Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Jan. 07 2013, 16:36

Sajnálatos módon Juurei-san támadásának köszönhetően nagyon kellemetlen és félreérthető helyzetbe kerültünk. Szegény lányka feküdt alul arcal a föld felé, én pedig rajta és kezeit a talajhoz szorítom... igen.. durva egy helyzet, mintha.. khöm... nemi erőszakot készülnék végrehajtani. Pedig ez csupán egy teljesen félreértett póz... amibe az összecsapás közben kerültünk és csak megpróbáltam leszorítani a kezét, nehogy megsebezzen és ezzel megnyerje a párbajt az ellenfelem. Később jöttem rá, hogy ez nem volt valami jó ötlet. Furcsán kezdett viselkedni Juurei-san.. elkezdett remegni és motyogni valamit.. kicsit kezdtem is agódni miatta, mert ez nem teljesen normális. Megakartam kérdezni, hogy jól érzi-e magát, de félbeszakított egy hátra fejessel és ezzel sikerűlt kiszabadítani a magát. Mind a ketten oldalra gurultunk. Én visszaszereztem a fegyverem és egyből felpattantam, jad védekező állást vettem fel. eközben partnerem is felállt, bár valamivel lassabban. Én is megutdtam állapítani, hogy valami nincs rendjén vele. Mintha teljesen kimerűlt volna. Nemtudom miért hiszen nem sokat kellet neki erőlködni ahhoz, hogy lerázzon magáról. Lehet valami köze ennek a furcsa remegéshez.... gofalmam sincs, de rákérdezni tuti nem fogok.. Nem rám tartozik és ha lenne hozzá bármi közöm akkor nyílván elmondaná nekem a rám eső részt. Szavainmeglepődtem.. de még mennyire.. -_O.. ép szemem el is kerekedett...
- Nyertem??- kérdeztem hüledezve és már elő is hívta a paneljét és feladta a meccset.. ezt azért nem vártam volna tőle... komoly dolog lehet itt a háttérben. Még jó hogy nem kérdeztem rá..
- Ha azt mondod nem kell aggódnom automatikusan aggódni kezdek... - de már nem mentem sokra ezzel a mondattal... Juurei-san elköszönt, majd otthagyott csak úgy..
- Hát szia!- motyogtam majd elraktam a fegyverem és folytattam a sétámat... Egy jó kis műsor helyett nekem kellett küzdenem... megterhelő ez számomra.. legközelebb jobban vigyázok...

Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin - Page 2 Vo36oi2110/2300Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin - Page 2 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin

Témanyitás by Cardinal on Kedd Jan. 08 2013, 19:40

Yo! Very Happy

Ezúttal rám jut a zárás és hohó, milyen szép küzdelemnek lehettem tanúja! 15 xp és 30 arany jutalom fejében lezárom a harcot!

Céhbónusz: 1 xp Tetsuko Jinnek és 3 arany a Voice-nak.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin - Page 2 Vo36oi0/0Kyrena Juurei vs. Tetsuko Jin - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.