Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Go down

default Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Feb. 02 2013, 13:39

Jó itt pihengetni. Viszont lassan megint tovább kell mennem. Egy újabb monoton nap. Küldetések, hosszú séták, mobok gyilkolása. Mindig ugyan az. Azt hiszem, már kezdek belefáradni. Végül is már elég erős vagyok. Talán megengedhetnék magamnak néhány napnyi pihenőt. Furcsa. A felsorolt dolgokon kívül nem is nagyon tudom, mit csinálhatnék még itt. Elővettem egy zsömlét és rágcsálni kezdtem. Tényleg jó ez a hely. Egy magányos fa a mező közepén. Innen legalább mindent láthatok a környéken. Az ebédem nagy részével végeztem mikor feltűnt a mezőn egy játékos.
Gyorsan befejeztem az evést és hunyorogva figyeltem a közeledő alakot. Akárki is az, ha idefent maradok nem fog észrevenni. Pár száz méterrel biztos el fogja kerülni a fát. Nyugodtan ültem tovább, de nem vettem le a szememet a másikról. Hamarosan megláttam azt is, hogy nincs egyedül. Egy kis állat pattogott mellette a fűben. Szóval idomár és… lány ha jól látom. Mellette az állat, pedig egy kutya vagy farkas lehet. Na várjunk csak. Egy emberről tudok, akinek ilyen állata van. Szophie.
Leugrottam a fáról és megindultam felé. Miért is? Mindegy legfeljebb csak szólok neki. Bár nem tudom mennyire lesz boldog a témától… Lassan utolértem őket, és amikor észrevettek utánuk szóltam.
– Hello! - kiáltottam feléjük. Levettem a maszkomat, ahogy közelebb értem.
– Öhm… nos időközben utána jártam a srácnak, aki velünk volt a… félresikerült küldetésünkön. Az, amelyik otthagyott minket mikor… öhm szóval miatta se kell már aggódni. Meghalt. - pff. miért vagyok ideges? Biztos a hülye emlékek miatt. Nem volt egy kellemes küldetés.
Egy darabig kerestem a kölyköt mire felvilágosítottak, hogy halott. Így legalább már ő sem fog beszélni, arról hogy mi történt velünk. A többieknek meg legalább annyira érdeke, mint nekem hogy tartsák a szájukat.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Szomb. Feb. 02 2013, 16:32

Ez is egy szép, nyugis napnak indult, amikor semmi különösebb dolgom nincs. Reggel elterveztem ugyan, hogy elvállalok egy küldetést, de egy tetszetőset sem találtam, így inkább kimentem az erdőbe, mobokat vadászni. Annyi gond volt az egésszel csak, hogy egy csúnya-csúnya kobold támadás elhárításakor az egyik hirtelen fogta magát, és nem megsebzett, hanem megpuszilt. Teljes pánikrohamot kaptam, és süvítve futottam kifele az erdőből, de az a rémség a nyomomban volt, szerelmes puszikat dobálva. Nem hagyott békén, amíg Vezér egy jól irányzott támadással ki nem végezte. Most komolyan, belém szeretett egy mob? Ennyire szerencsétlen is csak én lehetek. -.-" Úgy döntöttem, inkább sétálok egyet egy biztonságos, jól belátható mezőn. Talán ott nem érnek efféle sérelmek.
Egy fánál, a messzeségben egy alakot véltem felfedezni.
- Ez nem jó! Amilyen szerencsétlen vagyok, egy pszihopatával van most megint dolgom. - nyafogtam farkasomnak. Gondoltam, kissé változtatok a terven, és messze elkerülöm, hátha nem vett észre, de ekkor elindult felém.
- Jajj nekem. - sóhajtottam. Ahogy közeledett, mintha valami olyan érzésem támadt volna, hogy ismerem. Amikor mellém ért, boldogan vettem észre, hogy bizony nekem a már ismerős zombival van dolgom. A köszönését viszonoztam egy "hali" - val, majd meghallgattam a mondanivalóját a Spirit nevű tagról.
- Hmm.. Engem nem is nagyon érdekel már, és a halála annyit jelent, hogy nem mondja el senkinek, hogy mennyire idiótán viselkedtünk. Egyébként számomra ő volt a legkevésbé zavaró tényező. Most mit mondhatott volna? Egy tündérke szerelmet vallott neki? Ez szinte már normálisan hangzik, ha nem vesszük figyelembe, hogy a valóságban, vagyis a játékbansem, nah mindegy, a lényeg, hogy soha nem tettem volna ilyet. - valahogy a legkevésbé sem érdekelt ez az egész, de ő úgy tűnt, valamiért ideges.
- Nyugi van! - tettem a vállára a kezemet egy barátságos mosoly kíséretében. - Egyébként már annyiszor összehozott bennünket a sors, hogy a legközelebbi találkozásunkkor fizetsz! Legalábbis így tartja a mondás! - kuncogtam. - Mr. Zombi uraság.. Mégis mi kényszerített rá egyébként, hogy képes legyél belém harapni? Talán a múmia kaját szereted?

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Feb. 02 2013, 19:50

Láthatóan nem rázta meg különösebben a srác halála de, itt már csak így mennek a dolgok. Hozzászoksz, vagy beleőrülsz. Esetleg megszereted a gyilkolást. Azt hiszem én az első kategóriába, tartozom. Kicsit magyarázkodott még Spirittel kapcsolatban bár nem érdekelt különösebben. Viszont mikor a vállamra tette a kezét az én kezem is megrándult kicsit az oldalam mellett. Kezdek kicsit túlságosan is paranoiás lenni. Bár más helyzetben ez talán hasznos is. Mosolygott de valahogy kicsit még ez is zavart. Már tényleg mindenben csapdát sejtek. Kicsit a farkasra sandítottam de megint beszélni kezdett és erre már én is kicsikartam magamból egy halvány mosolyt.
– Még akár az is megtörténhet. - mondtam neki mikor kuncogni kezdett. A folytatás viszont kicsit visszavett a ”jókedvemből”. A zombi szó sosem javított a hangulatomon. Megint eszembe jutott a barlangi eset és lehervadt a mosoly az arcomról.
– Tudod mi kényszerített rá... - kezdtem nem túl kedvesen. Sóhajtottam egyet és inkább kicsit enyhébb hangnemre váltottam. Nem piszkálni akar vele. Legalább is azt hiszem. - Én igazából csak egy nagy csokit láttam de… nem tudom miért is csináltam a dolgot. Csak a méreg zavart meg valahogy. - Nem tudom, mit kezdjek magammal. Igazából azt hiszem csak arra voltam kíváncsi, hogy mit szól majd Spirit halálához, na meg hogy tartja-e a száját. Bár az utóbbi hülyeség, hiszen neki sem érdeke hogy kitudódjanak a dolgok. Viszont ezt már tudom. Talán indulnom kéne. Valahogy még mindig zavart a jelenléte de végül nem köszönés jött ki a számon.
– És mit csinálsz errefelé? Vagy ha esetleg sietsz, valahova akkor nem is tartalak fel. - tettem még gyorsan hozzá aztán kicsit hátrébb léptem hogy otthagyjam, ha úgy döntene. Viszont fogalmam sincs, még merre menjek és mit is, csináljak. Talán csak a szokásosat.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 03 2013, 19:11

- Én igazából csak egy nagy csokit láttam de… nem tudom miért is csináltam a dolgot. Csak a méreg zavart meg valahogy. - mondta. Ezen kissé meglepődtem.
- Csokit? - nevettem el magam. - Nahh hát az szép is lehetett! Én sem hagynám ki azt, ha egy ember nagyságú csokit megehetnék.. - kuncogtam. Felszabadult voltam, és úgy beszéltem vele, mint egy régi ismerőssel, pedig még csak egyszer találkoztunk, akár meg is támadhatott volna, mégsem fogtam fel ennek a jelentőségét. Valamiért elég zavartnak tűnt.
– És mit csinálsz errefelé? Vagy ha esetleg sietsz, valahova akkor nem is tartalak fel.- mondta váratlanul.
- Mi van, ennyire untat a társaságom? Igazából nincs semmi dogom, szívesen maradok még, és feldobom a napod, Szophie módra! – ejtettem meg egy ördögi mosolyt. – Egyébként úgy terveztem, hogy majd szépen ma mobokat ölök, de aztán elvetettem ezt az ötletet, amikor egy ronda kobold rám szállt, mintha belém esett volna, vagy nem is tudom. – nevettem. – A küldetések között sem találtam semmi érdekeset, úgyhogy maradok inkább a sima sétánál. Igaz, Vezér? – néztem farkasomra. Nem volt túl boldog a semmit tevéstől, ez nem jött be. – Nahh, ne legyél ennyire letört, akkor menj tücsköt fogni, ha annyira mozgásra vágysz. – Ő engedelmeskedett, és bele is vetette magát a bogarászásba. Jellemző. – A mai napra nem terveztem olyasmit, hogy megmérgeződjek, kivételesen, pedig szokásom. És te? Mi járatban? Csak nem kijöttél piknikezni a szabadba? – kuncogtam. Anyám, hogy nekem ma milyen jó kedvem van. – Eléggé idegesen festesz.. Csak nem valami gond van? – kérdeztem meg végül, mert zavart ez az állandó idegesség. Semmi jókedv nem ragadt át rá rólam. Pedig úgy gondolom, elég poénos voltam ezen a napon. Na jó, lehet, hogy a poénjaim olyanok, hogy azokat csak én értek, és csak én tudok rajtuk nevetni, de akkor is, legalább egyszer mosolyoghatna. Maszkkal, és anélkül, teljesen mindegy, sehogy sem tanúsít túl sok érzelmet. De léteznek ilyen emberek ezen a földön, főleg az állandó videojátékosok, akik ki sem kukkantanak a szobájukból, és soha semmi társasági életet nem élnek. Mégis miért várom el az itteni játék őrültektől, hogy normál ember módjára viselkedjenek? És mégis miért lepődök meg még ezen?

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 03 2013, 21:41

Kedvesen fecserészett, nevetgélt nem is keveset. Tulajdonképpen be sem állt a szája. Nem mintha különösebben zavart volna. Valahogy kicsit hülyén éreztem magam, ahogy kukán ácsorogtam előtte. El nem tudtam képzelni, mitől lehet ilyen jó kedve. Vezérnek hívja a kis farkast ez vicces. Jó hogy nem rögtön Nagyvezér. Kicsit megint elmosolyodtam mikor nekiállt a bogarakra vadászni. Eszembe jutott hogy milyen lenne állatidomárnak lenni. Végül is egy pet nem árul el viszont teljesen rá vagy utalva. Ha történik vele valami, akkor szinte esélyed sem marad a játékban. Jobb, ha a saját kezemben van az életem. Döntöttem el végül.
– Tessék? - Kaptam fel a fejemet. Kicsit elbambultam, pedig nem szokásom. Főleg akkor nem, ha nem vagyok egyedül. – Hát igazából még nem tudom, mit fogok csinálni ma. - vettem fel gyorsan a fonalat. - Eredetileg azt terveztem, hogy levadászok pár mobot a környéken, de végül semmi kedvem nem volt hozzá. - Idegesen? Ennyire látszik?
– Nem semmi. Tényleg. - Egy barátságosnak szánt mosollyal próbáltam alátámasztani a szavaimat. - Csak valahogy… kicsit szokatlan ez a helyzet. - mondtam neki lerombolva az előbbi állításomat. Tényleg szörnyű vagyok, ha kommunikálni kéne valakivel. Gondolkoztam. Végül egy sóhajtás után belekezdtem.
– Őszintén szólva mióta itt vagyok, nem igazán foglalkoztam másokkal. Vagyis úgy értem nem sokat beszéltem másokkal. Csak annyit amennyi feltétlenül szükséges volt. - Mintha a játék előtt többet beszélgettél volna. Szóltam be saját magamnak. Persze csak fejben... - A városokban sem voltam többet a szükségesnél. Mindig csak harcoltam hogy egyszer én legyek a legjobb. Fura de máshoz nem is nagyon értek. - Fejeztem be idegesen és az arcát figyelve vártam a reakcióját. Azt hiszem túl, sokat mondtam. Nem is igazán értem miért. Talán csak kellett de tartok tőle hogy mit szól ehhez.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Hétf. Feb. 04 2013, 17:14

– Hát igazából még nem tudom, mit fogok csinálni ma. Eredetileg azt terveztem, hogy levadászok pár mobot a környéken, de végül semmi kedvem nem volt hozzá. - mondta a kérdésemre. Hát akkor nem csak nekem vannak ilyen semmit nem akarok csinálni napjaim.
– Nem, semmi. Tényleg. - próbált mosolyogni.. vagy grimaszolni? - Csak valahogy… kicsit szokatlan ez a helyzet. - Milyen helyzet? Nem értettem, de rögtön meg is magyarázta.
– Őszintén szólva mióta itt vagyok, nem igazán foglalkoztam másokkal. Vagyis úgy értem nem sokat beszéltem másokkal. Csak annyit amennyi feltétlenül szükséges volt. A városokban sem voltam többet a szükségesnél. Mindig csak harcoltam hogy egyszer én legyek a legjobb. Fura de máshoz nem is nagyon értek. - fejtette ki a problémáját. Tehát az a baja, hogy beszélnie kell.. velem kell beszélnie.
- Te sem lehetsz valami nagy party arc.. - mosolyogtam rá, aztán rájöttem, hogy ezt lehet bántásnak is értelmezni - pedig esküszöm, hogy nem annak szántam. - így gyorsan folytattam.
- Mármint úgy értve.. öhmm - Ebből a helyzetből sem vágom ki magam egyszerűen.. Nem nagyon jutott eszembe semmi, amivel kimagyarázhatnám a dolgot, így megpróbáltam hárítani a témát.
- Hát..öhh.. Én most itt vagyok, úgyhogy most gyakorolhatod a társasági élet alapvető formáját, a beszédet.. Hajrá! - biztattam, aztán leesett, hogy ezt is lehet bántásnak értelmezni. A fene, egyre csak rontok a helyzetemen, szegénykét meg elkeserítem itt.. Hogy én senkit sem tudok normálisan megvigasztalni, bátorítani, meg ehhez hasonlók.. - Hát..mármint.. - néztem rá. - Akkor beszélgessünk! - próbáltam magabiztosan mosolyogni. - Öhmm.. valahogy megmérgezve elég jópofának tűntél.. Az almafa tetején. Valahogy teljesen azt hittem, hogy társasági ember vagy.. Pedig még az elején úgy gondoltam, hogy antiszoc típusba tartozol, amit, mint kiderült, helyesen gondoltam. - Nem kerteltem tovább. Ennyi, kész, vége, sértődjön meg, ha akar. De hát most mit mondhatnék? Nincs jobb kifejezés rá, antiszociális. - De persze ezzel nincs semmi baj. Nézz csak rám! Be nem áll a szám, folyamatosan beszélek, ami már szinte idegesítő lehet. Ez sem túl jó igazából. Néha nekem is be kéne fognom a számat, és nem kimondani olyan dolgokat, amik sértőek lehetnek. - Igen, sokszor megszívtam már ez miatt. - Bár a játék elején még nem beszéltem sokat, nem szerettem beszélni, és emberek közelébe menni, de mostanra.. hát.. Hozzá szoktam a helyhez, megszerettem, és ilyen hatással lett rám. - Mutattam magamra. Közben leültem a fűbe. Hirtelen elkezdett hevesen fújni a szél, amitől a hajam az arcomba szállt, azt igazgattam.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Feb. 04 2013, 18:51

Hmm… tényleg nem vesz levegőt. Vagy csak olyan gyors hogy észre se veszem. Egyszerre volt vicces és elkeserítő a helyzet. Ő folytatta, az egy oldalú beszélgetést én meg hallgattam. Egy idő után már nem voltam benne hogy most burkoltan sértegetni próbál vagy csak egyszerűen, nem bírja csukva tartani a száját.
Megszerette a helyet. Ezen elgondolkoztam. Végül is nem rosszabb ez a világ, mint a kinti. Sőt a maga módján még szebb is. Olyan régóta vagyok már, itt hogy a korábbi életem néha már szinte álomnak tűnik. Belegondolva sose igazán azért harcoltam hogy kijussak. Talán én is megszerettem ezt a helyet. Az emberek azonban itt is ugyanolyanok. Közben feltámadt a szél és Szophie leült a földre. Kicsit körbenéztem de, senki és semmi nincs a környéken így én is, követtem a példáját.
– Nem biztos, hogy jó ötlet ilyen könnyen megbízni valakiben. - Nem voltam benne teljesen biztos, hogy melyikünknek is szólt ez a mondat. - Sokan sokféleképpen elárulhatnak és meg is, teszik, ha úgy érzik hasznot, húzhatnak a dologból. Legalább is ezek az én tapasztalataim és jó tanácsaim. Mellesleg én sem tartozom a legmegbízhatóbb emberek közé. - Nem akarok túlságosan ráijeszteni de, azt hiszem az ő érdekében jobb lenne, ha kicsit kevesebbet beszélne olyanokkal akiket alig ismer. Hiszen korábban én is simán képes lettem volna átverni elvégre erősnek, kell lennie annak, aki itt élni akar. Végül ismét hangnemet váltottam.
– Ugyanakkor ki merne bántani valakit, akit egy ilyen hatalmas Vezér véd? - Ráböktem a fűben játszadozó nagynak még véletlenül sem nevezhető petre és még el is, mosolyodtam közben. Próbáltam kicsit elvenni az előbbi mondataim élét és kicsit javítani a helyzetet. Ettől függetlenül remélem, a későbbiekben megfogadja majd a tanácsomat.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Kedd Feb. 05 2013, 18:14

Kicsit körülnézett, majd ő is leheveredett mellém, a fűbe. Csendesen hallgatta végig a beszédemet, bár esélyt sem adtam neki, hogy beleszóljon. Nahh, akkor most egy kicsit csendben maradok.
– Nem biztos, hogy jó ötlet ilyen könnyen megbízni valakiben. - mondta a kis szünet után. - Sokan sokféleképpen elárulhatnak és meg is, teszik, ha úgy érzik hasznot, húzhatnak a dologból. Legalább is ezek az én tapasztalataim és jó tanácsaim. Mellesleg én sem tartozom a legmegbízhatóbb emberek közé. - mutatott magára.
- Hmm.. igazad van, de nem is mondtam, hogy bízok benned. - nevettem. Mégis ki mondta neki, hogy nem jár a fejemben másodpercről másodpercre az, hogy ha kell, akkor képes legyek kitérni egy eseteges támadás elől. És Vezér is folyamatosan figyelt, nem távolodott el túl messze, és a fél füle végig felénk állt, vagyis hallgatta, hogy mikor van rá szükségem. Okos farkas, és mindig vigyáz rám. Még ha én magamra nem is. Természetesen ebben teljesen igaza volt a fúnak, ez a játék ilyen, vigyázni kell magunkra.
- Lenne egy kérdésem.. - mondtam aztán elgondolkodva. - Szerinted a valóság nem ugyanilyen veszélyes? Az én válaszom az, hogy de.. Egyszerűen csak ott nagyobb biztonságban érezzük magunkat, mert ott nem jelöli piros indikátor a gonoszokat, és a híreket hallgatva sem feltételezi senki azt, hogy én leszek a következő. Pedig ott is ugyanez a helyzet, csak talán nem veszed észre. Itt mindig arra gondolsz, hogy téged is akármikor kivégezhetnek, de otthon meg sem fordult a fejedben, ugye? Ezért is jobb ez a hely, itt fel vagy készülve, és itt meg is tudod magad védeni, ha kell. Vegyünk példának engem, otthon, egyedül soha nem sikerülne szembe szállnom egy esetleges támadóval. - meredtem magam elé. Régi, rossz élmények jártak a fejemben, a szüleim képe villant fel előttem, és visszaemlékeztem, mennyire elveszettnek éreztem magam akkor. Ott nem tudtam magam megvédeni, sok segítség, és szerencse kellett ahhoz, hogy túléljem. - És minden rossz mellett, még sem lenne feltűnő az, ha valakivel szóba elegyednék, úgy mint most veled. Érted, mit akarok ezzel mondani? Egyébként ahhoz, hogy barátokat, ismerősöket találj, olyanokat, akikben később megbízhatsz, elengedhetetlen, hogy az elején nyílt legyél feléjük, még akkor is, ha ez veszélyes. - Kicsit el filózgattam magamban. Mostanában szokásom.
– Ugyanakkor ki merne bántani valakit, akit egy ilyen hatalmas Vezér véd? - mutatott bogarászó "kutyulimra". Ezen megint nevetnem kellett.
- Na látod, jó fej vagy te! Egyébként ha akarnád, már rég megtámadtál volna. - folytattam. Kellemesen éreztem magam a társaságában, nem is tudom miért, de jobban meg szerettem volna ismerni. Kicsit sem tartottam tőle, nem tartottam veszélyesnek, pedig első ránézésre, félelmetesnek tűnik.
-Mégis, ha annyira az életemre akartál rontani, miért jöttél oda hozzám beszélgetni, levetett maszkkal? - tettem fel a nagy kérdést végül, gonoszan mosolyogva. - Nahh, de megint csak én beszélek.. Hál' Istennek örömmel vettem tudomásul, hogy nem nagyon haragudott meg a goromba, de nem sértegetésnek szánt szavaimon, erre megint belé fojtom a szót.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Kedd Feb. 05 2013, 21:21

Érdekes lány. Elcsodálkoztam hogy milyen kellemes társaság. Megint csak hallgattam. Közölte velem hogy nem bízik bennem ennek ellenére, pedig elég sokat beszélt de nem tettem szóvá a kis észrevételemet. Végül is talán neki van igaza. Aztán a valóságról kezdett beszélni hagytam hadd, beszéljen (amúgy se valószínű, hogy félbe tudnám szakítani) és nagyrészt egyet is értettem vele persze erősen általánosított de abban igaza van, hogy akkoriban nem gondoltam, arra hogy megölhetnek. Egyébként meg valószínűleg a valóságban szerzett bizalmatlanságom is erős szerepet játszott, abban hogy még életben vagyok a történtek ellenére. Ezen elgondolkoztam azt, viszont nem tudtam nem észrevenni, hogy tőle ”szokatlan” módon valahogy a végére eléggé elszomorodott. Nem mond ki valamit a biztos de, akkor valószínűleg nem is rám tartozik. Bedobtam neki a vezéres szövegemet, amitől nevetni kezdett és kivételesen elégedett voltam magammal.
– Jó fej… Ezt se hallottam még - csóváltam a fejem még mindig kicsit mosolyogva. A levetett maszkos kérdésére is megvolt a válaszom.
– Ki tudja… Talán így akartam kicsit jobban a bizalmadba férkőzni. Hiszen ha meg akarlak ölni, akkor majdnem mindegy is, hogy látod-e az arcomat vagy sem. Ráadásul elég gyors vagyok. Nem tudom neked mekkora a gyorsaságod de, eddig nem sok olyan emberrel találkoztam, akinek a gyorsasága magasabb lett volna az enyémnél. Egész pontosan egyel. Szóval akár most is, ha hirtelen rád vetném magam a késeimmel, nem vagyok benne biztos, hogy hirtelen ki tudnád védeni. - Valahogy kicsit vicces itt ülni Szophieval szemben és azt fejtegetni hogyan is ölhetném meg de, jobb lenne témát váltani a végén még fenyegetésnek, veszi, vagy nem tudom…
– De ez mind nem is lényeges. Inkább örüljünk neki, hogy nem akarjuk kinyírni a másikat. - mondtam neki kevésbé komoly hangnemben. Viszont ismét eszembe jutott valami. - Mit szólnál egy párbajhoz? Egy amolyan barátságos fél életes mérkőzéshez. Meglátjuk, hogy bírja a farkasod. - Lehet, hogy rosszkor hozakodtam elő a témával? Talán nem most kellett volna. Viszont most benne lennék egy kis testmozgásban. Egy ideje nem párbajoztam és utána talán én, sem lennék ennyire feszült. A végén még kiderül hogy nem is volt olyan rossz az a küldetés.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Szer. Feb. 06 2013, 20:31

– Jó fej… Ezt se hallottam még - mondta. Valahogy gondoltam, hisz azt mondta, hogy beszélni sem nagyon szokott, nem hogy viccelődni..
- Pedig az vagy, csak nem tud róla senki, tekintve, hogy beszélni sem nagyon szoktál. - mondtam. Komoly akartam lenni, de elnevettem magam.
– Ki tudja… Talán így akartam kicsit jobban a bizalmadba férkőzni. Hiszen ha meg akarlak ölni, akkor majdnem mindegy is, hogy látod-e az arcomat vagy sem. Ráadásul elég gyors vagyok. Nem tudom neked mekkora a gyorsaságod de, eddig nem sok olyan emberrel találkoztam, akinek a gyorsasága magasabb lett volna az enyémnél. Egész pontosan egyel. Szóval akár most is, ha hirtelen rád vetném magam a késeimmel, nem vagyok benne biztos, hogy hirtelen ki tudnád védeni. - válaszolta a kérdéseimre.
- Hát pont ez az! Mégis miért akartál te a bizalmamba férkőzni? Egyébként igazad van.. Nem vagyok valami gyors. És ha az lennék is mindegy lenne nekem, mert folyton elesek. És egyébként honnan lehetsz biztos abban, hogy nem éppen én rejtőzöm aranyos álca mögé, hogy utána hátba támadjalak, és megöljelek? Egyébként ne dobálózz olyan szavakkal, hogy rám veted magad, mert a végén még félre értem. - nevettem, miközben elpirultam egy kissé. És mindeközben azt fejtegeti, hogy hogyan ölhetne meg.. Én bizony meg nem mondom neki az én terveimet!
– De ez mind nem is lényeges. Inkább örüljünk neki, hogy nem akarjuk kinyírni a másikat. – mondta aztán megint lazábbra véve a hangnemet.
– Azt te nem tudhatod! – kacsintottam rá, aztán elnevettem magam. Természetesen nem, nem voltak olyasmi terveim, hogy kivégezzem.
- Mit szólnál egy párbajhoz? Egy amolyan barátságos fél életes mérkőzéshez. Meglátjuk, hogy bírja a farkasod. - Mondta aztán. Kissé furcsán nézhettem rá, hisz mindenre számítottam, csak erre nem. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy lehet, csak viccel, de nem így volt, hisz teljesen komoly arckifejezéssel meredt rám. Megpróbáltam felállni, mielőtt válaszolok, nem is tudom, miért szerettem volna, csak talán mégis könnyebben megy a gondolkodás úgy, ha ácsorgok. Az volt ezzel csak a gond, hogy szokásomhoz híven megint elbénáztam mindent. Sikeresen orra estem, és egyenesen a fiú ölében landoltam, ledöntve azt a fűbe. Ennyit arról, hogy ki veti rá magát kire.. Megemeltem a fejem, és felé fordítottam Belenéztem a nagy, zöld szemekbe, és tejesen elvesztem bennük. Egy érzés futott át az agyamon, egy gondolat, a pillanat töredéke alatt, és úgy éreztem, nem is magamtól mozgok. Találkozott az ajkunk. Kék színnel égő tűz volt, nem az a narancs és vörös lángolás, nem az a fajta hév: ez kék tűz volt. Megfeledkeztem a helyről, az időpontról, az okról... Az egyik percben még nyugodtan ültünk egymás mellett a fűben, a másikban meg... Óceáni mélységekig merültem egy olyan csókban, amely gyönyörűségesen különbözött az eddigiektől. Az a pillanat, amikor megcsókoltam, körülöttem minden elhomályosodott. Hirtelen megszűnt minden, csak mi ketten léteztünk. Nem tudtam, mit fog szólni mindehhez, nem tudtam, miért csinálom, de mindez nem is érdekelt, itt és most nem volt kockázat, legalábbis én nem fogtam fel.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Feb. 07 2013, 16:51

Aranyos volt, ahogy visszavágott. Egyértelműnek tűnt hogy nem fog ártani nekem. Bár azért ott volt a mindig éberen figyelő bizalmatlanságom is. Végül is fogalmam sincs milyen erős. Aztán amilyen hülye vagyok, előhoztam a párbaj témát. Rossz ötlet volt. Tudtam, amint kimondtam és ránéztem. Én aztán értek hozzá hogyan romboljam a hangulatot. Magamban már elkezdtem átkozni a saját hülyeségemet. Elkezdett felállni. Talán a párbaj miatt kelt fel? Vagy egyszerűen itt hagy? Talán meg is érdemelném. Bizonyára nem vagyok túl jó társaság.
Már mozdultam hogy én is felkeljek, amikor Szophie hirtelen nem úgy mozdult, ahogy ”vártam”. Hirtelen és gyorsan közeledni kezdett felém. Vagy ugrani? Nem láttam rendesen, de szerencsére a figyelmem még nem lankadt túlságosan így reflexből előrántottam a késeimet de többre már nem volt időm, ahogy rám zuhant én is elterültem.
Kicsit megszédülve feküdtem a földön és felemeltem a késeimet, hogy azonnal az oldalába szúrhassam amint valami gyanús mozdulatot, tesz. Hát kibújt a szög a zsákból. Gondoltam keserűen. Viszont a farkas nem jött. Haboztam. Kicsit felemelte a fejét és a szememet nézte. Kicsit félve gondolkoztam, hogy vajon mit fog most csinálni. Csak véletlenül esett rám vagy tervez valamit? A szemeit figyeltem. Furcsa csillogást láttam a barna tükrökben de, nem tudtam, mit jelenthet, viszont a rossz szándék jeleit sem láttam benne. A késeket még mindig nem mertem leereszteni. Az egész csak pár pillanatig tartott. Mindenre felkészültem csak erre nem.
Szophie közelebb hajolt és a szája hozzáért az enyémhez. Esélyem se volt. Mintha egy hatalmas hullám csapott volna át rajtam, magával sodort. Kezeim a földre hanyatlottak és már nem érdekelt hogy mi lesz velem. Minden más eltörpült most emellett. Elvesztem ebben a csókban és nem akartam, hogy vége legyen. Fogalmam sincs mennyi ideig tartott, de utána se tértem rögtön magamhoz a kábulatból.
– Miért? -
tettem fel halkan a legkézenfekvőbbnek tűnő kérdést. Most jobban féltem, attól hogy mi lesz, mint eddig bármikor.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 07 2013, 20:30

Csupán egy csók volt, érzékszerveim mégis megbolydultak. Észveszejtő villamosszék-érzés, minden sejtelmet megrázó delej járt át, még nem a halálos, de az ahhoz közeli fajtából. A legmeglepőbb, hogy vissza csókolt. Az enyhe szellőben, a pillanattól elámulva mindent elfelejtettem. Végül elemeltem számat a fiúétól, és az íztől megrészegülve fektettem fejemet a mellkasára. A csöndbe temetkezve úgy tűnt, a pillanatok végtelenek, és mégis túlontúl gyorsak. Csak hallgattam a szíve dobbanásait, csodálatos dallam. Majd kis idő múlva megszólalt halkan, suttogva.
- Miért? - tette fel a kérdést. Nem akartam válaszolni, nem tudtam válaszolni. Még én sem tudom az okot, vagy a célt, csak megtettem. Szegényt letámadtam hirtelen letámadtam, és még az okot sem tudom. Szomorúan keltem fel a nagyon kényelmes helyemről.
- Sajnálom. - mondtam. Pedig nem is sajnáltam, igazából nagyon is úgy gondoltam, hogy ez volt életem egyik legjobb cselekedete. Újra meg akartam tenni, újra és újra. Nagyon lassan felálltam, majd folytattam.
- Ha gondot okoztam.. - nem tudtam tovább mondani. Megakadtam, így végül egy teljesen más mondatta folytattam. - Szóval én.. Nem tudom, miért.. Csak.. Úgy éreztem, meg akarom tenni. Muszáj megtennem. - és közben éreztem, hogy megint teljesen elpirulok. - És.. - Megint a szemébe néztem. - Én.. nekem..öhm.. talán.. - mindenféle járt a fejemben, de nem találtam a megfelelő kifejezést, csak összevissza beszéltem.
- Nekem tetszett.. - böktem ki végül, és bár ez az igazság, nem tartottam megfelelőnek, nem ezt akartam mondani. - Én..ha lehetne.. - haboztam. - Újra megtenném. - mégis mi ütött belém. Mit csináltam az előbb, és mit csinálok most? Miért beszélek ilyeneket?
Közelebb húzódtam, nem tudom, miért, és ekkor észrevettem a kezében a késeket.
- Tehát támadásnak hitted. - mondtam lehangoltan. - Sajnálom, nem támadlak le ilyen bugyután még egyszer. Meggondolatlan voltam. - úgy éreztem, mindjárt sírok. Buta, buta Szophie - chan.
- Akkor kezdjük el azt a párbajt, ha még szeretnéd. - Reméltem, nem hagy itt sértődötten, vagy ilyesmik.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Pént. Feb. 08 2013, 16:30

A kérdésem után felkelt és magyarázkodni kezdett. Én is felálltam és vártam hogy mit fog mondani. Nem igazán értettem mi is történt most, vagy hogy mi lesz. Az egész túl hirtelen történt és azt hiszem még mindig nem tértem magamhoz. Hogy a meglepetés vagy valami más az oka… nem tudom. A korábbi vidám fecsegő lány helyett most egy sokkal szomorúbb szempárt lebegett előttem. Lassan nehézkesen ejtette ki a szavakat a száján. Meg akartam ölelni. Korábban nem éreztem ilyet, de most nem akartam félbeszakítani. Mégis hogy történhetett ez? Legutóbb még nem volt semmi. Most is csak szólni akartam neki Kazuto haláláról de valahogy mégis ide jutottunk. Közelebb lépett és a késeimre pillantott. Észre sem vettem hogy még mindig úgy szorítom őket, mintha az életem múlna ezen. A szemében lévő szomorúságot látva nem bírtam tovább. Dühösen ledobtam a késeket a földre és ügyetlenül megöleltem, ha nem húzódott el. Most már őt szorítottam a kések helyett.
– Ne legyél szomorú emiatt. - suttogtam. - és én… - egy pillanatra tétováztam de a válasz egyértelmű volt. - én is újra megtenném. - Ha pedig hagyta megcsókoltam. Újra érezni akartam azt, amit az előbb. Újra el akartam tűnni a gondok elől a csókjában, amitől hirtelen minden a feje tetejére állt. Aztán elengedtem és hátrébb léptem. A párbajról már teljesen meg is feledkeztem. Valahogy eltűnt az utóbbi percek sűrűjében, de ha már szóba került…
– Most már párbajozhatunk. - mondtam egy kis mosollyal. Bár nem volt túl sok kedvem ezek után Szophieval párbajozni de azt hiszem, nem árt, ha kicsit kiszellőztetem a fejemet. Felvettem a késeimet és úgy öt méterre a lánytól megálltam. Kicsit pötyögtem a menüben és elküldtem a fél életes párbajfelkérést.
Ahogy újra ránéztem, tudtam, hogy nem akarom bántani. Így viszont hogy győzhetnék? Nem! Most csak a harcra koncentrálj! Nem szabad arra gondolnom, hogy mi történt. Pont ez a lényeg.
Megvártam, míg elfogadta de nem mozdultam akkor, sem amikor elkezdődött a párbaj. Remélhetőleg csak a farkast küldi de, Szophie is gondot jelenthet, ha segít a petnek. Ha csak Vezér indul meg felém, akkor kivárom, míg elég közel ér és megpróbálom oldalra kitérve mindkét késemmel megvágni az oldalát.
Ha pedig mindketten elindulnak, akkor megpróbálom tartani a távolságot tőlük, és ha kicsit leszakadnak egymástól, akkor a farkas felé fordulok, és felé rohanok de, mielőtt elérném, megpróbálok cselezni egy kicsit. Kicsit jobbra fordulok, mintha onnan akarnék támadni de, az utolsó pillanatban hirtelen irányt változtatok és megpróbálom az oldalába szúrni a késeket. Ezek után, pedig kicsit eltávolodok, hogy ne tudjon elérni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Pént. Feb. 08 2013, 19:33

Szavaimtól mintha kissé összezavarodott volna. Hirtelen ledobta a késeket, majd közelebb lépett hozzám, és magához húzott, szorosan átölelt. Az egész hirtelen történt, így meglepődtem.
- Ne legyél szomorú emiatt. - suttogta. - és én… - kis szünetet tartott, majd folytatta. - én is újra megtenném. - Ezután megcsókolt. Ö engem, nem pedig fordítva. Akkor nem zavarta? Megkönnyebbülten, és immár nagyon boldogan csókoltam vissza én is őt. Egy könnycsepp mégis legördült az arcomon, nem tudom, miért, de sírtam. Rég nem voltam ennyire boldog. Bár a játékba kerülés óta sokkal vidámabb, és nyíltabb lettem, mint előtte, igazán boldog sohasem voltam. Mitől is lettem volna? Most viszont egy új érzés töltött meg, és ez egy nagyon boldog, jó érzés volt. Nem éreztem ezt a fajta ragaszkodást már régóta. Úgy gondoltam, az effajta érzések kihaltak belőlem a szüleimmel együtt. Eddig egyedül a bátyámat szerettem, őt is csak távolságtartóan. Egyedül csak Vezérbe bíztam meg, de ő is nem valóságos lény, még ha annak is tűnik számomra. És most, csak úgy hirtelen, érző ember lettem, szerettem, akartam, és bíztam, de csak benne. Azért olyan nagyot nem fogok már sohasem változni. A szomorúságom nem fog eltűnni, amit a szüleim halála miatt érzek. Nem fogok új emberré válni, csak talán boldogabbá.
Elhúzódott tőlem, és elküldte a párbaj felkérést. Elfogadtam, így kezdetét vette a harc, ami nem is igazán harc, inkább csak erő felmérés, vagy nem is tudom. Egyértelmű, hogy nem akarom bántani. Vezér hamar ott termett mellettem. Azt már tudtam, hogy gyors, és azokat a késeket akarja belém állítani. Ő meg valószínűleg tudja, hogy én Vezér fogait akarom belé állítani. A tervem a következő: Elindulunk mindketten, aztán majd meglátjuk. Milyen logikus személyiség, milyen értelmes terv... A fiú irányba futottunk, és ő Vezért veszi célba. Alig léptem el farkasom mellől, ő nagyon gyorsan mellette terem, és megvágja a picikémet. Elég szép kis életponttól szabadította meg farkasom, miközben ő próbálja megharapni a fiú karját, mialatt a fiú vágást kivitelezte. Ezek után a fiú hátrált, megpróbáltam megzavarni, így elindultam felé, késemet magam elé tartva, hátulról, hátha sikerül magamra vonnom a figyelmét.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Pént. Feb. 08 2013, 23:34

Sikeresen eltaláltam a farkast de nem sok kellett volna, hogy ő is elkapjon. A fogai a könyökömtől alig egy-két centire csattantak össze. Nem álltam meg hogy elérhessen. Viszont megfordulva láttam hogy Szophie közben mögém került. Oldalra próbáltam kitérni, hogy ne maradjak kettejük között. Ismerem már az állatidomárok előnyét. Legjobban a bekerítést, amit erősen ajánlott elkerülni. Ha valamelyikük mégis közelebb ért volna egy vágással próbáltam visszatartani őket de, egyértelműen gyorsabb vagyok náluk. Ám amint kikerültem a fogas csapdából Szophie felé indultam a farkasát lehetőleg minél messzebbről elkerülve.
Próbáltam megtisztítani a fejemet a zavaró gondolatoktól de mindig megjelent a kis hang. Állandóan ellenkezett. Nem akarta ezt csinálni. Viszont ha meg is vágom nem fog fájni neki, nem árthatok neki. Győzködtem magamat, de nem volt olyan egyszerű mikor a lelki szemeimmel folyamatosan az arcát láttam magam előtt. Sokkal egyszerűbb volt mások ellen küzdeni. Ahol az érzések nem szóltak közbe.
Nem kerültem túl közel hozzá, amíg nem fedeztem fel akár legkisebb rést is a védelmén, ahol egy szúrás betalálhat. Viszont a folyamatos mozgás hátulütője, hogy ha nem vigyázok sokkal hamarabb, kifáradhatok a kelleténél.
Amint megláttam azt a bizonyos rést egyenesen felé indultam. Ha a farkas is elindult felém, ezalatt akkor az egyik késemmel felé suhintottam, hogy távol tartsam magamtól, vagy ha túl óvatlan, akkor meg is vágjam. Ezek után meg sem álltam a lányig és ott próbáltam lehetőleg mindkét késemmel megvágni, ahol a legvédtelenebbnek tűnt éppen. Ezek után nem maradtam a közelében, hogy véletlenül se szorulhassak be Szophie és a farkasa közé. Ismét megpróbálom tartani a távolságot és kivárom mit lép erre.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Szomb. Feb. 09 2013, 20:45

- Nahh de kérlek.. - kezdtem bele nyájas hangon. - Csak nem menekülsz előlem? - mondtam, amolyan heccelésként, amikor a fiú kitért előlem, és farkasom elől is.
- Egy kapcsolatnak nem tesz jót az ilyesmi.. - mosolyogtam. - Tudod nem az a fajta verekedős asszony vagyok, de te se legyél anyámasszony katonája. Az már egyértelműen kiderült, hogy Vezér az úr a háznál.. - mondtam nevetve. - Hisz még a neve is erre utal.
Nem akartam bántani, ez egyértelmű volt. Nem tudtam bántani. Viszont ha azt nézzük, hogy ezzel még segítjük is egymást, tekintve, hogy legalább gyakorlunk, és erősödünk egy kicsit, nem volt ellenemre a párbaj. De mégis, nem szeretnék vele harcolni. Mi lenne, ha inkább beszélnék hozzá?
- Eszembe jutott valami.. Nem lenne kedved beszélgetni harc közben? - gondolkoztam el. - Ismered te a kínzóeszközöket? Tudod sok előnyük van.. Például vallatásokra igen előnyösek. - a lehető legjobb téma jutott az eszembe. Mindenesetre folytattam. - Van például la fejszorító, az inkvizitorok egyik kedvence volt, beletették a fejet, aztán elkezdték csavarni a szerkezetet. Először kitörtek a fogai, aztán a koponyája, de még előtte kipottyantak a szemei az áldozatnak. Ez az egyik kedvencem, annyira durva, hisz még amikor a koponyája széttört, akkor is működik az agya, valamelyest eszméleténél van. - mondtam. Nahh de jó, a legjobbal kezdem. - Aztán ott van még a Virágzó körte, ami egy gömbszeletekből álló kínzóeszköz. Csavaros szerkezettel a körte alakú szerkenytűt a gömbszeletek maximális nyílási fokáig tágították - a kínzandó fél szájában, végbelében vagy hüvelyében, attól függően, hogy házasságtörést, homoszexualitást vagy istenkáromlást követett el a delikvens. - És én ezt most mégis miért mondom el? Arról nem is beszélve, hogy kevesebbet kellett volna tanulmányoznom a középkori inkvizíció módszereit. Végül mégis folytattam, még az eszemben volt, hogy még egyről mesélnem kell neki, szinte muszáj volt. - És ott van még a krokodilcső. Nem bonyolult, beletették a kínzandó személyt, aztán közelítették a fogakat egymáshoz. Alulról meg fűtötték a fémet. Fájt. Vagy vallott, vagy meghalt. - ecseteltem. - Viszont most ezt abbahagyom, mielőtt megijesztelek. - nevettem. Szóval csak heccelni akartalak vele. - nyújtottam ki a nyelvem rá. - Most folytathatjuk a harcot! - mondtam. Elkezdtünk felé menni, Vezérrel, és ő megint elkezdett villámsebesen futni előlünk, majd hirtelen felém fordult, és megpróbált megvágni, ami sikerült is neki, miközben tejesen a közelembe került. Gyorsan nyomtam egy puszit az arcára. Eközben a farkasom felé futott és megpróbálta hátulról belemélyeszteni fogait a rózsaszín húsba. Mint mindig. Közben én megpróbáltam hátrálni a fiútól.


Élet:
Vezér: 15-5=10
Szophie: 30
Páncél: 11-10 = 1


A hozzászólást Szophie összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 10 2013, 19:42-kor.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 10 2013, 13:19

Amikor kitértem előle még piszkálódni kezdett. Milyen kis gonosz tud lenni…
– Már megbocsáss de, szeretem én kézben tartani a dolgokat. - válaszoltam neki én is mosolyogva. – Mondhatod nyugodtan. - mondtam utána a kérdésére. Már biztos voltam benne hogy a beszélgetésünk vége az lesz, hogy ő beszél, én meg hallgatom de engem nem zavar. Ugyanakkor, amikor meghallottam a témaválasztását kicsit felszaladt a szemöldököm.
– Párat ismerek de, itt nem hinném, hogy túl sok hasznát vesszük bármelyiknek is. - főleg hogy itt nem érzünk fájdalmat. Ezek után igen részletesen kezdte ecsetelni a különféle eszközöket. Nem igazán értettem miért is mondja ezeket nekem. Talán valami figyelemelterelés akar lenni? Ha erre játszik az nem fog menni. Aztán csak a végére ért.
– Érdekes dolgok ezek de két kés is legalább olyan hasznos a jó kezekben. - válaszoltam neki mosolyogva. Továbbra is az eltervezett taktikát folytattam, és amikor úgy láttam, hogy talán nem figyel annyira elindultam felé. Két gyors vágást ejtettem rajta de meg se próbálta elkerülni. Helyette egy puszit kaptam, ami legalább olyan veszélyes volt minta megtámadott volna. A meglepetéstől sikerült elvétenem a következő lépést, és ha nem vagyok elég ügyes, akkor biztos, hogy a hasamon landolok. Ez a kis hiba elég is volt, hogy a farkas a hátamra vesse magát. Próbáltam megtartani az egyensúlyomat de előre zuhantam és éreztem, ahogy a kis állat a hátamba mélyeszti a fogait. Nem teketóriáztam sokat. Ha a földön tud tartani, akkor esélyem sincs. A könyökömmel hátraütöttem oda, ahol a farkast éreztem, és amikor éreztem, hogy nincs a hátamon felpattantam és megint elhátráltam tőlük. Az életcsíkomra nézve igen csak nagydarab hiányzott belőle.
– Pff - fújtattam. - Ez elég gonosz húzás volt - mondtam neki nem túl őszinte sértődöttséggel a hangomban. - de ügyes… Másodszor már nem fogok bedőlni neked. Viszont, ha mindenkivel így harcolsz, akkor tényleg meg fogok sértődni. - Most pedig kell egy ötlet… Ekkor balra néztem és…
– A francba! - kiáltottam fel kikerekedett szemekkel. Remélem, bedől de egy ilyen ősrégi trükk jutott csak eszembe. Ezután nem habozok, ha elhitte, ha nem elindulok felé és a gyorsaságomat kihasználva, próbálok a háta mögé kerülni. A jobb kezemben lévő kést futás közben elrakom. Ha pedig sikerül mögé kerülni nem vágom, meg hanem inkább elkapom. Jobb kezemmel megpróbálom leszorítani a kezeit de, ha nem sikerül mindkettőt, akkor csak a kést, tartó kezét kapom el a bal kezemben lévő kést, pedig a torkához szorítom.
– Itt a visszavágó. - Súgom a fülébe aztán a nyakát, kezdem csókolni. Közben, pedig úgy próbálok fordulni vele együtt, hogy Szophie lehetőleg a farkasa és közém, kerüljön. Biztos vagyok benne, hogy a farkasa nem fog támadni, ha ezzel veszélyezteti a lányt. Ha pedig nagyon erősen próbál szabadulni, vagy Vezér miatt kerülnék mégis veszélyes helyzetbe, akkor elengedem, és biztos távolságra próbálok kerülni tőlük.
Viszont, ha nem sikerülne lefognom, akkor, muszáj lesz eltávolodnom, hogy ne tudjanak megtámadni.

(Élet: 40/25 Páncél: 2/0)
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 10 2013, 20:54

- De képzeld csak el! Azért ha nem is érez fájdalmat, azért azt mégis látnánk, ahogy a szeme kipottyan a helyéről. Csak utána pixeleződik szét. Egyébként nem is azért mondtam, hogy kipróbáljuk, csak úgy.. - mondtam neki. - És a késes támadás akkor sem olyan látványos. Az csak amolyan mindennapi késelés, semmi extra. - legyintettem. Ezek után neki kezdtünk megint harcolni, mint kiderült, a puszim tökéletes elterelésnek bizonyult, pedig nem is annak szántam.
– Pff, Ez elég gonosz húzás volt ,de ügyes… Másodszor már nem fogok bedőlni neked. Viszont, ha mindenkivel így harcolsz, akkor tényleg meg fogok sértődni. - Nem tudhatta, hogy nem a harc részét akarta képezni.
- Mégis mit gondolsz te rólam? Nem a sarokról szedtek össze, hogy csak úgy osztogassam a puszijaimat. - játszottam a sértődöttet én is.
– A francba! - kiáltott fel ekkor. Gyorsan megfordultam, hogy megnézzem, mi az. Eszembe sem jutott volna, hogy egy Tom & Jerry trükkel fognak csőbe húzni.
- Szóval így játszol? - mosolyodtam el. Mire felfogtam a helyzetemet, mögém ért, és teljesen lefogott, a kését pedig a torkomhoz szorította. A másikat gondolom elrakta. Megfordultunk, így szembe néztem kicsiny farkasommal. Eszembe jutott, amit még a Ren elleni párharc után mondtam neki.
~ Ha olyan helyzetbe kerülök, amikor nem tudsz egyszerűen megmenteni, akkor használd a képességed, és fagyaszd meg az ellenfelem, akkor talán szabadulok. És azt messziről is tudod alkalmazni, úgy hogy még mozdulnod sem kell, és nem feltűnő, tekintve, hogy egy kis csillogás senkinek nem tűnik fel, betudják a napfény szikrázásának. ~
– Itt a visszavágó. - mondta közben a fiú. Vajon mire gondol? Nem kellett sokat várnom, hamar megtudtam. Elkezdte csókolni a nyakamat. Beleborzongtam. Nem akartam, hogy vége legyen. Farkasom meg nem tudta eldönteni, hogy most akkor harcolunk, vagy sem. Értetlenül figyelt. Aztán valamiért mégis úgy döntött, hogy támad, talán a kés látványa tette. Láttam, ahogy a szeme színe megváltozik, és láttam, ahogyan az apró csillámok megtöltik a levegőt. Nem tudom, hogy talált-e, de én mindenesetre magamhoz tértem, és megpróbáltam szabadulni a szorításból. Ennek következtében egy vágást ejtett rajtam, vagyis én vágattam meg sajt magam. Ha sikerült szabadulnom, akkor elfutok farkasom irányába, ha nem, akkor úgy is mindegy, maradok. Ha betalál farkasom képessége, akkor nyertem, ha nem, akkor nem.


Vezér: 15-5=10
Szophie: 30-4 = 26
Páncél:1-1 = 0


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 11 2013, 19:39-kor.

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Feb. 11 2013, 17:14

Sikerült a kis tervem. Szophie látszólag meg se próbált szabadulni. Továbbra is lefogtam és közben fél szemmel figyeltem a farkasát. Vezér is figyelt minket de meg sem próbált támadni. Valahogy nagyon tetszett ez a helyzet de aztán Szophie megmozdult enyhítettem a szorítást mire kitépte magát a kezeim közül. Közben a késem megvágta a nyakát de, hagytam futni. Már vártam hogy a farkasa nekem ugrik de ekkor feltűnt valami.
Hirtelen nagyon hideg lett és valami furcsa csillámlás vett körül. Az életemet jelző csík, pedig gyorsan csökkenni kezdett. Ez így nem lesz jó. Ez lenne az ő képessége? Hirtelen rájöttem, vagyis inkább gyanítani kezdtem hogy mi történt. Mielőtt Szophie elszaladt furcsa csillogást vettem észre a farkas körül de nem igazán figyeltem rá. Azt hittem csak a szemem káprázik de, úgy tűnik csak a képességét, készítette elő. Savanyú mosoly jelent meg az arcomon, ahogy az életpontjaimat a felére csökkentette.
– Hát igen… - jegyeztem meg végül kicsit vacogva. - nehéz úgy párbajozni, ha az ember nem lát tovább az orránál. - Lesöpörtem egy adag zúzmarát a ruhámról. Nem éppen fagyhoz öltöztem…
– Ha nem… - hogy folytassam? - ha nem zavarsz, meg legyőztelek volna. - Nem egészen ezt akartam mondani de mostmár mindegy. Abban viszont igazam van, hogyha nem máshol járnak a gondolataim, akkor talán le is győzöm de, minimum tovább bírom, mielőtt lenulláz. Örültem is a győzelmének meg nem is. Azért kicsit talán reméltem hogy én fogok győzni. Végül azért még hozzátettem.
– Gratulálok a győzelméhez Szophie-sama. - mondtam neki egy csipkelődő mosoly kíséretében. - és mit gondolsz, mit tegyünk a nap hátralevő részében? - váltottam hirtelen hangnemet. Aztán vártam hogy belekezdjen egy újabb monológba…

(Élet: 40/4 Páncél: 2/0)
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Szophie on Kedd Feb. 12 2013, 15:59

El szabadultam az ölelésből, és egyenesen farkasomhoz futottam, aztán egy hirtelen fordulás, és.. megjelenik egy felirat előttem. Nehezen, de végül sikeresen felfogtam a tényt, hogy nyertem. Vagyis nyertünk, mi ketten, Vezérrel. Nem szeretek egyes számban beszélni, mégis mindig elkövetem ezt a hibát.
– Ha nem.. ha nem zavarsz, meg legyőztelek volna. - mondta. Nagy, kerek szemekkel néztem rá felháborodva.
- Én megzavarni? Hehh? Én semmi ilyesmit nem követtem el! Csak harcoltam, és nyertem.. Ne rám fogd, ha nem bírsz veszteni. - mondtam, majd kisvártatva hozzátettem. - Egy lány és egy kutyuli ellen.. - ezen nevetnem kellett. Hát igen, most egyértelműen megmutattam, hogy tényleg Vezér az úr a háznál. Mert hogy én nem vagyok semmire jó, az is biztos.
– Gratulálok a győzelméhez Szophie-sama. - mondta ki végül. - Jeahh! Erre vártam. Elismerted azt, hogy jobb vagyok! Blöee.. - nyújtottam rá nyelvet. Tényleg nagyon örültem neki, hogy nyertünk, és azt sem tudtam igazából, hogy ennyire erős Vezér képessége. - Azért nem lett akkora nagy bajod, ugye? - tettem hozzá aggódva, majd mikor láttam, hogy semmi, megint folytattam a heccelődést. - Pedig már azt hittem, hibernáltunk. Nah mindegy, majd legközelebb! Addigra készülj nagykabát, mikulás sapi kollekcióval. - és megint nevettem.
- És mit gondolsz, mit tegyünk a nap hátralevő részében? -kérdezte aztán hangnemet váltva. - Hümm.. Ünnepeljük meg a győzelmemet egy sütivel, meg most szépen megtanítalak téged arra, hogyan kell sokat beszélni! - mosolyogtam rá. - Szóval akkor, útközben mesélj el nekem mindent, ami csak az eszedbe jut! Például kíváncsi vagyok arra, mi a véleményed arról, hogy itt ragadtunk, meg arra is, hogy mi volt a véleményed rólam, mint múmia fáraó királynő..

_________________
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi7666/7700Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Feb. 14 2013, 08:06

Ossu! Very Happy

Nem tudom mennyire illett bele ebbe a játékba hogy egymásnak essetek - mármint, hogy harcoljatok - de kétségtelenül érdekesre sikeredett. Mik nem lesznek fogadásokból... Very Happy Lezárom a párbajt, jutalmatok 30 xp és 80 arany (6. szint).
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma Vo36oi0/0Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.