Marome falu

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Marome falu

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 01 2013, 09:46

Urbustól három kilométerre délkeletre található apró, átlagosnak nem nevezhető falucska. Vastag, masszív falak veszik körbe az egykori börtönvárost, mely ma az egyetlen hely a szinten, ahol az embereket megtűrik. A faluban és környékén kívül az elfek sehol sem tűrik meg a játékosokat, itt viszont szabadon lehet mozogni, kereskedni, esetleg élni, ha valaki a cellaszerű, apró szobákat kedveli.


A hozzászólást Klein összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 13 2017, 14:42-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Marome falu Vo36oi0/0Marome falu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Thunder on Kedd Márc. 05 2013, 16:01

-== Lotti ==-

Szokásos napnak indult a mai is. Rendkívül jó kedven keltem ki az ágyból majd végeztem el hasonló lelkesedéssel a tornagyakorlatokat, hogy formában tartsam magam. Ekkor lettem figyelmes arra miszerint gyomrom nagy korgással jelezte nekem, hogy ideje reggelizni. Így tehát lementem az Ezüst Holló fogadó földszintjére, hogy rendeljek valami reggelit. Minden probléma nélkül ki is hozták nekem és elmajszoltam. Nem volt valami nagy reggeli hiszen csak két-három cipót ettem és egy pohárka tejet ittam. Amint ezzel végeztem rendeztem az anyagi dolgokat és elmentem a városba körbenézni, bár sok mindent nem rejtett számomra a Kezdetek Városa, így ismét a főtéren kötöttem ki, a fa alatt, ahol mindíg enni szoktam. Szokásomhoz híven a gondoltaimba vesztem mikor delet ütött a templom órája a közelben.
~ Mi lenne ha elmennék a második szintre? ~ futott végig a gondolta a fejemben melynek hatására már össze is kaptam magam és hátam mögött hagytam a várost. Mivel a főtéren voltam így nem kellett messze mennem a teleport kapuig, ahonnan a következő szintre, pontosabban Arbus városába vezetett utam. Itt tébláboltam egy ideig és azon kaptam magam, ha már eljöttem ideáig, akkor felderítem mi található még ezen a szinten. Így fogtam magam és a közeli faluba azaz Marome faluba látogattam el. Ahogy megérkeztem, mintha egy kereskedelmi központban találtam volna magam, hiszen bármerre mentem mindenütt egy bolt vagy stand állt. Meg is érkeztem minden gond nélkül, mikor megpillantottam egy leányzót. Már a kék hajával kitűnt a tömegből, ott csöcsül a padon, a legnagyobb fa alatt, és mintha a menüt babrálta volna. Ahogy távolról nézegettem egyre érdekesebbek találtam, hogy egyedül öldögél ott. Végül vettem magamon némi bátorságot, és elkezdtem felé menni, ahogy közelebb értem, megpillantottam mellett két kicsi állatkát.
~ Lehet, hogy állatidomár lenne? ~ tettem fel magamnak a kérdést mikor már majdnem oda értem elé.
- Szijó ^^ - köszöntem neki egy mosoly közepette és fejemet kicsit balra biccentettem. Ezzel is elkezdve a beszélgetést kettőnk között.
- Thunder vagyok. Ugye nem zavarok? Foglalt ez a hely melletted? - tettem fel egy igazán hétköznapi kérdést. - Kit tisztelhetek benned?- kérdeztem mindezt egy mosollyal arcomon melyen egy kis pír is jelen volt.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Marome falu Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Marome falu Vo36oi1119/1200Marome falu 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Lotti on Vas. Márc. 10 2013, 15:01

[Thunder]
- Stark, utoljára mondom... Menni bele kádba! - s mutatok erőteljesen az előttem lágyan gőzölgő dézsára, amiben várja a koszos szörnyet egy kiadós fürdő. A pet azonban nyüszítve hátrál, mint egy kutya, s közben úgy viselkedik mint egy macska, aki irtózik a víztől. Sosem gondoltam volna, hogy egy chupacabra ennyire félhet valamitől, ami nedves. Piszkos, mocskos. Ráfér egy mártózás, hogy lesikáljam róla a harcokban, menetelésben felgyülemlett koszt.
- Gyere már! - ragadom meg a grabancánál, s húzni próbálom a dézsához, de a szörny rángatózni kezd, s erőteljesen elindul a másik irányba, engem is magával rántva. Csúszok a kőburkolaton néhány métert, mire zihálva megáll, s én is megnyugodhatok, hogy nem estem orra ez idő alatt.
Mérgesen nézek a lényre, de nem teszek rá mély benyomást vele, mert továbbra is ellenáll. A fene egye meg, eddig ellenkezés nélkül teljesítette minden parancsomat, most meg nem hajlandó alávetni magát uralmamnak.
- Pff, akkor legyél piszkos..! - zárom le a témát, a meleg vízért pedig kicsengetem a pár aranyat, még akkor is, ha végül nem lett használva. Gáz, hogy egy ilyen anyámasszony katonája pettel kell járnom Aincrad világát, aki ráadásul mocskos. Égő.
Wywern, a kígyó, egyetértően szisszen egyet a nyakamban. Nem tudom eldönteni, hogy Starknak ad ezzel igazat, vagy nekem, de nem izgat. Félig letekeredett teste fél méter hosszan elnyúl tőlem, s egy röpke pillanatig a vizet stíröli, majd engem. Kelletlen pillantást vetek rá, amitől nyomban visszatekeredik bal vállamra, s onnan figyeli tovább, hogy mihez kezdek.
Morogva ülök le a legközelebbi padra, egyik lábamat átdobva a másikon. Stark lesütött fejjel állapodik meg előttem. Leül, aztán lefekszik, de nem tekint rám. Vágok egy undorodó grimaszt, majd, mint aki tudja, hogy mit csinál, megnyitom a menümet. Közeledő léptek zajára leszek figyelmes, de nem emelem fel a fejem, hogy megnézzem kitől származnak a halvány dobbantások, mindaddig, amíg a tulajdonosuk meg nem szólít engem. Köszön, majd a pad szabad része után érdeklődik.
- Leülhetsz. - mondom zavaromban, ahogy a srácra tekintek. Fekete haj, kék szem, öltönyre hajazó ruhaköltemény.
- Lotti vagyok. - válaszolom kérdésére, ugyan olyan összeszedetlenül, mint ahogy először megmukkantam.
- Ki vagy te? Talán ismerlek..? - bátortalanul teszem fel a két kérdést, s hangulatomat Wywern is megérezhette, mert egy hangos szisszenéssel jelez a mellém telepedőnek. Stark is felemeli a fejét, gyengén izzó szemeit újdonsült társaságomra vetve.

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Marome falu Vo36oi100/150Marome falu 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Thunder on Hétf. Ápr. 01 2013, 18:35

-== Lotti ==-


Ott álltam a leányzó előtt és feltettem neki a kérdést majd megkaptam tőle az engedélyt,hogy helyet is foglaljak mellette. Kicsit zavarodott voltam hiszen tényleg csodálatos adottságai vannak és így egy kicsit el is vörösödtem mikor helyet foglaltam. Rövidke kis bemutatkozásomat követte az övé is, mellyel megtudtam a nevét is.
~ Lotti ... Igazán szép neve van neki nem mint nekem. Thunder lenne a login nevem ami azt jelent Mennydörgés de ez kicsit se jellemez engem ~ gondoltam erre és a szellő fújt keresztül a kis kis parkon melyben Lotti és én is helyet foglaltunk. Ezek után alig mertem hozzá szólni, így egy eléggé hosszas csend uralkodott kettőnk között. Már-már annyira zavaromban voltam, hogy alig tudtam megszólalni, arról nem is beszélve, hogy a két kis állatkája engem figyeltek.
- Sz-sz-szóval Lottinak hívnak igaz? Lehet, hogy már elcsépelt egy szöveg és már sokszor hallottad , de szerintem igazán szép neved van ... nem mint nekem - néztem ezek után a földre, de ha lehet ezt a szemébe mondtam nehogy azt higgye én is csak egy vagyok a sok közül.
- Ha lehetne szólnál az állataidnak, hogy ne szegezzék rám annyira a tekintetüket ? Kicsit zavar - mondtam neki várva arra vajon erre mint mond meg persze arra amit az előbb mondtam neki. Újabb kis szellő halad keresztül a parkon. Erre támadt is remek ötletem.
- Mit szólnál ha keresnénk egy jobb helyet ahol nem fúj ennyire a szél? Közben ismerkednék is a várossal meg persze veled, már ha benne vagy - mondtam neki majd lélegzetvisszafojtva vártam válaszára vajon igent vagy nemet fog e mondani nekem.

// Nagyon sajnálom, hogy csak most tudok írni, de az élet nagyon közbeszólt. Illetve a másik meg az, hogy nem tudtam mit írjak, de csak meglett a minimum 250 szó //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Marome falu Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Marome falu Vo36oi1119/1200Marome falu 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Lotti on Vas. Ápr. 21 2013, 11:08

[Thunder]
Furcsa srác, ráadásul dadogós is. Legalábbis nekem ez jön le abból, ahogy a nevemet kezdi dicsérni. Aranyos próbálkozás, de kissé elcsépelt. De ha már így felhozta, én sosem agyaltam még a nevemen. Lotti. Hogy szép lenne? Nem hiszem. Lehet, hogy neki az, de nekem mégis olyan kis mesterkéltnek tűnik. Mint amikor az ember direkte mondja, hogy ezzel is bevágódjon a másiknál. Szóval gyanús a dolog.
- Köszönöm. - teszem azért hozzá, hogy lássa milyen hálás vagyok a megjegyzéséért. Még ha fondorlat is volt a szavai mögött, azért a szép szavak jól tudnak esni az embernek. Aztán pillantásomat az ő feje fölé kapom, hol egy rövid név díszeleg, ami még így is hosszabb, mint az enyém. "Thunder". Angoltudásom azt közli velem, hogy ez bizonyára mennydörgés. Elég ambíciózus név, illik ez hozzá? Egy kissé bátortalannak, határozatlannak tűnik, ahogy itt ücsörög mellettem. Mintha zavarná valamit.
- Az állatok az én védelmem szolgálni. - felelem Thundernek, mikor az szabadjára engedi frusztrációjának okát. Az ő baja, ha nem bírja állni Stark tekintetét. Egy idegen miatt nem fogom a petjeimet arra utasítani, hogy hagyják abba az őrzésemet. Már pedig a lehetséges veszélyforrások stírölése is a védelmemhez tartozik. Elégedjen meg azzal, hogy Stark messzebb van, chh.
Elég gyanús, hogy így hirtelen nekem esik az újabb kérdésével. El akar menni valahová, ahol jobban megismerhet..? Ha nem tudnám, hogy jól nézek ki, azt hinném, hogy egyúttal el is akar rabolni, vagy megrape-elni.
Szemöldökeim összébb rándulnak, ahogy homlokom beráncolódik. Feszült pillantással illetem a srácot. Van egy nagyon jó kulcskérdésem az ilyen helyzetekre.
- Miért akarsz megismerni..?

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Marome falu Vo36oi100/150Marome falu 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Thunder on Vas. Ápr. 21 2013, 22:21

-== Lotti ==-


A leányzó nem szándékozott szólni állatainak és közölte ennek okát. Rendben megértem ha védelmezik őt, de ennyire? Nem volt mit tennem így hát próbáltam nem az állatokra figyelni hiszen egy gyönyörű leányzó ült a közvetlen közelemben. Nemsokkal ezután kaptam is egy kontrakérdést, hogy miért is szeretném megismerni.
- Nos - vakartam meg a fejem majd folytattam is. - Nem vagyok valami ismert még eme szinten és gondoltam talán ha te igen körbevezethetnél. Tudod az átlag ember ha meglát egy szép leányzót nem mer a közelébe menni, mert fél attól hogy visszautasítják. Ellenben ha meg nem megy oda nem tudja mi lesz belőle. Így hát vettem a bátorságot, hogy megismerkedjek veled. Szeretnélek jobban megismerni már ha neked ez nem gond és te is ismerkednél velem kicsit. Nem kell hátsó szándékokra gondolni, mindössze felfigyeltem arra, hogy itt ülsz egymagad a padon és gondoltam ez remek alkalom arra, hogy ismerkedjek az új szinten - ahogy ezt elmondtam egy fehér rózsát veszek elő az inventorymból és szippantottam bele egy nagyot. Még egy kis pír is megjelent arcomon ahogy mondtam Lottinak, hogy nem kell semmi rosszra gondolni. - Nos akkor benne vagy? - tettem fel neki a kérdést. Lélegzetvisszafojtva vártam válaszát, de azért még egyet s kettőt beleszippantottam a rózsába majd felálltam és odanyújtottam neki miközben nagyon elvörösödtem.
- Tessék fogadd, ha eljössz és utasítsad vissza az ajánlatomat ha nem akarsz velem tartani - közöltem Lottival és már csak a válaszára vártam.
~ Vajon mit választ? Eljön velem mondjuk egy fagyira vagy valahova vagy sem ? ~ tettem fel magamnak a kérést.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Marome falu Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Marome falu Vo36oi1119/1200Marome falu 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Lotti on Pént. Május 03 2013, 16:03

[Thunder]
Habozik a srác, vagy csak az én tudatomnak tűnnek túl lassúnak a másodpercek és ezért érzem magam felgyorsultnak, holott az igazi tempó ugyan olyan átlagos? Áhh, azt sem tudom, hogy mire gondolok. Megzavart ez a srác. Még senki sem szólított le így, nem tudom mire kéne asszociálnom...
Elmondása szerint azt szeretné, hogy vezessem körbe a szinten, no meg csajozni akar. Ohh, egyből gondolhattam volna. Nehéz ám jó partyt találni a játékban, főleg, hogy mindenki a saját életéért aggódik. Ő meg csajozni akar. Huh. Na persze én se vagyok piskóta, én meg pasiztam, meg most is azt csinálom. Vajon mit szólna hozzá Peter, ha most meglátna így kettőnket? Féltékeny lenne? Vagy nem is foglalkozna vele? Esetleg leharaptatná a srác fejét Hisaméval? Ehh, már megint mire gondolok..? Egyfolytában elkalandozom, holott a valóságra kellene összpontosítsak.
- Valójában én nem ismer ez a szint. Nem lennék jó... - szám elé teszem ujjamat a szót keresve - Idegen vezető. - igen, azt hiszem ez a legjobb szó.
A srác egy rózsát vesz elő, majd felpattan, s elém áll vele, felém nyújtva azt, lehetőséget kínálva. Homlokomat ráncolva pillantok rá, majd a rózsára, mely fehéren csillog. Szép, egyenesen gyönyörű virág, kíváncsi lennék, hogy vajon hol szedhette..? Vagy árusnál vette? Ahh, az nem lenne olyan romantikus gondolat....
- Kettősben is mehetünk. Szétnézni. - nyögöm ki szaggatottan, majd a rózsa után nyúlok, s elveszem. Arcomhoz emelve megillatozom. Tényleg kellemes, valódi virág illata van, bár a valóditól elég messze van...
- Merre akarsz menni..? - kérdezem meg a srácot, majd körbetekintek, nehogy szembetalálkozzak Peterrel, ahogy Thunderrel sétálgatunk. Nagyon gáz lenne és én nem akarok magyarázkodni, hogy mit csinálok vele. Bakker, még a rózsáját is elfogadtam, ez volt ameghívó egy randira..!

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Marome falu Vo36oi100/150Marome falu 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Thunder on Szer. Május 15 2013, 13:00

-== Lotti ==-


Ott álltam Lotti előtt kezemben egy szál fehér rózsával és csak arra vártam mit válaszol a kérésemre. Eljön e velem felfedezni a város vagy nem. ~ Ha nemet mondana se lepődnék meg hiszen nem vagyok egy Adonisz, de nem is keresek nagyon partnereket magam mellé. Mindössze túl akarom élni ezt a világot a magam módján ~
- Nos ha nemet mondanál akkor se sértődök meg - mondtam a leányzónak ki meglepetésemre elvette a rózsát és meg meg is szagolta. ~ Még jó, hogy minden nap beszerzek egy szál friss fehér rózsát ~
- Nos először leszögezném, hogy ez nem egy randi vagy valami ... nem tudom mire feltételeztél a buksidban, de ez csak egy kis ismerkedés. Mindössze felfedezzük együtt ezt a csodálatos várost. Rendben ? - kérdeztem tőle. Remélhetőleg elfogadja amit mondtam és tényleg nem úgy fogja fel mint egy randit. Nem is tudnám mit tennék ha az lenne, de próbálok higgadt maradni egy ilyen gyönyörű leányzó társaságában. A másik pedig az, hogy még életemben nem voltam randin és tuti elbénáznám.
- Nos akkor el is indulhatnánk - nyújtottam felé kezemet, hogy a padról felsegítsem ahogyan egy udvarias ember megtenné.
- Hogy merre is? Természetesen előre, hiszen csak úgy jutunk egyről a kettőre. - válaszoltam neki majd el is indultam. Még nem voltam biztos benne, hogy tényleg követni fog vagy valami, így megvártam míg elindul és vele együtt mentem. Nem túl közel egymáshoz, de egymás mellett mentünk már ha jött ő is. Alig telt el pár pillanat és egy kisebb cukrászdába botlottunk.
- Esetleg be szeretnél menni ? - kérdeztem meg Lottit mivel azt láttam, hogy igencsak nagy forgalma van boltnak. Nem lehet olyan rossz ha ennyi ember fordul meg itt.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Marome falu Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Marome falu Vo36oi1119/1200Marome falu 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Május 20 2013, 11:39

// Alex Smile Megkésve bár, de törve nem...//

*Örültem, hogy visszatért a jókedve. Viccelődni is elkezdett. Én csak kedvesen mosolyogtam rá. *
- Jól van, legyen.
* Egyeztem bele végül, hogy ő fizesse az ebédet, hisz, egy fiúnak rosszul esik, ha visszautasítják. Máris mondta, hogy menjünk a második emeletre. Kicsit elgondolkodtam.*
~ Nahát, amióta itt vagyok, nem is voltam fentebb az első szintnél. ~
* Bólintottam. *
- Nah a büfé jól hangzik. ^^
~ És utána egy kis nasiiii ~
- Akkor indulhatunk is.
* Majd elindultam a megfelelő helyre. Közben el akartam ütni az időt kérdésekkel. De bármi vetődött fel bennem, végül félredobtam. Magánéletéről nem hiszem, hogy bárki is akarna beszélni. Vagy arról, hogy mik az érzései a SAO-val kapcsolatban. De más nem jutott eszembe. De felesleges dolgokat sem akartam kérdezni. Végül visszatértem a kaja témára.*
- Neked mi a kedvenc ételed? Mondjuk furcsa kérdés, mert én nem is tudnék erre válaszolni. Sok mindent szeretek. ^^
* Mosolyogtam még mindig rá. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Lotti on Pént. Jún. 07 2013, 15:34

[Thunder]
- Randi..? - kérdezek vissza megilletődve, ahogy a srác kijelenti: ez nem az. Teljesen olyan, mintha a gondolatimat olvasta volna ki és azért mondta ezeket a furcsa dolgokat, amik teljesen egybevágtak az elméletemmel. Vagy csupán teljesen a véletlen műve? Na mindegy, akkor mostantól jobban oda kell figyelnem arra is, amire gondolok, mert a végén még kiderül: a srác egy gondolatolvasó.
Várjunk csak! Ő mondja azt nekem, hogy ez nem egy randi? Pff, milyen fiú az ilyen? Itt van vele egy szép lány és ő még azt meri mondani, hogy ez nem randi? Talán nem vagyok neki elég jó?! Ehh, micsoda alak! Már el is ment a kedvem attól, hogy vele lógjak...
- Város engem nem nyűgözni le! - szólalok meg kisvártatva, hogy kommentáljam a szövegelését. Még hogy csodálatos város? Pff, ugyan olyan, mint a többi! És ez még csak a második. Ha ettől így el van olvadva, akkor mi lesz vele a következő szinten vagy az után? Hmm, lehet ez ilyen pacák... Úgy értem olyan, aki nem a nőkre bukik, hanem az épületekre, meg a tájakra meg az ilyenekre. Még sosem találkoztam hasonlóval, de hallottam, hogy léteznek. Vándorló öregemberként végzik. Huh, semmi kedvem egy ilyennel együtt lógni, most már biztos. Ráadásul nem tudom megmutatni se neki ezt a helyet, meg felfedezni sincs kedvem. Uncsi a városnéző túra.
Ahh, de mégis mit tegyek? Már elígérkeztem! Várjunk csak..! Egy kibúvó! Igen, egy kibúvót kell találnom! És mi is lehetne jobb kibúvó, mint az, hogy találkoznom kell a barátommal..?
- Nem szeretnék. - válaszolok neki, ahogy valami cukrászdához érünk és be akar menni, vagy legalábbis úgy tűnik be akar menni. Nem úgy volt, hogy várost akar nézni a randizást teljesen elfelejtendő? Most meg cukrászdába invitálna? Nagyon furcsa alak. Huh.
- Igazából. Nekem menni kéne. Találkozni pasival. Én elfelejteni, hogy vele randit megbeszélni mára. Sajnál. - mondtam, s lassan araszolni kezdtem visszafelé egy gyengéd meghajlást követően. Kínos ábrázattal hátráltam minél távolabb, majd egy laza intést követően megpördültem a tengelyem körül és elindultam a másik irányba, hogy tényleg felkeressem a pasimat. Vajon mit csinálhat most?

[Bocsi, hogy eddig nem írtam és azért is bocsi, hogy itt le kell zárnom a játékot. Sajnos nincs többé időm erre a karakterre is. :/ ]

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Marome falu Vo36oi100/150Marome falu 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 10:01

//Nah itt vagyok! \0/ //

A Kezdetek városából ide érve egy szép falucska tárul a szemük elé. Azaz, hogy Alex szemében nagyon is bűbájos volt. Szereti az ilyen piciny helyeket, a nagy forgalmas városoknak is megvan a maguk hangulata,azokkal is jól kijön, de ezek mindig egy-egy béke szigetei, és mindig jó érzéssel tér be. Esu chan elsőre nem mondott semmit, és mivel neki sem volt sok elsütni valója (?), nehem, a történet itt az, hogy valójában zavarban volt. Mi is történt akkor az előbb? Most akkor ugye elfogadta a lány a felkérését, azaz a meghívását.
~Ááá, mooo, olyan szétszórt vagyok. Ez a hely nem nekem való, azt se tudom, hol áll a fejem, vagy mit csináljak.... ~
A kérdésre azonban egyből felelt.
- Egy kulcsszó van nálam. Mégpedig az "édes". Ha valami édes, akkor biztos, hogy megeszem. ^^
Amúgy meg nincs különösebb kedvencem. Szinte mindent megeszek.

Majd ugye kis falucska révén, gyorsan felbukkant a sarkon a z a büfé, és mellette egy beülős cukrászda. A büfé leginkább egy hot-dogosra emlékeztető volt, nagyon amerikaias beütéssel. Noh, valamelyik rendszergazda szeretheti az amcsikat. Azonban a büfé fölött megjelent egy szám. Három, mire Alex kézen ragadta Esut, és futni kezdett vele a büfé felé.
- Siessünk, az utolsókat nehogy elvigyék.
Suhantak mint a szél, majd Alex intett a bent ülő njk-nak.
- Két nagy szendvicset kérnék, én mindennel, s másik a hölgyé lesz.
Aztán nemes egyszerűséggel elengedve a lány karját, a térdére támaszkodott, miután a férfi jelezte, hogy jó, és Esuhoz fordult az ételét tekintve.
- Yatta, elértük. ^^

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 10:27

* Kicsit furi volt a csend közöttünk, de végül jó témát hoztam fel, mert Alex készséggel felelt. *
~ Édes? ~
* Elgondolkodva néztem fel az "égre". Szeretem az édeset, de nem jöhetne minden mennyiségben. Főleg az extra édes dolgoktól rosszul vagyok. Mondjuk egy extrahabos, extravastag krémmel. Bloáááá. Még jó, hogy türtőztettem magam, s nem rázkódtam meg. Elég nehezen tudtam volna magam kimagyarázni. *
- Igen, az édes nem rossz. Bár inkább a savanykásabb édességeket szeretem. De a Milka csoki jöhet minden mennyiségben!
* Húzódott szélesre a mosolyom. De máris lefagyott, amikor Alex megragadta a kezemet, s futni kezdett.
- O.o?
*Most akkor mi történik? Végre odanéztem, ahova ő is, így leesett. Fújtam egyet.*
~ Aha... csak ennyi... akkor jó... ~
* Nem nagyon szeretem ha hozzám érnek. Még a lányoktól is nehezen veszem az érintést, nem hogy egy pasitól... Brrrrrr Mad Mikor végre elengedte a kezem, s lihegett egyet vagy kettőt, rámosolyogtam.*
- Igen! Gyorsak vagyunk! ^^
~ Hölgy? ~
* Pff... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh. Ez a dolog engem fel fog bosszantani!!! Mindegy. Ha Ren marhaságait megszoktam, akkor ennyitől cseppet sem szabadna kiakadnom. Hisz hölgy vagyok, nem? Razz Megvakartam zavaromban a tarkómat. *
- Te aztán lelkes vagy.
* Mondtam zavart mosollyal. Természetesen azzal a kezemmel nyúltam a tarkómhoz, amelyiket megfogta. Mert el akartam dugni, ahogy csak lehetett. Neee, ne fogja meg újraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*
- Hölgyem!
* És a NJK már nyújtotta is nekem a szendvicset. *
- Uhm... arigato.
* De még nem kezdtem bele, megvártam, míg Alex is megkapja az adagját. Elbambultam.*
~ Brr... NJK-nak köszönni! EGY GÉPNEK! EGY PROGRAMNAK, EGY SENKINEK!!!! ~
*Igen... ez is kiakaszt. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 10:47

Nem vette észre a meghökkenést, elsőre. Miután megrendelte a kaját, és Esu meg is kapta, csak rá figyelt. Nem is kerülte el a figyelmét a zavart mosoly, és a fejvakarás. Aztán megkapta az njk-tól a másodiknak rendelt szendvicset. Hát persze, hogy Esuét. Elvette egy hasonló "arigatou"-val, mint a lány, és Esu chan felé fordulva, nem lehetett nem észre venni, mennyre belefeledkezik valamibe a szőke szépség. A délutáni nap épp beragyogta és felettébb elbűvölő volt. Széles mosolyra húzta el a száját. Aztán jött a gondolat, hogy jelezni kéne, hogy összecserélte a szendvicseket, mire még szélesebb lett a mosolya, és ha látná a lány, akkor talán ijesztőnek is mondhatná. Kissé oldalt volt a lánynak, így könnyen hajolhatott közel a füléhez, majd nagyon halkan, sejtelmesen szólalt meg.
- Oyosan, az öné itt van. ^^
Ám nem nyújtotta felé, csak egy kicsit a szépen becsomagolt ételt, számított ám reakcióra. Azok után, ahogy a kt-nál vagy az előbb olyan könnyen zavarba jött, ez lehet kiveri a biztosítékot is, de valamiért ellenállhatatlan késztetést érzett a manőver megtételére. Esu chan olyan megközelíthetetlen volt a számára, és ez felkeltette a kíváncsiságát.

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 10:58

*Még jó, hogy nem kezdtem bele a kajába. Hogy miért? Az később derült ki. Szóval éppen azon merengtem, hogy egy nem létező valaminek köszöntem meg az ételt, amikor hirtelen azt éreztem, hogy valaki a fülemhez hajol. Hirtelen megpördültem.*
- He?!
* Majd pislogtam kettőt. *
- Mármint, Tessék? ^^
~ Ügyes vagy! Mi az hogy "he?!"?! ~
* Na most lebuktam. Közel sem vagyok olyan csajos. De ez azért sok volt mára. Kétszer fogta meg a kezemet, s most belehajol a fülembe?! Zzzzzzzzzzzzzzzzzz!! Még most is közel állt hozzám, így hátrébb léptem.*
- Oh, tényleg, köszönöm.
* Ki is kaptam a kezéből a szendvicset, majd az övébe nyomtam azt, amelyik nálam volt. Elfordultam, s már csomagoltam is ki, majd hamm... egy hatalmas harapás. *
~ Brr... brr... brr.. áááá... áááá... izé... hozé.. ÁÁÁÁÁÁH!!! ~
* Majd egy újabb Ham. *
~ Oké... nyugi... csak szólt, hogy el lett cserélve a szendvics. Nyugi... ~
* Nyeltem egy nagyot, kicsit hangosra sikeredett, s gyorsan megtöröltem a szám, ha lenne rajta valami, majd Alexhez fordultam. *
- Finom. Arigato. ^^

Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 11:17

Ahogy a lány kikapta a kezéből az övét, és a helyébe tette Alexét, az valami bámulatos gyorsasággal történt. Le sem fagyott róla a furcsa perverz vigyor. Aztán már csak a harapásokat hallhatta a lánykától, gyorsan fogyott is az étel, míg ő még el sem kezdte. Amikor vissza fordult a lány, Alex csak pislogott rá, de a következő pillanatban egy ellenállhatatlan mosolyt varázsolt az arcára. Egyszerűen beszélt ez a mosoly, persze csak annak, aki érti a jeleket. "Szép vagy, és rettentően bájos".
Aztán meg se szólalt, csak beleharapott ő is a szendvicsébe. Megrágta, azzal a semmit sem kifejező arccal, amikor látványosan másra gondol közben, és végül lenyelve ő is bólintott egyet.
- Do ittashimasute.
Hát ha már megköszönték, akkor reagál is rá, habár nem lenne fontos, egyszer már megköszönte a lány. Végül elindult előre, el Esu chan mellett, és közben beszélt tovább, két falás között.
- Hmümüm, arra gondoltam, hogy ha ezt megettük, üljünk be ide,  *mutat a cukrászdára* - itt mindig kellemes hűvös van. :3
Innivalót is inkább ott érdemes venni. ^^"

Persze még nem fogyott el a szendvics, de azért félelmetes gyorsasággal pusztította, már alig volt. A nap tűző melege pedig mintha csak bizonyítani akarná, hogy érdemes a hűvös cukrászdába menni, mert bizony Marome falu időjárása  per pillanat a kánikulához hasonlított.

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 11:29

*Ránéztem. Hát persze, nem akartam, hogy azt higgye, kis naiv csitri vagyok. De miért mosolygott ilyen lehengerlőn? Ha egy animében lennénk, egy darab tócsa maradt volna belőlem Alex előtt, úgy elolvadtam. De nem mutattam semmit ebből az érzésemből. Inkább komoly fejet vágtam, mintha mi sem történt volna. Rágás közben odanéztem, ahova mutatott. Bólintottam. Majd ismét egy nagyot nyeltem.*
- Szuper. ^^
* Ez igenis egy randinak tűnik. Hümp... hümp... Na mindegy. Úgy is megfogadtam, hogy ha egy fiú elhív, nem mondok többet nemet. Párszor elszúrtam már. Nagyon elszúrtam!! Nekem sem maradt túl sok a szendvicsemből. Mikor megettem, lenyaltam pár ujjamat, de aztán hamar leálltam vele. Nem illik. A kis szalvétával töröltem meg a kezem, amit mellé adtak. Ahogy összegyűrtem, elpixeleződött. *
- Azért a SAOnak is vannak előnyei. Nincs szemét. ^^
*Megvártam, hogy Alex jelezzen, hogy indulhatunk. *
~ Vajon mit kérjek? A krémes a legegyszerűbb. De sokat lehet vele bénázni. Valami könnyen vágható sütit kell választanom. És ami nem maszatol.~
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 11:48

"Szuper" És még mosolygott is hozzá. Nagyszerű, jól haladunk, nah de akkor most hogy is legyen ugye. Aztán eszébe jutott, hogy ez akárhol lehetne, nem fontos most a SAO. Pár dolgot kivéve, ez a hely, a szitu, most ugyanolyan, mint a való életben, és amit tesz, tehet, semmiben sem különbözik attól, amilyen kint lehetne. Ez a villanykörteszerű bevillanás pedig egy oriási adag önbizalommal töltötte el. Most nem fog számítani, hogy hányas szintű! A szemét témára felvonta a szemöldökét, de végül mégis egyet értett.
- Hát mondhatni. ^^ Nem kell vesződni ilyen apróságokkal. :]
Nos, randi vagy nem randi, Alexnek oly mindegy, mivel feltett szándéka, hogy jobban megismerje a lányt. Az ő szendvicse is elfogyott, mire Esu chané is, így még tanúja lehetett a cicás tisztálkodási módszernek.
~ Ühmmm, tiszta ellentmondás ez a lány. Nagyszerű *-* ~
- Ok, menjünk. ^^ Örülök, hogy megfelel.
Bent étlap volt, képekkel és asztalokkal, bent készítették a süteményeket, így nem egy hagyományos cukrászdának tűnt. Alex kiszemelt egy szélső, de még az ajtóhoz közeli asztalt, hogy ne érezze kínosan magát Esu chan, ám egész végig csillogó szemekkel közlekedett. Még a bejáratnál kaptak egy-egy étlapot, és azzal ülhettek le. Elsőre a fiú beletemetkezni látszott a sütemények kavalkádjába, majd egy tiramisu alapú fagylatkelyhet rendelt, sok habbal. *-* És valami tejes csodát inni, vanília-banán- és csoki keverék. Aztán ugye Esu channak is kellett rendelnie. Direkt úgy alakította az időzítést a fiú, hogy Esunak ideje se maradjon másra, mint leülni rendelni, majd hogy fel se lélegezhessen, megszólalt ő.
- Óóó, imádom ezt a helyet! Ahogy megtaláltam, egyszerűen beleszerettem. Itt minden finom! ^^" Figyeld csak meg. :3
Majd ugye kijött a megrendelt finomság, de annak ellenére, hogy mennyire várta már, előbb Esut várta meg, és csak ő utána evett bele a sajátjába.

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 12:18

*Még reagált a mondandómra, de végre elindultunk. Cuki helyiség volt. ez a cukrászda. Rögtön hozzánk vágtak egy étlapot. Na jó, nem szó szerint, de amint megkaptuk, le is ültünk nem túl távol az ajtótól. Mivel Alex azonnal nekiesett az étlapnak, én is felnyitottam, s nézegetni kezdtem. Fagylaltok is voltak. Csak az veszélyes, mert le lehet enni magunkat. De mivel beültünk, biztos kanállal kell majd enni, így... így nem kell nyalni. ^^ Szóval bevállalható. Izgultam, hogy időbe találjak magamnak megfelelőt. Olyan nehéz volt dönteni. Mikor megérkezett a kiszolgáló, Alexre néztem, hogy kezdje csak nyugodtan ő a rendelést. Én addig hiper-szuper sebességgel futottam át az étlapot.*
~ÁÁÁÁhhh.. mit rendeljek? ÁHHHH!!!!! ~
* A kiszolgáló rám tekintett. Ohj, ja hogy most én jövök? ^^*
- Öhm... nagyon jól hangzik a tiramisus fagyi. Ugyanazt kérem.
* Majd távozott a pincér. Fújtam egyet. Újra az étlapot nézegettem. Meg szerettem volna szólalni, de nem tudtam. Alex gyorsabb volt. És hihetetlen, de már itt is voltak a fagyijaink. Gyönyörűen, ízlésesen voltak elkészítve. Nyál termelődött a számban, még jó, hogy nem folyt ki. ^^ Én kaptam meg először, majd utána Alex is. Ránéztem, hogy kezdhetjük-e, de ő láthatóan rám várt. *
- Hát akkor. Egészségünkre! ^^
* És már bele is mártottam a kanalamat a fagyiba. Számba vettem és...*
~ Hmm... nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! ~
* Majd mosolyogva pillantottam Alexre.*
- Tudod, elég nehezen tudok választani, de örülök, hogy azt rendeltem, amit te. Nagyon finom.
* Mosolyogtam rá őszintén, szélesre húzva ajkaim. *
- Köszönöm a meghívást!
* Majd falatozgattam tovább gyönyörködve a fagyiban. A szemeim csak úgy csillogtak. *.* Megszólalni most nem sok kedvem volt. Csak ette, és ettem. De nem gyorsan, hanem szépen, nőiesen. Razz *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 12:30

Ugyanazt kérte a lányka is, amit Alex. nem volt valójában semmi különös benne, mégis az futott át agyán a fiúnak, hogy talán túl gyors volt, és nem tudott választani Esu chan, ami be is igazolódott. Azonban rögtön kapott is egy "bókot" hozzá, hogy jót választott. Ő is a kezébe vette a kanalat, majd bele evett a fincsi fagyiba.
- Hmm, ^^ volt időm kitapasztalni, melyek a legjobbak. :")
Egy ideig áldásos (?) csend telepedett köréjük. Így Alex is a fagyijába merült el. Az első falat mindig a legjobb. Abban a röpke pillanatban csak ő volt, meg a fagyi.

Marome falu A1_2013_6_20_koc7vefthp

Láthatóan ő is inkább az a típus aki élvezi a kaját, és nem sieti el.... kivéve ha nagyon éhes, mint az előbb. xD
De ez is elmúlt, ahogy lenyelte, és a következő falás után, ami már gyorsabb volt, ha Esu chan nem, akkor ő törte meg a csendet.
- Né, Esu chan, a képességeden gondolkodtam. Szeretsz énekelni a való életben is?

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 12:44

* Pislogtam egyet, majd kettőt. Eddig csend volt, ami már kezdett zavarni, de zavaromat mosolygós falatozgatással próbáltam elrejteni. Most azonban jött egy kérdés. Ami végre egy kicsit komolyabb, s nem a fagyikról és sütikről szólt, melyek valójában egy cseppet sem érdekelnek. Azon gondolkodtam, hogy vajon mit akarhat tőlem Alex. Én letámadtam a KT-zással, ő viszont a kajáival. Fújtam egyet, majd ránéztem, s enyhén elmosolyodtam.*
- Igen. Mindig énekeltem az iskolai énekkarban, népdalversenyekre is jártam, s még a gyülekezeti kórusban is tag vagyok. ^^
- O.o
~ Hupsz ~
* Na igen. Most ezzel, ha érti a srác, mit is jelent a gyülekezet, lelepleztem magam, hogy... vallásos vagyok? Igen. Azt, hogy járok egy vallási közösségbe. De semmi többet nem tud. Nem mintha titkolni szeretném. Csak nem akarom elijeszteni magamtól. Na meg mit tudhatom, mi véleménye az "istenes témákról", vitatkozni és győzködni pedig semmi kedvem. Csak az a baj, ha a téma előjön, olyan szenvedéllyel kezdek győzködni, hogy az már káros mások egészségére. Inkább hanyagoljuk. Mereven a fagyimba néztem, majd gyorsan egy nagy falatot bekaptam, s lehunytam a szemem, mintha élvezném. Pedig csak el akartam bújni. A tekintete elől. De nem. Nem tehetem. Eddig olyan szépen csillogott a szeme. Látnom kell, mit gondol! Így újra rátekintettem, bele a szemeibe. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 12:53

*.*
~ Végre!, Ez jó, ez több mint érdekes! :3 ~
De nem úgy nyitott, hogy hé, én pedig keró vagyok, és te? Ugye te is arra gondoltál, hogy keresztény gyülekezet? xD Neeeem, Alex teljesen más szemszögből nézi a világot, a vallásos témákat meg főleg. Persze az tény, hoyg már döntött ezt illetően, hogy van vallása, és hisz egy fajta istenben, valamiben ami felettünk létezik és nagyobb nálunk, de a kérdés, vagy nem is kérdés, hiszen nem biztos, hogy ez érdekli a lányt, az Az, hogy milyen? Milyen vallást mond a magáénak? A szemei pedig...azok maradtak zöldek, de leginkább kíváncsiak, mint lelkesek. Bele evett a fagyiba, és míg azt ízlelgette maga elé támasztotta a karjait és előrébb dőlt.
- Milyen gyülekezet? Én is ismerek párat. ^^
Ennyi, nem mondta, hogy milyet, sőt rákérdezett, hogy a lány, hogy gondolta. Végtére is, Japánban vagyunk. A résztvevők legtöbbje shintoista vagy ateista. Esu shinto lenne? Végül is nem kizárt, ha félig japán.

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 13:01

* Oh nem. Nem kellett csalódnom. Mármint nem egy fancsali kép bámult rám, amikor újra Alexre néztem. Bár a gyülekezet szó hallatán nem sok minden derülhet ki. Elég gáz lenne, ha egy buddhista sráccal eszegetnék. Zavarna? Bizonyos dologban biztos. De akkor egy dologba nyugodt lehetnék. ^^ Sosem járnék vele. Razz A kérdése egyszerre volt megnyugtató és nem is. Mert ha olyan a vallása mint nekem, akkor ez a kérdés szuper! ^^ De ha más, akkor meg eléggé lehangoló... *
- Öhm...
* Visszafogottabb lettem, mert aggódtam. De hát nem titkolhatom. *
- Tudod, Kanadában nevelkedtem, s ott inkább a keresztény vallás az elterjedtebb. ^^
* Zavartan mosolyogtam, de aztán elkomolyodtam. *
- Igen. Keresztény gyülekezetbe járok. De nem muszáj erről beszélnünk, ha nem akarsz. ^^
* Máris tereltem a témát, s egy újabb falatot ettem a fagyimat bámulva.*
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 17:42

Gyülekezet, gyülekezet, valójában ezt a szófordulatot csak a keresztények használják. Mindenki más inkább közösségnek mondja, és mint egy misztikumokkal teli helyre, úgy gondolnak a templomukra, tele szertartásokkal, hiedelmekkel, gonosz, és jó szellemekkel, kötelezettségekkel. Nem beszélnek ilyen lazán, mint egy keresztény, főleg egy protestáns. Szinte biztos benne, hogy ha Esu keresztény, akkor nem a katolikus fajtából. Ám minden jel arra mutat, hogy ha ő ezt így is látja, a lány mit se tud a vallások közti árnyalatnyi szófordulatok különbözőségéről. Elmosolyodik, és előrébb dőlve felteszi a kérdést úgy, hogy a lány ne jöjjön rá, hogy ő már szinte biztosra veszi a lány keresztény mivoltát. Be is jött, talán az „Én is ismerek párat” toldat miatt, de Esu chan nem jött rá semmire. Úgy beszél vele, hogy biztosan ki tudódjon. Ezt becsüli a keresztényekben, vagyis hát, a komolyabbakban. Nem takargatják a hitüket, az viszont, ahogy kiejtette a szavakat és érzései szerint, mintha a gesztusaival „bocsánatot” akarna kérni, kissé meghökkentette. Ennyire érzékeny terület lenne a vallás téma? Vajon miért? Ez volt az első, ami eszébe jutott. Miért? Tudni akarom!
Játszott sértődöttséggel, de nagyon profin fordult el az asztaltól oldalra, hogy a lány azt hihesse, hogy most valami rosszat mondott.
- Eeeee, tsumannaiii, ……a keresztények unalmasak ! ~.~
Ám fél szemét a lányon tartotta, milyen reakciókat váltott most ki az előbb? Viszont szólani még nem engedte, nem akarta megsérteni, csak meghökkenteni, így szinte azonnal vissza is fordult, és szabad kezével alig érintve megpöckölte a lány homlokát.
- Nante, mégis mire számítottál Esu chan? Úgy beszéltél az előbb, mintha ez a téma tabu lenne. Nem inkább büszkének kellene lenned, hogy megtaláltad a neked való vallást?
Kissé meg is rázta a fejét hozzá, majd a fagyijával törődött újfent. Bevett egy nagyobb adagot a szájába, és kanállal együtt rágcsálni kezdte. Majd eszébe jutott valami, és még mindig úgy kissé elvarázsolt ábrázattal szólott.
- Érdekes, amit mondasz, én Japánban nőttem fel, mégse lettem Shintoista. Né, Esu chan, ha Shinto lennék, nem lennék szimpi? :3
Még szép, hogy úgy gondolja, szimpatikus a lánynak, máskülönben nem jött volna el vele, és nem fogadta volna el a meghívását. Még egy kissé félre is hajtotta a fejét a kérdéshez. Provokálni akarta, és ilyetén meg se hallotta a témaváltási kísérletet, habár a lány rákövetkező válaszaitól függően talán ejti a vallás dolgot.

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jún. 20 2013, 18:09

*Kicsit kikerekedett szemekkel néztem, ahogy elfordult tőlem. *
~ Ch... jellemző. ~
* Úgy döntöttem, nem fog érdekelni a dolog. Hogy mi? Unalmas? Pff... Szuper. A fagyimat turkáltam a kanalammal. Igen... akartam volna válaszolni valami menőt erre a kijelentésre, de Alex mégis megelőzött. Csak pislogtam rá párat. Megpöckölt. Vagyis kacérkodik velem. Röhög is rajtam legalább magában?*
~ Aha... szóval most kellene röhögni... ~
- O.o
*Szavaira meg csak néztem ki a fejemből. Most nem tudtam eldönteni, hogy leordítsam a fejét, vagy hálálkodva leboruljak előtte. Inkább csak néztem ki a fejemből bambán. *
- Aha...
*Csak bámultam rá, párszor meg akartam szólalni, de mindig belém rekesztette a szót. Aha... most csönd van. Esetleg felelhetek is? Elvigyorodtam.*
- Talán kezdjük az elején. Nem szégyellem a hitemet, igen, ez az egyetlen értelme az életemnek! Csak azért hallgattam róla, s nem akartam erőltetni, mert ha téged zavar, akkor ne rontsam el vele a hangulatodat. S egyébként sincs kedvem magyarázkodni, nem hiszem hogy kellene. ˇ^ˇ (na jó, nem ilyen élesen emelte meg az orrát, de) Keresztbe fonta a kezét, s most ő játszotta az enyhén sértettet. *
- Remélem tudod, hogy nem volt vicces a kis poénod.
* Sóhajtottam egy nagyot, majd kissé megenyhülve fordultam újra Alex felé.*
- Ha shinto lennél, megkérdezném, miért, s azt szeretném, ha mindent elmondanál az érzéseidről, és hogy miért hiszel abban.
* Néztem bele mélyen a szemébe. Valahogy még nem tudtam neki megbocsátani. Ugyanakkor magamat már rég óta győzködtem, hogy ez csak egy próbatétel volt, s a fiúnak igaza van. Nem szabadna haragudnom rá. De mások a reális gondolatok, s mások a jelenlegi érzések. De tudtam, majd ez is elmúlik. Mint minden más.*
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Marome falu Vo36oi1900/1900Marome falu 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 20 2013, 18:42

Előbb egy szemmeresztgetés, aztán egy "Aha". Nevetni támadt kedve a nagy sikeren. Olyan szép ívű reakció sorozatot váltott ki a lányból, hogy szinte élvezet volt nézni. ^^  És végre, elkezdte védeni a hitét. Ez az Esu chan, halljuk mit is gondolsz erről a témáról. Ezért van itt Alex is. Szóval a szőke szépség az elejétől fejtette ki a történetet, miszerint nem szégyelli a hitét, sőt ez élete egyetlen értelme!! Hmmm >.>
Mit nem hallunk itt. Nincs semmi más, ami jobban érdekelné a lányt a vallásánál. Akkor most vagy egy fanatikust fogott ki, vagy egy apácát, de eddig legjobb esetben is Terézanyát. ^^" Nandemonai, folytassuk a kis beszélgetést, azaz most Esu channál a kör, és ő aztán nem akarja félbe szakítani. A világért se. Nah igen, ezért meg is kapja, hogy nem volt szép amit tett.
Haloványan, de nagyon kedvesen megemeli a vállait, majd leengedi.
- Esu chan, szeretem az őszinteséged. ^^
A következő mondata a lánynak viszont valami sokkal érdekesebb volt, de mégis valamiért bosszantotta is. Valahol hátul, nagyon elrejtve, és szó ami szó, előbb ennek az érzésnek adott hangot.
- Csak akkor, ha shinto lennék?
Marome falu 9w1hr32o09tpf1e8det

Jobban érdekelte az a tény, hogy ővele, hogy báni most Esu chan, mint egy kitalált shintoistával. Ez a tény, ezt kell elfogadni, habár majd talán arra is visszatérünk,... egyszer.
Majd újra a kanálal a fagyi felé nyúlt, de nem mártotta bele, még mindig Esu chant tartotta "fogva" a tekintetével.
- Ez esetben lehet, hogy shintonak kéne lennem :3

_________________
Marome falu 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Marome falu Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Marome falu 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Marome falu Vo36oi5187/5300Marome falu 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Marome falu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.