A nagy aincradi birkózó event

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Feb. 21 2013, 17:17

A nagy aincradi birkózó event


A nagy aincradi birkózó event Brkzs

Helyszín a tornákról már jól ismert aréna, ez esetben azonban több kisebb párbajtér kap egyszerre helyet itt, így a nézők több mérkőzést is figyelemmel tudnak követni egyszerre. Mind a hat tribünön egy-egy kipárnázott szélű, egy méter magas peremmel rendelkező, öt méter átmérőjű, kör alakú mini medence látható, amiben bokáig fog érnia a választható trutyi. A versenyző párok a kiosztott medencékhez érve egy menüpanelt legördítve kiválaszthatják, hogy miben kívánnak megküzdeni. Választható opciók: iszap, olaj, méz, csokoládé. Egyik sem garantálja a konfortos érzést, PM-ben beszéljék meg a küzdőfelek egymással, hogy melyiket választják majd.

Hogy ki mennyire veszi lengére az öltözékét, azt a karakterek habitusára bízom. Nem kell egy félszegebb versenyzőnek minél több csupasz testfelületet megmutatnia, mint ahogyan a kacérabb játékosoknak sem kell bundában bevonulniuk a küzdőtérre Very Happy Egyetlen játékszabály, hogy pusztakezes harc legyen mindenféle felszerelés nélkül, a pontokra, jártasságokra és legfőképpen a fantáziára építve. A küzdőfelek első pontja addig tartson, hogy nekifeszülnek egymásnak és elkezdődik a taktikus harc. Ha minden versenyző megírta a postját, akkor következhet a nézők kommentjeinek, bekiabálásainak, szurkolásainak sora.

Jutalmazás event végén:
Minden néző és versenyző egyaránt 10 exp jutaloban részesül (fejenként), a birkózók további 50 aranyat fognak még kapni. Ahogy fentebb említettem érc, növény és receptosztás nem lesz, plusz hozzátenném most azt is, hogy céhes jutalmakat sem fogok osztani.

Birkózó párok:
 • Luv vs Ren
 • Hanatsu vs Mirika
 • Allen vs RenAi
 • Hinari vs Askr
 • Hitodama vs Joey
 • Jasude vs Rita

Nézők:
 • Enheriel
 • Rin
 • Tuki Mitsuki
 • Szophie
 • Thunder
 • Zhel
 • Anatole
 • Tachi

Határidő 2 nap/fő
Sorrend nincs, csak annyi, hogy a nézők várják be az összes versenyző postját.
Eredetileg 2, max 3 körösre tervezett az event, de ha tetszetős és pörög a dolog, akkor tarthat tovább is.

Technikai javaslatom: Szerintem most nem jelentene gondot, ha elvonatkoztatnánk attól, hogy a karakterek éppen milyen hangulatban élik a hétköznapjaikat. Például Mirika nem biztos, hogy tudja hozni a kacér énjét, miközben Kotát már másodjára látta meghalni :/ Szóval arra kérnélek benneteket, hogy ezeket félretéve törekedjetek a karakteretek alapvető jellemének kijátszására és bátran fűszerezzétek minél több humorral az írásotokat. Olyannal is, amit máshol nem mernétek esetleg kijátszani. Wink

A nagy aincradi birkózó eventet ezzel megnyitom! Jó szórakozást kívánok!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Jasude on Pént. Feb. 22 2013, 08:58

//Sajnos épp túlpörgök, így írnom kell Razz//

Eddig se és ezúttal se fog gondot okozni neki egy kis bolondság. A kedve felhőtlen, hiába van újra csak első szinten. Mivel most jól van és akkor megtette amit meg tehetett, nem volt lelkiismeret furdalása. Persze ha csak egy kicsivel jobban belegondol és leáll önmarcangolni magát, akkor könnyen sodorhatja kis lelkivilágát egy mély depresszióba. Találhat elég okot arra, hogy lelkiismerete önváddá váljon és ellene forduljon. Azonban ezt egész egyszerűen csak nem tette, és élte Aincraddi világát jókedvűen tovább. Most nem azon kellett gondolkodnia, hogy a többiekkel mi lehet, most van a most és itt és most ő más helyzetben van, mint régi céh társai, és ő pedig igyekszik újból felfejlődni.
Egy szép nyári nap. Imádja az ilyen időket, a szellő hűs, a nap melegen süt le rá, és a bárányfelhők olyan fehérek, amik szinte hívogatóak. Az ember érzi a kezében a puha pamacsot. Vöröslő haja feltűnő fejdíszként vonult végig a nagy tömegben, s megállva a Jelentkező pultnál rendes hangon, kis izgatottsággal vegyülve szólalt meg.
- Jelentkezni szeretnék versenyzőnek. Jó mókának tűnik. ^.^
Az ott ülő hölgy elmosolyodott, majd kiosztott neki egy sorszámot, és elkérte a karakternevét, majd felírva az Aréna küzdőtérbe vezető út felé kalauzolta el. Még nem járt itt és nagyon érdekelte a hely. Anno Aincrad első szintjén épp csak annyi időt töltött amit muszáj volt, sose járt az Aréna felé, és most nagyon várta, hogy milyen lesz.
Kiérve eltátott szájjal fordult meg egyszer-kétszer, és végül megakadt a szeme a nagy kijelző táblán. Egy Rita nevű személlyel fog küzdeni. Itt kell lennie a Ritának is, és így jobb híján, na meg azért, mert szeret keresgélni, végig kérdezett mindenkit, hogy ő e Rita.
Meg akarja beszélni vele, hogy mi legyen..iszap vagy csoki...
Aztán csak rátalál a kérdéses nőszemélyre. Elég elegáns lány, komoly vonásokkal, mondhatni az ellentéte. De nem teljesen. Kedvesen rácsap a lányra ->a vállára<-, miután az helyeselt a nevét illetően, majd ő is bemutatkozik.
- Üdv! Én Jasude vagyok, és velem fogsz küzdeni.
Mit szólsz egy kis iszappakoláshoz? Very Happy

Közben lehívta a menüjét, hogy azzal is mutassa, mire gondolt. Az öltözéke pedig egyértelműen nem az átlagos lovagi ruhája volt. Itt és most nem lovag, hanem Jasmin Lundgren volt, Jasu a "buldózer". Az a vörös ciklon, akiről az osztálytársai "mondákat" meséltek.
Egy fehér bikini fölsőben és egy hosszú vörös nadrágban virított, melynek alsó szélei sárga lángokban végződtek.


A nagy aincradi birkózó event Yj1r
//persze kardok nélkül ^^'//


A hozzászólást Jasude összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 23 2013, 20:50-kor.

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
Jasude
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi10/250A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Feb. 23 2013, 09:39

Nem fogjátok elhinni, mi történt velem: UNATKOZTAM!D: Bizony, unatkoztam! Nem volt küldetés, nem volt vészhelyzet, semmi! Egy fogadóban untam szét a fejemet. Csakhogy valamit rohadtul nem tudtam: hogy az Arénában Birkózás lesz, méghozzá iszap-csoki- méz- és olajbirkózás. De egy játékos tudta ezt… és a rohadék beleíratott, mint versenyző, hogy tudjon fogadni! Pedig tudják jól a barátaim rólam, hogy milyen szégyenlős vagyok!!D8 Éppen unatkoztam, mikor jöttek a srác vigyorral az arcán.
-Mi van? - kérdeztem. És közölte velem a hírt… - MICSODA?! TE MEG VAGY ZAKKANTVA?! - fakadtam ki. A srác mondta, hogy nem-nem, azért íratott be, hogy legyen kire fogadnia.
- Jó mókának hangzik! - hülye „Belső Hang”! Szinte hallottam, hogy röhögött rajtam! Mire elkezdtem volna védeni magamat, a srác megfogott, és el is cibált az arénába. Még nem láttam az arénát, ezért meglepett, hogy most több kisebb párbajtér volt. Pontosabban hat tribün volt. Mindegyik kipárnázott szélű, egy méter magas peremmel rendelkező, öt méter átmérőjű, kör alakú mini medence volt, amiben bokáig ért a választható trutyi. Nézegettem a táblát, hogy kivel versenyzek, ha már az a barom beleíratott. Valami Hitodama lesz az ellenfelem.
- Na jól van, keressük meg. Remélem nem egy 13 éves kislány!XD - viccelődtem. De aztán negyed óra múlva azt kívántam, bár nem mondtam volna! Ugyanis…
- Mi?! Egy lány?! Egy kislány?! - nem véletlenül fakadtam ki. Egyrészt nem birkózok le gyereket, másrészt meg oda lenne a büszkeségem! Jó nagy dilemmába kerültem: Ha legyőzöm, akkor ennyit ért a „nem ütök meg gyereket és nőt” állásom. De ha meg ő győz le engem, oda a férfias büszkeségem! (Nem arra gondoltam, ti perverz disznók!)
- Most mi bajod van? – kérdezte „Belső Hang” vidáman – Egy gyerek megfélemlítette „minden idők legnagyobb és legbátrabb lovagját”?XD – na itt már röhögött. Legszívesebben mondtam volna neki hangosan, hogy kussoljon, de akkor hülyének néznének. Elmentem az öltözőbe, márha volt, és leváltottam a ruhámat. Egy ujjatlan fehér póló volt rajtam, meg egy fekete rövidnadrág. Úgyis koszos lesz, akkor meg minek gondoskodjak a színükről is? Aztán odamentem a kislányhoz.
- Szia… Én leszek az ellenfeled… - láthatta rajtam, hogy nem szívesen látnám el egy gyerek baját. Nagy levegőt vettem, és kijelentettem:
- Te választhatod, mi legyen.


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 01 2013, 16:56-kor.

_________________
A nagy aincradi birkózó event Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
A nagy aincradi birkózó event Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi1942/2100A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 24 2013, 13:39

Ez az Aincrad kezdett valamivel szimpatikusabb lenni. Először jött a szépségverseny ahol villoghattam, na meg megbámulhattam egy pár szépséget falatnyi bikiniben. Kedvemre való egy event volt.. jó párszor meglehetne ismételni az egészet.. én örülnék neki. Csak nemrég léptem ott fel és már jelentkeztem is egy iszapbirkózó versenyre. Haha… Még önmagában nem vonzott volna a dolog, de amint megtudtam, hogy lehetnek vegyes párok is….. Nem volt kérdéses, hogy ott a helyem. Nem hiányozhattam egy olyan eseményről, ahol lányokat lehet taperolni, hozzájuk simulni.. és esetleg még tovább is menni. Mikor hírét vettem ennek az egésznek már rohantam is jelentkezni. Persze lehettem volna néző is… de én már kinőttem abból a korból, hogy megelégedjek pusztán a látvánnyal.. nekem ennél már jóval több kellett. Közvetlenül a nevezésem után tudatták velem, hogy nem kevesebb, mint négy trutyi közül is választhatok, hogy miben szeretnék lányokat khöm.. érintgetni. Iszap, olaj, méz és hmmm.. nyami.. csoki… Az iszap az túl mocskos nekem, az olaj már jóval csábítóbb, de túl nagyokat esnék és nevetségessé tenném magam.. Elvetve. Méz vagy csoki… nehéz kérdés… mindkettő fincsi édes.. én pedig nagyon édesszájúnak születtem. A csoki mégis csak közelebb állt a szívemhez… Sokkal több édességhez kell a csokika.. Mézet csak anyu adott torokfájásra még kis koromban.. Persze repetáztam belőle rendesen.. ha egyszer fáj az ember torka.. és a gyógyszer is finom rá.. naná, hogy nem tudja mi az elég.. Így volt velem is. Felöltöttem a fürdőnadrágomat és már indultam is.. nagy izgalmamban elfelejtettem megnézni a nekem sorsolt ellenfelet. Mikor kiléptem és észleltem a tömeget hevesen integetni kezdtem nekik.. a vége felé már két kézzel is.. Reginald most nem volt velem.. se Aikon.. megőrzésre hagytam őket Juu-nál. Lassan elértem a nekem szánt… vagyis általam választott harcteret tele csokival. A tömeg teljesen elvonta a figyelmemet, na meg az, hogy produkáljam magam. Mentek a kacsintások és pózolások rendesen.. persze csak szolidan. A medencébe belépve kicsit kirázott a hideg.. fura érzés volt ilyen sűrű masszában lépkedni.. Nem volt forró, sem jéghideg.. a szervezők odafigyeltek mindenre.. Elsétáltam egészen a medence közepéig.. Szoktam a járást a csokiban.. bármilyen erős vágyat is éreztem arra, hogy megkóstoljam, nem tehettem… egyrészt nem akartam lejáratni magam, másrészről meg éppen benne álltam.. persze nem voltam koszos, de nah.. akkor is.. nem tehettem és kész.. Dobtam pár puszit a közönség női tagjainak és vártam.. vártam a csinos lánykát akivel majd jót mulathatok…

_________________
A nagy aincradi birkózó event 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi6382/6500A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Luv Delackrose on Kedd Feb. 26 2013, 23:39

A potion boltból kilépve egy npc-fiúcska nyújtott át nekem egy szórólapot melyen egy Iszapbirkózós event felhívása szerepelt. Amint megláttam, már tudtam hogy részt kell vennem rajta. Épp csak volt egy aprócska bökkenő… nincs amit felvehessek! Mivel Aincard első szintjein nem sok víz, tó található eddig nem is volt szükségem hasonló ruhákra, így gyorsan fel kellett keresnem egy ruha árust. Pár utcával arrébb meg is leltem amit kerestem. Momoval a vállamon belépek és egy fürdőzéshez tökéletes ruha szerűséget keresek, erre közölték velem hogy minden ruha mind női mind férfi kivitelben elfogyott. Mérgesen tekintettem az eladóra, még akkor is ha tudtam hogy nem tehet róla, amint észre vette gyorsan kotorászni kezdett és elővett egy törölközőt…
- Ez…egy törölköző….Nekem nem ez kell! – Ripakodtam rá, de jobb híján csak ezzel szolgálhatott. Mérgesen fujttatva léptem ki az üzlet ajtaján, mi az hogy egy ruha boltban nem kapni fürdőzésre alkalmas ruhaneműt…! Bosszankodtam még az úton is, a szórólapon meg volt adva az event pontos helye így oda siettem nehogy le késsem. Már ha a birkózásra gondolok is izgalomba jövök, a sok izmos férfi test mely egymásnak feszül… (Orrvérzés)

Amint beléptem a stadionba gyorsan leadtam a jelentkezésem, nem kellett sokat várnom ki is osztották melyik masszába kerülök, bár az ellenfelemről még nem tudok semmit. Oda siettem a hármas számú csoki medencéhez, a szélére letettem a pici tigrisem, majd az invertorimból előhívtam a nemrég megvásárolt törölközőt. A medence széle és a hajam hosszúsága elég takarást nyújtott hogy át tudjak öltözni, ami persze csak pár kattintás volt. Jól magamra erősítettem a törölközőt, több csomót is kötöttem rá, majd a hajam még inkább előre húzva takartattam el felső testem is.
- Asszem kész vagyok! – Sóhajtottam fel, majd Momora pillantottam.
- Te maradj itt és ne csinálj semmiféle ostobaságot. – Kacsintottam rá.
Majd a medence belsejét kezdtem el pásztázni.
- Hmmm… csokiiii :3 Imádom. - Majd tekintgettem tovább.
- Ahh, Ren-samaaaaa! – Kiáltottam fel örömömben mikor megpillantottam, eme sexi felső testet. Razz
Gyorsan mint az őrült másztam fel a medence szélére, és ugrottam egy nagyot, abban reménykedve hogy a fiú karjaiban kötök majd ki, de tévedtem. Nem jutottam tovább fél méternél a csokiban, amiben el is csúsztam, így teljes testemmel belevethettem magam a csoki élvezetébe. Kikászálódva, majd feltápászkodva próbáltam ismét a fiú karjaiba vetni magam, melynek eredményeképp ismét megcsúsztam, bár most csak a lábaim akadtak össze így karomat széttárva még meg tudtam őrizni az egyensúlyom. Persze ennek is van előnye a hajam méginkább csak oda tapadt a mellkasomhoz, ahol ha volt is némi domborulat tökéletesen eltakarta. Amint felegyenesedtem, most már a csitítva önmagamon a tőlem megszokott normálisnak mondható hangnemben üdvözöltem a partnerem.
- Örülök hogy veled harcolhatok Ren-sama, remélem mindent meg fogsz tenni a győzelmedért. – És igen tényleg ebben reménykedtem hogy mindent testrészét megfeszítve fog harcolni ellenem épp mint múltkor. Razz
A törölköző ^^"
Luv Delackrose
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi10/50A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by RenAi on Szer. Feb. 27 2013, 00:40

Fenomenális! Két nagyszerű event egymás után. Kimondottan élveztem hogy a szépségversenyben a fényképezőgépek kereszttüzében pózolgathattam, míg most egy ismét nagyszerű versenyszámban mérettetem meg magam. Legalábbis gondoltam ezt mindaddig amíg meg nem érkeztem a stadionba és ott meg nem pillantottam a nálamnál kétszer magasabb és bizonyos esetekben még szélesebb is, ellenfeleket. Mindenki feltüzeltnek látszott az izgalomtól, és még jó pár ismerős tagot is felfedezni véltem. Oda menni hozzájuk már nem tudtam mivel épphogy csak lejelentkezni volt időm, gyorsan kikerestem a megemlített medencét, és átöltöztem a már jól bevált fürdőruhámba. Imádom ezt a rucit, remélem az ellenfelemnek is tetszeni fog majd. És nem lesz olyan erőszakos és gonosz velem. ^w^
Nem kellet sok a medence másik végén megpillanthattam egy fiút, akit valószínű szintén ide küldte, tehát Ő lesz az ellenfelem. Szaporán oda siettem hozzá, és hátulról megpöcköltem a vállát amihez kissé fel is kellet pipiskedjek.
- Öhmm… elnézést, azt hiszem, te leszel az ellenfelem. ^^ Üdv RenAi vagyok, de szólíts csak Ai-chan-ek ^^ és kérlek szépen légy kíméletes velem, először csinálok ilyet. ^^- Majd ha Ő is bemutatkozott, a medence másik végén megpróbáltam bele mászni az isteni csoki masszába. Legszívesebben megettem volna az egészet, sőt ha egyedül lettem volna meg is támadtam volna, de félő rosszat gondolnának rólam, így nem kísérletezgethetek ilyenekkel.  Felmásztam a szélére, majd a peremén megbillenve bele pottyantam a csoki szószba.
- Kyaaa! – Kiáltottam, majd köhögcsélni kezdtem a félre nyelt csokitól. Letakarítottam az arcom, de nem sokra rá már el is pixeleződött a nem oda való massza. A perembe megkapaszkodva tápászkodta fel, majd indultam meg a medence közepe felé. A csokiban való járást eleinte szoknom kellett elvégre sűrűbb és ragadósabb is mint a víz, arraól hogy jobban csúszik meg nem is beszélek. Ha elértem oda ahova szerettem volna, vártam az ellenfelem hogy elég közel kerüljön hozzám.
- Mindent bele! – Emeltem fel a karom lelkesen.
- De ne bánts nagyon… féleeeeek. – Néztem rá nagy ártatlan szemekkel, majd vártam hogy elkezdődjön a mérkőzés. ^^

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi6908/7300A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Feb. 27 2013, 09:54

Jasude

Kissé feszengve indultam el az aréna felé… fenét… mit kissé? Nagyon feszengve lódultam egy újabb „viadal” megrendezésének hallatára, ez azonban kissé eltért az előzőtől méghozzá abban, hogy ez valamiféle birkózás volt igény szerint sárban, mézben meg hasonlókban. Felmerülhet a kérdés azonban, hogy mit keresek én itt elvégre ez nagyon nem az én stílusom. A válasz egyszerű, szeretném fejleszteni az egyik alapvető gyengeségem ami nem mást mint a szemérmességem. Az utóbbi időben túl sokan akarják ezt kihasználni bennem a harcok során és sokuknak sikerült is éppen ezért tennem kellet valamit. Egy gyors regisztrálást követően már el is irányítottak a medencéhez ahol majd a khmmm… küzdelem fog zajlani. Meglepő milyen sokan jelentkeztek az eventtre és az még meglepőbb, hogy mennyi ismerős arc volt jelen éppen. Én meg már attól elpirulok, hogy magára a birkózásra gondolok.
-Talán inkább még sem kellene ebbe belemennem. – Motyogtam magamban és már fordítottam volna is hátat mikor egy lágy hang szólalt meg mögöttem. Az egész testem összerezzent mikor meghallottam a lány hangját és rácsapott a vállamra majd lassan, fülig vörös arccal megfordultam.
- Persze… jó lesz az iszap… izé.. Rita… vagyok… - Nyögtem ki halkan, lereagálva a Jasude szavait. A lány mindeközben lehívta a menüt és egy másik ruhát vett fel. Igen valami rémlik, hogy nem használhatjuk csak a puszta kezünket. Kissé görnyedten álltam a lány előtt, úgy tűnt ő már készen áll, ideje nekem is összeszednem magam. Lehunytam a szemem és vettem egy mély levegőt majd pár másodpercig benntartva kifújtam azt és kinyitottam a szemeim amik ezúttal jóval határozottabbaknak és magabiztosabbaknak tűntek. Én is lehívtam menüt és magamra öltöttem az erre az alkalomra beszerzett „harci gúnyám” ami egy fekete bikini felső volt és egy fekete short.
- Akár kezdhetjük is. – Vetettem fel az ötletet.

_________________
A nagy aincradi birkózó event RitahanamiwwwkepfeltoltA nagy aincradi birkózó event RitahanamiwwwkepfeltoltA nagy aincradi birkózó event Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi10/1300A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Mirika on Szomb. Márc. 02 2013, 02:59

[Hanatsu]


- Úúú, ez de jó buli lesz *.* - kiáltottam fel, mikor megpillantottam a felhívást. Szó sem lehetett róla, hogy én kihagyjak egy ilyen birkózást, baromi nagy funra számítottam! Én, aki alapból is minden hülyeségben benne vagyok tök spontán is, menjek el szó mellett anélkül, ha a formás kis fenekem alá tolják a marháskodás lehetőségét? Mondjuk egy cseppet sem lepett meg, hogy miféle eventet találtak ki, ennyi pasi mellett ezer százalék, hogy alig várják a megjelenő csajokat, de mindez nem érdekelt, vagyis inkább nem zavart. Büszke voltam legalább arra, ahogy kinézek, és nem is féltem magam megmutatni még akkor sem, ha ezer lúzer kocka fogja rám meg az ellenfelemre csorgatni a nyálát. Rólam nem mondhatja senki, hogy ne lennék bevállalós, pucéran is harcoltam már itt, bár a bekiabálások akkor speciel baromira felhúztak, mivel amúgy is paprikás hangulatban voltam ._.
Az aréna régi ismerős volt egyik-másik tornáról, és nagyjából azt is sejtettem, hová kell menni regisztrálni. Azt a fejet nem fogom egy darabig elfelejteni, amivel a hapsi nézett rám a pultnál, látszott rajta, hogy pont olyan csajokat vártak, mint én is vagyok Rolling Eyes Igazság szerint arra számítottam, hogy a srácok nyuszik lesznek, de ehhez képest kellemes meglepetés ért a résztvevők listáját megpillantva. Voltak fiúk... nem is kevés. Vagy legalábbis kettő biztosan. Arra viszont már normál módban húzogattam a szemöldököm, amikor közölték, hogy kihívást kaptam az egyik jelentkezőtől. El tudtam képzelni, hogy valaki rajtam akarja megmutatni, mekkora májer, de ahogy átfutottam azt a névsort, igazából csak Ren és Hitodama neve csengett úgy ismerősen. Utóbbi biztosan nem lehetett a kihívó, előbbit viszont nagyon is elképzelhetőnek tartottam -.-" Ha meg akar fűzni, tegye azt normálisan, ne ilyen vargabetűs hülyeségekkel akarjon már ellenállhatatlan közelségembe férkőzni :3 Ehhez képest azonban egy nálam jóval magasabb csaj várt rám a medencénél, bár ezt már csak akkor vettem észre, mikor ténylegesen odaálltam, hiszen addig bőszen integettem és dobáltam a puszikat meg a kacsintásokat a nézőknek :3 A bevonulásnak meg kellett adni a módját, nem vagyok én olyan szerény, aki minden csinnadratta nélkül simán betrappolna Rolling Eyes
- Hejhó :3 Téged ismerlek, nem? - hökkentem meg kissé, ahogy megpillantottam az arcát - Te voltál az, aki kis híján kivégeztette magát egy vaddisznóval, ugye? Jobban vagy már? :3 - mosolyogtam rá kedvesen a lányra, örültem neki, hogy még él, és hogy látszólag jó állapotban van. Furcsa érzés belegondolni, hogy megmentettem az életét azzal, hogy akkor és ott bezavartam neki, egészen hátborzongató.
- Mirika vagyok :3 Ééés... birkózzunk mézben? Jobb lenne valami édes, de a csoki olyan izé... - nyitottam meg a menüt és tettem egy javaslatot bemutatkozás közben. Ha jól rémlik, az legutóbb kimaradt. Gyorsan feltöltődött a küzdőtér alja a ragadós masszával, és miután némileg átszerelkeztem, vagyis konkrétan magamra öltöttem egy cuki, fodros szélű pink bikinit, már be is pattantam és tapicskoltam egy sort az anyagban. Egyszerre ragadt és csúszott is, bár utóbbi nem érdekelt, azért van akrobatika jártasságom, hogy az ne zavarjon.
- Figyu, szerintem ne verekedjünk, a közönség se azért van itt, hogy hajhúzást meg erőszakot lásson két csini csajszi birkózása közben. Legyünk játékosak! Nyerjen az, aki le tudja tépni a másikról a bugyit :3 - ajánlottam pajkosan kacsintva. A sok pasinak úgyis az a vágyálma, hogy egymásnak essünk és nyaljuk-faljuk egymást, én pedig hajlandó voltam ezt részben megadni nekik. Így sokkal bulisabb lesz az egész és értelmet is adunk ennek a cicaharcnak, bár engem abszolúte nem zavart volna, ha ő nyer. Viszont tuti megkeserítem a dolgát Twisted Evil Az első tervem az volt, hogy letaroljam a csajt a lábát átkarolva, meglátjuk, hogy fog sikerülni. Előtte viszont fel kellett hívnom magamra valamivel a figyelmet, és mi is lehetett volna alkalmasabb jelen helyzetben kitűnni a lányok tömegéből, mint megérinti a melltartóm, és szépen eltávolítani egy gombnyomással :3
- Yaaaaay! - kurjantottam egyet, és ugrottam egyet, majd előredöntöttem a törzsem és dobtam egy kacér csókot a nézőknek, mielőtt visszafordultam volna egy szál alsóban az ellenfelem felé és nekifogtam volna végrehajtani a tervemet.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi526/600A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Márc. 03 2013, 18:28

Ai-chan :3

Annak ellenére, hogy egy gyilkos játékba vagyunk bezárva, a szervezők gondoskodnak róla, hogy jól is érezzük magunkat. Hiszen event, event után következik így az ember csak kapkodni tudja a fejét, hogy hova is menjen. Nos, nekem nincs ilyen problémám, mivel eldöntöttem, hogy a birkózásra fogok elmenni. Bár még csak szóbeszédeket hallottam róla, így túl sok konkrétumot magam sem tudok, de mikor odaérek biztos, hogy többet megtudok az eseményről. Miközben arra fele haladok, találgatásokba kezdek, hogy miképpen is nézhet ki. Mivel a nevében benne van, az a szó, hogy birkózás, egyértelműen arra tudok következtetni, hogy egy küzdelem, ami addig tart, míg az ellenfelet le nem terítjük a földre. Valahogy biztos vagyok magamban, bár ha súlyemelés jártassággal is rendelkeznék, akkor talán, szilárdabb alapokra tudnám helyezni a győzelmemet. De mivel nincs ilyenem, kénytelen vagyok csak az akrobatika jártasságomra támaszkodni, ami akár még jól is jöhet, bár ki tudja. Amíg ezek a gondolatok járnak a fejemben, meg is érkezek a helyszínre, ahol már jelenleg hatalmas tömeg jelent meg. Kicsit furcsállom is, hogy mire fel ez a felhajtás, mikor csak egy egyszerű birkózó küzdelemről van szó. De sokat nem is agyalok ezen, hamar beállok a regisztrációs sorba. Ahogy nézegetem, hogy kik vannak előttem, kezd kicsit furcsa lenni, hogy eléggé nagy számba gyűltek itt össze hölgyek is. Pedig arra számítana az ember, hogy izzadt, nagydarab, férfiak vesznek részt zömében, és az olyanok, mint én inkább csak elvétve.
Nem sokára rám kerül a sor, ahol elém teszik a jelentkezési lapot, aminek nekiállok a kitöltésének. Azonban az egyik pont a kelleténél is jobban felkelti az érdeklődésemet, ami nem más, mint a „milyen medencében szeretne küzdeni” kérdés az. Mivel nem tudom, hogy mire fel ez az egész, jobbnak látom, ha megkérdezem az adminisztrációs hölgytől.
- Elnézést, de mit jelent, ez itt? –s közben mutatok a kérdésre.
- Mint ahogy a kérdés is tartalmazza, milyen medencében szeretne, megküzdeni. Vagyis, hogy a medence mivel legyen töltve a küzdelme alatt. –válaszol széles mosollyal az arcán, szinte már úgy, hogy az egész fogsora kilátszik.
Most, hogy kicsivel többet tudok meg erről, be is jelölöm a csokoládét, mint arénát, majd átnyújtom a lapot, a hölgynek. Nem sokára egy férfi lép oda hozzám, majd megkér, hogy kövessem. Egy medencéhez vezet, ami barna masszával van töltve, és miután ezt megtette távozik is a helyszínről. Kicsit tanácstalanul állok a dolgok előtt, de talán jobban aggaszt engem, az hogy teljesen fehér ruházat van rajtam, aminek nem tesz túl jót a csokoládé. Így ruhaváltást kell, véghezvigyek. Közben végig nézem a többi versenyzőt is, és azt kell lássam, hogy legtöbbjükön fürdőruha ékeskedik, így követve a példájukat én is abba vedlek át. Mivel más nincs ezért a fehér fürdőnadrágomat veszem magamra, aminek az oldalán egy kék absztrakt ábra van.
- He. –sóhajtok egy nagyon. – Ez is fehér. –mondom lehangoltan, de a következő pillanatban azt érzem, hogy valami, vagy inkább valaki megpiszkálja a vállamat.
Amint megfordulok, hirtelen senkit sem látok, de ahogy tekintetemet lejjebb viszem, egy aranyos lány áll előttem, fürdőruhában. Annak ellenére, hogy jóval alacsonyabb nálam, ellensúlyozza a kinézete ezt a dolgot, bár nem mintha annyira hátrányára tenne ez a dolog. És nem csak a kinézete gyönyörű, hanem a hangja is, amit onnan tudok meg, hogy bemutatkozik nekem, amit én is meg teszek ez után.
- Szia, a nevem Allen Dante, de csak szólíts Allen-nek. Örvendek a találkozásnak. –mutatkozok be neki egy enyhe meghajlással párosítva. - És természetesen, gyengéd leszek hozzád, amennyire csak lehet. –mondom neki feléje hajolva, gyengéd hangnemben.
Ezután elmegy a medence másik felébe és belemegy a vízbe, ami nem úgy sül el, ahogy vélhetően eltervezte. Mivel azt kell, lássam, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik szegényke, persze nem szó szerint, csak egybevegyül a medencében lévő csokoládéval. Már akartam a segítségére sietni, de mikor látom, hogy nem eset baja, megnyugszok, és én is belemegyek a medencébe. Vele ellentétben, nekem nem okoz nehézséget a járás, mert az egyensúlyom eléggé „csiszolt”. Ahogy ott állok vele szemben, közli, hogy kezdjük, majd azokkal az aranyos szemeivel meredten néz rám
- Nos, felőlem kezdhetjük is. –mondom neki és megindulok feléje.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi616/700A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Hitodama on Vas. Márc. 03 2013, 20:27

- He... hehe... - kuncogott zordan
Mizuki fehér köpenyben állt egyenes tartással az egyik küzdőring szélénél, felette a fehér felhős kék ég, körülötte a nézősereg amerre a szem ellátott. Már kora reggel idekint volt, képtelen volt többet aludni az alapvetően szükségesnél avval a tudattal, hogy másnap olyan verseny várt rá, melyben eddig veretlennek bizonyult... igaz, egy küzdelemből egyet nyert meg, viszont nem szándékozott megváltoztatnia győzelmei és vereségei eloszlását. Már akkor jelentkezett, mikor először hallott az eljövendő küzdelemről, s egyedül azt fájlalta hogy az első összecsapása nem egy Kana ellen szóló visszavágó mérkőzés volt... vagyis, egy Kana általi visszavágó mérkőzés hogy pontosítsunk
Az alany pedig valamilyen fiú volt, na jó nem is akármilyen az igazat megvallva, egy külföldi! Állítólag a külföldiek között gyakoribbak voltak az izomkolosszusok, ennek ellenére azonban közel sem voltak oly kiváló harcművészeti eredményeik a hazaiakhoz képest. De ez nem volt fontos, Mizuki eltökélten várakozott az eljövendő küzdelemre. Határozott volt, sznobosan kemény és mindenek felett kifejezetten komoly. A legkisebbként az egész versenyen mégis az egyik legesélyesebbnek vélte magát, ám sajnos tudta hogy voltak itt rajta kívül magasabb szintű és hírnévvel rendelkező versenyzők is. Irigy volt, effelől semmi kétség nem akadt és nem is tagadta le saját maga előtt. Sértettnek érezte magát, hogy amilyen régóta itt volt úgy mások akik eleinte lassabban fejlődtek nála, már réges-régen elhagyták maguk mögött. Csupán néhány hétig volt a frontharcosok között, s azok az idegenek aztán maguk mögé utasították, elorozva a lehetőségeket. Jobb akart náluk lenni, de csupán egyetlen eszköz állt a rendelkezésére velük szemben: eltökéltség... nem fogja hagyni magát, sokan fukarkodnak kitartás pontokra költeni, neki azonban volt belőlük elfogadható mennyiségben, így lehetett valaki erősebb vagy gyorsabb, kitartásban még így is felülmúlhatta őket, s ez egyetlen aduászaként a tarsolyában talán győzelemre vezetheti
Ám most, ahogy első ellenfele alakja kirajzolódott szeme előtt, tudta hogy mindössze megszokott formáját kell hoznia. Ellenfele tapasztalatlannak hangzott, keveset látottnak és még nála is jobban hátramaradtabbnak. Tökéletes alkalom volt hát felvenni a tapasztalt mester szerepét, hogy egyengetni kezdje egy leendő bulldózer karrierjét, miközben ő stílusosan veszi fel a harcot ellene. Stílust pedig nem kellett keresni, tudta már hogy mit szerettek a bámészkodók, vagy talán csak egy részük. Ez volt az ő stílusa, igaz ezúttal kicsit visszafogottabban szándékozta produkálnia magát, legalábbis amíg el nem jut a várva várt összecsapásig... ha eljut odáig. Ellenfele pedig közeledett sőt, már ott is volt mellette és egyáltalán nem hangzott lelkesnek, kicsit sem... zordan nézett fel rá és mérte végig, szinte lerázva magáról a neki szánt szavakat
- Heh... - csusszant ki ajkai közül újra az erőltetett kuncogás - tehát egy zöldfülű, he? Mindegy, jobb is... ez a medence már órák óta olajjal van töltve... igazi sportolók nem félnek a sikamlós kihívásoktól!
Szökkent egyet hátra, s előbukkanó keze megragadta köpenyét s egy határozott mozdulattal lerántotta magáról, s a levegőbe hajította. Egyáltalán nem lányhoz illő viseletben volt: mintha az Ezeregyéjszaka egy djinnje lett volna, más színosztásban. De így is csak majdnem, hiszen mindössze egy térdig érő bő fehér bugyogónadrág, s egy pár egyszerű, ezüstös fém csuklóperecet viselt. Semmi más, se ing, se póló, még csak alsónemű top, cipő sem. Sok kövér néző üvöltött fel állatként kórusban, ahogy összefonta karjait fedetlen, deszkalapos mellkasa felett, majd meglibbentette térdét is túlérő fehér hajzuhatagját. Iszonyatosan élvezte a rajongóit, s egy cseppet sem érdekelte hogy igazából miért is volt számukra népszerű, itt csak a rajongótábor számított... és a harc, HITODAMA STÍLUSBAN! Tudta hogy imádták, ki mondta hogy egy hozzá hasonló nem villogtathatta magát? Mellesleg, még szórakoztatóbb volt ha ezzel sikerült megbotránkoztatnia ellenfelét, igen, kellett a tekintély!
- Ugye nem hátrálsz meg ennyitől? - kérdezte elégedetten - Egy igazi harcosnak nem kell fegyver, nem kell páncél... sem zavaró ruhadarabok, s mi több... egy igazi harcos nem hátrál meg attól, hogy megküzdjön egy nála erősebbel... ki tudja... talán győzni is képes lennél? Van benned elég szufla hogy szembeszállj egy kislánnyal? Ruha az van, látom... a kezdők harcolnak páncélban meg ruhában! De legyen, valahol el kell kezdeni! Az idő pedig elérkezett, hogy egy igazi mestertől tanulj meg bunyózni! Hallod már, ugye hallod? Hallod a csőcseléket, akik rám akarják mereszteni a szemüket? Megkapják, cserébe csak üvöltsenek!
Előreszökkent, s megpróbálta a fiút csuklójánál fogva beletaszítani az olajos medencébe, majd utánaugrott hogy kezdetét vehesse a harc, s megragadja és ledöntse a lábáról. Gyorsan és kíméletlenül szándékozott lecsapni rá, az akrobatika pedig ki is segíthette talán a csúszós küzdőringben
Hitodama
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi135/500A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 03 2013, 21:32


Szokás szerint céltalanul lézengtem a városban, meg-megállva pár érdekesnek tűnő kirakat előtt, amikor szemem egy érdekes hirdetésen akadt meg: kiderült, hogy hamarosan megrendezésre kerül egy birkózó event, méghozzá a nagy arénában. Először csak jót mosolyogtam az egészen, és haladtam is tovább, ám ahogy egyre több ilyen papírfecni akadt az utamba, valahogy kezdtem azt érezni, ez egy olyan dolog, amiből nem szívesen maradnék ki. Hogy miért? Fogalmam sem volt.
Azért gondolatban eljutottam odáig, hogy végső elhatározásra jussak, ám amikor a nevezéshez kellett sorban állni, újra rámtört a már lassacskán megszokottnak nevezhető félsz. A küzdelem az hagyján, de hogy valami csúszós-ragadós-nyálkás izében kelljen nekem térdig állni, sőt, lehet, hogy még annál is feljebb… nem, határozottan nem. Nem fogom beégetni magam, főleg nem ennyi ember előtt, mert hát azt meg kell hagyni, nem kevesen szerették volna megnézni ezt az eseményt: a lelátók dugig voltak lelkes játékosokkal, akik alig várták, hogy habtestünket a szószba mártsuk.
Aztán körülnéztem. Nyeltem egy nagyot… és beneveztem. Jó mókának tűnt, és már nagyon kellett valami, ami kizökkent Aincrad már önmagában is feszült hangulatából. Az állandó küzdelmek és küldetések között jólesett egy kicsit mást is csinálni, s habár ehhez ugyanúgy kellettek a pontjaim, végre eltehettem a szabdalót, sőt, a teljes felszerelésemet az inventorymban hagytam. Furcsa érzés volt vért nélkül lenni, de ez is csak azt bizonyította, mennyire megszoktam már az állandó készültséget. Ezen fellelkesülve, a szokásos kék-fehér ruhámat is átvettem valami sokkal könnyebbre és kényelmesebbre.

A nagy aincradi birkózó event 7kmupwvzykywmla653l

A birkózás nem az a szabadidős foglalkozás, ahol érdemes szoknyában részt venni, kivéve ha direkt mutogatni szeretnéd az alatta lévő testrészeidet. Én pedig kifejezetten nem akartam. Így hát a lenge rövidnadrág és a hozzá illő felső pont megfelelt, hajamban a szalagot is más színűre cseréltem ki.
Mire kiválasztottam a nekem való környezetet, már többen is elkezdték a versenyt. Rengeteg ismerős arcot fedeztem fel, pont ahogyan egy ilyen eseményen annak lennie kell, mindenki remekül szórakozott. Odaléptem a csokival töltött medencéhez, majd egy gyors körbenézés után (hogy biztos legyek benne, senki sem figyel) kezemet belemártottam a még tiszta masszába, és megkóstoltam a csokit. Majd mégegyszer. És mégegyszer.
- Öhm, szia! – emeltem fel tekintetem, ahogyan megláttam ellenfelemet. Ajkaimon még pár pillanatig ott virított a csokoládé maradéka, majd egy mosoly után végleg elpixeleződött. Ettől függetlenül, szinte már reflexből töröltem meg az említett területet, majd beléptem én is a küzdőtérre, és beálltam a kezdő pozícióba.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi14712/10100A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Asobi on Hétf. Márc. 04 2013, 18:49

[Mirika]

- Igen, igen, igen… Ez az én nagy esélyem! – kiáltom, el magam mikor megállok az arénában várva arra, hogy a párosokat a medencéikhez irányítsák és elkezdődhessen végre a játék. Már az óta izgatottan várom ezt a játékot mióta pár napja megláttam a felhívást. Mit ne mondjak, mikor megláttam a leírásban, hogy lehet kihívni is mást nem kell Fortuna asszonyságra bízni a párba állást, egyből egy név jutott eszembe. Mirika. Igen, rögtön fel is jegyeztem a kihívást, majd az óta várok tűkön ülve. Bár ez nem épp olyan versenyszám, mint amiben ki akartam hívni, de most ez is megteszi. Majd annak az ideje is eljön, mikor a kasztomnak megfelelő játékban legyőzöm, majd egyszer… Jesszus mennyi ember, bár ahogy elnézem a legtöbbjük inkább nézőnek jött, mint sem játékosnak. Persze ez érthető is hisz a versenyzők nagy része gyönyörű idomokkal megáldott lányok, ha nem hívtam volna, ki riválisomat lehet, hogy én is ott fenn ülnék és élvezném a látványt… Uhuhu, mi-miről is beszélek…*megrázza a fejét*
A közönség már most ujjong, pedig még nem csinálunk semmit csak a medencék szélénél állva várunk. Rózsaszín bikini felsőm előtt összefont karokkal várom ellenfelem.
- Igen… és már jobban vagyok… – kapom félre a fejem zavartan. Nem is emlékeztem rá, hogy nálam alacsonyabb, bár az is igaz hogy épp a földön voltam mikor megállt mellettem és oda adta azt a potiont.
- Igen tudom… – motyogom halkan, ő talán nem is érti. -… mármint én Hanatsu vagyok! – váltok már jól hallhatóvá. Mikor a küzdőterünk megtelik a mézzel, követem a lányt és én is bemerészkedem, persze némi óvatossággal, tehát előbb jobb lábam hüvelykujját dugom bele a ragacsos masszába, mely meglepően kellemes érzést nyújt. Majd ezt követően végig az íjász kémlelve én is belevetem magam és is. Először végtagjaimat kenem be, lassú a férfiakat minden bizonnyal felizgató mozdulatokkal melyet kacér mosoly és egy két kacsintás is kísér, melyet az említett hímek irányába intézek. Nem veszíthetek… nem fogok veszíteni ellene…
- Eh..- m-m-m-mi? Hogy a bugyit? – kapom a lány felé az arcom abba hagyva testem kenegetését, majd, mikor a „bugyi” szó is elhagyja a számat, teljesen elvörösödöm.
~ A bugyimat? De… mármint… Ááááh… akkor is legyőzöm!~
- R-rendben! De már most jobb, ha elbúcsúzol a b-bugyidtól! – felelem még mindig változatlan arcszínnel. És mikor már az ember azt hinné, hogy ennél zavarba ejtőbbet nem mondhatna, hát nem rá tesz egy lapáttal, azzal, hogy eltávolítja a felsőjét, fedetlenül hagyva a kebleit? Jesszus ezt meglátva halál komoly az orromhoz kapok, mert úgy érzem, hogy vérezni kezdett volna az imént.
- N-nem veszíthetek… – motyogom magamnak, miközben eltávolítom saját bikini felsőmet is. Persze ellenfelemmel ellentétben és bal kezemmel utána rögtön el is takarom őket.
- Heeeeeeeee?! – mire feleszmélek, már lábaim nem ott állna ahol hagytam és én is épp elvágódom, majd halk puffanással landolok a temérdek mézben.
- N-na megállt! – húzom ki a lány kezei közül a lábaimat, majd felkiáltva vetem felé magam.- Hyaaaa! – egyenest a lány derekát akarom átkarolni, ahogy térdelő pozícióból rávetem magam, és ha sikerül balommal a jobb, míg jobbommal a bal csípőjénél ragadom meg a bugyiját egy mosollyal az arcomon.


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi0/200A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Askr on Hétf. Márc. 04 2013, 20:40

Már eleve feszült állapotban voltam: úgy tűnt, nem maradt választásom, minthogy a tanácsot megfogadva mind a száz szintet ki kell játszanom. Hát igen, nem voltam az a gyors felfogású vagy éppen az a szót fogadó lélek, főleg ha ilyen helyzetről volt szó. Nem mondom, azért valahol élveztem a játékot: az ember nem gyakran csöppen bele egy virtuális valóságba, csak hát az életemért kellett harcolnom. Az a bizonyos száz szint rettentő nehéz feladatnak tűnt, lehet, hogy egy örökkévalóságig tartana a játékból kijutni, de nem maradt fenn más alternatíva. Tanácstalanul ténferegtem Aincradban. Be kellett vallanom, a város csodálatos volt, egy erős hátba veregetés járna az építészének. Céltalanul járkáltam fel s alá, kis társammal, Hatival az oldalamon. A farkaskölyök szokatlanul jókedvű volt: felszegett fejjel követett, és mikor néhol megálltam, elkezdett hemperegni. Valamelyest javított a kedvemen Hati önfeledt vidámsága. Megvakargattam a démonfarkas füle tövét, "hálám" jeléül. Több lelkesedéssel folytattam a fel-alá járkálást. Miközben róttam a köröket, egy apróbb beszélgetést csíptem el, néhány játékos között. Állítólag egy muris birkózó versenyt szerveztek a városban, csupán a móka kedvéért. Igazán jónak hangzott a dolog, szóval mi is állhatott az utamba? A helyszín elég feltűnő volt: az arénában zajlottak ezek a barátságos harcok. Idő közben rájöttem, hogy ezek nem egyszerű birkózó megmérettetések, hanem valódi iszapcsetepaték! Ez még jobban emeli a játék és a móka fényét. Végül jelentkeztem ezekre a "játékokra". A beosztás már meg is volt, bár az ellenfelemről még semmit sem tudhattam. Nem haboztam túlságosan sokat az öltözködéssel: csupán a pólómat kaptam le, más ötletem amúgy sem volt. Habár az a kissé véznáb, edzetlenebb típusú tag voltam, most annál jobb, ha a bírkózók tipikus edződresszét húznám magamra. Amint kiléptem a "porondra", Hati ijedten a hajam közé fészkelte magát. Kissé félt a nagyobb tömegtől, s annyi néző volt, mint égen a csillagok. Azért amint meglátta azt a csokoládétengert, melyben "fürdenünk" kellett, nyálát csorgatva vakkantgatott. Ínycsiklandóan finomnak tűnt, s mint egy mohó kisgyermek, úgy nyaltam körbe számat, miközben kezemet a hasamra tettem.
- Valóságos paradicsom... - csillogott a szemem a sok-sok édes latyak láttán, és ha tehettem, teljes körökben foroghattam volna, mint a táncosok, annyira tetszett ez a csokoládés-álomvilág. Persze minden csoda három napig tart, vagyis ebben az esetben három másodpercig, amikor kiderült, ki lesz az ellenfelem. Egy igazán bájos, karcsú... nőszemély! Kidülledt szemekkel, tátott szájjal álltam ott, majd sarkon fordultam és indultam volna a kijárat felé, ha Hati nem ugrik le rólam, nem ragad meg a nadrágom száránál fogva.
- Most mivan? Nőkkel én nem tudok küzdeni. Nincs itt semmi keresnivalóm. - mondtam a démonfarkas ivadéknak, mintha ez magától értetődne. Hati ellentmondást nem tűrő, acsargó morgással rendre utasított. Megfordultam és zavarodott integetéssel köszöntöttem az ellenfelemet, aki nő volt. Közben nem is figyeltem a lábam elé: akkora hátast dobtam, s akkora ollómutatványt nyomtam le a levegőben, hogy félő, ezzel a nevetség tárgyává tettem magamat a "porond" előtt.
- Na jó, ez a te hibád lesz, ha valami probléma támad. - suttogtam oda a farkasnak. - Zabálj addig, amíg hagyom magamat megveretni... - sóhajtottam, s megsimogattam a farkas pofáját. Közelebb léptem ellenfelemhez. - Öhm, szép játékot. - mondtam zavarodottan, s éreztem, ahogy elpirulok. Végül én is beállok egy kezdő pózba, majd hagytam, hogy ellenfelem indítson, elvégre hölgyeké az elsőbbség. De hogy ebből mi lesz...?

_________________
A nagy aincradi birkózó event Zbluh5zsgm5p8j7j37z
A nagy aincradi birkózó event Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi2779/2900A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Márc. 04 2013, 22:47

Mivel lement az első bírkózó kör, így a nézők következnek!

 • Enheriel
 • Rin
 • Tuki Mitsuki
 • Szophie
 • Thunder
 • Zhel Jin
 • Anatole
 • Tachi


Határidő továbbra is 2 nap/fő! Sorrend továbbra sincs.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Enheriel on Szer. Márc. 06 2013, 17:53

(OFF: Tachi, majd mellém ülsz?Smile)

Átlagos volt ez a nap is. Nem volt küldetés, párbaj, szinte semmi. Kivéve egy valami: Iszapbirkózás az Arénában. Kicsit meglepődtem ezen, de aztán úgy döntöttem, hogy megnézem. Villámlás, mint mindig, most is mellettem volt, és követett. Kerestem magamnak egy helyet a nézők között, majd mikor leltem egyet, odamentem. Már elkezdődtek a birkózások. Néhol elpirulva fordultam el, szégyenlősségemnek köszönhetően, mert éppen pucéran voltak majdnem teljesen. Leültem a kiszemelt helyemre, Villámlás pedig az ölemben elszundított. Pár kövér férfi állatként üvöltött fel egy félmeztelen kislány láttán. Fúj, undorítóak… egy másik medencénél két csaj cicaharcozott. Náluk megértettem valamennyien, hogy fütyülnek nekik, ők legalább nem gyerekek voltak. Nem szívesen lettem volna versenyző, mert nem az a magamutogató voltam. Griffem nem nézte a harcokat, csak aludt dorombolva, mint egy kiscica. Aztán láttam a szerelmespárokat. Elszomorodtam, mert engem biztos senki nem szeretne. Én nem tartoztam az agyonsminkelt plázacicákhoz, akikért odavannak manapság a fiúk. Amikor egyszer jártam egy fiúval ebben a játékban, megtudtam, hogy én csak tartaléknak számítottam. Alaposan leüvöltöttem, majd sírva rohantam el onnan, meg sem várva a hazugságait. Hetekig sírtam miatta. Csak a petem vigasztalgatott, senki más. Úgy éreztem, hogy nekem sose lesz párom… Amikor véletlenül egy irányba néztem, megláttam egy fiút. Térdéig érő, ébenfekete haja volt, amit copfban volt kötve, és érdekes módon vörös szeme volt. De az indikátora is vörös volt. De nem is azért néztem másfelé csalódottan, hanem azért, mert biztos ő sem nézne rám. Ehelyett a harcokat nézegettem, és közben vakargattam Villámlás fülét.
- Hé cicababa, kár, hogy te nem bunyózol, hogy lássam a seggedet! – szólt be nekem egy kis suhanc. Nem is foglalkoztam vele, a közelembe ülőktől valami olyant hallottam, hogy mekkora paraszt.
- Hé bébi, add már meg nekem az email-címedet! – folytatta.
- Miért, anyukádnak bébiszitter kell? – kérdeztem vissza. A pár ember hangosan röhögött a srácon, aki meg elkezdett mindenfélének lehordani:
- Te rohadt koszos ku**va, hogy dögöltél volna meg az anyád pi**jába, te… - és így folytatta. Nem foglalkoztam vele, de mikor háttal voltam neki, hirtelen azt éreztem, hogy a suhanc fejbevágott izomból valami keménnyel, így a térdemre estem a padról. nem azért, mert fájt volna, hanem mert olyan erősen dobta rám. Biztos sokat rakott az erejére.

_________________
A nagy aincradi birkózó event Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
A nagy aincradi birkózó event Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi2532/2700A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Márc. 08 2013, 18:15

Nem zavartattam magam az indikátorom miatt, mikor beléptem az arénába és a közönségnek fenntartott lelátók felé vettem az irányt. Céltudatosan, de nyugodtan törtem előre a tömegben, pillantásra se méltatva azokat, akik összesúgtak a hátam mögött, vagy éppen elhúzódtak előlem. Pedig semmilyen fenyegetést nem jelentettem számukra éppen. Ostobák... Amíg ilyenekkel voltam körülvéve, nem volt valószínű, hogy ellenállásba ütköznék, és elérhetem a célomat ezen a helyen, ebben az időpontban. Nem volt különösebben nagyra törő tervem, csupán egyszerű néző voltam jómagam is, egy kikapcsolódásra vágyó férfi. Egy férfi, aki örömét leli a gyönyörű női testek látványában, amint éppen egymásnak feszülnek. Ebből a szempontból semmi rendkívüli nem volt bennem, nem tudtam meghazudtolni a természetet. Nem mintha akartam volna, kívülállóságom egészen másféle területekre korlátozódik.
Felkaptattam a lépcsőn, majd megtorpantam a kapuban, mely az aréna szívébe vezetett, és onnan vetettem le tekintetemet az alant lévő forgatagra. Éppen időben érkeztem, a medencékhez már lassan odaszállingóztak a versenyzők. Én is köztük lehetnék, ámde túlságosan féltettem a hajamat ahhoz, hogy kockáztassam a kárt, amit az iszap, a méz vagy éppen az olaj tehet benne. Különben is sokkal jobban szeretek megfigyelni, és itt volt is mit. Sajnálatos módon a kelleténél több hímnemű entitás sorakozott alant, de így is kedvemet lelhettem a bájaikat sokkal merészebben megmutató hölgyekben. Pajkos vigyor húzódott az ajkaimra, két lány a lány elleni párharcot is felfedeztem. Természetesen számomra ezek voltak a legérdekesebbek.
A nézők során körbetekintve meglepően gyorsan találtam egy ideális helyet, ahol leülhetek. Nem voltak nagy igényeim, csupán két lányt kerestem, és nem is messze megtaláltam a számításom. Miközben elindultam lefelé komótos léptekkel, pillantásomat a kiszemelt két medencére szegeztem. Míg az egyik páros még csak ismerkedett egymással, a másik belecsapott a közepébe, és nem is akárhogy. Nahát, tudják, hogy mi a dolguk és mit várunk el tőlük, mi, férfiak :]
A kiszemelt szék meglepő módon még mindig üres volt, csakhogy a figyelmemet elterelő zavaró körülményt is felfedeztem, ahogy hallótávolságba értem. Vonásaim elkomorodtak a kölyök szavai hallatán. Hát így kell bánni egy szemrevaló szöszkével? Szánalmas... Ugyan a rendszer megakadályozza, hogy az emberek kárt tegyenek egymásban, de megvolt a módszerem arra, hogy kikerüljem az erőszak ellen védő mechanizmusokat. A suhanc mögé léptem, egy gyors mozdulattal megragadtam a karját és a háta mögé csavartam. Fájni nem fájt neki, de a kényelmetlen, kicsavarodott póz megtette a hatását: rám terelődött a figyelme.
- Yare-yare, egércincogást hallottam... :] Talán megelégszem azzal, hogy kivágom a nyelved, és két legyet ütök egy csapásra. Nem leszel ilyen zavaróan hangos és a szépséges virágszálakat sem fogsz tudni megsérteni... - illettem a kölyköt néhány kedves szóval és egy lenéző pillantással, amit találhatott félelmetesnek is, ha a karját csavaró mozdulatom, a vörös indikátorom és a rideg hanglejtésem hozzátesszük a képhez. Néha előnye is van ennek a piros kurzornak a fejem felett :] A srác egyből csendesebb lett, és mivel látszott rajta, hogy menekülőre fogta volna, így egy erélyes mozdulattal ellöktem. Immár biztonságos távolságból szólt be, de aztán távozott a köreinkből, így nem törődtem vele, csak helyet foglaltam a kiszemelt két tündérke között.
- Meg kell valljam, osztom a véleményét. Sajnálatos, hogy nem vagy a versenyzők között, ugyanakkor így legalább közvetlen közelről csodálhat az, aki nem rontja el a belépőjét az első pillanatban :] - jegyeztem meg, mintegy mellékesen a szőkeség felé, bár csupán egy futó pillantást engedtem meg magamnak. Ennyi is elegendő volt, hogy leszűrjem, könnyedén felvenné a versenyt a lent birkózó lányokkal. A másik tüneményes jelenségre pillantva ráébredhettem, hogy nem volt már teljesen ismeretlen számomra, a szépségversenyen volt alkalmam megcsodálni ártatlannak álcázott, ámde meglehetősen merész bemutatóját. Tekintetem egy kicsit hosszabban időzött el a fekete hajú lányon, de nem volt feltűnő a dolog.
- Ha volt valaki, akire versenyzőként számítottam, amikor beléptem ide, az te voltál... Szophie, ugye? Mit keres egy ilyen belevaló hölgy a lelátón? :] - szólítottam meg őt is, majd hátradőltem a székemen és zsebre dugtam a kezemet. Arcomról lehervadt a ravasz vigyor, kifejezéstelen tekintettel bámultam előre.
- Voltaképpen furdalja az oldalam a kíváncsiság: ti lányok, az izmos, olajos férfi felsőtestek kedvéért vagytok itt, vagy más vonzott titeket ide? - tettem fel a kérdést immár mindkettejüknek. Az egyértelmű volt, talán számukra is, hogy egy férfit mi is motivál arra, hogy megtekintse ezt az eseményt, ám ha ők is a szemüket jöttek legeltetni, az kifejezetten érdekes irányba is terelheti ezt a napot véleményem szerint :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi7624/7700A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 08 2013, 20:17

Oké, mostanra bőven túl sok volt az unalmasnak induló, semmittevő napokból, amik végül úgy sültek el, hogy találkoztam valakivel mob vadászat közben, akinek szintén nincs semmi dolga, és végül ez okból harcoltunk. Szóval elegem lett ebből, és megfogadtam, hogy ma biztos ki nem fogok mozdulni a városból. Viszont akkor mégis mit csináljak egy teljes napon keresztül? Az természetes, hogy lustálkodásra, és sütizésre szánom. Ez viszont mégsem elég, túl unalmas. Vezér is nyafogott, hogy csináljunk valamit, és a nap is olyan szépen sütött. Egyszóval nem volt más választásom, ki kellett mennem a szabadba, és sétálni pár kört a városban.
Ehh, mint valami kutya sétáltatás, csak ez farkas séta. Szóval épp az utcákat róttam, amikor megláttam az arénát. No igen, elég szembe tűnő. És nagy tömeg tartott irányába. Két dolog van. Az egyik, hogy mostanság nem bírom a tömeget, a másik, hogy nagyon kíváncsi vagyok, mire is ez a nagy felhajtás. Végül győz a kíváncsiságom, és én is elindulok az emberáradattal, miközben próbálom megtudakolni, mire ez a gyülekezet. Egy segítőkész lány közölte is velem, hogy itt bizony trutyiban birkózó párbaj készül. Természetesen nem hagyhattam ki egy ilyen eseményt. Nincs semmi dolgom, ráérek, és még röhögni is lehet. Ott a helyem. Természetesen csak a nézők között, mert nem szeretnék ennyi ember elé kiállni, megint. Persze a csokiban fürdés.. evés.. ellen nem lenne semmi kifogásom.. Szóval helyet is foglaltam az arénában egy székecskén, mellette, egyik oldalt lépcső, ahol farkasom feküdt a lábamnál, másik oldalt üres szék. Nem is bántam a helyzetet, hisz nem nagyon volt arra szükségem, hogy valami idióta mellett kelljen ülnöm. Bár nem sok esély volt arra, hogy az a hely üres is marad, hisz egyre többen,és többen szállingóztak be a kapukon. Közben a versenyzők is kezdtek gyülekezni, egyre nagyobb lett a zaj is. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a mellettem kettővel ülő lánynak elég ingerlő nőcsábász dumákat kezdett tolni valami idióta. Van, akinek ez bejön, én nem vagyok az a fajta. És amint azt észrevettem, a másik lány sem az. A sikertelen "udvarlás" eredményeként el kezdte oltani a csajt. Ennek következményeképp én is jól felhúztam magam, és bár nem akartam belefolyni a dologba, nagyon ott tartottam, hogy behúzok egyet a gyereknek, egy ~ Dugulj már el, szarházi ~ kifejezés és lenéző tekintet mellett. Sajnos hősies megnyilvánulásomat megelőzte egy másik hős, így nekem nem volt alkalmam felpofozni az alakot. És megint hallhattunk egy csajozós dumát, ám most a megmentő részéről, és sokkal visszafogottabban. Mindeközben lehuppant mellém a székbe, majd engem kezdett vizslatni, végül megszólalt az irányomba.
- Ha volt valaki, akire versenyzőként számítottam, amikor beléptem ide, az te voltál... Szophie, ugye? Mit keres egy ilyen belevaló hölgy a lelátón? - ettől meglepődtem. Honnan ismerhet, a nevem meg pláne honnan tudja?
- Öhmm.. találkoztunk már? - kérdeztem eléggé zavartan. - Egyébként miért lennék versenyző? - nem értettem, mire ez a következtetés. Közben elhelyezkedett, és a versenyzőkre kezdett koncentrálni. Én is oda irányítottam a figyelmem, és fel kellett fedeznem, nem egy ismerős alakot találtam ott. Ren.. egyértelmű, hogy nem hagy ki alkalmat a villogásra. Ahww, és itt az idő nyáladzani, hisz csokiban, egy szél fürdőgatyában láthattam kis sztáromat. Lehet érdemes lett volna vele nevezni egy körre.. Aztán ott volt még Ai-chan, akinek pedig azt köszönhetem, hogy végre egy céh tagja vagyok, na meg persze nagyon aranyos lány. És Ritát is felfedeztem, akivel az eső küldetésem alkalmával találkoztam, érdekes, mert nem úgy emlékeztem rá, hogy ilyen téren bevállalós lenne. Lehet, félreismertem. Aztán kit látnak még szemeim? Dante feszített a versenyzők között, az én régi lovag barátom. Még a félénk, és jól megfontolt Hinari is bevállalta a mocskos harcot. Valahogy az egészről a Dirty Dancing jutott az eszembe.
- Voltaképpen furdalja az oldalam a kíváncsiság: ti lányok, az izmos, olajos férfi felsőtestek kedvéért vagytok itt, vagy más vonzott titeket ide? - kérdezte aztán az idegen mellettem. Vajon most hozzám szólt? Mindenesetre válaszoltam, nehogy bunkónak nézzen.
- Öhmm.. Talán inkább úgy fogalmaznék, a semmittevés, a kíváncsiság, és az esély a röhögésre. De így utólag nézve.. El tudok nyáladzani egy- kettőn. - néztem végig a pályákon. - Persze azért a kocka birodalomban nem az igazi ez az egész. Olyan kevés a jó formált férfi test.. A legtöbben nem azok az izmos típusok. De itt vannak kivételek. - böktem Ren felé. - És te hogy állsz a kockákkal a hasadon? - ejtettem meg egy sejtelmes mosolyt.

_________________
A nagy aincradi birkózó event Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi7666/7700A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Tuki Mitsuki on Szomb. Márc. 09 2013, 22:18

A napom már úgy kezdődött, hogy abszolút nem volt semmihez sem kedvem. Mint aki bal lábbal kelt fel. Bár az idő szép volt mégis hullafáradtnak éreztem magam, mikor semmi okom nem lett volna rá, hiszen alig csináltam valamit az elmúlt pár napban. Plusz arról sem volt halványlila gőzöm, hogy ma mit akarok csinálni.
Végül aztán – igazából azt sem tudom, hogy – végül a városba kötöttem ki és csak lézengtem. Egyik utcából a másikba sétáltam, mint valami élő-halott. Hagytam, hogy a lépteim vezessenek. Teljesen nem érdekelt, hogy hová lyukadok ki, csak mentem amerre a lábam vitt. „Úr isten, de uncsi ez a nap, de mért vagyok ilyen lehangolt, hiszen semmi okom nem lenne rá?” – kérdeztem magamtól meglepetten. Általában egyáltalán nem jellemző rám, hogy lehangolt, vagy búskomor lenné, ma mégis így éreztem magam. Valahogy olyan minden-mindegy filingem volt. Megráztam a fejemet és próbáltam valami célt találni magamnak a mai napra, hátha kicsit jobban leszek tőle.
Ekkor pillantottam meg az Arénát. Igazából sosem vonzott túlságosan az a hely. Mindig úgy képzeltem el, hogy egy csomó ember van ott, akik ordibálva szurkolnak az éppen nekik szimpatikus versenyzőknek. Kicsit, mint egy foci meccsen, így nem igazán vonzott magához. Most viszont más volt a helyzet. Mivel halálra untam magamat, úgy gondoltam talán az új környezet megváltoztatja majd az álláspontomat, így az Aréna felé vettem az irányt.
Igazából nem érdekelt – először -, hogy mi is folyik ott pontosan, csak úgy gondoltam a környezetváltozás talán a hangulatomon is változat. Hát, ami a hangulatváltozást illeti az bejött. A környezet meg… izé… hát, az adta magát. Az első dolog, ami a „hangulatváltozást” előidézte az maga az event volt. Mivel eléggé szégyenlős vagyok, ezért az rögtön leesett, hogy rossz helyre kerültem. A második dolog az volt, hogy az event körülményeit illetően nem túl sokat tévedtem. Ezek így együttesen bőven adhattak volna okot arra, hogy olyan gyorsan elhúzzam a csíkot, amilyen gyorsan csak lehet. Valamiért azonban mégsem tettem. „Ez a mai nap olyan, mintha ki lennék fordítva.” – gondoltam, és gyorsan átvizslattam a ruháimat, hátha valamit tényleg fordítva vettem föl véletlenül és azért vagyok ilyen furcsa, de ez sajnos nem talált.
Így hát nem maradt sok választásom, leültem az egyik padra és körülnézem. Na, bárcsak nem tettem volna. Úgy fél percen belül az orvérzés kezdett kerülgetni a látvány miatt. „Ííí, ez a hely tényleg nem nekem való. Gyorsan le kéne lépnem.” – gondoltam zavartan és már éppen álltam volna föl, mikor véletlenül beleütköztem valakibe.
- Mi az, nem tudsz jobban vigyázni? – förmedt rám egy mély férfihang.
- Már elnézést, de nem nekem kéne vigyáznom, hanem neked! – vágtam vissza automatice, ez szintén nem volt rám jellemző. „Na, jó, jobb lett volna, ha ma ki sem mozdulok otthonról, nem hogy még ilyen bajba is kerüljek. Mégis mi a jó élet ütött belém?” – gondoltam mérgesen, ami valószínűleg kiült az arcomra is, mert a férfi, irtó pipa lett és az ökle – ami nagyjából akkora volt, mint a fejem – rohamos sebességgel közeledett felém. „Na, hát ez nem az én napom.” – gondoltam összeszorított fogakkal, mert teljesen lefagytam. Csak ott támasztottam magam a földön – ugyanis még csak föl állni sem volt időm – és vártam. Hogy mire azt meg nem tudnám mondani. (Talán egy megmentőre?)

Tuki Mitsuki
Tuki Mitsuki
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2012. Dec. 25.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi210/250A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (210/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Thunder on Vas. Márc. 10 2013, 11:42

Átlagos napnak indult a mi is mint mindíg. Felkeltem ágyamból és elvégeztem a már rutinná vált tornagyakorlatokat, majd lementem reggelizni valamit. Ettem két-három cipót és ittam egy pohárka tejet, majd rendeztem az anyagiakat és elhagytam a fogadót mely lassan már otthonommá vált. Kimentem tehát a fogadóból és konkrét semmittevéssel töltöttem el a napomat míg meg nem hallottam valami érdekességet. Két játékos beszélgetett éppen és onnan szerezte meg Thunder az információt. A mostanában sorra megrendezésre kerülő nagy viadalok helyszínén egy különleges versenyt tartanak. Ennyi éppen elegendő volt ahhoz, hogy a mai napom ne úgy teljen el mint szokott. Így hát elindultam az aréna irányába és helyet is foglaltam a nézők között. Az elsők között érkeztem meg így bőven volt helyem. Szépen kivártam a kezdést és figyelemmel kísértem a lenn zajlottakat. Az aréna 6 különálló részre lett bontva hogy mindegyik páros csak a saját küzdelmével foglalkozhasson. Még mielőtt be mentem volna az arénába szemügyre vettem a jelentkezőket így volt pár ismerős név. Így kíváncsian figyelemmel kísértem Rita és Hinari küzdelmét és perez Allen-t se hagytam ki.
~ Legalább nem kell mindre figyelnem csak három különböző mérkőzésre. ~ mondtam magamban mikor elkezdődött a nagy event. Minden jelentkező szépen kirittyentette magát hiszen egy medencében kell pancsolniuk a másikkal. Iszap, olaj, méz és csokoládé közül választhattak a versenyzők, hogy miben fognak megküzdeni. Így figyeltem az ismerősöket odalenn, hogy hogyan is fognak egy ilyen helyzetben teljesíteni. Nemsokkal ezután vettem észre, hogy Allen egy olyan sezmélyt kapott ellenfélnek akit ismerek. ReAi-val kell pancsolnia.
~ Hogy felejtkezhettem meg róla hiszen láttam a jelentkezők között.~

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
A nagy aincradi birkózó event Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi1119/1200A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 16 2013, 17:45

Hmm, az aréna. Ez a hömpölygő emberáradat. Ez a magával ragadó nyüzsgés, az árusok sokasága, az ujjongó nézősereg, az egész rendezvény miliője. Egyszerűen imádom! Most viszont eszem ágában sincs harcba szállni, szimplán csak nézőjegyet váltottam magamnak. Violeta nem rajong az ilyesmiért, úgyhogy egyedül érkeztem, de talán jobb is, mert picit legeltethetem a szememet a formás idomokon. Mert hát mindenféle szuszmákos trutyikban csak nem páncélba mennek bele a hölgyikék. Ismerősöket nem találok a lelátón, mondjuk ekkora tömegből nehéz is lenne kiszúrni bárkit is, így betagozódok egy tribün közepébe, s felveszem a körülöttem ülők ritmusát. Az árusok standján bevásároltam rágcsálnivalókból, úgyhogy indulhat a móka.
Kint sosem rajongtam a naturális, elemi erőt megmozgató küzdősportokért, a tai boxtól egyenesen a hideg ráz ki, ahogy izzadt férfitestek érnek össze vérrel mocskolva be mindent. Iszonyatos. Phujj. Az olyan nagy közönséget megmozgató sporteseményeket sem kultiváltam, mint mondjuk a focimeccsek, de Aincradban örül az ember, ha akad bármilyen rendezvény, ahol kicsit kikapcsolódhat és jól érezheti magát a többi játékos társaságában. Mivel egy a célunk, vagyis kijutni innen, ezért az ilyen csapatszellemet erősítő események kifejezetten jót tesznek az embereknek. A múltkor a szépségverseny, most ez a birkózó event.
Kezdetét veszik a küzdelmek, s a párbajozók között akad ám ismerős bőven! Először nem tudom eldönteni, hogy Luvnak vagy Rennek szurkoljak, de viszonylag hamar megfogalmazódik bennem a válasz: annak szurkolok, hogy Luv kedvére leteperhesse Rent, nem árt neki is egy kis élvezet. Másrészről pedig annak is szurkolok, hátha végre kiderül, hogy Luv fiú-e vagy lány XD Jéé, Ai-chan is itt van és nem gyengén hozza a formáját. Zseniális a leányzó, ez a "féleeek" duma tuti csak beetetés, hogy az ellenféltől kapjon egy kis előnyt a cukisága miatt. Hehe, ez már most baromi izgis, nem győzöm izgalmamban tömni magamba a rágcsát. Egyelőre csak kapkodom a fejem, mert ahogy elnézem, majd mindegyik küzdőtéren van 1-1 ismerős.
Figyelmem közben egy pöttöm lányka magas, kislányos hangjára terelődik, s hamar felismerem azt a lányt, aki éppen most válik meg a bikinifelsőjétől. Bakker, ez Mirika, a fogadott húgom! Nem nézhetek, oda neeeem! Gyorsan eltakarom a szemeimet kezeimmel, ám önkéntelenül is kilesek ujjaim között. Aztarohadt! O.O Nagyon bevállalós és ha még a bugyijától is megválik, az tömeges orrvérzést fog eredményezni a férfiközönség részéről. Azt hiszem Kota még agyvérzést is kapna, ha itt lenne. Mert bizonyára nincs itt, különben Mirika nem lenne ilyen bevállalós. Hehe, rafkós kiscsaj, Kotát biztos elhajtotta mobokat irtani, amíg ő toplesben csajokat markolászgat. Édes élet ez az aincradi, sose legyen vége! Rolling Eyes Cool
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi10/5000A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Márc. 16 2013, 22:38

Már dél van és én még mindig az ágyban gubbasztok. Nagyon elfáradtam tegnap, így gondoltam, hogy ma lustizás lesz. Hát be is tartom.. nem sok kedvem van kikecmeregni a kényelmes kis vackomból. Már-már éppen visszaaludnék, mikor jön Ai-chantól egy üzenet, amiben az áll, hogy részt vesz egy eventen, aminek érdekesés sokatmondó neve van. Hát ezek után persze, hogy nem maradhatok tovább a pihe, puha ágyikómban. A lányka biztos burkoltan akar így üzenni, hogy netalántán illő lenne elmennem rá és neki szurkolni. Nem ellenkezhetek és nem is akarok.. akkor szurkolásra fel. Kicsit még lassan, lomhán mozgok és esek ki a fekvőhelyemről, de nagy szerencse, hogy nem kell itt ahhoz felkelnem a földről, hogy felöltözhessek. Pár gombnyomás és máris útra készen állok. Felkapaszkodom az ágyamra, felhúzom magam és végül felegyenesedek. Egy nagyobbacska nyújtózkodás, picike nyögéssel kísérve és máris úgy érzem magam, mint aki friss és üde. Egy nagy adag reggelit kérek, azután már sietek is a megemlített helyszínre. Út közben falatozgatok… muszáj egy kis tápanyagot bevinnem, mert összeesek a végén. Na meg szednem is kell a lábam. Ha lekésném, azt lehet Ai-chan sosem bocsátaná meg nekem, bár amilyen kedves… hát, ha ő igen, akkor én nem bocsátanám meg magamnak. Ennyi.. kész.. Az evéssel végeztem, ezért sietősebbre veszem a tempót. Rövidesen meg is érkezek az üzenetben említett arénához. Belépve rengeteg embert látok. Még azt is megkérdezik tőlem, hogy akarok-e versenyezni. Persze, hogy gőzerővel viszakozom. Nekem nem fekszik az ilyen sport. Túl durva, meg kicsit talán piszkos is. Talán majd Ai-channal egyszer… *.*Gyorsan felsietek a nézőtérre, keresek egy a medencékhez közel lévő ülőhelyet és le is pattanok oda. Nem kel sok és meg is pillantom szívem hölgyét *.* csinos abban a fürdőruhában nagyon. A szemem is alig tudom róla levenni, de nem akarok nyáladzva bámulni itt mindenki előtt. Körbenézek, hátha látok még ismerős arcokat. Lám.. így is van. Mirika-san is eljött erre a megmérettetésre. Elkerekedett szemekkel bámulom, mikor ledobja az amúgy is falatnyi ruhadarabját felülről. Hát igen.. ő az Angelic Voice céh vezére.. igen.. azt tudtam eddig, is, hogy nem szégyenlős, meg rettentően kacér, mert velem is kikezdett, ráadásul meg rögtön az első találkozásra. Mindenesetre érdekes volt és nem is fogom elfelejteni egy darabig. Na de ez.. már.. már.. na jó… férfiként élvezem a látványt, amennyire csak lehet, mégis motoszkál bennem egy kis szégyenérzet, hogy az úgynevezett főnököm így viselkedik. Na nem baj.. inkább Ai-chanra koncentrálok és megpróbálok felejteni. Gondoltam én, de szemem minduntalan visszahúz időnként a két alulöltözött, csinos lányra… mit nem adnék most azért, ha mind a két szemem ép lenne. Ez így igazságtalanság.. Hatalmas hiányérzet is kialakult bennem. Két szemmel kétszer annyi mindent láthatnék, több mindenre tudnék figyelni, jobban megcsodálhatnám a világ csodáit. Talán életemben először kívánom azt, hogy egyik szememért odaadnám a karomat, vagy a lábamat. Váááh.. dehogy is.. a férfi vágyak túl erősek… a nők még csak nem is sejtik, hogy micsoda önkontroll kell egy jófiúnak.
- Hajrá Ai-chan… Gambareeeee!!!!!!- bíztatom a barátnőmet.. ezzel sikerül is kicsit elterelnem a nem éppen oda illő gondolataimat.

Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi2110/2300A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Márc. 18 2013, 16:34

Rin következő körben beszállhat egy 500 szavas reaggal, vagy jelezze nekem, hogy ha már nem akar/tud résztvenni az eventen.

Kezdetét veszi a második kör, emlékeztetőül az ellenfelek:
 • Luv vs Ren
 • Hanatsu vs Mirika
 • Allen vs RenAi
 • Hinari vs Askr
 • Hitodama vs Joey
 • Jasude vs Rita

Reagotok addig tartson, hogy belemerültök a küzdelembe és valamelyikőtök nyerésre áll. Úgy készüljetek, hogy a 3. kör lesz a záró, ott még lehet fordítani a vesztésre állónak, de a küzdelmeknek legyen majd akkor vége. A nézőknek nincs megkötés, szóljanak azok a bekiabálások! Very Happy

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Márc. 20 2013, 17:36

Hitodama


A köpenybe burkolózott höl- ÁLLJ! Mit hölgy ez, ez csak kislány!! Na szóval, a kislány úgy nézett rám, mintha Zordon lenne az Oroszlánkirályból… Főleg mert elég zordan nézett rám.
- Heh... – Erőltette a kuncogást. - Tehát egy zöldfülű, he? Mindegy, jobb is... Ez a medence már órák óta olajjal van töltve... Igazi sportolók nem félnek a sikamlós kihívásoktól! – Reméltem, hogy csoki lesz majd, mert abban legalább el tudok bújni a szégyentől.T.T ekkor a kislány hátraugrott, s egy határozott mozdulattal lerántotta a köpenyét és... ÚRISTEN, HÁT EZ BOTRÁNY!D8 Mint valami arab ku*** lenne, úgy nézett ki!!D8 Még csak felső sem volt rajta, csak valami buggyant gatya meg csuklóperecek! Amíg a dagadt Pedofilok állatként üvöltöttek fel, én takartam a szememet, hogy ne menjen tönkre a lelkivilágom, amit már ért támadás, de nem érdekelt akkor.
- Te jó ég, ez a gyerek normális?!
~ Szerintem nemX_X
- Ugye nem hátrálsz meg ennyitől? - Kérdezte elégedetten. - Egy igazi harcosnak nem kell fegyver, nem kell páncél... Sem zavaró ruhadarabok, s mi több... Egy igazi harcos nem hátrál meg attól, hogy megküzdjön egy nála erősebbel... ki tudja... Talán győzni is képes lennél? Van benned elég szufla hogy szembeszállj egy kislánnyal? Ruha az van, látom... A kezdők harcolnak páncélban meg ruhában! De legyen, valahol el kell kezdeni! Az idő pedig elérkezett, hogy egy igazi mestertől tanulj meg bunyózni! Hallod már, ugye hallod? Hallod a csőcseléket, akik rám akarják mereszteni a szemüket? Megkapják, cserébe csak üvöltsenek! – Mi a bánatnak kell prédikálnia?? Most meg pucér papnőnek gondolja magát??X_X Ekkor megragadta a csuklómat, és mivel lesokkolt az, hogy ez jó hogy nem pucérkodik, bele tudott taszítani az olajba, majd utánam ugrott.
- SEGÍTSÉG!D8 – Próbáltam kimászni az olajból, de hasra csúsztam folyton. Aki benevezett erre a baromságra, csak kétségbeesve fogta a fejét, kiakadva, hogy egy gyerek ellen vesztek majd.
- Ne fussál már ennyitől! Pofozd meg, rúgd fel, mit tudom én, csak csinálj már valamit!! – Kiabálta kétségbeesve.
- Jó, csinálok, elbújok a föld alá!X_X – A srác csak fogta a fejét.


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 22 2013, 19:14-kor.

_________________
A nagy aincradi birkózó event Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
A nagy aincradi birkózó event Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi1942/2100A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Taidana on Szer. Márc. 20 2013, 23:06

[Jasude]

Untam a párbajokat. Mármint nem minddel volt bajom, csak vacak volt, hogy állandóan éreztem magam a bíráló szemek tucatjait. Érted, rajtam, aki simán döntős volt az idomárok nagytornáján. Hát engem aztán senki ne bírálgasson, bakker. Szabad kikapcsolódásra vágytam. Egy olyanra, ahol lehet fetrengeni, meg minden vackot művelni, miközben nem érzem azt, hogy értő pillantások kereszttüzében dolgozom. Sz’al, jah, ezek után tökre nem volt logikus döntés, hogy neveztem a birkózóversenyre. Mint próbajátékos. Mert már csak annak volt hely. Ez is milyen gáz már! Tízes szintű játékos vagyok, két skillel, tök jó helyezést érek el egy kasztalapú rendezvényen, erre tessék, csak próbajátékos lehetek egy másikon.
Susaya ide nem kísért el. Már néhány napja nem láttam. Ilyet továbbra is szokott tenni. Nem zavart különösebben. Ha neki jó így, akkor nekem is bőven megteszi. Így is volt kafa súlyemelő jártasságom volt, reménykedtem, hogy itt végre szabadon használhatom, és nem lesz letiltva a fenébe. Mert annak is mi értelme volna akkor? Eh, már az idomár nagyversenyben sem értettem.
Sz’al betrappoltam, miután a regisztráció megvolt. A helyet úgy ismertem már, mint a tenyeremet, vágtam, hogy mi-merre-hol van. Nem is nagyon foglalkoztam az első fordulóval, helyette szépen körbejártam megint mindent. Iszonyatosan király, hogy máris tudok nosztalgiázni, pedig fél éve sem vagyunk itt. Itt versenyeztem már én is, úgyhogy kafa érzés volt, hogy rakat ismerős helyet találtam. Megkerestem azt a küzdőteret, ahol belezúgtam Lottiba, aztán kikerestem a Peterrel közöset is. Nem mondom, hogy megtaláltam őket, de azért kerestem egy-egy hasonló kinézetűt, ahol elmorzsoltam egy-egy könycseppet. Tök kellemes élmény volt felidézni, ami alig néhány napja történt, de elég is volt: irány a pálya!
Majdnem leesett az állam, amikor láttam, hogy van is szabad pálya. Királyság! – gondoltam, és már pakolgattam is el a cuccaimat a tárhelyembe. Végül úgy döntöttem, egy szál boxerben mégsem lenne szerencsés kiállni, szóval azon rajtahagytam a gatyát is. Azért feltűrtem az alját, bár ahogy konstatáltam, hová is kell bemerészkednem, micsoda iszaptömegbe, hát, erősen elvette a kedvem. Érted, fürödtem én már olajban, az sem volt sokkal jobb, sőt! Ez az iszap meg még szörnyűbbnek hatott. Eszembe jutott, hogy Susaya milyen badass módon nézett ki, amikor arany bundáját teljesen befedte az olaj, átáztatva a lecsúszott homlokvédőjét is, fekete, szemek nélküli démoni petet csinálva belőle. Uh, a hideg is kirázott tőle. Ilyen állapotban léptem be a birkózótérre. Félmeztelenül. Tudtam, hogy mindenki majd’ megveszik azért, ahogy kinézek. Jobb, részletesebb testet még vásárolt skinnel sem lehetne renderelni. Hiába, az igazi az igazi!
Most majd megláthatja a sok kocka, milyen is egy istenkirályságos csávó! Tökéletességem teljes tudatában vágtam neki a mocsárnak, határozottan beletrappoltam. Sz’al az első lépés már meg is volt. Már csak az ellenfelemet kerestem. Valami komolyat, ami úgy igazán meg fog izzasztani. Majdnem kiszúrta a szemem egy csaj, de hát a franc se gondolta volna, hogy engem, engem!, érted, egy 120%-os férfit majd holmi csajjal zárnak össze.
Cch, ez megalázó – pöccintettem neki oda foghegyről a véleményemet, teljesen végigmérve a csajt. Nem mondom, hogy vacakul nézett ki, de nekem gyanús volt a nagy lendületessége. Kezemet összefontam a mellkasom előtt, és csak szemem sarkából figyeltem. – Fél fogamra se lennél elég, csajszi! – mondtam neki.
Ha bekövetkezik az ütközet, lehet, hogy nagyon gyorsan át kell majd értékelnem ezeket a gondolatimat. És akkor bizony anyatigris lesz ám belőlem. Mármint… eh. Úgy értettem: apatigris. Apatigris!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
A nagy aincradi birkózó event Vo36oi115/900A nagy aincradi birkózó event 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Márc. 21 2013, 00:55

Jasude, mivel Rita nem tud tovább részt venni az eventen, ezért Taidana lép be a helyére. In game Rita visszalépett a küzdelemtől és Taidana, mint tartalék játékos került be helyette. A körödben támadd meg nyugodtan, adj neki Very Happy

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A nagy aincradi birkózó event

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.