Jasude

Go down

default Jasude

Témanyitás by Jasude on Pént. Feb. 15 2013, 14:27

Név: Jasmin Lundgren
Karakternév: Jasude
Kor: 21
Nem:
Kaszt: lovag


Kinézet:
Spoiler:
Derékig leérő, gyönyörű vörös hajzuhataggal rendelkezik, mely élénk koronát ad az alakjának, mintha állandó tűzben égne. Szeme színe csillogó fűzöld. Mondhatni sárgás-zöldnek is, de libafos színűnek meg egyéb alternatív színűnek nem, nem soha! Mégpedig azért, mert ezek a szemek még a virtuális világban is az egyik legélénkebb szemek, és a legkifejezőbb testrésze, amely úgy beszél róla, ahogy egy nyitott könyv. Főleg mikor felélénkül, ami elég gyakori, lelkesedése tisztán látszik a tekintetén. Arca európaiasan kissé ovális és ajkai ehhez igazodva egy kecses vonalat kaptak. Erre az alakra szokták mondani, hogy „well-placed”, azaz szépen elhelyezett arcvonásai vannak. Minden vonal ott van, ahol lennie kell. Se nem túl kislányos, se nem túl nőies.
Állandó mozgásban van, így az alakja is ennek megfelelően egy igazi „kínai váza”. Karcsú, napsütötte bőrrel, kecses ildomokkal. Magasságát tekintve 169 centiméter, ami Svédeknél nem a legátlagosabb, de azért kicsinek se mondható. Testsúlya ehhez igazodik.
Jellem:
Spoiler:
Mindig mosolygós, örökmozgó „kislány”, és ezt egy percre sem bánja. Egyszerűen nem tudja nem élvezni az életet. Ami a szívén az a száján. Minden percben egy újabb inger, egy újabb élmény keríti hatalmába, és arra reagál. Mindenki a barátja, és mindenkit szeret. Nincs kivétel, de ennek hátránya, hogy nincs egy ember sem, aki igazán a barátja volna. Kivéve azok akik „láthatatlanul” is vele voltak, míg ő az élet forgatagába vetette magát. Sajnos ezeket az embereket is „csak” úgy kezeli, ahogy a többit. Kissé felületes, de kitörő örömmel találkozáskor, azonban ugyanilyen gyors „felejti” is el, azaz jobban mondva folyik tovább az élmények forgatagában.
Egy igazi felvidító személy. Képes másokba csupán szavaival lelket önteni, vagy a mosolyával és butuska hozzáállásával az élethez, ami viszont egyben lebilincselően kedves, és mégis teljesen életrevaló. Ő az, akire pontosan illik a „Jég hátán is megél” jelző.
Nem csügged, ha valami balul sül el, vagy beüt a krakk. Nem bánja, ha egyedül marad, mert akkor is feltalálja magát. Habár közönségben és emberek között érzi jól magát, nem vágya, hogy minden áron az élet közép pontjában legyen.
Heves természete, és életrevaló kedvessége azonban minduntalan oda sodorja. Vele élmény az élet, és mellette egy perc nyugta sincs az embernek. Mindig talál valamit, amiért rajongani lehet, amiért érdemes felkelni az ágyból, mindezt teljes spontaneitással. Hiányzik belőle a mesterkéltség, ideje se lenne rá, mert mindent az érzései vezetnek.
A környezetének minden ingerét magába akarja szívni, és megélni. Ehhez mérten teljesen a szívéből cselekszik, és legtöbbször azonnal.
Azonban a teljes szétszórtság is jellemző rá, ennek ellenére, vagy inkább ebből kifolyólag is. Mindig újabb és újabb dolgokat akar kipróbálni, ami azt eredményezi, hogy az előző szinte törvényszerűen félbe marad. Ezt rég észrevette, és próbál rajta változtatni, de heves természetét nehéz megzabolázni. Ugyanez igaz az érzelmeire. Mindent magába szív és nagyon könnyen ingadozik a lelki állapota. Könnyen lesz szomorú, ideges, vagy dühös, de ugyan ilyen könnyen bocsát is meg, és kér is bocsánatot, ha kell. Könnyen tesz ígéreteket, amit elfelejt, nem szándékosan, csak egyszerűen az életviteléből kifolyólag, s rendszerint megpróbálja utólag letudni a csorbát egy „bocsánattal”.

Képességek:
Jasmin pajzsa egy közepes nagyságú csepp alakú pajzs, aminek a közepén van egy kicsi, alapból díszként funkcionáló hegyes szegecs. Ez valójában nem játszik nagy szerepet a speciális képességében, mégis fontos megemlíteni, mert jelen van a művelet végre hajtásánál.

Spoiler:
Massive attack: Aktiválásakor egyetlen kör erejéig a dárdája mellett a pajzsát is aktívan tudja használni, mint fegyvert. Annak sebzése a mindenkori gyorsaságának + a speciális képessége felének pontjai.
Tehát ekkor valójában egy kör alatt, kétszer sebez, egyszer a dárdával, és egyszer a pajzzsal.
Ellenfelenként egyszer használhatja és mindenkori sebessége + spec pont/2-t sebez.

Felszerelések
Kezdő Kopja (leszerelt, +1 erő)
Kezdő Pajzs (leszerelt, +2 páncél)
Kezdő Ruha (leszerelt, +2 páncél)
Bőr ruha (leszerelt, +4 páncél)
Használt cipő (leszerelt, + 1 gyorsaság)

Bőr cipő (felszerelt, +2 gyorsaság)
Kőrpajzs (felszerelt, + 3 páncél)
Bronz sisak (felszerelt, +4 páncél)
Kidolgozott Bőrruha (felszerelt, +8 páncél)
Természet Gyűrű (felszerelt, +1élet)
Bronz Gyűrű (felszerelt, +1 erő)
Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány (felszerelt, +2 erő)Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp)
Magasugrás Kristály (aktiválása után a használó kétszer olyan magasra ugorhat)


Pénz:
Előtörténet-70 arany

Küldetések/Játékok/Kűzdőterek/: -
Jasude
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Jasude Vo36oi10/250Jasude 2yjvlht  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.