Ren vs Mirika

Go down

default Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Csüt. Feb. 07 2013, 02:53

Fájó szívvel, fanyar ábrázattal és gombóccal a torkomban ültem le arra a padra, de Anat így is képes volt rögtön mosolyt csalni az arcomra. Megvolt a maga bája annak a facepalmos belépőnek, ami igazán olyanná tette a fiút, amilyen. Kíváncsi voltam, hogy fog sikerülni a toborzó és milyen alakok jelentkeznek egyáltalán egy ilyenre, látni akartam bajtársam első lépéseit céhvezérként. Azonban mikor cirka fél óra múlva felálltam, már majd' szétvetett a düh, és nem sokon múlott egy párszor, hogy be ne lépjek és ki ne osszak mindenkit. Iszonyatosan sajnáltam Anatot, hogy ez kellett legyen az első tapasztalata a céhesdivel, nagyon reméltem, hogy nem fogja lelombozni ez a csalódást keltő... valami. Ilyen botrányba fulladó eseményt én még nem pipáltam MMO-s pályafutásom során, egyszerűen... baromira gáz volt. Nem mondom, a fiú se volt a helyzet magaslatán, szimplán eltolta a belépője után szinte az egészet és pillanatok alatt elvesztette az irányítást, utna meg már hiába kapott utána. Az volt talán számára legcikibb, hogy semmi tekintélye nem volt, nemhogy a jelentkezők, de még a saját céhtársai előtt sem. Én nemtom Vio-chan mire gondolt, de neki támasznak kellett volna lennie itt, nem pedig valakinek, aki még nagyobb káoszt teremt azzal, hogy az indulatokat fűti a szavaival. Felkészületlenek voltak egyszerűen, úgy éreztem hogy csak egy forgatókönyvük van, méghozzá az, amiben mindenki happy és kedélyesen eltársalognak egy baráti teadélután keretében :/
Persze nem is ez húzott fel igazán, hanem a harmadik Artes-logós. Akkora arca volt a semmire, alig bírtam magam visszafogni, hogy oda nem menjek és ne adjak neki egy-két józanító pofont! Irtó nagyot csalódtam Renben, gyakorlatilag köpött arra, hogy itt nem ő a főnök. A botrányba fulladás főként neki meg a csajnak köszönhető, aki vele jött. Figyeltem, én láttam olyat, aki határozottan a csoportosulás felé tartott, aztán a veszekedést meglátva megtorpant, és irányt változtatott. Őszintén csodálom Anatot, hogy képes volt higgadtan végignézni, ahogy a jelentkezőkkel bánt és ahogy elüldözött talán nem is egy potenciális céhtagot. Ám a legjobban mégis azon csesztem fel magam, amit azelőtt mondott annak a nem teljesen komplett, de bizonyos szempontból érthetően viselkedő szőke srácnak, mielőtt fogta a csajszit és le nem léptek. Hát én nem csodálkoznék rajta, ha elterjedne a híre, hogy az Artes egy idegbeteg, fennhéjázó, beképzelt banda...
Lehajtott fejjel, sötét tekintettel indultam el Renék után, minden lépésemen látszott, hogy feszült vagyok és robbanni készülök éppen. Az volt a srác mázlija, hogy még betértek egy cukrászdába, mielőtt elbúcsúztak egymástól, ha nem töltenek ott el vagy fél órát, akkor tuti elborult elmével rontok neki. Így viszont le tudtam higgadni annyira, hogy racionálisan gondolkodva is ki akarjam taposni a belét és minimum kioktassam arról, mit jelent íjásznak és frontharcosnak lenni, na meg egy céh tagjának. Előhívtam az inventory-mból az íjamat, és amint meggyőződtem róla, hogy már nem látják egymást ő meg a csitri, akit éppen fűzöget, felajzottam a fegyvert és kilőttem a pacsirtára egy nyilat, mely így, hogy lesből támadtam, minden bizonnyal akadálytalanul csapódott be, és jó eséllyel a földre lett taszítva a lökéshullám által, amit egy magamfajta szintű játékos okoz a támadásával a biztonságos zónában. Nem szándékoztam rejtőzni viszont, ám egyelőre még a csuklyám és köpenyem rejtekében közelítettem meg Rent. Ha nem hülye, kitalálja úgyis, hogy kivel áll szemben, alacsony, Voice-logós íjászból nem sok futkározik Aincradban. Igen ám, de mit mondjak? Egy hang nem jött ki a torkomon, annyi se, fogalmam se volt, hogy mit is akartam közölni a fiúval, vagyis hogyan kéne belekezdenem ebbe az egészbe. Csak dühös voltam rá, és sértettnek éreztem magam. Nem csak a saját magam nevében, hanem Anatéban is
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Feb. 07 2013, 20:47

A mai nap igen érdekes volt, köszönhetően egy bizonyos toborzónak. Tökéletes belépőmet elrontotta pár flúgos jelentkező és a céh vezére sem volt éppen a toppon. Alaposan felhúztam magam azon a patkányon és hörcsögön. Az tuti, hogy velük sohasem tudnék meglenni egy légtérben.. Legalábbis nyugodtan és békében sohasem. Az a szöszke aranyhörcsög azt hitte magára, hogy ő a megváltó. Lehet szólnom kellett volna neki, hogy az a bizonyos illető kicsit előbb született meg mint ős… egy laza párezer évvel. Azonban inkább csendben maradtam miután kiosztottam egy kicsit. Nagyon nem volt képben.. és igen fennhordta az orrát, hogy ismeretlen emberekről alkosson konkrét véleményt. Bár én magam a dolgok mögé láttam. Szerintem az a fickó a fiúkat szereti.. ergo cső homár és megtetszett neki a koravén patkány… és már csak ezért is be akarta védeni.. főleg a tömeg előtt.. Nem csoda, hogy egyből meg is tette barátnak őt. sosem bírtam a homokládákat… még csak távolról sem… Ha tévében is láttam őket, már kezdett felkavarodni a gyomrom.. főleg attól a fajtától, amelyiknek vékonyka.. Ízléstelen hangja is van. Alaposan kiakasztottak, és ha nem lett volna ott Juu… akkor bizony lehet, hogy képtelen lettem volna visszafogni magam és én magam kevertem volna le neki egy hatalmas pofont. Csak sajnos én nem álltam volna meg itt… Rendesen megreptettem volna a csávót… egészen addig, amíg szárnyai nem nőttek volna. Juu ott volt és lenyugtatott.. úgy ahogy… és ő maga keménykedett, amin elnevettem magam. Vicces volt látni, ahogy elesik az a személy.. Végül pedig elindultunk a cukrászdába.. Belépve már rendeltem is... Degeszre tömtem magam finomabbnál finomabb édességekkel, majd ideje volt a távozásnak. Kiléptem az ajtón és elbúcsúztam Juu-tól, akinek volt még valami dolga.. bár nem mondta meg, hogy mi. Én pedig elindultam hazafelé… kellett egy kis pihenés.. túlfárasztó volt ez a mai nap.. sok ember kellemetlenségeit kellett majdnem szótlanul elviselnem.. Nem voltam én ehhez hozzászokva. Mikor elindultam éreztem egy lökéshullámot a hátamon és orra estem.. még csúsztam is pár métert… Szinte azonnal felpattantam és dühösen kerestem azt az alávalót, aki hátulról támadott.. Talán az albínó vagy a hörcsög jött bosszút állni.
- Ki volt az?? Lépj elő te gyáva!!!- szólítottam fel a támadómat, de felesleges volt, mert saját maga jelent meg előttem. Egy csuklyás hobbit szerű teremtés volt az.
- Hmmm??- húztam fel a a szemöldököm, hogy mit is akarhatott tőlem egy kis pöttöm, majd felfigyeltem a céh logójára na meg az íjra. Gondolkodó arcot vágtam és elkezdtem felmérni az illetőt..
- Miri-chan??- kérdeztem, majd nemes egyszerűséggel megtapogattam a mellkasát..
- Bizony.. te Miri-chan vagy…- feleltem mosolyogva, de kezem persze véletlenül ott felejtettem a cicin
- Mi ütött beléd?? Miért támadtál meg?? Hmm.. talán nem vagyunk barátok??- kérdeztem meghökkenve.. nagyon furcsálltam a kialakult helyzetet.. Mirika-nál talán így szokás udvarolni, vagy randit kérni??

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Szomb. Feb. 09 2013, 22:10

Az íj visszakerült a vállamra, majd egy érintéssel az inventory-ba is elküldtem a felszerelést. Agresszív és ingerült mozdulattal ütöttem félre a kezét, majd hátraléptem egyet, és miközben az egyik karom a mellkasom elé helyeztem védekezően, a másikkal levettem a csuklyámat a fejemről. Lehajtott fővel tekintetemre sötét árnyékot vetett a hajam, de miután felemeltem a fejemet, már láthatta a fiú villámokat szóró, dühödt pillantásomat, amellyel illettem. Nem sokan voltak belőlem képesek kicsalni ezt az állapotot, ezt a színtiszta utálatot, amit most eziránt a játékos iránt éreztem. Ennyire zabosnak talán még senki sem láthatott, még Hokura vagy Mizukira sem voltam ilyen durván dühös.
- Hogy miért? Nem tetszik az újfajta üdvözlésem? Most találtam ki >.> - feleltem idegesen remegő hangon. Most, hogy láthattam azt a megnyerő mosolyát, higgadtságom megint szertefoszlani látszott, ugyanis ez a látvány, mely egyébként melegséget és izgalmat csal a szívembe, perpillanat bosszantott. Nagyon. Hihetetlennek tartottam, hogy nem képes felfogni, mit tett alig fél órája. Elsétáltam mellette, és háttal neki álltam meg, tőle egy-két méterre. Ezer meg egy gondolat volt a fejemben, nem tudtam hogy is kéne nekiállnom ennek a kis felvilágosításnak. Vezessem rá finoman, jól irányzott szúrásokkal a problémára? Mondjam a képébe bunkón? Esetleg csak szó nélkül bizonyítsam neki, hogy az íjászok nem gyávák és vegyek elégtételt a szavaiért, illetve azért, amit a toborzóval művelt?
- Látom csatlakoztál egy céhhez. De azt vajon vágod, hogy ki a főnököd ott? - szólaltam meg végül, egy szimpla kérdést feltéve. Nyilván nem arra voltam kíváncsi, hogy tudja-e Anatole nevét, hanem arra, hogy tisztában van-e a múltjával, hogy a bajtársam, azon kevés barátaim egyike, akiben maradéktalanul meg tudok... vagyis tudnék bízni, ha nem mérgezte volna meg kettőnk kapcsolatát ez a "kis incidens." Sajnos így kell fogalmaznom, mert nem véletlenül szorult el a szívem, mikor megláttam Vioval az oldalán, életsávja felett angyalszárny nélkül. A seb amit okozott még ott tátong és időre van szükség, hogy beforradjon. Talán nem marad utána heg, legalábbis reméltem, hogy nem fog. Nem akartam elveszíteni valakit, aki ennyire fontos volt nekem eddig.
- Mi a francért kellettél neki pont te?! - szegeztem neki végül az újabb kérdést, hirtelen feléje fordulva. Ingerült hangnememből remélem keni, hogy nem érdemes velem most szórakoznia, de ha megteszi, a tökét fogom levágni a késemmel, az tuti!
- Tudod miután a 2. szint tornyát megtisztítottuk, úgy egy hétre rá nekem azt mondta valaki, hogy egy győztes azt mond, amit akar és mindig igaza van. Te minek tartok magad itt, Aincradban? Győztesnek vagy vesztesnek? - idéztem fel Mizuki szavait egyelőre anélkül, hogy rásütöttem volna a megfelelő bélyeget a srácra. Vicces, hogy képes vagyok ilyen zöldségeket idézni és ezek mögött a szavak mögött keresek... menedéket, igazságot? Volt valami azokban a szavakban, amik hatással voltak rám, és nem csak azért, mert tetszett, hogy a kiscsaj győztesnek tartott. Hogy végre valahára volt valaki, aki elismert. Nem, ez tényleg így működött. Aki bizonyított, az dirigálhat, aki meg nem, az kussoljon és tegyen azért, hogy dirigálhasson ahelyett, hogy jártatja a száját.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Feb. 11 2013, 00:02

Egy kissé kellemetlen nap után egy kis cukrászdában engedtem ki a gőzt, de mikor elhagytam azt és Juu is a dolgára ment, valaki egy igen gonosz tréfát űzött velem és a földre kerültem egy jól irányzott nyílnak köszönhetően. Csak természetes volt, hogy felkaptam a vizet. Még jó, hogy Regi repült Aikon meg csak pattogott ott mellettem. Felkeltem gyorsan és a támadóm kiléte felől érdeklődtem, de hamarosan meg is jelent előttem. Először nem tudtam, hogy ki az, de a magassága, a céhe, a kasztja és a mellei tapintásának köszönhetően felismertem. Ő Miri-chan volt, a Voice vezére. Fogalmam sem volt, hogy mire véljem ezt a kis támadást.. ez nagyon meglepett. Kezem félreütötte, amit ott felejtettem a mellkasán, majd hátralépett.. és megmutatta a csinos kis arcocskáját, amin nem éppen vidám arckifejezés ült. Nagyon fura.. nem akartam ráismerni.
- Hát .. ami azt illeti a múltkori jobban tetszett.. Nagyon szépek a szemeid amikor csillognak- emlékeztem vissza arra, amikor először találkoztunk egy fogadóban. Egyből letámadott, mert felismert és csillogó szemekkel kezdett faggatni. Hmmm.. de jó is volt azt. Most viszont.. mintha egy más ember lett volna. Csak úgy sugárzott belőle a harag, és az okát nem értettem. Talán összeveszett a kicsi borzával és rajtam vezetné le a feszültséget?? Abban tudok neki segíteni, de sokkal élvezetesebb módon, mint az erőszak. Dühösen elsétált mellettem, még csak a szemembe se nézet.. háttal ált meg nekem és így folytattuk a társalgást. Hozzám intézett szavait nem értettem.. még csak egy kicsit sem. Full értelmetlen dolgot kérdezett.
- Főnököm?? Hmmm.. nem értem miről beszélsz.. nekem itt olyan nincs- feleltem mosolyogva. Halványlila gőzöm sem volt arról, hogy mit szeretetett volna elérni ezzel a kérdéssel, vagy mi volt a célja. Egyre különösebb volt a beszélgetésünk. Valószínűleg céhre gondolt, mert azzal nyitott, de nekem akkor sem volt főnököm. Dark Miri-chan nem jött be nekem annyira, mint a korábbi énje. A cuki, aranyos Miri-chant sokkal, de sokkal jobban kedveltem. A következő kérdését, már megint nem tudtam hova tenni. Legalább végre felém fordult és szemtől szemben beszélgethettünk. A lányka valamiért ingerült volt.. nem is kicsit. Talán még nem is láttam nőt ennyire dühösnek.. Szinte már félelmetesnek hatott ez az aura.
- Hmmm?? Hát nem egyértelmű?? Mert erős állatidomár vagyok. Rég volt már az a küldi…- feleltem mosolyogva.. egy kis nosztalgia megengedett volt.. egy pár másodperc simán belefért az időnkbe.
- Erős a petem.. nagyon- ekkor Reginald szállt a vállamra és húzta ki magát büszkén
- Na meg hasznos is- Ekkor Aikon vette birtokba a megmaradt vállacskámat. Bár elmondhattam volna róla, hogy ő is erős, de ő inkább a hasznos kategóriába tartozott. Ekkor villámcsapásként hatolt belém a felismerés, hogy mi lehet az oka a durcizásnak.
- Miri-chan!!.. Csak nem te akartál engem a céhedbe??- kérdeztem ismét mosolyogva… ez teljesen érthető volt. Hiszen ő a Rajongóm… nyílván zokon vette, hogy nem csatlakoztam hozzá. Közelebb is léptem hozzá. A kövi kérdésen kicsit kuncogtam…. annyira már ismerhetne, hogy nem tesz fel olyan kérdéseket amikre nyílvánvaló a válasz is..
- Természetesen győztesnek. – feleltem határozottan, majd petjeim is hevesen jelezték, hogy a gazdijuk igazat mondott.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Pént. Feb. 15 2013, 07:35

Ha nem lettem volna piszkosul dühös, talán még jól is fogadtam volna a srác békés és mosolygós reakcióját, de ide egy bók és egy fess mosoly kevés volt. Nagyon kevés. Jól láthatóan halvány lila gőze sem volt arról, hogy mi bajom van, pedig nem sokkal ezelőtt tette tönkre valaki munkáját... Ezek szerint tök sötétben tapogatózik azzal kapcsolatban, hogy mit is tett. Idióta -.- Persze miért is gondolkodna el, sztárocska lévén folyton körbepattogják és lesik minden kívánságát, aztán csinálhat bármit. Ha megbánt valakit, az tuti lenyeli, mert Ren a sztár, vele nem szabad rosszban lenni. De ez itt Aincrad és nem Tokió, Osaka vagy Kyoto, itt nem érvényes az ő kis világa, nincs otthon.
- Dehogy nincs és jobb, ha megtanulod elfogadni, hogy itt nem te vagy a kiskirály, aki azt tesz, amit akar. Ezek szerint Anat elfelejtette felhívni rá a figyelmed, hogy mit jelent egy céhbe tartozni - szúrtam oda erős éllel a hangomban. Én magam nem az a típus voltam, aki ugráltatott volna vezetőként, csak harcok alatt vártam el, hogy kövessék az utasításaimat, de ez nem változtat a tényen, hogy egy céhvezér felette áll a tagoknak. Eszembe se jutna olyasmit tenni, amit tapasztaltam azon a téren.
Odafordulva villámló tekintettel méregettem a madarát, a cicát viszont ignoráltam, az nem lehetett harci pet. Hitetlenkedve horkantam fel arra a megjegyzésre, hogy erős az állatkája. Nagyot sebez? Az nem jelent semmit, ha legfeljebb három lövésből leszedi egy íjász, márpedig én még nem találkoztam olyan pettel, ami többet bírt volna. Nem tudtam elképzelni, hogy a fiú másképp érthetné azt, hogy erős. Mindenesetre ha Anat csak azért vett magához egy ilyen nagyszájú, beképzelt bunkót, mert tápos a csibéje, akkor nagyot csalódtam benne. Nem erős játékosokat keresett, hanem reménykeltő, törekvő egyéniségeket, amilyen ő maga is volt és akiket felemelhet. A különbség kettejük között? Ég és föld...
- Téged? Ne nevettess, mit tudnál te adni a Voice-nak? Nekem megbízható, odaadó csapatjátékosok kellenek, nem szájhősök, akik csak villogni és botrányt csinálni tudnak - feleltem az ostoba feltételezésére. Soha meg se fordult a fejemben, hogy szeretném látni az életsávja felett a kis angyalszárnyat, ha azt hiszi, hogy csak azért, mert kint a rajongója vagyok, már itt bent is értékesnek találom, nagyot téved.
- Győztes, mi? Győztes, mikor még ahhoz is gyenge vagy, hogy a frontra told a képedet és megtapasztald, milyen nap mint nap az életedért küzdeni? Hányszor néztél szembe a halállal, mióta csapdában vagy ebben az átkozott világban, hm? Értél már el valamit a saját erődből? Ha nem lenne Anatole, aki felkarolt, hol tartanál most? - oktattam ki, neki szegezve az összes provokáló kérdést, ami csak eszembe jutott, és most én léptem hozzá közelebb, hogy megböködjem a mellkasát közben. Ha bármivel is próbálkozna, mondjuk megpróbálna megérinteni, azonnal félreütöttem volna a kezét ismét.
- Az a hála, hogy felfordulást okozol és köpsz valakinek a kemény munkájára? Hadd mutassam meg, mennyit érsz, én, a gyáva, aki csak hátulról mer támadni - szóltam paprikás hangnemben, és azzal a mozdulattal előhúztam az övemből a tőrt, amit már egy ideje magamnál tartogatok. Kábé annyit ér, mint egy darab kő, de remekül lehet használni rajta sword skilleket, és egy íves emelő mozdulattal be is izzítottam a pengét, hogy a srác felé szúrjak vele. Heh, még csak meg sem kell sebeznem őt, hogy ráébresszem, mennyit is ér a nagy arca. Bőven elég lesz, ha megismertetem vele, milyen gyengébbnek lenni másnál.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Feb. 16 2013, 15:11

Egy nagyon fárasztó és idegölő toborzó szerűség után még egy elégé kellemetlen találkozás is befigyelt.. Ilyen az én formám.. A mai nap valahogy nem nekem kedvezett.. Miri-chan rendkívül furcsán viselkedett…. majd szétvetette az ideg, pedig még csak most találkoztunk.. ergo nem én tehettem róla. Viszont minden jel ara utalt, hogy rajtam szerette volna levezetni ezt a kis feszültséget. Ez egyáltalán nem tetszett.. főleg miután tök jelentéktelen kérdésekkel is elkezdett bombázni.
- Te valamit nagyon nem értesz Miri-chan. Mint mondtam neked… nekem nincs főnököm. Ezen felül.. én pontosan azt teszek amit akarok. Saito az aláírásom kérte, hogy megalapíthassa a céhet… én megadtam neki. Ennyi.. semmi több.. Ettől még nem tartom őt főnöknek.. Egy főnököt el kell fogadni.. azért mert valaki kikiáltja magát annak, még korántsem biztos, hogy elfogadják… azért teni is kell…..- elmagyaráztam a faggatózó lánykának, hogy mi is a helyzet, mert ilyen téren, már volt némi tapasztalatom. Kicsit visszaálltam a lánynak… de ez csak természetes.. ő kezdte az egészet, csak úgy, mindenféle ok nélkül.. hírtelen. Az csak természetes, hogy nem hagyom magam ilyen helyzetben, még ha finoman is, de megvédem magam.
- Hogy mit is?? Hát azt már nem tudod meg….- feleltem mosolyogva…ha nagyon kíváncsi rá akkor gyötörjék csak a kétségek, hogy mit mulasztott el, ha pedig nem akkor ennyivel le is volt tudva a dolog.
- Megbízható emberek?? Hmmm…..- gondolkodtam el egy kicsit a látszat kedvéért.
- Saito és Vio-chan…. Ha jól emlékszem ők a te céhedben voltak… Mégis kiléptek.. Akkor talán az ottani főnök nem volt megbízható??- vágtam vissza kicsit erőteljesebben… és erre még nem is lehetett mondani, hogy durva volt. Csupán a tényeket közöltem és a következtetésem. Karba tettem a kezeim, de nem hátráltam.. egy kicsit sem és persze a mosolyom is töretlen volt. Miri-chan kérdései egyre furábbak lettek.. lehet azért mert ennyire zaklatott volt?? Vagy valami az agyára ment?? Besokallt volna?? A mostani helyzetben túl sok volt számomra a kérdőjel ahhoz, hogy összeállhasson a kép. Teljesen tanácstalan voltam… Magamat természetesen győztesnek tartottam, de a velem szemben álló, villámló tekintetű lányka ezt teljesen máshogy gondolta és elkezdett nekem prédikálni. Mondandóján nagyokat kacagtam. Elvégre önerőből jutottam el oda ahol most álltam… nem kellett hozzá semmilyen céh segítsége, támogatása. Fel sem vettem amikor a mellkasomat böködte.. csnálja csak.. amúgy sem érhet minden nap hozzá egy ilyen kidolgozott férfi felsőtesthez… Legalább szerencsésnek mondhatta magát.
- Felkarolt??- kérdeztem szinte már nevetve..
- Mi csak összeálltunk, mert az érdekeink így diktálták. Se több, se kevesebb. Nem kellene mindenféle elméleteket kitalálnod, csak mert nem tudod az igazat. Az igazság az… hogy az Artesben jelenleg én vagyok a legerősebb…- büszkén ki is húztam magam, és a petjeim is követték a példámat. Persze semmi viszonyítási alapom nem volt erre, de ha tudtam volna, hogy erősebbek nálam.. akkor sem ismertem volna be… nincs az az isten. Reméltem azért észrevette magát ezek után és abbahagyja ezt a hisztis viselkedést, mert jócskán fogytán volt már a türelmem. Mikor előkapta a kis tőrét, meg sem rezzentem.. Védett területen belül amúgy sem tud senki sem ártani nekem, ahogyan fordítva is igaz volt ez. Meg igazából azt hittem, hogy csak ijesztgetni próbált, de nem.. egy szúrást intézett felém és én hátraestem és csúsztam egy keveset a földön. Regi nem bírt magával.. Azonnal lángra kapott mérgében.. Aikon pedig még szédelgett az eséstől..
- Regi!!!- szóltam rá nyugodt hangnemben, mire felhagyott a támadási kísérletével. Persze mer bennem is felhalmozódott némi indulat..
- Nem tudom, hogy miért majmolod ennyire Saito-t.. Talán a szeretőd volt.. Nem is érdekel, de ne rajtam verd le az ő bűnét, amiért elhagyott- persze csak találgattam, de nem érdekelt az egész.. túlságosan is messzire ment a lányka. Lassan keltem fel a földről és leporoltam magam.. Arcomról eltűnt a szokásos mosoly.. és a tekintetem sem volt a szokásos..
- Ha tovább folytatod el kell, hogy fenekeljelek Mirika


_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 19 2013, 02:59

Kezdett a srác a nagyképűsködésével nagyon az idegeimre menni, nem volt könnyű megőrizni a hidegvéremet a sok zöldség hallatán, amik kiszökkentek a nyálas pofáján. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy irányított dühömet, hiszen iszonyat mérges voltam, de azért nem vesztettem el a józan eszem. Azonban egyre inkább úgy éreztem, hogy dagadnak az erek a homlokom és el fog pattanni a cérna. El nem tudom képzelni, hogy nyalta be magát Anatnál ez a disznó, ennyire nem lehetett kétségbeesett, hogy egy ilyen alakot magához vegyen úgy, hogy tudja milyen valójában...
- Kikiáltotta magát, mi? Ezt most úgy mondod, mintha valami kommunista diktátor lenne, neked meg pisztolyt tartottak volna a fejedhez, hogy belépj a céhébe... Minek vagy akkor ott, ha nem ismered el? Ajánlott valamit, amit hülye lennél nem kihasználni, miközben köpsz az egészre? Undorító... - sziszegtem fanyar arccal, kedvem lett volna akár szó szerint le is köpni, de türtőztettem magam, nem érdemelte meg. Bakker, sürgősen beszélnem kell majd Anattal, hogy azért figyeljen már oda, mit csinál. Azt a szerencsétlen kölyköt a sárga indikátorral simán elhajtotta, miközben egy kígyót melenget a keblén, aki simán többet árt neki, mint az a lúzer. És ezen véleményem egyre csak fokozódott, ahogy már eljutott odáig, hogy sértegetni kezdjen.
- Azt hiszed ezzel most megbántasz, mi?! Hát nem, én sose fogom tagadni, hogy nem vagyok elég megbízható, de vannak, akik engem így is elfogadnak! Na és, ha nem vagyok tökéletes? Ha az lennék, most ők ketten még velem lennének, nem érezték volna úgy, hogy a saját útjukra kéne lépniük. Arra az útra, amit te minden áron el akarsz dózerolni az arcoskodásoddal! - Nesze, erre gondolom nem számítottál! Én nem az a csaj vagyok, aki el van telve önmagával, pontosan vágom, mik a hibáim és mik az erősségeim. Azzal is tisztában voltam, hogy azzal, amit most csinálok, maximum annyit érek el, hogy Ren megutál, meg én is őt, de nem érdekelt. Nekem elég volt, hogy elültetem a bogarat a fülébe, hogy valamit rosszul csinál, és ha már elég embert felhúzott, talán rájön, hogy vele van a baj. Addig meg legalább én is kiélhetem magam és elégtételt vehetek a toborzó elcseszéséért, és legfőképpen persze az engem ért sértésért. Merthogy vagyok minden, de gyáva nem!
- Persze, erős. Fogalmad sincs, mit jelent a szó. De akkor gondolkodj el, mennyire lennél "erős" azok nélkül. Azok kovácsolt gyűrűk, nem NPC-boltból vannak, nem küldetés jutalma, és olyat csak Anat és én tudunk készíteni Aincradban. Mi ez, ha nem felkarolás? Ellát felszereléssel és még képes vagy a saját jogodon erősnek kikiáltani magad? Nevetséges! - böktem az ujjain lévő gyűrűkre, melyeknek párja ott volt a madarán is. Heh, még Vio is leverné ezt a majmot, pedig ő nem egy nagy harcos Rolling Eyes Persze arra nem reagált, amit előtte mondtam. Nem mintha szükségem lett volna a nemleges válaszra, nem láttam még sose a fronton és meglepne, ha akár egyszer is odajönne, hogy kockáztassa az életét...
Miután újra a földre löktem, két-három gyors mozdulattal leszereltem magamról a köpenyt teljesen, hogy ne akadályozzon a szabad mozgásban. Arra számítottam, hogy nekem jön legalább a petje, és annak fellángolása erre is utalt, de a csávó leintette a madarát. Rosszul tette, nem voltam hajlandó egy békés megbeszéléssel és vitával megelégedni. Móresre akartam tanítani! Ökölbe szorult a kezem, fogaim csikorogtak, de megálltam valahogy ismét, hogy visszaszóljak az újabb sértésre, mely a viszonyunkat firtatta. Nem, nem akartam megadni neki az örömöt, hogy ezen kiakadjak, provokálni akart csak. A tekintete viszont határozottan tetszett Twisted Evil
- Ha ez az ára, hogy folytassam, hát rajta. Feküdjek az öledbe, hogy könnyebb dolgod legyen, vagy nem vagy annyira béna, hogy így is megoldd? - tártam a karjaim szélesre megadóan, mintegy hívogatva a srácot. A késem ugyan ott volt a kezemben, de nem úgy tartottam, hogy azzal támadni tudnék - Na gyere és büntess meg, Ren! - és provokáltam tovább szigorú tekintettel.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Feb. 20 2013, 01:08

Miri-chan viselkedésére nem tudtam magyarázatot találni.. még csak be sem szóltam neki.. mármint azelőtt, hogy nekem támadt volna.. ráadásul hátulról.. pont, úgy ahogyan a gyávák szokták. Totál értetlenül álltam a jelentéktelen kérdések előtt.. csak úgy letámadott, persze nem hagyhattam magam. Igaz nővel volt dolgom, de akkor is.. mindig volt, van és lesz is egy határ, még a gyengébbik nem képviselőivel szemben is. Ez már csak így működött nálam. Mikor a ki a főnök dolgot említettem, meg hogy Anatole szerintem még koránt sem az.. pöppet kiakadt.. csak megint nem tudtam, hogy min.. Kész ez a csaj… lehet valamit beszedett és még ivott is rá. Most egy igazi hisztérika.
- Hmmm.. Miri-chan.. beszélek hozzád, de a szavaim nem jutnak el hozzád?? Mindkettőnk megkapta, amit akart.. ez egy üzlet.. Fair üzlet… Egyáltalán nem undorító.. A világ így működik. – zártam le ennyivel a mondandómat.. nem értettem, hogy ebben mi lehetett neki undorító.. hacsak nem… Anat esetlek tényleg Bi és ő meg azt hitte, hogy ő, meg én?? .. fúúúúúúj…. a gondolat is rémes… El is felejtem gyors.. Lassan de biztosan eljött az a pillanat is mikor már nem tudtam tovább tűrni.. Bizony.. és bár egyelőre még csak szavakkal, de visszavágtam neki.. Eszembe jutott egy bizonyos küldi, amin együtt voltunk anno, még a kezdetek kezdetén.. Ahol Anat és ő még egy céhben voltak… Igen.. Voltak… Persze nem akadt ki. Ez egy hangyányit meglepett, de inkább amolyan kellemes csalódás volt a részemről.
- Nem hiszem… nem megbántani akartalak.. csak közöltem az igazságot.. Hogy ki miként fogja fel, az már az ő saját dolguk…- feleltem ismét mosolyogva… Egy megbízhatatlan ember csak ne vádaskodjon, főleg akkor ne, ha az áldozat én voltam… Mert engem full megbízható embernek ismertek meg… Különben nem kínáltak volna fel megannyi szerződést, húzós beosztásokkal meg ilyenekkel. A munkára mindig is odafigyeltem.. ez nem változott, még ha a világ, amiben élek igen… Ha Saito nem parancsol egyből, hanem kér, szerintem semmi probléma nem lehet.
- Azt pedig végképp nem gondolnám Miri-chan, hogy én magam az útjukban lennék.. különben nem kértek volna fel… Vagy Saito ennyire rossz emberismerő lenne szerinted?? Hogy nem tudja megkülönböztetni a kontárokat?? – lehet hogy Anat nem éppen a szívem csücske, de valamilyen szinten intelligensnek látszott.. még ha az én szintemet nem is érte le.. Persze a torzsalkodás még nem maradt abba.. Mirika nagyon makacs teremtés volt.. és én sem voltam az a máris beadom a derekamat fajta.. Legalábbis ilyenkor, mikor egy kis szót kap a férfi becsületem..
- Az erős?? Az a Gyenge ellentéte.. de ha szeretnéd akkor egy tökéletes definíciót is adok róla- Lehet nem mutatkozom okosnak, pedig az vagyok.. méghozzá nem is kicsit.. Igaz nem voltam osztályelső, de csak azért mert azokat mindig mindenki utálta a tanárokon kívül. Mikor a gyűrűim felől kérdezett felemeltem a kezeimet, hogy megnézzem, így ő is jól láthatta.
- Igen.. jól gondolod.. Ezeket valóban ő csinálta, de én szereztem meg a rávaló nyersanyagot, plusz még egy rakás érccel is fizettem érte.. Így alapban fair üzlet volt. Üzlet és nem felkarolás.. A valamit valamiért elv.. tudod…- mosolyom még kitartott bár nehezen, de ez egészen addig olt így, míg meg nem támadott és én el nem estem.. Eléggé irritáló volt már ez a helyzet. Reginald támadni akart, de megálljt parancsoltam neki, majd lassan felkeltem én is. Mosolyom eltűnt.. és megmutattam azt a tekintetemet amit elvileg nem szabadna villogtatnom, mert én a mindig vidám mosolygós, helyes, okos sztár kategóriába tartoztam.
- Hát.. kedvem az meg lenne hozzá… - válaszoltam az ölembe fekvős részre..
- Amúgy ittál valamit?? És még bogyóztál is?? Mert teljesen kifordultál önmagadból… elárulnád, hogy neked mégis mi bajod van?? – a hangom még közel sem súrolta az ingerültség küszöbét, pedig nem kis dühöt éreztem.. csupán jó színész voltam mindig is. .Na meg mindig is visszafogott ilyenkor a tény, hogy mégiscsak egy nővel van dolgom. Elvégre ők a gyengébbik nem??
- Tudtommal nem ártottam neked és a közelmúltban senki másnak sem.. Regi-n viszont látszott, hogy fűlik a foga egy kis csatához.. Nem sokáig tudom őt visszafogni.. na meg ha így megy tovább akkor magamat sem.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Pént. Feb. 22 2013, 03:07

- Tch... - ennyi volt a reakcióm, mikor üzletről kezdett el papolni. Igen, Anat vérbeli üzletember, és azt hiszem róla ragadt rám a boltomhoz tartozó hozzáállásom is, de az komolyan nem igaz már, hogy ennél a baromnál nem talált jobbat :/ Tök idegesítő, hogy egy normális, szorgalmas, csapatjátékos emberke helyett kifogta ezt a nagyképű bunkót... Még, hogy erősebb mint Anat, pfff... Marha jó vicc, ezt akkor se adja be nekem, ha látom. Ha meg mégis, akkor egy gyáva féreg, amiért ennyi erővel nem tolta még a képét a frontra, de ennek csak pindurka esélyét láttam Neutral
- Kétlem, hogy túl jól megismert volna, de talán most már kapiskálja, mibe is nyúlt bele... - feleltem hűvösen, utalva ezzel arra, amit a srác a toborzón művelt. És itt nem csak a szőke fiúval való éktelen vitájára gondoltam, hanem már arra is, ahogy az elejétől kezdve viselkedett. Anat sem aprózta el a belépőjét, elég röhejesen is nézett ki, de a Ren-féle hatásvadász cucc túlment pár határon és főnökség ide vagy oda, iszonyat nagy bunkóság volt elterelnie a figyelmet a céhvezérről.
- Hah, kösz nem kell, nem kell bizonygatnod, hogy erős vagy, úgysem fogsz meggyőzni Neutral - vágtam a kezeimet csípőre továbbra is haragos tekintetemmel illetve a sztárocskát. Kezdtem viszont úgy érezni, hogy túl sok lesz a szópárbajozásból, kezdtem unni, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Amíg csak szavak repkednek oda-vissza, addig nem hiszem, hogy el fogom tudni a célom, legyenek azok bármilyen erős sértések is. Meg különben is, eszem ágában sem volt azt hallgatni, hogy kavartam volna Anattal meg ilyesmik, azzal nem vezettem volna le a feszültségem meg a dühöm. Kapóra jött a kérdése.
- Hogy mi bajom?! - csattantam fel - Az, hogy alig egy órája tönkretetted a legjobb barátom toborzóját a hülyeségeiddel, és még le is gyáváztál ENGEM, az szerinted nem elég?! - toppantottam, de el is ragadott az indulat és ezúttal a tenyerem repült az arca felé. Lila animáció állta kezem útját, nem engedte, hogy támadást intézzek a fiú ellen. Ez engem viszont tökre nem érdekelt, nekem pont az kellett, hogy csak a lökéshullámokat érezze. Jól esett végre kimondani... vagyis inkább kiabálni, hogy mi bánt, bár ez csak a jéghegy csúcsa volt, elvégre megannyi gondolat forgott a fejemben. A leghangsúlyosabb persze az volt, hogy engem aztán ne merjen senki sem gyávának hívni, pláne nem egy olyan alak, aki még nem is látta ennek a játéknak az árnyoldalát, na meg persze az is nagyon bennem volt, hogy sikeres vezérnek akartam látni Anatot és nem úgy, hogy kapásból kudarcélményekbe ütközik, mint azt én teszem folyton.
- Na mi lesz azzal a fenekeléssel? Vagy nem mered, nyuszó-muszó?! - dörgöltem a pofájába közvetlen közelről, bár a magasságkülönbség miatt úgy nézett ki a dolog, hogy én majd kitekertem a nyakam, miközben szúrós szemmel felfelé néztem rá, kezeim pedig továbbra is a csípőmön nyugodtak, miközben törzsem előredőlt.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Feb. 22 2013, 17:18

Az üzletről szóló savaimat Miri-chan nem nagyon értette meg, vagy nem volt hajlandó megérteni. Az is lehet, hogy csak simán nem értett hozzá…. igen ez lehetett a háttérben. Pici lányka még.. Éppen ezért hagytam is rá.. nem erőltettem tovább a témát, mert egyáltalán nem lett volna neki semmi értelme. Mondjuk annak se, hogy csak így letámadott.. se szó se beszéd nekem ugrott. Lányokkal szemben mindig is elnézőbb voltam, de persze attól még van egy határ.. egy határ, amin ha átlépnek.. hát.. akkor rossz dolgok is történhetnek. Miri-chan kezdett vészesen közeledni ehhez a határvonalhoz. Csak át ne lépje.
- Hát persze, hogy nem ismer túl jól.. ez nyilvánvaló. Csak fogta magát és tök váratlanul leszólított az utcán, hogy nem lenne-e kedvem vele céhet alapítani meg ilyenek.. még meg is hívott pár dologra. Megbeszéltünk pár dolgot és ennyi… Csak ennyi az ismeretségünk. – közöltem vele, bár köze az nem volt hozzá és kivételesen igazat is adtam a mondandója egy részére. Arra nem akartam válaszolni, hogy mibe is nyúlt bele… szerény véleményem szerint, Saito velem járt a lehető legjobban. Ez tuti.. nem csak erős vagyok, de még a figyelmet is vonzottam. Főleg a lánykákét.. Pont, mint most.. Sikerült magamra vonnom egy igazi hisztérika figyelmét. Kami-sama nagyon nem szerethet engem bizonyos napokon. Jó lenne, ha ebből nem csinálna rendszert.
- Rendben… szíved joga eldönteni, hogy mit hiszel el és mit nem. Én csupán közöltem az igazságot veled..- Haragos tekintetét férfiasan álltam.. több kellett ahhoz, hogy ezzel elérjen nálam valamicske hatást. Ismét karba tettem kezeimet és rezzenéstelen arccal tettem fel kérdéseimet. Ideje lett volna már tiszta vizet önteni a pohárba, mert ez így már nagyon nem volt vicces. Válaszát hallgatva csak sóhajtottam egy nagyot. Ilyen apróságok miatt így kiakadni.. hát ez eléggé… khöm.. gyerekes volt tőle. Főleg ez a pofon szerűség.. Ismételten hagytam magam, persze a két petem ettől még jobban feltüzelte magát, mégsem hagytam őket támadni.. csak hamar felpattantam, nyújtózkodtam egy ksicsit és folytattam, mintha mi sem történt volna.. de valójában már nagyon súrolja a határt.. Az önuralommestere lettem ebben a kis szóváltásban… kaphatnék érte valami díjat már.
- Tudod nem kellene olyan dolgokba beleütnöd szép kis orrocskádat ami nem rád tartozik. Ez az Artes és nem a Voice. Saito meg képes maga elönteni, hogy amit cselekedtem az jó, avagy sem.. Mivel üzenetet nem kaptam tőle, egyértelmű, hogy mi a helyzet. – kezdtem kapizsgálni a dolgot…. ellenben a lánynak meg kellett értenie, hogy már nem sok köze van Saito-hoz. Más céh, más szabályok.. A válasza második felén újra elmosolyodtam
- Valamit félre értettél, vagy nem fogalmaztam pontosan. Az íjász női kaszt.. Rendjén is van, hogy ők hátul vannak a csatában. Azonban ha egy férfi lép be ebbe a kasztba… hát azt gyávaságból teszi… Főleg mert vannak olyan nők, akik farkasszemet néznek az ellenféllel . A férfi, aki mindezt képes végignézni más háta mögül.. az gyáva… - osztottam meg vele a nézőpontomat. Ennyivel viszont nem értem be.. túl kevés indok volt ez ahhoz, hogy így nekem jöjjön csak úgy.
- Bánt még valami?? csak nyomjad nyugodtan én meghallgatom… Ha már egyszer így nekem estél. – muszáj volt megkérdeznem.. mindig is kíváncsi természet voltam.. Főleg a gyengébbik nem irányába. Érdekelt, hogy mi zaklathatta fel ennyire.. Ötletem az volt persze, de egyelőre nem akartam több olajat önteni a tűzre. A csöppnyi teremtés provokációján és legfőképpen beállásán elkuncogtam magam. Nem bírtam ki..
- Hmmm.. ennyire szeretnéd??- kérdem mosolyogva miközben egész közel hajolok hozzá, hogy alaposan egymás szemébe tudjunk nézni. Majd ezt kihasználtam a mindkét kezemmel rámarkoltam Miri-chan fenekére és magamhoz húztam a pici lányt.
- Kérj meg rá.. szépen….

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Pént. Feb. 22 2013, 22:53

Tenyerembe temettem az arcomat a rövid történetet hallva. Esküszöm nem vágom Anat ezt hogy hozta össze. Egy toborzásom se kezdődött úgy, hogy fogtam valakit az utcáról és leszólítottam, mindenkit vagy ajánlottak, vagy én ismertem innen-onnan, vagy pedig eleve jelentkezett a céhbe. De hogy az utcáról kapkodjon össze valaki céhtagokat o.O Az egyetlen ötletem az, hogy a srác felismerte a sztárt Renben, és azért... Egyszerűen más épkézláb magyarázat nincs rá, ugyanakkor nem gondoltam volna, hogy Anat ismerné kintről az idolt, azzal az ósdi stílusával hót ziher hogy nem hallgat ilyesmit. Vagy várjunk, lehet amiatt a korábbi küldetés miatt ismerte fel, amin ő is ott volt velünk? Váááh, nem tudom, semmi értelme -.-
- Aha... már miért ne tartozna rám egy barátom sorsa? Idióta... Te nem láttad, ahogy jó páran visszafordultak a csetepaté láttán, amit kreáltál... A balhézás miatt potenciális tagokat vesztettetek, vágod? Ez a nem mindegy! - feleltem, tőle aztán eszem ágában sem volt elfogadni a törődj-a-magad-dolgával típusú dumát. Halvány lila gőze sincs, mit jelent nekem Anat, és ha már ő volt olyan... nemistudommi, hogy lelépett a saját álmait üldözve, akkor legalább neki legyen jó, ha már nekem nem lehet az...
- Jó kifogás, bravó Neutral - gúnyolódtam - És te vajon mennyi munkát hagysz a petedre, hm? Rolling Eyes - kötözködtem a sráccal, idomár kasztúként volt rajta elég támadási felület ehhez. Persze, hogy nem fogom megkajálni ezt a menekülési utat, jobban tetszett volna, ha van annyi vér a pucájában, hogy előttem is vállalja a véleményét. Akkor is ki lennék még mindig akadva, de aki ilyet mond, az ne csodálkozzon rajta... Én soha nem skatulyáznék be senkit, csak azért, mert ilyen vagy olyan kasztot választott, Renre se sütném rá azt, hogy gyáva, ha nem könyörögne annyira a visszavágásért ezekkel a szavakkal, de nem állok ellent az akaratának Rolling Eyes Kérdését viszont ignoráltam, ahhoz már semmi köze nem volt, hogy mi bántott még... Inkább csak álltam a tekintetét és szikrákat hányó szemekkel néztem bele. Szerintem cseppet sem volt vicces, amit mondtam, de ha halálra röhögi magát rajtam, úgy is jó Neutral Mikor azonban megéreztem a kezeket a hátsómon, azért megrezzentem és ösztönösen hátrafordultam egy pillanatra.
- Pfff, még mit nem? Érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán hozzám érhetsz és nem villan egy kard, hogy levágja a kezeid. Itt te vagy a senki és nem én, Ren-chan.. Na mi lesz? - provokáltam tovább, ha nem esik le neki, mit akarok, akkor vagy szimplán hülye, mint a legtöbb pasi, vagy azért ostoba, mert megéri neki még így is. Mondjuk nem lennék rajta meglepve, fordított helyzetben, na meg Kota nélkül talán én is így cselekednék Rolling Eyes
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 24 2013, 11:57

Elmeséltem, hogy hogyan és miként jött létre ez az úgynevezett „üzleti” kapcsolat Saito és köztem. Nem ferdítettem.. minden szavam igaz volt.. semmi okom nem lett volna kamuzni az amúgy is rossz kedvében lévő lánynak. Ahogy észrevettem nem nyerte meg a tetszését ez a sztori. Hmmm érdekes… pedig szerintem full korrektül zajlott le az egész. Ha más nem ez azt bizonyította, hogy ennek a Sai gyereknek van egy kevés érzéke az üzlethez, ha így kiszúrt engem a nagy tömegből. Egyáltalán nem csinált velem rossz vásárt és ezt ő maga tudta a legjobban. Viszont Miri-chan ezt nem volt hajlandó elfogadni.. vagy talán felfogni.?? Ez az egész szituáció nagyon új és furcsa nekem… Nem szoktak így letámadni.. Az még inkább, hogy így visszaállt nekem.. nem sok mindenben értettünk egyet eddig. Egy újabb sóhajt eresztettem el… nem akartam ezzel előhozakodni, de nem hagyott nekem más választást.
- Hajajj- vakargattam meg egy kicsit a fejecském.. gondolkoztam, hogy hogyan is tálaljam a mondandómat.
- Ez lehet, hogy így volt.. nem láttam.. De még mindig jobb volt így, minthogy esetleg belépnek a céhbe és aztán hagyják ott..- utaltam Saito-ra és Violeta-ra.
- Saito majd közli velem, ha nem tetszene neki valami… Neked viszont a saját céhed problémáit kellene kiküszöbölni. Lefogadom, hogy a kis borzod üldözi el a már meglévő tagjaidat. Nem tudom, Hogy Saito miért lépett ki pontosan, de láttam amit láttam. Az alaptalan féltékenykedéseivel mások idegeire tud menni. Arról nem is beszélve, hogy elfogult vagy vele szemben. – erre mind rájöttem az együtt töltött idő alatt azon a küldetésen… sőt szerintem mindenki Miri-chanon kívül. Ha nem tesz pórázt a kis kedvencére több tagot is elveszíthet.
- Ez az Anatole Saito… Annyira még nem ismertem meg, de büszke.. nagyon büszke.. és mivel te sem vagy híján a büszkeségnek.. gondolom, tudod,hogy azok mit utálnak a legjobban…- Így van.. jómagam is rühellem azt, hogyha nem tudok érvényesülni más miatt.. Az elnyomás tré egy dolog.. és nem is viseltem el. Persze nem tudtam, hogy a borzocskának volt-e köze Anat távozásához.. ezt majd lebeszélik, ketten ha akarják.. Én csak annyit tudtam, hogy én addig sem viseltem volna el a fickót, mint ők.. sőőőt.. Az íjászokról tett kiselőadásom sem nyerte el a duli-fuli lányka tetszését, de ezen már meg sem lepődtem.
- Mennyi munkát?? Sokat…. Mi kettő az egyben vagyunk. Míg Regi dolga a támadás.. addig az enyém a védekezés- nem akartam nagyon belemerülni a taktikáinkba, de nálam nem az volt a helyzet, hogy előre küldtem Reginaldot én pedig leültem chipset enni. A kérdésemre választ nem kaptam.. Annyi baj legyen.. Kezeimmel rámarkoltam a lányka hátsójára… nem nagyon bírtam már magammal.. Szerettem mindig is a kis vadmacskákat.. és eddig ő volt a legvadabb, akivel a sors összehozott.
- Megtisztelve is érzem magam… de ez fordítva s igaz lehetne, nem gondolod??- suttogtam a fülébe majd pár apró harapással jutalmaztam a kis szemtelenségét
- Sosem mondtam, hogy egy senki lennél.. és én sem vagyok az…- kész.. ennyi volt.. ideje ördögűzést végrehajtani a lánykán… mert ha esetleg olyat mondana ami nagyon betalál… hát… azt nem köszönném meg, de ős sem. Sajnálatos módon egyik kezem fel kellett emeljem, hogy intézzem a kihívás.. a kihívást amihez semmi kedvem nem volt, de talán ezzel érem el a legtöbbet… Abbahagytam a harapdálást és adtam neki egy puszit az ajkaira.. ez amolyan szokás volt nálam a csinos lányok irányába.. Majd elengedtem és hátra léptem kettőt hármat..
- Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a kis.. khöm.. összetűzésnek nem gondolod?? Ha senkinek hittél… most megmutatom, hogy nem vagyok az…- feleltem mosolyogva…. persze nem volt őszinte.. csak erőltetett..

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Hétf. Feb. 25 2013, 01:01

Végre megfogtam! Elbizonytalanodott a válaszán, aztán odabökött valami sületlenséget, háh! Spekulálni, aaaz megy, idióta! Tudtam, hogy előbb-utóbb kifogy a visszavágásokból, nem érdemes velem leállni vitázni, mert csak rosszul lehet belőle kijönni Neutral
- Ezt még te is megteheted, sőt... Ha összefutnál valakivel, akivel jobban járnál, szívbaj nélkül otthagynád az Artest... nem? - szegeztem neki a kérdést. Szándékosan nem akartam a Voice-szal példálózni, pedig akár jöhettem volna azzal is... tudnék olyasmit nyújtani, amit Anat nem, csak egyrészt eszem ágában sincs kifogni a szelet a vitorlájából, másrészt nekem nem kell ez a pasas.
- Ami nálunk van, annak semmi köze Kotához! És milyen elfogultság? Pont annyira vagyok vele szemben elfogult, mint bármelyik másik taggal! - vágtam vissza az alaptalan... "vádaskodásaira", mert az lehet, hogy Kota féltékenykedése engem is kikezd folyton, de senkivel sem bántam úgy a céhből, aki miatt oka lett volna rá... Még Anat beszervezésénél játszottam vele, de öt perccel később már csak cinkos szövetségesekként húztuk Kota agyát. Ha itt valaki elüldözött valakit, az én vagyok... csakis én.
- Na jó, ne kerülgesd a forró kását, mire célozgatsz? >.> - rivalltam rá, mikor a büszkeségről kezdett el papolni. Mi a fenére akart ezzel kilyukadni? Hogy megsértettem Anat büszkeségét? Hol és mivel vazz? Semmi gáz nem volt, egyetlen egy alkalommal sem vettem észre, hogy valami zavarná. Bakker, ha csak be akar kavarni és aláásni a kapcsolatomat a sráccal, azért soha a büdös életbe nem fogok neki megbocsátani, gyűlölöm az ilyen aljas húzásokat... El se hittem, hogy ekkora egy nyomorék lenne ez az ember, akire folyattam a nyálam szinte a tévé előtt, akit meglátva mindig felcsillantak a szemeim, akibe szerelmes voltam...
- Csodálom, hogy felfogod helyette a sebzést... - szólaltam meg kissé hitetlenkedve, de jó, oké, akkor ez nem jött be, hát rendben. Igazság szerint ekkor már pont olyan helyzetben voltunk, hogy inkább arra koncentráltam mit csinál, és nem arra, mit mond, szóval nem érdekelt, hogy valami frappáns módon visszavágjak. Csak... basszus, miért pont a fülemet kellett betámadnia?
- Ez nem a színpadod, ahol annak érezném, baka... - jegyeztem meg, de már gyengült a hangom köszönhetően annak, hogy az egyik legérzékenyebb pontomon piszkált. Cseszettül mázlista, vagy nem tudom, viszont ez itt most ciki volt, visszanyalt a fagyi. Oltári mák, hogy mikor már elvesztettem volna a fejem, rálehelt egy csókot az ajkaimra, amit abban a pillanatban, hogy viszonoztam, kitisztult a fejem. Kidagadtak azok a bizonyos erek a homlokomon, elvörösödtem a méregtől, és tiszta erőből állon fejeltem, miközben megpróbált eltávolodni tőlem. Legalábbis ha a rendszer engedte volna, de így ugye jött a szokásos lökéshullám helyette. Végül csak sikerült végrehajtanom azt, amit beterveztem, csak nem úgy, ahogy akartam eredetileg :/
- Fenekelésről volt szó, nem harapdálásról... - kötöttem bele remegő hangon, ez most baromira nem jött jól, hogy elgyengültem. Idegesen piszkálni kezdtem a hajamat, beégtem, méghozzá kegyetlenül. Ráadásul támadási felületet adtam neki ezzel, nem lepne meg, ha beszólna...
- Párbaj, mi? Na nem, nem fogod egy közönséges párbajjal elintézni! Élvezettel fogom végignézni, ahogy még egy tucatszor a földre kerülsz, és miután már eleged lesz a megalázottságból, hogy újra és újra fel kell nézned rám, majd térden állva fogsz bocsánatért esedezni! Addig nem engedlek el, amíg nem hallom az elnézéskérésed, Ren! Vagy ameddig el nem fenekelsz - csillantottam meg a szemetebbik oldalam, miután fújtam egyet és kicsit összekapartam a darabkáimat kanállal. Igen, ez volt a lényege a biztonságos zónás harcoknak, és erről az örömről nem mondtam volna le egy holmi gagyi féléletes duel kedvéért. Elutasítottam fölényes arccal a felkérését és újra magamhoz ragadtam a késem, mely a megfelelő mozdulatot követően fel is villant, és már jött is az újabb támadásom, hogy újra földre lökjem az ellenfelemet. Vagy hogy végre férfi legyen és elfenekelje a rossz kislányt Neutral
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Feb. 25 2013, 15:37

Ez a kis vita egyszerre volt mulatságos és dühítő is a számomra.. Egyikünk sem akart engedni a másiknak. Talán sose lesz ennek vége?? Pedig valahogy csak le lehet ezt zárni.. az én javamra… Miri-chan talán most azt hiszi,hogy megfogott, de erről még csak szó sem volt. Nálam kicsit nehezebb dolga van az embernek..
- Igen ez így van. Az már Saito dolga, hogy elérje, hogy a tagok nála is maradjanak. Eddig egész jól csinálta, de akármikor jöhet egy jobb ajánlat. Sai vagy ráígér, vagy integet.. ennyi…- azt hittem, hogy ez alap. Elsősorban azért csatlakoznak az emberek a céhekhez, hogy maguknak megkönnyítsék a dolgokat. Ha nekem máshol többet ígérnének. Nem gondolkodnék sokat. Persze közölném Saito-val, hogy mi is a helyzet, aztán onnantól tőle függ… A következő válaszon nagyokat pislogtam. Ezek szerint sokkal rosszabb ott a helyzet, mint azt gondoltam. Na de ennyire??
- Attól, hogy te nem veszed ezt észre.. még más megteheti. Azt hiszem ezt páran meg is tették. – nem akartam ennél többet mondani neki. Csak láttam, amit láttam… ennyi. Ha a lány túlságosan vak ahhoz, hogy ezt észrevegye.. ám legyen. Én csak közölni akartam vele a tényeket, már ami azt illeti… a tényeket, amik szerintem a tények. Minden bizonnyal csak én mertem róla beszélni és kinyitni a számat a nagy Mirika-samanak. Azonban ő eddig képtelen volt ezt elfogadni, vagy esetleg felfogni.
- Ha ennyire érdekel.. akkor kérdezd végig a céhed jelenlegi és volt tagjait is. Lehetőleg hagyd ki a lánykákat. Bár nem muszáj és lehet csak nekem furcsa, hogy nem sok férfitagja van a Voice-nak.. De ne az én véleményemre alapozz.. hanem a többiekére…- befejezettnek tekintettem ezt a témát. Ha meg akar tudni valamit, akkor kérdezte a társait. Én mint külső szemlélő csak azt tudtam elmondani amit láttam. Ha tévedtem hát oké.. igaz nem sűrűn szoktam én tévedni.. akkor már nagyon komoly ügynek kellett lennie, amire nem szenteltem elég időt.. Egyszerűen ez a kis okoskodás nem illik a sztár énemhez. Megmondom őszintén nem is szeretek, csak, ha nagyon muszáj, vagy kikényszerítik. A kasztokat is kielemezgetük egy minimálisan, de erre már nem futotta annyi szufla, mint az előzőekre.
- Hohóó.. meglepődnél mert nem csak helyette - feleltem mosolyogva, majd már nem bírtam magammal és ekkor jött a tapi, később pedig már a füleire is rámozdultam. Apró harapásokkal kényeztettem a fülecskéjét. Be kell valljam meglepődtem.. Nem is kicsit, mert egy újabb maflásra számítottam, de nem így lett. Az apró lányka hagyta magát. már-már élvezte.
- Egyszer még szerepelhetünk egy színpadon. – suttogtam.. táncos lánykákból sosem volt elég. Miri-chan meg elég aranyos és széplány ahhoz, hogy simán ott lehessen mellettem.
- Még az is sorra kerül…- adtam neki egy apró csókot, amit viszonzott is, de mikor el akartam tőle távolodni, hogy kihívhassam… hát.. már megint a földre kerültem. Istenem ez a csaj.. kikészít… Hanyatt feküdtem és az eget bámultam egészen addig, míg Regi el nem takarta az esti égboltot.. Ekkor felnéztem Mirika-ra.
- Hmmm.. nehéz rajtad kiigazodni…- Már úgy látszódott az előbb, hogy beadja a derekát erre puff és fekszek.. Kissé kellemetlen helyzet volt. Ettől függetlenül nem szándékoztam feladni. Újra talpon voltam mintha mi sem történt volna. Arcomon ott virított a már jól ismert mosolyom.. hogy őszinte volt, vagy sem?? Azt majd eldöntik azok akik látják.
- Miri-chan… Gomene…- kértem előre is elnézést. Egy laza csettintéssel elküldtem őt öt méter távolságra. Ez nem minősült támadásnak, és mégsem hagyhattam, hogy még egyszer betaláljon a kicsike.
- Állok elébe szép hölgy. Így sokkal szórakoztatóbb.. Csak egy kicsit elszámoltad magad szerintem – feleltem vigyorogva és elővettem a fegyverem, ami egy görbe bot volt.. páncélt nem húztam.. Felesleges lett volna.
- Ami a fenekelést illeti.. Arra túl sok ötletem van.. Csomóféleképpen megpaskolhatom a csinos ki hátsódat. Teszem azt úgy is, hogy rajtam lovagolsz. Mondhatnék még ilyeneket.. de a fantáziád megteszi ezt helyettem… - legalábbis bíztam benne,mert az enyém most gőzerővel dolgozott. Reginald elém repült olyan derék magasságba és várjuk a lányka újabb támadását… Izgi lesz ez úgyérzem.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 26 2013, 01:02

Gyomorforgató volt mindaz, amit mondott, habár pont erre a válaszra számítottam. Egy céhet ledegradálni erre a szintre az MMO-zás legszégyenteljesebb dolga volt... Az ilyen játékosokat vetem meg a legjobban alapesetben, egy klánnak a csapatépítésről, a közösségről és a buliról kellene szólnia, nem arról, hogy ahhoz megy valaki, aki többet kínál... A SAO picit más, de az alapokon ez sem változtat. Viszont az a gáz, hogy ez a lúzer itt előttem olyasvalaki, akire ha ránézek, nem tudom rá azt mondani, hogy gyűlölöm. Dühös vagyok rá, iszonyat mérges, megsértett engem és Anatot is, de ja... A magam módszerével arra törekedtem, hogy elültessem benne a magot, ami majd ráébreszti a helyes útra, vagy mire. Na meg arra, hogy kitöltsem rajta a feszültségemet, meg hogy megfogjam azt a nagy arcát, és beleállítsam a sárba.
- Egészségedre. Az ilyen klánvándorok sose fogják megtudni, mi a jó egy céhben... Mellesleg éppen elég pasi fordult meg a Voice-ban, és a legtöbbjükkel beszéltem eleget már, egyikük sem támasztotta alá a légből kapott feltételezéseidet, szóval le lehet szállni Kotáról Neutral - reagáltam le egyben azt a nonszenszet, amit elém lökött, hogy felpiszkáljon. Hokuval is, Anattal is megvolt a drámadráma dumcsi, és rajta kívül már csak Jin volt, ő meg még tök friss tag. Egy büdös szót nem hallottam még egyikőjük felől sem, hogy Kota szúrná a szemüket, ráadásul egyikükkel sem kacérkodok... már. Szóval a pasimnak sincs oka a féltékenykedésre, nem mintha nem koppintottam volna az orrára elégszer emiatt. Tudom mit csinálok... többnyire ._.
- Marha nehéz, csak ti pasik vagytok olyan hülyék, hogy beveszitek, ha egy csaj hagyja magát, miközben éppen baromira fúj rátok Neutral - osztottam ki - és próbáltam menekülni a kínos szituból -, jó alaposan megnyomva bizonyos szavakat, hogy kihangsúlyozzam, mennyire ostobának tartom. Nem tudom minek csodálkozik, hogy lefejeltem. Azt viszont képtelenségnek tartottam, hogy még mindig képes őszintén mosolyogni, nem is volt meg benne az a lehengerlő bigyó, amitől olvadozni tudnék.
Azonban mikor megpróbáltam újfent nekiesni, hirtelen a levegőben úszva találtam magam. Sikerült úgy fordulnom, hogy ne üssem be magamat földet éréskor, de így is gurultam egyet-kettőt. Nem ütött felém, ez valami más volt, másnak kellett lennie. Tch... különben sem tudna az ő szintjével ekkora lökéshullámot generálni... Talpra pattantam, és megigazítottam felcsúszott szoknyámat, illetve visszahúztam a felsőm pántját is a helyére.
- Elszámoltam volna? Nem-nem, vagy a földön hajlongva kérsz bocsánatot, vagy elnáspángolsz, más opció nincs, kicsi huszár... Lehetőleg ne a peted fedezékéből jártasd a szád, még a végén azt találom mondani, hogy gyáva vagy - feleltem hűvösen. Gyorsabb vagyok, ez tuti. Íjászként egy idomárt garantáltan nem fogok elhibázni sem, egyszerűen kizárt dolog, hogy ne találjam el, ha nem folyamodik ilyen trükkökhöz, mint az előbb.
- Nosza, ha olyan sok ötleted van, próbáld ki őket egyesével, ha tudod. Javaslom az egyszerűekkel kezdd, és ne azzal, amit említettél, bármennyire is remekül illene a lófejedhez a szerep. Csak túl sokáig tartana elérni Razz - kötözködtem gúnyos felhanggal. Ha azt hiszi, felhúzhat ilyen utalgatásokkal, hát akkor belebukik, tőlem szólogasson be nyugodtan, engem nem érdekel. Az már sokkal inkább foglakoztatott, hogy statjaim maximumát kihasználva támadjak neki, és a köztünk lévő távolságot lenullázva, valamint a madárkát kikerülve termettem ott az oldala mellett. Késem pengéje a föld felé nézett, így ütöttem feléje, hogy "végighasítsam az oldalát" azaz inkább nekilökjem a másik oldalánál lévő épület falának.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Feb. 26 2013, 17:08

Miri-chan és én teljesen máshogyan láttuk ezt az egész céhes dolgot. Bár konkrétan nem tudtam, hogy ő miként is, de a reakcióiból ítélve biztosra vehettem, hogy más véleményünk van. Nekem egyelőre ez a céhesdi csak az üzletről szólt és semmi másról. Egy háromtagú céhnél mondjuk ez mg nem is nagyon lehetett másképpen. Saito-t ismertem egy kicsikét, még Vio-chant egyáltalán nem.. Eddig csak egyszer találkoztam vele. Ma.. a toborzón és akkor sem beszélgettünk, csak egy köszönés történt és kész. Ő még teljesen ismeretlen a számomra, bár a megnyilvánulásaival elért nálam egy bizonyos szintű szimpátiát. Miri-chan viszont fokozatosan kezdi ezt elveszíteni ezzel a hozzáállással.
- A te céhedben például mi a jó??- kérdeztem meg szemrebbenés nélkül. Nekem az volt a meggyőződésem, hogy egy céhben lenni azért jó, mert egy csomó bónusszal jár.. ennyi.. Ez az eddigi összes MMO-nál így volt ahol játszottam.. Kész.. Ennél többet nem vittem bele a dolgokba. Ez az egész „mi a jó a céhben” téma nem volt nekem való… és Nem Mirika-tól akartam ezt hallani, akitől folyamatosan válnak el a tagok..
- Majd nyilván a céhvezérnek panaszkodnak a csávójáról… Vagy talán azt a kérdést tetted fel, hogy mi a véleményed Kota-ról?? Mert ha nem.. Akkor próbáld ki…- eleresztettem egy gúnyos mosolyt.. Biztosra vettem, hogyha felteszi ezt a kérdést a férfitagoknak.. hát a válaszokon meg fog lepődni. A sokadszori földre kerülésem már kezdett alaposan ignorálni, ennek ellenére továbbra is mosolyt erőltettem magamra.
- Amelyik csaj fúj rám az általában nem is hagyja magát.. - utaltam ezzel pár dologra, amit vagy magára vesz, vagy nem.. igazából lényegtelen volt. A következő támadását már ne engedhettem, hogy betaláljon, így magam visszafogva öt méteres távolságra repítettem el a képességemmel. Mindeközben szemeim legeltettem a ki-kivillanó idomokon és az alsóneműn.
- Hmmm.. Miri-chan… nagyon khöm.. cuki alsónemű… - feleltem kuncogva.. oldottam is egy kicsit ezzel a feszültséget, legalábbis annak a rám eső részét.
- Igazából ezek közül a lehetőségek közül egyik sem bejövős. Pici aranyos lánykák ellen ösztönösen visszafogom magam.. nem tehetek róla. Teljes erőből képtelen vagyok harcolni.– a bocsánatkérős rész meg szóba se jöhetett nálam. Nem éreztem úgy, hogy valóban megsértettem volna a lányt. Ezért nem is érdemelt bocsánatkérést. Bezzeg fordítva.. már tartozna nekem jó párral. Mák, hogy elnéző vagyok vele szemben. Ezért nem is vettem fel az újabb próbálkozását.
- Cicám.. azt hiszem mondtam már, hogy Regi nem egy pajzs.. hanem egy éles lándzsa- Nem az volt a célom,hogy Reginald védekezzen helyettem. Ilyen még csak meg sem fordult a fejemben… kettőnk közül neki volt kevesebb élete. A lány beszólására nem figyeltem. Ő tudta a legjobban rajtam kívül, hogy nincs ló fejem. Csupán kötözködni akart. Én pedig nem veszek magamra olyat amiről tudom, hogy nem igaz.
- Talán félsz, hogy túlzottan élveznéd?? Mint az előbb azt a pár harapást és a kis smacit??- Miri-chan gyorsabb volt mint én, ezt már rég tudtam… és sejtésem beigazolódott mikor kikerülte Reginaldot. Velem akart foglalkozni és nem mással.. a kis aranyos. Próbáltam fegyverem védekezésre emelni, de elkéstem és így ismét elröppentem.. neki egy falnak. Szép nagyot csattantan. Eközben a főnixem sem tétlenkedett. Míg Mirika velem foglalkozott megpróbálta hátulról letámadni.. Beledurranni a lány hátába a hegyes kis csőrével. A sikertől függetlenül felkelek és nyújtózkodok egy keveset.
- Miri-chan ez így nem fog menni. Javaslom, emeljük a tétet.. úgy talán komolyabban tudlak venni.. - ekkor lehívtam a menümet és levettem az ingem. Félmeztelenül feszengtem már.
- Minden sikeres találat után, ami minket ér… ledobunk egy ruhadarabot.. Mit szólsz?? Kössük össze a kellemest a hasznossal.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Kedd Márc. 05 2013, 16:32

Mi a jó? Provokálni akart a kérdéssel, ezt tutira vettem. Válaszolok, aztán leolt valami sértéssel, gondolom valami ilyesmit akart kihozni belőle, de ha ezt akarja, hát legyen. A Voice-ban igenis, volt jó mindannak ellenére, ami mostanában történt körülöttünk és lesz is! Egyvalami változatlan marad, bármerre is vezessen az utunk!
- Kota túl sokat dumál feleslegesen és meggondolatlanul vakmerő. Rin szeleburdi. Ayani-chan az antiszocok csúcsa. Jin-chan nem tudja, mikor fogja be a száját. Hoku meg... kicsit kattant fazon amúgy is. De akkor is, a Voice egy közösség, akik odafigyelnek egymásra és felelősséget éreznek a másik iránt, önzetlenül ugranak, ha valakinek segítségre van szüksége. Számíthatunk egymásra! Egy jó céh sokkal több, mint holmi bónuszszerzési lehetőség meg közös üzleti érdek! - feleltem habozás nélkül, céltudatosan a kérdésére, és valóban nem érdekelt, ha beleköt Anaték miatt. Ha csak a hülye fejlődés érdekli, az az ő baja, nem tudja mit hagy ki azzal, hogy ilyen szárazon kezeli a klánját. Pedig Anat tuti oltári jó életet fog lehelni az Artesbe, már ha egyáltalán lesz belőle valami ténylegesen :/ Bár a kisördög bennem azt mondja, hogy szeretném visszavenni őt és Viot a céhbe, de örülnék a sikerének is... azt hiszem.
- Rajtam minden cuki, csodálom, hogy ezt eddig nem vetted észre Neutral - vágtam vissza mérgesen, miután egy picit sikerült zavarba hoznia ezzel a megmozdulásával. Alattomos egy valami, amit tud :/ Persze pasiból van, hova máshová is nézne, ha az alkalom úgy hozza, az más kérdés, hogy nem mindegyik olyan szemtelen, hogy meg is jegyezze :/ A többin inkább nem húztam fel magam még jobban, így is elég volt. Tudom, amit tudok, se Kotával nincs semmi baja a többieknek, Ren meg szimplán ostoba, ha azt hiszi, jelen pillanatban érdekel...
- Majd az lesz, ha már eleged lesz belőle... és nem vagyok a cicád >.> Amúgy meg kétségtelenül élvezném, csak tudod az a baj, hogy te is... - reagáltam hűvösen a beszólásaira, és támadásba is lendültem, szinte akadály nélkül madárrá változtatva a srácot. A gond ott kezdődött, hogy a kis petje ezt már nem nézte tétlenül, és meglepett hátulról, így nekem is sikerült orra buknom -.- Nem vettem észre időben...
- Hátulról támad, szép... ki is a gyáva? - szegeztem neki a kérdést a fiúnak, ha már a csibéje nem tudott válaszolni, majd megteszi ő. Felkeltem és leporoltam magam, határozottan morcosan pillantva az állatra. A javaslatán viszont nem tudtam megállni, hogy ne nevessek fel gúnyosan. Micsoda pofátlanság...
- Ha le akarsz vetkőzni, nem akadályozlak meg benne, szíved joga mutogatni magad. Arra viszont várhatsz, hogy ilyesmit játsszak, ez nem egy házibuli :/ Elég gáz, hogy ilyen hülyeségekkel próbálod leimádkozni rólam a ruhát, ha már ahhoz béna vagy, hogy elcsábíts.. Különben meg még a cipőmet se tudnád rólam így leszedni, még egyszer nem fogok bedőlni egy hátba támadós trükknek, kicsi huszár Rolling Eyes - válaszoltam a képtelen ötletére. Nem tudom, hol az istenbe érzi magát, de ha ilyesmiken jár az esze, miközben éppen megalázzák, az nagyon ciki. Most vagy tök sötét a srác vagy totál nem vesz komolyan. De ha az utóbbi, az idővel úgyis változni fog, majd csak elfárad... Ezért máris tettem, jött a következő elrugaszkodásom, és ha már felfedte nekem ezt a szép kis, szálkás mellkast, meg is céloztam egy szúrással, hadd kapja vissza a háta a fal adta kóstolót Neutral
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Márc. 07 2013, 15:08

A rövid, tömör ám mégis találó kérdésemre egy hosszú választ kaptam, melyen akaratom ellenére is elnevettem magam. Persze nem gúnyos nevetés volt.. csak egy sima, mert én magam eléggé viccesnek találtam a dolgot. Az a bizonyos rózsaszín köd effektus még ezt a büszke lánykát is megtámadta.
- Hehe… igazam volt.. tényleg elfogult vagy…- feleltem.. Szerény véleményem szerint pár tulajdonságot kihagyott egy-két emberből. Méghozzá a B-betűsöket, melyek leginkább tudtak jellemezni valakit. Ha ő így látta a dolgokat, akkor oké.. egyszer majd csak utoléri a felismerés és akkor majd mondhatom, hogy én megmondtam.
- Kicsit sántít a jellemzés.. véletlenül nem az a fajta, vagy aki kihasználja mások kedvességét?? – kérdeztem rá nemes egyszerűséggel. Ezek alapján bizony simán tudtam róla feltételezni ilyen dolgokat. Ilyen kor csak arra kellett várni, hogy a fagyi visszanyaljon és kész. Az önzetlenségről még nem akartam vele beszélni. Aki saját céhtársaitól is pénzt kér felszerelésért.. az távol áll az önzetlenségtől. Fura, hogy az ilyenekre nem jött még rá magától. Lehet, még ma megtudja.. az én jó voltomból.
- Ami azt illeti észrevettem.. viszont mikor így kikelsz magadból a csinos arcocskád már nem is olyan csinos. Mosolyogva vagy a legszebb…- mind minden lány. Élveztem, hogy ismét zavarba tudtam hozni, igaz csak pár pillanatra, de nekem ez is megérte. Ha már ő is játszadozott velem.. akkor ebből a mókából én sem maradhattam ki.
- Hmmm Kitudja mikor lesz elegem belőle…- tártam szét a kezeim
- Szeretek veled játszani CICÁM és ha neked nem kell az a magasfokú élvezet amit felkínálok.. magadra vess- feleltem kuncogva. korábbi mérgem kezdett elillanni.. mert már játékként gondoltam erre az egészre.. Így egész más megvilágításba kerültek a dolgok. Persze a jutalmam az lett, hogy megint repültem.. ráadásul, most a falnak. Még jó, hogy fájdalmat nem lehet érezni itt… mert akkor most tuti nagyon megütöttem volna magam. Azonban Reginald is kitett magáért, mert már nem bírt magával és megtámadta Miri-chant aki orra is bukott a támadástól. Nem tehettem róla.. megint elkapott a nevetés. Vicces volt látni, ahogyan a csöppnyi lányka repült egy kicsikét.
- Ez így nem teljesen igaz Miri-chan… Te döntöttél, úgy, hogy figyelmen kívül hagyod őt, mikor elfutottál mellette.. – Egy idomár ellen a petet sem szabad figyelmen kívül hagyni. Sőt.. a pet az igazán veszélyes…. és Ms. Frontharcos kisasszony ezzel nem lett volna tisztában?? Vagy esetleg már annyira ki volt, hogy a józan eszét félre tette és csak velem foglalkozott?? Hmmm… érdekes jelenséget tapasztaltam meg, mely még vicces is volt.. Hogy még szórakoztatóbbá tegyem ezt a kis affért… kitaláltam valamit és már az ingemet is ledobtam, Miri-channak azonban nem nyerte el a tetszését és megint próbált kicsit degradálni, de már fel sem vettem igazán a szövegét. Kicsi lány volt ő még ahhoz… nagyon kicsi. A visszautasítását egy támadással pecsételte le, minek következtében megint nagy erővel szálltam a falnak. Reginald most nem támadott.. csak felrepül magasra, majd eltűnt szem elől.
- Gomene.. Nem tudtam, hogy Mr. Frontharcos kisasszony fél egy alacsonyabb szintű idomártól. Bár megértelek.. én sem szoktam olyan fogadásokba belemenni amit tuti nem én nyerek meg…- utaltam ezzel két dologra is, miközben felkeltem.. Arra, hogy ő „félt” tőlem és arra, hogy én magam biztos voltam a győzelmemben. A vak is láthatta, hogy visszafogtam magam.. Miri-chan gyorsan elvesztené a fölényét, ha komolyan venném akár egy kicsit is.. talán épp itt lenne az ideje..
- Szép volt Miri-chan.. szép…- meg is tapsoltam érte… ám egyik tapsommal már aktiváltam is a képességeet és próbáltam hátra repíteni a kisasszonyt… Reginald közben meg került egyet és a felé repülő lánykát próbálta meg sebezni. Ha sikerült neki akkor most Miri-chan volt az aki a Falnak csapódott.. Én közben elkezdtem nyújtózkodni, nyújtani.. meg ilyenek.. más szóval bemelegítettem..
- Felkérhetlek egy táncra szép hölgy??- kérdeztem kuncogva akkor is, ha a támadásunk kudarcba fulladt.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Pént. Márc. 15 2013, 10:20

Kezdtem úgy érezni, hogy itt csak én leszek az, akinek az idegeire megy a másik fél. És az volt a leggányabb az egészben, hogy tudtam, direkt provokál, hadd legyek csak még idegesebb, és el is érte a célját. Baromira elegem volt az ugatásából, a becsmérlő szavaiból, a gyanúsítgatásaiból... mindenből! Bakker, még abból is, hogy elszórt egy céltalan bókot. Ahogy megszólalt, összeszorult az öklöm és legszívesebben behúztam volna neki egyet. Csak a rendszer nem engedte, így hiába törtem magam. Az egyetlen célom az lehetett, hogy ráijesszek, de már itt szórakoztam vagy negyed órája vele, és nem. Még mindig röhögcsélt, vigyorgott, mint a tejbetök, egyszerűen nem vett komolyan >.> Van ennek az egésznek egyáltalán értelme? Abszolút nem volt már kedvem reagálni a sok fasságra, amit a fejemhez vágott, tulajdonképpen eljutottam odáig, hogy látni se akartam már. Eddig se élveztem, csak a dühöm vezetett, de most már az érzelmeim lendülete is alább hagyott. Francnak se volt kedve visszaszólogatni neki, hogy tovább forralja az agyvizemet a hülye visszavágásaival, amiknek vagy semmi értelme, vagy nettó marhaság.
- Kussolj már be! Rohadt idegesítő a szájtépésed, fogd már fel, hogy SEMMI jogod nincs leszólni BÁRKIT is! Kint lehetsz celeb, lehet hatmillió talpnyalód, de itt emberek halnak meg nap, mint nap, és ha ekkora arccal tolod, az első komolyabb mob felnyársal, vágod?! A rohadt életbe, hogy jössz te ahhoz, hogy lúzernek nevezz bárkit is, hogy kritizálj meg arcoskodj?! Tanuld már meg a helyed, te barom! Majd akkor szólj le bárkit is, ha legalább oda mered tolni a képed egy bossterembe ahelyett, hogy hátradőlve bámulod, ahogy a frontharcosok keményen melóznak és kockáztatják az életüket, és MEGHALNAK az olyan nyomorultakért, mint te is vagy! - vágtam a fejéhez mindent, ami hirtelen eszembe jutott és a számra tolult. Megfájdult a torkom is már, annyira erőltettem a hangszálaimat, mintha így a fejébe tudnám verni, de lefogadom, bármit mondanék neki, ő csak tolná tovább, hogy ő mekkora istenkirály. Amíg bele nem döglik kis híján bármibe is, semmi értelme magyarázni neki, basszus! Szinte csak indulatból reagáltam, mikor újra a levegőbe emelkedtem. Felrúgtam a lábam és átfordultam, hogy leérhessen a kezem a földre, el tudjam magam lökni és a manőverrel elkerülhessem a madara támadását. A földet éréskor estem csak hátra a lendülettől, magas szintű akrobatika ide vagy oda, azért ilyen mutatványokat még nehezen tudok kivitelezni.
- Ne nézz le, mondtam hogy ez még egyszer nem fog bejönni. Egysíkú és kiszámítható a csapatmunkátok. Majd ha nem egy amatőr módjára fogsz a peteddel harcolni, akkor kérj fel keringőre. Most még ahhoz is gyenge vagy, hogy elfenekelj - néztem a szemébe magabiztos ridegséggel. Háromféle idomár van, az egyik hagyja, hadd harcoljon a pet, a másik élőpajzsnak használja magát, mint Peter, a harmadik meg olyan, mint Ren, eltereli a figyelmet, míg az állat lesből támad. Tovább nem támadtam, csak álltam a sráccal szemben és kemény tekintetemet belefúrtam az íriszeibe. Gondoltam rá, hogy máris otthagyom a 'csába, de én megtisztelem őt azzal, hogy megvárom, mit reagál. Még ha nem is látszik, hogy lenne az irányába bármiféle tiszteletem, most már csak azért sem leszek vele annyira bunkó, mint ő azokkal, akiknek nem tetszik neki a képe. Csak lealacsonyodnék hozzá és megverne hazai pályán.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Márc. 15 2013, 18:33

Ahogy telt az idő, egyre inkább bebizonyosodott, hogy Miri-chan még csak egy gyerek. Nem vesz számításba rengeteg dolgot, amit kellene, ráadásul még csak meg sem hallgatja, el sem jut az agyáig azok, miket mások mondanak neki. Egy ilyen emberrel fölösleges is beszélni. Míg makacson hisz a saját igazában, persze csak szerinte az, addig az egésszel csak magamat fárasztom. ennek ellenére folytattam, persze nem csak úgy.. kicsit dühből, kicsit mókából, na meg büszkeségből is. Persze nem vettem komolyan ezt az egész harcolósdit. Mégiscsak egy kislány volt az ellenfelem.. Még ha hatalmas is a szája. Viszonylag hamar elszakadt nála a cérna.. érdekes.. ő kezdett el kötözködni, most meg…. ezzel is csak magát minősítette előttem. Mosolyogva hallgattam végig a mondandóját.. Rengeteg valótlan dolgot véltem felfedezni benne, mégsem szóltam.. még. Bűn lett volna nem végighallgatni ezt az egész maszlagot, amit összehordott nekem. Azután meg is röptettem megint, ráadásul Regit is be akartam vetni. Azonban nem minden úgy sült el, ahogyan azt én magam elterveztem. no nem is baj.. amúgy sem akartam bántani.. Persze neki egyből szövegelnie kellett.. Érdekes egy lányka. még azt is leszólta, akit nem kellett volna. Az én türelmem azonban elfogyott… Képtelen lettem volna tovább viccként tekinteni erre az egészre, főleg a korábbi kis szövege után. Micsoda egy képmutatást vágott le… még ha igaz is lett volna, nem szólnék, így azonban nem bírtam magamban tartani..
- Nem ismerd a képességem és annak határait. Annyit elárulhatok, hogy ennél minimum háromszor erősebb…- tisztáztam egy kicsit ezt a dolgot mielőtt még jobban elszaladna vele a ló… ha egyáltalán lehetséges lenne.
- Visszatérve az előzőekre- itt lefagyott újfent az erőltetett mosoly az arcomról… nem tudtam tovább fenntartani a látszatot.. elértem a határaimat.
- Semmi jogom nincs kritizálni másokat?? Azt mondod?? Neked talán van?? Jössz itt nekem a frontharcos dumával… tudod miért nem voltunk még sokat bossharcon?? Tudod?? Hát persze hogy tudod.. mert ti szépen kiválogatjátok a csapattagokat és rendszeresen azokat viszitek, még mi kimaradunk belőle.. Mindezek tetejébe te még legyávázol?? Azért mert esélyt sem adtatok eddig, hogy bizonyítsak?? Igen?? Ez így megy a voice-nál?? Ha Most nem Saito szervezné, akkor megint kihagynátok… - kezeim ökölbe szorultak, hangomon is lehetett érezni, hogy rendkívül ingerült voltam. De még volt mit mondanom ennek a nőszemélynek.
- Hallottam már rólatok… A Voice bossharcos tevékenységről.. Valóban vannak olyanok, akik az általad felsorolt okokból mennek egy boss ellen, de ti nem.. nem-nem. Ti egyedül és kizárólag a jutalomra hajtotok.. a ritka tárgyra.. és mindezek tetejébe még elvárjátok, hogy mások áldozzák értetek az életpontjaikat…. Ezek után pedig van képed azt mondani, hogy a többi játékosért teszitek?? Ez egyszerűen undorító. Jó szándéknak álcázni a kapzsiságotokat… visszataszító. – ha köz7ben nekem jött volna, akkor elrepítettem a képességemmel… hátat fordítottam és elindultam.
- Gondold át a szavaid és tetteid súlyát.. az után töpreng el rajta, hogy miért is tűnnek el a „barátaid”… valahogy én sem kívánlak többé látni….- és elindultam.. persze a düh is beszélt belőlem.. de akkor is na.. megérdemelte. Ő támad nekem, kritizál, keménykedik, majd mikor nem bír velem neki áll feljebb?? Na álljon meg a menet.. ez nem volt és nem is lesz Mirika játszótere… ennyi… fogtam magam és elmentem, a két petem pedig követett.. Ennyire még nem húzott fel senki sem.. Igazán kibírhatatlan volt.

_________________
Ren vs Mirika 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi6382/6500Ren vs Mirika 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Pént. Márc. 15 2013, 19:25

Feltápászkodtam a földről és kisöpörtem a hajamat az arcomból. Nem vettem le a tekintetemet a fiúról, erről a sztárról, akiért elviekben rajongok, de úgy éreztem ez most úgy tört össze, mint ahogy egy életétől megfosztott mob hull szilánkjaira. Pont úgy. Látványos, fényes jelenség közepette, amire felfigyel az ember. Ilyen volt ez a kis párbajunk, vehemenciánknak köszönhetően felhívtuk magunkra vagy egy tucat ember figyelmét, akik csendben bámultak minket innen-onnan. Csak a szemem sarkából láttam, de rájuk se hederítettem. Minek, amíg közbe nem szólnak? Most kussolnak, bezzeg amikor Mizuki-channal párbajoztunk, akkor be nem állt a kibicek szája, de még az sem cseszett fel ennyire, mint ez a barom.
- Oh, igen? Én biztosan nem utasítottam vissza senkit, aki jelezte a szándékát, és te nem voltál köztük, amikor a harcot szerveztem, ez tuti. Szóval ha savanyú a szőlő, mert téged kihagynak a buliból, akkor ne rajtam éld ki a frusztráltságod, hanem nézz esetleg magadba, hogy nem esetleg a stílusodon kell-e javítani, vagy az alázaton, amit mások felé mutatsz... A sárdobálás bezzeg megy, megy vádolni másokat a koholt marhaságaiddal... - válaszoltam sötét tekintettel. Nem tudtam róla, hogy akár Kizashi, akár Mr. Kocka, akár az a Lewis visszautasított volna bárkit is, bakker, sárga indikátoros szóló játékos is felbukkant, pont legutóbb! Totál alaptalan volt az egész, nem lepett volna meg, ha valami olcsó kifogás lett volna csak...
- Ezt a vádat egy az egyben visszautasítom, Ryuninji... Elárulom, a pletykák olyanoktól származnak, akik képzeld, irigyek és mint ilyenek, bizony nem haboznak minden szart kitalálni, amivel bemocskolhatnak másokat. Ha te ezeket elhiszed, hát gratulálok... Szerinted mikor körülöttem a fél csapat élete sárgában és pirosban van, és látom, hogy a boss mindjárt kinyiffan, akkor szerinted az fordul meg a fejemben, hogy na, akkor most elszalasztom az esélyem a támadásra, hadd haljon meg még valaki? Ha emiatt kapzsi és önző vagyok, hát legyen... ha megmentek vele akár egy életet is, legyen az Anat é vagy a tiéd, akkor baromira nem érdekel! - kiáltottam, és egy határozott kézmozdulattal oldalra csaptam. Részemről ennyi volt, nem voltam hajlandó tovább hallgatni ezt a sok nonszenszet, amit az irigység és a fene nagy arca tol ki a száján. Hátat fordítottam neki és miután a köpenyemet felvettem a földről, leléptem. Még dühösebb voltam, mint amikor belekötöttem, az tuti hogy most fogom magam, és kiélem magam pár szörnyön, hogy legalább ne remegjen a kezem az idegtől. Francba már, hogy élhetnek ennyire sötét emberek a világon? Remélem Anat is rá fog jönni előbb-utóbb, hogy micsoda nyomorékot fogadott a szárnyai alá...
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ren vs Mirika Vo36oi576/600Ren vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15 2013, 22:58

*Taps* Nincs mit mondanom, nagyon minőségi.

Jutalom: 40 exp 100 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Mirika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.