Frieven

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Kedd Szept. 09 2014, 17:29

Fejemmel tagadóan bólogatok, hiszen úgy látom, megint félreértettek. Sajnos ez van, hiszen olyan átokkal élek, ami gyakorlatilag megakadályozza, hogy gondolataimat tisztán és érthetően közöljem le másokkal. Meg aztán, picit talán túlzottan is hiperaktív vagyok, ami megint csak rásegít a problémára. A probléma pedig ezúttal újabbat szül. Kommunikációnkban keletkezett zaj gyakorlatilag teljesen eltorzítja eredeti mondandómat.
- Nem, nem, félreértesz... ott lettem vörös, a kazamatáknál. - ennél őszintébb igazából nem lehetek vele. Nem tudnék. Nincs ezen kívül több dolog, amit mindenképpen tudatni szeretnék vele.
- Szóval, félek attól, hogyan reagálnak. Emlékszem ám, a legtöbben nem kérdeznek, hanem egyből más eszközökhöz folyamodnak. Még egy jó barát láttán is. De talán ez a bizonyítéka annak, ha valaki nem is a jó barátod. Talán engem is valamiféle próba elé állított Kayaba. Hogy azok, akiket valaha talán a barátaimnak nevezhettem, vajon most elfogadják-e a tettemet. Ennél rosszabbat pedig, hát el se tudnék képzelni. - félek a megbélyegzéstől. Mindig is utáltam, ha bárminek, bármilyennek is elkönyvelnek. Talán innen eredeztethető furcsának titulált viselkedésem. Az egyik pillanatban ilyen, a másikban olyan. Ami pedig Yuichi céhét illeti, nos... Annál jobban nem akarok másokra támaszkodni, amennyire feltétlenül muszáj. Végtére is mindig is a saját fejem után mentem.
- Mert Hime céhtársam volt. Ilyen egyszerű. ^^ S mint nő, jobban megbízok egy olyan nőtársamban, aki hajdanán velem is megosztotta titkait, s fájdalmait. - hüvelykujjammal befogom a vízipipa végét, csupán csak megszokásból. Itt, ebben a virtuális világban igazából attól se kéne tartani, hogy majd eldől, vagy éppen kialszik a szén, de egyszerűen maga a szokása, ami hiányzik nekem. Ahogyan megannyi dolog a való világból.
- Azonban ha úgy döntötök, hogy nem kísértek el, hát legyen... elfogadom döntéseteket, s köszönöm az eddigieket. - nincs több hozzáfűzni valóm. Nem szeretem az efféle keresztkérdéseket. Mintha éppen tesztelnének. Pedig én szoktam másokat tesztelgetni.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 09 2014, 17:56

Timidus természetesen tesztel. Folyamatosan mindig, mindenhol, mindenkit. Nem fog senkit úgy túlságosan a lány közelébe engedni, hogy ne lehetne legalább valamennyire bizadalma abban, hogy az illető nem veszélytelen, avagy amennyiben mégis veszélyes, úgy képes elhárítani a lányt kerülgető veszélyt, ha az illető úgy döntene, hogy az életére törne. Persze ezt Aysenak is elmondta, miszerint az elsődleges feladata a lány védelme, bár az emberek ezt nem szokták azonnal megérteni, illetve a módszer végletessége az, amit nem képesek felfogni. Shu azonban ismételten csak kevésbé gyanakvóbban áll hozzá a dolgokhoz, és ő sem bízik ám egy kicsit sem az emberekben, de ha valakin segíteni kell, úgy kattan az agya, és olyankor ha nem is felelőtlenül -de néha még úgy is- képes belemenni olyan dolgokba, amitől általában csak a sárkány higgadtsága és előrelátása menti meg.
-Én… én segíteni szeretnék neked, és ha szépen elmondasz mindent a többieknek, azt is, hogy baleset volt, vagy azt, hogy csak magadat védted, akkor biztosan nem fog rád senki haragudni. Csak… csak legyen is igaz amit mondasz. Én nem kérem, hogy meséld el nekünk, mert tényleg nincs hozzá semmi közünk, de majd Hinari eldönti, hogy mi legyen. Ha meg még Hime is ismert téged régebbről, akkor talán nem is lesz akkora nagy baj, meg akkora meglepetés a visszatérésed. De… én tényleg nem szeretnék kutakodni az életedben, meg Timidus sem.
Néz rá sokatmondóan a sárkányra, és az valóban nem is tesz fel további kérdést.
-Én… ha gondolod, akkor aludd ki magad, és holnap majd elkísérünk ketten a Ligához és Yuichihez.


/ Köszönöm szépen a játékot! ^^ /

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 27 2014, 14:17

Asuka: Fa Irányítópálca (+1 irányítás)
Shukaku: Maszk ( - )
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Chancery on Pént. Jan. 02 2015, 22:51

//Joey//

Aki keres, az talál, de vajon mikor? Suspect
Az új céhalapokat; a rendet, az ismertetőt, a hirdetést; már megírtam és ki is tettem, ahova azt kellett. Valóságos büszkeséggel telt meg a mellkasom, ahogy elléptem a faltól és végigolvastam az egész hirdetményt. "Svájc Aincradban", bár ez is csak azért lett így fogalmazva, mert fogalmam sincs, Svájcot hogy kéne rendesen ragozni japánul.
Következő lépésnek azt döntöttem el, ideje új helyet keresni. Mivel nem kell feltétlenül az első szinten maradnunk, a magasabb helyekre is ellátogattam, amikor csak az időm engedte. Szerencsére ezt most meg is engedhettem magamnak, mivel a következő bossra felderítő csapatot rendeltek el, én pedig nem vagyok még elég magas a kritériumok számára, ezért csak egy-két tag burkának pótlását vállaltam el saját pénzből. A maradékot majd a céh számára írom jóvá, hogy legyen miből költözködni.
Egyszerűen szükséges a dolog, miután hiába írtam ki a változással kapcsolatos információkat és vártam az ötleteket, egy se érkezett attól a maroknyi tagtól, akik még köztünk vannak. Úgy érzem, mindenkit túlságosan nyomaszt a mondani hely, valakit talán Peter emléke, valakit meg más okból. Bevallom, mióta Shukaku és az okoskodó Timidus elment, én se szívesen vagyok azok között a mohás falak között.
A mai úticélom két kis társammal Friben faluja lett, de itt csak kisebb házakat találok, a tagoknak és peteknek megfelelő nagyobbat sehol. Habár egyenlőre még nem is néztem körbe teljesen, talán erre lesz, amit keresek. Hiszek abban, hogy ha meglátom a célt, meg fogom ismerni; ide kell jönnünk. Itt jó életünk lesz, és itt végre erővel telnek meg a tagok. Nem akarok én semmi mást, csak hogy végre jól érezzék magukat.
A falu központjában végül megálltam. Dust, a főnix rögvest leszállt az egyik ház tetejére, hogy onnan nézzen körbe kíváncsian, míg Álomkelő szokása szerint leült a lábaimnál és unottnak tűnő ábrázattal nézett körbe. Bundája sokkal dúsabb a téli hidegben, mint eddig, emiatt méretében is mintha nagyobbnak tűnne a megszokottnál, pedig egy centit se változott.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi8140/8500Frieven - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Jan. 03 2015, 16:26

Hűűűűű, mennyi céh hirdetés van itt a Kezdetek Városában! O.O Olyan sok van, hogy azt sem tudom, hol áll melyik fejem! Ja várjunk, nekem csak egy fejem van, s a nyakamon. XP Nézzük, mi van itt... Egy vörös céh? O.o S csak úgy hirdeti magát? O.o Van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig maradnak, akárcsak a Phoenix Brotherhood. >.> Elég vacak úgy céhet vezetni, hogy csak a vezér a tagja. >.> Az Artes Liberales! *.* A csudába, Árnyharcosokat és Kardforgatókat vesznek csak fel. Pi***ba. >< A többi meg ilyen bleh. :S Óh, annál a boltnál is látok egyet! Nézzük.. White Rose... VÖRÖSÖKET IS FELVESZNEK??? Inkább nem, lehet Darkness is oda jelentkezik! >< Ekkorát csak akkor csalódtam, amikor egyedül mentem el egy osztálytársam előadására, s én voltam az egyetlen néző! Óh, azon az oszlopon is van egy. O.o Na szóval... Unicum??? O.O Ja nem, Unity! Blablabla Young Justice-ból emelkedett, blablabla, Svájc Aincrad-ba, blabl várjunk már, a Young Justice nem Peter céhe?? O.O Mi történt velük, úgy így megváltoztak??? O.O A vezérük is más... Hé, ez Chancery! Az a lány, amelyik azon a randis dolgon rámförmedt! De most hol lehet?

Fél óra múlva sikerült kiderítenem, hogy jelenleg a 8. szinten lévő Friben faluban van. Van egy főnixe is már, így nem keverem össze. Remélem... Na, be is értem. Milyen nyugodt hely ez! Nem is csoda akkor, hogy az a lány is idejött! Keresés közben valahogy a központba kerültem, s akkor láttam az egyik háztetőn a főnixet. De picike! De hol van Chan?

- Van itt egy Chancery nevű egyén?!

_________________
Frieven - Page 5 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Frieven - Page 5 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi1942/2100Frieven - Page 5 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jan. 03 2015, 19:51

Kicsit összébb húztam a téli kabátot, mikor felerősödött kissé a metsző szél, arcomat pedig a sálba fúrtam. Mindig is inkább a melegebb idők híve voltam, aki akár a harminc fokos nyári melegben is képes a takaróba burkolózni - valahogy senki se hiszi el, hogy eleinte a takaró hőmérséklete még hűvösebb is, és csak idővel melegszik fel annyira, hogy kibújjak belőle. Már persze az anyagától függően; némelyikből ki se kell bújni, mert folyamatosan hűt :3
~Lassan hazamehetnénk.~ -jegyzi meg Álom is füleit hátralapítva. Velem együtt ő is inkább a nyarat részesíti előnyben, és ahogy egyre hidegebb lett, úgy lett egyre harapósabb, ha ki kellett mozdulnunk. Hiába mondtam neki, hogy nem megyek messzire, meg tudom én védeni magam egyedül is, arra nem volt hajlandó, hogy egy tapodtat is moccanjon mellőlem. Úgy tűnik, a peteknek ez ilyen alapfunkciójuk, hogy nem szeretik magukra hagyni a gazdát, bár tekintve, hogy többször is kénytelenek voltunk már elválni egymástól, nem csodálom.
Mindketten egyszerre fordítjuk fejünket a hang felé, mikor meghallom a nevem. Szintén nagykabátban egy szőke és igencsak ismerős srác tűnik fel a gyér tömegben és kutat tekintetével ezek szerint utánam. Álomkelő szinte már fel is szólal gondolataimban:
~Né, ez az a csóka, aki retteg a kígyóktól.~
-Joey! Hahó, itt vagyok! -kiáltok fel és integetek felé, majd el is indulok, amint meglátom, hogy észrevett. Így remélhetőleg legalább félúton össze is futunk és ismét zsebre vágom a kacsóimat, nehogy megfagyjanak a télben. Találkoztam már vele párszor, és tudom, hogy a nevét is onnan jegyeztem meg, hogy "Híres Jóbarátok Szereplő + Google Böngészője", vagyis Joey Chrome Rolling Eyes
-Szia. Miért keresel ilyen lelkesen? ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi8140/8500Frieven - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Jan. 06 2015, 15:22

Megvan! Meglátott s meg is ismert!Very Happy mentem is felé, s ő is jött felém, így fél úton össze is találkoztunk.
- Szia!^^ Hallottam a céhedről, s szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond neked!^^ - közöltem vele a jó hírt. De régen láttam őt is! Emlékszem, a szafarin sikerült megmutatnom, hogy rettegek a kígyóktól. ^^” Amikor Eiji meghallotta, alaposan kiröhögött, amire fapofát tudtam csak vágni. Csak ennyit tehettem, mert mikor legutóbb adtam neki egy tockos-t, úgy visszaadta, hogy egy hétig nem mentem suliba, mégpedig azért, mert úgy elzsibbadt Eiji tockos-a miatt a nyakam, hogy semerre se tudtam volna fordítani a fejem, ráadásul ki is feküdtem tőle egy hétre.
- Nem ülünk be valami meleg helyre megbeszélni a dolgot?^^ És amúgy veletek mi újság?^^ Mert láttam, Peter átadta neked a vezérségi jogot.^^ – jegyeztem végül meg. Tényleg, hogy van Peter? Mert vagy ezer éve nem láttam őt és a sárkányát. Mi is volt a neve? Hisame? Ja igen, Hisame! Biztos valahol fejlődnek, hogy segítsék a frontharcosokat, vagy valami ilyesmiről van szó. Sajnos én igen lassan fejlődök, de talán ha egy céh tagja leszek, akkor gyorsabban fogok haladni. Óh, látom Chancery jól felszerelkezett mindenféle cuccal. De jó neki. Persze nekem sehogy se sikerül mert vagy rossz infókat kaptam, vagy mire meglett volna, más elvitte! Jaj, emlékszem, amikor kirabolták az első boltot, az mekkora szívás volt, pláne azért, mert az összes jó felszerelésünket is elvitték, s csak a kezdő cuccok maradtak meg nekünk! Hmm, vajon egy céhet is ki tudnak rabolni az ilyen rablók?O.o Remélem nem!

_________________
Frieven - Page 5 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Frieven - Page 5 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi1942/2100Frieven - Page 5 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Chancery on Kedd Jan. 06 2015, 22:00

Nanicsak, jó hamar elment valakihez az, hogy már nincs Young Justice, helyette Unity van. Szinte látom magam előtt Worg arcát és mosolyát, hogy "a változás általában csak jót jelent".
-Dehogy gond, sőt, örömmel fogadlak. ^^ Na, akkor nézzük csak... -nyitom le a menüm és életemben immár harmadszorra küldöm át valaki számára a felkérést, hogy csatlakozzon, igaz, ez az első eset, hogy a céhnév helyén más szó jelenik meg. Ezen kívül még új logónk sincs, így átmenetileg a régi jelenik meg az én nevem mellett is, amíg nem alkotok vagy van ötlet egy jobbra, ami illik az új arculathoz.
Majd ha Joey elfogadta a felkérést, felemelem a kezeimet, mintha át akarnám ölelni. Sőt, ha szeretné, meg is ölelem.
-Akkor üdv köztünk, Joey drága \o/
Egy zöld indikátoros lovag, akivel már futottam össze párszor. Kicsit hóbortos és furcsa, de valahogy az emberismeretem azt súgja, nem veszélyes alak, nyugodtan magunk közé fogadhatom, sőt, talán energiája és lendülete még fel is ébreszti kicsit a régebbi tagokat.
-Jól van, egyetértek, csak még nem ismerem ki magam errefelé. -dörzsölöm meg a kezeimet, ahogy körbenézek, de csak egy picike kis beülős helyet látok, ahol talán melegebb van, mint itt kint. Meg is mutatom neki, mire gondolok, és ha ő is beleegyezik, Álommal az oldalamon elindulunk felé, majd mikor odaérünk és beléptünk, megvárom, amíg Dust is berepül és elfoglalja helyét egy üres asztalon.
-Hát, jah, átadta... -mosolyodom el kissé szomorkásan, majd levetem magamról a kabátot és a sálat, hogy kényelmesebb legyen. Hisz itt bent valóban igencsak melegebb van a kinti hőmérséklethez képest. -Legalábbis én kaptam meg a jogot végül, szóval egy pár hónapja ez tölti ki minden időm. Főleg most, hogy át is alakítom cakkumpakk az egészet. ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi8140/8500Frieven - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Jan. 14 2015, 17:22

Elfogadott!*.* Céhtag vagyok!*.* Ennek örömáre meg is öleltem, mikor megemelte a kezeit, mintha meg akarna ölelni.
- Köszi, köszi, köszi!^^ - ujjongtam. Aztán egy pici beülős helyre ültünk be, ahol szerencsére meleg volt, így levehettem végre ezt a vastag kabátot. X.X Alig várom már, hogy elmondjam a haverjaimnak!Very Happy Észrevettem, hogy Peter megemlítésénél kicsit elszomorodott, de nem akartam terhelni azzal, hogy kérdezek róla. Úgy döntöttem, majd később.
- Amúgy miért döntöttél úgy, hogy átalakítod a céhet? O.o Talán nem ment jól abban az állapotban? O.o – azért fura, hogy Chancery átalakította. Most akkor nem igazságszolgáltató céh lesz, vagy most mi van? O.o Miután válaszolt, feltettem még egy kérdést.
- Megtudhatom, hogy kik a céh tagjai jelenleg?^^ Vagy meg lehet valahol nézni nekem is? O.o – igen, még hülye vagyok ami a menüt illeti, mert én tojtam elolvasni a játék használati útmutatóját, így pl a céh adatlapot nem tudom, hogy nézhetem meg. Meg egyszer véletlenül kikapcsoltam az etnikai kódot a főtéren, de nem akarok róla beszélni, mert elég ciki volt, s hálát adhatok az égnek, hogy akkor egy pár bunyóvá durvult veszekedése nagyobb port kavart, mint az én akaratomon kívül történt pucérkodásom. >< Meg azóta rá se nézek arra az opció-ra még véletlenül sem, nehogy megint átállítsam! Tényleg, George-nak, meg Rebeccának nem lesz így véletlenül gyereke...? O.o Jaaa, hát persze, hogy nem, hiszen ez egy játék!XD Hacsak Kayaba nem generál nekik egy terhes állapotot csak úgy poénból. O.O” Na akkor mekkora meglepetés lenne nekik is, meg nekünk is! Bár lehet, egész Aincradnak az lenne.

_________________
Frieven - Page 5 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Frieven - Page 5 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi1942/2100Frieven - Page 5 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jan. 17 2015, 02:41

Vajon Peter és a többi, jelenlegi vagy volt céhvezér is mindig érezte ezt az örömöt, amit én, valahányszor egy új tagnak küldhette el a felkérést a csatlakozásra? Nem hiszem, hogy ezt valaha is megtudom már, ellenben feltételezem, a válasz talán az igen, ha pedig csak én vagyok ilyen, az sem baj. Legalább jó tudni, hogy képes vagyok örülni is dolgoknak, főleg, ha az új tagok maguk is ilyen boldogok tőle, mint Joey vagy Shakan egy rövid idővel ezelőtt.
Ahogy leültünk, én rendeltem is magamnak egy kis forralt bort, majd intettem Joey-nak, hogy nyugodtan adja le a saját rendelését, a számlát pedig állom én. Szerencsére mostanság jól ment a konyha, van miből költeni, habár egy pár ezrest később még bele akarok rakni a bankba, hogy fejleszthessem valamelyik területünket.
-Az egy hosszú történet. -mondom a szememet forgatva, de mosolyogva. Dust odébb húzódik az asztal szélére, hogy ne zavarjon, tollai pedig izzani kezdenek, némi meleget árasztva még felénk, kellemes hangulatot teremtve. -Peter eléggé elhanyagolt mindent és mindenkit az utolsó hónapokban. Tudom, hogy nem illik ilyet mondani már rá, de ez az igazság. Végül megmondták nekem kerek-perec, hogy a régi rendszer nem működik, ezért kezdtem bele a munkába. Perpill új céhházat keresek. ^^ -fejezem be a mondandóm, és kicsit még hallgatok is, hát ha neki van ötlete.
Kicsit Jade jut eszembe, mikor a menüről kérdez ő is. Neki is megmutattam már, így magabiztosabban teszem meg ismét, megnyitom a sajátom majd elérem, hogy számára is teljesen látható legyen. Nincs titkolnivalóm egyébként sem, így pedig meg tudom mutatni neki, merre találja a menüben a céhre vonatkozó dolgokat.
-Egyszerű lista az egész. Ez az adatlap, ezek pedig a tagok. Most csak ilyen kevesen vagyunk; én, Jay, te, Jade Arton, Shakan és Desdemona. Pont tegnap próbáltam kapcsolatba lépni ismét két másik tagunkkal, akik még augusztusban indultak el kalandozni, de semmi reakció nem érkezett tőlük...
Ezen a ponton bevallom, a hangom csak-csak aggódón elcsuklik egy pillanatra. Utahime és Scott... merre lehetnek? D:

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi8140/8500Frieven - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Feb. 01 2015, 13:32

Chancery elmondta, hogy azért alakította át a céhet, mert Peter elhanyagolta a tagokkal együtt, s azok kimondták végül, hogy nem jó a rendszer, így esett át az átalakításon, jelenleg céhházat keres.
- Akkor ha találok egy szellemkastélyt, szólok! - viccelődtem. De meglepődtem azért azon, amit Peterről mondott, mert a sárkány idomárt nem ilyennek ismertem meg. Ezután Chancery megmutatta nekem, hol tudom megnézni a céh adatlapját, benne a tagokkal.
- Köszi!^^ Ha nem baj, most átnézném gyors a tagokat. ^^” - Nézzük csak... Ugye itt van Chan, mint céhvezér, Jay, Kardforgató, Desdemona, Állatidomár... Miért a Csipkerózsika jutott az eszembe hirtelen? Ja megvan! Mert ott a banyát is Demonának hívták! XD Jade Arton, Lovag, és Shakan szintén lovag. Dikk már, én vagyok az Unity-nak a 3. lovag!
- Mellesleg hogy vagy?^^ - próbáltam folytatni a beszélgetést, miközben a főnixének hála meleg jött ránk, s kellemes is volt a hangulat. Még jó, hogy nincs itt Eiji, mert ő biztosan elkergette volna, ugyanis ő nem szereti a madarakat, mert mindig kapott tőlük egy „szerencsecsomagot”, akárhányszor elrepült egy nagyobb madár a feje felett. XD Huhú, emlékszem, mikor egy törpe idomár madarát szólta el, azt a törpe jól eltángálta, mert mint kiderült, 5 szinttel erősebb volt nála. XD Ha Chan feltette szintén a kérdést, szívesen válaszolok neki:
- Megvagyok.^^ Kalandozok, bajba kerülök, szafaEEEEEEEEEEEEEEEEEEK! - pattantam fel az ülőhelyemről, mikor hirtelen hideget érzek a nyakamon. Elkapom onnan a dolgot, s látom, hógolyó.
- Ki dobta ezt?! - fordulok hátra, mire csak két ijedt gyereket látok elfutni. Na, fail volt valamelyikük dobása, s engem talált el.

_________________
Frieven - Page 5 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Frieven - Page 5 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi1942/2100Frieven - Page 5 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 04 2015, 12:40

Ironikus kissé, hogy éppen abba a faluba érkezek, ahol Shuuval először találkoztam. Máig nem tudom, miért éppen ide vezetett el a sorsom akkor, amikor végre kiszabadultam abból a kazamatából, de valamiért így alakult. Annyira nem is bánom, hiszen rengeteg dolog történt velem azóta. Erősödtem... Ezt pedig nem holmi számadatok alapján értem, bár az is igaz, hogy megdupláztam azóta a saját szintemet is. De valahogy sokkal magabiztosabbnak érzem magam úgy is, hogy tisztában vagyok a vörös indikátorom hátrányával. Bármikor bárki ellenségének kiálthat ki. Én azonban valahol élvezem is a provokálást.
Szóval, erre a helyre beszéltem meg a találkát Shuuval. Hogy pedig miért éppen most? Mert a fülembe került egy-két infó, ami miatt taláááán esélyünk lesz megszerezni azt a bizonyos csirke nyolcas jelvényt. >.< Mondjuk így sem lesz egyszerű...
- Shuu, Timi! Jó, hogy jöttetek... Szerencsére nem sok játékos fülébe jutott el a hír. - sandítok rá arra a pár emberre, akik izgatottan várnak valamire. Fegyver nincs náluk, csupán a vértjükben bohóckodnak, várván valami kezdetét.
- Képzeljétek... lesz egy event. Itt, ebben a faluban. Biztos azért nem tud róla senki, mert nem egy túl népes hely. Én is csak véletlen tudtam meg. Na de a lényeg... - magyaráznám tovább, azonban megjelenik helyettem az NJK. Bajor népviseletben, vagy valami ahhoz hasonlóban, kontyba fogott hajjal, meg minden, s sipákolni kezd, hogy valaki megtréfálta őt az éjjel, és elszöktek a csirkék. Ez azt jelenti, hogy sok csirke van a faluban. Hátha könnyebb lesz így levadászni őket...
- Ott egy! - igazam lett. Éppen csak elkezdődött az event, amit egy Csirkevadászat felirat igazol is, s a hátam mögött kotkodácsol egy szárnyas. Megfordulok, elkapom, s már viszem is a ketrecbe. Úgy tűnik, nagy esélyekkel indulunk.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Szer. Feb. 04 2015, 17:28

Jó, hogy jöttek. Jóhogy jöttek, hiszen Asu hívta őket. Ugyan az előző találkozásuk alkalmával sem történt semmi borzasztó, pedig a lány még direkt ilyen kihalt helyre vitte el, hogy ha esetleg valamilyen gonosz terven vagy rajtaütésen gondolkodott volna, akkor az ideális helyszín lett volna. Persze Shu végig a zsebében szorongatta a Hazatérés Kristályát, és Timidus is, és ő is az összes jártasságukkal a terepet kémlelték. A sárkány javaslatára történt az idomítás is, kizárólag azért, hogy ha Asu esetleg besúgó, akkor lássák az ellenfeleik, hogy kik ellen is akarják felvenni a harcot. Az elrettentés csak akkor hatékony, ha az ellenség tisztában van vele, mit fogunk tenni egy támadás esetén. Ezért küzdöttek meg Cellindirrel is, és ezért találkoztak Marlunával is, és gyakoroltak kegyet. Az ilyesmit, ahol a szokásosnál nagyobb volt a veszély, mindig Timidus intézte, és eddig őket senki nem akarta megölni, vagy legalább is nem próbálkoztak még meg vele. Nem voltak a Sayonara bögyében, se a Tenka ellenségei nem voltak, és Kazumát is szövetségesüknek tudhatták. Tulajdonképpen talán több szövetségesük volt elszórva Aincradban, mint magában a céhben. Lényeg a lényeg, ezeket a szövetségeket tartani is kellett, na meg persze taktikai érzék nélkül, Shu csak segíteni akart. Nem volt naiv, de azért szívesen segített. Asunak igaza volt, valóban nem sok játékos állta őket körül, amikor köszöntötték a vörit. A lány és a sárkány üdvözölte az ismerőst, majd végighallgatták a mondandóját, Shu pedig köszönetet mondott amiért értesítette őket. Sok beszédre ugyan nem volt idejük, mert Asu azonnal ugrott egy szárnyas után, és Shu is látott egy farktollat, ám amikor elkapta, akkor kiderült, hogy madárnak madár ugyan, de egy fácánt sikerült találnia. Ettől függetlenül odavitte az NPC-nek, hátha ez az állatka is a baromfiudvarból szökött el…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Csüt. Feb. 05 2015, 12:01

Rajtunk kívül csak három játékos érkezett a mini eventre. Valószínű, ők is a jelvényre hajtanak, mint mi. Végtére is, ez egy remek lehetőség arra, hogy megszerezhessük a csirke nyolcast. Csak hogy ez új problémát vet fel. Minden bizonnyal az elszökött csirkék száma véges, így igencsak sietnünk fel. Nem lenne meglepő, ha riválist látnának bennünk. Még az a szerencse, hogy védett területen vagyunk.
- Chh... Még így is sokan vagyunk ennyi csirkére. - morgom úgy, hogy csak Shuu és Timidus hallhassák. Kétlem, hogy bármilyen jutalom járna a csirkék elfogásáért, leszámítva persze a nagyobb csirkemegtalálási esélyt, azonban ez az egyik legnehezebben megszerezhető jelvény, mert annyit kell befogni közülük. Talán még a legendás halat is könnyebb lehet kifogni. Rolling Eyes
- Hát szárnyasnak ez is szárnyas. Very Happy - Shuu ugyan talál valamit, aminek tolla van, meg csőre, de azért ez nem igazán tűnik csirkének sehogyan sem. Az NJK nő, aki kihirdette az eventet, sipákolni kezd a fácán láttán, hogy még ez is kiszökött, és mégis, micsoda dolog ez, meg hogy ha megtalálja azokat a huligánokat, biztosan elveri őket egy sodrófával. Persze elfogadja a fácánt is, és visszarakja őt is a kerítés mögé. Igaz, ő egy ketrecet is kap. Ha nem is sokat, de egy kicsit jobban tud repülni a tyúkoknál, így pedig könnyedén ki tudna szabadulni újra.
Megmosolygom kissé a dolgot, s a környezetemet kezdem el figyelni, hátha észreveszek egy másik tollast. A másik három játékos még egyszer ránk sandít, majd ők is a dolgukra mennek.
- Hol kezdjük szerintetek? Várjatok egy picit... Erre az eventre szeretnék egy partyban lenni veletek. Hátha kapunk jutalmat. - küldök nekik egy party felkérést. Persze, ha vége az egésznek, akkor majd megyünk a saját utunkra. De a jelvény érdekében össze kell dolgoznunk, ugyebár. Very Happy
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 05 2015, 12:41

Na igen, Timidusnak is csak ennyi kellett. Ha már Asu is úgy ítélte, hogy túl sokan vannak erre a kis eventre, meg erre a kevés csirkére, és még Shu is bólintott, úgy döntött, hogy javít az esélyeiken. Nem a következő csirke után kezdett nézelődni, hanem egyenesen odasétált az egyik delikvenshez, és pár másodperces csöndes beszélgetést folytatott vele, amit csak ők ketten hallhattak. Azonban bármi is történt, az emberke a következő pillanatban már intett is a társának, és mindkettejük Hazatérés Kristálya felvillant, majd eltűntek a területről. A sárkány intett az utolsó ellenfélnek, majd visszasétált a csapatához. Shu először szóhoz sem jutott, de utána úgy döntött, hogy csak rákérdez már a petnél.
-De… mi a fenét mondtál nekik Timidus?
-Megkértem őket, hogy távozzanak.
-Megkérted?
-Igen. Megmondtam, hogy nagy szükséged van erre a jelvényre.
-És… biztos nem csináltál semmi rosszaságot?
-Nem. Teljesen önként távoztak.
-Hát… oké… ha te mondod…

Shu bólintott. Valóban így volt, ha Timidus azt mondta, hogy nem fenyegette meg semmivel az uraságokat, akkor az úgy is volt. Hazudni meg egyébként sem hazudhatott, szóval efelől kétsége sem volt. Az persze már más kérdés volt, hogy ha az emberek önmaguknak hazudtak, Timidus pedig hagyta nekik, hogy egy helyzetet úgy lássanak, hogy abból a sárkány jöjjön ki eredményesen… mint például csak annyit mondani, hogy a kislánynak nagy szüksége van a jelvényre, majd engedni, hogy a férfiak kikombinálják azt, hogy mit keres egy picike idomárka egy vörös társaságában, és miért szafarizgatnak ketten… lényeg a lényeg, hogy Timi csökkentette a konkurencia létszámát. A partyfelkérés felől is a sárkány döntött, de egy bólintással engedélyt adott, Shu pedig rányomott az elfogadásra, majd aktiválta a nyomkövetés jártasságát, meg minden mást is.
-Nézd! Róka! Ott villant a szeme. Látlak ám!
És valóban, a bozótosban, a védett területen kívül hirtelen zörrent valami, és a lomposfarkú visszaiszkolt az erdőbe.
-Arrafelé nézelődött, úgyhogy mi is arra megyünk.
És el is indult az egyik épület mögé, ám útközben azért még beszéddel tartotta a másikat.
-Izé… legutóbb kérdeztél a szüleim felől… érdekel még?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Chancery on Csüt. Feb. 05 2015, 13:19

Időközben megkapta ki-ki a maga rendelését, így amíg Joey a tagokat nézte át, már ami a publikus adataikat illeti, addig ráérősen kortyolgattam a borból. Odakint talán egyszer volt alkalmam ilyet inni, amikor még volt karácsonyi vásár abban a városban, ahova iskolába jártam, de aztán valami miatt az is elmaradozott szépen. Ezen kívül egy forralt bor ízesítésű teát volt szerencsém kóstolni egy másik karácsony alkalmával.
Amint a férfi végez, meglepően hamar, leteszem a bögrét és elmosolyodom. Igaz, ez a mosoly mostanság az arcomra varródott, de sokkal őszintébb is, mint annak előtte. -Én amúgy megvagyok, köszönöm. Igyekszem vigyázni magamra, közben nem lemaradni az eseményekről. És te?
Az ő válasza valami hasonló, egész addig, amíg valaki rá nem dob egy termetes fehér golyót. Álomkelő azonnal felpattan fektéből, még Dust is megrezzen és odébb lép, még mielőtt a berepült kósza akármi őt is eltalálná, nekem pedig egész egyszerűen a szívem ugrik ki ijedtemben a hangja hallatán. Sosem szerettem a hógolyókat, mondjuk alapvetően a hóval elég sok bajom van azóta, hogy fiatalabb koromban szerettek megfürdetni, kőkemény golyókkal dobálni, és hasonló gonoszságokat művelni. Ez mondjuk nem tűnik olyan keménynek, tehát nem kifejezetten Joey-nak vagy más ellenségnek szánták, ezen kívül a két kis gyerkőc, akiknek sikerült a manővert véletlenül kiviteleznie a nyitott ajtón át, már eliszkolt. Felállok a székemről és Joey-hoz lépek, máris porolgatva le a hátáról azt, amit ő nem érhet el, hacsak nem facsarodik ki.
-Hát, megesik az ilyen, addig jó, amíg nem esett bajod. ^^ -örülök a dolognak, majd amikor végeztem és a digitális világban gyorsan olvadó hó eltűnt, visszaülök a helyemre. -Tehát szafarit akartál mondani? Kígyókkal megbarátkoztál esetleg? :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi8140/8500Frieven - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Vas. Feb. 08 2015, 12:42

Kissé necces a dolog így, hogy ennyien vagyunk ennyi csirkére, s már azon gondolkozom, hogyan lehetne megoldani a dolgot. El nem zavarhatom őket, de az se jó, ha itt maradnak. Azonban Timidus fogja magát, és intézkedik, én pedig köpni-nyelni nem tudok döbbenetemben. Látom, hogy valamit mond nekik, azonban hallgatózás jártasságom nincs, így hiába fülelek, sosem tudom meg. A reakció pedig káprázatos. A három játékos biccent egyet, majd fogják magukat, és elmennek. Jó messzire. Oda, ahonnan érkeztek eredetileg is. *.*
- Hűűűű.... *___* Tényleg érdekel, mit mondtál nekik! *.* - biztosra veszem, hogy megfenyegette őket. Felvonom egyik tökéletesre szedett szemöldökömet, miközben Timidus magyarázatát hallgatjuk. Valóban? Tényleg csak ennyit mondott nekik? Majd elsápadok a döbbenettől, mikor rájövök, egészen pontosan hogyan is zajlhatott az eset, az ő szemszögükből.
- Róka? Hol? - még mindig sápadt arccal, azonban abba az irányba pillantok, amerre Shuu mutat. Nem csoda, hogy ilyet is találunk ebben a faluban. Végtére is, nem meglepő, ha már szöknek a csirkék. Very Happy
- A kis csirkefogó! Biztosan segít majd megtalálni a többit! Very Happy - megpillantom én is a lompos, vörös farkat, de a róka már messze jár, ki a faluból, s befelé a közeli erdő sűrűségébe.
- Igen, ez jó ötlet. - helyeselek. Jó a meglátás, a róka bizonyára elindult valamerre, tutira kiszagolta a csirkéket. Az egyik közeli épület felé vesszük az irányt.
- Persze... A múltkor én is kisírtam magam. ^^" Szóval... azt mesélted ugyan, hogy intézetben nőttél fel. De az anyukádat is említetted. Mi történt? - nem kertelek, rákérdezek. Biztosan jót fog tenni a lánynak, ha végre kibeszélheti magát. Ez általában jót tesz az embereknek.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 08 2015, 17:00

-Az titok, hogy mit mondtam nekik. Ha elmondanám, akkor más is alkalmazhatná, talán velünk szemben is. Sohase dolgozz magad ellen, ez egy rendkívül fontos szabály. Valamint az, hogy mivel jelenleg egymás mellett dolgozunk, így előnyhöz juttatlak téged is a vadászat tekintetében, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezt a későbbiekben is kamatoztathatóvá kívánom tenni a számodra.
-Oké, oké, érettük Timidus. Nem kívánod megosztani a tudásodat.
-Valóban nem.

Maga az épület, ami felé az irányt vették, valamiféle gabonatároló volt, vagy az állatokat tartották benne, bár Shu azért gondolkodott a gabonán, mert semmi kellemetlen szagot nem érzett onnan kiszűrődni, pedig rengeteg olyan kis küldetéskét, miniquestet vállalt már, ahol állatoknál kellett segíteni, és tudta jól, hogy a rossz szagokat ez a világ sem szűri ki még akkor sem, ha nincs ürítés. Valahogy az istállószag hihetőbbé és valóságosabbá tette az egészet, és Kayaba is így láthatta jónak. Még Timidus tollazatának is volt ázott szaga, ha elkapta az eső, bár mivel gyorsan száradt, ezt sem kellett sokáig elviselni. Mindenesetre mielőtt bekukkantottak volna, Shu elővette a képet. Ez persze már a fotóról készült fotó volt, az eredeti az éjjeliszekrényen pihent bekeretezve, ezt azonban magánál tartotta.
-Tessék. Kayaba Bácsitól kaptam, anyu és apu van rajta. És… nem hiszem, hogy kisírtad magad… nem vettem észre. És… nem ott nőttem fel… pár évig voltam ott. Egy rezervátumban nőttem fel, tájvédelmi körzet. Apu vadőr volt, és kint is laktunk az erdőben. És… rablógyilkosság volt… lelőtték őket, én pedig utána az intézetbe kerültem. És… és most meg itt vagyok. Nem egy nagy történet… mármint… szóval érted…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Vas. Feb. 08 2015, 17:19

A szemeim forgatom kissé Timi magyarázatára. Én is elég paranoiás vagyok, de legalább képes vagyok titkolni. Nem mindig tudom mire vélni a pet eme megszólalásait. Tudtam, hogy jó ötlet nem állatkás kasztocskát választani, biztosan nem viselném el egyfolytában ezt. >.< Kell néha a self time, amikor csak magammal foglalkozom, úgyis. Very Happy Nem reagálom túl azonban a dolgot. Timidussal nehéz bármit is kezdeni. Képtelenség az érzelmeire hatni, emiatt pedig veszélyes ellenfél.
A gabonatároló felé sétálva hallgatom végig Shuu sztoriját. Nem csodálkozom egyáltalán, hogy ilyesmi történt vele, sőt. Igazából várható volt. Aki ennyire nem akar visszajutni a régi világba, azzal nagyon sok szörnyűség történt. Mondjuk első sorban arra számítottam, hogy a korabeliek cikizhették ki valami miatt. Arra is számítottam, hogy a szüleivel is történt valami, de inkább autóbalesetre, vagy hasonlóra tippeltem.
- Értem. - nem lehet erre nagyon mit mondani. Mondhatnám, hogy részvétem, de annak meg semmi értelme nem lenne. Szerintem milliószor hallotta már, és sosem segített ez neki semmit. Megmutatja a képet a szüleiről, bár kissé furának tűnik nekem, hogy Kayaba hozzáfért egy ilyen itemhez. Valami akkor sem stimmel azzal az emberrel. Már azon túl, hogy teljesen elpazarolta a tehetségét egy ilyen játékra.
- Tudod mit? Ha legközelebb a Kezdetek Városában jársz, és benézel a boltomba, hozd el nekem ezt a képet. Egy másolat is jó. Csinálok neked valamit, ami tetszeni fog, és fizetned se kell érte. Very Happy - a semmitmondó szavakat nem pazarlom rá. Megvan nélküle. Jobb ötletem támadt. ^^ Persze ehhez kell a magam kis műhelye. Egy gabonatárolóban nem lehet dekoritemet készíteni.
- Mondjuk így nem csoda, hogy ennyire szereted a szafarit. Very Happy Valami mocorog ott, nem? - hallok egy kotkodácsolást, meg egy mocorgást az egyik gabonarakásból. Odarohanok, hogy megnézzem, mi az, hiszen csirkeszagot érzek. Majd meg is pillantok egy állatot a gabonarakásban... azonban csupán egy borz az. Nem nyert. Pedig biztos voltam, hogy van egy csirke itt valahol.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 08 2015, 17:37

A sárkány beszédét azért is Shu szakította félbe, mert látta Asu szemforatását, csak gondolta, hogy a lány van olyan türelmes, hogy nem vág a pet szavába. Viszont megmagyarázni meg kellett, hoy miért is ilyen Timi amilyen.
-Tudod… valamikor csak szűkszavúan vagy egyáltalán nem válaszol. Viszont… megtanulta már, hogy az emberek nem örülnek annak, ha nem kapják meg amit akarnak, és ilyenkor megsérti őket. Mint ahogy most te nem kaptál választ a kérdésedre. Szóval… neki egyértelmű az, hogy mit miért csinál, és azért magyaráz ilyen hosszan, hogy mi is megértsük… hogy ne haragudjanak rá.
-Nincs szükségem ellenségekre. Ha az emberek nem kérdeznének olyan dolgokat, amik nem tartoznak rájuk, akkor nem kellene magyarázkodnom.

Persze így viszont átesett a ló túloldalára, és túl sokat magyarázott, de hát fene tudta, hogy az emberek miből értenek, amikor annyira nagyon különbözőek voltak. Az értemre Shu csak bólintott hálásan. Valóban jobb volt ez így. Viszont a felkérés már meglepte, és először ugyan elég furán nézett, de erre is bólintott.
-Ha befejezzük a csirkészést, akkor majd elmehetünk. Az eredeti képet már bekereteztettem… de kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél… és… igen… szeretek is szafarizni, meg érdekes is… sokat lehet tanulni az állatoktól…
Úgy tűnik Asu nem rendelkezett a hallgatózás remek jártasságával. Igaz Shu sem rendelkezett, tehát Timuds sem, így azonban a sárkány elgondolkodhatott azon, hogy talán mégis van abban valami, hogy az ő érzékszervei kifinomultabbak, mint az embereké. Valóban csirkét hallott a lány, de rossz irányba vetődött. Timidus ezzel szemben elindult a pár méterrel arrébb lévő sarok felé, és pár másodperc, és hangos kotkodácsolás múlva elő is lépett egy csirkével a szájában. Nem mondott semmit, hiszen tele volt a szája, csak odasétált a gazdasszonyhoz, és átadta neki az állatot.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Hétf. Feb. 09 2015, 15:57

Timidus nem tanulta meg, mikor kell hallgatni. Annak ellenére, hogy csak egy program, egészen jól adaptálta magát az emberi szokásokhoz, ennek ellenére viszont bőven van még mit tanulnia. A robotika csodája... meg a három törvénye, amit olybá tűnik, folyton elfelejt.
- Véletlenül sem hallottál Asimovról, gondolom. - nem lenne meglepő. Az egész SAO tele van olyan lényekkel, amik meg akarnak ölni. Egy pet azonban kicsivel több ennél, hiszen mesterséges intelligenciák, tanulékonyak. Kayaba igazán olvashatott volna pár Asimov kötetet, mielőtt még olyan MI-ket alkot meg, amilyen Timidus is. Így tehát, Timidus viselkedéséért senki más nem felelős, mint maga Kayaba Akihiko.
- Nem, nem haragszom, bár rosszul esett. Van, amikor jobb hallgatni, tudod... az még mindig jobb, mintha megsértenél másokat. - talán érződik némi sértett dac a hangomban. De akkor sem kóser, hogy így beszél velem. Mindenesetre nem vezet semmi jóra, ha felveszem ezt az egészet, így megpróbálom lenyelni a sértést, s ismét mosolyogni. Ahogy szoktam. Szükségem lesz lassan egy új áldozatra. Nem tudom, meddig bírom még ezt a színjátékot.
A csirkét sajnos eltévesztettem, csupán egy teljesen másik állatot találtam, de Timidus hamarosan visszatér egy igazival. A hallás jártasság talán mégis csak hasznos... Mindenesetre még mindig hallok kotkodácsolást, s valamiféle mocorgást is az egyik rakás gabona felől. Hamarosan pedig én is visszatérek egy csirkével a kezemben.
- Eddig hármat találtunk. Very Happy Mit gondoltok, mennyi csirkéje lehet annak az NJK-nak? - a nyakánál fogva emelem fel, azonban komoly baja nem tud esni ennek ellenére sem.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 09 2015, 19:35

Igen, Timidus nem tanulta meg. Vagy inkább jobban mondva nem jól tanulta meg. Shu mindig hagyta beszélni, és őt soha nem sértette meg, vagy éppenséggel a lányka nem vette fel a sértést a vak imádat közepette, amivel elkényeztette a petet. Timidus mindösszesen akkor hallgatott, amikor nem volt mit mondania, amikor nem akart mit mondani, vagy azokban az esetekben, amikor nem tudta, hogy a helyzeten ront-e azzal, ha megszólal. Na persze itt kizárólagosan Shu helyzete volt lényeges, olyankor hallgatott, amikor a lány éppen sírt, hiszen az érzelmeket nem tudta dekódolni. Ilyenkor csak hozzábújt, mert ezt már megtanulta, hogy segít. Az azonban csöppet sem érzékelte, hogy Asu hogyan sértődik meg, amíg ez nem vezet oda, hogy kárt tesz az idomárban. Shu azonban érezte a sértést, és ha nem lett volna olyan jól nevelt, na meg persze nem az örömtől futkosott volna a hideg a hátán, hogy ezt a nevet hallja, akkor bizonyára meg is sértődött volna, amiért Asu ilyen csacsiságokat feltételez. Hát hogy ne hallott volna? Hát szerinte miért imádta tanulmányozni az állatokat itt? Igen, valósnak tudta ezt a helyet is, de tudta jól, hogy ez ez más valóság.
-De véletlenül igenis hallottam! Az egész összes könyvét elolvastam, bár a vége annyira nem volt érdekes… csak a…
Itt egy kicsit elhallgatott, hiszen kellett egy pár másodpercnyi szemcsillogtatás a példaképének.
-…csak a Susan Calvines részek. Ő is nagyon okos volt, és ő is meg tudta érteni, hogy attól, hogy valaki nem ember, még ugyanolyan fontos lehet. Akkor te is olvastad. Tudtam ám! Már a múltkor is, ahogy Timidushoz beszéltél… nem ilyen buta módon, hogy csak egy pet, meg, hogy tudja, hogy hol a helye. De ne aggódj, Timidus már sokkal okosabb, mint ők. Szabad akarata van, mint nekünk, és még így is mellettünk marad és segít minket… mondjuk ez fura…
-Nem fura. Így döntöttem. Ez a feladatom.
-Na igen… de azért őt ne hívd robotnak, mert azt nem szereti. Ahogy szerintem az NJK sem NJK, mert téged sem JK-nak, hívlak, hanem Asunak. És… mindjárt megkérdezem tőle. A nevét is, meg a csirkék számát is…

És már rohant is a nénihez, hogy megtudja az információkat, Timidus pedig ezalatt kérdőre vonta az új barátjukat.
-Mi az okod arra, és a célod azzal, hogy a közelébe férkőzöl? Egyenes választ kérek, nem mellébeszélést, arra jelenleg nincs időnk.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Hétf. Feb. 09 2015, 20:01

Eléggé megdöbbenek a dolgon, amit pedig arckifejezésem is elárul. Shuu olvasta az összes Asimov könyvet? Tényleg? Komolyan? o_o Hű... hát mindig is tudtam, hogy koránál érettebb, de ez, ez most tényleg megdöbbentett.
- Olvastál Asimovot? Te? o.o - talán enyhén lefitymáló a hangsúly a "te" szócskánál, azonban hamar észlelem, mekkorát hibáztam. Ilyen hibát nem követhetek el.
- Bocsáss meg... Csak nem számítottam erre, Shuu-chan. Very Happy Tudod, a korodbeliek általában csak buta visual noveleket meg light noveleket olvasnak. Nem pedig komoly science fictionöket. Még engem is csak az egyetemen kezdett el érdekelni. Pedig különben rá se bagóztam volna azokra a könyvekre. Very Happy - sosem voltam kifejezetten olvasáspárti, legalábbis nem az irodalomban. Aztán annyian mondták, hogy jó, hogy végül mégis belevágtam... és nem bántam meg. Végtére is, olyan témákkal foglalkozik, amiket én igenis, komolyan veszek.
- Hát, én Timidusra például inkább MI-t mondanék. Az több, mint egy robot. De jól van, igyekszem. - Shuu egy picit egyedül hagy, hogy megkérdezze az NJK-tól (mert az akkor is csak az marad, lévén nem olyan tanulékony, mint egy pet), hogy mégis mennyi csirke lehet. Amint hallótávolságon kívül kerül, a feszült csendet köztem és a tollas sárkány között ő töri meg. Azonban jobban fel vagyok készülve az efféle kérdésekre. Rezzenéstelen arccal, azonnal, gondolkodás nélkül rávágom feleletemet.
- Mert magányos vagyok, és unatkozom. Nem sokan állnak velem szóba, ha nem lenne egyértelmű. De a vidám emberek engem is felvidítanak. Smile - még egy bájos mosolyt is megejtek a végén. Nem, ennyivel nem tud legyőzni. Talán tanulékonyabb, mint bármelyik ember, de kettőnk közül még mindig én vagyok az okosabb. Tudom, mikor kell okosan hallgatni, ez pedig előnyökhöz juttat.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 09 2015, 20:46

-Igen én!
Húzta fel az orrát Shu, és bár az előzőn igyekezett nem megsértődni, most már nehezen tudta leplezni, hogy ismételten unja azt, hogy szembetalálkozott a felnőttek buta lekicsinylő magatartásával. Bár… egyvalamit azért be kellett vallania.
-Mondjuk… először a filmet láttam. Kerestem robotos filmeket, és a feliratban volt, hogy Asimov műve alapján… és akkor rákerestem a neten. De igen olvastam, meg olvastam másokat is. És… és például Timidus… és a korombeliek…
Egy picit nehéz volt mindenre reagálni, de azért igyekezett összeszedni a gondolatait.
-A korombeliek velem sem foglalkoztak, szóval én sem foglalkoztam olyasmivel, amivel ők foglalkoztak. Én okosabb vagyok náluk… ezért is nem szerettek. Ezt nem én találtam ki, hanem a tanárnéni mondta… mondjuk szerencsére nem előttük, mert akkor biztosan megharagudtak volna rá is… de biztos tudták. Még látszott is például az órákon. És… ja igen, szóval Timidus rengeteg mindenben hasonlít például V.I.K.I.-re. Ő is azt mondja, hogy az emberek saját maguknak ártanak, meg ilyesmi, csak ő okosabb, mert felismerte, hogy…
-Az embereket nem lehet önmaguktól megmenteni.

Fejezte be a mondatot a sárkány, hiszen így hatásosabb volt, na meg persze Shu intett is neki. Nagyon szerette az ilyesmit, mert igazán közel érezte magát a barátjához, amikor egymás mondatait fejezték be… Na persze az már más tészta volt, hoy a kislány mindössze a robotokat imádta, akik okosabbak voltak az embereknél, és már akkor is olyan társra vágyott, mint Timi. A mű filozófiai, pszichológiai és szociológiai részeit vajmi kevéssé értette… de benne volt Susan Calvin és a robotok. Timidus pedig valóban fejlettebb volt, bár azt meg kell súgjam hogy alkotóját is nagyban vezérelték a törvények, mindössze lépett egyet. A sárkánynak egyetlen törvénye volt, mégpedig az idomár védelme. Azon felül pedig egy tanulóprogramként funkcionált. Volt alap tudása, és ezt a vele történt eseményekből levont következtetésekkel egészítette ki. Na meg persze könyvekkel. Rengeteg könyvvel. Asu okos volt. Timidus ugyan nem tudta, hogy mikor kell hallgatni, de azt tudta, hogy az emberek hajlamosak a hazugságra, és a társaik kihasználására. Egyértelmű volt a következő kérdése is.
-És amint felvidultál? Mit teszel majd, ha elérted a célodat? Mik a hosszútávú terveid?
Egy rövid szünetet tartott, de mivel úgy tűnt, hogy Shu beszélgetésbe elegyedett a nénivel, így még volt ideje.
-Az idomár védelmébe beletartozik a közérzetének a védelme is. Hangulat. Érzések.
A szavak mögött rejlő tartalmat ugyan nem nagyon tudta a szimpla leíráson kívül, bár már többet, mint azelőtt a bizonyos küldi előtt, de eléggé magabiztos volt bennük ahhoz, hogy használja őket.
-Ha közel engedlek hozzá, akkor tudnom kell, hogy nem csapod-e be. Ezen kívül meghalnod sem kellene, mert az ismerősei elvesztésének sem szokott örülni. Csak akkor hagyhatom, hogy a közelében maradj, ha képes vagy ezeknek a feltételeknek megfelelni.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi12695/10100Frieven - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 11 2015, 12:07

Tudtam, hogy előbb-utóbb sor kerül erre a beszélgetésre. Érthető, ha Timidus gyanakszik, hiszen gyakorlatilag árad belőle, hogy mennyire nem bízik senkiben. A titok viszont, hogy nem szabad megijedni. A legtöbben ezt tennék, esetleg kikelnének magukból, de annak meg semmi értelme. Legfeljebb rontasz a saját helyzeteden. Én viszont annak a híve vagyok, hogy nagyon sok konfliktus teljesen elkerülhető, ha a megfelelő időben kellő türelemmel és nyugalommal kezeled a helyzeteket. Persze, mindezt évek, akár évtizedek munkája előzi meg. Sokaknak ez nem megy... s így buknak bele saját dolgaikba. Ellenségeket szereznek, amikor ez egyszerűen elkerülhető lett volna, ha a megfelelő időben a megfelelő szavakat használják. Nem tagadom persze, hogy szándékaim vannak azzal, hogy közel férkőzöm a lányhoz, de nem akarok feleslegesen ellenséget generálni magamnak sem a sárkányból, sem belőle. Rengeteg más módja van annak, hogy ez ne történhessen meg. Én pedig kellően óvatos és felkészült vagyok ehhez.
Most a legfontosabb az, hogy nagyon odafigyeljek arra, amit mondok, és ahogy mondok. Megfigyeltem, hogy még a bírósági tárgyalásokon is milyen könnyen tudja egy jól képzett, szociopata celeb elnyerni az állítólagosan független bíró szimpátiáját, ha kellően gesztikulál, s jó szavakat használ. Súlya van annak, ha a jegyzőkönyvbe az "én drága édesanyám", vagy a "szegény gyermekeim" szavak kerülnek be. Nincs ez másként a többi hazugsággal sem. Timidus jól gondolja. Az emberek hazudnak. Csupán nem mindenki tud is.
- Hát... őszintén szólva ezen még nem gondolkoztam. - bizonytalanságot színlelek, s kissé megvakarom a tarkómat. Szemeim viszont nem veszem le Timiduséról.
- Nincsenek igazán hosszú távú céljaim... mármint, most már nincsenek. Csak szeretnék hasznos lenni, tudod... amíg ki nem jutok. Ezért is akarok megpróbálkozni a fronttal is. Ha meg nem jön be... hát tényleg nem tudom. Tudod, nem mindenki képes eldönteni, hogy mit is szeretne kezdeni magával. ^^" - megpillantok az egyik gabonakupacnál valamit mozogni, s teszek egy óvatos lépést arrafelé. Timidus kissé úgy viselkedik, mint egy anya, aki teszt alá veti a lánya új pasiját. Talán bárki mást zavarna, de én értem, hogy miért van erre szükség. Igazából minden joga megvan rá.
- Nem mondhatom meg, hogy kiben bízz és kiben nem. Ebbe nincs befolyásom... de majd igyekszem nem meghalni. Úgy tudom, elég drágák azok a burkok. - sosem használtam még olyanokat, csak hallottam, hogy van ilyen is. Ha a húszas bossra tényleg elmegyek, márpedig így néz ki, akkor be kell szereznem egyet.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Frieven - Page 5 Vo36oi4530/4700Frieven - Page 5 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frieven

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.