[4. boss]

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 08 2013, 21:34

Résztvevők: Shiel D. Lewis, Fuun Kotarou, Kusumi Ayani, Peter Worker, Miyanari Kana, Kazuma, Anatole Saito, Sakamoto Rin, Rita Hanami, RenAi

Zhel T. Everett sajnos nem jöhet, mert 11-en lennétek.

A szokásos feladat, megérkeztek a boss kapuja elé, megbeszélhetitek a stratégiát, stb.

Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:04-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szer. Jan. 09 2013, 20:17

Hősünk céltudatosan csörtet keresztül a negyedik szinti kazamatán, melyben mindent leüt, ami megpróbálja megszabadítani az életétől. Ez a nap más, mint a többi, különlegesebb. Aki csak ránéz Sir Lewisre, az érezheti, hogy nagy dobás van készülőben, illetve már meg is történt, csupán a nyilvánosság elé kell tárni. Még most is van olyan pillanat, melyben elönti a kétely, hogy valóban megtörtént-e az, ami nemrég megváltoztatta az ő mindennapjait is: Céhvezér lett. Az a pillanat, mikor Ranmaru átadta neki a stafétabotot, elindított valamit hősünkben. A rengetek fantáziálás és tervezgetés mellett egy gondolatot is, mely azt súgta neki, hogy meg kell változtatni sok dolgot. A felelősség, hogy mások immáron a zászlaja alá tartoznak, őt terheli ezután.
A boss kapuja előtt megállt s sebében kotorni kezd a zsebében, melyből egy hajtott cigit halászik elő. A másik oldaliból egy gyújtó kerül elő, amivel máris lángra lobbantja a joint végét. Szépen felizzik, majd komótosan pöfékelni kezd vele.
Megnyitja a menüjét, s vet egy pillantást az órára. A többieknek is nemsokára meg kell érkezniük, már ha jó időpontot írt nekik az üzenetbe. Néha rátör az időzavar, ha nem olyan programot szív, amit nem lenne szabad. Azért kellemetlen lenne, ha holnapig itt kéne ácsorognia, mire egyáltalán élő embert látna.
Mikor azonban feltűnnek az emberek, akikkel a főnök ellen fog harcolni, megnyugszik, s tovább szívja a cigarettát. Amikor Peter, vagy RenAi megérkezik, elnyomja a csikket, s közelebb lép az érintetthez.
- Jó újra látni titeket, Peter. - mondja hősünk az állatidomárnak, majd kezet nyújt neki. Hisamének biccent. - Biztos vagyok benne, hogy ma nagy győzelmet aratunk!
RenAi és Rita felbukkanásakor viszont egy pillanatra elbizonytalanodik. Nem tudja, hogy mit mondhatna a lányoknak, mivel gyakorlatilag nem is találkozott velük. Minden esetre közelebb lép a lányokhoz, hogy illendően bemutatkozzon.
- Üdvözöllek, Sir Lewis vagyok. - mondja, majd biccent RenAinak, majd ugyan ezt megismétli Ritánál is, ha pedig az kézfogást kezdeményeznek, akkor tiszteletteljesen megfogja a kacsóikat. - Igaz még nem találkoztunk, de bízom benne, hogy egymás oldalán nagy dolgokat viszünk véghez!
Amikor pedig már mindenki, vagyis úgy tűnt, hogy mindenki megérkezett, akkor magát kihúzva szólalt meg olyan hangon, hogy a távolabb lévők is jól hallhassák.
- Üdvözlök mindenkit a Justice League nevében! Aki engem még nem ismerne, a nevem Sir Lewis és én kezdeményeztem a mai hősies küzdelmet, amiben leütjük ezen szint bossát. - mondja, majd végigtekint a többieken.
- Akinek van információja arról, hogy mivel állunk szemben, az kérem ossza meg velünk! - Ezután figyelmesen hallgatja, ha valaki tud a gonosz lényről pár szót. Minden apró részlet részese lehet annak a nagyobb tudásnak, aminek köszönhetően megmenekülhet egy játékos.
- Remélem számíthatok arra, hogy ha vesztésre állok, leváltasz egy időre. - súgja oda RenAinak, majd az ajtóhoz lép, mely mögött már ott várja őket a boss.
- Mint céhvezér, s mint az igazság egy bajnoka megkérek mindenkit arra, hogy csak utánam lépjen be a bestia színe elé! Én elvonom a figyelmét, s hősi pajzsommal addig tartom magam, amíg csak bírom! - majd ha semmilyen ellenvetés, vagy leszavazás alá nem kerül, mindkét karjával nekifeszül a termetes ajtónak, s belöki azt...


A hozzászólást Shiel D. Lewis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 10 2013, 16:10-kor.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[4. boss] Vo36oi115/700[4. boss] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Jan. 09 2013, 21:45

Céhünk neve megváltozott és valamiért egy szuperhősnek képzeltem magam. Már csak a különleges képességet, különleges erőt hiányoltam és a ruhát, de hát nem lehetett minden tökéletes a számomra.
- Meg különben is, vékony vagyok én az olyan szűk göncökhöz. - sóhajtottam fel.
A Céhünk vezére is más lett, Ranmaru átadta a vezetést és az újdonsült vezérünk üdvözölt minket nagy lelkesedéssel, miként a negyedik boss kapujához értünk társammal, Hisamével.
- Jó újra látni titeket, Peter. – nyújtotta a karját - Biztos vagyok benne, hogy ma nagy győzelmet aratunk! – valamiért bíztam a szavaiba.
- Én is örülök neked, Lewis. - mosolyogtam őszintén.
Nem bántam, hogy ő lett kinevezve a vezér szerepre, sőt. Örültem, hogy nem más kapott ilyen felelősséget. Lewis - már amennyit ismertem belőle - mindenkit védeni akart, sosem láttam lankadni a figyelmét és örültem, hogy egy ilyen aktív játékos állt felettem. Tény, felnézni rá furcsa lett volna számomra, de nem is kérte ezt tőlem. Tiszteltem, de tiszteltem eddig is, így különösebben részemről nem sok minden változott.
Miközben RenAit is üdvözölte, én a lányt néztem. Az ismerkedésünk jutott eszembe, egy pillanatra a gyönyörű, meztelen teste, majd rögtön a párharcunk is és az ígéret, hogy tartom a szám és igyekszek felejteni. Eddig nem sikerült.
Miután megérkeztek az emberek, Lewis kért magának figyelmet.
- Üdvözlök mindenkit a Justice League nevében! – jó volt más szájából hallani a céhünk hangzatos nevét - Aki engem még nem ismerne, a nevem Sir Lewis és én kezdeményeztem a mai hősies küzdelmet, amiben leütjük ezen szint bossát. – tartott szünetet - Akinek van információja arról, hogy mivel állunk szemben, az kérem ossza meg velünk! – részemről hallgatás volt, nem nyitottam a számat, egy pillanatra még levegőt sem vettem. Tudatlanul álltam itt, hasonlóképp, mint legutóbb.
- Mint céhvezér, s mint az igazság egy bajnoka megkérek mindenkit arra, hogy csak utánam lépjen be a bestia színe elé! Én elvonom a figyelmét, s hősi pajzsommal addig tartom magam, amíg csak bírom! – készítettem elő a pálcámat és guggoltam le kicsiny társamhoz.
- A felállás ugyanaz, mint legutóbb, csak akkor teszel bármit is, ha én azt mondom. - emeltem fel a fejét, hogy rám nézzen - Nem szeretném, hogy bármi probléma is legyen. - tartottam ismét az öklöm neki, ő pedig gyengéden fejelte le azt. Erre amolyan ölelésként tekintettünk egymást közt, nem kellett több, hogy tudjuk, megbízhatunk a másikban.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[4. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[4. boss] Vo36oi2601/2700[4. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 10 2013, 02:03

Épp beléptem kedvenc fogadómba mikor épp kifele siető egy ismerős arcot pillantottam meg.
- Áhh, szia Rita-chan! – Kiáltottam neki, és intettem egy nagyot. Nagyon megörültem, hogy láthatom úgyis lett volna egy-két kérdésem hozzá. Gyorsan oda siettem hozzá mikor észre vett, és meg akartam hívni valami finomságra. De mivel látszott rajta hogy nagyon siet, inkább meggondoltam magam.
- Hova sietsz? Veled tarthatok? – Kérdeztem miközben egy igenlő választ reméltem, ha megengedte újabb kérdéseket intéztem felé. Mikor közölte velem hogy a boss harcra tart, a fejemhez koppintottam.
- Tényleg hisz az ma van. – Mondtam kissé meglepetten, ugyanis tényleg ki ment a fejemből.
- Gondolom már neked is feltűnt, hogy a céhnevünk megváltozott, és néhány céh adat is? Mitől lehet ez, valami féle bug? – Néztem kérdőn a lányra, reméltem hogy Ő tájékozottabb-e téren, miközben igyekeztem felvenni vele a tempót, meg kell hagyni gyorsabb mint legutóbb volt, alig birok lépést tartani mellette, igencsak szaporán kellett szednem a lábaim, hogy le ne maradjak. Nem kellett sok hála a lány tempójának hamar a kazamata bejárata előtt találtuk magukat, még szerencse hogy vele jöttem, ha egyedül kíséreltem volna meg ezt az utat körülbelül a boss harc vége fele oda is találtam volna. Jobbra kanyar , egyenes majd balra utána ismét jobbra sőt utána megint jobbra, próbáltam egy ideig megjegyezni az utat, de a végére már jojózott a szemem a sok kanyar és egyenes utána útelágazódás után. Így teljes mértékben a lányra bíztam magam. Vezessen Ő, és csak remélem hogy kifele is együtt jövünk. Különben lehet elsőnek találnám meg az ötödik szint bossát. Bele borzongtam a gondolatba, főleg a legutóbbi meccs során, amikor ugyanis semmit sem tudtam csinálni. Borzasztó volt a tudat, hogy mindenki az életéért harcol, én meg lecövekeltem, mint egy fa, és nem tehettem vagy épp tettem semmit. A terem ajtajához érve, láttam hogy már ketten így is megelőztek minket. Az egyikőjük a kukkoló Peter a másikőjük meg az aki szintén a céh tagja, akit az előző bossban tank-nak switchelték. Mikor közelebb értem hozzá láttam hogy valami féle cigit szív, ledöbbentem hogy ebben a világban is van ilyen felesleges, haszontalan ostobaság, mint a cigi. Közelebb lépve hozzá köszöntött minket és még be is mutatkozott, de én nem azzal foglalkoztam. A még füstölgő talán parázsló csikket felvettem és a ruhája zsebébe tettem, ha nem volt neki akkor csak lazán a kezébe nyomtam. Majd rosszallóan néztem rá.
- Ne szemetelj, ha már magadat szennyezed! – Mondtam kissé puffogva, valahogy az ilyen nem megszokott tőlem, de ha egyszer nem szeretem az ilyen dolgokat, nem tehetek róla. Majd meghajoltam és megszólaltam:
- Elnézést az illetlen modoromért de nem szeretem az ilyesfajta dolgokat, a nevem pedig RenAi, örülök hogy jobban megismerhetlek. És részemről igenis tudunk majd együtt dolgozni. – Mondtam majd az utolsó mondatomnál biztatóan rámosolyogtam a srácra és kezet is nyújtottam neki. Majd szép lassan elkezdtek gyűlni a playerek, meglepett hogy most sok ismeretlen arcot is vélek felfedezni köztük ugyanakkor örülök is hogy vannak vállalkozó szellemű emberek akik úgymond frissítik a hagyományokat. Shield elmondta a beszédét, majd még páran felszólaltak, én ismét egy jó ideig csendben voltam. S csak néztem az arcokat és egyvalaki hiányoltam, a volt céhvezérünket, arra számítottam hogy ha eddig nem is jelent meg legalább utolsónak betoppan, de ilyen téren csalódnom kellet. Nem jelent meg, talán megfutamodott, vagy csak szimplán már arra sem méltat minket hogy eljöjjön? Kezdtem kissé felidegesíteni magam, az igazat megvallva az a sem tetszett nekem hogy átadta a céhet csak úgy egyik napról a másikra, ez picit olyan érzést keltett bennem, mintha lemondott volna rólunk, és velünk együtt magáról. Az ilyet nem szeretem. Megnéztem a céh taglistát hogy még benne van-e, kicsit megnyugodtam mikor láttam hogy legalább a céh-et nem hagyta el. Majd megpillantok még valamit a szintje nyolcas. Itt kissé megnyúlt a képem. Ha valaki észre vette, azt hihette hogy holtat látok. Valahogy nem akartam elhinni, én mindent bele adok, naponta vállalok küldetéseket, harcokat mégsem tudok ilyen gyorsan fejlődni. De nem is akarok talán, ha jobban bele gondolok neki nevetséges is lenne egy ilyen boss harc elvégre dupla szintű, így azzal hogy nem jött el átadta a helyét egyvalakinek, aki az Ő jóvoltából lehet itt és kaphat esélyt bizonyos bónuszokra. Ennél a gondolatnál akaratlanul is elmosolyodtam. Majd mikor mindenki a beszéde végére ért, Shield előre indult hogy magára terelje a boss figyelmét, de az ajtó előtt még oda súgott nekem valami melyet talán meg sem kellett volna kérdezni, annyira egyértelmű volt számomra.
- Persze – Feleltem, miközben egy biztató mosolyt küldtem neki. Majd rövidesen követve én is beléptem a terembe.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/7300[4. boss] 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 11 2013, 16:18

Nem tudom mi ütött belém, mert megint hatalmas őrültségre készültem. Azt terveztem, hogy szembe fogok szállni a 4. bossal. Elértem a 4. szintet már egy ideje, és elegem volt a semmittevésből. Hiába próbálgatott visszahátráltatni Tűzrózsa. Elhatározásra jutottam, így már másnap elindultam, hogy petemmel együtt leverjük a Bosst. Semmi perc alatt átvágtunk a kazamatán, és már a boss terme előtt voltunk, mikor megpillantom, hogy nem vagyunk egyedül. Eddig fél gyors tempóba haladtam, ám most sem lassítottam. Egy félkört írtam le, és ugyanúgy vissza is fordultam. Sajnos azonban a sors nem akarta, hogy elmenjek. Nekiütköztem egy másik személynek, amitől én a padlóra kerültem, ám előbb egy hangos „Jaj”-t engedtem ki magamból. Mikor a fejemet dörzsölve felpillantok, észreveszem, hogy kibe mentem bele. A céhvezérünkbe.
- E..Elnézést Mirika... – mondom elfúló hangon.
Idegesen hátranézek vállam fölött. Gyűlöltem magamat. Nem igaz, hogy ennyire zavar az emberek jelenléte. Tűzrózsán látszott, hogy nagyjából hozzászokott a nagy társasághoz, ám jómagam még mindig ideges vagyok, ha már többen vagyunk egy helyen 3 főnél. Hát, ha már így összeütköztem a vezetőmmel, akkor már nem fordulhatok vissza, így kárpótlásul itt maradok, és segítek. Miután az a bizonyos Sir Lewis befejezte a mondandóját, még vártam egy kicsit idegességemtől, majd szólásra emeltem kezemet. Főként Sir Lewisnek céloztam, amit mondok, mivel ő ajánlotta fel a bokszzsák szerepét. Ha nem figyelnek rám, akkor egy hangos fütyüléssel jelzek, hogy ideje lenne rám figyelni.
- Elnézést… - kérek bocsánatot, mivel kicsit lehet, hogy illetlen voltam – Én nem rendelkezek semmilyen plusz információval, ám van egy talán életmentő képességem. Aki ismer, és látta már, az tudja, miről beszélek, de azok, akik még nem ismernek… - veszek egy mély levegőt, és utána folytatom csak – Egy olyan különleges képességem van, ami hatására saját életpontjaimat át tudom küldeni másoknak. Azonban annyit mondhatok még, hogy nem vagyok képes rögzíteni a pontokat, így ha elvesztem eszméletem, akkor az életpontok sajnos vissza szálnak belém. –Mirikához fordulok – Ugye nem gond, ha azt a felállást használjuk, hogy te engem fedezel, míg áttöltöm másokba az életet?
Várom az esetleges kérdéseket, illetve a választ, és ha minden megvolt, akkor Kanaval együtt lépek csak be.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[4. boss] Vo36oi3819/4100[4. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13 2013, 14:55

Az Ököl tagjai már a boss kapuja előtt várakoznak, én magam még a Voice tagjai előtt érkezem. Egyedül. Violeta szeretne távol maradni a frontharctól és emiatt nem is neheztelhetek rá. Legalább az ő épsége miatt nem kell agódnom és neki sem kell végignéznie, ha odaveszek a csatában. Hiába próbált volna otthon marasztalni, szembe kell néznem az újabb fenevaddal és a volt céhünk tagjaival is. Három nap telt el azóta, hogy Mirikával találkoztam, s azóta sem hallottam felőlük semmit.
Ami viszont a másik céhet illeti, furcsaságot vélek felfedezni. Egyrészt hol van Ranmaru? Másrészt... Justice League? A tagok ugyanazok, leszámítva a nevet és a pápaszemes hiányát. Nyugdíjba vonult volna a jó öreg Tatsuki? Vagy... várjunk csak, az nem lehet! Sorban üdvözlöm a Justice tagjait, majd megállapodok Rita mellett. Féloldalasan állok és halkan beszélek, hogy a lányon kívül más ne érthesse a kérdésem.
- Ranmaruval minden rendben? Nem látom itt, ez ugye nem azt jelenti, hogy már alulról szagolja az ibolyát? - Magamon is meglepődök, hogy ennyire érdekel az íjász, hiszen eddig állandóan oltottuk egymást. Ugyanakkor valahol tisztelem őt, mint játékost és mint céhvezért. Olyan tartása és karizmája van annak az embernek, hogy az irigylésreméltó. Igazán nagyot veszítene ez a világ, ha pixeljeire szakadt az öreg harcos.
Időközben megérkezik a Voice is, rajtam pedig valami kellemetlen érzés söpör végig, ami elszorítja a torkomat. Tekintetemmel Mirikát keresem, és valamelyest megnyugszom, mikor felfedezem Kota oldalán. Hoku hiánya feltűnő, habár nem is értem miért lep meg, hogy külön utakon barangol most is. Biccentek minden egyes volt céhtagnak, majd nagyot nyelve megindulok Mirika felé. Enyhén meghajolok előtte, majd kezemet tartom, hogy udvariasan kézcsókkal üdvözölhessem.
- Jó újra látni téged - mosolyodok el halványan a lányra pillantva. Ezután Kotához fordulok és neki is kezet nyújtok. Érdeklődve várom, hogy elfogadják-e a köszöntésemet. Ha nem szólítanak meg, akkor bizony én sem szólok többet, csak hátrálok pár lépést, hogy a két céh között állapodhassam meg. Mikor mindenki befut, még egy ismeretlen, magas, fekete hajú fiú is, a lovag belekezd ismertetni a harci taktikát. Magát céhvezérnek nevezi, tehát ezek szerint ő vette át az Ököl irányítását, s valószínűleg ezért a névváltoztatás is. Miután Ayani befejezte mondandóját, én is szót kértem magamnak.
- Információval nem rendelkezem, viszont lenne egy javaslatom számodra Sir Lewis, amit szeretném, ha megfontolnátok. - Hallgatózás jártasságomnak hála sikerült meghallanom amit a lovag fiú a másik lovagnak súgott. - Jónak tartom a taktikádat, de kérlek engedd meg, hogy elsőként én válthassalak majd le. Kellő mennyiségű életponttal és kiváló páncéllal rendelkezem, s ha jól sejtem, akkor gyorsabb is vagyok, mint a lovag társad. - pillantok ekkor RenAira - Én elvonnám majd rólad a bestia figyelmét, aztán ha fogy az életpontom, akkor arra kérnélek kisasszony - fordulok ekkor már egyértelműen RenAihoz - hogy válts le engem. Nem akarok feleslegesen hősködni, vagy meghalni, de számomra így ésszerű a váltás. A többiek pedig tudnak szabadon mozogni és csépelni a bosst.
Miután befejeződik a taktikai megbeszélés, még utoljára ellenőrzöm, hogy rajtam van-e minden felszerelésem, majd ujjamat végighúzom a lándzsám pengéjén annak élét ellenőrizendő. Hálás vagyok a programozóknak, hogy lehetővé tették a játékban, hogy sose csorbuljon ki a fegyverem. A boss vérére szomjazom - még ha csak képletesen is - ha pedig sikerülne nekem bevinni az utolsó sebzést, azzal mindenkinek megmutathatnám, hogy szólóban is érek annyit, mint bármelyik céh tagjaként.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/5000[4. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 14 2013, 03:18

Nagyot fordult a világ azóta, hogy diadalra vezettem a frontharcosokat egy szinttel lejjebb. Akkor büszkén, feltartott fejjel, három erős harcossal az oldalamon vonultam be a bossterem elé, telve önbizalomtól. Még a köpenyem is lobogott a hátam mögött, mintha valami hős lettem volna. Most azonban ez a bizonyos ruhadarab ernyedten lógott, ahogy Kotába kapaszkodva... azaz inkább fogalmazok úgy, hogy hozzábújva befutottunk. Rin most is itt volt ugyan mellettünk, és Hokunak is elküldtem a meghívást, hogy ismét minden erős tagunk képviselje a Voice-t, de bántott, hogy valaki nem velünk érkezett, hanem külön... és céhem jelvénye nélkül.
- Bocs... szia Ayani ^^ Meglep, hogy itt látlak - szólaltam meg egy halvány mosoly kíséretében, és köszöntem a lánynak. Nyújtottam neki a kezemet, hogy felsegítsem. Máskor valószínűleg lecseszném, de nem voltam abban a hangulatban, hogy bárkire is ideges legyek. Már az is csoda, hogy itt vagyok, nem leledzem ugyanis valami harcos hangulatban. Azonban kötelességem itt lenni, nem akartam cserben hagyni a társaságot.
- Én is örülök ^^ - újabb illedelmes mosoly, ezúttal Anat felé, és elengedtem egyik kezemmel Kota karját, hogy méltóképpen köszönthessen a srác azzal a bizonyos kézcsókkal. Nem kerestem a tekintetemmel eddig, így is görcsbe rándult a gyomrom a viszontlátástól, de így, hogy szerelmem mellettem volt, képes voltam kiverni a fejemből a hülye gondolatokat azzal, hogy hozzábújtam és a fejemet a vállának döntöttem. Kicsit meg is szorítottam a karját, hogy ne csináljon semmi baromságot, tudtommal most találkoznak először Anattal, mióta... mióta üzlettársam már nem a Voice színeiben fut.
Árnyéka voltam önmagamnak, figyelmemet alig tudtam fenntartani. Míg a lovag dumált, körbenéztem, és csalódottan konstatáltam, hogy ezúttal Hoku nincs itt, sőt... hol van Ranmaru? Csak ekkor esett le, hogy ez a Lewis valami Igazságligáról és céhvezérségről hadovált. Felemeltem a fejem, és kicsit élénkebben tekintettem körbe. Az összes Ököl-tag csíkjánál más logó díszelgett. Átalakult volna a céhük? Szerencsétlenek, nekik is kijut a jóból azok után, hogy elvesztették a vezérüket Illfang ellen.
Kicsit meglepett, hogy Kota nem mozdult arra a kérésre, hogy aki tud, mondjon valamit a bossról. Felnéztem rá, tekintetemmel kérdezve, hogy mi történt, miért nem megy ki és kezd el magyarázni, mint eddig mindig? Mondjuk nem bántam, legalább maradhattam mellette, csak azért mégis aggasztó volt. Én nem találkoztam a bétában ezzel a bossal, csak hallottam egy keveset róla, de az nem hasznos információ. Elfogott az aggodalom, és egy rossz előérzet. Ha nem tudunk semmit és az összes taktikánk az, hogy Lewis majd felfog minden ütést, és majd talán leváltják ha kell, akkor itt még egy bazinagy szívás is előszökkenhet az ajtó mögül.
- Félek... - szólaltam meg halkan, úgy hogy csak Kota hallhassa. Most először mondtam ki ilyesmit, pedig mindig bennem volt. Azonban ezúttal annyira erős volt az érzés, hogy nem tudtam visszatartani. Nem mertem kiállni a többiek elé és azt mondani, hogy na akkor ez és ez legyen, pedig kellett volna. Nem mertem a felelősséget felvállalni, nem mertem szembenézni ezzel a bossal. Ayaninak azonban mégis biccentettem. Talán arra képes leszek, hogy legalább őt megvédjem, míg megment másokat.
Lewis beszéde nem hatott rám lelkesítően, és barátomat is csak kelletlenül engedtem el, hiszen nem nőhetek rá harc közben. Nekem más feladatom van ilyenkor mint neki, kasztunk elválaszt minket egymástól Előhívtam felszerelésem, és a lassan babonává váló módon hátba kaptam Kotát egy vöröslően ragyogó nyíllal belépés előtt. Hátha folytatódik a sorozat, hogy minden bosst leterítő csapásban benne van a kezem vagy közvetlenül, mint Illfang esetében, vagy eme nyilaim által, mint az utóbbi két szinten.


// Kota 3 támadásához +7 sebzést kap //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[4. boss] Vo36oi576/600[4. boss] 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Jan. 14 2013, 15:09

Ma reggel ismét a fogadóban ébredtem. Nem mintha annyira elkényelmesedtem volna, hogy már nem elég egy bokor oltalmazó ágai között feküdni de úgy gondoltam, hogy az utóbbi napok sűrű eseményei után és a közelgő Boss harc előtt megérdemlek egy kis kényelmet. Szokás szerint nyugtalan álmok kísértettek de reggel frissen és kipihenten pattantam fel. Pár másodperc alatt összeszedtem magam és lesétáltam a lépcsőn. A fogadós elém tolta a szokásos reggeli kenyérszerű meghatározhatatlan valamit de én eltoltam magamtól.
– Ma valami ehetőt kérnék. – Kicsit ferdén nézett rám. Mióta ezt a világot járom nem ettem mást de, most mégis hajlandó voltam kicsit több aranyat adni, hogy ehessek valami finomat, elvégre ma talán meghalok. Az arcom mindezek ellenére nyugodt maradt de belül nyugtalan voltam. Felvettem a maszkom és már nem volt más hátra, mint hogy elinduljak, hiszen még mindig a Kezdetek Városában ücsörgök. Sietve indultam el hogy megmásszam az előttem álló szinteket. Furcsa módon még soha nem jártam az első szinten kívül, pedig már az ötöshöz közelítek. Most ez is megváltozik.
A tervezettnél hosszabb idő múlva meg is érkeztem a kazamatához. Őszintén szólva nem tudtam, hogy pontosan hogyan zajlik az ilyesmi és nem is ismerek senkit, aki tudná. A kapu megtorpantam valahogy rossz érzésem volt minden idegszálam tiltakozott ellene de végül beléptem és futva indultam meg. Már csak azt kéne tudnom, hogy hova. Egy ideig bolyongtam a folyosókon és megküzdöttem mindennel, ami az utamba állt, de ha így megy tovább teljesen, kifárasztom magam a harc előtt ezért visszaindultam a bejárat felé, hogy új úttal próbálkozzak. A bejárathoz közeledve azonban egy játékost pillantottam, meg azaz pontosabban kettőt. Elég céltudatosan lépkedtek így feltételeztem, hogy hasonló célból vannak itt, mint én. Nem vettek észre és egyelőre nem is akaródzott eléjük állnom így biztos távolságból követtem őket pontosan megjegyezve az útvonalat, ha esetleg valami baj történne. Odaérve már voltak ott páran én még jobban lemaradtam és csak távolabbról egy sötét sarokból figyeltem.
Erőt gyűjtöttem és felmértem a társaságot. Csak egyiküket ismertem futólag bár azért ez is túlzás, hiszen csak egy párbajunk volt. Keserű szájízzel gondoltam vissza az akkori vereségemre de talán ugyanezért kicsit megnyugtató is volt a jelenléte. A legtöbben a két vezető céhet képviselték és látszólag elég jól ismerték egymást, ami ismét csak vegyes érzelmekkel töltött el. Erőt véve magamon zsebre tett kézzel kimért léptekkel indultam meg a többiek felé egyfajta szemtelen magabiztosságot és érdektelenséget sugározva magamból. Nem hihetik, azt hogy gyenge vagyok. Nem jobbak nálam. Maszkom továbbra is takarta az arcomat, és amíg melléjük értem összeraktam a saját beszédemet.
– Én is jövök. – Nem kérdés volt vagy lehetőség, hanem egy egyszerű kijelentés. Éreztem, hogy talán túl tömören fogalmaztam de, nem vagyok a szavak embere. Majd úgyis megmutatom nekik. Vagy egy újabb névtelen halott leszek. A másik oldalról viszont legalább idáig eljutottam. Végighallgattam a többiek mondanivalóját aztán mikor mindenki végzett szépen elindultunk befelé a legerősebb ellenfélhez, akivel eddig találkoztam. Hátul lépkedtem de, nem terveztem, hogy kimaradok a harcokból. Amint a lovag elvonja a boss figyelmét én is, megrohanom. Csak így lehet esélyem egy ritka tárgy megszerzésére.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[4. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[4. boss] Vo36oi304/2100[4. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Jan. 17 2013, 09:33

Reggel kissé nehézkesen keltem ki az ágyamból, valahogy nem fűlőt a fogam a mai bossharcba. A második főnökharc óta egyszerűen semmi értelme nem volt annak, hogy részt vegyek ebben az egész mizériában egyszerűen nem is értettem miért veszünk részt benne. Ha nem az újdonsült céhvezetőnk rendezte volna meg a küzdelmet talán akkor el sem megyek rá. Nagy nehezen sikerül kikászálódni az ágyamból majd a szokásos reggeli teendők után magamra öltöttem a felszerelésem, felcsatoltam a két kardom és elindultam kifelé a fogadóból. Épp, hogy kitettem a lábam egy ismerős hang csapta meg a fülem és mikor odanézek látom, hogy Ai-chan csápol felém majd oda siet hozzám.
-Jó reggelt! – Biccentek felé mosolyogva. – A szint főszörnyének a termébe tartok hisz a tervek szerint ma megnyitjuk az átjárót. Te nem kaptál meghívót? –Kissé furcsállottam, hogy a lánynak nem szóltak de gyorsan kiderült, hogy csak szimplán elfelejtette amire annyit reagáltam, hogy mosolyogva megpöcköltem a homlokát.
- Az ilyen fontos dolgokat nem kellene elfelejtened. – Mondtam és közben kikerültem a lányt, hogy elinduljak úti célom felé de mint az várható volt most már nem egyedül. Legalább nem unatkozom út közben. Ai-chan hamar fel is tett egy kérdést amit gyorsan meg is válaszoltam.
- Nem hinném, hogy bug lenne. – Ráztam meg a fejem. – Nem ez lenne az első, hogy vezetőt választ a céh. Még az én csatlakozásom előtt tudtommal egy árnyharcos vezette a céhet de ő meghalt így Ran örökölte azt. Talán már nem bírta tovább cipelni a terhet ami ezzel jár és ezért adta át másnak. – Fejtettem ki Ai-nak a véleményem. Nemsokára meg is érkezünk a bossteremhez ahol már többen vártak ránk, elsősorban Lewis és Peter. Oda sétáltunk hozzájuk mire az ifjú lovag gyorsan köszöntött is minket és közben bemutatkozott.
- Rita Hanami, örvendek a szerencsének! – Hajolok meg Lewis előtt. Jelenlegi vezetőnk gyorsan közli velünk a taktikáját amihez még Anatole fűz pár dolgot. Én ezt csendben kivárom majd én is hozzászólok a haditervhez.
- Részemről megfelel, viszont ha a Bossnak vannak, segítői azt javasolnám, hogy előbb őket intézzük és csak utána a Bosst. – Kezdek neki a mondandómnak, de lehet ezt talán fölösleges is volt hisz egyeseknek ez egyértelmű lehet. – Szerintem ezt a legkönnyebben úgy tehetnénk meg ha hármatok közül ketten a Boss figyelmét vonnátok el, hogy ne zavarjanak bennünket és így egymást cserélgetve tartanátok fel a szörnyet, egyikőtök pedig a segítőket húzná oda hozzánk és a csapat támadó része elintézné őket. Még megjegyzés képen hozzá tenném, hogy a képességemmel le tudom őket bénítani egy rövid időre ennek csak annyi a feltétele, hogy előttem kell lenniük száznyolcvan fokos szögben. Szerintem ez sokat segíthet a legyőzésükben. – A taktikai megbeszélés után Lewis elsőként lép be a terem ajtaján én pedig készséggel követem őt.


_________________
[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/1300[4. boss] 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Pént. Jan. 18 2013, 15:08

És ismét elérkezett ez a nap. Egy újabb Boss bá legyőzésének a napja. Még alig hogy túl vagyunk a 3-on máris itt a negyedik. Bár így utólag a 3.-at szeretném elfelejteni, vagyis inkább csak azt, ami a végé történt. Igen, mert lehet, hogy másoknak ez nem olyan nagydolog, de nekem az. Ugyan is eléggé szíven ütött, mikor az a hülye Onii-chan fellökött, ráadásul olyan ijesztően viselkedett, ahogy még nem láttam. De azt majd lesheti, hogy, mikor megyek el vele vacsorázni, mint ahogy azt megígérte még mikor párbajoztunk. Vagyis nem, mert az nem párbaj volt, hanem büntetés, amiért megülte a mobot amire vadásztam, és amit nagy nehezen sikerült is volna legyőznöm ha a valaki azaz a Bakaonii-chan le nem kaszabolta volna.
Ám de mindegy is, hiszen már nem foglalkozom vele többet, de nem ám. Most is épp a kazamatában haladok előre. A Látóteremben ott a minimap is megnyitva, hogy a már felfedezett területen el ne tévedjek. Szerencsére a mobok, amik itt vannak, alszanak vagy mi, mert egyel, sem találkozom útközben. Persze lehet, hogy ez azért is van, mert előttem már többek is áthaladtak, úgyhogy biztos, hogy ők már lecsapták őket és még nem volt idejük újraéledniük, vagy mi.
Mikor már közeledem a célhoz és már a látótávolságomban van a Boss kapuja előre integetek mindenkinek és, amikor közelebb érek, már szóban is megteszem hangosan, hogy jól hallja mindenki.
- Sziasztok! Szép nap ez egy Boss ütéshez! Hihihi… – mosolygom nagyban. Most hogy végre itt vagyok meg is feledkeztem a Bakaonii-chanról. Helyette inkább meghallgattam a lovagot és még, aki felszólalt, ám valahogy nem tudok teljesen oda figyelni ugyan is valami nagyon nincs itt rendben. Igen, körbe-körbe nézek és keresem, az okát mikor végre feltűnik.
- Mi… mi? Hol van Tatsuki-nyan? – igen hol? Eddig mindig ott volt minden egyes fővezér leütésénél, de most hiába keresem nem találom, pedig még Kotarou-hiro-nyan mögé is benézek, de ott sincs. Persze az hogy miért pont ott lenne, azt nem tudom megmondani, de gondoltam lehet, hogy ott rejtőzik, de tévedtem. - Tatsuki-nyan… Sad –hát ha akarom ha nem tudomásul kell vennem, hogy nincs itt.
Nos, búslakodni nincs időm, mivel a hősies lovag már nyitja is az ajtót.
- O.K, minna-nyan! Gambare! Ikkuzoo~ – mondom, miközben a páncélos mögött belépek, hátha ezzel sikerül felvidítanom vagy legalább lelket önteni belé, mert ha búslakodnak vagy ilyesmi, akkor annak nem lesz jó vége. Beléptemkor aktiválom is a Sebzés kristályomat, a Lökést pedig a kezembe veszem, mindezek mellett pedig a nemrégiben szerzett Repülő segéd kristályomat előveszem az inventoriból és az övemre rakom hátha kelleni fog.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[4. boss] Vo36oi1000/1000[4. boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Jan. 26 2013, 01:55

>>Boss FightPart: 4.0<<
>>///// (Titkosított adat.) <<
Két nap után elvesztettem a fonalat, s meg sem próbálom követni, mennyi ideje is volt, hogy Anat hirtelen kilépett. Azóta a nappalokat Kanával töltöm, s éjjel vadászom. Ez működik is valamennyire, de egy-két óra alvásnál nem jut több, ez pedig mindenképp kell, hogy ne kapjak áramszünetet véletlen egy harc közben. Aztán a mai reggel egy aprócska jel figyelmeztetett, hogy betervezett boss harc ma van. Szép lassan összekészülődtem, aztán ébresztettem őt is. Habár nagyon kedvtelen volt, és mindennél nyomottabb, egy kis reggelire azért rávettem. Eddig minden boss harc megterhelő volt a számára, nem akartam, hogy most túlságosan kikészüljön. Ami azt illeti, a mostani még engem is aggasztott. Semmi információm nem volt róla, s ha nekem nincs, akkor erős gyanúim vannak, hogy másoknak halvány lila gőze se sincs, hogy mi vár ránk. Ami viszont szinte rögtön meglepett, hogy Kana odabújik hozzám, s így indulunk el. Az mindig is rendben volt, hogy mikor kettesben vagyunk sokkal jobban megnyílik, de most a frontharcosok felé tartottunk, akik ha személyesen nem is mind, de hírből tuti mindannyian hallottak rólunk külön-külön. Engem nem különösebben zavarna, de nem tudom, hogy biztos-e ebben. Leginkább csak arra tudok tippelni, hogy nagyon oda van szegényem lelkileg, s már nagyon nem érdekli a környezete. Gyengéden megfogom a kezét mikor belém karol, s odabújik. A dungeonban egy szemernyi gond nem volt, hisz többedmagammal illetve szólóban térképeztem fel. Valakit a szemem sarkából kiszúrtam, de miután két pillanatot a nézésével töltöttem, s nem láttam semmi jelét hogy veszélyes lenne figyelmem külső burkára helyeztem. Már majdnem odaérkeztünk mikor Ayani belénk futott, úgy szó szerint. Mivel tudtam, pontosabban már volt szerencsém tapasztalni is nem nagyon bírja a közönséget, illetve az „idegeneket” így kezet ugyan nem nyújtottam neki, csak egy kedves mosolyt engedtem el, ami bár fáradtasan hatott, s csak erősítette a sötét karika a szemem alatt. Mikor beértünk pár dolog szemet szúrt nekem, ám annyira nem érdekelt, hogy túl sokat foglalkozzak most vele, ezek közé tartozott a hiányzó egyének, s a változott céhnév is. Mikor Anat odajött először Kanának köszönt, aki elfogadta, szóval utána jómagam is elfogadtam a kézfogást, bár szótlanul. Nem, mintha haragudnék rá, hisz megmondta, hogy saját tervei vannak, csak valahogy, még ha nem is tudom hogyan, de enyhébben kellett volna bedobnia ezt a kilépést. Mindenesetre mivel semmi infóm nincs hála a hasznavehetetlen informátoroknak, így meg sem mukkanok. A megszokott ügyfelem meg amúgy is felszívódott. Vagy egy infó beszerzése között, vagy csak nyugdíjba vonult. Aztán Kana mondott valamit amire felkaptam a már majdnem lecsukló fejemet. Ránéztem, s próbáltam csak a tekintetemmel megnyugtatni egy picit, mielőtt a szavaknak is helyt adok. Aztán kedves nyugtató hangon.
-Nem kell félned. A nagy többség már a sokadik boss-harcában vesz részt, és gyakorlott, valami stratégiájuk is van, és te is ismersz jó-néhányat. Tudnak magukra vigyázni, valamint én is itt vagyok. Figyelek majd rájuk is, ha téged teljes biztonságban tudlak. És nem, én sem fogok itt maradni, mindig lesz hova hazatérned, itt leszek neked, szóval ne aggódj.
Rin már annyira aranyos, hogy azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, még ilyen fáradtan és komoran sem. Kicsit megborzolom kedvesen a fejét.
-Hajrá, és vigyázz azért magadra.
Kicsit hátrébb maradtam most, mert végre valaki nyíltan magára vállalja a figyelemelterelést, és nem kell azonnal switchet kérnem. Attól nem félek, hogy lecsúsznék az első csapás jogáról, főleg, hogy nincs itt Ranmaru.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[4. boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/1200[4. boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 26 2013, 12:57

Statok (avagy eszerint játsszatok):

Lewis:

Élet: 16
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 7
Kitartás: 5
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 12

Peter:

Élet: 13
Fegyverkezelés: 2
Erő/Irányítás: 11
Kitartás: 10
Gyorsaság: 11
Speciális képesség: 4
Páncél: 4

RenAi:

Élet: 14
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 11
Kitartás: 3
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 9
Páncél: 9

Ayani:

Élet: 13
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 9
Kitartás: 3
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 3
Páncél: 10

Anatole:

Élet: 10
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 13
Kitartás: 7
Gyorsaság: 14
Speciális képesség: 6
Páncél: 11

Kana:

Élet: 6
Fegyverkezelés: 22
Erő/Irányítás: -
Kitartás: 4
Gyorsaság: 19
Speciális képesség: 5
Páncél: 11

Kazuma:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 5 egyik késsel, 5 másik késsel
Kitartás: 3
Gyorsaság: 22
Speciális képesség: 2
Páncél: 2

Rita:

Élet: 9
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 14
Kitartás: 3
Gyorsaság: 20
Speciális képesség: 8
Páncél: 4

Rin:

Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő/Irányítás: 8
Kitartás: 7
Gyorsaság: 17
Speciális képesség: 4
Páncél: 2

Kotarou:

Élet: 4
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 10
Kitartás: 7
Gyorsaság: 35
Speciális képesség: 8
Páncél: 11

Mikor besétáltok egy humanoid boss jelenik meg előttetek. A feje fölött a következő név lebeg: Zerios az Ellentámadások Mestere. A feje körül három gömb lebeg. Egy piros, egy lila és egy kék. A legelső körben a lila gömb világít.

[4. boss] 95949_invoker_600_normal

A sorrend a következő, minden adattal ellátva:

(Kérésre) Shiel D. Lewis ( minden 5. körben pihen, nem használhatja a spec. képességét, minden támadásakor 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Fuun Kotarou ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, minden támadásakor 2 vagy afölött kell dobnia )
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Boss
Kazuma ( minden 3. körben pihen, nem használhatja a spec. képességét, minden támadásakor (ha kétszer támad kétszer kell dobni) 4 vagy afölött kell dobnia )
Kazuma
Boss
Rita Hanami ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, minden támadásakor 2 vagy afölött kell dobnia )
Rita Hanami
Boss
Miyanari Kana ( minden 4. körben pihen, 3 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor nem kell dobnia )
Miyanari Kana
Boss
Sakamoto Rin ( minden 5. körben pihen, 4 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Anatole Saito ( minden 5. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadáskor 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Peter Worker ( minden 6. körben pihen, 4 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, kisállat támadásakor 2 vagy afölött kell dobnia, saját támadásakor 5 vagy afölött kell )
Boss
RenAi ( minden 3. körben pihen, 2 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, támadásakor 4 vagy afölött kell dobnia )
Boss
Kusumi Ayani ( minden 3. körben pihen, 4 vagy afölött kell dobnia speciális képesség használatakor, kisállat támadásakor 2 vagy afölött kell dobnia, saját támadásakor 5 vagy afölött kell )

Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Jan. 26 2013, 13:03

Ahogy hősünk belöki az ajtót, nyomban be is lép a terembe, ahol egyből kigyulladnak a fáklyák és végre megpillanthatja ezen szint főgonoszát. Egy férfi az és mágusnak, vagy legalábbis varázslónak tűnik, ahogy körülötte három gömb lebeg. Nem túl bizalomgerjesztő a látványa. Süt róla, hogy erős ellenfél lesz. De a lovag nem hátrálhat meg, tartja magát ahhoz az elkötelezett gondolatához, midőn ő foglya először megtámadni a bosst.
Így aztán megszorítja a kezében lévő fegyvert és lomhán ugyan, de futva megindul, hogy ütést bírjon mérni az ellenségre. Magasra emeli buzogányát, majd lesújt vele...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[4. boss] Vo36oi115/700[4. boss] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 26 2013, 13:03

The member 'Shiel D. Lewis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[4. boss] 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 26 2013, 13:12

Lewis sikeresen eltalálta a bosst, levitt neki 7 páncélt, azonban mikor megtámadta a lila világító gömb elaludt és egy lényecske ugrott ki belőle, ami feje felett az volt olvasható, hogy Kobold.

A kobold csúnyán néz Lewisra.

Ezután a boss feje fölött piros gömb kezdett el izzani.

A boss nem készül támadni, csak áll és lenézően figyel titeket.

Boss élet: teljes, páncél -7
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Jan. 26 2013, 15:22

Hagyom had legyen az első csapás az övé, legalább nem random támadást kapok a képembe. Egy-két embernek gyakorlatilag teleportálásnak teleportálásnak is tűnhet az, mikor a lassú baktatásból kihagyom a kettes-hármas fokozatot, és 0-ról 100-ra gyorsítok egy másodperc alatt ( jobb vagyok mint egy versenyautó Cool ). Az első csapásomat a kobold kapja, már csak a pofája miatt is. Nem csípem az első szint bossa óta a koboldokat. Aztán nincs megállás jön a boszi, khm főnök. Két villámgyors támadást ejtek meg, s rögtön utána a különleges képességemmel próbálkozom. A képem kicsit balra indul el, én pedig "láthatatlanul" jobb-hátra térek ki.
Három kocka a három támadásnak és a római a képességnek.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[4. boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/1200[4. boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 26 2013, 15:22

The member 'Fuun Kotarou' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4767249862_5877ffd2ef_s [4. boss] 4766610511_dda12706fc_s [4. boss] 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[4. boss] 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 28 2013, 19:29

/ Hoppá, azt hittem, hogy még nem érkezett válasz /

Kota egy ütésből megöli a koboldot.

A bosst mind a kétszer sikerül megütnie, és mind a két ütésre villan egyet-egyet a gömb, majd Kota köre után kialszik.

Miután kialudt mindenki 17 sebzést szenvedett el és a gömb kékre vált.

Boss: élet full, páncél -41

Lewis: 75 élet
Peter: 52 élet
RenAi: 62 élet,
Ayani: 58 élet
Anatole: 44 élet
Kana: 24 élet
Kazuma: 25 élet
Rita: 32 élet
Rin: 5 élet
Kotarou: 14 élet
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Jan. 28 2013, 20:03

A lovag után szépen elindulunk. Az egyik kardforgató gyorsan lehagy, hiába raktam olyan sokat gyorsaságra. Furcsa. Eddig még nem nagyon találkoztam olyannal, aki gyorsabb nálam de ezen a szinten már csak így mennek a dolgok, azért én se maradok le olyan messze. A lovag csapása után hirtelen egy kobold jelent meg de még mielőtt bármit is, tehetett volna már le is, csapták és rögtön utána a boss is bekapott két villámgyors találatot. Az egyetlen probléma csak az volt hogy az életem hirtelen nagy sebességgel csökkenni kezdett. Tovább futottam és nagyon megkönnyebbültem mikor a kis csík megállt. Viszont iszonyat sok életet szedett le. Nem volt időm gondolkodni minden gyorsaságomat bevetve futottam el a varázsló mellett. Közben, pedig mindkét késemmel a jobb oldalát céloztam meg. Itt viszont nem fejeztem be. Ugyanis amint elhaladtam mellette megpördültem és búcsúzóul még a hátába is szúrtam a két bökőt mielőtt hátrébb ugrottam tőle. Remélem, nem vágja hozzám valamelyik gömböt…

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[4. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[4. boss] Vo36oi304/2100[4. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 28 2013, 20:03

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#4 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 28 2013, 20:52

Kazumának kétszer sikerült eltalálnia a bosst. A másik két támadás már csak gyenge próbálkozás volt.

A boss a támadásokat látván megszólal:
- Szerencsésnek érzed-e magadat? A kék gömb a nyugalmat jelképezi, legyen az a nyugalom, mit a haláloddal érsz el, netalántán a halálod megúszásával.

Kazuma támadássorozata után a boss kék gömbje kialudt. Ha a kocka koronát dob, akkor a boss kétszer akkora sebzést szenved el, viszont ha halálfejet, akkor a sebzést Kazuma szenvedi el és a boss annyit gyógyul, amennyi sebzést így okozott.

Korona esetén:

Boss: élet -11, páncél -50

Lewis: 75 élet
Peter: 52 élet
RenAi: 62 élet,
Ayani: 58 élet
Anatole: 44 élet
Kana: 24 élet
Kazuma: 25 élet
Rita: 32 élet
Rin: 5 élet
Kotarou: 14 élet

Koponya esetén:

Korona esetén:

Boss: élet full + 10 élet, páncél -41

Lewis: 75 élet
Peter: 52 élet
RenAi: 62 élet,
Ayani: 58 élet
Anatole: 44 élet
Kana: 24 élet
Kazuma: 15 élet
Rita: 32 élet
Rin: 5 élet
Kotarou: 14 élet


EDIT: A lila gömb következik.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 28 2013, 20:53-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 28 2013, 20:52

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[4. boss] 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Feb. 05 2013, 13:37

Végre nem egy böszme nagy szörnyet kell leverni, ez legalább humanoid formájú. A csapat egy része már támadásba is lendül így én sem maradhattam ki a jóból. Neki futottam, hogy egy kis lendületet nyerjek majd előbb az oldal kardal vágtam majd egy forgást követve a szabdalóval is megkóstoltattam a boss vérét.

_________________
[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[4. boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[4. boss] Vo36oi10/1300[4. boss] 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05 2013, 13:37

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[4. boss] 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05 2013, 14:07

Rita egyik támadása sem talált.

A boss lila gömbje kialszik és a piros kezd el égni.

Boss: élet -11, páncél -50

Lewis: 75 élet
Peter: 52 élet
RenAi: 62 élet,
Ayani: 58 élet
Anatole: 44 élet
Kana: 24 élet
Kazuma: 25 élet
Rita: 32 élet
Rin: 5 élet
Kotarou: 14 élet
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [4. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.