A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Go down

default A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Feb. 22 2013, 04:36

pontok:
Anat:
Élet 10+1
Fegyverkezelés 15
Erő/Irányítás 14+9
Kitartás 7+1
Gyorsaság 6+11
Speciális képesség 10
Páncél +17
Hallgatózás, súlyemelés, akrobatika

Zhel:
Élet 5 +3
Fegyverkezelés 6+1
Erő/Irányítás 5+5
Kitartás 4+2
Gyorsaság 15+9
Speciális képesség 5+5
Páncél +17
A legutóbbi párbajellenfelem meghozta a kedvemet a küzdőtéri harchoz. Fejemben most is visszhangzanak a srác szavai, miszerint szeretne fejlődni, erősebbé válni, hogy a fronton harcolhasson. Én magam már jó ideje a frontharcosok közzé tartozom, mégis úgy érezem, bőven van hova fejlődni. A tizedik szint és a második képesség elérésével új távlatok nyíltak meg előttem, ami újabb célok elérésére ösztönöz. Lépésről lépésre haladok, kis célokat tűzök ki mindig magam elé. Így a következő ilyen annak elérése lesz, hogy az aktuális boss ellenfelünknél legalább 10 szinttel magasabb legyek. A guide book szerint akkor kellően felkészült és elővigyázatos a JK, ha minimum ennyivel magasabb szinttel érkezik a boss terem ajtajához. Én meg koránt sem tartom hülyeségnek ezt a tanácsot. Úgyhogy a mai terv egy olyan méltó ellenfél találása, akivel megvívva sokat tudok majd fejleszteni magamon. Az új képességemet mindenesetre még alig-alig merem alkalmazni, mert teljesen bizonytalanná tesz és ez könnyen a vesztemet okozhatná harc közben.
Ahogy éppen elhagynám a bérelt lakásomat, Aldo valami rendkívüli ragaszkodást produkál. Alig tudom lábammal visszatessékelni a küszöbön belülre. Mivel próbálkozásaimat minduntalan kikerüli, ezért kénytelen vagyok lehajolni és kézben vinni a cicafekhelyéig. Aztán persze ahogy ismét az ajtóhoz érek, már újra a lábaim között szlalomozik. Mégis mi a csuda ütött belé? Ennyire megszokta volna, hogy velem lófrál odakint? - Ne haragudj Aldo, de ma nem érek rá téged kergetni.- Sokadik próbálkozásra azért sikerült végre túljárnom az eszén és becsukni magam mögött az ajtót, mielőtt kislisszolhatott volna. Miközben elindulok lefelé a lépcsőn, azon agyalok, hogy vajon megérzi-e Aikon szagát rajtam. Minél többet találkozok Rennel és a petjeivel, annál inkább zavarja ez Aldot? Lehet ezért akart ma mindenáron velem tartani? Féltékeny, mert azt hiszi megint az idomárékkal van találkozóm?
Legördítem a menümet, hogy lehívhassam az adatbázisomat, ekkor azonban furcsa dologra leszek figyelmes: nincs az inventorymban a lándzsám! Ó bakker, persze, a kanapén hagytam, mert Aldoval kellett bohóckodnom. Nagyszerű, most mehetek megint vissza... forgatom is a szemeimet ezerrel, mert tudom, most kezdhetem elölről az egészet a macskával. Így is lesz, de immáron tényleg leellenőrzötten, útra készen indulok le a Teletál-fogadó lépcsőjén. Magamhoz veszek némi élelmet, amit elmajszolhatok út közben, majd végre lehívhatom az adatbázisomat, hogy felkeressek egy bizonyos konkurens kovácsot. A fickó nemrég boltot is nyitott, így Mito fel is töltötte a műhelyem adatbázisába az eddig összeszedett információkat róla. Ez alapján indulok el a minimapomba bepötyögve a koordinátákat és csakhamar megérkezem a Steel Wing feliratot viselő bolthoz.
- Üdvözletem, Zhel T. Everettet keresem! - fejezem ki magamhoz képest extrém röviden jöttöm miértjét, majd szememmel az eladót vagy segédjét (már ha futja neki) keresem. Eddig még csak egyszer találkoztunk, de azokat a jégkék szemeket ezer közül is felismerném. Közben lopva körbenézek a boltban is, miközben a páncélkovács pulthoz lépkedek.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Feb. 24 2013, 19:17

Zhel már megint talpon volt hajnalok hajnalán. Bár nem azért mert így tervezte… hanem azért, mert nem nagyon hagyták tovább aludni., Ayani rászokott a orkolásra. Ez még önmagában nem lenne probléma, sőt mások igen aranyosnak találnák, mert nem az ablakrezegtető fajtáról volt szó, hanem a szuszogásnál egyel rosszabb kategóriáról. . Az ifjú Everett sajnálatos módon abból a fajtából volt való, akik minden kis neszre felébrednek. Ezért sem volt neki kellemes ez az éjszaka. Nem döntött hát rosszul, hogy nyitott egy boltot… Jártaságai már elérték a kellő szintet ehhez és rendelkezett pár igen jó recepttel is. Így nem volt semmi akadálya a dolognak. Bérelt egy helyiséget és hopp már kész is volt.. Persze előtte lebeszélte pár ismerőssel a társulást, így megosztották a kiadásokat. A kékszemű fiú fogta amgát és otthagyta a lánykát a szobában a kis paripájával és elment a saját kis boltocskájába. Persze nem volt bent senki.. hátra ment a műhely részhez és leült egy kényelmes karosszékbe, amit ő hozatott még ide a legelején. Hamar el is nyomta az álom. Jó párszor aludt már el az irodában mikor megfeledkezett az időről munka közben. Nem volt neki újdonság ez az egész. Csendben szundikált, amíg a többiek meg nem érkeztek.. Pontosabban Shizuka… Aki szólni jött neki, hogy valaki éppen kereste. Nem váratta sokáig azt a személyt, aki vele kívánt társalogni. Egy gyors nyújtózkodás, majd egy norma viselet felkapása után, ez inget és nyakkendőt tartalmazott, már ment is fel az értékesítő helyiségbe. Egy ismerős arcot pillantott meg.. igaz csak egyszer találkoztak és üzleteltek együtt, de a fiú nem felejt. Pontosan tudja, hogy ki állt ott vele szemben. Végigmérte a fiút… nem gyanakodott semmire sem.. Talán egy újabb üzletet jött lebonyolítani, vagy valami ilyesmi lehetett a háttérben. Na meg Zhel amúgy sem volt az a fajta, aki hú de megtud lepődni.
- Anatole Saito! Miben Segíthetek??- kérdezte miközben nyakkendőjét igazgatta. Nem mondott és kérdezett többet a kelleténél. Perceken belül úgy is kiderül Anatole ittlétének az oka. A fölösleges szájtépés meg nem az ő dolga volt. Ayani szokott sületlenségeket beszélni, de ő meg erőteljes okítás alatt áll jelen pillanatban is, hogy meg tanuljon rendesen viselkedni. Mielőtt még szégyent hozna arra akire egyáltalán nem kellene.
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Feb. 25 2013, 22:00

Nem váratnak sokáig, Zhel csakhamar elő is kerül, sőt, egyenesen a teljes nevemen szólít! Igazán megtisztelő, hogy ő is emlékszik még rám, holott csak egyszer találkoztunk egy üzleti megbeszélés során. Igaz mindkettőnk számára jelentős és gyümölcsöző lehetett az a meeting, nekem legalább is az volt. Ritka item receptek cseréltek gazdát, s ha reményeim beigazolódnak, akkor már ő is felhasználta a tőlem kapott receptet, mint ahogyan én is az övét.
- Bízom benne, hogy immáron nem csak én rendelkezem Gyorstalpalóval és Minotaurusz sisakkal, hanem te is, s ez esetben abban reménykedem, hogy egy barátságos párbaj keretein belül összemérhetjük a receptjeink eredményeit hatékonyság, tartósság és más egyéb választott szempontok szerint. Igaz, hogy magas szintű vagyok, de te sem tűnsz kezdőnek, kolléga. Lenne kedved és időd kiállni ellenem?
Még mielőtt megvárnám a válaszát, lehívom a menümből a felszerelésem, amely egy szempillantás alatt rajtam terem, majd kezembe kívánom fogni a lándzsámat is, nyilvánosságra hozva ezzel azt, hogy melyik kasztba is tartozom. Azonban egy kis gigszer üt be... történetesen az, hogy fogalmam sincs, hol a fegyverem az inventorymban. Pedig vissza is fordultam érte, mert a nappaliban maradt a cica miatt. Mi van, ha Aldo is alakváltó macska, mint Ren petje, Aikon? Mi van, ha a lándzsámmá változott, csak hogy velem lehessen? Ha tényleg át tud változni fegyverré, akkor vajon minden támadás és védekezés fáj neki? Ó te jó ég, ha valaki belemarna a porhanyós kis cicahusijába, azt nem bírnám ki! Lehet, hogy már nem is él, és örökké fegyver marad?! Egyre hisztérikusabb állapotba kezdek kerülni, kénytelen vagyok elfordulni egy "elnézést kérek, egy pillanat" időhúzó szöveggel, s vadul a menümben kezdek pötyögni, már csak azért is, hogy meglegyen a fedősztorim. A fegyveremet közben megtalálom a menümben, csak szokatlan helyre tettem, de közben már csak kíváncsiságból is bemérem mini mapomon Aldot. Te jószagú........ ITT VAN! Tényleg ő lett a fegyverem!!! Ekkor érkezik egy elhaló "nyau" a lábamtól, s mikor lepillantok, az a komisz macska ott vigyorog rám! Hát menten megzabálom! Nem-nem, büntetést érdemel, mert utánam szökött. De ha egyszer ilyen iszonyat aranyos, akkor nem tudom megszidni. Különben is, megkönnyebbülhetek, hogy nem változott a fegyveremmé. Legszívesebben meggyömöszkölném, de erre most nincs alkalmam, elvégre fontos ügyben vagyok itt. Így is már elég zavaró lehet ez a fél perces kis közjáték.
- Szóval itt vagy, és követtél! Nem bánom, maradhatsz, de ne hátráltass! - korholom meg kicsit a macskát, majd végre Zhelre pillantok - Elnézést kérek, a kisállatok sok figyelmet igényelnek, de ígérem ezután nem fog megzavarni! - immáron a kezemben tartva a lándzsámat, s elszánt pillantással visszakérdezek - Nos, elfogadod a kihívásomat, Zhel úrfi?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Feb. 27 2013, 15:43

Egy igen kellemetlen éjszaka után, még fel is keltették a fiút, mert egy látogatója érkezett. Felöltözött tisztes ruhába majd már ment is, hogy megnézze ki az aki már ilyenkor zavarja. Bár a boltban volt… ott pedig első az üzlet. A zaklató Anatole Saito volt. Nem felejtette el ezt az embert. Nem azért, mert nagy hatást gyakorolt rá… csupán a kékszemű sohasem felejt. Intelligenciából nem szenvedett hiányt, mégsem tudta elképzelni azt, hogy mit keres itt ez a fiú. A receptjeivel ő is rendelkezett. Kivéve egyel, de az meg nem volt olyan, hű de jó recept. Azonban nem kellett találgatnia, mert Anatole már a tárgyra is tért kérés nélkül. Nem akart mást, mint érdeklődni arról, hogy már rendelkezik-e azzal a bizonyos két ritka tárggyal, amivel ő is. Na meg jött a jó öreg csetepaté kihívás is. Illetve mégsem. Ez az ajánlat másról szólt. Nem igazán a harcról. A párbajban, amire Anatole kiakarta hívni Zhel-t .. nem két harcos között zajlana le, sokkal inkább két kovács között amire eddig nem nagyon volt példa. Normális párbajt csuklóból elutasított volna a nem kis egóval megáldott fiú. Ennél azonban elgondolkodott. Egy rövid ideig csak, mert Saito furcsán kezdett viselkedni. Magyarázatot nem adott rá amitől még kíváncsibbá tette a többi jelenlévőt. Rákérdezni persze nem kérdezett rá senki, majd megjelent a macska is. Egy macska… Ez a kölyöktigris nem rajongott a háziállatokért. Középső nevének jelentése Tigris… szülei nem találtak bele, mert a macskákat tartotta a leghaszontalanabb állatnak. Legyen az nagymacska vagy éppen házi cicus. A kihívó fél fegyvere is előkerült közben, csak nem arra használta, amire számítottak. Szerzett volna itt egy jó pontot, ha lecsapott volna vele a macskára, de így. Amíg nem tett kárt semmiben a cicus és nem is mászott olyan helyekre ahova nem szabadna.. addig nem szólal fel ellene. Viszont ezidő alatt már tudta is a választ a kérdésre.
- Zhel vagy Mr. Everett- az úrfit hanyagolni kell.. Nem szerette sosem. Ezért árulta el azt a két megszólítást, amit engedélyezne neki. ezeket szokta meg.
- Legyen hát. Hol és mikor??- a különleges párbajra való tekintettel, na meg az sem hátrány, hogy nem sok kellett neki a szintlépéshez, elfogadta a kihívást.

Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Feb. 28 2013, 23:52

- Akkor maradjunk a Zhelnél, már csak azért is, mert a Mr. Saitot túl hivatalosnak érezném magamnak - elnyomok egy fintorral összemosódott mosolyt, mert hát nyilvánvaló, hogy ha őt a pöpec kimért nevén kellene szólítani, akkor illenék engem is. Eddig is tudtam a fiú nevét, de most így ízlelgetve a Mr. Everett megnevezést, ismerősen cseng még odakintről. Mintha olvastam volna a cégükről. Áh, igen, az Everett Corporation vezérigazgatója, pár évvel ezelőtt került a cég élére és tele voltak a gazdasági szaklapok a képével, mert tizenévesen vált vezetővé egy menő gyáregység élén. De akkor mégis hogy kerül ide? Sutyiban MMO függő a fiatal Everett úrfi? Hmm, ha alkalmam lesz rá, akkor rákérdezek. Hosszútávon jövedelmező lehetne egy ilyen üzletileg jól képzett emberkével kapcsolatot kiépíteni, de a személyisége nem teszi a legvonzóbbá üzlettársi szempontból. Vegytiszta kimértség és elegancia uralja egész lényét. Utóbbiból én sem szűkölködöm, előbbitől viszont igyekszem távolt tartani magam. Kérdéses, hogy a szélsőségek embereiként tudnánk-e bármit is kezdeni egymással.
Mindenesetre felvillanyoz a tudat, hogy könnyedén belemegy a párbajba még a kis intermezzom ellenére is, a "Hol és mikor?" kérdés viszont meglep. Eleve úgy készültem, hogy innen már megyünk is tovább a legközelebbi küzdőtérre, de igaz ami igaz, kora délelőtt van és a fiú igencsak kialvatlannak tűnik. Ki tudja mivel múlatta az éjszakát, lehet jobb lenne egy délutáni időpontot felajánlani. Igen, az sokkal barátságosabb lenne számomra is az ebéd utáni ejtőzést követően.
- Helyszínül tudom javasolni a déli negyed egyik küzdőterét, jó híre van, nívós kialakítással, szerintem ideális és méltó lenne a párbajunkhoz. Időpontot illetőleg pedig a ma délutánt ajánlanám, legyen mondjuk 3 óra, ha neked is megfelel. Persze én akár most is állok rendelkezésedre, de a választás jogát megadnám neked. - Így nyitva hagyva a kérdést korrektnek érzem az ajánlatom, ő meg úgyis megmondja mindjárt a frankót.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Pént. Márc. 01 2013, 17:49

Anatole Zhel-nek kívánta szólítani a fiút, ami benne volt a két lehetséges megszólításban így nem kellett többet ezzel a témával foglalkozniuk. egyedül a kis állat szúrta azt a kék szemét. Míg kárt nem tett, nem szólhatta meg, plusz ebben a világban még a szűrüket sem hullajtják, tehát az sem lehetett kifogás. Nem hozta szóba, mert felesleges lett volna emiatt egy esetleges vitába keveredni, amiben Saito húzta volna a rövidebbet.. egyértelműen. A kihívás, mivel nem csupán a harc élvezetéért szólt, hanem egyfajta”versenyről” két kovács között, nem utasította vissza. Ellenkező esetben megtette volna. Így azonban belement, mert ő is kíváncsi volt a kimenetelre. Már csak az időpontot és a helyszínt kellett letisztázni, de Erre Anatole Saito- nak volt egy ötlete, mely elfogatható volt az ő és Zhel számára is.
- Megfelel. A megbeszélt helyen és időben.. ott leszek. – felelte, majd ha nem volt több közölni valója a kihívó félnek akkor elvonult hátra, miután elköszönt. Ismét helyet foglalt a kényelmes kis székében, hogy pihenhessen egy kicsit. Persze előbb gondolkodott egy kicsit. Nem sokat tudott Anatole Saito-ról, csak arra is most jött rá, hogy a fegyvere egy lándzsa. Tehát harcművész a kasztja. Azokkal még nem volt dolga az ifjú Everett-nek. A szintjéről nem volt semmi sejtése, de nem lehetett alacsonyabb a kékszeműnél. Lényegében egy nagy semmi volt amit a fiúról tudott. Nem is gyötörte tovább magát, helyette szundított egy kicsit. Ébredése után még volt egy bő órája. Ez alatt megebédelt és átnézte a felszerelését.. biztos ami biztos. A megbeszélt helyen megjelent öt egész perccel a megbeszélt idő előtt. A kihívó férfit még nem látta, bár voltak egy páran ezen a közkedvelt küzdőtéren. Körbejárta a terepet és mikor ellenfele is megérkezett egyből odament hozzá. Még csak hétköznapi öltözetben volt, fegyverét sem viselte. Kényelmetlennek érzi magát, ha hosszútávon páncélt és sisakot kell hordania. Egy sokatmondó biccentést intézett és hagyta, hogy megtörténjen a kihívás. Ezalatt ő felöltötte harci felszerelését és előkerült a fegyvere is, mely még a hüvelyében pihent az öv jobb oldalán.
- A kihívó felet illeti a kezdés joga Anatole Saito- bal kezét a katana markolatára helyezte és erősen szorította, de még nem húzta elő. Megfontolt ember hírében ált.. Ehhez méltóan is akart viselkedni.
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Márc. 06 2013, 00:55

- Rendben, akkor itt találkozunk - s feljegyzem neki a küzdőtér koordinátáit, hogy a térképét követve könnyedén odataláljon. Igaz, hogy kész voltam akár most azonnal megvívni vele, de mégis valamiért megkönnyebbülök, amikor délutánra halasztjuk az összecsapást. Az ajtóból visszafordulva még intek nekik, majd távozóra fogom. Miközben kisétálok a kedvelt parkomba, folyamatosan agyalok. Mert mi mást csinálnék, persze, hogy agyalok. Még egyszer újra átgondolhatom, hogy a harci taktikáim tárházából mihez fogok folyamodni, de hamar elvetem ennek a lehetőségét, hiszen egy küzdelmet nem lehet megtervezni előre. Ráadásul Zhelről nem tudok semmit, azon túl, hogy ő is páncélkovács és minden bizonnyal kiváló felszereléssel bír. Tulajdonképpen még a kasztját sem tudom. De ha minotaurusz sisakot visel, akkor szerintem nem lehet íjász. Azoknak nincs szüksége erőpontokra, ráadásul petet sem láttam sürgölődni körülötte, szóval nem is idomár. Már csak abban bízom, hogy nem lovag, mert az ellen a kaszt ellen nem olyan kényelmes vívni a pajzsuk adta extra védelem miatt. Ráadásul még az ifjú Everett speciális képessége is bezavarhat, már ha nem passzív skillel rendelkezik, mint én. Azt hiszem túlspilázom ezt a párbajt, jobb lesz inkább Anat stílusban hozzáállni az egészhez, magyarán jól bezabálni ebédre, ejtőzni pár órácskát, majd jöhet valami bohókás küzdelem. Úgyis olyan savanyú a képe ennek a Zhel gyereknek, lehet vinnem kellene neki egy kis extra citromot. Kuncogok is ezen egy sort, majd irány vissza a fogadó.

Nem érkezek korábban, mint a megbeszélt időpont. Nem kések, de nem akarom azt se, hogy úgy tűnjön, túlzottan érdeklődöm az egész küzdelem iránt. Persze nem veszem félvállról a dolgot, de lényegében ez is egy barátságos küzdelemnek ígérkezik, nem valami vérengző leszámolásnak. Nem áll szándékomban sértegetni, cukkolni ellenfelemet, de mocskosul győzni akarok. Már csak azért is, mert nemcsak mint harcos, hanem mint kovács is megmérettetem magam, s ilyen presztízs értékű küzdelemben nem szabad alulmaradnom. Ejnye már, 11. szintű vagy Anatole, nem gyűrhet le!
Zhel már vár rám a küzdőtér mellett, s egy jókedélyű köszönés után nem késlekedem soká, elküldöm a párbajra hívást. Utolsó csapásig tartó harcra invitálom, mert ez adja a legtöbb lehetőséget a párbaj kibontakozására. Na meg nem mellesleg tartok attól, hogy a feltápolt erőpontjaim révén onehit-elném szegény fiút, azt pedig nem szeretném, hogy korán vége legyen a küzdelemnek. Szeretném kiélvezni, ha már ismét párbajra adtam a fejem.
Amíg letelik a kihívás elfogadását követő egy perces felkészülési idő, magamra öltöm teljes harci felszerelésemet, majd alaposan szemügyre veszem a fiatalembert. Gyorstalpaló, pipa. Minotaurusz sisak, pipa. Az pedig ott egy kiváló bronz vért rajta, szóval ebben is egyenlőek a feltételek, továbbá már azt is tudom, hogy sok páncélértéket kell leütnöm róla. Kiváló, így izgalmas igazán a dolog. Az egyéb kiegészítők megfigyelésére már nem jut időm, de azok nem is számítanak annyira, főleg mert megakad tekintetem az immáron jobb oldalán függő katanáján. Tehát kardforgató, ráadásul balkezes, mint én. A legutóbb Allen ellen kipróbáltam gyakorlatban, hogy milyen is egy balkezes kardforgató ellen harcolni, szóval az ottani tapasztalataimból építkezhetem. De először is következzen a további taktikát eldöntő teszt kör, lássuk milyen gyors és ügyes fegyverforgató a fiú!
- Ahogy kívánod Zhel T. Everett, győzzön a jobbik kovács! - villantok meg egy baljós mosolyt a szám szegletében, majd mindkét kezemmel marokra fogom a lándzsámat, bal kezemet hátrébb helyezve a jobbnál. Megiramodok feléje, de ügyelek arra, hogy ne használjam fel minden gyorsaság pontomat. Mondjuk csak 15-öt, így nem lövök el minden puskaport az elején. Fegyverkezelésemet viszont maximálisan kihasználom, amikor egy vízszintes vágást intézek a mellkasa felé, ám mivel arra számítok, hogy előrántja hüvelyéből a katanát, ezért az utolsó pillanatokban módosítom a tervem, s végül kissé térd fölött a combjait célzom be, abban reménykedve, hogy sikeres lesz a támadásom. Fegyverem kellő távolságot nyújt a maga több mint két méteres hosszával ahhoz, hogy egy esetleges ellencsapást ne legyen olyan könnyű bevinni. S még mindig megtehetem azt is, hogy max sebességre kapcsolok, hogy kitérhessek a támadása elől. Ha sikeres a vágásom, akkor hamar kiderül, hogy a 23 pontnyi sebzésem mennyire viseli meg a páncélzatát és az életpontjait, vagy van-e elég gyors ahhoz, hogy el tudjon táncolni előlem. Most még feszült vagyok, de ez hamar változhat attól függően, hogy mennyire sikeres az első támadás.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Márc. 10 2013, 16:15

Miután lebeszélték a párbaj pontos idejét és helyét elköszöntek egymástól. Zhel nem nagyon ismerte leendő ellenfelét Anatole Saito-t. Annyit tudott csak róla, hogy Harcművész volt.. fegyverként pedig lándzsát használt. Na meg még azt is, hogy ő is sok ritka cuccal rendelkezik, ami megnehezíti majd a dolgát. A délelőtt további részét pihenéssel és készülődéssel töltötte, majd ment is a megbeszélt helyre, mikor elérkezett az időpont. Mikor megérkezett még nem találta kihívóját, de pár kör után már ki is szúrta magának a tömegben, így oda is lépkedett hozzá komótosan, nem sietve. Egy rövid üdvözlés után már érkezett is a kihívás, melyet el is fogadott a kékszemű, majd mind a ketten felöltötték harci felszerelésüket. Zhel kardja még az övén pihent.. Egyelőre. Nem volt az a kapkodós fajta.. az a mindent a maga idejében típusnak született. Felmérte ellenfele felszerelését.. valóban megvoltak neki azok a ritka itemek amik neki is.. .. nehéz küzdelmet várt…. tekintve, hogy a szintjét nem tudta.. de sejtette, hogy magasabb, mint az övé. ezt persze nem vette elrettentésnek.. ha már elfogadta a kihívást ám legyen… nem hátrálhatott meg, mert azzal csak magát minősítené…. és nem éppen pozitívan. A felkészülési idő közben le is járt… A kezdés jógát átadta a kihívó félnek és csak várt.. A katana a hüvelyben pihent… még nem volt rá szükség.. Egy lándzsa ellen amúgy sem vehetné túl sok hasznát. Anatole nem is húzta az időt.. el is mosolyodott…. persze ez nem érdekelte az ifjú Everett-et.. az ő arcán mosolyt még nagyon kevés ember láthatott csak.. többnyire maradt nála a fapofa, mint ahogyan most is. Lándzsáját két kezébe fogta és már lendítette is… egyenesen a fiú combjai felé, amit egy villámgyors hátraszökkenéssel került el. Bár így is csak éppen hogy. Nem jött rosszul az a sok gyorsaságra költött pont. Közben bal kezével elengedte fegyvere markolatát és azt jobbal fogta meg és kirántotta. Nem fordult még elő vele, hogy azonnal ehhez kellett forduljon, de egyenlőre jobbnak látta így, és aktiválta a képességét. Testét halványkék aura vette körül és már cselekedett is. Mielőtt a fegyver visszalendült volna megindult egyenesen Anatole felé.. Jobb kezében volt a katana, pengéje lefelé nézett , melyet védekezően oldalra tartotta lándzsa felé. Mikor közel ért ellenfeléhez megpróbált egyik lábával rálépni Saito lábára ezzel próbálta megakadályozni azt, hogy hátrálni tudjon. Közben lendült a kard is.. alulról felfelé intézett egy vágást, majd fordított a fogáson és lefelé is próbált húzni egy hosszú csíkot ellenfele felsőtestén… A sikertől függetlenül megpróbált a férfi közelében maradni… ahol a fegyverének nem veszi majd akkora hasznát… bár ez csak is tőle és a találékonyságtól függött… Zhel eddigi ismeretei alapján leszűrte, hogy a kihívóját nem ejtették a fejére… nem lehetett csak úgy lebecsülni.. mint az eddigi ellenfeleit..

_________________
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Márc. 18 2013, 04:52

Hárít, szép, el kell ismerni. Vágok egy "not bad" fejet, viszont nekem nagyon fura ez a fapofa, amit ő produkál. Hogy valaki ennyire érzelemmentesen tud harcolni, meg egyáltalán létezni. Úgy tűnik a pénz tényleg nem boldogít, már ha a feltevésem valóban helyes, hogy ő az a bizonyos Everett, akit az újságban láttam anno. A mimikájánál, illetve annak hiányánál viszont sokkal inkább aggasztóbb probléma a sebessége. Még ha nem fogom vissza magamat, akkor is gyorsabb nálam, s ennek eredménye máris egy szép vágás a testemen. A lábamra rálépős trükk igazán kitűnő csel, ki se néznék ilyesmit egy üzletembertől, de lehetséges, hogy hozzám hasonlóan odakint ő is küzdő sportolt, s akkor megvannak az előismeretei. Magas fegyverkezelés pontjaimnak már csak abban veszem hasznát, hogy a második, fentről jövő támadást tudom hárítani, mégpedig a lándzsám vízszintesen fordított nyelével. Már az első sebzés jócskán lebont pontokat a páncélértékemből, szóval ildomos vigyázni a fiúval.
Azt viszont furcsállom, hogy nem próbál meg hátrálni, igazán vakmerően harcol. Vagy csak a lándzsám hatótávolságán belül akar maradni. Először mindkét kezemmel tartom a fegyveremet, s vele együtt az ő kardját is, majd a következő pillanatban aktiválom súlyemelésemet, hogy bal kezemet szabaddá téve ökölbe szorítva azt egy felütést intézzek a gyomorszájába. Ezután gyakorlatilag igyekszem ellene fordítani a saját taktikáját, s amennyire csak lehetséges, még inkább közelebb húzódok hozzá, hogy kartávolságon belül maradjon. Az arcát célozni menőbb látvány lenne, de koránt sem okozna akkora élvezetet, hiszen nem megalázni akarom ellenfelem. Eddig igencsak kedvemre való módon harcolt, így megadom én is a tiszteletet. Továbbra sem szívesen párbajozok, de fejlődni sajnos muszáj, s ennek legbarátságosabb módja a párbajozás. Már ha megfelelő partnert talál erre az ember, de szerencsére jó volt a szimatom és Zhelben nem kell csalódnom. Szóval, ott tartottam, hogy felütés a gyomorszájra, közben már azon gondolkodom hogyan tovább. Szabad lábammal elkezdek sarkazni, hogy a fordulattól és lendülettől ki tudjam vonni megtaposott lábamat a talpa alól. Lássuk ezután hogy boldogul, mi lesz a válaszreakció. Rettentő kíváncsi vagyok arra, hogy mivel rukkol elő, az ütéstávolságot viszont végig tartom a megfelelő ellentámadáshoz, s így piócaként tapadok rá, lekövetve mozdulatait.


55 élet, 12 páncél maradt
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Márc. 20 2013, 18:09

Zhel Anatole-ra hagyta a kezdeményezést, aki nem is tétovázott, már támadott is. Térd környékén próbálta megvágni a kékszeműt. Éppen hogy, de ki tudta védeni ezt a támadást, majd aktiválta képességét és ő lendült támadásba. Rátaposott ellenfele lábára, hogy megakadályozza annak eltávolodását, majd támadott is. Az első vágással sikeresen levett tőle pár páncél értéket, míg a másodikat már sikerült is hárítania. Ráadásul ez még nem minden. Még támadott is. Gyomorszájon vágta a fiatal üzletembert, aki kicsit el is távolodott a talajtól emiatt. Hatalmas öklös kapott és ez meglátszott a hp-ján is, mert nem csak a páncélját kapta le az ellenfelének ez a lépése. Már kitudja hányadára köszönhetné meg azt az egy dolgot, hogy nem lehet érezni a fájdalmat Aincrad-ban. A valós világban egy ilyen ütéstől csúnyán kiköpte volna a pirosat és a földön fekve levegőért kapkodna, itt viszont csak megköszörülte a torkát. Mivel az ütés következtében egyik lába sem érte el rövid ideig a talajt, így már nem akadályozhatta meg Saito-t abban, hogy ellépjen onnan, mégsem tette. logikus lépés lett volna egy lándzsa használótól. Talán más trükkel is készült még, bár a pusztakezes sebzését elnézve nem nagyon kellett neki trükköznie. Zhel-el ellentétben. Eddig megtudta Anatole gyorsaságát, ami körülbelül a fele az övének, mikor aktív a képessége, amúgy egy szinten lehetnek, na meg a fegyver nélküli sebzését is sikerült felmérnie, igaz nem éppen a legjobb módon. Túl nyilvánvaló volt a válasz. A gyorsasága nyújtott előnyöket használhatja csak ki. Egy pillanatig sem habozott. Máris egy újabb ellentámadásba kezdett. A fiú felé fordult féloldalasan. Bal válla nézett Saito felé, jobb kezében volt a fegyver, melyet felemelt arcával egy síkba, mintha csak egy kopja lenne. A penge így ugyan addig ért, mint a válla. Egy centivel sem lógott ki. A gyors beállás után megindult, mintha vállal akarna belerohanni a kihívójába. Pedig nem ez is egy cselnek szánta. Alig egy lépésre voltak csak egymástól, így két apró lépéssel megoldotta. Kívülről úgy tűnhetett, hogy vállal akarja felöklelni Anat-ot és közben szúrni, de az ő fejében más járt. A második pici lépés után, bal könyökével hírtelen próbálja ellenfelét alulról felfelé álba könyökölni, a kard jelen esetben csak arra szolgált, hogy félrelökje, akár egy kicsit is a lándzsát, melyet egy kézzel tartott most. Ezzel azonban még nem ért véget a stratégia. A könyökölés pillanatában ball lábát a harcművész egyik lába mögé tette, hogy megakadályozza ismét az esetleges hátralépését, melyet a könyököléssel okozhatott, így arra is volt némi esély, hogy hátra essen a lándzsahasználó. Ha Anatole a földre került akkor nem támadott, csak hátrált pár lépést, ha pedig nem akkor akkor kardjával próbálta felhasítani Saito bal oldalát.

Páncél: 0/17
Hp: 37/40A hozzászólást Zhel T. Everett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 25 2013, 16:41-kor.

_________________
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Márc. 20 2013, 20:18

Hát igen, ezt benyaltam... s most zuhanok egyenesen a földre. Ehh, lássuk csak, mi is történt az imént.
Sikerült hárítani Zhel második támadását, sőt még a gyomorszájára intézett felütés is betalált. Hasznos volt beruházni arra a két gyűrűre, mert így a pusztakezes sebzésem se éppen macskamancs simogatás. Elégedett fél mosolyra húzódott szám, amikor az életsávja elindult lefelé a maximumról, mert ez azt jelenti, hogy hiába a jó felszerelés, a páncélját maradéktalanul leütöttem. Legalább is másoknál ez így szokott lenni, nem sejtettem itt sem turpisságot. A fiú közelében próbáltam maradni, kartávolságra tőle, de ennek meglett a kára. Jobban mondva óvatlan voltam és kissé alábecsültem a képességeit. Rettenetesen gyors, ráadásul az eszét is használja. Minden jártasságomat és pontomat latba vetve próbáltam kitámasztani, hogy vállával ne tudjon fellökni, s becsapódásakor egy újabb gyomorra mért ütéssel jutalmazzam. El is indítottam az ütést, ám azt nem tudom végül sikerült-e betalálnom, mivel olyan könyököst kaptam az állcsúcsomra, hogy a valóságban tuti éles reccsenés hangot lehetett volna ezután hallani, ahogy szilánkosra törik a csontom. S ha mindez nem lett volna elég, az ütés lendületétől mikor megtántorodom, akrobatika ide vagy oda, úgy dőlök hátra, mint egy lisztes zsák. Szépen ráesek a hátsómra, próbálva karjaimmal kitámasztani magam, hogy ne terüljek el teljesen a földön.
No igen, itt tartunk épp, hogy a földre huppanok. Nincs időm késlekedni, elméletben a kezemre csapok, nem szabad most odakapnom az államhoz, ösztönös reflexeknek nincs helye olyan világban, ahol nincsenek törések és fájdalom. Addig kell cselekednem, amíg nem távolodik el. Karjaimmal lökök némileg testemen, hogy lendületet tudjak venni és ki tudjam rúgni ellenfelem lábát maga alól. Ha ő is a földre kerül, akkor mérlegelhetem a helyzetet, hogy melyik manőver éri meg jobban: ha fegyverem után nyúlok és igyekszem előtte talpra állni, vagy földharcba bocsátkozom. Ha Zhel nem esik el, akkor azon vagyok, hogy talpra álljak fegyverestül és védelmi pozíciót vegyek fel. Ha viszont elesett ő is, akkor az utóbbi gondolatom mellett döntök és a talajon való pusztakezes harcot választom inkább, mert akkor nem tud meglógni előlem. Sosem tanultam birkózni, de minden emberben ösztönösen megvannak a sablonmozdulatok, amik jól jöhetnek bármikor. Jelen esetben ezeket vetném be, hogy első körben megszabadíthassam Zhelt a kardjától, mielőtt még rátűzhetne. Megragadnám karját, hogy lábammat ráfeszítve kicsavarhassam a kezéből a pengét.


//Szerintem valami el lehet számolva a statok megadásánál első postban, mert +5 erőt ad a szabdalód, +3 erőt pedig a sisakod. Így az előző körben 55 életnek és 10 páncélnak kellett volna maradni a felezett sebzés után, most pedig pusztakezest számítottam, akkor az -8, így maradt 55 élet 2 páncél. Dobj PM-et, ha nem okés! //
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Márc. 25 2013, 17:22

Azután a kis gyomros után már Zhel-nek is feltűnt, hogy ellenfele a nagyot sebzők közé tartozott, vagy pedig jóval magasabb szintű volt, mint ő maga. Nos, túlságosan sokat nem foglalkozott ezzel a problémával. Elvégre egy párbajban vett részt ahol most vesztette el minden egyes páncélpontját és még pár hp-ját is. Ez még annyira nem is lenne aggasztó, de mindezt egyetlen egy ütéssel vitte végbe, fegyver nélkül. A fegyveres sebzését még le sem tudta tesztelni, na de ezek után meg nem is szeretné. Új stratégiával állt elő és megrohamozta a kihívóját és egy könyököst vitt be neki. sikeresen bevált eddig és leszedett egy újabb adag páncélt a fiútól, de ez még mind semmi. Még el is esett ennek következtében. Természetesen ez is bele volt kalkulálva az eseményekbe és ő az a típus volt aki tisztességes harcnál nem szándékozott fölre került emberre támadni. Éppen lépkedett volna hátra egy párat mikor ellenfele támadásba lendült még ebből a helyzetből is. Egyszerűen kirúgta a figyelmetlen kékszemű lábát, aki a földre került. Ráesett a bal karjára és féloldalasan feküdt a kényelmetlen talajon. Anatole pedig nem volt rest. Azonnal a még készületlen fiúra vetette magát, aki még mindig a pillanatnyi zavarodottság hatása alatt volt, elkapta a kezét és megpróbálta kicsavarni belőle a katana-t. De az ifjú Everett nem engedte ilyen könnyen magát. Kihasználta ennek a világnak az előnyeit, azaz megint a fájdalommentességet. Hiába csavarták a kezét, a fájdalom nem volt jelen, mely akaratlanul is ernyedésre késztette volna ujjai szorítását. Maximum, ha kezét letörték volna. Minden erejével próbálta megtartani kardját, közben pedig szabad kezével ismételten könyökölt. Egyenesen a kihívó fél bordái felé irányította csontos könyökét. Egymás után kétszer, ha betalált, ha nem. Még erőteljesen ficánkolt is a testével, térdével kitámasztott és vadul kezdett „rázkódni”. Végül a kék aura is eltűnt róla, nem szándékozta tovább fenntartani, mert a földharcban nem nyújtott annyi előnyt, amennyiért ez megérte volna. Igaz így gyorsaság feleződött, de kis ár volt ez most. Nagyobb sebzés kellett most ide. Ha sikerült kiszabadulnia a szorításból odébb gurult és gyorsan felkelt, ha nem akkor tovább törte az agyán valami megoldásfélén és próbált kitartani.

_________________
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Márc. 25 2013, 18:01

Igen kellemetlen helyzetet szült az, hogy földharcba bocsátkoztam. Igaz, hogy a fene nagy gyorsaságát, az én örök gyengeségemet, nem tudja kihasználni ellenem a földön fetrengve, de úgy tűnik én sem veszem annyira hasznát a komoly fegyverkezelésemnek. Még arra is képtelen vagyok, hogy kicsavarhassam a kezéből a kardot, mivel sziklaszilárdan ragaszkodik hozzá. Nincs fájdalom, kattanó ízület, roppanó csont, szakadó ínszalag, ami arra késztethetné, hogy az én terveim szerint cselekedjen, vagyis a feszítő kíntól ordítva elengedje a katanát. Kellemetlen, ahogy mondottam...
Megfordul a fejemben, hogy csupán egyetlen lendületes fordulatra lenne szükségem, hogy arcon rúgjam, de ha Zhel eddig úriemberként viselkedett velem, akkor nincs indokom arra, hogy tisztességtelenül harcoljak ellene. Amikor viszont ezúttal a bordáim közé könyököl, s ezzel újabb fontos pontokat veszítek, na akkor már nem tudom annyira türtőztetni magam. A második könyöklést már kivédem a felszabaduló karjaimmal, miközben Zhel kardot tartó kezére rátérdelek, hogy továbbra se tudja ellenem fordítani a pengét. Gondolkodás nélkül, ösztönösen lendül a testem, hogy válaszreakcióval illessem az iménti könyöklését, s kényszerű megoldásként egyszerűen megfejelem. Nincs más választásom, a többi végtagomat saját magam megtartására vagy védekezésre vagyok kénytelen használni. Az erő ebben is benne van, más kérdés, hogy csak pillanatnyi megoldást jelenthet. Ehh, nem lehet a végtelenségig folytatni ezt a birkózást.
Addig-addig vergődik, míg engedek, s hagyom, hogy oldalra guruljon. Rettentően kimerítő volt ez a test-test elleni küzdelem, s ha nem akarom, hogy a kitartásom idő előtt a nullára zuhanjon, akkor fel kell hagynom azzal a tervvel. Amíg elgurul tőlem, lehetőségem nyílik arra, hogy visszaszerezzem a fegyverem, s védekező állásban fogadhassam, hogy immáron ő próbáljon meg támadni. Pillanatnyilag nem jut eszembe egyetlen fogás sem, amellyel könnyedén bevihetnék sebzést, így abból próbálok meg építkezni, amit majd ő cselekszik ellenem. Célom persze mi más lenne, minthogy a fegyverem hosszúságát kihasználva eltartsam a kardját a támadható felületeimtől.


//No, chaten beszéltek alapján újraszámolva: 55 élet 4 páncél//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Márc. 27 2013, 15:13

Zhel sajnálatos módon elszámította magát egy kicsit. Az benne volt a tervben, hogy Anatole a földre kerül, de ennyi, nem volt tovább. Tervében hátrált volna egy kicsit, míg ellenfele feláll, ám ez meghiúsult abban a pillanatban, hogy a kihívója kirúgta a lábát. Földre zuhant, és a meglepettségtől nem is tudott idejében reagálni a dolgokra. Saito-é volt az előny egyértelmű, a kékszemű büszkesége azonban nem engedhette magát csak úgy. Minden erejét összeszedve, és e világ előnyeit kihasználva megtartotta a fegyverét, aminek igaz, most nagy hasznát nem tudta venni, de nélküle még védtelenebbnek számítana az ember. szabadulása érdekében ismételten pusztakezes harcmodorra vált, mondjuk jelen esetben nem is tehet mást, mert kardforgató kezét rendesen leszorítják. Egy könyökös indul meg. A csontos végtag akadálytalanul furakodik be az ellenfél bordái közé. Na, igen, a fájdalom hiánya nem csak Zhel-nek segít, mindenkinek. normális esetben itt már elengedték volna őt, de Aincrad világában ez nem így van. A második kísérletet már kis is védte és egy újabb váratlan mozdulat következett. Eddig leszorított kezére rátérdelt, majd egyszerűen lefejelte a leszorított fiút. Hatalmas fejes volt, forgott is szegény fiúval a világ pár pillanatig. Mindezek ellenére sem adta fel és próbált kiszabadulni a szorításból. Ezt több-kevesebb sikerrel teljesíti is és odébb gurult, majd felállt. A baki az, hogy Anatole megint fel van fegyverkezve. Az ifjú Everett életpontjai pedig alaposan megfogyatkoznak. Igaz van nála potion, de nem használja. Az nem lenne éppen tisztességes tőle. A másik meg az, hogy nem állt szándékában egy teljesen veszélytelen szituációban elpazarolni egy értékes italt, mely egykor még az életét is megmentheti. A győzelem sokat számított neki, de az életét többre tartotta, így hallgatott a józan eszére. Mind a ketten egymással szemben álltak, immáron felfegyverezve. egy támadás, ennyit bírna még. ráadásul a képességét se tudja még használni. Húzhatná az időt, vagy ilyesmi, de azt megint szégyenletes viselkedésnek lehetne felfogni. ellenfele nem volt ostoba, már nem támadott, így ez a szerep is a kékszeműre hárult. A katana-t jobb kezéből átvette a balba, mert ő ugye balkezes. Végül megindult, maximálisan kihasználva sebességét. Ha a kihívó fél szúrt, akkor megpörgette kardját az óramutató járásával ellentétes irányba és próbálta a lándzsát félreütni. A lendületből adódó erővel ez talán sikerült is. Ha terve bevált, akkor jobb kezével ráfogott a lándzsa rúdra és nem eresztette, míg a balkezében lévő fegyverrel szúrt is egyenesen a gyomorszáj felé.

Páncél: 0/17
Hp: 17/40

_________________
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Márc. 27 2013, 18:44

Ha lenne fájdalom, a bordám még mindig kegyetlenül sajogna. Valószínűleg meg is repedt volna, ami miatt napokig ágyhoz lennék kötve. Ilyen szempontból imádom ezt a világot... mármint, sokkal vakmerőbb lehetek, több mindent be tudok vállalni, s mindeközben nem hátráltat a fájdalomérzet és a belső szerveimnek féltése. A fáradást viszont itt sem tudom elkerülni, s most is szuszogok rendesen. Egyre nagyobb lélegzetvételekkel próbálom lassítani a szívverésem, de az iménti földharc jócskán megdolgoztatott. Kissé dekoncentrálttá válok, s Zhel ügyesen ki tudja ezt használni. Megint őrületes sebességgel támad, s bár igyekszem védekezni, túljár az eszemen. Sablonos védekezési formákat sütök el, amiket könnyedén kikerül és jobbjával a lándzsám nyelére ráfogva, baljában lévő karddal egyenesen a gyomromba szúr. Most először vesz le életpontokat, méghozzá értékes életpontokat. Igazán kellemetlen...
Nem szeretek kardforgató ellen harcolni, pláne nem, ha ilyen fürge. Tulajdonképpen senki ellen nem szeretek harcolni, max a mobok ellen. A bossok legalább nagydarab, tohonya alakok, akiket csak csépelni kell. Most veszem csak észre, hogy jócskán megcsappantak az életpontjai Mr. Everettnek. Nem vagyok meglepve, hiszen ha valaki ennyire gyors, akkor bizonyára sok pontot költ erre az életpontja és a sebzése hátrányára. Ráadásul gyanítom, hogy ellenfelem alacsonyabb szintű nálam, sőt a bossharcokon sem láttam még, így az abból származó extra pontok híján kevesebb elosztható pontja volt eddig, mint nekem. Ha mindezt összevonjuk, akkor elmondható, hogy a közel egyenlő felszerelések mellett, ám a ponthátrányokkal megtűzdelve, igencsak derekasan kiáll az ifjú. Ráadásul ahogy korábban is észrevettem, használja az eszét is. Már most kiváló harcos, hát ha még lép pár szintet! Örülhetek neki, hogy a pontok engem segítenek, habár rengeteg munkám van nekem is ebben. Szóval egy pillanatig sem kell szánnom, ha az ellentámadásom sikeresnek bizonyul és leveszem a maradék életpontját is. De ehhez egy ügyes visszavágás kell, nem ám csak valami kezdetleges, átgondolatlan, ösztönös megoldás. Azonban abban a helyzetben, mikor egy kard áll ki az ember hasából, s amikor a pillanat töredéke alatt kell cselekedni, akkor az ember nem gondolhatja végig kielemezve a helyzetet, hanem már lépnie is kell. Esetemben rúgni. Egyenesen a gyomorba, meghálálandó a szúrását. Szemet szemért, fogat fogért, úgy illendő, hogy akkor én is ugyanoda intézzek támadást. Bevetem minden erőpontom, hátha sikerül bevinnem még időben a rúgást, s az erő mértékétől és a lendülettől sikerül hátratántorítani és ezzel kivonni a fegyvert is a gyomromból.

49 élet 0 páncél
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Márc. 28 2013, 15:43

Zhel egy kőkemény fejes után szabadult csak ki, sok energiát felhasználva. Felkelt, majd ellenfelét kerete, ki úgyszintén talpon volt és már fegyverrel is rendelkezett. Életpontjai rendesen megfogyatkoztak. Még egy találat és kikapott. Hiába tudta ezt, nem hátrált meg, nem lépett vissza, helyette inkább támadott. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy a vesztébe rohant. Anatole támadását kivédte, jobb kezével megragadta a lándzsát és a katana az ellenfél gyomrába fúródott. Igen érdekes helyzet keletkezett. A lándzsát ugyan nem tudta használni ellenfele, de rendelkezett még pár végtaggal, mellyel támadhatott. Ami súlyosabb problémának számított az csupán annyi, hogy a pusztakezes sebzése is rettenetesen nagy. A duplája a kékszemű fegyveres sebzésének. Igyekezett megforgatni a pengét Saito gyomrában, hogy további sebzést okozhasson ezzel neki. Azonban túlságosan is rákoncentrált erre. Nem tudott idejében reagálni a kihívója rúgására. Pontosabban nem volt mivel kivédje hírtelen. Lábaival kitámasztott és mindkét keze foglalt volt. A helyváltoztatás meg alapból elvetette. A rúgás erejétől hátrarepült jó egy métert és hanyatt is esett. A kardját nem engedte el, így az már nem a másik fiú gyomrában éktelenkedett. Már nem sietett a felállással, elvesztette a párbajt, ennyi volt. elfáradt egy hangyányit, az más kérdés, hogy ebből semmi nem látszódott rajta. Ilyenkor vette csak igazán hasznát annak, hogy kifejezéstelen arccal rendelkezik, vagy csak hanyagolja a mimikát. Most mégis veszítette. Jól gondolta, hogy itt a szint a meghatározó. Több szint, több elosztható pontot jelentett. Ez esetben küzdött mindennel, amije volt, nem szégyenkezett. Lassan meg is jelent a győztes felirat Anatole Saito nevével. Felkelt a földről, ha a győztes fél a kezét nyújtotta volna neki, nem fogatta el, azt egyfajta megaláztatásnak venné. Tehát felkelt és lassan visszacsúsztatta kardját a hüvelyébe és leporolta magát. A felszerelés nem minden, ez ebben a párbajban bizonyítva lett, egyedül a szint az ami a legjobban meghatározta egy karakter erejét. Roppantmód zavarónak találta ezt.
- Anatole Saito! Ma te győztél. - felelte szűkszavúan jelezve, hogy lesz majd egyszer egy visszavágó, amin fordulhat a kocka. Most veszítette, nem ébresztette kellemes érzéseket benne, mégsem szégyen kikapni egy erősebbtől. fordítva már más lett volna a helyzet. Azzal hátat fordított és elindult hazafelé, persze egy laza intést még megengedett magának. A tisztelet némi jeleként.


_________________
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi114/150A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Márc. 28 2013, 23:05

A gyomromba fúródott kard folyamatosan apasztotta az életpontjaimat, így nem volt időm hezitálni, azonnal cselekednem kellett. Ahogy Zhel forgatta bennem a kardját, úgy zuhant életsávon a sárga zónába. Nem tudtam mást tenni, mint nem túl elegánsan hasba rúgni ellenfelemet, hogy megakadályozzam a további exp-vesztést. Úgy tűnik hatásosnak bizonyult az ellentámadás, ugyanis megszabadulok a gyilkos katanától és még Zhel is hanyatt esik. Megkönnyebbülésemben nagyot sóhajtok, majd magam elé rántom a lándzsámat, átlósan a testem előtt, kissé rá is támaszkodva. Elfáradtam no, s amíg Zhel fel nem kel, van néhány másodpercem pihenni a folytatás előtt.
Ám nincs folytatás, a fejem fölött megjelenik a "Winner" felirat, így tényleg megkönnyebbülhetek. Komoly kis párbajt vívtunk, s mondanám, hogy szívesen folytattam volna még, de tartok tőle, hogy 1-2 támadás, s én veszítek. Derekasan küzdött az ifjú Everett, s szívesen nyújtanék neki kezet, hogy felsegítsem, de mire felfogom, hogy vége a küzdelemnek, addigra már talpra áll. Elismeri a győzelmemet, de egyetlen érzelemfoszlányt sem tudok leolvasni az arcáról. Fura egy figura ez a fiú.
- Igen, ma én győztem, de legközelebb lehet te fogsz. Lenyűgöző a gyorsaságod! - hízelgek neki egy kicsit, kompenzálandó azt, hogy most megvertem. Annyira nem érzem nagy dicsőségnek ezt a győzelmet, mivel nyilvánvaló, hogy a szintkülönbségnek köszönhetem. Mindenesetre az kiderült, hogy kifizetődő sebesség helyett erőre és életpontra pakolni, szóval gondolatban ezért a tanulságért köszönetet is mondok Zhelnek. Szívesen kezet ráznék a fiúval és meghívnám egy italra, hogy az üzleti életről beszélgessünk - nyilván másról nem nagyon tudnék a szűkszavú kék szeművel - de mire meginvitálhatnám bárhova is, ő sarkon fordul és távozik. Megvonom a vállamat, visszaintek én is neki, majd dolgomra indulok. Útközben még morfondírozok egy sort azon, vajon mi alakíthatta ilyenné Mr. Zhel T Everett személyiségét...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi10/5000A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Márc. 30 2013, 18:33

Ossu!

Nagyon szép, klasszikus párbajt vívtatok. Zhelnél itt-ott akadtak helyesírási problémák, de magas harci minőséget képviseltetek, és ezt 45 xp-vel és 105 arannyal díjazom. Lezárom a párbajt! Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A-tól Z-ig / Anat vs Zhel Vo36oi0/0A-tól Z-ig / Anat vs Zhel 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A-tól Z-ig / Anat vs Zhel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.