. Szükségem lesz váltásra. Ne hagyjatok magamra. – Kis szünetet tartottam, hadd emésszék az elhangzottakat.
Ha összedolgozunk, senki nem fog meghalni. A mai nap senki nem fog meghalni. Csak figyeljetek oda a másikra, jelezzétek, ha tenni akartok valamit. Dolgozzunk össze. Rendben van? – Megerőszakoltam magam, hogy ne csak fókuszaim fürkésszék a többiek arcát, hogy ki figyel rám, és ki nem. Valódi tekintetemet is körbejárattam. Egy ilyen mennyiségű szemkontaktus elég is volt nekem egy hónapra bőven…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[5. boss] Vo36oi115/1700[5. boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Márc. 09, 2013 4:06 pm

- Együtt utazunk… messze… nagyon messze… ez a történet rólunk szól, rólunk, a Sárkány és Lovagja. A Sárkány nem ló, nem állat. Társ, a legjobb. Az enyém! – tártam szét a karjaim – Vagy én vagyok az Övé! Megmentünk mindenkit! Mert ezek vagyunk mi, a Sárkány és Lovagja!
- Nos, így kezdődne a történetünk, a könyv melynek egyik főszereplője lennél.
– néztem le a mellettem trappoló sárkányra, miközben ahhoz a bizonyos ötödik ajtóhoz sétáltunk – Szerintem jó lesz így.
A vezérek másik csoportban voltak, mi miatt kicsit sem bánkódtam. Nem volt erényem a bizonyítási vágy, ám most mégis meg akartam mutatni, hogy nélkülük is sokat érünk. Hogy beképzeltek lennének? Lehet, nem igazán ismertem őket igazán, csupán csak egy – két közös kaland, de semmi több. Mi gondolat volt bennem róluk, az is inkább csak általánosítás volt a rangjuk iránt.
Íjászfiú Ranmaru. Ismertem, nem sokat beszéltünk, talán szinte semmit, de ő általa kerültem anno a céhez, mibe ő már nem tartozott. Vezér volt ő is akkor, miből maradt rá valami, hogy így kiállt elénk. Nem bántam ezt most, egyáltalán nem.
Körbenéztem, hogy ki van itt még mellettem. RenAi és Szophie, céhtagok. Ó, RenAi! Kellemes emlék.
És a lány is itt volt, kinek utolsó szavai felém nem voltak oly kedvesek. Félve emlékeztem vissza elköszönésére. „Még találkozunk és akkor ellátom a bajodat neked és a sárkányodnak..!” Csak reméltem, hogy elfelejtette ezt. Reméltem, nagyon.
- Rám is lehet számítani. Mármint egy két ütését magamra vállalhatom. Idomár kaszt lévén viszonylag sok élettel rendelkezem.
Csupán csak ennyit szóltam, többet fölöslegesnek éreztem. Leguggoltam Hisaméhez és jött a rituálénk. Öklömet emeltem és ő gyengéden a fejével koccintotta meg azt.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[5. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[5. boss] Vo36oi2601/2700[5. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 09, 2013 5:53 pm

Na hát, az egész úgy kezdődött, hogy elment az eszem. Egész egyszerűen fogalmam sincs, mit keresek egy ilyen helyen, egy ilyen társaságban. Persze egyszer, még régen elhatároztam, hogy én is csatlakozok az élharcosokhoz, meg bossokat fogok gyilkolni, de végül úgy döntöttem, hogy várok ezzel addig, amíg ügyesebb leszek, meg több lesz a tapasztalatom, no meg persze az életem. És most? Még mindig egy nagy szerencsétlenség vagyok, aki semmire sem használható, és se életem, se tapasztalatom. Elesek a legkisebb kőben is, és mindenért nyafogok, arról nem is beszélve, hogy Vezér bár erős, de a legkisebb karcolás miatt is képes úgy nyüszíteni, mintha épp a halálán lenne.. Szóval ez a két hisztis, és ügyefogyott alak, aki a legkevésbé sem biztos a dolgában, most elindult megöletni magát. Mert hát mégis mennyi az esélyünk a túlélésre? Nem valami sok. Ha mégis valahogy Fortunának hála túlélem, akkor bíz isten, fogadom, 3 napon keresztül öröm táncot járok. Nem értettem, mi ütött belém, amikor vállalkoztam erre az egészre. Végül mégis elindultam, és most már nem is fogok visszafordulni. Itt az ideje megmutatni, hogy többet érek, mint amire tartom magam. Majd maximum káromkodok egyet a pokolban, hogy mégis miért nem hallgattam a józan eszemre. Két csapat indult a mostani boss ellen. Ezt Zuzutól tudom, ő a másik csapatban van. Még csak annyi eszem sem volt, hogy vele legyek egy csapatban. Egyszóval hülye vagyok. Persze azért ott volt ösztönzésnek az a tény is, hogy ha mégis túlélem, vagy esetleg valamit ügyeskedem, az nagyot fog dobni az önbizalmamon, az tuti. És majd jól a szemébe röhöghetek. Egyedül, régi ismerősök nélkül harcolni egy teljesen új, és most alakult csapatban. Ez valahogy komolyabb kihívás. Meg hát a régiek már összekovácsolódtak, és én nem nagyon férnék be már az ő kis ideális csapatukba. Ezekkel a gondolatokkal álltam meg a kapu előtt.
- Elhatároztam! Bizonyítani fogunk, és jók leszünk! - fújtam fel az arcom, és határozottan kezdtem lépkedni. Körbenéztem a tagok között. Találtam ott azért ismerősöket is. Oda is futottam nagy vidáman Dantehoz. Jól ismertem már, és bírtam. Valahogy nagyon felvillanyozott a tény, hogy van egy biztos pont a tagok között.
- Szia! Hogy érzed magad? Te nem izgulsz? – ejtettem meg egy felettébb izgatott mosolyt. Előttünk volt az örök vidám Ai-chan, akinek a céhemet köszönhettem. Még mindig nagyon hálás vagyok a lánynak, és annak is nagyon örültem, hogy ő közöttünk van. Nem kis meglepetésemre még idomár tornás ellenfelem is ott volt, oldalán a kicsinyke sárkánnyal, és Thunder az első küldimről.
A szemüveges srác szembe fordult velünk, majd beszélni kezdett. Szinte biztos voltam benne, hogy ő lesz majd a vezetőnk.
- Tank? – kerekedett el a szemem. Öhmm.. én mire is vagyok jó? – Hát… nekem elég kevés az életem, arra nem vállalkozok, viszont Vezér nagyot sebez. - Mutattam farkasomra. – És nekünk a kitartásunk is egész jó.. – mondtam bizonytalanul, hisz nemigen tudtam, hogy a többieknek milyen. Viszont abban biztos voltam, hogy arra igen sok pontot raktam, és erre büszke is voltam. – Szerintem ahhoz, hogy jó összedolgozzunk, mindenkinek el kéne mondania, hogy miben a legjobb, és arra építeni, és azt is, hogy miben a legrosszabb, hogy kiküszöböljük az esetleges felesleges hibákat. – Oké, lehet ez nem valami korszakalkotó ötlet, és ez eddig is így volt, de hát senki nem vetheti a szememre, hisz még új vagyok. – Szóval nekem, nekünk.. fordultam Vezér felé. – Az életünk nem valami jó, és szörnyen lassúak is vagyunk. - Fejeztem be, miközben lesütöttem a szemem. A játék elején teljesen feleslegesnek tartottam azt a fránya gyorsaságot, most meg ez miatt szívok. Ebben a pillanatban viszont itt az ideje, hogy megnyugodjak, mert izgatottan nem fog menni a harc se nekem, se Vezérnek. Lehajoltam hozzá, és simizni kezdtem a buksiját, az mindig megnyugtatott mindkettőnket.

_________________
[5. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[5. boss] Vo36oi7791/8100[5. boss] 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Mirika on Szomb. Márc. 09, 2013 6:07 pm

Mélyet szippantottam a levegőbe, majd lassan engedtem kisurranni a levegőt az ajkaim között. Kicsit ideges voltam, mintha csak az első bossharcomra készülnék. Pedig ez már az ötödik volt, és a bétában is ott voltam néhányon, szóval tapasztalt, öreg rókának számítottam. Csak na, a legutóbb történtek alaposan bekavartak nekem, és kicsit féltem attól, hogy a többi frontharcos hogy fog viszonyulni hozzám. Mindennek ellenére sokkal nyugodtabb hangulatban voltam, már-már kiegyensúlyozottnak is mondhattam magam, köszönhetően annak a kis... csetepaténak, aminek a vége az Anattal való viszonyunk rendeződése lett. Sokkal nagyobb hatással volt rám az a srác, mint azt eddig gondoltam, elég durván tönkre vágta a hangulatomat a köztünk húzódó feszültség, és jó nagy szerepe volt abban is, hogy megkattantam legutóbb. Na persze nem neki egyedül, de most már nem érezném annyira egyedül magam Kota nélkül... talán.
- Yosshi, örülök, hogy eljöttetek! :3 - köszöntöttem céhem megérkező tagjait az előre megüzent helyszínen, és egyenként végig is ölelgettem Kotát, Rint és Ayanit. Hoku továbbra sem reagált az üzeneteimre, Jin pedig még nem elég magas szintű, így ennyien voltunk ismét. Megpróbáltam Mizukit is elcsábítani a harcra, de amikor meghallotta, hogy Ranmaru nem lesz ott, végül visszakozott, pedig nagyon örültem volna neki :/
Kis csapatommal a sarkamban toppantam hát be a bossterem kapuja elé, és végre ismét úgy néztem ki, mint egy céhvezér: magabiztos kiállás, eltökélt, élettel teli tekintet. Így akartam mutatkozni, hiába viselt meg a konfrontálódástól való félelmem. Csak nem fognak meglincselni, amiért meg merek jelenni... meg Anat nem is hagyná. Azonban mikor megpillantottam a csapatot, csak elfogott egy elég kényelmetlen érzés. A csapattársaimat és Anatot leszámítva, hát... senkivel sem volt túl rózsás a viszonyom Neutral Bár ezzel a Lewissal meg Kazumával nem közösködtem még, de az előbbi előttem lebőgött a legutóbb azzal, hogy képtelen volt egyben tartani a csapatot, a másiknak meg rázott a hideg az indikátorától meg a dárkos külsejétől :/ Bakker, hol van Peter? Meg még Ranmaruval is jobban érezném magam egy légtérben, mint mondjuk Ritával vagy Rennel, igaz Mr. Kockával szerintem egész jól megvagyunk amúgy ._.
- Nem rajtam fog múlni Rolling Eyes - jegyeztem meg Anatnak, mikor a Ritával való együttműködésre kért meg. Nem én voltam az, aki tökéletesen alkalmatlan volt a csapatmunkára. Kezeimet összefűztem a mellkasom előtt, és úgy hallgattam az Artes-vezér mondandóját. Igyekeztem nem beszólni valami epéset Ren és Taidana bemutatását hallva, mindkettejükkel megvolt a rossz tapasztalatom és előttem még bizonyítania kellett a két idiótának.
- Kérdés. Lewison és Ayanin kívül van, aki még alkalmas tanknak? Így szétnézve azt hiszem egyikünk sem a rengeteg életéről híres, ráadásul Ayanit nem is szívesen dobném be a főnök elé. Ha bika sebzése van a bossnak, gyorsan le kell zúznunk, ha nem akarunk bajt. Erre van valami stratégiád? - emeltem fel a kezem. Kicsit elhúztam a számat, elégtelennek tartottam a taktikát, csak arra koncentrált, mi lesz az elején. Ráadásul a csapat tényleg elbírt volna még egy-két tankot, bár a két idomárt ebből a szempontból nem ismertem. Nem igazán tetszett ez az egész, a kétséges összetétel, a felületesnek ható taktika és a személyes viszonyom bizonyos emberkékkel rányomta a bélyegét a véleményemre. Ne legyen igazam.
- Még mielőtt bemennénk... - léptem előre, miután Anat befejezte a mondókáját - Öhm... azt hiszem, tartozom egy bocsánatkéréssel a legutóbb történtek miatt. Igyekezni fogok, hogy helyrerakjam a renomémat és hasznos tagja legyek a teamnek - mondtam, majd mélyen meghajoltam, aztán némi kivárás után odaléptem három céhtársamhoz és végigpillantottam rajtuk.
- Rin, Ayani, velem együtt támogató szerepkört fogtok betölteni. Maradjatok távol a bosstól, hacsak Anat vagy én nem kérünk titeket switchre. Tűzrózsa és Kota fogja a mi részünkről táncba hívni a bosst, de hallod, Kota, még egy olyan vakmerő öngyilkos megmozdulás, mint legutóbb, és nagyon haragudni fogok rád! Légy rám is tekintettel :/ - böködtem meg Kota mellkasát, de aztán nyomtam egy puszit az ajkaira és besoroltam mögé. Már nem vagyok sokkal lassabb nála, ott leszek szorosan a nyomában, amíg meg nem kell állnom célozni. Aztán talán legközelebb már nem is kell megállnom... bár még rajtam kívül senki sem tudja, mit is tervezek. Mikor pedig megindultunk, ezúttal csak játékosan belecsíptem a párom fenekébe a szokásos nyilat helyettesítve és rákacsintottam. Szakítottam a hagyománnyal, meglepetést terveztem ugyanis. Sokat melóztam rajta, de megérte, kíváncsi leszek, mit szólnak majd hozzá a többiek :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[5. boss] Vo36oi576/600[5. boss] 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Thunder on Szomb. Márc. 09, 2013 10:02 pm

Szokásos napnak indult ami napon is. Mindössze egyetlen egy dologban volt más mint szokott. Tudatában voltam annak, hogy az ötödik szinten tartózkodó bossharban fogok részt venni. Igaz csak a "B" csapatba kerültem be, de már egy jó ideje fontolgattam magamban, hogy egy Bossharcban részt akarok venni. Így kerültem be abba a bizonyos "B" csapatba. Felkeltem hát ágyamból és elvégeztem a kellő mennyiségű nyújtógyakorlatomat és elindultam a terem elé miután csillapítottam éhségemet. Amint megérkeztem a biztos halálomhoz vezető terem elé, körbenéztem van e valaki akit ismerhetek e innen.
~ Nos lássuk csak kit ismerek. Zhel T. Everett, RenAi, Allan Dante és Szophie. ~ Meglepődtem mennyi ismerős arcot pillantottam meg ezzel a gyors áttekintésemmel. Igaz többnyire rossz emlékek fűznek hozzájuk hiszen volt párbaj ellenfeleim akik mind legyőztek engem. Persze az egyikőjüket azaz Szophie-t és állatkáját Vezér-t még az első küldetésemből ismerem amihez jó emlékek fűznek. Szóval vegyes érzelmek fogtak el mikor egy szemüveges illető lépett ki sorainkból és kezdett bele mondandójába. Igazi vezető egyéniségnek mondható miután befejezte mondandóját.
- Én nem vagyok erős se kitartó hiszen a csapat pár pár tagja már legyőzött engem egy párbajban. ők tudják mire vagyok képes és mire nem .... A lényeg, hogy nem vagyok annyian tehetséges mint a többiek.Nincs nagyin mit mondanom magamról. - majd leszegett fejjel odébb mentem kicsit.
~ Jobb lesz ha felkészülök a harcra. ~ mondtam magamban és így is tettem. Rögvest átnéztem minden felszerelésemet, hogy biztosra tudjam mennyi poti-om van még. Az áttekintésem nem volt hiábavaló hiszen már meg is feledkeztem a potion és az épp használaton kívüli felszereléseimről.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[5. boss] Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[5. boss] Vo36oi1119/1200[5. boss] 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Taidana on Vas. Márc. 10, 2013 12:28 pm

Szasztok! – vigyorgok tök bőszen, ahogy be lettem mutatva. Arcomon tök durva izommunkát produkálva tényleg szinte fültől fülig ér a vigyor. Egyszerűen képtelen vagyok levakarni róla. Rohadtul izgulok, a kezem szinte állandóan ott van Susaya bundácskájában, a fejem tetején, mintha a saját üstököm vakarásznám, érted.
Aranymajmom meg bőszen ásítozik. Marhára nem értem én ezt a lényt. Vágod, alapból a bejáratnál szedtem össze. A bejáratnál! Már szarrá izgultam magam, hogy szégyenszemre tök egyedül fogok beállítani, ha már egyszer jelentkeztem Anatnál, erre az utolsó kis aranyrögöcske hirtelen mellém lendült a bejáratnál. Hát a pofám majdnem leszakadt tőle! Alapból komolyan megkörnyékezett a halál egy szívroham formájában, erre mintha mi sem történt volna, egyszerűen felkaptatott a fejem tetejére. Utáltam, amikor ilyen. Ő is nagyon jól tudta, hogy ez nem így működik, hogy legalább egy szia-t igazán elmormolhatna azon a lehetetlen hangján, meg bakker, legalább nézzen rám, ha már egyszer napokig nem láthatom, és amikor megjelenik, akkor se vágódjon a nyakamba minden teketóriázás nélkül.
Aztán ahogy haladtunk befelé a főnök termébe, a bosszankodást lassan felváltotta a gyomorideg. Eléggé rágörcsöltem erre az egészre, főleg, hogy ez volt az első. Meg Anattal nyomatjuk, érted, franc akart beégni majd előtte. Úgyhogy végül azon vettem észre magam, hogy Susayát stresszlabdának használva masszívan dögönyözöm, és így vágódunk be a többiek közé.
Nézzük csak: hát, a legtöbb arcról nem vágtam, ki kicsoda. Alig akartam hinni a szememnek, amikor megláttam Rint. Húztam a számat, nem gondoltam volna, hogy frontharcos ez a ribi. Ott volt Anat, vele poén volt lepacsizni. Meg ott volt még – Oh, szevasz kiscsaj! – köszöntöttem Mirikát is, hevesen integetve felé, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Túl sok volt az az ember, akiről fogalmam sem volt, hogy kicsoda, így a kelleténél kicsit jobban örültem minden ismerősnek.
Jah, nekünk még rakat életünk van, tök alkalmasak vagyunk tanknak. Azt beszéltük Anattal, hogy mi is be tudunk állni. Hasznosak vagyunk ám! – vigyorogtam. Kicsit kellemetlenül. Merthogy egyáltalán nem beszéltünk ilyesmit a sráccal, de reménykedtem, hogy nem fogja eltolni nekünk első pozitív megnyilvánulásunkat, érted, kell a respect a többiek irányából, hogy ne legyünk zöldfülű porbafingók a szemükben.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[5. boss] Vo36oi115/900[5. boss] 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Márc. 11, 2013 9:09 pm

Végre valahára a nagy Zhel T. Everett is elszánta magát. Már kellőképpen tapasztaltnak és felszereltnek érezte magát ahhoz, hogy elmenjen egy úgynevezett bossharcra. Eddig kimaradt ezekből. Tapasztalatlan játékosként úgy érezte, hogy jobb így. Na meg persze féltette az életét is. Az életet, ami minden embernek a legdrágább kincse… melyet nem lehetett pénzért megvenni.. bár már akadtak erre is példák. Még mindig adódtak kétségei a harc kimenetele iránt, de ebben a helyzetben minden karakternek lehetett.. ez nem lett volna elég mentség a megfutamodásra. Így hát nem is tette… megjelent a megbeszélt helyen és időben ahol már jó pár ismerős és ismeretlen arc fogadta. Köztük RenAi is.. akivel talán már egy kicsit rendeződött a viszonyát Mondjuk Zhel eddig sem haragudott rá.. Csak Ai dühödött fel folyton… aminek az okát a mai napig nem érti szegény srác. Aztán még ott volt Az a másik srác… Nightmare akivel egyszer párbajozott még régebben. Azóta bizonyára sokkal erősebb lett, ha már egy boss ellen is kimerne állni. Volt ott egy picike szőke lányka is, kinek az arca nagyon hasonlított egy másik személyére, kivel Zhel elsőként tudott úgymond elbeszélgetni ebben a világban. Tényleg passzolt minden vonása csak éppen a hajszíne és a fülecskéje volt teljesen más. Talán egy rokona lehetett vagy valami ilyesmi. Az utolsó, akit ismert a társaságból Az Tatsuki Ranmaru volt, kivel egyszer már dolgozott együtt egy küldetésen. Nem nyerte el a tetszését a kékszemű fiúnak, de az ellenszenvét sem. Egyszerűen csak különböztek és ennyi. Viszont az mindenképpen pozitívumként szólt a szemüveges fiatalember mellett, hogy neki volt sütnivalója… a kevés értelmes kocka egyike, kik ebben a világban ragadtak.. Magához is ragadta a szót egyből… ő talán már volt ilyen harcon… meg lehet, hogy a többiek is.. Annyi biztos, hogy Zhel sosem vett még részt ilyenen.. így muszáj volt némi figyelmet szentelnie a pápaszemes mondandójára. A Tank megszólításról már volt tudomása… a sok élettel rendelkező játékosokat nevezik így, akiknek a szerepük az, hogy a sebzést bevállalják mások helyett. Egyértelműen nem ebbe a csoportba tartozott, így csendben is maradt. Csak várta az esetleges jelentkezőket. Majd élénk kék szemeit az idomár lányra szegezte… Elmondása szerint a kis állatka nagyot tud sebezni, de életben nem bővelkedtek. Zhelt mindig is szűkszavúnak ismerték.. Most sem volt valami nagy kedve társalogni. Mégis megtette… közölt némi információt magáról.
- Zhel T. Everett- mutatkozott be először.
- 60 Hp-m van, gyorsaságra tettem és van sebzésem is..- ennyi.. ezzel le is tudta a maga kis részét. Ebből már le is vonhattak pár következtetést.

_________________
[5. boss] 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[5. boss] Vo36oi114/150[5. boss] 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szer. Márc. 13, 2013 9:40 pm

Jókora jointot pöfögtetve halad a Justice League céhvezére, a híres nevezetes Sir Lewis. Súlyos léptei alatt meg-megremeg a föld, habár godzilla terme egyáltalán nincs. Talán a talaj is csak hősies eltökéltsége alatt hajlik meg tisztelegve, ahogy keresztülgázol mindenen, sejtelmes füstcsíkot húzva maga után. Halovány vöröses szemével mered bele a tájba, ami varázslatos módon életre kel és megannyi szépséget feltárva előtte mutatkozik be az új táj, melyen eddig még nem járt azelőtt.
A többi céh, jobban mondva az Artes Liberales már kitakarította a kazamatát, így ellenállás nélkül lehet bebocsátás nyerni annak a szívébe, egyenesen a bossterem ajtajáig, ahol már messziről látszik, ahogy többen is strázsálnak. Várnak. Biztos izgatottak, mint maga a lovag is volt, mielőtt rá nem gyújtott. Most inkább relaxált, mint idegeskedő. A feladata amúgy sem az lesz, hogy üssön-rúgjon-verjen mindent, ami a szeme és buzogánya elé kerül, hanem hogy életerejét és páncélját latba vetve hősiesen állja a szörnyeteg támadásait. Mint mindig.
Éppen el is fogy a cigarettából a töltelékanyag, mikor megérkezik a kis csoporthoz, ami teli van ismerős arcokkal. Jó kedéllyel ráz kezet minden férfival, ki barátságos jobbját nyújtja egy szívélyes kézfogásra, a lányoknak pedig úriember módjára biccent egy kellemes mosoly kíséretében.
Eztán jön egy kis várakozás, de végül befut mindenki, aki számít és elég bátor a mérkőzésre, s a jelenlegi főnök, nevén szólítva Anatole Saito el is kezdi a csapatmegbeszélést. Kis általános szövegelés után végre a lényegre tér, amiben felvázolja az alaposan megszőtt tervet. Nagy vonalakban nem különbözik az eddigiektől. Arról van szó, hogy amíg a hős állja a pofonokat, ők ütnek-rúgnak-vernek mindent, ami él is mozog és ellenség. Az utolsó kritérium igen aktuális a múltkori egymásnak ugrás után. Sir Lewis nem akar még egy olyat végignézni, kellemetlen lenne.
- Mindenki számíthat hősi erőmre és védelmemre..! - erősít rá Anat szavaira a lovag, mikor őt kezdi el emlegetni az Artes vezére. Remélhetőleg senki sem fogja játszani a hőst, hanem mindenki arra hagyja a munka ezen részét, aki ért is hozzá. Remélhetőleg.
A beszéd végeztével pedig mindenki a fegyvere, kristálya után nyúl, így nincs mese, Sir Lewis is saját cuccait kapja elő. A jól megszokott pajzsot és buzogányt, amik olyan hűségesen szolgálják már jó ideje, hogy nélkülük el lenne veszve.
És megindul a hős. Akaratosan, s céltudatosan. Egy újabb főgonosz, egy újabb kihívás...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[5. boss] Vo36oi115/700[5. boss] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Viola on Szer. Márc. 13, 2013 10:07 pm

Teljes harci felszerelésben masírozok egyenesen a helyi bossterem ajtajához. Nem titkolt vigyorral arcomon, s felhőtlen kuncogós hangulatommal, ami egyrészt abból ered, hogy Anat nélkül ugrok el egy ilyen nem hétköznepi megpróbáltatásra, amin emberek halhatnak meg, ő meg azt sem tudja, hogy itt vagyok, másrészt meg... Hát nem, nincs második rész. Itt vagyok és kész. Én, a szabad nő, aki úgy döntött, hogy most levadászik egy bosst pár ismeretlen társaságában. Egyszer voltam főnököt ölni. Egyszer és az is régen volt, de most visszatértem és harcolni akarok. Az itteni emberiségért, akik biztosan otthon nyüsszögnek és arra számítanak, hogy majd leveri valaki helyettük. És így is lesz, így kell lennie. Pff, a sok nyamvadt férfi tessék, most megmutathatná, hogy mire verik magukat, de neeeeem... Egy nőnek kell idetolni a formás hátsóját, hogy jól fenékbe billentse a lokális szörnyet. Szép.
A kazamata üres, nyilván előttem kitakarította valaki. Semmi gond, legalább nem rombolja semmi a kedélyemet, mire elvetülök a terem elé és nem is fáradok ki, hogy aztán léptem-nyomon le kelljen tennem az említett formás hátsómat pihenni, mert nem bírom a strapát.
Egyenes háttal, peckesen futok be a többiekhez. Fogalmam sincs, hogy ki számít itt sokat látott tagnak, mert egyikőjük arcáról sem olvasok le olyan jeleket, ráncokat, amik tanúskodnának tapasztaltságukról, nyugodtságukról, vagy éppen megalapozott félelmükről. Mindnek kezdő szaga van... De ki beszél! Egyetlen egy boss még nem a világ nekem se, én sem vagyok benne a szakmában, jobb ha nem is járatom ezen az agyam. Na meg lehet, hogy ezektől az emberektől függ majd az életem, butaság lenne lemondanom róluk már most, hogy még be sem léptünk a darálóba.
- Violeta del Sanchez vagyok..! - vágom hozzájuk a nevemet, hagy rágódjanak rajta. Talán egy-két tag fel is ismer engem, mint az Artes Liberales céhvezérének csaját, de hidegen hagy, ha végül közömbös tekintetek néznek vissza rám.
- Nincs sok életem, de tizenkettőt (12) ütök és jó a kitartásom is... - vagyis azt hiszem jó, mert nem tudom mire megyek egy nyolcassal. A másik dolog meg a különleges képességem. Hogyan bírom majd használni: nem tudom. Alig tudok valamit és itt vagyok. Yay! Azt hiszem ez egy sikeres vállalkozás lesz, mindent bele srácok!
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[5. boss] Vo36oi1535/1700[5. boss] 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Pént. Márc. 15, 2013 9:07 am

Tsubaki egy ugyancsak érdekes és egyben rendhagyó helyzetbe keverte bele magát. Az ötödik szintet látogatta meg, felmérte hogy mégis miféle mobokra és terepre számíthat, ha majd itt is megkezdi működését a fejlődés rögös útján. Szerette volna utolérni és... amit nem mert bevallani, ismét megkerülni nővérkéjét a fejlődésben, máskülönben úgy érezte nem lenne képes vigyázni rá! Ő pedig esküt tett és még mindig képtelen volt betartani!
Talán éppen ez volt egyik oka annak, hogy egy kis csapatot vett észre a boss kazamatájának bejáratánál, megpróbált hozzájuk csapódni. De volt más oka is, legfejletlenebb közöttük ide vagy oda, látta azon néhány játékost akik hozzá hasonlóan jó néhány szinttel le voltak maradva a fejlett társaiktól. Úgyszólván, elfogta ismét az a kislányos anyáskodás, ami régebben jellemének központi része volt, melyet mostanság kasztváltásának köszönhető ügyefogyottsága és nem szándékos poszterkedése vett át. Nehéz volt népszerűnek lenni, főleg hogy annak vagy az volt az oka, hogy állítólag tüneményesen aranyos volt, vagy pedig a játékostábor nagy részének szexuális kívánkozása apró és fejletlen vonásai után, ami ijesztő volt, nagyon
Aggódott is, hogy a szemüveges fiú, akivel egyszer különös küldetést teljesítettek, talán éppen olyan egyén... de kellemesen csalódott, nem nagyon nézegette meg és valami hihetetlen precizitással és határozott logikával végezte dolgát, ami szinte már bűverővel rendelkezett. Senseinek fogja hívni, ez már eldöntetett, példaképszerű egyéniség volt aki nem vetette meg a racionális gondolkodást és nem lehetett lenyűgözni, vagy kompromisszumra kényszeríteni. Egyszóval épp olyan, mint amilyennek őt ismerték diáktársai: Diáktanács tagot, bár a fiú nem feltétlenül lehetett az. De ismerte a nevét, Tatsuki Ranmaru volt az, egy céh alapítója és azóta magányos farkassá vált profi játékos. Egyszerűen, Tsubaki is az a magányos farkaskölyök volt, ha úgy vesszük még ha csak saját indokáról tudott is, hogy miért kerülte a céhekhez való csatlakozást
Ami a többieket illette, nem volt éppen nehéz dolga figyelni őket a kapuig való utazás alatt. Kettejüket is ismerte valójában, s drasztikusan külömböző okokból ódzkodott a velük való érintkezéstől
Yumet ismerte és ő is viszont, nagyon kedves csupa szív lány volt, tipikusan olyan személy akit ösztönszerűen meg akart védeni. Úgy érezte hogy jó barátok voltak a balesete előtt, s nem kicsit aggódott miatta még így inkognitóban is, hogy csal úgy hagyja, nélküle menjen az orra előtt egy boss harcra. Zhel T. Everett azonban más helyzet volt, szintén balesete előtt futott az eleinte intelligensnek és jó társaságnak bizonyuló fiúba, aki aztán váratlan módon elsőként kérte meg a kezét, amit azóta - főleg új kasztja "felvételét" követően - sokan mások is megpróbáltak. S éppen hogy őt tartotta az áradat előfutárának, s nehezen állta meg hogy ne fintorogjon, s magán tartsa egy vadidegen mimikáját. Egy másik ezüsthajú fiú is ott volt, őt azonban nem volt benne biztos hogy ismerte, még csak a másik rokonának sem tudta elképzelni. Az állatkája egy nagyon tüneményes kis állat volt, szinte fájt Tsubaki szíve hogy egykoron nem lett idomár és jutott neki egy ilyen aranyosság, még ha nagyra is nő vagy már nőtt is (?). Aztán nem is beszélve egy határozottnak tűnő egyéniségről, egy lányról akinek a neve a kiejthetetlenség netovábbja volt, s mintha rejtőzött volna szemei mögött valamilyen ujjongás, amit Tsubaki nem igazán értett
A bemutatkozások pedig sokat változtattak első megítélésein, egy kardforgató srác például nagyon bizalmatlannak látszott saját képességeit illetően. Ám ez eltörpülni látszott azon idomárlány mellett, aki bemutatkozását követően lógatni kezdte az orrát. Tsubaki nem is tétlenkedett, s míg nem ő rajta volt a kellemetlen dolog sora, odaférkőzött hozzá és megállt mellette. Meggyőződött arról, hogy Yume nincsen hallótávolságban - miközben az farkaskájával kezdett játszani - és csak utána merte megszólítani
- Ne legyen szomorú a Senpai! - nézett le rá, mely magasság némi extra határozottsággal is kisegítette - Én sem vagyok erős karakter, de ha bajba kerül akkor rám nyugodtan számíthat, csak engedje hogy segítsek!
Több ideje nem volt, ugyanis éppen hogy levegőt vehetett szavait követően, néhányan máris az ő utolsónak maradt bemutatkozására számítottak. Zavartan piros arccal kezdett túrkálni a hajában, s hogy képes legyen összeszedni magát, egyetlen emberhez sétált oda méghozzá ahhoz, aki úgy tűnt a legintelligensebb volt mind közül. Igen, Tatsuki Ranmaru volt az
- Konbanwa Tatsuki-sensei! - igen, "tanár úr", csak határozottan és komoly arccal - Én távolsági harcos vagyok, de egyedül a gyorsaságom és a sebzésem közelíti meg a tizes értéket, azaz kilenc és tíz sorrendben. Ugyanakkor a kitartásom magasabb ahhoz képest, amennyire költenek az én szintemen lévők: csak öt, de ők általában kettes és hármas értékkel játszanak, mert alábecsülik a fontosságát. A speciális képességem egyenlőre nem publikus, azonban hat pont van már rajta és segíthet abban, hogy esetleg többször is egy körre felfoghassak támadást, feltéve ha az ellenségnek nem több a sebzése 19-nél... Célozni hatos fegyverkezeléssel valamennyire tudok, a felszerelésem azonban nagyon kezdő és csak két páncél pontot ad - úgy tűnhetett, mint aki befejezte azonban vigyázzba vágta magát és tisztelgett - Minden erőmmel és tudásommal igyekszem végrehajtani a Sensei utasításait! Ön igazi hadvezérnek látszik és öröm lesz ön alatt szolgálni, megvédelmezem a bajban az életem árán is! Kérem, szólítsanak Jōtōhei-nek!

_________________
[5. boss] Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[5. boss] Vo36oi135/400[5. boss] 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Márc. 15, 2013 11:32 am

Nos, megint sok eszem volt, mert volt annyi „eszem”, hogy a következő bossra is jelentkezzek. Már nem tartottam annyira a bosstól, mivel már élet ügyileg nem kell aggódnom, de azért még nem szívesen harcolok csapatba, csak a Voice tagjaival. Már szinte mindenki ott volt, mire én is megérkeztem. A céhből csak Mirika hiányzott (Hokun és Jinen kívül), de ő is beugrott hamarosan. Kana ölelgetését nem szívesen, de viszonzom. Már nem vagyok az a régen voltam, annyit leszámítva, hogy az ennél nagyobb csapatot már nem vagyok képes elviselni, de hát ez is fejlődés. Visszabiccentek Lewisnek, majd várom, míg mindenki befejezi, azt amit akar, majd én is felszólalok.
- Mostanra már szerintem mindenki tudja mi a képességem, de ha még valaki nem tudná, akkor gyors elmondom. Képes vagyok bárkinek átküldeni HP-t a sajátomból, szóval akinek kell az jelezzen. Már nem kell visszafognom magam a töltögetéssel, mivel kereken 100 HP-val rendelkezek, plusz a páncél, de azt sajnos nem tudom áttölteni. – mondom kis mosoly elhúzva – Emellett Tűzrózsa is aktívan fog részt venni majd a boss harcban, ha szükség lesz rá, és remélem nem feleslegesen lett már 21-es sebzése, és végre kihasználhatja erejét, mert eddig minden harcnál hátul kellett caplatnia. Ja és még valami…. múltkor Kota elég pórul járt, mert nem tudtam időben reagálni! Ha valakinek az élete a vörös zónába kerül, akkor switcheljen valaki rám, hogy életet tudjak tölteni annak, akinek szüksége van, nehogy meghaljon az illető! Na de végül üssük le gyorsan azt bosst, és mulassunk egy jót, ahogy azt győztesekhez illik.
Igazság szerint az utolsó mondatot nem nagyon gondoltam komolyan, mert sosem voltam az a bulizós hangulatú, de hát kitudja, mi változik még meg bennem. Tűzrózsa már készült is, és én is előkaptam fegyveremet.
Odaállok Mirika mellé, és mosollyal odamondo neki, de csak neki:
- Vezess minket győzelembe, és mutasd meg, hogy a mi céhünk a legerősebb céh! Követünk téged! - beszélek Tűzrózsa nevébe is.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[5. boss] Vo36oi3819/4100[5. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Allen Dante on Pént. Márc. 15, 2013 11:43 am

Elérkezett a nap, amire már oly rég vártam, a nap, mikor egy szintfőnök ölésre megyek. Végre sikerült elérnem azt a szintet, hogy én is részt vehessek a „nagyok” harcában. Sokat nem is bíbelődtem, kipattanok az ágyból és reggelizni készülök. Mikor leérek, az ebédlőbe látom, hogy ismét az egész személyzet engem üdvözöl, és jókívánságukat adják át a közeledő harcom előtt. Ehhez egy kis „ünnepséget” is rendeznek, ami inkább abból áll, hogy egy kiadós reggelivel kedveskednek nekem, amit jóízűen elfogyasztok. Mikor végzek vele, mindanyuiknak megköszönöm a támogatásukat és máris sietek is az ötödik emeletre, hogy csatlakozni tudjak a többiekhez. Mikor megérkezek, már szép kis tömeg van, és utánam is érkeznek emberek. Néhány ismerős arcot felismerek. Vannak, akiket a céhből ismerek, és mondhatni, hogy a fél céh itt is van, de ne feledkezzünk meg azokról akiket, máshonnan ismertem meg, mint Thunder.
Úgy tűnik, hogy Ranmaru a vezető, bár ezt nagyon nem is bánom, mert neki van ilyenben tapasztalata, bár még nem láttam. Na, de itt az ideje, hogy én is bemutatkozzak. A többiek elé állok és bemutatkozok;
- A nevem Allen Dante. –mutatkozok be. – Negyven életem van, ami nem túl sok és még a páncélom is elenyésző –nem csoda, hisz az alap vértezetben rohangálok a játék kezdete óta- leginkább a gyorsaságomra és a fegyverkezelésemre támaszkodhatok.
Nos, ennyit érdemes tudni rólam. Bár nagyon vártam régóta, ezt a küzdelmet, de vissza kell, hogy emlékezzek, arra mikor az első szint mini boss-át ütöttük, kiestem a küzdelemből… szóval kicsit több bíztatásra van szükségem a magam részéről, hiszen a barátaim mind támogatnak és a csapat is számít a segítségemre.

// Bocsánat a késésért és azért, hogy csak ilyet írtam

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[5. boss] Vo36oi616/700[5. boss] 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by RenAi on Pént. Márc. 15, 2013 4:27 pm

Nem volt könnyű dolgom ide találni és bevallom kicsit szokatlanul is éreztem magam mivel Rita-chan ma nem volt mellettem. Fogalmam sincs miféle fontos feladata akadhatott hogy kihagy egy ilyen fontos eseményt, zavar is kicsit, mivel tudom hogy neki is fontos hogy minnél gyorsabban és minnél többet fejlődjön, de most még sincs itt. Kissé félve léptem oda a többiekhez, de nem önbizalom hiányról volt szó inkább csak a szokatlan egyedüllét elvégre eddig bármikor elbújhattam a lány háta mögé, vagy épp onnan nagyot pattanva támadhattam le az ismerős arcokat, de most csak egyedül kullogok feléjük. Hogy ne látszódjon rajtam semmilyen feszültség és izgalom szokás szerint egy széles mosolyt ültettem ki az arcomra és már messziről jól hallhatóan heves integetéssel köszöntem oda feléjük.
- Sziaaasztooook! – Vigyorogtam, majd körbe néztem a jelenlévőkön. Volt pár ismerős arc akiket rég láttam és örömmel véltem felfedezni hogy céh társak is vállalkoztak eme kemény kihívásra. Igen ám, ez tényleg az, itt tényleg egy óvatlan lépés vagy a figyelem hiánya és könnyedén meghallhatunk vagy valaki közülünk, ez pedig az amit semmiképp sem szeretnék. Végig mértem rég nem látott vezérünk is aki időközben a céhet is elhagyta, nem titok nehezteltem rá emiatt, ugyanakkor valahol meg kettős érzések kavarogtak bennem egyrészt mert úgy éreztem cserben hagyta a céhet másrészt meg, meg tudom érteni azt is hogy magányosan akarja folytatni tovább, ugyanakkor mégis meg akarom reptetni… legalább egyszer Razz Elvégre akárhogy is cserben hagyott minket, nem vállalt igazi felelősséget a társai iránt. Ugyanakkor tekintélyt követel nálam az hogy nem az első alkalom hogy sikeresen megszervez és levezet egy-egy bossharcot. Időközben egyre csak gyülekeztünk, és úgy nézem nem vagyunk meg tízen, ami kicsi kételyt ébreszt bennem elvégre minél többen vagyunk annál nagyobb esélyünk van. Amint mindenki ide ért Ran egy rövidke összefoglalóba kezdet, amit figyelmesen hallgattam. A bossról nem tudtunk meg semmit, csak a szokásos taktika lett felvázolva, Ő belép és utána jövünk mi. Kicsit összecsapottnak tűnt, de igaza van, felesleges a taktika ha nem tudjuk mi ellen is állítsuk fel, így a legokosabb tényleg ha oda figyelünk a másikra és az eseményekre. Eddig nem féltem, persze dermedtem már le egy-egy ijesztő ellenfél előtt, de most úgy jöttem ide hogy ez nem történhet meg még egyszer. Hmm gyorsan előhívtam a raktáram és megnéztem hogy minden meg van-e még a pánik burkom. Féltem….nem vallottam be másnak, talán még magamnak sem, de rettegtem attól hogy meghallhatok vagy hogy még egyszer végig kell néznem azt hogy egy bajtársam elpixeleződik. Soha többé! Igen! Határozott tekintettel néztem a fiúra, és miután páran megszólaltak a csend megkövetelte hogy én következzek.
- Persze hogy nem hagyunk cserben senkit sem! Az életemen százöt pont van, a támadásom tizenkettő, de ha ügyes vagyok akkor van esélyem a dupla sebzésre is, gyorsaságomon tizenegy pont van és a speciális képességem is egész szép mivel kilenc pont van rajta, a kitartásomra meg öt pontot tettem. Az egyik speciális képességem a kiritikális támadás, azaz három villámgyors támadásból minimum egynek dupláznia kell. A másik képességem szintén a csapat hasznára lehet ami a potion share, azaz ha használok egy potiont akkor azt a jelenlévők is megkapják! Igyekszem mindenki hasznára lenni. Az életem miatt egész jó tank vagyok, és ha ügyes vagyok akkor még attakernek is megfelelek. Bárki bajban van csak kiáltson és azonnal leváltom, fő az összetartás és az odafigyelés. Mindenkinek lényege hogy ha nem is sértetlenül de ép bőrrel megússzuk! – Nem igazán tudom hogy ez a szöveg hirtelen honnan jött, talán a stersz hozta ki belőlem, majd jóval visszafogottabban és kissé zavartabban folytattam.
- Öhmm..annooo.. izé… van még egy dolog, sajnos kevés potiont hoztam magammal mert csak nem rég óta tudok a képességemről, és a magas életem miatt eddig nem is volt rá szükségem, így ha gond van akkor arra kérem a részt vevőket hogy azt a potiont amit elhasználnának adják ide nekem, persze nem ingyen, ki fogom fizetni! – Szégyeltem magam, sosem volt erényem a kunyerálás, sőt tulajdonképp nem is volt az de mégis úgy éreztem… Kissé visszább vonultam és még egyszer körbe néztem a jelenlévőkön, van köztünk egy elf lány is, hosszú percekig néztem őt már csak azért is mert feltűnt hogy más neve van mint amit mondott. Furcsának találtam. Majd megpillantottam valakit akit eddig észre sem vettem, csak hátulról láttam a haját és mivel sok embernek van fekete haja így nem is gondoltam hogy ő lesz az.
- Zhel….- Sunyin összehúztam a szemem és személy szerint oda szaladtam volna hozzá és megreptettem volna a súlyemelést kihasználva, de az ilyesfajta érzelmeket most félre kellett tennem… nagy bánatomra, de se gond amint vége a bossnak ezért két reptetést kap. Razz A másikőlyük a perverz kukker, nem is tudtam róla hogy tank lenne. Ő volt az első aki megszólalt hogy majd védi Rant. És még ott volt Violetta is. Egyszer csináltunk együtt egy küldit, akkor nagyon kedves és oda adó játékosnak ismertem meg. Akárhogy is nézzük, tényleg nem szeretnék közülük senkit sem elveszíteni, még a perverz Zhelt sem… elvégre akkor hogy állhatnék bosszút a sok szívatásért és azért hogy akárhányszor csak megszólal csakis az idegeimmel játszik. Ha végzünk ezért hármat kap… Razz

/Ezer bocsánat a késésért!/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[5. boss] Vo36oi10/7300[5. boss] 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Márc. 15, 2013 4:45 pm

Kazu, Rita, Rin, Kota és Ren legyen szíves írni, mert a B csapat már kezdi is a boss harcot, mi meg itt töttyögünk egymás reagjaira várva! ÉBRESZTŐ!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[5. boss] Vo36oi10/5000[5. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15, 2013 5:50 pm

Statok (avagy eszerint játsszatok):

Tatsuki Ranmaru:

Burok: nincs (adatlapon nem találtam)

Élet: 12
Fegyverkezelés: 31
Erő/Irányítás: -
Kitartás: 8
Gyorsaság: 30
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Peter Worker:

Burok: van 1 pánik

Élet: 14
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 17
Kitartás: 13
Gyorsaság: 14
Speciális képesség: 6
Páncél: 6

Szophie:

Burok: van 1 pánik

Élet: 7
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 27
Kitartás: 11
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 6
Páncél: 16

Thunder:

Burok: nincs (adatlapon nem találtam)

Élet: 5
Fegyverkezelés: 10
Erő/Irányítás: 17
Kitartás: 6
Gyorsaság: 17
Speciális képesség: 6
Páncél: 17

Zhel T. Everett:

Burok: van 1 pánik

Élet: 12
Fegyverkezelés: 16
Erő/Irányítás: 16
Kitartás: 7
Gyorsaság: 27
Speciális képesség: 10
Páncél: 17

Violeta del Sanchez:

Burok: van 1 pánik

Élet: 8
Fegyverkezelés: 7
Erő/Irányítás: 12
Kitartás: 8
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 11
Páncél: 13

Tomoyama Tsubaki:

Burok: nincs (adatlapon nem találtam)

Élet: 4
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 10
Kitartás: 5
Gyorsaság: 8
Speciális képesség: 6
Páncél: 2

Allen Dante:

Burok: nincs (adatlapon nem találtam)

Élet: 8
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 9
Kitartás: 4
Gyorsaság: 16
Speciális képesség: 5
Páncél: 2

RenAi:

Burok: van 1 pánik (most vetted, a csere-berében se felejtsd el feltüntetni a vásárlást)

Élet: 21
Fegyverkezelés: 8
Erő/Irányítás: 12
Kitartás: 5
Gyorsaság: 11
Speciális képesség: 9
Páncél: 11

Mikor besétáltok egy óriási bika jelenik meg előttetek. A feje fölött a következő név lebeg: Baran a Bika Tábornok. A kezében egy óriási kétkezes pöröly látható. Egyedül van.

[5. boss] 300px-Baran_the_General_Taurus

A sorrend a következő, minden adattal ellátva:

Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Thunder ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Thunder ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Allen Dante ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Allen Dante ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Peter Worker ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 4 vagy afölött kell dobnia )
Peter Worker ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
RenAi ( minden 4. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Szophie ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Violeta del Sanchez ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Tomoyama Tsubaki ( minden 4. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 16, 2013 1:57 pm-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Márc. 15, 2013 6:06 pm

Persze, beszéltek még. Persze, aranyosak voltak. Lelkesek. Azt vettem észre magamon, hogy mosolyogva figyelem, ahogy egyesével bemutatkoznak, megpróbálják kiemelni, hogy ki miben érzi jónak magát. Nem gyakran használtam ezt a szót, de ki kellett mondanom: egyszerűen tündériek voltak!
Ne maradjatok sokkal le mögöttem. – Tekintetem Peterre és Ai-ra téved. Előbbinek bemutatkozása volt ígéretes, utóbbinak a híre. Fókuszaim persze végigszántottak a többieken is, de kirázott a hideg bármilyen további szemkontaktusnak még csak a gondolatától is. A sárkánypettel szemeztem szívesen egyedül. Ő mégiscsak egy program volt.

Nem mondom, hogy nem rémisztett meg a boss, akivel szembe kellett néznünk. Félelmetesnek tűnt, léptem egy pillanatra lassult, ahogy berobbantam a terembe. Aztán felül kerekedett rajtam a rutin, lábaimat vitte tovább a lendület, és csak beledőltem a rohamba. Az íjamat felajzottam, és máris süvítettek a nyilaim. Négyet lőttem ki, mire elé értem, és szememet mélyen lehunyva készültem fel arra, hogy testem fogadja az első csapását. Kellemetlen érzés lesz. Ezt tudtam. És talán csak így élhetjük túl ez most mindannyian. Ebben pedig reménykedtem.


A hozzászólást Tatsuki Ranmaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 15, 2013 6:07 pm-kor.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[5. boss] Vo36oi115/1700[5. boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15, 2013 6:06 pm

The member 'Tatsuki Ranmaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[5. boss] 4766610511_dda12706fc_s [5. boss] 4766610511_dda12706fc_s [5. boss] 4767250438_224285ea8b_s [5. boss] 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15, 2013 6:14 pm

Tatsuki Ranmaru négyszer találta el a bosst, összesen 64-et sebezve.

A boss Ranmarura nézett, majd pörölyével a fejére sújtott, 5-öt sebezve.

Boss: teljes élet, -64 páncél

Tatsuki Ranmaru: 60 élet, 1 páncél
Peter Worker: 70 élet 6 páncél
Szophie: 35 élet, 16 páncél
Thunder: 25 élet, 17 páncél
Zhel T. Everett: 60 élet, 17 páncél
Violeta del Sanchez: 40 élet, 13 páncél
Tomoyama Tsubaki: 20 élet, 2 páncél
Allen Dante: 40 élet, 2 páncél
RenAi: 105 élet, 11 páncélA hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 15, 2013 7:18 pm-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Pént. Márc. 15, 2013 6:32 pm

A mai nap kivételesen gyorsan és energiától kicsattanva pattanok ki az ágyból, még a rendszer beépített ébresztője sem kell most kivételesen. Gyorsan kiszállok az ágyból majd a menüben matatva magamra öltöm a felszerelésem és a kristályaimat is gyorsan megidézem és övembe tűzöm őket. Az utóbbi időben megszaporodott a számuk, így a kezembe már nem férnek el. Sietve rohanok a második szint portáljához. Sajna, mint mindig az aranyam csak annyira elég hogy ezen a szinten béreljek magamnak szobát Sad De sebaj majd lesz ez még jobb is… De rosszab már ne mert nem akarok csóró lenni.
Az ötödik szintre érve aztán egyenesen a kazamaták felé rohanok… De merre is? Gyorsan előhozom a mini térképet és azon nézem merre is megyek. Szerencsére nem tart soká az út hisz a gyorsaságomra sok pontot pakoltam, így mint a villám hasítok végig az oda vezető úton. Még a mobok sem tudnak feltartani, mert mire észbe kapnak, már el is száguldok mellettük. Mikor már látom, a többieket már integetek feléjük.
- Hayhóó~! – kiáltok feléjük integetés közben, majd rohanok és rohanok és váááááááá… *megbotlik egy kőben*
Végig bukfencezem a maradék két-három méter és a tömeg közepén végre lenullázódik a sebességem és, így elterülhetek a földön miközben gonosz csiguszok és csillogó aranytallérok köröznek felettem… A kis pihenő után aztán felülök majd, hogy mindenkit megnyugtassak:
- J-jól vagyok… csak csapja le valaki a fejem körül keringő csiguszt… nya~ – persze ez után összekapom magam, így, mikor Anat bá a boss-ról ad infót már tudok figyelni.
Figyelmem aztán Mirikára téved át mikor a nevemet hallom.
- Roger-nya~! – szalutálok hamar, mikor kiosztja a feladatom. Majd eztán aktiválom is a sebzés kristályom és mellé a kezembe veszem a jobba a Lökés a balba pedig a Hullám kristályom és beszállok Anat-nyan csatakiáltásába.
- NYAAA~!!! GYŐZELEEEEM!


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[5. boss] Vo36oi1000/1000[5. boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Márc. 15, 2013 6:50 pm

Ai szemei azt tükrözték, amire számított a fiú.. ezért nem is ment a közelébe.. mert talán megint dobálós játék lenne a vége, amit a lányka annyira élvezett. Végig csendben volt a kékszemű.. senkivel nem akart beszélgetni.. amit tudatni szeretett volna a többiekkel, azt pár szóval le is rendezte. ezek után mindenki mondott magáról pár hasznos információt, amiknek nagy hasznát vehetik a harcban. Lassan, de biztosan elérkezett az idő és mindenki úgy gondolta, hogy beléphetnek a terembe. Ez meg is történt, az ajtó kitárult, a boss pedig megjelent. elég ocsmány kinézete volt… de ő egy boss.. csak nem lehetett szép, az milyen lenne már?? Egy cicalány boss ellen a férfiak meg lennének lőve, kivéve Zhel-t..
Ranmaru nyílvesszői után a kékszemű fiú megindult, hogy kipróbálja vadi új kardját, nem kisebb ellenfél ellen, mint egy Boss. Három villámgyors, egymást követő vízszintes vágást próbál ejteni a nagyra nőtt bikafélén. ez az első ilyen komoly harca.. Mégsem félt, kellő élete volt a túlélésre, legalábbis remélte.

_________________
[5. boss] 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[5. boss] Vo36oi114/150[5. boss] 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15, 2013 6:52 pm

Zhel T. Everett háromszor találta el a bosst, összesen 48-at sebezve.

A boss továbbra is Ranmarut támadta, ezúttal 6-ot sebezve.

Boss: teljes élet, -112 páncél

Tatsuki Ranmaru: 55 élet
Peter Worker: 70 élet 6 páncél
Szophie: 35 élet, 16 páncél
Thunder: 25 élet, 17 páncél
Zhel T. Everett: 60 élet, 17 páncél
Violeta del Sanchez: 40 élet, 13 páncél
Tomoyama Tsubaki: 20 élet, 2 páncél
Allen Dante: 40 élet, 2 páncél
RenAi: 105 élet, 11 páncél

----------------
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Tatsuki Ranmaru ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Zhel T. Everett ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Thunder ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Thunder ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Allen Dante ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Allen Dante ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik támadásnál sem kell dobnia )
Boss
Peter Worker ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 4 vagy afölött kell dobnia )
Peter Worker ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
RenAi ( minden 4. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Szophie ( minden 6. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, egyik kisállat támadásnál sem kell dobnia, ha pet helyett saját maga támad 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Violeta del Sanchez ( minden 5. körben pihen, nem kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Tomoyama Tsubaki ( minden 4. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 2 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Thunder on Pént. Márc. 15, 2013 7:34 pm

Mindenki szépen bemutatkozott és elmondta mit érdemes tudni róla. Szerény személyem csak megfigyelt a háttérben bár azt se a lehető legjobban mivel csak a boss-on járt az eszem. Nem nagyon figyeltem arra ki miben jó, de a neveket meg próbáltam jegyezni hiszen rájuk kell bízzam éltét.
Az ajtó nyílik és már ketten meg is indultak a boss irányába. Az egyik a csapat vezére és a másik pedig Zhel. Míg ők elindultak én gyorsan elkezdtem aktiválni a képességemet. Meglepődtem mikor a felhő jelent meg, de valahonnan csak ki kell nyerni azt a vízmennyiséget amit a képességem igényel. Szépen lassacskán összegyűjti fegyverem a esőt és ezek után én is támadásba lendültem. Egyenesen az óriás bika felé vettem utamat amit akkor pillantottam meg mikor kinyílt az ajtó. Félelmet nem ismerve rohamoztam meg ellenfelemet a Baran a Bika Tábornok-ot. Egyenest a lábát próbáltam megtámadni majd egyet a fegyvert forgató kezére is.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[5. boss] Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[5. boss] Vo36oi1119/1200[5. boss] 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [5. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.