[Event] Cupido Kastélya

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Yui on Szomb. Feb. 16 2013, 18:14

Cupido Kastélya


2023. február 14.* –én reggel furcsa dolgok kezdtek el történni az SAO világában. Aincrad első szintjén a Kezdetek Városától nem messze egy hatalmas kastély jelent meg csak úgy a semmiből.
[Event] Cupido Kastélya 1280-1024-173960
Majd az építmény megjelenését követően az összes eddig elfoglalt szint, összes városában a quest táblák felett egy kosárlabda méretű vörös szív jelent meg. Ha a szívre ránéztek ugyanúgy feltűnik elette a sárga felkiáltó jelek csak úgy, mint a táblán lévő összes többi küldetésnél. Ám mikor el akarjátok fogadni hirtelen egy ikon, tűnik elő, mely két rubrika tűnik fel egy „Fiú neve” és egy „Lány neve” felirattal és csak miután a helyekre beírjátok a saját és párotok nevét akkor jelenik meg az „Elfogadom” gomb.
A küldetés elfogadásával látóteretekben két dolog is megjelenik. Először is a térképetek melyen egy vörös szív és egy szaggatott vonal jelzi a küldetés helyét illetve útvonalát. Másodszor pedig a sárga boríték formájú ikon melyre rákattintva egy nyolc+egy** kérdésből álló üzenetet találtok, melyre válaszolnotok kell.

Mind a kastély főbejárata előtt gyűltök össze. Megpróbálhattok bemenni azonban bárhogy is próbálkoztok is a robosztus fa ajtó nem fog kinyílni, még akkor, sem ha esetleg eszetekbe ötlik az, hogy betöritek. Ugyan is csak a szokásos Inmortal Object ikon ugrik fel.
Majd bő 5 perc várakozást követően egy lány sikítására lesztek figyelmesek, ami az ég felől egy egyre csak felétek közeledő halvány vöröses színű gömbből érkezik. A gömb nagy sebességgel érkezik meg majd csapódik bele a kastély előtt a földbe, majd pattanva egyet egyenest a főbejáratnak míg végül meg nem áll. A gömb eztán pixel darabokra esik és a lehulló csillogó szilánkok közepette megpillanthattok egy tündéri kislányt fehér ruhában, hátán angyal szárnyakkal a földön.
[Event] Cupido Kastélya Yui.%2528Sword.Art.Online%2529.full.1277901
- Otto~, otto~ ttt~… – áll fel a földről miközben leporolja magát. Nem is vesz észre titeket csak, mikor végre végez. Ekkor hirtelen elmosolyodik és integet felétek.
- Sziasztok~ Yui-chan vagyok! Üdvözlök minden szerelmes párt, ez itt Cupido Kastélya! Remélem mind készen álltok egy kalandos, szerelmes, kis kirándulásra. – szólal fel, majd mondandója végén a hatalmas ajtó megmozdulni látszik.
- Kérem, mindenki fáradjon beljebb! – lép be a lány szökellve, majd miután mind beértek felétek fordul.
- Mindenki bent van? *végig pillant rajtatok* Remek! – csettint egyet és ekkor az ajtó mögöttetek bezárul. Pár pillanat elejéig minden elsötétül, majd hirtelenjében minden láthatóvá válik mikor a magasban lévő plafonról lógó méretes kristály csillár fénye beborít mindent. Az előtér ahol most áltok kör alakú és 25 méter átmérőjű. Nincsenek ablakok, csak hét ajtó mely félkörben helyezkedik el előttetek és mind felett egy-egy szám található 1-től 7-ig.
- Akkor vágjunk is bele a szerelmesek versenyébe! Kérlek, válasszatok, egy ajtót majd a párjaitokkal álljatok meg előttük. Oh, és ha van valakinek kérdése most nyugodtan feltehetitek.

*mivel a játék november 6-án indult, így értelemszerűen nem lehet 2022-ben
**a +1 kérdést később kapjátok, ha végre kitaláltam^^’
Sorrend: Vio és Anat; Szophie és Kazuma; Mirika és Kota; Ayani és Nomad; RenAi és Jin; Hinari és Taidana; Jasude és Lewis

A sorrenden kérésre változtathatok, ha valamelyik párosnak tetszik, csak mondjátok meg hányadiknak rakjalak be és, hogy az azon a helyen tartózkodó párosnak nem gond-e.A hozzászólást Yui összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 12 2013, 18:04-kor.

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

[Event] Cupido Kastélya Hr345y345y5y6_zps6a45c429
Yui
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Feb. 17 2013, 04:42

Mivel egész álló nap mégsem heverészhetünk otthon a lakásban, úgy döntök ideje kimozdulni. Igazság szerint célom van azzal, hogy Viot kirángathassam a kanapéról, mert gondosan megtervezett programot találtam ki mára. Ugyanis ma van a hónapfordulónk, ami miatt a kedvenc fogadónkba már foglaltam is asztalt. Igaz addig még rengeteg időnk van, de egy séta most valóban jólesne. Vio szereti az ilyen dőzsöléseket, nekem pedig egyetlen aranytallér sem drága, amíg rá költhetem. Tartok tőle azonban, hogy izgatottságomat nem tudom leplezni, s hamar lebukok előtte, így rájön, hogy mennyire készültem. De üsse kő, még ez is belefér. Persze azért próbálom fenntartani a látszatot, hogy mennyire spontán ötlet vezérli az otthonunk elhagyását.
- Olyan kellemes ma az idő, egyszerűen vétek lenne a négy fal között maradni. No, gyere te vadmacska, ne kéresd magad! - kapom föl a vállamra Viot, és minden ellenkezését és ütlegelését tűrve finoman elfenekelem. A ruhásszekrényhez érve leteszem előtte, majd menekülök is a haragja elől. Miután felöltözünk, már nincs más dolgom, mint Aldonak enni adni. Persze a szőrzsáknak esze ágában sincs kikísérni bennünket, szunyókál tovább a cicaágyában, és magasról tesz arra, hogy éppen hova megyünk és meddig maradunk. Legalább így övé az egész lakás és azt rág szét, amit nem szégyell.
Útközben folyamatosan igyekszem kedvesem kedvében járni, bármi hajlandó vagyok ma megvenni, amit csak megkíván. Ünnepelünk, de nem csak kettőnket, hanem azt is, hogy sikeresen túl vagyunk mindketten egy-egy küldetésen is. Szóval jókedvűen, nevetgélve telik a délutánunk. A Keleti negyeden keresztülhaladva tekintetem megakad az egyik küldetéshirdető táblán, amely fölött egy méretes piros szív lebeg. Kíváncsiságból rábökök, már csak azért is, mert ha mondjuk egy héliumos lufi, akkor már visszük is és akkor lesz ám igazán "love is in the air". Néha már én is hányok attól, hogy mennyire csöpögős tudok lenni. Ahogy azonban megérintem a szívet, két rubrika villan fel. Az egyikbe egy lány nevet, a másikba pedig egy fiú nevet kér. Ó, ez csak nem egy olyan párteszt marhaság, ami kiírja majd, hogy hány %-ban illünk össze? Lopva Vióra pillantok, majd elvigyorodok és bepötyögöm kettőnk nevét. Azonban telejósdás humbuk helyett sikerül elfogadnom egy küldetést. Jah persze, hát azért világított felette a sárga felkiáltójel. Ezután automatikusan megjelenik a vörös jelzés a felvillanó térképünkön, illetve egy 8+1 kérdéssorból álló listát kapunk, melyen személyes kérdéseket tesznek fel nekünk. Könnyedén válaszolgatok a kérdésekre, semmilyen baljós elővigyázatosság nem munkálkodik bennem, s amúgy sem tudok sose ellenállni az ilyen teszteknek. Viszont közben persze lecseng, hogy ezeknek a válaszoknak, illetve kérdéseknek lesz majd valamilyen jelentősége, s ha nem tévedek ahhoz, hogy megtudjuk mire fel ez az egész, követnünk kell a piros jelzést a térképen. Persze mielőtt belevágnék, hogy olthatatlan kíváncsiságomat kielégíthessem, Vio beleegyezésére is várok. Kedvesem nem ellenkezik, szerintem tökre azt hiszi, hogy ez is része az általam megszervezett programnak, amiről ugye ő "nem sejt semmit", pedig erről most én sem sejtek semmit. Mindenesetre jó mókának tűnik az egész és hátha még valami jutalommal is jár.
Követve a térképet, csakhamar eljutunk egy kastélyig. Felettébb érdekes, nem rémlik, hogy ez korábban is itt lett volna. Az első szintet elég behatóan ismerem már, szóval csak arra tudok gondolni ittléte kapcsán, hogy valami aktiválta a megjelenését. Ó bakker, csak nem az az amcsi "ünnep"? Az a Valentizé... Valentin-nap! Még a gimiben voltak lánykák, akik olvadoztak miatta és tökre készültek, hogy megtartsák. Persze még velem éreztették, hogy mekkora sznob vagyok, amiért nem ünneplek meg egy ilyen jeles napot, de számomra ez a tengerentúli baromság meg se közelítette mondjuk a Sakura ünnepet, pedig annak se sok jelentősége van már manapság a hagyományőrzésen túl. Lehet Vio is egész nap azt hitte, hogy én a Valentin-napot akarom vele megtartani? O.o Spanyolországban ezek szerint ugyanúgy divat?
A kastélyhoz érve azonban akadályba ütközünk, ugyanis a méretes ajtónak hiába feszülök neki, Immortal Objectet jelez. Nem telik bele azonban 5 perc, és egy lány sikítására leszünk figyelmesek, majd mintha egy kisebb meteor csapódna be előttünk, amiből egy rettentő cuki kislány bontakozik ki angyalszárnyakkal a hátán.
- Szervusz Yui-chan! Elég hatásos belépő volt az iménti, le a kalappal. Ugye nem ütötted meg magad? - Az a "kalandos, szerelmes, kis kirándulás" szöveg elsőre furcsán hat, de kezd végre mindenről lehullni a fátyol előttem, és összeállnak a mozaikdarabok. A Cupido Kastély név azért elég nagy segítség volt. Mire azonban válaszolni tudnánk, hogy benne vagyunk-e vagy sem, már egyre többen kezdenek gyülekezni mögöttünk mások is, ráadásul ismerős arcokat is felfedezni vélek. Úgy tűnik itt valami verseny fog kialakulni, szóval nem késlekedek tovább, megragadom Vio kezét, majd elsőként besietek vele a kastélyba, nehogy mások megelőzhessenek. Azt hiszem a versenyszellem kezd eluralkodni rajtam. No, mi lesz itt vajon? Sorverseny? Zsákban futás? Ki tud több krémest megenni? Cipeld az asszonyt át az akadálypályán? A tévé tele van ilyen és ennél rosszabb vetélkedőkkel, így csak bízni tudok abban, hogy mi valami különlegesebb dologba csöppentünk bele.
- Akkor vágjunk is bele a szerelmesek versenyébe! - Kezd bele a mondandójába Yui, szóval jól sejtettem, valóban egy vetélkedőről van szó. S ahogy Viot ismerem, ő is arra fog törekedni, hogy győzelemmel zárjuk. A mi párosunk amúgy is verhetetlen, szóval nem is aggódom egy percig sem. Kérdésem nincs, csak kedvesem felé: - Melyik ajtót válasszuk? Dönts most te!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi10/5000[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Viola on Kedd Feb. 19 2013, 19:25

Mint eddig, most sem akarok korán kelni, jobb az ágyban feküdni, forgolódni, nassolni, mint odakint rohangászni küldetés címszó alatt, vagy az Artes ügyeit intézni. Mert mostanában jóformán ebből álltak a napjaink. Szó mi szó, kicsit untam is már a dolgot, de egyszer sem említettem Anatnak, mert olyan lelkesen vetette bele magát egy-egy dologba, hogy nem lett volna szívem megálljt parancsolni akaratának.
Hanem már egy jó ideje fekszem az ágyon, csak úgy ahogy, sehogy, így-úgy, felső ruházat nélkül, csupán egy bugyiban, mikor Anat lép be a szobába. Talpig felöltözve, arcán gyanús mosollyal, ábrázatából szűrődő izgatottsággal. Homlokráncolva nézek rá, majd mint egy villámcsapás, belémhasít:
- Te készülsz valamire, igaz? - szegezem neki a kérdést, majd átfordulok a hátamra, hát ha a látványtól meggondolja magát és inkább visszabújik mellém. Hát nem így történik...
Noszogatás közepette felkap engem az ágyról, s ahogy testem megérzi, hogy nem a stabil ágyon fekszik, egyből elkezdek kapálózni, hogy tudassam vele: én vissza akarok menni a pihe puha párnák közé. Ez sem történik meg, hanem még pár gyengéd csapást is el kell viselnem, ami a szebbik felemet éri.
Lerak a ruhás szekrénynél. Próbálok gyorsan utána kapni, hogy legalább egy kicsit meg bírjam püfölni, de a fenegyerek gyorsabb, mint ahogy a kezem tud közlekedni a téren keresztül. "Pff..." - Morgok egy sort, de aztán odafordulok a fiókokhoz és feldobok magamra pár göncöt. Vagyis, a szokásosakat azzal a különbséggel, hogy most nem csatolom a hátamra a szigonyt, hanem a menümben rejtem el, de a listában előre helyezve, hogy ne kelljen sokat kutakodnom, ha ne adj isten használnom kell valamiért...
A város utcáit kéz a kézben kezdjük el róni, itt-ott nézelődni. Anat ma igen bőkezűnek tűnik, így nem átallok még fagylaltot is kérni, mikor meglátom a város keleti részében strázsáló standot a pultja mögött ácsorgó gépi játékossal. Nagy falánksággal kezdem el legyűrni a hideg édességet, amit gyorsan be is tömök.
Nem is volt olyan rossz ötlet kimozdulni, az együtt töltött idő úgy is csak szép emlékekként marad meg és így többet is bírunk gyűjteni, mintha csak a házban gubbasztanánk.
A kedvesem egy nagy piros szívvel ellátott tábla előtt áll meg. Vajon ezt tervezte volna eddig? Kérdően tekintek rá, de nem ellenkezek, sőt még a két karomat is széttárom, hogy felőlem jöhet, aminek jönnie kell. Begépelni a nevünket a két szövegdobozba, majd elfogadja a rejtélyes felkérést, mire egy új jelzés kezd el villogni a térképünkön. Mégis mit tervezett mára ez a jóember?!
Utunk egy kastélyhoz vezet, aminek a jelenlétén nem lepődök meg, mivel ezen a részen még keveset kalandoztam, szóval az sem lehetetlen, hogy a térképem fekete köde még csak most kezdett el oszlani erről a területről. Ehh, ha Anat valami bálra hozott engem úgy, hogy még csak ki sem vagyok öltözve, megnyakalom. Az oké, hogy nem akarja elmondani: mit tervezett, de legalább sugallhatta volna, hogy a legszebb ruhámat vegyem fel, amiben nem fogok dominának tűnni, ha belépünk egy olyan helyre, ahol mások finom hölgy és úriember alakban jelennek meg.
Valami hiba csúszhatott a számításaiba, mert az ajtó, ami a nagy építmény bejárata kell, hogy legyen, nem nyílik, hiába feszül neki akár teljes erőből is. Én csak a fejemet vakarom a háta mögött és ha néha-néha rám pillant, akkor egy együtt érző mosolyt kap ajándékul próbálkozásaiért. Már majdnem odamegyek hozzá, hogy megnyugtassam semmi baj és menjünk vissza a városba, mikor valami alázuhan a magasból sikítással párosulva és alig pár méterre csapódik be mellettünk.
Közelebb lpve egy kislány pillantok meg, kinek hátából kicsit sem feltűnő szárnyak kandikálnak ki.
- Jól vagy..? - kérdem, de úgy tűnik nem is figyel ránk, mert nem elég, hogy nem válaszol, nem is néz rám. Megvonom a vállam és körbejáratom a pillantásom a környezeten, mire a lány magához tér és beszélni kezd.
Valami Cupido kastélyánál vagyunk és egy szerelmes kalandban fogunk részt venni. Érdeklődve tekintek Anatra, de ő továbbra is kis lányt hallgatja, aki betessékel minket a nagy ajtón, miután az kinyílik. Te jó ég, hova kerültem..? Választanom kell hét ajtó közül, mikor azt sem tudom, hogy mi lesz mögöttük, ejj!
- Legyen a hetedik..! - nyögöm Anat előzékenységére, majd ujjal is rábököm a spontán választásom alanyára.
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi1535/1700[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 21 2013, 18:29

Rávettem arra, hogy elmenjünk egyet sétálni. Még mindig nem volt valami beszédes, és a városon belül még kevésbé oldódott fel. Arról nem is beszélve, hogy még a Zuzut sem szokta meg, a legtöbbször, amikor így hívtam, nem is reagált, mintha nem is hozzá beszélnék. És ha lenne valami mondanivalója, azt is inkább megtartja magának, nem szól semmit. Komolyan, egy fallal több kommunikációt lehetne folytatni, mint vele. Épp megint nyúztam, hogy beszéljen már, az Isten szerelmére,miközben egy poros kis úton haladtunk, konkrétan a semmi felé.
- Hé, figyelsz rám? - lóbáltam meg a kezemet az arca előtt. Komolyan, reménytelen. - Ha figyelsz, akkor adhatnád egy kis jelét is ennek, mondjuk visszakérdezhetnél, vagy legalább hümmöghetnél, vagy valami válaszreakciót legyél kedves összehozni .. - förmedtem rá. - Tudod így teljesen olyan érzésem van, mintha magamban beszélnék. - tettem hozzá ezek után, amolyan magyarázatképpen. Felnéztem a napra. Beköszöntött a nyár, vagy ha szó szerint nem is, teljesen olyan érzésem volt, mert eszméletlenül meleg volt. Abbahagytam a beszédet. Nem cseszegetem folyamatosan, akkor hamar megunna, azt pedig nem szeretném. A mellettünk elterülő mezőket néztem, majd megnyitottam az invertorymat, mert kedvem támadt enni valamit, és elő szerettem volna venni egy kis ételt. Ekkor láttam meg a térképen valamit.
- Egy város.. És itt a közelben.. - lepődtem meg, majd nagy lelkesen a fiú elé álltam, és kérlelően néztem rá. - Ugye megnézed velem, hogy van-e ott cukrászda? Ugye bemegyünk, és megeszünk pár sütit? - pislogtam nagyokat. Tudniillik, hogy minden egyes városban, ahol jártam már, minden egyes cukrászdába betértem, és kipróbáltam ezt azt. Mindig tisztában kell lenni azzal, hogy merre lehet édességet találni, illetve melyik helyen a legjobb a kínálat. Addig kérleltem, míg bele nem egyezett, és elmentünk abba a kis városkába. Ott hirtelen még valamire lettem figyelmes. A küldetés táblát a városka szélén rögtön észrevettem. Eredetileg simán elsétáltam volna mellette, rá sem hederítve, a sütizés ezerszer fontosabb , de most megakadt a szemem egy kis piros szíven, ami a tetejére volt kirakva. Rögtön oda is szökdécseltem - mert hát a kíváncsiság nem hagyott békén - és rá nyomtam. Két kis ikont adott ki, egy "Lány neve" és "Fiú neve" felirattal.~ Hát most az a nagy helyzet, hogy mi pont egy lány és egy fiú vagyunk.. Ugyan mi baj lehetne abból, ha beírnám a nevünket? ~ És ezzel be is pötyögtem a két nevet. Megjelent egy " Elfogadom" felirat, és én rá is nyomtam. Rámosolyogtam Zuzura, ösztönzően, hogy ő is fogadja el. Miután megtette, kérdések ugrottak fel, amelyekre válaszolni kellett. Mikor ezzel megvoltunk, azt hittem, ennyi lesz az egész, de mégsem. Megnézve a térképünket, valami útvonalalt jelzett.
- Öhmm.. Azt hiszem, most fogadtattam el veled egy küldetést. - mosolyogtam zavaromban a felismeréstől. - Szóval akkor.. Ne haragudj.^^" Csak tudod az a fránya kíváncsiság. - próbáltam menteni a menthetőt. - De legalább együtt megyünk egy küldetésre, hát nem jó?? - nevettem kínosan.
- Szerintem induljunk el, most azt hiszem, hagyjuk azokat a sütiket. - motyogtam aztán, és előre szökdécseltem, követve a megadott irányt.
Utunk egy hatalmas kastély felé vezetett.
- Húú de szép. - ámultam el. Már voltak ott rajtunk kívül mások is. Illedelmesen köszöntem, majd hagytam, hadd próbáljanak ők bejutni azon az ajtón. Nem volt túl sok kedvem nekem is neki feszülni annak az ajtónak. Pár perc elteltével aztán egy eszméletlenül édes kislány pottyant le az égből(?). A hátsóját fájlalta, amit megértettem, hisz nagy sebességgel csapódott bele a földbe szegényke. A szárnyakat megpillantva felkiáltottam.
- Angyalka! - nem figyelt rám, talpra állt, és leporolgatta magát, aztán megszólalt.
- Mi? Kalandos, szerelmes, kis kirándulás? Cupido kastély? - akadtam ki. Már megint mit fogadtam el. Kínosan nevetni kezdtem, aztán Zuzu mellé sompolyogtam. - Nem tudtam, mi ez.. Nehh már, hogy most valami nyáladzáson kell végigmenni?! -nyöszörögtem.Nem vagyok valami romantikus alkat. - De azért nem is olyan rossz, úgy értve, lehet jó buli lesz, meg amúgy sem olyan rossz kifejezés az ránk, hogy pár.. - közben bementünk a kastélyba, és végighallgattuk Angyal kisasszonyt.
- Jujj! Én akarok ajtót választani! Ez egy játék, biztos, hogy az! - kiáltottam fel boldogan. A játék gondolata mindig ösztönzően hatott rám. - Szóval legyen.. - kezemet az ajtók felé tettem, és elkezdtem. - Üvegben a törpe, meg kérdeztem tőle.. - A kiszámoló végén a négyes ajtóra jutott a választásom. - Stip stop négy! Oda menjünk, oké? - néztem Zuzura, persze ez nem kérdés volt, még ha annak is hangzott. Már el is indultam az ajtó irányába, miközben farkasom is mellettem galoppozott.

_________________
[Event] Cupido Kastélya Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2535
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi7666/7700[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Kazuma on Pént. Feb. 22 2013, 14:34

Csendben sétáltunk. Azt hiszem. Vagyis fogalmam sincs, mert teljesen elmerültem a gondolataimban. Szophie járt a fejemben. Furcsa volt ez az új helyzet és gőzöm sincs, hogy kezeljem. Talán mondanom kéne valamit. Itt szakadt meg a gondolatmenetem ugyanis egy kéz tűnt fel az arcom előtt. Hirtelen hátrahőköltem és a késeim után, kaptam, mire rájöttem, hogy kihez tartozik a kéz. A fenébe fogalmam sincs mit mondott ezelőtt.
– Öhm bocsi. Kicsit elkalandoztam. - válaszoltam neki bűnbánó arccal. Mondani kéne valamit. Akármit. Ez így tényleg nem jó. Követtem a tekintetét a napig…
– Szépen süt ma a nap. - Hülye Kazuma! Tényleg ez minden, amit tudsz!? Mostmár tényleg csendben haladtunk tovább. Zavart hogy Szophie meg se szólal. Biztos haragszik rám. Fejben épp egy értelmes mondatot próbáltam összeállítani, amikor Szophie elém ugrott. Na igen. Azt az egyet biztosan tudom, hogy a sütikért nagyon odavan. A városokban viszont én nem szeretek túl sok időt eltölteni. Ugyanakkor persze borzalmas társaság vagyok, ezt nem tagadom. Nem is ellenkeztem a felvetés ellen.
– Persze menjünk. - egy süti talán jót, tesz. Mikor elértük a várost Szophie megállt az első küldetéstáblánál. Na mi az meggondolta magát a sütizéssel kapcsolatban? Én is odasétáltam és gyorsan elkezdtem átfutni a lehetséges küldiket de egyik se tűnt érdekesnek. Indultam volna tovább, amikor láttam, hogy valamit pötyög éppen, aztán pedig mosolyogva mutatja a kis ablakot. Lány neve, fiú neve… Most mégis mit talált?
Bízva, abban hogy tudja, mit csinál, rányomtam az elfogadásra. Aztán meg furcsa kérdések ugrottak fel hirtelen. Haboztam. Mégis mire jó ez? Ki kapja meg azt, amit beírok? Szophie bőszen pötyögtetett. Ő intézte volna így az egészet? Ha ő áll e mögött, akkor csak nem lesz belőle baj. Elkezdtem legjobb tudásom szerint beírogatni a válaszokat aztán ezzel is elkészültünk. Na és most mi lesz? A térképem hirtelen felugrott és egy útvonalat jelzett. Szophie idegesen mosolygott, és mint kiderült fogalma sincs, hogy mit fogadtunk most el.
Hirtelen megrémültem. Akkor mégis mi ez!? Kinek a kérdéseire válaszoltam és mit akar tőlünk? A vészjelzők azonnal megszólaltak a fejemben. Ez baj-ez baj nagy baj. Míg próbáltam megnyugodni Szophie el is indult én meg szinte gépiesen követtem. Nem tudtam megszólalni. Tartottam tőle hogy valami olyasmi csúszna ki a számon, amit később megbánhatnék. Kezeim viszont a késeim markolatára csúsztak és a szemeim is idegesen jártak körbe. Aztán elértünk a célhoz.
Egy nagy ijesztő kastély. Szophie reakciója más volt. Szép-szép… de mi van odabent? Közelebb érve feltűnt hogy nem vagyunk egyedül én, pedig egyre feszültebb lettem. Idegesen toporogtam a lány mellett közben a folyamatosan a többieket figyeltem. Nem úgy tűnik, hogy nekik közük lenne ehhez a dologhoz. Látszólag őket is csak idecsalták. Csak fiú-lány párosok. Újabb gyanú kezdett érlelődni bennem. Az a tábla a nagy szívvel a tetején és jobban megnézve a térképet azon is egy szív jelzi a helyet, ahol épp vagyunk… na várjunk. Milyen nap van ma?
Hirtelen valaki sikoltani kezdett. Gyorsan körbenéztem de, a jelenlévők közül látszólag senki nem sikít. A többiek példáját követve az ég felé néztem és megláttam a sikoly forrását. Egy kis vörös gömb csapódott be előttünk és egy kislány mászik elő belőle. Kíváncsian figyeltem mit csinál ugyanis már tényleg nagyon érdekelt, hogy mi fog most történni. Ez lenne? Komolyan? „szerelmes, kis kirándulás”? Én ezt nem akarom! Még most kéne eltűnni innen. Szophie közelebb jött és látszólag ő sem volt teljesen elragadtatva az ötlettől. Ennek ellenére elindult befelé. Mellette mentem be a kapun.
– Még eltűnhetünk. - jegyeztem meg reménykedve, ahogy hátrapillantottam a nyitott ajtó felé. Mielőtt azonban bárhogy is dönthettem volna az ajtó bezáródott. Akkor ennyit erről. Csak csináljuk végig… előbb szabadulunk. Az újabb ajtók láttán Szophie lelkesedése is visszatért.
– Vála… - mielőtt előzékenyen felajánlhattam volna neki, hogy válasszon ajtót már meg is tette. Négyes. Még mindig attól rettegve, hogy mi következik most elindultam a kiválasztott ajtó felé. Végül is nem lehet olyan vészes…
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi304/2100[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 26 2013, 23:51

Valentin-nap! Ez kell nekem! Amennyi balszerencse ért az elmúlt időszakban, ideje volt már egy napot a kikapcsolódásnak szentelni. Ügyesen ráébredtem nemrég, hogy ez hiányzik nekem talán, azért vagyok ennyire rosszkedvű, mert folyton nyomasztó események döngölnek bele a földbe, én meg jó szokásomhoz híven be is dípelek tőlük. Mikor nevettem úgy istenigazából utoljára? Baromi régen :/ Persze nem is könnyű, mikor Kota folyton az idegeimen táncol, vagy ha nem ő, akkor más terít be sárral, a folytonos stresszelés meg szép lassan kikészít...
A legjobban nyilván a legutóbbi bossharc viselt meg, azóta néhányszor pár órától eltekintve folyton Kotán lógok, ha ébren vagyok. Gondoltam rá, hogy az éjjeli portyáira is elkísérem - hiszen hogyne tudnám, hogy éjszaka kilóg farmolni -, de akkor én mégis inkább alszok... ha tudok, mert mostanában az sem megy olyan könnyen, ha rémálmok várják az embert. Na de most! Ma fordítani akartam egyet a keréken, elfelejteni minden bút és bajt és nevetni, szórakozni szívem elrablójával :3 A gondok ott kezdődtek, hogy jó Valentin-napi szokás szerint isteni lett volna saját készítésű csokit csinálni Kotának, csakhogy míg a valódi világban ez számomra kábé ujjgyakorlat, itt mission impossible >.> Fogalmam sincs, milyen cuccokat kell összeönteni, hogy abból valami csokiféle massza legyen, aztán még ott van, hogy Főzés jártasságom sincs, anélkül meg semmire nem megyek... Szóval asszem csak magamat fogom tudni adni, mert azt nem fogom megcsinálni, hogy beszerzek valamit egy cukrászdából, aztán azt sózom rá, mert az tré.
Na mindegy. A gáz az, hogy talán fel sem tűnt a srácnak, hogy ma különösen sokat lógok az ajkán, meg ilyesmik, mert ugye a napokban folyton a nyakán vagyok, és most már az sem érdekelt, hogy végleg elterjed a híre annak, hogy mi együtt vagyunk. Most sokkal fontosabb volt nekem, hogy boldog lehessek a fiú mellett, minthogy kicsaljak pár lúzerből néha napján ezt-azt. Sőt, igazság szerint vannak annyira vakok a pasik, hogy bármikor el tudom csavarni a fejüket, a híremtől függetlenül Neutral
Vidám perceket szerettem volna okozni, és a városban sétálgatva úgy voltam vele, hogy mindenféle bolondságba bele fogok menni. Furcsa ötletként került a fejembe az egyik gyümölcsös bódét meglátva, hogy odafussak, elvegyek egy banánt a pultról, és közben akrobatikám hathatós segítségével felmásszak a stabil faépítmény tetejére, majd miután megettem a banánt, verni kezdjem a mellemet mindenféle gorillásnak gondolt hanghatást kiadva magamból. Na igen, csak a ponyva hamar ledobott, és ráestem az elképedt árusra.
- Ehehe... futás! - ragadtam meg Kota kezét és szaporán szedni kezdtem a lábaimat, hogy a talán mérges üzletember utol ne érjen minket, hogy leverje rajtam a csínyt :3 Némi lihegés árán sikerült lerázni a kiáltozó hapsit Neutral
- Odasüss, lehet hogy event! :3 - mutattam a szívre, ami megjelent egy sárga felkiáltójel társaságában az egyik hirdetőfal felett, és ellentmondást nem tűrően tessékeltem arrafelé Kotát. Ha a játék is szolgál meglepivel erre a napra, akkor azt nem lehet kihagyni, ki kel használni. Sima randira bármikor el tudunk menni, és legalább se neki, se nekem nem kell agyalnunk a programon. Kapóra jött, na!
- Fiú neve... Mirika... lány neve... Kota... jó lesz így? :3 - kacsintok kedvesemre pajkos mosollyal. Ő tuti behúzott volna valami hasonló trollságot, és különben is én viselem a nadrágot a kapcsolatunkban, neki meg hosszabb a haja, mint az enyém Neutral A kérdéseket látva viszont kényelmetlenül köhintgetni kezdtem. Kota is kapott valami kérdéssort, ha ugyanaz a kettő és lesz szerepe, akkor itt égni fog...ok. Ő nem biztos, de sanszos, hogy szintén... Még mindig olyan keveset tudtunk egymásról, és nem könnyítettem meg a helyzetet én sem...
Útra keltünk, és némi kézen fogva sétálgatás után egy kastélyhoz érkeztünk, ahol már gyülekeztek egy páran. Ismerős arcok is, méghozzá nem is kevés. Bakker, Anat és Vio még okés, de Ayani? o.O és Jin-chan?! o.O Mi a lófütty? Remélem az indikátoromba legalább senki sem fog belekötni, bár itt volt a sárga fazon a bossharcról is, ha ő megússza, akkor talán én is meg fogom. Közelebb húzódtam Kotához, és úgy intettem oda az ismerősöknek, már inkább a közelieknek. Túl sokan voltak itt, ez nem tetszett :/
A kislányos sikolyt meghallva szabályosan megrezzentem, és ijedten kaptam a hang forrása felé a fejem. Azért belépőnek egy picit erős volt Yui érkezése, legközelebb jó lenne, ha nem hozná rám a frászt :/
- Hát nem pont így képzeltem el az Angelic Voice-ot szó szerint - sóhajtottam fel, megpillantva az angyalszárnyakat a kiscsaj hátán, és közömbösen követtem őt meg a többieket az event helyszínéül szolgáló várba.
- Verseny, mi? Kota, szerinted is az egyes illik hozzánk a legjobban? A legjobbaknak az ját! :3 - vigyorogtam rá páromra, majd nyomtam egy spontán puszit az ajkaira. Körbenéztem ismét, és egyvalamit már tudtam: Vio-chan és Anat nem végezhet előttünk! Twisted Evil
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi526/600[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Márc. 02 2013, 02:29

A legutóbbi Boss ismét totális felsülés volt, egyszerűen fenomenálisan rossz összjáték, és egy rakás balszerencse a figyelmetlenségről nem is beszélve. A legközelebbin gondom lesz rá, hogy alapos agymosást végezzek a résztvevőkön. Talán még példát is statuálok valakin, ha valamit nagyon elcsesz. Már kezd elegem lenni ebből az egészből, nem egy gyerekjátékba kerültünk, hanem az életünkkel szórakozunk, s most kiderült, hogy ezentúl nem lesz menekvés se, mint eddig mázlimra volt. Öcsém, és a legdurvább, hogy még időm sincs pipának lenni, mert Kana azóta a nyakamon van, az éjjeli portyán amin meg már nagyon kevés esélyem van behozni az egyre nagyobb lemaradást meg amúgy sincs erőm, sőt még senki sincs akin dühönghetnék.
Folytatódott is volna a gondolatmenetem, ha nem szakítja félbe valami. Kana épp az ajkamról szállt le, bár ez is meglepő, de nem ez volt az ami kizökkentett. Egy apró mondat egyetlen része. "...Valentin nap..." Úgy fehéredtem el, hogy egy havas tájba tökéletesen beolvadhatnék. Odaléptem a párocskához, akik az egyik olcsóbb cukrászda teraszán üldögéltek, letettem egy kevéske pénzt.
-A vendégeim vagytok egy forrócsokira.
Fel se vettem a trollkodást, amit művelt a banánnal. Aztán Kana el nem eresztő keze irányába visszahúzódtam, vagyis inkább húztak, bár mentem én magamtól is. Inkább ugornék neki a következő bossnak felszerelés nélkül, mint a mai napnak ezen információ nélkül. Most ismét járathattam a fejemet, hogyan is másszak ki ebből a slamasztikából. Jó az inventorym szokás szerint tele volt minden kacattal. Még elő nem hívott rózsa, esti portyára szánt süti, meglepetés sütemény, amit csak azért vettem meg mert megtetszett mikor láttam, néhány lufi és konfetti, ez a fene tudja mikor került ide. De ez még semmi, az egész nap különleges, és az felborítja az én tökéletes kisugárzásom által felállított harmóniát az én kis világomban. Nem sokkal ezután megállunk, s Kana valamit babrál, bár én még mindig azon töröm az agyam, hogyan skippeljem a napot. Bár ez utóbbit mégsem tehetem meg, mivel Kana tuti kibukna. Valamiféle kompromisszum csak létezik, hogy békésen nyugodtan megússzam ezt az egészet.
-Persze.- Válaszoltam, s csak azután esett le, hogy valami furcsa volt a felsorolásban. -MI?! Egy frászt, ilyennel ne trollkodj! T.T
Amilyen gyorsan csak tudtam Beírtam helyesen a dolgot, s leokéztam. Aztán jött valami furcsa levél és egy roppant gyanús út. Ez utóbbitól kiakadt a veszélyérzékelőm. Olyan brutálisan sugározta magából a veszélyt, hogy az már a lehetetlennel vetekedett. Minden egyes pötty az életem utolsó egy-egy percét jelzi, s ha elfogy nekem lőttek. A kérdésekre viszont egyetlen reakcióm volt. Az a troll arckifejezés, amit akkor vágok, ha valami nagyon orbitális baromságot látok.
[Event] Cupido Kastélya Index
A fele kérdésen nem gondolkoztam, a negyedét már majdnem el is felejtettem, s egy részét még számomra is homály fedte. Ha ezt Kanának kell megfejtenie, hát alaposan gondban lesz, s csak a trollságomból kiindulva tud célozgatni a válaszokra. Én már kínomba röhögök, mikor egy-egy kérdésre válaszolok. Talán az övéből párat ki tudok találni, de hát totál másra fordítottuk idáig az időnket. Ez a kérdőív bevéste magát a mai nap egyik lokális csúcspontjaként. Aztán megindultunk a vesztőhely felé.
Odaérve a látvány vegyes érzelmekkel töltött el. Egyrészt a kastély látványa felettébb szorongó érzést keltett bennem, mivel egy nem kis eseményre utal a nem kis helyszín. Aztán megláttuk Anatékat, ez még úgy egy átlagos felhozatal, már mosolyogtam is azzal a "Hehe, téged is utolért a kaszás." mosollyal. Egész addig tartott a troll kedvem, míg meg nem láttam Ayanit. Ami konkrétan sokkkolta a rendszert, igen három k-val. Az antiszoc tömegfóbiás kis idomár csaj, egy pasival egy nem kis rendezvényen. Hát ez vagy öngyilkosság, vagy valami fehér hollót láttam emberi nyelven beszélni, miközben az egyik földön rekedt ufó hajóját javítja meg egy szikszalaggal és egy-két hajgumival.
Ekkor jött a sikoly, nah végre valami horror helyreteszi a helyszínt, már kezdtem megijedni, hogy komolyan gondolják ezt az egész parádét. Azonban sajnos tévednem kellett. Egy angyalszárnyakkal rendelkező pöttömke pattant ki egy időkapszulából, vagy a jó ég tudja miféle interdimenzionális csapásmérő egységet zúdítottak ránk. Rögtön oda is fordultam Kanához.
-Ezek vagy nagyon belehúztak valamibe, vagy szándékosan trollkodnak, vagy trollkodsz velem, vagy a céhhel, vagy mifene?- A végére már én is elbizonytalanodtam, azonban megkaptam a választ, hogy márpedig ő nem így gondolta a céhünk nevét.
Befelé menet már nem is lepett meg semmi. Egészen a verseny kiejtéséig. Nah, csak van vér a pucájukban valami értelmeset is beletenni. Ekkor ismét Kana állított meg. -Naná, szerinted merre indultam én el? Még szép, hogy elsőként megyünk be és elsőként jövünk meg, jha úgy minden elsőként.- Fordultam feléje a gonosz, sőt egyenesen ördögi ":3" mosolyt formázó arcommal. Hittem benne, hogy az event számomra is tartogat jó dolgokat, hittem abban, hogy talán nem fog csöpögni az egész, és lesz benne egy kis értelmes szórakozás is. Aztán közben megérkeztünk az ajtónk elé.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Event] Cupido Kastélya Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi10/1200[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Taidana on Szomb. Márc. 02 2013, 08:29

(off)Kért sorrendcsere.(/off)

Én aztán marhára igyekeztem ignorálni a kicsi szíves a küldetéstábla felett. De tényleg! Iszonyatosan zavart, mert gáz vagy sem, tizennegyedik életévem óta ez volt az első olyan valentin nap, amit nem barátnővel vagy minimum egy gamer kockacsaj online avatárjávál töltöttem volna, hatalmas közös kalandokon átszelve. Utóbbi volt az izgalmasabb, legalábbis jobban élveztem, bár a végén nem járt érte szex. Ezért egy tízes skálán sok pont levonást kapott tőlem mindig ez az opció. Ettől függetlenül mérföldekkel jobb volt még így is, mint lány-módra telesírni a kispárnám sarkát forever alone képzelgésekkel. Én férfi voltam, a kislábujjam utolsó szőrszálától egészen a fejem tetején idővel majd bizonyára kopaszodásnak induló foltjáig. Bár egy tisztes őszes halántéknak jobban örültem volna, mint tipikus tesztoszteronos jellemző.
Szóval nem komáltam a bazi nagy szívecskét, és addig ingerelt, de addig, kezdve a felugráló sárga felkiáltójelekig, egészen addig a tényig, hogy minden egyes rohadt küldetéstáblán ott volt – nem bírtam tovább, ráböktem. Így indult a mi kis kalandunk Hinarival.
Azért az ő nevét pötyögtem be, mert hirtelen csak az övé jutott eszembe arról a listáról, akivel… khm… mondjuk úgy: közelebbi kapcsolatba kerültem. Már-már intimbe. Igen. Végülis ha megpróbálsz kinyírni valakit, az elég személyes kapcsolatot tud eredményezni. Főleg, ha túléli az illető. Jah, az gáz.
Szóval csendben elmormogtam magamban, hogy téged választalak, Hinari, és ahogy megkapom az útvonalat, el is indulok. Az érkezésig pedig remekül elütöm az időt azzal, hogy a kérdésekre válaszolok. Persze fogalmam sincs a jó válaszokról, idő kell még ahhoz is, hogy rájöjjek: ezek valszeg nem rám vonatkoznak, hanem a csajra. Eh!
Hatttalmas tömeg gyűlt össze a kastély előtt, mire bevágódok én is. Igen, hatttalmas, így, több T-vel is. Olyan tipikus párok vannak itt, mint Anat és Violeta. Uh, bátortalanul intek feléjük, nem egészen tudom, hányadán is állunk mi egymással. Kiszúrom Mirikát is. Nagyot biccentek feléje, mellé vigyorgok, arra gondolok: nézd csak, így fejelnélek meg újra, kisanyám!
Az az idő, amíg végre történik valami, és nem kell folyton egyik lábamról a másikra álldogálnom, mint valami ostoba orángután, pontosan elég a felismerésre: itt nem csak Vioék a mintapárok. Itt mindenki enyeleg a másikkal! Ezt figyelembe véve – lesek a közeledő Hinari felé, aki úgy tűnik, szintúgy rám gondolt a fiú pár beírásakor – a mi fura párosunk annyira nem illik a képbe. Khm. Kellemetlen, az kell, hogy mondjam: igencsak kellemetlen.
A lehulló angyalka elterelte figyelmem a felmerülő problémákról. OK, konkrétan kereshettem utána, hova esett az állam. Bizonytalanul lestem az állítólagos csajomra – a félreértések elkerülése végett közlöm, hogy Hinarira –, és egy bizonytalan mosoly kíséretében az egyik még szabad ajtóra böktem: mit szólnál?

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi115/900[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 03 2013, 15:45


Egyfajta negatív gondolatokkal vegyes homlokráncolással nézegettem a táblát, majd egy legyintés után sarkon fordultam, és végleg otthagytam azt. Valami finomat és édeset szerettem volna magamba tömni, lehetőleg egyedül, vagy olyan formában, ahol semmi (és senki) zavaró tényező nem befolyásolja a magányosság tökéletes érzését. Nem mondhatni, hogy tökéletesen meg voltam elégedve jelenlegi állapotommal, de már kezdtem megszokni, hogy ebben a virtuális világban viszonylag nehéz normális pasit találni. Sőt, szinte lehetetlen, hiszen ha naivan és nyitottan állok a dolgokhoz, mint ahogy azt néhányszor meg is tettem, egykettőre azt tapasztalom, hogy az említett tag éppen a halálomat kívánja, vagy csupán a szoknyám alatti részeket igyekszik behatóbban tanulmányozni, persze az engedélyem nélkül.
Nem volt szerencsém a fiúkkal. Nagyon nem.
Így szinte felkiáltottam meglepetésemben, amint hirtelen előttem termett a térkép, semmi előzetes figyelmeztetés vagy pittyegés nélkül, csakúgy megjelent, egy számomra eleddig ismeretlen utat jelezve. Tudtam, hogy milyen nap van, így egy „Nem jött be” – típusú nevetés után be is zártam, megpróbálva nem figyelni a folyamatos villogásra, ami az előbbi műveletemet követte. Nemsokára azonban egy kérdéssor takarta el a kilátást, és ezen a ponton már úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz, megválaszolom őket, sőt, ha már így felbukkant, vetek egy pillantást az útvonalra is, hátha megtudok valami lényegeset. Kíváncsiságom felülírta az óvatosságomat, s miközben a kijelölt hely felé ballagtam, pontosan és precízen válaszolgattam a kérdőívre.

Nemsokára megpillantottam a kastélyt, s bár biztos voltam benne, hogy ez eddig nem volt ott, érdemesnek tartottam megnézni, miért is került ide. Az nem is volt kérdés, hogy kapcsolatban állt a szívvel a hirdetőtáblán és a furcsa véletlenekkel, amik velem történtek, ám arról sejtelmem sem volt, hogy még mit rejtegethet. Amint közelebb értem, ismerős alakokat szúrtam ki az ismeretlenek között, intettem Anatnak, Szophienak és Kotának, meg az utánam érkezőknek is, majd szemeimet végigfuttattam a jelenlévőkön, logikus magyarázatot keresve ittlétemre: a helyszínen (nem meglepő módon) kettesével álldogáltak a játékosok, s én zavartam topogtam, ajkamat harapdálva kerestem valakit, aki ugyanúgy egyedül volt, mint én. Ekkor pillantottam meg a majmos kölyköt, amint felém pislog, láthatóan pár nélkül.
- Te? – tettem fel a költői kérdést kevésbé költői stílusban (sőt, egyenesen dühösen), s ezzel együtt már húztam is ki a szabdalómat a tokjából. Haragosan lépdeltem, minimális idő alatt téve meg a köztünk lévő minimális távolságot, s már készültem is lecsapni (magamban bízva benne, hogy ez a hely nem számít biztonságos övezetnek), amikor becsapódott az angyalka. Egy haragos sóhajtás közepette leeresztettem fegyverem, s amíg a lányka beszélt, én azon gondolkodtam, hogyan tudnám kiiktatni a srácot a játékból anélkül, hogy kidobjanak a céhből. A piros státusz is érdekelt, ám ennyi áldozatot még képes lettem volna hozni a cél érdekében, a tagságomat viszont nem szívesen vesztettem volna el.
- Amúgy, hol van a majmod? – fordultam felé, cseppet sem barátságosabban, mint az előbb, ám némi érdeklődéssel kémlelve körbe, hátha időközben megjelent az állat.
- Öhm, rendben – mondtam aztán, az ötös ajtót bámulva, még mindig félkómásan a szédülésemtől, ami a kislány „szerelmesek” kifejezése után kerített hatalmába. De, lényeg a lényeg, a kivétel erősíti a szabályt, és ki tudja, hátha még a végén eljutunk odáig, hogy ne akarjam mindenáron visszaadni a „tartozást”. Habár, azt nem mondanám, hogy nem fogom megpróbálni, ha úgy hozza a sors…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi14712/10100[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by RenAi on Pént. Márc. 08 2013, 01:16

A Jin-el folytatott randim meglepően kellemesre, sőt a végére meg is lett koronázva egy nagyszerű csók jelenettel, amit magam sem tudom hogy-hogy generáltam bele. Mármint hogy miként jöhetett az a hirtelen ötlet hogy megcsókoljam a fiút, persze tulajdonképp még az ötlet sem jutott el a tudatomig, mikre megtettem. És cseppet sem bántam meg, furcsa volt ez még nekem, sosem szoktam kezdeményezni, legalábbis ilyenekben nem. A fejleményeket a cukrászdában lévő emberek még tapssal is jutalmazták, melynek vagyis valószínű nem csak ennek az eredményeképp mindketten zavarba jöttünk kissé, majd a fiú ajánlatát megfogadva le is léptünk onnan amilyen gyorsan csak letehet, megragadtam a kezét és tulajdonképp szabályosan kirángattam az utcára, ahol még mindig nem álltam meg, még egy jó ideig szaladtam tovább, rángatva magam után szegény Jint. Már kezdtem kifulladni mire megálltam és körül néztem, észre kellett vegyem hogy a fiúcska sem bírja nagyon a strapát hiába volt az egyik hobbija a futás, a játékban ez „kicsit” másképp működik. Fel tűnt hogy a hirdetőtáblánál álltunk meg, és míg levegő után kapkodva próbáltam össze szedni magam, gyorsan meg is néztem a választékot. De nem kellet sokáig keresgélnem mivel egy szív alakú quest vonta magára a figyelmem. Gyorsan megpróbáltam felvenni, de két rablikát hozott ki, ami jelezte hogy ketten kellenek hozzá. Nagyon megtetszett, így meg is kérdeztem a fiút hogy lenne-e kedve eljönni velem egy ilyen nagyszerű küldetésre vagy mire... Razz Jin nem igazán hezitált, majd mikor feltett egy igencsak lényegre törő kérdést. Méghozzá azt hogy mi járunk-e?
Egy pillanatig nem tudtam mit feleljek, nah jó lehet volt az több is. Nem voltam benne biztos még hogy mit is akarok, még akkor is ha az események mást mutattak. Jinel nagyon jól el tudtam beszélgetni, és irtó aranyos és kedves fiú, bár mivel még nem volt úgy igazán barátom, félek hogy nem tudom majd hogy kezelni, félek hogy megbántom, vagy hogy….[color:3de1=eac117]~ De hisz csak kifogásokat keresek! ~ Ébredtem rá, majd döntöttem.
- Igen, szerintem egy próbát megér! – Mégis miféle válasz ez? Egy próbát? Mint ha valami hadi tervről beszélnénk!? Vagy nem is tudom. Azt hiszem zavarban voltam és nem akartam határozatlannak tűnni, ugyanakkor így is gondoltam. Egy esélyt kaphat a fiú. ^-^

Meg is beszéltük hogy elfogadjuk a küldetést, így be is írtam mindkettőnk nevét, majd rámentem az elfogadta. Gyorsan meg is jelent a térkép is hogy hova is kéne menni, így útnak is indultam. De a kis szívecske nem arra fele indult meg amerre szerettem volna hogy kövesse a szaggatott vonalat, hanem minden lépéssel inkább csak távolodott. Pár lépés után rá jöttem hogy jobb ha inkább Jin vezet, így gyorsan zavart mosollyal oda siettem hozzá. Nem volt valami hosszú séta, és oda is értünk a kijelölt területre, ami elég furcsa volt. Legalábbis számomra, már gyakran jártam erre de ez az épület ami előtt most épp állunk még nem igazán tűnt fel, pedig nem kis épületről volt szó. Egyre közelebb értünk és fel kellett hogy tűnjön hogy nem leszünk egyedül, már akadtak itt párocskák akik várakoztak valamire. Amint közelebb értem ismerős arcokat véltem felfedezni, aminek nagyon megörültem. Széles mosollyal és hatalmas integetéssel köszöntem oda nekik.
- Sziaszoook! – Néztem körbe jobban, persze akadtak akiket csupán látásból sőt olyanok is akiket még abból sem ismertem. Azt hiszem a legtöbb emberkének az arcát a bosszharcok alatt ismertem meg. Majd tudatosult bennem. [color:3de1=eac117]~ Basszus Ők mind együtt járnak? ~ Kerekedett el a szemem, nem is gondoltam volna hogy ilyen sok emberke rátalált a hozzá illő társra ebben a játékban, vajon Ők mind szerelmesek is?... Futott át a fejemen ezernyi gondolat… Míg ezen elmélkedtem, megjelent az égen egy vörös gömb szerű ami egyre inkább közelített. Első ránézésre azt mondanám hogy egy meteor vagy fogalmam sincs, szintén ledöbbent fejjel követem az eseményeket, már amennyire parányi agyacskám fel is bírja dolgozni. A „tűz gömb” egyre csak közeledett majd pattant párat és elpixeleződött. A helyén pedig egy aranyos lányka jelent meg, aki a ruhája leporolásával foglalkozva eleinte fel sem tűntünk neki. Majd mikor végzett bemutatkozott és még köszöntött is minket. Volt aki meg is dicsérte eme eredményes belépőt én még mindig nem jutottam szóhoz. Majd annál is inkább.
- Egy angyaaal! – Kiáltottam fel örömömben, tudom hogy csak egy npc de akkor is, mindig is találkozni akartam egy cuki angyalkával és ez most teljesült is.
- Szia Yui-chan, ugye jól vagy? – Kérdeztem én is, társulva a többiekhez. Bár felesleges az hogy ennyien megkérdezzük de akkor is, csak úgy ki jött belőlem. Időközben rá-rá pillantgattam Jinre hogy neki végül is hogy tetszenek a fejlemények. Majd be is lettünk invitálva. Amint beléptünk mindannyian az ajtók becsukódtak és egy pillanatra és teljes sötétség lepte el a termet. Kissé megijedtem és gyorsan át is karoltam Jin karját persze csak ha engedte és szorítottam erősen, nehogy valami baj történjen. De a csillár fényei kigyúltak, így ismét mindent lehetett jól látni Razz Kissé zavarban voltam ott Jin karján pihenve, ugyanis még mindig nem engedtem el, sőt kicsit még a háta mögé is bújtam, és ha valaki észre is vett hogy vörösödök és bujkálok, először csak farkasszemet néztem vele, majd mint valami kis gyerek hörcsög pofát vágtam, hogy mással foglalkozzon és ne velünk. Nem kellett sokáig tétlenül állnunk, gyorsan ki is lett adva a feladat hogy mi is lesz a következő lépés. Hét ajtó közül kellett választanunk egyet. Itt Jinre bíztam magam, elvégre Ő a férfi.. vagy micsoda Razz

/Eezer meg tízerer gomenn a várakoztatásokért ^^" /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi6908/7300[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Tetsuko Jin on Pént. Márc. 08 2013, 15:55

A randinkon Ai-channal minden remekül zajlik. Sokat nevetgélünk, beszélgetünk, így megismerve egymást. Még a család is szóba kerül párszor, ami kellemes emlékeket ébreszt fel bennünk, vagy éppen keserűt. Bár utóbbit hamar kiverjük a fejünkből pár kedves szóval. Aztán hírtelen kapok egy hosszú csókot a lánytól, melyet vétek lenne nem viszonozni, na meg nem is vagyok most teljesen a magam ura. Nem szokásom csak úgy zavarba jönni, most mégis… ma már sokadszorra történik velem. Igaz nem olyan rémes ez, csak fura. Az vígasztal, hogy Ai-chan sokkal jobban zavarba jött. Kérdésemre igent mondd, majd megfogja a kezem és már megyünk is.. el a cukrászdától messzire, ahol mindenki látta a csókjelenetünket. Alig bírom tartani az iramot és már az7 oxigén készletem is fogyni kezd, mikor végre megállunk, ahol a térdemen támaszkodva pihenek és veszem nagyon szaporán a levegőt. Nem ártana, ha többet raknék a kitartásomra, mert ez így nem valami menő. Mire feleszmélek egy küldetést pillantok meg, amit partnerem is kiszúrt már magának és azt nézegetjük. Hezitálás nélkül teszem fel neki a kérdést, hogy akkor, most mi is a helyzet velünk. Néma csend következik, és újra elgondolkodom azon, hogy esetleg megtarthatnék magamnak némely dolgot. Már visszakozni is akarok, mikor kapok egy érdekes választ.
- Ennek örülök!- legalábbis azt hiszem. Érdekes válasz ez, mindazonáltal biztosra veszem, hogy pozitív. Innentől kezdve kár is lenne tovább ragozni a dolgot. Az event elfogadása után Ai-chan beírja a nevünket, amiután egy szív jelenik meg a map-on. A párom meg is indul csak éppen rossz irányba halad. Persze sejtem már egy ideje, hogy a tájékozódásban nem a legjobb, csak nem akarom megbántani.
- Öhm.. Ai-chan.. ano… erre…- mutatom meg a helyes irányt, majd odajön hozzám és még egy zavart, ám aranyos mosolyt is elenged. Visszamosolygok rá és már úton is vagyunk. Az én vezetésemmel nem is tart sokáig elérni a szívecskét a térképen. Egy hatalmas épület, amit ezelőtt még nem láttam itt. én is felfigyelek a kisebb tömegre, mely ott várakozik. Nem sok embert ismerek közülük. Egészen pontosan csak egyet. Mirika-sant aki most nem zöld indikátorral rendelkezik. Nem vártam tőle ilyet. Mert ez azt jelenti, hogy bántott egy másik játékost, aki ráadásul zöld indikátoros volt. Mindenesetre most nem ezért vagyunk itt, így a kényelmetlen kérdést, majd felteszem neki egy arra méltó pillanatban, mikor négyszemközt vagyunk.
- Domou- köszönök én is rögtön a partnerem után és illedelmesen meg is hajolok, ahogyan az felénk szokás. Alaposan körülnézek és felmérem a társaságot. Elég színes.. Biztosan nagy mókában lesz részünk, vagy valami ilyesmi. A picike szárnyas lányka belépőjén én is meglepődök… majd illedelmesen köszönök neki is, ahogyan a többieknek előtte. Mikor a partnerem rám néz, néha-néha csak rámosolygok. Jól érzem magam, még ha nem is vagyunk kettesben. Mikor a kastély ajtaja kitárul, mind belépünk rajta. A hírtelen jött sötétség engem nem zavar különösebben, Ai-chan viszont kicsit megijed és belém karol.
- Nyugalom Ai-chan… én melletted vagyok- felelem mosolyogva, bár nem igazán láthatja, mert már majdnem teljesen mögöttem van. Vicces egy jelenet ez. Ám mielőtt megszólalnék már kapjuk is az első feladatunkat, miszerint ki kell választanunk egy ajtót, melyen belépünk. Előttünk már választottak páran. A partnerem nem lép így rám marad a választás terhe, melyet magamra is vállalok büszkén.
- Akkor miénk lesz a hatos ajtó- válaszolom széles mosollyal. Egyre kíváncsibb leszek, hogy vajon mik várnak itt még ránk.
- Jól vagy Ai-chan??- kérdezem a lánykát aki kicsit még mindig takarásban maradt…
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi2110/2300[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Pént. Márc. 15 2013, 17:51

A séta, a ballagás, a járőrözés folytatódott, s mint egy magát ismétlő film, lépteik úgy követték egymást. Sir Lewis fejében lábbelijük ritmikus kopogása a kövön már szinte azonos szinten lebegett a levegővétel reflexével. Egy-kettő. A tempó más, mégis jelen van, de az előzővel ellentétben nem történik semmi baj, ha megszűnik. Ő azonban mégis menetelt tovább. Nem gyorsan, de nem is lassan. Határozott, hősies járőrözést imitálni ő nem tud, csak tökéletesen végrehajtani azt!
Jasu ugyan úgy ott van az oldalán, mint mikor elindultak.
- Japán vagy? - teszi fel végül a kérdést hősünk. Már egy ideje foglalkoztatta a gondolat, hogy a lány honnan is származhat, s habár annak arcvonásai egyértelműen elmondhatnák magukról viselőjük földrajzi múltját, Lewist ez nem zavarja. Ő szavakból akarja megtudni, levonni a következtetést, nem pedig szemlegeltetés útján.
- Én amerikai... - böki ki abban az esetben, ha a lány visszakérdezne őt illetően. Amerika... Milyen távolinak is tűnik most itt, a játékban. Mintha csak egy másik ország lenne, amibe most nem tud visszamenni. De nem is akar, neki itt a legjobb. Itt, az Aincradi Köztársaságban. Köztársaság ez egyáltalán..? Nem, ez inkább Aincradi diktatúra, aminek a tetején Kayaba Akihiko ül és kegyetlenül kormányozza országát.
Elborzad valótlan gondolatain, majd felocsúdva egy furcsa táblát vesz észre maguk előtt. Egészen hétköznapi lenne, ha nem vennénk számításba a felette lévő nagy, piros szívet.
- Ezt ki kellene vizsgálni..! - jegyzi meg Jasura pillantva, majd közelebb lép a táblához.
Úgy tűnik két nevet kell beírni és akkor... Történek valami... Gondterhelten kezdi el simogatni borostás állát, mintha elmélyedne valamiben, de ez nem igaz. Valójában csak menő, amikor ezt csinálja. A halk elektromos sercegés klassz!
Hümmögve begépeli nevét a megfelelő rublikába, majd megvárja, hogy Jasu hogyan dönt, benne akar-e lenni ebben példa nélküli eseményben, amivel közelebb juthatnak a világuk működéséhez, s ha valami alvilági tevékenység folyik ott, akkor azt egy csapással fel is bírják deríteni.
Ha a lány nem írja be a nevét, de bólint, kézzel-lábbal jelez, vagy szól, akkor viszont a hőslovag gépeli be a nevét.
A térképen egy új jel tűnik fel, villódzva próbálva hipnotizálni azt, ki ránéz, hogy kövesse, mert az út végén kincs várja. Páncinak nem is kell több, s ha a társának sem, akkor nyomban útnak is indul, hogy a végére járjon, miféle találka lesz a piros szaggatott vonal másik végén...
Megint gyaloglás. Az ismétlődő, reflexes mozdulat visszatér hősünk végtagjaiba.
És mi van az út végén, mi tárul szemei elé, ahogy már majdnem a villódzó ponton taposgál? Bűnbanda helyett egy szép nagy kastély, mely karizmatikusan magasodik a táj felé. Hatalmas, impozáns építészeti remekmű! Egy igazi lovag-tanya! Ha létezik ilyen, akkor csakis így nézhet ki.
A bejáratnám már összegyűlt egy kisebb tömeg.
- Vajon mi lesz itt..? - kérdi halkan Jasutól, hátha ő többet tud, mikor azonban az égből alázuhan egy kislány, s mások körbelengik, ő csak ott áll, ahol eddig is, s csapdát keresve szemlélődik jobbra-balra. A Yui néven bemutatkozott lányka "szerelmes pár" szavaira csak pokerface-el tud válaszolni, megmukkanni sehogy se tud. Mégis hova került?!
- Akkor nekünk marad az utolsó ajtó... - önti szavakba a teljesen egyértelmű szituációt, miután a többi pár elvitte a hétből a hatot...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi115/700[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Jasude on Vas. Márc. 17 2013, 13:42

Lewis sannak le kellett lassítania Jasu csiga lassúsága folytán, de még így is úgy látszott, hogy élvezik a kis sétát. Megnézegettek mindent, ami egy kicsit is "gyanús" és a lány teljes komolysággal mutatott rá pár njk-ra is, mint összeesküvést szövő mobra, aki majd az egyik pillanatban felugrik és a barátaival együtt lemészárolnak egy csomó jk-t és ezt még csírájában kell elfojtaniuk. Volt még pár fárasztó vicce, de remélhetőleg csak nevettek rajta egy jót. Aztán a Főtér majdhogynem a közepén felugrott mindkettejüknél egy-egy kis táblácska, ami a Valentin napot volt hivatott népszerűsíteni, és párokat kért fel a csatlakozásra. Nahát, ez érdekes, és láthatóan a lovag kíváncsiságát is felkeltette, habár a lány nem tudta eldönteni, hogy ez egy tréfa kezdeménye akar leni, vagy komolyan gondolja, hogy "Meg kéne vizsgálni"... de előre szaladtam.
A kérdés, amely a nemzetiségére mutatott rá, egy mosoly kíséretében válaszolta meg, majd ki is húzta magát, mutatván, hogy mennyire büszke is arra, hogy az lehet ami.
- Svéd vagyok. Igazi és meghamisíthatatlan. Harcosok és királyok leszármazotta. Very Happy
Lovagnak születve, örvendek. Smile

Aztán megtudhatta, még mielőtt kérdezte volna, hogy a szőke hajú sármőr honnan is érkezett ide a Szigetország egy kitalált csücskébe.
- Nahát!? A lazaság és menőség fellegvára az otthonod? Ha nem svéd lennék, még irigyelhetnélek is. :]
Persze ezt teljes komolysággal, majd egy kacérnak is mondható, kacsintással is megtoldotta, de valószínűleg bármilyen ország szülötte lenne, ezt mondta volna.
Majd ugye felugrott az akis panel a menükben, önállósítva magát., és a két lovag azt latolgatta, hogy vajon menjenek e. A kérdésre azonban először csak a szívecskére mutatott a lány.
- Ugye tudod, hogy ott szerelmespárok lesznek? Habár egy szívtipró amerikait nem féltek ilyen helyzetben. Wink
...hihi, és amúgy is izgisen hangzik, nyomjad csak. Ja-su-de.

Betűzte le a fiúnak, majd ő is beírta a sajátjába a nevét, és a fiúét is. A felbukkanó térképre csillogó szemekkel meredt rá. Most azonban keményen belekarolt a fiúba, és felnézve rá, gyors adta is a választ.
- Sajnos nagyon kevés pontom van a gyorsaságomon, de azért siessünk. :3
Egy szép kastély körvonalai kezdtek kirajzolódni előttük, ahogy haladtak előre, és végül a feljárót is megpillanthatták. Nagy kastély, kis varázslatos hangsúlyt adva hozzá, a kiépítése pedig egyenesen a középkori, hőskórba repíti az embert. Igen. Ez egy lovagnak való hely....habár azt nem tudhatjuk mi fog még történni bent.
A végére értek csak be, és a végén is voltak a kis sornak, így Jasu hiába nyújtogatta a nyakát, Hallgatózás jártasság híján nem sokat értett, épp, csak annyit, hogy "menjenek csak be"
A sorban előttük álló emberek egyikét se ismerte, még szerencse, hogy párban érkeztek, így Lewis sant legalább, ha nem is sokkal több ideje, de ismeri. Azonban a férfi megvárta míg a többiek választanak, és Jasu hiába való unszolása elenére is az utolsót választották ki.
- Naa, -*húzta meg a karját* - Meggondoltad magad? bounce Menjünk, az jó lesz...
És épp ekkor lépett be rajta egy idomár fiú és egy szőke lány. Nagyszerű.
- Akkor az!? Pff....
Tényleg meg kell várniuk az összes embert? >< De nem mehet be egyedül...
- Akkor legyen az amit lovag úr javasolt. Neutral
De egy kissé kedve szegetten szólalt meg.


_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
Jasude
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi10/250[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Yui on Szer. Márc. 27 2013, 19:09

A földet ért angyal hamar felpattan a földről, leporolja magát majd egy római ötöst mutatva jobbjának mutató- és középső ujjával.
- Haaaiii! Semmi bajom! – jegyzi meg az aggódó kérdésekre választ adva egy nagy mosollyal az arcán.
Miután mindenki beér és az ajtó is bezárult megvárja, míg mind ajtót választotok, majd megálltok előtte.
- Rendben, látom mindenki választott egy ajtót. – ekkor összeüti két kicsin tenyerét kétszer, minek hallatán az ajtók kinyílnak, így mind szemügyre vehetitek a mögöttük megbújó hosszú, vége láthatatlan folyosókat.
- Most pedig indulás… Oh, valamit elfelejtettem, de mit?... Áh, megvan! – kiált, fel minek végén ismét tapsikol egyet, ekkor minden páros előtt egy szárnyakkal ellátott piros szívecske jelenik meg melynek közepén egy számláló található mely most nullát mutat.
- Okké! Már minden megvan. Tehát amelyik gerlepár hamarabb jut végig a különleges és romantikus folyosókon az nyer és nem is akármit *bólogat* Na, de indulás! – jegyzi meg majd, ha valakit esetleg noszogatni kell, ő újra tapsol, egyet minek köszönhetően egy lökés beljebb taszigálja a küszöbön. Amint a páros minden tagja belép az ajtón a levegőben lebegő szárnya szívecske csipog egyet, majd a számláló elkezd számlálni.
Ha egy kicsit távolabb értek az ajtók gyorsan becsukódnak mögöttetek majd azzal a lendülettel el is tűnnek helyükre pedig ugyan olyan fal kerül, mint, ami körül vesz titeket. Szóval irány előre!
Menetelésetek közben nem sok minden történik, ha csak nem kezdtek el beszélgetni, ám semmi gond jön az unalom elleni szer első dózisa. Hirtelen ugyan is valamelyikőzök a kikövezett úton egy olyan nagyobbacska kőre lép, ami megsüllyed a lába alatt. Ezt pedig az követi, hogy a már jól ismert <Error> felirattal ellátott kis ikonok jelennek meg falakat alkotva, ami kettéválasztja a folyosót hosszában, így egyikőtök a bal, míg a másik a jobb oldalon ragad, majd az út is lezáródik előre fele.
- Hoppácska… most jól bele estetek az első csapdámba, de ne féljetek, könnyen kiszabadulhattok belőle, ha válaszoltok egy kérdésre. – víz hangzik a lány hangja a folyosón, majd meg is jelenik a párokat elválasztó falon egy kérdés és négy lehetséges válasz, ami közül választanotok kell.
- De tikk-takk jobb ha oda figyeltek mert hamar telik az idő… – halkul el végül a hang egy kislányos kacajjal zárva.
A kérdés pedig így hangzik: Mi a kedvenc színe …? (A pontozott résznél természetesen a párotok neve szerepel Very Happy )

A választási lehetőségek:

Vio: Kék, Zöld, Piros, Narancssárga
Anat: Kék, Vörös, Narancssárga, Lila

Szophie: Szürke, Fekete, Sötétkék, Zöld
Kazuma: Rózsaszín, Lila, Kék, Vörös

Mirika: Kék, Szürke, Vörös, Fekete
Kota: Lila, Zöld, Rózsaszín, Citromsárga

RenAi: Narancssárga, Kék, Zöld, Barna
Jin: Lila, Szürke, Kék, Rózsaszín

Hinari: Fekete, Zöld, Narancssárga, Világoszöld
Taidana: Türkizkék, Azúrkék, Aranysárga, Zöld

Jasude: Sárga, Kék, Zöld, Sárga
Lewis: Sárga, Kék, Vörös, Fehér

/Megjegyzés: A csak a saját váláslehetőségeidet látod, és egyáltalán nem haljátok egymást./
//A posztotok végén spoiler-be tüntessétek fel a pontjaitokat, amikkel részt vesztek a küldin. Köszi Very Happy //
Sorrend: Vio és Anat; Szophie és Kazuma; Mirika és Kota; RenAi és Jin; Hinari és Taidana; Jasude és Lewis
Határidő: 5 nap/főA hozzászólást Yui összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 03 2013, 16:41-kor.

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

[Event] Cupido Kastélya Hr345y345y5y6_zps6a45c429
Yui
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Márc. 28 2013, 02:11

Yui-chan komoly versenyszituációt teremt azzal, hogy a leggyorsabb párnak ígéri oda a fődíjat. Azt persze nem árulja el, hogy az mi lesz, de én már egy tábla csokoládénak is nagyon örülnék. Igen nehéz Aincradban jó minőségű, ízletes csokit előállítani, így már csak a gondolattól is csorog a nyálam. Persze lehet, hogy egy halom szívecskés párnát kapunk, amit első dolgom lesz elajándékozni a Kezdetek városa béli árvaháznak. Végszóra még valami rettenetes szárnyas, repkedő szívet kapunk számláló gyanánt, aminek már a látványa is gyomorforgató és gumicsizmát igénylően csöpögős. Ráadásul Yui konstans tapsikolása is kezd furán hatni rám, már-már idegesítően. Hiába a kiváló hangulatom, azért a jó ízlésbe nekem nem fér bele ez a sok csöpp-csöpp dolog, és Viot sem olyannak ismertem meg, mint aki ilyesfajta lamúrkodásra vágyna. Neki a csődör kell, nem a kis hörcsög rózsaszín masnival a nyakában. Ilyen volna nyugaton a Valentin-nap? O.o No, uccu neki, zsebeljük be a fődíjat, aztán irány tovább az eredeti útitervhez.
Odavonulunk szépen kettecskén, elsőként, a 7. ajtó mögötti folyosóhoz. Mielőtt átlépném a határvonalat, még körbepásztázom az előttünk álló terepet, majd a versenyszellemtől fűtött kedéllyel, kissé kimérten végigtekintek az ellenfeleken. Egy ördögi vigyorral konstatálom, hogy esélyük sincs ellenünk. Fő a magabiztosság, szokás mondani, s abból nincs hiány nálam, plusz tudom nagyon jól, hogy kiválóan összeszokott páros vagyunk Violetával. Maximum Mirika és Kota jelenthet ránk veszélyt, de a többieken látszik, hogy asse' tudják hol vannak - nem mintha én tudnám - és hogy ki a szösz áll mellettük. Mármint... ehm, most komolyan. Nézzen már rá valaki Taidanára! Ki az aki a majma nélkül egyáltalán szóba állna vele? Ráadásul pont Hinari kisasszony? Kizárt! Vagy az, hogy a mindig szótlan Kazuma becsajozzon, ugyan már! Nem tudom mivel zsarolták meg egymást a párok, mindenesetre fura egyesülések jöttek létre.
Megyek előre a folyosón, ahogy azt a férfinek illik és szépen bele is sétálok a csapdába, aktiválva valami követ azzal, hogy óvatlanul ráléptem. Azt hiszem elkerülhetetlen lett volna amúgy is. Yui kuncogása hallatszik, s rögtön tájékoztatva is leszünk arról, amit magam is tapasztalhatok, mégpedig hogy kettéválasztanak bennünket. Feleslegesnek érzem a pánikolást, mindez csupán a játék részének tűnik. Rögtön értelmét is nyeri a kérdéssor, amit idefele jövet töltöttünk ki, s mindjárt az egyik legkönnyebbet kapjuk meg. - Narancssárga! - vágom rá gondolkodás nélkül, végig se olvasva az összes lehetőséget. Többször is láttam már ezt a színt Violetán, ellenben lilát például emlékeim szerint egyszer sem. Izgatottan várom, hogy helyes-e a válaszom. Kedvesemnek igazán nem lesz nehéz dolga a válasszal, hisz ma is ezt a színt viselem, mint szinte mindig.


Anat pontok:
Február 16. utáni dolgokat nem számítottam be
Alappontok: 8. szint
Élet: 10
Fegyverkezelés: 10
Erő: 9
Kitartás: 7
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 10

Plusszokat adó akkori felszereléseim:
Futó Mithrodin lándzsa (+3 erő, +3 gyorsaság)
Bronz páncél (+9 páncél)
Bronz sisak (+4 páncél)
Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
Szakadt köpeny (+1 kitartás)
Természetgyűrű (+1 élet)
Aranygyűrű (+3 erő)
Vio pontok:
Alappontok: 6. szint
Élet: 8
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 6
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 6

Plusszokat adó akkori felszerelései:
Ördög villa (szigony) (+4 erő, +4 speciális képesség, +2 kitartás)
Bronz páncél (+9 páncél)
Bronz sisak (+4 páncél)
Bronz Gyűrű (+1 erő)
Bronz Gyűrű (+1 erő)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi10/5000[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Viola on Vas. Márc. 31 2013, 15:11

- Ohh! - lepődök meg a repülő szárnyas szíven, mely csipogva elkezd számolni valamit. Időre megyünk talán, vagy mifene? Zavartan pillantok Anatnara, akinek már csak egy pillantásából le bírom olvasni, hogy nem nagyon van oda egy ilyen kalauzért. Na persze én sem mondanám, hogy kell egy ilyen otthonra, de itt még talán szóval ebben a szerelmes kastélyban még eltűrhető, hogy egy szárnyakkal megáldott csipogó szív legyen a vezetőnk. De azért meg kell hagyni aranyos.
Ami pedig a nyereményt illeti, semmi sem jut az eszembe. Látszólag felcsillan mindeni szeme és egyből azon töri a buksiját, hogy mi lehet az. Azt hiszem csak nincs elég fantáziám ezen agyalni... De még csak azon sem, hogy a többinek mi juthatott az eszébe. Végignézve rajtuk senkit sem ismerek, de a többség illik a másikhoz, így valószínűleg ők is olyan szerelmesek lehetnek, mint a mi párosunk. Anatnak bezzeg biztos én járok a fejében, egy homokos tengerparton ruha nélkül, mint főnyeremény, ehhez nem is férhet kétség..!
Belekarolok az én Anatomba, hogy vigyünk egy kis fílinget is ebbe a játékba, s odébb pöckölöm a szívecskét, hogy menjen befelé az ajtón, amit kiválasztottunk. Azon belépve azonban elengedem a párom karját, mert nem várt látvány tárul szemeim elé: semmi.
- Ehh! - nyögöm csalódottan, s kellemetlenül indulok tovább. Egy sima folyosóra küldött minket. Csapda lenne? - gondolom, de nem állok meg, csatlakozom Anat csörtetéséhez, aki egy óvatlan lépésével aktiválhatott valamit, mert középen a folyosót kettéválasztja egy "error" fal. Megérintem a falat, ami fizikai akadályként van felhúzva kettőnk közé. Nem hallok a túloldalról semmit, tehát Anat nem pánikol, vagy próbálja átzúzni ezt az errortengert.
Nem kis ijedtségemre egy panel is felugrik a semmiből, egyből kérdéssel rontva rám, ami nem más, mint hogy mi a kedvesem kedvenc színe.
- Ohh? - húzom fel a szemöldököm, ahogy Yui hangját is meghallom vízhangozni. Szóval ez tényleg a játék része és nekem csak válaszolnom kéne. Na lássuk csak - hajolok oda kérdés fölé, majd gyorsan a válaszokra tekintek. Természetesen nem kell sokáig böngésznem, sőt a válaszokat is fölösleges volt végigolvasni, mert teljesen egyértelmű, hogy Anat kedvenc színe a zöld így rá is nyomok erre a lehetőségre. Ha csak teheti, zöld ruhákban pompázik, meg most is az van rajta, teljesen egyértelmű...
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi1535/1700[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Szophie on Csüt. Ápr. 04 2013, 21:25

Ahogy az ajtónk elé léptünk, az angyalka két tapsára egy szívecske ugrott fel előttem, melynek közepén egy nulla volt. Nem nagyon értettem, de biztos van valami haszna. Már megtanulhattam, ebben a játékban mindig, mindennek megvan a maga haszna.
- Okké! Már minden megvan. Tehát amelyik gerlepár hamarabb jut végig a különleges és romantikus folyosókon az nyer és nem is akármit *bólogat* Na, de indulás! – mondta a kislány, és ki is nyíltak az ajtók. A gerlepár kifejezésen egy kissé fennakadtam. Minden vagyok, csak az nem! Vezér is nagyot mordult a kifejezés hallatán. Eső ok, hogy nagyon nem szerette Zut, még csak a közelembe sem látni, második ok, a gerlékkel sem volt kibékülve, egyszerűen gyűlölte azokat a madarakat. A romantikus folyosók kifejezés még jobban kedvemet szegte. Most komolyan, kinek lenne kedve végig nyáladzani egy csomó folyosót? Szeretem a romantikát, meg minden, de csak a maga átlagos, szokásos, személyes, szobába zárt módján. Távol állnak tőlem ilyen téren az angyalok, kastélyok, kis szívek, és a rózsaszín légkör, amiben szárnyakon repkedve ugrálunk a boldogságtól, felhőkön ücsörögve, a naplementében. Blöee.. Egész életemben egyetlen egy romantikus filmet tudtam végignézni, és abban is meghaltak a szerelmesek, úgyhogy ennyit erről. Persze könyvben már más, de azokból is jobban szeretem az izgalmas kalandregényeket.
Viszont amikor a kislányka kiejtette száján a „nyerés” kifejezést, akkor azonnal lázba jöttem. Ez egy jó kis játék lesz, és mint ilyet, nekem meg kell nyernem. Mert hát minden játékot meg kell nyernem.. Még az a táncos dolog sem foghatott ki rajtam, amibe pedig egy jó páran belehaltak, de én nem! A vesztés nem lehetőség! Zu is ismer annyira, hogy ezt tudja, ez nem kétséges.. Csak a probléma már megint a feladattal van. Mert hogy egy valentín napos küldetésből nem fogok győztesként kikerülni, az szent. De azért próbálkozni szabad.
Szóval amint meghallottam a verseny szót, mint akit seggbe rúgtak, úgy siettem be a nyitott ajtón, Zut megragadva a ruhájánál fogva, és magammal húzva. Amilyen gyors, olyan lassú a felfogása. Egyszóval ha rajta múlik, akkor még vagy 5 percig ott kuksolnánk, míg leesik neki, hogy menni kéne, de sietve. Hamarosan becsukódott mögöttünk az ajtó, de ez nem érdekelt, csak meneteltem előre. Végre kettesben, körülöttem levő idegesítő idegenek nélkül. Volt valami határozottan megnyugtató az egyedüllétben. Hisz a jelenlévők közül csak talán Hina-chan volt számomra jó barát, és ha csak ő lett volna, akkor semmi gondom az egésszel, de nekem ez a tömeg már sok. Fontolgattam azért, hogy ezek után bemutatom neki Zut, és talán ő is bemutathatná a kedvesét.. Miközben gondolataim elkalandoztak, hirtelen beleléptem valamibe, és megsüllyedt a bokám. Ez azt eredményezte, hogy sikeresen elestem, és Zu felé kezdtem el dőlni, csakhogy hirtelen egy üveg lap áta utamat, amire egyenesen felkenődtem. No, a szerencsés lány megint megmutatta!
- Hoppácska… most jól bele estetek az első csapdámba, de ne féljetek, könnyen kiszabadulhattok belőle, ha válaszoltok egy kérdésre. – szólalt meg ekkor angyal-sama.
Ekkor megjelenik előttem egy kérdés, majd a kislány tájékoztat, hogy ez időre megy. Természetes, hogy hirtelen elkezdtem sietni, mert hát ha kérdésekről van szó, abban ász vagyok. Csakhogy ez nem sima ki-mit tud volt, hanem ez a páromról kérdezett.
- Ó anyám! – fogtam a fejem. Ez most komoly? Nah akkor csapjunk bele inkább, mint sem itt nyafogjak. Neki nem nehéz kitalálni remélhetőleg, hisz éjjel nappal az a szín jellemez engem. Viszont nekem már nehezebb a dolgom. Hümmm.. Talán a fekete az. Hisz az én kedves kis párom amúgy is depresszióra hajlamos, bezárkózott kis árnyharcos, úgyhogy ez rá illene. Igen, ez lesz az! Vagy nem.. Mindenesetre rányomtam a feketére, és vártam, most mi lesz.

_________________
[Event] Cupido Kastélya Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2535
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi7666/7700[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Ápr. 04 2013, 22:59

Megálltunk az ajtó előtt közben azon gondolkoztam, hogyan menekülhetnék ebből a kutyaszorítóból. Ha nyitva lenne a kapu, most aktiválnám a képességemet és Szophiet magammal rángatva, eltűnnék mielőtt a többiek észbe, kapnak. Kár hogy ez a lehetőség nem jutott eszembe öt perce. Közben az ”angyalt” hallgatva (aki inkább lehetett ördög álruhában) úgy éreztem, hogy megtaláltam Aincrad legszörnyűbb helyét. A kis csipogó borzalom csak még tovább rontotta az összképet. Egy temetésen több jókedvet talált volna az ember, mint most az én arcomon. Épp a harakiri felemelő gondolata suhant át az agyamon mikor feltűnt hogy Szophie rángat maga után. Kelletlenül de elindítottam a lábaimat. Ennél mélyebbre már úgysem süllyedhetek. Úgy tűnt Szophie sincs túlságosan oda a dologért de, valahogy ha meghallja azt a szót, hogy „játék”, vagy „nyeremény”, vagy „süti” vagy ezeknek bármiféle kombinációját akkor bármire képes. Annyiból előnyösebb volt ez a folyosó, mint az előtér hogy itt legalább nem volt rajtunk kívül még akárhány ember (ilyen helyzetben tudod kinek, van kedve számolgatni…) és ha nagyon égünk legalább senki, nem látja majd. Vagyis hát nagyon remélem, hogy senki nem fogja látni. Menet közben a falakat méregettem. Kerestem a jelét, hogy figyelnek minket. Valahonnan biztos figyelnek de, ha nem akarják, akkor valószínűleg nem fogom észrevenni. Szophie nem szólalt meg és én se voltam olyan hangulatban hogy bármi jót mondjak, ezért inkább csendben maradtam de, nem kellett sokáig gyalogolni, hogy beleütközzünk az első akadályba.
Szophie megbotlott valamiben én, pedig utána kaptam, hogy ne a földön végezze de végül valami meglehetősen kemény dologba ütközött a kezem. A már jól ismert ”errorok” nem nyugtattak meg és a kezeimmel irányt változtatva az oldalamon lógó késeket markoltam meg. A kis felugró ablak és a gyorsan meggyűlölt hang azonban megállásra késztetett mielőtt bármiféle folytatást kitalálhattam volna. Kérdés.
Na persze a kérdéssor, amit ki kellett tölteni! Ez a kérdés is rajta volt. Csak sajnos most nem rám vonatkoznak. Megkérdezhettem volna Szophiet a válaszokról. Azt hiszem itt nem lesz szükség a késeimre. El is engedtem őket és inkább a kérdésre koncentráltam. Basszus még azt se tudom mi a kedvenc színe. Bezzeg neki könnyű dolga van. Legalábbis nem hiszem, hogy túl nehéz lenne kitalálni mi a színem.
Na gyerünk! Gondolkodj! Nézzük kizárásos alapon. Rózsaszín. Nem. Nem hiszem. Nem emlékszem hogy akár a legapróbb köze is lenne bármi rózsaszínhez. Vörös. Az se tetszik igazán. Túl közel van a rózsaszínhez. Remek, már meg is feleztem a lehetőségeket. Lila és kék. Na ez már nehezebb. Á nem tudom… Kék, lila, lila, kék. Az ujjam már ott lebegett a gombok felett de elég bizonytalanul. Áh fenébe, utálom a lilát! Ezzel a végső gondolattal rányomtam a kékre. Basszus most aztán kinyírna, ha látná a gondolataimat.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Event] Cupido Kastélya Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi304/2100[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Mirika on Hétf. Ápr. 08 2013, 16:27

Volt egy olyan érzésem, hogy oltárira meg fogjuk szívni ezt a kis kalandot, de ha jó buli lesz, akkor abszolút nem érdekel, bármi is lesz a vége. Azért a titokzatos nyeremény izgatta a fantáziámat, és ha már belerángattam magunkat ebbe a kis marhulásba, akkor már miért ne vehetném komolyan? Ráadásul itt volt Anat és Vio, akiket ha törik, ha szakad, le akartam előzni és kész! Na meg ugye az is ott volt, hogy azért olyan sok romantikus pillanatunk nem volt eddig Kotával, leszámítva azt a néhány randit, és ez most egy kiváló alkalom volt rá, hogy eltöltsünk egy kis időt együtt, elfeledkezve arról, hogy hol is vagyunk és milyen problémák gyötörnek minket a hétköznapjainkban. Egy szó mint száz, rá voltam pörögve erre az eventre, és minél többet ki akartam belőle hozni.
- Kota... szerintem ezt nekünk találták ki. Nálunk tuti nincs gyorsabb :3 - böktem oldalba a páromat, miután Yui-chan ismertette a feladatot. A repülő szívecske nem fogja tudni velünk tartani a lépést Kotát ismerve, az tuti. Mondjuk jobb is, kicsit giccses a cucc, nem igazán jött be Razz
- Seeee~no! - jött a hórukk a részemről és a fiú kezét megragadva már szökelltem is be a folyosóra, mint valami gazella. Bíztam benne, hogy nem kell rángatni, hanem inkább ő fog engem, miután felzárkózik. Vagy esetleg felkaphatna az ölébe is, úgy is gyorsabbak lennénk :3 A járatnak a végét se láttam, szóval kellett is a tempó, mert gondolom nem ez a fő attrakció meg feladat, hogy fussunk végig egy sima folyosón lélekszakadva. Végül az egyhangú futkározást egy kattanás szakította meg, ami Kota felől hangzott fel, és úgy hirtelenjében megjelent egy halom error kód közöttünk, befestve gyönyörű sziluettemet a pirosas fényével. Dafuq? A hibakód egy falat alkotott, ami elválasztott engem a szerelemtől, ráadásul körbe is zárt valami fal. Csapda?
Ja, az, legalábbis Yui-chan hangja erről hadovál. Klassz. Baromi romantikus egy pár tucat error felirat közé beragadni, elég kitekert véleménye lehet a kiscsajnak erről a fogalomról. Felsóhajtottam és rápillantottam a felbukkanó kérdésre. Kota kedvenc színe. Aha. Remélem az ő oldalán nem bukkan fel a fehér, mert akkor még el is tévedhet a keze, különben nem lesz nehéz dolga a válasszal. De bakker, ez gáz, nem igazán úgy kezdtük az ismerkedésünk, hogy te figyu, mi a kedvenc ételed? A fülem mögé söpörtem az arcomat birizgáló tincset, aztán kiszórtam a válaszok közül a vöröset meg a szürkét is.
- A közönség segítségét nem lehet kérni, Yui kisasszony? Neutral - morogtam az orrom alatt, aztán felsóhajtottam és megcsóváltam a fejem - Jelöljük meg a kéket - jelentettem ki. Ugyan fekete kimonót hord általában, de az elég tré lett volna, ha az a kedvenc színe, szóval inkább alapoztam arra a kék haorira meg a kék szemeire :3


Spoiler:
8. szintes íjászpontozás

Élet: 8+5
Fegyverkezelés: 17+6
Erő: -
Kitartás: 4+3
Gyorsaság: 21+10
Speciális képesség: 4+7

Jártasságok: akrobatika 2, észlelés 1, éjjellátás 1, nyomkövetés 1
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi526/600[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Ápr. 09 2013, 10:07

Egek, facepalmolok, hogy minek is mentem én ebbe bele. Ránézek Kanára, aztán leesik, hogy neki ez nagyon bejövős, s pont ez az, ami miatt nem volt „nem” opció. A „semmi bajom”-ra is csak ingatom a fejemet, hogy te úr isten ebből meg mi lesz. Valahogy az egész koncepció túl rózsaszín, vagy olyan nem is tudom nem épp egy hétköznapi látvány szóval úgy egy az egyben egy masszív csöpögés. Ahogy megjelenik előttünk a szívecske, ráadásul szárnyakkal, nos azzal a lendülettel száll el a maradék türelmem. Az arcom instant veszi fel ezt a formát: „ -_-'' ”
-Azt, mondod? Hát, nem t, izé, szóval, ha te mondod.
Forgatom a szemeimet. Az okés, hogy gyorsak vagyunk, de szerintem egy futóversenynek nem ilyen tapétát adnak.
-Szóval start, huh?
Megragadom Mirika kezét, aztán jöhet a start, rajtam ne múljék.
[Event] Cupido Kastélya Speedy
Sprinteltem is, ahogy azt illik, sőt már olyan sebességgel, hogy az nem illik. Ennek köszönhetően elég hamar sikerült valami nagyon bosszantóba lépni. Igazából tök jó lett volna a napot csak Kanával eltölteni kettesben, de neeem, miért is. Totál be kell szúrni egy ilyen eventet, amire úgysem mondhatok nemet, tényleg. Remélem nem lesz hosszú, és lesz időnk játszadozáson kívül játszadozni, hmm, na ja vicces szófordulat, de annál kellemesebb. Azonban az iménti csapda már nagyon nem poénos, főképp, hogy ketté is választanak minket. Újabb facepalm, na tessék valami gyerek szórakozik itt velünk, s nekem meg szó nélkül tűrni kell, hogy csak úgy rángasson, mint egy marionett bábút. Azonban ezt mind elfelejtem, mikor meghallom a kérdést. Egy alapos mi a pokol arckifejezés, s mellé társul a verbális megtestesülése is.
-Seriusly. Most komolyan, erre kellett ez a kérdéssor? A legtöbbre még a saját válaszaim sem tudtam. Ó te Jézus úr isten, hosszú nap lesz ez...
Gondolkodtam, aztán belekezdtem a feladat megoldásába. Kezdjük a kizárással, zöld, valahogy nemigazán, aztán a citrom sem. Maradt a lila meg a rózsaszín, ha már úgy is rózsaszín napot tart, akkor legyen ez a válasz.
-Rózsaszín
Végül is lányból van, akármennyire is adja a keményet, nagyon is jól tudom, hogy tud ő érzelmes lenni. Fél szememmel hunyorogtam, hogy vajon jó választ adtam-e. Csak most esett le, hogy mennyire el fog szállni az agya, ha arra kerül a sor, hogy behajtja a elszúrt kérdésekért a számlát. Köszönöm Yui, ezzel egyjegyű számra redukáltad a százalékos esélyemet arra, hogy perfekt legyen ez a nap, s leginkább az ezt az eseményt követő része.

Elvileg:
Spoiler:
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 11 +3
Erő/Irányítás 3 +10
Kitartás 4 +3
Gyorsaság 23 +12
Speciális képesség 9 +1
Páncél 16
Jártasságok: 1 akrobaitka, 1 lopakodás, 1 észlelés, 1 éjjellátás

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Event] Cupido Kastélya Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi10/1200[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Taidana on Kedd Ápr. 16 2013, 11:12

Hehe – nagyon erőtlen oldása volt ez a szituációnak, ami mintha kezdett volna kicsit elharapózni. Hinari megérkezett. És még mindig élt. A francba! Mármint persze örültem, hogy újra találkozunk, láthatóan remek egészségnek örvendett, ó, még Szabdalója is volt, hát nem remek? Nem, egyértelműen nem volt remek, se király, se istenkirály, se istenkirályságos! Határozottan vacak szituációba sikerült csöppentenem magam, és az utolsó szerencsém, azt hiszem, az volt, hogy a kis angyal becsapódott.
Hogy gerlepár? – ráncoltam a szemöldököm rosszallóan, és közben akaratlanul is vetettem egy kósza pillantást Hinari felé. – Bakker – csúszott ki a számom. Kezdtem pedzegetni, hogy mi a fenére is jelentkeztem én. És ez hagyján: még ezt a csajt is megidéztem rá! – gondoltam, miközben erősen Hinarit fixíroztam. Tudni akartam, ha támad. Időben le kell lécelni akkor.
Az ajtón, persze, besétáltam, de a világ minden kincséért se vettem volna le a szemem a lányról. És nem azért, mert a világ nyolcadik csodája volt. Viccelsz? Szinte láttam rajta néha a loading ikont, amikor gondolkozott. Mint egy emberi számítógép. Még azt is megkockáztattam volna, hogy éppenséggel több terrabyte-os számolásokat végez, azt latolgatva, hogyan is likvidáljon. Félelmetes volt!
Susaya biztos távolból figyel, hogy jelentse az eltűnésemet… mármint ha eltűnnék, jelentse. Mármint szóljon másoknak, hogy… eltűntem! – hadartam, kis szüneteket hagyva, pedig az ilyesmi egyébként nem szokásom. Igazság szerint fogalmam sem volt, hol van éppen Susaya, újabban nem voltunk pacsibarátok. Ettől függetlenül nem átallottam előadni, hogy figyel. Érted, az embernek valamivel be kell biztosítani magát, ha éppen az életét fenyegetik.
A folyosó nem volt a barátom, legalábbis nem így, hogy kettesben kellett maradnom benne Hinarival. – Koncentráljunk a feladatra – javasoltam kicsit kényszeredett vigyorral a képemen. – És ne feledd, Susaya figyel. – Két ujjammal a szememre mutattam, majd az övére. Az enyémre, majd az övére. Aztán gyorsan eltrappoltam előre.
Éppen a sebesség volt a baj, még a gyanú árnyéka sem ébredt fel bennem, de máris aktiváltam az első csapdát. – Csapdák?! – Sóhajtottam fel, és szememet lehunyva, teljes letargiában vártam, hogy valami robbanjon, tengernyi életem meg némi veszteséget szenvedjen. Mi más jöhetne…?
Oh – pislogtam fél szemmel, majd mind a kettővel a felugró ablakra. És megnyugodva konstatáltam a felhúzott falakat is. Így máris nyugisabb.
Hmmm – vakargattam a fejem tanácstalanul. Most őszintén… Honnan tudjam én ezt?! Nézzük csak: ez a csaj állandóan fehérben és kékben jár. Lecsekkolva láttam, hogy kékből két lehetőség is volt. És az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mi a fene lehet a különbség közöttük a nevükön túl. Teljesen összezavarodva gondolkodtam még a lehetőségeken. Aranysárga! Igen! A haja aranysárga. Mármint sárga, na, nem kell ide semmi fokozás. Meg… néhány apróság még befigyel a sárgákkal. Oks, legyen akkor aranysárga!


pontok:

Fogalmam sincs, milyen pontjaim voltak az event indulásakor. :/

Most ez van:
Élet: 13 (Kovács Irányítópálcája, +1) -> 70 HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 (Bajnok Köpenye, +2) -> 7
Irányítás - Susaya sebzése: 13 (Kovács Irányítópálcája, Kapcsolat Gyűrű +9) -> 22
Kitartás: 5 (Bajnok Köpenye, +2) -> 7
Gyorsaság: 22 (Bajnok Köpenye, + 1) -> 23
Speciális képesség: 8
Páncél: - (Kezdő Ruha, +2) -> 2

Susaya:
Élet: 7 (Kovács Irányítópálcája, +10HP) -> 45 HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 22
Speciális képesség: 8

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi115/900[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Hinari on Szer. Ápr. 17 2013, 22:54


Hát mégis mit várt tőlem, de tényleg? Hogy majd puszi ölelés és miegymásból fog állni a nagy találkozás, amiről egyébként megvolt az a gyanúm, hogy teljes mértékben neki köszönhettem. Biztos megint kavart valamit, bár azt nem tudom, miért épp engem sikerült kipécéznie újfent, bár ahogy újra meg újra végignéztem rajta… nem, nem valószínű, hogy volt rajtam kívül más női, potenciális ex-áldozatjelöltje.
De ha már itt voltunk, és hamarosan jóval beljebb, mint szerettem volna, már nemigen fordulhattam vissza. A másik, jóval súlyosabb okot a maradásra azonban maga a kölyök szolgáltatta, az arckifejezése, ahogy meglátta a fegyverem, igen, egy pillanat alatt letöröltem róla azt a bárgyú vigyort, s ez olyasvalami, amit azért ki kell élvezni. Ha másra nem is jó, legalább jobb kedvem lesz tőle.
- Aham, persze – hagytam rá a dolgot, hadd higgye, hogy ezzel most hű de rám ijesztett, egy láthatatlan majommal, aki több mint bizonyos, hogy a közelben sincsen. Legalább volt annyi esze, hogy még idejében lelépjen, mielőtt valóban elkezd hasonlítani az idomárjára. Okos állat lehetett, máris jobban kedveltem, mint az előttem tébláboló srácot – Nos, essünk túl rajta – mosolyogtam rá tettetett ártatlansággal, kezemben lóbálva a kardot, majd előremutatva vele a folyosó felé. Persze azt nem mondtam, hogy mégis min, s reméltem, hogy legalább halvány jelét látom annak, hogy a nyakához igen közel lévő, nyílegyenesen tartott szabdaló segít neki a rossz következtetések levonásában – Csak utánad – tettem még hozzá, nem mintha előreengedett volna, mint ahogy azt egy hölggyel illik.

Megvártam, amíg előre siet, mutogatására csupán egy szemforgatással felelve, majd utána lépdeltem. Nem siettem olyan nagyon, a kis szivecskés számláló viszont minden másodpercben kezdett egyre idegesítőbbé válni, s már lassan úgy voltam vele, hogy kipróbálom, vajon immortal objectet villogtat, vagy sem, amikor megjelentek a hibát jelző feliratok. Jellemző. – sóhajtottam. Már megint mit sikerült aktiválnia ennek a szerencsétlennek?
- Pompás – húztam el a számat, a felugró kérdést böngészve, majd szememet végigjáratva a röptiben felhúzott falakon. Ha végig kell mennünk az összes bugyuta kérdésen, az életbe nem jutunk ki innen. Főleg ezzel a majmos sráccal. De most komolyan, mégis kit érdekel, mi a kedvenc színe???
Azért tippelni kellett, s ahogyan elgondolkodtam a lehetőségeken, rájöttem, hogy abszolút nulla fogalmam van róla. Lássuk csak… zöldekből nem volt hiány, ám annyi észt így elsőre nem feltételeztem a fiúról, hogy még árnyalatokat is adjon a válaszában, így ezt a kettőt egyelőre talomba raktam. A narancssárga már sokkal szimpatikusabb volt, ha jól emlékszem a majmának is valamilyen aranyféle, narancsos színe volt, habár a fekete is szóba jöhet, amilyen sötét… Végülis 25% esélyem van, az nem is olyan vészes. Megvontam a vállam, és ráböktem a narancssárgára: egy idomárnak csak a petje az első, nem?


Pontjaim (Lv4):
Élet: 5
Fegyverkezelés: 7+3
Erő: 4+6
Kitartás: 5
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 4+1
Páncél: +13


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 22 2013, 10:53-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi14712/10100[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by RenAi on Pént. Ápr. 19 2013, 10:35

Furcsa de kalandos küldetésnek néz ki ez az egész, ráadásul az életemben is talán egy sorsfordító pillanat zajlik le éppen. Ironikus hogy ma jöttünk össze és hogy rögtön egy coupidos szerelmes küldetésben vehetek részt pont vele. Talán egy jel, vagy nem is tudom. Bár meg kell mondjam a saját érzéseimmel sem vagyok még teljesen tisztában, aranyos és kedves a srác az tuti, ugyanakkor még sosem voltam szerelmes így nem is tudom hogy milyen is az valójában, talán most majd kiderül. Egy küldetés sosem szokott könnyű lenni, bár ilyen jellegű questem még nem volt. Izgatottan várom hogy mi fog kisülni belőle, a többieket elnézve Ők is hasonlóképp gondolkodnak, éreznek. Az angyalka belépőjén kicsit meglepődtem, hisz sosem láttam még npc-t így betoppanni, vagy mi van ha Ő tényleg egy igazi angyalka? Gondolkodtam el a dolgon, majd ki is vertem ezt az ostobaságot a fejemből. Bár szó ami szó tényleg aranyos, kedves, bájos jellemmel rendelkezik, igazán szép és még szárnyai is vannak, egyedül a gloriája hiányzik és ez árulta el hogy nem lehet egy igazi angyal. Azt hiszem. Miután mindenki beért a fények hirtelen lekapcsolódtak és én meg is ilyedtem, méghozzá olyannyira hogy gyorsan bele karoltam Jin karjaiba. Persze nyugtatott, de ez a hirtelen jött sötétség, ráadásul eddig a küldikkel mindig csak rossz tapasztalataim voltak, még az is megfordult a fejemben hogy egy boss fog megjelenni vagy miniboss vagy valami giga erős szörny. Nem kellett sok az ijedelmemnek is vége lett mikor ismét fényben úszott minden, és meg kell hagyni ez a kastély gyönyörű volt belülről is. Az angyalka nem hezitált sokat, gyorsan kiadta az ultimátumot miszerint, válasszunk ajtót. Én nem tudtam választani ráadásul már sokan választottak is, így ennek a jogát Jinek adam át, elvégre most nem egyedül vagy idegen emberekkel vagyok csapatba. Párat ismerek közülük sőt igazság szerint majdnem mindenkit. Bár kicsit bizonytalannak érzem magam, és fogalmam sincs hogy mégis miért, nem tudom hogy mi üthetett belém, talán félek?.... nem tudom. Csakis azt tudom hogy ez ellen tennem kell de gyorsan. Jin mögött bujkálva kicsit félve lépek előre és indulok meg a hatos ajtó felé miután megkérdezte hogy jól vagyok-e. A karjába kapaszkodtam még mindig, és csak egy biccentéssel meg egy határozott.
- Umm-al jeleztem hogy nincs gond. Belépve az ajtón azon kaptam magam hogy hogy furcsa felíratok jelenek meg és egy fal is ami elválaszt engem Jin-től. Idegesen lépek oda a falhoz és figyelem a lányka hangját. ~ Még hogy angyal, ez a lány lehet maga az ördög!~ Idegeskedtem. Hmm, kedvenc szín?... Kiakadtam elvégre nem beszéltem vele erről, de most mégis választanom kell valamit. Megpróbáltam a fejével gondolkodni, hogy milyen ruhát hord, de jobban bele gondolva nem biztos hogy pont az van rajta amit épp szeret. Ugyanakkor azt mondja hogy engem szeret, és én főként kék és fehér színű ruhákat hordok, arról nem is beszélve hogy a hajam is kék. Nyah most meglátjuk tényleg szeret-e… Bejelölöm a kéket, és lélegzet visszafojtva várom a választ. Ostobaság de ez most nekem két okból is fontos hogy tudjam.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi6908/7300[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Ápr. 25 2013, 14:52

Ai-chan egy kicsit megijed a hírtelen sötétségtől és belém karol. Nem bánom persze, sőt kifejezetten élvezem a helyzetet. Lehet ez így csúnyán hangzik, mégis így érzem. A sötétség, csak ideiglenes, nem tart tovább pár pillanatnál és a fények újra kigyúlnak. Szemügyre vehetjük a kastélyt. Mi tagadás, nekem pont nem az esetem. Szépnek tartom, meg minden, azonban nem laknék itt szívesen. Nekem ez túl nagy, túl hivalkodó, röviden nem illik hozzám, nem illünk össze, nem úgy mint Ai-channal *-* A lány, most éppen mögöttem bújkál, talán még mindig fél? Áh nem hiszem, a kérdésemre azt válaszolta, hogy minden rendben, akkor csak…. nem tudom, majd kiderül a lényeg, hogy nincs probléma egyenlőre és ne is legyen. Az erőm, vagyis a szintem elnézve… hát nincs sok esélyem a harcokban, gyenge vagyok, de mindent megteszek. Az első feladat egyszerű, csak választani kell egy ajtót, amin egy szám van. A párom rám bízza a döntést, vagyis válasz tőle nem érkezik, ezért a kezembe veszem az irányítást egy rövid időre és kiválasztom a hatos számú ajtót. Ellenvetés nem érkezik, meg is nyugszok. A további feladatok minden bizonnyal az ajtó mögött várnak ránk. Elindulunk, közben Ai-chan még mindig belém karol *-* sose felejtem el ezt a napot. Belépve egy folyosón találjuk magunkat. A feladat szerint az a pár nyer, amelyik a leggyorsabban megy át rajta. Engem ez nem izgat, szeretnék minél több időt eltölteni a mellettem lévő lánnyal. Az ajtón belépve, az becsukódik mögöttünk, majd el is tűnik, csak a fal marad. Megtapogatom egy kicsit, semmi, tényleg csak a sima fal. Nem maradt más irány, mint előre. Nem zavar, míg vele vagyok *-* egy kicsit sem.
- He? Are??- egy elmozdult járólap, fura jelek és máris egy fal választ el a kedvesemtől Sad
- Ai-chan!! Ugye jól vagy???- kiabálok át a fal másik oldalára. Yui-san szerint nincs probléma, én azonban csak a páromnak hiszek ilyen téren. Miután megkapom válaszom és azt, amire számítok, lenyugszom egy picit. Ha semmi válasz, marad a feszültség. Közben a falon megjelenik valami, egy kérdés.
- Mi Ai-chan kedvenc színe?- a válaszlehetőségek és a lány öltözködése, elég egyértelművé teszik nekem a dolgot. Szürke az ki van zárva, a rózsaszín is, nem láttam rajta egyetlen egy rózsaszín kiegészítőt sem, csak fehéret. Lila, vagy kék marad hát…. Minden a kékre utal, de a lilát sem szabad elfelejteni. Sötét szín az igaz, emellett lányos is.
- Legyen a kék- bejelölöm a kéket. A gyönyörű szép kék haja miatt és ruhái miatt döntök így. Némely lányban így könnyű olvasni, csak ez sem 100 %-os. Egyenlőre bízom magamban és a megfigyelésemben. Kár hogy nem beszélgettünk ilyenről, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne Sad

Ai-chan:
Élet: 19
Fegyverkezelés: 8
Erő/Irányítás: 12
Kitartás: 5
Gyorsaság: 11
Speciális képesség : 9
Páncél: 11
Jin:
Élet: 12
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 6
Kitartás : 4
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 4
Páncél: 9

Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Event] Cupido Kastélya Vo36oi2110/2300[Event] Cupido Kastélya 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Yui on Pént. Május 10 2013, 14:26

Yui kissé csalódott veszi tudomásul, hogy Anat illetve Vio is helyes választ adnak meg így számukra a falak melyek gátolták az előre haladást, és amelyek elválasztották egymástól a párt eltűnnek. Sajnos a kedve továbbra sem lesz jobb ugyan is a másik két pár is helyesen választ.
- Mooo~ azt hittem ez most kifog rajtuk. – motyogja, magában amint megjelenik a nyertes párok előtt. - De itt még nincs ám vége… – feleli még végül aztán eltűnik, hogy ti tovább haladjatok. Ám ekkor eszébe ötlik, hogy hátra van még egy páros.
- Bíííííííííííp! – hangzik el a lány szájából a rosszat jelentő hang amint megjelenik előttetek miközben az elválasztó falak semmissé válnak. - Helytelen válasz, ez büntetést jelent! – és mire befejezi, a mondandóját észrevehetitek, hogy túlontúl közel kerültetek egymáshoz, ebben pedig nem más a ludas, mint egy bilincs, mely Saru jobb és Hinari bal csuklóját fogja közre.
- Így ni! Most már ti is mehettek. – azzal köddé is válik, de nem sokáig.

Mindűtök halad tovább az útján ám újabb akadályba(?) ütköztök. Négy kobold támad le titeket ugyan is ketten elölről ketten hátulról. Nem valami erősek egy csapással elintézhetőek azonban, amint megöltök egyet az pixeljeire esik, ám nem tűnik el a pixelek ugyan is kettéválnak, majd újra alakot öltenek két kobold képében. Ahogy egyre többen vannak mind belefeledkeztek a harcba, vagy esetleg épp elkezditek élvezni? Ám ekkor hirtelen minden kobold szertefoszlik, pixeljeik a földre hullnak, majd eltűnnek ám nem csak ők. A páros női tagjai is eltűnnek és magukat egy teljesen sötét folyosón találják, amin még azok sem látnak igazán semmit, akik éjjellátás, jártassággal rendelkeznek. Ráadásul hátatok mögül folyamatosan sejtelmes hangok kísértenek ezzel is az előre haladásra sarkalva titeket.
Egyedül Hinari marad ő ugyan is hozzá van, bilincselve férfi társához ám a sötétséget ő sem ússza meg csak ő éppenséggel a szeme világát veszti el.

Végezetül még a három férfiú kik elvesztették a párjaikat egy Pü-vel lesznek gazdagabbak, mely a következőt tartalmazza:
„Hő szerelmesek kik elvesztettétek kincseitek, ha újra meg akarjátok lelni őket, haladjatok előre és győzedelmeskedjetek a próbákon, melyeket elétek helyezek.”
Cupido

És persze még Saru előtt is felvillan az üzenetet jelző ikon a következővel:
„Daliás herceg itt az idő, bizonyítsd szerelmed és védd meg hercegnődet!”
Cupido
Azzal amint végeztél az üzenet elolvasásával Hinari kardja egyszerűen eltűnik, majd a te bal kezedben köt ki. (És ha megpróbálnád visszaadni vagy letenne/eltenni hamar rájössz, hogy nem fog menni Very Happy )

Sorrend: Vio és Anat; Szophie és Kazuma; Mirika és Kota; RenAi és Jin; Hinari és Taidana; Jasude és Lewis
Határidő: 5 nap/fő


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

[Event] Cupido Kastélya Hr345y345y5y6_zps6a45c429
Yui
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Cupido Kastélya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.