Rin vs Bornis

Go down

default Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Jan. 06 2013, 14:12

Nyaaaaaa~! A mai napom is úgy telt, ahogy eddig. Azaz nem pontosan hisz ma, mikor felkeltem valaki már aludt mellettem. Hogy ki volt? Hát a hugicám Nariko. Még mélyen aluszik, mikor én felébredek. Olyan kis édi-bédi, mikor alszik, hogy nem tudom, nem nézi még jó ideig, de aztán mehetnékem támad, így halkan kiszállok az ágyból. Egy- két ujjmozdulat és a ruhámat is magamra varázsolom, és már indulok is. Persze még előtte gyorsan vetetem egy pillantást az alvó lánykára. Ma sok mindent tervezek. Többek között egy harcot is egy még ki nem választott személlyel.
- Nincs is jobb reggeli testmozgás, mint egy küzdelem egy másik JK ellen! – kiáltok fel, miután kiérek a fogadóból és elindulok, az aréna felé ahol kereshetek magamnak egy ellenfelet.
Oh, de előbb veszek valami reggelit, mert a pocakom elkezdett korogni.
- Köszönöm! – veszem át a frissen sült cipót a péktől majd, távozom is. Útközben elkezdem majszolni miközben a jobb kezemmel üzenetet, írok Nariko-nak, hogy nehogy megijedjen, mikor felkel, és nem talál sehol.
- Yosha… Ez is megvan. – fejezem be az üzenetet, majd elküldöm
Pü-t. Pont ekkor meg is érkezem a küzdőtérre ahol bárki bárkit kihívhat. Szerencsém van, mikor belépek pont véget és egy küzdelem, így kihasználva a lehetőséget hamar kilépek a harcszíntérre és a tömeg felé fordulok.
- Okéééé! Lássuk ki olyan bátor, hogy ki álljon ellenem?! mutatok a tömeg felé. Meglepő (vagy sem?) a férfiak többsége hirtelen egyszerre kiáltja, hogy: Én kiállok ellened! Plusz méh sutyorognak is, amit ugyan nem hallok annyira, de mintha azt mondogatnák, hogy „milyen cuki” meg satöbbi.
- Hát rendben akkor én kiválasztom majd. Eto… - jobb mutató ujjam kinyújtva végig mutatok az összes jelentkezőn meg nézőn. Végül ujjam egy fiú felé mutatva áll meg kinek hajszíne pont ugyan olyan, mint az enyém. Majd egy-két gyors újmozdulattal azon nyomban előhívom a menüt és elküldöm a fiúnak a párbaj meghívót, amin persze már előre a First Strike típus van megjelölve hisz Angelic Voice-osként csak ezzel a párbaj típussal hívhatok ki ellenfeleket.
- Téged választalak! – mondom, majd előveszem a kristályaimat, melyek közül az Alap Sebzés kristályt aktiválom is. - Hm… úgy látom sokkal alacsonyabb szinten, vagy mint én. Szóval mielőtt még elfogadnád, a párbaj meghívást döntsd el hogy tényleg kiállsz egy ötös szintű frontharcos ellen! – dicsekszem a szintemmel, hogy mindenki jól hallhassa, addig míg várok a fiú döntésére.A hozzászólást Sakamoto Rin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 07 2013, 16:33-kor.

_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Jan. 06 2013, 16:18

A nap ismét felkel és egy újabb nap veszi kezdetét. Mivel semmi tervem sincs a mai napra, inkább úgy döntök, hogy semmittevéssel fogom tölteni, vagy rá bízom magam Sara-ra, és megkérdezem tőle, hogy mit szeretne. Míg ezen agyalok, felkelek az ágyból és néhány nyújtást elvégzek, majd ruháimat magamra öltve elindulok reggelizni. Amint az ajtón kilépek Sara-val találom először szembe magam, aki álmosan dörzsölgeti a szemeit. Bár nem csodálkozom rajta, mert szinte egész éjjel fent voltunk, mert a tulajdonosnak a szülinapját ünnepeltük, és csak nagyon későn ért véget az ünneplés.
- Jó reggelt, Sara. –mondom mosolyogva, majd megsimogatom a fejét.
- Neked is. –majd egy hatalmasat ásít. Ezután már ketten megyünk az étkezdei részhez, amint odaérünk mást nem látni, mint az asztaloknál elterülve fekvő dolgozókat és egy zárva feliratú táblát a bejáraton. Mint utóbb kiderül, ma a fogadó zárva van, mert egyik alkalmazott sem tudná teljesíteni a feladatát a fáradtságtól. Miután megreggeliztünk Sara fele fordulok, aki már kezd magához térni, majd felteszem neki a kérdést.
- Akkor ma mit csináljunk? –teszem fel a kérdést.
- Én döntsem el? –kérdezi magára mutatva, amire én bólintok. – Akkor menjünk el az arénába, kíváncsi vagyok néhány csatára. –mondja, egy hatalmas nyújtózkodás közben.
- Rendben, akkor, ha gondolod, indulhatunk is. –mondom és felállok a székből amin, eddig ültem. Sara is követi a példámat, majd elindulunk az aréna fele, hogy megnézzünk néhány küzdelmet. Az aréna körül rengeteg ember mászkál és rengetegen vannak, akik a csaták miatt vannak itt. Így mi is bemegyünk, majd a néző téren helyet foglalunk. Amint sikeresen találunk magunknak egy helyet egy csat éppen akkor ér véget. A következő személy, aki az arénába lép, egy lány. Majd megkérdezi a lelátón ülő személyektől, hogy kinek van kedve kiállni ellene. Erre a kijelentésére rengetegen vállalkoznak. Végül az ellenfélválasztást úgy dönti el, hogy ujjával a közönség sorai közt végig megy és rábök egy személyre. Ez a valaki pedig nem más lett, mint én, majd elküldi a párbaj felkérést, amin gondolkozni kezdek.
- Menj, kíváncsi vagyok, hogy hogyan küzdesz, bár láttam már korábban is, de azok nem voltak valami ügyesek. –mondja Sara. Nos mivel nekem sincs ellenemre, elfogadom a felkérését és a küzdőtérre megyek, majd ellenfelemmel szembe állok és kedvesen rámosolyodok. A lány jóval alacsonyabb nálam, és még a szintje is jóval nagyobb mint az enyém és, még a frontharcosok egyike. Érdekes küzdelem lesz.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Hétf. Jan. 07 2013, 17:01

Ujjacskám szépen sorról, sorra halad a hangos (főként) férfi tömeg felé mutatva. Az itt összegyűltek valószínűleg nem olyan erősek, mint én, egy frontharcos hisz akkor nem itt tartózkodnának, hanem már a fentebbi szinteken csinálnák a questeket meg ritkítanák a folyton megújuló mob állományt. Na, persze akkor itt jönne a kérdés, hogy egy ötös szintű, mint én mit keres még mindig a kezdetek városában? Hát ez egyszerű, csak mert. Meg azért is, mert a nemrégiben újra találkoztam a fejemben lakó hanggal, aki mint kiderült a húgocskám és még első szintű.
Ezért döntöttem a mellett hogy segítek neki, plusz elég ragaszkodó és félénk is és ebben a vörös indikátora sem segít neki túlzottan.
Végül az a mutató ujjam egy ezüstös hajú magas srácra mutatva áll meg. Ahogy elnézem nincs, egyedül egy lány beszél ugyan is hozzá.
- Igen ez a beszéd! Akkor… – lelkesedem, mikor a fiú a lány mondandója után elfogadja a párbaj kihívást és lesétál a harctérre. A fiú sokkal magasabb, mint én ez már látszik, viszont a szintje jóval kisebb, mint az enyém így azt hiszem, én fogok nyerni. Na de térjünk vissza oda, hogy a fiú leér a harctérre és leáll velem szembe. Ám ekkor történik valami. Megmagyarázhatatlan okokból testem hirtelen magától mozdul és kezeim elteszik a kristályokat, miközben előrébb lépek a fiúhoz és hirtelen féltédre ereszkedem. Mindeközben jobb kezem vadul mozog, mígnem végül a fiú felé küldi egy házasság felkérést.
- … légy a férjem! – fejezem be a mondatom, amit még a rendellenes mozgászavarom előtt kezdtem el. - Mi? És mit keresek itt? – lepődöm meg az ajkaimat elhagyó nem hétköznapi kérdésen. Persze mikor ezt a közönség meghallotta ott is nagy hőkölések hallatszottak. Szinte az egész létesítményben egyszerre adott mindenki hangot a meglepődöttségének.
Nem tudom a fiú azaz Bornis mint megtudtam, hogy reagál a felkérésemre, de majd mindjárt úgy is kiderül. Addig is elmondom, hogy az után mit teszek. Gyorsan eltávolodom, a fiútól körülbelül öt méteres távolságba, majd újra előkapom a kristályaim. Bal kezembe az Alap sebzés(amit aktiválok is), a jobb kezembe a Lökés kristály foglal helyet. - Rendben, akkor kezdődjék a harc. – azzal a lendülettel el is sütöm az Lökés kristályt, mely nevéhez hűen egy lökéshullámot indít a fiú felé és mivel az Alap sebzés kristály is aktív, így ha a lökés hullám telibe találja bizony szép kis sebzést visz be (7 pont)./előző posztomban csak néhány vesszőhibát javítottam Very Happy /

_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Jan. 07 2013, 18:10

Bár ahogy állok, ott, vele szembe egyre csak az jár a fejemben, hogy biztos veszíteni fogok, bár próbálom ezeket a gondolatokat elhessegetni a fejemből, valahogy mégsem sikerül, mert állandóan ott motoszkálnak bennem. Nos, fezültség oldás gyanánt, vagy valami vicc, jó magam sem tudom, de ellenfelem, akit Rin-nek hívnak, egy házasság felkérést küld nekem. Nem tudom hova tenni ezt a cselekedetett, de bánatára vagy nem, de visszautasítom, majd fejem megvakarása után, egy kis bátorságot veszek magamon, és megszólítom.
- Sajnálom, de van, akit már kedvelek, szóval, sajnálom, ha ezzel most megbántottalak. –mondom neki olyan hangerővel, hogy csak mi ketten halljuk azt, persze még azok is, akik hallgatózással rendelkeznek, de ezt már nem tudom kiküszöbölni. A kijelentésem után ellenfelem, néhány métert hátrább ment, olyan négy-öt métert, és vélhetően készen áll a harcra, bár azzal is jelezte ezt, hogy kristályait, amiket nem régiben elrakott, most ismét előveszi, és használatba is helyezi őket. Pontosan nem tudom, hogy mire is képesek, de nemsokára meg is tudom, mert az egyiket használja is. Gondolkodni nincs idő, ki kell valahogy kerülni. Szerencs vagy nem, de sikerül kikerülnöm úgy, hogy egy erőteljes elrugaszkodás után, tigris bukfenccel arrébb megyek. Nem tudom, hogy mennyit sebzett volna, ha eltalál, de nem nagyon akarom megtudni, főleg úgy, hogy ellenfelem több mint kétszer olyan magas szintű, mint én. Esély kevés, de nehogy már úgy kelljen elmennem innen, hogy nem is csináltam semmit. Így előhúzom kardomat a hüvelyéből, és támadást indítok ellene. Kardomat végig magam mellet tartva futok feléje, de nem egyenesen, hol balra, hol jobb térek ki, majd ha kellő közelbe tudok kerülni hozzá, a földön végig húzva a kardomat suhintanék, de ez csak egy csel lenne, ekkor csak a port kavarnám fel, hogy akadályozzam a látását, és amint elveszíti velem a kontaktot, egyből a háta mögé kerülök és egy vágást ejtek a hátán, majd biztonságos távolságba megyek tőle és védekező állást veszek fel, hogy egy táv támadást is ki tudjak védeni, pontosabban elkerülni, ha alkalmam adódik rá. Azonban, ha nem jönne be a rohamom vele szembe, vagy az utána következő cselem, akkor gondolkodás nélkül távolabb kerülök tőle, egy biztonságos távolságba természetesen, és ugyan úgy készülök a reakciójára.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Csüt. Jan. 10 2013, 18:22

Még mindig nem tudom, mi oka lehet a testem rendellenes mozgásának. Kicsit furi is amint elkezdek az ezüsthajú fiú felé lépkedni és a kezeim elteszik a már előkészített kristályokat. Bár ennél még meglepőbb hogy hirtelen letérdelve foglalom el a helyem a kardforgató előtt és mit ad isten már küldöm is neki a házasság felkérést miközben megkérem a kezét?
~ Miiiiii! De hát én nem is akarok megházasodni! ><… Még fiatal vagyok hozzá…~ és ekkor hirtelen sikerül újra visszanyernem az irányítást a testem felett, így hamar felpattanok a földről és közben hallgatom, ahogy a fiú elutasít. Nem tudom, de annak ellenére, hogy nem is akartam ténylegesen férjemül kérni, sőt még érzelmeket sem táplálok iránta, mégis kicsit bánt, hogy egyből visszautasítottak. Sad
Na, de most, harc van vagy mi a szösz, így mihelyst eltávolodom tőle meg is támadom. A lökéshullámot azonban a fiú egyszerűen kikerüli.
- Mi a… - lepődöm meg azon, hogy nem találom el a fiút. Szép kis tigris bukfencet hajtott végre az biztos, ráadásul amint felkel, már indul is felém. Kardját is elő vonja, amint nekiiramodik. Meg kell hagyni, hogy gyors egy kardforgató, de még így is gyorsabb vagyok nála. Plusz láttam sok harcolós filmet is, így mikor a fegyver hegyét a földnek érinti, már sejtem mi lehet a kis terve így a bal kezem hamar a szemem elé emelem, nehogy belemenjen a felvert piszok és ez akadályozza a látásom. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem látom Bornis lépéseit, szemeimet ugyan is úgy takarom, hogy ha lefelé irányítom az íriszeim, látom a gyorsan mozgó lábakat, amint megpróbálnak mögém kerülni. És itt jön az a rész, hogy kihasználom a magasságunk közti különbséget, így a csapás előtt térdeimet befogyasztva és deréktól fölfelé testemet előre felé megdöntve kerülöm el a csapást plusz… igen a meghajlás közben ugyan is a jobb kezemet a behajlítom a derekam bal oldalához, vagyis azon túlra így amint a fegyver elsuhan a fejem fölött, tüzelek a Lökés kristállyal. Has minden igaz elvileg nem lesz, már ideje ilyen távolságból kitérnie legyen bármilyen gyors is.
Ezen kis cseles rögtönzött visszavágásom után eltávolodom, ismét a fiútól majd szembe fordulok vele. Á ahelyett, hogy azt figyelném, hogy sikerült e eltalálnom, valami mást veszek észre, mégpedig magamon.
- Eh, ne máááár! Mattaku, ez most nézd meg! Tiszta kosz lettem és ez… – kezdem el hirtelen nézegetni az egyik kristályom tükröződő felületén. - A fene, a hajam tiszta kócossá vált az előző mutatványom miatt, látod? Áhh, tch… e nem látom magam. – jegyzem meg csak úgy magamnak, miközben a harcunkról teljesen megfeledkezve kezdem el a hajam piszkálni, rendezgetni. Majd szemeim valami jobb tükröződő felület után kezdenek el kutatni.
Nem is kell sokáig keresgélnem, tekintetem hamar meg is áll Bornison, vagyis jobban mondva annak kardján.
- Héj, izé… mondcsak nem adnád kölcsön a kardod? Csak egy kicsit kell, ígérem, amíg megigazítom a hajam meg ilyesmi. – felelem a fiúnak.
Ha megengedi, gyors oda szökkenek a kardforgatóhoz és kezével együtt megemelem, a fegyverét mintha csak a karja lenne a tükörtartó, majd elrendezem a frizurám. Amint végeztem gyorsan hátrébb ugrok kettőt és ismét csatára kész pozícióba állok.
Ha viszont nem engedi meg akkor a következőt vágom a fejéhez:
- De miééért, huh? Most komolyan, miért akarsz a szépségem és én közém állni? És ha a barátnődnek lenne szüksége rá, neki bezzeg odaadnád, mi? BAAAAKAAA! BAKA! BAKA!* – kiabálom feléje a távolságot megtartva, dühösen, majd, hogy ez még inkább tetőzzem a Lökés kristállyal lövök feléje egyet. - Nesze, baka!

*Baka – ostoba, hülye, idióta


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Csüt. Jan. 10 2013, 19:38

Amint véghezviszem a cselt, már vinném is be a csapást, de ebben a pillanatban azt veszem észre, hogy kardom egyenest feje felett elsuhan, mivel leguggol. A következő, amit észreveszek, hogy a kristályát készíti elő. Gondolkodni nincs időm, cselekedni kell, de mit. Ekkor eszembe jut, hogy az iskolában tornaórán, milyen „akrobatikai” feladatokat végeztünk, és az egyik ilyen a szekrényugrás, bár azt általában, ahhoz mind a két kezemet szoktam használni, de az egyik osztálytársam mutatott egy mozdulatot, amivel könnyedén, egy kézzel el lehet rugaszkodni. Hát akkor legyen, mielőtt még lőne, kihasználom a csapásom lendületét, és elrugaszkodok a földről és itt jön képbe ellenfelem szerencsés testtartása, mivel „szekrénynek” használhatom, és ezzel jobban el tudok rugaszkodni, ezzel elkerülve a támadását. Nincs sok kedvem bekapni egyet abból a lökés hullámból. És jobban kéne, figyeljek rá, mert mivel nagyon alacsony, akár nagyon közel is tud hozzám kerülni, de ezt akár az előnyömre is fordíthatom. Ezután biztos távolságba kerülök tőle, nehogy ismét valami meglepetést tudjon okozni nekem. Így vele szembe fordulok, de, amint ezt megteszem, azt látom, hogy az egyik kristályában igazgatja magát, és mintha mérgelődne is. Majd felém fordul, és meg kér, hogy adjam oda a kardomat, hogy meg tudja magát igazítani benne. Nos, akár hogy is nézem, ő az ellenfelem, és nem tudom, hogy ezzel mit akar elérni. Szóval, megpróbálom udvariasan visszautasítani a kérését.
- Ne haragudj, de erre nekem még szükségem van. Így most nem adhatom oda, de ha akarod. –amint ezt kimondtam, gonoszul hozzám vágta, azt, hogyha Sara kérné el, akkor biztosan odaadnám neki. – Az más. –mondom neki, egyébként is, ha ő is egy harc közepén kérné ugyanezt, szinte ugyan ezt mondanám neki is. – Egyébként is egy harc kellős közepén vagyunk, plusz még ellenfelek is. –mondom neki, közben azért furcsán nézek rá. ~ Mi baja lehet ennek a lánynak? A meccs elején egy házasság felkérést küld, most meg tükörnek akarja használni a kardomat. Eléggé furcsa, de valamiért nagyon is érdekes. –gondolom magamban, majd elmosolyodok, de ez nem tart sokáig, mivel a következő pillanatban idiótának nevez, pontosabban japánul. ebből meg tudom állapítani, hogy Japánban élhet, vagy valamelyik rokona odavalósi, vagy egy harmadik feltevés, hogy csak beszéli a nyelvet. De ennek ellenére, sem tetszik, amit mond.
- Watashi o bujoku shinaide kudasai. –remélem jól mondtam, és nem valami mást jelent. Valamennyire én is tudok beszélni ezen a nyelven, de a tökéletestől még messze vagyok. Remélhetőleg ezt a csevegést itt lezárhatjuk és léphetünk tovább, mert őszintén szólva nem esett jól, amit rám mondott. Közben a beszélgetésünk alatt egyszer sem veszem le róla a szemem, és várom, hogy mit fog lépni, addig is tudok pihenni. De meg kell vallani, eléggé macera egy távtámadóval küzdeni, úgy hogy én közelharcra vagyok specializálódva. Meg tegyük hozzám, hogy van egy jó pár szintkülönbség kettőnk között. De még így is érzem, hogy van egy kisebb esélyem, majd ismét elmosolyodok. Ezt furcsának tartom, az utóbbi időben egyre többet használom ezt a mosolyomat, talán mert élvezem, hogy vannak nálam erősebbek, akikkel tudok harcolni, és néhány új trükköt el tudok sajátítani az ellenük való harcok alatt. Nos, mit tesz az ellenfelem.

//Nyugodtan használhatsz japán szavakat, és még meg sem kell magyaráznod, mert valamennyire és is beszélem ezt a nyelvet :3
Amúgy amit írtam: - Ne sértegess(, kérlek). -vagy valami hasonlót Razz//

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Kedd Jan. 22 2013, 14:52

Lehetetlen! A tökéletes elhajolós visszatámadós tervecském melyet válaszlépésként kívánok a férfi csapására felelni, megbukik? A fiú tényleg gyors, de akkor is, hogy veszi a bátorságot hogy holmi izének… naaa~ mindjárt… SZEKRÉNYNEK… igen szekrénynek használjon. Persze itt most nem arról a szekrényről van szó, amiben mindenfélét lehet tárolni, hanem arra, amit a tesi órákon is használnak. De nincs mit tenni, amint a férfi végre átér rajtam, ugyan úgy teszek, mint ő és eltávolodom persze olyan távolságba, hogy azért a kristályom hatósugarában maradjon. Persze ez nem azt jelenti, hogy rögtön vissza is támadok, neeeem annál furfangosabb, vagy kissé bogarasabb vagyok? Nem tudom, mi van ma velem, mert ez, hogy ennyire kiakadjak egy ilyen dolgon nem rém jellemőz, de ettől még igen is zavar, hogy nem nézhetem meg magam abban a kardpengében pedig biztos, hogy jól láthatnám magam.
- Az nem lényeg, én meg nő, ha nem tudnád, tehát illene kedvesebbnek lenned. – vágok vissza a fiúnak arra miszerint mi most ellenfelek vagyunk. Igen, igaza van, de azért nem kéne ennyire gonoszkodnia… De hagyjuk is, vagyis csak az után, hogy sértegetem, amiért ennyire smucig.
Na, de ideje visszakanyarodni a harcunkhoz, mert még a végén veszítek a fiú ellen. Míg szépen leszólom, látom, hogy végig figyel, ám nem tesz semmit. Az ember azt hinné, hogy épp támadásra készülne, hisz a figyelmem némiképp megoszlik, hogy közben tudjam gonoszan lekiabálni a fejét. Na de majd akkor én!
- Nesze, baka! – indítok el egy lökéshullámot a férfi felé majd rögtön az után, hogy kitér, előle lövök, el még egyet pont arra amerre ki akar térni. Ez a második támadás azonban az előzővel ellentétben nem mellkas tájékra, hanem a lábakra célzok. Ha beválik, ha nem megközelítem a férfit. Mivel gyorsabb vagyok, nála a támadásait megpróbálom elkerülni, illetve ha egy csapása úgy tűnik, hogy vészesen közel ér a lökés kristály segítségével hárítom. Azaz rálövök a pengére, ami így viszont valószínűleg kirepülne a férfi kezéből, mert hát ezek a lökések, ha telibe kapnak, valamit közelről az nagyot repül.

Spoiler:
Amúgy csak megjegyezném, hogy Rin (ahogy a többi kari is az oldalon) japánul beszél még akkor is, ha magyarul írjuk, hisz a SAO-t csak japánban adták ki(jól is nézett volna ki, hogy 10.000 darabbal akarják kiszúrni az egész világ szemét). Jah, és Bocsi a késlekedésért.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Jan. 26 2013, 19:30

~ Ember ő még mindig azon lovagol, hogy nem engedem meg neki, hogy megnézze magát a kardomban. –mondom, magamban miközben felhúzom a szemöldökömet, mert hát egy kicsit azért meglep, hogy ilyet kérjen valaki egy harc kellős közepén. ~ Ő most vagy nagyon bolond vagy annyira biztos a győzelmében, hogy ezt megengedheti magának.
Bár jogos, hogy amellett, hogy az ellenfelem, amellett még egy nő, és ekkor eszembe jut valami, ami neki is megfelelne, és már készülnék is közölni vele, de ő már támadásba lendül. Gyorsan visszatérek a harcmezőre, hogy komoly sérülést ne szerezzek. De már megint egy sértő szót vág hozzám.
~ Vajon minden japán ilyen? –teszem fel magamban a kérdést, de hamar rájövök, hogy nem, mert már voltam abban az országban, néhány nemzetközi bajnokság miatt, és az ottani embereket nem olyannak ismertem meg.
Na de most már tényleg vissza a harchoz, mert egy újabb löket érkezik felém. Alig tudom kikerülni, már jön is az újabb, bár az egy kicsit cselesebb, mint az elődje, mert ez nem a testemet találná el, hanem a lábamat, aminek következtében, szépen elkezdek előre fele dőlni, de a kezeimet a földnek vetve, valamiféle cigánykereket vetek, így nem bukdácsolok az orromra.
- Tetszik ez az akrobatika. –mondom büszkén, mikor ismét szilárdan állok a talajon, majd ellenfelemre pillantok. – Már megint? –mivel ellenfelem elkezd felém közeledni.
Ismételten a kristályát készíti, majd céloz vele és végül elsüti. Ez a lövés ismételten nem a testemet, hanem most a fegyveremet célozza meg. Nincs mit tenni, meg kell szabadulni tőle. Abban a pillanatban mikor a löket eltalálná a kardomat, azt feldobom a levegőbe, és én is arrébb megyek, hogy a lökés véletlenül se találjon el. Bár nem kell nagydologra gondolni, mert ez az elkerülés egy egyszerű elrugaszkodás, amitől egy időre a földre kerülök, de hamar fel is kelek. Ekkor a kardom a földbe beleállva érkezik le.
- Várj egy kicsit! –kiáltok az ellenfelemre. – Van egy ötletem. –mondom neki, miközben a kardomért mennék vissza, és remélhetőleg végig hallgat. – Megnézheted magad a kardomban, de csak akkor, ha az én kezemben lehet az. És esküszöm, hogy nem fogok mást csinálni, mint hogy tartom azt. – mondom neki és megragadnám fegyveremet. – Persze, ehhez az is kell, hogy te se támadj meg.
Miután befejezem az ajánlatomat, várom, hogy elfogadja e. Remélem igen, mert talán ezt a „tükrös” történetet be tudnánk fejezni. Ha elfogadja, akkor odalépek, hozzá, hogy megnézhesse magát benne, de ha nem akkor minden megy tovább és védekezek, amíg ki nem találom hogyan tudnék a közelébe kerülni, úgy hogy a lökései ne találjanak el. Számomra lenne még a legjobb, mert azt a kis időt akár pihenéssel is tudnám tölteni, mint fel-alá rohángászással.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Hétf. Feb. 04 2013, 23:39

Mattaku~ mégis miből van ez a srác? Még a cseles lövedékem sem jut, célba pedig direkt lábára lövöm a második támadásom.
- ’ttaku, ne mozogj már annyit, így nem tudlak eltalálni! – szólok rá a fiúra, miután végre megáll a két lábán. Gyorsabb vagyok nála, de még, így sem tudom eltalálni, hát nem igaz. A fiúnak piszok szerencséje lehet. De most mondjátok meg… na, de én fogok itt győzni csak azért is! Indítom is következő támadásom mely, megint nem a testét célozza, hanem egyenest a kardját. Na de előbb ugye megközelítem. Majd igen, a kardját támadom. Persze eredeti tervem az volt, hogy védekezés céljából teszem ezt, de hát ő nem támad, így ezt ki kell használnom. Ha egyszer ilyen butuska, hogy megközelítem, de ő nem támad meg hát így járt…
Egy mosoly húzódik végig a csini arcocskámon, mikor látom a bácsi kezéből kiesni a kardját, majd azt is, hogy hátra veti magát és jól elesik. Az okos bácsi nem sokáig tétlenkedik és hamar fel is kel, mi jó, mert így már megtámadhatom. Na, persze eddig is megtehettem volna, de olyat nem bántok, aki a földön fekszik. Már lépek is közelebb hozzá mikor a pont a támadás előtt megszólal
- Heee?... Hm… háááááááát… nem. – felelem. Már nincs, szükségem rá, majd szépen leverem kardforgató fiút és utána a fogadóban rendbe hozom magam. A „nem” elhangzásával egy időben ekkor elsütöm a kristályt egyenesen a férfi ágyéka felé. Ha egyszer se a felső testét és sem a lábát nem találtam el, akkor ott ahol a férfiak a leggyengébbek, majd csak sikerül eltalálnom.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Csüt. Feb. 14 2013, 18:56

Nos, a kardomat sikerült megragadnom, de a válasza… nem mondanám, hogy megdöbbentet, inkább azt vártam volna, hogy elfogadja az ajánlatomat, hisz eddig annyira szerette volna, de ha nem akkor nem. De a lány nagyon cseles, bár nem ez a legmegfelelőbb szó rá, mert amint kimondta, hogy „nem” kristályát felém irányította és tüzelt vele. Célpontja nem más, mint a férfiasságom. Kitérni nincs időm előle, csak egy reflexszerű mozdulattal megfordulok, így a csapás nem elölről talál, hanem a hátamat. Ez egy övön aluli támadás, ezt még egy nőnek sem nézi el az ember, akármilyen aranyos is az illető, ez mondhatni már hallatlan, sőt egyenesen felháborító. Mikor felkelek a földről, mert hát a lövése nem csak, hogy megsebzett, ami eléggé jelentős is, mellette még el is repít. Nem kispályás a csaj. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha a játékban éreznénk fájdalmat és nem tudtam volna megfordulni… összerezzenek a gondolatától is, majd gyorsan felkelek és Rin fele fordulok.
- Megvesztél? Tudod, hogy mit csináltál? Legalább egy kis tiszteletet mutathatnál felém, kérlek. –ripakodok rá, mert hát eléggé felhúzott ezzel, vagy valami hasonlót sikerült elérnie a támadásával. – Dieu… na, akkor folytassuk. –mondom, ezt már mosolyogva, mert valljuk be, nem vagyok az a haragtartó srác.
Ez után ismét megindulok ellene. Hatalmas sebességgel közelítek feléje, és jobbra-balra cikázok, hogy még véletlenül se tudjon becélozni a kristályával. Mikor eléje érek, egy gyors testcsellel, ami abból áll, hogy egy gyors fordulattal melléje kerülök, és a kardomat áthelyezem a másik kezembe, ami eddig a bal kezembe volt, majd a lábán próbálom végig húzni a kardomat. Végül a lendületemet kihasználva tovább „robogok” és felállok vele szembe, és figyelem, hogy kristályait melyik irányba tartja, hogy ha lehetséges tudjam elkerülni őket…

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Hétf. Márc. 04 2013, 23:38

- Hogy én? Nyaaa~ Mégis milyen gonosz bácsi vagy te. És amúgy is te vagy, akit nem tudlak soha megütni, szóval… – mutatok a férfira és közben elgondolkozom azon, hogy mégis minek mondja. -… neked meg kukac van a fenekedben, humu~. fonom össze karjaim a melleim előtt - mert nekem igen is van olyanom – miközben bólintok egyet helyeselve állításom. De aztán gyorsan kapcsolok is hisz az előbb jól láttam, hogy eltaláltam. Nem gondoltam volna, vagyis gondoltam, de szóval azt hittem, hogy ez sem fog találni mint ahogy eddig egy támadásom se, ám láss csodát – még ha nem is oda ahova akartam – a lökés hullám eltalálja Allen-t.
- Ja, de már sikerült eltalálnom téged, hehe. Szóval most már nincs is a fenekedben… – próbálok okoskodni ám rosszkor teszem, mert, így nem hallom amint ellenfelem azt mondja, hogy „akkor folytassuk” így már csak azt látom amint fegyverével egyenest felém tart. Ám nem ijedek meg, helyette inkább aktiválom a Shadow flicker-t, így kézfejeimet beborítja a vöröseslilás aura. Bal kezemmel azonnal csapok is egy vízszintes jobbról ballra haladót a férfi derekával egy magasságban. Mivel gyorsabb vagyok, nála bízom benne, hogy a megnyúló aura még azelőtt eltalálja, hogy megsebezhetné a lábam. Ha ez bekövetkezik, mármint hogy eltalálom az ostorszerű vöröseslilás áttetsző aurával Bornis-nyan-on kellemes bizsergés fut végig és a tény, hogy az oly pontosnak vélt támadása nem talált.
Végül bármely eset is történik, meg félelmet nem ismerve egyből a kardforgató felé fordítom a lökés kristályom és lövök egyenest a mellkasa felé. Ezt követően pedig futásnak kezdek én is jobbra-balra cikázva, mígnem mikor közelebb érek Bornis-hoz még egyszer tüzelek.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Kedd Márc. 05 2013, 18:11

Ahogy haladok feléje, azt látom, hogy kezei egyszerre csak lilás fényárban kezdenek úszni. Ekkor már sejtem, hogy mire készül, de még azt pontosan nem, hogy mire is, bár nem kell erre sokat várjak, mert nem sokkal ez után, egy fénycsík közeledik felém. Sok reakció időt nem hagy számomra, így egyetlen egy menekülésem van, mégpedig egy újabb atlétikai gyakorlat. Jó nem azokra a szokványosakra kell gondolni, hanem most arra, hogy a kardomról elrugaszkodva, mintha magasugrást hajtanék végre egy rúddal, úgy használom a kardomat és kombinálom az akrobatika jártasságommal, hogy az egyensúlyomat ne veszítsem el, olyan könnyedén. Ennek hála elkerülöm a támadást, ezzel vélhetően egy újabb sebzést, ami akár a meccs végét is jelenthette volna, de mivel nem tudom, hogy ez a lövedék mire is képes, bár nem is szeretném megtudni, így a hatásáról sem tudok semmit.
Meghátrálok, és egy olyan biztos távot veszek fel, ami véleményem szerint kívülre esik a támadásai alól. Ekkor jobban szemügyre veszem Rin-t. Hegyes fülek, kristályok használata… és beugrik, én egy elf ellen harcolok. Bár erre kicsit korábban is rájöhettem volna, de azoknak a fülecskéknek nem nagyon társítottam nagy jelentőséget. Ez a figyelmetlenségem a későbbiekben még hatalmas hátrányomra is válhat. Mivel, egy elf ellen küzdök, aki kristályokat használ, amikről nem sokat tudok.
- Ezt most benéztem. –mondom egy sóhajtás után, miközben hajamba beletúrok. – Akkor most mitévő legyek. –állok ott tanácstalanul.
Ez tényleg egy jó kérdés, mivel jelenleg ötletem sincs, hogy mit tudnék tenni ellene. De feladni sem szeretném, így két végkifejlet lehetséges. Az első, találok valami megoldást, ami még működhetne is, és azzal legyőzném. A második, ami szinte ugyan az, mint az előző, csak a végeredmény annyiban változna, hogy helyettem ő lenne a győztes. Valahogy a jelen estemben a második fele hajlok. Végül, megcsapkodom az arcomat, hogy befejezzem a depis gondolatokat, és ismét a harcra összpontosítsak.
Kardomat megragadom és várom, hogy ellenfelem mit fog lépni, mert ezek után egyhamar nem hiszem, hogy támadásra fogom adni a fejemet. Ezt a lehetőséget átnyújtanám neki.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Sakamoto Rin on Szomb. Márc. 16 2013, 23:23

A fene, a fene, a fene. Miért kerüli ki mindig, folyton folyvást, pedig már majdnem elkaptam… Nyaaa~
De persze ez egy ügyes elkerülés, ám azért kár, hogy abban a pillanatban, mikor ránehezedik, nem törik el a kardja. Akkor még vicces is lett volna, na meg én is eltalálom az ostorral.
- Nyaa~ miért, miért nem hagytad, hogy eltaláljon?! – toporzékolok jelezve nem tetszésem az eseményeknek miközben a megnyúlt aura visszahúzódik. ~ Áh… moooo~ ezt nem hagyhatom annyiban! ~ jegyzem meg magamban, majd rögtön elmosolyodom, mikor látom, hogy a férfi hátrébb húzódott ám azt nem tudja, hogy a spec. képességem 20 méterig is kinyúlhat, ő pedig még bőven benne van ebben a hatótávban.
- Mi? Nem értem… – fogalmam sincs mit nézett be, de valahogy nem is érdekel.
- Moo~… nem is érdekel! – felelem dühösen és összefonok, kezeim a mellkasom előtt majd elfordítom a férfi felől a tekintetem. A nagy frászt érdekel mi baja, engem csak az érdekel hogy-hogy tudnám legyőzni, mert én nem akarok veszteni. Mert milyen lenne már az, ha én vesztenék ellene, mikor én vagyok a magasabb szintű! Még állok így elfordított fejjel egy-két percig, közben pedig természetesen arra várok, hogy Allen támadjon. De nem teszi így hát megunva a várakozást úgy döntök, én veszem át a támadó szerepét.
- Hát jó! De el ne merészelj onnan lépni! – mutatok a vöröses-lilás aurával bevont kézfejemmel a férfi felé majd futáshoz állok be, és uzsgyi!
*puff* hallatszik, a halkan amint megbotlok a saját lábamban. Még alig indulok el, a második lépésnél tartok és tessék. -_-’ Ott fekszem kezeim előre fele kinyújtva egyikben, nevezetesen a jobban pedig ott a lökés kristály. Ám nem sokáig maradok, nyugton pár másodpercre rá elkezdem kezeimmel és a cipőim orrával csapkodni a talajt.
- Nyuuuu~ Ez nem ér, ez-ez csalás miért nem sikerül semmi, amit én akarok! >.< – ez a gonosz játék, bármit is csinálok, sosem jön be, mindig keresztbe tesz nekem.
Még úgy kábé fél percig csinálom ezt ám még mielőtt befejezném mikor kétszer egymás után is a földhöz vágom a kristályt tartó kezem, puszta véletlenségből ellövök két lökéshullámot Dante felé.^^


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi1000/1000Rin vs Bornis 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Márc. 18 2013, 19:24

Várok, hogy mi lesz, mondhatni, hogy már a legrosszabbakra is felkészültem, de előtte lássuk, hogy mi fog kisülni belőle. Ez a kisülős dolog, meg eléggé találó kifejezés, hiszen lövedékekkel támad rám, amik a kristályaiból jönnek elő. Na, de ideje visszatérni a küzdelemhez, ami már egy jó ideje tart, bár meg kell hagyni, hogy meg nem tudom mondani, hogy mióta harcolok ellene, és látszik, hogy eléggé rosszul áll a szénám. Rin ismét a kristályait élesíti és megindul felém… vagyis inkább csak indulna, mert eléggé ügyetlenkedik, mivel néhány lépés után elesik. Valahogy az ügyetlensége nagyon aranyossá teszi, bár nem csak az, hanem a kinézete is. Úgy látszik ismét találkoztam egy olyan lánnyal, akinek sikerült felkeltenie az érdeklődésemet. Ez a csodálat, meg pont arra jó, hogy elterelje a figyelmemet két eltévedt lövedékről. Észreveszem őket, de a találatot már nem tudom elkerülni, vagyis az egyiket sikerül, de a második betalál és életpontot vesz le tőlem, ami egyet jelent a vereségemmel.
- Hát vége. –mondom kicsit lehangoltan, de mégsem búsulok miatta. – Gratulálok. –lépek oda a földön fekvő lányhoz, és a kezemet nyújtom, hogy segítsek neki felállni a földről. – Nyertél. Nagyon élveztem ezt, küzdelmet, ha gondolod, akkor egy másik alkalommal megismételhetjük. –mondom mosolyogva. – Bár ha, nem is egy újabb harcra, akár egy ital erejéig is összefuthatnánk.
Fejezem be mondatomat és felállok, s közben a kezét megfogva felsegítem a földről. Majd ismét megköszönöm a küzdelmet és elindulok kifele az arénából. De előtte, még egy barát felkérést küldök neki, már csak rajta áll, hogy elfogadja e vagy sem. De bennem eléggé mély benyomást keltett, szóval szívesen találkoznék legközelebb vele.

//elnézést kérek a gyatra befejezésért, de az ilyen dolgok nem mennek valami jól...

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi616/700Rin vs Bornis 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Cardinal on Vas. Márc. 24 2013, 11:30

Ossu!

Véget ért a KT, így lezárom. 45 xp és 90 arany utalom jár érte Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Rin vs Bornis Vo36oi0/0Rin vs Bornis 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rin vs Bornis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.