Matt vs Mirika

Go down

default Matt vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Csüt. Jan. 17 2013, 00:49

Rájöttem pár dologra az utóbbi időben. Beképzeltem, hogy baromi erős vagyok, meg minden, de ez a gondolatom annyi ponton vérzik, hogy az már fáj @.@ Lehet, hogy még egyetlen boss sem tudott rólam levenni egy darab páncélt sem, lehet hogy egy erős céh megálmodója és megalapítója vagyok, lehet hogy a legerősebb csaj vagyok egész Aincradban, de cseppet sem vagyok annyira király, mint az ebből látszik. Anat és Vio távozása, illetve a Mizuki-chan valamint a Peter elleni harcom szépen rávezetett arra, hogy ugyanaz a gyenge, nagyszájú barom vagyok, aki a másik oldalon is voltam. Hogy a magánéletembe képes leszek-e változást hozni, arról halvány lila gőzöm sincs, pedig jó lenne tényleg hátrahagyni azt az énemet, amit Miyanari Kanaként képviselek, viszont egyvalamit megtehetek különösebb erőfeszítés nélkül is: megtanulhatok normálisan harcolni, hogy ne legyek az íjamra utalva folyton. Vagy éppen Kotára. Vagy bárki másra.
Még sose jártam az első szint arénájában, most először léptem be ebbe az épületbe. Eredeti fegyveremet elrejtettem az inventory-m mélyére, az övemben csupán egy darab kés függött, melyet nemrég szereztem be. Közönséges tőr volt, semmiféle bónuszt nem ad, csak egy fémdarab. De ahogy kavicsokon vagy evőeszközökön is működnek a sword skillek, úgy ezen is fognak, és én meg akartam tudni, hogy harcoljak velük. Az íjamhoz ugyanis olyanokat kellett megtanulnom, amiknek köze nem volt a többi fegyver forgatásához, és hiába emelem meg úgy a késem, mint az íjat, nincs rá reakció, nem kap rá a rendszer. Magabiztos, eltökélt ábrázattal lépdeltem hát be a hely közepére, miután végigvártam az előttem lezajló harcot. Lévén öltözetem a szokásos volt, így már ezzel is morajlást vívtam ki a nézők körében, akik kibiceltek, vagy éppen egy megfelelő ellenfélre vártak. Mihelyst középre értem, magasba emeltem az ökölbe szorított kezem.
- Bátor Aincradiak! Melyikőtök nyújtana segítő kezet egy rászoruló, fiatal lánynak? Olyasvalakire vágyom, aki megtanít bánni egy pengével! Ha jó senseinek bizonyulsz, ígérem a jutalom se marad el, kívánj bármit! - intéztem erős, zengő hangomon a felhívásomat a nézők felé, és már vártam, hogy hány tucat pasi fog leugrani egyszerre a tribünről, hogy rohanjon és segítsen nekem. Fogalmam sincs, felismert-e bárki, nem is érdekelt most, hogy vagyok-e annyira híres. Én most csak egy közönséges lányka voltam, nem számított a szintem, a kasztom. Csak szimplán hozzá akartam szokni ahhoz a harcstílushoz, amit íj nélkül kellene képviselnem, hogy ha beüt a krach, akkor ne essek pánikba és ne botladozzak össze-vissza.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi576/600Matt vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Matthew D. Blackfire on Pént. Jan. 18 2013, 01:52

Ahogy egyre több időt töltöttem el a Sword Art Online-ban -röviden csak SAO-, nyugtalanító gondolataim támadtak. Leginkább a valós világon járt az eszem: mit tesznek egyáltalán a kintiek? Tudják egyáltalán, hogy ha leszedik a sisakot, akkor meghalunk? Lehetséges volna, hogy még mindig a szobámba vagyok bezárkózva de anyám, esetleg a húgom épp betöri az ajtót és most próbálja leszedni a fejemről ezt a halálosztó sisakot? Már a gondolattól is libabőrös lett a hátam...
Elmélkedésemet hangos tapsvihar, csatára buzdító üvöltések és nevetések szakították félbe. Körbe pillantottam, ugyanis már egy jó ideje sétálgatok, követve a lábam előtti utat és rájöttem hogy a város egy olyan részébe kerültem, melyet nem is vizsgáltam át a társaim után. Szinte pont előttem emelkedett ki egy hatalmas kolosszus, mely a hang alapján szinte dugig lehetett játékosokkal. Nem igazán érdekeltek az élvezetért, vérért harcoló emberek, főleg akkor ha csak erőfitogtatásról, pózerkedésről állt össze az egész küzdelem. Már mentem is volna tovább, de valami a fejembe nyílalt: mi van ha Mikoto és North is bent vannak? Lehet ők is engem keresnek és elfáradva pont ide ültek be egy kis pihenőre. Nincs sok esélye, de jobb a semminél, arról nem is beszélve, hogy lejártam már mindkét lábamat a sok keresgélés közepette. Fogtam magam és nekivágtam az óriási építménynek.
Megdöbbentő, de 15 percbe telt, míg egyáltalán eljutottam a harctér középső kilátójára annyi ember gyűlt ma össze. Kényelmesen nekitámaszkodtam a korlátnak és bámultam az embereket, a harcokat és a szépen feldíszített stadiont. Leginkább a színes zászlók fogtak meg figyelmemet -pont egy mellettem lógott-, egyszerűen tényleg úgy lobogtak, olyan hangot adtak ki és úgy is vert rájuk árnyékot a napfény, mintha csak a valós világban lennénk.
-A fenébe, Kayaba...durván élethűre fel tudta építeni az SAO-t...- motyogtam az orrom alatt.
-Bátor Aincradiak! Melyikőtök nyújtana segítő kezet egy rászoruló, fiatal lánynak? Olyasvalakire vágyom, aki megtanít bánni egy pengével! Ha jó senseinek bizonyulsz, ígérem a jutalom se marad el, kívánj bármit!- hallom egy kellemes nőit hangot.
A korlátról lepillantok és az aréna közepén egy alacsonyabb termetű hölgy áll, ökleit magabiztosan az égbe emeli. Talán ez most egy kihívás akart lenni? Csak némán bámultam magam elé és hallgatóztam, ahogy a körülöttem lévők elkezdenek sugdolózni.
"Ki ez a törpe lány? Nem hallottál róla?! Azt mondják nagyon erős... Miért közelharcot választott? Tudtommal távharcos... Éhes vagyok, menjünk kajálni valamit!"
A körülöttem elhangzó információkból rájöttem, hogy a lány azért tapasztalt harcos és hogy én is megéheztem. Egyszer csak sarkon fordultam és úgy tűnt, mintha épp távoznék a nézőseregből, majd egy határozott mozdulattal újabb fordulatot veszek, nekirohanok a korlátnak és a felettem lógó zászló kötelét megragadva leereszkedem a pályára. Hirtelen egy kisebb csend lett az arénában, majd rögvest át is vette azt az üdvrivalgások, fütyülések és nevetések tömkelege.
-Nem hiszem el, hogy ezt csinálom...- babrálok egy pillanatra a szemembe lógó tincsemmel, majd a hölgy felé kezdek sétálni.
Ahogy egyre közeledem, jobban végig tudtam mérni az ellenfelemet: tényleg egy csöppet kicsi, de a tekintetében határozottság van, ruházata pedig eléggé lenge egy harchoz és aztán ott vannak a kerek idomoooookkk...
~JESSZUS MATT, FORDÍTSD EL A FEJED!!! Még a végén azt hiszi, hogy valami beteg perverz vagy!~ mondtam magában, miközben egy csöppnyi pír jelent meg az arcomon, s nagyot nyeltem zavaromban.
-Wáu...csinos...- buggyant ki a számon, majd gyorsan oda is kaptam a kezemet, felfogva mit is mondtam.- A-a-akarom mondani Matthew D. Blackfire vagyok, örvendek a találkozásnak!- hajoltam meg illedelmesen az ellenfelem előtt, megpróbálva menteni a menthetőt._________________
Matt vs Mirika Altair_by_Shizomaru_Kun
Soha se add fel a küzdelmet!
Mert az élet csakis arra akar tanítani,
Hogy soha se add fel! Soha.
Mert a számtalan próba után,
Mikor az utolsó harcodat vívod,
Mikor magával a halállal nézel farkasszemet,
Bátran röhöghess a képébe és mondhasd:
„GYERE HA MERSZ!!!”
Matthew D. Blackfire
Matthew D. Blackfire
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi50/100Matt vs Mirika 2yjvlht  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 19 2013, 01:24

- Ajvé - kommentáltam azt, ahogy az első fickó átlendül a korláton és lebravúrkodja magát a küzdőtérre, ezzel mintegy megnyerve az első küzdelmet, ami várta a mai napon. Gyorsabb volt, mint bárki más, gondolom a többi csávesz a lépcsőket választotta, de az bizony lassú volt most. Egy jó pont, érdekes belépő volt és vakmerő is egyben :3 Nem lepett meg, hogy nem egy csajszi jött ellenfelemnek, egyrészt kevés van belőlünk, lányokból, másrészt meg... azt ki se kell mondanom, egyértelmű. A srác amúgy kicsit bizarrul festett a szemébe lógó hajával, de ha neki így kényelmes, akkor nem fogok rajta rágódni. Én például gyűlölöm kibontva hordani a hajam, egyszerűen nem esik jól, ha melegíti a nyakam meg a hátam. Különösen nyáron, most azért nem lenne olyan nagy gáz belőle.
Csípőre tett kézzel vártam, hogy közelebb érjen hozzám. Túl nagy ez a hely még két harcoló embernek is, egyszerűen nem lehet kihasználni a teret. Tiszta pazarlás Rolling Eyes Na mindegy, lényeg hogy hallótávolságba ért, és a közönség morajlása sem fogja zavarni a beszédünket. Végig mért, ahogy minden pasi tenné, majd ki is nyilvánította, mit gondol. Hehe, ha ez komoly harc lenne, máris elárulta volna a gyenge pontját.
- Mirika, szintúgy örvendek Matthew :3 - viszonoztam a meghajlását, ha már így köszönt, akkor nem fogok ragaszkodni a kézfogásos hóbortomhoz. Pedig meglestem volna, hogy vajon ő is kezet csókol-e. Mázlija volt, hogy vágom ennyire az inglist, mármint hogy tudom melyik a keresztneve. Becenévnek mondjuk ez hosszú volt... ha meg ez az igazi neve, akkor megszívatta magát.
- Ha nem gáz, én nem teszem hozzá, hogy jóképű vagy-e, de azért a szádat nem kell befognod, bókokért nem harapok Wink - kacsintottam rá, kezemet leeresztve magam mellé, majd körülnéztem, pontosabban felpillantottam a lelátóra. Ciki lesz ennyi ember előtt bénázni, de evvan.
- Ezek szerint vállalod azt, hogy segítesz elsajátítani ennek a bigyónak a használatát? :3 - húztam elő a kést az övemből, majd megpörgettem a kezemben. A fegyverkezelési skillem és az akrobatikám csodákra képes, a valós világban úgy elvágnám a kezem egy ilyen mozdulattal, mint a sicc.
- Hogy tisztázzuk, amit az előbb mondtam, azt tényleg komolyan gondoltam. Ha megtanítasz, viszonozni akarom valamivel. Nekem tényleg fontos, hogy ne legyek béna közelharcban - közöltem, miközben késes kezemet kitartottam oldalra. Ha ő is komolyan gondolja, hogy "mesterem" lesz, akkor már csak a párbajfelhívás van hátra, és kezdhetjük is.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi576/600Matt vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Matthew D. Blackfire on Kedd Jan. 22 2013, 12:44

Már szinte nem is emlékszem, mikor beszélgethettem utoljára egy lánnyal kettesben -na jó, ne vegyük figyelembe hogy egy bazinagy stadionban vannak, ami tele van emberekkel-, de el is felejtettem milyen kellemes a társaságuk. Legalábbis néhányukkal tényleg jó beszélgetni. Általánosként nem nagyon akartam ismerkedni, mikor felsőbe kerültem pedig folyamatosan dolgoztam, hogy ellássam a családomat. Nem volt időm olyan dolgokra, mint ismerkedni, barátkozni, elmenni valahová és ehhez hasonlók.
Szóval ott álltam küzdőtér közepén, egy lánnyal, aki arra vár, hogy majd megismertetem vele a közelharc, a pengék használatát. Hát ezt remekül benézted, kedves Matthew, ugyanis neked csak egy nagy kaszád van ráadásul még EGYES szintű is vagy. Tény, hogy harcművész vagyok akinek minden fegyverhez értenie kéne valamelyest plusz a fegyverkezelésem sem kevés, de ha nincs tudás, akkor nincs is mit tanítani. Ebben a pillanatban kezdett el rázni a hideg és arcom színe folyamatosan változott a kéktől egészen a vérvörösig, majd vettem egy mély levegőt.
-Elvállalom a tanításod.- mondtam határozott hanggal.
Megnyitottam a főmenüt, megkerestem a "Párbaj" opciót és rányomtam. Innentől Mirika-ra vártam, hogy elfogadja a kihívást, majd rögtön el is indulna a visszaszámláló.
-Őszinte leszek veled: nem nagyon értek a késekhez, pengékhez, kardokhoz. Nekem csak ez a...- majd itt a hátamon lógó fegyverre böktem. -..."kasza" van. -árultam el neki.
Ekkor azt hittem, hogy a lány fogja magát és lefújja a mecset vagy dühösen nekem támad, de nem is akartam megvárni, hogy ez esetleg megtörténjen, szóval folytattam.
-De a tapasztalataimat elmondhatom...- kezdtem bele, majd a hátamról levettem a fegyveremet.
Határozottan megmarkoltam a végét, közben jól elrejtve, hogy egy hosszú lánc csatlakozik oda és mint egy kardot, úgy tartottam magam előtt. Próbáltam valami használhatót összeszedni, de nem kis zavarban voltam.
-Tudod, a fegyvereket úgy kell tekinteni, mint egy üres edény.- jöttem fel ezzel a hasonlattal.- Meg kell őket tölteni...hmm..."magunkkal". Mert a fegyverek nem mások, mint Önön meghosszabbításunk. Minél jobban megtöltjük őket, minél jobban érezzük a fegyverben a szívünk dobogását...- majd itt oldalra fordultam.
Szemeimet lehunytam és vettem egy mély levegőt. Éreztem, ahogy az erő szétáramlik bennem, mintha csak a Különleges Képességemet akarnám használni, majd előre lendültem, téve néhány kecses vágást bemutató gyanánt, végül pedig a vállamra helyeztem a kaszámat.
-...annál erősebben és ügyesebben tudjuk majd használni őket...- fejeztem be az "első leckét" és komoly tekintetem eltűnt, helyette egy kedves mosolyra kunkorodott a szám széle.

_________________
Matt vs Mirika Altair_by_Shizomaru_Kun
Soha se add fel a küzdelmet!
Mert az élet csakis arra akar tanítani,
Hogy soha se add fel! Soha.
Mert a számtalan próba után,
Mikor az utolsó harcodat vívod,
Mikor magával a halállal nézel farkasszemet,
Bátran röhöghess a képébe és mondhasd:
„GYERE HA MERSZ!!!”
Matthew D. Blackfire
Matthew D. Blackfire
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi50/100Matt vs Mirika 2yjvlht  (50/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 26 2013, 02:21

Na ez a beszéd! Összekapta a srác magát, pedig kicsit mintha elsápadt volna, de tök határozottan szólalt meg, szóval akkor talán nem lesz itt gáz. Fogalmam sincs, kiféle-miféle lehet, ebből a szempontból talán lutri, de csak nem egy béna kezdő akarja magát beégetni előttem, hanem valaki olyan kíván bevágódni nálam, aki azért mutatni is tud valamit. Én legalábbis nulla tudással nem igazán próbálkoznék, pláne nem ilyen belépőkkel villogva. Kár, hogy több a hülye ezen a világon, mint azt az ember gondolná, mármint az olyanok, akik el vannak szállva a semmi tudásra.
- Az nem baj :3 - válaszoltam a fegyverére célzó megjegyzésére, és közben rányomtam a párbaj elfogadására. Persze céhem szabályát nem megszegve fél életig tartó ütközetet választottam, de ez most teljesen lényegtelen. Az én csapásaim úgyis csak egyet sebeznek, akármit csinálok, kizárt dolog, hogy kurta legyen ez a meccs, hacsak nem gyorsabb nálam... Mivel a gyorsaságom jó lett volna kihasználni.
Míg az óra ketyegett, Matt nekiállt magyarázni és suhintott is párat a kaszájával. Én meg álltam bambán a késsel a kezemben és azon gondolkoztam, hogy mindezt komolyan gondolja-e. Nem először hallottam ezt a zöldséget, egy csomó szamurájos filmben benne volt, de nem tudtam megérteni, mit jelent... Talán azért nem éreztem át, mert még sose fogtam igazi kardot a kezemben, csak a konyhakést. Szóval néztem hülyén, és... elröhögtem magam. De most komolyan, olyan drámai fejjel adta elő ezt a dumát, hogy egyszerűen nem bírtam ki, nagyon durva volt x"D
- Szóval ha megtöltöm a lelkemmel, akkor ügyesebb leszek, értem :3 - kuncogtam tovább, elég nehezen tudtam abbahagyni. Remélem nem sértődött meg, elég tiszta volt, hogy egy szavát sem tudom komolyan venni, bár... nekem aztán mindegy volt, hogy megsértődik-e végső soron Rolling Eyes
- Gomen-gomen, az a helyzet, hogy kicsit félre értettél, azt hiszem. Vagy én mondtam rosszul, mindegy. Ilyen spirituális cuccokra nincsen szükségem, csak csinálok egy ilyet... - ezen a ponton hátra húztam oldalam mellett a tőrt, mely felragyogott - ...és a rendszer megtöltötte nekem az edényt - fejeztem be a mondatot, és azzal hagytam, hogy a fegyver vezesse a kezemet és döftem egyet a pengével, melynek fénye ezután kihunyt.
- Viszont eddig bármikor közelharcba kerültem, megszívtam. Nem tudok jól kijönni egy pengeváltásból, folyton az a vége, hogy vesztett helyzetbe kerülök. Nem tudom megőrizni a hidegvérem ha rám rontanak... vagy ilyesmi... Ezt is lehet tanulni, ugye? Mármint, hogy mit és hogyan tegyek, ha megtámadnak. Ilyen lábmunka, meg mit kell figyelni, hogy ne érezzem úgy, mindjárt meghalok meg stuff - próbáltam leírni a problémámat, remélem összejött nagyjából. Nem értek ehhez, szóval nem lennék meglepődve, ha nem értené, mire akarok célozni. Én se tudtam normálisan megfogalmazni, csak azt tudom, hogy kettő párbajomból kétszer végeztem a földön, miközben ellenfelem rajtam trónolt. Ha Peter nem pasiból van, akkor sose győzöm le, bár az is olyan kurta-furcsa meccs volt.
Lévén a párbaj elkezdődött, fújtam egy nagyot, és már nyúltam is volna a hátam mögé, de a tegezemben lévő nyilak helyett csak a levegőt markolásztam. Értetlenül fordítottam hátra a fejemet, de nem volt ott a tok. Sőt, az íjam is eltűnt o.O Kissé pánikszerűen kezdtem forgolódni, de nem ejtettem le a nagy bambulásban, nem volt a földön sem. Elhagytam volna az utcán idefelé jövet? -.-
- Matt, amikor megláttál, volt nálam íj? Letettem valahová? Vagy miért nem találom? Bakker, nem láttad? :/ - kérdeztem a fiút már egyenesen bosszúsan. Az íjam! Utáltam, gyűlöltem, mert rossz emlékeim vannak a kazamatából, ahol megszereztem, de akkor is, ez értékes cucc volt, az egyik legjobb íj a játékban az alsó szinteken! Csak nem hagytam el?! :/ Megnyitottam a menümet, hátha az inventory-mban van. Ott... ott volt Neutral És akkor így hirtelen minden bevillant, hogy miért is vagyok itt meg minden. Úristen, ez nagyon ciki... Kapásból elfordultam, hogy a zavaromat leplezzem, és a kezembe temettem az arcom. Basszus, nagyon nem vagyok magamnál, látszik, hogy alig tudok aludni :/ Idegesen felsóhajtottam.
- Semmi, ne keresd - fújtam le a riadót, és közben legszívesebben a föld alá süllyedtem volna. Áááh, ezt nem hiszem el! Na most ez felpaprikázott, szét fogom kapni még ezzel a bicskával is a srácot! Vagy legalábbis remélem nem fogok felsülni még egyszer...
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi576/600Matt vs Mirika 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Cardinal on Szer. Feb. 20 2013, 22:09

Ossu!

Kámforrá vált az ellenfeled, így lezárom a harcot. Három körre 5 xp-t és 10 arany jár Mirikának.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Matt vs Mirika Vo36oi0/0Matt vs Mirika 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Matt vs Mirika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.