Kimiko-chan vs Ryuninji

Go down

default Kimiko-chan vs Ryuninji

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jan. 10 2013, 19:59

A kezdetek városának a főterén járkálok.. sétálgatok, nézelődök.. de semmi.. Semmi küldetés, semmi jóféle áru.. egyszerűen semmi. Az unalomnak nevezett érzés már megint lecsapott rám. Nem vagyok én ehhez hozzászokva.. Az igazi világban sosem unatkoztam.. Sőt szabadidőm is csak nagyon ritkán volt.. interjúk, tv szereplések,próbák,lemezfelvételek… meg még egy rakás dolog. Itt meg?? Semmi.. csak lógatom a lábam, ha éppen nem vagyok küldetésen, vagy nem harcolok valakivel némi exp jutalomért.. Leültem egy padra Reginald pedig a támlára szállt fel.. lustizás ment… a sokáig alvást, már egész jól megszoktam, de a kakaó és a munka hiányát még nem és szerintem nem is fogom.. pontosabban nem akarom, mert ha kijutunk, ebből a világból elég nehéz lehet visszaszokni a régi életemhez. Fejem egy nagy sóhajtás közepette hátra hajtottam és csak az eget bámultam, ami ugyan úgy mint minden más ebben a világban.. Nem valóságos.. ettől eltekintve tetszett a szép kék ég, pár percig el is méláztam rajta. De ez a fránya unalom megint felülkerekedett rajtam.
- Vááááh.. nem bírom tovább.. gyere Regi.. csináljunk valamit.. szóltam rá a petemre, mert éppen készült volna elbóbiskolni..azt pedig fényes nappal nem szabad. Fel is szállt, hogy kinyújtóztathassa a szárnyait, én pedig elindultam valamerre.. tökmindegy merre, csak csináljak végre valamit. Céltalan bóklászásom közepette csak nézelődtem.. Főleg a lányok iránt, de már megszoktam a látványt.. Ezek majdnem mind njk-k voltak.. Jk-k csak alig és azok is többnyire hímneműek… Már kezdtem feladni és haza akartam menni mikor megakadt a szemem egy szépségen.. Pontosabban a haja színén és vörös szemein.. Hmm.. Igaz melle az nem sok volt, de kompenzálta ezt a hátsója.. az szép formás volt. Meg is van a napi program. Elindultam felé, majd megálltam mögötte..
- Sziaa te szépség!!.. Nincs kedved ma velem lógni??- kérdeztem, majd finoman rámarkoltam a hátsójára.. ezt lehet, hogy nem kellett volna, de nem bírtam ki. És kitudja? Lehet, hogy a rajongóm.. bár ebben a világban ragadt kockák nem nagyon néztek tv-t.. nincsenek otthon a zenei világban.. csak egy-két jk.. a hírnevem itt nem sokat ér Sad

Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Kimiko-chan vs Ryuninji  Vo36oi6382/6500Kimiko-chan vs Ryuninji  2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko-chan vs Ryuninji

Témanyitás by Kimiko on Pént. Jan. 11 2013, 10:49

Nagy örömmel indult a napom. Mégpedig azzal az örömmel, hogy nemrégiben megtanultam használni a fegyverem. Nagyon büszke voltam magamra, mert végre már van egy fegyver amelyiket használni tudom, nem kellett kidobni másra a pénzem. Reggel kimentem az utcára, és sétáltam egy kicsit. Majd egy nagy probléma történt, éhes lettem… El is mentem egy étterem szerűségbe, leültem egy kis salátára. A saláta tök élethű ízzel rendelkezett, tetszett a dolog. De egy adag, pont elég volt számomra. Kifizettem az ételem majd elmentem, tovább sétálni. Addig-addig sétáltam, amíg egy bunkó vadállat meg nem markolta a fenekemet. Méghozzá még a fenekemet is megmarkolta. Azért a szemtelenségnek is van határa…. Hirtelen felindulásból, fordulásom közben a hasába próbáltam könyökölni, és úgy megütni őt. Mivel városban voltunk, ezért nem leszek vörös játékos, ő meg csak egy szimpla lökést fog érezni, nem pedig világfájdalmat keltő ütést. Hogy még jobbá tegyem ezt a momentumot, tökön is próbáltam rúgni. Ha sikerült, ha nem, én ezeket a szavakat intézem felé:
- Ez egy egyértelmű nem…
Ekkor átfutott rajtam a gondolat. Mi lenne, ha kipróbálnám az új fegyverem ellene? Elvégre még nem harcoltam a fegyveremmel rendesen, párbajban. Intettem magam elé, lehívtam a fegyverem. Két penge a jobb oldalamon, kettő pedig a bal oldalamon volt. Így nem korlátozta a mozgást sem, tökéletes helyen volt ott, ahol volt. De most, megpillantottam a fiút akit megütöttem… Először azt hittem, valami perverz vénember került ebbe a játékba, és az vágyik lányokra. De mégsem… Egy ficsúr volt, aki nem tudja kontrollálni magát, még itt sem, ebben a virtuális világban. Virtuális… Pedig reálisan van benne ábrázolva minden. Az ízek, az emberek, a hangok. Csak egy dolog hiányzik belőle, említem meg megint, a fájdalom. Ami néha jó, de néha nem annyira, mivel ha téged sebeznek meg, akkor nem épp kellemes érzés. Nekem most kapóra jött volna a fájdalomérzet ebben a játékban, mert a tökön rúgás gondolom, fájt volna neki, így max egy lökést fog érezni. Majd mondtam annak a ficsúrnak:
- Párbajozzunk egyet! Elég szórakozás lesz, nemde? Csak mennyünk odébb, mert itt sok az ember.
Replikám után, küldtem is neki a fél életes párbaj kihívást. Ami azt jelenti, hogyha az életünk eléri a felét, akkor boom, vége van a párbajnak. Ez tökéletes volt, egy gyors , kis harcra.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Kimiko-chan vs Ryuninji  Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Kimiko-chan vs Ryuninji  Vo36oi125/150Kimiko-chan vs Ryuninji  2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko-chan vs Ryuninji

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 11 2013, 20:47

Ismételten az eszembe kell véssek egy fontos leckét. Csak akkor fogdossam egy lány fenekét, ha már kellőképp ismerem ahhoz, hogy megtegyem. Nem bírtam magammal.. nem tehetek róla.. Férfi vagyok és igen komoly hiányérzetem van, mert ebben a világban még nem létesítettem szexuális kapcsolatot egy nővel sem. Ez pedig tarthatatlan.. Mert mikor ez az állapot kerít hatalmába, na akkor történnek az ilyen kis balesetek, hogy egy csinos, laposa, de jó hátsóval rendelkező lányt letapizok, ő meg viszonzásul megkönyököl.. sőt.. tökön is rúg. Reflex szerűen odakapom a kezem és nyöszörgök egy pár másodpercet mire feleszmélek, hogy nem is fáj. Hála az égnek.. ezt nagyon megjártam volna az igazi világban. Ott mondjuk nem kerültem volna ilyen helyzetbe, mert sosem volt hiányom semmiben.. főleg nem ilyen téren.. mindig volt bőven önként jelentkező. Az eddigiekből megtudom ítélni, hogyő is egy kocka.. vagy nem szereti az enémet.. ez van. Sztár vagyok, de nem mindenki van oda értem. Itt Aicradban meg.. szinte senki.. Alig pár rajongóval találkoztam, akik fel is ismertek.. Felháborító. Kérvényezni fogom, hogy minden konzolhoz adjanak egyet a lemezemből és egy óriás posztert is .. ajándékba. Lesz egy kis veszteség, de legalább tudni fogják, hogy ki az a Ryuninji Ren.
- Öhm.. nem.. nem egyértelmű.. ezért is kérdeztem meg..- felelem feltápászkodás közben. Regi kicsit távolabb figyel egy ablakból.. ő nem akar belekerülni a balhémba.. meg is értem, de akkor is.. egy két pofont néha bevállalhatna helyettem is.
- Nanananaaa.. nem kell semmit sem elhamarkodni.. – reakcióm nem meglepő, mert agy különös fegyver került elő és valamiért mindig elfelejtem, hogy nem tudnak bántani a városokban. Így közelebbről megnézve egész aranyos arca van. Nincs eleresztve nagy keblekkel, de van helyette más fogdosnivaló.
- Rendben…- vágom rá egyből az ajánlatára.. ilyet nem szabad kihagyni.. Eddig az összes párbajom lányok ellen volt és.. hmmm.. mind nagyon is élveztem.. remélem ezt is fogom.. Kérésére keresünk valami nyugid helyet… hogyne zavarjanak minket.. azt én sem szeretném. A kihívást el is fogadtam
- Ryuninji Ren vagyok… örülök a találkozásnak szép hölgy…- Reginald leszáll a vállamra és meghajlást imitál ő is.
- Ő pedig a petem Reginald..- mutatom be mosolyogva.. büszke vagyok rá. Egy úriembernek egy úrifőnix jár.. nincs mese.. Fegyvert nem veszek elő, mert semmit sem ér a kezemben.. elég a két kezecském is.. Nem támadok.. a hölgyeké az elsőbbség.

_________________
Kimiko-chan vs Ryuninji  741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Kimiko-chan vs Ryuninji  Vo36oi6382/6500Kimiko-chan vs Ryuninji  2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko-chan vs Ryuninji

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Feb. 09 2013, 22:16

Kérésre lezárom a párbajt kérésre, Ren kap 10 aranyat erre a két reagra.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kimiko-chan vs Ryuninji  Vo36oi0/0Kimiko-chan vs Ryuninji  2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kimiko-chan vs Ryuninji

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.