[Küldetés] Nyelvöltő Henric

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Szer. Jan. 23 2013, 18:46

Nyelvöltő Henric

Résztvevők:
  • Zero
  • Judy Noxia
  • Incubus

Határidő: 4 nap/fő
Sorrend: nincs

Hárman álltok a hirdető táblánál a főtéren, azonban egy küldetés sincs kirakva nektek. Elkéstetek és elhalászták előletek a vihető munkákat, azonban valamit kezdeni kéne magatokkal mihamarabb. Töprengésetek közepette, hogy miként is óhajtjátok eltölteni majd az egész nap további részét, egy különleges hangra figyelhettek fel.
- Brekk, brekk, brekk. – a hangutánzó szavakról tisztán lehet hallani, hogy nem állati eredetűek és körbe nézve hamar észrevehetitek, hogy pár méterről próbál ugrálni felétek egy érdekes figura. Egy kisfiú, koronával a fején és egy vörös palásttal a hátán. Guggol, a térdei szét vannak tárva és a lábai között támaszkodik, pont úgy, mintha egy valódi kétéltű lenne. Nyújtózkodva próbál elkapni nyelvével egy közelében elszálló legyet, de nyelve kinyújtásával inkább csak egy komikus látvány elé juttat titeket, mintsem hogy sikeres lenne a szárnyas rovar elejtése. Sikertelen cselekvése után észrevesz titeket, meglepetten bámul, majd ugorva egyet terül el a földön előtettek. Szerencsétlen egy kölyök, na de sebaj. Felállva kardot ránt, hősi beszédhez készülődik, azonban hamar le is csúszik fejéről a korona. Egy pillanatig mozdulatlanul áll, majd lehajol érte és néz titeket gondtalanul, mintha az előbbi jelenet meg sem történt volna.
- Khm… Khm… - kaparja torkát, úgy mintha figyelmet akarna kérni magának, nem mintha eddig nem rá figyeltettek volna – Békakirály a becses nevem és egy kis segítség kéne nekem. A királynőmet elrabolták és eltűntek a banditák. – rövid, rímes sorai után hangos zokogásba tör ki.
Reagáljátok le az iménti jelenetet. Csak hárman vagytok itt.

A küldetésen nézendő pontjaitok:

Spoiler:
Judy
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3 +1
Kitartás: 3
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 2
Páncél: +2

Zero
Élet: 6
Fegyverkezelés: 2
Erő/Irányítás: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 1

Incubus
Élet: 5
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 5 +1
Kitartás: 3 +1
Gyorsaság: 11 +1
Speciális képesség: 3
Páncél: +4A hozzászólást Egil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 06 2013, 16:38-kor.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Csüt. Jan. 24 2013, 10:59

Egyik nap úgy döntöttem, hogy ideje küldetés után nézni. Otthagytam a Kezdetek Erdejét, és bementem a városba a szokásos hirdetőtáblához, hogy keressek valamit.
Sajnos nagy bánatomra semmit nem találtam a táblán, és nem csak én voltam így vele, hanem még másik két ember is. Minden küldetést elhordták előlünk, de még a legkisebb, legjellegtelenebbeket is. Ha esne most az eső, akkor talán több esélyem lett volna, hiszen olyankor senki se jönne ki a hirdetőtáblához, én viszont épp az a típus vagyok, aki képes még a tornádóban is kijönni ide. Semmi küldetés, semmi elfoglaltság mára. Úgy tűnik, mára is egy huzamos edzés marad az erdőben a kedvenc lakhelyem előtt, ami egy óriási fa nagyszerű menedéket nyújtó vastag, széles ágaival. De ha végzek a gyakorlással, akkor is valamivel el kell foglalnom magamat.
Mielőtt pici csalódottsággal a szememben elmentem volna, hallottam egy távoli hangot, ami brekegésnek tűnt, aztán egyre csak hangosabb volt, ahogy közeledett. Megfordultam a hang irányában, és egy bohém kiskölyköt láttam. Brekegett és úgy is ugrált, mint egy igazi béka, koronát és palástot is viselt. Döbbentem pislogtam a kiskorú mob láttán, de aligha hittem a szememnek. Azt hittem, csak gyermeki játékot űz unalmában, vagy előadást tart az embereknek és NJK-knak némi pénzért, de nem így volt. Ha a kölyök zöld színűre festette volna be a bőrét, még valóban azt hittem volna róla, hogy egy igazi béka, aki embergyermeki álcával próbál beilleszkedni a városba kevesebb sikerrel.
A gyerek egy előtte zümmögő legyet próbált elkapni a nyelvével, de nem jár sikerrel.
- Uh, istenem. - csóváltam a fejem őszinte sajnálattal.
Mikor a sikertelen próbálkozással felhagyott a kölyök, meglátott a hirdetőtáblánál. Megilletődve bámult, csak azután jött ide egy ugrással, de csak eltanyált előttünk, teljesen szétterülve a földön.
- Jajj, egek! Jól vagy? - kérdezem tőle kissé aggódva, mert talán az eséssel meghorzsolhatta magát.
Mintha mi se történt volna, a gyerek nemes hősként kihúzta magát, kardot rántva eposzi beszéddel akart beszélni, de csak leesett a korona a fejéről, amit fel kellett szednie a földről. Emiatt se csinált bolhából elefántot, pedig igen feltűnő lenne a bohóckodása egy ilyen nyilvános helyen. Szinte minden jelenlévő őt bámulta (már aki itt van).
A fiú végre beszélni kezdett. Furcsán, komolyan és rímesen. Kicsit megilletődtem, hogy neki másodpercek se kellenek ahhoz, hogy simán tudjon rímmel beszélni. Nekem legalább egy perc kell, mire egy rímes versírásnál keresem a megfelelő rímet minden második sorra. A kölyök bemutatkozott Békakirályként, és elmagyarázta, hogy egy bandita elrabolta a királynőjét (na mibe, hogy őt Békakirálynőnek hívják?), majd eltűntek. Ezért igényli a segítséget. Mikor befejezte a mondatait, sírva fakad.
Bár ez egy furcsa, kétballábas kiskölyök, azért megsajnáltam őt, és odamentem, majd vállára tettem a kezem.
- Semmi baj, ne sírj. Szeretnéd, ha megkeressük a királynődet, felség? Nyugodj meg, és mondd el nekünk, hogy mikor és hol láttad utoljára a kedvesedet és a banditákat? Mondj el nekünk mindent, amit tudsz, és segítünk neked. Legalábbis én segítek.
Igaz, itt senkiben se bízom igazán, de ez a zokogó gyerek annyira szíven ütötte, hogy kételkedni se merészelt benne. Legalábbis nem lehet egy gyerek gyanús, aki nyilvánosan balszerencsétlenkedik és kétségbeesve kéri a segítséget.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 24 2013, 11:49

Mint mindig ma is korán keltem a fogadóban. Kezdek hozzászokni az itteni élethez. Felkeltem tehát az ágyból és átvedlettem a ruháimat. Lementem a földszintre ahol kikértem a reggelimet. Sokat nem kell várni a felszolgálásra. Ez az egyik oka, hogy ezt a helyet választottam ideiglenesen lakhelyemül. Meghozták a rendelést amit jó ízűen elmajszoltam majd a fizetést követve távoztam is. Újabb nap ami újabb lehetőségeket rejt magában - mondtam miközben öklömet az ég felé tartottam a fogadó előtt. Elindultam hát a városba körbenézni van e valami jó feladat ami csak rám vár. Ahogy haladtam megálltam a legközelebbi hirdetőtábla mellett ahol egy leányzó ácsorog. Ő is valami küldetést szeretni teljesíteni.
- Csak nem te is egy küldetésre szeretnél teljesíteni? - kérdeztem tőle egy kis mosoly közepette.
Nem találtam semmi jó feladatot. Úgy fest van aki még korábban kel mint én és elhappolták a jó küldetéseket vagy nem kerültek még ki az újak. Ekkor hajtom le a fejemet és pillantok meg egy kavicsot amibe egy nagyot bele is rúgok. Nem sokkal ezután lettem figyelmes egy furcsa hangra. Megfordultam hát és egy kisgyereket láttam. Testtartásából ítélve egy békát utánozhat. Várjunk csak. Valami nem stimmel. Miért van rajta korona meg palást? - kezdtem ezen agyalni mikor megpillant minket. Attól a pillanattól kezdve mikor megláttam nevet nékem támadt amit csak akkor adok ki magamból mikor egy ugrást követve elesik. Ez még csak a kezdet hiszen még a koronája is leesik a fejéről. Szerencsétlen egy gyerek - mondogattam. Bár a kis vicces jelent után komolyra fordítja a szót miszerint ő a Békakirály és a királynőt elrabolták.
- Mivel a mögöttem lévő táblán nem találtam egy árva jó küldetést se így a szolgálataimat felajánlom neked.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Hétf. Jan. 28 2013, 23:14

A küldetés folytatódik. Ha Zero részt akar venni a küldetésen, azt a második körig megteheti, azonban a szabályok értelmében minimum ötszáz szóval tartozik ide.

A fiú örül Judy szavainak, azonban egy kérdésére sem tud válaszolni, majd Incubust hallva szólna, azonban teste mozdulatlanná válik, mintha megfagyott volna.
A küldetések tábláján mögöttetek egy újabb üzenet jelenik meg:

Feladó: A Békakirály
Üzenet:
Kérlek, segítsék szerény személyem, hisz megtört a törékeny mellvértem. Elrabolták kedvesem, az átkozottat megverem, azonban problémám egyszerű, mint egy hegyes gombostű. Nem találom a rablókat, hogy szívükbe állítsam a karókat.
Nos, kedves jelentkezők, sétánk induljon el a mezőn! Jutalom persze minden kincsem, hisz drágám nélkül életem sincsen.


A nemes, fiatal és szerelmes Békakirály csak akkor mozdul tovább, ha elvállaljátok a küldetést.
- Köszönöm Hölgy és köszönöm Úr, most menjünk oda, hol a malac túr! – kiegyenesedik, majd irányt váltva fordul és indul meg, trappol kardjával csápolva maga előtt – Két bátor segédem oldalamon sétál, megmentelek hercegnőm, mert nem vagyok én Pál. Két bátor segédemnek nem akadály semmi, hát elmegyünk mi hozzád tiszta rendet tenni... ♫
Éneke még folytatódik, de pocsék rímeimmel nem untatlak titeket. Hát sétátok egész a város széléig tart. A Békakirály egy faluba illő romos ház felé tart rendítetlenül, de miért? Mit akarhat ott? Ha a térképeitekre néztek, akkor jól láthatjátok, hogy ez a pont villog nektek. Kérdezzétek, hogy tudjon nektek válaszolni, mert ha nem szóltok, hát akkor énekel tovább gyermeteg és mutálódó hangján, mely nem olyan kellemes, mint amilyennek elsőnek tűnik.

Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Pént. Feb. 01 2013, 11:24

A Békakirály megjelenése előtt ugye nézegettem a hirdetőtáblát, és egyszer csak odajött egy srác, aki szintén küldetéseket keresett. Érdeklődött, hogy én is azt keresek-e.
- Igen, nekem is jól jönne, nagyon lassan fejlődöm. - feleltem.
Tehát már egyedül voltam, aki válságban volt. Természetesen a Békakirály mulatságos, de szomorú megjelenéséig, és segítséget kért tőlünk.
A Békakirály látszólag jólesőnek tartotta a legutóbbi szavaimat, de nem tudott válaszolni. Mielőtt szólna a mellettem álló srácnak, hirtelen mozdulatlanná dermedt. A küldetések tábláján megjelent egy újabb küldetés, ami nem volt más, mint az, amire a Békakirály kért meg minket. A Békakirály végig mozdulatlan maradt, amíg meg nem szólaltunk, hogy elvállaljuk.
- Én vállalom a küldetést, szívesen segítek megtalálni a kedvesedet. - mondtam.
A Békakirály ismét mozogni kezdett, és nagy lovagi léptekkel elindult. Mi meg elindultunk utána. Egész út alatt rímesen énekelgetett, mint egy bárd. Kicsit nem esett valami jól, hogy elvállaltuk a segítséget, erre meg a Békakirály segédnek vall minket.
- Amúgy az én nevem Judy Noxia. - mutatkoztam be a társamnak, akivel együtt kell dolgoznom. Aztán nem szóltam többet.
Az utunk végül véget ért egy városszéli romos házhoz. Senki sincs a környéken, sőt, semmi szinte, viszont előhívtam a panelt, hogy ellenőrizzem a küldetés helyszínét. Ami azt illeti, itt van valami, mert a romos háznál villog a küldetés helyszínét jelző pont. Érdekes, de nagyon érdekes.
~ Semmit nem látok azon kívül, hogy a térképen villog a küldetés-jelző. ~ gondoltam nagy érdeklődéssel, majd végül leállítottam a Békakirály lelkes éneklését hangos szavaimmal.
- Békakirály, mégis mi dolgunk van errefelé? - kérdezem segédiesen, mert már nagyon untatott a gyatra énekével. Ha egy percig is hallanom kell még a rímes éneklést, bitekig megzavarodott volna a jóhallásom. Nekem pedig még nagy szükségem lesz a hallásomra kasztomhoz híven!


A hozzászólást Judy Noxia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 12 2013, 10:30-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Pént. Feb. 01 2013, 20:33

Az ifjú békakirály éppen szólna nekem és a mellettem álló leányzónak, amikor mintha megdermedt volna. Integettem neki, de meg se moccant így hát elkezdtem grimaszolni hátha arra reagál valamit. Nem reagált semmire. Ekkor mintha egy új küldetéssel bővülne a mögöttem lévő fal. Hátrapillantok és valóban az történt, amit gondoltam. Valaki feladott egy küldetést, vagyis nyilvánosságra hozta. A kis papírdarabot tanulmányozva rájöttem, hogy ez az a feladat, amire épp az imént jelentkeztem a lánnyal mellettem. Lehet, hogy azért nem moccan, mert előbb fel kell venni hivatalosan a feladatot? – kérdeztem magamat mikor eldöntöttem, hogy elvállalom a küldetést.
- Megmenteni a Békakirálynőt! – kiáltottam el magam mikor letéptem a papíros és elfogadtam a feladatot. Felcsaptam hát a jobb kezemmel a menüt és ellenőriztem, hogy a küldetések közt szerepel e vagy se. Ahogy bepillantást nyertem a küldetéseim közé láttam, ahogy elfoglalta a helyét illetve azt is, hogy szabad még egy helyem. Ritka pillanat, hiszen eddig foglalt volt mind a kettő.
- Köszönöm Hölgy és köszönöm Úr, most menjünk oda, hol a malac túr! – kezdett bele a mondandóba mikor elfogadtam végérvényesen a feladatot. Reméltem az utunk alatt nem fog rímekben beszélni, de ez nem következett be. Egész úton csak mondta a magáét. Szerencsémre a leányzó, aki a táblánál mellettem állt ő is elfogadta a küldetést majd be is mutatkozott. A neve nem más, mint Judy Noxia.
- Szép név. – válaszoltam társamnak miközben a szememmel felmértem testi adottságait. Ezt követve elegánsan meghajoltam előtte én is elárultam neki a becses nevemet.
- Allan Walker vagyok, örülök, hogy megismerhetlek. – válaszoltam neki illedelmesen. Utunk nem sokkal később egy romos ház elé vitt minket. Akarva akaratlanul muszáj volt megnéznem a térképemen, hogy hova is kell pontosan mennünk. Csodálkozva néztem, hogy a pont, amit térkép jelölt pont ez a ház itt előttünk
- Békakirály, mégis mi dolgunk van errefelé? - kérdezte meg a társam mellyel kilopta a szavakat az enyémből.
- Igaza van Judy-nak már ha szólíthatlak így. Mi dolgunk van ebben a romos házban? – ismételtem meg a leányzó szavait.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Csüt. Feb. 07 2013, 17:00

Bocsánatot kérek, valamiért azt hittem, hogy egyikőtökre még várnom kell. Elnézést ezért. Judy kérlek, bővítsd egy kicsit még a posztod, függetlenül attól, hogy itt a következő kör.

- Hogy mi dolgunk van itt? Itt van, ki nekünk segít. Egy asszony erre látta hercegnőm, hát kérdezzük merre vitték őt!
Belépve az épületbe nem fogad meglepetés titeket. Számítani lehetett rá, hogy mi lesz bent. Egy egyszerűbb parasztház, így nem írnék különösebb leírást róla, azonban az asszony ki elétek lép különleges. Nem öreg, idősnek is túlzás lenne nevezni, mosolyog, jó kedvűnek tűnik.
Egy rímekkel teliszőtt párbeszéd alakul ki a Békakirály és az asszony között. Közbe szólhattok, de mindhiába, minthogy ez egy előre megírt történés, így csupán csak információkkal bővül a helyzetről való ismeretetek.
A lányt három sötét alak cipelte. Magasak, erősek, az egyiknek még szarva is volt a nő leírása szerint, mi inkább tűnhet enyhe túlzásnak, mintsem való igaznak. Kilépve a házból kezével mutatja az irányt, hogy merre kell tovább mennetek és a térképen új helyszín jelenik meg, mely egy erdőség közepébe vezet titeket.
Hát utatok második része elindul. A Békakirály éneklésbe kezd, nem szól hozzátok, így egymással lesztek képtelenek beszélni, minthogy ha kérdezitek őt, nem válaszol, csak énekel és énekel, mígnem elértek az erdő széléhez és újra élet költözik a Királyba.
- Veszélyes föld melyre lépünk, hallgassunk és figyeljünk. A hercegnőm már nincs messze, legyen mindünknek helyén az esze. – kardot ránt és indul meg óvatosan.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Kedd Feb. 12 2013, 10:54

//Bővítést megtettem, köszönöm, hoyg szóltál Smile //

- Nyugodtan hívhatsz Judynak. - hagytam rá Allen Walkerre, mikor ő is érdeklődött, és simán Judynak hívott a szavaiban.
- Hogy mi dolgunk van itt? Itt van, ki nekünk segít. Egy asszony erre látta hercegnőm, hát kérdezzük merre vitték őt! - jött a válasz a kérdés után. Hála az istennek befejezte az éneklést.
~ Szóval egy asszony tud valamit. ~ gondoltam. ~ Akkor hát Békakirály mégis tudott valami segítséget, hogy merre vitték a Békakirálynőt. Legalább ezt korábban is közölhette volna velünk... na sebaj, ez is jobb, mint a rímes éneklés. Szép munka, tisztelt készítők.
Beléptünk az épületbe, amin belül sok mindenre számíthattunk. Az épület egy közönséges parasztház, benne egy igen érdekes asszonnyal. Nem mondhatjuk rá, hogy öreg, de még fiatal sem, inkább amolyan középkorúnak számított. Végül is az NJK-k nem tudnak öregedni a virtuális valóságban, ahogy mi sem. Hacsak olyan programozást is raktak bele a készítők, mint a Sims nevű szériákkal teli családszimulátorba. Bárcsak inkább a Sims 3-al kezdtem volna játszani, nem pedig ezzel a halálos játékkal!
A Békakirály hosszas, rímes párbeszédekbe elegyedett a nővel. Nem akartam közbeszólni, de nem is figyeltek volna ránk, ha mégis szólnék egy szót is. Ez már egy előre megalkotott esemény, amit nem folyásolhatunk be. Törökülésbe helyezkedtem, és becsuktam a szemem, mintha meditálnék. Nem volt igazi meditáció, fél füllel hallgattam az asszony szavait, melyből kiderült, hogy a kedvesét három izomagyú sötét alak hurcolta el, és állítólag az egyiküknek szarva is volt, amiben kicsit kételkedhetünk. Ki tudja, talná ha túlzás is, igaz lehet. Ebben a játékban bármi megtörténhet, még maga Optimus Prime és Megatron is váratlanul betoppanhat ide, ha maga az admin is így akarja.
Ezután elhagytuk a házat, és a Békakirály mutatja, merre kell menni. Még a térképen is kijelzi. Az utunk egy erdő kellős közepébe vezet.
Menet közben már megint elkezdett énekelni. Teljesen érthetetlen, hogy képes ilyen nehéz helyzetben ilyen lelkesen énekelni. Hiába köhintettem neki, oda se figyelt ránk.
- Ha már itt rekedtünk a SAO-ba, legalább a gamemaster annyi szívességet megtehetne nekünk, hogy néha valami ismert számokat is betehetne a játékba. - jegyeztem meg epésen, de szellemesen Allennek, de úgy, hogy ne hallja Békakirály. - Hiányzik a jó kis Nightwish és a régi klasszikusok, például a Boney M Gold, na meg még a többi jobb fantasy zene. Amúgy hová valósi vagy? - kezdeményeztem a beszélgetést, és válaszolok is a kérdésekre.
A beszélgetés után megérkeztünk az erdő széléhez, és a Békakirály végre abbahagyta az éneklést.
- Veszélyes föld melyre lépünk, hallgassunk és figyeljünk. A hercegnőm már nincs messze, legyen mindünknek helyén az esze. - rímelte a Békakirály, és megindult kardot rántva, de óvatosan.
~ Miért van olyan érzésem, hogy nekünk kell megvédenünk a szerencsétlen gyereket a leendő támadóinktól? ~ gondoltam, miközben követtem a Békakirály példáját, és óvatos léptekkel elővettem az íjamat.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Szer. Feb. 13 2013, 23:19

Judy és az én kérdésem után megkaptuk a választ a magát békakirálynak elnevezett kisgyerektől. Elmondása szerint van itt valaki, aki látta az elrablókat.
Beinvitáltak minket az épületbe, amiben nem várt nagy meglepetés. Egy egyszerű parasztház, ám aki ajtót nyitott egy nő lép elő, aki sem öreg se nem fiatal, inkább középkorúnak lehetne mondani. Láttam, ahogy Judy törökülésben a közelből hallgatózik mikor odamentem hozzá és a falnak támaszkodtam. Mindeközben próbáltam figyelni a gyerkőc és a nőszemély beszélgetését. Sokat nem hallottam a rímes beszédből, de kiszűrtem belőle hogy három sötét alak rabolhatta el és az egyiknek mintha szarva lett volna. Ekkor érkeztem meg Judy mellé. A jobb lábammal a falat támasztottam és egy gondolkodó arckifejezést öltöttem magamra.
- Remélem megbízható információkkal tud szolgálni – gondoltam magamban, amikor az jutott eszembe, hogy lehet Minotaurusz Sisakja lehetett annak a szarvas illetőnek. Nem sokkal ezután be is fejeződött a már irritáló rímes beszéd, ami csak azt jelenthette, hogy indulhatunk tovább. Így is lett és a térképemen is ez tapasztaltam, hiszen már nem ez a hely volt megjelölve rajta. Elindultunk hát a következő állomásunkra, de a gyerek még midig nem akarta abbahagyni az éneklést, amit tásam is szóvá tett.
-Ha már itt rekedtünk a SAO-ba, legalább a gamemaster annyi szívességet megtehetne nekünk, hogy néha valami ismert számokat is betehetne a játékba. - Hiányzik a jó kis Nightwish és a régi klasszikusok, például a Boney M Gold, na meg még a többi jobb fantasy zene. Amúgy hová valósi vagy?
- Egyet értek veled, hogy valami ismert számokat is betehetne, de mindenkinek nem ugyan az a stílusa így mindig lenne olyan valaki, akinek az adott szám nem tetszik. Ebből majd a későbbiekben úgy is konfliktusok lennének és ezért is nem érdekel az, hogy milyen zenét játszanak éppen. Viszont ez, amit a gyerek művel kész rémálom. Még ha valami rendes szövege lenne… A másik kérdésedre csak annyit mondhatok, hogy Okinawa, de ennél többet nem mondhatok. – majd el is hallgattam egy kis ideig majd felé fordulva megemlítettem, hogy mire jutottam a szarvas illetővel.
- Pszt … Szerintem lehet Minotaurusz Sisakja van annak a szarvasnak. – majd ismét elhallgattam, de ezúttal addig, míg újabb kérdést nem kapok, társamtól vagy a gyerek meg nem szólal. Sajnálatos módon az utóbbi történt meg.
- Veszélyes föld melyre lépünk, hallgassunk és figyeljünk. A hercegnőm már nincs messze, legyen mindünknek helyén az esze. – mondta a békakirály majd kardot rántva óvatosan indul előre. Láttam, ahogy Judy követi a példáját majd szépen lassan előveszi íját és lassú könnyed léptekkel halad előre. Eközben én katana-m markolatára helyezem kezemet úgy, hogy a köpenyemmel némiképpen takarom is miközben próbálom csendben követni a többieket.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Szomb. Feb. 16 2013, 15:19

Az erdőben halkan lopakodva percek telhetnek el, de mintha nem haladnátok beljebb. A fák, a környezet, mind ugyanolyan, mint mikor elindultatok. Ha kérdésre nyitjátok a szátokat, akkor mérgesen int csendre titeket a Békakirály.
Egy idő után egyre nehezebb és nehezebb emelni a lábaitokat, nem mert fáradnátok, hanem egyszerűen csak egy mocsarasabb részhez értek és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, egy kisebb akadályba ütköztök. Vaddisznók fürdenek előtettek nem sokkal és bár egy – egy ütés elég lenne mindnek, mégis óvatosságra int titeket a fiú, minthogy a malackák hangosak és a hang most rossz, ám bár ő szólt rátok, mégis ő esik hanyatt egy csúszós gyökérben, minek okán minden disznó felvisít és felétek fordul. Mindhármatoknak jut négy - öt vadkan, miket le kell vágni. Sok sikert hozzá! A fiú miután feláll, gond nélkül kaszabolja a sajátjait, neki nem kell segítenetek.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Szomb. Feb. 16 2013, 19:52

- Áh, értem. Nem is akarok alkalmatlankodni a kérdéseimmel. Mindenki maga dolga, hogy mennyit és mit mondd el magáról a másiknak, már amennyire van köze hozzá.
Allen a kérdésemre csak röviden és tömören válaszolt. Végül is jogos, ha nem mond el semmi különöset. Én se nagyon bízom az emberekben. Tehát a próbát ki is állta. Végre egy normálisabb PC-vel dolgozhatom együtt.
Óh, nahát... hirtelen mintha valami zavar lett volna a bitjeimben... óh, nahát, milyen helyes fiú!
~ Te jó ég, miért gondolom ezt?! Már megint valami bugos dolgot ittam volna, vagy mi? Dehát ez a srác olyan megfontolt és jóképű... hűűűű, ő az álmaim lovagja! Áááááh!~ Kezeimmel összefogom a fejem, mintha fejfájás gyötörne. ~ A fenébe, szedd össze magad, Judy! Álmaim hercege... nem! Óh, de igen... álmaim lovagja egy ilyen megfontolt, óvatos fiú! Ugye én is elég helyes vagyok neki? Ugye? Légyen nekem ő az igazi!
Remélem, senki semmit nem vett ebből észre, legalább Allen higgye azt, hogy számkódzavar miatt fáj a fejem.
Végül összeszedtem magam, és nyugodt hangon szólok.
- Én magyar születésű, brit állampolgárságú hallgató vagyok egy tokiói művészeti akadémián. - adtam meg magamról az információt, amennyit megengedhettem magamnak.
A Békakirályt úgy tűnt, nem izgatta Allen figyelmeztetése, hogy az illető a Minotauros Sisakját hordja szerinte a szarvas rabló. Szerintem ez egy hasznos információ, csakhogy tudjuk, mivel állhatunk szembe. Egy jó hosszú ideig mentünk az erdőben. Mintha nem is haladnánk, mert olyan egyforma minden fa, és pusztás... aztán egyszer csak beljebb érve mocsaras helyre értünk. Egy tipikus lány már ilyenkor rég kicsapta volna a hisztit, hogy itt minden csupa mocsok és sár... én egyszerűen csak megvontam a vállam, és lassú léptekkel haladtam tovább. Gyorsabban nem is tudnánk igazság szerint, mert az iszap és a víz lassítana.
És a mocsárban egy csapat vaddisznót láttunk meg fürdeni. Úgy tűnt, jól érzik magukat, de Békakirály szerint a nagy hangoskodásuk már régen rosszat jelent.
Igazából nem is akartak volna szerintem megtámadni minket, de a szerencsétlen kölyök sajnos itt se adta fel jó szokását, és eltanyált egy gyökérben. Erre az összes vaddisznó felvisít, és támadásra készen álltak. Nem lehetett mit tenni, hála Békakirály ügyetlenkedéseinek harcolnunk kell - bár egy ütéstől úgyis elpusztulnak a disznók.
Ahogy kezdődik a támadás, gyorsan lövök két disznó felé egy-egy nyilat, és a képességem segítségével kaméleon módjára láthatatlanná válok, hogy a másik két-három támadó vadmalackák elveszítsenek engem és váratlanul meglepjem egy másik oldalról. Ha minden rendben megy, egy félkörívet megyek el szorosan egy fához simulva, és onnan lövök még két-három nyilat a maradékhoz. Már ha sikerült az előbbieket eltalálnom. Ha nem, akkor is ugyanígy lövök a disznóim felé, és gyorsba megbújok egy fa mögé, hogy ne vegyenek észre. Mivel ha támadok, vagy ha egy nagyobb képességűek észrevesznek, akkor a képességem hatása megszűnik.
A Békakirályt úgy tűnik, nem kell félteni. Egyelőre megvan a disznóival. Csak Allen miatt aggódom, hogy ne essen baja... jhaaah, már megint ez a buta bug!
~ Milyen ügyes, milyen bátor az én igaz lovagom... már megint miért gondolok én ilyet?! Kérem a javításomat!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Szomb. Feb. 16 2013, 23:59

Ahogy a mini csapatunk követte a kis gyereket azt vettem észre, hogy Judy-nak valami baja van. Fogta a fejét és a mozdulataiból azt ítéltem meg mintha el akarna felejtenie valamit, ami eszébe juthatott. Így hát odamentem hozzá.
- Minden rendben van veled? Kicsit furcsán viselkedsz az utóbbi pár percben. Nem vagy te beteg? - majd a jobb tenyeremet a homlokomhoz csaptam és folytattam a beszédemet. Hogy is lehetnél, hiszen ez egy virtuális világ. – reméltem nem történt semmi rossz vele.
- Jobb lesz, ha összeszeded magad, hiszen küldetésen vagyunk. – mondtam neki egy mosoly közepette. Próbáltam emlékeztetetni arra, hogy koncentráljon a feladatra, ami a békakirály védelme és a királynő megmentése. Judy közölte velem, hogy mégis hova valósi pontosan. Erre kötelességemnek éreztem elmondani én is.
- Én Japán születésű és meglepő lehet, de Japán állampolgár vagyok. Illetve nemrég kezdtem el foglalkozni a kendo-val. Remélem, egyelőre ennyi megteszi.
Az erdőben ahol a kis csapatunk van, könnyen el lehet tévedni, de szerencsére mindenki csak pár méterrel távolodott el egymástól. Így aki elől halad a hátul lévők könnyen tudják követni. Tovább haladva egy mocsaras terepre érkeztünk.
~ Nah de jó. Most még nehezebb lesz a mozgás -.-” – mondtam magamban, amikor láttam, hogy a többiek már el is indultak tovább. Követtem hát őket majd pár perccel később jó pár vaddisznót találunk magunk előtt. Ekkor a kardomra csúsztatom kezemet és ezzel egy időben szólal meg a vezetőnk, hogy nem lenne tanácsos most hangoskodni. A biztonság kedvéért még a katana-m markolatán tarom kezemet mikor a gyerkőc elesett egy gyökérben és ezzel a disznók figyelme ránk irányult.
- Istenem. Miért ilyen szerencsétlen ez az NJK ? Még ő mondja, hogy ne hangoskodjunk? – ejtettem el ezt a mondandómat egy sóhaj közepette mikor előrántottam fegyveremet. Mivel én voltam a leghátrább azt vettem észre, hogy társaim már is elkezdték püfölni az állatokat. Nem volt más választásom így beszálltam én is és a harcba ahol amennyire lehetett megpróbáltam felhasználni a gyorsaságomat és minden felém jövő állatba belemélyesztettem a katana-m .

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Szer. Feb. 20 2013, 16:52

A malackákat minden probléma nélkül győztétek le, ám a visításuk hangos volt, így a Békakirály óvatosan néz körbe, vár, hogy jönnek e értetek, de szerencsére nem vette észre senki sem a kis akciótokat. Nagyot sóhajt és rímes szavait nem felejtve szól, hogy kövessétek őt tovább és újra megjegyzi, hogy legyetek óvatosak, mintha el is felejtette volna, hogy miatta lett ez a kisebb fennakadás is.
Nem kell sokat haladnotok, hogy elérjetek egy kisebb bunkerhez, vagyis egy bunkerhez hasonlítható építményhez. Nagy kövek alkotta rakás, mintha nem egyszer dőlt volna már össze. Egy óvatlan erre járó gond nélkül sétált volna tovább, ám titeket a Békakirály figyelmeztet és mutat egy távolban levő sötétebb alakra. Jobban megnézve, láthatjátok, hogy egy kisebb bejárat előtt van és nem áll tovább. Őrzi azt, de sajnálatotokra nektek be kell menni rajta. Szerintem vállaljátok magatokra az őr kiiktatását, hisz, ha a Békakirály teszi ezt, abból katasztrófa lesz és ebben biztos vagyok. Álljatok elő egy tervvel, csak fogalmazódjon meg köztetek, hogy mit is tesztek.

Ha mindketten írtatok és én nem írnék két - három napon belül, kérlek, küldjetek egy pm-et nekem, csak egy rövid tartalommal, hogy írjak.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Csüt. Feb. 21 2013, 10:20

- Ne aggódj, csak egy kis bugszerű bitzavar ért éppen. - nyugtattam meg Allent, még jóval a disznók előtt. - Néha előfordul az ilyen.
A fiú valamiért meggondolta magát, és csak hasonló jellegű bemutatót írt le magáról, mint amilyet én adtam le.
- Sejtettem, legalábbis az arcodról. - mondtam. - Nekem az előbbi is bővebb információ volt. Az a lényeg, hogy ne bízz meg mindenkiben. Sajnos volt dolgom egy önsajnálkozó idegbeteg kislánnyal, Enheriellel, akit azért bánt mindenki, mert ész nélkül akar jót mindenkinek.
Szóval ezután a mocsár, Békakirály bukása és a disznók. Úgy tűnt, a harcban felesleges taktikus támadást indítottam, a röfik egyből számkódokká foszlottak. De jó gyakorlat volt legalább, gondoltam, mert ezután jön majd még a java. Ki tudja, milyen kemények a Békakirálynő elrablói, főleg a Minitaurosz sisakú NPC. De igen többértelmű dolgok folytak a fejemben arról, hogy miként tervezték a készítők, hogy miért rabolják el egy kiskorút a banditák. Láttam és hallottam már egy-két, még visszafogott +18-as dolgot is ebben a virtuális világban a játékosok körében. De ha lebrutalizálták az NPC-ket miattunk a készítők, megütne a guta. Na de jó, gyanúskodó kissé vulgáris elméletek pont az én fejemben... talán a bitzavarom utóhatása. Hála istennek már nem epekedem Allen iránt.
A disznók elintézése után akadály nélkül mentünk tovább a mocsárban, amíg a távolban megláttunk egy bunkert. Nyilvánvaló az a banditák rejtekhelye. A Békakirály rímekben megállít, óva int minket; a bejáratnál egy őr ácsorgott. Őt muszáj lesz félreállítani az útból, ha be akarunk menni a Békakirálynőért. Volt egy olyan érzésem, hogy az akció kitervelésébe bele kell szólni, mert ha a Békakirály elkezd hősködően kiállni ellene, akkor ugyanaz következne be, mint a disznóknál, csak ebben az esetben nagyobb HP-jú izomagyúak rontanának nekünk egyetlen szó nélkül. Foglyokat meg nem biztos, hogy akarnak többet a Békakirálynőnél.
- Figyelj, Békakirály, szerintem jobb ha itt maradsz. - javasoltam nagyon halk hangon, nehogy meghalljanak minket a banditák. - De ne aggódj, ez a terv nagy része, mert amikor eljön az idő, majd neked szólunk, és akkor jöhetsz megmenteni a kedvesedet.
Aztán Allenhez fordultam, hogy neki elsuttogjam a tervet.
- Az lenne a legjobb, ha elterelnéd valamivel a figyelmét, de a lényeg, hogy ne harcra provokáld, mert akkor tuti szólna a cimboráinak. Valamivel bolondítsd magadra, addig én felhasználom a képességemet, hogy a háta mögé tudjak lopózni, aztán hátulról ártalmatlanná teszem. Jó lesz így, vagy lenen más javaslatod?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Szomb. Feb. 23 2013, 18:41

Társam egy igencsak érdekes indokkal állt elő a furcsa viselkedése miatt. Állítása szerint egy kis hiba lépett fel a játékban és ezért volt nekem olyan furcsa.
- Értem. Remélem több ilyesmi hatása alá nem kerülsz. - Mondtam neki egy kis mosoly közepette. Nemoskkal ezt követve történt, hogy a malacok megindultak felénk.
Minden probléma nélkül sikerült likvidálnom a felém tartó malacokat a visításuk közepette. Ezt követve egy gyors de elegáns mozdulattal katana-mat a tokjába csúsztattam. Nem szándékoztam villogtatni a kardforgató tudásomat így netalán a társam könnyedén félre is érthette. Miután kardom szépen a tokjában pihen már is elkezdtem figyelni jönnek e valamerről valami ellenséges szörnyek, NPC-k vagy játékosok. Úgy tűnt hiába meresztettem a szemeimet, de nem pillantottam meg semmi feltűnőt majd Judy mellé mentem.
- Ezt szeretem egész ügyesen harcolsz. Látom nem kell annyira félteni téged mint gondoltam. - mondtam társamnak egy mosollyal az arcomon miközben kicsit jobbra biccentettem fejemet.
- Chöhhh ... Ennyi volt ... Még bemelegítésnek is kevesek voltak. - jegyeztem meg éppen olyan hangosan hogy csak Judy hallja meg. Miután mindegyikünk végzett ellenfelével a kis gyerkőc már indult is volna tovább.
- No itt álljunk csak meg - ekkor fogtam meg a grabancát és húztam kicsit hátrébb. - Ha jól emlékszek épp az imént miattad kellett disznókkal küzdenem nem beszélve arról, hogy Judynak is ezt kellett tennie. A legkevesebb, hogy bocsánatot kérsz tőlünk, de ha tőlem nem is legalább Judy-tól kérj elnézést ügyetlenséged miatt. Ha mindezt sikerült elintéznünk követtem a gyereket, de nem azért mert elismerem mint csapatvezért hanem mert féltettem Judy testi(bit) épségét.
A távolban megpillantottunk egy kis bunker szerű építményt.

- Figyelj, Békakirály, szerintem jobb ha itt maradsz.De ne aggódj, ez a terv nagy része, mert amikor eljön az idő, majd neked szólunk, és akkor jöhetsz megmenteni a kedvesedet.
Aztán felém fordult Judy és elsuttogott nekem egy tervet.
- Az lenne a legjobb, ha elterelnéd valamivel a figyelmét, de a lényeg, hogy ne harcra provokáld, mert akkor tuti szólna a cimboráinak. Valamivel bolondítsd magadra, addig én felhasználom a képességemet, hogy a háta mögé tudjak lopózni, aztán hátulról ártalmatlanná teszem. Jó lesz így, vagy lenen más javaslatod?

- Épp arra kész egy karforgatót akinek a lételeme a harc, hogy ne harcoljon?.... Egy kis szünetet tartottam, hogy átgondolhassma a dolgokat.
- Legyen. A rögtönzött terveddel csak ez az egy bajom volt, de valahogy megoldom.


Ha a békakirály beleegyezett abba hogy a háttérben marad míg mi elintézzük az őrt akkor a következőt teszem:

Az építmény és az őr előtt előtt meglehetősen távol de még annyira közel haladok el hogy észrevehessen. Vagyis előtte haladok el. Mindezt oda s vissza minta fel s le járkál. E közben egyre közelebb megyek hozzá és megszólítom ha eddig nem jött volna közelebb.
- Elnézést jó ember/NPC. Merre találom a legközelebbi falut várost? -közben a bal kezemmel megvakartam a fejemet.
(a lényeg h megpróbálom az időt húzni)

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Hétf. Feb. 25 2013, 00:29

Thunder minden lépését figyeli az őr és zavarttá válik függetlenül attól, hogy nincs indikátora, nem játékos. Miként meghallja a kérdést, értetlenül néz rád és dönti oldalra a fejét. Nem fog válaszolni, mintha levarrták volna a száját, ám közel merészkedtél a bejárathoz, így oldaláról emeli a kardját. Ideje közbelépnie Judynak is.
Nem kell kockát dobni, ám Judy támadása önmagában kevés és kell mindkettőtök munkája, hogy a földre terítsétek őt. Mikor végeztek, csodálkozva áll mellétek a Békakirály és rímelve kérdi, hogy nem e akartok katonái lenni az amúgy nem létező seregében. Választól függetlenül, a bejárat előtt álltok, majd ismétlődik halkan egy visszhang a barlangból.
- Segítség… ség… ség... ség…
A Békakirály nem gondolkodik, felismeri a hangot és rohan be a sötétbe.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Hétf. Feb. 25 2013, 11:03

Allent mintha kétségbe vonta volna a gondolat, hogy Békakirályt most hátrahagyjuk, de szerintem ő is rájött, hogy miért javasoltam. Ha a Békakirály bármit megtesz, abból a lehető legmeggondolatlanabb, elbaltázott események sorozatai vennék kezdetét, és erről nagy egyetértésben mindenki meg van győződve.
Tehát úgy indult a terv, ahogy kieszeltem. Allen elindult az őrhöz, és leejt egy igen általános kérdést. Az őr bambán néz, mint akit az imént jól fejbe kólintottak. Ahhoz képest még elég éberen őrizte a bejáratot, ezt nyomatékosította a kardja oldalra emelése.
Én se maradtam rest. Beleolvadtam kaméleonként a környezetbe, és megindultam, hogy oldalról, szinte majdnem hátulról meglepjem az őrt. Épp időben sikerült odaérnem (hát igen, amikor használom a képességemet, a haladóképességem lelassul), aztán habozás nélkül belelőttem kettőt az őrbe. Egyet lőttem a kardos kezébe, egyet a nyakába. Ám ez magába nem elég, az őr meg szó szoros értelmében nagy nekem.
- Allen, segíts, egyedül mégsem megy! - szóltam gyorsan.
Ha jön és segít, ketten sikerül ártalmatlanítanunk az őrt (talán legyőzése után bitekre esik szét, és eltűnik). A Békakirály, aki eddig háttérből figyelte a dulakodást, odajött hozzánk, majd egy csöndes csodálkozás után megkérdezi, nem akarunk-e benne lenni a nagy seregében. Arról egészen biztos voltam, hogy nincs is serege, mert másfelől nem is kérhette volna pont a mi segítségünket. Logikus. De nem akartam megbántani őt, ezért így feleltem, méghozzá rímelve:
- Szívesen beszállnék a neves seregedbe nagyon, de rám váró bajbajutottak a világon még vagyon. Ha eljön az ideje ennek, majd egy nap a katonája leszek felségednek.
Ekkor egy ismeretlen hangot hallottunk a barlang mélyéből. Egy lányé volt, tehát csak is a Békakirálynő lehetett. Erre a Békakirály fogta magát, és berohan a barlangba, hogy megmentse.
- Várj! - szóltam utána. - Nem rohanhatsz fejjel a falnak! Odabent banditák vannak!
Már túl késő volt, a gyerek elment, és kizárt, hogy hallotta volna a figyelmeztetésem. Allenhez fordultam.
- Utána kell mennünk, még a végén megölik. Nem mintha nagy bajuk eshetne az NJK-knak, de mégis annyi a küldetésünknek, ha elintézik.
Megvártam, amíg a társam indulásra kész, aztán vettem kézbe az íjamat, és sietősen, de óvatosan beléptem a barlang mélyébe.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Kedd Feb. 26 2013, 11:11

Szépen lassacskán, de odaértem az őrhöz és a kérdésemet már is feltettem neki mikor észrevettem, hogy nem játékos. Ez egy roppant fontos információ most számomra. A kérdésemet követve ő a fejét oldalra dönti mint aki értelmetlenül nézeget. Sőt még kardjával oldalra is mutat.
- Köszöntem az információt jó ember - köszöntem el tőle mikor arra az irányba vettem utamat merre mutatott. Ahogy elhaladtam a keze mellett láttam amint társam nyila az illetőbe fúródnak.
- Allen, segíts, egyedül mégsem megy! - szólt gyorsan társam mire már reagáltam is. amilyen gyorsan csak tudtam megragadtam mind a két kezemmel az őr kezét majd a vállam fölött átfordítva teperném a földre. Ha ez mind megvan akkor az egyik lábammal a kezére lépek és bal kezemmel befogom a száját miközben katana-mat kicsúsztatom a tokjából majd a torkának szegezem és átdöföm rajta. Ha a kis mutatványom bevált akkor jelen állás szerint nyílt terepet kaptunk a barlang megközelítéséhez.
A kis békakirály egy hozá illő, de értelmetlen kérdést tesz fel miszerint csatlakoznánk e Judyval a seregébe.
~ Még ha lenne is akkor se csatlakoznék hiszen egy magányos farkas vagyok - mondtam magamban miközben újdonsült társam rímekben válaszolt neki.
- Remélem most csak viccelsz. Ne kezd már te is ezt a rímesdit ....
Ezek után egy női hangot lehetett hallani ami a bunker mélyéről jöhetett. Amint meghallotta ezt a gyerek már futott is megmenteni kedvesét egyedül.
- Utána kell mennünk, még a végén megölik. Nem mintha nagy bajuk eshetne az NJK-knak, de mégis annyi a küldetésünknek, ha elintézik.
- Ez nyilvánvaló ... Gyorsan utána - feleltem Judynak mielőtt a békakirály után igyekeztünk volna.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Szer. Feb. 27 2013, 22:52

A barlang tág, így gondtalanul tudtok futni és fáklyák mutatják az utat nektek. Bárki is tervezte eme helyet, nem akarta, hogy bárki is eltévedjen itt. Futásotok rövid, ám egy hatalmas teremben, - vagy tetszés szerint - csarnokban ér véget. A Békakirály megáll előtettek, így ti is felmérhetitek a környezetet körülöttetek.
Gigászi, megmunkálatlan oszlopok tartják a plafont, melynek egy jó nagy része hiányzik. Onnan érkezik be a fény, így legalább nem kell küzdenetek a sötétséggel. Csak egy be, vagy helyzettől függően kijárat van itt és ez az, ahonnan ti is érkeztetek. Legalább menekülni nem tudnak, kik a terem túlsó végén fogva tartják a hercegnőt, ki a lehető legcsúfabbak egyike. Ha a fiú nem állítaná magáról, hogy király, akkor a lányt boszorkánynak is nyugodtan lehetne nevezni. A hercegnő egy oszlophoz van kötözve és három férfi áll előttetek.
Nem játékosok, így nincs okuk beszélni. Tudják, hogy miért jöttetek, így rántják is elő a fegyverüket. Az őrhöz hasonló átlagos kinézetük van, nem foglalkoztak sokat a külsejükkel, azonban kasztjukat könnyedén fel lehet ismerni. Egy lándzsával rendelkező harcművész, egy karddal rendelkező – meglepő mód – kardforgató és egy fejszés harcos. Sajnos távolról nem lehet szerezni több információt róluk, de azért válasszatok egyet – egyet a harc kedvéért. A Békakirálynak is jusson egy.
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Noxy on Csüt. Feb. 28 2013, 19:07

- Persze, hogy vicceltem. - legyintetem a rímes butaság után. - Csak az a baj a kölökkel, hogy amikor normálisan beszélnek hozzá, akkor azt nem akarja felfogni. - Ezt csak halkan mondtam, nehogy Békakirály meghallja.
Az akció végül sikerült, és úgy intéztük el az NJK-t, hogy még csak nem is tudott szólni (persze beszélni azt nem tud) a társainak. Békakirály persze máris a lány hang irányába vonult ész nélkül.
Elmentünk a Békakirály után a fáklyákkal kirakott barlangba, ami nem is volt olyan hosszú. Egy tágas, oszlopos, tetején lyukas helyiségbe érkeztünk. Körülnézve megláttuk a hely legvégi oszlopához kötözve a világ legrondább lányát, akitől szívem szerint minden férfit megóvnék. Számomra rejtély volt, hogy lehetett szerelmes Békakirály Békakirálynőbe... micsoda gyermeki szerelem! Melyik idióta készítő agyából pattant ez az ötlet vajon?
De mindegy most már, meg kell mentenünk a ronda Békakirálynőt három őt fogva tartó alaktól. Az egyik kardforgató, másik baltás, a harmadik lándzsás harcművész.
- Enyém a lándzsás, ha ő előbb meghal, nem fog messziről odaszúrni nektek. - mondtam, aztán harcba szálltam.
Ahogy kimondtam szavaimat, a távolból lőttem rá a lándzsásra két nyilat. Közben elkezdtem a falmentén oldalazni, hogy minél messzebb maradjak a harcművésztől. Ha mégis lecsapna rám, elhajolok tőle (és mily véletlen akadályozott képességeknél) kissé félresikerült bukfenccel.
- Hé, nagyfiú, nézz csak oda, egy szép királylány ott! - mutattam a bejárat irányába, és ha ezt az NJK beveszi, és elfordul, akkor két újabb nyialt lövök belé. Egyet a nyakába, egyet a térdébe. Ha nem sikerült a figyelemelterelés, akkor is minél messzebbről ugyanúgy teljesítem a fent leírtakat. Csak ugye az nem biztos, hogy már sikerülne, a sikeres figyelemelterelő akciónál könnyebben sebezhető a fickó. Mindegy, hogyan harcolok ellene ezután is, de nem biztos, hogy ezt ép bőrrel megúszom. Ha meg is sérülök, akkor is kitartok, mert eldöntöttem, hogy én bizony elérem a századik szintet, és túl fogok élni.
Azért kár lenne, mert kezdtem hozzászokni ehhez a virtuális világhoz, ahol bármi megtörténhet.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi2457/2500[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Vas. Márc. 03 2013, 15:26

- Persze, hogy vicceltem. Csak az a baj a kölökkel, hogy amikor normálisan beszélnek hozzá, akkor azt nem akarja felfogni. - mondta Judy és ezzel egy kő le is esett a szívemről.
- Egyet értek veled, de én nem alacsonyodok le hozzá - válaszoltam neki gyorsan.
Úgy fest a dolog, hogy a gyors reagálásom mellyel letepertem az őrt olyan eredményesnek bizonyult, hogy nem tudott segítséget kérni. Így szabad utunk lett a barlanghoz. Minden gond nélkül tudtuk követni a Békakirályt hiszen a barlang eléggé tágas volt és fáklyák fénye is segített minket míg utol nem értük. Meglepő mondón nem kellett sokat funti utána. Hamar utolértük és egy egy tágas teremben találtam magam. Mivel ilyen gyorsan utolértük maradt némi pillanat amit arra tudtam szentelni, hogy felmérem a terepet. Ennek a kis időnek köszönhetően vettem észre hogy csak az egyetlen út van ami mi is ideérkeztünk. Vagyis csak hátulról lephetnek meg minket. Ahogy vizslatom a termet tovább akkor pillantom meg megmentésre váró illetőt. Meg is akadt rajta a szemem és inkább mondanám boszorkánynak mint hercegnőnek. Ráadásul egy oszlophoz van kötözve és nincs egyedül. Társaságot kaptunk. Nem nehéz megállapítani milyen kasztba sorolhatóak. Egy harcművész lándzsával egy kardgorgató és egy fejszés harcos.
- Enyém a lándzsás, ha ő előbb meghal, nem fog messziről odaszúrni nektek. - mondta gyorsan Judy majd akcióba is kezdett.
- Akkor enyém a kardforgató. - ezzel indultam meg ellenfelem felé. Jobb kezemmel előrántottam fegyveremet és megindultam a harcos felé. Gyorsaságomra hagyatkozom és bal kezemmel egy Lariat-ot hatok végre. Ahogy futok a célpontom felé a megfelelő pillanatban behajlítom karomat és a nyakára mérek egy ütést úgy, hogy a könyökhajlatom érné a torkát. Ha mindez sikerül akkor nagy esély van rá, hogy elesik és ekkor megszurkálnám a kardommal.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Szer. Márc. 06 2013, 16:52

Mindketten ügyesek voltatok és a támadásaitok sikeresek voltak, azonban miként végeztek, a Békakirály gyenge sikítását hallhatjátok, miként tehetetlenül a falnak csapódik. A harcos ellenfél erősebbnek tűnik, mint akiket ti választottatok magatoknak. Nincs mese, vele is végeznetek kell, ám valóban ő erősebb, mint a másik kettő, így következzen az oly sokat használt és jól ismert különleges kockadobásos technika.

A gyorsasága miatt Thunder kezdi, majd Én, majd Judy, majd Én, majd Thunder, majd Én, majd Judy…

Judynak három vagy a felett kell dobnia a sikeres találathoz, míg Thundernek 4 vagy afelett.

Javaslom, hogy tekintsétek meg az első posztomat, mert az ottani pontjaitok számítanak.

A 250 szavas korlátot tekintsétek most semmisnek, majd írom, mikor újra lesz minimum szóhatár.

Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Thunder on Csüt. Márc. 07 2013, 16:58

Ellenfelem nem okozott nagyobb meglepetést mint vártam így könnyedén győzedelmeskedtem felette, bár a békakirálynak nem volt ekkora szerencséje. Ellenfele a harcos nehezebb falatnak bizonyult számára így egy sikkant adott ki és a falnak csapódott melyre figyelmes lettem. Ekkor igyekeztem a segítségére majd ha a harcos közelébe érkeztem egy erőteljes csapást mérnék a jobb oldalára. Pontosabban a bordáira.


A hozzászólást Thunder összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 07 2013, 16:59-kor.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Nyelvöltő Henric Vo36oi1119/1200[Küldetés] Nyelvöltő Henric 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 07 2013, 16:58

The member 'Thunder' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Küldetés] Nyelvöltő Henric 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Egil on Csüt. Márc. 07 2013, 17:42

Thunder találata sikeres volt, ám bőven kevésnek bizonyul ez az egy találat. A harcos életét jelző csíkból csupán körülbelül csak az egy hatoda fogyott. Judy következik. A harcos csak Judy köre után tud támadni.

Harcos: - 6 élet
Egil
Egil
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyelvöltő Henric

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.